2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Új tartalékos haderő jön létre
Az Országgyűlés hétfőn elfogadta a Magyar Honvédség új tartalékos rendszerét kialakító törvénymódosítást; a változtatás önkéntes jelentkezés alapján teszi lehetővé műveleti és védelmi tartalékosok toborzását, illetve meghatározza a rendkívüli állapot vagy megelőző védelmi helyzet esetén behívható személyek körét. A Ház a kormánypárti és a jobbikosok képviselők szavazatával hagyta jóvá a honvédelemről és a Magyar Honvédségről szóló, illetve az azzal összefüggő törvények módosítását. Az MSZP és az LMP frakciója nemmel voksolt. A honatyák ezután a honvédség létszámáról szóló országgyűlési határozatot is módosították, így a jövőben összesen 8 ezer önkéntes tölthet be tartalékos státuszt.
2010.12.20. 19:15
 
Hat év börtönbüntetésre ítélték Dzsafar Panahi iráni filmrendezőt
Hat év börtönbüntetésre ítélték Dzsafar Panahi nemzetközileg is elismert iráni filmrendezőt, s emellett megtiltották neki, hogy az elkövetkezendő húsz évben filmet forgasson, forgatókönyvet írjon, vagy elhagyja Iránt - jelentette be Faride Kejrat, a férfi ügyvédje hétfőn. Rajta kívül Mohammad Raszulov ellenzéki filmrendező is hat évet kapott. A vád mindkét esetben a rendszer aláásása volt. Raszulov és Panahi az ellenzéket támogatta a 2009. júniusi vitatott iráni elnökválasztások során.
2010.12.20. 19:15
 
 
NEFMI: az eddigi drogstratégia csődöt mondott
Magyarország a kábítószer-kereskedők tranzit országából célországgá vált, a gyermekek és fiatalok könnyebben jutnak kábító és tudatmódosító szerekhez, mint korábban; az eddig folytatott drogstratégia csődöt mondott, mivel nem volt alkalmas a növekvő problémák megelőzésére, csökkentésére - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium az MTI-vel. A Szociális, Család- és Ifjúságügyért Felelős Államtitkárság közleménye szerint az elmúlt évek drogstratégiája, amely a hangsúlyt a drogliberalizációra és az ártalomcsökkentésre helyezte, nem követhető.
2010.12.20. 19:00
 
Szigorodnak a polgármesterek összeférhetetlenségi szabályai
Több, az önkormányzatok működését szabályozó rendelkezést fogadott az Országgyűlés: a jövőben több aljegyzőt is kinevezhetnek a megyei jogú városok, a fővárosi kerületek és a megyei közgyűlések is; szigorodnak a polgármesterekre vonatkozó összeférhetetlenségi szabályok; a képviselő-testületek csökkenthetik a polgármesterük díjazását. Az Országgyűlés hétfőn 291 igen és 60 nem mellett elfogadta a Kósa Lajos, Kovács Zoltán fideszes képviselők által jegyezett, a helyi önkormányzatokról szóló törvény módosítását; igennel voksolt a Fidesz, a KDNP és a Jobbik, nemmel pedig az MSZP és az LMP, és két független képviselő (Ivády Gábor és Szili Katalin).
2010.12.20. 18:45
 
Az ENSZ BT meghosszabbította az elefántcsontparti misszió megbízatását
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa hétfőn hat hónappal meghosszabbította az Elefántcsontparton állomásozó békefenntartói (UNOCI) megbízatását annak ellenére, hogy az ország elnöke a távozásukat követeli. A testület ugyanakkor "célzott" szankciókat helyezett kilátásba azok ellen, akik "a békét és a választási folyamatot fenyegetik Elefántcsontparton". Laurent Gbagbo köztársasági elnök szerint az ENSZ-erők beavatkoztak az ország belügyeibe, ezért nem akarja, hogy az országban maradjanak a hétfőn lejárt mandátumuk után.
2010.12.20. 18:45
 
 
Elfogadta a parlament a Fidesz nyugdíjügyi politikai nyilatkozatát
Elfogadta az Országgyűlés a Fidesz által kezdeményezett, a kötelező magán-nyugdíjpénztári tagok védelméről szóló nyilatkozatot. Orbán Viktor, Kósa Lajos, Lázár János és Selmeczi Gabriella indítványát a parlament 261 igen, 51 nem szavazattal és 43 tartózkodás mellett fogadta el. A nyilatkozattal az Országgyűlés a kötelező magán-nyugdíjpénztári tagsággal rendelkező mintegy hárommillió ember eddigi befizetéseinek jövőbeni biztonsága érdekében kinyilvánítja, hogy garantálni kell az egyéni számlavezetés intézményét az állami nyugdíjrendszerbe átlépő magán-nyugdíjpénztári tagoknak. A parlament kinyilvánítja azt is: garantálni kell az állami rendszerbe átlépőknek az egyéni számlára történő befizetések értékállóságát.
2010.12.20. 18:30
 
 
Jeszenszky:a Malina Hedvigről szóló könyv segíthet a szlovák-magyar közeledésben
A Malina Hedvigről szóló könyv segíthet a szlovák-magyar közeledésben - mondta Jeszenszky Géza volt külügyminiszter hétfőn Budapesten, a megtámadott és brutálisan bántalmazott szlovákiai magyar lány történetét ismertető könyv bemutatóján. Minden jóhiszemű ember, aki Vrabec Mária könyvét elolvassa, azt fogja látni, hogy "van itt egy ártatlan lány, akit nem csupán megtámadtak, hanem aki ellen egy állam, egy miniszterelnök, a belügyminiszterétől támogatva fellépett, jogilag is védhetetlen helyzetben, ugyanis egy ügyről nem nyilatkozhat egy politikus, amíg az nincs lezárva, az a bíróság dolga, hogy ítéletet hozzon" - fogalmazott a LOAR Kiadó rendezvényén.
2010.12.20. 18:30
 
 
Vádat emeltek Timosenko ellen hatalommal való visszaélés miatt
Hatalommal való visszaélés címén az ukrán ügyészség hivatalosan vádat emelt hétfőn Julija Timosenko volt kormányfő ellen. Az ügyészség szerint a miniszterelnöki posztot 2005-ben, majd 2007 és 2010 között betöltő politikus hűtlen kezeléssel gyanúsítható a széndioxid kibocsátási kvóták eladásából származó összegek szabálytalan kormányzati felhasználása kapcsán. Már ki is hallgatták, és közölték vele, hogy nem hagyhatja el lakhelyét. A gyanú szerint Timosenko kormánya 300 millió dollárnak megfelelő összeget használt fel szabálytalanul, amikor a nyugdíjkasszát töltötte föl vele. Ha a vád bebizonyosodik, 7-10 év börtön is kiszabható a volt miniszterelnökre.
2010.12.20. 18:30
 
 
MSZP: a Fidesz mindenkit el akar hallgattatni, aki kritikát fogalmaz meg
Az MSZP szerint a Fidesz mindenkit el akar hallgattatni, aki kritikát fogalmaz meg és meg akarja regulázni azokat, akik felemelik a szavukat. Mesterházy Attila az MSZP elnöke hétfői sajtótájékoztatóján emlékeztetett arra: hétfőn szavaz az Országgyűlés a Fidesz "jubileumi", tizedik alkotmánymódosításáról. Hozzátette: a Fidesz a média után a szakszervezeteket is meg akarja regulázni. Úgy fogalmazott: attól tart, hogy legközelebb a gyülekezési törvény kerül napirendre, hiszen civil szervezetek pártoktól függetlenül is szerveznek tiltakozó akciókat a kormány tevékenysége ellen.
2010.12.20. 18:15
 
Késések a Nyugati pályaudvaron egy leszakadt felső vezeték miatt
Fennakadások vannak a vonatközlekedésben, miután egy Nyugati pályaudvarról Szolnokra induló személyvonat áramszedője hétfő délután eltört és leszakította a felső vezetéket - közölte a Mávinform az MTI-vel. A közlemény szerint jelenleg több vágányon nem tud sem fogadni, sem indítani vonatot a pályaudvar. Emiatt a Szolnok irányába, illetve onnan közlekedő szerelvények csak Kőbánya-Kispest állomásig közlekednek és onnan is indulnak. Az esztergomi, a szobi, valamint a veresegyházi vonatok 10-15 perc késéssel közlekednek. A monori elővárosi vonatokat nem indítják el. Helyettük valamennyi zónázó vonatot megállítanak valamennyi állomáson és megállóhelyen.
2010.12.20. 18:15
 
Ókovács: káros gyakorlat a célkitűzések nélkül fizetett prémium a Duna TV-nél
Prémiumnak akkor van értelme, ha világos feladatokat tűzünk ki, amelyeket teljesíteni kell a plusz pénzért. Célkitűzések nélkül, ráadásul fix összegű prémiumot a rendszerbe építeni nemcsak értelmetlen és pazarló, hanem a munkát leértékelő, a dolgozókat összemosó, egyszóval káros gyakorlat volt - nyilatkozta Ókovács Szilveszter, a Duna Televízió vezérigazgatója az MTI-nek azután, hogy a Magyar Nemzetnek adott interjújában arról beszélt, hogy a tévé több munkatársa is úgy dolgozott 400-500 ezer forintos alapbérért, hogy cserébe semmilyen teljesítményt nem vártak el tőlük.
2010.12.20. 18:15
 
Ismét határozatlan idejű működési engedélyt kapott a BKV vasúti tevékenységre
A Nemzeti Közlekedési Hatóság (NKH) határozata értelmében ismét határozatlan idejű működési engedélyekkel láthatja el a BKV a vasúti tevékenységeit, így 2011. május 8-a után is járhatnak a villamosok a fővárosban - közölte az NKH hétfőn az MTI-vel. A közlemény szerint az NKH határozatai érintik a helyi vasúti pályahálózat, az elővárosi vasúti pályahálózat és a libegő vasúti pályahálózat működtetését, valamint ezeken a pályahálózatokon a BKV által végzett vasúti személyszállítási tevékenységet is.
2010.12.20. 18:00
 
Életveszélyes állapotban az a jászladányi nő, akit az élettársa vert meg
Életveszélyes állapotban vitték kórházba azt a jászladányi nőt, akit az élettársa vert meg - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. A 47 éves férfi többször megütötte 30 éves élettársát. A nőnek eltört a bordája, megsérült a lépe - mondta Szabó Zita. Hozzátette, hogy a férfival szemben a rendőrség életveszélyt okozó, súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.
2010.12.20. 17:45
 
Történelmi csúcson a svájci frank az euróval szemben
A svájci frank történelmi csúcsra emelkedett az euróval szemben hétfőn, és a szakértők szerint a frank tovább drágulhat az euróövezeti adóssággondokkal kapcsolatos aggodalmakra. Eközben az euró bő kétheti mélyponton állt délután a dollárral, és rekordmélységben az ausztrál dollárral szemben is. A kereskedőket továbbra is elsősorban a Moody's nemzetközi hitelminősítőnek az a múlt heti döntése befolyásolta, hogy egyszerre öt fokozattal rontotta Írország hitelbesorolását. Röviddel 17 óra után az euró 1,2638 svájci frankra gyengült. A svájci frank még soha nem volt ilyen erős azóta, hogy 1999-ben bevezették az eurót.
2010.12.20. 17:45
 
Simor: a magánnyugdíjpénztári vagyon elköltése növeli az államadósságot
Amennyiben a magánnyugdíjpénztári megtakarítást, illetve a 12 év alatt felhalmozott vagyon egy részét elkölti a kormány, akkor az növeli az államadósságot - felelte egy kérdésre Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke. "Ha valamit megtanultunk az elmúlt néhány évben, az az, hogy a magyar gazdaság sebezhető a világban, mégpedig azért, mert magas az államadóssága és magas a külföldi adóssága, márpedig ezen a helyzeten ront a magánnyugdíj-pénztárakkal kapcsolatos döntés" - fejtegette a jegybank elnöke. Simor úgy vélte, hogy a nyugdíjrendszert érintő döntések évtizedekre szólnak. Éppen ezért egy ilyen rendszerbe "nagyon rapid módon beavatkozni, semmiképpen nem célszerű".
2010.12.20. 17:30
 
BUX: +0,09 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 19,19 pontos, 0,09 százalékos emelkedéssel, 21.237,46 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama változatlanul 19.500 forint, az OTP részvények ára 0,36 százalékkal 5.269 forintra nőtt.
2010.12.20. 17:30
 
Lukasenka fehérorosz elnök szerint az ellenzéki tüntetések bűncselekmények
Bűncselekménynek nevezte az újraválasztása elleni ellenzéki tüntetéseket hétfőn Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök, és börtönbüntetést helyezett kilátásba az érintettek számára. Az államfő Minszkben egy sajtóértekezleten azt hangoztatta, hogy vasárnap "elszabadultak a rongálók", akiket "az ellenzéki elnökjelöltek bujtottak fel". Lukasenka hozzátette: azt kérte a biztonsági erőktől, hogy tegyenek meg mindent a közrend megzavarásának megakadályozása érdekében. "A törvény szerint mindegyiküknek börtönben a helye...Nem lesz forradalom Fehéroroszországban" - szögezte le az elnök.
2010.12.20. 17:30
 
Krkic 2015-ig meghosszabbította a szerződését Barcelonában
További két évvel, 2015-ig meghosszabbította szerződését Bojan Krkic, az FC Barcelona labdarúgócsapatának fiatal támadója. A 20 éves csatár kivásárlási árát 100 millió euróban határozta meg katalán klub. Krkic 11 éves korában igazolt a Barcelonához, a mostani a negyedik szezonja, 146 mérkőzésen összesen 38-szor volt eredményes.
2010.12.20. 17:15
 
Kölségvetési Tanács: 2014-re 60%-ra lehetne emelni a foglalkoztatottságot
Ha 400 ezer fővel bővülne a foglalkoztatotti létszám Magyarországon, akkor a foglalkoztatottsági ráta meghaladná a 60 százalékot, és 2014-re Magyarország megközelítené az Európai Unió élvonalában lévő Svédország foglalkoztatási rátáját - olvasható a Költségvetési Tanács (KT) legfrissebb tanulmányában, amelyben azt vizsgálja , hogyan érhető el a költségvetési törvény javaslatában kitűzött 400.000 fős foglalkoztatásbővülés 2014-ig a jelenlegi demográfiai adottságok mellett. A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) legutóbb közölt statisztikája szerint idén augusztus-októberben a 15-64 éves korcsoportra számított foglalkoztatási ráta 56 százalék volt.
2010.12.20. 17:15
 
A Fidesz-frakció "rövid polémia" után döntött Rogán alkotmánymódosításáról
"Rövid polémia" után döntött úgy a Fidesz-frakció hétfői ülésén, hogy támogatja Rogán Antal alkotmánymódosítási javaslatát, amellyel a fideszes politikus az alaptörvénybe emelné a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság elnökének rendeletalkotási jogát - közölte a Fidesz frakcióvezetője. Lázár János azt mondta, azért volt rövid a vita, mert a kormány jelenlévő képviselője, Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes bejelentette, a kabinet is szándékozik rendeletalkotási jogkört adni a médiahatóságnak, csak nem most, hanem májusban. A frakció tehát csak időbeli döntést hozott, amely szerint nem májusban, hanem most, januárban kap rendeletalkotási jogkört a médiahatóság elnöke - tette hozzá.
2010.12.20. 17:00
 
Magyarország elítéli a fehérorosz elnökválasztást kísérő erőszakot
Magyarország a leghatározottabban elítéli a fehéroroszországi elnökválasztást kísérő erőszakot - mondta Németh Zsolt külügyi államtitkár hétfőn az MTI-nek. Az államtitkár kifejtette: Magyarország elfogadhatatlannak tartja, hogy nemcsak "az alapvető demokratikus normákat veszik semmibe", hanem az elnökjelölteket is, és a társadalmat, a választókat erőszakkal félemlítik meg. Magyarország a leghatározottabban elvárja, sőt, követeli, hogy a fehérorosz hatóságok bocsássák szabadon a politikai foglyokat, így a bebörtönzött elnökjelölteket is - hangsúlyozta.
2010.12.20. 17:00
 
 
Londoni elemzők: növeli a politikai feszültséget az újabb MNB-kamatemelés
A magyar jegybank és a kormány közötti, máris jelentős feszültség további éleződését eredményezheti az MNB hétfői újabb kamatemelése - vélekedtek a negyed százalékpontos szigorítás bejelentése után londoni felzárkózó piaci elemzők. Arról eltértek a citybeli vélemények, hogy az inflációs kilátások mennyire indokolják az egymás utáni második kamatemelést, amelynek nyomán 5,75 százalékra emelkedett az MNB alapkamata.
2010.12.20. 17:00
 
 
Beckham ismét visszatérne Európába
Az amerikai labdarúgó-bajnokság szünetelése miatt újfent Európába igazolna David Beckham, a Los Angeles Galaxy korábbi angol válogatott klasszisa. A 35 éves középpályás az elmúlt két télen az AC Milanban töltötte a tavaszi idényt, ám ezúttal biztos, hogy nem a lombardiakhoz kerül, ugyanis ott nem valószínű, hogy sok játéklehetőséget kapna. "Mindenképpen szeretnék valahol játszani, ahol tartani tudom a formámat, ugyanis még mindig be akarok kerülni az angol válogatottba" - mondta Beckham. A Manchester United és a Real Madrid korábbi sztárja még márciusban szenvedett Achilles-ín szakadást, így nem lehetett ott a dél-afrikai világbajnokságon sem.
2010.12.20. 16:45
 
Alkalmatlan a téli sportolásra a Balaton jege
Alkalmatlan a téli sportolásra a befagyott Balaton, mert mindössze 3-3,5 centiméter vastag jég borítja, a következő napokban pedig olvadás várható - tájékoztatta Horváth László, a Balatoni Vízrendészeti Rendőrkapitányság vezetője az MTI-t. A rendőrkapitány beszámolója szerint a hétvégén jelentős fagyok voltak, de szerencsére senkinek nem jutott eszébe, hogy pár nap alatt megfelelőre hízhat a tó jege, így eddig nem történt sehol baleset a Balatonon a beszakadó jég miatt. A déli part mentén összetorlódott, töredezett, buborékos a jég, de valamivel beljebb sima a felülete, azonban még nem képes megtartani embereket.
2010.12.20. 16:45
 
MSzSz: alaptalan vádak az eltitkolt jövedelmekről
A Magyar Szerencsejáték Szövetség (MSzSz) alaptalannak tartja azokat a vádakat, amelyek az elmúlt napokban a sajtóban napvilágot láttak, hogy több száz, sőt akár ezer milliárd forintos bevételeket titkoltak volna el a pénznyerő automatákat üzemeltetők - közölte Schreiber István, az MSZSz elnöke hétfőn az MTI-vel. Az MSzSz közleményében emlékeztetnek arra, hogy Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője a miniszterelnökhöz intézett írásbeli kérdésében felvetette: miért nem érdeklik az államot a pénznyerő automatákból származó eltitkolt százmilliárdok. Lázár János szerint ugyanis egy bizonyos érdekcsoport 200-400 milliárdot tüntet el az állam elől.
2010.12.20. 16:45
 
 
Gyengült a forint árfolyama, 276 felett az euró
Gyengült a forint hétfőn délután, négy órakor 276,10 forinton jegyezték az eurót, szemben a jegybanki kamatdöntést követő 274,60 és a péntek délutáni 273,18 forintos árfolyammal. Devizapiaci kereskedők az MTI-nek elmondták: hétfőn sokat gyengült a forint, a reggeli 273 forint alatti euró árfolyamról a monetáris tanács kora délutáni kamatdöntésére 275 forintig gyengült, és bár a jegybanki bejelentés után 274 forintig erősödött vissza, utána ismét gyengült, 276,70 forint volt az árfolyam teteje. Kereskedők szerint nem a jegybanki alapkamat emelése okozza a gyengülést, az inkább az utóbbi hetek erősödésének korrekciójaként, profitrealizálásként fogható fel, miközben a tőzsdei és a piaci hangulat alapvetően pozitív.
2010.12.20. 16:45
 
 
Sólyom: ne térjünk le az európai útról!
Sólyom László üdvözölte a parlament alkotmányelőkészítő eseti bizottságának koncepcióját, de arra figyelmeztetett, hogy a "Magyarország alkotmányának szabályozási elvei" című, napokban nyilvánosságra került dokumentum számos alapvető kérdést nyitva hagy. Sólyom László számos ponton amiatt bírálta a parlamenti dokumentumot, mert az lehetőséget ad a rendszerváltás előtti és utáni reformkommunista alkotmányozási koncepciók újraélesztésére, például az Alkotmánybíróság hatáskörének, a törvényhozás feletti alkotmányos kontrollnak a szűkítése, a parlament túlsúlya, az alapjogvédelem és a sarkalatos törvények terén. "Ne térjünk le az európai útról" - hangsúlyozta a volt köztársasági elnök.
2010.12.20. 16:45
 
 
Martonyi: elsősorban a gazdaságra kell összpontosítania a magyar EU-elnökségnek
A gazdasági válságból való európai kilábalás teendőit helyezte első helyre Martonyi János magyar külügyminiszter Brüsszelben, a januárban hivatalba lépő magyar EU-elnökség programismertető sajtótájékoztatóján. Elmondta, hogy a magyar elnökség törekvései négy fő célkitűzéscsoportra összpontosítanak. Az első a növekedés, a munkahelyteremtés és a társadalmi befogadás témaköre. A második az, hogy a legfontosabb közös politikákra támaszkodva erősebb Európát építsenek. A harmadik cél a polgárközeli unió kialakítására, a negyedik pedig az integráció felelősségteljes kibővítésére, valamint a globális politikai szerepvállalásra vonatkozik.
2010.12.20. 16:45
 
 
Engedélyezi az EU a magyar földvásárlási moratórium meghosszabbítását
Az Európai Bizottság hétfőn úgy döntött, hogy engedélyezi Magyarország számára a 2011 tavaszán lejáró termőföld-vásárlási moratórium meghosszabbítását három évvel. Az átmeneti termőföld-vásárlási korlátozás a magyarországi lakóhellyel nem rendelkező uniós polgárokra és valamennyi jogi személyre vonatkozik. A bizottság az átmeneti időszak meghosszabbítását a Magyarország által szolgáltatott információk alapján hagyta jóvá, amelyek "rávilágítottak arra, hogy a hosszabbítás nélkül fennáll annak a veszélye, hogy a mezőgazdasági földterületek piacán súlyos zavarok lépnek fel" - áll a témáról kiadott brüsszeli közleményben.
2010.12.20. 16:30
 
 
A megszorítás az év szava a Merriam-Webster szótár szerint
A megszorítás lett az év szava az amerikai Merriam-Webster szótár gondozói szerint, akik a görög gazdasági válság és az athéni kormány által meghirdetett reformok nyomán kitört tüntetések révén megnőtt érdeklődéssel magyarázták e szó sikerét. A XIV. századi eredetű szó ma reneszánszát éli - fogalmaztak az amerikai szótár gondozói hétfőn, amikor bejelentették, hogy a megszorítás lett a 2010-es év szava, amelyre több mint 250 ezren kerestek rá a kiadvány ingyenes internetes felületén. Az élmezőnyben szerepelt még a pragmatikus, a moratórium, a szocializmus és a bigott is.
2010.12.20. 16:30
 
 
Elkészült az intézeten kívüli szülésről szóló rendelettervezet
Elkészült az intézeten kívül szülést szabályozó rendelettervezet - jelentette be a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyi államtitkára. Szócska Miklós elmondta, hogy a jogszabályt hétfőn küldik közigazgatási egyeztetésre, és várhatóan áprilisra el tudják fogadtatni. A rendelet további, kiegészítő szabályozásokat igényel; a szakmai, képzési követelményrendszer pontosítását a jövő év elején kezdik meg - tette hozzá. Szócska kifejtette, hogy a jogszabályt háromkörös egyeztetés előzte meg a szakma képviselőivel. Nem biztos, hogy a végső változattal mindenki száz százalékig elégedett lesz, de minden érintett szervezet számára vállalható.
2010.12.20. 16:30
 
Az LMP újraalapítaná a Költségvetési Tanácsot
Az LMP vállalja, hogy lehetőségeihez mérten hozzájárul majd a Költségvetési Tanács valamilyen formában történő újraalapításához - közölte hétfőn az MTI-vel Scheiring Gábor. Az LMP gazdaságpolitikai kabinetjének vezetője közleményében úgy fogalmaz, hogy egy egészségügyi törvényjavaslathoz frissen benyújtott módosító indítvánnyal "a Fidesz a rá jellemző módon zárja le az őszi ülésszak egyik legszégyenletesebb politikai színjátékát".
2010.12.20. 16:30
 
Rövid polémia után döntött a Fidesz-frakció Rogán alkotmánymódosításáról
"Rövid polémia" után döntött úgy a Fidesz-frakció hétfői ülésén, hogy támogatja Rogán Antal alkotmánymódosítási javaslatát, amellyel a fideszes politikus az alaptörvénybe emelné a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének rendeletalkotási jogát - közölte a Fidesz frakcióvezetője az MTI-vel. Lázár János azt mondta, azért volt rövid a vita, mert a kormány jelenlévő képviselője, Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter bejelentette, a kabinet is szándékozik rendeletalkotási jogkört adni a médiahatóságnak, csak nem most, hanem májusban.
2010.12.20. 16:30
 
Washington keresi Assange jogi felelősségre vonásának módját
Az amerikai igazságügy-miniszter keresi Julian Assange jogi felelősségre vonásának módját - közölte Joe Biden alelnök, aki "high-tech terroristának" tartja a titkos amerikai diplomáciai táviratokat nyilvánosságra hozó portál, a WikiLeaks alapítóját. Bidennel az NBC készített interjút, és a televízió előzetesen, leiratban közölt ebből részleteket. "Ha ő összeesküdött egy amerikai katonával arra, hogy megszerezzék ezeket a titkos dokumentumokat, akkor az teljesen más elbírálás alá esik, mint ha neki, mint újságírónak átadták volna ezeket" - jelentette ki az alelnök. A kémkedés elleni, 1917-es amerikai törvény alapján nem lehet felelősségre vonni Assange-ot, mert ehhez bizonyítani kellene, hogy a WikiLeaks nem hagyományos médium.
2010.12.20. 16:30
 
 
Csődbe ment az Aeroviva
Megszünteti utazásszervezői és utazásközvetítői tevékenységét az Aeroviva Utazási Iroda december 20-tól. A társaság honlapján közleményben tájékoztatja erről az érintetteket. A közlemény szerint a cég mindent megtett annak érdekében, hogy ezt a helyzetet elkerülje, de ez a jelenlegi gazdasági helyzetben sajnos nem sikerült. A társaság közli azt is, hogy minden egyes külföldön tartózkodó utasuk hazautazásra érvényes menetjeggyel rendelkezik, így egyetlen utas sem marad külföldön. A menetrend szerinti járatokra az Aeroviva repülőjeggyel rendelkező utasok repülőjegye - az utazás dátumától függetlenül, odaútra és visszaútra egyaránt - érvényes marad.
2010.12.20. 16:15
 
 
A monetáris tanács 25 bázisponttal emelte az alapkamatot
A monetáris tanács 25 bázisponttal 5,75 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot hétfői ülésén. A monetáris tanács 25 bázisponttal 5,75 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot hétfőn a 3 százalékos célt tartósan meghaladó inflációra, illetve a felfelé mutató inflációs kockázatokra tekintettel, egyben jelezte, hogy a következő hónapokban az inflációs kockázatok mérlegelése alapján dönt a kamatemelés szükségességéről. A piaci elemzők megosztottak voltak a kamatdöntő ülés előtt, fele-fele arányban számítottak emelésre, illetve tartásra.
2010.12.20. 16:15
 
 
Tetőzések kezdődnek a Tisza középső szakaszán
A tiszai árhullám jelenleg Tiszafüred közelében tetőzik, Szolnoknál a maximális vízszint december 24-én várható 8 és fél méter körüli értékkel; a Közép-Tisza vidékén harmadfokú védelmi készültséget 465 kilométer hosszon tartanak fenn - közölte a területi vízügyi igazgatóság védelemvezetője az MTI-vel. Lovas Attila vízügyi igazgató tájékoztatása szerint a hét végi csapadék hatására a Zagyván és Tarnán ismét megindult az áradás, a többi mellékfolyó apad. A Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság területén harmadfokú árvízvédelmi készültség van érvényben a Tisza jobb partján Sarud és Lakitelek között,
2010.12.20. 16:15
 
 
LMP: egy Orbán-Rogán-kormány kormányoz
Schiffer András szerint a kormány mint testület, aligha tekinthető egy komoly döntéshozó fórumnak; az LMP frakcióvezetője hétfői, parlamenti sajtótájékoztatóján azt mondta: úgy tűnik, hogy egy "Orbán-Rogán kormány kormányoz". Az LMP frakcióvezetője emlékeztetett arra, a kormány a múlt héten még úgy foglalt állást, nem támogatja a fideszes Rogán Antal javaslatát, amelyik az alaptörvénybe emelné a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökének rendeletalkotási jogát, a Fidesz parlamenti frakciója most viszont támogatja a kezdeményezést.
2010.12.20. 16:15
 
Gloviczki: a pedagógusokat meg kell tartani a közalkalmazottak között
A pedagógusokat meg kell tartani a közalkalmazottak jogállásában, ezt az életpályamodell törvénytervezete is tartalmazza - mondta Gloviczki Zoltán oktatási helyettes államtitkár a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) országos fórumán. Kiemelte, az életpályamodell tartalmazza azt is, milyen előrelépési lehetőségei vannak a pedagógusoknak, s ezt nem csupán egy bértáblával érzékelteti, hanem azt is közli, hogy az előrelépési fokozatokhoz milyen kritériumokat kell teljesíteni. Gloviczki reményét fejezte ki, hogy az új közoktatási törvény - amelyet kerettörvénynek szánnak - felhasználóbarát, áttekinthető, a munkát a hétköznapokban segítő szöveg lesz.
2010.12.20. 16:15
 
EU-bizottság: nemzeti hatáskör a válságadó
Az adózás és a helyi tarifák alakítása egyaránt nemzeti hatáskörbe, a nemzeti hatóságok illetékességébe tartozik, de az Európai Bizottság kapcsolatban áll az érintett magyar szervekkel - hangoztatta az Európai Unió brüsszeli végrehajtó testületének egyik szóvivője hétfőn. Sajtótájékoztatóján Marlene Holzner újságírói kérdésre válaszolt, amely a 15 céget magában foglaló csoport - köztük vezető német és osztrák energiavállalatok - közös leveléről érdeklődött: a beadványt az Európai Bizottsághoz intézték, kifejezve aggodalmukat Magyarország bizonyos válságkezelési lépései miatt. A szóvivő elmondta, hogy az adózás az uniós szabályok szerint a tagországok nemzeti illetékessége, afölött Brüsszelnek nincs befolyása.
2010.12.20. 15:45
 
Az IPI szoros figyelemmel kíséri a média helyzetének alakulását Magyarországon
Szorosan figyelemmel fogja kísérni a Nemzetközi Sajtóintézet (IPI), hogyan alakul a parlament előtt lévő törvényjavaslat elfogadása után a média helyzete Magyarországon - áll az újságíró szervezetnek a múlt heti tényfeltáró látogatásáról kiadott hétfői közleményében. Anthony Mills, az IPI illetékese örömének adott hangot azzal kapcsolatban, hogy lehetőségük volt találkozni az érintett felekkel és megvitatni velük az új médiaszabályozással kapcsolatban felmerült komoly aggodalmakat. "Szorosan figyelemmel követjük a helyzetet a következő napokban és hetekben" - idézte Millst a közlemény.
2010.12.20. 15:45
 
Simor: csaknem egyhangúan döntött a monetáris tanács a kamatemelésről
A monetáris tanács csaknem egyhangúan döntött az alapkamat 25 bázispontos emeléséről 5,75 százalékra - jelentette ki Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke sajtótájékoztatón. A jegybank elnöke elmondta: a tanács előtt 25 bázispontos kamatemelési, illetve az 5,50 százalékos kamat tartására vonatkozó javaslat volt, a döntés értelmében az alapkamat 5,75 százalékra nőtt. Az MNB novemberben is emelte a kamatot, akkor 5,25 százalékról 5,50 százalékra.
2010.12.20. 15:30
 
MSZP: munkásellenes a Fidesz-KDNP kormányprogramja
Az MSZP szerint munkásellenes a Fidesz-KDNP kormányprogramja, és azokat a tömegeket, akiket csalással átvert most azzal "jutalmazza", hogy kirúgja, meglopja, megzsarolja őket és a munkájukat is elveszi. Török Zsolt szóvivő hétfői, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az Orbán-kormány amikor csak teheti, "ráront" a munkavállalókra. A sztrájkjog korlátozásával kiveszik a dolgozók kezéből a kormány politikájával szembeni tiltakozás egyik eszközét, az egykulcsos személyi jövedelemadóval miniszterek, államtitkárok, képviselők és "kegyenceik" zsebét megtömik, amit a dolgozó emberek zsebéből vesznek el - olvasható Török közleményében.
2010.12.20. 15:30
 
 
Éves átlagban maximálnák a bűnügyi hírek arányát a kereskedelmi tévék híreiban
Éves átlagban nem haladhatná meg a húsz százalékot a bűnügyi hírek időtartamának aránya a jelentős befolyásoló erejű médiumok hírműsoraiban - ezt tartalmazza az alkotmányügyi bizottságnak a médiatörvény tervezetéhez hétfőn benyújtott zárószavazás előtti módosító indítványa. Az előterjesztés Novák Előd és Pörzse Sándor jobbikos képviselők múlt héten elfogadott módosító javaslatát pontosítaná, kimondva, hogy a bűnügyi tematikájú tudósítások korlátozása nem vonatkozna minden egyes érintett hírműsorra, csupán azok éves átlagára.
2010.12.20. 15:30
 
 
EU-elnökség: Magyarország számíthat Belgium teljes körű támogatására
Magyarország számíthat Belgium teljes körű támogatására a jövő év első napján kezdődő, féléves soros elnökségi tevékenységéhez az Európai Unió élén - jelentette ki hétfőn Brüsszelben Steven Vanackere belga külügyminiszter, összegezve az elmúlt félévet elnöklő Belgium tevékenységét. Hangoztatta, hogy országa új szokásokat vezetett be elnökként, és reményét fejezte ki, hogy a magyar félév után ezek hagyománnyá válnak az unióban. Emlékeztetett, hogy magyar részről már jelezték, ezeket a módszereket a magyar félévben is továbbviszik.
2010.12.20. 15:30
 
Tiltakoznak a települések a Tettye vízkorlátozása ellen
Petícióban tiltakoznak Pécs polgármesterénél a Tettye Forrásház Zrt. által tervezett vízkorlátozásban érintett települések vezetői. "A Páva Zsoltnak címzett beadványunkban elutasítjuk a fenyegetést és kinyilvánítjuk, hogy az eljárást etikátlannak és jogszerűtlennek tartjuk" - mondta Kovács Győző, Boda polgármestere Bicsérden, a faluvezetők hétfői megbeszélését követő tájékoztatón. Az ügy előzménye, hogy a vízszolgáltató Tettye Forrásház a napokban közölte: december 27-től korlátozza a szolgáltatást a Pécsi Vízmű Zrt. felé, amennyiben a francia érdekeltségű elődje nem fizeti ki neki a tartozását. Ez tizenkét településen eredményezhet időszakos ellátási problémákat.
2010.12.20. 15:15
 
Hamenei szerint a Haríri-ügyben az ENSZ-törvényszék minden döntése érvénytelen
A Rafík Haríri volt libanoni kormányfő 2005-ös meggyilkolását vizsgáló hágai különleges ENSZ-törvényszék bármilyen döntése érvénytelen lesz Ali Hamenei ajatolláh, Irán legfőbb vallási és politikai vezetője szerint, akinek szavait az állami televízió idézte. A törvényszék "utasítások alapján" működik - jelentette ki az iráni vezető, amikor fogadta Hamad bin Kalifa Ál Száni katari emírt. "Remélem, hogy az érintett libanoni felek bölcsen és intelligensen úgy cselekszenek majd, hogy ez az ügy ne váljon problematikussá. A Libanon elleni összeesküvés nem fog sikerülni."
2010.12.20. 15:15
 
DVSC-elnök: Herczeg András klubmenedzser jövője a saját kezében van
A hétfő esti igazgatótanácsi ülés után nagy valószínűséggel feltesszük a kérdést Herczeg Andrásnak, hogy vállalja-e továbbra is a klubmenedzseri feladatokat - nyilatkozta Szima Gábor, a Debrecen labdarúgócsapatának elnöke a klub hivatalos honlapjának. "Herczeg András jövője teljes mértékben a saját kezében van" - szögezte le a klubelnök, hozzátéve: neki kell eldönteni, hogy a sikeres hároméves munka után érez-e magában annyi erőt, kitartást és némi megújulási képességet, hogy folytatni tudja. Szima Gábor úgy fogalmazott: ha Herczeg András a december 31-én lejáró szerződése után nem kívánja folytatni a munkát klubmenedzserként, akkor a klubvezetés elkezdi keresni a megfelelő szakembert.
2010.12.20. 15:00
 
Borult, párás idő, -1, +4 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint hétfőn északkeleten, keleten erősen felhős lesz az ég, ott eleinte helyenként kisebb havazás, majd ónos eső, eső is előfordul, másutt általában többórás napsütésre lehet számítani. Estétől egyre többfelé képződik sűrű, zúzmarás köd, több helyen ónos szitálással. Kedden nagyrészt borult, párás idő várható, főként északnyugaton azonban felszakadozhat a felhőzet, és kevés napsütés is lehet. Több helyen valószínű szitálás, kezdetben ónos szitálás. A déli szél hétfő estére fokozatosan mindenütt mérséklődik, kedden a Dunántúlon ismét megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet szeszélyes területi eloszlásban -2, -10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden -1, +4 fok között várható.
2010.12.20. 15:00
 
 
Tíz autó ütközött össze az M0-ás autóúton
Tíz autó ütközött össze az M0-ás autóút 7-es kilométerénél, ahol egy időben két baleset is történt az út két oldalán hétfő kora délután; egy ember megsérült. Ketzer Emília, az Autópályakezelő Zrt. ügyeletese azt mondta: az M5-ös autópálya felé 4 személygépkocsi és egy mentőautó, az M1-es felé 3 személyautó, egy kistehergépkocsi és egy kisbusz ütközött össze. A járművek a belső sávokat foglalják el, a külső sávon már halad a forgalom. A rendőrség szerint az M1-es felé vezető oldalon négy személyautó koccant, de csak anyagi kár keletkezett. A másik oldalon, szemben megállt egy mentőautó, hogy megnézzék szükség van-e segítségre, ebbe hajtott bele egy másik autó. Ebben az ütközésben megsérült egy ember.
2010.12.20. 15:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526[1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista