2020. július 12., vasárnap - Izabella
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Egy kerékpárját toló férfit gázoltak halálra Ballószögön
A helyszínen meghalt egy kerékpárja toló férfi, akit egy személygépkocsi elütött csütörtökön Ballószög belterületén - közölte a rendőrség az MTI-vel. A személygépkocsit egy 24 éves kecskeméti férfi vezette - mondta Szabó Anita főhadnagy, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.
2010.12.16. 17:45
 
 
Sandra Bullock az év asszonya a People szerint
Az Oscar-díjas Sandra Bullockot választotta meg az év asszonyának a People amerikai magazin. Az idén a mélységeket és a magasságokat is megjárt színésznő a Forbes magazin szerint a 2010-es év legjobban kereső színésze. Miután Bullock A szív bajnokai című drámában nyújtott alakításáért elnyerte az Oscar-díjat, majd később a Golden Globe-díjat, házassága válságba került: kiderült, hogy férje, Jesse James megcsalta őt. A néhány hónappal korábban örökbe fogadott kisfiút, a ma tizenegy hónapos Louist a válás óta Bullock egyedül neveli.
2010.12.16. 17:45
 
 
Perbeszédekkel folytatódott Kaiser Ede móri perújítási eljárása
Tanúmeghallgatásokkal és a perbeszédekkel folytatódott a nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás miatt korábban jogerősen elítélt Kaiser Ede perújítási eljárása a másodfokon eljáró Fővárosi Ítélőtáblán. Az ügyész a vádbeszédben azt mondta: a Fővárosi Bíróság a perújítási tárgyalást túlnyomórészt az eljárási szabályok szerint folytatta le, de több hibát is vétett. Mint mondta: azt is el kell ismerni, hogy az első fokon eljárt ügyész is tévedett, s ezzel megzavarta az első fokú bíróságot. Tévedett, amikor a perújítás során módosította a vádat, amellyel értelmezhetetlen jogi helyzet állt elő.
2010.12.16. 17:45
 
Vízkorlátozásra készül a Tettye Forrásház Zrt.
Tizenkét Pécs környéki településen korlátozza a vízszolgáltatást karácsony után a baranyai megyeszékhely vízszolgáltatója, a Tettye Forrásház Zrt., amennyiben francia érdekeltségű elődje, a Pécsi Vízmű Zrt. nem fizeti ki számára százmilliós nagyságrendű tartozását. "A Tettye Forrásház csaknem egy évig türelmesen várt arra, hogy a Pécsi Vízmű kifizesse azt a százmilliós nagyságrendű tartozását, amelyet az elmúlt időszakban halmozott fel társaságunk felé. A türelmi idő december 27-én lejár, azt követően korlátozni vagyunk kénytelenek a Pécsi Vízműnek nyújtott szolgáltatást, amely miatt időszakosan számos Pécs környéki kistelepülés maradhat víz nélkül" - tájékoztatta a Tettye közleményben az MTI-t.
2010.12.16. 17:30
 
Az euróövezeti stabilitás növelésének reményében kezdődött az EU-csúcs
Az euróövezet stabilitásának növelését eredményező döntéseket várnak az európai uniós tagországok állam- és kormányfői csütörtökön kezdődött brüsszeli kétnapos találkozójukon az ülés előtt elhangzott nyilatkozatok szerint. Az uniós vezetők igyekeznek elvi megállapodásra jutni annak a rövid, korlátozott hatókörű alapszerződés-módosításnak a szövegében, amely lehetővé teszi, hogy az euróövezet tagállamai állandó jellegű pénzügyi stabilitási mechanizmust alakítsanak ki a jövőben esetleg fizetési nehézségekkel szembekerülő országok megsegítésére.
2010.12.16. 17:30
 
 
Országos mézellenőrzést rendelt el a vidékfejlesztési miniszter
A vidékfejlesztési miniszter azonnali hatállyal országos, teljes körű mézellenőrzést rendelt el - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM). A szaktárca közleményében Fazekas Sándor kijelentette: megengedhetetlen, hogy az utóbbi időben ismeretlen eredetű illegális, antibiotikummal fertőzött méz jelent meg a piacon. A vizsgálatot a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal munkatársai megindították a mézcsomagolóknál és a mézforgalmazóknál. Az élelmiszer biztonság fokozott védelme érdekében július 20-tól életbe lépett a másodlagos élelmiszervizsgálat. A hivatal folyamatosan szigorú ellenőrzéseket végez a raktárakban és az áruházláncoknál és határozottan fellép a szabálytalanságokkal szemben.
2010.12.16. 17:30
 
Szili Katalin igennel voksol a Fidesz politikai nyilatkozatára
Szili Katalin egyetért ugyan a jövő évi költségvetés alapfilozófiájával, de mégsem szavazza meg azt. Igennel voksol viszont a Fidesz nyugdíjvédelmi politikai nyilatkozatára és a nők nyugdíjszabályainak megváltoztatására is a jövő heti zárószavazásokon. Az Országgyűlési korábbi szocialista elnöke, független országgyűlési képviselő az MTI-nek úgy nyilatkozott: a Szociális Unió a lojalitáselvű helyett a minőségelvű közélet szeretné megteremteni, ezért nem pártpolitikai alapon döntik el a törvényjavaslatok támogatását vagy elvetését. A törvényjavaslatoknál azt vizsgálják, hogy az indítványok mennyire befolyásolják a társadalom helyzetét - jelentette ki.
2010.12.16. 17:15
 
BUX: -0,32 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 67,93 pontos, 0,32 százalékos csökkenéssel, 21.215,78 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 1,30 százalékkal 19.300 forintra csökkent, az OTP 0,72 százalékkal 5.250 forintra gyengült.
2010.12.16. 17:15
 
 
Támogatás az EU-tól Magyarországnak a tavaszi árvízkárok enyhítésére
Az Európai Unió szolidaritási alapjából támogatást javasol az Európai Bizottság az EU-tagországokban tavasszal lezajlott árvizek kárainak enyhítésére, Magyarország is részesül az összesen 182 millió eurós segítségből. Magyarország számára a brüsszeli végrehajtó testület összesen 22,4 millió eurónyi támogatást terjeszt elő jóváhagyásra az illetékes EU-szerveknek. Lengyelország 105, Románia 25, Szlovákia 20, Csehország 5, a tagjelölt Horvátország 4 millió eurót kaphat az uniós forrásból - derül ki a brüsszeli bizottság csütörtöki közleményéből. Vissza nem térítendő segélyről van szó, amelyet az EU parlamentje és a tagországok kormányait képviselő Tanács hagy majd jóvá véglegesen.
2010.12.16. 17:15
 
 
Selmeczi: stabil, megbízható, kiszámítható a nyugdíjrendszer
Stabil, megbízható, hosszú távon kiszámítható nyugdíjrendszert hozott létre a hétfőn elfogadott erről szóló törvény és a szerdai kormányülésen hozott határozat - mondta a nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott. Minden magán-nyugdíjpénztári tag levelet kap arról, hogy mi a teendője és milyen jogok illetik meg. A levél többek között az egyéni számláról, az örökölhetőségről, a veszteség jóváírásáról és a reálhozammal kapcsolatos lehetőségről szól majd - mondta Selmeczi Gabriella.
2010.12.16. 17:00
 
 
Harmincnégy óráig tart egy év a most felfedezett forró "Jupiteren"
Mindössze harmincnégy óráig tart egy év a most felfedezett forró "Jupiteren", az ötszázötven fényévnyire található Qatar-1b exobolygón. A Naprendszerünkön kívül lévő forró gázóriás a Harvard-Smithsonian Asztrofizikai Központban dolgozó nemzetközi kutatócsoport fedezte fel Háled asz-Szubai katari csillagásszal az élen. A tudósok az úgynevezett tranzitmódszert alkalmazták, a távoli csillagok előtt elhaladó bolygók ugyanis csekély halványodást, azaz fedést okoznak szülőcsillaguk fényében - olvasható a ScienceDaily című tudományos hírportálon. A Qatar-1b katalógusjelű bolygó átmérője 20 százalékkal nagyobb, mint a Jupiteré, tömege pedig 10 százalékkal haladja meg azt.
2010.12.16. 17:00
 
 
Az MTI kapta a második legismertebb magyar üzleti márkának járó díjat
A Magyar Távirati Iroda Zrt. második helyezést ért el a MagyarBrands üzleti (B2B) márkáinak 2010-es listáján. Az ezzel járó díjat csütörtökön vette át Szabó László Zsolt vezérigazgató-helyettes az MTI székházában. Szabó László Zsolt elmondta: nagyon örülnek a második helyezésnek, amely az MTI valamennyi munkatársának minőségi munkáját bizonyítja. A MagyarBrands programot idén indították útjára a hat éve elnyerhető Superbrands cím mellett, ez az első ilyen jellegű kezdeményezés azokban az országokban, ahol a Superbrands létezik.
2010.12.16. 17:00
 
 
Több mint háromezer ember vesz részt az ár- és belvíz elleni védekezésben
A helyenként mínusz tíz fokot is elérő hidegben több mint háromezer ember segít az ár- és belvíz elleni védekezésben - közölte az Országos Műszaki Irányító Törzs. A folyók fővédvonalain jelenleg összesen 1890 kilométer hosszon van árvízvédelmi készültség. Harmadfokú készültség 452 kilométer hosszon van érvényben, a Tiszán Zalkod és Tiszafüred között, a Bodrogon, valamint a Hortobágy-Berettyó felső szakaszán. Másodfokon védekeznek 802 kilométer hosszon, a Tiszán Veresmart és Zalkod, valamint Tiszafüred és Doba között, a Krasznán, a Lónyay-főcsatorna teljes szakaszán, a Taktán, a Hortobágy-Berettyó alsó szakaszán, a Berettyó alsó szakaszán, a Sebes-Körösön, és a Hármas-Körösön.
2010.12.16. 17:00
 
Bizalmi szavazással szembesül a román kormány
Bizalmi szavazással szembesül a román kormány, miután az ellenzék bizalmatlansági indítványt nyújtott be, és amelynek vitájára a jövő hét elején kerül sor - jelentették be a bukaresti parlamentben. A román kormány felelősségvállalással terjesztette a parlament elé a közalkalmazottak egységes bérezésére vonatkozó törvénycsomagot, ami azt jelenti, hogy a jogszabályról nem rendeznek parlamenti vitát, az ellenzék azonban bizalmatlansági indítványt nyújthat be a kormány ellen. A román ellenzék élt is ezzel a lehetőséggel. Csütörtökön felolvasták a parlamentben az első bizalmatlansági indítványt, amelyet várhatóan egy második is követ.
2010.12.16. 17:00
 
Index: lemondott zuglói képviselői mandátumáról Garaba Imre
Lemondott a zuglói képviselő-testületben fideszes színekben szerzett mandátumáról Garaba Imre, a Honvéd egykori válogatott labdarúgója; helyettesítése időközi választáson dől majd el - tudta meg az Index hírportál. Az internetes lap arról számol be, hogy Papcsák Ferenc, a főváros XIV. kerületének polgármestere a volt sportoló lemondását a testület szerdai ülésen, Garaba Imre távollétében jelentette be. Az Index szerint a volt sportoló az utóbbi két hónapban folyamatosan hiányzott a testületi ülésekről.
2010.12.16. 16:45
 
 
Rövidpályás úszó-vb: Verrasztó Dávid 4. lett, Lochte új világcsúcsa
Verrasztó Dávid a negyedik, Cseh László pedig a hatodik helyen végzett 400 méter vegyesen a Dubajban zajló rövidpályás úszó-világbajnokság csütörtöki versenynapján. Verrasztó 4:02.73-mal, Cseh pedig 4:04.93-mal csapott célba. Utóbbi volt a szám világcsúcstartója 3:57.27-tel, ám ezt most a győztes amerikai Ryan Lochte "nagyon" megdöntötte (3:55.50).
2010.12.16. 16:45
 
Több mint egymillió autót hív vissza a Honda
A japán Honda világszerte 1,35 millió autót hív vissza a fényszórók lehetséges meghibásodása miatt; a Jazz modellekről van szó, amelyeket egyes országokban Fit néven forgalmaznak. Az illetékes japán minisztérium közlése szerint a visszahívás a 2001-2007 között Japánban előállított kocsikra vonatkozik, Európában 386 ezer autót érint. A szóban forgó modellnél fennáll a veszély, hogy nem lehet bekapcsolni a tompított fényt, illetve az menet közben kialszik. Ez már a kilencedik jelentősebb visszahívás a társaságnál azóta, hogy 1969-ben megkezdődött az ilyen jellegű monitorozás. Legutóbb az idén októberben jelezte a Honda, hogy több mint félmillió kocsit hív vissza a fékrendszer lehetséges meghibásodása miatt.
2010.12.16. 16:45
 
Elmarasztalta az abortusz ügyében Írországot az Európai Emberi Jogi Bíróság
Az Európai Emberi Jogi Bíróság csütörtökön elmarasztalta Írországot, mert nem tette lehetővé egy rákbeteg nőnek, hogy élete védelmében megszakíttassa terhességét. A strasbourgi bírák 15 ezer euró kártérítést ítéltek meg az Írországban dolgozó és a terhessége alatt kemoterápiás kezelés alatt álló litván nőnek, aki kénytelen volt a műtétre elutazni Nagy-Britanniába, ahol kevésbé szigorú az abortusz szabályozása. Írországban a művi terhesség-megszakítást csak abban az esetben engedélyezik, ha az anya élete veszélyben van, s a litván nő esetében úgy ítélték meg, hogy ez a körülmény nem áll fenn.
2010.12.16. 16:45
 
 
Magyarországon át próbált hadfelszerelést Iránba csempészni egy férfi
Negyvenévi szabadságvesztést és kétmillió dolláros bírságot kaphat az a kaliforniai férfi, aki a nemzetközi szankciókat megsértve, Magyarország érintésével próbált meg öt pilótaruhát Iránba csempészni és felajánlotta egy leselejtezett vadászgép eladását is - jelentette csütörtökön több amerikai lap. A 36 éves Marc Knapp júniusban bukott le, miután az általa kínált hadfelszerelés és a vadászgépek után érdeklődő vásárlók szövetségi ügynököknek bizonyultak. A fegyvercsempész áprilisban Budapesten is járt, miután "iráni" ügyfelei kifogást emeltek az általa leszállított nyomáskiegyenlítős ruhák minőségével szemben és itt kértek tőle találkozót.
2010.12.16. 16:45
 
 
A hadsereg felügyelete alatt marad a spanyolországi repülőterek irányítása
Továbbra is a hadsereg ellenőrzése alatt marad a spanyol repülőterek forgalmának irányítása - döntött csütörtökön a parlament. A rendelkezést eredetileg december 4-én vezették be, azt követően, hogy a légiirányítók túlnyomó többsége spontán sztrájkba kezdett, aminek következtében teljesen megbénult a spanyol légi közlekedés, és 600 ezer utas nem tudott repülőre szállni. A kormány példátlan lépésre szánta el magát: szükségállapotot hirdetett, s ennek alapján "mozgósította" és katonai irányítás alá helyezte a légiirányítókat. A kihirdetett szükségállapot miatt az irányítók kénytelenek voltak felvenni a munkát, különben a katonai büntetőtörvénykönyv alapján emelhetnének vádat ellenük.
2010.12.16. 16:45
 
 
Iszapömlés: szabadlábon védekezhet a meggyanúsított diszpécser
Gyanúsítottként hallgatta ki a vörösiszap-katasztrófa idején diszpécseri szolgálatot teljesítő Sz. Tibor ajkai lakost a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI), a férfi szabadlábon védekezhet - mondta Bényi Mónika, az ORFK szóvivője. A Magyar Nemzet csütörtöki számában ügyvédi forrásokra hivatkozva írt arról, hogy a hatóságok immáron a negyedik embert gyanúsították meg a Kolontár mellett történt katasztrófa kivizsgálása során. Bényi Mónika tájékoztatása szerint a Magyar Alumíniumtermelő Zrt. (Mal) diszpécsere megalapozottan gyanúsítható halálos tömegszerencsétlenséget okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel.
2010.12.16. 16:30
 
 
Az ámokfutás napjára nem várták a lőtérre G. Ákost
Az Első Pécsi Polgári Lőegylet titkára szerint G. Ákosnak nem volt időpontja lövészetre arra a napra, amikor egy embert megölt, hármat pedig súlyosan megsebesített a Pécsi Tudományegyetem biofizikai intézetében. "2009. november 26-ra nem volt megbeszélve lövészet. Aznap egy szakmai konferencián vettem részt Budapesten" - mondta a férfi a bíróságon tett vallomásában. Az állításnak azért van jelentősége, mert az előre kitervelten, több emberen, sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés kísérletével vádolt G. Ákos csak részben ismerte el bűnösségét. Tagadta, hogy tettét előre eltervezte. Írásban azt vallotta: aznap azért vitt fegyvert az egyetemi gyakorlatra, mert utána lőni akart menni.
2010.12.16. 16:15
 
Véres összecsapások voltak Elefántcsontparton a hatalomért
Több ember életét vesztette csütörtökön Elefántcsontpart legnagyobb városában, Abidjanban, ahol a megválasztott elnök hívei megpróbálták elfoglalni az állami televíziót, de a kormánykatonaság éles lőszerrel visszaverte őket. A nyugat-afrikai országban a legfontosabb nemzetközi szervezetek szerint a hosszú ideje a ellenzéket vezető Alassane Ouattara nyerte meg a novemberi elnökválasztást, de a legyőzött Laurent Gbagbo nem adja át a hatalmat. A fegyveres erők hozzá hűek, és ő ellenőrzi az állami televíziót is.
2010.12.16. 16:15
 
Százmillió forint bírságot szabott ki a TV2-re egy műsora miatt a médiahatóság
Összesen már százmillió forint büntetésnél tart a TV2 az Édesnégyes című műsorával kapcsolatban, annak sorozatos törvénysértései miatt - közölte a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság az MTI-vel. Legutóbb a Médiatanács szerdai határozatában 25 millió forint büntetést állapított meg. Még novemberben 19 millió, múlt heti döntésükben pedig 56 millió forint fizetésére kötelezte a csatornát a gyermekek védelme érdekében. A három büntetést összeadva már százmillió forintot kell fizetnie a csatornának a csupán pár hónapot megélt műsor miatt, ami a hatóság szerint rendszeresen megsértette a médiatörvény gyermekek védelmében hozott jogszabályait.
2010.12.16. 16:00
 
 
Peren kívüli megállapodás a Danone amerikai érdekeltségénél
Minden idők legnagyobb összegű fogyasztóvédelmi megállapodása született meg a francia Danone amerikai érdekeltsége (Dannon) és 39 szövetségi állam között: a Dannon 21 millió dollárt fizet annak a vizsgálatnak a lezárásaként, amit azért indítottak, mert nem bizonyított, illetve eltúlzott a cég probiotikus termékeiről állított jótékony egészségügyi hatás. Az amerikai Szövetségi Kereskedelmi Bizottság (FTC) közlése szerint a megállapodás értelmében a Dannon vállalta, ejti azokat az állításokat, amelyek szerint a vállalat egyes probiotikus termékei segítenek az emésztésben, illetve a megfázások megelőzésében.
2010.12.16. 16:00
 
 
Blanco: ha Contador bűnös, a maximális büntetést érdemli
Amennyiben a háromszoros Tour de France-győztes Alberto Contadort bűnösnek találják doppingvétségben, akkor a maximális büntetést érdemli - jelentette ki Alejandro Blanco, a Spanyol Olimpiai Bizottság elnöke. Hozzátette: a híres kerékpáros mellett azoknak is a legsúlyosabb büntetést adná, akik a legfrissebb spanyolországi doppingellenes akcióban - amely az Agár fedőnevet kapta (Operation Galgo) - fennakadnak. Ilyen lehet például Marta Dominguez világbajnok akadályfutó is. Blanco kiemelte: akiket elítélnek, azoknak nem csak az eredményeit kell törölni, hanem vissza kell fizetniük a pénzdíjaikat is.
2010.12.16. 15:45
 
 
Ombudsman: törvényben kellene szabályozni a bilincs alkalmazását
Bár a bilincs alkalmazása önmagában nem sérti az alkotmányos jogokat, használatának feltételeit és módját Szabó Máté, az állampolgári jogok biztosa szerint törvényben kellene szabályozni. Az Országgyűlési Biztos Hivatalának közleménye szerint, a bilincs használatának indokai között nem szerepelhet a nagy sajtóérdeklődés, az elővezetett emberrel rokonszenvezők száma, vagy a megfélemlítés szándéka.
2010.12.16. 15:45
 
Lemondásra szólítja fel az MCF az OVB elnökét
Lemondásra szólítja fel az Országos Választási Bizottság elnökét a Magyarországi Cigányok Országos Fóruma (MCF). A szervezet szerint a testület egymásnak ellentmondó indokokkal és határozatokkal próbálta befolyásolni, s így a döntéseivel gyakorlatilag a felére csökkentette az MCF 53 fős országos listáját a januári kisebbségi választásokra. Ifj. Bogdán János, a szervezet elnökhelyettese, az Országos Cigány Önkormányzat szóvivője a választási testület döntésére utalva az MTI-nek csütörtökön úgy fogalmazott: demokráciában és jogállamban nem az OVB-nek, hanem a választópolgároknak kell dönteniük.
2010.12.16. 15:45
 
Emelkednek a közüzemi díjak Pécsett
Nyolc-nyolc százalékkal nő a szemétszállítási- és a vízdíj, valamint 5,5 százalékkal a kéményseprési díj január elsejétől a baranyai megyeszékhelyen; a távhődíj emeléséről egyelőre nem született végleges döntés a pécsi közgyűlés csütörtöki ülésén. Pécsen a hulladékszállítás díja, valamint a lakossági víz- és csatornadíj január 1-jével 8 százalékkal emelkedik, ez az utóbbinál 54 forinttal növeli a szolgáltatás jelenlegi 676 forintos köbméterenkénti díját. A települési folyékony hulladék szállításának ára a mostani nettó 488 forint, illetve a közműves csatornahálózattal nem rendelkező településrészeknél számolt nettó 795 forint helyett egységesen nettó 343 forint lesz köbméterenként, a szippantásért pedig nem kell majd külön fizetni.
2010.12.16. 15:45
 
 
Orbán: az erős Európához erős euróra van szükség
Ha erős Európát akarunk, akkor erős euróra is szükség van, és ennek érdekében most meg kell hozni néhány történelmi döntést - mondta Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön Brüsszelben, az uniós állam-, illetve kormányfők kétnapos tanácskozása előtt. Szerinte ha az euró "nem nyeri vissza régi fényét és erejét, ha nem nyeri vissza azt a reményt, hogy az európaiak pénzéből igazi világpénzzé is válhat", akkor ennek a kárát azok az országok is el fogják szenvedni, amelyek nincsenek benne az eurózónában.
2010.12.16. 15:45
 
Bizalmatlansági indítvány a cseh kormány ellen
A jobbközép cseh kormány lemondását követeli egy korrupciógyanús ügy miatt az ellenzéki Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD). A képviselőházi szociáldemokrata frakció csütörtökön bizalmatlansági indítványt nyújtott be, amelyről kedden szavaz a parlamenti alsóház. A botrány egyik főszereplője, Pavel Drobil környezetvédelmi miniszter ugyanakkor bejelentette, hogy benyújtja lemondását és távozik tisztségéből. Azt állítja: személyesen nem követett el semmit, de elismeri, hogy rosszul választotta meg néhány munkatársát, s ezért viselnie kell a felelősséget. Az augusztusban alakult új cseh kormányban ez lesz az első személyi változás.
2010.12.16. 15:45
 
Az MFB 15 milliárd forintos forgóeszköz hitelprogramot indít
A Magyar Fejlesztési Bank 15 milliárd forintos keretösszeggel Új Magyarország Forgóeszköz Hitelprogramot indít, az erről szóló kormányhatározat a csütörtöki Magyar Közlönyben jelent meg. Az Országgyűlés hétfőn fogadta el az MFB-ről szóló új törvényt, amely szerint a bank a jövőben a magyarországi székhelyű kis- és középvállalkozások, valamint a mezőgazdasági őstermelők és családi gazdálkodók tevékenységét is hitel-, illetve tőkefinanszírozással segítheti. Az MFB feladatait aktualizáló jogszabály egyebek mellett kimondja, hogy a jövőben kormányhatározat alapján is ki lehet jelölni fejlesztési feladatokat a hitelintézet számára.
2010.12.16. 15:30
 
Londoni elemzők: nehezen lenne igazolható Magyarország "bóvli" besorolása
"Nehezen lenne igazolható", ha a hitleminősítők "bóvli", vagyis befektetésre már nem ajánlott osztályzati szintre sorolnák vissza a magyar adósságot - vélekedtek londoni felzárkózó piaci elemzők; a citybeli elemzői közösségben nem először hangzik el ez a vélemény. Az RBC Capital Markets globális befektetési társaság a feltörekvő térség jövő évi kilátásairól kiadott előrejelzésében Magyarországról azt írta: ha a magyar adósbesorolásokat a hitelminősítők a befektetésre ajánlott sáv alá rontanák, az "durva" lépés lenne, amelyet "nehezen lehetne igazolni".
2010.12.16. 15:30
 
 
Maximálnák a költségvetési intézmények dolgozóinak éves cafetériakeretét
Egy számvevőszéki és költségvetési bizottsági módosító indítvány bruttó 200 ezer forintban maximálná a költségvetési szervek dolgozóinak éves cafetáriakeretét. Ez a kitétel a jövő évi költségvetés tervezetének indoklásában szerepelt, de a törvény szövegében nem. A bizottság a 2011. évi költségvetéshez nyújtotta be azt a módosító indítványát, amelyben új passzussal egészítené ki a büdzsét. Indoklásuk szerint erre azért van szükség, mert biztosítani kell a költségvetési hiánycélt, valamint a különböző jogviszonyokból eredő eltérések mérséklése érdekében szükséges egy egységes összegű felső határ meghatározása az éves szinten adható cafetériajuttatás keretére vonatkozóan.
2010.12.16. 15:30
 
 
Riportkötet jelent meg a vörösiszap-katasztrófáról
A vörösiszap-katasztrófa első hat napját mutatja be az Iszap - Egy katasztrófa természetrajza című riportkötet. A kiadvány forgatókönyvszerű pontossággal, tényszerűen tárja az olvasók elé a vörösiszap-katasztrófa első hat napját, az október 4-én történt gátszakadástól kezdve Kolontár kiürítéséig - tájékoztatott Árvai Éva, a Magyar Mediprint Szakkiadó Kft. ügyvezető igazgatója. A szerzők, Romhányi Tamás, Cseri Péter és Boda András újságírók két szálon mutatják be az eseményeket: a védekezésben részt vevő mentőalakulatok tettei, erőfeszítései, valamint az ott élők elmondása, érzései alapján.
2010.12.16. 15:30
 
Januárban elkezdődnek az Eurotransplanthoz való csatlakozási tárgyalások
Januárban csatlakozási tárgyalásokat kezd Magyarország az Eurotransplant nevű, a szervátültetést segítő nemzetközi szervezettel - jelentette be Szócska Miklós, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyért felelős államtitkára. A legfontosabb a betegérdek, így most az első lépés, hogy a várólisták igazodjanak az uniós átlagszinthez. Az előzetes becslések szerint ehhez két-hárommilliárd forintra lesz szükség, amit az egészségügyi kasszán belüli források átcsoportosításával kívánnak fedezni - mondta. A várólisták csökkentéséhez növelni kell a donorjelentési aktivitást és javítani kell a társadalom transzplantációhoz való viszonyát.
2010.12.16. 15:30
 
41 eredeti filmdal verseng az Oscar-jelölésért
Összesen 41 eredeti filmdal került fel arra a listára, amelyről végül kikerül majd az öt Oscar-jelölt szám. Az Amerikai Filmakadémia szerdán tette közzé a nevezett dalok listáját. Bár a Cher és Christina Aguilera főszereplésével készült Díva című zenés filmből három szerzemény is szerepel, az Oscar-szabályok szerint a jelöltek közé egy filmből legfeljebb két dal kerülhet be - emlékeztetett a bejelentést ismertető bbc.co.uk. Az oscar.org honlapon olvasható listán három olyan film van, amelyből két-két számot neveztek: a Country Strong című country dráma, a Black Tulip című családi dráma és a Gru című animáció.
2010.12.16. 15:30
 
A kiemeltek között a 2011-es női kézilabda-vb sorsolása előtt
A magyar női kézilabda-válogatott az első kalapba került a jövő évi brazíliai olimpiai kvalifikációs világbajnokság selejtezőjének vasárnapi sorsolása előtt. Ez azt jelenti, hogy a mostani Eb-n kilencedik vagy tizedik helyen záró csapat Németország, Szlovénia, Izland, Lengyelország, Csehország, Macedónia, Szerbia vagy Törökország közül kap ellenfelet. A lehetséges riválisok közül papíron a németek számítanak a legerősebbnek. A párharc első meccsét 2011. június 4-én vagy 5-én, a visszavágót pedig egy héttel később tartják. Az biztos, hogy a magyarok a visszavágót rendezhetik hazai pályán.
2010.12.16. 15:15
 
 
A Jobbik Alkotmánybíróságon támadná meg a közszolgálati törvénymódosítást
A Jobbik Alkotmánybírósághoz fordul, amennyiben az Országgyűlés változatlan formában fogadja el a köztisztviselők jogállásáról szóló törvénymódosítási javaslatot. Bertha Szilvia és Apáti István, a Jobbik országgyűlési képviselői közleményükben szükségesnek nevezik a közszféra színvonalának emelését, ám szerintük ezt nem a közszolgálati életpálya maradék biztonsági elemeinek megszüntetése árán kell elérni. Az ellenzéki képviselők a törvényjavaslat alapvető hibájának nevezik, hogy abban lehetőség nyílik az indoklás nélkül elbocsátásra, ami szerintük "súlyosan sérti a jogbiztonság alkotmányos alapelvét és ellentétes a munkavállalói érdekvédelem legelemibb követelményeivel".
2010.12.16. 15:15
 
 
Hét tudóst ismertek el Gábor Dénes-díjjal
Hét tudós részesült hazai Gábor Dénes-díjban - az elismeréseket az Országgyűlés Főrendiházi termében adták át csütörtökön. A Novofer Alapítvány az idén 22. alkalommal hirdette meg a Gábor Dénes-díj pályázatát. A kitüntetés alapvető célja a névadó életpályájával szimbolizált innovatív magatartás elismerése. Az idei kitüntetettek: Bedő Zoltán agrármérnök, Czitrovszky Aladár fizikus, Gerse Károly gépészmérnök, Kéri György biokémikus, Prószéky Gábor programozó matematikus, Sperlágh Beáta orvos, Szépvölgyi János vegyészmérnök. Kövér László, az Országgyűlés elnöke köszöntőjében Gábor Dénes szavait idézte, amelyek szerint "nem ismerjük a jövőt, de képesek vagyunk feltalálni azt".
2010.12.16. 15:00
 
 
PDSZ: nem 2011 lesz a közoktatás éve
Nem 2011 lesz a közoktatás éve, mert jövőre egyáltalán nem emelik a pedagógusok bérét, az iskoláknak járó normatív támogatás pedig csökken - mondta a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke. Mendrey László rámutatott: az előzetes információkhoz képest nem csak az önkormányzati, hanem az egyházi iskolák normatívája is csökken. Ez komoly problémát jelent, ellehetetlenülhetnek a közoktatási intézmények, az iskolák feladatellátása pedig jelentősen megnehezül. További problémaként említette, hogy megvonták a pedagógusok szakkönyvvásárlási támogatását, ami 4500 forint volt ebben az évben.
2010.12.16. 15:00
 
 
Alacsony a magyarok öngondoskodása
A magyarok tavaly átlagosan 202 dollárt (mintegy 42 ezer forintot) fizettek ki élet- és nyugdíjbiztosításra, miközben az Európai Unióban ennek átlagosan öt és félszerese, 1.111 dollárt (233 ezer forint) volt az ilyen jellegű átlagos megtakarítás - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) az MTI-vel. Európában - az öregedés miatt - egyre kevesebb aktív dolgozónak kell majd eltartania az egyre növekvő számú idős populációt. Erre egyetlen állam sem képes, még a leggazdagabbak sem, így a jövőben növekvő szerepet kell kapnia az öngondoskodásnak. A helyzetet súlyosbítja, hogy Európában már most is Magyarországon a legrosszabb az aktív dolgozók és az inaktívak aránya.
2010.12.16. 15:00
 
Megalakult a Magyar Turisztikai Holding Zrt.
A legnagyobb magyar turisztikai társaság jön létre az SCD Group Zrt. idegenforgalmi portfóliója és a Hunguest Hotels Zrt. egyesítésével, a megalakulásakor mintegy 50 milliárd forintra becsült vagyonnal rendelkező Magyar Turisztikai Holding (MTH) a kereskedelmi szálláshelyeken regisztrált vendégéjszakák mintegy 10 százalékát tudhatja magáénak - jelentette be Jászai Gellért, az MTH alapítója, az SCD Group elnöke sajtótájékoztatón Budapesten. Gránicz János az Arago vezérigazgatója hozzátette: az MTH opciós vételi jogot szerzett a Hunguest Hotels Zrt. szavazó részvényei 99,6 százalékának megvásárlására.
2010.12.16. 15:00
 
 
Andor: a szegénység elleni küzdelem az uniós célok középpontjába került
A szegénység elleni küzdelem a gazdasági növekedésre és a foglalkoztatásra vonatkozó európai uniós célok középpontjába került - emelte ki Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és a társadalmi összetartozásért felelős tagja Brüsszelben, az Európa 2020 nevű, középtávú versenyképességi program keretében ezen a területen kezdeményezett lépéseket bemutatva. Az Európai Unióban jelenleg is több mint 80 millió embert veszélyeztet a szegénység, és a tagországok vezetői célul tűzték ki, hogy 2020-ra a szegények és társadalomból kirekesztettek számát EU-szinten legalább 20 millióval csökkentik.
2010.12.16. 15:00
 
A FIFA szerint nem kizárt a téli foci vb 2022-ben
A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) főtitkára elképzelhetőnek tartja, hogy télen kerüljön sor a 2022-es katari világbajnokságra. Jerome Valcke elmondta, a januári vb megszervezése nagyon komoly feladat volna, hiszen meg kellene változtatni a nemzetközi versenynaptárat, s a nemzeti bajnokságok szervezőivel is meg kellene állapodni, ennek ellenére nem tartja kizártnak. A téli rendezés lehetősége azért merült fel, mert nyáron Katarban nem ritkán 40-50 Celsius fokig is felszökik a hőmérséklet, s a rekkenő hőség komolyan veszélyeztetné a játékosok egészségét.
2010.12.16. 14:30
 
Hideg idő lesz, délnyugaton havazással, -2, -7 fok várható
Csütörtökön napközben elsősorban keleten, éjszaka helyenként nyugaton és északon lehet kevesebb a felhő, főként nyugaton, délen valószínű hószállingózás, gyenge havazás. Pénteken átmenetileg az ország nagy részén felszakadozik, majd délutántól délnyugat felől fokozatosan megnövekszik a felhőzet, késő délután délnyugaton havazás kezdődik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -6 és -11 fok között, a kevésbé felhős, havas területeken -15 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken -2 és -7 fok között várható.
2010.12.16. 14:15
 
 
Márta István visszalépett a Budapesti Fesztiválközpont vezetésétől
Visszalépett a Budapesti Fesztiválközpont élére történt jelölésétől Márta István, az Új Színház igazgatója, így Zimányi Zsófia utódjának kinevezése egyelőre lekerült a Fővárosi Közgyűlés napirendjéről. Márta István nem kívánt az okokról részletesen nyilatkozni, csupán annyit mondott csütörtökön az MTI-nek, hogy a feltételek számára elfogadhatatlanok voltak. A Budapesti Tavaszi Fesztivált a mindenkori kulturális tárca, a főváros és a Magyar Turizmus Zrt. támogatja, valamint forrást jelent még a jegybevétel. A fesztiválközpontban dolgozók bérét, az iroda működésének költségeit azonban a szponzorpénzekből kell kitermelni. Az MTI úgy tudja, valószínűleg ez a részlet riasztotta el Márta Istvánt.
2010.12.16. 14:15
 
Bizottsági módosító duplájára emelné a 2013-as elsődleges egyenlegcélt
Az Országgyűlés Számvevőszéki és költségvetési bizottsága módosító indítványa csökkentené a jövő évi büdzsében a 2012-es költségvetési belső tételek hiányát és duplájára emelné a 2013-as elsődleges egyenlegcélt. A parlament honlapjára felkerült iromány szövegéből kiderül, hogy a javaslat a 2012-es belső tételek hiányát legfeljebb 5.356,090 milliárd forintról 4.940,450 milliárdra csökkentené. 2013-ban az elsődleges egyenlegcél pedig 245,593 milliárd forintról 499,629 milliárdra nő.
2010.12.16. 14:15
 
Felfüggesztett börtönt kapott a szomszédját árammal megrázó bajai férfi
Két év végrehajtásában négy esztendőre felfüggesztett börtönbüntetéssel sújtotta jogerősen a Szegedi Ítélőtábla csütörtökön azt a bajai férfit, aki miatt megrázta az áram egyik szomszédját. A munkanélküli, büntetlen előéletű vádlott egy bajai társasházban lakott, amely udvarát közösen használták a későbbi sértettel és annak családjával. Viszonyuk azonban elmérgesedett. A vádlott áramot vezetett egy mozgásérzékelő lámpa aljába, amely zavarta a sértetett, és amelyet előzőleg többször is elfordított.
2010.12.16. 14:00
 
Az amerikaiak 60 százaléka az afganisztáni háború befejezése mellett van
Egy felmérés szerint az amerikaiak mintegy 60 százaléka úgy véli, hogy nem éri meg háborúzni Afganisztánban. Az ABC News/Washington Post közvélemény-kutatásának az eredményét csütörtökön tették közé, azon a napon, amikor Barack Obama elnök értékeli az afganisztáni stratégiát. A felmérés szerint július óta hét százalékponttal nőtt azoknak a száma, akik elégedetlenek az amerikai katonai jelenléttel az ázsiai országban, és kilenc százalékkal csökkent az ellenkező álláspontra helyezkedők aránya, akik jelenleg a megkérdezettek 34 százalékát teszik ki.
2010.12.16. 14:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535[1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista