2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Szöuli lap: Kim Dzsong Un emberei meg akarták ölni a legidősebb testvért
Az észak-koreai vezető legkisebb fiának és kijelölt utódjának, Kim Dzsong Unnak az emberei merényletet akartak elkövetni 2009-ben a "kedves vezető" legidősebb fia ellen, de Kína ezt megakadályozta - írta szerdán a Csoszun Ilbo című dél-koreai napilap egy kormányforrásra hivatkozva. A meg nem nevezett forrás szerint Kim Dzsong Un bizalmasai összeesküvést szőttek arra, hogy megszabaduljanak az apjával összekülönbözött féltestvértől, Kim Dzsong Namtól, Kína azonban eltántorította őket attól, hogy bármi hasonló akciót végrehajtsanak a területén. Az eset a Csoszun Ilbo szerint nyilvánvalóan azután történt, hogy Kim Dzsong Il már eldöntötte, legkisebb fiára hagyományozza a hatalmat.
2010.10.13. 11:00
 
 
Erősödött a forint
Erősödött a forint szerdán délelőtt, az eurót 10 óra után nem sokkal 272,94 forinton jegyezték a bankközi piacon, szemben a kedd délutáni 274,10 forinttal. Az euró dollárral szembeni erősödése nyomán a régiós devizák is erőre kaptak, a forint azonban kicsit felülteljesítő volt délelőtt. Ennek oka a kereskedők szerint a költségvetéssel kapcsolatos bejelentések előtt érzékelhető pozitív várakozás. Orbán Viktor miniszterelnök délután újabb gazdasági intézkedéseket jelent be, amelyek a piaci várakozás szerint segíthetik az idei hiánycél teljesítését, valamint a jövő évi költségvetési hiány csökkentését.
2010.10.13. 10:45
 
 
Simor: a bankrendszernek nem okozna gondot az erősebb frankárfolyam
A jegybankelnök szerint a pénzügyi rendszerben nem okozna gondot a jelenleginél akár 30 százalékkal erősebb svájci frank árfolyam sem, az pedig szociálpolitikai kérdés, hogy segít-e az állam a hiteleseken, de ha igen, akkor ebben az esetben nagyon körültekintően kell eljárni. Simor András az MR1-Kossuth Rádió szerda reggeli műsorában azt mondta: csak azokat lehet, érdemes segíteni, akik valóban képtelenek az adósságot "kidolgozni", fizetésképtelenek. Azokat azonban nem, akiknek a fizetési hajlandósága nincs meg. Megerősítette, hogy az országnak nem feltétlenül van szüksége újabb IMF-hitelre, de a piacról fölvett kölcsön drágább.
2010.10.13. 10:30
 
 
Pinera: egyedülálló az emberiség történetében a chilei mentőakció
Az emberiség történetében egyedülállónak nevezte szerdán a chilei bányában zajló mentési akciót az ország elnöke, Sebastian Pinera. "A mélyben rekedt bányászok esete - a februári földrengéshez hasonlóan - megmutatta, hogy ha Chile összefog, hatalmas dolgokat képes véghez vinni" - mondta az államfő, aki megjelent a San José-i bányánál a felszínre érkező bányászok fogadására. Közben kitörő örömmel fogadták a rokonok és barátok a harmadik, a negyedik és az ötödik bányászt is, akiket sikeresen felhoztak a mélyből a speciális mentőkabinban. A negyedik szerencsés a mélyben rekedt vájárok között az egyetlen bolíviai állampolgár; az ötödik pedig a legfiatalabb, 19 éves, akinek éppen néhány héttel a tárnaomlás előtt született meg az első gyermeke.
2010.10.13. 10:15
 
 
Jogerősen is felmentette Molnár Csabát a Fővárosi Ítélőtábla
Jogerősen is felmentették Molnár Csaba egykori rendőrtisztet a hivatali visszaélés és a közokirat-hamisítás bűntette alól szerdán a Fővárosi Ítélőtáblán. A brókerbotrány nyomozása során ismertté vált volt rendőrtiszt, Molnár Csaba és akkori helyettese, Bacsi János hivatali visszaélés és közokirat-hamisítás miatt indult büntetőperében a Fővárosi Ítélőtábla helyben hagyta a vádlottakat felmentő első fokú ítéletet. Az elsőfokú bíróság a hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás vádja alól bizonyítottság, míg a Molnár Csabát kétrendbeli hivatalos személy által elkövetett közokirat-hamisítás vádja alól bűncselekmény hiányában mentette fel.
2010.10.13. 10:00
 
 
Veszprémbe érkezett a kormány
Orbán Viktor miniszterelnök és kabinetjének tagjai szerda reggel 8 órára Veszprémbe érkeztek, ahol kihelyezett kormányülésen vesznek részt. Az MTI értesülései szerint a kormány tagjai a reggeli órákban ellátogatnak az iszapkatasztrófa által sújtott Kolontárra és Devecserbe is, ahol a védekezés munkálatai mellett a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. tározójának megsérült gátszakaszát is megtekintik. Nagy Anna kormányszóvivő korábbi tájékoztatása szerint a kabinet alapvetően a vörösiszap-katasztrófáról tanácskozik a veszprémi megyeházán. Orbán Viktor és kormánya mellett Veszprémbe érkezett Bakondi György, a Mal Zrt. kormánybiztosa is.
2010.10.13. 09:45
 
 
Heves Megyei Hírlap: olajiszap-szennyezés Demjén határában
Olajiszap, illetve szennyezett víz kerülhetett a Heves megyei Demjén határában az ott folyó Laskó patakba, miután ismeretlenek átvágták a Mol, illetve jogelődje által létesített, ötezer tonna olajiszapot tartalmazó lerakóhelyet - olvasható a Heves Megyei Hírlapban. Az úgynevezett Ördögárokban felgyűlt szennyezés felszámolására, többszöri határidő-módosítást követően 2011. december 31-ig kapott haladékot az olajtársaság az Észak-magyarországi Környezetvédelmi Felügyelőségtől. A rendőrség környezetkárosítás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen, egyben értesítették a történtekről az illetékes környezetvédelmi felügyelőséget.
2010.10.13. 09:30
 
 
A WWF titkos kamerával rögzítette védett erdők irtását Indonéziában
Titkos kamerával készített felvételeket egy védett tigrisélőhelynek számító erdő irtásáról a Természetvédelmi Világalap (WWF) az indonéziai Szumátra szigetén. A sziget Riau nevű tartományában, az őserdő mélyén elhelyezett titkos kamera hőérzékelővel volt felszerelve, így ha egy ember vagy egy állat a közelébe került, azonnal működésbe lépett. Becslések szerint Szumátra szigetén él a világszerte vadon élő mintegy 3200 tigris 12 százaléka, közel 400 állat.
2010.10.13. 08:45
 
 
Óvakodjanak az új-zélandi maori kiállítástól a terhes nők
Óva inti a várandós és a menstruáló nőket egy új-zélandi állami múzeum, hogy megtekintsék a maori kultúrát bemutató kiállításuk bizonyos tárgyait. A fővárosi Te Papa Múzeum megerősítette, hogy a tiltásra vonatkozó javaslatot a múzeum munkatársai a kulisszák mögötti körbevezetés után tették. Michelle Hippolite, az új-zélandi őslakosok kultúráját bemutató múzeum kutatója az NZ rádióban elmondta, hogy néhány bemutatott maori tárgyat harcokban is használtak. Ezekben "szellemek is lakozhatnak, amelyek árthatnak a várandósoknak és azoknak, akik menstruálnak.
2010.10.13. 08:45
 
 
Iszapömlés: a sérült kazettán további változás nem tapasztalható
Nem tapasztalható újabb változás a sérült kazettán - közölte a tározónál végzett legfrissebb ellenőrzések eredményeit Dobson Tibor kármentesítési szóvivő szerda hajnalban az MTI-vel. A szóvivő hangsúlyozta: 24 órában figyelik a sérült kazettát, amelyben - hívta fel ismételten a figyelmet - massza van, így az csak pár száz méterre juthatna el, ha kidőlne a gát. Hangsúlyozta azt is, hogy a mellette levő, 9-es kazettából is jórészt sikerült kiszivattyúzni a vizet. Megkezdődött a kárfelmérés is.
2010.10.13. 08:15
 
 
Contador a visszavonulást fontolgatja
A visszavonulást fontolgatja a doppinggyanúba keveredett Alberto Contador, aki idén harmadszor nyerte meg a Tour de France országúti kerékpáros körversenyt. "Elment a kedvem az egésztől, már azon gondolkozom, hogy a nemzetközi szövetség ítéletétől függetlenül befejezem a karrieremet. Erről már a hazai kerékpárszövetséget vezető Carlos Castanóval is beszéltem" - mondta kedden a 27 éves versenyző. A 27 éves bringás szervezetében nagyon kis mennyiségű, a megengedett érték 400-ad részét jelentő 50 pikogrammnyi (0,00000000005 g) klenbuterolt mutattak ki az idei Tour július 21-i pihenőnapján.
2010.10.13. 08:00
 
 
Európában 290 millió ember rekedt kívül az internetes hálózaton
Több mint 290 millió internetes hálózaton kívül rekedt európai állampolgár bevonásáról, illetve a digitális befogadás erősítéséről tárgyalnak az európai teleházak vezetői Budapesten - közölték a szervezők az MTI-vel. A szövetség szerint az információs társadalomban a számítástechnikai eszközök alkalmazásának ismerete és használata nélkülözhetetlen az élet szinte valamennyi területén, így a tanulásban, a munkában, a szabadidő eltöltésében és a közösségi részvételben. Ugyanakkor az európaiak közel 30-40 százaléka kirekesztődik az információs társadalomból, főként olyan társadalmi-gazdasági okokra visszavezethetően, mint a szegénység, az alacsony szintű oktatás, a kulturális és földrajzi elszigetelődés, vagy az időskori magány.
2010.10.13. 08:00
 
 
Népszabadság: megfenyegették a gátszivárgást emlegető dolgozókat
Kirúgással fenyegették azokat a dolgozókat, akik túlságosan sokat és hangosan beszélnek a gát állapotáról - írta szerdai számában a Népszabadság a MAL Zrt vezetője, Bakonyi Zoltán ellen tett tanúvallomásokra hivatkozva. A napilap pontosan meg nem nevezett forrásból származó értesülései szerint több mint húsz terhelő vallomást jegyzőkönyveztek a nyomozók Bakonyi Zoltán ellen. A Népszabadság úgy tudja: ellene vallottak állítólag a társaság egyes felső és középvezetői is. A Népszabadság szerint ezek alapján Bakonyi már hetek óta tudhatott róla, hogy a vízzel hígított vörös iszap több helyen átáztatta a 10-es tározó gátját.
2010.10.13. 07:45
 
 
A Mexikói-öbölben feloldották a mélytengeri fúrások moratóriumát
Az amerikai kormány feloldotta a Mexikói-öbölben, a BP olajplatformjának balesete nyomán a mélytengeri fúrásokkal kapcsolatban meghirdetett hathónapos moratóriumot. A tiltást hét héttel a várt határidő előtt oldották fel, mert Washington szerint a baleset után bevezetett biztonsági intézkedések nyomán jelentősen csökkent annak kockázata, hogy egy újabb, hasonló környezeti katasztrófa következzen be. A bejelentés nyomán New Yorkban 3-4 százalékkal emelkedtek a mélytengeri fúrásokat végző cégek részvényei, noha a munkálatok valószínűleg csak lassan kezdődhetnek újra, mert a társaságoknak a fúrás felújítása előtt be kell bizonyítaniuk, hogy megfelelő ellenlépéseket tudnak tenni az olajkitörésekkel szemben.
2010.10.12. 21:45
 
 
Hillary Clinton: Washington támogatja Szerbia EU-integrációját
Támogatásáról biztosította az amerikai külügyminiszter keddi belgrádi tárgyalásai után Szerbia európai integrációs törekvéseit. Hillary Clinton délután érkezett a szerb fővárosba. Belgrádban több mint egy órát tárgyalt - részben négyszemközt - Boris Tadic elnökkel. A megbeszélés utáni közös sajtótájékoztatón Hillary Clinton kijelentette, hogy "a térségben egyetlen más állam sem tett annyi erőfeszítést, mint Szerbia, hogy közelebb kerüljön Európához". "Meggyőződésünk, hogy Szerbia nemcsak az EU tagjává válhat, hanem vezető ország is lehet Európában" - toldotta meg.
2010.10.12. 21:15
 
 
Megválasztották az ENSZ Biztonsági Tanácsának új tagjait
Az ENSZ közgyűlése kedden New Yorkban két évre a Biztonsági Tanács tagjává választotta Németországot, Portugáliát, Indiát, Dél-Afrikát és Kolumbiát. Az öt ország képviselői 2011 januárjától foglalhatják el helyüket az ENSZ legfontosabb döntéshozó szervében. A 15 tagú BT-ben csak az öt állandó tag - az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország, Oroszország és Kína - rendelkezik vétójoggal. A Biztonsági Tanács dönt arról, hogy a világszervezet mely válságövezetbe küldjön békefenntartókat, vagy mely ország ellen léptessen életbe szankciókat.
2010.10.12. 21:00
 
 
Labdarúgó Eb-selejtező: Finnország-Magyarország 1-2
A magyar labdarúgó-válogatott Dzsudzsák Balázs 94. percben szerzett góljával 2-1-re nyert kedden Finnországban Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen. A vendégek a 49. percben Szalai Ádám révén szereztek vezetést, majd a hazaiaknál Mikael Forssell egyenlített a 86. percben. A győztes gólt Dzsudzsák lőtte a hosszabbítás utolsó pillanataiban. A sorsoláson negyedik kalapból érkező magyarok legutóbb több mint 14 éve, 1996 szeptemberében győzték le a harmadik kalapból az E csoportba került finneket. Egervári Sándor együttese négy meccs után kilenc ponttal várja a tavaszi folytatást, amikor is március 25-én Hollandiát fogadja.
2010.10.12. 20:00
 
 
Elfogadta a bevándorlási törvény szigorítását a francia nemzetgyűlés
A francia nemzetgyűlés kedden elfogadta a bevándorlási törvény szigorításáról szóló tervezetet, amelynek alapján a tíz éven belül honosított franciáktól hatósági személy elleni bűntett esetén megvonható lesz az állampolgárság, valamint a kelet-európai romák hazatoloncolása egyszerűbbé válik. A nagy vitát kiváltó javaslatot 294 igennel, 239 nem ellenében fogadta el a parlament alsó háza. A szenátus elé novemberben kerül a törvénytervezet. Az elmúlt hét évben Franciaországban ez az ötödik bevándorlási törvény, amelynek elsődleges célja három európai direktíva beiktatása volt a francia jogrendbe. A szigorító passzusok később kerültek a szövegbe.
2010.10.12. 18:00
 
 
Cáfolják a nagybankok, hogy a bankadó miatt kivonulnának
Sem a bankszövetségnek, sem az MNB-nek nincs tudomása arról, hogy a bankadó miatt bármely bank kivonulását tervezné a magyar piacról. A nagybankok tulajdonosai elkötelezettek a magyar piac iránt, mondták a hitelintézetek illetékesei az után, hogy egy magyar lap azt írta, a bankadó miatt hárman is a kivonulást fontolgatják. A Népszava keddi számában pontosan meg nem nevezett forrásokra hivatkozva írta, hogy három bank gondolkodik a távozáson, azonban nem nevezte meg a pénzintézeteket, csak annyit közölt, hogy ezek mérlegfőösszegük alapján nem sokkal vannak az OTP mögött.
2010.10.12. 18:00
 
 
Hazaérkezett a Magyarok a Világ Nyolcezresein expedíció
Hazaérkezett kedden a Magyarok a Világ Nyolcezresein expedíció, amely a Nepál és Tibet határán fekvő Cso-Oju-hegycsúcs meghódítását tervezte. A 8201 méter magas hegy "ellenállónak" bizonyult sok hegymászó ostromának, holott ez a csúcstámadás időszaka - mondta el az expedíciót vezető Kollár Lajos sajtótájékoztatón kedden Budapesten. Az expedíció célja a csúcstámadás mellett a lábamputáción átesett Erőss Zsolt rehabilitációja, hegymászáshoz való visszatérése volt. A 7000 méter feletti hóviszonyok miatt azonban az október elsejére tervezett csúcstámadási próbálkozásnak nem volt értelme, ezért a levonulás mellett döntöttek.
2010.10.12. 17:45
 
 
Gyűlik a tömeg a beomlott chilei bánya körül
Mintegy négyezer embert - többségében újságírókat - várnak kedd estére a beomlott észak-chilei bánya körül, ahol a 33 szerencsétlenül járt bányász kimentése a legújabb hírek alapján magyar idő szerint szerdán hajnali egy órakor kezdődik majd. Pinera chilei elnök a helyszínen osztozik majd a vájárok családjainak örömében, sőt San Joséba látogat Evo Morales bolíviai államfő is, hiszen a chileiekkel együtt egy bolíviai bányász is csapdába esett a föld alatt 68 nappal ezelőtt. "A szabadulás közelebb van, mint bármikor" - mondta Pinera hétfőn Quitóban, Ecuador fővárosában. A rendőrség magyar idő szerint este 11-től mindenfajta forgalmat kitilt San José környékéről, és az utakat csak a mentők használhatják.
2010.10.12. 17:00
 
 
Finn-magyar Eb-selejtező: Rudolf és Szalai is a kezdőcsapatban
A pénteken, San Marino ellen összesen öt gólt szerzett Rudolf Gergely és Szalai Ádám is ott lesz a magyar labdarúgó-válogatott kezdőcsapatában a 17:30 órakor kezdődő, finnországi Európa-bajnoki selejtezőmérkőzésen. A magyar szövetség honlapja szerint ugyanakkor előbbi jobbszélsőként szerepel Egervári Sándor összeállításában. A magyarok kezdőcsapata: Király Gábor - Vermes Krisztián, Juhász Roland, Lipták Zoltán, Laczkó Zsolt - Vadócz Krisztián, Elek Ákos - Rudolf Gergely, Gera Zoltán, Dzsudzsák Balázs - Szalai Ádám.
2010.10.12. 16:45
 
 
Merkel: a romák helyzete nem lehet szempont Románia schengeni csatlakozásakor
A romák helyzete nem lehet szempont azok számára, akik döntenek majd Romániának a schengeni övezethez való csatlakozásáról - mondta Angela Merkel német kancellár, miután kedden Bukarestben tárgyalt román vezetőkkel. Az Emil Boc román miniszterelnökkel folytatott megbeszélést követően Merkel kijelentette, hogy a romakérdés nem játszik szerepet Románia schengeni csatlakozási folyamatában, de fontos, hogy a keleti határon jogszerűen történjen az átlépés, és legyenek meg az ehhez szükséges technikai feltételek. Hangsúlyozta annak fontosságát, hogy a Schengen-határ Románia felőli külső részén ne korrupcióval és ne törvénytelenül történjen a vízumkibocsátás.
2010.10.12. 16:45
 
 
A hét végén újra indul a termelés a timföldgyárban
Az ajkai timföldgyárban elkezdődött a hőtermelés, és a hét végén újra indul a termelés - jelentette be a MAL Zrt. kormánybiztosa. Bakondi György elmondta, hogy keddtől a MAL minden telephelyét a rendőrség őrzi, és ellenőrzése alá vonta az informatikai rendszert is. A kormánybiztosközölte: a menedzsmentet nem menti fel, hanem felügyelőket rendel föléjük. Nem veszi át a tulajdonosi jogokat sem, csak a törvényben meghatározott jogait gyakorolja - tette hozzá.
2010.10.12. 16:15
 
 
A Nokia őrzi vezető szerepét az okostelefon-piacon
A finn Nokia Corp. a második negyedévben is megőrizte vezető szerepét az okostelefon piacon, a Google Android operációs rendszer növekvő népszerűségének köszönhetően azonban a kisebb mobiltelefon-gyártók a nagyok kárára növelték piaci részesedésüket. Az Android operációs rendszer terjedése a Research In Motion Ltd. (RIM, Blackberry) és Apple Inc. piaci részesedését faragta le. Az Android operációs rendszer alkalmazása rohamos ütemben terjedt az elmúlt hónapokban, miután egyre több mobiltelefon gyártó vállalat mutatott be a Google platformján futó okostelefont. Az iSuppli előrejelzése szerint 2012-re már több készülék fut majd Android operációs rendszeren, mint az Apple iPhone rendszerén.
2010.10.12. 16:00
 
 
Szalai Annamária áttekinthető és kiszámítható működést ígér
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) és Médiatanácsának elnöke szerint itt az ideje, hogy új fejezet kezdődjön és a médiahatóság áttekinthetően, kiszámíthatóan működjön. Szalai Annamária erről a médiatanács bemutatkozó sajtótájékoztatóján beszélt Budapesten. Az eseményen bemutatták a parlamentben hétfőn megválasztott médiatanács négy tagját, Auer Jánost, Kollarik Tamást, Koltay Andrást és Vass Ágnest. Szalai Annamária hangsúlyozta: folyamatos, stabil működési környezetet szeretnének. Hozzátette: az NMHH előtt jelenleg háromszáz előterjesztés van, legnagyobb részét a régi hatóságtól, az Országos Rádió és Televízió Testülettől veszik át.
2010.10.12. 15:45
 
 
Mesefalu építését tervezi Nagykarácsony
Mesefalu építését tervezi a magyar Mikulás otthonául szolgáló Nagykarácsony. A Mikulásfalva fejlesztési alapítvány kommunikációs vezetője az MTI-nek elmondta, hogy a beruházás első ütemének építését várhatóan jövőre kezdik el. Elsőként a több mint 1000 négyzetméter alapterületű új Mikulásház, a Jóság kapuja, az ifjúsági szállás és a bejárati épület készül el - közölte Kőhalmi Tibor. A Mikulásházban helyet kap egy 540 négyzetméter alapterületű játszóház, és ott lesz a nagyszakállú ajándékosztó irodája és rezidenciája is.
2010.10.12. 15:15
 
 
Hatályba lépett a "lex Mal"
Hatályba lépett a "lex Mal", miután a hétfő esti parlamenti elfogadása után Schmitt Pál államfő aláírta a jogszabályt. A kormány elrendelte a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. állami felügyelet alá vonását; a céget kormánybiztosként Bakondi György irányítja. A kétéves időtartamra kinevezett kormánybiztos feladatai közé tartozik a Mal Zrt. vagyoni helyzetének áttekintése, vagyoni jellegű kötelezettségvállalásainak ellenjegyzése. Dönt továbbá a rendkívüli intézkedés bevezetését előidéző helyzet közvetlen elhárításával, illetve következményeinek enyhítésével összefüggő, a társaság legfőbb döntéshozó szervének hatáskörébe tartozó ügyekben.
2010.10.12. 15:15
 
 
Megállapodott Tarlós István és Horváth Csaba
Megszületett a politikai megállapodás Tarlós István főpolgármester és Horváth Csaba, az MSZP leendő fővárosi frakcióvezetője között kedden - közölte az MTI-vel Molnár Zsolt kampányfőnök. Elmondta: mandátumarányos és a konstruktív ellenzéki szerepüknek megfelelő megállapodás született, amely a szocialisták Zöld Budapest programjának a megvalósítását is szolgálja. Hozzátette, a megállapodás tartalmazza a bizottsági helyek elosztását, a külső szakértők, a tanácsnokok számát és a frakció működésének kereteit.
2010.10.12. 15:00
 
 
Újabb ajánlat a Liverpoolért a szingapúri milliárdostól
Peter Lim szingapúri üzletember korábbi ajánlatát megemelve, 320 millió fontért (mintegy 100 milliárd forint) vásárolná meg az FC Liverpool labdarúgóklubot, s további 40 millió fontot szánna játékosvásárlásra. "Az új ajánlatban szereplő összeget is teljes egészében készpénzben fizetnénk, és kiegyenlítenénk a több mint 200 millió fontos tartozást, amelyet a jelenlegi tulajdonosok halmoztak fel, s amely bizonytalanná teszi az egyesület jövőjét" - áll a Lim szóvivője által kiadott közleményben. Az üzletember tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, s mára Szingapúr nyolcadik leggazdagabb emberének számít. A Forbes magazin 1,6 milliárd dollárra (320 milliárd forint) becsüli teljes vagyonát.
2010.10.12. 14:30
 
 
Babos Tímea az MTK-ba igazolt, Temesvári Andrea lesz az edzője
A junior tenisz-világranglistán jelenleg második Babos Tímea Sopronból az MTK-ba igazolt és a jövőben minden idők egyik legjobb magyar női játékosa, Temesvári Andrea készíti fel a versenyekre. Temesvári mellett Barátosi Levente lesz a Soproni Vasutasból frissen igazolt 17 esztendős játékos másik edzője, és Babos Csaba, Tímea édesapja - ahogy eddig is tette - szintén részt vállal a feladatokból. Babos jelenleg a 327. a rangsorban, tehát még legalább száz helyet kell előrébb lépnie, hogy helyet kapjon az ausztrál nyílt bajnokság kvalifikációjában.
2010.10.12. 14:15
 
 
Orbán Viktor és Barroso beszédével kezdődött a pécsi rektorkonferencia
Orbán Viktor szerint a tudás csak a felelősséggel együtt szolgálhatja a közjót, a 21. század feladata, hogy a tudást így alkalmazza és fejlessze. "A tudás felelősség nélkül rendkívül veszélyes", az emberek ellen fordulhat - mondta köszöntőjében a miniszterelnök a Pécsi Tudományegyetem (PTE) jubileumi rektorkonferenciáján kedden, emlékeztetve a nagy emberáldozatot és anyagi károkat okozó, egy hete történt iszapkatasztrófára. A jubileumi rektorkonferencia a két díszvendég, José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke és Orbán Viktor miniszterelnök köszöntőjével nyílt meg. A magyar nép iránti együttérzését fejezte ki a "valóban nagyon súlyos ökológiai katasztrófa", az iszapömlés kapcsán José Manuel Barroso.
2010.10.12. 14:15
 
 
Milliókra perlik a rendőrséget tüntetők
Két polgári per kezdődött a Fővárosi Bíróságon kedden, melyekben több millió forintot követelnek a rendőrségtől a 2007-2008-as fővárosi tüntetések résztvevői.A felpereseket spontán demonstráció során rendőri felszólítást követően jogszerű intézkedéssel szembeni engedetlenség szabálysértése miatt megbilincselték, előállították, majd néhány óráig a kapitányságon fogva tartották. A felperesek elleni szabálysértési eljárásokat a bíróság már korábban szabálysértés, illetve bizonyítottság hiányában megszüntette. Ezután indították meg a polgári pereket a rendőrség ellen személyi szabadság és emberi méltóság megsértése miatt, több mint 6 millió forintos kártérítést és nyilvános elégtételt követelve.
2010.10.12. 13:30
 
 
Orbán: Magyarország további lépésekre készül az idei hiánycél eléréséhez
Magyarország további lépésekre készül a következő napokban annak érdekében, hogy tartani tudja az idei 3,8%-os költségvetési hiánycélt - mondta Orbán Viktor miniszterelnök Pécsen. A kormányfő a tervezett intézkedésekre nem tért ki az Európai Bizottság elnökével, José Manuel Barrosóval folytatott megbeszélést követő sajtótájékoztatón. Az Európai Unió jövő évi magyar elnökségére utalva azonban úgy fogalmazott: e tisztség komoly felelősséget jelent, és "kínosan nevetséges volna, ha az elnökséget adó ország nem volna képes tartani az unióban általános gazdálkodási szabályokat". Hozzátette: jó esély van arra is, hogy a jövő évi 3%-os hiány is tartható legyen.
2010.10.12. 13:15
 
 
Férfi kézilabda EHF Kupa: könnyű ellenfeleket kaptak a magyar csapatok
Könnyű ellenfeleket kaptak a férfi kézilabda EHF Kupában érdekelt magyar csapatok. A Tatabánya-Carbonex a bosnyák Banja Lukával, a Dunaferr pedig a portugál FC Portóval került össze a keddi bécsi sorsoláson. A Tatabánya idegenben, a Dunaújváros otthon kezd. Az első mérkőzéseket november 20-án vagy 21-én, a visszavágókat pedig egy héttel később rendezik.
2010.10.12. 13:00
 
 
Felavatta a róla elnevezett hajót II. Erzsébet
II. Erzsébet brit uralkodó Southampton kikötőjében felavatta az új, róla elnevezett Queen Elisabeth nevű óceánjárót. "Isten áldja a hajót és mindazokat, akik utaznak rajta" - mondta a királynő, majd a szokásoknak megfelelően egy üveg pezsgőt tört szét a 92 ezer tonnás hajó orrán. A hétfői névadó ceremóniát megelőzően Chris Wells kapitány megmutatta az uralkodónak a 294 méter hosszú hajó hídját, ahol a 84 éves uralkodó felfedezte a hajókürtöt és azonnal ki is próbálta - a rakparton összegyűlt több száz vendég nem kis örömére. A Queen Mary hajó 1934-es megáldása óta a brit uralkodóház tagjai hét királyi nevet viselő hajót avattak fel.
2010.10.12. 13:00
 
 
Válóok lehet az sms-küldés Dél-Koreában
Válóok lehet Dél-Koreában, ha valaki romantikus sms-üzenteket küld valakinek, aki nem a felesége. A szöuli családjogi bírósági felbontotta egy 62 éves asszony házasságát, aki válási keresetében arra hivatkozott, hogy férje "szeretlek", "nagyon hiányzol" tartalmú sms-eket küldött egy másik nőnek hónapokon keresztül. "A másik nővel váltott sms-üzenetek tartalmát tekintve feltehető, hogy a férfinak viszonya volt" - mondta ki a hétfői bírói döntés. A testület szóvivője azonban hozzátette, hogy a bíróságnak azért több bizonyítékra is szüksége van a puszta romantikus üzeneteknél ahhoz, hogy megállapítsa, a házastársi kapcsolat megromlott.
2010.10.12. 12:45
 
 
Franciaország: negyedszer is sztrájk a nyugdíjreform ellen
Egy hónapon belül negyedik alkalommal tartanak kedden országos sztrájknapot Franciaországban a kormány nyugdíjreform-tervezete ellen: reggel óta fennakadások vannak a vasúti, a légi és a városi tömegközeledésben, s ezúttal a gimnazisták és az egyetemisták is csatlakoztak a megmozduláshoz. 244 városban tartanak utcai felvonulásokat, ahova ismét milliókat várnak a szervezők. Az előző tiltakozó napokon a szakszervezetek szerint 3 millióan, a rendőrség szerint 1 millióan vettek részt a tüntetéseken. Egyes szektorokban, elsősorban a közlekedésben határozatlan időre meghirdetett munkabeszüntetés akár szombatig is eltarthat, amikor is újabb utcai felvonulást szerveznek a szakszervezetek.
2010.10.12. 12:45
 
 
Esküt tettek a médiatanács tagjai és elnöke
Letették esküjüket a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság médiatanácsának tagjai és elnöke kedden a Parlamentben. Az esküokmányokat Kövér László házelnök jelenlétében Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság és egyben a médiatanács elnöke, Auer János, Kollarik Tamás, Koltay András és Vass Ágnes testületi tagok írták alá. A testület már kedden megtartja első ülését.
2010.10.12. 12:15
 
 
Magyarország vezeti a spamküldési listát
A Magyarországról szeptemberben kiküldött e-mailek 96 százaléka spam, levélszemét volt, s ezzel az aránnyal vezeti is a világlistát: a Symantec felmérése szerint Magyarországról 250 millió kéretlen reklámlevelet küldtek el szeptemberben, ami a világforgalom 0,25 százaléka. Harold Teasdale, a Symantec magyarországi képviseletének vezetője kedden Budapesten sajtótájékoztatón elmondta: a spameket döntő többségükben nem a felhasználók tudtával küldik ki, hanem a fertőzött gépek, amelyeket távolról vezérelnek a levélszemét forgalmazására.
2010.10.12. 11:45
 
 
Zöld utat kapott a Forma-1-es Dél-Koreai Nagydíj
Megtartják október 24-én a Forma-1-es Dél-koreai Nagydíjat, miután a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) a pályabejárás után kedden megadta az engedélyt - jelentették be a szervezők. A jeongami ring építése a rossz időjárás miatt hónapokat csúszott, így félő volt, hogy nem tudják időben befejezni a munkálatokat. Charlie Whiting, a FIA versenyigazgatója a helyszínen tartózkodik, és elégedett volt a látottakkal, és ezt követően dőlt el, hogy a jövő hétvégén lehet itt futamot rendezni. A Forma-1 kereskedelmi jogait birtokló Bernie Ecclestone két héttel ezelőtt azt nyilatkozta, hogy kétséges a futam megrendezése, mert a végső bejárásra júliusban kellett volna sort keríteni.
2010.10.12. 11:45
 
 
A Zóna Taxi cáfolja a szerződésbontást és továbbra is szolgáltat Ferihegyen
A ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport (BA) Zrt. nem bontotta fel a Zóna Taxi hálózatot működtető Zóna-Service Zrt.-vel a szerződést, így a cég továbbra is végez fuvarozási szolgáltatást Ferihegyen - mondta Veres István, a Zóna-Service szóvivője kedden az MTI-nek. Ellentétben a Zóna-Service október 7-i közleményével - amely szerint a Zóna-Service kézhez kapta a BA értesítését arról, hogy a szolgáltatási szerződést a Budapest Airport egyoldalúan felmondta -, Veres István ezt határozottan cáfolta. Kifejtette: mostanra tüzetesen átnézték jogászaikkal a BA-tól kapott levelet és kiderült: a repteret üzemeltető cég nem felmondta a szerződést, hanem a szerződés 60 nap utáni felmondására hívja fel a figyelmet.
2010.10.12. 11:45
 
 
Közel tízezren csatlakoztak eddig a Bringázz a munkába! kampányhoz
Közel tízezren csatlakoztak eddig a Bringázz a munkába! (BAM) kampányhoz, amely október 22-ig tart. Még most sem késő jelentkezni egyéni indulóknak vagy maximum 5 fős csapatoknak, amelyek vállalják, hogy legalább nyolcszor biciklivel mennek munkába - közölte a Magyar Kerékpárosklub kedden, a "bringás reggeli" napján az MTI-vel. A szeptember közepe óta tartó kampányban a kerékpározók eddig virtuálisan 250-szer megkerülték a Földet, 23 millió kalóriát (kcal) égettek el - ez körülbelül 89 ezer kakaós csigának felel meg - és 190 tonna szén-dioxid-kibocsátástól kímélték meg a légkört.
2010.10.12. 11:30
 
 
Geréb-per: kivérzett állapotban vitték a szülő nőt a kórházba
Kivérzett állapotban vitték a szülő nőt a kórházba 2007. október 30-án - mondta Dombai Gyula szakértő az ügyészség által foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétségével és más bűntényekkel vádolt Geréb Ágnes büntetőperében. A Fővárosi Bíróságon zajló per elsőfokú tárgyalásán a szakértő kiemelte: Geréb Ágnes elsőrendű, és Schanda Mónika ötöd rendű vádlott felfüggesztett szülész-nőgyógyász szakorvos vezette szüléskor a méhlepény nem távozott, passzív vérzés lépett fel a szülő nőnél, ezért a mentőszolgálat a János kórházba vitte őt. Szerinte a mentőt ki kellett volna hívni, mikor látták, hogy a sebet nem tudják ellátni.
2010.10.12. 11:15
 
 
Robbanás egy NATO-helikopteren Afganisztánban
Robbanás történt kedden a NATO egyik helikopterén Afganisztánban, nem sokkal azután, hogy leszállt egy bázison az ország keleti részében. A fedélzeten a nemzetközi biztonsági erők (ISAF) 26 katonája utazott, közülük egy meghalt és hét megsebesült - közölte az ISAF szóvivője. A halott katona, illetve a sebesültek állampolgárságát a szóvivő nem ismertette. A robbanás oka egyelőre nem tisztázott, de azt tudni lehet, hogy a detonáció a helikopter belsejében történt. A légi balesetek elég gyakoriak Afganisztánban, de a fedélzeti robbanás nagyon ritka.
2010.10.12. 11:00
 
 
Elrabolt békefenntartó: az ENSZ vizsgálja a rádiós interjú hangfelvételét
Az ENSZ biztonsági kérdésekkel foglalkozó részlegének (DSS) szakértői elemzik a Szudánban elrabolt magyar ENSZ-békefenntartóval készült telefonos interjú hangfelvételét, azzal a céllal, hogy teljes bizonyossággal meg tudják állapítani: valóban Papp István hangja hallható a Dabanga dárfúri rádióban sugárzott beszélgetés során - közölte a New York-i magyar állandó ENSZ-képviselet kedden az MTI-vel. A DSS pozitív jelnek tekinti, hogy az emberrablók a Dabanga rádión keresztül jelentkeztek, mert a legutóbbi - az érintettek kiszabadulásával végződő - dárfúri emberrablási esetben is ezt a csatornát alkalmazták - áll a képviselet közleményében.
2010.10.12. 11:00
 
 
Gyengült a forint
A dollár korrekcióját követve gyengült a forint kedden reggel: az eurót kedden délelőtt tíz órakor 274,15 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben a hétfő délutáni 273,78 forint után. Keddre virradóra 273,30 forint környékén ingadozott a jegyzés a nemzetközi kereskedelemben. A forint árfolyama a piaci várakozások szerint továbbra is a múlt héten kialakult 270-275 forintos euró jegyzési tartományban maradhat a nemzetközi befektetői hangulat függvényében. A forint a kormány gazdasági akciótervének nyilvánosságra hozataláig a nemzetközi hatásokat követi.
2010.10.12. 10:45
 
 
Utasrekord Frankfurtban és a londoni Heathrow repülőtéren
Rekordot döntött az utasforgalom szeptemberben a frankfurti repülőtéren, s még ennél is nagyobb volt a növekedés a teherfuvarozásban, ami egyértelműen jelzi a gazdasági aktivitás élénkülését. Hétfőn a londoni Heathrow repülőtér is minden idők legforgalmasabb szeptemberéről számolt be. A frankfurti repülőteret üzemeltető Fraport keddi közlése szerint a repülőtéren 5,1 millióan fordultak meg szeptemberben, 10,4 százalékkal többen, mint egy évvel korábban. "Az 5,1 milliós adat új szeptemberi rekordnak számít, és ezzel a forgalom visszatért a 2007. évi, válság előtti szinthez" - mondta kedden Stefan Schulte vezérigazgató.
2010.10.12. 10:30
 
 
Haiti életeket mentő kutya és háromlábú macska kapott kitüntetést
Országos megtiszteltetésben részesült Amerikában egy menhelyen hagyott kutya, amely több ember megmentésében segített a földrengés sújtotta Haitin, és egy gyerekkönyvsorozatot ihlető háromlábú macska. Az állatokkal való kegyetlen bánásmód megelőzéséért küzdő országos szervezet (American Society for the Prevention of Cruelty to Animals) hétfőn hirdette ki az év kutyája és az év macskája díj nyerteseit. Mindkét kategóriában olyan állatot tüntettek ki, amelyet Kaliforniában taszított el magától a gazdája.
2010.10.12. 10:15
 
 
KSH: a szeptemberi infláció 3,8 százalék
Szeptemberben 0,1 százalékkal csökkentek a fogyasztói árak és 3,8 százalékkal voltak magasabbak, mint egy évvel korábban. Az elemzők 3,5-4,2 százalék közötti éves inflációt vártak. Az idén az első kilenc hónapban átlagosan 5,1 százalékkal voltak magasabbak az árak, mint az előző év azonos időszakában. A maginfláció szeptemberben 0,1 százalék volt augusztushoz képest, 12 havi összehasonlításban 1,5 százalékkal emelkedett. A nyugdíjas fogyasztó kosárra számított 12 havi árindex 4 százalék volt, az egyhavi 0,1 százalékkal csökkent. Az idén augusztusban az egyhavi átlagos fogyasztóiár-csökkenés 0,6 százalék volt. 2009. augusztushoz viszonyítva az árak 3,7 százalékkal nőttek.
2010.10.12. 10:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620[1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista