2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Megerősítette költségvetési megállapodási feltételeit az Európai Parlament
Kész megállapodni az Európai Parlament a 2011-es európai uniós költségvetésről az EU-tagországok kormányait képviselő Tanács által meghatározott korlátokon belül, ha a kormányok elfogadják a parlament kérését a költségvetés rugalmasságáról és a jövőbeni munkamódszert tartalmazó megállapodásról. Ezt az üzenetet tette hivatalossá az Európai Parlament a témáról csütörtökön, a strasbourgi plenáris ülésen megszavazott állásfoglalásában. A határozatot jelentős többséggel fogadták el (486 szavazat mellette, 64 ellene, 21 tartózkodás), ami előrevetíti azt, hogy a képviselőtestület ragaszkodni fog abban szereplő kikötéseihez a büdzséről folytatandó tárgyalásokon.
2010.11.25. 21:00
 
 
Nem kelt el Darth Vader jelmeze
Túlbecsülte a sötét oldal erejét a Christie's aukciósház, amelynek csütörtöki árverésén nem kelt el Darth Vader eredeti jelmeze. A Csillagok háborúja főgonoszának "gúnyája" az eposz második - 1980-ban - készült részéből származik, értékét 160-230 ezer font közöttire becsülték. A csütörtöki liciten azonban még a kikiáltási árért sem kelt el, a legmagasabb ajánlat 150 ezer font volt. Magas árat, 277 250 fontot (90,6 millió forint) adtak viszont James Bond pisztolyáért. A fegyvert a Sean Connery főszereplésével készült Oroszországból szeretettel című, 1963-as gyártású epizódban használták. A leütési ár tizenötszöröse volt az előzetesen vártnak.
2010.11.25. 20:45
 
 
Nemzeti boldogságmérést honosít meg a brit kormány
Rendszeresen mérni fogja a brit lakosság boldogságszintjét a brit kormány. David Cameron miniszterelnök csütörtökön indította el hivatalosan is a programot, azzal az érvvel, hogy a nemzet általános anyagi és lelki jólétének feltérképezésére az eddig használt mérce, vagyis a hazai össztermék (GDP) nem alkalmas. Cameron sajtóértekezletén - ezt az érvelést alátámasztandó - kijelentette: a GDP-t alaposan emelheti akár egy földrengés is, hiszen az újjáépítés pótlólagos kiadásai a hazai össztermék gyarapodásaként jelentkeznek. Ugyanígy, ha egy várost bűnözési hullámtól szenved, az is GDP-pluszt jelenthet, mivel a lakók többet költenek lakatokra, vagy növekszik a biztonsági őrként alkalmazott munkavállalók száma.
2010.11.25. 20:15
 
 
Aggódik az Európai Bizottság a magyar nyugdíjintézkedések miatt
Több fenntartása van az Európai Bizottságnak a nyugdíjrendszerre vonatkozóan a közelmúltban bejelentett magyar intézkedésekkel kapcsolatban - erősítette meg Amadeu Altafaj Tardio, a pénzügyi biztos, Olli Rehn szóvivője csütörtök este az MTI-nek az ezzel kapcsolatban kiszivárgott információkat. Leszögezve, hogy a nyugdíjrendszerek a tagállamok nemzeti illetékességébe tartoznak, megismételte azt a korábban már említett bizottsági aggályt, hogy az eddig rendelkezésre álló információk szerint a változtatások nem szolgálják egyértelműen a hosszú távú fenntarthatóságot.
2010.11.25. 19:45
 
Gurmai Zita szerint az Európai Bizottság megfeledkezik a nőkről
Esélyegyenlőséggel foglalkozó szakemberként és nőként egyaránt csalódást keltőnek tartja Gurmai Zita MSZP-s európai parlamenti képviselő az Európai Bizottság 2011-es munkaprogramját, mondván, abban teljesen megfeledkeztek a nőkről. A képviselő nyilatkozata szerint José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke az EP strasbourgi plenáris ülésén ismertette a biztosok testületének jövő évi prioritásait, amelyek öt fő csoportba sorolhatóak: a válság következményeinek enyhítése és Európa szociális piacgazdaságának megerősítése, a munkahelyteremtés ösztönzése, polgárközpontú program megvalósítása, Európa súlyának érvényesítése a globális viszonylatokban, valamint az uniós szakpolitikákban rejlő lehetőségek kihasználása.
2010.11.25. 19:30
 
 
Amerika módosít a terrorveszély-fokozatot jelző skálán
Az amerikai kormányzat megválik a terrorveszély-fokozatok súlyosságát jelző, ötszínű skálától, annak alacsony hatékonysága miatt - jelentették csütörtökön az amerikai lapok. Jelenleg a skála legalsó fokát, a csekély terrortámadás-veszélyt a zöld, a legmagasabbat, a súlyos veszélyt pedig a vörös szín jelzi. A The Washington Post szerint a készültségi skála várhatóan alapvetően kétfokozatúvá válik, amely csak a fokozott és küszöbön álló fenyegetés között tesz különbséget. A magasabb fokozatot legfeljebb egy héten át szeretnék érvényben tartani, s a fenyegetés jellegéről, valamint a teendőkről konkrétan szeretnék tájékoztatni a közvéleményt.
2010.11.25. 19:30
 
 
Rio de Janeiro: a hadsereg páncélosait is kivezényelték a kábítószerbandák ellen
A brazil rendőrség a hadsereg hat páncélosa támogatásával behatolt csütörtökön Rio de Janeiro egyik nyomornegyedébe, ahol a sejtések szerint az utóbbi napok támadásait elrendelő kábítószerbanda főnökei rejtőznek. Az M113-as páncélozott csapatszállító járművek harci fegyverekkel vannak felszerelve, és katonák vezetik őket, de a tartomány kormányzója azt ígérte, hogy nem fognak részt venni az összecsapásokban, amelyekben vasárnap óta 23 embert lőttek le a rendőrök. A páncélosokat hajnalban vezényelték ki a Vila Cruzeiro nevű negyedbe vezető egyik főúthoz, majd elkezdték a benyomulást.
2010.11.25. 19:15
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Jakabos Zsuzsanna aranyérmes 200 m pillangón
Jakabos Zsuzsanna 2:05.58 perces idővel aranyérmet szerzett 200 m pillangón az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokság csütörtöki versenynapján. A szám másik magyarja, Mutina Ágnes a negyedik helyen végzett 2:07.29-es idővel. A döntőbe a legjobb idővel jutó Jakabos kiegyensúlyozottan úszott. Az olasz Alessia Polieri hatalmas tempót diktált, ám ezt nem bírta végig, így a pécsiek 21 éves sportolója végül elsőként érkezett be. Mutina a negyedik helyét főként remek hajrájának köszönhette.
2010.11.25. 19:00
 
 
Schmitt Pál megbeszélést folytatott a legfőbb ügyésszel és annak két elődjével
Schmitt Pál köztársasági elnök csütörtökön megbeszélést folytatott Kovács Tamás legfőbb ügyésszel, valamint a posztot korábban betöltő Polt Péterrel és Györgyi Kálmánnal. A találkozók utáni nyilatkozatok szerint a Sándor-palotában főként az ügyészség helyzetéről, jövőjéről esett szó. Polt a megbeszélés után újságíróknak azt mondta: személyi kérdésekről, a lehetséges legfőbb ügyész személyéről nem volt szó a találkozón. Hozzátette, az államfő azt mondta neki, még tájékozódik a jelölés kérdésében. Arra a kérdésre, vállalná-e a legfőbb ügyészi posztot, Polt közölte: nemcsak udvariatlanság lenne, hanem értelmetlen is, ha erre bármit mondana. Hozzátette: az államfő joga jelölni a tisztségre.
2010.11.25. 19:00
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Verrasztó Evelyn aranyérmes 200 m vegyesen
Verrasztó Evelyn megvédte címét 200 m vegyesen az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokságon: a csütörtöki döntőben 2:07.06 perces idővel győzött. A Jövő SC 21 éves versenyzője az első forduló után még a második volt, ám innentől kezdve ellépett a mezőnytől. Egy darabig a belga Kimberly Buys még tartotta vele a lépést, de az utolsó 25 méternek Verrasztó már két testhossz előnnyel vágott neki, és végül magabiztosan győzött. Verrasztó ideje a világ idei legjobbja.
2010.11.25. 18:15
 
 
Demonstrálnának a szakszervezetek jövő héten szombaton
Tüntetést szervez jövő hét szombatjára a fővárosban a Szakszervezetek Demonstrációs Bizottsága, amennyiben nem vezetnek eredményre a tárgyalások a kormánnyal. A több szakszervezeti szövetség által alakított bizottság kiáltványban hívja tagjait a demonstrációra. Az MTI-hez eljuttatott dokumentum szerint az érdekképviseletek tiltakoznak, amiért az elmúlt hónapokban "a társadalom jelentős részét hátrányosan érintő törvénykezési gyakorlat folyt, és a már megszületett törvények és a benyújtott, döntésre váró jogszabálytervezetek többsége sérti a jogbiztonságot, veszélyezteti a munkavállalók érdekeit".
2010.11.25. 18:15
 
 
Még mindig számos akadály áll Horvátország EU-csatlakozása előtt
Horvátország ugyan az Európai Unióval (EU) folytatott csatlakozási tárgyalások utolsó szakaszához ért, de még mindig van jó néhány akadály, amelyeket le kell küzdenie - mondta Stefan Füle uniós bővítési biztos csütörtökön Zágrábban. Ivo Josipovic horvát elnök - aki csütörtökön találkozott Fülével - elmondta, hogy az igazságszolgáltatás, az egykori Jugoszláviában elkövetett háborús bűncselekményeket vizsgáló nemzetközi törvényszékkel való együttműködés, illetve a szabadpiaci verseny jelenti azokat a területeket, amelyeken még további erőfeszítéseket kell országának vállalnia.
2010.11.25. 18:00
 
 
BL: vizsgálatot indított az UEFA a Real furcsa kiállításai miatt
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtökön fegyelmi vizsgálatot indított a Real Madrid vezetőedzője és négy játékosa ellen annak kiderítésére, hogy vajon Xabi Alonso és Sergio Ramos szándékosan állíttatta-e ki magát az Ajax Amsterdam elleni, keddi Bajnokok Ligája-mérkőzésen. Az UEFA szerint José Mourinho, valamint Xabi Alonso, Sergio Ramos, Iker Casillas és Jerzy Dudek ellen sportszerűtlen viselkedés a vád. A meghallgatást jövő kedden tartják az ügyben.
2010.11.25. 17:30
 
 
FIFA/FIFpro Év csapata: 55 jelöltből áll össze az álomtizenegy
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA), valamint a labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet (FIFPro) nyilvánosságra hozta annak az 55 játékosnak a nevét, akikből összeáll majd az Év csapata. A jelöltek listája a FIFpro 50 ezer futballistájának szavazatai alapján állt össze, az érintettek egy kapusra, négy védőre, három középpályásra és három támadóra adhatták le voksukat. A legtöbb játékost, szám szerint tizet a világbajnok spanyolok adják, mögöttük a brazilok következnek kilenccel, az argentinok nyolccal. A bajnokságok tekintetében szintén a spanyolok "győztek", a Primera Divisiónból 18-an kerültek a listára, míg az angol Premier League-ből 17-en szerepelnek. A FIFA/FIFpro Év csapatát január 10-én, a FIFA szokásos évi ünnepségén nevezik.
2010.11.25. 17:30
 
 
Befejezte a területalapú támogatás előlegének kifizetését az MVH
Lezárult november közepén a területalapú támogatás (SAPS) előlegének kifizetése, ennek során szükséges helyszíni és adminisztratív ellenőrzések után 171 ezer gazdálkodó, a kérelmezők 95 százaléka kapta meg az előleget, összesen 107,5 milliárd forintot - közölte a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal (MVH) az MTI-vel. Azokban az esetekben, amikor a gazdálkodóknak köztartozásuk volt, nem a végzésen feltüntetett összeget fizette ki az MVH. Erről minden érintett külön értesítést kapott. Mintegy 7.400 termelőnél pedig az úgynevezett túligényelt támogatás akadályozta meg az előleg fizetését. Ezért nekik adategyeztetésre felszólító végzést küldött az MVH.
2010.11.25. 17:30
 
 
A munkaerő-piaci akadályok felszámolását sürgeti az Európai Bizottság
Befogadóbbá kell tenni az Európai Unióban a munkaerőpiacokat, különös tekintettel a fiatalok foglalkoztatására, amely jelenleg aránytalanul alacsony - állapította meg az Európai Bizottság éves foglalkoztatáspolitikai jelentése, amelyet az illetékes biztos, Andor László csütörtökön ismertetett Brüsszelben. Az unió foglalkoztatásért, szociális ügyekért és a társadalmi összetartozásért felelős biztosa kiemelte: a nemzetközi gazdasági válságból az európai piacok "mélyen megváltozva emelkednek majd ki". A munkaadóknak és a dolgozóknak készen kell állniuk arra, hogy megfelelő képzettséggel és ösztönzőkkel alkalmazkodjanak a változó valósághoz - fogalmazott a magyar biztos.
2010.11.25. 16:45
 
 
A bíróság szerint nem szegett szerződést a Margit híd kivitelezője
A Fővárosi Bíróság gazdasági kollégiumának határozata szerint a Margit híd felújításának kivitelezője, az Mh 2009 konzorcium nem sértett szerződést, ezért a főváros nem hívhatja le a 2,6 milliárd forintos bankgaranciát - értesült az MTI az ügyet jól ismerő forrásból csütörtökön. A főváros, ha van rá módja, fellebbez a határozat ellen. A kollégium a november 24-én kelt határozatában kimondta, a szerződésben a főváros vállalta, hogy legkésőbb az aláírás napján, vagyis 2009. augusztus 10-ig a kivitelezőnek átadja a teljes hatósági engedélyeket a konzorciumnak. Ezt azonban a főváros elmulasztotta, és 97 nap csúszással, 2009. november 10-én adta csak át, ezért csúszott a kivitelezés 84 napot.
2010.11.25. 16:45
 
 
Rogán: meg kell szüntetni a párhuzamosságokat a közmédiában
Meg kell szüntetni a párhuzamosságokat a közszolgálati média tartalom-előállításában a médiatörvény-javaslat egyik fideszes előterjesztője szerint. Rogán Antal csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján a parlament előtt lévő javaslattal kapcsolatban azt mondta, a "cél az, hogy lehetőség szerint ne legyen párhuzamos tartalom-előállítás úgy, hogy egyébként annak az infrastruktúráját is megháromszorozzák, megnégyszerezik"; ezzel az adófizetők pénzén lehet spórolni.
2010.11.25. 16:30
 
Vámmegállapodás az EU és Oroszország között
Néhány nyersanyag exportvámjának eltörléséről állapodott meg Oroszország az Európai Unióval, és ezzel Moszkva a Kereskedelmi Világszervezetbe (WTO) történő felvételéhez is közelebb kerül. Amint azt mindkét tárgyalófél Brüsszelben megerősítette, olyan alapvető nyersanyagokra törlik el az exportvámot, mint a rönkfa, és ezzel jelentősen csökkenhet az európai papíripar nyersanyagköltsége. Oroszország a legnagyobb, WTO-tagsággal még nem rendelkező gazdaság. Több mint 17 éve dolgozik azon, hogy beléphessen a 153 tagországot számláló szervezetbe, de politikai vagy gazdasági fejlemények már többször megakasztották a folyamatot.
2010.11.25. 16:30
 
 
Martonyi János fogadta a görög külügyminisztert
Magyarország és Görögország egyaránt támogatja az uniós gazdasági koordináció erősítését és a nyugat-balkáni bővítést - hangzott el a két külügyminiszter megbeszélését követő sajtótájékoztatón Budapesten csütörtökön. Martonyi János külügyminiszter hangsúlyozta, hogy a két ország között nincsenek vitás kérdések, a kétoldalú jó kapcsolatok azonban még tovább fejleszthetők például az energiapolitika, az idegenforgalom és a két uniós tagállam között fekvő országokkal összefüggő gazdasági kérdésekben.
2010.11.25. 16:15
 
 
A pénztárszövetség uniós ombudsmant kér a nyugdíj intézkedések ügyében
A Stabilitás Pénztárszövetség petícióval fordul az Európai Parlamenthez, és kéri, hogy 3 millió magyar pénztártag alkotmányos jogainak megsértése miatt jelöljenek ki uniós ombudsmant a magyar kormány nyugdíjintézkedéseinek kivizsgálására - közölte a pénztárszövetség. A Stabilitás jelezte: amennyiben a hazai jogorvoslati lehetőségek kimerülnek, a strasbourgi Emberi Jogi Bírósághoz fordulnak a hátrányos megkülönböztetés és a joggal való visszaélés tilalmának megsértése miatt.
2010.11.25. 16:00
 
 
Selmeczi: december 13-án végszavazás lesz az új nyugdíjtörvényről
A kormány által szerdán határozatba foglalt új nyugdíjszabályokat pénteken két törvényjavaslatban terjeszti a kormány a parlament elé, így a magán-nyugdíjpénztári tagoknak 45 napjuk marad arra, hogy válasszanak a magán- illetve az állami rendszer között - mondta Selmeczi Gabriella, a miniszterelnök nyugdíjvédelmi megbízottja. A parlament december 13-án végszavaz a törvényekről, és aki maradni akar a magánpénztárban, annak január utolsó napjáig kell nyilatkoznia erről. A maradás azt jelenti, hogy a 24 százalékos munkaadói befizetésről az érintett lemond, és csak a saját 10 százalékos befizetése után jut nyugdíjhoz - mondta Selmeczi Gabriella.
2010.11.25. 15:00
 
 
Közel 30 milliárd forinttal tartozik a lakosság a gázszolgáltatóknak
Megközelíti a 30 milliárd forintot a lakosságot ellátó egyetemes gázszolgáltatók kintlévősége, és a fűtési idény elején már több mint 50 ezer nem fizető fogyasztót kapcsoltak ki a szolgáltatásból - mondta el Szilágyi Zsombor, az Emfesz igazgatója a II. Energy Summit Hungary 2010 konferencián csütörtökön Budapesten. A lejárt fizetési határidőt 90 nappal meghaladó nem fizető lakossági felhasználókat lehet kikapcsolni. Akiket egyszer már kikapcsoltak, azoknak mintegy fele nem is képes visszatérni a földgázfelhasználáshoz.
2010.11.25. 14:45
 
 
Zöld taxitársaság indul jövőre Budapesten
Zöld taxitársaság indul 2011 januárjától a fővárosban. A Green Taxi flottája kizárólag EURO V. környezetvédelmi besorolású kocsikból áll majd; a társaság 120 saját autóval, saját sofőrökkel és önálló diszpécserszolgálattal vág neki a jövő évnek - hangzott el az új szolgáltatást beharangozó csütörtöki budapesti sajtótájékoztatón. Simon Géza, a Green City Future Zrt elnöke a tarifákról egyelőre nem árult el konkrétumot, mindössze annyit mondott, hogy "megfizethető áron" nyújtanak majd minőségi, környezetbarát szolgáltatást. Hozzátette ugyanakkor, hogy nem kívánnak árversenybe belemenni a többi taxis céggel.
2010.11.25. 14:45
 
 
Fidesz: nemzeti kézben kell maradnia a gyógyszerellátásnak
Nemzeti kézben kell maradnia a lakossági gyógyszerellátás rendszerének a Fidesz szakpolitikusa szerint. Heintz Tamás csütörtökön azt mondta: az egészségügyi salátatörvény-javaslat, amelynek általános vitája szerdán zajlott az Országgyűlésben, éppen ezt a célt szolgálja. A kormánypárti képviselő szerint egyrészt azért jó, ha a patikarendszer családi vállalkozásban működik, mert stratégiai ágazatról van szó, másrészt így jobb a személyi kapcsolat a patikus és a beteg között, továbbá a befizetett adó is helyben marad. Heintz Tamás azt mondta, az alapellátás erősítése a gyógyszerellátás biztosításával, a kistelepülések gyógyszerellátásának elősegítésével valósítható meg.
2010.11.25. 14:15
 
 
Alkotmánybírósághoz fordul és népszavazást kezdeményez az MSZP nyugdíj-ügyben
Az MSZP az Alkotmánybírósághoz fordul és népszavazást kezdeményez a kormány szerdai, magánnyugdíj-pénztári tagságot érintő "zsaroló" kezdeményezése miatt - jelentette be Mesterházy Attila. A szocialista párt elnöke szerint a Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter által bejelentettek "egyértelmű maffiamódszernek" minősülnek, amivel a kormány kiírta Magyarországot a civilizált országok sorából. Az állampolgárok úgy választhatnak két lehetőség közül, hogy az egyikről előre tudják, elvesztik nyugdíjukat, ha amellett döntenek. Ez nem a szabad választás lehetősége, "ez cinizmus, zsarolás, ami nem megengedhető egy demokráciában" - fejtette ki Mesterházy Attila.
2010.11.25. 14:00
 
 
EP-állásfoglalás: közszolgálati műsorszolgáltatás a digitális korszakban
Az Európai Parlament (EP) csütörtökön Strasbourgban állásfoglalást szavazott meg a közszolgálati médiáról. A dokumentum - amelynek címe: "A közszolgálati műsorszolgáltatás a digitális korszakban: a kettős rendszer jövőjéről" - kifejti, hogy az úgynevezett kettős rendszer a közszolgálati és a kereskedelmi műsorszolgáltatók közötti valódi egyensúlyon alapul. Kiemeli, hogy a digitális világban az információhoz való hozzáférés a "lendületes és versenyképes" audiovizuális, illetve írott sajtótól függ.
2010.11.25. 13:45
 
 
UEFA: Platini szigorú pénzügyi szabályozást ígér
Komoly és szigorú financiális szabályozást helyezett kilátásba az európai klubok számára Michel Platini, a kontinentális szövetség (UEFA) francia elnöke. "A legtöbb egyesületnek van adóssága, amelyre kamatokat is fizet, de ezt nekünk nehéz lenne megtiltanunk" - fogalmazott a játékosként háromszoros aranylabdás Platini. "Ami ellen küzdeni szeretnénk, azok a hatalmas veszteségek. Jövőre minden klubnak kötelessége lesz bemutatni a mérlegét az UEFA-nak, s 2013 és 2015 között nem halmozhatnak fel ötmillió eurónál nagyobb veszteséget" - tette hozzá. Platini szerint nem is a tartozások jelentik a legnagyobb problémát, hanem a klubok veszteséges működése.
2010.11.25. 13:30
 
 
December 13-án végszavazás lesz az új nyugdíjtörvényről
A kormány által szerdán határozatba foglalt új nyugdíjszabályokat pénteken két törvényjavaslatban terjeszti a kormány a parlament elé, így a magán-nyugdíjpénztári tagoknak 45 napjuk marad arra, hogy válasszanak a magán- illetve az állami rendszer között - mondta Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi megbízott. A parlament december 13-án végszavaz a törvényekről, és aki maradni akar a magánpénztárban, annak január utolsó napjáig kell nyilatkoznia erről. A maradás azt jelenti, hogy a munkaadói 24 százalékos befizetésről az érintett lemond, és csak a saját 10 százalékos befizetése után jut nyugdíjhoz. A 24 százalékos munkaadói járulékot egyúttal adóvá alakítja a törvényjavaslat.
2010.11.25. 13:30
 
A francia agrárminiszter támogatja a magyar uniós elnökséget
Bruno Le Maire francia agrárminiszter teljes támogatásáról biztosítja a 2011 első felében esedékes soros uniós magyar elnökséget, amely meghatározó lesz a közös agrárpolitika (KAP) jövője szempontjából - olvasható a tárcavezetőnek és Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek Párizsban folytatott megbeszélését követően az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményben. A magyar miniszter a találkozó után az MTI-nek elmondta: a magyar elnökségre való felkészülés jegyében francia kollegájával áttekintették a KAP reformjával összefüggő kérdéseket.
2010.11.25. 13:15
 
 
Lemondott a dél-koreai védelmi miniszter
Lemondott csütörtökön a dél-koreai védelmi miniszter azoknak a belföldi bírálatoknak a hatására, amelyek szerint a hadsereg nem megfelelően reagált az észak-koreai tüzérségi támadásra. Az elnöki hivatal közölte, hogy az államfő elfogadta a miniszter lemondását, és pénteken bejelenti, kit nevez ki a helyére. Kim Te Jung már márciusban, a Cshonan dél-koreai hadihajó elsüllyesztése után felajánlotta lemondását, de akkor az elnök nem fogadta el. Most "a közelmúltbeli katonai incidensekre" és arra hivatkozva nem utasította el a beadványt, hogy "javítani kell a hadseregben uralkodó légkörön".
2010.11.25. 13:15
 
 
Balzsay tavasszal Eb-címért bokszolna
Két felhozó meccsen aratott sima győzelme után jövő tavasszal valószínűleg Európa-bajnoki címért léphet ringbe ifj. Balzsay Károly, a Boksz Világszervezet (WBO) korábbi nagyközépsúlyú világbajnoka. A múlt pénteken a szerb Misa Nikolic kiütésével 23. profi mérkőzését megnyerő Balzsay közölte, hogy a tavaly elszenvedett két veresége után néhány hetet gondolkodott csak a jövőjéről, s miután túltette magát a kudarcokon, úgy döntött, visszatér a ringbe. Az elhatározás után klubjával, az Universummal egyeztetett, s elmondása szerint a nehéz helyzetben lévő német istálló azóta is mindenben tartja magát megállapodásukhoz.
2010.11.25. 13:15
 
Elfogadták Gál Kinga emberi jogi előterjesztését az EP-bizottságban
Az Európai Parlament (EP) állampolgári jogokkal foglalkozó bizottsága csütörtökön Strasbourgban nagy többséggel megszavazta Gál Kinga fideszes EP-képviselő jelentését az emberi és alapvető jogok európai uniós szerepéről. A jelentés célja, hogy az alapjogok védelmével foglalkozó uniós mechanizmusokat és eljárásokat átláthatóvá és hatékonyabbá tegye, ezáltal új alapokra helyezve az európai alapjogi rendszer működését. Ezek a mechanizmusok és eljárások részben már korábban is léteztek, részben a tavaly decemberben hatályba lépett Lisszaboni Szerződés nyomán születtek.
2010.11.25. 13:00
 
 
Tényleges életfogytiglant kért az ügyész a móri perben
Az ügyész tényleges életfogytig tartó, a védő határozott idejű szabadságvesztés kiszabását indítványozta Weiszdorn Róbertre, a nyolc halálos áldozatot követelő, 2002. május 9-én elkövetett móri bankrablás ügyében a Fővárosi Ítélőtáblán. Az ügyész perbeszédében azt kérte a bíróságtól, hogy foglaljon állást - mint fogalmazott - "a magyar kriminalisztika történetében példa nélküli bűntényben". A vádhatóság képviselője azt indítványozta: ha a bíróság nem is találja indokoltnak a tényleges életfogytig tartó szabadságvesztés kiszabását, akkor a feltételes szabadlábra bocsáthatóság első fokon megszabott 30 éves időtartamát emelje fel.
2010.11.25. 13:00
 
 
A Jobbik a magán-nyugdíjpénztári vagyon államosításával egyetért
A Jobbik a magán-nyugdíjpénztári vagyon állami kezelésbe vételét üdvözli, az egyéni számla megszüntetésével azonban nem ért egyet, az egyszeri költségvetési bevételek folyó kiadásokra fordítását pedig veszélyesnek ítéli. Hegedűs Tamás frakcióvezető-helyettes csütörtökön sajtótájékoztatón leszögezte: a kormány szerdán "kimondta a halálos ítéletet" a magánnyugdíjpénztárakra, ezzel "az államosítás lezárt kérdésnek tekinthető". Mint mondta, a magánpénztári tagokat olyan brutális hátrányba hoznák, hogy józan ésszel senki sem maradhat ott.
2010.11.25. 12:45
 
 
Megsemmisítette az EU-bíróság az uniós alkalmazottak béremelés-korlátozását
Megsemmisítette az Európai Bíróság szerdai ítéletével az európai uniós tagországok kormányait képviselő Tanács azon döntését, amelyben a tagországok az uniós tisztviselők személyzeti szabályzatának rendelkezéseitől eltérve 3,7 százalék helyett csupán 1,85 százalékkal emelték meg tavaly az uniós alkalmazottak fizetését. A tagállamok annak idején a nemzetközi gazdasági válság okozta pénzügyi szigorra hivatkozva kurtították meg az uniós szabályok szerint megállapított emelést. A Tanács azzal érvelt, hogy egy szerződéses záradék módot ad erre. A bíróság szerint azonban a záradékot csak úgy lehet életbe léptetni, ha azt az Európai Bizottság javasolja előzetesen.
2010.11.25. 12:45
 
 
Meghallgatta Szilvásy Györgyöt a Fővárosi Bíróság az UD Zrt.-ügyben
Meghallgatta Szilvásy Györgyöt a Fővárosi Bíróság csütörtökön abban a személyiségi jogi perben, amelyet az UD Zrt. indított ellene jó hírnév megsértése miatt; a volt szocialista titokminiszter szerint nem követett el jogsértést, az előírások szerint tájékoztatta az ügyről a nyilvánosságot. A lehallgatási botránnyal kapcsolatosan az UD Zrt. jó hírnév megsértése miatt összesen négymillió forintos, nem vagyoni kár megtérítését követeli Szilvásy Györgytől.
2010.11.25. 12:45
 
 
Kőrösi: kormányzati vizsgálóbiztos is igazolta az MMKA auditját
A Magyar Mozgókép Közalapítványt (MMKA) átvilágító audit lezárulta előtt hetekkel megfogalmazott megállapítások hallhatók azon a hangfelvételen, amelyet az index.hu hírportál csütörtök reggel nyilvánosságra hozott; az auditot augusztusban kormányzati vizsgálóbiztos is igazolta - mondta a felvételen hallható Kőrösi Zoltán, az MMKA kuratóriumának elnöke az MTI-nek. Az Index arról számolt be, hogy egy júniusi filmes szakmai megbeszélés hangfelvétele került a birtokába. Mint írták, Kőrösi Zoltán ezen a frissen kiállított gazdasági audittal a kezében beszélt arról, hogy a finanszírozásért felelős MMKA előző vezetése nemcsak felelőtlenül osztogatta a pénzt, de a pénzosztók maguk is vittek belőle.
2010.11.25. 12:45
 
 
Csányi: az MLSZ eltökélt a futballhuliganizmus visszaszorításában
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) eltökélt abban, hogy keményen fellép a futballhuligánok ellen - mondta Csányi Sándor, az MLSZ elnöke a futballhuliganizmus elleni küzdelemről rendezett nemzetközi tanácskozáson, csütörtökön Budapesten. A konferenciát a Kriminálexpo 2010. keretében, a Magyar Labdarúgás Napja alkalmából rendezte az Országos Rendőr-főkapitányság és a Magyar Labdarúgó Szövetség. Csányi Sándor megnyitójában arra hívta fel a figyelmet, hogy Anglia és Németország példája azt mutatja, kellő eltökéltséggel és tisztánlátással kezelhető a futballhuliganizmus problémája.
2010.11.25. 12:30
 
 
NFM: Oroszország és Magyarország lezárja a Malévot érintő együttműködést
Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter, magyar-orosz gazdasági kapcsolatokért felelős kormánybiztos moszkvai tárgyalásain abban állapodott meg orosz partnereivel, hogy lezárják a Malévot érintő eddigi együttműködést, és szakértői tárgyalások során rögzítik a pénzügyi elszámolás módját - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) csütörtökön az MTI-vel. Fellegi Tamás Viktor Zubkov orosz első miniszterelnök-helyettessel és Igor Szecsin energetikáért felelős miniszterelnök-helyettessel tárgyalt szerdán Moszkvában. A magyar miniszter a megvitatott területek között az energetika, a közlekedés és a mezőgazdaság kérdéseit említette.
2010.11.25. 12:30
 
 
A kormány tartja magát a magánnyugdíjpénztárak megszüntetéséhez
Nincs szó együttműködésről, a kormány tartja magát a szerdán bejelentett javaslatához, amely megszünteti a magánnyugdíjpénztárakat - mondta Bába Julianna, a Stabilitás Pénztárszövetség elnöke azt követően, hogy a szövetség csütörtökön tárgyalt Matolcsy György nemzetgazdasági miniszterrel. Az öngondoskodásról nem esett szó - folytatta az elnök. A pénztárak akkor látnák korrektnek a magánnyugdíjpénztárak megszüntetését, ha a helyükbe lépő önkéntes pénztárak a munkavállalók befizetései mellett megkapnák a munkaadók 24 százalékos befizetését is - tette hozzá. A szövetség kimerít minden magyar és uniós jogorvoslati lehetőséget, de előbb meg kell várni azt, hogy a javaslatból törvény legyen.
2010.11.25. 12:30
 
 
A védő határozott idejű szabadságvesztést kért a móri ügyben
Határozott idejű szabadságvesztést indítványozott a védő Weiszdorn Róbert ügyében csütörtökön a Fővárosi Ítélőtáblán a nyolc halálos áldozatot eredményező móri bankrablás ügyében. "Világos, hogy a móri ügy nyolc áldozata miatt valakinek a lehető legszigorúbb büntetésben kell részesülnie, de ennek Nagy Lászlónak kell, pontosabban kellett volna lennie" - szögezte le Lichy József. Nagy László az előzetes letartóztatás alatt öngyilkosságot követett el, így a perben csak Weiszdorn Róbertet vádolják a bűncselekménnyel. A perben új határnapot tűzött ki a bíróság: a korábbi tervekkel ellentétben így nem csütörtökön, hanem december 9-én hirdeti ki ítéletét a Fővárosi Ítélőtábla.
2010.11.25. 12:30
 
 
Ismét három év lesz a gyes időtartama
A gyes időtartamát újra három évre hosszabbítja meg a kormány - ismertette a kabinet döntését Soltész Miklós szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkár. Hozzátette: a gyes három évre való meghosszabbítása visszamenőleg is érvényes lesz, tehát azokra is vonatkozik majd, akik most gyesen vannak. (Nekik a jelenlegi szabályozás kétéves gyest enged meg.) Az államtitkár közölte egyúttal, hogy visszaállítja a kormány azt a gyakorlatot, hogy ha egy édesanya visszamegy dolgozni, akkor csak a részmunkaidős, négyórás munkaidő mellett kapja meg a gyest, a nyolcórás munkaidő mellett már nem.
2010.11.25. 11:30
 
 
Tenisz: Serena Williams nem indul az Australian Openen
Lábsérülése miatt nem léphet pályára a januári ausztrál nyílt teniszbajnokságon a női címvédő, amerikai Serena Williams. A szervezők csütörtöki tájékoztatása szerint a világranglistán jelenleg negyedik helyen álló játékos közleményt juttatott el hozzájuk, melyben sajnálatát fejezi ki a visszalépés miatt. Williams levelében jelezte, hogy az októberi második műtéte óta rehabilitációs kezeléseken vesz részt, s biztosan nem lesz játékra képes állapotban januárra.
2010.11.25. 11:15
 
 
Január 1-jétől emelkednek a nyugdíjak
Január 1-jétől 3,8 százalékkal emelkednek a nyugdíjak - jelentette be a kormányszóvivő csütörtöki sajtótájékoztatóján, Budapesten. Nagy Anna közölte: az emelés vonatkozik a normál öregségi nyugdíjakra, az özvegyi nyugdíjakra, az árvaellátásra, valamint a baleseti járadékra. Mindez 2 millió 650 ezer nyugdíjast érint. A 3,8 százalékon felül azok a nyugdíjasok, akik nem idén mentek nyugdíjba, hanem még előtte, 0,6 százalékos plusz emelésben is részesülnek majd, azaz esetükben 4,4 százalékos lesz a növekedés 2011. január 1-jétől - ismertette a kormányszóvivő.
2010.11.25. 11:15
 
 
BB Évi Visszatér!
Úgy tűnik, hogy vannak még csodák! A Big Brother sokat szenvedett, azóta pszihiátriát is megjárt első nyertese Párkányi Évi újra életjelet adott magáról.
2010.11.25. 10:48
 
 
Több kutatóintézet szerint is rekordmeleg év lehet az idei
Világszerte több kutatóintézet is megerősítette, hogy az eddigi adatok alapján globálisan a 2010-es év lehet a valaha mért legmelegebb. Az 1850 óta rendelkezésre álló rendszeres hőmérsékleti adatok szerint 1998 és 2005 voltak az eddig mért legmelegebb esztendők, s ezekkel nagyjából egy szinten lesz az idei év globális átlaghőmérséklete is az eddigi becslések alapján. A végleges sorrend attól függ, mennyire lesz hűvös az utolsó két hónap, azonban még egy kemény tél - a déli féltekén pedig enyhe nyár - sem valószínű, hogy a harmadik helynél lejjebb szorítaná a 2010-es évet.
2010.11.25. 10:45
 
 
A dél-koreai elnök utasítást adott a biztonság erősítésére
A dél-koreai elnök utasítást adott arra csütörtökön, hogy jelentősen erősítsék meg a biztonsági intézkedéseket a Sárga-tenger Észak-Koreához közel eső térségében. A szöuli elnöki hivatal egyik magas rangú tisztviselője közölte, hogy Ri Mjong Bak államfő utasítására csapaterősítést vezényelnek arra az öt dél-koreai szigetre, amelyek közül az egyiket tüzérségi támadás ért kedden Észak-Koreából. Pedig a dél-koreai vezetés az észak-koreai támadás előtt éppen hogy csökkenteni akarta az ottani csapatlétszámot. Phenjan ezzel csaknem egy időben jelezte, hogy kész újabb csapásokat mérni Dél-Koreára, ha Szöul nem hagy fel az ellene irányuló provokációkkal.
2010.11.25. 10:00
 
 
Új-zélandi bányarobbanás: a holttestek felkutatása hónapokig eltarthat
Gyásznapot tartottak csütörtökön Új-Zélandon a múlt heti bányarobbanás áldozataira emlékezve, miközben helyi illetékesek azt mondják, hogy hetekig, de akár hónapokig is eltarthat, amíg felkutatják a beomlott bányában a szerencsétlenül járt vájárok holttestét. A múlt pénteken az új-zélandi Déli-sziget nyugati partvidékén lévő bányában sújtólégrobbanás történt; a mélyben rekedt 29 bányász. A helyi hatóságok szerdán azt közölték, nincs remény arra, hogy túlélőket találjanak. A mentési munkálatokat akadályozza a metán és más robbanékony gázok magas koncentrációja a bányában. A szakemberek különböző robotok és elektronikus eszközök segítségével kutattak élet után a bányában, de hiába.
2010.11.25. 09:15
 
 
FigyelőNet: Matolcsy szerint pénzt kapnak az adórendszer vesztesei
Akinek jövőre csökken a bére a közszférában, az extra fizetésemelést kap - mondta a FigyelőNetnek Matolcsy György. Elmondta, mivel ez csak a közszférára, 690 ezer emberre vonatkozik, elég 25-30 milliárd forint. A gyermekeseknél nő a nettó bér. A gyermeket nem nevelőknél van olyan bérsáv, melynél csökkenne a nettó bér 1-5 ezer forint körül. Ezt a versenyszférában a béremelkedés kiegyenlíti majd. A közszférában 1 és 5 ezer forint közötti veszteség lenne akkor, ha nem lenne nominális béremelés, és az állam nem lépne közbe. "De az állam közbelép. Akinek jövőre csökkenne a nettó bére, az állam annyi plusz összeget ad, amellyel "nullára", tehát az idei szintnek megfelelően kipótolja az összeget."
2010.11.25. 09:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580[1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista