2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Ismét a magyar médiatörvényről ír a The Washington Post
Ismét a magyar belpolitikai fejleményekkel, elsősorban a médiatörvénnyel foglalkozik keddi, A demokrácia veszélyeztetése Magyarországon című cikkében a The Washington Post. A tekintélyes amerikai napilap írásának szerzője Anne Applebaum amerikai történész, újságíró, Kelet-Európa-szakértő, Radoslaw Sikorski lengyel külügyminiszter felesége, akit - mint cikkében maga is megemlíti - két hete a budapesti Terror Háza Múzeum és a Mol Nyrt. közös Petőfi díjával tüntettek ki a szovjet Gulag-táborok és a kelet- és közép-európai kommunizmus történetének kutatásáért. Az író szerint az elmúlt néhány hónapban Magyarország arról adott példát Európának, hogy milyen törékeny dolog a demokrácia.
2010.12.28. 16:15
 
Tettye Forrásház: a következő vízkorlátozást már a lakosság is megérzi
Ha a Pécsi Vízmű a közeljövőben sem rendezi tartozását a Tettye Forrásház Zrt.-vel, utóbbi újabb vízkorlátozást vezet be, amely a hétfőinél hosszabb lesz, és a lakosság is megérzi majd. Sándor Zsolt, a Tettye Forrásház Zrt. vezérigazgatója eredményesnek értékelte cégének hétfői akcióját MTI-nek adott keddi nyilatkozatában. "A Pécsi Vízmű tudomására hoztuk, hogy határozottak a szándékaink a vele szemben fennálló követelésünk érvényesítésére. A fogyasztókat nem zavartuk meg, viszont bebizonyosodott, hogy a Pécsi Vízmű nem képes biztonságosan ellátni a szolgáltatást" - hangsúlyozta a vezérigazgató.
2010.12.28. 16:00
 
Francia diadal az osztrák órás-műlesikló versenyen
A francia Tessa Worley nyerte kedden a női alpesi sízők ausztriai Semmeringben rendezett óriás-műlesikló Világkupa-versenyét. A 21 éves síelő így a szakág idei négy viadalából hármat megnyert, ezzel élen áll a sorozatban. Worley mögött a kétszeres olimpiai bajnok német Maria Riesch lett a második, így visszavette vezető pozícióját összetettben az amerikai Lindsey Vonntól. A dobogó legalsó fokára a világbajnok német Kathrin Hölzl állhatott fel.
2010.12.28. 15:45
 
Nyolc településen szüneteltetik a gázszolgáltatást egy sérült gázvezeték miatt
Szüneteltetik a gázszolgáltatást Császló, Gacsály, Rozsály, Zajta, Méhtelek, Garbolc, Kishódos és Nagyhódos 3500 háztartásában, mert kedd délután a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Császló és Csegöld települések közötti külterületi részen egy földmunkagép megsértett egy gázvezetéket, amiből szivárog a gáz - közölte Petróczi Tímea, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. A közlemény szerint a sérült vezeték egy munkagödör mélyebben fekvő részén helyezkedik el, a gödör megtelt vízzel. Jelenleg a vizet távolítják el, majd ezt követően kezdik el a sérült vezetéket megjavítani. A helyreállítást idejére a gázvezetéket elzárják. A szivárgás lakott területet nem érint.
2010.12.28. 15:45
 
Szijjártó: az új médiatörvény működőképes rendszert hoz létre
A miniszterelnök szóvivője szerint az új médiatörvény az elmúlt évek gyakorlatával szemben működőképes rendszert hoz létre, amely "támogatja a tisztelet kultúráját", védi az emberi méltóságot és a gyermekek jogait, megteremti a közmédiumok átlátható és takarékos gazdálkodásának feltételeit. Szijjártó Péter az MSZP sajtótájékoztatójára reagálva az MTI-hez eljuttatott közleményében megismételte: a médiatörvény "ízig-vérig európai jogszabály", legfontosabb pontjai mind megtalálhatók más európai uniós tagállamok médiatörvényeiben. A szóvivő ezért azt ajánlotta a szocialistáknak és az ebben az ügyben nyilatkozóknak, hogy olvassák végig a törvényt.
2010.12.28. 15:45
 
Megnyitja kapuit januárban az Európa Pont a budapesti Millenáris Parkban
Filmvetítések, bábelőadás, tánc- és drámafoglalkozások mellett koncertek is várják az érdeklődőket január 8-án és 9-én a budapesti Millenáris Parkban nyíló Európa Pontban. Január 8-án fellép a Palya Bea Quintet, a Magashegyi Underground, DJ Palotai, illetve a RotFront zenekar, amelyben Gryllus Dorka is énekel. A látogatókat a többi között slam poetry költészeti verseny, az uniós munkavállalással és tanulással kapcsolatos előadások, környezetvédelemmel és klímaváltozással foglalkozó játékok, filmvetítések, Fair Trade kiállítás és vásár, angol és francia nyelvű játékok, bábelőadás, gyermekkoncertek, tánc- és drámafoglalkozások szórakoztatják az Európa Pont megnyitóján. A programok ingyenesek.
2010.12.28. 15:45
 
 
Semjén: jó lenne, ha a határon túli magyarok a magyar pártlistára szavazhatnának
Semjén Zsolt személyes álláspontja szerint az lenne a jó, ha a határon túli magyarok - nekik fenntartott mandátumok helyett - a magyarországi választáson induló pártok listáira szavazhatnának. A miniszterelnök-helyettes a Hírszerzőn kedden megjelent interjúban kifejtette: a választási rendszert úgy volna jó átalakítani, hogy Budapesten, Esztergomban, Sepsiszentgyörgyön és Los Angelesben ugyanazok közül a pártlisták közül lehessen választani. Semjén Zsolt ugyanakkor rögzítette: ez a magánvéleménye, nem kormányálláspont. A KDNP elnöke a hírportálnak beszélt arról, hogy "egyéni választókerületben csak az szavazhat, akinek ott van lakcímkártyája", de nem látja okát, hogy a határon túli magyarokat kizárják a listás szavazásból.
2010.12.28. 15:15
 
 
Megszüntette tevékenységét az Aeroviva Kft.
Megszüntette tevékenységét az Aeroviva Kft., de a kiutaztatási tevékenység befejezését követően is azon dolgozik, hogy teljesítse kötelezettségeit - közölte a társaság az MTI-vel. Az Aeroviva közleménye szerint azért kényszerült megszüntetni a működését, mert egyrészt csak feleannyi utas fizetett be a chartergépekkel szervezett utakra, mint amennyivel gazdaságosan működtetni lehetett volna a járatokat. Másrészt a chartergépeket üzemeltető Travel Service Kft. nem tudta beszerezni az útmegszakításokhoz szükséges engedélyeket, s erről csak pár nappal az első járat indulása előtt küldött értesítést. A Travel Service ügyvezetője kedden cáfolta, hogy nem rendelkezett volna a megfelelő engedélyekkel.
2010.12.28. 15:15
 
Kedden átmenetileg többfelé várható havazás, hózápor
Estétől nyugaton kiderül, keleten ugyanakkor erősen felhős marad az ég, fokozatosan mindenütt megszűnik a csapadék. Szerdán a Dunántúlon sok lesz a napsütés, másutt erősen felhős, párás idő valószínű, csupán néhol északkeleten süthet ki a nap. A déli, délnyugati szél kedden helyenként megélénkül, majd délutántól északnyugatira fordul, és átmenetileg néhol megerősödik. Szerdán gyenge vagy mérsékelt lesz a légmozgás. Éjszaka párás lesz a levegő, főleg a Dunától keletre zúzmarás köd képződik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -8, -13, a tartósan derült, vastagabb hóval borított helyeken -14, -18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire -2, -8 fok között várható.
2010.12.28. 15:00
 
MSZP: a kormánytöbbség hibázott a médiatörvény elfogadásakor
Az MSZP szerint a hazai és a nemzetközi reagálások egyértelműen bizonyítják, hogy a kormánytöbbség hibázott, amikor megszavazta a parlamentben a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényt. Kormos Kata, az MSZP szóvivője keddi sajtótájékoztatóján úgy ítélte meg, hogy ez a döntés árt Magyarországnak. Az MSZP ismét azt kérte Schmitt Pál köztársasági elnöktől, hogy ne írja alá a jogszabályt. Véleménye szerint most már a kormány sem hagyhatja figyelmen kívül a törvény elfogadásának hazai és nemzetközi visszhangját. Nem erre a fajta ismertségre vágytunk - fogalmazott. A szóvivő szerint Orbán Viktor hatalmi törekvései egyre nagyobb kárt okoznak Magyarországnak.
2010.12.28. 15:00
 
 
63 ülésnap alatt 260 előterjesztést fogadott el az Országgyűlés
Kétszázhatvan előterjesztést - köztük két ellenzékit - fogadott el a május 14-én megalakult Országgyűlés 63 ülésnap során. A parlamenti információs rendszer adatai szerint a Ház ez alatt az idő alatt majdnem 600 órán át tárgyalt, a leghosszabb ülés hajnali negyed ötig tartott. A parlament május közepe óta 43 új törvény alkotott és 107 törvénymódosítást fogadott el. Ezekből a legtöbb - hetvennégy - a Fidesz képviselőinek a nevéhez fűződik, hetvenet a kormány, ötöt a bizottságok, egyet pedig Szilágyi László, a Jobbik képviselője kezdeményezett. Az egy elfogadott ellenzéki törvényjavaslattal vált lehetővé, hogy egyidejűleg tizenkettőnél többen is birtokolhassák a Nemzet Sportolója címet.
2010.12.28. 15:00
 
Rekord utasforgalom idén a hongkongi repülőtéren
Rekord számú utas fordult meg idén a hongkongi nemzetközi repülőtéren, elsősorban a kínai gazdaság töretlen és dinamikus bővülésének következtében. Az utasok száma elérte az 50 milliót, miközben a kezelt áruk mennyisége is rekordot döntött, meghaladva a 4,64 millió tonnát. Tavaly 46,2 millió utas érkezett a hongkongi nemzetközi repülőtérre, és a légikikötő 3,69 millió tonna árut továbbított. A repülőtér vezetésének nyilatkozata szerint az utas- és teherszállítási rekordok a hongkongi és a kínai gazdaság tartós növekedésének köszönhetők.
2010.12.28. 15:00
 
 
Januártól emelkedik a fővárosi rezsiköltség, a távfűtés ára egyelőre nem változik
Január 1-jétől emelkedik Budapesten a víz-, és a csatornadíj, valamint a szemétszállítás díja, drágább lesz a temetés is, ám a távfűtés ára egyelőre nem változik. A Fővárosi Közgyűlés decemberi ülésén döntött arról, hogy az ivóvíz csaknem 3, míg a csatornadíj 19,5 százalékkal nő. A csatornadíj magasan az infláció feletti emelését a csepeli központi szennyvíztisztító üzemeltetése indokolja. Ez azt jelenti, hogy a számlákon eddig közel azonos összegben megjelenő víz- és csatornadíj aránya felborul, és utóbbi a jövőben már jelentősen több lesz.
2010.12.28. 14:45
 
Előzetes letartóztatásban a dombóvári fegyveres rablók
Előzetes letartóztatásba helyezték a Dombóváron és környékén fegyveres rablásokat elkövető héttagú csoportot, a gyanúsítottak egy része beismerő vallomást tett - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság (TMRFK) bűnügyi osztályának vezetője kedden sajtótájékoztatón, Szekszárdon. A négy dombóvári, egy kalocsai, egy budapesti és egy püspökladányi férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szeptember 20-án ők rabolták ki a dombóvári Vegyépker Kft. telephelyét, december 16-án a döbröközi szeszfőzdét, valamint december 22-én a Vegyépker Kft. egyik tulajdonosát - mondta Máté Dezső alezredes.
2010.12.28. 14:15
 
Tóth Tímea Érden folytatja pályafutását
Az ÉTV-Érdi VSE-ben folytatja pályafutását Tóth Tímea, a magyar női kézilabda-válogatott átlövője. A 30 éves játékos szerződtetéséről a klub hivatalos közleményében tájékoztatta kedden az MTI-t. "Nagyon motivált vagyok. Önmagamnak és mindenkinek szeretném bizonyítani, hogy nem kell engem még leírni és elfelejteni. Nagyon tetszik az a hozzáállás, amivel itt a csapatban fogadtak, biztos vagyok benne, hogy egy nagyon jó közösségbe kerültem" - nyilatkozta a decemberi Európa-bajnokságon is szerepelt kézilabdázó.
2010.12.28. 14:15
 
 
Szijjártó parlamenti albizottsággal vizsgáltatná az államadósság növekedését
Az előző nyolc év alatt bekövetkezett államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottság létrehozását kezdeményezi Szijjártó Péter, az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottságának alelnöke a testület Fidesz-, illetve KDNP-frakcióhoz tartozó tagjai nevében. A miniszterelnök szóvivője az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében Nyikos Lászlónak, a bizottság jobbikos elnökének írt levelét ismerteti, amelyben úgy fogalmaz: a magyar gazdaság egyik legfőbb problémája az államadósság magas szintje, ezért javasolják, hogy az albizottság vizsgálja meg, milyen elhibázott gazdasági és politikai döntések vezettek a GDP-hez viszonyított államadósság 53 százalékról 80 százalékra növekedéséhez 2002-2010. között.
2010.12.28. 14:00
 
 
Harmincöt alapítványt és közalapítványt szüntet meg a kormány
Nonprofit gazdasági társaságok és központi költségvetési szervek veszik át annak a harmincöt, a kormány által létrehozott alapítványnak és közalapítványnak a feladatait, amelyek megszüntetését a legújabb Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározat tűzi célul. A kormányhatározat ugyanakkor kimondja, hogy a megszűnő alapítvány vagy közalapítvány által ellátott feladatokkal kapcsolatban tanácsadó testület hozható létre a kuratóriumaik bázisán. A Magyar Mozgókép Közalapítványnál - néhány más alapítvánnyal együtt - soron kívüli ellenőrzést végez a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal.
2010.12.28. 14:00
 
Hodorkovszkij-per: az orosz külügyminisztérium visszautasítja a nyugati bírálatokat
A moszkvai külügyminisztérium kedden indulatosan visszautasította a Mihail Hodorkovszkij volt olajmágnás és üzlettársa, Platon Lebegyev második pere kapcsán elhangzott nyugati bírálatokat. "A Mihail Hodorkovszkij és Platon Lebegyev perével kapcsolatban Washingtonban és az Európai Unió több fővárosában tett kijelentésekkel összefüggésben szeretnénk sokadszor hangsúlyozni, hogy az adott ügy az orosz igazságszolgáltatás hatáskörébe tartozik. Nem fogadhatók el a bíróság befolyásolására irányuló nyomásgyakorlási kísérletek. Az orosz államfő a főbb orosz televíziók vezetőivel tartott legutóbbi beszélgetésen hangsúlyozta, hogy senkinek sincs joga beavatkozni a bírói szervek hatáskörébe" - írják.
2010.12.28. 14:00
 
 
Schiffer: az LMP-ben most jött el a szervezeti építkezés ideje
Schiffer András szerint a szervezeti építkezés ideje jött el az LMP életén belül. A frakcióvezető az MTI-nek adott év végi interjúban természetesnek nevezte, hogy viták kísérik ezt a folyamatot és rögzítette, továbbra is eredeti elveik szerint akarnak működni. Az ellenzéki politikus önmagában is óriási teljesítményként értékeli, hogy húsz év után "zöldmezős beruházásként" először került be új párt a parlamentbe. Hozzátette, hogy az LMP ezt szövetségesek és gyakorlatilag pénz nélkül érte el. Most azonban azok a viták és útkeresések zajlanak, amelyek meghatározhatják, hogy hogyan lehet egy "másik pályára ráállítani egy alapvetően három kampányra született szervezetet."
2010.12.28. 13:45
 
Újra járható az út Komjáti és Tornaszentandrás között
Ismét lehet közlekedni a Borsod megyei Komjáti és Tornaszentandrás közötti útszakaszon, amelyet a Bódva árhulláma öntött el korábban - tájékoztatta a közútkezelő társaság megyei ügyelete kedden az MTI-t. A közlés szerint a vasárnap lezárt részről levonult az áradás, így kedd délben megnyithatták a forgalom előtt az utat. Továbbra sem járható a Kesznyéten és Sajóörös közötti útszakasz, amelyet a Sajó öntött el. Teljes útzár van érvényben a 26-os út és Sajókaza között, az áradó folyó birtokba vette a Muhiról a körömi révhez vezető utat is. Muhi és Köröm között ezért a komp sem közlekedik, s nem jár Ároktő és Tiszacsege között a tiszai komp sem. Ároktőnél az átkelőhöz vezető út sem járható.
2010.12.28. 13:30
 
Árvíz-belvíz: egy hét múlva tetőzhet a Tisza Szolnoknál
A hamarosan ismét áradásnak induló Közép-Tiszán intenzív jegesedésre számítanak a szakemberek a következő napokban - közölte a regionális környezetvédelmi és vízügyi igazgatóság védelemvezetője kedden az MTI-vel. Lovas Attila tájékoztatása szerint az elmúlt 24 órában a Tisza felső vízgyűjtőin összességében nem hullott jelentős mennyiségű csapadék, ám helyenként 12 millimétert meghaladó értéket is mértek. A Tisza újabb árhulláma Vásárosnaménynál 677 centiméterrel tetőzött hétfőn, a kora hajnali órákban. Ugyanitt kedd reggelre 3 centimétert apadt a folyó, amelynek középső szakaszán továbbra is lassú apadás tapasztalható.
2010.12.28. 13:30
 
Jövőre is drágulhat az arany
Tizenegy éve drágul az arany, az idén euróban számolva 37 százalékkal emelkedett az ára, és a lendület egészen 2012-ig kitarthat - ez derül ki év végi elemzésekből. Az arany ára az idén több hullámban emelkedett. Az idén euróban számolva 37 százalékkal, dollárban kifejezve 26 százalékkal drágult az arany. A nemesfém válságos időkben a "legkeményebb valuta", biztonságos "befektetési menedék" - mondják elemzők, akik szerint a már tizenegyedik éve többé-kevésbé folyamatos drágulás jövőre is folytatódhat. Mindenekelőtt a fejlett ipari államok - benne az euróövezet - elhúzódó válsága és az amerikai monetáris politika úgynevezett mennyiségi enyhítő lépései miatt.
2010.12.28. 13:30
 
Országos terrorriadó Indiában egy feltételezett merénylet miatt
Országos terrorriadót rendelt el kedden az indiai belügyminisztérium, mert olyan értesüléseket kapott, hogy egy pakisztáni székhelyű fegyveres csoport terrortámadásra készül az országban. Egy neve elhallgatásához ragaszkodó belügyminisztériumi illetékes közlése szerint India pénzügyi fővárosában, Mumbaiban (Bombay) és más városokban több rendőrjárőrt vezényeltek az utcákra, és szigorúbb biztonsági ellenőrzéseket rendeltek el, miután hitelt érdemlő jelentések érkeztek arról, hogy egy betiltott fegyveres csoport terrortámadást tervez az újév napjaiban.
2010.12.28. 13:30
 
Két baleset az M3-ason, a forgalmat elterelik
Két baleset is történt az M3-as autópálya hatvani szakaszán, az 59. kilométernél kedd délben, a helyszínelés idejére a forgalmat elterelik - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Kocsis Irén Mária alezredes elmondta, hogy az első balesetben két, Hatvan felől Nyíregyháza irányába haladó autó ütközött össze, személyi sérülés nem történt. A másodikban, az első baleset helyszínétől száz méterre egy személygépkocsi megcsúszott és megpördült, három másik pedig belefutott. Itt egy ember súlyos, három pedig könnyű sérülést szenvedett, mindannyiukat a hatvani kórházba szállították. A helyszínelés idejére mindkét pályatestet lezárták. A forgalmat Hatvanon keresztül, a 32. számú lehajtón át terelik el.
2010.12.28. 13:15
 
Váltságdíjért engedtek el szomáliai kalózok egy német tartályhajót
A szomáliai kalózok elengedtek egy vegyi anyagokat szállító német tartályhajót 23 fős személyzetével együtt azt követően, hogy megkapták a váltságdíjat - közölte kedden egy tengerészeti csoport. A Marshall-szigetek zászlaja alatt hajózó Marida Marguerite-et májusban foglalták el a tengeri rablók Omántól mintegy 120 mérföldre délre. A kalózok automata fegyverekkel és a rakétagránátokkal támadták a tankert. A hajó Indiából tartott a belgiumi Antwerpen kikötőjébe. Fedélzetén 19 indiai, két bangladesi és egy ukrán állampolgár tartózkodott.
2010.12.28. 13:00
 
Egy katonai repteret akartak megtámadni a Hollandiában elfogott szomáliaiak
A hollandiai Breda közelében fekvő Gilze-Rijen katonai légibázisa ellen készültek támadásra azok a szomáliaiak, akiket a múlt héten terrorista összeesküvés gyanújával tartóztattak le az országban - jelentette a De Telegraaf című holland lap kedden. Titkosszolgálati forrásokra hivatkozva a lap azt írta, hogy a cél egy Apache helikopter megsemmisítése volt. A 19 és 48 év közötti férfiakat pénteken este tartóztatták le, de tizenkettejük közül hatot hétfőn szabadlábra is helyezte. A rendőrség már elfogásukkor házkutatást tartott Gilze-Rijen egy moteljában, de fegyvert vagy robbanószert nem találtak. A katonai repülőtéren 85 helikopter állomásozik - írta a lap.
2010.12.28. 13:00
 
 
Brazíliában tér vissza a futballpályára Christian Vieri
Olasz sajtóértesülések szerint szerződést kötött a brazil Boavista futballklubbal Christian Vieri, a visszavonulását több mint egy éve bejelentett korábbi válogatott csatár. Az olasz médiában kedden megjelent hírek szerint a 37 éves támadó már egy hónapja edz az egyesületnél, s a január 19-i szezonkezdet előtt egy héttel mutatják be hivatalosan. A sajtó azt is tudni véli, hogy a visszatérésre a Boavista milliomos tulajdonosa, Jose Luiz Lins beszélte rá Vierit. A válogatottal 2000-ben Európa-bajnoki ezüstérmes csatár korábban megfordult a Juventus, az FC Internazionale, az AC Milan, a Lazio és a spanyol Atlético Madrid csapataiban is,a nemzeti együttesben pedig 49 mérkőzésen 23 gólt szerzett.
2010.12.28. 13:00
 
 
Erdei: "Az álmok azért vannak, hogy megvalósítsuk őket"
Pozitívan értékelte a 2010-es esztendőt, jövőre pedig újabb nagy sikerekre tör Erdei Zsolt, veretlen profi félnehézsúlyú ökölvívó. "Idén ugye átmentem egy nagyobb válságon, hogy bokszolok-e még valaha, vagy sem - nyilatkozta kedden az MTI-nek a 36 éves Erdei, akinek szerződése nyáron járt le a német Universum Box-Promotionnál. - Szerencsére végül egy nagyon jó szerződést sikerült kötni egy amerikai céggel. Az első meccsem olyan volt, amilyen, úgy gondolom az ellen a fiú ellen nem lehetett jobban bokszolni, a rekordom megmaradt, így összességében pozitívnak értékelem az esztendőt."
2010.12.28. 12:45
 
Az állam elengedi Várpalota és másik 6 település hitelének 50 százalékát
Az Országgyűlés a közelmúltban döntött arról, hogy elengedi a hét település alkotta Várpalota és Régiója Környezetvédelmi Rehabilitációs Program céltársulásának 2011-ben esedékes kölcsöntartozásának - az úgynevezett japán hitelnek - az 50 százalékát, azaz 158,3 millió forintot - tájékoztatta az MTI-t Talabér Márta (Fidesz), Várpalota polgármestere. Elmondta, hogy Várpalota és további hat település -Berhida, Pétfürdő, Öskü, Ősi, Tés, és Balatonalmádi- 1990-es években a japán fejlesztési bank által finanszírozott hitelből jelentős környezetvédelmi beruházást hajtott végre. A Magyar Állam vette át a hitelezői szerepkört a japán félnek történő hiteltörlesztés után.
2010.12.28. 12:30
 
Eloltották a tüzet a műanyag-feldolgozó üzem udvarán Kisunyomban
Eloltották a műanyag-feldolgozó üzem udvarán kedd délelőtt keletkezett tüzet a Vas megyei Kisunyomban; a katasztrófavédelem közlése szerint a tűzben senki sem sérült meg. A hőszigetelő anyagot (nikecell) előállító üzem udvarán tárolt fa és hungarocell anyagok mintegy 500 négyzetméteren égtek. A tűzoltók Szombathelyről, Körmendről és Sárvárról hét autóval vonultak ki a helyszínre, hármas, kiemelt fokozatban harminc ember dolgozott, így rövid idő alatt sikerült megfékezni a tüzet. Kampel Oszkár, a megyei katasztrófavédelem igazgatója az MTI kérdésére elmondta: a füst nem érintette a lakóházakat, a nagy hideg miatt pedig az ajtók, ablakok amúgy is zárva voltak.
2010.12.28. 12:30
 
 
Belvíz: továbbra is a Nyírségben a legsúlyosabb a helyzet
Továbbra is a nyírségi tájegységben a legsúlyosabb a belvízhelyzet Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság illetékese kedden az MTI-vel. A Nyírségben a talajvíz szintje meghaladja az 1936-ban regisztrált eddigi rekordértéket is - mondta Kató Sándor védelemvezető-helyettes. A talaj víztelítettsége már novemberben 74,4 százalékos volt, a sokéves átlagot 56 százalékkal haladta meg. A decemberi adat - ez szilveszter után lesz végleges - sem ígér sok jót, hiszen eddig az átlagosnál több volt az eső és a hó. A Nyírség egyik településén, Újfehértón továbbra is harmadfokú a belvízvédelmi készültség, ott 200 lakóházat fenyeget a belvíz.
2010.12.28. 12:15
 
Tovább áradnak a Körösök
A Fekete- és a Fehér-Körös kivételével a Hármas-Körös és összes mellékfolyója tovább árad - közölte a Körös-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság kedden az MTI-vel. A tájékoztatás szerint az igazgatóság 340 kilométer hosszúságú védvonalaiból 260 kilométeren van érvényben riasztás. Másodfokon a Hármas-Körös, a Sebes-Körös, a Berettyó és a Hortobágy-Berettyó, míg első fokon a Kettős-Körös mentén védekeznek. A térségben a belvízzel elöntött területek nagysága az előző naphoz képest nem változott, továbbra is több mint 626 négyzetkilométer.
2010.12.28. 11:30
 
ÚMSZ-vezércikk a magyar és a román belpolitikai helyzetről
A magyar belpolitikai fejleményeket a romániai helyezettel is párhuzamba vonó vezércikket közölt keddi számában az Új Magyar Szó. A lap utal az idei "reménykeltő világpolitikai eseményre", arra, hogy Amerika és Oroszország elindította a nukleáris leszereléshez és a bizalom légkörének megerősítéséhez vezető úton mérföldkővel felérő START szerződést. A kommentátor e gondolatmenetből kiindulva állapítja meg: "Az évkezdetet számunkra bearanyozhatta volna, hogy január elsejével Magyarország veszi át az Európai Unió soros elnökségét. Öröm helyett azonban szégyent és megaláztatást érzünk". A szerző szerint a fülkeforradalom után vészjósló gyorsasággal diadalmaskodott a "tragikus hatalmi gőg".
2010.12.28. 11:30
 
Leégett egy könnyűszerkezetű ház Nyíregyházán
Leégett egy könnyűszerkezetű ház Nyíregyházán keddre virradó éjjel; az épületből az ott lakó négytagú család időben ki tudott menekülni - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság mentési osztályának vezetője az MTI-vel. A Palánta utcában lévő, mintegy 170 négyzetméter alapterületű, úgynevezett könnyűszerkezetű elemekből épült házban gyorsan terjedtek a lángok, s a riasztás után hiába értek gyorsan a helyszínre a tűzoltók, az épület akkor már szinte teljes terjedelmében égett - mondta Kruppi István alezredes.
2010.12.28. 11:15
 
 
A neandervölgyi ember főtt zöldségeket is evett
Főtt növények, zöldségek is voltak a neandervölgyi ember étrendjében, a Homo sapienshez hasonlóan húst, gabonát és zöldséget főzött tűz fölött - közölték hétfőn amerikai kutatók. A tanulmány szerzői megkérdőjelezik azt a jelenleg elterjedt elméletet, hogy a neandervölgyi ember mintegy 30 ezer évvel ezelőtti kihalásához hozzájárult a hústól való túlzott függése. A kutatók számos növény - köztük egy vad fűfajta, gyökerek, gumók - maradványait találták meg nyomokban az Észak-Európában és Irakban napvilágra került fosszilizálódott neandervölgyifogakon lévő lepedékben. Az elemzett növényi részecskék közül sok olyan fizikai változásokon ment korábban keresztül, mely megfelelt a főzés folyamatának.
2010.12.28. 11:15
 
Kigyulladt a műanyag-feldolgozó üzem udvarán tárolt anyag Kisunyomban
Kigyulladt a műanyag-feldolgozó üzem udvarán tárolt anyag a Vas megyei Kisunyomban kedden délelőtt - tájékoztatta a katasztrófavédelem ügyeletese az MTI-t. A tűzoltók hét autóval vonultak ki a helyszínre, s hármas, kiemelt fokozatban dolgoznak.
2010.12.28. 11:00
 
 
Több magyart várnak az osztrák síterepekre idén, mint korábban
Az idén a korábbinál több magyar turistát várnak az osztrák síterepekre - írta a Napi Gazdaság. A lap keddi számában az osztrák turisztikai szövetség tájékoztatási cége, az Österreich Werbung Kft. becslését közlik, amely szerint az év végéig mintegy félmillió magyar üdül majd Ausztriában, összesen másfél millió éjszakát töltve el ott. Októberig több mint 376 ezer magyar turistát regisztráltak ausztriai szálláshelyeken - ezzel Magyarország őrzi 8. helyét a "sógorokhoz" küldött vendégek tekintetében, és más küldő országokkal ellentétben a magyarok kétharmada ide a téli hónapokban utazik.
2010.12.28. 11:00
 
Demokrácia-központok Szatmárnémetiben és Sepsiszentgyörgyön
Az utóbbi napokban Szatmárnémetiben és Sepsiszentgyörgyön nyitott demokrácia-központot az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) - olvasható az Új Magyar Szó (ÚMSZ) keddi beszámolójában. Az edélyi demokrácia-központ feladataival kapcsolatban Toró T. Tibor, az EMNT ügyvezető elnöke első helyen a visszahonosítás iránt érdeklődők tájékoztatását nevezte meg, hangsúlyozva ugyanakkor annak a fontosságát is, hogy az önkormányzat, elsősorban a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) színeit képviselő tanácsosok munkáját is monitorizálják. Sepsiszentgyörgyön már múlt csütörtökön megnyílt az első háromszéki demokrácia-központ.
2010.12.28. 11:00
 
Árvíz: levonulóban az újabb árhullám a szabolcsi folyószakaszokon
Levonulóban van a múlt heti olvadás és esőzés hatására kialakult újabb árhullám a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei folyószakaszokon, de a Krasznán és a Túron továbbra is másodfokú, míg a Tiszán elsőfokú az árvízvédelmi készültség - mondta a Felső-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság védelemvezető-helyettese kedden. A Felső-Tiszán már Zsurknál jár az árhullám, ezért a Záhony melletti községtől Szabolcsveresmartig elsőfokú készültséget kellett elrendelni kedden hajnalban - mondta Kató Sándor. A Tisza védvonalai mentén Vásárosnaménytól Tokajig tartanak készenlétet; Vásárosnamény felett, az országhatárig viszont már nincs készültség, a hideg időjárás hatására apad a folyó.
2010.12.28. 10:45
 
Szélsőségesek halála egy amerikai rakétacsapásban Pakisztánban
Egy pilóta nélküli amerikai repülőgép támadásában kedden meghalt hat fegyveres Pakisztán északnyugati részén, az afgán határ mentén - mondták el a pakisztáni hírszerzés tisztviselői. Hozzátették, hogy a támadásban találat ért egy házat az észak-vazirisztáni törzsi terület Gulam Hán térségében. A feltehetően amerikai drón előbb két rakétát lőtt ki az épületre, nem sokkal később pedig két másikat, amikor a helyszínen lévőket a mentés munkálatai lekötötték. Egyelőre nem azonosították a halottakat.
2010.12.28. 10:45
 
 
178 pizzát kért Bob Dylan nevében, lebukott
Hajlandó kártérítést fizetni az a férfi, aki 178 pizzát csináltatott Bob Dylan nevében egy pizzázóval, hogy aztán az étkezde nyakán hagyja az összeset. Az eset az Egyesült Államokban történt novemberben. A férfi nem sokkal azután tért be az amhersti pizzériába, hogy Bob Dylan amerikai énekes és dalszerző befejezte koncertjét a szomszédos Massachusettsi Egyetemen. Az illetőn olyan kitűző volt, mint Dylan stábjának tagjain, így a pizzázó emberei nem kételkedtek a 3900 dollár - 800 ezer forintnyi - értékű megrendelés valódiságában. Éjt nappallá téve dolgoztak, és reggel fél hatra lettek meg a 178. pizzával. Aztán vártak - hiába.
2010.12.28. 10:45
 
 
A szél felkavarja a vörösiszapport Devecser egyes részein
Az átlagot meghaladó mennyiségben száll a - szél által felkavart - vörösiszappor Devecser egyes részein - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) kedden az MTI-vel. A közlemény szerint a még nem mentesített külterületről a szél esetenként nagyobb mennyiségű szálló port visz magával. A jelenlegi időjárási viszonyok miatt ez többször is előfordulhat. Hozzátették, hogy érzékelhető és határértéket elérő porszennyezés esetén a lakosság és a kárelhárítási munkát végzők számára a védőeszközök használata lesz javasolt. Az érintett terület lakossága rendelkezik a szükséges védőeszközökkel, azonban az OKF készletében még nyolcezer porálarc van raktáron.
2010.12.28. 10:30
 
Nem találják a Mátrában eltűnt idős asszonyt
Megszüntette a rendőrség annak a 72 éves asszonynak a terepen való keresését, aki karácsony első napján tűnt el a Mátrában - közölte Kocsis Irén Mária, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese kedden az MTI-vel. Az alezredes tájékoztatása szerint az idős asszony december 25-én a mátraházi idősotthonba indult, amelynek lakója volt. Az autóbuszról egy megállóval előbb leszállt, még útbaigazítást is kért a sofőrtől, hogy onnan merre induljon. Az otthonba azonban nem érkezett meg. A nőt december 26-án és 27-én, virradattól sötétedésig több mint harminc rendőr és polgárőr kereste a buszmegálló mintegy négy kilométeres körzetében, de az asszony nem került elő.
2010.12.28. 10:15
 
Megfagyott két nő Somogyban
Két nőnek is kihűlés okozta a halálát az elmúlt napokban Somogy megyében: egy 66 éves berzencei nőre a háza előtti árokban, egy 84 éves ságvári asszonyra pedig a kertjében találtak rá. A kihűlt, teljesen átázott ruházatú berzencei nőre a szomszédja talált rá karácsony első napjának délelőttjén. Az asszonyt már nem tudták az orvosok megmenteni, a nő a kórházba szállítás után meghalt. Az elsődleges orvosi vélemény szerint szintén kihűlés okozta annak a 84 éves ságvári nőnek a halálát, akire unokája talált rá december 27-én reggel. A rendelkezésre álló adatok alapján az idős asszony az éjszaka elesett a kertjében, majd a sérülései miatt nem tudott lábra állni, ezért a hidegben megfagyott.
2010.12.28. 10:00
 
Síntörés miatt késnek a vonatok a székesfehérvári vonalon
Síntörés nehezíti a vasúti közlekedést Tárnok állomáson, a Budapest-Székesfehérvár vonalon akár 30-50 percet is késhetnek a vonatok - közölte a Mávinform kedden az MTI-vel. Az erre közlekedő vonatok jelenleg Érd-alsón át járnak. A szakemberek a helyreállítás befejezését a délutáni órákra ígérik - olvasható a közleményben.
2010.12.28. 09:45
 
 
Róma bevezeti a turistaadót
Az Örök Város megadóztatja látogatóit: január elsejétől a Rómában megszálló turistáknak napidíjat kell fizetni. Az önkormányzat így igyekszik feltölteni a kiürült városi kasszákat. Egy euróval megemelik a múzeumi belépőjegyek árát a nem római lakosok számára. Ezenkívül január elsejétől a négy és ötcsillagos szállodák vendégeinek a szoba árán túl, fejenként 3 eurót kell fizetni naponta turistaadó címén; az alacsonyabb fokozatú szállodákban, bed and breakfast szállásokon, apartmanokban fejenként 2 eurót - maximum tíz egymást követő napon át. A kempingenkben 1 euró idegenforgalmi adó fizetendő legfeljebb öt napig.
2010.12.28. 09:45
 
 
Oscar: a filmakadémia postázta a szavazólapokat
Az amerikai Filmművészeti és Filmtudományi Akadémia postázta az Oscar-díjakról döntő szavazólapokat, ezzel hivatalosan is megkezdődött a versenyfutás a rangos díjakért. Évente ugyan több száz film készítői pályáznak arra, hogy bejussanak a díjra jelöltek végső mezőnyébe, a legjobb film kategóriájában azonban ez csak tíz alkotásnak adatik meg. A producerek és a forgalmazók már nyár végétől azon munkálkodnak, hogy minél jobb helyzetbe hozzák az általuk képviselt alkotást, a versenyfutás azonban akkor lendül be igazán, amikor az akadémia szétküldte a szavazólapokat.
2010.12.28. 09:30
 
Megszűnt a szmogriadó Várpalotán is
Várpalotán megszüntették a szmogriadót, miután jelentősen javult a levegő minősége - közölte az önkormányzat kedden a honlapján. A szálló por (PM10) mennyisége a levegőben Várpalota automata mérőállomásán, a Szent István utca és a Honvéd utca kereszteződésében az egészségügyi határérték alá csökkent, így megszűnt a városban a szmogriadó - tudatta Talabér Márta polgármester. A Veszprém megyei városban december 22-én rendelte el a polgármester a szmogriadót, mert a légszennyezettség két egymást követő napon jelentősen meghaladta a riasztási küszöbértéket, emiatt forgalomkorlátozást is bevezettek.
2010.12.28. 09:30
 
 
Apa lett karácsonykor Elton John
Gyermeke született karácsonykor egy béranyától Elton John világhírű zenésznek és partnerének, a kisfiú érkezését a híresség szóvivője is megerősítette. A baba a Zachary Jackson Levon Furnish-John nevet kapta. A most 63 éves Elton John a kilencvenes évek eleje óta él együtt David Furnish kanadai filmessel, akivel 2005-ben hivatalossá is tették kapcsolatukat. A béranyával kötött megállapodás részleteit nem hozták nyilvánosságra. A zenész és partnere tavaly megpróbált örökbe fogadni egy AIDS-beteg ukrán árvát, a helyi szabályok azonban ezt nem tették lehetővé.
2010.12.28. 09:30
 
 
Újra fogad járatokat New York három fő repülőtere
Újra fogad járatokat New York három fő repülőtere azt követően, hogy hétfőn este az Egyesült Államok északkeleti partvidékét súlyos hóvihar bénította meg. New York és New Jersey légügyi hatóságai közölték, hogy a John F. Kennedy, a LaGuardia, valamint a New York melletti Newarkban lévő nemzetközi légikikötő ismét üzemel. Vasárnap óta hatezer légi járatot töröltek a rendkívüli időjárási viszonyok miatt. Mind a három repülőtér zárva volt vasárnap óta. Több ezer utazó volt kénytelen vesztegelni a hóvihar miatt. A jelentősebb légitársaságok a repülőtér megnyitása ellenére arra figyelmeztettek, hogy lehetnek még késések és járattörlések.
2010.12.28. 09:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512[1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista