2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Magyar Nemzet: Oszkónak is szemet szúrtak az Omninvest szerződései
Kénye-kedve szerint változtathatta az előző kormány idején az állammal kötött megállapodás tervezetét a hazai vakcinagyártó Omninvest Kft., így végül drágábban adhatta a patikákba szánt oltóanyagot - írta a Magyar Nemzet a birtokába került, a Bajnai-kormány pénzügyminisztere által írt levélre hivatkozva. A lap szerint a volt miniszter a levelet 2009 augusztusában írta Garamhegyi Ábelnek, a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium akkori szakállamtitkárának. "Ha megengedsz egy személyes, de őszinte véleményt, egy ilyen cég ilyen minőségű tárgyalási folyamattal normál üzleti körülmények között már rég kiközösítette volna magát minden civilizált üzleti körből" - fogalmaz Oszkó Péter.
2010.12.13. 07:30
 
Elsüllyedt egy dél-koreai halászhajó
Elsüllyedt egy dél-koreai halászhajó az Antarktisz közelében, a Déli-óceánon, fedélzetén 42 tengerésszel: négyen életüket vesztették közülük, 18-an pedig eltűntek. Az új-zélandi tengerészeti hatóságok közlése szerint a szerencsétlenség hétfőn történt - helyi idő szerint reggel fél hétkor -, 1400 mérföldre (2250 kilométerre) délre az új-zélandi partoktól. A mentésről egyelőre nem ismeretesek részletek, csak annyi, hogy a dél-koreai parti őrség az új-zélandi hatóságoktól kért segítséget a süllyedő hajó legénységének kimentéséhez, s húsz embert fel is vettek a mentőhajók. A halászhajón dél-koreai, kínai, indonéz, Fülöp-szigeteki, orosz és vietnami tengerészek szolgáltak.
2010.12.13. 07:30
 
Dominikában is terjed a kolera
Újabb négy koleramegbetegedést regisztráltak vasárnap a Dominikai Köztársaságban, s a Haitival szomszédos országban - ahol a járvány halálos áldozatainak száma már meghaladta a kétezret - ezzel már 32-re emelkedett az ismertté vált fertőzések száma. A Dominikában és az egyesült államokbeli Floridában is november közepén jelent meg a kolera, amikor már Haitin javában tombolt a járvány. A dominikai közegészségügyi minisztérium beszámolója szerint az újabb kolerás eseteket az északi Santiago tartományban, illetve a Haitivel határos Elías Pina és Dabajón tartományokban észlelték.
2010.12.13. 07:30
 
 
Thaci miniszterelnök deklarálta pártja győzelmét Koszovóban
A vasárnap tartott koszovói parlamenti választások első részeredményei alapján Hashim Thaci jelenlegi miniszterelnök deklarálta pártja, a Koszovói Demokrata Párt győzelmét. A koszovói függetlenség kinyilvánítása óta először tartott általános választásokon az 1,6 millió választásra jogosult polgár 47,8 százaléka adta le voksát. Koszovó szerbek lakta körzeteiben jóval alacsonyabb volt a részvétel, mert a helyi szerb politikusok a választás bojkottjára szólítottak fel.
2010.12.13. 07:30
 
Népszabadság: csúszik az eszközkezelő
Még várni kell a bajba került lakáshitelesek segítését célzó nemzeti eszközkezelőre; a társaságról szóló törvényjavaslat a többször módosított határidőre sem készült el, és idén várhatóan már nem is kerül a parlament elé - írta hétfői számában kormányközeli forrásra hivatkozva a Népszabadság. A kormány őszi parlamenti jogalkotási terve szerint a nemzetgazdasági tárcának valamikor október folyamán kellett volna a parlament elé terjesztenie a Nemzeti Eszközkezelő Társaság (NET) létrehozásáról szóló törvényt, a javaslatot pedig novemberben kellett volna elfogadni - emlékeztetett a lap.
2010.12.13. 07:15
 
Népszabadság: elbocsátott munkaügyis vezetők Borsodban
Azonnali hatállyal, indoklás nélkül menesztették a napokban az Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ hat Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kirendeltségének vezetőjét - írta a Népszabadság. A lap információi szerint a vezetőket - kettő kivételével - nemcsak a beosztásából távolították el, hanem egyik napról a másikra megszüntették a munkaviszonyukat is. A Népszabadság egy, a neve elhallgatását kérő borsodi munkaügyi dolgozóra hivatkozva azt írta: az elbocsátások a miskolci, a sátoraljaújhelyi, a sárospataki, a tokaji, a mezőcsáti és a kazincbarcikai kirendeltségek vezetőit érintették. A kazincbarcikai és a sárospataki kirendeltségek eddigi vezetőit visszaminősítették ügyintézővé - tették hozzá.
2010.12.13. 07:15
 
Népszava: helyettese lehet Bakonyi utódja a Főgáz élén
A Fővárosi Gázművek (Főgáz) Zrt. jelenlegi vezérigazgató-helyettese, Koncz László léphet előre és válthatja a cég élén a december 15-től távozni kényszerülő Bakonyi Tibort - értesült a Népszava. A napilap azt írta: amikor nemrég hivatalosan is bejelentették, hogy Tarlós István főpolgármester leváltja a fővárosi önkormányzat többségi tulajdonában lévő közszolgáltató cég vezérigazgatóját, azt is közölték: Bakonyi Tibort "érdemei elismerése mellett más fontos feladattal fogják megbízni." A Főgáz-vezér négy éve irányította a vállalatot, azelőtt MSZP-s főpolgármester-helyettesként dolgozott - emlékeztetett a lap.
2010.12.13. 07:15
 
 
Lefejezett holttesteket találtak egy mexikói városban Guerrero államban
Lefejezett holttesteket találtak egy mexikói városban Guerrero államban szombaton - közölte a helyi rendőrség. A három megcsonkított holttestre az Acapulco-Pinotepa Nacional autópálya egyik hídja mellett bukkantak rá, s a három fiatal férfinak a kezét is levágták. Az első vizsgálatok szerint lőtt seb nem volt rajtuk, így a rendőrség azt feltételezi, hogy haláluk oka a lefejezés volt. A holttestek mellett egy üzenetet is hagytak a kegyetlen gyilkosságok elkövetői, de ennek tartalmáról egyelőre nem közölt semmit a rendőrség.
2010.12.13. 07:15
 
A Jobbik meghallgatná az albizottsági ülést "szabotáló" képviselőket
A Jobbik meghallgatná a sajtó és kulturális bizottság ellenőrző albizottsági ülésén a testület kormánypárti képviselőit, hogy kiderüljön, miért nem jelennek meg a grémium ülésein. Novák Előd, az albizottság jobbikos elnöke vasárnap esti, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szükséges számú aláírás gyűlt össze az albizottságban, így beidézik Lukács Lászlót, Menczer Erzsébetet, Németh Zoltánt és Szabó Csabát is. A kérelmet Karácsony Gergely (LMP), Hiller István (MSZP) és Novák Előd írta alá. A jobbikos albizottsági elnök közleményében kitért arra, hogy korábban a Fidesz által delegált tagok le is mondtak albizottsági tagságukról, de később ezeket a helyeket ismét betöltötték, de az ülésekre nem jártak el a képviselők.
2010.12.12. 22:00
 
 
Clinton felkereste Holbrooke-ot a kórházban
Hillary Clinton külügyminiszter és Mike Mullen, az amerikai egyesített vezérkar főnöke a George Washington Egyetem klinikáján felkereste Richard Holbrooke-ot, akit szombaton aortaszakadás miatt műtöttek meg Washingtonban. A 69 éves Holbrooke állapota az orvosok szerint stabil, de válságos. A magas rangú diplomata a boszniai háborút lezáró, 1995-ös daytoni békemegállapodás kiharcolása miatt vált világszerte ismertté. Barack Obama amerikai elnök vasárnap bejelentette, hogy feleségével együtt imádkozik Holbrooke felépüléséért, akit az amerikai külpolitika "kiemelkedő alakjának" és csapata kulcsfigurájának jellemzett.
2010.12.12. 22:00
 
Primera División: Zaragozában nyert a Real Madrid
A Real Madrid biztosan győzött Zaragozában a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján. A hazaiaknál a 85. percben állt be Pintér Ádám. Eredmény: Real Zaragoza-Real Madrid 1-3 (0-2). Gól: Gabi (54., 11-esből), illetve Özil (15.), Ronaldo (45.), Di Maria (47.).
2010.12.12. 21:45
 
Férfi kosárlabda NB I: paksi győzelem Szombathelyen
Az Atomerőmű tíz ponttal győzött Szombathelyen a férfi kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján. Eredmények: Falco-Szova KC Szombathely - Atomerőmű 76-86.
2010.12.12. 21:45
 
 
Lengyel szenátusi elnök: Magyarország és Lengyelország alkosson EU-elnöki párost
Bogdan Borusewicz, a lengyel szenátus elnöke budapesti látogatása során vasárnap kijelentette: fontos, hogy Magyarország és Lengyelország 2011-ben alkosson EU-elnöki párost. Magyarország a jövő év első felében, Lengyelország pedig a második félévben látja el a soros EU-elnöki teendőket. "A magyar siker a lengyel munka alapja lesz, szeretnénk a magyar sikerekből táplálkozni" - mondta a lengyel parlament felsőházának elnöke az Országgyűlés elnökével közösen tartott sajtótájékoztatón kettejük megbeszélése után. Borusewicz felhívta a figyelmet: ritka alkalom, hogy a két ország egyazon évben, egymást követően töltheti be az EU-elnökséget.
2010.12.12. 21:45
 
 
BorsodChem: az erőműben történt üzemzavar után újraindult a termelés
Újraindult a termelés az észak-borsodi BorsodChem Zrt-ben, ahol vasárnap üzemzavar miatt a termelő üzemeket le kellett állítani, és csökkenteni kellett kapacitásukat. A vegyipari vállalat közlése szerint a BorsodChem erőműben, majd a BorsodChem Therm gőzfejlesztő kazánban vasárnap reggel 9 óra 25 perckor fellépő üzemzavar miatt a cég termelő üzemeinek gőzellátása jelentősen visszaesett. Emiatt szükségessé vált a termelés jelentős csökkentése, illetve leállítása. A leállítás során a TDI (toluilén-di-izocianát) üzemben egy impulzusvezeték dugulása miatt kis mennyiségű foszgén jutott az elszívás alatt lévő, zárt épületbe. A társaság hozzátette, hogy a hibát a karbantartók azonnal megszüntették.
2010.12.12. 21:45
 
Fideszes jelöltek nyertek Békésben az időközi polgármester-választásokon
Fideszes jelöltek nyertek a Békés megyei Köröstarcsán és Dombiratoson az időközi polgármester-választásokon vasárnap - közölték az érintett települések jegyzői az MTI-vel. A két községen azért kellett időközi választást tartani, mert október 3-án szavazategyenlőség alakult ki az első két helyezett között. Köröstarcsán a választópolgárok 59 százalékának (1321 szavazat) részvétele mellett Smiri László Zoltán, a Fidesz és a Magosz közös jelöltje nyert 644 szavazattal. Őt Nagy László (MSZP) követte 589, míg a harmadik helyen a független Wagner Márton végzett 88 vokssal.
2010.12.12. 21:30
 
Kövér László szerint információs terrorizmus a WikiLeaks-kiszivárogtatás
Az Országgyűlés elnöke a WikiLeaks-botrány kapcsán vasárnap kijelentette: információs terrorizmusnak tartja, hogy a bizalmas dokumentumokhoz hozzájuthattak és azokat kiszivárogtatták. Kövér László az MTI kérdésére válaszolva beszélt erről a magyar és a lengyel sajtó képviselőinek, miután megbeszéléseket folytatott a lengyel szenátus budapesti látogatáson tartózkodó elnökével. A házelnök azt mondta, információs terrorizmusnak lehet minősíteni az ügyet, ha a kiszivárogtatás szándékos volt. Ha pedig nem gondolták végig az illetékesek, hogy mit csinálnak, akkor a demokráciát veszélyeztető gyerekes dologról van szó - tette hozzá.
2010.12.12. 21:30
 
Magyar-román jégkorongliga: FTC-győzelem az alapszakasz végén
A Ferencváros simán nyert az Újpest ellen a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga alapszakaszának vasárnapi zárómérkőzésén. Eredmény: FTC-Orangeways - Újpest 12-5 (4-2, 4-2, 4-1).
2010.12.12. 21:30
 
Három zalai településen választottak polgármestert
A Zala megyei Dobriban és Zalaszántón az eddigi polgármester nyerte el ismét a választók bizalmát, Csödén pedig új polgármester vezeti a községet. A három zalai településen azért kellett időközi választást kiírni, mert október 3-án szavazategyenlőség miatt eredménytelen volt a voksolás. A mintegy 200 lakosú Dobri körjegyzője, Hercz Judit az MTI-nek elmondta: az eddigi települési vezető, a függetlenként indult Horváth Albin Sándor 81, ellenfele, az ugyancsak független Lógár Zoltán 66 szavazatot kapott, továbbá egy érvénytelen voksot találtak. Hozzátette: a 171 szavazásra jogosult helyben lakó közül 148-an vettek részt a voksoláson, tízzel többen mint két hónappal ezelőtt.
2010.12.12. 21:15
 
Két autó is elgázolt egy idős férfit Budapesten
Életét vesztette egy 62 éves férfi, miután két autó is elgázolta vasárnap este Budapesten, a III. kerületi Szentendrei úton. Kormos Endre, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-nek elmondta: a férfit, aki nem a kijelölt átkelőhelyen akart átmenni a Vasút sornál, először egy Árpád híd felé haladó autó gázolta el. A baleset miatt átesett a másik sávba, ahol egy a híd felöl érkező autó is elütötte. A férfi a helyszínen életét vesztette. A rendőrség jelenleg is helyszínel, de a forgalmat ez jelentősen nem befolyásolja - mondta Kormos.
2010.12.12. 21:15
 
 
Viszonylag nyugodt légkörben zajlottak a koszovói választások
Koszovóban vasárnap este hétkor véget ért a parlamenti választás - az első az ország függetlenségének 2008 februári kihirdetése óta -, s az exit-pollok, a leszavazottak körében végzett felmérés szerint Hashim Thaci miniszterelnök Koszovói Demokrata Pártja vezet. A választásokon csak kisebb incidensek történtek, a részvétel elmaradt a várakozásoktól. Hivatalos eredményt legkorábban csak hétfőre ígérnek, ám a különböző nem-kormányszervek már hétfőre virradó éjjel közzétesznek becsléseket. Délután fél négykor az állami választási bizottság szerint az 1,6 millió választásra jogosult polgár 34,1 százaléka adta le voksát.
2010.12.12. 21:15
 
Felhős, szeles idő és +1, -3 fok fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint nagyrészt erősen felhős vagy borult lesz az ég, legfeljebb rövid időre szakadozhat fel a felhőzet, és lehet helyenként kevés napsütés. Többször, több helyen fordul elő csapadék: vasárnap eleinte nyugaton még zápor, majd ott is egyre inkább hózápor várható, sőt északkeleten havazás valószínű. Az északnyugati szél északkelet kivételével többfelé lesz erős, vasárnap estétől a Dunántúlon viharos széllökésekre is számítani kell. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -2 és -7, a legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn +1 és -3 fok között alakul.
2010.12.12. 20:45
 
Szocialista jelölt nyerte az időközi képviselőválasztást Pesterzsébeten
Szocialista jelölt nyerte a vasárnapi időközi képviselőválasztást a Budapest XX. kerületének 12-es számú egyéni választókerületében. Kiss Irén, a helyi választási iroda vezetője elmondta, a 19,5%-os részvétellel zajló választáson Csaszny Márton szocialista jelölt 461 szavazatot kapott, Takács Pálma, a Fidesz-KDNP jelöltje 365 szavazatot, míg Nagy Tibor LMP-s jelölt 56-ot. A választási iroda vezetője közölte azt is, a nap folyamán rendkívüli esemény nem zavarta meg a választást. Az időközi választást azért kellett Pesterzsébeten kiírni, mert az október 3-ai általános önkormányzati választáson szavazategyenlőség alakult ki az első két jelölt között; akkor Csaszny Márton és Takács Pálma egyaránt 633 szavazatot kapott.
2010.12.12. 20:45
 
Primera División: kikapott az Espanyol Bilbaóban
Az Espanyol 2-1-es vereséget szenvedett Bilbaóban a spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójának vasárnapi játéknapján. Primera División: Athletic Bilbao-Espanyol 2-1, Hércules-Málaga 4-1, Real Mallorca-Racing Santander 0-1, Sporting Gijón-Levante 1-1.
2010.12.12. 20:30
 
Női kosárlabda NB I: nyert a Szolnok és a Sopron
A női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján: Eredmények: BEAC-Újbuda - MKB-Euroleasing Sopron 68-82, Szolnoki NKK - Atomerőmű KSC 79-66, Nanette FTC - Pécs 2010 57-62.
2010.12.12. 20:30
 
 
Az OKÉT sürgős összehívását kezdeményezi a szervezet munkavállalói oldala
Az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács (OKÉT) azonnali, sürgős összehívását kezdeményezi az érdekegyeztető testület munkavállalói oldala - jelentette be Fehér József ügyvivő. Fehér szerint az OKÉT ülésen mielőbb napirendre kell venni a jövő évi közszolgálati bérfejlesztési kérdéseket, valamint a törvénykezési gyakorlat megváltoztatásának ügyét. Az ügyvezető az előbbivel kapcsolatban arra mutatott rá: nem tudnak semmit a kormány által vállalt 21,7 milliárd forintos kompenzációs keret elosztásának módjáról, arról, hogy kiket érint, milyen módon történik annak kifizetése, és milyen részletszabályokat tervez a kormány.
2010.12.12. 20:15
 
 
Női kézilabda Eb, középdöntő: Magyarország-Ukrajna 26-25
Újabb lépéssel került közelebb a reménybeli elődöntőhöz a magyar női kézilabda-válogatott azzal, hogy a dán-norvég közös rendezésű Európa-bajnokság lillehammeri középdöntőjében vasárnap 26-25-re legyőzte az ukrán csapatot. Az első félidő szoros csatát hozott, egyik alakulat sem tudott két gólnál nagyobb különbséggel vezetni. A második játékrészt jól kezdték a magyarok, 18-14-re elhúztak, ám a 46. percben egyenlő lett az állás. A izgalmas hajrában végül sikerült minimális különbséggel nyerni. A hétfői pihenőt követően kedden 16:15-kor a szintén legyőzhető hollandok lesznek az ellenfelek, szerdán pedig a svédek következnek.
2010.12.12. 20:15
 
Bundesliga: otthon kapott ki a Mainz
Szalai Ádám csapata, a Mainz hazai környezetben szenvedett vereséget a Schalke 04 együttesétől a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén, ezzel a másodikról a negyedik helyre csúszott vissza a tabellán. A magyar játékos a 61. percben, csereként lépett pályára a találkozón, amelyen mindkét fél kihagyott egy 11-est. Eredmény: FSV Mainz 05-Schalke 04 0-1 (0-1). Gól: Farfán (30.). Freiburg-Borussia Mönchengladbach 3-0 Az állás: 1. Borussia Dortmund 16 39-9 43 pont, 2. Bayer Leverkusen 16 33-23 32, 3. Hannover 96 16 24-24 31, 4. FSV Mainz 05 16 26-17 30, 5. SC Freiburg 16 23-23 27, 6. Bayern München 16 26-17 26, 7. 1899 Hoffenheim 16 30-20 24, 8. Eintracht Frankfurt 16 23-21 23.
2010.12.12. 20:00
 
Kitakarították a Jangce-folyót a Hármasszoros-duzzasztógátnál
Környezetvédelmi dolgozók 78 ezer tonnányi hulladékot gyűjtettek be a Jangce-folyónak a Hármasszoros-duzzasztógátnál felgyűlt vízéből. A Hszinhua hírügynökség jelentése szerint 21 ezer csónakkal több mint 68 ezer ember dolgozott az október 26. óta tartó nagytakarításon, amelyet az tett lehetővé, hogy október végén elérte legmagasabb, 175 méteres szintjét a tározó vize, és jobban a felszínre került, könnyebben begyűjthetővé vált csónakokkal a rengeteg szemét. A takarítók főleg fatörzseket, ágakat és egyéb növényi hulladékot gyűjtöttek be, de tömérdek háztartási szemetet is, mivel a Jangce felső szakasza mentén élő 150 millió ember szervezett hulladékeltakarítás híján közvetlenül a folyóban szabadul meg a szeméttől.
2010.12.12. 19:45
 
Premier League: döntetlent játszott a Chelsea
A Chelsea döntetlent játszott a londoni rivális Tottenham Hotspur otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 17. fordulójának vasárnapi játéknapján. A címvédő Kékek - akik a 92. percben Didier Drogba révén 11-est hibáztak - sorozatban ötödik bajnoki mérkőzésükön maradtak nyeretlenek, míg a házigazdák hatodik meccsükön nem kaptak ki megszakítás nélkül. Eredmények: Premier League, 17. forduló: Tottenham Hotspur-Chelsea 1-1 (1-0). Gól: Pavljucsenko (16.), illetve Drogba (71.). Bolton-Blackburn 2-1, Wolverhampton-Birmingham 1-0. Az állás: 1. Arsenal 16 34-18 32 pont, 2. Manchester City 17 24-13 32, 3. Manchester United 15 35-16 31, 4. Chelsea 17 31-12 31, 5. Tottenham Hotspur 17 25-22 27.
2010.12.12. 19:30
 
 
Lengyel pénzügyminisztérium: sikerült megállapodni az EU-val nyugdíjügyben
A lengyel pénzügyminisztérium hét végi közleménye szerint sikerült megállapodni az Európai Bizottsággal abban, hogy figyelembe veszik a nyugdíjreform költségét az államháztartási hiány kiszámításakor. "Az Európai Bizottság már nem tagadja annak tényét, hogy a nyugdíjreform költségét számításba kell venni a közadósság és a hiány kiszámításában" - olvasható a lengyel pénzügyminisztérium sajtóosztályának közleményében. A részletekről jövőre, az első negyedév végéig döntenek az EU gazdasági és pénzügyminiszterei - tették hozzá.
2010.12.12. 19:30
 
Női kézilabda Eb: francia siker a magyar csoportban
A franciák két góllal nyertek vasárnap a hollandok ellen a dán-norvég közös rendezésű női kézilabda Európa-bajnokság magyar érdekeltségű középdöntős csoportjában, Lillehammerben. Eredmény: Franciaország-Hollandia 23-21 (13-10).
2010.12.12. 19:00
 
Fini: Berlusconi azért akar kormányfő maradni, hogy elkerülje a pereket
Gianfranco Fini, az olasz képviselőház elnöke vasárnap az olasz televízióban azt mondta: Silvio Berlusconi kormányfő azért akar hatalmon maradni, hogy ne foghassák perbe. Fini nyáron szakított egykori szövetségesével és az őt követő híveivel arra készül, hogy kedden a parlamenti bizalmatlansági szavazáson megbuktassa a kormányt. Fini szerint Berlusconi csupán azért ragaszkodik a kormányfői székhez, hogy elkerülje az adócsalás és korrupció miatt rá váró pereket. A politikus szerint, még ha Berlusconi túl is élné a szavazást, parlamenti többsége oly csekély, hogy a kormány gyakorlatilag megbénul.
2010.12.12. 18:45
 
 
Megszavazták az MDF új nevét és az új szerkezeti rendszert
Jólét és Szabadság (JeSz) lett az MDF új neve, miután a párt vasárnapi országos gyűlésén a tagok 76 százaléka támogatta a javaslatot. Hollós János, a párt sajtófőnöke a szavazást követően az MTI-nek elmondta, az új név mellett a tagok az új szerkezetet és az új irányvonalat is elfogadták. A párt hivatalosan a következő küldöttgyűlés után változtatja meg a nevét, erre várhatóan február elején kerül sor - mondta. Makay Zsolt pártelnök a gyűlés szünetében tartott sajtótájékoztatón azt mondta, az MDF vasárnap lezár egy korszakot, rendbe teszi szellemi és ideológiai alapkérdéseit és egyértelműsíti, hogy filozófiai alapja az Antall József által megfogalmazott polgári eszme.
2010.12.12. 18:30
 
11 koszovói albánt tartóztattak fel Hegyeshalomnál
Tizenegy koszovói albánt tartóztattak fel Hegyeshalomnál a mosonmagyaróvári rendőr-kapitányság járőrei - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A migránsok közül három gyermek, két fiatalkorú és hat felnőtt a debreceni befogadóállomásról indult útnak szombaton - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. A koszovói albánok humanitárius tartózkodási engedéllyel rendelkeztek, de ez nem jogosította fel őket, hogy elhagyják Magyarországot. Ellenük idegenrendészeti eljárás indult, és már vissza is szállították őket Debrecenbe - mondta Kálmán Gabriella sajtóreferens.
2010.12.12. 18:30
 
 
9,5 méter magas hóembert építettek Lengyelországban
Lengyelország legnagyobb, 9,5 méter magas hóemberét építette meg helyi lakosok egy csoportja az ország délnyugati részén fekvő Trzebnica városban. A Gazeta Wyborcza című lap beszámolója szerint a hóemberépítők hat napon át dolgoztak Milocineken, akinek kalapja egy nagy üres hordó, orra pedig egy útjelzőbója. Az újság szerint az emberek eleinte unaloműzésből kezdtek a hóemberépítésbe, de aztán magával ragadta őket a becsvágy. Az óriáshóember péntek óta látható Trzebnica mellett.
2010.12.12. 18:15
 
 
A magán-nyugdíjpénztári megtakarítások elvonása ellen tüntettek a Hősök terén
A magán-nyugdíjpénztári megtakarítások elvonása ellen szervezett tüntetést vasárnap délutánra a Hősök terére az Az én nyugdíjam nevű civil szerveződés. A demonstráción mintegy ezren jelentek meg, a felszólalók pedig a magán-nyugdíjpénztári rendszerben való maradásra szólítottak fel. A rendezvény műsorvezetője, Kecskés György, a civil szerveződés egyik tagja úgy fogalmazott, megmutatják, hogy hárommillió pénztártag nem engedi "megzsarolni magát". Hozzátette, demonstrációjukkal fel akarják hívni a figyelmet a kormány által tervezett "nyugdíjkolhozra".
2010.12.12. 18:00
 
 
Valóban "fizikai" támadás érte a brit trónörökös feleségét
Valóban érte "fizikai" atrocitás Károly brit trónörökös feleségét, Kamilla hercegnőt a minapi, súlyos zavargásokká fajult londoni diáktüntetésen - az erről szóló sajtóértesüléseket erősítette meg részlegesen a brit belügyminiszter. Theresa May a Sky News hírtelevízióban úgy fogalmazott: a tüntetők, akik London belvárosában támadtak rá a trónörökös pár autójára, "fizikai kapcsolatba" kerültek Kamillával. A miniszter szerint ugyanakkor arra nincsenek egyértelmű bizonyítékok, hogy - amint az a brit sajtóban megjelent - a támadók egy bottal ütötték volna meg a trónörökös feleségét. Theresa May kijelentette: tudomása szerint volt "bizonyos fizikai kapcsolat" a tüntetők és Kamilla között.
2010.12.12. 18:00
 
 
Folytatódott a volt horvát miniszterelnök kihallgatása Ausztriában
Folytatódott Ivo Sanader volt horvát miniszterelnök kihallgatása vasárnap ausztriai kiadatási fogságában - közölte a politikus ügyvédje. A kihallgatáson "általános vádakkal szembesítették" Sanadert és ő tagadta azokat - mondta Werner Suppan az osztrák sajtónak. A volt kormányfő tagadja azt is, hogy szökésben volt, amikor őrizetbe vették. A korrupcióval gyanúsított Sanadert pénteken, nemzetközi elfogatóparancs alapján fogták le Salzburg térségében, egy nappal azután, hogy hazájában felfüggesztették parlamenti képviselőként élvezett mentelmi jogát. Sanadert az egyik autópályán tartóztatta fel az osztrák rendőrség.
2010.12.12. 18:00
 
Serie A: a Brescia legyőzte a Sampdoriát
A kiesés ellen küzdő Brescia hazai pályán meglepetésre legyőzte a Sampdoriát az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján. A három magyar légióst foglalkoztató csapatoknál a hazaiaknál Vass Ádám a 73. percig volt a pályán, Feczesin Róbert pedig végig a cserepadon foglalt helyet. A vendégeknél Koman Vladimir az 55. percben állt be. AS Roma-Bari 1-0, Brescia-Sampdoria 1-0, Cagliari-Catania 3-0, Catania Lecce-Chievo 3-2.
2010.12.12. 17:45
 
Bundesliga: magabiztos freiburgi győzelem
A házigazda Freiburg magabiztos győzelmet aratott a sereghajtó Mönchengladbach felett a német labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi játéknapján. Eredmények: Freiburg-Borussia Mönchengladbach 3-0 (2-0). Gól: Cissé (19., 59.), Barth (41.), Borussia Dortmund-Werder Bremen 2-0, Kaiserslautern-VfL Wolfsburg 0-0, 1. FC Köln-Eintracht Frankfurt 1-0, Bayern München-St. Pauli 3-0, Hamburger SV-Bayer Leverkusen 2-4.
2010.12.12. 17:45
 
Holland bajnokság: idegenben győzött az Ajax
Az Ajax tartja a lépést a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató, listavezető PSV Eindhovennel a holland labdarúgó-bajnokságban: az amszterdami alakulat a 18. forduló vasárnapi nyitómérkőzésén idegenben győzte le a Vitesse csapatát. Súlyos, 6-2-es vereséget szenvedett a címvédő Twente a Heerenveen stadionjában. A vendégek az 51. percben még egyenlítettek, 2-2 után azonban a hazaiak 26 perc alatt négyszer találtak a kapuba. Ousama Assaidi három gólt szerzett. Eredmények: Vitesse-Ajax 0-1, Heerenveen-Twente 6-2 Groningen-Alkmaar 0-0, Feyenoord-Excelsior 1-0. Az élcsoport: 1. PSV Eindhoven 38 pont/18 mérkőzés, 2. Twente 37/17, 3. Ajax 35/18, 4. Groningen 33/17, 5. Alkmaar 32/17.
2010.12.12. 17:30
 
 
Serie A: a Milan könnyedén nyert a Bologna ellen
A listavezető AC Milan magabiztos, könnyed játékkal gyűjtötte be a három pontot a Bologna otthonában az olasz labdarúgó-bajnokság 16. fordulójának vasárnapi nyitómérkőzésén. Eredmény: Bologna-AC Milan 0-3 (0-2). Gól: Boateng (9. p), Robinho (35.), Ibrahimovic (60.).
2010.12.12. 17:00
 
 
Egy svéd férfi 43 éve vezetett jogosítvány nélkül
Negyvenhárom éve vezetett jogosítvány nélkül egy svéd férfi, aki Magyarországra tartva bukott le Németországban. A hatvanéves férfi nem tudott járművezetői engedélyt felmutatni, amikor német rendőrök vasárnap ellenőrzésre megállították a 3-as autópályán, Nürnberg térségében. A nürnbergi rendőrök svéd kollégáikhoz fordultak, akik megerősítették, hogy az illető nevén nincs jogosítvány. Erre a svéd férfi elismerte, hogy már 43 éve vezet engedély nélkül. A német rendőrök elvették a slusszkulcsot a svédtől, aki kénytelen volt tömegközlekedési eszközzel folytatni az útját.
2010.12.12. 17:00
 
A hatos lottó 49. heti nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 49. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták ki: Nyerőszámok: 16, 19, 22, 24, 32, 41. Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt; 5 találatos szelvény 49 darab, nyereményük egyenként 272.120 forint; 4 találatos szelvény 2.426 darab, nyereményük egyenként 5.495 forint; 3 találatos szelvény 38.882 darab, nyereményük egyenként 1.200 forint.
2010.12.12. 16:45
 
Hatalmas viharok pusztítanak a Közel-Keleten
Óriási széllökésekkel kísért esők zúdultak a Közel-Kelet több államára. Vasárnap Libanonban meghalt egy nő, Izrael partjainál elsüllyedt egy hajó, és lezárták Egyiptom legnagyobb földközi-tengeri kikötőjét. Szokatlanul heves viharokkal köszöntött be a tél, véget vetve a hetek óta tartó igen enyhe, száraz időjárásnak. A múlt héten még 20 fok körüli meleget most fagypont körüli hőmérséklet váltotta fel. Damaszkusz utcáit hó borítja, az iskolák hazaküldték a diákokat, a szír hatóságok lezárták Tartuszt, az ország egyik fő kikötőjét, s hasonlóan járt el Egyiptom is tengeri kapujával, Alexandriával.
2010.12.12. 16:45
 
Tabajdi: "nem lefutott meccs" a magánnyugdíjpénztárak ügye
Nem tekinthető "lefutott meccsnek" az Európai Bizottság és a magyar kormány vitája, és a magánnyugdíjpénztári befizetések államosításával kapcsolatban további külföldi kritikák és megrovások fogják érni a magyar kormányt - vélekedett Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti (EP-) delegációjának vezetője, az MTI-hez vasárnap eljuttatott, két másik szocialista EP-képviselőtársával, Herczog Edittel és Göncz Kingával közösen jegyzett nyilatkozatában. Az Európai Bizottság, válaszul a magyar kormány által tervezett döntésre, olyan intézkedés bevezetését tervezi, amely szankcionálja a kötelező magánnyugdíjpénztári pillér felszámolását - közölte Tabajdi.
2010.12.12. 16:45
 
Levélben kéri egy szocialista politikus,hogy ne szavazzák meg a nyugdíjtörvényt
Nyílt levélben fordult az országgyűlési képviselőkhöz Kunhalmi Ágnes, az MSZP elnökségi tagja, amelyben azt kéri, hogy ne szavazzák meg hétfőn a parlamentben a nyugdíjreformról szóló törvényjavaslatot. Kunhalmi Ágnes a vasárnap az MTI-hez is lejuttatott nyílt levelében úgy fogalmaz: "önnek tudnia kell, hogy ha hétfőn támogatja ezt a jogszabályt, azzal nem csak egy rövid távú, a mostani kormány költségvetését szolgáló döntést hoz. (...) Azt üzeni minden magyar embernek, hogy nem érdemes a jövőjére gondolnia, nem érdemes megtakarítania, mert az állam bármikor lecsaphat vagyonára".
2010.12.12. 16:30
 
 
Németország "meghívta" Csehországot az euróövezetbe
Németország a közelmúltban felkérte Csehországot, hogy lépjen be az euróövezetbe, és vezesse be az eurót - állítja a Lidové Noviny című cseh konzervatív napilap hétvégi kiadása megbízható forrásokra hivatkozva. "Szívesen látnánk önöket a klubban" - mondta Angela Merkel német kancellár Petr Necas cseh kormányfőnek, amikor az augusztusban Berlinbe látogatott. Merkel jelezte: Csehország Németország szövetségese lehetne abban, hogy rendet teremtsenek az euróövezetben. Necas a lap kérdésére nem kívánta kommentálni beszélgetését Merkellel. A cseh miniszterelnök környezete viszont megerősítette, hogy az idézett mondat és az ajánlat valóban elhangzott.
2010.12.12. 16:30
 
Egy év után újra jár a vonat Abaújban
Egy év szünet után ismét közlekedik vonat Abaújban, az első, feldíszített szerelvény vasárnap indult el, az új menetrend szerint ezentúl naponta hat vonat jár Szerencs és Hidasnémeti között. Ódor Ferenc, (Fidesz) a térség országgyűlési képviselője az eseményen az MTI-nek azt mondta: a térségnek reményt és örömöt ad, hogy újra jár a vonat. Egy évvel ezelőtt, 2009. december 10-én szűnt meg a vonatközlekedés, ez ellen jószerivel mindenki tiltakozott, a térség amúgy is halmozottan hátrányos településeit érzékenyen érintette, a turizmus is hiányát szenvedte, hiszen a vonal mentén fekvő Boldogkőváralja vára sokakat vonzott, és sokan vonattal mentek odáig, a diákok pedig vonattal jártak iskolába, főleg Szerencsre - tette hozzá.
2010.12.12. 16:00
 
Szendrőnél már stagnál, Edelénynél még emelkedik a Bódva vízszintje
A Borsod megyei Szendrőnél szombat estétől stagnál a Bódva vízszintje, Edelénynél továbbra is árad. Szendrőben már hét szivattyúval dolgoznak, hogy a víz ne érje el azt a három ingatlant, amelyet már megközelített az ár. Szaniszló János, a település független polgármestere az MTI-nek azt mondta: folyamatosan dolgoznak a szivattyúkkal, hogy ne következzen be komolyabb probléma. Hozzátette: a Bódva vízszintje szombat estétől nem emelkedett, és mivel a nagy vízbefolyások - például a Rakacai-víztározóból engedett vízmennyiség) lecsökkentek, bíznak abban, hogy lassan apadni fog a folyó.
2010.12.12. 16:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546[1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista