2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Szlovénia is gondolkodik a bankadó bevezetésén
A szlovén kormány nem gondolkodik az áfa vagy az szja kulcsainak emelésén, de mérlegeli egy kereskedelmi bankokra kivetendő adó esetleges bevezetését - közölte a szlovén pénzügyminiszter, Franci Krizanic a szlovén közszolgálati híradóban. "Az adóalapot a bankok mérlegfőösszege, vagy tőkéje jelentené, de még ki kell dolgoznunk a részleteket" - mondta a pénzügyminiszter. Krizanic azt is bejelentette, hogy a kormány 2011 első negyedévében 250 millió eurót pumpál a Nova Ljubljanska Bankba (NLB), miután arról megállapodott a belga KBC-vel.
2011.01.05. 15:15
 
A Malév tőkehelyzetének rendezéséről később döntenek
A Malév tőkehelyzetének rendezéséről a 2010. évet lezáró közgyűlés után és a 2011. évi üzleti terv ismeretében döntenek, a légitársaság csütörtökön folytatódó közgyűlésén nem - közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. az MTI-vel szerdán. A közlemény szerint a nemzeti légitársaságban 95 százalékot meghaladó tulajdonrésszel rendelkező MNV Igazgatósága kiadta a mandátumot a Malév 2010. december 8-án megkezdett és január 6-án folytatódó közgyűlésére, amelyen az MNV meghatalmazott képviselőjének indítványa a tőkehelyzet rendezésének elhalasztása lesz.
2011.01.05. 15:00
 
Történelmi csúcson az élelmiszerek világpiaci ára
Decemberben történelmi csúcsra emelkedtek a globális élelmiszerárak, és meghaladták a 2008. évi szintet, amikor a rendkívüli drágulás számos fejlődő országban váltott ki zavargásokat - derül ki az ENSZ Élelmezési és Mezőgazdasági Szervezetének (FAO) adataiból. A FAO úgynevezett globális élelmiszerár-indexe 214,7 pontra szökött fel az év utolsó hónapjában a novemberi 206,0 pontról, s ezzel meghaladta a 2008 júniusában beállított 213,5 pontos történelmi rekordot. A legnagyobb mértékben a gabonafélék és a növényi olajok drágultak, főként a rossz időjárás miatt. A gabonafélék, olajos magvak, tej-és hústermékek, cukor árának havi változását tükröző index sorban már a hatodik hónapja emelkedett.
2011.01.05. 15:00
 
Eladósodott az ajkai önkormányzat
Likviditási nehézségekkel küzd az ajkai önkormányzat, a város több szolgáltatónál felhalmozódott tartozásállománya a milliárdos nagyságrendet is elérheti - mondta el Fülöp Zoltán, a város fideszes önkormányzati képviselője az MTI-nek. Ajka "az összeomlás szélén áll", a város 560 milliós működési célhitelkérelmét és a folyószámla hitelkeretének 200 milliós emelését a számlavezető OTP Bank elutasította - mondta Fülöp Zoltán, aki nyolc évig - egy hónappal ezelőtti leváltásáig - az önkormányzat pénzügyi bizottságának elnöke volt. A város önkormányzata a képviselő tájékoztatása szerint több szolgáltatónál jelentős tartozást halmozott fel, ezek összege - bár pontos információt nem kaptak - a milliárdos nagyságrendet is elérheti.
2011.01.05. 15:00
 
 
Megkapta Brüsszel a médiatörvény angol fordítását
Megkapta az Európai Bizottság a magyar médiatörvény angol fordítását és az ahhoz fűzött magyar kormányzati tájékoztatást - közölte szerdán Brüsszelben Olivier Bailly, az uniós végrehajtó testület szóvivője. Érdemben egyelőre nem tudott reagálni a dokumentum tartalmára, amelyet - mint mondta - jelenleg tanulmányoznak. Neelie Kroes, a médiaügyekért is felelős EU-biztos karácsony előtt levelet intézett a budapesti kormányhoz, amelyben több aggodalmat fogalmazott meg a törvénnyel kapcsolatban. Magyar részről már küldtek egy előzetes választ, amely szerint a szabályozás összhangban van az uniós előírásokkal. Most a részletes magyar válasz érkezett meg, a törvény hiteles angol fordításával együtt.
2011.01.05. 15:00
 
 
Duplán megdőlt a nyakig jégben ácsorgás rekordja
Egyszerre ketten is megdöntötték a nyakig jégben ácsorgás eddigi időrekordját, amely 115 perc volt. A két új csúcstartó kínai, mindkettő férfi, 52 és 54 évesek. Egyszerre másztak átlátszó fülkéikbe egy szál fürdőnadrágban, majd segítőik öklömnyi jéggombócokat öntöttek be melléjük, annyit, hogy azok nyakig ellepjék testüket. A fiatalabb férfit 118 perc után húzták ki orvosok, mert vészesen hűlni kezdett testhőmérséklete, de így is 3 perccel megdöntötte a világcsúcsot. Társa a közös csúcsdöntést is "túlállta": éppen két órán át ácsorgott nyakig jégben.
2011.01.05. 15:00
 
 
Megkezdődött a közösség elleni erőszakkal vádolt sajóbábonyi romák tárgyalása
Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett, közösség tagja elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indult az a büntetőeljárás, amelyben kilenc sajóbábonyi férfit vádolnak. Az első, szerdai tárgyalási napon a vádirat ismertetése után a Miskolci Városi Bíróság egyenként hallgatta meg a vádlottakat. A büntetőügy előzménye 2009 november közepén történt, a feloszlatott Magyar Gárda egyenruhájába öltözöttek és a roma lakosság között szabadultak el az indulatok. A vádirat szerint a Jobbik helyi szervezete lakossági fórumot tartott a városban, és a helyi roma közösség ezt provokációnak vette.
2011.01.05. 14:45
 
Előzetesbe helyezték a pszichiátrián történt emberöléssel gyanúsított férfit
Elrendelte N. Richárd előzetes letartóztatását szerdán 30 napra a Budai Központi Kerületi Bíróság. A fiatalembert azzal gyanúsítják, hogy kedden megölt egy 68 éves beteget a budapesti Nyírő Gyula Kórház pszichiátriai osztályán - tájékoztatta a főügyészség szóvivője az MTI-t. A bíróság döntése értelmében a gyanúsítottat az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe szállítják, mivel a férfi jelenleg is pszichiátriai kezelés alatt áll. A BKKB a főügyészség indítványával egyezően azért döntött a kényszerintézkedés elrendeléséről, mert álláspontja szerint fennáll a fiatalember esetében a szökésnek, az elrejtőzésnek, továbbá annak a veszélye, hogy szabadlábon hagyása esetén a férfi újabb bűncselekményt követne el.
2011.01.05. 14:45
 
Az EU megerősíti a fogyatékossággal élők jogairól szóló ENSZ-egyezményt
Az Európai Unió megerősíti a fogyatékossággal élők jogairól szóló ENSZ-egyezményt - jelentették be Brüsszelben. Az egyezmény célja annak biztosítása, hogy a fogyatékossággal élők a többi polgárral azonos alapon élvezhessék jogaikat. Ez az első olyan átfogó emberi jogi szerződés, amelyet az EU önálló nemzetközi jogi jogalanyként is megerősít. A dokumentumot már a 27 uniós tagállam mindegyike aláírta, és közülük 16 - köztük Magyarország - meg is erősítette. Az EU kilencvenhetedikként csatlakozik a szerződéshez. Az egyezmény meghatározza a fogyatékossággal élők polgári, politikai, szociális és gazdasági jogainak biztosítása és védelme érdekében szükséges minimumkövetelményeket.
2011.01.05. 14:30
 
The Times: Magyarország messze van a diktatúrától
Nem kell összefogni Magyarország ellen, messze van a diktatúrától - írja cikke címében Adam LeBor a The Times című londoni lap szerdai számában, alcímében pedig hozzáteszi, hogy Magyarország mintaképe nem Vlagyimir Putyin, hanem Margaret Thatcher.
2011.01.05. 14:15
 
Új néven, régi légióssal a szegedi kosarasok
Új néven és egy régi légióssal folytatja szereplését a női NB I-ben a szegedi kosárlabdacsapat. A szerdai sajtótájékoztatón elhangzott, hogy a klub névadó szponzori megállapodást kötött a Mediteam Zrt.-vel, melynek értelmében a csapatnév Szeviép-Szegedről Mediteam Szegedre változott. A vezetőség egyben ismét szerződést kötött a sokszoros ukrán válogatott Olena Zserzserunovával, aki az előző két szezonban szegedi színekben szerepelt, de a jelenlegi idényt az olasz Faenza csapatánál kezdte. A klubhoz kapcsolódó hír, hogy a tavaly válogatott kerettag Laczi Edit térdsérülése súlyosabb a kezdeti diagnózis alapján véltnél, ezért csütörtökön műtéten esik át.
2011.01.05. 14:00
 
A német újságíró-szövetség szerint hazánkban felszámolják a sajtószabadságot
A magyar médiatörvény nem korlátozza a sajtószabadságot, hanem felszámolja azt - állapítja meg szerdán kiadott közleményében a Német Újságíró-szövetség (DJV). A szervezet elnöke, Michael Konken felszólította az Európai Bizottságot, hogy haladéktalanul vizsgálja meg a magyar médiatörvényt és a médiahatóság tevékenységét, s tegyen hatékony lépéseket azok felszámolása érdekében. "Az EU bizottság nem nézheti tétlenül, hogy éppen az a tagország rombol le alapvető demokratikus értékeket, amely néhány nap óta betölti az EU soros elnöki tisztségét" - érvelt a DJV elnöke.
2011.01.05. 14:00
 
Jogi lépéseket tesz a Jobbik a ferencvárosi parkolás kiszervezése miatt
Jogi lépéseket tesz a Jobbik a ferencvárosi parkolással kapcsolatos tevékenységek kiszervezése miatt. Staudt Gábor, a párt országgyűlési képviselője és Kassab Adonis, a Jobbik IX. kerületi képviselője sajtótájékoztatójukon közölték, az ügyben "fideszes szálakat" találtak. Staudt Gábor elmondta: Kassab arról tájékoztatta, hogy a kerületi önkormányzat tavaly elfogadott egy olyan határozatot, amellyel kiszervezik a parkolással kapcsolatos összes tevékenységet magáncégeknek. A határozat november 10-én született meg, arra november 5-én írták ki a pályázatot a Közbeszerzési Értesítőben november 9-i határidővel, azaz egy nappal később döntött a testület egy lejárt határidejű közbeszerzésről - mondta.
2011.01.05. 13:45
 
Az ügyészség kérte a kórházban történt emberölés gyanúsítottjának letartóztatását
A Fővárosi Főügyészség kezdeményezte szerdán N. Richárd előzetes letartóztatásának elrendelését, a férfit azzal gyanúsítják, hogy kedden megölt egy 68 éves beteget a budapesti Nyírő Gyula Kórház pszichiátriai osztályán - közölte Skoda Gabriella, a főügyészség szóvivője az MTI-vel. Az ügyészség álláspontja szerint a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfi esetében az előzetes letartóztatás feltételei fennállnak - tartalmazza Skoda Gabriella közleménye. Mint írta, a rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén tartani lehet a férfi szökésétől, elrejtőzésétől, illetve attól is, hogy újabb bűncselekményt követne el.
2011.01.05. 13:45
 
Megszűnik a Macika, átszervezik a Gandhi Közalapítványt
Megszűnik a Magyarországi Cigányokért Közalapítvány (Macika) és a Magyarországi Nemzeti és Etnikai Kisebbségekért Közalapítvány, feladataikat az újonnan létrehozott Wekerle Sándor Alapkezelő veszi át, a Gandhi Közalapítványt pedig átszervezik. A Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Macika azért szűnik meg, mert kizárólag költségvetési forrásból működött, ezért a közalapítványi forma nem indokolt. A közalapítvány fő feladatát, a romaösztöndíj-program működtetését a Wekerle Sándor Alapkezelő veszi át.
2011.01.05. 13:45
 
Elfogatóparancs egy magyar férfi ellen egy osztrák sikkasztási ügyben
Nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki Ausztriában egy magyar férfi ellen egy burgenlandi banki sikkasztással összefüggésben - közölte szerdán az ügy osztrák gyanúsítottjának ügyvédje. Az osztrák férfit, az Oberbank pénzintézet volt alkalmazottját azzal gyanúsítják, hogy milliós nagyságrendben tulajdonított el eurót a bank ügyfeleinek számláiról. A kismartoni (Eisenstadt) ügyészség üzletszerű csalás gyanújával indított eljárást. Az osztrák gyanúsított a sikkasztás tényét beismerte. Az ügyvéd állítása szerint védence azért követte el a bűncselekményt, mert üzlettársa, a magyar férfi megzsarolta.
2011.01.05. 13:45
 
Alekinyó megint hoppon maradt
Szegény Alekosznak nem elég, hogy a villában az összes szóba jöhető nő kikosarazta, most még utolsó reménysége Gina is elhagyta, mivel tegnap este fogta magát és kisétált a villából...
2011.01.05. 13:39
 
 
Elfogták a tavalyi UTE-Fradi meccsen randalírozókat
Hét futballhuligánt fogott el a rendőrség szerdán reggel; a tavaly szeptemberi UTE-Fradi meccsen randalírozókat csoportos garázdasággal gyanúsítják - jelentette be a BRFK. Tóth Tamás főkapitány hangsúlyozta: mindent megtesznek azért, hogy a sporteseményeket félelem nélkül látogathassák az emberek. Fülöp Valter bűnügyi főkapitány-helyettes köszönetet mondott minden tisztességes szurkolónak, aki elhatárolódik a vandáloktól, és teljes névtelenséget ígért azoknak, akik segítenek a rendőrségnek az ilyen bűncselekmények felderítésében. Hozzátette: országos elfogató parancsot adtak ki a meccs előtti órákban Újpest-Városközpontban elkövetett, életveszélyes sérülést okozó késelés tettese ellen.
2011.01.05. 13:30
 
 
Január 31-ig kártalanítják a "Jógazda" biztosított betéteseit
Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) a "Jógazda" Szövetkezeti Takarékpénztár valamennyi biztosított betétesét kártalanítja január 31-ig. A takaréknál mintegy 6.500 betétes 9,8 milliárd forintja fagyott be. Az OBA vagyona 90,5 milliárd forint, így a kártalanítás nem okoz gondot - ismertette szerdán Fekete-Győr András, az alap ügyvezető igazgatója. A pénzintézet tevékenységi engedélyét hétfőn visszavonta a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) és kezdeményezte a takarék felszámolását. Az OBA január 4-én megkezdte a betétesek kártalanítási folyamatát, amire 20 munkanap áll rendelkezésére.
2011.01.05. 13:30
 
 
A producerek és az írók is beszálltak az Oscar-versenybe
A közösségi háló, a Fekete hattyú és az Eredet című film is szerepel azon a jelöltlistán, amelyet a hollywoodi filmproducerek és írók állítottak össze a legjobb film és a legjobb forgatókönyv kategóriában. Az Amerikai Producerek Céhe (PGA) és az Amerikai Írók Céhe (WGA) évről-évre megnevezi az általa tíz legjobbnak tartott filmet. Mivel a két szakmai szervezet sok tagja egyúttal az Oscar-díjról döntő Amerikai Filmakadémia tagja is, a kiválasztott produkciók joggal érezhetik magukat Oscar-közelben. A producerek a lista szerint idén A közösségi háló, a Fekete hattyú, A király beszéde, a The Fighter, a 127 Hours, az Eredet, a The Kids Are All Right, a Tolvajok városa, a Toy Story 3. és A félszemű című filmet tartották a legjobbnak.
2011.01.05. 13:15
 
 
IFFHS: Buffon az évtized kapusa
Az olasz válogatottal 2006-ban világbajnokságot nyert Gianluigi Buffont választották az évtized kapusának a labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szavazásán. Az eredményt úgy számították ki, hogy minden év 20 legjobb hálóőre kapott pontot, a győztes 20-at, a 20. egyet. Ez alapján a Juventus játékosa öt ponttal előzte meg a Real Madrid és a spanyol válogatott sztárját, Iker Casillast, aki sorozatban harmadszor lett az IFFHS szerint az esztendő legjobbja saját posztján. A korábban négyszer az év kapusának választott Buffon 182 ponttal diadalmaskodott a 177 pontos Casillas és a Chelsea cseh portása, a 138 pontos Petr Cech előtt. Magyar hálóőr nem került a 76 fős listára.
2011.01.05. 13:15
 
Hoffmann: a közoktatási törvény mihamarabbi benyújtása a tárca szándéka
A felsőoktatási mellett a közoktatási, valamint a pedagógus életpályamodellről szóló törvény mihamarabbi benyújtása a tárca szándéka - közölte Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár. Mint mondta, szerda reggel Réthelyi Miklóssal, az oktatási államtitkárságot is felügyelő nemzeti erőforrás miniszterrel folytattak megbeszélést, és megerősítették: a tárca belső tervében továbbra is szerepel a közoktatási törvény és a pedagógus életpályamodellről szóló törvény mielőbbi megalkotása.
2011.01.05. 13:15
 
 
Tartósan nőtt a hazai magánbefektetők aktivitása a BÉT-en
A hazai magánbefektetők részesedése a részvénypiaci forgalomból ugyan csökkent 2010-ben, a magánbefektetők aktivitása viszont tartósan magas, meghaladja a válság előtti szintet - közölte a Budapesti Értéktőzsde a 2010. év összefoglalásaként. A hazai magánbefektetők a BÉT tavalyi részvényforgalmának mintegy 25-30%-át adták, a kereskedési adatok végfelhasználói között pedig a magánbefektetők száma tartósan 15 ezer körül van. A külföldi befektetők fokozatosan tértek vissza a magyar piacra a múlt évben, és arányuk a forgalomban átlagosan 38,7% volt, a válság előtti szint körül alakult. A BÉT azonnali piacán a forgalom tavaly 6,2%-kal 5.823 milliárd forintra nőtt, ami 22,9 milliárd forint napi átlagos forgalmat jelentett.
2011.01.05. 13:00
 
 
Végrehajtandó fogházbüntetést kapott egy férfi állatkínzás miatt
Jogerősen hét hónap letöltendő fogházbüntetésre ítélt állatkínzás és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Bíróság (FB) szerdán egy 43 éves férfit, aki ittas állapotban átdobta nevelt lánya bichon havanese fajtájú kutyáját egy VIII. kerületi lakóház harmadik emeleti körfolyosójának a korlátján, és a saját fiára is rátámadt. A jogerős ítélet indoklása során a bíró kiemelte: nem ez az első eset, hogy állatkínzás miatt letöltendő szabadságvesztést szab ki a bíróság. Utalt arra, hogy az eljáró tanács is tárgyalt két hasonló ügyet, amelyben a vádlott magatartása nyomán az állat elpusztult. A férfit - aki a tárgyaláson nem jelent meg - a fogházbüntetés mellett egy évre eltiltották a közügyek gyakorlásától.
2011.01.05. 13:00
 
Hoffmann Rózsa szerint nincs valóságalapjuk a felmentéséről szóló híreknek
Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szerint nincs valóságalapja a felmentéséről szóló híreknek. Ha a sajtó hírhiányban szenved, akkor előszeretettel lebegtet meg olyan híreket, amelyeknek az "égvilágon semmi valóságalapja nincsen" - reagált az államtitkár szerdai budapesti sajtótájékoztatóján egy Népszabadságban megjelent cikkre. A napilap szerdai számában azt írta: "valószínű, hogy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár nem marad a ciklus végéig, többször ütközött Pokorni Zoltánnal", a parlament oktatási bizottságának elnökével.
2011.01.05. 13:00
 
MSZP: leállt a fejlesztési intézményrendszer
Az MSZP szerint lényegében leállt a fejlesztési intézményrendszer, amely így nem biztosítja a magyar gazdaság működéséhez szükséges európai uniós forrásokat. Varju László országgyűlési képviselő szerdán sajtótájékoztatón példaként említette, hogy a támogatási pályázatok felfüggesztése és az újabb pályázatok kiírásának elhalasztása miatt a kormányváltás óta nem voltak, sőt, a következő fél évben, Magyarország soros elnöksége alatt sem várhatók érdemi kifizetések a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél (NFÜ).
2011.01.05. 13:00
 
Megkezdődött a sajóbábonyi romák ügyének tárgyalása
Felfegyverkezve, csoportosan elkövetett, közösség tagja elleni erőszak bűntette és más bűncselekmények miatt indult az a büntetőeljárás, amelyben kilenc sajóbábonyi férfit vádolnak. Az első, szerdai tárgyalási napon a vádirat ismertetése után a Miskolci Városi Bíróság egyenként hallgatta meg a vádlottakat. A büntetőügy előzménye 2009 november közepén történt, a feloszlatott Magyar Gárda egyenruhájába öltözöttek és a roma lakosság között szabadultak el az indulatok. A vádirat szerint a Jobbik helyi szervezete lakossági fórumot tartott a városban, és a helyi roma közösség ezt provokációnak vette.
2011.01.05. 13:00
 
Bántalmazás okozhatta egy férfi halálát Somogyzsitfán
Nyomozást rendelt el a rendőrség ismeretlen tettes ellen emberölés gyanúja miatt egy somogyzsitfai házban holtan talált 65 éves férfi halálával kapcsolatban - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata szerdán az MTI-t. A halott férfira 2010. december 30-án a szomszédja talált rá, aki azért ment át az áldozat házába, mert az jó ideje nem adott életjelet magáról. Az épületet a szomszéd nyitva találta. A Marcali Rendőrkapitányság a haláleset körülményeinek tisztázására első lépésként közigazgatási eljárást rendelt el. Az ennek során beszerzett elsődleges orvosszakértői vélemény alapján megalapozottá vált a gyanú, hogy a férfi halálát bántalmazás okozta.
2011.01.05. 13:00
 
A jüan felértékelésére készül Peking
A pekingi vezetés idén 5 százalékkal felértékeli a jüant - írta szerdán egy kormány közeli kínai lap. A China Securities Journal első oldalán megjelent beszámoló szerint a jüan felértékelésére az elszabaduló infláció, és a részvény- és ingatlanpiaci buborékok veszélye miatt van szükség. Az erősebb jüan azért is hasznos lehet, mert olcsóbbá teszi az importot, és így "kivédhető a nemzetközi piacokon megindult nyersanyagár-emelkedés hatása". A lap szerint főként az év első felében emelkedhet a jüan árfolyama. Kínai devizapiaci kereskedők arra számítanak, hogy egyedül az első negyedévben 2 százalékkal erősödik a nemzeti fizetőeszköz.
2011.01.05. 12:30
 
FAZ-írás a médiatörvény részleteiről és előzményéről
Terjedelmes írásban foglalkozott szerdán a Frankfurter Allgemeine Zeitung a magyar médiatörvénnyel, részletesen ismertetve az NMHH szerepét és jogköreit, szankcionálási lehetőségeit, a törvényt megsértő médiumokra kiszabható büntetési tételeket. Reinhard Olt, a konzervatív német újság bécsi tudósítója a négy közszolgálati médium (MR, MTI, MTV, Duna TV) összevonását és azok közös (a nemzeti hírügynökség általi) hírellátását úgy értékeli, hogy ez mintegy "monopolizálja a híradásokat és a tudósításokat", elsősorban a belpolitikai eseményekről, amit főleg az ellenzéki szocialisták kritizálnak.
2011.01.05. 12:30
 
 
Vasárnap lesz a területi és országos kisebbségi önkormányzatok választása
A 13 magyarországi kisebbség vasárnap 745 képviselőt választ a megyei és országos önkormányzatokba: 406-ot a területi és 339-et az országos kisebbségi önkormányzatokba - mondta Szablics János, az Országos Választási Iroda szóvivője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. A törvény értelmében megyei vagy fővárosi szintű választást akkor lehet kitűzni, ha az adott területi szinten legalább tíz települési (a fővárosban kerületi) kisebbségi önkormányzat működik. Országos kisebbségi választás pedig akkor tartható, ha országszerte összesen legalább négy települési kisebbségi önkormányzat működik a kiírás napján.
2011.01.05. 12:15
 
Kolozsvárott egy 96 éves férfi is igényelte a magyar állampolgárságot
A kolozsvári magyar főkonzulátuson egy 96 éves férfi is benyújtotta a magyar állampolgárság igényléséhez szükséges iratokat - írta szerdán a Nyugati Jelen című aradi napilap internetes oldalán. A Székelykocsárdon (Lunca Muresului), 1915-ben született Bíró Lőrinc elmondása szerint fontos számára, hogy élete vége felé visszakapja magyar állampolgárságát. Az idős férfit unokája, Bíró Attila kíséretében kereste fel kedden a kolozsvári magyar konzulátust. Az 1940 óta Kolozsvárott élő Bíró Lőrinc az Osztrák-Magyar Monarchiában született, 1921-ig magyar állampolgár volt. Állampolgárságát 1940-ben visszanyerte, Észak-Erdély Magyarországhoz való visszakerülésekor.
2011.01.05. 12:15
 
Le Monde: Magyarország gúnyt űz az európai értékekből
A Le Monde című francia lap szerdai keltezésű számában szerkesztőségi cikket szentelt a magyar kormány politikájának, valamint a decemberben elfogadott médiatörvénynek, kérdőre vonva az EU-tagállamok többségének vezetőit, amiért "nincs merszük" bírálni a budapesti lépéseket. "Az Európai Unió január elsején - majdhogynem lopva - egy olyan kormány, Magyarország kormánya kezébe adta soros elnökségének gyeplőjét, amely nyíltan megsérti az európai szerződéseket, s amely fittyet hány az EU azon értékeire, amelyeket az európai alapjogi charta is rögzít" - írta a le Monde.
2011.01.05. 12:15
 
Nem lesz kampánycsend a Kisebbségi választás idején
Nem lesz kampánycsend a vasárnapi kisebbségi szavazás idején, és az azt megelőző órákban sem. A területi és országos kisebbségi választásokat január 9-én tartják azokon a településeken, amelyeken települési kisebbségi önkormányzat működik. A kisebbségi választás a mintegy 8 millió "általános" választópolgár közül mindössze 9.180 kisebbségi választót érint, azokat, akik valamelyik településen kisebbségi mandátumot szereztek az október 3-ai választáson. A jogalkotó - feltehetőleg az érintettek viszonylag kis számára való tekintettel - a jogszabályban nem írt elő kampánycsendet.
2011.01.05. 12:00
 
Vegyes véleményeket szül Romániában a magyar állampolgárság igénylésének kérdése
A magyar állampolgárság igénylésének kérdése nemcsak a román közéleti szereplők, hanem a romániai magyarság körében is vegyes véleményeket szül. A román politikusok egy része nem rejti véka alá ellenérzéseit e kérdéssel kapcsolatban, így tett például a Realitatea hírtelevízió egyik beszélgető műsorában Norica Nicolai liberális párti európai parlamenti képviselő. Pártjára és az ugyancsak ellenzékben lévő szociáldemokratákra az utóbbi időszakban általában is jellemző a nacionalista, főleg magyarellenes retorika.
2011.01.05. 12:00
 
Korruptnak tartja a FIFA-t a Bayern München elnöke
Élesen bírálta és korrupcióval vádolta meg a Nemzetközi Labdarúgó Szövetséget (FIFA) Uli Hoeness, a Bayern München elnöke. "Botrányos dolgok zajlanak a FIFA-nál, nyilvánvaló, hogy egy pályázat csak úgy lehet sikeres, ha az asztal alatt pénzek cserélnek gazdát" - utalt a bajorok első embere a Sport Bild szerdai számában arra, hogy a 2018-as és 2022-es világbajnokság rendezési jogát Oroszország, illetve Katar kapta meg. A klubvezető szerint a FIFA árt a futball jó hírének, Joseph Blatter FIFA-elnöknek és társainak pedig "lassan fel kell tenniük maguknak a kérdést, hogy ez így mehet-e tovább".
2011.01.05. 11:45
 
Átadták az új reptéri várót
Átadták az EU-elnökségi repülőtéri várót Ferihegyen; a létesítményt a magas rangú delegációk és utasok vehetik majd igénybe. Robák Ferenc, a magyar EU-elnökség operatív lebonyolításáért felelős kormánybiztos szerdán Ferihegyen, az átadás alkalmából tartott sajtótájékoztatón azt mondta: az új váró egyik legnagyobb előnye az, hogy használatával nem zavarják a repülőtér rendes forgalmát. Közlése szerint a váró jól bizonyítja, hogy Magyarország takarékos, de magas színvonalú elnökségre törekszik: az épület a Magyar Posta új központjához tartozó irodaház, amely már decemberben elkészült, de júliusig a társaság nem veszi használatba. Ez egy mindenkinek előnyös, európai színvonalú megoldás - tette hozzá a kormánybiztos.
2011.01.05. 11:45
 
Martonyi János: Magyarország segíti Szerbia és a Nyugat-Balkán integrációját
Magyarország az Európai Unió soros elnökeként minden tőle telhetőt megtesz az elkövetkező hat hónapban, hogy segítse Szerbia és az egész nyugat-balkáni térség közeledését az EU-hoz - közölte Martonyi János magyar külügyminiszter a Vecernje Novosti című belgrádi napilapban szerdán megjelent interjúban. Az újság internetes felületén is olvasható interjúban Martonyi János rámutat arra, hogy az unió bővítése Magyarország négy prioritásának egyike, s azt szeretné, ha az uniós elnökség idején előrelépés történne minden tagjelölt és potenciálisan tagjelölt ország uniós csatlakozási folyamatában.
2011.01.05. 11:45
 
Javulnak a síelési lehetőségek Dobogókőn
Reggel 9 óra óta intenzíven havazik Dobogókőn, ahol a hóvastagság helyenként a 30 centimétert is eléri - közölte a helyi sícentrum vezetője szerdán az MTI-vel. Lőrincz László tájékoztatása szerint a most hulló csapadék tovább javítja az 1000, illetve 1170 méteres lesiklópályák minőségét, de nemcsak a síelőket, hanem az egyéb téli sportok művelőit is optimális feltételek várják a Budapesttől 25 kilométerre lévő sícentrumban. Az egy felvonóval és egy zsindelyes vendégházzal rendelkező létesítmény területén jelenleg 15-30 centiméter a hóréteg vastagsága, a hegyre vezető út jól járható. A sípályákon kívül egy szánkópálya is rendelkezésre áll.
2011.01.05. 11:30
 
The Wall Street Journal az EU-elnökség csökkenő súlyáról írt
Az EU félévente változó országelnökségének csökkenő súlyáról szóló írás jelent meg a The Wall Street Journal (WSJ) című amerikai lap Európával foglalkozó rovatának egyik blogbejegyzéseként. A szerző szerint a tavalyi év második felének belga EU-elnöksége ért el bizonyos sikereket, de az időszak domináns témájában, az adósságválság kezelésében alig lehetett hallani Belgium hangját. "Bizonyos értelemben a németek vitték az elnökséget" - idézett a WSJ egy londoni elemzőt. Az írás szerint az EU 27 tagúra bővítése, valamint az a körülmény, hogy a Lisszaboni Szerződés kiterjesztette az Európai Parlament hatáskörét, "marginalizálta a rotációs elnökséget", az euróválság pedig felgyorsította ezt a folyamatot.
2011.01.05. 11:30
 
Megújult a horvátországi magyar HunCro Médiaközpont honlapja
Formájában és tartalmában is megújult az Új Magyar Képes Újság hetilapot is kiadó horvátországi magyar HunCro Médiaközpont internetes oldala. A www.huncro.hr honlap folyamatosan frissülő hírekkel és új, az eddiginél jobban áttekinthető megjelenéssel várja az internetes olvasókat. Az oldalon olvashatóak aktuális cikkek, hírek Horvátországból és a környező országokból. Emellett külön aloldal tartalmazza a horvátországi magyarsággal és a Horvátországgal kapcsolatos írásokat. Az archívumban megtalálhatóak az Új Magyar Képes Újság cikkei.
2011.01.05. 11:15
 
Rátgéber csapatához szerződik a soproniak világbajnok kosarassztárja
Jelentős "vérveszteséggel" kezdi az új esztendőt az MKB-Euroleasing Sopron női kosárlabdacsapata: távozik az együttestől a világbajnok amerikai Angel McCoughtry, aki a Rátgéber László vezette török Fenerbahcében folytatja pályafutását. Török Zoltán, a klub ügyvezető igazgatója az MTI érdeklődésére elmondta, a sztárkosaras kedden elbúcsúzott a soproni játékosoktól és vezetőktől. A kérdésre, vajon tervezi-e a klub új játékos szerződtetését, Török Zoltán és Székely Norbert egybehangzóan állította: McCoughtry távozása még annyira friss, hogy erről érdemben egyelőre nem esett szó.
2011.01.05. 11:00
 
Mi lesz veled VV Ildi?
Ildikó, aki legkésőbb került be a műsorba sehogy sem találja a helyét a Villában. A többiek valahogy nem akarnak vele foglalkozni, pedig a múltkor még ingyenes lábmasszázst is felajánlott az arra vágyóknak. Nem sokan éltek a lehetőséggel…
2011.01.05. 10:52
 
Gazdag kulturális kínálattal várja a vendégeket Gödöllő
Számtalan programot kínál az elkövetkező hat hónapban az EU-elnökségre érkezőknek és a turistáknak a jelentős tanácskozásoknak helyet adó Gödöllő. A szórakoztató rendezvények zömét a Grassalkovich-kastélyban és a sajtóközpontként működő Művészetek Házában tartják. Mint arról Péterfi Csaba, a város polgármesteri hivatalának kommunikációs igazgatója az MTI-nek beszámolt, a királyi kastélyban a néhány nap múlva esedékes első nagyobb szabású tanácskozásig helyére kerül az úgynevezett Habsburg galéria, az uralkodókat bemutató kiállítás képeit már elkezdték a falakra rögzíteni.
2011.01.05. 10:45
 
 
Az öldöklés istene: bemutató a Vígszínházban
Yasmina Reza világsikert aratott vígjátékában két házaspár próbálja egymással összeverekedő gyerekeik ügyét rendezni, ám elszabadulnak az indulatok; Az öldöklés istene magyarországi bemutatóját szombaton tartja a Vígszínház Kamondi Zoltán rendezésében. Az alkimista és a szűz, a Kísértések vagy a Dolina című filmjéről ismert Kamondi Zoltán felidézte: hosszabb szünet után az előző évadban tért vissza a teátrumi rendezés világához, amikor a Pesti Színházban színpadra állította a Mindent anyámról című darabot. Az anyai ágon magyar származású francia írónő, Yasmina Reza színműve az utóbbi három évben számos nemzetközi szakmai díjat elnyert.
2011.01.05. 10:45
 
 
Nem ugyanabban az évben születtek az ikrek
Egy év különbséggel - más esztendőben, más hónapban, más napon - született ikerpár az Egyesült Államokban: nem a szülés húzódott el nagyon, hanem éppen szilveszter éjén történt. Az ikerpár kétpetéjű. Az egy perccel idősebb lányka még 2010-ben született, az esztendő utolsó percében, öccse egy perccel később követte, ő már 2011-ben jött a világra. Az évválasztó ikerszülés Chicagótól 130 kilométerre, Machesney Park településének kórházában történt. Bár a gyerekeket csak január végére várták, az orvosok komplikációk elkerülése végett császármetszés mellett döntöttek. Szilveszter estéjére ütemezték a műtétet, de nem pont éjfélre - akkorra koccintást tervezhettek.
2011.01.05. 10:30
 
 
Duplájára nőtt az árvíz által körülzárt városok száma Ausztráliában
Két nap leforgása alatt majdnem a duplájára nőtt az árvíz által körülzárt városok száma az északkelet-ausztráliai Queensland szövetségi államban, és a lakosok felkészülnek arra, hogy a várható újabb heves esők miatt tovább fog emelkedni a folyók vízszintje. Anna Bligh queenslandi kormányfő közölte szerdán, hogy az árvíz sújtotta városok száma 40-re emelkedett. Hétfőn még 22 elöntött városról számoltak be a hatóságok. Az ausztrál meteorológiai szolgálat szerint a medréből kilépett Fitzroy folyó szerdán fog tetőzni 9,4 méteres vízszinttel, és a vízoszlop magassága még egy hétig jóval a riasztási szint felett marad.
2011.01.05. 10:15
 
Ancelotti szerencsésnek tartja magát, hogy még nem rúgták ki
Szerencsésnek tartja magát Carlo Ancelotti, a Chelsea labdarúgócsapatának vezetőedzője, hogy a gyengébb szereplés ellenére még nem menesztették. "Olyan eredményekért, amilyenek nekünk vannak, már sok edzőt kirúgtak" - mondta az 51 éves olasz szakember, aki az előző idényben bajnok és FA Kupa-győztes lett a londoni klubbal, amely a Premier League-ben jelenleg csak ötödik, miután tíz meccs alatt mindössze 10 pontot gyűjtött. "Ha bemegyünk egy étteremben, az étkezés után fizetünk. Hasonló a helyzet: a szezon végén kell kifizetni a számlát, és a klub ítélkezik felettem" - jegyezte meg Ancelotti, aki az AC Milannal edzőként és játékosként is kétszer-kétszer nyert BEK-et, illetve BL-t.
2011.01.05. 10:00
 
Fokozott rendőri ellenőrzés Gödöllőn az EU-elnökség alatt
Fokozott rendőri ellenőrzés kezdődött szerdán Gödöllőn az uniós rendezvények miatt - olvasható szerda délelőttől a rendőrség honlapján (www.police.hu). A gödöllői rendőrkapitányság vezetője szerdától péntekig rendelt el közbiztonsági és közlekedésrendészeti akciót az európai uniós elnökséggel kapcsolatos rendezvények miatt. Ezért a járművezetőket többször is ellenőrizhetik a kapitányság munkatársai - közölték.
2011.01.05. 10:00
 
Kósa: nem diszkriminatív a válságadókról szóló szabályozás
Kósa Lajos nem tartja valószínűnek, hogy az Európai Bizottság hivatalos eljárást indít a válságadók ügyében, mivel - mint mondta - a szabályozás nem diszkriminatív. A Fidesz alelnöke a TV2 Mokka című műsorában szerdán kifejtette: a válságadóról szóló törvények nem konkrét cégeket "céloznak meg". Azt meg lehet tenni, hogy azt mondjuk, bizonyos mérethatár felett, vagy bizonyos területeken az összes céget megadóztatjuk, és ezek a törvények ilyenek; az más kérdés, hogy egyes kategóriákba döntő mértékben multinacionális cégek esnek bele - mondta, hozzátéve: ez azonban önmagában nem diszkriminatív.
2011.01.05. 10:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497[1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista