2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
A passzív dohányzás károsíthatja a hallást
A passzív dohányzásnak kitett embereknél emelkedik a halláskárosodás kockázata - idézte amerikai kutatók megállapítását kedden a BBC hírportálja. A Tobacco Control című szakfolyóiratban ismertetett tanulmány több mint háromezer amerikai felnőtt bevonásával készült. A szakértők úgy vélik, hogy a dohányfüst a fülben lévő kiserekben rontja a vér áramlását, emiatt a szervben oxigénhiány alakul ki, és toxikus anyagok halmozódhatnak fel. A károsodás eltérő jellegű, mint amit zajhatás vagy egyszerűen az öregedés okoz. Korábbi vizsgálatok dohányzóknál már mutattak ki összefüggést a hallás romlása és a cigarettázás között, passzív dohányosoknál azonban most első alkalommal derült fény a kapcsolatra.
2010.11.16. 15:45
 
 
Két hónapig lehet jelölteket javasolni a Nemzet Sportolója címre
Január 15-ig lehet jelölteket javasolni a Nemzet Sportolójának, miután a 12 fős társaságban Polyák Imre olimpiai bajnok birkózó hétfői halálával megüresedett egy hely. A sporttörvény értelmében a kormány a Nemzet Sportolója címet és az ezzel járó, havi nettó 500 ezer forintos életjáradékot a magyar sport tizenkét, 60 évnél idősebb, kimagasló eredményt elért sportolójának adományozhatja, aki aktív sportpályafutását követően is kimagasló szerepet tölt be a magyar sportéletben. A Nemzet Sportolója cím jelenlegi birtokosai: Albert Flórián, Balczó András, Gyarmati Dezső, Hammerl László, Keleti Ágnes, Kulcsár Győző, Portisch Lajos, Székely Éva, Weltner Györgyné Ivánkay Mária, Földi Imre, Rejtő Ildikó.
2010.11.16. 14:45
 
 
Megkezdődött Budaházynak az ORFK ellen indított közigazgatási pere
Megkezdődött Budaházy Györgynek az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) ellen indított közigazgatási pere, amelyben a felperes egy rendőrségi határozat felülvizsgálatát kéri. A keresetlevél szerint 2008. október 23-án a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnak a Déryné közbe bejelentett rendezvényéről Budaházy György több emberrel együtt át akart menni a Magyarok Világszövetsége Astoriánál tartott rendezvényére, de a Bajcsy-Zsilinszky útnál a rendőrök meggátolták a továbbhaladásban, intézkedtek vele szemben, majd előállították. Az intézkedés okáról azonban nem tájékoztatták. Budaházy György a rendőri intézkedés ellen panasszal élt.
2010.11.16. 14:45
 
 
Kilenc évre választják a legfőbb ügyészt
Az Országgyűlés a jövőben a köztársasági elnök javaslatára kilenc évre választja meg a legfőbb ügyészt a határozatlan időre kinevezett ügyészek közül az ügyészségi szolgálati viszonyról kedden elfogadott törvénymódosítás alapján. A képviselők 247 igen és 102 nem szavazat mellett döntöttek a javaslat törvénybe iktatásáról. A jogszabály kimondja, hogy a legfőbb ügyész egészen utódja megbízatásáig gyakorolja jogkörét. A parlament a javaslat sürgős kihirdetését kéri.
2010.11.16. 14:30
 
 
Orbán Viktor a CIA igazgatójával tárgyalt
Orbán Viktor miniszterelnök kedden hivatalában fogadta Leon E. Panettát, a CIA igazgatóját. A tárgyalópartnerek áttekintették a terrorizmus-ellenes küzdelem aktuális állását, és aláhúzták az együttműködés fontosságát a terrorizmus jelentette kihívások leküzdése területén - tájékoztatta az MTI-t a találkozón történtekről a kormányfő szóvivője. Szijjártó Péter közleményében rögzítette, hogy Magyarország is kiveszi részét a terrorizmusellenes küzdelemből, ennek jegyében hozta létre a kormány a Terrorelhárítási Központot.
2010.11.16. 14:30
 
Az EP szocialistái és zöldjei az iszapömlés teljes körű vizsgálatát szorgalmazzák
Az Európai Parlament szocialista és zöld képviselői "teljes körű és független vizsgálatot szorgalmaznak a magyarországi vörösiszapömlés kapcsán" - jelentette be kedden közleményben Tabajdi Csaba, az MSZP EP-delegációjának vezetője. "A magyarországi és európai hatóságoknak le kell vonniuk a katasztrófa tanulságait, fel kell tárniuk a szabályozási környezet hibáit és az európai jogszabályok nemzeti végrehajtása során felmerülő hiányosságokat. Ehhez azonban független és teljes körű vizsgálat és hiteles információk kellenek" - áll a Brüsszelben is kiadott közleményben.
2010.11.16. 14:00
 
Az uniós költségvetés hiánya megnöveli a magyar EU-elnökség feladatait
Jelentősen megnövekedtek az Európai Unió élén a jövő év első felében betöltendő magyar soros elnökség feladatai, miután az uniós intézmények delegációinak nem sikerült egymással megállapodniuk a jövő évi uniós büdzsé sarokszámaiban - mutatott rá kedden Brüsszelben kiadott közleményében Surján László (KDNP), az európai parlamenti tárgyalódelegáció egyik képviselője. Az Európai Bizottságnak most új költségvetési tervezetet kell benyújtania, s ennek szabályszerű átfutása okvetlenül áthúzódik a jövő évre - fejtette ki.
2010.11.16. 14:00
 
Csehország kész segíteni Szerbiának az EU-hoz való csatlakozásban
Csehország kész segíteni Szerbiának, hogy mielőbb csatlakozhasson az Európai Unióhoz - jelentette ki Petr Necas cseh miniszterelnök, miután szerb kollégájával, Mirko Cvetkoviccsal hétfőn délután Prágában tárgyalt. "Készen állunk arra, hogy átadjuk a csatlakozási tárgyalások során szerzett tapasztalatainkat" - mondta újságíróknak Necas. A kormányfő szerint Csehország, amely 2004-ben lépett be az EU-ba, szívesen "betanít" szerb diplomatákat és más szakértőket az EU rejtelmeibe, kész az információk átadására, és kész átadni tapasztalatait az EU-alapok pénzeinek a lehívásában is. "Reméljük, hogy Szerbia tagjelölt lesz. Csehország támogatja Szerbia integrációs erőfeszítéseit" - hangsúlyozta a cseh miniszterelnök.
2010.11.16. 14:00
 
Az európia szocialisták konkrét vállalásokat szorgalmaznak a romák ügyében
Az európai szocialisták azt szorgalmazzák, hogy az EU-tagállamok roma programjai "kellően konkrét és végrehajtható vállalásokat" fogalmazzanak meg, és teremtsék meg a szükséges anyagi forrásokat - tájékoztatta az európai szocialista frakció az MTI-t, miután szakpolitikusai hétfőn a Pest megyei Monoron a reintegrációs programmal ismerkedtek. Az Európai Parlament szocialista-demokrata frakciója négynapos kihelyezett ülést tart a magyar fővárosban; ennek központi témája a társadalmi befogadás előmozdítása, valamint a rasszizmus, az idegengyűlölet és a populizmus elleni harc.
2010.11.16. 14:00
 
 
Könnyebb lesz behajtani a gyerektartást az uniós országokból
A jövőben könnyebb lesz behajtani a gyerektartást az uniós országokban élő szülőtől, miután az Országgyűlés 347 igen, két nem szavazattal elfogadta a tartással kapcsolatos törvénymódosításokat. A törvénymódosítás elsősorban uniós jogharmonizációs gyermekvédelmi intézkedés. Az Európai Unió célja az, hogy biztosítsa a gyermektartás és a családi tartások egyéb formáinak hatékony nemzetközi behajtását. A törvénymódosítás célja, hogy biztosítsa gyermekek egzisztenciális biztonsága akkor is, amikor a család egysége már felbomlott. A módosítás lehetővé teszi a tartásra kötelezett külföldiek felkutatását még azt megelőzően, hogy a kérelmező egy másik tagállamban eljárást indítana.
2010.11.16. 14:00
 
 
Jövőre megnősül Vilmos brit trónörökös
Jövőre lesz Vilmos brit trónörökös és kedvese, Kate Middleton esküvője - jelentették be kedden hivatalosan Londonban, egyelőre pontos dátum nélkül. A Clarence House - Vilmos herceg és édesapja, Károly walesi herceg londoni hivatala - közölte azt is, hogy Vilmos már a múlt hónapban eljegyezte barátnőjét. A közlemény szerint az esküvő Londonban lesz, "tavasszal vagy nyáron"; a konkrét dátumot "megfelelő időben" közzéteszik. A Clarence House bejelentéséből kitűnik az is, hogy Vilmos hagyománytisztelő módon, Kate édesapjától, Michael Middletontól kérte meg kedvese kezét.
2010.11.16. 14:00
 
 
Januártól létrejönnek a kormányhivatalok
Január 1-jén létrejöhet a fővárosi és a 19 megyei kormányhivatal, az Országgyűlés ugyanis kedden elfogadta az erről szóló törvényjavaslatot, amelyet Navracsics Tibor közigazgatási és igazságügyi miniszter terjesztett a Ház elé. A parlament a minősített többséget igénylő rendelkezéseket 257 igen, 102 nem szavazattal fogadta el, a jogszabály egyszerű többséget igénylő rendelkezései pedig 257 igen és 102 nem voksot kaptak. A törvény szerint a fővárosi és a megyei közigazgatási hivatalok jogutódaként jön létre 2011. január 1-jétől a fővárosi, valamint a 19 megyei kormányhivatal, ahová integrálódik a területi államigazgatási szervek egy része.
2010.11.16. 14:00
 
 
LMP: a kormány figyelmeztető lövést adott le
Az Országgyűlés egy olyan törvénycsomagot fogad el, amelyik alapvetően rendezi át az alkotmányos berendezkedést - reagált az Alkotmánybíróság hatáskörét érintő törvényjavaslatra keddi, parlamenti sajtótájékoztatóján az LMP frakcióvezetője. Szerinte a kormány ezzel "figyelmeztető lövést adott le". Schiffer András, aki mögött a sajtótájékoztatón felsorakozott a teljes LMP-frakció, azt mondta, hogy a jövőben az Alkotmánybíróság nem lesz képes olyan határozatokat meghozni, amelyeket az elmúlt húsz évben megtett, úgy, hogy azokkal sok esetben elnyerte a Fidesz tetszését is.
2010.11.16. 13:45
 
 
Lázár: veszélyben a "pofátlan végkielégítések"
Lázár János ezt azután mondta, hogy a parlament kedden elfogadta az általa benyújtott, a 98 százalékos különadóval összefüggő javaslatokat, köztük az alkotmány módosítását. A frakcióvezető úgy fogalmazott: reményei szerint a Fidesznek a keddi döntéssorozattal sikerül tartania egyik karizmatikus választási ígéretét. Úgy véli, a demokrácia erősítését fogja jelenteni az, hogy a kormánypárt betartja szimbolikus ígéreteit, így például azt, hogy visszaszerzi a kifizetett végkielégítéseket, és megszüntetni a végkielégítések rendszerét.
2010.11.16. 13:45
 
 
Állami feladat lesz a nemzeti adatvagyon kezelése
A parlament előtt lévő törvényjavaslat szerint állami feladat lesz a nemzeti adatvagyon kezelése, a magáncégektől a jövő év végéig kell állami kezelésbe venni az adatokat - mondta Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter a keddi kormányszóvivői tájékoztatón Budapesten. Kérdésre válaszolva a miniszter a nyugdíjadatokat is a kiemelt, állami kezelésű körbe sorolta, de jelezte, csak később dől el, hogy a magán-nyugdíjpénztári adatok is bekerülnek-e ebbe a körbe. A miniszter elmondta, hogy legutóbb az agrártámogatások kapcsán merült fel az a probléma, hogy fontos adatokat magáncégek kezelnek. A törvényjavaslat szerint a nemzeti adatvagyonba tartozó adatokat csak az állam, vagy kizárólagos állami tulajdonban lévő társaság kezelhetné.
2010.11.16. 13:15
 
 
Megválasztották az MNB új felügyelőbizottságát
Az Országgyűlés kedden megválasztotta a Magyar Nemzeti Bank új felügyelőbizottságát, a testület elnöke Járai Zsigmond volt MNB-elnök lett. Az fb - 345 igen szavazattal és egy tartózkodó vokssal megválasztott - tagjai: Szényei Gábor András, Katona Tamás, Róna Péter és Varga István. A testület megválasztott tagjai letették esküjüket; a szintén jelölt Madarász Lászlót, a Malév fb jelenlegi elnökét, a Postabank 1998-2002 közötti vezérigazgatóját - akit Járai Zsigmond mellett a Fidesz javasolt a testületbe - a jövő héten választhatja fb-taggá a Ház.
2010.11.16. 13:15
 
 
Létrejön a Nemzeti Adó- és Vámhivatal
Jövő év január 1-jétől létrejön a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az Adó- és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal (APEH) és a Vám- és Pénzügyőrség (VP) összeolvadásával. A NAV elnökét a nemzetgazdasági miniszter javaslatára a miniszterelnök nevezi ki határozatlan időre. Az Országgyűlés kedden az erre vonatkozó indítvány minősített többséget igénylő rendelkezéseit 259 igen és 104 nem szavazattal hagyta jóvá. A nemzetgazdasági miniszter által előterjesztett, a Nemzeti Adó- és Vámhivatalról szóló törvényjavaslat egyszerű többséget igénylő rendelkezéseit 258 igen, 104 nem mellett fogadták el.
2010.11.16. 13:15
 
 
Nincs uniós megállapodás a jövő évi költségvetésről
Nem állapodtak meg az Európai Unió tagországai az Európai Parlamenttel az EU jövő évi költségvetéséről a hétfőn éjfélkor lejárt határidőig. A két döntéshozó intézmény között előzőleg már közeledtek az álláspontok az idei 123 milliárd eurós költségvetés 2,9 százalékos emelkedését illetően, de a tagországok egy csoportja nem fogadta el az EP követeléseit, amelyek célja az volt, hogy a parlament - a tavaly életbe lépett Lisszaboni Szerződésnek megfelelően - nagyobb beleszólást kapjon a büdzsé alakításába. A képviselőtestület eredetileg 6,2 százalékos növelést akart, de ettől a pozíciójától a tárgyalások során elállt.
2010.11.16. 13:00
 
 
MSZP: az Ab-t érintő javaslat a magán-nyugdíjpénztári pénzekről szól
Az MSZP szerint az Alkotmánybíróságot (Ab) érintő törvényjavaslat nem szól másról, mint hogy az állam hogyan tudja a magánnyugdíjpénztárakban lévő pénzeket "eltulajdonítani" - mondta keddi, parlamenti sajtótájékoztatóján Bárándy Gergely. A szocialista képviselő hozzátette, ha az állam ezeket a pénzeket visszafizeti, akkor "nem állami lopást, hanem intézményesített állami sikkasztást valósít meg". Úgy fogalmazott, hogy a Fidesz frakcióvezetője által benyújtott, az Alkotmánybíróságot érintő törvényjavaslatok jogalkalmazási technikáit a XX. század néhány "demokratikusnak nem nevezhető rezsimje" már alkalmazta.
2010.11.16. 13:00
 
 
Van Rompuy: az euróövezet a túlélésért küzd
Az euróövezet a túlélésért küzd, és ha az euróövezetet nem sikerül életben tartani, azt az Európai Unió sem éli túl - mondta kedden Brüsszelben Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke. A volt belga kormányfő, aki jelenleg az uniós tagállamok állam-, illetve kormányfői testületét irányítja, az Európai Politikai Központ nevű elemző műhely rendezvényén tartott előadást. Anélkül, hogy konkrétan kitért volna a súlyosan eladósodott Írország, illetve Portugália legújabb keletű gondjaira, Van Rompuy azt mondta, hogy az eurózóna fizetési válsága még nem ért véget. Bizakodott ugyanakkor, hogy a túlélésért folytatott harcot meg lehet nyerni.
2010.11.16. 13:00
 
 
Megszavazta az Országgyűlés a jövő évi adó- és járuléktörvényeket
A magánszemélyek valamennyi jövedelmük után 16 százalékos kulccsal adóznak, miközben az adójóváírás megmarad, mértéke 2011-től csökken - többek között ez áll az Országgyűlés által kedden elfogadott jövő évi adó- és járuléktörvényekben. Az Országgyűlés 259 igen és 104 nem, valamint 1 tartózkodás mellett fogadta el az adó- és járuléktörvények módosítását; a kormánypártok támogatták, az ellenzék elutasította a javaslatot. A parlament a törvény sürgős kihirdetését kérte a köztársasági elnöktől.
2010.11.16. 13:00
 
 
Negyvenezer néző a budapesti sí- és hódeszkafesztiválon
Csaknem 40 ezer néző volt kíváncsi a múlt csütörtökön kezdődött és vasárnap zárult Monster Energy Budapest Fridge fesztiválra, melyet a fővárosban rendeztek meg első alkalommal Magyarországon. A szervezőknek az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint már az első napon hétezren voltak kíváncsiak az Ötvenhatosok terén a világ legjobb síakrobatáinak és hódeszkásainak bemutatóira, valamint a zenei programokra. A 67 sportoló a téren felállított 34 méteres, 220 tonna hóval fedett rámpán mutatta be trükkjeit, s a világsztárok mellett a sportágak legjobb magyar versenyzői is részt vettek az eseményen.
2010.11.16. 12:45
 
 
Elfogadta a Ház a különadó új szabályait
A munkavállalók számára 3,5 millió forint, az állami és önkormányzati vezetők, valamint az állami és önkormányzati cégek vezetői esetében 2 millió forint a közszférában foglalkoztatottakra a jogviszonyuk megszűnésével összefüggésben kivetett 98 százalékos különadó összeghatára. Az Országgyűlés kedden 304 igen és 58 nem szavazattal - a Fidesz, a KDNP és a Jobbik támogatásával - fogadta el az egyes gazdasági és pénzügyi tárgyú törvények megalkotásáról, illetve módosításáról szóló, eredetileg Lázár János által beterjesztett törvényjavaslatot. Ennek értelmében a különadót - amelynek hatálya a nyugdíjba vonulókra nem terjed ki - öt évre visszamenőleg kell megfizetni.
2010.11.16. 12:30
 
 
Csillagot kapott Christina Aguilera
Csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán Christina Aguilera. Az amerikai énekesnőnek, aki csaknem húsz évvel ezelőtt kezdte karrierjét a The New Mickey Mouse Club elnevezésű show-ban, a 2432-es számú csillag jutott. A Hírességek Sétányának "központja" a kelet-nyugati irányú Hollywood Boulevard és az északról délre futó Vine Street kereszteződése Los Angelesben. A csillagos burkolólapokkal borított járdák négy irányban futnak a két utcán - helyenként mindkét oldalon - 18 tömbnyi távolságban. A látványosság becslések szerint évente tízmillió látogatót vonz.
2010.11.16. 12:00
 
 
Szűkül az Alkotmánybíróság hatásköre
Csak egyes alapjogok sérelme esetén semmisítheti meg az Alkotmánybíróság a költségvetésről, az adókról, illetékekről és járulékokról szóló törvényeket ezután - így döntött az Országgyűlés kétharmados többsége kedden. A parlament a kormánypárti képviselők támogatásával fogadta el név szerinti szavazással - az MTI számításai szerint 261 igen szavazattal - az alkotmány módosítását, amely a kihirdetését követő napon lép hatályba. A módosítás egyúttal lehetővé teszi, hogy a közszférában dolgozókra a jogviszonyuk megszűnésével összefüggésben kivetett 98 százalékos különadót öt évre visszamenőleg kelljen megfizetni.
2010.11.16. 12:00
 
 
Elfogadta az Országgyűlés az alkotmánymódosításhoz benyújtott módosítót
Az Országgyűlés kedden elfogadta a fideszes Lázár Jánosnak az alkotmánymódosításhoz benyújtott zárószavazás előtti módosító javaslatát. A képviselők 261 igen, 60 nem és 46 tartózkodás mellett fogadták el azt a változtatást, amely az alkotmány módosítását - újból - úgy változtatná meg, hogy egy új passzussal azt is kimondaná: az Alkotmánybíróság a költségvetésről, a költségvetés végrehajtásáról, a központi adónemekről, illetékekről és járulékokról, a vámokról, valamint a helyi adók központi feltételeiről szóló törvényeket csak akkor vizsgálhatja felül, ha az erre irányuló indítvány az alkotmányellenesség okaként kizárólag a korábban már felsorolt alapjogok sérelmét jelöli meg, és nem tartalmaz egyéb okot.
2010.11.16. 11:45
 
 
Élesen támadta az ellenzék a Lázár-féle javaslatokat
Éles vita alakult ki kedden az Országgyűlésben a 98 százalékos különadóval összefüggő, Lázár János-féle javaslatok záróvitájában. A parlamentben mindhárom ellenzéki párt képviselője éles bírálatot fogalmazott meg az alkotmány, az Alkotmánybíróságról (Ab) szóló törvény módosításával, valamint a 98 százalékos különadóról szóló javaslattal kapcsolatban, amelyeket kormánypárti képviselők - közte Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője - jegyeznek. Az MSZP-s Lamperth Mónika azt ígérte, ha pártja többségbe kerül, lesz a kezükben alkotmányos eszköz, akkor visszaállítják az Ab teljes jog- és hatáskörét.
2010.11.16. 11:45
 
 
A thaiföldi kormány hozzájárult Viktor But kiadatásához
A thaiföldi kormány jóváhagyta Viktor But orosz fegyverkereskedő kiadatását az Egyesült Államoknak - jelentette be kedden Abhiszit Veddzsadzsiva thaiföldi miniszterelnök. But repülőgépen már el is hagyta az országot.A kormány beleegyező döntése után azonnal megkezdődött a kiadatási eljárás, a 43 éves férfit börtönéből átszállították a thaiföldi bevándorlási hivatalba, majd onnét a repülőtérre. Viktor Butot az Egyesült Államokban azzal vádolják, hogy számos afrikai, dél-amerikai és közel-keleti konfliktusövezetbe, valamint diktátoroknak szállított illegálisan fegyvert, valamint pénzmosást és csalást követett el, amelyekért összességében akár életfogytig tartó börtönbüntetésre is ítélhetik.
2010.11.16. 11:45
 
 
Negyvenkilencre emelkedett a sanghaji tűzvész halálos ldozatainak száma
Negyvenkilencre emelkedett a sanghaji felhőkarcolóban történt tűzvész áldozatainak a száma - közölte kedden a Hszinhua hírügynökség. Korábbi jelentések 42 halálos áldozatról szóltak. Hétfőn tűz ütött ki egy felhőkarcolóban Sanghaj központjának egyik sűrűn lakott városnegyedében. A 28 emeletes lakóépületen felújítási munkálatokat végeztek, amikor kora délután a lángok fellobbantak - egyelőre ismeretlen okokból. Szemtanúk szerint először az állványzat kapott lángra, és a tűz ezután gyorsan átterjedt az épületre. A tűzoltók mintegy nyolcvan járművel érkeztek a lángoló épülethez, és több mint négyórás küzdelemmel sikerült megfékezniük a lángokat.
2010.11.16. 11:00
 
 
Megkezdődött a móri bankrablás büntetőperének másodfokú tárgyalása
Az elsőfokú ítélet ismertetésével megkezdődött Weiszdorn Róbert büntetőperének másodfokú tárgyalása a nyolc halálos áldozatot követelő, 2002. május 9-én elkövetett móri bankrablás ügyében kedden a Fővárosi Ítélőtáblán. A vádlott azt vallotta: ha tudta volna, hogy így alakul a bankrablás, megakadályozta volna azt. Weiszdorn Róbert azt mondta: se egy embert, se több embert nem ölt meg."Ha tudtam volna, hogy ez így alakul, elveszem tőle a fegyvert, biztosan megakadályoztam volna" - tette hozzá, ezzel azt állítva, hogy a gyilkosságokat társa, Nagy László követte el, aki az előzetes letartóztatásban öngyilkos lett.
2010.11.16. 10:45
 
 
Michael Douglas pert nyert volt nejével szemben
Elutasította Michael Douglas volt feleségének keresetét egy New York-i bíró, így a színésznek nem kell fizetnie volt feleségének a Tőzsdecápák 2 - A pénz nem alszik című filmből származó bevételeiből. Az ügyben hétfőn született ítélet, ügyvédje beszámolója szerint a rákbetegséggel küzdő színész nagyon örült a határozatnak - írta a New York Post. Diandra Douglas azonban nem nyugszik bele az ítéletbe, jogi képviselője bejelentette, hogy fellebbezni fognak. Mivel a bíró úgy érvelt, hogy az ügy nem tartozik hatáskörébe, mert a válást Los Angelesben mondták ki, újabb keresetet nyújthatnak be Kalifornia államban - annak ellenére, hogy mind a színész, mind pedig volt neje New Yorkban él.
2010.11.16. 10:45
 
 
Lázár a zárószavazás előtt még módosítana javaslatain
Négy, zárószavazás előtti módosító indítványt nyújtott be kedden Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a 98 százalékos különadóval összefüggésben beterjesztett három javaslathoz. A politikus az alkotmány és az Alkotmánybíróságról szóló törvény módosítását úgy változtatná meg, hogy egy új passzussal azt is kimondaná: az Ab a költségvetésről, a költségvetés végrehajtásáról, a központi adónemekről, illetékekről és járulékokról, a vámokról, valamint a helyi adók központi feltételeiről szóló törvényeket csak akkor vizsgálhatja felül, ha az erre irányuló indítvány az alkotmányellenesség okaként kizárólag a korábban már felsorolt alapjogok sérelmét jelöli meg, és nem tartalmaz egyéb okot.
2010.11.16. 10:00
 
 
Romakárpótlással kapcsolatos csalás ügyét tárgyalja a Szegedi Ítélőtábla
Több száz millió forinttal károsították meg az osztrák államot a második világháború során Ausztriába kényszermunkára elhurcoltak kárpótlására benyújtott valótlan kérelmekkel a vád szerint annak a társaságnak a tagjai, akiknek a pere másodfokon kedden kezdődött meg a Szegedi Ítélőtáblán. A magyar és az osztrák kormány 2000-ben állapodott meg az nácik által a mai Ausztria területére rabszolga- és kényszermunkára elhurcoltak kárpótlásától. Az igényléseket a Magyar Zsidó Örökség Közalapítványon keresztül 2003. december 31-ig lehetett benyújtani az Osztrák Megbékélési Alaphoz. Országosan több helyen, így Bács-Kiskun megyében is tömegével készültek fiktív adatokra épülő, alaptalan igénylések.
2010.11.16. 10:00
 
 
Már az első napon torlódás alakult ki a Margit hídon
Már az ideiglenes átadás utáni első napon torlódás alakult ki a Margit hídon, illetve az oda vezető útvonalakon, de a Fővinform szerint pár napon belül normalizálódhat a helyzet. Fuchs Tamás ügyeletes az MTI megkeresésére kedden elmondta, hogy a reggeli órákban még jól lehetett haladni autóval a hídon, de nem sokkal 8 óra után már torlódások alakultak ki. A Szent István körúton most is csak több lámpaváltással lehet eljutni az átkelőig - tette hozzá. Azokon az útvonalakon, amelyeken eddig a Margit híd lezárása okozott dugókat, most sem jobb a helyzet, a Lánchídon és az Erzsébet hídon is lassú az előrejutás.
2010.11.16. 09:30
 
 
A lakossági megtakarítások túltesznek a költségvetési deficiten
Az államháztartás deficitje és a háztartások megtakarításai szinte fillérre kiegyenlítették egymást a szeptember végéig tartó egy évben - ez derül ki az államháztartás és háztatások pénzügyi számláinak előzetes adataiból, amelyeket kedden közölt a Magyar Nemzeti Bank. Az államháztartás hiánya - nettó finanszírozási igénye - és a háztartások megtakarítása egyaránt a bruttó hazai termék, a GDP 5 százalékával egyenlő 1.345, illetve 1.347 milliárd forintot tett ki, azaz a háztartások szerény két milliárd forinttal "túlfinanszírozhatták" volna a költségvetést.
2010.11.16. 09:30
 
 
Afellay a Barcelonához szerződik
Valószínűleg januárban az FC Barcelonához igazol Ibrahim Afellay, a PSV Eindhoven holland válogatott labdarúgója. A vételáráról megegyezett a két egyesület, így a katalánoknak már csak a középpályással kell megállapodniuk. Holland lapértesülések szerint a spanyol bajnok három-négy millió eurót fizethet a PSV-nek. Azért csak ilyen keveset, mert a csapatkapitány szerződése jövő nyáron lejár, és akkor már ingyen igazolható lenne. Dzsudzsák Balázs csapattársa - aki várhatóan négy és fél éves szerződést köt majd a Barcával - ott volt a dél-afrikai világbajnokságon ezüstérmes holland válogatottban, s eddig összesen 30-szor öltötte magára az Oranje mezét.
2010.11.16. 08:45
 
 
NBA: Dallas Mavericks - New Orleans Hornets 98-95
Először kapott ki a New Orleans Hornets csapata az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) jelenlegi idényében. A louisianai alakulat nyolc győzelemből álló jó sorozatát a Dallas Mavericks szakította meg azzal, hogy hazai pályán 98-95-re nyert. Eredmények: Dallas Mavericks-New Orleans Hornets 98-95, Charlotte Bobcats-Minnesota Timberwolves 113-110, Orlando Magic-Memphis Grizzlies 89-72, Phoenix Suns-Denver Nuggets 100-94, Utah Jazz-Oklahoma City Thunder 108-115, Golden State Warriors-Detroit Pistons 101-97, Los Angeles Clippers-New Jersey Nets 96-110.
2010.11.16. 08:30
 
 
Bajnai-titkárság:a Bajnai-kormány rendezett költségvetést hagyott utódjára
Bajnai Gordon volt kormányfő titkársága szerint valótlanságot állít Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter, amikor arról beszél, hogy az előző kormány három százalékos többlethiányt okozott az idei költségvetésben. Az MTI-hez eljuttatott közlemény úgy fogalmazott: "a miniszter az előző másfél év áldozatait becsüli le, állítása a csontvázbrigád nemzetközileg is látványos kudarca után teljesen érthetetlen, alaptalan és szakmaiatlan". "Nem lehet mindig visszamutogatni, a jelenlegi kormány elmúlt hat havi gazdasági és költségvetési kontárkodásának következményeit nem lehet az előző kormány nyakába varrni" - olvasható a dokumentumban.
2010.11.16. 08:15
 
 
NHL: először fújja a sípot európai bíró
Marcus Vinnerborg személyében először bíráskodhat európai játékvezető az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) történetében. A svéd sípmester kedden a Dallas Stars-Anaheim Ducks, szerdán pedig a Colorado Avalnche-San Jose Sharks mérkőzésen működik közre. Vinnerborg korábban a svéd elitligában dolgozott, de részt vett a 2010-es vancouveri téli olimpián is.
2010.11.16. 08:00
 
 
Népszabadság: állami hatóság is felelős lehet az iszapkatasztrófáért
A Közép-dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség tavaly engedélyezte, hogy a most balesetet szenvedett vörösiszap-tározó melletti kazetták gátjait megmagasítsák, és a tározótereket "túltöltsék", ami egyes szakvélemények szerint akár a gátszakadás egyik oka is lehetett - írja a Népszabadság. Egy dokumentum szerint a sajátos építményfajták (mint például a vörösiszap-tározók) esetén az egész építési, illetve gátmagasítási eljárás a területileg illetékes környezetvédelmi felügyelőséghez tartozik.
2010.11.16. 08:00
 
 
Összedőlt Újdelhiben egy épület, 55 halott
Ötvenötre nőtt az Újdelhiben történt épületomlás halálos áldozatainak a száma - közölte kedden a helyi média. Korábbi hírek még 32 ember haláláról szóltak. A sérültek száma meghaladja a hetvenet, és a helyi tévécsatornák szerint még közel 30 ember van a romok alatt. Az ötemeletes épület hétfőn dőlt össze Újdelhiben, az indiai főváros egyik zsúfolt negyedében. Nehezítette a mentést, hogy a tűzoltók alig tudták megközelíteni a szerencsétlenség helyszínét, mert nem tudtak manőverezni a szűk utcákban. A mentési munkákat a környék lakói kezdték meg, akik puszta kezükkel próbálták eltakarítani a törmelékeket, és kiszabadítani a betemetetteket.
2010.11.16. 08:00
 
 
Együtt ülésezik a kormány és az Európai Bizottság szerdán Brüsszelben
Együttes ülést tart szerdán Brüsszelben a magyar kormány és az Európai Bizottság a 2011 első félévében esedékes magyar EU-elnökség előkészítéséhez kapcsolódóan. Nagy Anna kormányszóvivő a tanácskozás részleteiről az MTI-nek kifejtette: az Orbán Viktor miniszterelnök vezette magyar delegáció tagjai lesznek a kormánytagok, több államtitkár, valamint olyan állami vezetők, akik európai uniós kérdésekkel foglalkoznak. Tájékoztatása szerint szó lesz gazdasági és pénzügyekről, információ- és energiapolitikáról, szociális ügyekről környezetvédelemről, klímapolitikáról, külpolitikáról, valamint bel- és igazságügyi kérdésekről, az uniós bővítésről és az egységes romapolitika kialakításáról.
2010.11.16. 08:00
 
 
Magyar Nemzet: Gergényi információkat adott át Hunvaldnak
Hunvald György baráti viszonyt ápolt Gergényi Péter volt budapesti rendőrfőkapitánnyal, vele rendszeresen, egy-két havonta egy VII. kerületi Kazinczy utcai étteremben találkozott - írja a keddi Magyar Nemzet. A Központi Nyomozó Főügyészségen (KNYF) Golcsa József, Hunvald sofőrje, aki csaknem nyolc éven át a volt polgármestert szolgálta, tíz hónapon át tartó vallomássorozatában részletesen kifejtette az ügyről mindazokat a tényeket, amelyeknek szem- és fültanúja volt, illetve amelyeket egykori főnökétől hallott - írja a lap.
2010.11.16. 07:45
 
 
Népszabadság: egyelőre birtokon belül a Zóna Taxi
Nem született döntés abban a választott bírósági eljárásban, amely a Budapest Airport Zrt. és a Zóna Taxi vitás ügyeiben hivatott dönteni, s melyben a BA kérvényezte, hogy a bíróság rendelje el a Zóna "birtokon kívül helyezését" - értesült a Népszabadság. A lap keddi számában azt írja: patthelyzet alakulhat ki, mert hiába lesz győztese a BA tenderének, megeshet hogy a Zónát nem tudják leparancsolni a drosztokról. A repülőtér-üzemeltető október elején szerződésszegésre hivatkozva, 60 napos határidővel felbontotta szerződését a Zónával, amely keresi a fogást az új tenderen és a BA felmondásán is - írja a lap.
2010.11.16. 07:45
 
 
Napolitano: marad a légi utasok egész testre kiterjedő átvilágítása
Általános gyakorlat marad a légi utasok testszkennerrel történő átvilágítása, aminek alternatívája csak a testi motozás lehet - jelentette ki hétfőn a washingtoni Ronald Reagan repülőtéren Janet Napolitano amerikai belbiztonsági miniszter. Ugyanakkor hajlandónak mutatkozott a számos panaszt kiváltó, szigorú motozási eljárás felülvizsgálására. A reptéri biztonság jelentősége november végén különösen felerősödik Amerikában, amikor milliók kelnek útra a hálaadás napja előtt. Hatvannyolc amerikai repülőtéren eddig csaknem 400, az egész test átvilágítására alkalmas szkennert állított fel az amerikai közlekedésbiztonsági hatóság (TSA). A berendezések száma 2011 végére eléri majd az ezret.
2010.11.16. 07:30
 
 
LMP: a "toporgás költségvetését" nyújtotta be a kormány
Az LMP szerint a kormány a "toporgás költségvetését" nyújtotta be az Országgyűlés elé, vagyis a kabinet jövőre sem kíván szakítani az elmúlt húsz év "felelőtlen és jövőtlen" politikájával - mondta Scheiring Gábor, a párt vezérszónoka hétfőn, a 2011-es büdzsé általános parlamenti vitájában. Scheiring Gábor hangsúlyozta: a kormány a következő évi költségvetésben "elődeihez hasonlóan lemond a rendszerváltás veszteseiről" és tovább fokozza a "már eddig is tűrhetetlen egyenlőtlenségeket". Az ellenzéki politikus a büdzsé legnagyobb hibájának nevezte, hogy az "értékelhetetlenül keveset tesz a munkahelyteremtésért, sőt sok esetben éppen az ellen tesz a közösségi szolgáltatások leépítésével".
2010.11.16. 07:15
 
 
Új generációs levelezőszolgáltatást indít a Facebook
Új generációs elektronikus levelezőszolgáltatást indít a Facebook - jelentette be a közösségi portál alapító-vezérigazgatója hétfőn. Mark Zuckerber szerint a világ legnépszerűbb közösségi oldalán hamarosan elérhető integrált szolgáltatás a hagyományos levelezőrendszerek, az azonnali üzenetküldő programok, valamint az SMS-küldő programok előnyeit kívánja egyesíteni. Az 500 millió Facebook-használó a bejelentkezési névvel kezdődő és @facebook.com végződésű címet kap. Így a Facebook jelenlegi üzenőfalrendszere teljes értékű levelezőrendszeré alakul, és a közösségi portál igazi kihivója lehet a Google, a Yahoo, valamint a Microsoft levelező szoftvereinek.
2010.11.16. 07:15
 
 
Jobbik: nem hoz szemléletváltást a büdzsé
A Jobbik szerint nem eredményez szemléletváltást a jövő évi költségvetés, amelyben a közbiztonságra, az egészségügyre és az oktatásra fordítható kiadások összege is stagnál. Hegedűs Tamás, a párt vezérszónoka a költségvetés általános vitájában hangsúlyozta: a Jobbik ugyan egyetért a válságadók kivetésével, de rendkívüli adókra nem lehet hosszútávon támaszkodni. Szerinte nem látszik, a kormány gazdaságpolitikája hogyan lesz fenntartható, ami felveti annak veszélyét, hogy a kabinet évek múlva, az ágazati különadók kivezetésekor megszorításokra kényszerül.
2010.11.15. 22:15
 
 
Lázár: a legfontosabb a 2,8 százalékos hiánycél tartása
A 2011-es költségvetés leginkább azt üzeni, hogy a 2,8 százalékos hiánycél tartása a legfontosabb - jelentette ki hétfőn a jövő évi költségvetési törvényjavaslat általános vitájában, a parlamentben Lázár János, a Fidesz vezérszónoka. A szocialista párt az elmúlt nyolc évben Magyarországot Európa hazug emberévé tette, "így nekünk különösen kell ügyelnünk arra, hogy betartsuk azt a hiányt, amit megígérünk" - mondta a Fidesz frakcióvezetője, majd a szocialistákhoz fordulva hangsúlyozta: "mi ebben nem játszhatunk, nem hazudozhatunk, ahogy önök tették".
2010.11.15. 21:45
 
 
MSZP: gondolja újra a költségvetési indítványt a kormány
Mesterházy Attila azt javasolta a kormánypárti képviselőknek, hogy hallgassanak a lelkiismeretükre és gondolják újra a jövő évi költségvetést, mert még nem késő fenntarthatóbbá, igazságosabbá, és stabilabbá tenni a javaslatot. A szocialista frakcióvezető a költségvetési törvényjavaslat hétfői expozéjában hangsúlyozta: ebben a formájában ez a költségvetés minden idők legfelelőtlenebb költségvetési törvényjavaslata, ezért nem támogatják.Álláspontja szerint az indítványt józan ésszel és felelősséggel nem lehet támogatni és ha kormánypárti képviselők mégis megszavazzák, annak a feltétlen lojalitás, vagy a cinizmus lehet az oka. Mindkettő elfogadhatatlan - szögezte le.
2010.11.15. 21:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590[1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista