2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Megkövette Malina Hedviget a szlovák miniszterelnök-helyettes
Megkövette Malina Hedviget, a magyar beszédéért négy éve Nyitrán megvert szlovákiai magyar diáklányt Rudolf Chmel, a szlovák kormány emberi jogi és kisebbségügyi miniszterelnök-helyettese. "Úgy vélem, hogy ebben az esetben megsérült az igazságos bírósági eljáráshoz való joga, mert a politikusok idő előtt beavatkoztak az ügy kivizsgálásába, sőt befolyásolták azt, s ezzel megsértették emberi méltóságát" - mutatott rá a miniszterelnök-helyettes abban a nyilatkozatában, amelyet az emberi jogok napja (december 10.) alkalmával tett közzé Pozsonyban.
2010.12.08. 19:00
 
 
Izrael enyhített a Gázai övezet zárlatán
Az izraeli kormány szerdán enyhített a Gázai övezet zárlatán, amelyet azután rendelt el, hogy a Hamász radikális palesztin szervezet átvette a hatalmat a területen. A kabinet közölte, hogy a virágon és földiepren kívül fokozatosan bútort, textiltermékeket és további terményeket is szállíthatnak az övezetben élő palesztin termelők külföldre. A döntés célja az, hogy enyhítsenek "a Hamász elnyomása és terrorista uralma alatt" senyvedő lakosságon - mondta a kabinet titkára. A blokád bírálói üdvözölték a döntést, de csak az első lépésnek tekintik az övezet gazdasági életének újjáélesztése felé.
2010.12.08. 19:00
 
 
Órát hirdet az összevert Ecclestone
Bizarr hirdetésre vállalkozott Bernie Ecclestone, a Forma-1 első embere, akit a minap durván összevertek és kiraboltak Londonban: saját kékre-zöldre ütlegelt, elkínzott arcát adta annak a svájci órának a reklámjához, amelyet elszedtek tőle támadói. A 80 esztendős Ecclestone-t a Forma-1-et igazgató cég londoni székháza előtt várta négy rabló november végén; a rajtaütés során tőle és 31 éves brazil barátnőjétől, Fabiana Flositól összesen 200 ezer font (65 millió forint) értékű ékszert és egyéb vagyontárgyat vettek el. Az elrabolt értékek között volt a Forma-1-es gyorsasági autóversenyek fő jogtulajdonosának 11 ezer font értékű, Hublot márkájú órája is.
2010.12.08. 18:45
 
Határon túli magyar egyházi méltóságokat fogadott Schmitt Pál
Határon túli magyar egyházi méltóságokat fogadott Schmitt Pál köztársasági elnök advent alkalmából szerdán Budapesten, a Sándor-palotában. "A mai magyaroknak talán minden korábbinál nagyobb szükségük van erős biztatásra, és ezt a biztatást a lelkipásztorok adhatják meg. Az önök személyén keresztül az emberek az örök értékekhez kötődnek, a biztos alapot keresik és kapják" - fogalmazott az államfő a díszebéd kezdete előtt. Schmitt emlékeztetett: jó pár éve hagyomány, hogy advent alkalmából a határainkon túli magyarság egyházi vezetőit vendégül látja a magyar államfő.
2010.12.08. 18:15
 
 
Márta István lehet a Budapesti Tavaszi Fesztivál vezetője
Budapest Főváros Önkormányzatának december 15-i közgyűlésén dől el, hogy Márta István, az Új Színház igazgatója lesz-e a Budapesti Fesztiválközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője - értesült az MTI. A fesztiválközpont vezetésére Tarlós István főpolgármester kérte fel Márta Istvánt, az előterjesztést Csomós Miklós kultúráért felelős főpolgármester-helyettes jegyzi. Márta István az MTI-nek megerősítette a felkérés tényét; mint fogalmazott, "a munka érdekli".
2010.12.08. 18:00
 
 
Floridában fellőtték a világ első kereskedelmi űrhajóját
Floridában szerdán fellőtték a világ első kereskedelmi űrhajóját a SpaceX társaság Falcon-9 rakétájával. A kísérlet célja, hogy a rakéta Föld körüli pályára állítsa a Dragon űrkabint, amelynek ezután vissza kell térnie a földre. A világon eddig erre csak egy féltucatnyi ország volt képes. A SpaceX vezérigazgatója, Elon Musk, a PayPal pénzügyi szolgáltató cég társalapítója arra számít, hogy a hordozórakéta már jövőre alkalmas lesz arra, hogy teherszállítmányokat vigyen fel a Nemzetközi Űrállomásra. Musk úgy véli, hogy a cég három éven belül már űrhajósok fellövésére is készen áll majd.
2010.12.08. 18:00
 
Kisebbségi választás: nyilvántartásba vette az első listát az OVB
Nyilvántartásba vette az első listát a januári kisebbségi választásra az Országos Választási Bizottság szerda esti ülésén; az első listát a Magyarországi Románok Országos Érdekképviseleti Egyesülete állította. A testület emellett öt jelölőszervezetet vett nyilvántartásba a választásra: a Magyarországi Szlovákok Szövetsége Közhasznú Szervezetet, az Örmény Kultúra Barátainak Erzsébetvárosi Egyesületét, a Magyarországi Szlovák Szervezetek Unióját, a Magyarországi Ukrán Kulturális Egyesületet és a Magyarországi Bem József Lengyel Kulturális Egyesületet. Ezzel 25-re emelkedett az OVB által nyilvántartásba vett jelölőszervezetek száma.
2010.12.08. 18:00
 
Árokba borult kamiont mentenek a 81-es főúton
Egy árokba borult kamion műszaki mentése miatt teljes szélességében lezárták a 81-es főút egy szakaszát Fejér megyében szerdán; a balesetben senki nem sérült meg, a kocsi is sértetlen maradt - közölte a rendőrség. A műanyag granulátumot szállító kamion még délelőtt borult az árokba. A főút forgalmát nem akadályozta, de a jármű kiemelése miatt teljes szélességében le kell zárni az út érintett szakaszát - mondta el a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A Székesfehérvár felől Mór irányába tartók a főútról Sárkeresztesnél, az ellenkező irányból érkezők Fehérvárcsurgó irányába tudják kikerülni a baleset helyszínét - tette hozzá R. Szabó Ágnes.
2010.12.08. 18:00
 
Javult a szánkóbalesetben megsérült kislány állapota
Javult az állapota és szerdán levették a lélegeztető gépről azt a nyolcéves kislányt, akit szombaton szállítottak a fővárosi Szent János Kórházba, miután testvérével egy autó elé csúsztak szánkózás közben - közölte a kórház főigazgatója szerdán budapesti sajtótájékoztatóján. Pintérné Gönczi Ágnes kifejtette: a kislánynak spontán légzése van, étkezik és kommunikál. A jelenlegi állapotából arra következtetnek, - hogyha így javul - két-három nap után elhagyhatja az intenzív osztályt és további kezelését a gyermekosztályon folytatják. Az MTI kérdésére azt mondta: bíznak benne és mindent megtesznek azért, hogy a kislány már otthon tölthesse a karácsonyt.
2010.12.08. 18:00
 
 
Luc Besson filmet forgat a Nobel-békedíjas mianmari ellenzékiről
Életrajzi filmet forgat Aung Szan Szú Kji Nobel-békedíjas mianmari ellenzéki politikusról Luc Besson francia rendező. A mianmari demokratikus változásokért küzdő filmben Michelle Yeoh alakítja a politikusnőt, a munkálatok már zajlanak, az alkotást a Mianmarral határos Thaiföldön forgatják. Az első kockákat épp a két ország közös határa mentén rögzítették, ezen a vidéken több menekülttábor is van, ahol közel 150 ezer mianmari él. A film várhatóan jövőre kerül a mozikba.
2010.12.08. 17:45
 
Változni fognak a betegellátás térítési díjai jövőre
Emelkednek jövőre a betegellátás térítési díjai - mondta az egészségügyért felelős államtitkár a szerdai kormányszóvivői tájékoztatón. Szócska Miklós közölte: előterjesztésről van szó, a javaslat megtalálható a Nemzeti Erőforrás Minisztérium honlapján is. Az államtitkár előre bocsátotta, a díjtétel-növekedés nem haladja meg a tervezett éves 3,5 százalékos inflációt, vagyis tételenként pár száz forintos emelésre lehet számítani. Az ápolási napdíj is emelkedni fog két lépcsőben; január 1-jétől 400 forint helyett 600 forintra, majd júliustól 800 forint lesz az ápolási napidíj.
2010.12.08. 17:30
 
A Kreml el tudná képzelni Nobel-békedíjasként Assange-ot
A Wikileaks alapítójának Nobel-békedíjra való felterjesztését, ennek lehetőségét vetette fel szerdán egy Dmitrij Medvegyev orosz államfő környezetéhez tartozó, neve mellőzését kérő forrás. Szerinte el kellene gondolkodni azon, miként lehetne Julian Assange-nak segíteni őrizetbe vételét követően - jelentették orosz honlapok. Az illető azt fejtegette, hogy az orosz vezetés ugyan nem túlságosan jó színben tűnt fel a Wikileaks honlapon nyilvánosságra hozott amerikai diplomáciai iratokban, de azért rokonszenvvel követi Assange tevékenységét, mert magyarázkodásra késztette az Egyesült Államokat.
2010.12.08. 17:30
 
Radioaktív kobaltot loptak el egy lengyel üzemből
Kis mennyiségű radioaktív kobaltot loptak el egy bezárt kelet-lengyelországi üzemből - közölte a lengyel állami nukleáris ügynökség szóvivője. Monika Skotniczna elmondta, hogy hét, 60-as izotópszámú kobalttal teli tartály tűnt el a lublini Ursus üzemből. A szóvivő elmondta, hogy a viszonylag csekély mennyiségű kobalt, ha tartályban marad, nem veszélyes az emberre. Az ügynökség a vonatkozó előírásoknak megfelelően tájékoztatta a külföldi radiológiai és nukleáris biztonsági intézeteket a kobalt eltűnéséről - fűzte hozzá.
2010.12.08. 17:30
 
Ombudsman: legyen azonnal lekérdezhető az ellopott okmányok adatbázisa
A sok visszaélésre hivatkozva Jóri András adatvédelmi biztos kezdeményezi, hogy az ellopott, elveszett, megsemmisült, megtalált, vagy érvénytelen személyi igazolványok, illetve a személyi azonosítóról és lakcímről szóló igazolványok adatbázisa váljon bárki számára térítésmentesen azonnal lekérdezhetővé. A biztos szerdán juttatta el a közleményét az MTI-hez, amely szerint panaszosok azt kifogásolták, hogy elveszett vagy ellopott személyi igazolványukkal visszaélve mobiltelefon-előfizetéseket kötnek, autókat, ingatlanokat vásárolnak, autókölcsönzőkből autókat lopnak, cégeket jegyeztetnek be, valamint hiteleket vesznek fel a nevükben.
2010.12.08. 17:15
 
BUX: +0,26 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 55,72 pontos, 0,26 százalékos emelkedéssel, 21.763,33 ponton zárt szerdán. A Mol árfolyama 0,25 százalékkal 20.000 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,76 százalékkal 5.330 forintra nőtt.
2010.12.08. 17:15
 
KDNP: Hoffmann Rózsa bírja a párt támogatását
Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár bírja mind a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP), mind a párt elnökének támogatását - közölte a kormánypárt sajtóirodája szerdán az MTI-vel azokra a napokban megjelent sajtóhírekre reagálva, hogy Semjén Zsolt nem állt ki államtitkára mellett. A Népszabadság hétfőn arról írt értesülésekre hivatkozva, hogy a Fidesz parlamenti frakciójának hétfői zárt ülésén kiálltak Pokorni Zoltán mellett a Hoffmann Rózsával folytatott oktatási vitában. A lap információi szerint a volt oktatási miniszter érveit fogadták el, s rosszallották, hogy a KDNP-s államtitkár "nem elég befogadó".
2010.12.08. 17:00
 
 
Párizsban a szakadó hó miatt lezárták a repülőtereket
Miközben Franciaország déli részén a hőmérséklet szerdán meghaladja a 15 fokot, a fővárosban és az ország északi részén dél óta sűrű pelyhekben szakad a hó. Párizsban a közlekedés néhány óra alatt gyakorlatilag lehetetlenné vált: a buszok teljesen leálltak, a prefektúra a kamionoknak megtiltotta a továbbhaladást, a repülőtereket lezárták. A francia meteorológiai szolgálat Franciaország húsz megyéjében hirdetett narancsszínű hidegriadót a havazás és a csúszós utak miatt. Párizsban alig három óra alatt 13 centiméternyi hó hullott, ami teljesen megbénította a főváros életét. A bevezető utakon csak lépésben lehet haladni, a körgyűrűn egy kilométer megtétele átlagosan egy óráig tart a párizsi autósoknak.
2010.12.08. 17:00
 
 
A kormány jövőre másfélszeresére növeli a sport támogatását
A kormány a jövő évi költségvetésben több mint másfélszeresére növeli az idei 16 milliárd forintos, sportcélokra fordítható állami keretet - közölte a Miniszterelnökség az MTI-vel. A közleményben Balogh Gábort, a miniszterelnök sportügyekért felelős tanácsadóját idézik, aki - mint írják - kiemelten fontosnak tartja, hogy jövőre több költségvetési forrás jut majd az állami, önkormányzati és egyéb sportlétesítmények fejlesztésére és fenntartására. Hangsúlyozzák: jövőre egyebek mellett elindítják a Puskás Ferenc Stadion és az olimpiai központok felújítását, továbbá nagyobb figyelmet fordítanak a települési közoktatási intézmények sportcélú építményeinek fejlesztésére is.
2010.12.08. 16:45
 
 
Korlátozza a kormány az egyoldalú kamatemelés lehetőségét
A jövőben a pénzintézetek a lakáscélú hitel- és kölcsön- vagy pénzügyi lízingszerződések esetében csak akkor emelhetik egyoldalúan a kamatot, ha azt a forrásköltségek növekedése, a hitelkockázat változása indokolja, vagy az adott tevékenység költségét növelő jogszabályváltozás történik. Nagy Anna kormányszóvivő a kabinet ülése után jelentette be, hogy a kormány rendeletet alkotott a szerződésekben előírt kamat egyoldalú módosításának feltételeiről. Leszögezte: a döntés arra is garancia, hogy a pénzügyi intézmények nem háríthatják át a különadót az ügyfelekre.
2010.12.08. 16:45
 
 
Selmeczi: nincs biztonságban a magánpénztárak vagyona
A nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott szerint egyre több a hír arról, hogy nincs jó kezekben a magán-nyugdíjpénztári vagyon. "Aggódunk, hogy ez a folyamat január végéig felgyorsul" - mondta Selmeczi Gabriella. A megbízott sajtócikkekre hivatkozva konkrétan a Honvéd Nyugdíjpénztárat említette, amely - mint mondta - az ingatlanbefektetésekből 200 millió forinttal szegényebben került ki. A PSZÁF figyelmébe fogja ajánlani a Honvéd vezetését és befektetési módszereit - mondta. Megerősítette: a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások reálhozama adómentes lesz.
2010.12.08. 16:45
 
 
Többletpénzt kapnak az alapellátó praxisok és a hajléktalanellátók
Többletpénzhez, 1 milliárd 730 millió forinthoz jutnak az alapellátó praxisok és a hajléktalanok ellátását biztosító szolgálatok - jelentette be az egészségügyért felelős államtitkár. Szócska Miklós a részleteket ismertetve elmondta, hogy 200 ezer forintot kapnak praxisonként a háziorvosi ellátásban területi ellátási kötelezettséggel rendelkező felnőtt, gyermek és vegyes praxisok. Ezen összegen felül további 200 ezer forintot kapnak a háziorvosi sürgősségi ellátást biztosító központi ügyeletek. A fogászati alapellátást nyújtók közül a heti 30 órás rendelési idejű praxisok 150 ezer forint különdíjazásban részesülnek - mondta el az államtitkár.
2010.12.08. 16:45
 
 
Tíz százalékkal több gyalogosgázolás történt eddig az országban
Az elmúlt évi adatokhoz képest idén 10 százalékkal több gyalogosgázolás történt, 2010-ben eddig 144-en vesztették életüket ilyen balesetben. Az Országos Rendőr-főkapitányság közölte honlapján, hogy az esetek többségében a gyalogosok hibájából történt a baleset, és zömében idősek halálával végződött, de a baleseti okok összetettebbek. Ezek közé sorolható a az út- és látási viszonyokhoz való nem megfelelő alkalmazkodás, illetve az időseknél a nehézkesebb mozgás, a figyelmetlenség, a lassabb reakció.
2010.12.08. 16:45
 
 
Kiengedték az előzetesből a gyerekmolesztálással vádolt szülőket
Kiengedték az előzetes letartóztatásból szerdán azokat a szülőket, akiket négy gyermekük brutális molesztálásával vádolnak. A két szülő - az ügy első- és másodrendű vádlottja - a lakhelyét nem hagyhatja el, de kiengedésük már nem jelent veszélyt a korábban zaklatott és bántalmazott gyerekekre, őket ugyanis még 2008-ban kiemelték a családból. Az egyik borsodi faluban élő három vádlott - a gyermekek apja, anyja és nagyapja - közös háztartásban, együtt nevelte 2008-ig a négy kiskorú fiút. A gyerekek a cselekmények időpontjában, 2008-ban 10, 9, 8 és 4 évesek voltak. A vádlottak mindhárman rendszeresen bántalmazták a gyerekeket, és szexuális aktusokra kényszerítették őket.
2010.12.08. 16:30
 
A Guantánamóból elengedett foglyok egy része ismét fegyvert fogott
Az Obama-kormányzat által haza vagy más országokba toloncolt guantánamói foglyok közül kettőről biztosan tudni, háromról pedig gyanítani lehet, hogy visszatért a fegyveres harchoz - tájékoztatta a nemzeti hírszerzés igazgatója a kongresszust a The Washington Post szerdai beszámolója szerint. A jelenlegi amerikai kormányzat összesen 66 foglyot szállíttatott el a fogolytáborból. A Bush elnök idején elbocsátott 532 rab közül 79-ről bebizonyosodott 66-ról pedig gyanítják az amerikai titkosszolgálatok, hogy visszatért a felkelők közé vagy folytatja a terrorista tevékenységet.
2010.12.08. 16:15
 
 
Vass: nem volt pazarló a gazdálkodás, százmilliós plusszal zárhat az Operaház
A Magyar Állami Operaház Budapest régi és új vezetése között lezajlott átadás-átvétel dokumentumai szerint az intézményben 2006 és 2010 között vagyonvesztés nem történt, és várhatóan 100 millió forintos maradvánnyal zárhatja a gazdasági évet a dalszínház - mondta Vass Lajos korábbi főigazgató sajtótájékoztatóján. Vass vezetői megbízatását október 22-én vonta vissza a nemzeti erőforrás miniszter, az operaház átvilágítását végző bizottságot vezető Hardy F. Gábor indoklása szerint azért, mert igen sok szabálytalanságot tártak fel és a vezetők gazdálkodását pazarlónak találták.
2010.12.08. 16:15
 
 
Ligakupa: továbbjutott a Siófok
Az Újpest szerdai legyőzésével a Siófok együttese bejutott a labdarúgó Ligakupa negyeddöntőjébe. Az A csoportból már korábban továbbjutott Kecskemétre a tavaszi folytatásban a címvédő Debrecen, a Paksra a Videoton, míg a Siófokra a Zalaegerszeg vár. Ligakupa, 6. (utolsó) forduló: B csoport: MTK-Vasas 1-2. A csoport végeredménye: 1. (és továbbjutott) Paksi FC 9 pont, 2. Vasas 6, 3. MTK Budapest 3. C csoport: Ferencváros-Lombard Pápa 4-2. A csoport állása: 1. Szombathelyi Haladás 7 pont/3 mérkőzés, 2. Ferencváros 5/3, 3. Lombard Pápa 1/4. D csoport: Siófok-Újpest 1-0. A csoport végeredménye: 1. (és továbbjutott) Siófok 10 pont, 2. Újpest FC 4, 3. Kaposvári Rákóczi 2.
2010.12.08. 16:00
 
 
Február végére elkészül a kormány reformprogramja
Február végére elkészül a Magyar Növekedési és Stabilitási Program, amely Magyarország strukturális reformprogramja - jelentette be Nagy Anna kormányszóvivő szerdán a kormány ülését követően. A kormányszóvivő közölte: a szerkezeti reformok a kormányzás valamennyi területét érintik. Elmondta még: a kormány a dokumentumot február végén tárgyalja meg, de reformprogram első változatát a kabinet már február elején elküldi az Európai Unió és az OECD illetékes szerveinek. Hozzátette: erről Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter már meg is állapodott Olli Rehn-nel, a Európai Bizottság gazdasági és pénzügyekért felelős biztosával.
2010.12.08. 16:00
 
Jogerősen lefokozták a Tettrekész Rendőrség Szakszervezetének főtitkárát
Jogerősen lefokozta a Fővárosi Ítélőtábla szerdai határozatával Szima Juditot, a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezetének főtitkárát - közölte az ítélőtábla. Mohácsi Zsuzsanna sajtószóvivő tájékoztatása szerint az ítélőtábla helyben hagyta a Fővárosi Bíróság (FB) katonai tanácsának korábbi ítéletét. Az FB április 29-én folytatólagosan elkövetett bujtogatás vétsége miatt ítélte 160 ezer forintos pénzbüntetésre és lefokozásra a szakszervezeti vezetőt. A Budapesti Katonai Ügyészség azért emelt vádat az alezredesi rendfokozatú főtitkár ellen, mert több, a szervezet honlapjára kikerült cikkben támadta a rendőri vezetőket. A katonai ügyészség három írás miatt indított eljárást.
2010.12.08. 15:45
 
Curling-Eb: győzött a magyar női válogatott, van esély a feljutásra
A magyar női curlingválogatott 8-2-re legyőzte a walesieket a svájci Champéryben zajló Európa-bajnokságon, így továbbra is van esélye arra, hogy feljusson az A csoportba. A hazai szövetség tájékoztatása szerint a B csoportban a csehek 8-6-ra verték az osztrákokat, az olaszok pedig 7-3-ra nyertek az angolok ellen, így hármas holtverseny alakult ki a második helyen. Az úgynevezett középre dobás eredménye alapján a magyarokat a második helyen emelték ki, így csütörtök este a rájátszás első fordulójában a csehekkel találkoznak, s ha nyernek, biztosan feljutnak az A csoportba.
2010.12.08. 15:45
 
EU: szigorítani kell a pénzügyi szolgáltatásra vonatkozó szankciókat
Szigorúbb szankciók mellett foglalt állást szerdán az Európai Bizottság a pénzügyi szolgáltatások területén érvényes jogszabályok megsértői ellen. Michel Barnier, az illetékes bizottsági tag a brüsszeli ülést követő sajtótájékoztatóján hangsúlyozta, hogy a szankciók ma tagállamonként igen eltérőek, és gyakran nem jelentenek hatékony visszatartó erőt. "Ha a pénzügyi intézmények nem tartják be a pénzügyi szolgáltatások területének uniós szabályait, a kereskedőknek és a vezetőknek rá kell ébredniük, hogy ez nem marad büntetlenül, és a válasz kemény lesz, akárhol is forduljon elő Európában jogsértés" - fogalmazott a francia biztos.
2010.12.08. 15:30
 
 
Viharos széllel csütörtökön hidegfront éri el Magyarországot
Csütörtök reggel viharos széllel hidegfront érkezik Magyarországra, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) másodfokú előzetes figyelmeztetést adott ki az ország jelentős részére. Az OMSZ szerint a viharos széllökések miatt a dunántúli régiókra, a közép-magyarországi és a dél-alföldi régió nyugati részére adtak ki narancssárga, másodfokú előzetes figyelmeztetést. Az északnyugatira forduló szelet a Dunántúlon és az ország középső részében több helyen viharos, óránként 90 kilométer feletti széllökések is kísérhetik. A front egyben határozott lehűlést is hoz, a hőmérséklet az ország döntő részén a reggeli 5, 10 fokról - a front áthaladtával - délutánra 0, +5 fokra esik vissza.
2010.12.08. 15:30
 
 
A Vatikán a világ legkörnyezetkímélőbb állama
Két, a napenergiát hasznosító berendezéssel a Vatikán lett a világ leginkább környezetkímélő állama. Az Osservatore Romano című vatikáni lap információi szerint az egyházi állam lakosonként 200 watt napenergiát termel. A Vatikán a világ legkisebb lakosú szuverén állama - az olasz főváros, Róma területén lévő egyházi államban csupán nyolcszázan élnek. Az olasz sajtó XVI. Benedek pápát máris zöld pápaként emlegeti a környezetvédelem érdekében tett intézkedései miatt. A hónap elején a Vatikán dolgozói már azt is fontolóra vették, hogy elektromos autóval helyettesítik a híres pápamobilt.
2010.12.08. 15:30
 
 
Az emberi jogi bizottság elfogadta a 2002-2010-es jogsértésekről szóló jelentést
Az emberi jogi bizottság üléséről kivonuló szocialistákat leszámítva a többi négy párt képviselői egyhangúlag elfogadták a 2002 és 2010 közötti jogsértésekről készült részjelentést szerdán. A részjelentést készítő Gaudi-Nagy Tamás jobbikos honatya a bizottsági ülésen történelmi jelentőségűnek minősítette a dokumentum elfogadását, amely az elmúlt nyolc év "emberi jogi válsághelyzetének kor- és kórképe". A jobbikos politikus a részjelentés megállapításait ismertetve elmondta: a szocialista, illetve szabaddemokrata kormányok már 2006 ősze előtt is szisztematikus jogkorlátozásra törekedtek hatalmuk megtartása érdekében azokkal szemben, akik tiltakoztak a "nemzet- és emberellenes" politika ellen.
2010.12.08. 15:30
 
 
Egy chilei börtöntűzben 81-en vesztették életüket
Tűz pusztított szerdán hajnalban a chilei főváros egyik börtönében, s a szerencsétlenségben legkevesebb 81 fogoly életét vesztette - közölték a büntetés-végrehajtási hatóságok. Az illetékesek jelenleg próbálják azonosítani a 81 halottat - mondta el (helyi idő szerint) a reggeli órákban egy szóvivő, aki további 19 ember sérüléséről számolt be. Az áldozatok többsége füstmérgezésben halt meg. A sérültek közül 14-en életveszélyes légúti égéseket szenvedtek. Luis Masferrer rendőrfőkapitány közlése szerint a tűz egy, az őrizetesek között lezajlott összetűzésben keletkezett a két és félszeresen túlzsúfolt, mintegy 1900 elítéltet őrző intézményben.
2010.12.08. 15:30
 
 
Génjeinkben van a pénzhez való érzék
Egy bizonyos génváltozat lehetővé teszi, hogy az emberek jobb pénzügyi döntéseket hozzanak: aki rendelkezik vele, inkább akkor vállal pénzügyi kockázatot, ha az ki is fizetődik - számoltak be eredményeikről amerikai kutatók. Cary Frydman, a Kaliforniai Technológiai Intézet kutatója már korábbi vizsgálatokból kiderítette, hogy összefüggés áll fenn bizonyos génváltozatok és a pénzügyi kockázatvállalás között. Most arra voltak kíváncsiak, hogy mi rejlik e mögött. 90 fiatal férfival játékos pénzügyleteket bonyolíttattak le. Mindegyikük kapott 25 dollár alaptőkét, amelynek egy részét "befektethette" 140 szimulált pénzügyletbe, vállalva a kockázatot - írta a Die Welt című német lap.
2010.12.08. 15:15
 
 
Meghosszabbították Benedek Fülöp előzetes letartóztatását
A Budai Központi Kerületi Bíróság nem jogerősen február 5-ig meghosszabbította Benedek Fülöp volt földművelésügyi szakállamtitkár előzetes letartóztatását. A Fővárosi Bíróság közlése szerint a gyanúsított terhére rótt bűncselekmények tényállása és jogi minősítése nem változott, a megalapozott gyanú nem gyengült. A házkutatások során olyan bizonyítékok kerültek elő, amelyek arra utalnak, hogy B. Fülöp értesült a nyomozati cselekményekről, és megalapozottan lehet következtetni arra, hogy a gyanúsított a tanúk befolyásolásával, és tárgyi bizonyítási eszköz, okiratok megsemmisítésével vagy elrejtésével megkísérelte megnehezíteni illetve veszélyeztetni a bizonyítási eljárás lefolytatását.
2010.12.08. 15:15
 
KDNP: a szocialisták rossz úton járnak az oktatás ügyében tett kijelentéseikkel
A Kereszténydemokrata Néppártnak meggyőződése, hogy a szocialista párt, illetve Hiller István szocialista politikus rossz úton jár, amikor az oktatásügyet pártpolitikai csatározások színhelyévvé próbálja tenni. Ezt a kormánypárt sajtóirodája közölte szerdán az MTI-vel a szocialisták szerdai sajtótájékoztatójára reagálva. Hiller István ezen azt mondta, hogy az MSZP a felsőoktatási törvény koncepciójának visszavonását és átdolgozását javasolja a KDNP-nek, mert az szerintük szakmai értelemben rossz, ha bevezetnék, egyetlen állami egyetem sem tudná teljesíteni a működési feltételekre vonatkozó előírásokat.
2010.12.08. 15:00
 
Londoni elemzők: jövőre javulhat a magyar államháztartás egyenlege
A legutóbbi kormányintézkedések hatására jövőre látványosan javulhat a magyar államháztartás egyenlege, ám az eddigi lépések nem kezelik a strukturális problémákat, ezért az utána következő években ismét egyenlegromlás valószínű - vélekednek londoni felzárkózó piac elemzők a 2011-es magyarországi kilátásokra adott év végi előrejelzéseikben. A Barclays Capital, a City egyik legnagyobb befektetési bankcsoportja átfogó feltörekvő térségi prognózisában azt jósolta, hogy a magyar kormány "agresszív" költségvetési intézkedései rövid távon serkenteni fogják a növekedést, azonban ez a növekedésélénkítő stratégia "már egy-két éven belül" az államháztartási hiány újbóli meredek emelkedéséhez vezethet.
2010.12.08. 15:00
 
 
Platini: Orbán Viktor sokat segíthet a futballnak
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke szerint sokat segíthet a futball globális problémáinak megoldásában, így például a fogadási csalások elleni harcban vagy az utánpótláskorú játékosok védelmében Orbán Viktor, mivel január 1-től Magyarország lesz az Európai Unió soros elnöke. A francia sportdiplomata a budapesti látogatása után tartott szerdai sajtótájékoztatón elmondta, hogy a magyar kormányfővel azonos hullámhosszon volt ezekben a kérdésekben. Találkozójukon jelen volt Csányi Sándor, a magyar szövetség elnöke is, aki arról számolt be, hogy a miniszterelnök újra megígérte egy új, nemzeti stadion felépítését belátható időn belül a Puskás Ferenc Stadion helyén.
2010.12.08. 14:45
 
 
EU-engedély a magyar lakáshitel-támogatási program meghosszabbítására
Engedélyezte az Európai Bizottság annak a magyar lakáshitel-támogatási programnak a meghosszabbítását, amelynek célja a gazdasági visszaesés által sújtott lakástulajdonosok segítése. A program értelmében az állam úgynevezett áthidaló kölcsönökre vállal kezességet, amelyekből a tulajdonosok - legfeljebb két éven keresztül - az eredeti lakáscélú kölcsön havi részleteinek egy részét törleszthetik. A bizottság szerint a program jól meghatározott célokat szolgál, kellően precízen tervezett az elérésükhöz, korlátozza a verseny torzulását, s ezért meghosszabbítható június 30-ig.
2010.12.08. 14:45
 
 
Csökkenhet a köztisztviselők felmentési ideje
Januártól a köztisztviselők felmentési ideje nem lehetne több 2 hónapnál, ha az erről szóló önkormányzati bizottsági módosító indítványt elfogadja az Országgyűlés. A köztisztviselők jogállásáról szóló törvénymódosításhoz nyújtott be módosító indítványt Kovács Zoltán a parlament önkormányzati bizottságának elnökeként. A bizottság azt indítványozza, hogy január 1-től változtassák meg a köztisztviselőkre vonatkozó felmentési idő mai szabályait. A hatályos törvény szerint a köztisztviselőket legalább két hónapos felmentési idő illeti meg, amely a közszolgálati jogviszonyban töltött évekkel arányosan növekszik, de a nyolc hónapot nem haladhatja meg.
2010.12.08. 14:45
 
2,3 milliárd forint értékű adócsalást derített fel a VPOP
Adócsalás és adóra elkövetett különösen nagy kárt okozó csalás megalapozott gyanúja miatt nyomoznak mozifilmek és 3D-s produkciók készítésével, valamint értékesítésével foglalkozó gazdasági társaságokkal szemben - közölte a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága (VPOP). A közlemény szerint az elkövetők a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján fiktív számlák felhasználásával 2,3 milliárd forinttal károsították meg a központi költségvetést, és ez az összeg a nyomozás során még tovább nőhet. A bűnelkövetői kör a filmek gyártására és értékesítésére egy komplex számlázási láncolatot hozott létre.
2010.12.08. 14:30
 
 
Kövér a határon túli magyarok képviseletéről is tárgyalt horvát kollégájával
Magyarország meg szeretné oldani a határain kívül élő magyar állampolgárok parlamenti képviseletét, s ebben számít Horvátország tapasztalataira - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerdán, miután Budapesten fogadta a horvát parlament elnökét, Luka Bebicet. Kövér László közölte, hogy a két ország történelmi okokból fakadóan is stratégiai partnernek tekinti egymást. "Magyarország szomszédai sorában Horvátországgal kiemelkedően jók a kapcsolatok", semmilyen téren nincs probléma. Horvátország rendezte a határain kívül, a diaszpórában élő horvátok képviseletét, a világszerte szórványban élő horvátságnak három parlamenti delegáltja van - mondta a horvát parlament elnöke.
2010.12.08. 14:15
 
Ismét fölcsuszamláshoz riasztották a miskolci tűzoltóság egységeit
Ismét földcsuszamláshoz riasztották a miskolci tűzoltóság egységeit szerdán, most a Miskolc, Ibolya utca végén található hegyoldal csúszott meg - tájékoztatta a tűzoltóság szóvivője az MTI-t. Bódi Zoltán közölte: körülbelül 20 köbméter föld csúszott le az útra, fákat is magával sodorva, amelyek villanyvezetékekre dőltek. A helyszínt a tűzoltók átadták az áramszolgáltatónak, a fákat ők távolítják majd el. Mint mondta, erre a területre - hasonló történések miatt - tavasszal már két esetben is kivonult a tűzoltóság.
2010.12.08. 14:15
 
Az EU bírálja Izraelt a telepépítésekkel kapcsolatos hajthatatlansága miatt
Az Európai Unió szerdán sajnálatát fejezte ki amiatt, hogy Izrael nem hajlandó befagyasztani ciszjordániai építkezéseit, s leszögezte, hogy továbbra is törvénytelennek tekinti a zsidó telepek bővítését, amely "szembemegy" a térségbeli békeerőfeszítésekkel. "Sajnálattal állapítjuk meg, hogy az izraelieknek nem állt módjában elfogadni a moratórium meghosszabbítását, ahogy azt az Európai Unió, az Egyesült Államok és a közel-keleti kvartett követelte" - hangsúlyozza Brüsszelben közzétett nyilatkozatában Catherine Ashtonnak, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselőjének szóvivője, Maja Kocijancic.
2010.12.08. 14:15
 
MSZP: a magán-nyugdíjpénztári tagok ne lépjenek át az állami rendszerbe
Az MSZP azt tanácsolja a magán-nyugdíjpénztári tagoknak, hogy ne lépjenek át az állami nyugdíjrendszerbe. Harangozó Gábor szocialista országgyűlési képviselő - az Oroszvári Péter Sociestas alelnökkel közösen tartott - szerdai sajtótájékoztatóján közölte: a felosztó-kirovó nyugdíjrendszer fenntarthatatlan, nem ad biztonságot a mai fiatalok nyugdíjas éveire. A szocialista politikus arra bíztatott mindenkit, hogy maradjon magán-nyugdíjpénztári tag, ne engedje összeomlani ezt a pillért. Azoknak, akik attól félnek, hogy emiatt elveszítik az állami nyugdíjjogosultságukat, azt üzente: "ez az arrogáns kormány nem fog örökké tartani Magyarországon".
2010.12.08. 14:00
 
Baleset miatt lezárták a ferihegyi gyorsforgalmi utat
Baleset miatt lezárták a ferihegyi gyorsforgalmi utat, ahol mentőautó és személygépkocsi ütközött szerdán, nem sokkal dél után - közölte Kormos Endre, a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel. A balesetben egy ember súlyosan megsérült. Arról az ügyeletesnek egyelőre nem voltak információi, hogy melyik járműben ült a megsérült ember.
2010.12.08. 14:00
 
A Fidesz korábbi üzemanyagár-csökkentő követelését kéri számon a Jobbik
A Jobbik a Fidesz-KDNP idén januárban, ellenzékben tett üzemanyagár-csökkentő követelését kéri számon a kormányerővé vált pártokon. Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője szerdán, Budapesten tartott sajtótájékoztatón emlékeztetett: szerdától a benzin és a gázolaj ára is történelmi csúcsra drágult, a forint gyengülése miatt pedig további áremelkedésekre lehet számítani a következő hetekben. Az ellenzéki politikus az MTI kérdésére válaszolva elmondta: pártja már egy gesztusértékű árcsökkentéssel is elégedett lenne, amit szerintük az üzemanyagokra rakódó jövedéki, illetve forgalmi adó mérséklésével lehetne elérni.
2010.12.08. 13:45
 
 
A házasság kedvesebbé teszi a férfiakat
Megházasodásuk kedvesebbé teszi a férfiakat, vagy legalábbis kevésbé antiszociálissá - állítják amerikai kutatók. A Michigani Egyetem pszichológusai 12 évnyi statisztikát felölelőn követték nyomon férfiak életét, azok 17 éves korától 29. életévükig. Akkorra 60%-uk már megnősült. A kutatók arra jutottak, hogy a házas 29 évesek kevésbé garázdák és tivornyázók, mint azok a velük egykorúak, akik nőtlenek. A tudósokban felmerült, hogy feltehetően a szelídebb férfiak hajlamosabbak a házasságra, így eleve kedvesebb "alapanyagúak" a férjek. Ezért egypetéjű ikerpárok életútját is elemezték, ami azután csak megerősítette tézisüket: a megnősült fivér viselkedése rohamosan javult, míg a továbbra is agglegényé nem változott.
2010.12.08. 13:45
 
Kiemelt támogatás a hátrányos helyzetűek ösztöndíjára és lakhatására
A jövő évi költségvetésben kiemelt összeg áll majd rendelkezésre a hátrányos helyzetűek ösztöndíjára, és fokozottan támogatni akarja a kormány a lakhatási körülmények javítását is - erről Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár beszélt az MTI-nek a szegénység és a társadalmi kirekesztés elleni küzdelem európai éve záró rendezvényének szünetében. Az Útravaló-programban és roma ösztöndíjprogramokra a Nemzeti Erőforrás Minisztérium, valamint a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium költségvetésében csaknem 3 milliárd forint áll majd rendelkezésre, a lakhatási körülmények javítására pedig mintegy 4,5 milliárd forint juthat uniós forrással együtt - fejtette ki.
2010.12.08. 13:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555[1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista