2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Jól sikerült Talmácsi valenciai tesztje, küszöbön az új egyezség
Jól sikerült Talmácsi Gábor valenciai tesztje: a gyorsaságimotoros-világbajnokság Moto2-es kategóriájában versenyző pilóta a Suter vázat próbálta ki hétfőn. "Az eddigi vázak közül ez volt a legjobb, a próba hosszú ideig tartott" - mondta az MTI-nek a magyar motoros, aki jövőre már új csapat színeiben indul a vb-n. "Ami a szerződésemet illeti, folyamatosan tárgyalok és hamarosan, napokon belül, vagy már holnap megtehetjük a hivatalos bejelentést." A 29 esztendős pilóta a múlt héten közölte, hogy új csapatot keres és egyúttal szakított menedzserével, Stefano Favaróval.
2010.11.15. 21:15
 
 
A Wikipedia 16 millió dollár adományt gyűjtene, hogy ingyenes maradhasson
Adományozásra kéri látogatóit a Wikipedia internetes enciklopédia, amely 16 millió dollárt (3,25 milliárd forintnak megfelelő összeget) vár felhasználóitól, hogy továbbra is ingyenes maradhasson. A felhívást hétfőn tette közzé Jimmy Wales, a honlap társalapítója. A pénznek két hónap alatt kellene összegyűlnie - derült ki a Wikimedia blogbejegyzéséből. A szabad enciklopédia tavaly hasonló kezdeményezés révén hatmillió dollárt teremtett elő. A 2001-ben indult honlapon a felhasználók maguk szerkesztik a cikkelyeket. Az üzemeltető Wikimedia 65 fős állandó stábbal őrködik az internetes lexikon felett, a működtetés költségei tavaly 4,3 millió dollárra rúgtak.
2010.11.15. 20:15
 
 
Költségvetési Tanács: kockázatos a költségvetési politika
A költségvetési törvényjavaslatban kirajzolódó költségvetési politika egy kockázatos terv, amelynek esetleges sikertelensége tetemes károkat okozhat - mondta Kopits György, a Költségvetési Tanács elnöke a 2011-es büdzsé általános vitájában, hétfőn az Országgyűlésben. Kiemelte: a költségvetési törvényjavaslatban felvázolthoz képest az egyenleg akár a GDP fél százalékával is jobb lehet 2011-ben. A tanács elnöke azonban kétségét fejezte ki abban a tekintetben, hogy a teljesül a kormány terve, miszerint 400 ezer új munkahely létesül középtávon. Ehelyett csak 100 ezer új munkahellyel számol a Költségvetési Tanács - mondta Kopits.
2010.11.15. 20:15
 
 
Korózs Lajos: az OVB politikai megrendelést teljesített
Korózs Lajos MSZP-s politikus szerint az Országos Választási Bizottság politikai megrendelést teljesített, amikor elutasította a párt népszavazási és népi kezdeményezéseit. Korózs azt mondta az MTI-nek, hogy az OVB hétfői ülésén gyakorlatilag "mondvacsinált" kifogásokat ismertetett a testület elnöke. Ilyen volt például, hogy az OVB szerint nem egyértelmű, mit is ért a kezdeményező magánnyugdíjpénztár alatt. "Én azt gondolom, hogy minden normális, magyar nyelven beszélő ember pontosan tudja, hogy miről van szó" - mondta a szocialista politikus.
2010.11.15. 20:00
 
 
Egycentis Rubik-kocka
Egycentis élű Rubik-kockát konstruált egy orosz férfi. A kisujjbegynél is kisebb játék működik, azaz lehet tekergetni. A 32 éves Jevgenyij Grigorjev - aki főállásban számítógépes programozó - egy hónapon át dolgozott a mikrokockán. Lézerrel vágta ki különleges műanyagból a kocka 27 "nanokockáját". A férfi normálméretű kocka - úgymond - "kirakásával" egy percen belül végez, a mikrokockával azonban tovább tart a tekergetés. Grigorjev rekordot állított be kiskockájával, ám ennél is "liliputibbat" tervez csinálni - adta hírül a brit Metro újság.
2010.11.15. 19:15
 
 
Ismét a CDU elnökévé választotta Merkelt a pártkongresszus
Meggyőző szavazati aránnyal újabb két évre a Német Kereszténydemokrata Unió (CDU) elnökévé választotta Angela Merkelt a párt Karlsruhéban tanácskozó kongresszusa. Merkelt - aki egyedüli jelölt volt a tisztségre - a küldöttek 90,4 százaléka támogatta. Ez valamivel rosszabb arány a 2008-as választáshoz képest, akkor ugyanis a régi-új elnökre szavazók aránya 94,83 százalék volt. Az országos kongresszus, amely kétévente ül össze, s ilyenkor tisztújításra is sor kerül, megválasztotta a CDU elnökségének további tagjait. A négy alelnöki posztra négyen pályáztak, köztük három új arc. Az idei év folyamán ugyanis távozott a politikai porondról Roland Koch, Hessen tartomány miniszterelnöke.
2010.11.15. 19:00
 
 
Az OVB nem adott zöld utat az MSZP népszavazási kezdeményezéseinek
Az Országos Választási Bizottság nem adott zöld utat az MSZP magán-nyugdíjpénztárakkal kapcsolatos népszavazási kezdeményezéseinek, és annak a népi kezdeményezésnek sem, amely az új alkotmányról szólt volna. A testület hétfői ülésén nem hitelesítette az ellenzéki párt által benyújtott egyik minta-aláírásgyűjtő ívet sem. A népszavazási kezdeményezések hitelesítést azért tagadta meg a testület, mert a kérdések szerinte nem voltak egyértelműek, illetve volt közöttük megtévesztő is. A határozatok nem jogerősek, a döntések ellen az Alkotmánybírósághoz lehet fordulni. Az Ab soron kívül dönt a jogorvoslatról.
2010.11.15. 18:45
 
 
Matolcsy: egy év van a pénzügyi konszolidációra
A 2011-es költségvetés lehet Magyarország uniós csatlakozása óta az első, amelyben az ország teljesíti a vállalt 3% alatti hiány mértékét és három fordulatot indít be: csökkenhet az államadósság mértéke, bővülhet a fogyasztás, a beruházás, a foglalkoztatás mértéke, illetve csökken a jövedelem- és az adócentralizáció. Matolcsy György a jövő évi költségvetés expozéjában elmondta: egy év alatt meg kell történnie a pénzügyi konszolidációnak, a megújulásnak; a szerkezeti reformokat tavasszal ismerteti a kormány. A nemzetgazdasági miniszter felhívta a figyelmet: a 2011. évi költségvetés egy új, remélhetőleg hosszú konszolidációs történelmi korszak elejének első költségvetése.
2010.11.15. 18:30
 
 
Orbán: teljes megújulásra van szükség a stabilan növekvő gazdasághoz
Orbán Viktor szerint a jövő évi büdzsé a megújulás költségvetése, ugyanis a rendszerváltoztatás óta először nem az örökölt rendszert próbálja átalakítani, hanem egy teljesen újat teremt. A miniszterelnök a jövő évi költségvetési törvényjavaslat expozéjában azt ígérte, a kormány a 2011-es büdzsével megállítja az államadósság-növekedést. Az új adórendszert modellértékűnek nevezte. Orbán beszédét a megújulásra építette, amely - mint mondta - vállalkozásuk második szakasza, a munka első részét ugyanis már elvégezték, lerakták a talpraállás alapjait.
2010.11.15. 18:15
 
 
Elhunyt Polyák Imre
Erről a Magyar Olimpiai Bizottság tájékoztatta az MTI. Polyák három egymást követő olimpián, 1952-ben Helsinkiben, 1956-ban Melbourne-ben, majd 1960-ban Rómában is ezüstérmet szerzett, négy évvel később Tokióban azonban felért a csúcsra. Anyaegyesületénél, az újpesti lila-fehéreknél edzősödött, a válogatott mellett is dolgozott. Életútja elismeréseként beválasztották a nemzetközi birkózó hírességek csarnokába. A Nemzet Sportolója lett, az évszázad birkózója, a fiatal nemzedék példaképe. A Bajnokok Klubja eseményeinek állandó résztvevője volt.
2010.11.15. 18:00
 
 
New York Times: Pataki az 2012-es elnökválasztás egyik lehetséges jelöltje
George Pataki, New York állam magyar származású volt kormányzója is egyike azoknak a republikánus politikusoknak, akik fontolóra vették, hogy harcba szálljanak-e az elnökjelöltségért a 2012-es választáson - jelentette hétfőn a The New York Times. A lap szerint Pataki egy korábbi interjújában kijelentette: látni szeretné, hogy ki más szándékozik még jelöltetni magát. Az exkormányzó ugyanakkor nem zárja ki, hogy végül egy másik politikust támogasson. "Nem tűztem ki határidőt. Figyelem a többieket, akik érdeklődésüket fejezték ki és akik az aktivizálódás mellett dönthetnek. Azt gyanítom, beszélek majd velük, hogy megismerjem az elképzeléseiket" - jelentette ki Pataki.
2010.11.15. 18:00
 
 
Január 9-re tűzte ki az OVB a területi és az országos kisebbségi választásokat
Január 9-re tűzte ki a területi és az országos kisebbségi választásokat hétfői ülésén egyhangú döntésével az Országos Választási Bizottság (OVB). A kisebbségi választásokon az lehet választó és választható, aki a települési kisebbségi önkormányzat tagja, tehát akit az október 3-i kisebbségi választáson kisebbségi képviselővé választottak. Őket a jogszabály a választási eljárásban elektoroknak nevezi. A törvény értelmében megyei vagy fővárosi szintű választást akkor lehet kitűzni, ha az adott területi szinten legalább tíz települési (a fővárosban kerületi) kisebbségi önkormányzat működik.
2010.11.15. 17:30
 
Az EP szocialista-demokrata frakciója kihelyezett ülést tart Budapesten
A szélsőségességgel szembeni uniós fellépést sürget az Európai Parlament szocialista-demokrata frakciója budapesti kihelyezett ülésén; a négynapos esemény hétfőn kezdődött el. A frakció keddi vitáján az extrémizmus térnyerése Európában, a populizmus és az idegengyűlölet lesz téma; a tanácskozásra a roma közösség képviselőit is meghívták. A képviselőcsoport a vita végén hivatalos nyilatkozatot fogad el, amelyben hatékony, uniós szintű fellépést sürget a szélsőségesekkel szemben, egyben ismerteti elképzeléseit egy nyitott, befogadó jellegű társadalom létrehozására.
2010.11.15. 17:15
 
 
A kormányzó szocialisták nyerték meg a görög helyhatósági választást
A népszerűtlen gazdasági megszorító intézkedések ellenére Görögországban a kormányzó szocialisták nyerték meg a helyhatósági választások második fordulóját, és ennek fényében a miniszterelnök a reformok folytatását ígérte. A voksok összesítése alapján a Jeórjiosz Papandreu kormányfő vezette párt, a PASZOK 8 régióban nyert, és 73 város polgármesteri székét szerezte meg, köztük 24 év óta először Athénét és a második legnagyobb görög város, Szalonikiét is.
2010.11.15. 16:45
 
 
Az MSZP alternatív költségvetést nyújt be csütörtökön
Az MSZP alternatív költségvetési javaslatot nyújt be az Országgyűlésnek csütörtökön, ezzel is jelezve, hogy nem támogatja a kormány jövő évi büdzsé tervezetét. Mesterházy Attila pártelnök hétfői sajtótájékoztatóján a felelőtlenség, a fenntarthatatlanság és az igazságtalanság költségvetésének nevezte a jövő évi büdzsé tervezetét. Hozzátette: a 2011-es költségvetés várhatóan minden idők legfelelőtlenebb költségvetése lesz, mivel téves feltételezésekre, nagyotmondásra és alkotmányellenes javaslatokra épül.
2010.11.15. 16:30
 
 
Ingatlan vásárlásakor is fizettek jutalékot önkormányzati dolgozóknak Esztergomban
Ingatlanértékesítés mellett vásárláskor is fizettek jutalékot az esztergomi városháza egyes dolgozóinak; minél drágább volt az adott ingatlanra kialkudott ár, annál magasabb volt a jutalék - adta hírül a szeretgom.hu internetes oldal hétfőn. A portál beszámolója szerint a szabályozást a polgármester és a jegyző együttesen szignálták, a jutalmazási rendszer kiterjedt a jegyzőre, a városszépítési osztály vezetőjére, aki a volt fideszes polgármester, Meggyes Tamás élettársa, valamint a vagyongazdálkodási iroda vezetőjére, aki Meggyes Tamás barátjaként nyilatkozott egy televíziós műsorban. Kapott a juttatásokból a jegyzői referens, aki a volt alpolgármester fia és egy ügyintéző, aki a Fidesz dorogi polgármester-jelöltje volt.
2010.11.15. 16:30
 
 
Mozsár István az Operaház ügyvezető igazgatója
Mozsár István mérnök-menedzser hétfőtől a Magyar Állami Operaház Budapest megbízott ügyvezető igazgatója - közölte az intézmény az MTI-vel. Várkonyi Judit sajtóreferens tájékoztatása szerint a tekintélyes európai cégek vezető pozícióiban tapasztalatot szerzett Mozsár Istvánt a Nemzeti Erőforrás Minisztérium jóváhagyásával Horváth Ádám, az operaház miniszteri biztosa kérte fel a poszt betöltésére. Megbízatása az ügyvezető igazgatói posztra kiírt pályázat eredményes lezárásáig, legfeljebb 2011. június 30-ig szól.
2010.11.15. 16:30
 
 
Magyar-litván: Egervári győzni akar, de a csapatépítés is fontos
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya győzni szeretne szerdán a litvánok elleni, idei utolsó összecsapásán, ugyanakkor fontosnak tartja, hogy a csapatépítés szempontjából is hasznos legyen a székesfehérvári felkészüli mérkőzés. "Kettős a cél, hiszen mindenképpen szeretnénk megnyerni a találkozót, de a csapatépítés szempontjából nagyon fontos, hogy kipróbáljunk egy-két olyan fiatal játékost, akik a jövőben hasznos tagjai lehetnek majd az együttesnek" - nyilatkozta a szakember hétfőn az MTI-nek a magyar szövetség (MLSZ) telki edzőközpontjában rendezett sajtóbeszélgetésen.
2010.11.15. 16:15
 
 
Folytatta világkörüli útját a 15 éves vitorlázó lány
Folytatja útját az Atlanti-óceánon keresztül Laura Dekker, a Föld körbehajózására vállalkozó 15 éves vitorlázó. A holland lány blogján közölte, hogy a hurrikánszezon befejeződésével hajója ismét kifutott a tengerre a múlt héten a Kanári-szigetekről. Azóta már mintegy 240 tengeri mérföldet (440 kilométert) tett meg, következő célja a Zöld-foki Köztársaság. Dekker augusztus 21-én indult útnak kétárbocos, Guppy nevű hajóján Gibraltárból. Ha vállalkozása sikerül, ő lesz a legfiatalabb, aki egyedül körbehajózta a Földet.
2010.11.15. 16:15
 
 
Este tízkor megnyitják a Margit hidat
Este tíz órakor nyitják meg a Margit hidat a forgalom előtt, miután sikeres volt a délelőtti hatósági szemle, és így kiadhatják az engedélyt az átkelő ideiglenes forgalomba helyezésére - értesült az MTI. A hatósági eljárás során hatvanöt szakhatóság nyilatkozatát kellett beszerezni ahhoz, hogy a közösségi közlekedés után a gépjárműforgalom is megindulhasson a Margit hídon. Az index.hu szerint azért csak este 10 órakor nyitják meg az átkelőt, mert a hétfő délutáni csúcsforgalmat már nem akarták megzavarni ezzel az információval.
2010.11.15. 15:45
 
 
Lemondtak megbízatásukról az olasz kormány Fini-párti tagjai
Lemondtak megbízatásukról hétfőn az olasz kormány Fini-párti tagjai. Először Adolfo Urso ipariminiszter-helyettes jelezte távozási szándékát, őt követte Andrea Ronchi, az európai uniós ügyek minisztere, majd két államtitkár, Antonio Buonfiglio és Roberto Menia is benyújtotta lemondását. Szintén lemondott egy ötödik kormánytag is, az infrastrukturális minisztérium államtitkára, aki a Finivel szövetséges MPA szicíliai párt tagja. Gianfranco Fini alsóházi elnök, az olasz kormányfő, Silvio Berlusconi egykori szövetségese pénteken helyezte kilátásba, hogy mind a négy híve kilép a kormányból, ha Berlusconi hétfőig nem mond le.
2010.11.15. 15:30
 
 
A Monetáris Tanács megvitatta a pénzügyi stabilitásról szóló jelentést
A Monetáris Tanács hétfői ülésén megvitatta a "Jelentés a pénzügyi stabilitásról" című kiadványt, amelyet a Magyar Nemzeti Bank november 17-én publikál a honlapján, a jegybanki alapkamatról nem tárgyalt a testület - áll az MNB honlapján megjelent közleményben. Az inflációs jelentést november 29-én, a soron következő kamatdöntő ülésén, tárgyalja a Monetáris Tanács, a részletes elemzést december 1-én hozza nyilvánosságra az MNB. Simor András, az MNB elnöke egy múlt heti tájékoztatón elmondta: az augusztusinál erősebb forintárfolyammal, és a korábbinál kedvezőbb bérszínvonallal számol új, novemberi inflációs jelentésében a jegybank.
2010.11.15. 15:15
 
 
Radarfelvételen kimutatható, hogy évek óta süllyedt az ajkai iszap-tározó gátja
A "múltba néző" műholdas radarfelvételekkel kimutatható, hogy évek óta süllyedt az ajkai vörösiszap-tározó gátja - a felvételeket az Európai Űrügynökség a katasztrófára való tekintettel ingyenesen bocsátotta a kutatók rendelkezésére. Mint az Űrvilág űrkutatási hírportálon (www.urvilag.hu) olvasható, megjelentek az első eredményei annak a vizsgálatnak, amelyet egy magyar vezetésű kutatócsoport végez, hogy megismerjék az ajkai vörösiszap-tározó múltbeli stabilitását, mozgástörténetét. Az egyéni kutatói kezdeményezésre indult vizsgálatot Grenerczy Gyula (Földmérési és Távérzékelési Intézet, Kozmikus Geodéziai Obszervatórium) és Urs Wegmüller (Gamma Remote Sensing, Svájc) végezték az Európai Űrügynökség (ESA) és a Kepler Space közreműködésével.
2010.11.15. 15:15
 
 
Tizenhárom jogszabályt módosít az egészségügyi salátatörvény
Megszűnik a súlyponti kórházak fogalma, módosulnak a kórházi kapacitások szabályai, változik a patikaalapítás és -működtetés rendszere. Az egészségügyi szabályokat több helyen átrendező, parlament előtt fekvő "salátatörvény" ezeken felül megszüntetné a kórházi elszámolási nyilatkozatot, rendezné a pro família felírásokat és változtatna a méltányossági támogatás rendszerén is. A Mefedron felkerülhet a veszélyes szerek listájára, így kábítószernek minősül majd.
2010.11.15. 14:30
 
 
Bill Clinton a Másnaposok folytatásában
A Másnaposok című vígjátéksiker folytatásában vállalt röpke szerepet Bill Clinton volt amerikai elnök. A politikus saját magát alakítja a filmben, és a hét végén már le is forgatta jeleneteit Bangkokban, ahol a stáb jelenleg is dolgozik a vígjáték következő részén - értesült a People magazin. Bill Clintonnak kapóra jött a forgatás helyszíne, a volt elnök egy gazdasági, energetikai és éghajlatváltozással foglalkozó tanácskozáson vett részt Thaiföld fővárosában. A TMZ. com internetes oldal fényképet is közölt a politikusról, amint épp forgat. Clintonra megerősített őrség figyelt a munkálatok alatt.
2010.11.15. 14:15
 
 
Még nem érkezett meg a Legfőbb Ügyészségre Léhmann György feljelentése
Még nem érkezett meg a Legfőbb Ügyészségre az a feljelentés, amelyet Léhmann György ügyvéd egy ingatlancsere kapcsán tett - mondta Borbély Zoltán szóvivő hétfőn az MTI-nek. Borbély Zoltán felhívta a figyelmet arra, hogy a Legfőbb Ügyészség maga nem nyomoz, ha megérkezik a feljelentés, akkor azt a hatáskörrel és illetékességgel rendelkező szervhez továbbítják. A Magyar Hírlap hétfői számában azt írta: múlt pénteken egy telekcsere kapcsán tett feljelentést Léhmann György a Legfőbb Ügyészségen ismeretlen tettesek ellen, de kétségkívül Gyurcsány Ferenc üzleti ügyleteivel összefüggésben. Az ügyvéd az MTI kérdésére közölte, a feljelentést péntek délután ajánlott levélben küldte meg az ügyészségnek.
2010.11.15. 14:15
 
 
Szijjártó: a kormány javasolta az 1 százalék felajánlását az iszapkárosultaknak
A kormány előterjesztése tartalmazza azt a javaslatot, hogy az adófizetők a személyi jövedelemadójuk (szja) egy százalékát felajánlhassák az iszapkatasztrófa károsultjainak megsegítését és a tragédia által sújtott térség helyreállítását célzó Magyar Kármentő Alap számára - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője az MTI-vel a Jobbik hétfői sajtótájékoztatójára reagálva. Az ellenzéki párt azt javasolta, hogy a vörösiszapkár elhárítására is felajánlható legyen az szja egy százaléka. Szijjártó Péter szerint a Jobbik képviselőinek kissé alaposabban kellene tanulmányozniuk a benyújtott törvényeket.
2010.11.15. 14:00
 
Uniós stratégia a fogyatékkal élők helyzetének megkönnyítésére
Az Európai Bizottság új stratégiai tervet fogadott el azzal a céllal, hogy az unió és a tagállamok kormányai tegyék lehetővé fogyatékkal élő polgáraik számára az életvitelüket korlátozó akadályok minél teljesebb felszámolását. Az ebből az alkalomból Brüsszelben hétfőn közzétett dokumentum szerint az Európai Unió minden hatodik polgára - mintegy 80 millió ember - különböző fokú, az enyhétől a súlyosig terjedő fogyatékkal él. A 75 évesnél idősebbek több mint egyharmada szenved olyan fogyatékosságban, amely valamilyen mértékben korlátozza őt. Az uniós népesség fokozatos idősödése miatt e számok egyre emelkednek.
2010.11.15. 14:00
 
 
Hülkenberg távozik a Williams istállótól
Bemutatkozó szezonja után távozik a Forma-1-es Williams csapattól Nico Hülkenberg. A 23 éves német pilóta elárulta, hogy szívesen maradt volna, de mivel az istálló vezetőivel nem tudtak megállapodni a folytatásról, nem hosszabbították meg az év végén lejáró szerződést. "Tárgyalok más csapatokkal, Nicónak jövőre is lesz helye a Forma-1-ben" - mondta a versenyző menedzsere, Willi Weber. Hülkenberg az idei sorozatban 22 pontot szerzett, és ezzel a 14. helyen végzett a pilóták pontversenyében.
2010.11.15. 14:00
 
 
Rowlingnak a Halál ereklyéi a kedvence a Potter-filmek közül
Az eddig bemutatott Harry Potter-filmek közül a Halál ereklyéi a kedvence - árulta el a varázslóvilágot regényfolyamával megteremtő J. K. Rowling a produkció londoni világpremierjén. Az írónő, akinek hétkötetes regénysorozata világszerte 400 millió példányban fogyott el, a hétvégén egyúttal elismételte korábbi kijelentését: nem tudja, hogy belevág-e valaha egy nyolcadik kötet megírásába. "Azt hiszem már lezártam, de nem mondom, hogy soha nem folytatom, mert nem tudom. Valahányszor azt mondtam életemben, hogy soha nem csinálok többé valamit, egy éven belül biztosan megtettem. Ezért inkább nem hajtogatom, hogy vége" - nyilatkozta Rowling, akit a regény hihetetlen népszerűsége az angol királynőnél is gazdagabbá tett.
2010.11.15. 13:30
 
 
Negyedmilliárdot kapnak az iszapömlés sérültjeit ellátó intézmények
Egy jogszabály-módosítás után 240 millió forintot ad a Nemzeti Erőforrás Minisztérium a vörösiszap-katasztrófa sérültjeinek ellátásában részt vevő egészségügyi intézményeknek a H1N1 vírus okozta megbetegedések kezelésére szánt félmilliárdos tartalékalapból. A vörösiszap-katasztrófával kapcsolatos kormányzati portálon hétfőn azt közölték, hogy a negyedmilliárdos pluszforrást azon intézmények kapják, amelyekre többletteher hárult az iszapömlés miatt. A tájékoztatás szerint a pénzt abból az 500 millió forintos alapból juttatják el a kórházaknak, amelyet a H1N1 vírus okozta megbetegedések kezelésére szántak, ugyanis ennyi megmaradt, mivel az idén eddig nem volt komoly járvány.
2010.11.15. 13:00
 
 
Orbán-Sarkozy-találkozó lesz pénteken Párizsban
Orbán Viktor miniszterelnök Nicolas Sarkozy francia államfővel folytat megbeszélést péntek délelőtt Párizsban, az Elysée-palotában - derül ki a Miniszterelnökség hétfői tájékoztatásából. Ezt megelőzően, csütörtökön Orbán Viktor előadást tart Párizsban, a Nemzetközi Kapcsolatok Francia Intézetében, majd ugyancsak csütörtökön, délután közös sajtótájékoztatót tart a francia fővárosban Angel Gurríával, a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, az OECD főtitkárával. Párizsi látogatása előtt, szerdán Orbán Viktor közös sajtótájékoztatót tart José Manuel Barrosóval, az Európai Bizottság elnökével Brüsszelben.
2010.11.15. 13:00
 
 
Emelkedik az üzemanyagok ára
Emeli bruttó 6-6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. Egy hete a vállalat változatlanul hagyat az árakat. A mostani emeléssel a benzin átlagára 341 forintra, a gázolajé 329 forintra nő. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.11.15. 12:45
 
 
Milliók gyűltek össze az Arafát-hegynél a zarándoklat kezdetén
Közel 3 millió muzulmán hívő gyűlt össze hétfő reggelre a szaúd-arábiai Arafát-hegy lábánál, hogy a magaslat megmászásával megkezdje az éves nagy zarándoklatot. A szaúdi belügyminisztérium jelentése szerint 1,8 millió zarándok érkezett külföldről, ami rekordnak számít. A tömeghez azonban még hozzá adódik a mintegy 200 ezer, a királyságon belülről és más öbölbeli monarchiákból engedéllyel érkező hívő, illetve a több tízezer illegális zarándok. Az Arafát-hegy megmászása a minden egészséges muzulmán számára kötelező mekkai zarándoklat egyik kulcsfontosságú eleme, ugyanis az iszlám alapítója, Mohamed próféta ezen hegyen mondta el utolsó prédikációját több mint tizennégy évszázaddal ezelőtt.
2010.11.15. 12:45
 
 
Kedden választják meg az MNB új felügyelő bizottságát
Az Országgyűlés kedden választhatja meg az MNB új felügyelőbizottságát, és annak elnökének Járai Zsigmond volt MNB elnököt, miután Kövér László, az OGY elnöke hétfőn benyújtotta a határozati javaslatot. Az MNB felügyelőbizottságának hat tagját a parlamenti pártok, köztük az elnököt a legerősebb parlamenti párt jelöli, a többi párt pedig egy-egy jelöltet delegál. Járai Zsigmond jelenleg a CIG Pannónia Életbiztosító Zrt. felügyelőbizottsági elnöke, korábban, 2001-2007 között a Magyar Nemzeti Bank elnöke volt, míg előtte az első Orbán-kormányban a pénzügyi tárcát vezette 1998-2001 között. A Fidesz Járai Zsigmond mellett Madarász Lászlót, a Malév fb jelenlegi elnökét jelöli, aki a Postabank vezérigazgatója volt 1998-2002 között.
2010.11.15. 12:30
 
 
Brad Pitt produkciós cége is filmet forgatna a chilei bányászokról
Brad Pitt produkciós cége is meg akarja vásárolni a két hónap után a föld alól kimentett chilei bányászok történetének filmjogait. A 33 bányászt képviselő ügyvéd, Edgardo Reinoso az El Mercurio című napilapban számolt be arról, hogy Pitt Plan B elnevezésű cége több millió dolláros ajánlatot tett a filmjogok megszerzéséért. Pitt produkciós vállalata korábban olyan hollywoodi filmeket gyártott, mint az Időutazó felesége, a Ha/ver vagy az Ízek, imák, szerelmek. Az ügyvéd szerint a filmben többen saját magukat alakíthatnák a mélyben rekedt bányászok közül.
2010.11.15. 12:30
 
 
Főügyészség: volt titkos adatgyűjtés Hunvald Györggyel szemben
Valóban volt titkos adatgyűjtés Hunvald Györggyel szemben, annak adatai nyílttá lettek téve, így a nyomozás részét képezik - erősítette meg a Magyar Nemzet hétfői számában megjelenteket a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI-nek. Fazekas Géza elmondta: a napilapban megjelent beszélgetésekről a gyanúsítottak és védőik másolatot kérhettek az iratismertetéskor. Ők ezzel éltek is. Hunvald György, volt VII. kerületi MSZP-s polgármester a cikk szerint csaknem egy évvel az őrizetbe vétele előtt tudomást szerzett arról, hogy lehallgatják.
2010.11.15. 12:00
 
 
A hatósági szemle után döntenek a Margit híd hétfő esti megnyitásáról
Hatósági szemlét tartanak hétfő délelőtt a felújított, átadás előtt álló Margit hídon - erősítette meg a Népszava információját a felújítást végző Mh 2009 konzorcium szóvivője az MTI-nek. Tóth Kata a további részletekről későbbre ígért tájékoztatást. A lap úgy tudja, az autósok hétfő kora estétől már használhatják a hidat, ha a hatósági szemlén a szakemberek nem találnak olyan hiányosságot, amely megakadályozhatná az ideiglenes forgalomba helyezési engedély kiadását. A hatósági eljárás során összesen 65 szakhatóság és kezelő nyilatkozatát kell beszerezni ahhoz, hogy a közösségi közlekedés után a gépjárműforgalom is megindulhasson a Margit hídon.
2010.11.15. 11:30
 
 
Nagy Anna: a kormány elő kívánja segíteni a nők esélyegyenlőségét
A kormány intézkedései elő kívánják segíteni a nők esélyegyenlőségét a munka világában; rossz beidegződés az, hogy a nők munkavégzésében a család, a gyermek hátráltató tényező - erről Nagy Anna kormányszóvivő beszélt hétfőn egy esélyegyenlőségi konferencián Budapesten. Nagy Anna az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) rendezvényén közölte, a kormány szeretné visszaállítani a hároméves gyest, támogatni fogják a gyesről visszatérők részmunkaidős foglalkoztatását, s szabályozták, hogy a nők negyven év munkaviszony után elmehessenek nyugdíjba.
2010.11.15. 11:15
 
 
Zentai nem követel kártérítést jogellenes fogva tartásért
A háborús bűnökkel vádolt, Ausztráliában élő 89 éves Zentai Károly nem követel kártérítést jogellenes fogva tartásért az ausztrál államtól - közölte ügyvédje hétfőn, amikor védence megjelent a szövetségi bíróságon. Malcolm McCusker közölte a bírósággal, hogy bár nem követelnek kártérítést, soha nem volt indokolt védence bebörtönzése. Kérte a bíróságot, hogy mondja ki: Zentainak már nem kell óvadékot fizetnie azért, hogy szabadlábon lehessen, valamint azt, hogy az állam köteles maradéktalanul megtéríteni védencének azon perköltségeit, melyek a Magyarországnak való kiadatása ellen indított fellebbezésével jártak.
2010.11.15. 11:15
 
 
Pénteki árfolyamát tartja a forint
Az euró gyengült hétfőn kora reggel a dollár ellenében, de az elmúlt hét végi árfolyama környékén mozog; a forint árfolyama is alig változott a múlt hét végihez képest. Az eurót délelőtt tíz órakor 276,18 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben. Péntek délután 276,40 forint, péntek este 276,67 forint, vasárnap este 276,28 forint, hétfőn kora reggel pedig 275,90 forint volt a jegyzés. Az ír adósságszolgálati képességgel szemben felmerült kételyek miatt az elmúlt héten az euróövezet pénzügyi stabilitásában megingott bizalom kissé enyhülni látszik, de még az előttünk álló héten is komoly terhet ró a piacokra; az euró egyelőre nem szabadulhat ki a kételyek fogságából.
2010.11.15. 11:00
 
 
Megaagy megint vitte a bankot
A Megaagy című 3D-s animáció forgalmazása második hétvégéjén is vitte a bankot Észak-Amerikában: a nézők 30 millió dollárért váltottak rá jegyet, és ezzel a film megőrizte helyét a kasszasikerlista csúcsán. A DreamWorks animáció az elmúlt két hét alatt mintegy 90 millió dollárra emelte bevételét. A stúdió abban reménykedik, hogy a kisgyerekeseket vonzó produkció a jövő hét végére is megőrzi lendületét, és jó alternatívája lesz az Észak-Amerikában pénteken debütáló Harry Potter és a Halál ereklyéi 1. részének. A boxoffice-lista első öt helyére még az Unstoppable című vonatos akciófilm, A terhes társaság című vígjáték, a Skyline című sci-fi és az Ébredj velünk című romantikus vígjáték került.
2010.11.15. 10:30
 
 
Hamarosan elhagyhatja a győri kórházat az ott ápolt utolsó kolontári beteg
Heteken belül elhagyhatja a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházat ott ápolt utolsó kolontári sérült - közölte Tamás László János főigazgató főorvos hétfőn az MTI-vel. Tájékoztatása szerint a beteg - aki testfelülete mintegy harmadán szenvedett égési sérüléseket a lúgtól - egyre jobban van, a múlt csütörtökön, egy újabb korrekciós műtét után már kikerült az intenzív osztályról. Az ajkai térségben október 4-én bekövetkezett vörösiszap-katasztrófa után három sérültet szállítottak Győrbe. Egyikük, aki testfelületének 10-15 százalékán égett meg, október végén elhagyhatta az intézményt. Egy idős, a testfelületének csaknem a háromnegyedén megsérült férfi november 5-én belehalt sérüléseibe.
2010.11.15. 09:45
 
 
Pest megyében váltanak legtöbben biztosítót
Az eddig felmondott és megkötött új kötelező gépjármű felelősségbiztosítási szerződésekből a legnagyobb gyarapodást a K&H Biztosító mondhatja magáénak, Pest megyében az autósok háromnegyede vált biztosítót - derül ki az internetes alkuszok MTI-hez eljuttatott elemzéseiből. A várhatóan valamivel több mint 1,5 millió kgfb-váltó nem egyenletesen oszlik meg az ország egyes területei között. A megyék közül a legaktívabb Pest megye (itt várhatóan mintegy 75 százaléka vált majd az autósoknak), Budapest 66, majd Fejér megye a maga 64 százalékával. Az utolsó helyeken Szabolcs-Szatmár-Bereg és Békés megye található, ahol a váltók száma várhatóan nem éri majd el a 30 százalékot sem.
2010.11.15. 09:30
 
 
MLS: Beckhamék nem jutottak döntőbe
David Beckham csapata, az alapszakaszgyőztes Los Angeles Galaxy simán kikapott az FC Dallastól az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) elődöntőjében. A kaliforniai együttes vasárnap hazai pályán lépett pályára a texasiak ellen, s ugyan a találkozó elején több nagy helyzete is akadt, az első félidő közepén hátrányba került, a fordulás után pedig a vendégek újabb két találattal bebiztosították sikerüket. A Dallas a Coloradóval játszik a vasárnapi, torontói döntőben. Az elődöntőben: Los Angeles Galaxy-FC Dallas 0-3, Colorado Rapids-San Jose Earthquakes 1-0.
2010.11.15. 09:15
 
 
Különleges kutyatálak aukciója a Bonhamsnél
Többek között David Hockney, a világhírű pop-art festő is átváltott a vászonról egy különleges felületre: kutyatálakat festett a Bonhams jótékonysági aukciójára. A hat művész - Hockney mellett Charles Arnoldi, Ross Bleckner, Robert Longo, Edward Rucha és Kenny Scharf - által díszített és szignált alkalmatosságokat november 23-án árverezik el. A Bonhams darabonként 2500-3500 dolláros bevételre számít, mely összeget azután a szegény sorsú és idős emberek háziállatainak orvosi kezelésére ajánlanak fel.
2010.11.15. 07:45
 
 
Elárverezik az első Apple-számítógépet
Elárverezik az első Apple számítógépet azzal az üdvözlő levéllel együtt, amelyet a gép eredeti tulajdonosának Steve Jobs személyes aláírásával küldtek. A Christie's aukciósház szerint a "történelmi ereklye" az a 1976-os Apple-1, amelyet akkoriban még burkolat, tápegység, billentyűzet, illetve monitor nélkül árultak. Ennek ellenére az Apple-1 volt az első személyi számítógép, amely teljesen készre szerelt alaplapot tartalmazott, mikor a vetélytársakat csupán otthon összeszerelhető készletekben árulták. Az első Apple-1 666,66 dollárba került. A szállítmány feladási címe Steve Jobs szüleinek háza volt. Becslések szerint a november 23-i árverésen a gépet várhatóan 150 ezer fontért fogják leütni.
2010.11.15. 07:45
 
 
Elkészült az új közoktatási törvény koncepciója
Óvatos becsléssel a közoktatás költségvetési támogatásának mintegy évi 50 milliárd forintos növekedésével számol az oktatási államtitkárság 2012-től a pedagógusbérek rendezése és az új finanszírozási szabályok bevezetése, továbbá a létrejövő új évfolyamok, oktatásszervezési megoldások, valamint a kötelezően biztosítandó időkeretek következtében. Többek között ezt tartalmazza az új közoktatási törvény koncepciója. A tervezet szerint az új közoktatási törvény közvetlenül 1,2 millió óvodást, általános és középiskolást érint, továbbá a családjukat, valamint több mint 170 ezer pedagógust és közvetve az egész magyar társadalmat. A dokumentumról februárban tárgyalhat a kormány.
2010.11.15. 07:45
 
 
A héten a parlament elé kerülhet a 2006-os események semmisségi jogszabálya
Már a héten a parlament elé kerülhet egy újabb, ezúttal a 2006-os zavargások ügyében hozott ítéletek semmisségét kimondó törvénymódosítás, ígéri Balsai István, az akkori rendőri intézkedéseket vizsgáló miniszterelnöki megbízott - írja a hétfői Népszabadság. A lap ismerteti: eddig négy hasonló törvény született, és mindegyik az előző rendszerben - tehát a diktatúra idején - elkövetett tömeges jogsértések áldozatainak igyekezett kései elégtételt adni. Balsai annyiban most is koncepciós pereket sejt, hogy álláspontja szerint a televízió székházának ostroma, majd az azt követő tüntetéssorozat résztvevőit legalább részben olyan rendőri jelentések alapján ítélték el, amelyek hamis közokiratnak minősülnek.
2010.11.15. 07:30
 
 
Megalakult az új francia kormány
Nicolas Sarkozy francia államfő vasárnap este kinevezte az új kormány tagjait, miután reggel ismét Francois Fillont bízta meg a miniszterelnöki tisztség betöltésével. Az új kormány az előző kabinethez képest valamivel kisebb és jobboldalibb színezetű. Az új Fillon-kormány második legfontosabb, államminiszteri rangot kapott tagja lett Alain Juppé korábbi kormányfő, Bordeaux jelenlegi polgármestere, aki a védelmi tárcát vezeti. Az eddigi igazságügyi miniszter, Michele Alliot-Marie, a külügyminisztérium élére került, miután a szocialista Bernard Kouchner távozott a kormányból. A francia diplomáciát először vezeti női politikus.
2010.11.15. 07:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591[1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista