2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Bankadóból lehetne feltölteni a válságkezelő alapot Brüsszel szerint
A pénzügyi szektorra kivetett extra adóval lehetne feltölteni a bajba került euróövezeti tagországok támogatását szolgáló új alapot - a brüsszeli bizottság tanulmányát a Reuters szerdai jelentése szerint a hét elején vitatták meg az euróövezeti pénzügyminiszter-helyettesek, akik a jövő heti miniszteri tanácsülést készítették elő. A hírügynökség birtokába került bizottsági dokumentum szerint a 2013-ra felállítani tervezett állandó Európai Pénzügyi Mechanizmus (ESM) működőképességéhez a "befizetett tőke kritikus tömege" szükséges, ennek előteremetéséhez pedig a pénzügyi szektor segítségét kellene igénybe venni, mert ennek a szektornak a javát is szolgálja a mechanizmus.
2011.01.12. 14:00
 
Atlétika: hetedszer is elhalasztották Kenterisz és Tanu perét
Egy athéni bíróság január 21-re halasztotta szerdán a doppingvétség miatt korábban két évre eltiltott görög atléták, Kosztasz Kenterisz és Ekaterini Tanu 2004 óta húzódó perét. Az illetékes ítélőszék azért tette hetedszer is későbbre a hamis tanúzással vádolt sprinterek ügyét, mert több tanú és két ügyvéd sem tudott megjelenni. A két futó a 2004-es athéni olimpián mulasztott el több doppingellenőrzést. Kenteriszt és Tanut a játékok nyitónapján várták vizsgálatra, ezen motorbalesetük miatt nem jelentek meg, amelyet azonban a bíróság szerint csak megrendeztek.
2011.01.12. 14:00
 
Olosz Gergely is megpályázza az RMDSZ elnöki tisztségét
Olosz Gergely is megpályázza a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöki tisztségét a februári nagyváradi tisztújító kongresszuson - ezt a szövetség képviselőházi frakcióvezetője maga jelentette be. Kelemen Hunor kulturális és örökségvédelmi miniszter és Eckstein-Kovács Péter államfői tanácsadó után a Kovászna megyei politikus a harmadik politikus, aki hivatalosan is jelezte indulási szándékát az RMDSZ elnöki székéért folytatott versenyben. Olosz azzal indokolta döntését, hogy szerinte a szövetségnek gyökeres változtatásokra van szüksége, váltani kell a magyar közösséggel való kapcsolatokban, akárcsak a romániai és a magyarországi politikai partnerekhez fűződő viszonyban.
2011.01.12. 14:00
 
Hétre nőtt Szerbiában az újinfluenzás esetek száma
Hétre emelkedett a Szerbiában észlelt újinfluenzás esetek száma - közölte a szerdai szerb sajtó. A Torlak immunológiai és víruskutató intézet közlése szerint az A típusú influenza H1N1 törzsével fertőzödött meg három dél-szerbiai lakos: egy 59 éves nyugdíjas Leskovac mellett, egy 31 éves nő Nisben, egy 28 éves férfi Presevóban. Utóbbi állapota súlyos, lélegeztetőgépen van. Szintén H1N1-fertőzött egy 50 éves kraljevói férfi, akinek a szervezetében azután azonosították a vírust, hogy hazaérkezett Németországból, ahol a múlt héten egy hároméves kislány és egy 51 éves férfi halt meg a H1N1 okozta fertőzésben, mindketten Alsó-Szászországban.
2011.01.12. 14:00
 
 
Gyenge osztályzatot kapott a nácik felelősségre vonásáért Magyarország
A náci háborús bűnösök felelősségre vonása kapcsán több más országgal együtt Magyarország is gyenge osztályzatot kapott a Simon Wiesenthal Központtól, amely a 2009 áprilisa és 2010 márciusa közti időszakot értékelte legfrissebb jelentésében. Efraim Zuroff, a zsidókat üldöző háborús bűnösök felkutatásán dolgozó központ izraeli irodájának igazgatója szerint Magyarországot azért értékelték kedvezőtlenül, mert nem vonja felelősségre a Budapesten élő, 1944-ben civilek meggyilkolásáért elítélt Képíró Sándort. Kanada ugyancsak rossz osztályzatot kapott, mert nem ad ki nácikat akkor sem, ha megfosztja őket kanadai állampolgárságuktól.
2011.01.12. 14:00
 
 
Háromszázezer dollárért kelt el Warhol átlőtt Mao Ce-tung portréja
Dennis Hopper hagyatékának keddi árverésén 302 500 dollárért (64 millió forintért) kelt el Andy Warhol golyó ütötte lyukakkal "ellátott" Mao Ce-tung portréja. Az 1972-ben készült nyomaton a néhai kínai vezető arca kék, szája zöld. A képen két golyó ütötte lyuk tátong: egy vad éjszakán lőtt rá a tavaly elhunyt színész, mert az igazi Maónak vélte. Hopper annak idején meg is mutatta a golyónyomokat Warholnak, de megegyeztek abban, hogy az így megváltozott művet közös munkájuk gyümölcsének tekintik. A Christie's a New York-i árverés előtt 20-30 ezer dollárra becsülte a portré értékét. Az aukciósház nem hozta nyilvánosságra, ki vette meg tízszeres áron az alkotást.
2011.01.12. 13:45
 
Megegyezett a baranyai kistelepülésekkel a Tettye Forrásház Zrt.
A Tettye Forrásház Zrt. látja el a jövőben nyolc, Pécs környéki kistelepülés vízszolgáltatását; a baranyai megyeszékhely vízszolgáltatója eddig újabb vízkorlátozásra készült francia érdekeltségű elődje, a Pécsi Vízmű (PV) Zrt. százmilliós nagyságrendű tartozása miatt. Sándor Zsolt, a Tettye Forrásház Zrt. vezérigazgatója arról tájékoztatta az MTI-t, hogy megállapodás született a társaság és az eddig a Pécsi Vízművel szerződésben álló nyolc kistelepülés között, Pichler Imre (Fidesz-KDNP) országgyűlési képviselő közvetítésével. Ennek értelmében a települések új szolgáltatója a Tettye Forrásház Zrt.
2011.01.12. 13:45
 
 
Anne Hathaway vagy Keira Knightley is kiköthet Batman oldalán
Christopher Nolan, a Batman-sorozat rendezője Anne Hathawayt, Keira Knightleyt és Jessica Bielt is meghívta az új epizód szereplőválogatására. A The Hollywood Reporter beszámolója szerint a következő hetekben zajló castingon olyan új tehetségeket is kipróbálnak a női főszerepekre, mint Kate Mara (Vasember 2.), Charlotte Riley vagy a brit újonc, Gemma Arterton. A Dark Knight Rises című filmben két fontos női szerep is kiosztásra vár: az intrikusé és Batman szerelméé. A forgatás májusban kezdődik londoni és Los Angeles-i helyszíneken. A denevérembert ismét Christian Bale alakítja.
2011.01.12. 13:45
 
 
9,4 százalékkal csökkent tavaly a magyarországi üzemanyagfogyasztás
Tavaly 9,4 százalékkal, 2,959 milliárd literre csökkent az üzemanyagfogyasztás a magyar piacon a Magyar Ásványolaj Szövetség adatai szerint. A szövetség adatai alapján a benzin vásárlása 12,9 százalékkal, a gázolajé 6,2 százalékkal csökkent, 1,368 milliárd, illetve 1,591 milliárd literre. A 95-ös benzinből 1,332 milliárd liter fogyott tavaly, ami 12,1 százalékkal kevesebb a 2009. évinél. A 98-asból 35,2 százalékkal vettek kevesebbet, 2010-ben összesen 35,796 millió litert. Szakértők szerint a visszaesésnek két alapvető oka van, egyrészt csökkent a fizetőképes kereslet, másrészt az árak folyamatosan emelkedtek az elmúlt évben.
2011.01.12. 13:45
 
Civil Összefogás Fórum: a kormány jó úton jár
A magyar civilek többsége szerint a kormány jó úton jár, érvényesül a választók akarata, a külföldi médiumok pedig elhamarkodottan ítélték el a tavaly év végén elfogadott médiatörvényt - mondta Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) egyik alapítója és szóvivője szerdán, Budapesten tartott nemzetközi sajtótájékoztatón. Csizmadia László szerint felmerül a kérdés, hogy a médiatörvényt támadó nemzetközi sajtó az elmúlt hetekben, miért adott széles megnyilvánulási lehetőséget a magyarországi "bukott politikusoknak", "vagyonukat törvénytelenül szerző oligarcháknak", illetve a "Magyarországra ritkán látogató magyar világpolgároknak".
2011.01.12. 13:30
 
A jogi segítségnyújtással bővülhetnek a kormányablakok szolgáltatásai
A jogi segítségnyújtás is bekerülhet az integrált kormányzati ügyfélszolgálatok, a kormányablakok szolgáltatásai közé - mondta Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium igazságügyért felelős államtitkára szerdán Miskolcon, miután tájékozódott a helyi kormányablak működéséről. Répássy Róbert azt mondta: a megyei kormánymegbízottakkal szeretné megbeszélni, hogy az igazságügyi szolgálat keretében jelenleg is működő jogi segítségnyújtást a kormányablakoknál is igénybe vehessék az ügyfelek.
2011.01.12. 13:30
 
 
Kiürítették a Zala Megyei Kórház egy részét, mert veszélyes anyag ömlött ki
Kiürítették a Zala Megyei Kórház egy részét, a zalaegerszegi intézmény második és harmadik szintjét a tűzoltók, mert etilén-oxid ömlött ki a diagnosztikai osztályon - közölte a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság ügyeletese szerdán az MTI-vel. Személyi sérülésről nem érkezett információ.
2011.01.12. 13:30
 
Tőkés: a nemzetidegen erők a médiatörvény ürügyén rárontottak nemzetükre
Tőkés László, az Európai Parlament alelnöke szerint a nemzetidegen posztkommunista, balliberális erők az új magyar médiatörvény ürügyén rárontottak saját országukra és nemzetükre. Szerdai közleményében az erdélyi politikus emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor 2005 júliusában Tusnádfürdőn azt mondta: "számos példáját láttuk a XX. században, amikor a magyar baloldal rárontott saját nemzetére". Tőkés szerint Orbánból "a próféta beszélt".
2011.01.12. 13:15
 
 
A NASA megfejtette a Discovery problémáját, a start február 24-én lesz
Az amerikai űrkutatási hivatalnak sikerült megfejtenie, mi okozza a Discovery űrrepülőgép üzemanyagtartályán keletkező repedéseket, s ha a javítási munkák jól haladnak, a gépet február 24-én útnak indíthatják a Nemzetközi Űrállomásra - közölték a NASA illetékesei (helyi idő szerint) kedden. A Discovery útját, amely egyike lenne az idén kifutó űrrepülőgép-program utolsó küldetéseinek, november óta halogatják, amikor egy hidrogénszivárgás nyomán felfedezték a tartály burkolatának - attól független - repedéseit.
2011.01.12. 13:00
 
Romániai magyar lapok a magyar kormány külföldi megítéléséről
A magyar kormány politikájának külföldi megítéléséről, illetve a határon túli magyarság támogatásának új rendszeréről ír szerdán a romániai magyar sajtó. A Krónika vezércikke az egyik román televízió beszélgetős műsorára utalt, amelyben Adrian Severin szociáldemokrata párti európai parlamenti képviselő, volt külügyminiszter, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) parlamentjének tiszteletbeli elnöke azt próbálta érzékeltetni, hogy Magyarország a médiatörvényével, a magánnyugdíjpénztárak ellehetetlenítésével annyira nevetségessé tette magát Európában, hogy immár teljesen alkalmatlan az unió elnökségével kapcsolatos teendők ellátására.
2011.01.12. 13:00
 
Újabb tanú maradt távol a Kolompár-perben, délután folytatódik a tárgyalás
A hétfői tárgyalás elnapolása után szerdán is veszélybe került a kitűzött bizonyítási eljárás az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) még hivatalban lévő elnöke, Kolompár Orbán és nyolc társa ellen indított büntetőperben, mert egy újabb tanú nem jelent meg a Kecskeméti Városi Bíróságon. Mátyásné Polereczki Éva tanácsvezető bíró a délelőttre beidézett tanúval telefonon kapcsolatba tudott lépni, és délutánra, szóban, ismét beidézte. A tanácsvezető bíró ezután egy a távolmaradását szabályszerűen igazolni tudó tanú nyomozati szakban tett vallomását olvasta fel.
2011.01.12. 12:45
 
 
MSZP: az emberi jogok felfüggesztését alapozza meg az új alkotmány koncepciója
Az MSZP szerint alapot ad az emberi jogok felfüggesztésére az új alkotmány szabályozási elveiről szóló javaslat azzal, hogy rendkívüli jogrend bevezetésének lehetőségét veti fel. Lendvai Ildikó szerdán sajtótájékoztatón azt mondta: az alaptörvény, ha jelenlegi formájában fogadják el, nemcsak az intézményeket, hanem az állampolgárok személyes szabadságát veszélyezteti. Lendvai Ildikó rámutatott, hogy az új alaptörvény koncepciója szerint "rendkívüli állapot, szükségállapot vagy sarkalatos törvényben megállapított más kivételes helyzet esetén rendkívüli jogrend lép életbe".
2011.01.12. 12:45
 
Elfogták a mutogatós férfit Makón
Szeméremsértés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás egy 35 éves férfi ellen a Makói Rendőrkapitányságon - közölte a rendőrség szerdán az MTI-vel. A makói rendőrök előző nap fogták el a helybéli lakost, aki a gyanú szerint december eleje óta - különböző helyszíneken - a kora reggeli vagy a késő esti órákban az utcán, nőknek mutogatta nemi szervét - tájékoztatott Tuczakov Szilvána, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A férfi a kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.
2011.01.12. 12:45
 
 
FIFA-világranglista: Magyarország tovább javított, és már 41.
A magyar válogatott egy helyet előrelépve a 41. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szerdán kiadott, legfrissebb világranglistáján. Legutóbb 1993-ban állt ilyen előkelő helyen. A FIFA honlapja alapján a jelenlegi rendszerben vezetett rangsorban a magyarok 1992 decemberében szerepeltek a legmagasabban, akkor a 36. pozíciót foglalták el. A friss lista élén továbbra is a világbajnok spanyolok állnak, megelőzve a hollandokat és a németeket. A magyarok Európa-bajnoki selejtezős ellenfelei közül a hollandok tehát másodikak, a svédek a 33., a finnek a 79., a moldovaiak pedig a 84. helyen vannak, míg San Marino pont nélkül holtversenyben utolsó, azaz a 203.
2011.01.12. 12:30
 
 
"Kőkemény" szerződést követel a Jobbik a Sziget és a főváros között
A Jobbik követeli, hogy a Fővárosi Közgyűlés és a Sziget Fesztivál közötti szerződés "kőkemény, szigorú piaci alapokon" álljon. Budapest vezetése a jövőben ugyanis nem biztosítja ingyen a Sziget Fesztiválnak a területet. Czeglédi János, a Jobbik fővárosi képviselője az szerdán azt írta: a Fővárosi Közgyűlés Jobbik-frakciója "megnyugvással veszi tudomásul" a párt választási programjának megfelelő döntést, miszerint megszüntetik "a szociálliberálisok által hosszú éveken át tartó pozitív diszkriminációs folyamatot, amelyben az SZDSZ holdudvarához tartozó szervezők és tulajdonosok a Sziget Fesztivál megrendezéséhez ingyen kapták használatba a fővárosi tulajdonban lévő Hajógyári-szigetet".
2011.01.12. 12:30
 
 
Már negyven halottja van a Fülöp-szigeteki áradásoknak
Negyvenre emelkedett a Fülöp-szigeteken két hete tartó heves esőzések okozta áradások halálos áldozatainak a száma - adta hírül a BBC, a katasztrófavédelem illetékeseit idézve. A természeti csapás az ország középső és déli részét sújtja: eddig már több száz házat, hidat rongált meg az ár, valamint számos főutat tett járhatatlanná. A katasztrófavédelmi tanács közölte, hogy a szélsőséges időjárás 144 városban összesen 1,3 millió embert érint. Jelenleg mintegy 25 ezren tartózkodnak átmeneti szálláshelyeken, elsősorban Bicol régióban. A kormány becslése szerint a nagy mennyiségű monszuneső miatt keletkezett károk értéke már meghaladja a 20 millió dollárt.
2011.01.12. 12:30
 
Jobbik: a kormány semmit nem tesz a "cigánybűnözés" ellen
A Jobbik szerint felháborító, hogy a kormány hatalomra kerülése óta semmit nem tett a "cigánybűnözés" felszámolása érdekében. Szegedi Csanád, az ellenzéki párt alelnöke és európai parlamenti képviselője szerdán azt mondta: a felmérések szerint tovább romlottak a "cigánybűnözés" statisztikái, a kormány azonban még elismerni sem hajlandó a jelenség létezését. Hangsúlyozta: pártja éppen ezért fenntartja korábbi javaslatait a csendőrség bevezetésére, a bentlakásos iskolák bővítésére, a romák munkaerő-piaci integrálására, a közrendvédelmi telepek európai szintű megvalósítására.
2011.01.12. 12:15
 
Meghaladta a várakozásokat az euróövezet ipari termelésének növekedése
Az euróövezet országainak ipari termelése tavaly novemberben 1,2 százalékkal nőtt októberhez és 7,4 százalékkal 2009 novemberéhez képest, elemzők havi szinten 0,5 százalékos, éves összevetésben 5,8 százalékos bővülésre számítottak. Októberben 0,7 százalékkal emelkedett havi-, és 6,9 százalékkal éves bázison az euróövezetet alkotó 16 ország ipari termelése. Az EU statisztikai hivatala, az Eurostat szerdán közölte, az unió 27 tagállamának ipari termelése novemberben 1,4 százalékkal emelkedett az októberihez képest és 7,8 százalékkal 2009 novemberéhez képest.
2011.01.12. 12:00
 
Új Szó: Magyar gyereknek magyar iskolában a helye
Magyar gyereknek magyar iskolában a helye - hívja fel a figyelmet az Új Szó című pozsonyi napilap, amely szerdán terjedelmes összeállításban foglalkozik a szlovákiai magyar nyelvű oktatással. "Még mindig él Dél-Szlovákiában az a tévhit, hogy a szlovák iskolába íratott magyar anyanyelvű gyerekek könnyebben érvényesülnek a társadalomban. A szakemberek szerint ennek éppen az ellenkezője igaz" - írja az újság.
2011.01.12. 12:00
 
 
KDNP: csökkenhetnek a társasházi csődhelyzetek
A társasházi csődhelyzetek elkerülését, illetve számuk csökkenését várja a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) a januárban életbe lépett társasházi törvénytől. Nagy Kálmán kereszténydemokrata országgyűlési képviselő a törvény várható hatásait ismertetve szerdai budapesti sajtótájékoztatón azt mondta, hogy a tavaly év végén elfogadott változtatások csupán az első lépések voltak, és további jogi szabályozást terveznek. Nemcsak lakhatási, hanem szociális és népegészségügyi problémáról is szó van - emelte ki a kormánypárti politikus.
2011.01.12. 11:45
 
Greenpeace: a médiatörvény a környezetvédelemre is káros hatással van
A Greenpeace kizárólag a saját szűken vett szakmai szempontjai szerint arra jutott, hogy az új médiatörvény a környezetvédelemre is súlyosan káros hatással van, mert a környezetvédelemnek szabad sajtóra van szüksége, ezt viszont sérti a médiatörvény koncepciója. A szervezet a jogszabály teljes elvetését követeli. Vay Márton sajtószóvivő közölte: a rendszerváltás óta eltelt két évtizedben a hazai zöld szervezetek fontos tapasztalata, hogy a rossz döntések újragondolásának kikényszerítése lehetetlen volna a közvélemény nyomása nélkül.
2011.01.12. 11:45
 
 
Osztrák bankok adták ki a legtöbb devizahitelt Kelet- és Közép-Európában
A többi banknál nagyobb arányban adtak ki devizahiteleket az osztrák bankok Kelet- és Közép-Európában - írta szerdán egy osztrák lap az osztrák nemzeti bank (ÖNB) jelentése alapján. A térség "csaknem minden" országában nagyobb volt az osztrák bankok leányvállalatai által kihelyezett devizahitelek aránya az elmúlt években, mint versenytársaiknál - írta a Der Standard. Egyes országokban, mint például Ukrajna és Oroszország, különösen markáns az eltérés. Mindenekelőtt a kisebb bankok folytattak "agresszív devizahitel-stratégiát." A hitelállomány növekedése nagyon gyors volt, 2005 és 2009 között csaknem megkétszereződött és megközelítette a 80 milliárd eurót.
2011.01.12. 11:45
 
Azerbajdzsánban és Türkmenisztánban tárgyal Barroso a Nabuccóról
Azerbajdzsánba és Türkmenisztánba utazik José Manuel Barroso európai bizottsági elnök és Günther Oettinger energiaügyi biztos, hogy politikai támogatást szerezzen a Nabucco gázvezeték hosszú távú ellátásához - jelentette szerdán egy osztrák napilap. A Die Presse brüsszeli tudósítása szerint Barroso és Oettinger látogatása csütörtökön kezdődik. Az Európai Bizottság biztosítani akarja a bakui és az asgabati kormány politikai támogatását ahhoz, hogy hosszú távon el legyen látva a vezeték földgázzal. Cserében támogatást ígérnek a két országnak olyan kényes kérdésekben, mint az örmény-azeri konfliktus és a Kaszpi-tengeri határvita - írta a lap.
2011.01.12. 11:45
 
 
Kelendő Vilmos és Kate eljegyzési gyűrűjének kínai másolata
Bár Nagy-Britanniát és Kínát több ezer kilométer választja el, az ázsiai országban is nagy üzletnek bizonyul Vilmos herceg és Kate Middleton közelgő esküvője, az eljegyzési gyűrű fillérekért kapható másolata iránt óriási az érdeklődés. Vilmos és a polgári származású Kate Middleton novemberben jelentette be eljegyzését, akkor az egész világ megcsodálhatta azt a gyémántokkal kirakott zafírgyűrűt, amely egykor Diana hercegnőé volt. A Kína keleti részén, Csöcsiang (Zhejiang) tartományban fekvő Jivu (Yiwu) városában, ahol a világ legnagyobb aprócikk piaca működik, a gyártók rögtön belevágtak az eljegyzési gyűrű különböző másolatainak gyártásába.
2011.01.12. 11:30
 
 
Népszabadság: nyomozás a Magyar Orvosi Kamara ellen
Közérdekű adat eltitkolása miatt nyomoz a Fővárosi VI-VII. Kerületi Ügyészség a Magyar Orvosi Kamara ellen, miután Keszthelyi Gyula tardi háziorvos kifogásolta, hogy a köztestület több törvényben előírt adatot - közöttük Éger István elnöki tiszteletdíját - nem tesz közzé - ismerteti a Népszabadság. A napilap cikke felidézi, hogy ezzel a kérdéssel 2005-ben már foglalkozott az adatvédelmi biztos hivatala is, és akkor az elnöknek szóló levélben közölte állásfoglalását, amely szerint Éger Istvánnak nyilvánossá kellene tennie tiszteletdíjának az összegét. Ez nem történt meg. A Népszabadság lapzártájáig Éger István nem reagált a lap írásban is feltett kérdéseire.
2011.01.12. 11:30
 
 
Az Internazionale 2010 legjobb klubja
A labdarúgás történetével és statisztikájával foglalkozó szervezet, az IFFHS szerint 2010-ben az olasz Internazionale volt a legeredményesebb klub, legjobb magyarként a Debrecen a 144. A Bajnokok Ligája-győztes milánói alakulat mögött a BL-döntős német Bayern München következik, harmadik a spanyol bajnok FC Barcelona. A 351 csapatot felvonultató listán a DVSC-TEVA mellett még a Győri ETO FC kapott helyet, amely a 189. pozícióban végzett.
2011.01.12. 11:15
 
Behajtási tilalom Koszovóban az új rendszámtáblás szerb kocsiknak
A koszovói belügyminisztérium behajtási tilalmat rendelt el az új szerb rendszámtáblával fölszerelt autókra. A tilalom csak azokra a kocsikra érvényes, amelyeken koszovói járások - például Kosovska Mitrovica vagy Pristina - rendszámtáblája van. Az ilyen szerb rendszámokat a hatóságok leszerelik, és eljárást indítanak az autó tulajdonosa ellen. Szerbiában az újévben kezdték el az új rendszámtáblák kiosztását; tervek szerint az év végéig az összeset lecserélik. Az autósoknak 400 dinárt kell ezért fizetniük. Koszovó három éve nyilvánította ki, hogy kiválik Szerbiából. A fiatal állam saját rendszámtáblákat adott ki, de a koszovói szerbek egy része továbbra is a régi szerb rendszámot használja.
2011.01.12. 11:15
 
 
Mégis visszatérhet James Bond a mozikba
Az MGM nehézségei ellenére jövőre ismét új filmben térhet vissza a mozikba James Bond: az amerikai stúdió kedden bejelentette, hogy a 007-es brit titkos ügynök 23. kalandját 2012. novemberétől láthatják a nézők. A patinás hollywoodi stúdió, a Merto-Goldwyn-Mayer tavaly áprilisban volt kénytelen befagyasztani a tervezett filmet, mivel csőd fenyegette. Ám az összeomlást végül sikerült elkerülnie a legendás filmvállalatnak, amelyben a Bond-szérián kívül olyan produkciók forogtak, mint az Óz, a csodák csodája, az Ének az esőben, a Rózsaszín párduc vagy a Rocky-sorozat. Az egyelőre cím nélküli Bond-mozit az Oscar-díjas brit Sam Mendes rendezi, és a főhős szerepében ismét Daniel Craig tér vissza.
2011.01.12. 11:00
 
 
NBA: csupán 57 pontot kapott a Lakers
Csupán 57 pontot engedélyezett a vendég Cleveland Cavaliersnek a végül 112 pontig jutó Los Angeles Lakers az észak-amerikai profi kosárlabdaliga (NBA) keddi játéknapján. A támadóidő 1954-es bevezetése óta ez a címvédő történetének legkevesebb kapott pontja, és a klub történetének harmadik legnagyobb különbségű sikere. A két nagyobb diadal még 1966-ban és 1972-ben történt. Az NBA történetében 12-edszer fordult elő, hogy egy csapat 57 vagy kevesebb pontot engedélyez, az abszolút csúcsot a Miami Heat tartja, amely 1999 áprilisában mindössze 49 pontot kapott Chicagóban. A Los Angeles-i alakulat sorrendben ötödször győzött, a sereghajtó Cleveland pedig megszakítás nélkül 11-edszer kapott ki.
2011.01.12. 10:45
 
Jobbik: a kormány tegyen rendet Ferihegyen
A Jobbik felszólítja a kormányt, hogy haladéktalaunl tegyen rendet a ferihegyi repülőtéren és vizsgálja felül a repülőtér privatizációját - jelentette ki Szilágyi György, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus hangsúlyozta: a kormánynak ki kell kényszerítenie a tulajdonostól a szerződésben vállalt kötelezettségeit, vagyis az előírt fejlesztéseket, vagy érvényesítenie kell a lehetséges szankciókat.
2011.01.12. 10:45
 
 
Rehn takarékosságra szólítja fel az EU-tagállamokat
Kettőzött takarékossági erőfeszítésekre szólítja fel az Európai Unió tagállamait a gazdasági és pénzügyekért felelős EU-biztos abban a jelentésében, amelyből részleteket közöl a Süddeutsche Zeitung. Olli Rehn rámutat: az uniós tagországoknak előre kell hozniuk a tervezett reformok megvalósítását, és az előirányzottnál kétszer több kiadást kell megtakarítaniuk. Csak így lehetséges a felhalmozott hatalmas adóssághegyek eltüntetése és a visszatérés a szolid gazdálkodáshoz. A finn EU-biztos szerint az egyes kormányoknak a következő húsz év alatt évente legalább a GDP 1 százalékának megfelelő összeggel kell csökkenteniük államadósságukat.
2011.01.12. 10:45
 
 
A két Korea helyreállította egyik fontos, egymás közötti forródrótját
A két Korea helyreállította kedden az egymás között létesített, de ellentétük miatt tavaly felfüggesztett egyik legfontosabb kommunikációs kapcsolatát, noha Szöul egyelőre elutasítja Phenjannak azt a minapi ajánlatát, hogy kezdjenek közvetlen tárgyalásokat a feszültség csökkentése érdekében. Észak-Korea azután függesztette fel a Panmindzson határvárosnál a nemzeti vöröskereszteket összekötő kommunikációs kapcsolatot, hogy Szöul megvádolta Cshonan nevű hadihajójának elsüllyesztésével. A márciusi tragédiában 46 dél-koreai tengerész halt meg. Még inkább elmérgesedett a két ország viszonya akkor, amikor az észak-koreai tüzérség novemberben ágyúzott egy dél-koreai szigetet.
2011.01.12. 10:45
 
Oroszország átadta a lengyel légikatasztrófáról készült jelentést
Kilenc hónappal Lech Kaczynski néhai lengyel elnök repülőgépének oroszországi szerencsétlensége után Oroszország szerdán átadta a vizsgálóbizottság végleges jelentését Lengyelországnak - közölte az úgynevezett Államközi Repülésügyi Bizottság (MAK). A bizottság moszkvai sajtóértekezletén ismerteti jelentésének megállapításait. Közvetlenül a Kaczynskit és 95 főnyi kíséretét szállító repülőgép szmolenszki lezuhanása után orosz szakértők a pilótákat tették felelőssé, amiért a Tu-154-es típusú különgépet többszöri figyelmeztetés ellenére sűrű ködben próbálták meg letenni a nyugat-oroszországi város repülőterén.
2011.01.12. 10:45
 
 
Csáki szerint a Monetáris Tanács nem akar hosszú távú szigorítási ciklust
Várhatóan nem változik a jegybanki alapkamat januárban az egymást követő két emelés után, mivel a monetáris tanács tagjai nem akarnak "masszív vagy hosszú távú" szigorítási ciklust - nyilatkozta Csáki Csaba, a Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsának tagja a Bloomberg hírügynökségnek adott interjúban. "Azért kezdtük ezt a szigorítási ciklust, hogy jelezzük, a központi bank lépéseket tesz az infláció ellen" - mondta. A mögöttes gondolat az volt, hogy egy kisebb - legfeljebb 0,75 százalékpontos - kamatemelés szükséges és ezeknek emeléseknek nem kell egymást után következniük. Sohasem szándékoztunk "masszív vagy hosszú távú" szigorítási ciklusba fogni - tette hozzá.
2011.01.12. 10:30
 
Meghosszabbítaná a Mal állami felügyeletét Ajka fideszes képviselője
A Mal Zrt. állami felügyeletének további egy évvel történő meghosszabbítását javasolta Ékes József, a térség fideszes országgyűlési képviselője a timföldgyár egységes környezethasználati engedélyéről tartott közmeghallgatáson kedden Ajkán. Ékes József az állami felügyelet meghosszabbítását az üzem működésének bizonytalanságaival és az új száraztechnológia biztonságos bevezetésének szükségességével indokolta. Mint hangsúlyozta: az állami felügyelet nem jelenti a gyár államosítását, de garantálja a biztonságos működést. A gyár működésének elsődleges feltétele az egységes környezethasználatra vonatkozó engedély, amely 2011 február 28-án lejár.
2011.01.12. 10:30
 
Picur Megvárhatlak?
Gombi napokkal ezelőtti telefonbeszélgetése a még mindig téma a rajongók között. Olyannyira hogy sokan paródia filmeket készítettek a beszélgetésről.
2011.01.12. 10:23
 
Terelések, útlezárások, fokozott biztonsági ellenőrzések Gödöllőn
Forgalomkorlátozások mellett gyakori igazoltatásra is számítaniuk kell a gödöllőieknek, illetve a városon áthaladóknak a magyar uniós elnökség elkövetkező hónapjaiban; különösen a nem helyben élőket vizsgálják majd át tüzetesen - közölte a polgármesteri hivatal kommunikációs igazgatója szerdán az MTI-vel. Péterfi Csaba elmondta, hogy a kordonok építését hétfőn kezdték meg, az első területzárás pénteken, az Általános Ügyek Tanácsa ülésének napján lesz. A kordonon belülre - ahol a biztonsági feladatokat a köztársasági őrezred látja majd el - csak előre kiadott arcképes engedéllyel lehet belépni. A lezárt térségek környékét a rendőrség felügyeli - tette hozzá.
2011.01.12. 10:15
 
Irán: a Nyugat "utolsó esélye" lehet a jövő héten esedékes tárgyalás
Meglehet, hogy az "utolsó esély" lesz a Nyugat számára az Irán nukleáris programjáról jövő héten tartandó törökországi találkozó - idézte egy vezető iráni tisztségviselő kijelentését a hivatalos IRNA hírügynökség. Az IRNA beszámolója szerint Ali Asgar Szoltaníje, Iránnak a Nemzetközi Atomenergia-ügynökségnél (NAÜ) akkreditált nagykövete azt mondta, ha országa már képes lesz maga előállítani az orvosi kutatóreaktorához szükséges üzemanyagot - amiről korábban azt mondta, még idén bekövetkezik -, akkor lehet, hogy az isztambuli találkozó kudarca esetén többé nem tér már vissza a tárgyalásokhoz.
2011.01.12. 10:15
 
 
Hivatali viszony? Jelentse írásban a főnökének!
A brit szakszervezetek tiltakozását váltotta ki egy közép-angliai helyi hatóság javaslata, miszerint kötelezni kell az alkalmazottakat, hogy írásban jelentsék, ha romantikus viszonyba keverednek valamelyik kollégájukkal. A javaslat a Fenland Kerületi Tanács humán erőforrás tisztviselőinek fejéből pattant ki, akik szerint "a munkaidő alatti meghitt viselkedés nem elfogadható". A tervezet nemcsak a romantikus kapcsolatról való jelentést tenné kötelezővé a tanács dolgozóinak, hanem azt is előírná, hogy a tényt rögzítsék a dolgozók személyi aktájában. A "szerelem tilalmat" az egész munkaidőre kiterjesztenék a tanács területén belül és kívül, és a rendelkezések megszegését fegyelmi ügyként kezelnék - derül ki az előterjesztésből.
2011.01.12. 10:15
 
 
Mi történt VV4 Olivérrel?
A párbaja óta Olivér sokkal visszafogottabb, mint előtte volt. Csak nincs valami baja? Vagy az egész csak taktika?
2011.01.12. 10:05
 
 
Megkezdték az iszapömléskor átszakadt gátfal helyreállítását
Megkezdődött a vörösiszap-katasztrófa következtében átszakadt X-es tározó gátfalának helyreállítása, a sérült kazetta bezárásához 280 ezer köbméter anyagot használnak fel - közölte az ajkai timföldgyár állami felügyelőbizottságának vezetője. A tavaly október elején történt gátszakadás helyének megerősítése során az átszakadt tározó elé speciális résfalat építenek, a kiszakadt fal helyreállításához kétszer annyi töltésanyagot használnak fel, mint amennyi a már elkészült 1,5 kilométer hosszú kolontári 2-gát megépítéséhez kellett - mondta Kossa György. A tervek szerint a sérült X-es tározó északi falának megtámasztásával és a végleges lezárással február végére, március közepére készülhetnek el.
2011.01.12. 10:00
 
Iránban felakasztottak nyolc embert
Teheránban felakasztottak szerdán hét kábítószer-kereskedőt és egy férfit, akit egy kamaszkorú megerőszakolásában találtak bűnösnek - közölte az IRNA állami hírügynökség. A tudósításból nem derült ki, hogy a kivégzéseket nyilvánosan vagy a börtönben hajtották-e végre. Az év eleje óta 28 kivégzés történt Iránban, az adatokat a helyi sajtóban megjelent hírek alapján összesítették. Tavaly legalább 179 embert akasztottak fel az országban. Irán egyike azon országoknak - Kínával, Szaúd-Arábiával és az Egyesült Államokkal egyetemben -, ahol a legtöbb kivégzést végrehajtják.
2011.01.12. 10:00
 
 
Vietnamban megkezdődött a kommunista párt kongresszusa
Hanoiban megkezdődött a Vietnami Kommunista Párt (VKP) XI. kongresszusa. A fórum munkájában 1400 küldött vesz részt az 54 ezer pártsejt képviseletében. Nong Duc Manh főtitkár a kongresszust megnyitó másfél órás beszámolójában méltatta az ország tavalyi, 7,2 százalékos gazdasági fejlődését. Azonban figyelmeztetett arra, hogy nem lehet tartani ezt az ütemet. Hangoztatta, hogy gyenge az előállított termékek minősége, a termelés hatékonysága és versenyképessége. Hozzátette, hogy nem sikerült megállítani a bürokrácia, a korrupció, a bűnözés mértékének növekedését, a közerkölcs és az életszínvonal romlást.
2011.01.12. 10:00
 
Váratlanul érte a BKV-t a Közbeszerzési Döntőbizottság határozata
Váratlanul érte a BKV-t a Közbeszerzési Döntőbizottság határozata, amelyben a midibusztender kapcsán benyújtott jogorvoslati kérelemnek részben helyt adott - közölte a közlekedési társaság szerdán az MTI-vel. A közlemény szerint a közforgalmú autóbuszvonalak alvállalkozásban történő üzemeltetésre indított közbeszerzésben a legalacsonyabb üzemeltetési költséget ajánló szolgáltató kiválasztása volt a bírálati szempont. Jelenleg ugyanis az érintett midibuszok üzemeltetése a 2010. első féléves adatok alapján 541 forintos közvetlen önköltséget jelent a BKV-nak kilométerenként.
2011.01.12. 09:45
 
Szarvasokat gázolt a Tubes Intercity Tolnanémedinél
Szarvasokat gázolt a Budapestre tartó Tubes Intercity szerda reggel Tolnanémedi közelében; baleset miatt a Pécs-Pusztaszabolcs-Budapest vonalon közlekedő szerelvény előreláthatóan két órás késéssel érkezik meg a fővárosba - közölte a MÁV az MTI-vel. A vasúttársaság tájékoztatása szerint a 7 óra 42 perckor történt ütközés következtében a mozdony forgalomképtelenné vált. Tolnanémedinél megállították a Tenkes Intercityt, amelyre átszállhattak az utasok. A tolnanémedi vadásztársaság hivatásos vadásza a helyszínen tájékozódik a baleset részleteiről; Tóth G. Balázs az MTI-nek elmondta: a baleset olyan szakaszon történt, amely mellett mezőgazdasági területek húzódnak.
2011.01.12. 09:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480[1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista