2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Mintegy 47 milliárd forint a kórházak adóssága
Az ország 163 fekvőbeteg-ellátó intézményének jelenleg összesen 47,5 milliárd forint fizetési határidőn túli kötelezettsége van - közölte a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyi államtitkársága kedden az MTI-vel. Az államtitkárság közleménye szerint az összes fekvőbeteg-ellátó intézmény kitöltötte és visszaküldte a harmadik negyedévre vonatkozó pénzügyi helyzetét felmérő adatlapot. Eszerint a kórházak adósságállománya a vártnál kisebb mértékben emelkedett, mivel a második negyedévben ugyanennyi intézmény esetében ez az összeg 36,5 milliárd forint volt.
2010.12.21. 16:00
 
Fidesz: az MSZP szólítsa fel lemondásra a bekiabáló Varga Lászlót
A Fidesz elvárja, hogy pártja szólítsa fel a parlamenti mandátumáról való lemondásra Varga László szocialista képviselőt, aki éjszaka bekiabálásával megsértette a Ház tekintélyét. A fideszes Ágh Péter sajtótájékoztatóján kiosztotta az országgyűlési jegyzőkönyv munkapéldányának egyik oldalát. Eszerint keddre virradó éjjel fél háromkor, miután az előterjesztő azt kezdeményezte, hogy zárják le a sztrájktörvény módosításának általános vitáját, Varga László, az MSZP képviselője azt mondta: "Hát, ilyet a világ nem látott", majd a Fidesz egyik politikusának - a jegyzőkönyvben nem rögzített - közbeszólására úgy reagált, hogy "Elmész te a picsába, vigyázzál magadra!"
2010.12.21. 15:45
 
 
A Csendes éj a legtöbbször felvett karácsonyi dal a briteknél
A Csendes éj angol nyelvű változata lett minden idők legtöbbször lemezre énekelt karácsonyi dala Nagy-Britanniában. A PPL szerzői jogi csoport szerint a matuzsálemi, közel 190 éves osztrák eredetű ének olyan "kamasz" karácsonyi dalokat előzött meg mint a White Christmas és a Winter Wonderland. A Csendes éj (Silent Night) több mint 170 lemezen szerepel. Ez egy "gyönyörű dal, amely teljes egészében magában foglalja a karácsony hangulatát" - monda a PPL egyik munkatársa. "A The Dickies punk bandától Sinead O'Connor énekesnőig mindenki felénekelte, ez is mutatja, hogy milyen jól illik a különböző stílusokhoz" - jegyezte meg Mike Dalby.
2010.12.21. 15:45
 
 
Lezuhant az amerikai Nemzeti Gárda egy helikoptere
Hat emberrel a fedélzetén lezuhant kedden Puerto Ricón az amerikai Nemzeti Gárda egy helikoptere. A gép a szomszédos Vieques szigetre tartott, amikor a baleset bekövetkezett. A helikopteren két ügyész, valamint a Nemzeti Gárda négy tagja utazott egy kábítószerekkel kapcsolatos akcióra, amikor a helikopter feltehetően a rossz idő miatt lezuhant. A 2009-ben vásárolt helikopter mindkét pilótája több éves gyakorlattal rendelkezett. A lezuhant gép törzsét Puerto Rico szigetétől északra megtalálták az Atlanti-óceánban. A kutatóegységek attól tartanak, hogy az UH-72-es helikopter mind a hat utasa életét vesztette. Nevüket hivatalosan nem közölték.
2010.12.21. 15:45
 
Vb-2022: a FIFPro is a téli rendezés mellett
A labdarúgókat képviselő érdekvédelmi szervezet, a FIFPro is támogatja azt az ötletet, hogy a téli időszakban rendezzék meg a 2022-es katari világbajnokságot. "Nincs értelme olyan országnak adni a vb-t, amelyben júniusban és júliusban 41 Celsius fok az átlaghőmérséklet, a déli órákban pedig elérheti az 50 fokot is, és óriási a páratartalom" - mondta Tijs Tummers, a szervezet technikai bizottságának főtitkára. Hozzátette: a turisták szempontjából is jobb lenne a téli lebonyolítás.
2010.12.21. 15:30
 
 
Hivatalosan vizsgálja az EU a Malév állami támogatásait
Hivatalos vizsgálati eljárást indít az Európai Bizottság annak érdekében, hogy "az uniós állami támogatási szabályok alapján megvizsgáljon számos olyan támogatási intézkedést, beleértve több tőkeinjekciót és tulajdonosi kölcsönt, amelyeket a magyar hatóságok a Malév Magyar Légiközlekedési Zrt.-nek nyújtottak a társaság privatizációjával és visszaállamosításával kapcsolatban". Keddi brüsszeli közleménye szerint a bizottság "kétli, hogy a Malév képes lett volna a piacon a magyar hatóságok által nyújtott feltételek mellett finanszírozáshoz jutni". A részletes vizsgálati eljárás elindítása nem jelent egyet az ügyben hozott előzetes döntéssel - derül ki a testület ülése után kiadott közleményből.
2010.12.21. 15:30
 
 
Hűtlen kezelés kísérletével gyanúsítják a PM volt szakállamtitkárát
Jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés kísérletével gyanúsítja a Központi Nyomozó Főügyészség Markó Andreát, a Pénzügyminisztérium volt szakállamtitkárát a sukorói földcserével összefüggésben. Keresztes Imre, a főügyészség vezetője az MTI-nek küldött közleményében azt írta: kedden gyanúsítottként hallgatták ki "M. Andreát, a Pénzügyminisztérium volt szakállamtitkárát, a Nemzeti Vagyongazdálkodási Tanács volt tagját", a főügyészség "M. Andreát különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntettének kísérlete elkövetésével gyanúsítja".
2010.12.21. 15:30
 
 
Tisza középső szakaszán még mindig árad a jeges folyó
A Tiszán levonuló árhullám Tiszaderzs és Kisköre között tetőzik, Tiszarofftól lefelé árad, Szolnoknál 835 centimétert mutatott kedden reggel a vízmérce, az ottani tetőzés december 24-én várható 845-875 centiméter közötti értéken - közölte a területi vízügyi igazgatóság védelemvezetője az MTI-vel. Lovas Attila vízügyi igazgató elmondta: a mostani szolnoki tetőzés közel két méterrel elmarad a 2000 áprilisában mért 1041 centiméteres csúcstól. Az elmúlt napok hideg időjárásának következtében megjelent a jég a Tiszán és a mellékfolyókon. A Közép-Tiszán a hullámtéren egybefüggő jégtakaró alakult ki, a főmederben pedig 10-20 százalékos jégzajlás indult el.
2010.12.21. 15:30
 
 
Helybenhagyta a francia bíróság az Alstom kérelmét
Helybenhagyta a francia bíróság a budapesti metrókocsik gyártója, az Alstom kérelmét, amelyben indítványozta, hogy tiltsák meg a BKV-nak a bankgaranciák lehívását. Az Alstom keddi közleménye szerint a nanterre-i bíróság december 9-én meghallgatta a BKV és az Alstom Transport képviselőit, és december 21-én hirdette ki határozatát, amelyben elfogadta az Alstom kérelmét. A gyártó azért fordult bírósághoz, hogy a hatóságok tiltsák meg a BKV-nak a metrószerződésben vállalt teljesítési garanciák lehívását. Az Alstom szerint ugyanis a BKV jogtalanul mondta fel a metrószerelvények gyártására kötött szerződést, így a bankgaranciák lehívása sem lehet jogszerű.
2010.12.21. 15:30
 
Színesfém-tolvajokat fogtak el Debrecenben
Csaknem félmillió forintos kárt okozott egy telephelyen az a három debreceni férfi, aki 219 méter rézkábelt lopott; a tolvajokat hétfőn közúti ellenőrzést követően fogta el a rendőrség a városban. Kelemen Éva, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője kedden az MTI-nek elmondta: az ellenőrzés során a személyautó csomagterében találták meg a kétzsáknyi rézkábelt. Az elszámoltatásuk során kiderült, hogy múlt pénteken lopták el a színesfémet egy debreceni telephelyről. A kerítés szétvágásával 45 ezer forintos, míg a lopással több mint 400 ezer forintos kárt okoztak a tulajdonosnak - mondta a hadnagy.
2010.12.21. 15:15
 
Magyarország európai megoldásokat vár el szomszédaitól a nemzetiségi kérdésekben
Németh Zsolt szerint Magyarország elvárja szomszédaitól, hogy az ott élő magyarság problémáit az európai normák szellemében oldják meg. "Ami azt jelenti, hogy az adott esetben olyan megoldásokat szorgalmazunk, amelyek maximálisan figyelembe veszik az európai intézmények ajánlásait, illetve olyan megoldásokat, amelyek figyelembe veszik az alapvető európai normákat" - jelentette ki a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára Pozsonyban, miután találkozott szlovák partnerével, Milan Jezovica külügyi államtitkárral. Németh és Jezovica mint az európai és az euro-atlanti integrációs, valamint más nemzetközi kérdésekkel foglalkozó magyar-szlovák vegyes bizottság társelnökei tárgyaltak Pozsonyban.
2010.12.21. 15:15
 
Nyolc embert fogtak el kábellopás miatt a rendőrök
Két akció során nyolc embert fogtak el az utóbbi napokban kábellopás miatt a rendőrök - adta hírül a BRFK a rendőrség honlapján kedden. A közlemény szerint hétfőn az éjjeli órákban a BRFK I. kerületi Rendőrkapitányságának munkatársai egy bejelentés alapján érkeztek ki az Erzsébet híd budai hídfőjéhez. A kábellopás miatt az MTI rendszerében is fennakadások voltak, mivel a hírügynökség adattovábbításra használt kábelét is átvágták, amely a Naphegy téri központot köti össze a Parlamentben lévő szerkesztőséggel. Egyes hírek közlését az MTI csak alternatív műszaki megoldásokkal tudta végezni.
2010.12.21. 15:00
 
Alpesi sí Vk: osztrák siker női szlalomban
Az osztrák Marlies Schild nyerte meg kedden a franciaországi Courchevelben rendezett női műlesikló Világkupa-viadalt. A szám olimpiai ezüstérmese mögött a finn Tanja Poutiainen és a szlovén Tina Maze lett a második és a harmadik. A szakági pontversenyt az osztrák és a finn síző közösen vezeti azonos pontszámmal. Az összetett Vk-ban élen álló amerikai Lindsey Vonn és a második német Maria Riesch egyaránt az első futamban kiesett kedden.
2010.12.21. 15:00
 
Nem jól használják ki a tagországok romaügyben az uniós pénzeket
Hiányosságokat mutat az Európai Unió tagországaiban azoknak az uniós támogatásoknak a felhasználása, amelyet a romák gazdasági és társadalmi bevonására lehetne fordítani - állapította meg az Európai Bizottság romaügyi munkacsoportja. A Brüsszelben hétfőn nyilvánosságra hozott első vizsgálati eredmények szerint nemzeti szinten hiányosak az uniós pénzek felhasználására vonatkozó ismeretek, nem megfelelő az adminisztratív előkészítése a támogatások fogadásának, problémák mutatkoznak a nemzeti társfinanszírozással, emellett a civil szervezetek és a roma közösségek sem kapnak elegendő szerepet a folyamatban.
2010.12.21. 15:00
 
Szekeres Imre szerint súlyos következményei vannak az elmúlt hat hónapnak
Az MSZP szerint az Orbán-kormány hathónapos működésének súlyos következményei vannak. Szekeres Imre, az MSZP gazdaságpolitikai kabinetvezetője keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: előre látható, hogy Magyarország 2012-től ismét eladósodik, a kialakult jogbizonytalanság miatt a gazdaság szereplői óvatosak lesznek, káosz alakul ki a nyugdíjrendszer kapcsán, aki pedig nem keres legalább háromszázezer forintot jövőre havonta, az rosszabbul jár majd az új adórendszerben. A szocialista országgyűlési képviselő szerint az Orbán-kormány hibája miatt került az ország nehéz gazdasági és költségvetési helyzetbe.
2010.12.21. 14:15
 
 
Egészségügyi határérték feletti a szálló por koncentrációja több városban
Az egészségügyi határérték feletti a szálló por koncentrációja (PM10) Magyarország több nagyvárosában, Miskolcon és Budapesten szmogriadót rendeltek el, a borsodi megyeszékhelyen riasztási, a fővárosban tájékoztatási fokozat van érvényben. Az Országos Légszennyezettség Mérőhálózat (OLM) honlapján közölt legfrissebb adatok szerint Veszprémben, Székesfehérváron, Miskolcon, Pécsen, Kazincbarcikán a határérték több mint kétszerese a szálló por mennyisége. A legszennyezettebb Pécs levegője, a dél-dunántúli városban a PM10 koncentráció az egészségügyi határérték több, mint két és félszerese, a nitrogén-oxid mennyisége pedig csaknem háromszor magasabb a határértéknél.
2010.12.21. 14:15
 
Alkotmánybírósághoz fordult Molnár Csaba az ügyészségi törvény miatt
Az Alkotmánybíróságon támadta meg az ügyészségi törvény egy szakaszát Molnár Csaba, az MSZP Demokratikus Koalíció Platformjának ügyvezető alelnöke kedden. A szocialista politikus az MTI-nek elmondta: véleménye szerint alkotmányellenes, hogy a legfőbb ügyész a kilencéves megbízatásának megszűnését követően is gyakorolhatja jogköreit, ha az Országgyűlés nem tudja megválasztani az utódját. Úgy látja: a Fidesz arra "játszik", hogy kilenc év után akár egyharmados kisebbséggel is megakadályozhatja az új legfőbb ügyész megválasztását, vagyis a jelenlegi leváltását, hiszen a törvény módosításának eredményeként ehhez kétharmados parlamenti többség kell.
2010.12.21. 14:00
 
Németh Zsolt az MKP és a Híd elnökével is találkozott Pozsonyban
A Magyar Koalíció Pártja (MKP) és a Híd magyar-szlovák polgári párt elnökeivel, Berényi Józseffel és Bugár Bélával is találkozott keddi pozsonyi látogatása során Németh Zsolt, a Külügyminisztérium parlamenti államtitkára. "Nagyon fontosnak éreztem, hogy találkozzam úgy Berényi Józseffel, mint Bugár Bélával. Ők különösen fontosnak tartják, hogy kormánypártként a magyar érdekeket is hangsúlyosan képviseljék" - nyilatkozott Németh Zsolt.
2010.12.21. 14:00
 
 
A közmédia szakszervezetei tárgyalásokat sürgetnek az új munkáltatóval
A közmédia televíziós, rádiós és hírügynökségi szakszervezetei szövetség létrehozásáról állapodtak meg az érdekképviseleti tevékenység összehangolás érdekében, és levélben fordultak új munkáltatójuk, a Műsorszolgáltatás Támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) vezérigazgatójához, hogy sürgősen kezdődjenek meg a tárgyalások a januártól az alaphoz kerülő munkavállalók jövőjéről - közölte a Közmédiumok Szakszervezeteinek Fóruma (KSZF) kedden az MTI-vel.
2010.12.21. 13:45
 
 
Az MSZP és az LMP kurátora szerint jelképes a Közszolgálati Közalapítvány szerepe
Csak jelképes, látszatszerepet szán az új médiarendszer a Közszolgálati Közalapítványnak - hangoztatta Kránitz László, a testület kuratóriumának MSZP-s és Németh Vladimir, a kuratórium LMP-s tagja keddi közös sajtótájékoztatóján Budapesten. Az eredeti változat szerint a közalapítványnak lett volna kontrollja a közmédiumok külső és belső gyártási összegei felett, de a törvény végleges verziója szerint ezt a jogot is elvonták a testülettől - fogalmazott Németh Vladimir, a közalapítvány LMP-s delegáltja. A kuratórium jogosítványai között csak a médiumok mérlegkimutatásának jóváhagyása és a vezérigazgató-választás maradt - tette hozzá.
2010.12.21. 13:45
 
A helyi vállalkozókat támogatná az LMP
Az LMP üdvözli a beszállítókkal szembeni tisztességtelen forgalmazói magatartás tilalmáról szóló törvény hétfőn elfogadott módosítását, de a párt tovább menne az ügyben - közölte kedden az MTI-vel Szabó Rebeka. Az ellenzéki képviselő véleménye szerint Magyarország elemi érdeke az alacsony környezeti terheléssel készülő, nagyobb munkaerő-igényű helyi termékek és termelők támogatása, illetve az értékesítési utak megteremtése. Közleményében azt írja, hogy az LMP régóta sürget a tisztességtelen forgalmazói magatartás tilalmához hasonló lépéseket, mert úgy gondolják, hogy a multinacionális kereskedelmi láncok által alkalmazott nem etikus gyakorlatoknak véget kell vetni.
2010.12.21. 13:30
 
Kína nemzetközi nukleáris megfigyelők beengedésére szólította fel Észak-Koreát
Kína arra szólította fel Észak-Koreát, hogy tegye lehetővé nukleáris létesítményeinek nemzetközi ellenőrzését. A pekingi külügyminisztérium keddi állásfoglalása szerint ez a lépés enyhülést hozhatna a két Korea közötti feszültségben. Kína az után tette a felszólítását, hogy kiderült: Észak-Korea egy amerikai kormányzóval folytatott tárgyalás során maga is hajlandónak mutatkozott a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) szakembereinek beengedésére.
2010.12.21. 13:30
 
 
Elzárásra ítéltek mintegy hatszáz tüntetőt Minszkben
Öttől tizenöt napig terjedő elzárásra ítéltek mintegy hatszáz embert, akik vasárnap este Aljakszandr Lukasenka elnök újraválasztása ellen tüntettek a fehérorosz főváros, Minszk központjában. Az országos rendőrparancsnok kedden közölte, hogy az ellenzéki tüntetés résztvevői közül több mint 580 embert ítélt a bíróság elzárásra. Több embert, köztük a külföldi újságírókat, a kiskorúakat, valamint a két- vagy többgyermekes szülőket szabadon engedtek. Lukasenka hétfőn este kijelentette, hogy 639 embert vettek őrizetbe a tüntetések során. Az általa vandáloknak nevezett ellenzékieknek azt ígérte, hogy börtönbe kerülnek.
2010.12.21. 13:30
 
Kaczynski kétli, hogy fivére maradványait temették el a krakkói várban
Moszkvában értetlenséggel fogadták Jaroslaw Kaczynski, a repülőszerencsétlenségben életét vesztett lengyel államfő, Lech Kaczynski ikertestvérének kijelentését, miszerint kételkedik abban, hogy fivére maradványait temették el a krakkói királyi várban, a Wawelben. "Ez puszta kitalálás, és teljes egészében az" - mondta egy jól értesültnek minősített forrás az Interfax hírügynökségnek kedden. A forrás hozzátette, hogy a lengyel fél képviselői a vizsgálatoknál végig jelen voltak, így az áldozatok azonosításánál is. Lech Kaczynski lengyel államfő április 10-én, közel százfős kísérettel a katyni (Katiny) emlékhelyre tartott, amikor gépe lezuhant, s a gépen utazó mind a 96 személy meghalt.
2010.12.21. 13:30
 
 
Kulturális stratégia elkészítését szorgalmazza az ÁSZ
Kulturális stratégia és arra épülő cselekvési terv elkészítését javasolja az ágazatért felelős nemzeti erőforrás miniszternek az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a színházak állami támogatásának és gazdálkodásának ellenőrzéséről készített jelentésében. A Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszternek megfogalmazott javaslatok között az ÁSZ szorgalmazza a nemzeti kulturális intézmények köréről, feladatairól és támogatási elveiről szóló jogi szabályozás előkészítését is. A jelentés készítői a pályázati támogatások felhasználhatóságának pontosításáról, a kifizetések cél szerinti ütemezéséről, a számonkérésről, a szabályszerű felhasználás ellenőrzéséről is javaslatokat tettek.
2010.12.21. 13:15
 
 
Orbán: az unió bővítése a belső ügyek megoldását is segíti
Visszaszerezné az Európai Unió számára a bővítés lendületét Orbán Viktor a 2011 első félévében esedékes magyar EU-elnökség idején. A miniszterelnök ezt az után mondta, hogy Budapesten találkozott Herman Van Rompuy-jel, az Európai Tanács elnökével. Orbán Viktor a sajtótájékoztatón az unió bővítésével kapcsolatban - amely a magyar félév egyik kiemelt pontja - hangsúlyozta: "vissza szeretnénk szerezni az EU számára a bővítés lendületét", a bővítés ugyanis a belső ügyek megoldását is segíti, mert aki bővít, gyarapít, hisz a saját jövőjében, és az Európai Uniónak ma leginkább arra van szüksége, hogy erősen higgyen a saját lehetőségeiben.
2010.12.21. 13:15
 
Jaroslav Kaczynski kételkedik abban, hogy fivérét temették el a Wawelben
Jaroslaw Kaczynski, az április 10-i repülőszerencsétlenségben elhunyt lengyel államfő, Lech Kaczynski ikertestvére kételkedik abban, hogy fivére maradványait temették el a krakkói királyi várban, a Wawelben. "Nagyon erős okom van azt hinni, hogy nem minden maradvány, amit megmutattak nekem, a testvéremé, aki nagyon hiányzik nekem" - mondta hétfőn a politikus, a konzervatív ellenzéki Jog és Igazságosság (PiS) párt elnöke. Felhívta a figyelmet arra, hogy a szmolenszki baleset helyszínén még felismerte fivére holttestét, de a temetéskor már teljesen felismerhetetlen volt a tetem, s olyan ember földi maradványai voltak a koporsóban, aki egyáltalán nem hasonlított testvérére.
2010.12.21. 13:15
 
 
Több mint 500 szovjet és orosz film a Moszfilm honlapján
A Moszfilm stúdió több mint 500 szovjet és orosz filmet, köztük számos remekművet tett elérhetővé honlapján: az alkotások ingyenesen megtekinthetők vagy csekély díj fejében letölthetők. Az internetes oldalon lényegében két "virtuális moziban" folyamatosan futnak a filmek, s a vetítések időpontját közlik a honlapon. Emellett bárki bármikor megnézheti azt a filmet, amelyiket éppen akarja - mindkét szolgáltatás ingyenes. Az összes film le is tölthető mintegy 400 forintnak megfelelő, csekély, szinte névleges díj fejében. A listán megtalálhatók a legnépszerűbb szovjet filmek mellett a világ filmművészetének szovjet és orosz remekei is.
2010.12.21. 13:00
 
4 tonna egérürülékkel szennyezett tofut foglaltak le Vecsésen
Nyilvántartásba vételi engedély nélkül üzemelő tofu üzemet találtak Vecsésen. A telephelyen körülbelül 4 tonna - egérürülékkel is szennyezett - alapanyagot és készterméket foglaltak le, amelyet a Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal (MgSzH) munkatársai, megsemmisítenek. Az ellenőrzés során kiderült, hogy az élelmiszerbirtokos nem tett eleget másodlagos élelmiszervizsgálati kötelezettségének. Az MgSzH közleménye szerint az eljárás során több millió forintos bírság kiszabása várható.
2010.12.21. 13:00
 
Semjén: örvendetes a szerb elnök hozzáállása a temerini fiúk ügyéhez
Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes nagyon örvendetes hírnek és pozitív lépésnek tartja, hogy Boris Tadic szerb államfő engedményeket tenne a temerini fiúk ügyében. A kormányfő kereszténydemokrata helyettese újságírói kérdésre válaszolva kedden azt mondta, hogy nagyon örvendetesen alakulnak Magyarország kapcsolatai Szerbiával, ez is egy pozitív lépés. Biztosította Szerbiát, hogy az unió soros elnöksége során Magyarország mindent megtesz Horvátország és Szerbia mielőbbi uniós integrációjáért.
2010.12.21. 12:30
 
Izraeli légitámadások a Gázai övezetben, palesztin sebesültek
Az izraeli légierő nyolc hullámban légitámadásokat hajtott végre hétfő éjjel a Gázai övezetben, amelyben megsebesült két palesztin fegyveres - közölték palesztin egészségügyi források és szemtanúk. Három bevetésben az övezet déli részén lévő Hán-Júniszban vettek célba különböző objektumokat. A városban sebesült meg az övezetet irányító radikális szervezet, a Hamász katonai szárnyának, az Ezzedín el-Kasszám Brigádoknak két harcosa, egyikük súlyosan. Izraeli harci gépek ezenkívül támadtak egy csempészalagutat az övezet egyiptomi határán, Rafah városánál, de ott nem esett bántódása senkinek. Válaszul radikális palesztin csoportok több aknagránátot és rakétát lőttek ki kedden kora reggel Izrael területére.
2010.12.21. 12:30
 
Erőszak a Villában!
A bombázót azért rúgták ki, mert megtámadta Olivért. Márpedig a Villában nem lehet erőszak.
2010.12.21. 12:24
 
Elfogadta ügyrendjét az iszapömlés ügyében létrejött vizsgálóbizottság
Elfogadta a Kolontár melletti vörösiszap-tározó átszakadása miatt bekövetkezett környezeti katasztrófával kapcsolatos felelősség feltárását és a hasonló katasztrófák jövőbeni megakadályozását célzó országgyűlési vizsgálóbizottság ügyrendjét és munkatervét a parlamentben tartott keddi ülésén. A tíztagú testület azt szeretné feltárni, hogy milyen mulasztások vezettek a vörösiszap-tározó gátjának átszakadásához, illetve hogy a tározó építése és fenntartása során követtek-e el visszaéléseket.
2010.12.21. 12:15
 
Folytatódó fennakadások Nagy-Britanniában a hó és a hideg miatt
Kedden is hatalmas fennakadásokat okozott a hetek óta tartó sarkvidéki tél Nagy-Britanniában. A legnagyobb brit repülőtereken továbbra is akadozik a forgalom, és újból több budapesti járatot is törölni kellett. Kedden változatlanul igen korlátozott üzemmódban működött a legnagyobb brit repülőtér, a londoni Heathrow, amelynek két kifutópályája közül csak egy volt használható állapotban, a másik jegesedés miatt már a hét eleje óta zárva van. A világ legnagyobb nemzetközi forgalmú repülőtere a napi csaknem 1300 járatnak mindössze az egyharmadát tudja indítani, illetve fogadni. Budapest és Heathrow között a British Airways közlekedtet napi három járatot. Kedden mindhármat törölték.
2010.12.21. 12:15
 
 
A zselés-gyümölcsös Magyarország kedvenc szaloncukra
A zselés-gyümölcsös ízű szaloncukor végzett az élen a Netpincér.hu által indított Magyarország kedvenc szaloncukra elnevezésű szavazáson. A hetvenes-nyolcvanas évek klasszikusa, a zselés-gyümölcsös íz a kezdetektől vezette a szavazást, végül 7469 szavazattal végzett az első helyen. A második helyet a marcipános, harmadik helyet pedig a karamellás ízű szaloncukor szerezte meg. A szavazáson több mint húszezren vettek részt, az eredmények a www.szaloncukor.hu oldalon olvashatók. A voksoláson nem márkákra, hanem a boltok polcain található ízekre lehetett szavazni, összesen huszonkét íz volt versenyben.
2010.12.21. 12:00
 
 
Házi őrizetbe helyezték Geréb Ágnest
Megszüntette Geréb Ágnes előzetes letartóztatását, és házi őrizetbe helyezte a foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetéssel gyanúsított szülész-nőgyógyászt kedden a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB). Bánáti János, a szülész-nőgyógyász egyik védője a döntést követően az MTI kérdésére azt mondta: a bíróság úgy látta, hogy nem szükséges a legszigorúbb kényszerintézkedés fenntartása, a nyomozás akadályozásának veszélye már nem áll fenn a bíróság szerint. A PKKB úgy ítélte meg: egyedül a bűnismétlés lehetősége áll fenn, de ehhez elegendő a házi őrizet is - tette hozzá. A tárgyalóteremből kilépő Geréb Ágnest többen átölelték a bíróság folyosóján.
2010.12.21. 12:00
 
Áprilisban Bécsben fut félmaratont Gebrselassie
Haile Gebrselassie, a maratonfutás etióp világcsúcstartója április 17-én Bécsben félmaratonon áll rajthoz. A kétszeres olimpiai bajnok világsztár Gebrselassie, aki a bécsi szereplés után egy nappal ünnepli majd 38. születésnapját, november elején a számára balul sikerült New York Marathont követően bejelentette visszavonulását, ám másfél héttel később meggondolta magát. Minden idők egyik legeredményesebb hosszútávfutója jövőre biztosan részt vesz majd februárban a tokiói maratonin, s jelezte, hogy a 2012-es londoni olimpián még mindenképpen ott akar lenni.
2010.12.21. 11:45
 
MSZP: a Fidesz nem kedveli a dolgozókat
Az MSZP szerint a kormány magának és támogatóinak, talpnyalóinak mindent megad, a dolgozóknak semmit, mindez ellen viszont tiltakozni nem lehet majd, mert korlátozzák a sztrájkjogot. Török Zsolt szóvivő az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta, hogy a "Nemzeti Átverés Kormánya" a szólásszabadság korlátozása, a demokrácia lábbal tiprása és a nyugdíjpénztártagok kifosztása után a dolgozók utolsó jogosítványait is elveszi. "Ha létezik munkásellenes kormányprogram, akkor a Fidesz-KDNP-kormányé az. Sőt, most már azt is elveszi tőlük, hogy ez ellen tiltakozhassanak" - fogalmazott.
2010.12.21. 11:45
 
 
Rompuy: az eurózóna stabilitása kulcskérdés
Az eurózóna stabilitásának megőrzése kulcskérdés, ezért az unió valamennyi tagállama hajlandó mindent megtenni - mondta Herman Van Rompuy, az Európai Tanács elnöke kedden Budapesten. A Magyar Tudományos Akadémia Politikatudományi Intézete által szervezett, Az Európai Unió előtt álló kihívások 2011-ben című konferencián Herman Van Rompuy hangsúlyozta: minden tagállamnak be kell tartania a legszigorúbb pénzügyi kritériumokat, és az eladósodottságra megoldást kell találniuk. Herman Van Rompuy üdvözölte, hogy a Nyugat-Balkán térsége kiemelten fontos a magyar elnökségnek, mint mondta, Magyarország a vasfüggöny leomlása óta sokat tett Kelet és Nyugat együttműködéséért.
2010.12.21. 11:45
 
Megszűnt a készültség a Felső-Tiszán
A Tiszán levonuló árhullám vízszintje Tiszabercel térségében is készültségi szint alá csökkent, így a folyó felső szakaszán megszüntették a korábban elrendelt árvízvédelmi riasztást - közölte a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság védelemvezetője kedden az MTI-vel. A térség folyói közül a Krasznán folytatódott a lassú apadás, a védvonalak mentén azonban még érvényben van az elsőfokú árvízvédelmi készültség - tájékoztatott Bodnár Gáspár. A Lónyay-főcsatorna vízszintje óránként egy centimétert csökken, így a vízfolyáson várhatóan kedden este mérséklik a másodfokú készültségi szintet.
2010.12.21. 11:30
 
Vonattal ütközött egy pénzszállító autó: egy súlyos, egy könnyű sérült
Egy ember súlyos, egy pedig könnyű sérülést szenvedett egy pénzszállító autóban, amikor a jármű vonattal ütközött kedd reggel a Győr-Moson-Sopron megyei Bágyogszovát közelében - közölte a rendőrség sajtóügyelete az MTI-vel. A kocsi az átjáróban a vasúti szerelvény oldalának csapódott, az ütközés nem volt akkora erejű, hogy a vonaton utazók bármelyike is megsérült volna. A sínpálya sem rongálódott meg - tájékoztatott a sajtóügyelet.
2010.12.21. 11:30
 
A PSZÁF elnöke szerint elkerülhetetlen a nyugdíjrendszer átalakítása
A nyugdíjrendszer második pillérének megszüntetése szükséges, és szakmailag indokolható lépés a PSZÁF elnöke szerint. Szász Károly az MTI-nek nyilatkozva azt mondta: a magánkasszák működtetése drága volt, s a vagyonkezelésért fizetett díjak vizsgálata során jogszabálysértést is megállapított a felügyelet. A PSZÁF elnöke úgy vélekedett: "érthető, hogy a 12 éve működő rendszer felszámolása megrázza az e területen dolgozó szereplőket, azonban ez szükséges, és szakmailag indokolható, mindnyájunk érdekében meghozott lépés".
2010.12.21. 11:15
 
 
Az Eredet és Johnny Depp a legnépszerűbb az IMDb filmadatbázis szerint
Az Eredet lett a legnépszerűbb film, Johnny Depp pedig a legkedveltebb színész az IMDb éves összesítése alapján. Az online filmes adatbázis a felhasználók kereséseit, szavazatait és rangsorolását vette alapul a 25-ös filmes és színész toplista összeállításakor. Ezek alapján az oldal látogatói a Leonardo DiCaprio főszereplésével készült Eredet című sci-fit találták 2010 legjobb filmjének. Az első ötbe három animáció is bekerült: a Toy Story 3 lett az év második legjobb filmje, az Így neveld a sárkányodat a negyedik helyet csípte el, az Aranyhaj és a nagy gubanc pedig az ötödik helyre került. A harmadik a Közösségi háló című Facebook-film lett.
2010.12.21. 11:15
 
KSZOSZ: érthetetlen és egyoldalú a sztrájktörvény módosítása
A Közlekedési Szakszervezetek Országos Szövetsége érthetetlennek és egy oldalú lépésnek tartja a sztrájktörvény módosítását. Földényi György, a szövetség elnöke keddi, MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: a módosítás kizárólag a munkavállalói érdekérvényesítés csorbítását szolgálná és munkavállalói jogokat sértene. Hozzátették: szakmaiatlan megoldás, ha a munka világát érintő szabályok változtatása egyoldalúan csak a munkavállalói jogok gyengítését eredményezi, de a munkáltató kötelezettségét, a párbeszéd erősítését nem szolgálja.
2010.12.21. 11:15
 
 
Orbán: a világ legmegbízhatóbb pénzévé kell tenni az eurót
Meg kell szilárdítani, és a világ legmegbízhatóbb pénzévé kell tenni az eurót Orbán Viktor szerint. A miniszterelnök a magyar EU-elnökség hivatalos honlapján olvasható köszöntőjében 2011 első félévének feladatai között említi egyebek mellett az állandó válságkezelő mechanizmus felállítását és a szerződésmódosítást. A kormányfő a www.eu2011.hu webcímen elérhető köszöntőjében azt írja: az Európai Unió előtt álló feladat nem bonyolult, csak nehéz. Kezelni kell a nemzetgazdasági válságokat, sikeres válságkezeléssel meg kell szilárdítani, és úgy kell megújítani az európai gazdasági rendszert, hogy versenyképes legyen az ambíciótól fűtött és a siker éhségétől hajtott új riválisaival.
2010.12.21. 11:00
 
Dollármilliárdos pazarlás az Afganisztánnak nyújtott amerikai segítségben
Dollármilliárdokba kerülhet az amerikai adófizetőknek az a pazarlás és csalás, amely az Afganisztán újjáépítésére szánt segélyekkel történt 2002 óta - állapította meg az újjáépítési segélyek felhasználását ellenőrző amerikai főfelügyelő. Arnold Fields rámutatott: nem megfelelő az ellenőrzés Afganisztánban annak biztosítására, hogy az adófizetők pénzét a tervezett célnak megfelelően használják fel. Az elmúlt nyolc év során az amerikaiak mintegy 56 milliárd dollárt pumpáltak Afganisztánba, ebből 29 milliárd dollárt a biztonsági erők létrehozására és kiképzésére, 16 milliárd dollárt pedig fejlesztési célokra költöttek el a szegény országban, ahol a várható élettartam 45 év, s a lakosságnak csak 28 százaléka tud írni-olvasni.
2010.12.21. 11:00
 
 
Vastag Csaba nagylelkű
Vastag Csaba nemcsak egy jó hangú énekes, hanem jó ember is. A nyereményt megosztja az öccsével, Vastag Tamással.
2010.12.21. 10:53
 
 
A Moody's leminősítési felülvizsgálat alá vette Portugáliát
A portugál gazdaság hosszú távú kilátásainak bizonytalanságaira hivatkozva leminősítést valószínűsítő felülvizsgálat alá vette az euróövezeti tag kormánykötvény-adósságának egyébként elsőrendű osztályzatait kedden a Moody's Investors Service. A nemzetközi hitelminősítő keddi londoni bejelentése szerint a felülvizsgálat a hosszú futamidejű portugál állami kötvényadósság "A1"-es, illetve a rövid lejáratú kötelezettségek "Prime-1" besorolásaira vonatkozik. A hitelminősítő közölte: a portugál osztályzatok egy vagy két fokozatú visszaminősítéséről lehet szó. Ez azt jelentené, hogy Portugália leminősítés esetén is az elsőrendű adósbesorolási sávban maradna.
2010.12.21. 10:45
 
 
ÁSZ: módosítani kellene a felnőttképzési törvényt
A felnőttképzési törvény módosítását javasolja a kormánynak az Állami Számvevőszék (ÁSZ), amely szerint az új szabályozásban többek között szerepelnie kellene az egész életen át tartó tanulás cél- és feladatrendszerének, és a felnőttképzést az elmaradott térségek, hátrányos helyzetű emberek felzárkóztatásának érdekében kellene átalakítani. Az ÁSZ legfrissebb elemzésének adatai alapján javasolja ezt, mivel a jelentés szerint - amelyben a felnőttképzés eredményességét vizsgálták 2006 és 2009 között - nem volt hatékony a felnőttképzés rendszere Magyarországon.
2010.12.21. 10:30
 
 
Tarlós István: megnyugtató a BKV határozatlan idejű működési engedélye
Tarlós István megnyugtatónak tartja, hogy a BKV ismét határozatlan idejű működési engedélyt kapott a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól. A főpolgármester keddi közleményében azt írta: "köszönjük a Nemzeti Közlekedési Hatóságnak, bár azt még mindig nem értjük, miért volt szükség novemberben az engedély váratlan, és látványos visszavonására. Igaz, már nem is akarjuk érteni". Az NKH hétfőn közölte az MTI-vel, hogy ismét határozatlan idejű működési engedélyt adott a BKV-nak a vasúti szolgáltatások ellátásra. A szakhatóság november 8-án függesztette fel a BKV működési engedélyét, és hat hónapos, ideiglenes engedélyt adott ki. Az NKH a lépést akkor a BKV pénzügyi helyzetével magyarázta.
2010.12.21. 10:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524[1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista