2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Megfagyott két ember a hétvégén Hajdú-Biharban
Hajdúbagoson és Polgáron is kihűlés miatt vesztette életét egy-egy férfi a hétvégén - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője hétfőn az MTI-vel. Vezendi Jánosné őrnagy tájékoztatása szerint Hajdúbagos belterületén szombatra virradóra az utcán találtak rá egy 64 éves férfi holttestére, míg Polgáron ugyanazon a reggelen a vízelvezető árokban egy 25 éves férfi holttestét találták meg. Az elsődleges orvosi vélemények alapján minkét haláleset kihűlés miatt következett be - tette hozzá a szóvivő.
2010.12.06. 15:30
 
 
Gramofon-díjak: Komlós Péteré a klasszikus, László Attiláé a dzsessz díj
Komlós Péter hegedűművésznek, a Bartók Vonósnégyes primáriusának ítélte oda a Gramofon zenei magazin a 2010-es Magyar Klasszikus Díjat, a Magyar Jazz Díjjal pedig László Attila gitárművészt, zeneszerzőt ismerték el. A Gramofon-díjak elsődleges célja, hogy a magyar klasszikus zene és a dzsessz értékteremtő művészeinek nyilvánosságot teremtsen, és ezzel hozzájáruljon a két műfaj társadalmi megbecsülésének megszilárdításához, a zeneművészek presztízsének emeléséhez. Az idén tizedik alkalommal odaítélt díjakat hétfőn este adják át a Budapest Jazz Klubban.
2010.12.06. 15:30
 
 
Iniesta, Xavi Hernández vagy Messi lehet az Aranylabdás
Hivatalossá vált, amit a Gazzetta dello Sport már vasárnap megszellőztetett, nevezetesen az, hogy az idei Aranylabda-szavazás győztese az Andres Iniesta, Xavi Hernández, Lionel Messi hármasból kerülhet ki. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a France Football című szaklap hétfőn jelentette be, hogy a két spanyol világbajnok és az argentin futballista maradt versenyben az eredetileg 23 fős listáról. Az olasz sportújság vasárnap azt is megírta, hogy információja szerint a nyári világbajnokság döntőjében győztes gólt szerző Iniesta kapja majd a FIFA-Aranylabdát.
2010.12.06. 15:30
 
 
Orbán Viktort fogadta a pápa
Magánkihallgatáson fogadta a Vatikánban hétfő délelőtt Orbán Viktor miniszterelnököt XVI. Benedek pápa. Ezt követően Tarcisio Bertone bíboros, szentszéki államtitkár fogadta az Orbán vezette magyar delegációt. A miniszterelnök, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára és Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője alkotta delegáció 11 óra előtt érkezett meg a Vatikánba. Az apostoli paloták San Damaso-udvarán, a svájci gárdisták sorfala előtt, a miniszterelnököt a Pápai Ház prefektusa fogadta és a második emeletre kísérte. Innen a Raffaello festette lodzsákon a vatikáni nemesemberek vezették egészen a pápai könyvtárszobáig.
2010.12.06. 15:30
 
 
Barroso: a felelős politikai magatartás a kulcs a szegénység legyőzéséhez
A felelős politikai vezetői magatartás az egyik fontos összetevője annak, hogy a fejlődő országok szembe tudjanak nézni problémáikkal, és ki tudjanak jutni a szegénység szorításából - hangoztatta José Manuel Durao Barroso, az Európai Bizottság elnöke a témáról Brüsszelben tartott csúcsszintű tanácskozáson, hétfőn. A portugál politikus szerint a fejlett országok kötelesek segíteni az elmaradottabb államokat, de utóbbiakban kell biztosítani a megfelelő politikai kormányzást ahhoz, hogy a segítség célba jusson, és a szegénység legyőzhető legyen. Barroso a politikai instabilitást a szegénység egyik fontos okozójának minősítette.
2010.12.06. 15:30
 
MSZP: Navracsics ne mondja meg, ki a vállalhatatlan és mi az erkölcsös
Az MSZP szerint Navracsics Tibor ne mondja meg, ki a vállalhatatlan számára, amikor olyan emberekkel folytatnak politikai üldöztetést, mint Papcsák Ferenc és Budai Gyula. Mesterházy Attila arra reagálva közölte ezt, hogy a közigazgatási és igazságügyi miniszter egy napirend előtti felszólalásra reagálva hétfőn a parlamentben azt mondta, Gyurcsány Ferenc volt kormányfő a népszavazás után a parlamentben "győzelmet hirdetett a magyar nemzet felett". Szerinte az MSZP nemzetellenes politikai vonalat folytat.
2010.12.06. 15:15
 
Martonyi: Magyarország Montenegróra mint jövőbeli NATO- és EU-tagra tekint
Magyarország Montenegróra mint jövőbeli NATO- és EU-tagra tekint - jelentette ki hétfőn Budapesten a magyar külügyminiszter, miután fogadta montenegrói kollégáját, Milan Rocent. Martonyi János emlékeztetett: az Európai Bizottság közelmúltban közzétett bővítési jelentése Montenegró esetében "igen jelentős előrehaladást" állapított meg. Magyarország örül ennek a kedvező értékelésnek, és egyértelműen támogatja, hogy az Európai Tanács még az év vége előtt tagjelölt országgá nyilvánítsa Montenegrót - mondta. Kijelentette, hogy ez összhangban áll Magyarország nyugat-balkáni politikájával, alapvető stratégiai érdekeivel és a 2011 első félévi magyar EU-elnökség fő célkitűzéseivel.
2010.12.06. 15:15
 
Stockholmba utazik kedden Orbán Viktor
Stockholmba utazik kedden Orbán Viktor, ahol megbeszélést folytat Fredrik Reinfeldt svéd kormányfővel. A miniszterelnök a svéd fővárosból Koppenhágába utazik, ahol találkozik Lars Lokke Rasmussen dán kormányfővel - tájékoztatta a magyar Miniszterelnökség hétfőn az MTI-t. Orbán Viktor a 2011 első félévében esedékes magyar EU-elnökségre való felkészülés jegyében az elnökség megkezdéséig mind a 26 tagállami miniszterelnökkel tárgyal.
2010.12.06. 15:15
 
 
Csütörtökön nyit a MikulásGyár
Csütörtökön nyit a MikulásGyár a budapesti Felvonulás téren, de a jótékonysági akció mellett országszerte 13 bevásárlóközpontban is gyűjtenek adományokat a rászorulók megsegítésére. A segíteni szándékozók az ország bármelyik postáján térítésmentesen leadhatják becsomagolt adományukat, amelyeket a Magyar Posta juttat el a Magyar Vöröskereszthez. A csomagokra elég ráírni nagybetűkkel, hogy: MikulásGyár - mondta Hüse Mariann, a Magyar Posta Zrt. szóvivője. Azokon a településeken, ahol nincs állandó posta, a mobil postások veszik át az adományokat.
2010.12.06. 15:15
 
 
Matolcsy: a Moody's több dolgot nem vett figyelembe
"A Moody's leminősítése nem jelentett meglepetést számunkra, de sajnálattal fogadtuk" - jelentette ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter az MTI-nek, a hitelminősítő bejelentésére reagálva. A miniszter szerint a hitelminősítő több dolgot nem vett figyelembe. A Moody's Investor Service hitelminősítő intézet hétfőn reggel egyszerre két fokozattal minősítette vissza a magyar államkötvények besorolását: "Baa1" kategóriából a "Baa3" kategóriába, negatív kilátással. A besorolás egy fokkal áll a "bóvli" kategória felett. A hitelminősítő intézet az államháztartásnak tulajdonított hosszabb távú kockázatokkal és a forint külső sérülékenységével indokolta a visszaminősítést, és egyúttal további visszaminősítést is kilátásba helyezett.
2010.12.06. 15:15
 
Összecsapás Athénban diákok és rendőrök között
Fiatalok tucatjai csaptak össze rendőrökkel hétfőn Athén központjában diákok, tanárok, szakszervezetek és baloldali csoportok tüntetésén, amelyet egy 15 éves fiú emlékére szerveztek, akit éppen két évvel ezelőtt lőtt le egy rendőr. Már a több ezres demonstráció kezdetén kiváltak kisebb sisakos és csuklyás csoportok, s kövekkel, farudakkal támadtak bankok és üzletek kirakatüvegeire. A Parlament közelébe érve egy luxusszálloda környékét kezdték kaviccsal dobálni - egy gyújtópalackot is hajítottak felé -, valamint az akkor kialakított rendőrkordon irányába is hajigáltak. A rohamrendőrök ezután visszaszorították őket.
2010.12.06. 15:15
 
Megölte a feleségét egy férfi Dunaújvárosban
Megölte a feleségét hétfő délelőtt Dunaújvárosban egy férfi. A történteket ő maga jelentette be a rendőrségen, folyik a kihallgatása - közölte a rendőrség az MTI-vel. A 44 éves férj azzal telefonált be a rendőrségre, hogy a Váci Mihály utca egyik lépcsőházában megölte a feleségét. Amikor a járőrök a megadott címre értek, ott állt a nő holtteste mellett - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A házastársak között megromlott a viszony. Hétfőn délelőtt veszekedés alakult ki köztük abban a lépcsőházban, ahol a 31 éves asszony takarított, majd a férj több késszúrással megölte a feleségét. A helyszínelők a kést is megtalálták - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados.
2010.12.06. 15:00
 
MSZP: a leminősítés újabb pofon a magyar embereknek
Az MSZP szerint a Moody's által hétfőn bejelentett leminősítés ugyan "a kormány katasztrofális gazdaságpolitikájának szól", azonban az igazi pofont ismét a magyar emberek kapták. A Moody's Investors Service egyszerre két fokozattal, a befektetésre ajánlott kategória alsó határára minősítette vissza Magyarország deviza- és forintadósi besorolásait. Katona Tamás, a szocialista párt elnökségi tagja erre reagálva közleményében azt írta: a piaci reakció, azon belül is elsősorban a forint azonnali és nagyarányú gyengülése, világosan mutatja, hogy ha a kormány továbbra is kitart "a jelenlegi kockázatos és fenntarthatatlan gazdaságpolitikája mellett, végleg hiteltelenné válunk Európa és a világ számára".
2010.12.06. 15:00
 
Bettencourt-ügy: anya és lánya peren kívül megegyezett
Véget ért a politikai médiabotránnyá fajult Bettencourt-ügyben a családi viszály: Európa leggazdagabb asszonyának, a L'Oréal kozmetikai cég legnagyobb részvényesének lánya hétfőn bejelentette, hogy eláll minden pereskedéstől. Liliane Bettencourt-nak a lánya mostanig azzal vádolta anyja barátját, François-Marie Banier fotóművészt, hogy a 89 éves asszony szellemi leépülésével visszaélve egymilliárd eurónyi (285 milliárd forintnyi) értékű vagyont csalt ki tőle. Francoise Meyers-Bettencourt korábban anyja gyámság alá helyezését is kérte.
2010.12.06. 15:00
 
 
Szíj Melinda - Igaz vagy Hamis?
A Megasztár versenyzője Szíj Melinda ugyancsak megosztja nemcsak a verseny zsűrijét, de a közönséget is.
2010.12.06. 14:50
 
Szlovákia üdvözli a magyar EU-elnökség prioritásait
Szlovákia üdvözli, hogy a szervezett bűnözés és a korrupció elleni harc a magyar európai uniós elnökség kiemelt feladatai közé tartozik - jelentette ki Daniel Lipsic szlovák belügyminiszter azt követően, hogy magyar kollégájával Pintér Sándorral tárgyalt hétfőn Pozsonyban. A megbeszélések a magyar európai uniós elnökség kiemelt feladataira, valamint a szlovák-magyar belügyi együttműködésre összpontosultak. Szóba került az együttműködés a természeti katasztrófák idején, s Pozsonyt érdeklik a közlekedésbiztonság terén szerzett magyar tapasztalatok is - hangzott el a közös sajtóértekezleten.
2010.12.06. 14:45
 
 
Hollywoodi filmdíj Kardos Sándornak
Kardos Sándor alkotása, az Átváltozás interaktív DVD-változata nyerte a Hollywood Reel Independent Film Festival (HRIFF) rövidfilm kategóriájának fődíját - közölte a mű elkészítésében közreműködő Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hétfőn az MTI-vel. A kísérleti rövidfilm, Franz Kafka Az átváltozás című elbeszélésének adaptációja tavaly készült az Inforg Stúdióban, ebből alakítottak ki a Műegyetem Villamosmérnöki és Informatikai Kar kutatói idén nyáron egy új, 360 fokos interaktív változatot, saját fejlesztésű PanoCAST technológiát alkalmazva. A hollywoodi független filmes fesztivált, a HRIFF-et idén december 14. és 16. között rendezik meg.
2010.12.06. 14:15
 
 
Leminősítette Magyarországot a Moody's
Egyszerre két fokozattal, a befektetésre ajánlott kategória alsó határára minősítette vissza Magyarország deviza- és forintadósi besorolásait hétfőn a Moody's Investors Service, az ország költségvetési helyzetének hosszú távú fenntarthatóságával kapcsolatos "növekvő aggodalmakra" hivatkozva. A nemzetközi hitelminősítő intézet a "Baa1" kategóriából a "Baa3" kategóriába sorolta át a magyar kormánykötvény minősítését. A besorolások kilátása továbbra is negatív. A forint gyengüléssel reagált, az euró, a svájci frank, a dollár és a japán jen alig néhány perc alatt több mint 2 forinttal drágult hétfő reggel.
2010.12.06. 14:15
 
 
Egyhangúlag támogatja a Fidesz-KDNP Polt Péter megválasztását
Egyhangúlag támogatta a Fidesz és a KDNP parlamenti frakciója Polt Péter legfőbb ügyésszé választását - közölte a Fidesz frakcióvezetője a két kormánypárti képviselőcsoport hétfői ülése után tartott sajtótájékoztatóján, a Parlamentben. Lázár János szólt arról is, hogy mindkét frakció támogatja az úgynevezett salátatörvényt, amely a büdzsé megalapozásáról szól, és támogatni fogják a 2011. évi költségvetési törvényjavaslatot is. A politikus kiemelte: a nyolcéves szocialista kormányzás után először döntöttek úgy kormánypárti képviselőcsoportok, hogy áttekintik az ellenzék által a salátatörvényhez benyújtott módosító indítványokat, és azok közül jónéhány jobbikosat és LMP-set támogatni fognak.
2010.12.06. 14:15
 
Két újabb albizottság felállítását kezdeményezi a Fidesz
A Fidesz a következő két hétben a számvevőszéki és költségvetési, valamint a gazdasági bizottságban egy-egy albizottság felállítását kezdeményezi - jelentette be Rogán Antal fideszes országgyűlési képviselő hétfőn a parlamentben, napirend előtti felszólalásában. "Az egyik albizottság feladata lesz az elmúlt nyolc évben az államadósság növekményének a vizsgálata, a másik albizottság feladata pedig az 1994 és 1998 közötti időszakból a magyar alumínium vertikum privatizációjának a vizsgálata" - mondta.
2010.12.06. 14:15
 
 
Felhívás a Financial Timesban a magyar Költségvetési Tanács ügyében
A magyar Költségvetési Tanács ügyében emelt szót hétfőn három külföldi költségvetés-felügyeleti szerv vezetője. A Financial Times internetes kiadásában megjelent levelet Robert Chote, a nagy-britanniai Költségvetési Felelősség Hivatalának elnöke, Lars Calmfors, a svéd Költségvetés-politikai Tanács elnöke és Coen Teulings, a hasonló profilú holland Központi Tervezési Iroda igazgatója írta alá. A levélben foglaltak szerint az államadósság-válságok bebizonyították, hogy a jelenlegi költségvetési keretek sok országban nem elégségesek. Ez vezetett el a megfelelő költségvetési politikát biztosítani képes új módszerek felkutatásához, mindenekelőtt független költségvetési felügyeleti szervek megalapításához.
2010.12.06. 14:15
 
MSZP: ne változzon az abortuszok jelenlegi szabályozása
Az MSZP tiltakozik az ellen, hogy az új alkotmány olyan megfogalmazást tartalmazzon, amely lehetővé teheti a művi terhességmegszakítások korlátozását. A Baloldali Feminista Hálózat tagjai ezért az abortuszról szóló szórólapot és virgácsot adnak át a KDNP tagjainak. Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnökségi tagja a hálózat tagjaival és Szanyi Tibor országgyűlési képviselővel közösen tartott hétfői sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a Fidesz alkotmánykoncepciójából pontosan nem derül ki, hogy szándékuk szerint van-e különbség a magzati élethez való jog és a megszületett emberi élethez való jog között. Hozzátette: KDNP-s politikusok nyilatkozataiból viszont arra lehet következtetni, hogy a kettő közé egyenlőségjelet kívánnak tenni.
2010.12.06. 14:00
 
Jobbik: Martonyi János méltatlanul reagált a Wikileaks kiszivárogtatásaira
A Jobbik szerint Martonyi János külügyminiszter méltatlanul és felháborító módon reagált a Wikileaks által kiszivárogtatott azon információkra, amelyek szerint az amerikai külügyminisztérium adatokat gyűjtött a magyar közélet szereplőiről - mondta hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján Volner János. A képviselő közölte, hogy az amerikai kormány azzal bízta meg a külügyminisztérium külföldön dolgozó munkatársait, hogy különböző államok politikusairól gyűjtsenek információkat. A Guardian nevű brit napilap cikkére hivatkozva azt mondta, hogy a magyar közélet szereplőiről mélyreható adatokat, többek között irodai és szervezeti címeket, telefon és hitelkártyaszámokat, illetve e-mail címeket is gyűjtöttek.
2010.12.06. 14:00
 
Vádemelés Romániában a hat csecsemő halálát okozó kórháztűz ügyében
Öt személy ellen emelt vádat hétfőn a román legfelső ügyészség az augusztusi bukaresti kórháztűz kapcsán, amelyben hat csecsemő vesztette életét, öt pedig súlyos sérüléseket szenvedett. Az ügyészek Florentina Carstea nővért szándékos emberöléssel és súlyos testi sérülés okozásával vádolják. Rajta kívül a kórház két vezető beosztású orvosának, a kórház volt menedzserének és villanyszerelőjének súlyos következményekkel járó munkahelyi mulasztás miatt kell bíróság elé állnia. A bukaresti Giulesti kórházban nyáron egy tizenegy csecsemőt befogadó kórteremben gyulladt ki a légkondicionáló berendezés a szakszerűtlenül beszerelt elektromos vezeték miatt.
2010.12.06. 14:00
 
Öngyilkos merénylet egy pakisztáni irodaépületben, 40 halott
Két öngyilkos merénylő legalább negyven embert megölt és több mint hatvanat megsebesített Pakisztánban az afgán határvidéken, egy helyi önkormányzati irodában. A merénylők motoron érkeztek, majd megpróbáltak bejutni az épületbe. Az egyikőjüknek sikerült is, ő az egyik magas rangú tisztségviselő irodájában robbantotta fel magát, míg a másik akkor hozta működésbe a testére szerelt szerkezetet, amikor az őrök megállították. A merénylet célpontja valószínűleg Amdzsád Ali Kán, Mohmand tartományi önkormányzat vezetője volt. A törzsi és az önkormányzati képviselők épp egy tálib-ellenes milícia létrehozásáról tanácskoztak, amikor a robbanás történt. Mohmand egyike a félig autonóm pakisztáni törzsi területeknek.
2010.12.06. 14:00
 
Összecsapás Athénban diákok és rendőrök között
Fiatalok tucatjai csaptak össze rendőrökkel hétfőn Athén központjában diákok, tanárok, szakszervezetek és baloldali csoportok tüntetésén, amelyet annak a fiúnak az emlékére szerveztek, akit két évvel ezelőtt egy rendőr lőtt le. Már a több ezres demonstráció kezdetén kiváltak kisebb sisakos és csuklyás csoportok, s kövekkel, farudakkal támadtak bankok és üzletek kirakatüvegeire. A Parlament közelébe érve egy luxusszálloda környékét kezdték kaviccsal dobálni - egy gyújtópalackot is hajítottak felé -, valamint az akkor kialakított rendőrkordon irányába is hajigáltak. A rohamrendőrök ezután visszaszorították őket.
2010.12.06. 14:00
 
Megszúrtak egy férfit a fővárosban
Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba egy középkorú férfit hétfőn a főváros VIII. kerületéből, mert egy ismeretlen támadó megszúrta - közölte Papp Péter, a BRFK sajtóügyeletese. A férfi és támadója a Teleki tér egyik italmérése előtt szólalkozott össze; a támadó eközben megszúrta a középkorú férfit. A sérültet kórházba szállították, támadóját még keresik - tette hozzá.
2010.12.06. 13:45
 
Elsőfokú árvízvédelmi készültség van a Bodrogon, másodfokú Taktán
Elsőfokú árvízvédelmi készültség van érvényben a Bodrogon, a Taktán pedig másodfokú a riasztás - közölte az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság árvízvédelmi osztályvezetője hétfőn az MTI-vel. Csont Csaba kifejtette: a szombaton leesett csapadék hatására emelkedett a vízszint a Bodrog külföldi mellékvizein, így a Laborcon és az Ungon. A Bodrog vízállása Felsőbereckinél hétfőn 580 centiméteres volt (az elsőfok 550 centiméter), itt a tetőzést keddre várják 600 centiméter körüli értékkel.
2010.12.06. 13:45
 
 
Kivonultak az MSZP és a Jobbik képviselői a sajtóbizottság üléséről
Kivonultak az MSZP és a Jobbik képviselői a parlament kulturális és sajtóbizottságának üléséről hétfőn, miután a szocialisták által javasolt, a médiatörvénnyel kapcsolatos napirendi változtatást a kormánytöbbség nem fogadta el. Mandur László szocialista országgyűlési képviselő azt mondta, a médiatörvényre vonatkozó előterjesztések "nem ütik meg a megfelelő előkészítettségi szintet", és az indítvány részletes vitára bocsátását egy héttel javasolta elhalasztani. Kivonulása előtt Novák Előd a Jobbik részéről sérelmezte, hogy a Fidesz törvényjavaslathoz tett ajánlási pontjai a hétvégén nem voltak elérhetők a parlament honlapján.
2010.12.06. 13:45
 
 
A Continental Airlines felelős a Concorde tragédiáért
A Continental Airlines amerikai légitársaság felelősségét állapította meg hétfőn a Párizs melletti Pontoise bírósága a tíz évvel ezelőtt lezuhant Concorde repülőgép tragédiájában, amely 113 emberéletet követelt. Az amerikai légitársaságot a bíróság 200 ezer eurós pénzbüntetésre, valamint egymillió eurós kártérítés megfizetésére kötelezte a Concorde-ot üzemeltető Air France-nak. A francia légitársaságot minden felelősség alól felmentette a bíróság. A Continental azonnal jelezte: fellebbez az ítélet ellen.
2010.12.06. 13:45
 
Megkezdődtek a hatok és Irán tárgyalásai Svájcban
Megkezdődtek a tárgyalások a hatok és Irán között hétfőn Genfben, hogy újraindítsák az Irán atomprogramjáról folytatott, 14 hónapja megszakadt párbeszédet - közölték a svájci szervezők. A svájci ENSZ-misszió egyik vendégházában zajló, két napra tervezett találkozón az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagja - az Egyesült Államok, Oroszország, Nagy-Britannia, Franciaország és Kína -, valamint Németország képviselői ültek tárgyalóasztalhoz az iráni küldöttséggel, amelyet Szaid Dzsalili vezet. A felek között Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője közvetít. Számos ország gyanúja szerint Teherán atomfegyver létrehozásán dolgozik polgári célúnak mondott nukleáris programjának leple alatt.
2010.12.06. 13:45
 
Változékony idő és 5-12 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint északon, északkeleten túlnyomóan borult lesz az ég, de hétfőn helyenként rövid, kedden a Dunántúlon hosszabb időszakokra is felszakadozik a felhőzet. Napközben északon, északkeleten, éjszaka több helyen várható eső. A déli, délnyugati szél gyakran megélénkül, a Dunántúlon és az Alföldön többfelé megerősödik, kedd estére mérséklődik a légmozgás. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 2 és 7 fok között alakul, az Északi-középhegység völgyeiben és északnyugaton azonban néhol fagy várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 5 és 12 fok között valószínű, délnyugaton azonban 14, 15 fok is lehet.
2010.12.06. 13:30
 
 
Javítja a szexet is egy pohár finom vörösbor
Azt már évek óta tudjuk, hogy a vörösbor védi az egészséget és megszépíti a bőrt, de hogy szexmániássá is teheti a nőket, ez valóban új dolog! A firenzei Santa Maria Nuova Kórház orvosai azonban ezt állítják.
2010.12.06. 13:17
 
Staudt Gábor a Jobbik új budapesti elnöke
Staudt Gábor lett a Jobbik új budapesti elnöke - közölte a párt hétfőn az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint Staudt Gábort - aki Czeglédi Jánost váltja a poszton - a Jobbik fővárosi választmányának ülésén a küldöttek nagy többségének támogatásával választották meg. Staudt Gábor országgyűlési képviselő az őszi önkormányzati választáson a Jobbik főpolgármester-jelöltje volt. A közleményben idéznek Staudt Gábor programbeszédéből, amely szerint Budapesten áll vagy bukik a kormányzás lehetősége.
2010.12.06. 13:15
 
Agyonvertek egy férfit Szigetváron
Agyonvertek egy férfit Szigetváron, feltételezett bántalmazóit elfogták - közölte a rendőrség hétfőn. A 47 éves gyöngyösmelléki férfi egy csütörtök esti összejövetelen került nézeteltérésbe néhány férfival, és közülük ketten olyan súlyosan bántalmazták, hogy életét vesztette. Holttestére pénteken reggel egy dűlőúton találtak rá. A rendőrök egy 41 és egy 20 éves férfit gyanúsítanak az emberöléssel. Még péntek este őrizetbe vették őket, a bíróság pedig vasárnap döntött az előzetes letartóztatásukról.
2010.12.06. 13:15
 
 
A bizonytalanság nagyobb szorongást okoz a páciensekben, mint a betegség
Egy diagnózis eredményére várakozva nagyobb a páciensek szorongásának és stresszének szintje, mint annak tudatában, hogy súlyos betegségük van - állapították meg amerikai kutatók tanulmányukban. A tanulmányban 214, valamely beavatkozásra váró nő szorongásának és depressziójának szintjét mérték a bostoni Harvard Egyetem kutatói. A vizsgálatba bevont nők közül 112-nél biopsziát végeztek annak megállapítására, hogy az emlőjükben talált csomó milyen jellegű, 102 nő pedig meglévő súlyos betegsége miatt várt beavatkozásra. A maximum 160-as skálán a diagnózisra váró nők szorongási szintje 48 volt, míg a másik csoportban csupán 26, illetve 24 volt az átlagos pontszám.
2010.12.06. 13:00
 
Előzetes letartóztatásba került a fiatal lányokat zaklató barcsi férfi
Őrizetbe vettek, majd előzetes letartóztatásba helyeztek egy 35 éves barcsi férfit, aki a Dráva-parti városban több középiskola környékén fiatal lányokat zaklatott - közölte a rendőrség. Az ügyben az egyik barcsi középiskola ifjúságvédelmi felelősének jelzése alapján indult nyomozás - tájékoztatott a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata. A közlemény szerint a férfi Barcs belvárosában, illetve középiskolák környékén több 16-20 éves fiatal lányt molesztált az elmúlt időszakban. Volt, akinek a combját simogatta, több lánynak a fenekére is rácsapott, egyiküket pedig "erőszakos bűncselekmény elkövetésével is megfenyegette, amely komoly félelemérzetet keltett a sértettben".
2010.12.06. 13:00
 
LMP: még mindig gondok vannak a vörösiszappal elöntött területeken
Az LMP szerint még mindig vannak gondok a vörösiszappal elöntött területeken. Jávor Benedek az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében úgy fogalmaz, hogy a "valóságtól elrugaszkodott sikerpropaganda jegyében kezeli a kormány a vörösiszap-katasztrófában érintett területek megtisztításának kérdését". Az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságának elnöke szerint a katasztrófaelhárítás során valóban óriási eredményként könyvelhető el a Rába és a Duna jelentős szennyezésének megakadályozása, a helyreállítás során azonban sokszor az időhúzás és a félretájékoztatás dominál.
2010.12.06. 13:00
 
 
Az okostelefonok éve lesz 2011
Az okostelefonok éve lesz 2011 - állítja egy amerikai piackutató intézet, amely szerint egy éven belül az Egyesült Államok lakosságának fele használ majd valamilyen nem csupán telefonálásra alkalmas mobilkészüléket. A comScore szerint 2010 július és október között minden negyedik amerikai mobiltelefon-előfizető volt, azaz mintegy 60,7 millió ember rendelkezett okostelefonnal, és ez az előző három hónaphoz képest 14%-os emelkedésnek felel meg. A legnépszerűbb gyártó 35,8%-os piaci részesedéssel a kanadai Research In Motion (RIM). 24,6%-kal második lett az Apple, a Google Android operációs rendszereit használó készülékek, 23,5%-os piaci részesedéssel kerültek a harmadik helyre.
2010.12.06. 13:00
 
Stohl arcára fagyott a mosoly Balázs viccétől
Lehet, hogy túlzásba vitte Sebestyén Balázs a viccelődését? Stohl Andrást zrikálta a ValóVilág rossz kislányokról szóló beszavazásán. Talán velük kapcsolatban igaz lehet az a mondás, hogy két dudás egy csárdában nem fér meg?
2010.12.06. 12:47
 
 
Drágulnak az üzemanyagok, történelmi csúcson az árak
Emeli bruttó 8, illetve 6 forinttal a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt., s ezzel új történelmi csúcsot érnek el az árak - értesült piaci forrásokból hétfőn az MTI. A mostani emeléssel a benzin átlagára 353-354 forintra nő, míg a gázolajé 341 forint lesz. A múlt héten bruttó 5-5 forinttal emelkedett a 95-ös benzin és a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi ára. Az emeléssel a benzin ára akkor újra a csúcsra, 345-346 forintra emelkedett, a gázolajé pedig 335 forintra nőtt. Az idén januárban a 95-ös átlagára még csak 317 forint volt, a gázolajé pedig 297 forint.
2010.12.06. 12:45
 
 
Schmitt Pál az Európai Bizottság képviseletvezetőit fogadta
Schmitt Pál köztársasági elnök hétfőn a Sándor-palotában fogadta az Európai Bizottság képviseletvezetőit. Az államfő a 27 képviseletvezetőnek adott fogadás előtt köszöntő beszédében szólt arról, hogy augusztusban választotta meg őt a parlament államfőnek, előtte volt az Országgyűlés elnöke, nagykövet, európai parlamenti képviselő, és sportolói múltját is megemlítette. Schmitt Pál kitért arra, hogy januártól Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke. Mint mondta, 2011 abból a szempontból is jelentős év, hogy ekkor ünnepeljük Liszt Ferenc zeneszerző születésének 200. évfordulóját. Emellett 2011 az önkéntesség éve is lesz - mondta.
2010.12.06. 12:45
 
 
Fábry nekiesett Pataky Attilának
A pályán és a pályán kívül is egymásnak feszültek a sztárok a hétvégén megrendezett OTP Lovas Világkupa celebfutamában. Mága Zoltánnak nem sikerült megvédenie tavalyi első helyét, Pataky Attila lesöpörte a pályáról. A verseny utáni értékelésen komoly szócsatát vívtak a sztárok, ki így, ki úgy vélekedett az eredményekről.
2010.12.06. 12:45
 
Baleset miatt teljes útzár a 6-os főúton Ercsinél
Teljes útzár van a 6-os főút Ercsi és Ercsi Sinatelep közötti szakaszán, ahol két személyautó ütközött össze - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel. Az elsődleges információk szerint a balesetnek egy könnyebb sérültje van. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés miatt egy-másfél órát szünetelhet a forgalom - mondta R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2010.12.06. 12:30
 
Vegyes vélemények az új romániai magyar párt létrehozásáról
Eltérő vélemények láttak napvilágot a hétfői romániai sajtóban azzal kapcsolatosan, hogy indokolt-e új romániai magyar pártot létrehozni, s hogy az valóban segíti-e az autonómiatörekvések megvalósulását, avagy fokozza az erdélyi magyar közösség megosztottságát. A mértékadó országos román napilapok némelyike csak rövid, tárgyszerű tudósítást közölt arról, hogy az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) székelyudvarhelyi küldöttgyűlésén egy új párt (az Erdélyi Magyar Néppárt) létrehozása mellett foglalt állást.
2010.12.06. 12:30
 
 
Obama telefonbeszélgetést folytatott a kínai elnökkel Észak-Koreáról
Barack Obama amerikai elnök vasárnap este felhívta telefonon kínai kollégáját és arra kérte, hogy Kína az Egyesült Államokkal és más országokkal közösen üzenje meg Észak-Koreának: provokatív tettei elfogadhatatlanok - derül ki a Fehér Ház közleményéből és hétfői hírügynökségi jelentésekből. Obama - a Fehér Ház tájékoztatása szerint - elítélte Észak-Korea legutóbbi tüzérségi támadását és urándúsítási programját. Közölte: Észak-Koreának le kell állítania provokatív viselkedését, teljesítenie kell nemzetközi kötelezettségeit, beleértve a hatoldalú tárgyalásokon 2005-ben elfogadott közös nyilatkozatban foglaltakat. Az amerikai elnök hangsúlyozta: az Egyesült Államok továbbra is elkötelezett szövetségesei és védelmük mellett a térségben.
2010.12.06. 12:30
 
Interneten a különösen védendő amerikai létesítmények listája
A WikiLeaks közölte hétfőn azoknak az amerikai ipari és infrastrukturális létesítményeknek a titkos listáját, amelyeket az Egyesült Államok különösen védendőnek tart terrorista támadásoktól, mert a külügyminisztérium szerint elvesztésük jelentősen befolyásolná az ország biztonságát. A külügyminisztérium egy tavaly februári keltezéssel írt körlevelében felszólította a külföldi amerikai diplomáciai képviseleteket, hogy írják össze a felelősségi körükbe tartozó országokból azokat a létesítményeket, amelyeknek az elvesztése komolyan kihatna az közegészségügyre, a gazdasági biztonságra vagy az Egyesült Államok nemzetbiztonságára.
2010.12.06. 12:00
 
Börtönbüntetést kapott Roncevic volt horvát védelmi miniszter
Korrupció vádjával négyévi börtönbüntetésre ítélték hétfőn Zágrábban Berislav Roncevic volt horvát védelmi minisztert, volt helyettesét, Ivo Bacicot pedig kétévi börtönre. Az ítélet szerint a volt miniszter 2004 végén érvénytelennek nyilvánított egy versenytárgyalást katonai teherautók vásárlására, s közvetlenül kötött szerződést egy olyan szállítóval, amelynek árai 10,2 millió kunával (1,4 millió euróval) magasabbak voltak a tender győztesének árainál. Roncevic tagadja a vádat. A volt miniszter a kormányzó Horvát Demokratikus Közösség (HDZ) parlamenti képviselője.
2010.12.06. 12:00
 
 
Medvegyev nem zárja ki másodszori indulását az elnökválasztáson
Dmitrij Medvegyev orosz elnök nem zárja ki annak lehetőségét, hogy elindul a 2012-es elnökválasztáson - hangzott el az elnök lengyel tömegtájékoztatási eszközöknek adott, hétfőn közölt interjújában. "Ha az országban normális és stabil lesz a helyzet, és ha megvan a lakosság kellő mértékű támogatása, akkor nem zárom ki a lehetőséget" - mondta Medvegyev az interjúban, amelyet a Kreml portálján is közzétettek. "Ez a jövő zenéje. Vannak más kollégáim is, akik indulhatnak a választáson" - mondta ez elnök, Vlagyimir Putyin miniszterelnökre utalva.
2010.12.06. 12:00
 
Nem járnak a vonatok a Nyugati pályaudvar és Rákospalota-Újpest között
Felsővezeték-szakadás miatt nem járnak a vonatok a Nyugati pályaudvar és Rákospalota-Újpest között - közölte a MÁV hétfőn az MTI-vel. A szobi, a váci és a veresegyházi vonatok csak Rákospalota-Újpestig közlekednek és onnan is indulnak. Az utasok a 3-as metróval és a 14-es villamossal juthatnak el Rákospalota-Újpest állomásig; a helyreállítás előreláthatóan 12 óráig tart. A megváltott MÁV-jegyek és -bérletek a BKV járatain is érvényesek - áll a közleményben.
2010.12.06. 11:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561[1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista