2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Felhős, szeles idő és 9-15 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint többnyire erősen felhős lesz az ég, de a Dunántúlon kedden is, szerdán is hosszabb időszakokra is felszakadozhat a felhőzet. Napközben főként keleten, éjszaka többfelé valószínű eső, zápor, szerdán néhol zivatar is kialakulhat. A gyakran erős déli, délnyugati szelet szerdán helyenként viharos lökések kísérik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 3, 10 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán általában 9, 15 fok között alakul, délnyugaton azonban 16, 17 fok is lehet.
2010.12.07. 15:45
 
 
FIFA: mégis változhat a helyszínkijelölés menete
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára nem zárta ki a lehetőségét annak, hogy változni fog a 2026-os világbajnokság helyszínének kijelölési menete. Jerome Valcke hétfőn még úgy nyilatkozott, hogy a szervezet végrehajtó bizottsága jelenleg nem tárgyal a voksolási rendszer módosításáról, annak ellenére, hogy elismerte, politikai döntést hozott a szervezet végrehajtó bizottsága múlt csütörtökön, amikor a 2018-as vb-t Oroszországnak, a 2022-est pedig Katarnak ítélte. A sportvezető kedden elmondta, a FIFA-nak 2018-ig van ideje dönteni arról, hogy változtatni kell-e az eddigi rendszeren, vagy sem.
2010.12.07. 15:30
 
 
Répássy: az adminisztrációs terhek csökkentése a cél
A vállalkozások adminisztrációs terheinek csökkentése és a hitelezők érdekeinek hatékonyabb védelme miatt módosítaná a cégeljárási törvényt a kormány. Répássy Róbert, a közigazgatási és igazságügyi minisztérium államtitkára a javaslat expozéjában hangsúlyozta: a kormány fontos célja, hogy a vállalkozásokat és a magánszemélyeket érintő bürokratikus terheket felszámolja és egyszerűsítse a hatósági eljárásokat. Tájékoztatása szerint a módosítás biztosítja a jövőben a cégiratok teljes körű nyilvánosságát, így az abban szereplő magánszemélyek - általában a tulajdonosok - lakóhelyét is újra megismerhetővé teszi mindenki számára.
2010.12.07. 15:30
 
 
Nem rohamozták meg a franciák a bankokat Cantona felhívására
Eric Cantonának a bankrendszer megdöntésére irányuló felhívása kedd délutánig nem váltott ki forradalmat Franciaországban: az emberek nem rohamozták meg a bankokat, hogy kivegyék a pénzüket; az interneten keringő felvétel, amelyben az egykori legendás labdarúgó a pénzintézetek iránti ellenérzéseit fogalmazta meg, ugyanakkor továbbra is hatalmas népszerűségnek örvend. A Mentsük meg a gazdagokat! elnevezésű egyesület tagjai kedden reggel néhány bankautomata előtt kamerák kereszttüzében népszerűsítették Cantona felhívását, de ennek ellenére egyetlen bankfiók előtt sem alakultak ki kígyózó sorok és az automaták sem ürültek ki kora délutánig.
2010.12.07. 15:30
 
 
Feszültség a rendőröknél az új megbízhatósági vizsgálat miatt
Bizalmatlanságot teremt az állományon belül a belső ellenőrzés új rendszere, amit hétfőn fogadott el az Országgyűlés - mondta Pongó Géza, a Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ) főtitkára. Az úgynevezett megbízhatósági vizsgálattal a szakszervezet szerint olyan ellenőrzéseket vezetnek be, amelyek titkosszolgálati módszerek alkalmazását teszik lehetővé a rendőrökkel szemben, évente több alkalommal is - mondta. Úgy gondoljuk, az ellenőrzésre szükség van a szolgálatnál, de nem ilyen direkt módszerrel - szögezte le. Hozzátette: ráadásul a megbízhatósági vizsgálatot végző bűncselekményt követhet el ellenőrzése során, hogy "beugrassa" a rendőrt.
2010.12.07. 15:30
 
 
Hoffmann Rózsa: javult a 15 éves magyar diákok szövegértése
Javult a 15 éves magyar diákok szövegértése a PISA (nemzetközi tanulói vizsgálat) 2009-es felmérése szerint - közölte Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár a kutatás most elkészült és közzétett értékelései és adatai alapján. A negyedik alkalommal végzett vizsgálat eredményei szerint jelenleg kevéssel a nemzetközi átlag felett vannak a magyar tanulók a szövegértésben. Az ezelőtti három felmérésen azonban korábban nem teljesítettek ezen a szinten a magyar diákok - mutatott rá.
2010.12.07. 15:30
 
 
Orbán: hamarosan "felminősítik" Magyarországot
Orbán Viktor szerint a magyar kormány nem a szokványos módszerekkel igyekszik fellendíteni a gazdaságot, és időre van szükség az eredményekhez, de arra számít, hogy a közeljövőben ismét "felminősítik" Magyarországot. A miniszterelnök ezt újságírói kérdésre válaszolva mondta kedden Stockholmban, sajtótájékoztatón, miután tárgyalt a svéd kormányfővel a magyar EU-elnökségre való felkészülés jegyében. Az eredmények a kormány munkáját fogják igazolni - jelentette ki Orbán a Moody's Magyarországot érintő leminősítésével kapcsolatos felvetésre. Mint fogalmazott, ő már három hónapja megmondta, hogy le fogják minősíteni az országot.
2010.12.07. 15:30
 
 
Dél-Korea és Finnország végzett az OECD PISA felmérésének élén
Dél-Korea és Finnország végzett az élen a 15 évesek olvasási készségét vizsgáló PISA felmérésben, amelynek során első alkalommal kutatták a gyerekek képességét a digitális információk feldolgozására - derült ki a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) kedden ismertetett adataiból. A felmérés a matematikára és természettudományos tárgyakra is kiterjedt, több mint hetven ország félmillió diákja vett részt benne. A magyar diákok olvasási eredményei javultak, továbbra is meghatározó viszont a tanulók teljesítményében társadalmi hátterük.
2010.12.07. 15:30
 
További pénzadományok az iszapkárosultaknak
További pénzadományokkal támogatják a vörösiszap-katasztrófa károsultjait. A Svédországi Magyarok Országos Szövetsége több mint 121 ezer svéd koronát utalt át a devecseri polgármesteri hivatal számlájára az újjáépítés támogatására. Az összeg az országos szövetség által meghirdetett gyűjtés eredménye - közölte Bihari Szabolcs elnök. Több mint 9 millió forint gyűlt össze a Hajógyári-szigeten rendezett jótékonysági eseményen december 3-án. Az 1000 forintos belépőjegyekből összegyűlt bevételt a szórakozóhelyek tulajdonosa, Vizoviczki László 5 millió forinttal egészítette ki, így végül 9 millió 117 ezer forinttal segítik a rászoruló családokat.
2010.12.07. 15:15
 
 
Két hónapja rabolták el a magyar ENSZ-alkalmazottat Szudánban
Két hónapja rabolták el Szudánban Papp István magyar ENSZ-alkalmazottat. A Miniszterelnökség az MTI megkeresésére közölte, hogy a Terrorelhárítási Központ továbbra is erejét megfeszítve dolgozik a magyar túsz mielőbbi kiszabadulása érdekében. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtóstábjának vezetője arra is kitért: amint lesz olyan új információ az ügyben, amelynek nyilvánosságra hozatala nem veszélyezteti az akció sikerét, azonnal közlik. A gyerekkatonák leszerelésében segédkező nyugállományú alezredest október 7-én rabolták el a nyugat-szudáni Dárfúr tartományban.
2010.12.07. 15:00
 
 
eBooks néven indult a Google könyváruháza
eBooks néven indult a Google könyváruháza, amelynek online felületén több millió könyvet ingyen olvashatnak az érdeklődők. Az Egyesült Államok területéről a hét eleje óta elérhető virtuális könyvesboltban olyan neves kiadók művei is megtalálhatók, mint a Macmillan, a Random House, illetve a Simon &Schuster. A fizetős és az ingyen letölthető tartalmakkal együtt a Google áruházából jelenleg mintegy 3 millió kötet érhető el - közölte Jeannie Hornung, a Google szóvivője. A Google eBooks nemzetközi változata várhatóan a jövő év elején indul.
2010.12.07. 15:00
 
MSZP: blöff a Fidesz politikai nyilatkozattervezete
Az MSZP politikai blöffnek tartja a miniszterelnök által is jegyzett politikai nyilatkozattervezetet, amely a szocialisták szerint több ponton ellentétes a jövő évi költségvetés tervezetével is, és a benne foglaltakat nem tartalmazza a parlament előtt lévő törvényjavaslat sem. Mesterházy Attila, az MSZP elnöke az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében a kötelező magánnyugdíj-pénztári tagok védelméről szóló Orbán Viktor, Kósa Lajos és Lázár János által jegyzett politikai nyilatkozattervezet kapcsán úgy értékelte: az csupán egy kétségbeesett kísérlet a kormányzati kapkodás leplezésére, a hazai és az európai közvélemény megnyugtatására.
2010.12.07. 14:45
 
Újabb bombát találtak a budafoki gázlónál
Ismét bombát találtak kedden a Magyar Honvédség tűzszerészei Budafokon. A tűzszerészekhez kedd reggel érkezett a bejelentés, hogy a budafoki gázlónál egy újabb, ez alkalommal egytonnás amerikai bombát találtak a munkálatok közben. Jelenleg a honvédség és a rendőrség munkatársai is a helyszínen vannak, és vizsgálják a körülményeket. A Magyar Honvédség tűzszerészei a robbanótestet markológéppel emelik uszályra, majd biztonságos helyre viszik, a gyújtót eltávolítják, a bombát pedig a központi gyűjtőhelyre szállítják. Szombaton a folyómeder kotrása közben egy 500 kilogrammos, amerikai gyártmányú, második világháborús rombolóbombát találtak a budafoki gázlónál.
2010.12.07. 14:45
 
Az EU támogatja Oroszország WTO-tagságát
Minden akadály elhárult annak útjából, hogy az Európai Unió támogassa Oroszország tagságát a Kereskedelmi Világszervezetben (WTO), a két fél képviselői kedden Brüsszelben jegyzéket írtak alá az EU egyetértéséről - jelentette be az Európai Bizottság egyik szóvivője. Megerősítette a megállapodás tényét José Manuel Durao Barroso, az uniós végrehajtó testület elnöke is, aki szerint immár reális az a várakozás, hogy Moszkva jövőre csatlakozhat a nemzetközi kereskedelmi csúcsszervezethez. A portugál politikus a két fél kapcsolatában mérföldkőnek nevezte a megegyezést. A WTO-n belül mindazonáltal még folytatódnak az egyeztetések az orosz csatlakozásról - tették hozzá brüsszeli források.
2010.12.07. 14:45
 
Az Új Széchenyi Terv céljai szerint több uniós forrás jut majd a kkv-nak
Az Új Széchenyi Terv céljai alapján a korábbi éveknél jóval több uniós forrást kapnak majd a kis- és középvállalkozások (kkv-k) - mondta Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) elnöke a Hungexpo partnertalálkozóján. Petykó Zoltán elmondta: az Új Széchenyi Tervben kiemelt cél a foglalkoztatás bővítése, az, hogy a kormány 10 év alatt 1 millió új munkahelyet kíván teremteni. Kiemelte: a magyar GDP előállításában, a foglalkoztatásban hangsúlyozott a kkv-k szerepe, ezért a kormány határozott célja, hogy a jövőben több uniós forráshoz jutassa a kkv-kat. Rámutatott: az uniós pénzek terén forrásátcsoportosításokat tervez az NFÜ a kkv-k számára.
2010.12.07. 14:45
 
Kínában idén 9,9 százalékkal nőhet a GDP
Kína gazdasága 9,9 százalékkal nőhet az idén, miközben nő az inflációs nyomás - közölte előrejelzését kedden a vezető kínai gazdasági "agytröszt", a tudományos akadémia mellett működő gazdaság-előrejelző intézet. Kína hazai összterméke (GDP) 10,6 százalékkal nőtt az idei harmadik negyedévben a tavalyi év azonos időszakához képest, és 9,4 százalékkal a szeptemberrel zárult idei első kilenc hónapban. Az intézet előrejelzése szerint jövőre 10 százalék körüli lesz a gazdaságnövekedés az ázsiai országban. A kínai gazdasági intézet szerint a fogyasztói árindex tovább emelkedett novemberben, de nem közölt becsült számot.
2010.12.07. 14:45
 
 
Szijjártó: adómentes lesz a pozitív reálhozam kivétele
Adómentes lesz az állami nyugdíjrendszerbe való áttérésnél a pozitív reálhozam, azaz az infláció mértékét meghaladó hozam felvétele készpénzben, illetve átvitele önkéntes nyugdíjpénztárhoz - hangsúlyozta a miniszterelnök szóvivője annak kapcsán, hogy a kormányfő két fideszes képviselőtársával közösen politikai nyilatkozattervezetet terjesztett a Ház elé a kötelező magánnyugdíjpénztárak tagjainak védelméről. Szijjártó Péter hozzátette: ennek a döntésnek a jogtechnikai következményeit a Nemzetgazdasági Minisztériumnál készülő törvényjavaslat fogja rendezni. Beszámolt arról, hogy a pozitív reálhozam kivételének adómentessége vita tárgyát képezte.
2010.12.07. 14:30
 
 
Budapestet is visszaminősítette a Moody's
A Moody's Investors Service kedden Baa1-ről Baa3-ra rontotta Budapest főváros kötvénykibocsátói minősítését. A lépés a hétfői, kormánykötvény-besorolási döntést követően történt. A város adósságának minősítési kilátása negatív. A Moody's magyarázatában kifejti, hogy a visszaminősítés tükrözi a főváros adósságának összefonódását az államadóssággal, mivel Budapest közvetlen adósságának 60 százaléka rendelkezik állami garanciával, a főváros egyéb adósságai pedig, nem-teljesítés esetén életbe lépő keresztszerződésekkel kapcsolódnak az állami garanciákhoz. A negatív kilátás Magyarország fiskális konszolidációs pályája körüli bizonytalanságokra, valamint a központi kormányzat magas államadósság-újrafinanszírozási igényére utal.
2010.12.07. 14:15
 
 
Engedélyezte az EU a magyar pénzintézeteket segítő intézkedések hosszabbítását
Jóváhagyta az Európai Bizottság kedden, hogy Magyarország hat hónappal, 2011. június 30-ig meghosszabbítsa a pénzintézeteket a pénzügyi világválságra adott válaszként segítő intézkedéscsomagot, amelynek keretében a jogosult hitelintézetek szigorú feltételek mellett juthatnak tőkéhez, valamint újonnan nyújtott rövid- és középtávú hitelekre érvényes garanciához. Az uniós végrehajtó testület a piacok stabilizálását célzó eredeti programot tavaly februárban engedélyezte.
2010.12.07. 14:15
 
Négy évet kapott a kisbéri késelő
Emberölés kísérlete miatt jogerősen négy év börtönbüntetésre ítélte a Győri Ítélőtábla azt a férfit, aki Kisbéren, ittasan, többször mellkason szúrta élettársa fiát. A bűncselekmény előtt az elkövető, az élettársa és fia egy kocsmában kisebb mennyiségű alkoholt fogyasztott, majd a férfi tovább ivott. Hazaérve veszekedni kezdett az asszonnyal, majd késsel megtámadta az emeletről lejövő fiút, aki távozásra szólította fel - mondta Ferenczy Tamás. A dulakodás közben az elkövető háromszor mellkason szúrta a hanyatt fekvő áldozatot, akinek végül sikerült elmenekülnie. A férfi ezután újra a kocsmába ment, majd a rendőrségen feladta magát.
2010.12.07. 14:00
 
 
Harminc éve gyilkolták meg John Lennont, legendája ma is él
Harminc évvel azután, hogy New Yorkban meggyilkolták John Lennont, legendája elevenebb, mint valaha: filmek készülnek, életrajzok jelennek meg róla, és nem csupán zenei örökségét ismerik el, hanem egy egész korszak jelképeként is méltatják. Amikor 1980. december 8-án négy, hátulról leadott lövéssel leterítették lakhelye, a Central Parkra néző elegáns Dakota-ház kapuja előtt, a Beatles egykori tagja már tizenkét éve második felesége, a japán Yoko Ono avantgárd művésznő oldalán élt, együtt nevelték közös fiukat, az akkor ötéves Seant. John Lennon, aki közismert volt pacifista meggyőződéséről, nem sokkal korábban ünnepelte negyvenedik születésnapját: idén október 9-én töltötte volna be hetvenedik életévét.
2010.12.07. 14:00
 
Több mint félezer magyar termék viseli a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet
A mostani 30 százalékról a jövő év végéig 50 százalékra kívánják növelni a magyar fogyasztók körében a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy ismertségét, amely már több mint 500 magyar terméken szerepel - mondta Simon Péter, az Agrármarketing Centrum igazgatója Budapesten. Az AMC vezetője azon a díjátadó gálán beszélt minderről, amelyen kilenc cég több mint 20 terméke kapta meg a jogot a védjegy viselésére. Simon elmondta: a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegy rendszerének fenntartására az idén mintegy százmillió forintot költöttek, jövőre azonban ennél többet kívánnak e célra fordítani. Megjegyezte ugyanakkor, hogy az AMC-nek még nincs pontos jövő évi költségvetése.
2010.12.07. 13:45
 
Hivatalosan is jóváhagyták az ír mentőcsomagot
Hivatalosan is jóváhagyták kedden az uniós országok pénzügyminiszterei az Írország megsegítésére kidolgozott 85 milliárd eurós pénzügyi mentőcsomagot. A konstrukciót egy héttel ezelőtt dolgozták ki, a mentőakcióban részt vesz a Nemzetközi Valautaalap (IMF) is. Az írek a pénz jelentős részét a válságos helyzetbe került bankrendszerük megszilárdítására fordítják majd. Tíz milliárd eurót azonnal banki feltőkésítésre fordítanak, 25-öt pedig a bankszektor esetleges további pénzügyi "injekciózásának" céljára tesznek félre. Az ír bankok a korábbi években eszközölt, nagyon kockázatos hitelkihelyezéseik következtében jutottak a tönk szélére.
2010.12.07. 13:45
 
Nincs hova elfolynia a csapadéknak a Közép-Tisza vidékén
Nincs hova elfolynia a csapadéknak a Közép-Tisza vidékén, ezért nő a belvízzel borított terület nagysága - közölte a Közép-Tisza Vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság PR-referense kedden az MTI-vel. Nagy Réka elmondta: egyelőre nagyobb gondot okoz a belvíz, mint a folyók áradása a Közép-Tisza vidékén, a talaj ugyanis nem tud több vizet elnyelni. Az igazgatóság működési területén a tíz belvízvédelmi szakaszból kilencben védekeznek, kettőnél harmadfokú, hatnál másodfokú, egynél pedig elsőfokú a készültség. Jelenleg több mint 40 ezer hektárt borít látható belvíz, ez pedig alig hatezerrel marad el az idei tavaszi csúcstól.
2010.12.07. 13:45
 
A hatok és Irán január vége előtt Isztambulban újra tárgyalnak
A hatok és Irán kedden Genfben megállapodtak abban, hogy január vége előtt Isztambulban újabb tárgyalási fordulót tartanak. Az előre vártnak megfelelően az iráni nukleáris dosszié ügyében nem történt előrelépés - közölték a tárgyalásokhoz közel álló, de meg nem nevezett források. A felek között közvetítő Catherine Ashton, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője részletesnek és lényegre törőnek nevezte a hétfői és keddi tárgyalásokat a befejezésük után ismertetett közleményében. Mint mondta, az Irán nukleáris programjával kapcsolatos nemzetközi aggodalmak álltak a tárgyalások középpontjában.
2010.12.07. 13:45
 
 
Kevesebb munkaadó tervez elbocsátást 2011 elején
A magyarországi munkáltatók 9 százaléka tervez munkaerő-csökkentést 2011 első negyedévében, míg az idei utolsó negyedévre még 13 százalék számolt ezzel, 2010 első negyedévében pedig még csaknem minden ötödik munkaadó tervezett elbocsátást - derül ki a Manpower munkaerő-piaci szolgáltató legfrissebb felméréséből. Szekeres Katalin, a Manpower Magyarország marketing vezetője a felmérés eredményeit bemutató sajtótájékoztatón elmondta: pozitív hír, hogy a megkérdezett munkaadók 10 százaléka tervez munkaerő-felvételt, emellett a gyáripar munkaadói a felmérés történetének legoptimistább előrejelzését adták, 16 százalékuk számolt be arról, hogy létszámbővítést tervez 2011 január-márciusban.
2010.12.07. 13:30
 
Nem léphetnek át a magán-nyugdíjpénztári tagok önkéntes pénztárba
A költségvetési bizottság harmada sem támogatta azt a szocialista párti indítványt, amely lehetővé tette volna, hogy a magán-nyugdíjpénztári tagok átlépjenek valamelyik önkéntes nyugdíjpénztárba. Ezt a javaslatot - mivel még az előtt született, hogy a kormány benyújtotta volna a maga törvényjavaslatát a magán-nyugdíjpénztári megtakarításoknak az állami nyugdíjpénztárba történő átviteléről - a kormánypárti képviselők okafogyottnak nevezték. A szocialista képviselők viszont a szabad választással érveltek, mire a kormánypártiak azzal reagáltak, hogy csak az állami nyugdíj a biztos, és hiba volt létrehozni a magánpénztárakat. Miután a javaslatot csak a négy szocialista képviselő támogatta, nem kerül az Országgyűlés elé.
2010.12.07. 13:30
 
Nem jár villamos a Móricz Zsigmond körtér és a Szent Gellért tér között
Nem járnak a villamosok Budapesten a Móricz Zsigmond körtér és a Szent Gellért tér között - közölte az MTI-vel kedden kora délután Herczeg Zoltán, a BKV fődiszpécsere. A fennakadás érinti a 18-as, a 19-es, a 47-es és a 49-es villamosjáratot, amelyek helyett a két tér között autóbusz szállítja az utasokat. A villamosforgalom azért szünetel, mert a Bartók Béla út 18. előtt egy csatornaszemből füst szivárog, és a helyszínt tűzoltók biztosítják - tájékoztatta az MTI-t Farnek Ernő, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság ügyeletese. A tűzoltók két autóval vonultak ki a helyszínre, és az Elmű, valamint a Fővárosi Gázművek illetékesei is a helyszínen tartózkodnak.
2010.12.07. 13:30
 
A Túr folyó öblébe fulladt egy férfi Túristvándiban
A Túr folyó vízimalom melletti öblébe fulladt egy férfi Túristvándiban - közölte a rendőrség az MTI-vel. A 48 éves helyi lakos eltűnését vasárnap jelentették be, holttestét a speciális mentők hétfőn találták meg - mondta Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A százados hozzátette: bűncselekményre utaló körülmény nem vetődött fel, az ügyet a fehérgyarmati rendőrkapitányság vizsgálja. Gere István századosnak, a vásárosnaményi vízirendészet parancsnokának tájékoztatása szerint a férfi eddig még nem tisztázott körülmények között esett a vízbe, holttestét a mátészalkai speciális mentők három búvára emelte ki a 3-4 fokos vízből.
2010.12.07. 13:30
 
Sarkozy Indiában a pakisztáni terroristákról beszélt
A világ nem fogadhatja el, hogy Pakisztánban terroristákat képezzenek ki, vagy hogy ott működő szervezetek álljanak terroristák mögött - jelentette ki kedden az indiai látogatáson tartózkodó francia államfő a 2008. novemberi mumbai terrortámadás áldozatainak emlékére rendezett szertartáson. "Elfogadhatatlan, hogy Indiát a vele szomszédos területekről veszélyeztessék terrorcsoportok. Elfogadhatatlan Afganisztán és katonáink számára, hogy a tálibok és az al-Kaida emberei menedékre találjanak Pakisztán határterületein" - mondta Nicolas Sarkozy.
2010.12.07. 13:30
 
LMP: indoklás nélkül bocsáthatnak el köztisztviselőket
Az LMP szerint a köztisztviselők jogállásáról szóló törvényjavaslat lehetővé teszi, hogy már a közigazgatásban is indoklás nélkül bocsáthassanak el munkavállalókat - írta az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében Szilágyi Péter. A képviselő úgy látja, hogy ez több tízezer köztisztviselőt érint, és ezentúl, ha valakit "politikailag vállalhatatlannak tart a település vezetése", szakmai munkájától függetlenül, a korábbinál jóval alacsonyabb költséggel el tudja küldeni őt. A politikus kitér arra is, hogy a törvény indoklásában a benyújtók - Tarlós István, Kósa Lajos és Kovács Zoltán - úgy fogalmaznak, hogy így lehetőség nyílik a "minőségi szakembergárda kialakítására".
2010.12.07. 13:15
 
December 12-én lép hatályba a Volán-társaságok jövő évi menetrendje
A Volán-társaságok új autóbusz menetrendje december 12-én lép hatályba, abban a járatszámok lényegében nem változnak, de a közlekedés jobban igazodik az igényekhez, így például bővül az ütemesen közlekedő helyközi járatok köre - mondta el Saslics Elemér, a Volán Egyesülés vezérigazgatója keddi sajtótájékoztatóján. Hozzátette, hogy a jövő évi menetrendben az eddigieken kívül Budapest-Székesfehérvár-Veszprém között is ütemes közlekedés szerint járnak a buszok. A Volán Egyesülés vezérigazgatója kiemelte: 17 kivétellel a Volán-társaságok végzik a közösségi közlekedési szolgáltatást Magyarország 3.152 településén.
2010.12.07. 13:15
 
 
Selejtes az új 100 dollárosok közel harmada
Az amerikai kormány leállította az új, biztonságosabb külsőbe öltöztetett 100 dolláros bankjegyek nyomtatását, miután kiderült, hogy a nyomdagépek hibája miatt a nyomatok 30 százaléka selejtes. A CNBC amerikai televízió információi szerint az új bankjegyekből eddig mintegy 1,1 milliárd darabot nyomtattak, de a régi pénzpapírhoz "szokott" nyomdagépek az új biztonsági elemeket tartalmazó papírt nem továbbítják megfelelően, így a hibátlan bankjegyek közé gyűrött, hiányos nyomatok is kerültek. A technikai problémák miatt úgy tűnik, hogy a 110 milliárd dollárnyi, azaz a forgalomban lévő amerikai fizetőeszköz 10 százalékának megfelelő pénz a zúzdába kerül.
2010.12.07. 13:15
 
 
London 2012: harmincezer jegyet igényeltek a magyaroknak
Harmincezer jegyet igényelt a magyarok részére a 2012-es játékokra a Pegazus Sport Tours, a Magyar Olimpiai Bizottság hivatalos utazási irodája, amely ötkarikás csomagjaival mintegy két-háromezer drukkernek kínál londoni szurkolási lehetőséget. A londoni olimpiai hivatalos jegyértékesítője - amint a keddi sajtótájékoztatón elhangzott - január 30-ig várja a visszaigazolást a szervezőktől (LOCOG), az értékesítés pedig március 1-én kezdődhet. Kamuti Balázs sportigazgató elmondta: a belépők jóval drágábbak lesznek, mint Pekingben, a legolcsóbb tikett 8500 forintba, a legdrágább - a megnyitóra - 725 ezer forintba kerül.
2010.12.07. 13:15
 
EL: már kaphatók jegyek a Debrecen-Sampdoria találkozóra
Már kaphatók jegyek a Debrecen labdarúgócsapatának idei utolsó Európa Liga-mérkőzésére, amelyet jövő csütörtökön a Koman Vladimirt foglalkoztató Sampdoria ellen vív a Puskás Ferenc Stadionban. A klub keddi tájékoztatása szerint a jegyeket Budapesten, a Syma Csarnok Dózsa György út felőli pénztárában - minden nap 10-től 18 óráig -, valamint Debrecenben, a három Loki-shopban (Tesco, Plaza,Malompark) lehet megvenni. A találkozó 21:05 órakor kezdődik majd.
2010.12.07. 13:15
 
A jövő évi költségvetés főszámait támogatta a költségvetési bizottság
Növekvő bevétellel és kiadással, ugyanakkor csökkenő hiánnyal fogadta el a jövő évi költségvetés főösszegeit a költségvetési bizottság kedden. Vita után bekerült a számok közé a tartalék összege is. A bevételi főösszeg 13.079 milliárd forint helyett 13.151 milliárd lett. A kiadási főösszeg 13.767 milliárd helyett 13.838 milliárd forintra emelkedett. A hiány 688,7 millió forintról 687,3 millió forintra csökkent. Az általános tartalék helyébe lépő "rendkívüli kormányzati intézkedésekre" szánt 90 milliárdos összeg nem változott. A bizottság 21 igennel, 3 szocialista képviselő nem szavazatával, illetve Veres János (MSZP) tartózkodásával fogadta el a számokat.
2010.12.07. 13:15
 
WikiLeaks: a francia bíróságok nem rendelték el a portál bezárását
Egyelőre maradhat a franciaországi szervereken a WikiLeaks, mivel a francia bíróságok nem voltak hajlandóak a szolgáltató kérésére gyorsított eljárásban állást foglalni arról, hogy az oknyomozó portál működhet-e legálisan Franciaországban. Octave Klaba, a WikiLeaks tartalmainak egy részét jelenleg befogadó franciaországi OVH képviselője hétfőn este közölte, hogy két városban is kezdeményezett jogi eljárást. A lille-i és a párizsi bíróság is azzal az indoklással utasította el a kérését, hogy a döntés alaposabb mérlegelést igényelne.
2010.12.07. 13:15
 
Peking kampánya ellenére a meghívottak többsége elmegy a Nobel-békedíj átadásra
A meghívott országok többsége ott lesz a Nobel-békedíj oslói átadóünnepségén - közölte kedden Geir Lundestad, a Nobel Bizottság titkára, cáfolva a kínai vezetés közlését, miszerint a többség nem megy el az eseményre. A Nobel Intézet szerint a Kína által folytatott példátlan ellenkampány dacára 44 követség erősítette meg részvételét a pénteki ünnepségen, amelyen távollétében adják át az idei Nobel-békedíjat Liu Hsziao-po bebörtönzött kínai polgárjogi harcosnak. Csak 19 hárította el a meghívást "különböző okokra hivatkozva". Ez utóbbiak között van Kína mellett Oroszország, Kazahsztán, Szerbia és Ukrajna az intézet közleménye szerint.
2010.12.07. 13:15
 
A kormánykoalíció megakadályozta a szlovák főügyész megválasztását
Megakadályozta az új szlovák főügyész megválasztását kedden a pozsonyi parlamentben a négypárti kormánykoalíció. A szavazáskor a koalíciós képviselők obstrukcióhoz folyamodtak és nem dobták be szavazólapjaikat az urnába. Ezzel megakadályozták, hogy a titkos szavazáson esetleg többséget kaphasson az ellenzék jelöltje. A legutóbbi szavazási körben ugyanis a koalíció néhány képviselője Dobroslav Trnka ellenzéki jelöltet támogatta Jozef Centés koalíciós jelölt ellenében. Most Trnka 71 szavazatot kapott, ez megegyezik az ellenzék képviselőinek számával, de nem volt elegendő megválasztásához, ahhoz ugyanis legalább 76 szavazat szükséges a 150 tagú törvényhozói testületben.
2010.12.07. 13:00
 
Új tulajdonos-főszerkesztő a Sport Plusznál
Új tulajdonos-főszerkesztője van a péntekenként megjelenő Sport Plusz színes sporthetilapnak. Bocsák Miklós valamennyi jogot megvásárolta a korábbi tulajdonos Gyárfás Tamástól. Az új tulajdonos-főszerkesztő az MTI-nek kedden elmondta, hogy a szerkesztőség valamennyi munkatársa vele tartott, és számos, elsősorban műfaji változtatást tervez a lapban. "A Sport Plusz régi olvasótáborának a visszaszerzése, és természetesen újak megszerzése is a célunk" - mondta Bocsák Miklós.
2010.12.07. 13:00
 
Simor: a Költségvetési Tanács átalakítása miatt növelni kell az MNB kapacitásait
Bár ma még nem tudni, hogy mi lesz az átalakuló Költségvetési Tanács feladata, de tekintettel arra, hogy a KT megszüntetett titkársága sokkal alaposabb elemzést végzett, mint eddig az MNB elemzői csapata, valószínűleg szükség lesz a jegybank kapacitásainak bővítésére - mondta Simor András jegybankelnök a GKI Gazdaságkutató konferenciáján egy kérdésre. Hangsúlyozta: a 2008-as, a reáladósságról és a kiadási szintekről szóló szabályrendszer a helyén marad, azt a kormány magára nézve kötelezőnek ismeri el. A törvény szerint a Költségvetési Tanácsnak adott esetben joga van arra, hogy ne javasolja a költségvetés jóváhagyását. Az azonban, hogy milyen alapon dönthet így, az a törvényből nem derül ki - tette hozzá.
2010.12.07. 13:00
 
Szabó: "óriási esélyeket" hagy ki az emberi jogok területén az alkotmányozás
Az állampolgári jogok országgyűlési biztosa szerint a jelenlegi alkotmányozási folyamat "óriási esélyeket" hagy ki az emberi jogok területén. Szabó Máté erről egy gyermekvédelmi konferencián beszélt Budapesten. Az ombudsman azt mondta, a jelenlegi alkotmányozási folyamat nem korrigálja a jelenlegi alkotmány hibáit, és nem látja a törekvést arra, hogy az új alkotmányban felzárkóztassák az országot az emberi jogok területén az elmúlt 20-30 évben elért fejleményekhez. Szabó Máté megítélése szerint ugyanis a sok elfogadott egyezmény, jegyzőkönyv dacára Magyarország elmaradt a nemzetközi, ENSZ- és EU-alapjogi rendszerektől, például az intézményrendszer kiépítése vonatkozásában.
2010.12.07. 12:30
 
Meghaltak a Szegeden elütött gyalogosok
A kórházban meghalt mind a két ember, akit elgázoltak kedd reggel Szegeden - közölte a rendőrség. Szeged-Szőregen egy 79 éves férfit gázolt el egy autó. A Szerb utcán Szeged felé haladt autójával egy 36 éves nő, amikor a járműve elé lépett a férfi. A gyalogos nem a kijelölt átkelőhelyen próbált átmenni az úton. A sofőr a balesetet már nem tudta elkerülni és elgázolta a férfit. Korábban egy 84 éves asszonyt ütött el egy autó a 47-es főút városba beérő szakaszán. A nő szabályosan, a gyalogátkelőhelyen akart átmenni az úton az Olajbányász tér közelében, amikor egy autó 30-40 kilométeres óránkénti sebességgel haladva fékezés nélkül elütötte.
2010.12.07. 12:15
 
QUAESTOR: még kétséges a gazdasági növekedés beindulása
A jövő évi költségvetés megteremti ugyan a feltételeket ahhoz, hogy beinduljon a gazdasági növekedés, de garantálni nem tudja, hogy valóban beindul ez a folyamat - mondta Háda Bálint, a QUAESTOR Zrt. vezető elemzője sajtótájékoztatón. Az elemző túlzónak tartja a jövőre várt 2,5 százalékos GDP-növekedést, véleménye szerint ezt a külső konjunktúra alakulása nem támasztja alá, Magyarország növekedését viszont továbbra is az export húzza. Várakozása szerint a munkanélküliség a következő évben sem tud érdemben javulni, várhatóan jövőre is a jelenlegi szinten marad és felsorakozhat a problémák közé az inflációs nyomás is.
2010.12.07. 12:00
 
Feljelentést tett a Jobbik kémkedés miatt a Wikileaks-ügy kapcsán
Kémkedés és feljelentés elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen büntetőfeljelentést tett Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese kedden a rendőrségen a Wikileaks-ügyben. A politikus a rendőrség Teve utcai székháza előtt újságíróknak azt mondta: a nyomozóhatóság dolga kideríteni, hogy milyen amerikai diplomaták hogyan vettek részt ebben a kémtevékenységben Magyarország ellen és ki az, aki esetleg Magyarország diplomatái, politikusai, közéleti személyésegei közül velük együttműködött. Volner János bírálta a kormányt, különösen a külügyminisztert, amiért - ahogyan fogalmazott - erélytelenül reagált a történtekre.
2010.12.07. 12:00
 
Új ügyfélszolgálati iroda fogadja az egyszerűsített honosítási kérelmeket
Új ügyfélszolgálati iroda fogadja az egyszerűsített honosítási kérelmeket január 3-ától Budapesten. Répás Zsuzsanna nemzetpolitikai helyettes államtitkár sajtótájékoztatón kiemelte: azt szeretnék segíteni az új irodával, hogy sorban állás és hosszas várakozás nélkül lehessen beadni a kérelmeket. Wetzel Tamás miniszteri biztos arról tájékoztatott, hogy az egyszerűsített honosítási eljárás bevezetésével kapcsolatban minden zökkenőmentesen halad, december közepére készen állnak majd a januári kezdésre.
2010.12.07. 12:00
 
MSZP: az LMP és Jobbik paktumot kötött a Fidesszel
Az MSZP szerint a Jobbik és az LMP háttéralkut kötött a Fidesszel, ezért szavazott meg a kormánytöbbség több olyan költségvetési módosító indítványt, amelyet a két ellenzéki párt nyújtott be. Török Zsolt, az MSZP szóvivője keddi sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott: a történtek "azt látszanak bizonyítani, hogy őfelsége ellenzékei mégis kedvesek őfelsége számára". A szóvivő véleménye szerint ezzel az LMP és a Jobbik hitelessége megkérdőjeleződik, és az igazi ellensúly az MSZP maradt.
2010.12.07. 12:00
 
 
Több szexre vágynak a 90 évnél idősebb férfiak
A 90 év feletti férfiak is érdeklődnek a szex iránt, ám a betegségek és a lehetőség hiánya visszatarthatja őket - közölték ausztrál kutatók. Az Annals of Internal Medicine című amerikai szakfolyóiratban hétfőn ismertetett vizsgálatban 2700, 75 és 95 év közötti férfit kérdeztek meg a kutatók egészségükről, kapcsolataikról és szexuális aktivitásukról. Mint Zoe Hyde, a Nyugat-Ausztráliai Egyetem munkatársa felidézte, a felmérés szerint a 90 és 95 év közötti férfiak mintegy ötöde számára maradt meg a szex legalább "valamelyest fontosnak". A szerzők úgy vélik, ez ellentmond az idős emberekről kialakult sztereotípiának, miszerint aszexuálisak lennének.
2010.12.07. 12:00
 
Törvény a Bethlen Gábor Alapról
A kormány az eddigi, határon túli magyarságnak szánt támogatási rendszerek legjobb elemeit építi be a nemzetpolitika végrehajtási struktúrájába a benyújtott indítvánnyal - mondta Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes a Bethlen Gábor Alapról szóló törvényjavaslat expozéjában kedden a parlamentben. Kiemelte: Magyarország már a rendszerváltoztatás idején megkülönböztetett figyelmet fordított az addig tőle elzárt nemzetrészekre. Mint mondta, a külhoni magyarság támogatása immár húszéves múltra tekint vissza. Az indítvány szerint a Bethlen Gábor Alap a Szülőföld Alap általános jogutódjaként működne, egységesítve a határon túli magyarságnak szánt támogatási rendszert.
2010.12.07. 11:45
 
Szünetel a gépjárműforgalom a tiszabecsi határállomáson
Kedden 13 óráig szünetel a gépjárműforgalom a Tiszabecs és Tiszaújlak közötti magyar-ukrán határállomáson - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese. Az ukrán határőrizeti szervek tájékoztatása szerint az átkelési szünetet az informatikai rendszer frissítése miatt rendelték el - mondta Fülöp Gergely szóvivő. Hozzátette: a gyalogosokat viszont a forgalmi szünet alatt is átléptetik a tiszabecs-tiszaújlaki határállomáson. A rendőrség a gépjárművel utazni szándékozóknak Tiszabecs helyett a Beregsurány és Asztély, valamint a Barabás és Mezőkaszony közötti határállomás igénybevételét ajánlja.
2010.12.07. 11:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558[1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista