2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Orbán: sok erőfeszítést kell tenni a versenyképességért
Komoly erőfeszítéseket kell tennie mind a szerb, mind a magyar kormánynak, hogy a két ország versenyképes legyen - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök pénteken Belgrádban, miután tárgyalt Mirko Cvetkovic szerb kormányfővel. Jól jellemzi a helyzetet, hogy a Budapest és Belgrád között közlekedő vonat sebessége 60 km/h, "miközben Európában a 300 km/h-t ostromolják. Márpedig mi azokkal akarunk versenyezni, akik ma már óránként 300 kilométeres sebességgel közlekednek" - mondta a magyar kormányfő.
2010.11.26. 18:00
 
 
Rövidpályás úszó Eb: Kapás Boglárka ezüstérmes 800 m gyorson
Kapás Boglárka 8:18.56 perces idővel ezüstérmet szerzett 800 m gyorson az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján. Az augusztusi, szingapúri ifjúsági olimpián aranyérmes magyar tinédzser csaknem tíz másodpercet javítva egyéni csúcsán úgy lett a felnőtt mezőnyben kontinensmásodik, hogy a délutáni úgynevezett gyors futamban, vagyis a nevezési eredmények alapján a legjobb nyolc mezőnyében elsőként csapott célba. Azért nem lett mégsem Európa-bajnok Kapás, mert a délelőtti lassú futamot nyerő olasz Federica Pellegrini nála is gyorsabbnak bizonyult: a matinés 8:15.20-as idő - mivel az eredményeket a női "maratonin" összesítik - a rövidebb sprintszámokban olimpiai és világbajnok itáliai klasszisnak ért Eb-elsőséget.
2010.11.26. 17:45
 
 
Fidesz: 2014-ben már 40 ezer nő élhet a 40 év munka utáni nyugdíjjal
Míg 2011-ben körülbelül 24 ezer, 2014-ben már 36-40 ezer nő élhet a 40 évnyi munkaviszony utáni nyugdíjba vonulás lehetőségével - mondta Czunyiné Bertalan Judit, a Fidesz országgyűlési képviselője. A kormánypárti politikus emlékeztetett: azok a nők, akiknek 40 évnyi munkaviszonyuk van - függetlenül a rájuk irányadó nyugdíjkorhatártól - teljes összegű öregségi nyugdíjra lesznek jogosultak. Ezt az intézkedést több ezer nő várta - mondta.
2010.11.26. 17:45
 
 
Az MSZP nem támogatja Polt Péter jelölését
A Magyar Szocialista Párt nem tudja támogatni az államfő által legfőbb ügyésznek jelölt Polt Péter jelölését - közölte az ellenzéki párt pénteken az MTI-vel. Az MSZP nem ért egyet Schmitt Pál javaslatával, miután álláspontjuk szerint egyértelműen az ex-főügyész korábbi hivatali idején alakult ki az a közhangulat, hogy az ügyészség intézménye átpolitizálódott. Felidézték azt is, hogy Polt Péter 1994-ben a Fidesz színeiben indult az országgyűlési választásokon. "A fentiek miatt az MSZP számára Polt Péter jelölése elfogadhatatlan (...) szocialistáknak esze ágában sincs asszisztálni a Fidesz-KDNP kormány bábtársulatának újabb, ezúttal örökös taggal való bővítéséhez" - olvasható a közleményben.
2010.11.26. 17:45
 
 
OKF: csapadékos idő várható, a szakemberek felkészültek az esetleges árvízre
A következő napokban nagyobb mennyiségű csapadék várható, ezért a területileg illetékes környezetvédelmi és vízügyi igazgatóságok megkezdték a felkészülést egy esetleges árvíz fogadására - tájékoztatta az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) az MTI-t. A közlemény szerint a jövő hét végéig három mediterrán ciklon érinti a Kárpát-medencét. Ezek közül az első szombatra virradóra, illetve szombat délelőtt okoz sokfelé csapadékot, a második ciklon hatására vasárnap délutántól hétfő délig várható kiadós mennyiségű csapadék: eső és hó is. A harmadik kedden és szerdán okoz esőt, havazást.
2010.11.26. 17:45
 
 
Nem született bérmegállapodás az OÉT-en
Nem sikerült megállapodniuk a szociális partnereknek a jövő évi bérekről az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteki plenáris ülésén. A kormány minimum 5,0 százalékos minimálbér-emelést és 3,4 százalékos garantált bérminimum növelést javasol 2011-re - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) államtitkára. A munkavállalói oldal a jelenlegi 73.500 forintos minimálbért 79.500 forintra kívánja emelni - mondta Pataky Péter. Az MSZOSZ elnökének garantált bérminimum javaslata 96.500 forintot, az országos bérajánlás pedig 4,5-6,5 százalékot tartalmazott.
2010.11.26. 17:15
 
 
Az MSZP az Ab-n támadta meg népi és népszavazási kezdeményezéseinek elutasítását
Az Alkotmánybíróságon (Ab) támadta meg az MSZP pénteken az Országos Választási Bizottság (OVB) azon döntéseit, amelyekkel elutasították a párt országos népi és népszavazási kezdeményezéseit. Kunhalmi Ágnes elnökségi tag hangsúlyozta: a három, magán-nyugdíjpénztárakkal kapcsolatos népszavazási kérdésüket továbbra is fenntartják és kitartanak amellett, hogy mindegyik megfelel a törvényi kritériumoknak. Molnár Csaba, az MSZP Demokratikus Koalíció Platformjának ügyvezető alelnöke hasonlóan vélekedett az általa indított országos nép kezdeményezésről és megismételte azon álláspontját, mely szerint a kérdések elutasításakor az OVB politikai döntést hozott.
2010.11.26. 17:00
 
 
A cseh államfő újabb megszorító intézkedéscsomagot írt alá
Václav Klaus cseh államfő pénteken újabb megszorító intézkedéscsomagot írt alá - közölte Radim Ochvat, az elnök szóvivője. A cseh kormány parlament által is szentesített négy megszorító intézkedéscsomagjából hármat Klaus már kedden aláírt. A negyedik törvénymódosítás korlátozza a lakásszerzést célzó takarékoskodás állami támogatását. Az idei támogatásra 50 százalékos adót vetnek ki. A következő években a támogatás évi 2000 koronára csökken az eddigi 3000 koronáról. A jövőben a lakástakarékoskodás kamatait is megadóztatják.
2010.11.26. 17:00
 
 
Elton John is fellép Vilmos herceg esküvőjén
Nagy valószínűséggel Elton John brit poplegenda fogja szórakoztatni a násznépet Vilmos herceg és Kate Middleton április 29-re tervezett esküvőjén. A többszörös Grammy-díjas zenész Vilmos herceg elhunyt édesanyja, Diana egyik legkedvesebb énekese volt. Lady Diana halálakor, 1997-ben John megírta a hercegnő emlékére a Candle in the Wind című dalt, amely több mint 37 millió eladott példánnyal a brit slágerlisták történetének legtöbbször eladott kislemezévé vált. John hamarosan a The Independent című brit lap vendégkiadójaként fog közreműködni. Elmondása szerint azonban ebben a minőségében sem fog megbízást adni a királyi esküvőről szóló kiterjedt tudósítás készítésére.
2010.11.26. 16:45
 
 
Megemlékezés a pécsi egyetemen történt lövöldözés áldozatairól
Márványtáblát állítottak a Pécsi Tudományegyetemen egy évvel ezelőtt történt lövöldözés áldozatainak emlékére pénteken a baranyai megyeszékhelyen. "Fogjunk össze az agresszió, az elfojtott indulatok ellen, a gyengék megsegítéséért és azért, hogy ilyen többet soha ne fordulhasson elő" - mondta Bódis József rektor az egyetem biofizikai intézete előtt összegyűlt mintegy száz ember előtt, miután Herendi Ferenccel, a hallgatói önkormányzat elnökével leleplezte az épület falán elhelyezett, kézfogást ábrázoló emléktáblát. Este hét órától ugyanitt gyertyagyújtásra is várják az emlékezőket az évfordulón.
2010.11.26. 16:15
 
Magyarország a munkahelyteremtő tagállami intézkedéseket támogatja
Az iparpolitika alakításában Magyarország csak olyan tagállami ajánlásokat, intézkedéseket tud elfogadni, amelyek amellett, hogy hozzájárulnak a fenntartható gazdasági növekedéshez, elsősorban munkahelyeket teremtenek - hangsúlyozta Cséfalvay Zoltán a Versenyképességi Tanács ülésén Brüsszelben a Nemzetgazdasági Minisztérium pénteki közleménye szerint. A tárca gazdaságstratégiáért felelős államtitkára elmondta: a magyar elnökség prioritásként kívánja kezelni a kis- és közepes vállalkozások (kkv) kérdéskörét, fontos, hogy a tagállamok európai szintű szakpolitikai választ adjanak a kkv-k számára a gazdasági válságból való kilábalás elősegítésére.
2010.11.26. 16:00
 
 
Hárommilliárd forint megy el a kgfb kampányra
A biztosítók és az alkuszok idén hárommilliárd forintot költenek el a kötelező gépjármű felelősségbiztosítás (kgfb) kampány során reklámra, de ebben nincs benne az a néhány százmillió forint, amelyből ajándékokat sorsolnak ki az új ügyfeleik között - közölte a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft. az MTI-vel. A kampány előtt vezetői körlevélben közölte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) a biztosítókkal, hogy csak a tarifában meghirdetett kedvezményeket alkalmazhatják. Akkor a PSZÁF illetékese az MTI kérdésére azt válaszolta, hogy a sorsolás is "belefér" a tarifába, feltéve, hogy azt október végén a biztosító meghirdeti.
2010.11.26. 15:45
 
 
Elemzők: az EU rugalmatlansága is oka lehet a magyar nyugdíjpolitikának
Az EU által a nyugdíjreform államháztartási költségeinek ügyében tanúsított "rugalmatlanság" az egyik valószínű oka a nyugdíjpénztárakkal kapcsolatos magyarországi kormányintézkedéseknek, és bár a nyugdíjreform-költségek elszámolásának kérdésében vallott magyar álláspont "méltányolható", a kormány által választott módszerek a piaci szereplők körében bizonyosan nem lelnek rokonszenvre - áll londoni felzárkózó piaci elemzők pénteki helyzetértékelésében.
2010.11.26. 15:45
 
 
Országos vásárlói roham indult Amerikában a fekete pénteken
Vásárlók tömegei árasztották el péntek hajnaltól az amerikai áruházakat, ahol a műszaki áruházaktól a játékboltokig a kereskedők 20-75 százalékos árengedménnyel várták őket, a hálaadás napja utáni, hagyományos "fekete pénteki" akció alkalmából. A fekete péntek a karácsonyi ajándékvásárlási maraton startja az Egyesült Államokban. Most is, mint minden évben, hóval-esővel dacoló, türelmetlen csoportok várták sok helyen a kora hajnali órákra időzített nyitást. A vásárlók az idén is a játékokat, a szórakoztatóelektronikai készülékeket és a márkás ruházati cikkeket keresték leginkább.
2010.11.26. 15:45
 
 
Putyin szerint a Mol szabályokat sért a Surgutneftegas ügyében
Vlagyimir Putyin az uniós szabályozás megsértésének tekinti, hogy az orosz Surgutneftregas (Szurgutnyeftyegaz) nem gyakorolhatja tulajdonosi jogait a Molban, noha 21,2 százalékos részvénycsomaggal rendelkezik. Az Interfax orosz hírügynökség szerint Putyin a legnagyobb német vállalatok vezetőivel tartott találkozón kijelentette: "A legnagyobb kőolajtermelő magánvállalatunk, a Surgutneftegas megvette a magyar Mol 20 százalékát. Mindent elkövetnek, hogy képviselőit kiszorítsák, ne engedjék be őket a társaság vezető testületeibe, és ez megszeg minden törvényt és szabályt".
2010.11.26. 15:45
 
 
Polt Pétert javasolja legfőbb ügyésznek az államfő
Polt Pétert javasolja legfőbb ügyésznek választani Schmitt Pál köztársasági elnök. A közlemény szerint az államfő pénteken elküldött levelében azt írta Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének, hogy azt javasolja: "az Országgyűlés Dr. Polt Péter legfőbb ügyészségi főosztályvezető ügyészt válassza meg a Magyar Köztársaság legfőbb ügyészének". Kovács Tamás jelenlegi legfőbb ügyész mandátuma 70. életévének betöltésével december 13-án jár le.
2010.11.26. 15:30
 
EU-források szerint vasárnap állapodnak meg az ír mentőcsomagról
Brüsszeli források szerint vasárnapra várható megállapodás arról az Írországot segítő európai uniós pénzügyi támogatásról, amelyről jelenleg folyik az egyeztetés Dublin, az EU és a Nemzetközi Valutaalap (IMF) között. Hivatalosan nem erősítették meg, de a kulisszák mögött terjesztett információk szerint vasárnap az EU-tagországok pénzügyminiszterei is távkonferenciát tartanak, és jóváhagyják a programot. Korábban kiszivárgott információk szerint 85 milliárd eurós nemzetközi támogatásról tárgyalnak a bankágazat segítése miatt pénzügyi gondokkal küzdő Írország javára.
2010.11.26. 15:15
 
 
A kormány minimum 5,0 százalékos minimálbér-emelést javasol
A kormány minimum 5,0 százalékos minimálbér-emelést és 3,4 százalékos garantált bérminimumot javasol 2011-re - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium államtitkára az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) plenáris ülésén. A munkavállalói oldal a jelenlegi 73.500 forintos minimálbért 79.500 forintra kívánja emelni - mondta Pataky Péter. Az MSZOSZ elnöke garantált bérminimum javaslata 96.500 forint, az országos bérajánlás pedig 4,5-6,5 százalék. A munkaadói oldal 77.400 forintos minimálbért (5,3 százalékos emelés) és 93.200 forintos garantált bérminimumot (plusz 4,1 százalék) ajánl - jelezte Dávid Ferenc.
2010.11.26. 15:15
 
 
Befejeződött a dél-budai tehermentesítő út építése
Befejeződött a dél-budai tehermenetesítő út 17 éve megkezdett építése, az M1-M7-es autópályán Budapestre érkezők ezen az úton érhetik el a leggyorsabban a Lágymányosi hidat. A beruházás 2,5 milliárd forintos költségéből több mint egymilliárd forint európai uniós forrás. A pénteki projektzáró rendezvényen György István főpolgármester-helyettes emlékeztetett arra, hogy a közút első két szakaszát, a Szerémi utat és az Egér utat 1993-ban, illetve 1998-ban adták át, és hogy a beruházást évekig a helyi civil szervezetek és a környezetüket védő lakók tiltakozása kísérte. A városvezető reményét fejezte ki, hogy a most átadott kiszélesített Andor és Galvani utca környezetkímélő beruházásnak bizonyul.
2010.11.26. 15:15
 
 
Alkotmánybíróságon támad meg több jogszabályt a Pedagógusok Szakszervezete
Három beadvánnyal fordul az Alkotmánybírósághoz a Pedagógusok Szakszervezete; az érdekvédelmi tömörülés az alkotmánymódosítást, a különadót és az Alkotmánybíróság jogkörének szűkítését kifogásolja. Galló Istvánné, a PSZ elnöke az MTI-nek pénteken elmondta: nem tartják elfogadhatónak a különadó öt évre visszamenőleges kivetését. Az érdekvédő azt is elfogadhatatlannak tartotta, hogy különbséget tesznek állampolgár és állampolgár, munkavállaló és munkavállaló között a 3,5 millió forintos illetve 2 millió forintos plafon megállapításával. A különadót - amelynek hatálya a nyugdíjba vonulókra nem terjed ki - öt évre visszamenőleg kell megfizetni.
2010.11.26. 15:00
 
 
Elkészült az új uniós költségvetés tervezete
Jóváhagyta pénteken az Európai Bizottság az Európai Unió jövő évi költségvetésének új tervezetét. A testületnek azért kellett új előterjesztést készítenie, mert a döntéshozó EU-intézmények (a tagországok kormányait képviselő Tanács és az Európai Parlament) nem tudtak megállapodni az előző tervezet alapján. Az új javaslat az intézmények között kompromisszumnak tűnő, 2,9 százalékos kiadásemelkedést tartalmazza az idei főösszeghez képest, és több javaslatot tesz arra is, hogyan közeledhetnének az álláspontok az EP egyéb feltételeinek teljesítése felé.
2010.11.26. 14:45
 
Vb-2018: Vilmos herceg és Capello is utazik az angolok prezentációjára
Vilmos herceg, illetve Fabio Capello szövetségi kapitány is tagja lesz annak a küldöttségnek, amely jövő csütörtökön bemutatja Anglia pályázatát a 2018-as labdarúgó-világbajnokság rendezésére a nemzetközi szövetség (FIFA) végrehajtó bizottsága előtt. A FIFA aznap dönt a 2018-as, illetve a 2022-es vb helyszínéről. Az angolok pályázati bizottsága erős csapattal érkezik Zürichbe, Vilmos herceg és a Capello mellett ott lesz Svájcban David Cameron miniszterelnök, David Beckham, illetve az 1966-os világbajnok csapat kapitánya, Bobby Charlton is, valamint a korábbi válogatott játékosok közül Gary Lineker, John Barnes, Alan Shearer és Andy Cole. Anglia eddig egyszer, éppen 1966-ban rendezett vb-t.
2010.11.26. 14:00
 
 
December 12-én lép életbe a jövő évi vasúti menetrend
December 12-én lép életbe a MÁV-START Zrt. 2010-2011 évi vasúti menetrendje, amely megújult kínálatot tartalmaz - jelentették be a vasúttársaság vezetői pénteken sajtótájékoztatón Budapesten. Monszpart Zsolt, a MÁV-START Zrt. vezérigazgatója hangsúlyozta: bővül a belföldi és nemzetközi kínálat, továbbá a nyáron személyszállításra is megnyitott öt mellékvonalon kívül további hat - Esztergom-Almásfüzitő, Sárbogárd-Székesfehérvár, Sásd-Komló, Szerencs-Abaújszántó-Hidasnémeti, Nyíregyháza-Mátészalka-Fehérgyarmat-Zajta, Mátészalka-Csenger - helyen indul újra a személyforgalom az új menetrendben. December 12-től bizonyos InterCity járatokon 540 forintról 360 forintra csökken a pót- és helyjegyek ára.
2010.11.26. 14:00
 
 
Brit alsóházi elnök: Nagy-Britanniában tisztelik a magyar eredményeket
Nagy-Britanniában óriási lelkesedés és tisztelet van Magyarország iránt, különösen azokat az eredményeket illeti tisztelet, amelyeket Magyarország alkotmányos demokráciaként az utóbbi húsz évben elért - mondta John Bercow, a brit alsóház elnöke pénteken Budapesten, miután fogadta őt Kövér László, az Országgyűlés elnöke. "Biztos vagyok benne, hogy a magyar kormány mélyen elkötelezett az alkotmányos demokrácia mellett, és az elkövetkező években az alapján akar építkezni" - mondta. Kövér László tájékoztatta partnerét a magyar EU-elnökségre való felkészülésről, annak prioritásairól, "amelyek nem csupán az Európai Unió legfontosabb feladatait, érdekeit, hanem Magyarország legelemibb érdekeit is felölelik".
2010.11.26. 14:00
 
 
Bakondi: aláírták az első adásvételi szerződést az iszapkárosultakkal
Aláírták az első lakásvásárlásról szóló adásvételi szerződést a jogi munkacsoport munkatársai a vörösiszap-katasztrófa károsultjaival - jelentette be Bakondi György katasztrófavédelmi kormánybiztos Ajkán. Az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központ mellett működő jogi munkacsoport a kárenyhítésben érintett emberekkel folyamatosan egyeztet, az első lakásvásárlási támogatási szerződést aláírták - mondta Bakondi György. Hozzátette: a tulajdonosok közül eddig 55-en döntöttek új építésű ház vásárlása mellett, 44-en pedig használt lakást kértek.
2010.11.26. 13:45
 
 
Elnapolták az emberölés kísérletével vádolt polgárőrök tárgyalását
Az ügyész indítványára és a védők kérelmére februárra napolta el a Fejér Megyei Bíróság annak a három pátkai polgárőrnek a tárgyalását, akiket azzal vádolnak, hogy 2008-ban Molotov-koktélt dobtak Pátkán a romák által lakott három házra; a három férfit különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés kísérletével vádolják. A per pénteki tárgyalásán Gál Szilvia ügyész arra hivatkozva indítványozta a tárgyalás elnapolását, hogy időközben olyan adatok merültek fel, amelyek szerint a vádlottakon kívül más is érintett lehet az ügyben. Az ügyészség 2011 február 16-ig meghosszabbította a nyomozást, a per folytatását a nyomozás várható befejezése utáni időpontra, február 25-re napolták el.
2010.11.26. 13:45
 
 
50 napig az óceánon hánykolódott három kamasz
Miközben pénteken remegő lábbal partra szállt a Fidzsi-szigeteken az a három kamasz fiú, aki ötven napot töltött egy kis csónakban a Csendes-óceánon hányódva, falujukban határtalan örömmel ünnepelték megmenekülésüket. A 14 éves Etueni Nasau, a 15 éves Samu Pelesa és az ugyancsak 15 éves Filo Filo három és félméteres, nyitott alumínium motorcsónakban sodródott 1300 kilométere céljától, a Csendes-óceán hajózási útvonalaitól távol fekvő vizekre. A motor feltehetően lerobbant, ezért hányódott lélekvesztőjük irányíthatatlanul. A fiúkra lefogyott, kiszáradt és alaposan legyengült, de kitűnő szellemi állapotban talált rá szerdán egy új-zélandi halászhajó.
2010.11.26. 13:30
 
 
Navracsics: tárgyalunk egy közszolgálati egyetem létrehozásáról
Tárgyalások folynak egy úgynevezett közszolgálati egyetem létrehozásáról - közölte Navracsics Tibor a Budapesti Corvinus Egyetemen tartott pénteki előadásában. A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter kifejtette: készülnek olyan tervek, amelyek szerint - nyugat-európai tapasztalatok alapján - létrehoznának egy közszolgálati egyetemet, ahová az államigazgatási, igazgatási, hatósági feladatellátáshoz kötődő képzések tartoznának, így a közigazgatási, a rendőrtiszti képzés, a jelenlegi Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen folyó képzés és egy diplomataképzés. A cél, hogy egy európai szintű, állami tevékenységhez kötődő képzés valósuljon meg - hangsúlyozta a tárcavezető.
2010.11.26. 13:15
 
 
Magyar EU-nagykövet: történelmi lehetőség az uniós elnökség
Magyarország számára történelmi lehetőségnek nevezte a jövő januártól június végéig tartó európai uniós soros elnökséget Györkös Péter nagykövet, az EU mellett működő állandó magyar képviselet vezetője egy pénteki brüsszeli előadásában. Megerősítette ugyanakkor, hogy az eredeti elnökségi terveket befolyásolták, illetve még befolyásolhatják az aktuális uniós ügyekben bekövetkezett bonyodalmak, mint a jövő évi költségvetésről szóló megállapodás elmaradása, illetve a korlátozott uniós szerződésmódosítással kapcsolatos teendők.
2010.11.26. 13:00
 
 
A katyni bűntettet Sztálin közvetlen utasítására követték el
A katyni bűncselekményt Sztálin és más szovjet vezetők közvetlen utasítására követték el - állapítja meg az a nyilatkozat, amelyet az orosz állami duma "A katyni tragédiáról és áldozatairól" címmel pénteken fogadott el első olvasatban, szokatlanul heves vita után, a kommunisták ellenszavazatával. A dokumentum rámutat: a sok évi titkosság után nyilvánosságra került dokumentumok nem csak a szörnyű tragédia mértékét tárják fel, hanem tanúsítják, hogy a bűncselekményt Sztálin és más szovjet vezetők egyenes utasítására hajtották végre. A katyni mészárlást 1940-ben követték el: Katynban és másutt összesen mintegy 22 ezer lengyel foglyot gyilkoltak le.
2010.11.26. 13:00
 
 
Karácsonyig elkészül az új kolontári védőgát
Várhatóan december 23-ig elkészül a vörösiszap-katasztrófa térségének biztonságát garantáló úgynevezett kettes gát Kolontáron - jelentette be Kossa György alezredes, a Mal Zrt.-t felügyelő bizottság koordinátora sajtótájékoztatón Ajkán pénteken. Kossa György elmondta, hogy a közel 370 millió forintos beruházással épülő, Kolontár, Devecser és Somlóvásárhely biztonságát garantáló völgyzáró gát 1300 méter hosszú lesz, a résfala már 400 méteren elkészült. A szakemberek éjjel-nappal dolgoznak a vízzáró technológiával épülő védmű 40 centiméter vastag résfalának kialakításán, a gát koronáján 3 méter széles utat építenek.
2010.11.26. 12:30
 
 
Rablók rugdosták össze Bernie Ecclestone-t
Rablók támadták meg, és fosztották ki Bernie Ecclestone-t; a Forma-1 mindenható ura kórházba került. A The Sun című brit tömeglap internetes kiadása szerint megütötték és összerugdosták a 80 éves üzletembert, akit kisebb fejsérüléssel vitt el a mentő londoni otthona elől. Néhány órával később már kiengedték. Ecclestone-ra és 31 éves brazil barátnőjére négy rabló várt, mindkettőjüktől ékszereiket és órájukat követelték. Mire a rendőrök kiértek, a rablók már eltűntek a Hyde Parkra néző ház környékéről. A hatóságok szerint a támadást megtervezték, és ez a banda állhat több tehetős ember kirablása mögött.
2010.11.26. 12:15
 
 
Rövidpályás úszó Eb: öt magyar jutott tovább
Öt magyar versenyző jutott tovább az előfutamokból az eindhoveni rövidpályás úszó Európa-bajnokság pénteki versenynapján. Közülük Verrasztó Dávid 400 m vegyesen egyből a döntőbe jutott, ráadásul a 22 éves versenyző a legjobb idővel (4:07.67 p) kvalifikálta magát a fináléba. A csütörtöki nyitónapon 200 m vegyesen aranyérmes Verrasztó Evelyn, valamint a 200 m pillangón diadalmaskodó Jakabos Zsuzsanna ezúttal 100 m vegyesen állt rajthoz, mindketten bejutottak az elődöntőbe, előbbi a 2. (1:00.44 p), utóbbi pedig a 10. idővel (1:01.41 p).
2010.11.26. 11:45
 
 
December 1. éjfél a kötelező biztosítás felmondási határideje
Akinek a kötelező gépjármű felelősségbiztosítási évfordulója még mindig január 1-je, az ügyeljen arra, hogy felmondása a korábbi biztosítójához legkésőbb december 1-jén éjfélig igazolhatóan beérkezzen - hívja fel a figyelmet a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) közleménye, amelyet pénteken juttatott el az MTI-nek. Célszerű a felmondást tértivevényes levéllel, visszaigazoló faxszal vagy egyéb bizonyítható módon elküldeni - áll a közleményben. Amennyiben alkuszon keresztül küldi valaki a felmondását, bizonyosodjon meg arról, hogy az a korábbi biztosítójához időben beérkezett. Az érvényes felmondás alapján a biztosítás december 31-én 24 órakor szűnik meg.
2010.11.26. 11:45
 
 
Egyre nagyobb a nyomás Portugálián, hogy kérjen pénzügyi segítséget
Egyre nagyobb a nyomás Portugálián, hogy kövesse a görög és az ír példát és kérjen nemzetközi pénzügyi segítséget - írta a Financial Times Deutschland (FTD). A német gazdasági lap szerint "az Európai Központi Bank (EKB) és az euróövezeti tagállamok többsége sürgeti a portugál vezetést, hogy Írországhoz hasonlóan kérjen segítséget". A beszámoló szerint az EKB és Lisszabon euróövezeti társai Spanyolország megrendülését kívánják megelőzni Portugália megsegítésével, az Ibériai-félsziget Spanyolországhoz képest apró állama azonban "húzódozik a gyalogáldozat szerepétől."
2010.11.26. 11:45
 
 
Tilos lesz cumisüvegeknél alkalmazni biszfenol-A vegyületet az EU-ban
Tilos lesz 2011 tavaszától a tömegesen használt, és az egészségre károsnak vélt biszfenol-A (BPA) vegyületet alkalmazni műanyag cumisüvegek gyártásánál az Európai Unióban. Az erről szóló döntést csütörtökön hozta meg egy élelmiszerbiztonsági bizottság, amelyben a tagállamok szakértői foglaltak helyet - jelentette be az Európai Bizottság egyik szóvivője. A BPA igen elterjedt, konzervdobozoktól a DVD-lemezekig és az élelmiszercsomagolásokig jelen van.
2010.11.26. 11:00
 
A Facebook és az Izraeli Hadsereg
Az izraeli hadseregben mint az köztudomású nők is teljesítenek szolgálatot 2 teljes évig. Természetesen nem mindenki örül ennek és megpróbálnak kibújni a kötelezettség alól. Amit viszont a katonai ügyészség néz rossz szemmel.
2010.11.26. 10:57
 
 
Stagnált a munkanélküliség augusztus-októberben
Nem változott a munkanélküliségi ráta Magyarországon, az augusztus-októberi időszakban is 10,9 százalék volt, csak úgy, mint az előző három hónapban. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) azt közölte, hogy 2010 augusztus-októberében a 15-74 éves foglalkoztatottak létszáma 3 millió 824 ezer fő volt, ami 35 ezer fővel több, mint az előző év azonos időszakában. A munkanélküliek száma az egy évvel korábbihoz képest 5,9 százalékkal, 466 ezer főre nőtt, ami 0,5 százalékponttal magasabb, 10,9 százalékos munkanélküliségi rátát eredményezett.
2010.11.26. 09:45
 
 
Sztrájkot fontolgatnak egyes BKV-szakszervezetek
Sztrájkot fontolgatnak egyes BKV-szakszervezetek, mert olyan információkat kaptak, amelyek szerint a BKV nem tudja kifizetni az év végén a bérmegtakarítási összeget. Gulyás Attila, a Városi Tömegközlekedési Dolgozók Szakszervezeti Szövetségének elnöke az MTI megkeresésére pénteken azt mondta, időarányosan jelentős összeget spórolt meg a BKV év közben a bér jellegű kiadásokban, és a bérmegállapodás szerint ezt az összeget a munkavállalóknak ki kell fizetni. Mintegy ötszázmillió forintról van szó, de a BKV gazdasági vezetésétől olyan tájékoztatást kaptunk, hogy nincs pénz ennek kifizetésére - hangsúlyozta a szakszervezeti vezető.
2010.11.26. 09:45
 
 
Magyar Hírlap: szabadlábon az Eclipse-ügy gyanúsítottjai
Már nem áll fenn a szökés, elrejtőzés, illetve a bizonyítékok eltüntetésének veszélye, ezért a Fővárosi Főügyészség indítványára lakhelyelhagyási tilalomra változtatta a bíróság az Eclipse-ügy hét gyanúsítottjának előzetes letartóztatását - erősítette meg a Magyar Hírlapnak a lap értesülését Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. A lap pénteki száma ismerteti: az Eclipse Zrt. a pénzügyőrök szerint fiktív cégeken keresztül próbálta eltüntetni csaknem ötmilliárd forintos állami megrendelésből származó nyereségét, hét vezetőjével szemben adócsalás és pénzmosás gyanújával nyomoz a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága.
2010.11.26. 09:15
 
 
Újabb robbanás történt az új-zélandi szénbányában
Újabb robbanás történt pénteken abban az új-zélandi szénbányában, ahol egy héttel ezelőtt a mélyben rekedt és a hatóságok közlése szerint életét vesztette 29 bányász. A mostani detonációban nem sérült meg senki - közölte a Pike River vállalat vezetője. A csendes-óceáni ország Déli-szigetének nyugati partvidékén található szénlelőhelyen pontosan egy héttel ezelőtt következett be sújtólégrobbanás, majd szerdán egy újabb követte. Ezután a hatóságok közölték: nincs esély arra, hogy egyetlen ember is túlélte a mélyben a detonációt.
2010.11.26. 09:15
 
 
Mesterek Kupája: Murray legyőzte Ferrert, így elődöntős
A brit Andy Murray rendkívül könnyedén nyert csütörtök este a spanyol David Ferrer ellen, így a B csoportból ő jutott tovább a második helyen a Londonban zajló tenisz Mesterek Kupájának elődöntőjébe. A csoportot a svájci Roger Federer nyerte meg. Eredmény, B csoport, 3. forduló: Andy Murray ( 5.)-David Ferrer ( 7.) 6:2, 6:2. A csoport végeredménye: 1. Federer 3 győzelem/0 vereség, 2. Murray 2/1, 3. Söderling 1/2, 4. Ferrer 0/3. A másik négyesben a világelső spanyol Rafael Nadal, szerb Novak Djokovic, a cseh Tomas Berdych és az amerikai Andy Roddick szerepel. A két kvartett első két helyezettje kerül be a szombati elődöntőbe, a finálét vasárnap rendezik.
2010.11.26. 09:00
 
 
NBA: simán kikapott a Washington
A Washington Wizards simán kikapott az Atlanta Hawks otthonában, ezzel továbbra is nyeretlen idegenben az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). Eredmények: Atlanta Hawks-Washington Wizards 116-96 Los Angeles Clippers-Sacramento Kings 100-82.
2010.11.26. 08:15
 
 
Kövér László: racionálisabb működési módra kell áttérnie a Háznak
Kövér László szerint az Országgyűlésnek 2011-ben racionálisabb működési módra kell áttérnie, sem a kormány, sem a képviselők nem fogják bírni a mostani tempót. A házelnök az MTI-nek adott interjúban leszögezte: a Ház jövő évi működését illetően a frakcióvezetőknek tesz az ésszerűsítést szolgáló javaslatokat, de radikális változásokat nem tervez. Kövér László fenntartja azt a korábbi álláspontját, amely szerint jövőre meg kellene változtatni a parlament jelenlegi, heti ülésezési rendjét. Hozzátette: meg kell keresnie a lehetőségét és a megoldását annak, hogy az ellenzék parlamenti megszólalási, illetve a kormány tevékenységét érintő kérdezési jogait ne csorbítsák.
2010.11.26. 08:15
 
 
A dél-koreai elnök kinevezte új védelmi miniszterét
A dél-koreai elnök nemzetbiztonsági tanácsadóját, Ri Hi Vont nevezte ki az ország új védelmi miniszterévé pénteken, egy nappal azt követően, hogy a tárca vezetője, Kim Te Jung lemondott. Kim azoknak a belföldi bírálatoknak a hatására mondott le, amelyek szerint a hadsereg nem megfelelően reagált az észak-koreai tüzérségi támadásra, amely egy dél-koreai sziget ellen irányult. Az új védelmi miniszter eredeti hivatását tekintve katona, és úgy tudni: annak a híve, hogy fokozott éberséggel kell odafigyelni Észak Koreára, és a kommunista állam bármely provokációjára azonnal válaszolni kell.
2010.11.26. 07:45
 
 
Világgazdaság: nem kellene fizetni a beteg kisgyermekek gyógyszereiért
Preferált referenciaársáv-rendszert alakítana ki az egészségügyi államtitkárság a generikus (lejárt szabadalmi védettségű), kémiai úton előállított gyógyszerek társadalombiztosítási támogatására, így ösztönözné nagyobb árengedményekre e gyógyszerek gyártóit - írja a Világgazdaság. A lap szerint a hónap elején szakmai konzultációra bocsátott Semmelweis-vitairat készítői számolnak továbbá a lejárt szabadalmi védettségű biológiai készítmények másolatainak piacra kerülésével is, amelyben jelentős tartalékok vannak. Szóba jöhet, hogy a jelenlegi gyógyszer-támogatási rendszer - ebben minden biztosított betegnek az adott betegségre rendelt orvosság után egyforma tb-támogatás jár - megváltozik.
2010.11.26. 07:45
 
 
Óránként 182 ezer dollár az amerikai elnöki különgép üzemeltetése
Egy átlagos amerikai házat tudna vásárolni abból a 181.757 dollárból, amibe az elnöki különrepülőgép, az Air Force One egy órai üzemeltetése kerül - jelentette csütörtökön az amerikai légierő által közölt adatokra hivatkozva a FoxNews.com. Az adatot a Nemzeti Adófizetők Szövetségének Alapítványa tette közzé, az a Egyesült Államok légierejének 89. légi szállító ezredére hivatkozva. Jeff Capenos, az elnöki gépet üzemeltető 89. légi szállító ezred törzsőrmestere a Fox News érdeklődésére elmondta, hogy az összeg az üzemanyag árától a repülőgép karbantartásáig mindent magában foglal.
2010.11.26. 07:30
 
 
Mécsesekkel emlékeztek Károlyi Mihályra a Kossuth téren
Megemlékezést tartott Károlyi Mihály, az első magyar köztársaság elnöke szobránál más baloldali szervezetekkel együtt a Magyar Szociáldemokrata és Liberális Unió csütörtök este. A jelenlévő közel száz ember egyrészt a politikus emléke előtt tisztelgett, másrészt a november 16-i, Károlyi szobránál tartott jobbikos tüntetés ellen demonstrált. Dániel Péter, a Magyar Szociáldemokrata és Liberális Unió képviseletében azt mondta: néhány napja egy szélsőjobboldali rendezvényen meggyalázták Károlyi Mihály szobrát, aki egy józan, jószándékú és demokrata politikus volt. Rajta keresztül meggyaláztak minden demokratát, az egész hazai baloldalt és a hazai zsidó közösséget is.
2010.11.25. 21:45
 
 
Nem hirdetnek veszélyhelyzetet Esztergomban a közvilágítás lekapcsolása miatt
Nem hirdetnek veszélyhelyzetet Esztergomban a közvilágítás részleges lekapcsolása miatt, viszont a városnak most nincs pénze, hogy kifizesse tartozását a szolgáltatónak - tájékoztatta a védelmi bizottság ülése után a polgármester az MTI-t. Tétényi Éva (független) elmondta, hogy azonnali tárgyalásokat kezdeményeznek a szolgáltatást végző Tivi Kft.-vel és az E.ON-nal, hogy minél hamarabb helyreállítsák a közvilágítást, egyúttal kérték a Tivi Kft.-t, hogy a gyermek- és egészségügyi intézmények, valamint a gyalogátkelőhelyek közelében biztosítsák a szolgáltatást. A polgármester hozzátette, 80 millió forinttal tartoznak a szolgáltatónak, szerdán 10 millió forintot már átutaltak, de most nincs több pénzük.
2010.11.25. 21:15
 
 
Megkapta az Európai Bizottság a kért információkat az iszapömlés ügyében
Megkapta az Európai Bizottság azokat a pótlólagos információkat, amelyeket a magyar hatóságoktól kért az októberi vörösiszap-ömléssel kapcsolatban - értesült az MTI bizottsági forrásból csütörtök este. Múlt héten kiadott közleményében Linda McAvan brit EP-képviselő, a Szocialisták és Demokraták frakciójának környezetvédelmi ügyekért felelős szóvivője egy közleményben úgy nyilatkozott: az Európai Bizottság illetékesei szerint a magyar hatóságok bizonyos adatokat visszatartanak, nem osztanak meg az európai szervekkel.
2010.11.25. 21:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579[1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista