2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Cikket közöl a Times a magyar uniós elnökségről és Orbán Viktorról
A magyar EU-elnöki időszak kezdetét kísérő hazai és külföldi bírálatokról közölt terjedelmes írást szombaton a londoni The Times, amely a cikkhez fűzött, Orbán Viktorról összeállított külön portréjában a térség "legkíméletlenebb" politikai irányítójának nevezi a magyar miniszterelnököt, és annak a véleményének ad hangot, hogy a kormányfő "személyes hűbérbirtokaként" vezeti a Fideszt. A napilap két veterán tudósítója, Adam LeBor és Rory Watson által jegyzett elemzés szerint az elnöki tisztség átvétele körüli vita "igen kínos" az EU-nak, mivel az az érzet keletkezett, hogy az egykori kommunista ország eltért a modern európai demokratikus elvektől és a véleménynyilvánítás szabadságától.
2011.01.01. 15:45
 
 
Orbán Viktor traumái címmel közölt írást a Die Presse
Orbán Viktor traumái címmel közölt elemzést szombati számában az Európai Unió elnökségét átvevő Magyarországról a Die Presse című osztrák napilap. Egyetlen politikus sem formálta olyan mértékben az elmúlt húsz évben a magyar politikát, mint Orbán Viktor, akár ékesszóló ellenzéki politikusként, akár dörzsölt politikai taktikusként a kormány élén. Az álmos vidéki településen, Alcsútdobozon felnőtt Orbánnak most megadatott az egyedülálló lehetőség, hogy a nemzetközi porondon is zajos tetszést arasson - írja Peter Bognar, a konzervatív irányultságú lap budapesti tudósítója.
2011.01.01. 15:30
 
Kétszáz köbméternyi hulladékot szedtek össze a fővárosban szilveszter után
A szilveszteri mulatság utáni takarítás során összesen kétszáz köbméter hulladékot gyűjtöttek össze és szállítottak el a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. dolgozói - közölte Budapesti Városüzemeltetési Központ szóvivője szombaton az MTI-vel. Szűcs Panni közleménye szerint reggel hat órakor kezdték meg a takarítást a már ismert óév búcsúztató rendezvények helyszínein az Oktogonon, a Vörösmarty téren, a Nyugati téren, továbbá a Kis- és Nagykörúton, valamint az számos aluljáróban és azok környékén. A takarítást az FKF Zrt. 389 emberrel és 28 szállító járművel végezte - olvasható a közleményben.
2011.01.01. 15:15
 
 
Feszült a helyzet Alexandriában a hajnali robbantás következtében
Robbanás ölt meg legalább 17 hívőt szombatra virradó éjjel az észak-egyiptomi Alexandria egyik kopt keresztény temploma előtt; a belügyminisztérium közleménye szerint a támadást egy külföldről támogatott öngyilkos merénylő hajtotta végre. Az egészségügyi tárca legfrissebb közlése szerint további 70-en sebesültek meg a robbanásban, amely testrészeket csonkolt, autókat gyújtott fel és ablakokat zúzott be. A korábbi hírek legkevesebb 21 halálos áldozatról szóltak. A merénylet nyomán feldühödött keresztények tüntettek és tűztek össze a kivezényelt rendőrökkel a helyszínen szombat délelőtt.
2011.01.01. 15:15
 
Magyar állampolgárságért folyamodik január elején az MKP elnöke
Magyar állampolgárságért folyamodik január elején Berényi József, a szlovákiai Magyar Koalíció Pártjának (MKP) elnöke. "Kettős identitásom van, s ez most papíron is meg lehetne erősítve. Szlovákiával és a szlovák állampolgársággal a politika, a kultúra, a törvényes keretek és folytathatnám, hogy még mi minden köt össze. A Magyar Köztársasággal a közös kultúra, a közös történelem és az anyanyelv köt össze" - szögezte le az MKP vezetője.
2011.01.01. 15:15
 
 
Hopman Kupa: Henin győzelemmel tért vissza
Justine Henin, a belgák volt világelső teniszezőnője győzelemmel tért vissza a pályára a könyöksérülése miatti több hónapos kihagyást követően. Henin szombaton, az ausztráliai Perth-ben a hagyományos Hopman Kupán, a sportág nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán a vendéglátók reprezentánsát, Alicia Molikot verte két játszmában, 6:4, 6:4-re, minek köszönhetően Belgium 1:0-ra vezetett Ausztrália ellen. A folytatásban azonban férfi egyesben a házigazdák képviseletében pályára lépett a korábban szintén világelső, Lleyton Hewitt, aki két sima szettben 6:4, 6:3-ra legyőzte belga riválisát, Ruben Bemelmanst, ezzel pedig egyenlített.
2011.01.01. 15:15
 
Távolsági autóbusz halálra gázolt egy férfit a 76-os főúton
Halálra gázolt egy középkorú férfit a távolsági autóbusz Zalacsány és Nagykapornak között, a 76-os főúton - tájékoztatta a rendőrség szombaton az MTI-t. Csizmazia Péter, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese elmondta, szilveszterkor az esti órákban a ligetfalvai elágazó közelében a távolsági autóbusz elütött egy gyalogost, aki helyszínen meghalt. A baleset körülményeit a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálja.
2011.01.01. 15:00
 
Slota: a magyar állampolgárság kérelmezése ellentétes Szlovákia érdekeivel
Ján Slota szerint a magyar állampolgárság kérelmezése, illetve a pozsonyi kormánykoalíció igyekezete a szlovák állampolgársági törvény módosítására ellentétes Szlovákia érdekeivel. "Ez egyértelműen a Szlovák Köztársaság érdekeinek az elárulása" - nyilatkozta a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke abban az interjúban, amelyet szombaton közölt a pozsonyi SITA hírügynökség. Szerinte nem igaz, hogy az Robert Fico vezette koalíció által tavaly módosított szlovák állampolgársági törvény miatt Pozsonynak el kell vennie a világban bárhol élő szlovákok állampolgárságát. Meggyőződése: a magyar-szlovák kettős állampolgárság egészen más téma, ez "a szomszédos ország, a Magyar Köztársaság érdekszférája".
2011.01.01. 14:45
 
 
Orbán: a cél sikerre vinni az Európa 2020 stratégiát
Mindenki erős Európát szeretne, és ennek szellemében az Európai Unió Tanácsának soros magyar elnöksége mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy az Európa 2020 stratégia sikeresen megvalósuljon - jelentette ki Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke a Tanács honlapján szombaton megjelent exkluzív interjúban. Elmondta, hogy az elnökségre való felkészülés során kiterjedt konzultációs sorozatot folytatott, így találkozott az összes többi tagállami miniszterelnökkel, és megbeszéléseket tartott a keleti partnerségben részt vevő országok vezetőivel és a balkáni térség több kormányfőjével is.
2011.01.01. 14:15
 
Megölte társát, majd öngyilkosságot kísérelt meg két rab a váci fegyházban
Életét vesztette a Váci Fegyház és Börtönben büntetését töltő egyik elítélt szombat hajnalban, miután cellatársai, akik később öngyilkosságot kíséreltek meg, súlyosan bántalmazták - tudatta a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága (BvOP) sajtóirodájának vezetője az MTI-vel. Szalai Tímea közlése szerint hajnali negyed kettő körül a Váci Fegyház és Börtön fegyház körletében zajt hallottak a felügyelők, ezért kinyitották a "gyanús" zárkát. Ekkor észlelték, hogy a háromfős zárkában egy vagy két fogvatartott olyan súlyosan bántalmazta a harmadik elítéltet, hogy az életét vesztette. Az elkövetők ezután - feltehetően cselekményükkel szembesülve - öngyilkosságot kíséreltek meg borotvával.
2011.01.01. 14:15
 
Folytatódott az apadás a Körösökön
Folytatódott az apadás a Körösökön, de még mindig 189 kilométer hosszúságú szakaszon van érvényben árvízvédelmi készültség . A Hármas-Körös vízszintje gyakorlatilag stagnál Szarvasnál, míg Gyomaendrődnél egy nap alatt hét centimétert csökkent. A folyón, valamint a Sebes-Körösön, a Berettyón és a Hortobágy-Berettyón továbbra is másodfokú a riasztás. A jelentős fagyok hatására folytatódott a jegesedés a Körösökön. A Hármas- és a Sebes-Körösön parti jeget tapasztaltak a vízügy szakemberei. A Berettyó felső szakaszán gyengén zajlik, az alsó szakaszán pedig beállt a jég. Kisebb megszakításokkal szintén álló jég található a Hortobágy-Berettyón is.
2011.01.01. 14:15
 
Cserbenhagyásos gázolás a VII. kerületben
A gyalogátkelőhelyen elgázolt egy nőt, majd megállás nélkül továbbhajtott egy autós szombat hajnalban Budapesten, a VII. kerületben - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton. A 32 éves nőt súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A jelenlegi adatok szerint a VII. kerületi Dózsa György út és Damjanich utca kereszteződésében balra kanyarodás közben egy sötét színű kisteherautó okozta a balesetet. A gépkocsi eleje valószínűleg megrongálódott a baleset során - írta a BRFK.
2011.01.01. 14:15
 
 
A világ vallási vezetőinek találkozóját kezdeményezte a pápa
A világ vallási vezetőinek találkozóját kezdeményezte hagyományos újévi istentiszteletén, szombaton XVI. Benedek pápa. A Szent Péter Bazilikában tartott szentmisén a katolikus egyház vezetője elmondta, hogy a különleges csúcstalálkozót októberben Assisiben, a ferences rend alapítójának, Assisi Szent Ferencnek a szülőhelyén rendezik. Annak célja a világ békéjének előmozdítása - hangsúlyozta a pápa. Az olaszországi városban pontosan negyedszázaddal ezelőtt, 1986-ban hasonló csúcstalálkozó házigazdája volt II. János Pál akkori katolikus egyházfő. A világ különböző vallási vezetői akkor is együtt fohászkodtak a békéért.
2011.01.01. 14:00
 
Több száz petárdát foglaltak le szilveszterkor a rendőrök Budapesten
Több száz petárdát foglaltak le a rendőrök szilveszter napján a fővárosban. Számos esetben civil ruhás rendőröknek kínálták a tiltott pirotechnikai eszközöket - közölte honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) szombaton. A rendőrség közleménye szerint az Oktogonról két férfit állítottak elő, amiért rakétát és különböző pirotechnikai eszközöket kínáltak eladásra. Egyikük több ezer forintos áron akarta eladni készletét. Az álruhás rendőrnek azzal ajánlotta fel az árut, hogy társa pár perc alatt megérkezik a portékával. A civil ruhás rendőr bevárta a másik férfit is, majd igazoltatta a két férfit, akiket előállítottak.
2011.01.01. 13:15
 
Kétszer több riasztásuk volt a mentőknek egy átlagos naphoz képest
Szilveszterkor a fővárosban, illetve a nagyvárosokban a mentők közel kétszer több riasztást kaptak a szokásosnál; a legtöbb esetben ittas fiatalokhoz kellett kivonulniuk - közölte az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) szombaton az MTI-vel. Az OMSZ közleménye szerint a korábbi évhez viszonyítva kevesebb közlekedési, és petárdabaleset történt. Országosan összesen négy embert láttak el petárda okozta sérülés miatt. Ugyanakkor ittas fiatalokhoz a korábbiaknál többször kellett kivonulniuk - hangsúlyozták. A szilveszterkor szolgálatot teljesítő hétszáz mentőegység személyzete országosan összesen csaknem négyezer betegnek nyújtott segítséget, ebből a budapesti esetek száma megközelítette a hatszázat.
2011.01.01. 12:45
 
Felrobbant egy kályha Mosonszentmiklóson - egy életveszélyes sérült
Felrobbant egy kályha egy mosonszentmiklósi házban, egy ember életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Az ingatlant felügyelő 55 éves helyi férfi épp begyújtotta a kályhát, amikor az berobbant. A detonáció több millió forintos kárt okozott az ingatlanban - mondta el Kocsis Tünde alezredes.
2011.01.01. 12:45
 
 
Budapesten született 2011 első magyar babája
Éjfél után egy perccel született Budapesten egy kislány, így feltehetően Pénzes Dóra Alíz lett az ország és egyben a főváros első újszülöttje 2011-ben. Egy perccel később Szentesen, Csongrád megyében született Brendon János pedig az új év első vidéki csecsemője. Budapesten éjfél után egy perccel a Kútvölgyi Maternity Klinikán született a kislány. Dóra Alíz 52 centiméterrel és 3590 grammal született természetes úton. A csecsemő a család második gyermeke. Budapesten a VI. kerületben élnek.
2011.01.01. 12:45
 
A fővárosban idén sem tűzijáték, sem petárda nem okozott tűzesetet
Petárda vagy tűzijáték miatt nem történt komolyabb tűzeset a fővárosban - közölte a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság sajtóügyeletese szombaton az MTI-vel. Paul Tamás a szombat délelőtti statisztikai adatok alapján elmondta, hogy összesen három komolyabb tűzhöz, tíz kigyulladt szelektív kukához és két liftelakadáshoz riasztották a fővárosi tűzoltókat szilveszter éjjelén. Összesen tíz szelektív hulladékgyűjtő gyulladt ki a város több kerületében. A két lift elakadásánál, - amely a város két különböző pontján történt - a tűzoltók összesen tizenegy embert mentettek ki.
2011.01.01. 11:15
 
Hopman Kupa: Henin győzemmel tért vissza
Justine Henin, a belgák volt világelső teniszezőnője győzelemmel tért vissza a pályára a könyöksérülése miatti több hónapos kihagyást követően. Henin szombaton, az ausztráliai Perth-ben a hagyományos Hopman Kupán, a sportág nem hivatalos vegyescsapat-világbajnokságán a vendéglátók reprezentánsát, Alicia Molikot verte két játszmában, 6-4, 6-4-re, minek köszönhetően Belgium 1:0-ra vezet Ausztrália ellen. A folytatásban férfi egyesben a házigazdák képviseletében egy szintén korábbi világelső, Lleyton Hewitt játszik esélytelenebbnek tűnő belga riválisával, Ruben Bemelmansszal.
2011.01.01. 11:00
 
Leszakadt felsővezeték miatt késnek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon
Leszakadt felsővezeték miatt 20-25 perces késéssel közlekednek a vonatok a Budapest-Cegléd-Szolnok vonalon - közölte a Mávinform szombat délelőtt az MTI-vel. A Monor és Pilis között történt vezetékszakadás miatt csak az egyik vágányon, váltakozó irányban tudnak közlekedni a szerelvények, így az erre közlekedőknek késésekre kell készülniük - tudatta a Mávinform. A helyreállítást a MÁV szakemberei már megkezdték, de a menetrend szerinti közlekedés csak a déli órákra állhat helyre.
2011.01.01. 11:00
 
Működnek a bánkúti sípályák
Két sífelvonó működik az új év első napján a bükki síparadicsomban, Bánkúton - tette közzé honlapján a síklub szombaton. Az elmúlt napok havazásainak köszönhetően a hó vastagsága 20 centiméter Bánkúton, ahol délelőtt mínusz 4 fok a hőmérséklet. A síklub tájékoztatása szerint két felvonót üzemelnek be 11 órától, emellett öt pálya használható.
2011.01.01. 10:30
 
Ittas kiskorúakhoz riasztották legtöbbször a mentőket Veszprém megyében
Szilveszter éjszakáján több mint 85 esethez riasztották a mentőket Veszprém megyében, akiknek többségében erősen ittas fiatalkorúakat kellett ellátniuk - közölte a megyei mentőszolgálat mentésvezetője szombaton az MTI-vel. Lattenstein János elmondta, hogy 22 mentőkocsi állt készenlétben a megyében, és az átlagosnál kétszer több esetet láttak el. Mindössze egy petárda okozta sérüléshez hívták őket, mert a pirotechnikai eszköz egy szerencsétlenül járt ember kezében robbant fel, könnyebb sérülést okozva. Hozzátette: a legtöbb problémát az erős alkoholos befolyásoltság alatt álló kiskorúak okozták.
2011.01.01. 10:30
 
Öten sérültek meg egy érdi karambolban - ittasan vezettek a sofőrök
Öten sérültek meg könnyebben szombaton a kora reggeli órákban Érden, amikor feltehetőleg ittas vezetés miatt két személyautó összeütközött - közölte a rendőrség az MTI-vel. A két autó az Érd belterületén lévő Tárnoki, illetve Jenő utca kereszteződésében karambolozott, valószínűleg azért, mert mindkét sofőr ittasan vezetett. Összesen hatan ültek a járművekben, közülük öten sérültek meg könnyebben. A baleset körülményeit az érdi rendőrkapitányság vizsgálja - mondta Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.01.01. 10:30
 
 
Rekordszámú pácienst vettek fel a fővárosi toxikológiára
Összesen 65 erősen ittas, illetve drogos pácienst vettek fel a Péterfy Sándor utcai Kórház toxikológiai osztályára huszonnégy óra alatt. Ennyi betegük az elmúlt 10 évben nem volt - mondta Zacher Gábor a toxikológiai osztály vezetője szombaton az MTI-nek. Az osztályon már megkezdték a takarítást, így most már az nem úgy néz ki, mint egy háborús övezet - fogalmazott a toxikológus. A 65 betegből a toxikológus elmondása szerint talán tízen voltak, akik drogot is használtak, a túlnyomórészük alkohol miatt került be. A betegek között voltak "amúgy kedves, szép fiatal lányok, helyes fiúk, magyarok és külföldiek vegyesen".
2011.01.01. 10:30
 
Elhunyt Nyerges Mihály
Éjfél előtt nem sokkal, 64 éves korában elhunyt Nyerges Mihály egyetemi tanár, korábbi válogatott atléta, a hazai sportági szövetség egykori főtitkára gyors lefolyású, nagyon súlyos betegségben - tudatta a család szombaton az MTI-vel. Nyerges Mihály tagja volt az Európai Atlétikai Szövetség tanácsának. Két cikluson át a TF dékánjaként ténykedett, legutóbb a tanintézmény sportmenedzseri tanszékének a vezetője volt.
2011.01.01. 10:15
 
NHL: háromszor is a 4-3 volt a nyerő
Öt színhelyen is 4 gól szükségeltetett a győzelemhez az észak-amerikai profi jégkorong-bajnokság (NHL) legutóbbi, pénteki játéknapján. 2010 utolsó hokis párharcai közül egyformán 4-3-mal ért véget a St. Louis Blues-Phoenix Coyotes csata, s - hosszabbítást követően - a Columbus Blue Jackets-Ottawa Senators, és a Detroit Red Wings-New York Islanders összecsapás is, utóbbin ráadásul vendégsiker született. A divízióelső Vancouver Canucks sima 4-1-gyel rontotta el a Nyugati-főcsoportban szintén csoportéllovas Dallas Stars évzáróját, saját meccsrekordját tovább javítva: a kanadai gárda legutóbbi 16 mérkőzéséből 13-at nyert meg.
2011.01.01. 10:15
 
 
NBA: nyert a Lakers, kikapott a Celtics
4 pontos győzelemmel zárta a Philadelphia 76ers elleni évbúcsúztató fellépését a címvédő Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). A Boston Celtics 2 ponttal odahaza veszített vendégével, a New Orleans Hornets együttesével szemben. Eredmények: Los Angeles Lakers-Philadelphia 76ers 102-98, Boston Celtics-New Orleans Hornets 81-83, Chicago Bulls-New Jersey Nets 90-81, Charlotte Bobcats-Golden State Warriors 95-96, Indiana Pacers-Washington Wizards 95-86, Houston Rockets-Toronto Raptors 114-105, Oklahoma City Thunder-Atlanta Hawks 103-94, Phoenix Suns-Detroit Pistons 92-75.
2011.01.01. 09:45
 
 
EU-elnökség: egyedi Herendi-váza, diplomatakalauz, Európa Pont
Egyedi Herendi-váza, belvárosi diplomatakalauz, Európa Pont a Millenárison - néhány az idei első félév magyar EU-elnökségét kísérő alkotások, kiadványok, népszerű helyszínek közül, amelyek mellett számos időszaki kulturális program is színesíti majd a következő hat hónapot a fővárosban és országszerte. Magyarország európai uniós elnökségének fél éve alatt itthon és külföldön mintegy 300 kulturális programot tartanak; a rendezvények - elsősorban koncertek, kiállítások és konferenciák - többségének helyszíne Budapest lesz. Az elnökség alatt kiemelt helyet foglal el a Liszt-év programsorozata.
2011.01.01. 09:45
 
Amerikai drónok felkelőkkel végeztek Pakisztánban
Legalább 14 feltételezett lázadóval végzett két egymást követő amerikai rakétatámadás szombaton Pakisztán északnyugati részén, az afgán határ közelében - közölték a pakisztáni hírszerzés tisztségviselői. A támadásokat pilóta nélküli repülőgépekkel, úgynevezett drónokkal hajtották végre. A korábbi jelentések négy-hat áldozatról számoltak be. Legalább kilenc ember halt meg az első csapásban, amikor két rakétával egy mozgó járművet semmisítettek meg Mandi Hel városában az észak-vaizrisztáni törzsi terület székhelyétől, Mirámsáhtól 25 kilométerre északra.
2011.01.01. 09:30
 
ORFK: egy halálos közúti baleset történt az elmúlt 24 órában
Az elmúlt huszonnégy órában összesen kilencven közúti balesetnél intézkedett a rendőrség, amelyből egy eset halálos kimenetelű volt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szombaton az MTI-vel. További 13 súlyos, 14 pedig könnyű sérüléssel járt, ezek mellett 62 személyi sérülés nélküli, anyagi kárt okozó baleset történt. A rendőrség tudomása szerint tűzijáték miatt egy ember súlyos sérüléseket szenvedett. Egy másik esetben pedig tüzet okozott egy rossz irányba szálló tűzijáték. Engedély nélküli pirotechnikai tevékenység végzése és pirotechnikai termékekre vonatkozó előírások megszegése miatt összesen 35 szabálysértési eljárást indított a rendőrség - tudatta a rendőrség.
2011.01.01. 09:15
 
A szmogriadó tájékoztatási fokozata továbbra is érvényben van a fővárosban
Továbbra is indokolt a szmogriadó tájékoztatási fokozatának fenntartása, mivel a fővárosban nem csökkent jelentősen a szállópor-koncentráció - közölte Szűcs-Somlyó Mária, a főpolgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-vel. A légszennyezettségi állapotot mérő műszerek ellenőrzött adatai alapján a kisméretű szállópor még két helyen, Budatéténynél és a XV. kerületi Kőrakás parknál is meghaladta a tájékoztatási küszöbértéket. A riasztási küszöbértéket viszont egyetlen mérőállomáson sem lépte túl a szállópor koncentrációja így Budapesten továbbra sem kell elrendelni a szmogriadó riasztási fokozatát - tudatta.
2011.01.01. 09:15
 
 
2011: egykulcsos adórendszer, magasabb minimálbér, hároméves gyes
Több jelentős jogszabályi változás is hatályba lépett az új év első napján: egykulcsos lett az adórendszer, emelkedett a minimálbér és a nyugdíj, ismét három évig vehető igénybe a gyes, és negyven évnyi munkaviszony után nyugdíjba mehetnek a nők. Január 1-jével 16 százalékos, egykulcsos lett a személyi jövedelemadó (szja) rendszere. Hatályba lépett a családi adózás: a családi adóalap-kedvezmény összege egy vagy két eltartott esetén 62.500 forint, három és több eltartottnál pedig 206.250 forint. Egyszerűsödik az szja bevallása, a magánszemélyeknek elegendő lesz egy adónyilatkozatban számot adniuk jövedelmeikről.
2011.01.01. 09:15
 
 
Nő a fővárosi rezsiköltség, a távfűtés ára egyelőre nem változik
Január 1-jével emelkedik Budapesten a víz- és a csatornadíj, valamint a szemétszállítás díja, drágább lesz a temetés is, ám a távfűtés ára egyelőre nem változik. A Fővárosi Közgyűlés decemberi ülésén döntött arról, hogy az ivóvíz ára csaknem 3 százalékkal, a csatornadíj pedig 19,5 százalékkal nő. A csatornadíj magasan az infláció feletti emelését a csepeli központi szennyvíztisztító üzemeltetésével indokolták. Szombattól a szemétszállítás díja is magasabb, több mint 5 százalékkal. Így januártól a 110 literes tartály egyszeri ürítése 579 forintba, a 120 literesé 632, a 240 literesé 1.264, a 360 literesé 1.896 forintba kerül.
2011.01.01. 09:00
 
 
Megalakultak a kormányhivatalok
A közigazgatási hivatalok jogutódjaiként a mai nappal, január 1-jével megalakultak a kormányhivatalok. A kormányhivatalok a kabinet általános hatáskörű területi államigazgatási szervei, székhelyük a megyeszékhelyeken van, a főváros és Pest megye esetében Budapesten. A fővárosi és a 19 megyei kormányhivatal a jogszabályoknak és a kormány döntéseinek megfelelően összehangolja és elősegíti a kormányzati feladatok területi végrehajtását. A kormány célja a hivatalok létrehozásával, hogy az eddigi széttagolt, párhuzamosan működő területi kormányzati szerveket központosítsa. A hivatalokat kormánymegbízottak vezetik, akiket a közigazgatás-szervezésért felelős miniszter javaslatára a miniszterelnök nevezett ki.
2011.01.01. 09:00
 
 
Gazdaságkutatók szerint a GDP 2,5-3,3 százalékkal nő 2011-ben
A gazdaságkutatók 2,5-3,3 százalékos GDP növekedést prognosztizálnak 2011-re, s ennek a sávnak a közepére esik a kormány 3,0 százalékos és az MNB 3,1 százalékos előrejelzése. Az MTI által gyűjtött adatokból kitűnik, hogy az idei átlagos inflációt a kutatók 3,8-4,2 százalékra várják, míg a kormány 3,5 százalékos, a jegybank 4,0 százalékos fogyasztói áremelkedéssel számol. A gazdaságkutató intézetek idei GDP előrejelzései a 2,5-3,3 százalékos sávban helyezkednek el, ezen belül a Pénzügykutató számít a legkisebb növekedésre, 2,5 százalékra, míg a Századvég Gazdaságkutató a legoptimistább 3,3 százalékos prognózissal.
2011.01.01. 08:45
 
 
Magyarország átvette az EU soros elnöki tisztét
Magyarország január 1-jével átvette az Európai Unió soros elnöki tisztét, amelyet fél évig tölt be. Magyarország 2004-es uniós csatlakozása óta először látja el az EU-elnökségi feladatokat. Az elnökségi félévben - az Európai Unió íratlan szabályainak megfelelően - nem a Magyarországot legközvetlenebbül érintő kérdések, hanem a nagy európai ügyek kapják a legtöbb figyelmet. Az elnökségi trió keretében Magyarország Spanyolországgal és Belgiummal közösen látja el az EU elnöki teendőit, a trojka mandátuma 2010-11-re szól. Magyarország Belgiumtól veszi át a stafétát, és 2011. június 30-án Lengyelországnak adja át.
2011.01.01. 08:45
 
 
Schmitt: az új év első napján ne fogadjunk meg semmit, csak tegyük a dolgunk
Az új esztendő első napján vessünk számot az elvégzett és a még ránk váró feladatokkal, ne fogadjunk meg semmit, csak tegyük a dolgunk bölcsességgel, emberséggel - mondta szombaton Schmitt Pál köztársasági elnök, aki televíziós újévi köszöntőjét a Sándor-palotát bejárva mondta el. Hozzátette: ami hiányosságunk volt az óévben, azt pótoljuk be, ami büszkeségünk volt, annak szellemében folytassuk cselekedeteinket. Az államfő kiemelte: van oka büszkeségre mindenkinek. Hangsúlyozta: bár hatalmas veszteségek, családi tragédiák árán, de mégis, olyan, talán soha nem látott összefogást mutatott a nemzet, mely nem kérdezett származásról, anyagi helyzetről, csak adott, mert szükség volt rá.
2011.01.01. 08:30
 
 
Ellenzéki tüntetések Moszkvában és Szentpéterváron
Moszkvában és Szentpéterváron több százan tüntettek a kormány ellen péntek este néhány órával az újév beköszönte előtt. A rendőrség a fővárosban 68, Szentpéterváron pedig 50 embert vett őrizetbe, köztük Borisz Nyemcov volt miniszterelnök-helyettest, jelenleg a liberális ellenzék egyik vezéralakját. Úgy tudni, január 2-ig rendőri felügyelet alatt tartják. A demonstrációk résztvevői Vlagyimir Putyin kormányfő lemondását és a csütörtökön újabb súlyos börtönbüntetésre ítélt Mihail Hodorkovszkij volt olajmágnás szabadon engedését követelték. A moszkvai hatóságok nemrégiben engedélyezték, hogy minden 31-én az ellenzék utcai nagygyűléseket tartson, de a létszámot 800 főben korlátozták.
2011.01.01. 08:30
 
Robbantás egy nigériai laktanyában, halottak
Pokolgép robbant péntek este Nigéria fővárosának, Abujának egyik laktanyájában, a merényletnek halálos áldozatai is vannak, számukról azonban különböző források eltérő adatokat közöltek. A robbanószerkezet a laktanya belterületén kialakított piactéren lépett működésbe. A helyszín újévet váró ünneplőkkel volt tele. Az állami televízió 30 halálos áldozatról számolt be. Katonai és kórházi források előbb 11, majd 4 halottról tettek említést. A nigériai főváros egészségügyi szolgálatának egyik vezetője közölte: tizenkét sebesültet szállítottak kórházba, közülük négy maghalt, a többiek állapota viszonylag stabil.
2011.01.01. 08:30
 
 
Észtország belépett az euróövezetbe
Észtország szombaton az Európai Unió 17. tagállamaként belépett az euróövezetbe. A 1,3 millió lakosú balti ország polgárai ezzel búcsút intettek az eddigi fizetőeszköznek, az észt koronának, amely 1992-ben a szovjet rubelt váltotta fel. Észtországban a volt kommunista tömb államai közül Szlovénia (2007) és Szlovákia (2009) után a harmadikként vezették be az eurót. Amint elütötte az éjfélt az óra Tallinnban látványos tűzijáték köszöntette a kis balti ország számára történelmi jelentőségű eseményt.
2011.01.01. 08:30
 
Elsodort egy kisfiút az Attila úton egy autó
Elsodort péntek este egy 10 éves kisfiút az Attila úton egy autó - tájékoztatta az MTI-t Sagyibó Melinda, a BRFK ügyeletese. Elmondása szerint a gyermek kiszaladt az útra. A mentők a Szent János kórházba szállították.
2011.01.01. 08:15
 
Chmel: Malina Hedvig esetét befolyásolta nemzetisége
A szlovák kormány emberi jogi és kisebbségügyi miniszterelnök-helyettese szerint Malina Hedvig, a négy éve Nyitrán megvert magyar diáklány esetének nem olyan a visszhangja a szlovákiai társadalomban, mint amilyennek lennie kellene. "Ha Hedvig szlovák lenne, az egész dolog másként nézne ki" - nyilatkozta Rudolf Chmel a pozsonyi SITA hírügynökségnek pénteken. "Az, ahogy ebbe az ügybe a politikusok beavatkoznak, és ahogy az igazságszolgáltatás bánik vele, azzal magyarázható, hogy nemzeti kisebbséghez, pontosabban a magyar kisebbséghez tartozó állampolgárról van szó" - állapította meg a politikus, aki a magyar-szlovák Híd párt képviselője a kabinetben.
2010.12.31. 18:45
 
Kínában is beköszöntött a Gergely-naptár szerinti újév
Kínában is beköszöntött a Gergely-naptár szerinti újév, s ha az igazi, a holdnaptár szerinti nagy ünnepre még várni is kell, itt is megünnepelték 2011 eljövetelét; volt televíziós esztrádműsor és Hu Csin-tao államelnök is elmondta beszédét. Kína "felelősségteljes és körültekintő" pénzügypolitikát kíván folytatni, felgyorsítja a gazdasági szerkezetátalakítást, javít az emberek életkörülményein, s folytatja a reformot és a nyitást - hangoztatta Hu, a három nagy közmédia által közvetített rövid beszédében. Véleménye szerint a gazdasági fejlődés módjának átalakítása meghatározó eleme lesz a 12. ötéves terv első évének.
2010.12.31. 18:45
 
 
Bakondi: köszönet a katasztrófavédelemnek a példaértékű helytállásért
A vörösiszap-katasztrófában tanúsított példaértékű helytállásért mondott köszönetet a heti váltásban szolgálatot teljesítő katasztrófavédőknek Bakondi György katasztrófavédelmi kormánybiztos Devecserben, az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központban újév alkalmából tartott ünnepségen, pénteken. A kormánybiztos kiemelte, az elmúlt három hónapban komoly erőfeszítéseket tettek annak érdekében, hogy az élet visszatérjen a megszokott kerékvágásba. Hangsúlyozta, hogy az október elején bekövetkezett, a világ figyelmét is felkeltő ipari katasztrófa az állami és az önkormányzati intézkedések összehangolásának mintáját is megmutatta.
2010.12.31. 18:15
 
 
Már Katmanduig jutott a világjáró Simon Dávid
Mintegy 15 ezer kilométert tett meg Simon Dávid, aki 2010 elején azzal vágott neki a világnak, hogy körbegyalogolja a földgolyót. Már Nepál fővárosáig, Katmanduig jutott. Kilenc országot átszelve bukdácsolt a farkasordító szerb télben, bandukolt a mediterrán török tengerparton, bolyongott az izzó iráni pusztaságokon, majd - hajón, repülőn, Dubaj érintésével - az indiai szubkontinensen, Mumbainál kötött ki. Innen jutott aztán a Himalája országába, Nepálba. A harmincas éveit taposó Dávid nemzetközi pénzügyi-elemző karrierjét dobta sutba a nagy vállalkozásért.
2010.12.31. 18:15
 
 
Molnár Csaba nyílt levélben érdeklődik a Tilos Rádió elleni vizsgálat ügyében
Nyílt levélben tudakolja Molnár Csaba (MSZP) Szalai Annamáriától, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnökétől, hogy ki és mennyiért készítette annak a dalszövegnek a magyar fordítását, amely miatt a hatóság vizsgálatot indított a Tilos Rádió ellen. Az MSZP-s országgyűlési képviselő és volt kancelláriaminiszter pénteken az MTI-hez is eljuttatta azt a nyílt levelet, amelyben azt iránt érdeklődik, ki készítette a dalszöveg magyar nyelvű fordítását, s ha az NMHH megbízásából készült a fordítás, annak ellenértékeként mennyit fizetett a hivatal, ha pedig nem az NMHH megbízásából készült a fordítás, rendelkezik-e a hivatal annak felhasználási jogaival.
2010.12.31. 17:45
 
 
Lula brazil enök nem adja ki Olaszországnak Battistit
A hivatali idejének utolsó napját töltő Luiz Inácio Lula da Silva brazil elnök pénteken úgy döntött, nem adja ki Rómának az 1993-ban életfogytiglani börtönbüntetésre ítélt Césare Battistit, aki egy olasz szélsőbaloldali fegyveres szervezet tagjaként harminc évvel ezelőtt négy gyilkosságot követett el - derült ki Celso Amorim brazil külügyminiszter közleményéből. A külügyi tárca szombaton leköszönő vezetője elmondta: Lula "politikai menekült" státusban részesítette Battistit, és a lépés összhangban áll az alkotmánnyal, az emberi jogokról szóló nemzetközi megállapodásokkal, valamint az Olaszországgal aláírt kiadatási szerződéssel is.
2010.12.31. 17:45
 
Bezáratják az EBESZ minszki irodáját
Bezáratják Fehéroroszországban az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) irodáját. A minszki külügyminisztérium pénteken jelentette be, hogy utasítást adott az iroda bezárására. A döntés előzménye, hogy az EBESZ komoly bírálattal illette a nemrég tartott fehérorosz elnökválasztást.
2010.12.31. 17:30
 
 
Újabb amerikai rakétacsapás Pakisztán nyugati határvidékére
A héten immár harmadszor mértek rakétacsapást amerikai pilóta nélküli repülőgépek Pakisztán nyugati határvidékére pénteken. Pakisztáni hírszerzői források szerint négy rakéta csapódott be egy az afganisztáni határ közelében haladó konvojba Gulám Han városnál. Nyolc iszlamista harcos életét vesztette. Az Észak-Vazirisztánnak nevezett körzet az Afganisztánban harcoló lázadók hátországának számít. Az amerikai erők az idén már 110 ilyen, távirányított rakétacsapást mértek erre a határvidékre, ami kétszerese a tavalyinak.
2010.12.31. 17:15
 
 
Tenisz, Abu-Dzabi: Federer-Nadal álomdöntő lesz
A világelső Rafael Nadal lesz Roger Federer ellenfele az Abu-Dzabiban zajló meghívásos bemutató tenisztorna szombati fináléjában miután a pénteki második elődöntőben két játszmában nyert a cseh Tomas Berdych ellen. A volt ranglistavezető Federer korábban a svéd Robing Söderlinget győzte le három szettben. Tavaly Nadal nyerte meg a tornát. Eredmény, elődöntő: Nadal (spanyol)-Berdych (cseh) 6:4, 6:4, Federer (svájci)-Söderling (svéd) 6:7 (3-7), 6:3, 6:3.
2010.12.31. 17:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505[1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista