2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Női röplabda Extraliga: nyert a MÁV Előre
A női röplabda Extraliga pénteki játéknapján: MÁV Előre SC - TEVA-Gödöllői RC 3-0 (20, 17, 17).Korábban: Újpesti TE-Nyíregyházi Főiskola SE 3-0 (16, 14, 24), NRK-Nyíregyháza - Vasas Duna Autó Óbuda 3-2 (22, -17, 23, -23, 13).
2010.12.17. 20:30
 
Férfi kézilabda NB I: győzött a Kecskemét és a Szeged
A Budapest Bank férfi kézilabdaliga pénteki játéknapján az eredmények: Pajor Pálinka-Kecskemét - Tatabánya-Carbonex 28-26 (12-13) Dunaferr-Pick Szeged 23-37 (10-15).
2010.12.17. 20:00
 
Azarov: Ukrajna megbízható partner
Ukrajna megbízható partnere Magyarországnak és az Európai Uniónak a gázszállítások és -tranzit tekintetében - jelentette ki Mikola Azarov ukrán kormányfő pénteken Kijevben a Schmitt Pál köztársasági elnökkel tartott megbeszélésen. Ezzel összefüggésben emlékeztetett arra a kijevi javaslatra, hogy az Európai Unió is vegyen részt az ukrajnai vezetékrendszer korszerűsítésében. Azarov felajánlotta Ukrajna közreműködését a paksi atomerőmű korszerűsítésében és bővítésében, s lát lehetőségeket a katonai-haditechnikai, valamint a katasztrófavédelmi együttműködésben is.
2010.12.17. 19:30
 
Az OVB jóváhagyta az országos kisebbségi szavazólapok mintáit
Jóváhagyta az országos kisebbségi választás szavazólapjait pénteki ülésén az Országos Választási Bizottság; a cigány kisebbségi szavazólap adattartamát azonban nem tudták elfogadni, mivel az azon szereplő egyik jelölőszervezet listájának nyilvántartásba vétele jogorvoslat miatt még nem zárult le. A testület ugyan nyilvántartásba vette az MCF, a Magyarországi Cigányok Országos Fóruma által állított országos listát, de az azon szereplő jelöltek közül 28 jelöltet nem vett nyilvántartásba, mert OVB szerint nem nyilatkoztak arról, hogy a jelölést mely választókerületben (területiben vagy országosban) fogadják el, többen pedig arról sem nyilatkoztak, hogy választójoggal rendelkeznek-e.
2010.12.17. 19:15
 
 
Több mint kétmillió zarándok érkezett Kerbelába
Több mint kétmillió síita zarándok érkezett az iraki Kerbelába az asúra nevű nagy vallási ünnepre - közölte Kerbela tartomány egyik vezetője. Az asúrán a hívők (akik közül sokan a mellkasukat és fejüket csapkodják, s fejükön karddal vágásokat ejtenek) arra emlékeznek, hogy 680-ban a kerbelai csatában megölték a síiták vallási vezetőjét, Huszein imámot. Az ünnep egyben megemlékezés az iszlám síita és szunnita ágának különválásáról. A Bagdadtól 80 kilométerre délnyugatra lévő városba több mint 28 ezer rendőrt vezényeltek, s a város körül sok katona is állomásozik, hogy elejét vegyék az esetleges erőszaknak.
2010.12.17. 19:15
 
 
Egy francia bíróság elítélte a Pinochet-kormányzat több emberét
Egy párizsi bíróság pénteken súlyos börtönbüntetéseket szabott ki 13, az egykori chilei diktátor, Augusto Pinochet idején dolgozó kormánytisztviselőre négy francia állampolgár eltűnése ügyében. Az egyik francia a megdöntött és meggyilkolt Salvador Allende elnök tanácsadója volt. A per a vádlottak távollétében zajlott, ezért inkább jelképes erejű volt, mert Chile nem adja ki állampolgárait. A 14 chilei vádlott közül egyet felmentettek, kettőt életfogytiglanra, a többieket 15-től 30 évig terjedő szabadságvesztésre ítéltek. Az ügyészség enyhébb büntetési tételeket kért. A vádlottak életkora 61-től 89 éves korig terjed.
2010.12.17. 19:15
 
 
BL: a moszkvaiak kaptak büntetést a zsolnai incidens miatt
Egy mérkőzés zárt kapuk mögötti megrendezését rótta ki szurkolói randalírozása miatt a Szpartak Moszkvára az UEFA fegyelmi bizottsága, de a büntetést két évre felfüggesztette. A szankció annak nyomán született meg, hogy az orosz csapat december 8-i, zsolnai Bajnokok Ligája-mérkőzésén rendbontás történt. A találkozó röviddel a kezdő sípszó után félbeszakadt, amikor a nézőtérről pirotechnikai eszközök repültek a pályára. A játékvezető az öltözőbe küldte a csapatokat. Az összecsapás 20 perc elteltével folytatódott, s végül a moszkvai gárda 2-1-es sikerével zárult. A vendégszurkolók közül néhányan a játéktérre is bejutottak, illetve agresszíven léptek föl a stadion alkalmazottaival szemben.
2010.12.17. 19:00
 
 
Pécsi lövöldözés: szakértők szerint G. Ákos nem szenved kóros elmezavarban
A pécsi lövöldöző perének pénteki tárgyalási napján meghallgatott szakértők szerint G. Ákos nem szenved olyan kóros elmeállapotban, amely súlyos fokban korlátozta volna cselekedetei súlyának felismerésében. A pénteken meghallgatott két pszichiáter és egy pszichológus véleménye alapján a vádlottnak személyiségzavara van, mely beszámítási képességének enyhe fokú korlátozását eredményezi. Az ügyészség előre kitervelten, több emberen, sok ember életét veszélyeztetve elkövetett emberölés kísérlete miatt emelt vádat ellene. A gyógyszerészhallgató 2009. november 26-án a Pécsi Tudományegyetem biofizikai intézetében pisztollyal megölte csoporttársát, három embert pedig súlyosan megsebesített.
2010.12.17. 18:45
 
 
Rövidpályás úszó-vb: Verrasztó hatodik lett 100 m vegyesen
Verrasztó Evelyn a hatodik helyen végzett 100 m vegyesen a dubaji rövidpályás úszó-világbajnokság harmadik napjának utolsó magyar érdekeltségű versenyében. A szám idei Európa-bajnoka, kétszeres Eb-ezüstérmese - országos csúcsától csaknem két másodperccel elmaradva - 1:00.19 perc alatt teljesítette a távot.
2010.12.17. 18:45
 
ÁSZ: Szegeden a gazdálkodás rendben volt, de a főjegyző felelősségre vonható
Az Állami Számvevőszék (ÁSZ) vizsgálata szerint a szegedi önkormányzat költségvetése az előző három évben egyensúlyban volt, az uniós források felhasználására jól felkészült a város, viszont a polgármesteri hivatal belső ellenőrzését a főjegyző nem végeztette el maradéktalanul - olvasható az önkormányzat 2007-2010. közötti működését áttekintő számvevőszéki jelentésben. Az ÁSZ megállapításai szerint a költségvetések teljesítése során a pénzügyi egyensúly biztosított volt, mivel a költségvetési bevételek a 2007-es évben 2688 millió forinttal, 2008-ban 2064 millió forinttal, 2009-ben pedig 3405 millió forinttal meghaladták a költségvetési kiadásokat.
2010.12.17. 18:00
 
Az AC Milan "szemet vetett" Cassanóra
Nem kizárt, hogy a téli átigazolási szezonban az AC Milanhoz szerződik Antonio Cassano, a Sampdoria labdarúgója. Adriano Galliani, a milánói klub alelnöke azt nyilatkozta pénteken a Sky Italia tv-csatornán, hogy a tárgyalások megfelelő ütemben zajlanak, de még nem fejeződtek be. A válogatott támadó nehéz helyzetbe került Genovában: a fizetését a felére csökkentette az egyesület vezetése, mert októberben durván megsértette Riccardo Garrone klubelnököt. Azóta nem léphetett pályára a Koman Vladimirt is foglalkoztató egyesület alakulatában, sőt, szerződést is akartak bontani vele. Januárban már újra játszhat, de kérdés, hogy Genovában vagy másutt.
2010.12.17. 18:00
 
Átadták az OCÖ közéleti díjait
Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) pénteki évzáró ünnepségén adták át a roma érdekképviseleti szervezet közéleti díjait. A budapesti ünnepségen az OCÖ vezetése posztumusz közéleti díjat adományozott annak a berceli kisfiúnak, aki december elején egy szánkóbaleset következtében agyhalotti állapotba került, s a szülők hozzájárulása nyomán belső szerveinek transzplantációjával négy másik gyermek életét menthették meg az orvosok. A berceli gyermek szüleinek 100 ezer forintos támogatást nyújtott az OCÖ. Közéleti díjat kapott a vörösiszap-katasztrófa során végzett tudósítói munkájáért, a devecseri Dankó-telepen élő romáknak nyújtott támogatásáért Balogh Attila, az MTI újságírója.
2010.12.17. 17:45
 
Több mint 380 kilométeren van árvízvédelmi készültség Észak-Magyarországon
Több mint 380 kilométeren van árvízvédelmi készültség Észak-Magyarországon, ebből másodfokú mintegy 70 kilométernyi szakaszon, és harmadfokú a riasztás 310 kilométeres hosszon - mondta az Észak-magyarországi Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság árvízvédelmi osztályvezetője pénteken az MTI-nek. Csont Csaba kifejtette: a Tisza Tokajnál csütörtökön 847, Tiszalök térségében 738 centiméterrel tetőzött. Átmeneti tetőzés látható Tiszapalkonya és Tiszakeszi térségében, de valószínűleg mindkét állomáson még néhány centiméteres emelkedés és újabb tetőzés vagy a tetőzés elhúzódása várható.
2010.12.17. 17:45
 
 
Rövidpályás úszó-vb: Gyurta Dániel ezüstérmes
Gyurta Dániel ezüstérmes lett 200 méteres mellúszásban a dubaji rövidpályás világbajnokság pénteki versenynapján. A Jövő SC 21 éves klasszis sportolója 2:03.47 perces idővel lett második a 2:03.12-vel célba csapó japán Ázsia-bajnok, Tomita Naoya mögött. A mondhatni szokásos gyengébb rajt után Gyurta, aki amúgy 2:00.67 perccel a világcsúcsot tartja, hamar felért legfőbb riválisa mellé, de - bár végig szorosan mögötte haladt - beérnie és lehajráznia nem sikerült. A 200 m háromszoros rövidpályás kontinenselsője, az 50-es uszodában olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok az első magyar úszó, aki 25 méteres medencében vb-második tudott lenni.
2010.12.17. 17:30
 
 
Kolompár: a cigányság akár utcára is vonulna a romaprogram beteljesüléséért
Kolompár Orbán szerint Magyarország soros uniós elnökségével a romák is megérkezhetnek Európába, de a fél év alatt, akár utcára vonulva is, ki kell követelniük az élethelyzetüket javító kormányzati program beteljesülését; az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke erről a roma érdekképviselet pénteki budapesti évzáró ünnepi közgyűlésén mondott beszédében. Kolompár Orbán az elmúlt húsz év roma politikai tevékenységét értékelve úgy fogalmazott: a választott vagy kijelölt vezetők, politikusok pártérdekeket képviseltek a cigányság helyett, vagy saját érdekeiket tartották szem előtt.
2010.12.17. 17:30
 
 
Az ország nagy részén szombaton is várható havazás
Szombaton az ország nagy részén havazni fog és marad a hideg időjárás. A jövő hét elején csapadék nem valószínű, a hét közepétől viszont emelkedik a hőmérséklet. A mostani előrejelzés szerint latyakos lesz a karácsony, enyhe idővel és esővel - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-vel. Jenki Szilvia elmondta, jelenleg többfelé szállingózik a hó, ami az esti órákban is folytatódik. Egy mediterrán ciklon viszont még nedvesebb levegőt hoz magával, így nyugat és dél-nyugat felől egyre többfelé várható havazás egészen szombaton a délutáni, esti órákig. Vasárnap keleten és észak-keleten még előfordulhat havazás, de az ország nagy részén már kisüt néhány órára a nap.
2010.12.17. 17:30
 
 
Veszít befolyásából az EU az USA-nál a főképviselő szerint
Egységesebbnek kell mutatkoznia ahhoz az Európai Uniónak, hogy ne csorbuljon tovább befolyása az Egyesült Államoknál - vélte Catherine Ashton uniós kül- és biztonságpolitikai főképviselő egy jelentésben, amelyet az EU-tagországok állam- és kormányfőinek mutatott be pénteken Brüsszelben. A sajtónak is kiszivárogtatott jelentés arra hívta fel a figyelmet, hogy változott a kétoldalú kapcsolatok "természete", és az EU már nincs az Egyesült Államok "stratégiai figyelmének középpontjában". Ashton szerint ahhoz, hogy az EU teljes mértékben gyakorolhassa befolyását, egységre és önbizalomra van szüksége.
2010.12.17. 17:30
 
BUX: +0,01 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 2,49 pontos, 0,01 százalékos emelkedéssel, 21.218,27 ponton zárt pénteken. A Mol 1,04 százalékkal 19.500 forintra erősödött, az OTP ára nem változott, 5.250 forinton zárt.
2010.12.17. 17:15
 
 
A roma kárpótlással kapcsolatos csalások miatt hirdettek ítéletet
Kihirdették a roma kárpótlással kapcsolatos csalásokkal és egyéb bűncselekményekkel kapcsolatos ítéleteket. Az elsőrendű vádlott, Horváth Attila, a megyei és a Győr városi roma kisebbségi önkormányzat elnöke 3 év 8 hónapi börtönbüntetést kapott, és 4 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától. Őt különösen nagy kárt okozó, folytatólagosan üzletszerűen elkövetett csalás és magánokirat-hamisítás miatt találták bűnösnek. A vád szerint az ő esetében a kár meghaladja a 204 millió forintot. Az ügy további 25 vádlottját végrehajtandó vagy felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték. Összesen 36 év büntetést szabott ki a bíróság, néhány vádlottat közérdekű munkára köteleztek.
2010.12.17. 17:00
 
Borbély László Kelemen Hunort látná szívesen az RMDSZ elnöki posztján
Borbély László, a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) ügyvezető alelnöke pénteken kijelentette, hogy jó megoldásnak tartja Kelemen Hunor jelölését a romániai magyar szervezet elnöki posztjára, amelyért Borbély nem kíván versenybe szállni. A romániai magyar politikus egy kereskedelmi rádiónak nyilatkozva elmondta: nem jelölteti magát az RMDSZ elnöki tisztségére a szövetség februári, Nagyváradon sorra kerülő tisztújító kongresszusán. Borbély szerint Kelemen Hunor "jó választás". Markó Béla, az RMDSZ elnöke - aki csaknem húsz éve tölti be ezt a funkciót - a minap jelentette be, hogy nem száll versenybe újabb elnöki mandátumért.
2010.12.17. 17:00
 
Fidesz: legyen jogellenes a sztrájk, ha nincs döntés az elégséges szolgáltatásról
Az elégséges szolgáltatás mértékéről kötött megállapodás, ennek hiányában pedig az erről döntő munkaügyi bíróság határozata esetén tenné lehetővé a jogszerű sztrájkot két fideszes képviselő azoknál a cégeknél, amelyek a lakosságot alapvetően érintő tevékenységet végeznek. Kara Ákos és Kontur Pál javaslata megismétli, hogy e cégeknél, különösen a közforgalmú tömegközlekedés és a távközlés terén, továbbá az áram-, a víz-, a gáz- és egyéb energiaszolgáltatást végző szerveknél csak úgy gyakorolható sztrájk, hogy az a még elégséges szolgáltatás teljesítését ne gátolja. A hatályos szabályozás szerint az elégséges szolgáltatás mértékéről a munkabeszüntetést megelőzően egyeztetni kell.
2010.12.17. 17:00
 
 
Orbán: meg kell erősíteni az eurót az EU-elnökség alatt
A januárban kezdődő magyar EU-elnökség alatt nem a Magyarországot legközvetlenebbül érintő kérdések, hanem a nagy európai ügyek kapják a legtöbb figyelmet, és azon belül is az a fő feladat, hogy meg kell erősíteni az eurót - hangsúlyozta Orbán Viktor miniszterelnök a pénteken zárult brüsszeli EU-csúcstalálkozó utáni nemzetközi sajtótájékoztatóján. Elmondta: annak ellenére, hogy az euróövezet most éli fennállásának legnehezebb időszakát, az állam- és kormányfők az előző csúcstalálkozókhoz képest ezúttal derűlátóbbak voltak, és határozott szavakkal rögzítették a válságból való kilábalásnak, illetve a pénzügyi stabilitás biztosításának a teendőit.
2010.12.17. 16:45
 
Otthonában fagyott halálra két ember Hajdú-Biharban
Kihűlés miatt vesztette életét egy 55 éves újlétai nő és egy 59 éves hajdúböszörményi férfi, mindkettőjüket otthonában találtak holtan az elmúlt 24 órában - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője pénteken az MTI-vel. Vezendi Jánosné rendőr őrnagy hozzátette: idegenkezűségre utaló jeleket nem találtak. Ismertetése szerint a rendőrség a hideg téli időben nagyobb figyelmet fordít a hasonló esetek megelőzésére, és ebben együttműködnek a társ rendvédelmi szervezetek dolgozóival is. A szóvivő felhívta a lakosság figyelmét az egyedülállók és idős emberek rendszeres látogatására.
2010.12.17. 16:30
 
 
Tanúvallomást tett Tátrai Miklós a Sukoró-ügyben
Tanúvallomást tett Tátrai Miklós, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) hűtlen kezelés gyanújával előzetes letartóztatásba helyezett volt vezérigazgatója pénteken Székesfehérváron a Fejér Megyei Bíróságon abban a polgári perben, amelyet az MNV Zrt. indított a tervezett sukorói King's City-beruházáshoz kötődő ingatlancsere-szerződés érvénytelenítéséért. A MNV Zrt. volt vezérigazgatója bilincsben, rabszíjon, két fegyőr kíséretében érkezett a tárgyalóterembe.
2010.12.17. 16:30
 
Kisbusz és kamion karambolozott Forrón
Súlyosan megsérült egy kisbusz vezetője, amikor járművét elsodorta egy külföldi rendszámú kamion a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Forrón pénteken - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A kamion az árokba borult. Dobi Tamás, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a baleset Forró belterületén, egy kereszteződésben történt. A kisbusz bevágott egy litván kamion elé, amely egy családi ház kerítésébe sodorta. A kisbusz vezetője életveszélyes állapotban van, egyik utasa pedig könnyebben megsérült.
2010.12.17. 16:15
 
Havazás, -2, -7 fok várható szombaton
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint pénteken többnyire erősen felhős lesz az ég, csak átmenetileg szakadozik fel a felhőzet. Eleinte hószállingózás, gyenge havazás bárhol előfordulhat, éjszaka azonban nyugat, délnyugat felől már intenzívebb havazás kezdődik. Szombaton kezdetben borult lesz az ég, és többfelé várható havazás, majd délután nyugat felől csökken a felhőzet, és fokozatosan megszűnik a havazás. Pénteken a délkeletire, keletire, szombaton az északnyugatira, nyugatira forduló szél megélénkül, helyenként megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -6, -11 fok között, keleten, északkeleten -15 fok körül alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton -2, -7 fok között valószínű.
2010.12.17. 16:00
 
A Rába és a Marcal mentén megszűnik a belvízvédelmi készültség
Megszűnik az elsőfokú belvízvédelmi készültség péntek este hat órától a Rába alsó belvízvédelmi szakaszán és a Marcal menti szakaszon. Feloldják és megszüntetik a másodfokú belvízvédelmi készültséget a Holt-Marcal részöblözetben. Az Észak-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság közleményben arról is tájékoztatta az MTI-t, hogy a Hanságban, a Rábca menti, Kapuvár-Hansági és a Fertő tó menti belvízvédelmi öblözetben továbbra is fenntartják a másodfokú készültséget. Az érintett területen két helyen mobilszivattyúk dolgoznak, s két szivattyútelep folyamatosan üzemel.
2010.12.17. 16:00
 
 
Síugró Vk: Morgenstern nyerte az első engelbergi versenyt
Az összetettben éllovas osztrák Thomas Morgenstern nyerte a síugrók Világkupa-sorozatának pénteki, engelbergi versenyét, amelyen a heves hóesés miatt egy ugrás után hirdettek győztest. A svájci helyszínen tartott viadal a múlt héten elmaradt harrachovi verseny pótlása volt, s a hétvégén még két Vk-fordulót bonyolítanak le itt. Eredmény: nagysánc: 1. Thomas Morgenstern (osztrák) 134,4 pont (137 m), 2. Andreas Kofler (osztrák) 132,2 (140), 3. Wolfgang Loitzl (osztrák) 128,6 (136). A Vk állása 5 verseny után (még 21 van hátra): 1. Morgenstern 425 pont, 2. Kofler 330, 3. Ville Larinto (finn) 276.
2010.12.17. 16:00
 
 
Sikeres őssejtbeültetés Miskolcon
Megtörtént az első sikeres, Magyarországon tárolt őssejttel végzett transzplantáció Miskolcon, a megyei kórház gyermek-egészségügyi központjában. Egy másfél éves, leukémiás kislányba ültették be a testvérének köldökzsinórvéréből kinyert őssejtet - jelentette be Nagy Kálmán, az intézmény gyermekonkológiai és csontvelő-transzplantációs osztályának osztályvezető főorvosa. Először mentettek életet Magyarországon privát őssejtbankban tárolt őssejt beültetésével. A műtét szeptemberben történt, a beültetett őssejt a beteg kislány testvérének köldökzsinórvéréből származott. A kislány teljesen egészséges, a transzplantáció minden szempontból sikeresnek tekinthető, a leukémia eltűnt a szervezetéből.
2010.12.17. 15:45
 
 
Márciusban módosítják a tervek szerint az Európai Unió alapszerződését
Márciusban módosítják a tervek szerint az Európai Unió alapszerződését a tagországok állam- és kormányfői, júniusban pedig várhatóan megállapodnak azokról a jogszabályokról, amelyek a gyakorlatban alkalmazhatóvá teszik a gazdasági együttműködés fokozásáról eddig hozott döntéseket - derül ki a vezetők pénteken Brüsszelben befejeződött találkozójáról kiadott zárónyilatkozatból. A szerződés módosítását - amely egy állandó pénzügyi stabilitási mechanizmus felállítását teszi lehetővé - a tagországokban a ratifikációs folyamat követi, az várhatóan 2013 első napján életbe.
2010.12.17. 15:45
 
Terrorizmus: Washingtonban szúrópróbaszerűen ellenőrzik az utasokat
A washingtoni rendőrség elkezdte szúrópróbaszerűen ellenőrizni a metró utasainak táskáját, miután az elmúlt hónapokban két terroristajelölt is a földalatti vasút elleni támadással fenyegetőzött - jelentette pénteken a The Washington Post. Noha konkrét fenyegetés nem érkezett a hatóságokhoz, a kiválasztott utasok csomagjairól a kézi ellenőrzés mellett vegyszermintát vesznek, vagy robbanóanyag-kereső kutyákkal szagoltatják meg azokat. New Yorkban és Bostonban hasonló biztonsági intézkedések vannak érvényben. Azok, akik nem hajlandók magukat alávetni az átvizsgálásnak, nem léphetnek a metró területére. Az amerikai főváros földalatti vasúti hálózata öt vonalból áll, melyeken 86 állomás van.
2010.12.17. 15:30
 
 
BL: az idei döntő "visszavágója" a 16 között
Már a nyolcaddöntőben találkozik az idei döntő két résztvevője a labdarúgó Bajnokok Ligájában, azaz a címvédő Internazionale és a májusban vesztes Bayern München. A pénteken Nyonban tartott sorsoláson a legjobb 16 között újoncnak számító FC Köbenhavn együttesét a Chelsea kapta. Az elmúlt öt évben rendre a nyolcaddöntőben búcsúzott Real Madrid az Olympique Lyon, a nagy esélyes FC Barcelona pedig az Arsenal gárdájával mérkőzik, azaz utóbbi párosítás esetében a 2006-os finálé ismétlődik meg. Az első mérkőzéseket február 15-16-án és 22-23-án, míg a visszavágókat március 8-9-én és 15-16-án rendezik.
2010.12.17. 15:15
 
Visszatért a sarkvidéki tél Nagy-Britanniába
Néhány nap szünet után évtizedek óta nem látott havazásokkal, mínusz 20 fok körüli fagyokkal tért vissza a sarkvidéki tél Nagy-Britanniába. A brit hatóságok széleskörű közlekedési és ellátási fennakadások kockázatára hívták fel a figyelmet. Péntek reggel mínusz 15 fok körüli hőmérsékleti mélypontokat mértek Skóciában és Észak-Angliában, és gyakorlatilag minden országrészben kiterjedt havazás kezdődött. Péntek délutánra le kellett zárni a Londont kiszolgáló öt nemzetközi repülőtér egyikét, a London Cityt, és leállt a forgalom az északír főváros, Belfast mindkét repülőterén is.
2010.12.17. 15:15
 
 
Rövidpályás úszó-vb: Lochte a rövidpálya Michael Phelpse
Bár sokan lehetetlennek tartották, az amerikai Ryan Lochténak mégis sikerült: a 26 éves úszó a szuperdresszek januári betiltása után elsőként úszott egyéni világrekordot csütörtökön, a Dubajban zajló rövidpályás világbajnokságon. A férfi 400 m vegyes eddigi csúcsa az olimpiai ezüstérmes Cseh László nevéhez fűződött, ám a magyar világbajnok tavaly decemberben elért 3:57.27 perces idejét Lochte 3:55.50 percesre faragta le, azaz közel két másodpercet javított Cseh rekordján. A 14-szeres olimpiai bajnok honfitársa, Michael Phelps árnyékából kilépő Lochte eddig nyolc rövidpályás aranyérmet nyert, s ezeknek számát most tízre növelte (200 m gyors, 400 m vegyes).
2010.12.17. 15:15
 
Újrakezdődött a dombóvári polgármester büntetőpere
Újrakezdődött pénteken Dombóvár független polgármesterének büntetőpere a Tolna Megyei Bíróságon, Szabó Lorándot sikkasztással, vesztegetéssel és hivatali visszaéléssel vádolják. Az ügy utolsó érdemi tárgyalása óta több mint hat hónap telt el, így a büntetőeljárás szabályai szerint újra kell kezdeni a per tárgyalását - jelentette be a pénteki tárgyaláson a tanácsvezető bíró. A Tolna Megyei Főügyészség kétrendbeli, különösen nagy értékre elkövetett sikkasztással, egyrendbeli vesztegetéssel és ugyancsak egyrendbeli hivatali visszaéléssel vádolja Szabó Lorándot.
2010.12.17. 15:00
 
Két ötödik hely a kínai cselgáncs GP-versenyen
Két ötödik helyet szereztek a magyarok a kínai Csingtaóban zajló cselgáncs Grand Prix-verseny pénteki napján. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a nőknél a 48 kg-ban szereplő Csernoviczki Éva, a férfiaknál pedig a 60 kg-os Burján László lett ötödik. Taraba Sándor (73 kg) helyezetlenül zárt. Szombaton Csoknyai László és ifj. Nagysolymosi Sándor (81 kg), valamint Farkas Bálint (100 kg) lép tatamira a magyarok közül.
2010.12.17. 15:00
 
 
Alpesi sí Vk: Walchhofer győzött Val Gardenában
Az osztrák Michael Walchhofer nyerte a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának pénteki, olaszországi állomásán megrendezett szuper-óriásműlesikló futamot. Az összesen 17 Vk-győzelemnél tartó 35 éves osztrák versenyző pályafutása során harmadszor nyert szuper-G-ben, s összetettben is átvette a vezetést. Mögötte a német Stephan Keppler végzett a második, a kanadai Eric Guay pedig a harmadik helyen.
2010.12.17. 15:00
 
 
Eredményes magyar EU-elnöki munkára számítanak az uniós vezetők
Bizonyosságát fejezte ki pénteken Herman Van Rompuy, az európai uniós tagországok állam- és kormányfői tanácsának állandó elnöke, hogy Magyarország jól fogja végezni soros EU-elnöki teendőit a következő félévben. Az uniós politikus a kétnapos brüsszeli EU-csúcstalálkozót lezáró sajtótájékoztatón beszélt erről. Yves Leterme, a soros elnökséget jelenleg betöltő Belgium ügyvezető kormányfője szintén meggyőződésének adott hangot, hogy a magyar elnökség megfelelőképpen továbbviszi a legfontosabb ügyeket. Mindketten kiemelték a gazdasági válságból való kilábalás, a pénzügyi stabilitás fokozása, valamint a gazdaságpolitikai együttműködés kiterjesztésének területén végzendő feladatokat.
2010.12.17. 15:00
 
Amerika együttműködik Kubával a kábítószer-kereskedelem elleni harcban
Az Egyesült Államok és Kuba együttműködik a kábítószer-ellenes küzdelemben - közölte pénteken a CNN a WikiLeaks portál által kiszivárogtatott iratokra hivatkozva. Az amerikai parti őrség több alkalommal is felvette a kapcsolatot a kubai belügyminisztériummal a Jamaicán átvezető kábítószercsempész-útvonal elvágása érdekében. Az egyik dokumentum szerint kubaiak arról panaszkodtak, hogy a bűnözők országuk légterét és területi vizeit is felhasználták az Amerikába szánt marihuána szállítására, de a jamaicai hatóságok nem válaszoltak az ezzel kapcsolatos megkeresésre.
2010.12.17. 15:00
 
 
Schmitt Pál: Magyarország támogatja Ukrajna európai integrációs törekvéseit
Az Európai Unió soros elnökeként Magyarország mindent meg fog tenni azért, hogy előmozdítsa Ukrajna európai integrációját - jelentette ki Schmitt Pál köztársasági elnök pénteken Kijevben, miután megbeszélést folytatott ukrán hivatali kollégájával, Viktor Janukoviccsal. A tárgyalás után tartott közös sajtótájékoztatón az államfők méltatták a kétoldalú kapcsolatok és együttműködés erősödését. Nagy figyelmet fordítottak az Európai Unió és Ukrajna együttműködésére is, különös tekintettel arra, hogy Magyarország január 1-jén átveszi a soros EU-elnökséget.
2010.12.17. 15:00
 
Budai: Tátrai Miklós tanúkénti meghallgatása fordulópont lehet a Sukoró-ügyben
Tátrai Miklósnak, a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. volt - előzetes letartóztatásban lévő - vezérigazgatójának tanúkénti meghallgatása fordulópont lehet a Sukoró-ügyben - mondta Budai Gyula elszámoltatásért felelős kormánybiztos újságíróknak pénteken Hódmezővásárhelyen. Tátrai Miklóst az ügyészség korábban gyanúsítottként hallgatta meg, a Fejér Megyei Bíróság a sukorói King's City telekcsere-szerződésének semmissé nyilvánításáért indított polgári perben viszont tanúként hallgatják meg, s így a valóságot kell elmondania - hangsúlyozta a politikus a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének évértékelő elnökségi és választmányi ülése előtt.
2010.12.17. 14:45
 
 
Először énekli Colline-t Bretz Gábor
Vasárnap debütál Colline, a filozófus szerepében Bretz Gábor, a Magyar Állami Operaház Bohémélet előadásában. A fiatal basszistára vár a feladat, hogy a mű negyedik felvonásában a híres kabátáriával meghódítsa a közönséget. A Puccini-műben decemberben még kétszer hallható Bretz Gábor, kedden pedig ismét új szerepben mutatkozik be, Mozart operája, a Figaro házassága főszerepét, a borbélyból lett főlakájt énekli. Bretz Gábor alig egy évvel a diploma megszerzése után, a 2005-ös veronai Don Giovanni Énekversenyen a Leporello szerepére jelentkezők közül nyert, majd az athéni Maria Callas Énekverseny első helyezettje lett.
2010.12.17. 14:30
 
Február végéig meghosszabbíthatják az iszapkatasztrófa miatti veszélyhelyzetet
A kormány február végéig meghosszabbítaná a kolontári iszapkatasztrófa miatt elrendelt veszélyhelyzetet, erre már hétfőn felhatalmazást adhat a kabinetnek az Országgyűlés. Az Országgyűlés honlapján közzétett határozati javaslat szerint a parlament felkéri a kormányt, hogy a rendelettel bevezetett intézkedések érvényének meghosszabbítását 2011. február 28-ig vizsgálja felül, és a felülvizsgálatról tájékoztassa az Országgyűlést. Az Országgyűlés felkéri a kormányt arra is, hogy a veszélyhelyzet elhárítása érdekében megtett és a várhatóan szükséges további intézkedésekről az Országgyűlés ülésein az intézkedések érvényének fenntartásáig adjon tájékoztatást.
2010.12.17. 14:15
 
Illetékmentességet kapnak az iszapömlés-károsultak
Nem kell illetéket fizetniük a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak új otthonaik, új gépjárműveik, valamint a megrongálódott, megsemmisült okmányaik, bizonyítványaik pótlása után. A nemzetgazdasági miniszter erről szóló rendelete a Magyar Közlöny legfrissebb számában jelent meg. A tárcavezető rendelkezése szerint az adóhatóság az iszapömlés károsultjai esetében mellőzi a lakásszerzést terhelő vagyonátruházási vagy ajándékozási illeték kiszabását személyenként egy lakás megszerzése után. Mindezt azoknak a kérelmére teszi, akik az új lakásban lakóhelyet létesítenek.
2010.12.17. 14:15
 
A washingtoni metrórendőrség szúrópróbaszerűen ellenőrzi az utasok táskáját
A washingtoni rendőrség elkezdte szúrópróbaszerűen ellenőrizni a metró utasainak táskáját, miután az elmúlt hónapokban két terroristajelölt is a földalatti vasút elleni támadással fenyegetőzött - jelentette a The Washington Post. Noha konkrét fenyegetés nem érkezett a hatóságokhoz, a kiválasztott utasok csomagjairól a kézi ellenőrzés mellett vegyszermintát vesznek, vagy robbanóanyag-kereső kutyákkal szagoltatják át azokat. New Yorkban és Bostonban hasonló biztonsági intézkedések vannak érvényben.
2010.12.17. 14:15
 
EL: elkerülték egymást a magyar érdekeltségű csapatok
Elkerülték egymást a magyar labdarúgókat foglalkoztató csapatok az Európa Ligában a 32 között. A pénteki nyoni sorsoláson a 16 közé jutásért a Dzsudzsák Balázst foglalkoztató holland PSV Eindhoven a francia Lille, a Juhász Rolandot soraiban tudó belga RSC Anderlecht a holland Ajax Amsterdam, míg a Huszti Szabolcsot alkalmazó orosz Zenit a svájci Young Boys együttesét kapta ellenfélnek. A nyolcaddöntő párosítását is elkészítették, de ebben a körben sem akadhat össze a három magyar érdekeltségű gárda. Az első mérkőzéseket február 17-én, a visszavágókat egy héttel később rendezik.
2010.12.17. 14:00
 
 
Tíz elem atomsúlya miatt változik a periódusos rendszer
Történetében először intervallumra változtatják meg tíz elem atomsúlyát a kémiai elemek periódusos rendszerében - írta a ScienceDaily című internetes tudományos portál (http://www.sciencedaily.com). A hidrogén, a lítium, a bór, a szén, a nitrogén, az oxigén, a szilícium, a kén, a klór és a tallium atomsúlyát az eddigi egyetlen értéktől eltérően intervallumként fogja feltüntetni ezután a táblázat, mert ez pontosabban utal a szakemberek szerint arra, miként fordulnak elő a természetben. Michael Wieser, az Alap- és Alkalmazott Kémia Nemzetközi Egyesülete, a IUPAC illetékes bizottságának titkára elmondta, hogy a modern analitikai módszerekkel sok elem atomsúlya pontosabban megmérhető.
2010.12.17. 14:00
 
Alkotmányba foglalná a szexuális megkülönböztetés tilalmát egy jogvédő szervezet
Az alkotmányba foglalná a szexuális irányultság és a nemi identitás miatti megkülönböztetés tilalmát a Háttér Társaság a Melegekért. Dombos Tamás, a jogvédő szervezet munkatársa egy pénteki műhelybeszélgetésen azt mondta: az új alaptörvény megalkotása lehetőséget ad arra, hogy más diszkriminációtilalmakhoz hasonlóan a szexuális irányultság és a nemi identitás miatti megkülönböztetés tilalmát is nevesítsék. A Háttér Társaság a Melegekért további ajánlásokat is megfogalmazott a kormányzatnak, köztük a gyermekvállalásra vonatkozó diszkriminatív szabályok felszámolását, valamint azt, hogy a társadalombiztosítás teljes összegben finanszírozza a nemváltó műtéteket.
2010.12.17. 14:00
 
 
Védmű-rekonstrukció kezdődött a Tiszántúlon
Több mint 200 kilométernyi csatornaszakasz újul meg 550 millió forintból egy év alatt a Tiszántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Tikövizig) területén, ennek eredményeként 72 település vízelvezetési feltételei javulnak. Bara Sándor, a Tikövizig igazgatója a munkálatok pénteki megkezdését megelőző püspökladányi sajtótájékoztatóján ismertette: az elmúlt évek legnagyobb volumenű rekonstrukciója indult meg az igazgatóság területén, amely összesen mintegy 4 ezer négyzetkilométernyi vízgyűjtő területre fejti ki hatását. A 2012 decemberéig tartó kotrási munkálatok az igazgatóság kezelésében lévő belvízvédelmi csatornák 15 százalékát érintik - ismertette.
2010.12.17. 14:00
 
 
Síugrás: Schlierenzauer még nem adta fel a reményt
Még reménykedik abban, hogy indulhat a december-januári Négysáncversenyen Gregor Schlierenzauer, az osztrákok olimpiai és világbajnok síugrója, akinek részvétele hétfőn elszenvedett térdsérülése után vált bizonytalanná. A 20 éves sportoló pénteki sajtókonferenciáján azt mondta: még nem dőlt el, hogy ott lehet-e az oberstdorfi startnál, de hamarosan határoznak az ügyben. Orvosai korábban azt mondták, műtétre nem lesz szükség, de nagyon valószínű, hogy legalább négy hetet ki kell hagynia. Az osztrák versenyzőnek márciusban ugyancsak a jobb térde sérült meg, akkor azonban meg is kellett operálni. Az idei Négysáncverseny december 29-én kezdődik.
2010.12.17. 13:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532[1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista