2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Pacquiao még három évig bokszol
Még három évig szeretne bokszolni a jelenkor legjobb profi ökölvívójának tartott Manny Pacquiao. A 32 éves Fülöp-szigeteki sportoló közölte, hogy 35 éves kora után már biztosan nem lép kötelek közé. A Boksz Világtanács (WBC) jelenlegi nagyváltósúlyú világbajnoka azt követően nyilatkozott a sajtónak, hogy átvette a legmagasabb állami kitüntetést. Pacquiao, aki legutóbb, másfél hete Antonio Margarito legyőzésével szerezte meg a WBC övét elmondta, hogy újra meg fog mérkőzni a mexikói Juan Manuel Marquezzel, a Boksz Világszövetség (WBA) és a Boksz Világszervezet (WBO) könnyűsúlyú világbajnokával, akit 2008 márciusában óriási csatában, csupán megosztott pontozással győzött le.
2010.11.22. 14:30
 
Biztonságot növelő intézkedési programot fogadott el az Európai Bizottság
Az "Európa biztonságát legközvetlenebbül fenyegető veszélyek ellen" hirdetett meg fellépést az a program, amelyet hétfőn ismertetett Cecilia Malmström, az Európai Bizottság belügyi felelőse. A tervezett lépések célja "felgöngyölíteni a bűnözői és terrorista hálózatokat, megvédeni a polgárokat, a vállalkozásokat és a társadalmat a számítástechnikai bűnözéssel szemben, intelligensebb határigazgatás révén növelni az EU biztonságát, valamint megerősíteni az unió válságkészenlétét, illetve válságokra adott válaszát". A közlemény kitér arra is, hogy - különösen közúti szállítás esetén - azonosíthatóak legyenek a terrorizmus elleni, a közlekedési infrastruktúra védelmére alkalmasabb lehetőségek.
2010.11.22. 14:15
 
 
Írország szerdán ismerteti takarékossági terve részleteit
Az ír kormány szerdán ismerteti már korábban bejelentett 15 milliárd eurós megtakarítási tervének részleteit azt követően, hogy a hétvégén bizonyossá vált, az ország pénzügyi segítségért folyamodik az EU-hoz és az IMF-hez. A kidolgozott tervre az uniós hatóságoknak is rá kell bólintaniuk. Az ország négyéves hiánycsökkentési programmal 2014-re szorítaná le államháztartási hiányát a GDP arányában 3 százalékos euróövezeti küszöb alá. Brian Lenihan ír pénzügyminiszter már november elején bejelentette, hogy a program keretében a kormány egyedül a jövő évben hatmilliárd eurót tervez lefaragni államháztartási hiányából.
2010.11.22. 14:15
 
 
Képregényhős lett a francia first lady
Képregényhősként vált halhatatlanná egy amerikai kiadó jóvoltából a franciák elsőszámú asszonya, Carla Bruni-Sarkozy, aki modellként és énekesnőként is nemzetközi hírnevet szerzett magának. A "női hatalmat" bemutató Female Force ("Befolyásos Nők") című sorozat legújabb számaként megjelenő 32 oldalas képregény a múlt hónapban jelent meg angol nyelven és jelenleg kiadót keres a franciaországi terjesztéshez. A nem hivatalos politikai önéletrajznak számító képregény címoldalán Carla Bruni-Sarkozy egy eresztett vállú estélyi ruhában áll, karjait illedelmesen összekulcsolja maga előtt, miközben a francia zászló lengedezik a háttérben.
2010.11.22. 14:00
 
 
A hajnali szex a legegészségesebb!
Nem kell ürügy a reggeli összebújáshoz, az elméleti ismeretek birtokában most már ideje akcióba lépni.
2010.11.22. 13:47
 
 
Mintegy 600 fővel növelnék a honvédség létszámát
Általános vitára bocsátotta az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága hétfői ülésén azt a határozati javaslatot, amely 600 fővel bővítené a honvédség létszámát; elfogadták az önkéntes tartalékos rendszer kialakításának felgyorsítását is. A bizottság előtt Simicskó István honvédelmi államtitkár elmondta: az eddigi határozat úgy módosul, hogy a katonai felsőoktatásban részt vevő hallgatók részére létrehoznának egy zászlóaljat, amely összesen 600 fős bővítést jelentene. A bizottság elé került az a törvényjavaslat is, amelyben a honvédelmi tárca egy évvel előrébb -2012 január helyett 2011 január 1-re- hozná a tartalékos rendszer kialakításának kezdetét.
2010.11.22. 13:45
 
 
Eszenyi Enikő nekiesett Liptainak
Pénteken este Lakatos Yvette búcsúzni kényszerült a Megasztárból. A tinilány Giorgióval szemben maradt alul. Kökény Attila megtiszteltetésnek vette, hogy a világhírű énekesnővel, Miklósa Erikával énekelhetett duettet.
2010.11.22. 13:40
 
 
Damu Roland retteg - már várnak rá a börtönben
Damu Rolandnak nem csupán a lelkiismeretével kell szembenéznie a cellában, ahová került, miután a gyanú szerint megverte és megerőszakolta korábbi barátnőjét. A törvény mellett ugyanis rabtársai sem nézik jó szemmel, hogy fölös energiáját a nála gyengébbeken vezeti le. Ezen felül a védelmére és őrzésére hivatott őrök sem zárták éppen szívükbe a sorozatszínészt.
2010.11.22. 13:34
 
 
A kevesebb szülői nyaggatástól jobban csúszik a falat
A gyerekek annál jobban élvezik az étkezést, minél kevesebb nyomást gyakorolnak rájuk közben a szüleik - derült ki egy új tanulmányból. A korábbi vizsgálatok már bebizonyították, hogy ha a szülők szigorú étkezési szabályokat írnak elő a gyermekeik számára, például teljesen kizárják az egészségtelen fogásokat, vagy éppen több ételfajtát próbálnak megszerettetni velük, akkor a fiataloknál nagyobb valószínűséggel alakulnak ki rossz táplálkozási szokások.
2010.11.22. 13:30
 
 
2010 lehet a legmelegebb év a Földön
2010 lehet a legmelegebb év a Földön azóta, hogy az időjárási feljegyzéseket elkezdték: idén az első tíz hónapban az átlaghőmérséklet elérte a 14,73 Celsius-fokot. Ez pontosan annyi, mint az 1998-as rekord meleg évé volt - közölte a hét végén az amerikai Országos Óceán- és Légkörkutató Hivatal (NOAA). Októberen az átlaghőmérséklet elérte a 14,54 Celsius-fokot, ez fél fokkal magasabb az átlagnál. Ugyan Európában és Ausztráliában az átlagosnál hűvösebb volt, Oroszországban és a Közel-Keleten azonban melegebb.
2010.11.22. 13:28
 
 
Elárverezik a KIM-ben talált szocialista relikviákat
Soha többet! Harmadszor mottóval jótékonysági árverésre bocsátják a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumban nyáron talált kommunista és szocialista relikviákat. A befolyt összeget a vörösiszap károsultjainak megsegítésére fordítják majd. Rétvári Bence, a KIM parlamenti államtitkára a december 6-án tartandó jótékonysági árverést bemutató hétfői kormányszóvivői tájékoztatón felidézte, hogy az átadás-átvétel során 230 ilyen tárgyat találták meg különböző raktárakban, padlásokon a tárca épületében. Szeretnének ezektől végleg megszabadulni - mondta. A tájékoztatón bemutattak néhány elárverezendő tárgyat, több Lenin-szobrot, portrét, illetve Rákosi Mátyásról készült fotót.
2010.11.22. 13:15
 
 
Tizenkilenc évet kapott a kiskunlacházi gyermekgyilkos
Tizenkilenc év fegyházra ítélte a Pest Megyei Bíróság első fokon a kiskunlacházi gyermekgyilkost hétfőn; P. Józsefet erőszakos nemi közösülés, emberölés és kifosztás miatt ítélték el. A nem jogerős ítélet szerint P. Józsefet a fegyházbüntetés mellett tíz évre eltiltották a közügyek gyakorlásától, és kötelezték a közel 19 milliós bűnügyi költség megtérítésére is. A vádirat szerint a férfi megerőszakolta, majd megölte a koránál fejlettebb, feltűnően csinos, 14 éves kiskunlacházi lányt, aki állítólag nagyon hasonlított korábbi barátnőjére. Az áldozat mobiltelefonját és egyéb értékeit a nyomozók P. József lakásán, egy porszívó porzsákjában találták meg.
2010.11.22. 13:15
 
Tíz hónapja bujkáló, körözött bűnözőt fogtak Szeghalmon
A férfi még édesanyja temetésére is elment.
2010.11.22. 13:14
 
 
Karácsonyi fogyasztóvédelmi ellenőrzés indul november 22-én
Országos karácsonyi ellenőrzést indított a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság hétfőtől, amely december 23-ig tart - jelentette be Pintér István főigazgató. Fülöp Zsuzsanna, az NFH szóvivője elmondta: a vizsgálat során kiemelt hangsúlyt kap az áruházláncok akciós tevékenységének ellenőrzése, a vásárlók által nagyszámban felkeresett élelmiszer jellegű üzletek, drogériák vizsgálata, és nagy figyelmet fordítanak a szezonális termékekre, köztük a fényfüzérekre, gyerekeknek szóló árukra.Az NFH főigazgatója emlékezetett arra, hogy a szomszédos országok hatóságaival együttműködési megállapodásokat kötöttek, és ennek keretében várható, hogy a határmenti területeken is lesznek karácsonyi ellenőrzések.
2010.11.22. 13:00
 
 
Nagy Anna: nincs változás a nők nyugdíjba vonulásáról szóló tervben
Nincs semmilyen változás a nők kedvezményes nyugdíjba vonulásáról szóló tervezetben - mondta Nagy Anna kormányszóvivő hétfőn, cáfolva az erről szóló sajtóértesülést. A kormányszóvivő kiemelte: a javaslat péntek óta fent van a parlament honlapján, az bárki számára elérhető, semmi titok nincs benne. Az előterjesztés a kedvezmények kapcsán ugyanazt tartalmazza, mint amiről két hete beszélnek - tette hozzá. Megerősítette, hogy azok a magyar nők, akik negyven év munkaviszonnyal rendelkeznek, elmehetnek nyugdíjba. Ebbe legfeljebb nyolc év számíthat bele gyermekek gondozásával eltöltött időként; nem számít bele ugyanakkor a szakiskola és a felsőoktatás ideje.
2010.11.22. 13:00
 
 
Csökken a benzin ára
Csökkenti bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát a Mol Nyrt. szerdán, a gázolajé nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. Egy hete a vállalat bruttó 6-6 forinttal emelte az üzemanyagok árát. A mostani csökkentéssel a benzin átlagára 339 forintra esik, a gázolajé 329 forint marad. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2010.11.22. 12:45
 
 
Gyermekbarátnak találta Magyarországot Angelina Jolie
Kitűnő benyomásokkal, nagyon jó tapasztalatokkal távozik Magyarországról Angelina Jolie, aki az utóbbi három hónapban itt készítette el első szerzői filmjét. Imádja Magyarországot és szeretne ide visszatérni - jelentette ki a világhírű színésznő, aki népes családjával, gyermekeivel és élettársával, Brad Pitt-tel Budapesten telepedett le a balkáni háborús dráma forgatásának idejére. A hatgyermekes édesanya szerint Magyarország jelest érdemel, ha azt kell értékelni, hogy mennyire gyermekbarát. Mint a Vasárnapi Hírek legutóbbi számában közölt interjúban elmondta: a munka annyira lekötötte, hogy nem ismerhette meg igazán Budapestet, de a hétvégéket a parkokban, az állatkertben és fürdőkben töltötte gyermekeivel, akik nagyon élvezték a programokat.
2010.11.22. 12:45
 
 
Újabb Audi-modellt gyártanak Győrben
Újabb modell, az RS3 Sportback gyártását kezdik meg a győri Audi-gyárban; a motor és az autó is itt készül, a kocsi pedig jövő tavasztól lesz kapható - közölte a cég hétfőn az MTI-vel. Az A3-sorozat 2,5 literes, öthengeres, 250 kilowatt (340 lóerő) teljesítményű új darabja lesz - a TT Coupé, TT Roadster és A3 Cabriolet mellett - a negyedik Audi-modell, amelyet Győrben gyártanak. Az RS 3 gyártásához több mint 150 millió forintos beruházást valósítottak meg Győrben, melyet egyes gyártóberendezések átalakítására és logisztikai bővítésre fordítottak. A munkatársak egy speciális képzésen vettek részt Ingolstadtban annak érdekében, hogy előkészüljenek az új feladatokra - áll a közleményben.
2010.11.22. 12:15
 
 
Saját kínai autómárkát vezetett be a GM
A General Motors, a Kínában működő legnagyobb külföldi autógyártó vállalat bemutatta első modelljét újonnan létesített kínai márkaneve, a Baojun alatt. A kínai piacon értékesített Chevrolet Sail modellen alapuló márka már hazai pályán támaszt közvetlen kihívást a kínai autógyáraknak a GM egyre kisebb városokat célba vevő vidéki terjeszkedési stratégiájának keretében. A kisebb kínai városokban a piacot a hazai gyártók, mint például a BYD és a Geely Automobile Holdings uralják olcsó modelljeikkel. A GM és kínai partnere, a SAIC Motor már a Sail, a Kínában kapható legolcsóbb külföldi modell bemutatása előtt megkezdte a munkát egy új kínai márkanevet viselő modell kidolgozásán.
2010.11.22. 12:00
 
 
Elégedetlen a szlovák lakosság a Malina Hedvig-ügy kivizsgálásával
Elégedetlen a szlovák lakosság fele a négy éve Nyitrán megvert magyar diáklány, Malina Hedvig ügyének kivizsgálásával - derült ki abból a novemberi felmérésből, amelynek eredményét hétfőn hozták nyilvánosságra Pozsonyban. Az IVO társadalomkutató intézet országos felméréséből kitűnt, hogy a megkérdezettek fele kritikusan viszonyul a vizsgálatok eddigi folyamatához. A másik oldalon az ügy kivizsgálásával a megkérdezettek 21 százaléka elégedett, 29 százalékuk pedig azt állította, nem érdekli őket az ügy.
2010.11.22. 11:45
 
 
Újabb Audi-modellt gyártanak Győrben
Újabb modell, az RS3 Sportback gyártását kezdik meg a győri Audi-gyárban; a kocsi jövő tavasztól lesz kapható. Az A3-sorozat 2,5 literes, öthengeres, 250 kilowatt (340 lóerő) teljesítményű új darabja lesz - a TT Coupé, TT Roadster és A3 Cabriolet mellett - a negyedik Audi-modell, amelyet Győrben gyártanak. Az RS 3 gyártásához több mint 150 millió forintos beruházást valósítottak meg Győrben, melyet egyes gyártóberendezések átalakítására és logisztikai bővítésre fordítottak. A munkatársak egy speciális képzésen vettek részt Ingolstadtban annak érdekében, hogy előkészüljenek az új feladatokra - áll a közleményben.
2010.11.22. 10:45
 
 
Jobbik: Borkai Zsolt válasszon tisztségei között
Válasszon tisztségei között a hétvégén a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) élére választott Borkai Zsolt győri polgármester, fideszes országgyűlési képviselő - szorgalmazta a Jobbik Győr-Moson-Sopron megyei elnöke hétfői sajtótájékoztatóján, hangsúlyozva: nem a személlyel, hanem az álláshalmozás intézményével van problémájuk. A MOB-elnökké választással Borkai Zsolt "már legalább három olyan tisztséget tölt be, amely egyenként is teljes embert kíván" - mondta a győri városháza előtt Magyari Zoltán. Megjegyezte: pártjuk korábban már kezdeményezte a parlamentben, hogy szorítsák korlátok közé az álláshalmozást, de az indítványt "a Fidesz az MSZP-vel kéz a kézben mindig lesöpörte".
2010.11.22. 10:45
 
 
Nem nyílt ki a fékszárnya, de épségben landolt egy gép Ferihegyen
Nem nyílt ki a fékszárnya, de épségben landolt a Brussels Airlines Brüsszelből Budapestre tartó járata hétfő délelőtt Ferihegyen - közölte Hardy Mihály, a repteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. kommunikációs igazgatója az MTI-vel. A 2823-as járatszámú gép pilótája kényszerhelyzetet jelentett, mert nem tudta a fékszárnyat kiengedni, amely lassítja a gépet leszállásnál. Emiatt a megengedetnél nagyobb sebességgel szállt le a gép, de a pálya végéig meg tudott állni - mondta el Hardy Mihály. Hozzátette: a fékezés közben a kerekek túlmelegedtek. A fedélzeten 57 utas és 5 fős személyzet tartózkodott.
2010.11.22. 10:30
 
 
Megállapodtak az EU-miniszterek Írország pénzügyi támogatásáról
Megállapodtak az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei vasárnap este abban, hogy Írország támogatást kap az euróövezeti pénzügyi mentőmechanizmus révén. A miniszterek távkonferencián tanácskoztak azt követően, hogy Írország bejelentette: nemzetközi pénzügyi segítséget kér. Ezt követően kiadott közleményükben üdvözölték ezt a lépést, és leszögezték, hogy az uniós hozzájárulás révén megőrizhető az euróövezet stabilitása. A támogatás pontos részleteit még nem dolgozták ki, de várhatóan egy hároméves programról lesz szó.
2010.11.22. 10:30
 
 
Új-zélandi bányarobbanás: elakadt a mentés, csökken a túlélés esélye
A rendőrség először beszélt arról hétfőn, hogy az új-zélandi bányarobbanás következtében már harmadik napja a föld alatt lévő bányászok esetleg nem élték túl a balesetet, miközben a mérgező gáz miatt még mindig nem ereszkedhetnek a mélybe a mentőalakulatok. "Még mindig bizakodóak vagyunk, de az összes eshetőséget számba véve gondolnunk kell arra is, hogy a balesetnek lehetnek halottai" - mondta Gary Knowles rendőrfelügyelő. Az új-zélandi South Island nyugati részén található Pike River bányában pénteken következett be a robbanás. Két embernek sikerült a felszínre jutnia, de 29 vájár a mélyben rekedt.
2010.11.22. 10:30
 
 
Szerb lap: 77 millió euróba kerül Magyarországnak az EU-elnökség
Hetvenhét millió euróba kerül Magyarországnak az EU-elnökség címmel terjedelmes cikkben foglalkozott a januártól kezdődő féléves magyar uniós elnökség időszakával hétfői számában a Politika című tekintélyes belgrádi lap. A magyar kormány nagyjából 23 millió eurót fordít az előkészületekre, a soros elnökség alatt számítások szerint további 54 millió eurót költenek, vagyis Budapest összesen körülbelül 77 millió eurós kiadással számol - írta a szerb újság különtudósítója a Budapestről keltezett cikkben.
2010.11.22. 10:00
 
 
Díjeső hullott Justin Bieberre az American Music Awards átadásán
Négy díjat nyert el Justin Bieber az American Music Awards vasárnap esti díjátadó ceremóniáján. "Nem tudom abbahagyni a mosolygást, ez bámulatos" - örvendezett a tinédzsersztár, aki minden nevezését díjra váltotta. A 16 esztendős kanadai énekesé lett az est legfontosabb trófeája, az év előadóművészének járó elismerés, de a rajongók szavazatai alapján a kedvenc férfi pop/rock énekes, My World 2.0 című lemezével pedig a kedvenc album díját is átvehette, emellett a legátütőbb hatású énekesnek is őt választották. Az amerikai könnyűzenei díjátadón a Los Angeles-i Nokia Színházban a távol lévő Lady Gaga nyerte a pop/rock kategória énekesnői díját, az együttesek közül pedig ebben a műfajban a Black Eyed Peas győzött.
2010.11.22. 10:00
 
 
Zidane új feladata a Real Madridnál
Zinedine Zidane új feladatot kapott a Real Madridnál, melynél a jövőben a klub elnöke és a csapat labdarúgói között tartja majd a kapcsolatot. A világ- és Európa-bajnok francia futballista ugyan nem tagja Jose Mourinho edző stábjának, ám napi kapcsolatban lesz a játékosokkal. A Reallal 2002-ben Bajnokok Ligáját nyert Zidane - aki mostanáig elnöki tanácsadó volt - elutazik az együttessel az Ajax Amsterdam elleni Bajnokok Ligája-találkozóra. "A legfontosabb, hogy közel leszek a csapathoz" - mondta Zidane, hozzátéve, hogy az idő előrehaladtával körvonalazódnak majd ki a feladat pontos részletei.
2010.11.22. 09:45
 
 
Kannabisszal etette kacsáit
Egy hónap felfüggesztett börtönbüntetést és 500 euró (140 ezer forint) pénzbírságot kapott egy francia baromfitenyésztő, amiért kannabisszal etette kacsáit. A nyugat-franciaországi Gripperie-Saint-Symphorienben élő farmer elismerte a tárgyaláson, hogy ő maga is szívott drogot, de többségét az állatoknak adta "orvosi célból." "Nincs jobb féregtelenítő ennél, egy szakember tanácsolta, hogy ezt adjam nekik" - védekezett Michel Rouyer. A specialistát azonban nem tudta megnevezni.
2010.11.22. 09:45
 
 
Polgár Judit mexikói diadala
Polgár Judit nyerte a Mexikóvárosban rendezett meghívásos négyes sakktornát, a döntőben a volt világbajnok Veszelin Topalovot legyőzve. A torna honlapja szerint a magyar nagymester az iboamerikai bajnokság alkalmából kiírt rapid verseny elődöntőjében Vaszilij Ivancsuk ellen nyert 2,5-1,5-re úgy, hogy az utolsó partiban 115 (!) lépésben verte a világranglista hetedik helyén álló, többszörös ukrán olimpiai bajnokot. A másik ágon Topalov a legjobb mexikói, Manuel Leon Hoyos ellen győzött. A döntőben a női világranglistán első, a férfin pedig 49. Polgár Judit elsöprő, 3,5:0,5 arányú diadalt aratott a 2005-ös világbajnok bolgár sakkozóval szemben.
2010.11.22. 09:15
 
 
A Mesterek is elbúcsúztatták Moyát
A londoni tenisz Mesterek Kupájának résztvevői is megemlékeztek a héten visszavonult spanyol játékostól, Carlos Moyáról. "Keserű nap ez a mai, hiszen kedves barátunk, Carlos, a tenisz nagykövete fejezte be pályafutását" - fogalmazott a többiek nevében is honfitársa, a világelső Rafael Nadal. "Hiányozni fog a pályákról." A 34 esztendős volt világelső 15 esztendős profi pályafutása során 20 ATP-tornát nyert egyesben, 1998-ban pedig a Roland Garroson diadalmaskodott. Az eredetileg balkezes, 190 cm magas teniszező jobb kézzel játszott, és elsősorban salakborításon jeleskedett. Az évzáró londoni versenyen a világranglista első nyolc helyezettje vesz részt.
2010.11.22. 09:00
 
 
A Tienanmen téren tüntetett egy 13 éves amerikai fiú
A két Koreát elválasztó fegyvermentes övezet békeparkká alakításáért tüntetett hétfőn a pekingi Tienanmen téren egy 13 éves amerikai fiú. Még egy perc sem telt el azonban, civil ruhás rendőrök elvezették. Jonathan Lee a tér szélén, a Mennyei Béke Kapuja előtt állt, és kibontott egy transzparenst, amelyen békeszerződést követelt, valamint azt, hogy a gyerekek és a béke erdejévé alakítsák a koreai fegyvermentes övezet. Odaszaladt hozzá egy civil ruhás rendőr, kivette a kezéből a transzparenst, majd megpróbálta elhessegetni onnét az újságírókat, akik előre tudtak az akcióról. Ezután még két vagy három rendőr elvezette a fiút és a közelben álló anyját.
2010.11.22. 09:00
 
 
Tisztújítás a KDNP-ben: újraindul az elnöki székért Semjén Zsolt
Újraindul a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöki székéért a párt decemberi tisztújító választmányi ülésén Semjén Zsolt jelenlegi pártelnök. A kongresszusra meghívták Orbán Viktor miniszterelnököt is. Semjén Zsolt az MTI-nek elmondta: miután általános a bizalom és felkérték, hogy folytassa pártelnöki munkáját, vállalja a jelöltséget. Arra a felvetésre, hogy az utóbbi időben felerősödtek a kettős tagsággal szembeni kritikus hangok, leszögezte: a kettős tagság kérdése lezárt, befejezett és eldöntött tény a KDNP-ben.
2010.11.22. 08:00
 
 
Táblakomputerre tervezett digitális újságot indít Rupert Murdoch
Táblakomputerre tervezett digitális újság elindítását tervezi Rupert Murdoch médiamágnás - jelentette vasárnap a CNN internetes kiadása. Murdoch, a fizetős internetes hírszolgáltatás elterjesztésének úttörője The Daily címmel indítja el új médiavállalkozását, amelynek újságírói gárdáját már össze is verbuválta. A próbaüzem karácsony környékén indul be, s a nagyközönség a tervek szerint napi 99 cent vagy kedvezményesen, havi 4 dollár 25 cent ellenében olvashatja majd a lapot a hétnek mind a hét napján. Murdoch, a News Corporation tulajdonosa és Steve Jobs, az Apple vezérigazgatója azt szeretné elérni, hogy az iPad és a hasonló készülékek a webolvasás vezető eszközeivé váljanak.
2010.11.22. 07:45
 
 
New York 625 millió dollárt fizet a 9/11-nél megbetegedett embereknek
New York város 625 millió dolláros kártérítésben állapodott meg azzal a több, mint 10 ezer tűzoltóval, rendőrrel, mentőssel és építőmunkással, akik egészségkárosodást szenvedtek a Világkereskedelmi Központ összeomlásakor keletkezett mérgező portól - jelentette a hét végén a The New York Times. Azt, hogy személy szerint ki mennyi kártérítést kap, egy bizottság fogja eldönteni. Az ügyvédi költségek várhatóan elviszik a New York által folyósítandó összeg egynegyedét.
2010.11.22. 07:15
 
 
Elkerülhetetlenek voltak a felmentések az MTA-nál az igazgató szerint
A törvényi előírások alapján elkerülhetetlenek voltak a felmentések a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Filozófiai Kutatóintézetében Boros János intézetigazgató szerint. Boros János ezt arra reagálva írta, hogy Radnóti Sándor, az ELTE BTK Esztétikai Tanszékének egyetemi tanára pénteken közölte: tiltakozó aláírásgyűjtés indult az MTA Filozófiai Kutatóintézetében elkezdődött "tisztogatások" ellen. Tájékoztatása szerint az intézetből eltávolított munkatársakkal való szolidaritás kifejezéseként indult el az akció.
2010.11.21. 21:30
 
 
Labdarúgó NB I: Videoton-Újpest 1-0
A listavezető, és már a mérkőzés előtt biztosan őszi bajnok Videoton nehezen, a hajrában szerzett góllal legyőzte a vendég Újpestet a labdarúgó Monicomp Liga 15. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén. Videoton FC-Újpest FC 1-0 (0-0), gólszerző: Nikolic (78.). Székesfehérvár, 5145 néző.
2010.11.21. 19:45
 
 
Felavatták a világ legnagyobb Krisztus-szobrát
A nyugat-lengyelországi Swiebodzinban felavatták a világ legnagyobb Krisztus-szobrát. Az alak - utalásként a Megváltó korára - 33 méter magas és 3 méter magas koronát visel. A szobor ugyanúgy kitárt karral ábrázolja Krisztust, mint a Rio de Janeiró-i, 3 méterrel alacsonyabb alkotás. A 440 tonnás alkotás 16,5 méter magas talapzaton áll, és már 40 kilométer távolságból észrevehető. A szobor ötletgazdája Sylwester Zawadzki, a város egykori lelkésze, aki 2000-ben Krisztust akarta megtenni a város védelmezőjének. Ez a terve az egyházi vezetők ellenállása miatt megbukott.
2010.11.21. 19:15
 
 
A Honvéd nyerte a férfi vízilabda Magyar Kupát
A Honvéd lett a 2010-es Magyar Kupa győztese a férfi vízilabdázóknál: a Kőér utcaiak a vasárnapi döntőben az Eger legénységét késztették megadásra.Az izgalmas mérkőzésen a fővárosi együttes 9-6-ra győzte le Gerendás György tanítványait. Theodora Magyar Kupa, döntő: Groupama-Honvéd - ZF-Eger 9-6 (3-2, 2-2, 2-1, 2-1). A góldobók: Szivós 3, Salamon 2, Mátyás, Bátori, Tóth M., Gór-Nagy 1-1, illetve Biros 3, Kotsidis, Varga II. Zs., Hosnyánszky 1-1. A Honvéd 2006 után először és története során nyolcadik alkalommal hódította el a serleget. Az Eger tavaly is a fináléban szenvedett vereséget, akkor a Vasas győzte le.
2010.11.21. 19:00
 
 
Károlyi Mihály szobrának védelmében demonstráltak a fővárosban
Károlyi Mihály, az első magyar köztársaság elnöke szobrának védelmében demonstráltak vasárnap, Budapesten, a Kossuth téren. Az ANTIFA Új Spartacus Liga azért hirdetett demonstrációt, mert november 16-án "meggyalázták" Károlyi Mihály szobrát, s ezt nyíltan történelemhamisító, antiszemita cselekedetnek tartják. A Jobbik keddi tüntetésén - amelyet Horthy Miklós Budapestre vonulásának évfordulóján rendeztek - a felszólalók követelték Károlyi Mihály szobrának eltávolítását. A szoborra Novák Előd országgyűlési képviselő egy táblát akasztott azzal a szöveggel, hogy "Én felelek Trianonért!". Valakik később egy, a zsidó vallást jelképező fejfedőt, kipát helyeztek a szobor fejére.
2010.11.21. 19:00
 
 
A Halál ereklyéi elbűvölte a Harry Potter-rajongókat
Eddigi legnagyobb kasszasikerét varázsolta Harry Potter: első napi kasszasiker lett és első hétvégi box-office csúcsot döntött a sorozat filmjei között a Halál ereklyéi című, pénteken bemutatott film, amely vetítésének első estéjén 61,2 millió dollárt (12,25 milliárd forint), az első hétvégén pedig 125,1 millió dollárt (25 milliárd forint) hozott az amerikai moziknak. A sorozat eddigi legsikeresebb filmje az utóbbi kategóriában a 2005-ben bemutatott Harry Potter és a Tűz serlege című film volt, amely az első hétvégén 102,7 millió dollár (20,55 milliárd forint) bevétellel nyitott.
2010.11.21. 18:15
 
 
Épül az új gát Kolontáron
Megkezdődött a másfél kilométer hosszú úgynevezett kolontári kettes gát építése, miután a héten elkészült a védmű melletti nehézgépek közlekedését lehetővé tevő 600 méter hosszú út - közölte az újjáépítési kormányzati koordinációs központ parancsnoka. Vasárnap kilenc teherautó hordta folyamatosan a résfal építéséhez a betont, amelynek építéséről még október végén döntött a Veszprém Megyei Védelmi Bizottság - mondta Muhoray Árpád vezérőrnagy. Hozzátette: az alapjainál 25 méter, koronájánál 6 méter széles, 5 méter magas építmény a timföldgyár által már korábban megépített kettes számú körgát nyomvonalán épül.
2010.11.21. 18:15
 
 
Vatikán: nem változik az óvszerhasználattal kapcsolatos álláspont
Semmi "forradalmi" nincs a pápának abban a kijelentésében, hogy az óvszerhasználat kivételes esetekben a felelősség megnyilvánulása lehet - figyelmeztetett a Vatikán fő szóvivője. Miután a hét végén többen a szentszék álláspontjának figyelemre méltó elmozdulásaként üdvözölték a XVI. Benedek által egy interjúkötetben kifejtett gondolatot, Federico Lombardi atya vasárnap nyilatkozatban szögezte le: nincs szó arról, hogy a pápa "átalakítaná vagy megváltoztatná" az egyháznak azt a tanítását, amely tiltja az óvszer és más fogamzásgátló eszközök használatát.
2010.11.21. 18:15
 
 
Meghalt a harbini hentes, aki 18 évig élt más szívével
Ötvenkét esztendős korában a hétvégén meghalt az a kínai férfi, aki a legtovább élt átültetett szívvel az országban - közölték az északkelet-kínai Hejlungcsiang tartomány székhelyének egyetemi kórházában. Az egykori harbini hentes 1991-ben került súlyos szívbetegséggel kórházba, szíve háromszor volt nagyobb a normálisnál és állandóan fennállt nála a szívleállás veszélye. A szívátültetésre a következő év áprilisában került sor, a donor egy 23 éves férfi volt, akinél beállt az agyhalál. Jang akkor talpra állt, megnősült és gyermeke is született. Feleségével együtt a kórházi élelmezésben volt üzletük. Lányuk most 17 éves.
2010.11.21. 18:00
 
 
Rudisha és Vlasic az év atlétája
A 800 méteren világcsúcsot javított kenyai David Rudishát, illetve a magasugrás Európa-bajnokát, a horvát Blanka Vlasicot választotta meg az év atlétájának a sportági világszövetség (IAAF), amely a vasárnap esti, monacói gálán köszönti 2010 legjobbjait. Mindkét versenyző sikere papírformának nevezhető. A mindössze 21 éves Rudisha 12 versenyen nyert sorozatban, Vlasic fedettpályás szezonban elért 2,06 méterét pedig senki nem tudta túlszárnyalni.
2010.11.21. 17:30
 
 
A Szentes nyerte a női vízilabda Magyar Kupát
A Szentes női vízilabdacsapata hódította el a 2010-es Magyar Kupát, miután a vasárnap délutáni döntőben egy góllal felülkerekedett a Szeged együttesén a Szőnyi úti uszodában. Theodora Magyar Kupa, női döntő: Hungerit-MetalCom-Szentesi VK - Taylor & Nash Universitas Szeged 6-5 (2-2, 1-1, 1-1, 2-1). A másik pénteki elődöntőben a Szeged a BVSC-t verte, amely így a Dunaújvárossal egyetemben a harmadik helyen végzett, mivel bronzmeccset nem rendeztek.
2010.11.21. 17:15
 
 
Férfi kézilabda BL: tovább menetel a Veszprém
Továbbra is százszázalékos az MKB Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában: Mocsai Lajos csapata vasárnap 41-31-re győzött a svéd Sävehof göteborgi otthonában. Férfi BL, B csoport, 5. forduló: Sävehof (svéd)-MKB Veszprém 31-41 (15-22). A két csapat a következő körben is találkozik, jövő szombaton a Veszprém Arénában lehet begyűjteni a két pontot. A Mocsai-csapat a csoportkör felénél négy pont előnnyel vezet riválisaival szemben, és ez jó alap a B jelű hatos megnyeréséhez.
2010.11.21. 17:00
 
 
Döbbenetes felvétel a rejtélyes sötét anyagról
A NASA szakembereinek sikerült az eddigi legélesebb és legrészletesebb felvételt létrehozniuk a rejtélyes sötét anyagról, amely a mindenség tömegének nagy részét teszi ki.
2010.11.21. 16:36
 
 
Az X-Faktor versenyzője a színpadon volt - kikapcsolták lakásában a villanyt
A versenyből kiesett, mégis elégett a helyzetével Szabó Mariann és teljes erővel tervezgeti a jövőjét. Ő volt a produkció első olyan résztvevője, aki mosolyogva távozott az X-Faktor mezőnyéből és jókedve azóta sem hagyta el.
2010.11.21. 16:29
 
 
Mihók Ádám duplázott a mesterfokú tornászbajnokságon
A tornászok Mesterfokú Bajnokságának vasárnap szerenkénti döntői során egyedül Mihók Ádám tudott két szeren is győzni a Nemzeti Tornacsarnokban. Mihók talajon és ugrásban győzött. A szombati összetettben bajnok Hídvégi Vid, aki már szombaton is betegen versenyzett, gyűrűn lett első. A világbajnok Berki Krisztián távollétében lólengésben Kállai Zoltán nyert, míg korláton Szabó Nándor, nyújtón pedig Tálas Bence nyakába került az aranyérem.
2010.11.21. 16:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584[1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista