2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Eminem új albuma volt a legtöbbet eladott lemez 2010-ben az Egyesült Államokban
Jól sikerült Eminem visszatérése a zenei életbe: legújabb, Recovery című albuma 2010 legtöbbet eladott lemeze lett az Egyesült Államokban. Az albumból júniusi megjelenése óta 3,4 millió példányt adtak el a Nielsen SoundScan adatai szerint. Második helyen Lady Antebellum Need You Now című lemeze végzett 3,1 milliós eladott példányszámmal. Taylor Swift Speak Now című lemezét 2,96 millió példányban vették meg október óta, ezzel kivívta az összesítésben a harmadik helyet. A legtöbbet eladott dalok listáját Katy Perry California Girls című slágere vezeti. A Snoop Dogg közreműködésével készült dalt összesen 4,4 milliószor adták el.
2011.01.06. 12:45
 
 
Már a januári bér után igénybe vehető a családi adókedvezmény
Amennyiben a munkavállalók már januárban nyilatkoznak a családi adókedvezmény igénybevételéről, a kedvezmény már a januári bér után érvényesíthető - mondta Balog Ádám, a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) helyettes államtitkára a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón. A munkavállalóknak nyilatkozatot kell kitölteniük a munkaadók számára, amennyiben ilyen iromány nem áll rendelkezésre, akkor a korábbi APEH, új néven a Nemzeti Adó és Vámhivatal (NAV) honlapjáról lehet azt letölteni - közölte Balog Ádám. A helyettes államtitkár elmondta: a családi adókedvezmény az év további részében, vagy a 2011. évi adóbevallás elkészítésekor is igénybe vehető.
2011.01.06. 12:45
 
 
Orbán hajlik a médiatörvény megváltoztatására
Ha az EU szükségesnek ítéli a médiatörvény megváltoztatását, akkor azt elfogadjuk - jelentette ki Orbán Viktor Budapesten külföldi újságíróknak a Reuters jelentése szerint. A miniszterelnök ugyanakkor az AFP francia hírügynökség szerint visszautasította a törvény francia és német bírálatát, s jelezte, hogy semmit nem változtatnak a vitatott jogszabályon, amíg a többi európai ország nem teszi meg ugyanezt a saját idevágó törvényeivel. "Az Európai Unió tagja vagyunk, és vannak játékszabályok" - mondta a kormányfő. Mindazonáltal ismét kijelentette, hogy az új magyar médiatörvény összhangban van az EU más tagjainak hasonló jogszabályaival, olyan országokéival, mint Franciaország, Németország vagy Hollandia.
2011.01.06. 12:45
 
Kormányszóvivő: megvan a forrás a közfoglalkoztatás fenntartására
A kormányszóvivő szerint nem igaz, hogy 2011-ben fele annyi költségvetési forrás jut a közfoglalkoztatás rendszerének fenntartására, mint 2010-ben. Nagy Anna erről a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón beszélt. Kedden az MSZP szóvivője nyilatkozott úgy, hogy a kormány a 2011-es költségvetésben a 2010-es 117 milliárd forintról 64 milliárd forintra csökkentette a közfoglalkoztatásra szánt állami támogatást és ennek hatására a rendszer hamarosan össze fog omlani. Nagy ezzel szemben hangsúlyozta: a 64 milliárd forint mellett a költségvetésben szerepel 88,5 milliárd forint "szociális ellátásokra félretett" összeg is, amellyel már biztosított a megfelelő összeg a közfoglalkoztatás rendszerének fenntartásához.
2011.01.06. 12:30
 
A bejegyzett pártok egyharmadának megszüntetését kezdeményezi az ügyészség
Magyarországon jelenleg 141 párt van bejegyezve, ebből a törvényi rendelkezések alapján 50 megszüntetését kezdeményezi az ügyészség. Az 1989-es párttörvény szerint abban az esetben, ha a bejegyzett párt két egymást követő általános országgyűlési választáson nem állít jelöltet, akkor a bíróság az ügyész indítványára megállapítja a párt működésének megszűnését, ami azonban nem érinti az adott párt társadalmi szervezetként való továbbműködését. Az Országos Igazságszolgáltatási Tanács Hivatalának tájékoztatása szerint 2010 végén a 19 megyei bíróság és a Fővárosi Bíróság összesen 141 pártot tartott nyilván, 2008 végén 109-t.
2011.01.06. 12:15
 
 
MGE: az idén magára találhat a gépjárműpiac
Az idén már magára találhat a gépjárműpiac, ezt a flottapiac bővülése, a magánpiac lassú helyreállása, a gazdaság kifehérítése, valamint az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségei támogatják - mondta Erdélyi Péter, a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesületének (MGE) ügyvezető elnöke. Erdélyi szerint emellett a gépjárművek életkora is egyre inkább szükségszerűvé teszi a cserét, és folytatódhat az úgynevezett zöld - elektromos és különböző típusú hibrid - járművek elterjedése is. Az idén az MGE előrejelzése szerint várhatóan 58.000 személygépjárművet helyezhetnek forgalomba, szemben a tavalyi 43.464 darabbal.
2011.01.06. 12:00
 
 
Az európai újságíróknál Vlasic és Vettel 2010 legjobb sportolója
A Forma-1 német világbajnokát, Sebastian Vettelt és a jelenlegi legjobb női magasugrót, az Európa- és világbajnok horvát Blanka Vlasicot választotta 2010 legjobb sportolójának a Nemzetközi Újságíró Szövetség (AIPS) európai szekciója, az UEPS. A szavazáson Vettel mindössze egy vokssal kapott többet, mint a franciák háromszoros Eb-győztes sprintere, Christophe Lemaitre és héttel a férfi tenisz-világranglista éllovasánál, a spanyol Rafael Nadalnál. A többek között a Nemzetközi Atlétikai Szövetségnél (IAAF) és az AIPS-nél is 2010 legjobbjának választott Vlasic simán nyert, 121 szavazatot kapott, míg a második helyen végzett belga teniszcsillag, Kim Clijsters 56-ot.
2011.01.06. 11:45
 
 
Nem tart igényt a lázadó Mutura a Fiorentina
Fegyelmi vétség miatt kizárták az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Fiorentina csapatából Adrian Mutut, a gárda sokszoros román válogatott támadóját. A 31 éves futballista szerda este nem ment el a firenzeiek edzésére, távolmaradását azonban nem jelezte és nem is indokolta meg. "Sorozatosan tapasztalhattunk ehhez hasonló eseteket vele kapcsolatban, ezért jogi lépésekre szántuk el magunkat" - nyilatkozta Andrea della Valle, a Fiorentina elnöke. A La Gazzetta dello Sport csütörtöki számában azt írta, a toszkán egyesület az olasz ligához fordul, hogy kérvényezze Mutu fizetésének csökkentését.
2011.01.06. 11:45
 
H1N1-influenzában halt meg egy német turista Ausztriában
A H1N1-vírus okozta influenzában halt meg egy német turista Ausztriában - közölte egy egészségügyi illetékes. A 24 éves férfi már beteg volt, amikor az országba érkezett. Öt nappal később, újév napján belehalt a vírusfertőzésbe - közölte Salzburg tartomány tiszti főorvosa szerdán a televízió késő esti híradójában. A bajorországi férfi útitársaival együtt síelni érkezett az ausztriai Saalbach-Hinterglemmbe, de betegsége miatt inkább a szállodában maradt. Nem fordult orvoshoz és néhány nappal később meghalt a szállodában.
2011.01.06. 11:45
 
Minden harmadik iszapömlés-károsult eladja földjét az államnak
A vörösiszappal szennyezett termőföldek tulajdonosai közül majdnem minden harmadik döntött úgy, hogy felajánlja földjét az államnak - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium csütörtökön az MTI-vel. A minisztérium összesen 298 tulajdonost kért arra, hogy nyilatkozzon: eladja, elcseréli vagy megtartja az érintett termőföldet. A közlemény idézi Szabó Csaba miniszteri megbízottat, aki közölte: a határidőig összesen 102-en nyilatkoztak úgy, hogy megfelelő ajánlat esetén eladják földjüket az államnak, ami mintegy 200 hektárnyi területet érint. Földcserét összesen 14-en kértek, 9 tulajdonos pedig úgy gondolja, hogy a csere és az eladás is megfelelő megoldás lenne - áll a közleményben.
2011.01.06. 11:30
 
A magyar kultúra napján avatják újra a kolozsvári Mátyás-szobrot
Január 22-én adják át hivatalosan Kolozsvárott Fadrusz János felújított alkotását, a város főterén álló Mátyás-szoborcsoportot. Az Új Magyar Szó című bukaresti napilap Szőcs Géza kulturális államtitkártól úgy értesült, hogy a Nemzeti Erőforrás Minisztériuma elfogadta Kelemen Hunor romániai művelődési miniszter javaslatát a szoboravatás időpontjáról. A kolozsvári Mátyás-szoborcsoport a nagyjából egy éven át tartó restaurálás után november vége készült el, akkor tartották a műszaki átadást. A hivatalos átadást január 22-én, a magyar kultúra napján tartják meg.
2011.01.06. 11:30
 
 
Orbán: a 2010-es GDP-arányos költségvetési hiány 3,8 százalék
Magyarország 2010-es GDP-arányos költségvetési hiánya 3,8 százalék - idézte a Reuters hírügynökség Orbán Viktor miniszterelnököt, aki - a hírügynökség megfogalmazása szerint - pontosította az általa korábban közölt adatot. A Reuters korábban azt idézte a miniszterelnöktől, hogy "a 2010-es GDP-arányos költségvetési hiány 3,9 százalék Magyarországon". "A végső adat szerint mintegy fél százalék körüli a helyi önkormányzatok hiánya, és 3,2 központi költségvetésésé, azaz 3,8 százalék 2010-re" - mondta Orbán Viktor. A miniszterelnök külföldi újságíróknak tartott tájékoztatón közölte a legfrissebb adatokat.
2011.01.06. 11:30
 
Izraeli katonák megöltek két palesztint a Gázai övezetben
Az izraeli katonák megöltek két palesztint a Gázai övezet határánál - közölte csütörtökön a gázai egészségügyi minisztérium. Egyelőre nem tudni, hogy kik voltak a megölt palesztinok. Az izraeli hadsereg egyik szóvivője csak annyit közölt, hogy a katonák tüzet nyitottak a palesztinok egy csoportjára, amely megkísérelt átjutni a palesztin területet körülvevő kerítésen. Az elmúlt hetekben fokozódott az erőszak a határvonal közelében, holott Izrael és a Gázai övezetet uraló Hamász iszlamista mozgalom vezetői fogadkoztak: arra törekszenek, hogy elkerüljék a konfrontáció kibontakozását.
2011.01.06. 11:30
 
Kémkedés gyanújával őrizetbe vettek egy amerikai nőt
Az iráni hatóságok kémkedés gyanújával őrizetbe vettek egy amerikai nőt - jelentette csütörtökön egy iráni újság. "Hírszerző eszköz, mikrofon" volt a nő fogai közé rejtve, amikor a vámhatóságok őrizetbe vették az ország északnyugati részén lévő Norduz határvárosban. Az amerikai állampolgár a szomszédos Örményországból vízum nélkül jutott át Iránba - tette hozzá az Irán című, farszi nyelvű lap, de azt nem közölte, hogy az őrizetbe vétel mikor történt. Egy szintén a lapra hivatkozó jelentés szerint a nő neve Hall Talayan.
2011.01.06. 11:15
 
 
Csalás volt az autizmust a kanyaró elleni védőoltással összekapcsoló tanulmány
Andrew Wakefield, aki 1998-as, a The Lancet folyóiratban közölt tanulmányában összefüggést vélt felfedezni a kanyaró, mumpsz és rubeola elleni vakcina, az MMR és az autizmus között, "aprólékosan megtervezett" csalást követett el az adatok meghamisításával - írja a British Medical Journal (BMJ) című orvosi folyóirat. A lap szerkesztői szerint nem lehetséges, hogy Wakefield pusztán hibázott, meg kellett hamisítania az adatokat tanulmányához, mely később szülők ezreit győzte meg arról, hogy a vakcinák veszélyesek.
2011.01.06. 11:15
 
Brüsszeli lap: Magyarországnak el kell oszlatnia a kétségeket
Magyarországnak el kell oszlatnia a médiatörvénnyel kapcsolatos kételyeket - írta csütörtökön megjelent számában a The European Voice című brüsszeli hetilap. Az Economist-csoporthoz tartozó, kizárólag európai uniós ügyekkel foglalkozó újság - amely terjedelmes címoldalas anyagában és vezércikkében is a magyar jogszabályról írt - felsorolta a törvénnyel kapcsolatos, csaknem valamennyi eddigi politikai nyilatkozatot, pro és kontra. Megjegyezte, az EU-ban szokatlan, hogy egyes tagországok más tagok helyi szabályozását bírálják. Nicolas Sarkozy francia elnök szóvivőjét idézve hozzátette: szerinte ugyanakkor a törvény "a sajtószabadság súlyos csorbulását" jelenti, és több tagállam szeretné elérni, hogy megváltoztassák.
2011.01.06. 11:00
 
Le Soir: nagyon rosszul kezdődött a magyar EU-elnökség
Nagyon rosszul kezdődött a magyar EU-elnökség, hiszen napok óta másról sincs szó, mint a magyar médiatörvényről - írta a Le Soir című, balközép-liberális irányultságú, francia nyelvű belga napilap, csütörtöki számában megjelent beszámolójában. A cikk ismertette a törvényt ért külföldi bírálatokat. Franciaország és Németország is a törvény módosítását követelte a magyar kormánytól - folytatta a szerző, majd megállapította, mindennek nyomán semmi nem történt, s idézte Orbán Viktor magyar miniszterelnök kijelentését, miszerint nem ijednek meg a kritikáktól.
2011.01.06. 11:00
 
Orbán: a 2010-es GDP-arányos költségvetési hiány 3,9 százalék
Magyarország 2010-es GDP-arányos költségvetési hiánya 3,9 százalék - idézte a Reuters hírügynökség Orbán Viktor miniszterelnököt. "Az elmúlt éjszakai adatok alapján, amelyek már hivatalosnak tekinthetők, a 2010-es GDP-arányos költségvetési hiány 3,9 százalék Magyarországon" - közölte Orbán Viktor külföldi újságírókkal.
2011.01.06. 10:30
 
Kovács Zoltán: senki nem felelős a médiatörvény rossz sajtóvisszhangja miatt
Senkit nem terhel személyes felelősség amiatt, hogy Magyarországnak rossz a nemzetközi sajtóvisszhangja - jelentette ki Kovács Zoltán, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár a Magyar Televízió Ma reggel című műsorában csütörtökön. "A sokat látott külügyérek és a sokat tapasztalt közvéleménnyel foglalkozók is azt mondják, hogy ilyet még nem láttak" - mondta Kovács Zoltán. Hozzátette: várhatóak voltak reakciók, kritikák a médiatörvénnyel kapcsolatban, de ami most zajlik, az mind stílusában, mind kiterjedtségében váratlan.
2011.01.06. 10:15
 
Szöul és Wahington óvatosan fogadja Észak-Korea tárgyalási javaslatát
Fenntartással reagált Szöul és Washington arra az észak-koreai javaslatra, hogy kezdődjenek feltétel nélküli tárgyalások Dél-Koreával a válság rendezéséről, ismét azt hangsúlyozva, hogy Északot a lépései és nem a nyilatkozatai alapján fogják megítélni. A phenjani vezetés szerdán közölte, hogy hajlandó "feltétel nélkül és mielőbb" tárgyalásokat kezdeni a két ország között kialakult éles feszültség enyhítése érdekében, s ezért "kész találkozni bárkivel, bármikor és bárhol". "Nem tekintjük ezt egy komoly tárgyalási ajánlatnak'" - jelentette ki válaszul a dél-koreai országegyesítési miniszter szóvivője, Li Jong Jo, üres gesztusnak, Szöul elleni propagandakampánynak minősítve az északi lépést.
2011.01.06. 10:15
 
Vietnami rendőrök erőszakot alkalmaztak egy amerikai diplomatával szemben
Vietnami rendőrök erőszakot alkalmaztak egy amerikai diplomatával szemben: földre teperték, majd elvitték az emberi jogokkal foglalkozó tisztségviselőt, amikor éppen találkozni akart egy katolikus pappal, ismert rendszerbírálóval - jelentette csütörtökön a Free Asia rádióadó. Christian Marchant diplomatán a szóban forgó pap, Thadeus Nguyen Van Ly háza előtt ütöttek rajta, rendőrautóba tuszkolták, és elhajtottak vele - tette hozzá az Egyesült Államok által finanszírozott rádió. Az amerikai nagykövetség tiltakozott a hatósági intézkedés miatt. A 63 éves Ly az egyik legismertebb vietnami rendszerbíráló. 2007-ben nyolc évi szabadságvesztésre ítélték azzal a váddal, hogy alá akarta ásni a kommunista kormány tekintélyét.
2011.01.06. 10:00
 
Az Egyesült Államok újabb 1400 katonát küld Afganisztánba a WSJ szerint
Az Egyesült Államok azt tervezi, hogy újabb 1400 katonát küld Afganisztánba, s ezzel megerősíti a alakulatait a harci cselekmények tavaszra várható kiszélesedése előtt - közölte csütörtökön a The Wall Street Journal című amerikai lap. Az újság névtelenül nyilatkozó amerikai illetékesekre hivatkozva azt írta, hogy a tengerészgyalogos zászlóalj első katonái január közepén érkeznek Afganisztánba, és jobbára az ország déli részére, Kandahár környékére vezénylik őket, ahol az elmúlt hónapokban összpontosította erejét az amerikai hadsereg.
2011.01.06. 10:00
 
Stagnál a forint árfolyama, 276 alatt az euró
Alig változtak a devizaárfolyamok csütörtökre virradóra a bankközi kereskedelemben, bár a forint az euróval szemben kissé erősödött: délelőtt fél tíz után az eurót 275,72 forinton jegyezték a szerda délutáni 276,35 forint után. A forint árfolyama a dollárral, a svájci frankkal és a jennel szemben gyakorlatilag nem változott: a dollárt 210,22 forinton jegyzik 210,28 forint után, a svájci frankot 217,33 forinton 217,33 után, száz japán jent pedig 253,19 forinton a szerda délutáni 253,10 forintos jegyzés után. Az euró/dollár jegyzés is csak kismértékben változott: a szerda délutáni 1,3144 után csütörtök délelőtt 1,3123 volt. Csütörtökre virradóra a nemzetközi kereskedelemben 1,3140 dollár közvetlen közelében ingadozott az euró jegyzése.
2011.01.06. 10:00
 
Verebes István felmondott!
Úgy néz ki nehéz idők, jönnek a Mikroszkóp Színpadra. Verebes István már fel is mondott, nem vállalja a jelenlegi feltételek mellet a színház vezetését. Az évadot még végigcsinálja aztán, pályázat dönti el a színház sorsát – tudta meg a Blikk.hu
2011.01.06. 09:51
 
Egy idős asszony meggyilkolása miatt áll bíróság előtt egy szatymazi férfi
A vádirat ismertetésével megkezdődött csütörtökön a Csongrád Megyei Bíróságon annak a szatymazi férfinak a pere, aki az ügyészség szerint megerőszakolt és meggyilkolt egy idős asszonyt. A 42 éves, büntetlen előéletű férfi alkalmi munkásként egy szatymazi férfinak segített az állatok ellátásában és egy romos tanyán lakott. Tavaly április 27-én este munka után a kerékpárjával hazaindult, s menet közben betért egy kocsmába, ahol megivott 3-4 nagyfröccsöt. Ezután a férfi elment az egyedül élő 83 éves asszonyhoz, akit gyermekkora óta ismert. Előbb beszélgetett az idős nővel, majd erőszakoskodni kezdett vele. Karjával átkulcsolta a nyakát és a földre szorította.
2011.01.06. 09:45
 
 
Fehér oroszlánkölykök mutatkoztak be Argentínában
Bemutatkoztak a nemrég született fehér oroszlánkölykök a Buenos Aires-i állatkertben. A három oroszláncsemete november 16-án látta meg a napvilágot. A szülők is fehérek, Dél-Afrikából érkeztek Argentínába. A két nőstény és egy hím kölyök révén első alkalommal születtek Dél-Amerikában fehér oroszlánok. "Nagyon büszkék vagyunk, nem sok fehér oroszlán születik állatkertben" - mondta Miguel Rivolta állatorvos. Az utódoknak még nincs nevük, az állatkert látogatóit buzdította arra, hogy adjanak nevet a kölyköknek. A közönség ugyan nagyon élvezte a bemutatót, az anyaállat viszont annál kevésbé, morgolódott, és egyik kölykét fogai közé kapva cipelte.
2011.01.06. 09:45
 
A román sajtó a médiatörvényről
A magyarországi médiatörvény megalkotásának hátteréről írt csütörtöki számában két román napilap. Az Adevarul és a Jurnalul National egyaránt külön cikket szentelt Heltai Péter személyének, de kizárólag a magyarországi sajtóban megjelent információkat ismerteti. Az Adevarul azt a címet adta teljes újságoldalt kitevő anyagának: "A médiatörvényt a Securitate egyik besúgója szerkesztette". A Jurnalul National pedig a címében megállapítja: a törvény kezdeményezője a Securitatéval működött együtt. Ez a lap az RFI (radiofrance internationale) internetes oldalán megjelent berlini tudósítás alapján írt erről, Gáll Tibor, Berlinben élő erdélyi magyar képzőművész állításaira hivatkozva.
2011.01.06. 09:45
 
 
A bizottság szerint a BP és partnerei takarékossága okolható az olajömlésért
A brit BP olajtársaság és partnerei számos olyan költségcsökkentő intézkedést hoztak, amelyek végeredményben hozzájárultak a Deepwater Horizon olajfúró platform felrobbanásához és elsüllyedéséhez a Mexikói-öbölben tavaly áprilisban - ezt állapította meg az amerikai elnök által létrehozott hivatalos vizsgálóbizottság. "A BP és partnerei sok olyan időt és pénzt kímélő döntést hoztak, amelyek tudtukkal vagy anélkül növelték a Macondo kút kitörésének kockázatát" - olvasható a jelentésben. A jelentés készítői szerint "fontos iparági és állami szabályozási reformok nélkül" az ilyen balesetek megismétlődhetnek.
2011.01.06. 09:45
 
 
Több napi- és hetilap megköszönte a külföldi tudósításokat
Több hazai napi- és hetilap nagy terjedelmű saját hirdetésben köszönte meg külföldi szakmai szervezeteknek és sajtóorgánumoknak, hogy "a mélységes aggodalom hangján" szóltak a magyarországi médiaszabályozásról. A Népszabadság, a Népszava, a 168 Óra és a Magyar Narancs jelentette meg csütörtöki számában azt a szöveget, amelyben köszönetet mondanak - a részletesen felsorolt - szakmai szervezeteknek, hírügynökségeknek, nyomtatott sajtótermékeknek és televízióknak. A négy említett lap mellett az aláírók között van a hírszerző.hu hírportál, valamint az Élet és Irodalom is, amely pénteken jelenik meg.
2011.01.06. 09:30
 
 
Külügyminisztérium: az EU főképviselője jön Budapestre
Az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője, Catherine Ashton csütörtök délután Budapestre érkezik, és részt vesz este a Parlamentben az EU-elnökség ünnepélyes átadásán - közölte a Külügyminisztérium az MTI-vel, cáfolva azt a magyar sajtóban megjelent hírt, amely szerint Ashton asszony lemondta útját. Az Index azt írta: kedd reggel még úgy volt, hogy a főképviselő is részt vesz a magyar EU-elnökség hivatalos kezdetét jelző ceremónián, de sürgős közel-keleti útja miatt lemondta azt. A tárca ezt "határozottan" cáfolta. A kora esti ünnepségen a magyar parlament kupolatermében Orbán Viktor miniszterelnök átveszi az EU-elnökséget jelképező zászlót a belga kormányfőtől.
2011.01.06. 09:30
 
Gondatlansággal gyanúsítják a megégett nyírbátori csecsemő anyját
Gondatlanságból elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanújával hallgatta ki a rendőrség a szerdán megégett nyírbátori csecsemő anyját - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel. A 27 éves asszony elmondása szerint a boltba ment ki, három kisgyermekét felügyelet nélkül hagyta otthon, s mire visszaért, a házban keletkezett tűzben meghalt a babakocsiban alvó, három hónapos kisfiú - mondta a százados. A lángok valószínűleg az illegálisan bekötött árammal működtetett hősugárzótól keletkeztek - tette hozzá a szóvivő. A kisfiú két testvérét, kétéves nővérét és ötéves bátyját füstmérgezés gyanújával vitték kórházba a mentők.
2011.01.06. 09:30
 
 
Lemondta budapesti útját az EU főképviselője
Nem utazik Budapestre EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője, Catherine Ashton, aki csütörtökön érkezett volna Magyarországra - adta hírül szerda este a hirszerzo.hu. Az Index azt írta: kedden reggel még úgy volt, hogy a főképviselő is részt vesz a magyar EU elnökség kezdetét jelző parlamenti ünnepségén, sürgős közel-keleti útja miatt azonban lemondta a rendezvényt. A portál emlékeztetett arra: csütörtökön kora este ünnepség lesz a magyar parlament kupolatermében, ekkor veszi át Orbán Viktor magyar miniszterelnök az EU elnökséget szimbolizáló zászlót a belga kormányfőtől.
2011.01.06. 09:30
 
Olivér a kegyetlen. Párbajra küldte Ildikót
Tegnap a szavazáson pont egyenlőség alakult ki így Olivérnek az aktuális Villa mesternek kellet dönteni, hogy ki menjen ki mindenképp párbajozni…
2011.01.06. 09:24
 
BUX: +0,03 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 6,61 pontos emelkedéssel, 22.124,20 ponton nyitott csütörtökön. A legutóbbi, szerdai záró értékéhez képest 0,03 százalékkal erősödött.
2011.01.06. 09:15
 
 
Kiszabadult az elrabolt magyar békefenntartó
Kiszabadították fogságából a tavaly októberben elrabolt Papp István ENSZ-alkalmazottat - közölte Ali Ahmed Karti szudáni külügyminiszter szerdán telefonon Martonyi János külügyminiszterrel. A hírt megerősítette a kairói magyar nagykövet is. A szudáni hatóságok szerint Papp István jó egészségi állapotban van, és útban van Kairó felé. Martonyi János köszönetét fejezte ki a szudáni hatóságoknak a magyar túsz kiszabadítása érdekében végzett tevékenységükért.
2011.01.06. 09:15
 
Spanyol Király Kupa: a Barcelona döntetlennel lépett túl a Bilbaón
A Barcelona 1-1-es döntetlent játszott az Athletic Bilbaóval vendégként a spanyol labdarúgó Király Kupa nyolcaddöntőjének visszavágóján, így az első mérkőzés 0-0-ja után idegenben lőtt góllal került be a legjobb nyolc közé. A továbbjutást érő gólt Eric Abidal szerezte. A Barcelona és a Bilbao a spanyol kupa két legeredményesebb alakulata, előbbi 25, utóbbi pedig 23 alkalommal nyerte meg a sorozatot. A katalán csapatban Xavi Hernández 550. alkalommal lépett pályára szerdán, ezzel megdöntötte az eddigi klubrekordot, melyet az 1989-ben visszavonult Migueli, teljes nevén Miguel Bernardo Bianquetti tartott.
2011.01.06. 09:00
 
 
Tévedésből bontottak le egy családi házat Pittsburghben
A bontásra ítélt házakkal együtt véletlenül azt a családi házat is elbontották, amelynek újdonsült tulajdonosa már elkezdte a régóta üresen álló épület felújítását. Andre Hall novemberben vásárolta meg azt az épületet, amelyet a város vezetése korábban más házakkal együtt ítélt bontásra. A tulajdonosváltás után a városvezetés vissza is vonta a bontási engedélyt, de az építési vállalkozó a szomszédos házzal együtt Hall otthonát is romba döntötte. A tulajdonos hétfőn folytatta volna az épület felújítását, de a korábban kicserélt ablakai helyett csak egy buldózert talált az épületből maradt törmelékek tetején.
2011.01.06. 08:15
 
 
A szemektől kel életre az arc
Egy amerikai tanulmány szerint egy arcnak igencsak hasonlítania kell egy emberi ábrázathoz ahhoz, hogy élőnek tűnjön, és ebben a szemek játsszák a főszerepet. Számtalan film próbált sikertelenül élethű emberi animációkat készíteni. A Polar Express élettelen arcai például feszültséget idéztek elő az emberekben, mert próbáltak életszerűek lenni, csak nem egészen sikerült nekik. Az emberek bármibe képesek belelátni egy arcot - a Holdba, egy pirítósba, két pontba és egy vonalba - de sokkal jobban diszkriminálunk, ha arról van szó, mi élő és mi nem.
2011.01.06. 08:00
 
Ronaldinho a Grémiót választaná
Korábbi klubjában, a Grémióban folytatná pályafutását Ronaldinho, az AC Milan aranylabdás brazil futballistája. GloboEsporte.com honlapnak adott szerdai nyilatkozatában a 30 éves játékmester elmondta: gyakorlatilag már a Grémio mezét viseli, ugyanakkor korántsem biztos, hogy a klub ki tudja fizetni azt az összeget érte, amelyet a Milan kér. Korábbi sajtóértesülések szerint a "Ronaldinho-kérőknek" nyolc millió eurót kell lerakniuk a milánóiak asztalára, erre például a Blackburn Rovers hajlandó is lenne, ugyanakkor Ronaldinho és menedzsmentje már többször kijelentette, hogy a világbajnok sztár újra Brazíliában akar futballozni.
2011.01.06. 07:45
 
 
Agassi a Nadal-Federer rivalizálást dicséri
A tenisz élő legendája, Andre Agassi úgy véli: a világelső spanyol Rafael Nadal és a 16-szoros Grand Slam-győztes svájci Roger Federer rivalizálása kiemelkedik a sportág eddigi nagy párharcai közül. "Csodálatos időket élünk meg a tenisz szempontjából, a valaha volt két legjobb férfi játékost láthatjuk hétről hétre a pályákon. - nyilatkozta a nyolcszoros GS-győztes amerikai egy tajvani bemutató mérkőzés előtt. - A rivalizálásuk vitathatatlanul lenyűgöző, szerintem még soha nem láthattunk ehhez hasonlót ebben a sportágban. Még az én párharcom Pete Samprasszel is elmarad ettől."
2011.01.06. 07:45
 
Premier League: döntetlen a rangadón, ismét botlott a Chelsea
Az Arsenal hazai környezetben gólnélküli döntetlent játszott a Manchester City együttesével az angol labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szerdai játéknapján. Ismét botlott a címvédő Chelsea: Carlo Ancelotti legénysége ezúttal a Wolverhampton Wanderers vendégeként szenvedett 1-0-ás vereséget. Ismét kikapott a Liverpool, ezúttal a Blackburn Rovers otthonában 3-1-re, a cserepadon ott ült Gulácsi Péter, a klub magyar kapusa. A legutóbbi három mérkőzésén diadalmaskodó Tottenham Hotspur 2-1-re kikapott az Everton otthonában, mindez pedig az jelenti, hogy az élmezőnyből egyedül a Manchester United tudott győzni, még kedden.
2011.01.06. 07:30
 
Bombával fenyegetőzve kísérelt meg eltéríteni egy repülőgépet
Bombával fenyegetőzve kísérelte meg eltéríteni egy török utas szerda este a Turkish Airlines török légitársaság egyik utasszállító repülőgépét, ám a többi utas legyűrte - jelentette a török média biztonsági forrásokra hivatkozva. Az egyik törökországi kurd városból származó Cuma Yasar a norvég fővárosból a törökországi Isztambulba tartó Boeing 737-800-as gép fedélzetén a leszállás előtt alig egy órával odament a pilótafülkéhez, s követelte, hogy a gép forduljon vissza Oslóba. Követelését azzal próbálta alátámasztani, hogy azt állította, robbanószerkezet van nála - adta hírül a CNN-Türk tévécsatorna és az Anadolu hírügynökség.
2011.01.06. 07:30
 
 
Arn nagy bravúrral legyőzte Sarapovát az aucklandi tenisztornán
Arn Gréta két játszmában legyőzte az első helyen kiemelt, korábbi világelső orosz Marija Sarapovát a 220 ezer dollár összdíjazású aucklandi keménypályás tenisztorna csütörtöki negyeddöntőjében. Sarapova három hónapos kényszerpihenő után tért vissza, mostani vereségével azonban búcsúzott az aucklandi tornától. A volt világelső orosz sztár utoljára októberben, a pekingi versenyen szerepelt, azóta pihentette sérült vállát. Az orosz sztár a 18., Arn pedig a 88. a legfrissebb világranglistán. Eredmények, negyeddöntő: Arn Gréta-Sarapova (orosz, 1.) 6:2, 7:5.
2011.01.06. 07:30
 
NFM: az Emfesz állami megsegítése indokolatlan beavatkozás lenne a piaci folyamatokba
A földgázkereskedő Emfesz Kft. kormányzati "megsegítése", egy ilyen kormányzati intézkedés átmeneti megoldásként is súlyos és indokolatlan beavatkozást jelentene a piaci folyamatokba, ezen felül ellentétes lenne a vonatkozó európai uniós szabályozással is - közölte a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium szerdán az MTI kérdésére. Az írásban kapott válasz utal arra, hogy Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter az Emfesz Kft. ügyvezetőjéhez címzett korábbi válaszlevelében kifejtette, a körülmények alapos mérlegelése után ítélte így helyzetet. A válaszban közölték azt is, hogy "a minisztérium magáncégek közti elszámolási vitákba nem avatkozhat be".
2011.01.06. 07:15
 
 
Bencsik János: senki nem maradt és marad földgáz nélkül
Másfél napja nem az Emfesz földgázát használják az gázkereskedővel szerződött fogyasztók, de ezt nem vették észre a felhasználók, senki nem maradt ellátás nélkül - mondta Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium klíma- és energiaügyekért felelős államtitkára a Magyar Televízió Az Este című műsorában szerda este. Az államtitkár magyarázata szerint az FGSZ Földgázszállító Zrt. kedden reggel hat órakor felmondta az Emfesz Kft.-vel kötött gázszállítási szerződést. Ezért, és az Emfesz pénzügyi-gazdasági bizonytalan helyzete miatt a Magyar Energia Hivatal 90 napra felfüggesztette az Emfesz kereskedelmi engedélyét.
2011.01.06. 07:15
 
 
Az ESA űrteleszkópjai az Androméda-galaxis jövőjét is megmutatják
Eddig soha nem látott felvételeket készítettek a Földhöz legközelebb álló Androméda-galaxisról az Európai Űrügynökség (ESA) űrteleszkópjai, amelyek új gyűrűket és haldokló csillagokat is felfedeztek a több százmilliárd csillagból álló galaxisban. Az ESA infravörös tartományban észlelő Herschel űrteleszkópja és az XMM-Newton európai röntgencsillagászati műhold összehangoltan karácsonykor vette célba a Földtől "mindössze" 2,5 millió fényévre található spirális galaxist, amelyről az eddigi legrészletesebb felvételeket készítették.
2011.01.05. 22:00
 
 
John Boehnert megválasztották az amerikai képviselőház elnökének
John A. Boehner ohiói képviselőt választották meg szerdán a 112. amerikai kongresszus alakuló ülésén a szövetségi törvényhozás alsóháza új elnökének. Az 435 tagú alsóházban szerdán 87 új republikánus és 9 új demokrata képviselő tette le a hivatali esküt. A 100 tagú szenátusban 24 új republikánus és 13 új demokrata honatya esküdött fel. A november 2-án megtartott úgynevezett félidős választások nyomán a kormányzó demokraták, akik a szövetségi törvényhozás mindkét házában többségben voltak, elvesztették az ellenőrzést a képviselőház felett, a szenátusban pedig mandátumokat veszítettek.
2011.01.05. 21:45
 
Magyar-román hokiliga: büntetők után növelte előnyét a Dunaújváros
A Dunaújváros hatalmas küzdelemben, büntetőlövések után győzött a Miskolc otthonában a magyar-román jégkorongbajnokság, a MOL Liga elődöntőjének második, szerdai összecsapásán. A Dunaújváros ezzel 2-0-ra vezet az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcában, a harmadik találkozóra pénteken kerül sor. MOL Liga, elődöntő, 2. mérkőzés: Miskolci Jegesmedvék - Dab.Docler-Dunaújváros 3-4 (2-0, 1-2, 0-1, 0-1) - büntetőkkel. A párharc állása: 2-0, a Dunaújváros javára.
2011.01.05. 21:30
 
 
Tíz parkoló gépkocsit tört össze egy autós a Bem rakparton
Tíz parkoló autót tört össze egy gépkocsi vezetője szerdán délután a fővárosi Bem rakparton - közölte a BRFK sajtóügyeletese. A rendőrség tájékoztatása szerint a balesetben csak az autót vezető férfi szenvedett sérüléseket, a BRFK szakértők bevonásával vizsgálja az esetet. Az MTI információi szerint a gépkocsi sofőrje rosszullét miatt vesztette el uralmát a járműve felett.
2011.01.05. 21:30
 
 
Nol.hu: újabb hangfelvételek szivárogtak ki az UD Zrt. ügyben
Az Ud Zrt.-hez köthető megfigyelési botrányhoz kapcsolódóan újabb, mintegy húsz, eddig nem ismert hangfelvételt tett közzé egy ismeretlen, magát HungarianDemocratként jegyző felhasználó a YouTube videómegosztó portálon - olvasható a Népszabadság internetes kiadásában szerda este megjelent cikkben. A kiszivárogtatott felvételek zömén a nol.hu állítása szerint "Tóth János az Ud Zrt. vezetője hallható, s a beszélgetőpartnerei között van Hernádi Zsolt, a Mol elnök-vezérigazgatója és Csányi Erika, az OTP-vezér felesége, valamint maga Csányi Sándor is".
2011.01.05. 21:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495[1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista