2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Diszkótragédia: világos szabályozást sürgetnek a rendezvényszervezők
Világos szakmai sztenderdekkel és megfelelő szabályozással megelőzhetőek a szombatihoz hasonló tragédiák - közölte a Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége. Ez a tragikus esemény - három ember halála - elsősorban a szakmai dilettantizmus, és az emberi felelőtlenség, másodsorban a nem megfelelő szabályozás együttes következménye - írták közleményben. Hozzátették: évek óta szorgalmazzák a rendezvényszervező szakma szabályozását és hatékony ellenőrzését, mert ez biztosítaná, hogy csak a szabályoknak megfelelő, professzionális és biztonságos rendezvényeket tartsanak.
2011.01.18. 15:45
 
 
Elveszettnek hitt Ferencsik-felvétel CD-n
Egy elveszettnek hitt Ferencsik János-felvétel jelent meg CD-n In memoriam Ferencsik címmel: A kékszakállú herceg várának 1976-os koncertelőadását, amelyen Juditot Kovács Eszter, a Kékszakállút Kováts Kolos énekelte, a Bartók-opera egyik leghitelesebb verziójaként tartják számon. Mint az a Magyar Állami Operaházban, Ferencsik János születésének évfordulóján tartott bemutatón elhangzott, az emlékezetes zeneakadémiai koncert rádiófelvétele elveszett, azonban Kovács Eszter férje, Tréfás Miklós egy sztereo kézi magnóval rögzítette az előadást - ezt játszották most CD-re.
2011.01.18. 15:45
 
Megalakult a 2018-as oroszországi foci-vb szervezőbizottsága
Megalapította a 2018-as oroszországi labdarúgó-világbajnokság szervezőbizottságát Vlagyimir Putyin miniszterelnök. A politikus hétfő este jelentette be, hogy a kormány 90 milliárd rubelt (612 milliárd forint) költ majd a következő három évben sportra, ebből az idei esztendőre 39,5 milliárdot különített el. Hozzátette, Oroszországnak jól kell teljesítenie a 2014-es szocsi téli olimpia és a 2018-as futball-vb megrendezésekor egyaránt. "A feladatunk nemcsak az, hogy megfelelően felkészüljünk és hibátlanul lebonyolítsuk ezeket az eseményeket, hanem az is, hogy az orosz versenyzők számára biztosítsuk a sikeres szereplés feltételeit" - fogalmazott Putyin.
2011.01.18. 15:30
 
Andor László: lassan elkezdődhet a munkanélküliség csökkenése az EU-ban
Az Európai Unióban az előző negyedévben tetőzött a munkanélküliség, mostanra mérséklődik az állástalanok arányának emelkedése, és idén megindulhat a munkanélküliek számának csökkenése - mondta Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős tagja Gödöllőn. Az EU foglalkoztatáspolitikáért felelős miniszterei és államtitkárai hétfőn és kedden tartanak informális ülést Gödöllőn, a tanácskozásokon a bizottság képviseletében Andor is részt vesz. Andor hangsúlyozta: a válságkezelés könnyebben megy azokban az országokban - például Németországban, Ausztriában és Svédországban -, ahol erősebb a szociális párbeszéd.
2011.01.18. 15:30
 
Berlin nem küld képviselőt Lukasenka újbóli beiktatására
Németország demonstratív módon távol marad a fehérorosz elnök pénteken esedékes hivatali beiktatásától - közölte kedden a berlini külügyminisztérium. A közlemény szerint sem a minszki német nagykövet, sem más képviselő nem fog részt venni Aljakszandar Lukasenka újbóli beiktatásán. A fehérorosz politikust - nyugat-európai szóhasználattal Európa utolsó diktátorát - a múlt hónapban választották meg negyedszer is az államfői posztra. A hivatalos eredmény szerint a leadott szavazatoknak mintegy 80 százalékát kapta. A nyilvánvalóan manipulált eredmény ellen az utcán tiltakozó tömegeket a rendőrség brutális keménységgel oszlatta szét, több száz embert őrizetbe vettek és szabadságvesztésre ítéltek.
2011.01.18. 15:30
 
Könnygázzal oszlatott szét tüntetőket a rendőrség Tunéziában
Erőszakosan, könnygázzal oszlatott szét a rendőrség kedden Tuniszban mintegy ezer tüntetőt, köztük iszlamistákat, akik amiatt tiltakoztak, hogy a bukott Ben Ali elnök utáni kormányban is bennmaradt az előző, nagyon népszerűtlen rezsim több tagja. A demonstrálók élén haladt a 63 éves Szadok Suru, a Ben Ali által betiltott Ennahda tunéziai iszlamista mozgalom volt elnöke, aki tavaly október végén szabadult, miután húsz évet töltött börtönben politikai tevékenysége miatt. "Az új kormány nem képviseli a népet, buknia kell. Nemet mondunk az RCD-re" - mondta az AFP-nek a Tunisz központjában, a Habíb Burgiba sugárúton lezajlott tüntetésen. Az RCD a korábbi elnök vezette Alkotmányos Demokratikus Egyesülés rövidítése.
2011.01.18. 15:30
 
 
Andor: a foglalkoztatás növeléséhez most kell elkezdeni a reformokat
A foglalkoztatás növeléséhez már most el kell kezdeni a reformokat, amelyeknek a munkaerőpiac keresleti és kínálat oldalát egyaránt érinteniük kell - mondta Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős tagja Gödöllőn. Az Európai Unió foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztereinek és államtitkárainak kétnapos informális ülését követő sajtótájékoztatón Andor László hangsúlyozta: az Európai Bizottság számára az Európa 2020 stratégia jelenti a kiindulási pontot a jelenlegi munkaerő-piaci helyzet elemzésénél és a célok meghatározásakor.
2011.01.18. 15:30
 
Novemberben már közel 1,4 millióan televízióztak digitálisan
Tavaly novemberben a legnagyobb magyarországi műsorterjesztők hálózatában 31 ezerrel 1,385 millióra nőtt a digitális televíziózásra előfizető háztartások száma - közölte a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) gyorsjelentésében. Az NMHH becslése szerint a mintegy 3,8 millió magyarországi háztartás közül több mint hárommillióban van valamilyen előfizetéses televíziós szolgáltatás. A fennmaradó 800 ezer háztartásban a tető- vagy szobaantennával szabadon fogható analóg és digitális földfelszíni sugárzású műsorokat, vagy ingyenesen elérhető műholdas adásokat néznek.
2011.01.18. 15:30
 
Elfogták a somogyzsitfai emberölés gyanúsítottját
Elfogták a somogyzsitfai emberölés gyanúsítottját; a rendőrség kedden kiadott közleménye szerint a lakásán december 30-án holtan talált 65 éves férfi a 44 éves, ugyancsak somogyzsitfai férfi bántalmazása következtében halt meg. A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának tájékoztatása szerint az emberölés gyanúja miatt indított eljárás során a férfit hétfőn Zala megyében fogták el, őrizetbe vétele mellett a rendőrség kezdeményezte az előzetes letartóztatását.A halott férfira december 30-án a szomszédja talált rá, aki azért ment át az áldozat házába, mert az nem adott életjelet magáról.
2011.01.18. 15:15
 
 
Matolcsy: egybeesnek az EU prioritásai a magyar elnökségi célkitűzésekkel
Egybeesnek az Európai Unió és a pénzügyi EU-tanács prioritásai azokkal a célkitűzésekkel, amelyeket Magyarország határozott meg soros elnökségének félévére - jelentette ki Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter keddi brüsszeli sajtótájékoztatóján. Az EU-tagországok pénzügyminiszteri találkozóját - a magyar elnökség alatt lezajlott első formális, azaz hivatalos ülést - követő nemzetközi sajtótájékoztatón Matolcsy György "sikeres, sima és hasznos" magyar félévet kívánt az uniónak. Egyértelmű összhang volt a találkozón abban, hogy törekedni kell a magyar prioritások végrehajtására a teljes félév során - tette hozzá.
2011.01.18. 15:15
 
Szlovák miniszter szerint Csallóközben nem lesz kőolajvezeték
Nem Csallóközön keresztül fog vezetni a Pozsonyt és az ausztriai Schwechatot összekötő tervezett kőolajvezeték. Erről Juraj Miskov, szlovák gazdasági miniszter biztosította kedden a Nem a Csallóközi kőolajvezetéknek elnevezésű polgári társulást. Miroslav Dragun, a civil szervezet vezetője felszólította a minisztert, hozza nyilvánosságra a tervezett kőolajvezeték várható nyomvonalát. A szervezet elnöke egyben emlékeztette Miskovot, hogy a tavalyi évben ő is aláírta azt a nyilatkozatot, miszerint alternatív útvonalat kell keresni a Pozsony-Schwechat kőolajvezeték számára.
2011.01.18. 15:15
 
 
Versenyben a Berlinalén Tarr Béla új filmje, A torinói ló
Hosszú évek után újra lesz magyar alkotás a Berlinale játékfilmes versenyében: a 61. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál kiemelkedő újdonságokat felvonultató válogatásában lesz Tarr Béla A torinói ló című új filmjének világpremierje - közölte a Magyar Filmunió kedden az MTI-vel. Közleményükben emlékeztetnek arra, hogy az 1951-ben alapított fesztivál az év első filmes világtalálkozója, a filmművészet és a filmszakma legfontosabb nemzetközi eseménye a májusi cannes-i fesztivál előtt. A február 10. és 20. között megrendezendő Berlinale programját idén is közel 4000 film közül választották ki a szervezők. A torinói ló berlini világpremierjét az alkotók jelenlétében tartják a fesztiválon.
2011.01.18. 15:00
 
EU: az év közepéig lefolytatják az újabb banki stressz-teszteket
A tervek szerint az év közepéig lefolytatják a bankok válsággal szembeni ellenálló-képességének újabb tesztjét az Európai Unióban - jelentette be Brüsszelben egy elnökségi forrás és az Európai Bizottság illetékese. A tagállamok pénzügyminiszterei között a téma legfontosabb pontjaiban egyetértés körvonalazódott. Megvitatták a tavalyinál szigorúbbra tervezett tesztek lebonyolítását is. Olli Rehn pénzügyi biztos fontosnak mondta, hogy a május végéig végezzék el az új teszteket. A témában mindazonáltal nem a pénzügyminiszterek döntenek. A tesztek elvégzését célzó munka most kezdődik, közösen az Európai Központi Bankkal, az európai bankfelügyelettel és az európai rendszerkockázati tanáccsal.
2011.01.18. 15:00
 
Önkormányzati vizsgálat a pécsi szórakozóhelyeken
Átfogó vizsgálatot indít a pécsi szórakozóhelyeken az önkormányzat a szakhatóságokkal közösen a budapestihez hasonló diszkótragédiák megelőzése érdekében. "A Budapesten történt szomorú, halálos áldozatokkal járó tragédia felhívta a figyelmet azon vészhelyzetekre, amelyek akár Pécsett is bármikor bekövetkezhetnek. A városvezetés utasítására az önkormányzat a szakhatóságokkal közösen átfogó vizsgálatot indít a nagy tömegek befogadására képes szórakozóhelyeken azért, hogy ilyen ne történhessen meg" - tájékoztatta Csizi Péter alpolgármester kedden közleményben az MTI-t.
2011.01.18. 15:00
 
 
Tavaly 2,6 milliárd euró feletti nettó támogatás az Európai Uniótól
Tavaly 2,615 milliárd euróval több pénz érkezett Magyarországra az Európai Unióból annál, mint amit az ország különböző befizetések és hozzájárulások formájában oda átutalt - számolta az MTI a Magyar Nemzeti Bank (MNB) a napokban közzétett negyedéves jelentése alapján. A negyedéves jelentés pénzforgalmi szemléletű adatai szerint a tavalyi negyedik negyedévben nettó 646 millió euró érkezett az EU-ból, 116 millió euróval több, mint egy évvel korábban. A negyedéves adatok összesítéséből számolt tavalyi összes nettó transzfer 115 millió euróval elmaradt a 2009-es rekordösszegtől, így is a második legnagyobb összeg Magyarország 2004-es uniós csatlakozása óta.
2011.01.18. 15:00
 
 
Nem békült ki Bajnai Gordon és Pesty László a bíróságon
Sikertelenül próbálta kibékíteni Bajnai Gordon volt miniszterelnököt és Pesty László filmes-újságírót a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) kedden; Bajnai Gordon rágalmazással vádolja Pesty Lászlót, aki több sajtótermékben is azt hangoztatta, hogy a volt miniszterelnök felelős több libatenyésztő öngyilkosságáért a Hajdú-Bét-ügyben. A debreceni központú Hajdú-Bét egykor Magyarország egyik legnagyobb baromfifeldolgozója volt. Előbb 1998-ban, az orosz válság miatt került a cég a csőd szélére, ekkor szállt be tulajdonosként a Wallis Rt., amely 1999-ben többségi tulajdonos lett. Bajnai Gordon 1999 és 2005 között a Wallis vezérigazgatója volt.
2011.01.18. 14:45
 
 
Februárig elnapolták a döntést a leányfalui gázoló kiadatási ügyében
Februárig elnapolta a dublini felsőbíróság a döntést Francis Ciarán Tobinnak, a két kisgyermek halálát okozó, több mint egy évtizeddel ezelőtti leányfalui gázolás ír felelősének kiadatási ügyében. A dublini felsőbíróság sajtóilletékese kedden úgy fogalmazott: az eljáró bíró "február 11-ére halasztotta az eset elbírálását". Az ügyről szóló korábbi beszámolók arról szóltak, hogy a tárgyalási folyamat a tavalyi év végén lezárult, és az ír bíróság első fokon akár már az első idei tárgyalási napon, vagyis kedden ítéletet hirdethet.
2011.01.18. 14:45
 
Becsey: cél a közös Kárpát-medencei vasútfejlesztés
A közös Kárpát-medencei közlekedés és vasútfejlesztés, a szakképzés és a most induló Széchenyi terv lehetőségei szerepeltek többek között az újjáalakult Magyar Állandó Értekezlet (MÁÉRT) gazdasági és önkormányzati szakbizottsága keddi budapesti ülésének napirendjén. Becsey Zsolt a szakbizottság elnöke, a nemzetgazdasági tárca államtitkára az ülés után újságíróknak elmondta: abban maradtak, hogy a magyar külgazdaság-politika készülő koncepciójához a határon túli magyar szervezetek is hozzászólnak majd. A közeljövőben minden résztvevő meghatározza azokat a konkrét gazdaságfejlesztési prioritásokat, amelyek a vállalkozások versenyképességét erősítését segítheti - tette hozzá.
2011.01.18. 14:30
 
Leszakadt a partfal Kulcsnál, a lakókat kitelepítették
Leszakadt a partfal keddre virradó éjszaka Kulcsnál; a Deák Ferenc és Hullám utca mintegy 400 méteres szakaszát lezárták, a veszélybe került 53 ingatlanból 36 embert kitelepítettek - tájékoztatta a Fejér megyei község független polgármestere az MTI-t. A bajt valamivel éjfél előtt észlelték az ott lakók - mondta Kiss Csaba. A területen életvitelszerűen lakók elmondása szerint előbb "megmozdult az út", majd elkezdtek dőlni a villanyoszlopok, és pattogtak a vezetékek. A partfal a Dunához viszonyítva 100-120 méternyi magasságban szakadt le.
2011.01.18. 14:30
 
 
Százhétbillió e-mailt küldtünk a világban egy év alatt
A világ internethasználói tavaly 107 billió elektronikus üzenetet küldtek egymásnak, jóllehet az üzenetek többsége kéretlen levélszemét volt - derül ki egy friss felmérésből. A Pingdom webstatisztikai szolgáltatás több forráson alapuló kimutatása szerint 2010 júniusában az internethasználók száma 1,97 milliárd volt. Közülük 825,1 millió Ázsiából, 475,1 millió Európából, 266,2 millió Észak-Amerikából, 204,7 millió Latin-Amerikából és a karibi országokból, 110,9 millió Afrikából, 63,2 millió a Közel-Keletről, valamint 21,3 millió Ausztrália és Óceánia területeiről csatlakozott a világhálóra. A világ elektronikus levélcímeinek száma elérte 2,9 milliárdot.
2011.01.18. 14:30
 
Több utat is lezártak Közép-Magyarországon
A Duna magas vízállása miatt lezárták kedd délben a Pest megyei Abony és Lórév közötti út kompátkelőhöz vezető szakaszát - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs csoportjának vezetője az MTI-vel. Az árhullám és a magas talajvíz miatt más útszakaszokon is szünetel a forgalom. Pécsi Norbert tájékoztatása szerint egyelőre nem tudni, hogy meddig kell nélkülözniük a járművezetőknek az 51307-es út lórévi komphoz vezető szakaszát, de az Abonyt és Köröstetétlent összekötő utat - melyet három napja a magas belvízszint miatt zártak le teljes szélességében - várhatóan szerdán megnyitják.
2011.01.18. 14:30
 
Lehűl és csapadékosabb lesz az idő, 2-6 fok várható
Szerdán északnyugat felől egyre többfelé várható eső, este északnyugaton és északkeleten már havas eső, hó is lehet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás, de a Dunántúlon szerdán megélénkül, néhol megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet +2, -3, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 2, 6 fok között alakul.
2011.01.18. 14:30
 
Andor: el kell kezdeni a reformokat a foglalkoztatás növeléséhez
A foglalkoztatás növeléséhez már most el kell kezdeni a reformokat, amelyeknek a munkaerőpiac keresleti és kínálat oldalát egyaránt érinteniük kell - mondta Andor László, az Európai Bizottság foglalkoztatásért, szociális ügyekért és társadalmi összetartozásért felelős tagja kedden Gödöllőn. Az Európai Unió foglalkoztatáspolitikáért felelős minisztereinek és államtitkárainak kétnapos informális ülését követő sajtótájékoztatón Andor László hangsúlyozta: az Európai Bizottság számára az Európa 2020 stratégia jelenti a kiindulási pontot a jelenlegi munkaerő-piaci helyzet elemzésénél és a célok meghatározásakor.
2011.01.18. 14:30
 
Drogozásra kényszerítettek egy diákot Salgótarjánban
Marihuánás cigaretta elszívására kényszerítettek diáktársai egy fiút egy salgótarjáni középiskolában; az ügyben öt iskolás ellen indítottak nyomozást - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden az MTI-vel. Dankóné Nagy Éva elmondta: a tanulót a mosdóban kényszerítették társai a drogozásra. A fiú nemsokára rosszul lett, tanárai hívtak hozzá orvosi segítséget, majd a gyereket kórházba vitték. Az esetet a középiskola igazgatója jelentette a rendőrségen. A szóvivő tájékoztatása szerint a rendőrök már megállapították, hogy a diákok egy iskolatársuktól vásárolták a kábítószert, egy szintén ott tanuló közvetítő útján. A salgótarjáni iskolát egy időre lezárták és kutyákkal átvizsgálták, de több kábítószert már nem találtak - mondta Dankóné Nagy Éva.
2011.01.18. 14:30
 
 
Kedden késő este tetőzik a Duna
A Duna kedden késő este 685-690 centiméteres vízállással tetőzik - közölte a Főpolgármesteri Hivatal Kommunikációs Igazgatósága. A közlemény szerint a Duna vízállása kedden 10 órakor Budapestnél 681 centiméter volt, a folyó az előrejelzéseknek megfelelően tovább árad. A várható dunai vízszintemelkedésre már felkészült a város. A Fővárosi Csatornázási Művek a telepeket átállította árvízi üzemmódba, a veszélyeztetett pontokon már az összes csatornazsilipet és védvonali átjárót lezárta.
2011.01.18. 14:30
 
Másfél milliárd jut a Liszt-év és az EU-elnökség programjaira
A Liszt-év és az európai uniós elnökség kulturális programjaira másfél milliárd forintot költhet a Hungarofest Nonprofit Kft., amely az események fő koordinátora. Balatoni Monika kreatív igazgató keddi tájékoztatóján kiemelte: mivel a Liszt-év áll az EU-elnökség kulturális eseményeinek fókuszában, a két sorozatban vannak átfedések. Koncerteket, filmbemutatókat, kiállításokat az európai nagyvárosok nagykövetségei és a kulturális intézetek a Balassi Intézet felügyeletével önállóan is szerveznek, a Hungarofest feladata a koordináció, a szakmai háttér biztosítása.
2011.01.18. 14:15
 
 
A magyarok tavaly többet költöttek belföldi nyaralásra, mint 2009-ben
A magyarok tavaly 8,6 százalékkal többet költöttek a belföldi nyaralásra, mint 2009-ben; a többség az 50 ezer forintnál olcsóbb ajánlatokat választotta, a foglalások 24 százaléka csak egy éjszakára szólt. A szallas.hu - az MTI-hez kedden eljuttatott - adatai szerint a magyar vendégek 2010-ben átlagosan 43 ezer forintot költöttek belföldi szállásfoglalásra, ez 8,6 százalékos növekedés 2009-hez képest. Igaz, hogy a legdrágább megrendelés értéke tavaly meghaladta az 1,5 millió forintot, az internetes oldal felhasználóinak csak 14 százaléka foglalt 100 ezer forintnál nagyobb értékben hazai szállást, a többség, a válaszadók 66 százaléka az 50 ezer forintnál olcsóbb ajánlatokat választotta.
2011.01.18. 14:15
 
Az OBA napokon belül megkezdi a kártalanítást a Jógazda betéteseinek
Az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) napokon belül elindítja a kártalanítási összegek kifizetését a Jógazda Szövetkezeti Takarékpénztár betéteseinek - közölte az alap. Az OBA kártalanítási kötelezettsége a takarékpénztár 9,8 milliárd forintos betétállományából (a zárolt betéteket és a kamatköveteléseket is beleértve) 8,5 milliárd forintra terjed ki. Összesen 5.457 betétes jogosult kártalanításra, az átlagos betétnagyság 1,5 millió forint. Az OBA által nem biztosított betétekre (714 millió forint) a felszámolási eljárásban hitelezői igénybejelentést lehet tenni.
2011.01.18. 14:15
 
 
Újabb MSZP-s politikusok nyilatkoztak a magánnyugdíjpénztárban maradásról
Mesterházy Attila, az MSZP elnöke és több párttársa előző héten tett nyilatkozata után Szanyi Tibor és Kunhalmi Ágnes szocialista elnökségi tagok is bejelentették, hogy nem lépnek vissza az állami nyugdíjrendszerbe. Szanyi Tibor, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság előtt elmondta: kezdetektől fogva magán-nyugdíjpénztári tagnak mondhatja magát, így egy "viszonylag jelentős" összeg halmozódott fel a számláján. Az ellenzéki politikus úgy fogalmazott, ezt az örökölhető pénzt nem kívánja odaadakozni "annak a tolvaj bandának, amelyik magát kormánynak nevezi" pusztán azért, hogy "például Orbán Viktor, vagy minisztertársai havonta, átlagosan fél millió forinttal többet vihessenek haza".
2011.01.18. 14:15
 
 
A várandós anya diétája veszélyeztetheti a baba értelmi képességeit
A hiányos, alacsony kalóriájú étrend befolyásolja a magzat agyi fejlődését, ami a megszületett utódnál a későbbiekben alacsonyabb intelligenciához, vagy akár magatartási problémákhoz vezethet - idézi amerikai kutatók megállapítását a The Daily Telegraph című brit napilap online kiadása. A Texasi Egyetem munkatársai úgy találták, hogy kevesebb kapcsolat alakul ki a sejtek között, több hiba jelentkezik sejtosztódás közben, és egyes növekedési faktorok mennyisége is kisebb azoknál a magzatoknál, akiknek az anyja csökkentett kalóriatartalmú diétán él terhessége első felében.
2011.01.18. 14:00
 
 
Brazíliából hozták haza a Hégető Honorka haláláért felelős férfit
Másfél év fogva tartás után Brazíliából hoztak haza kedden egy körözött magyar férfit, aki tíz éve ittasan halálos közúti balesetet okozott; a 36 éves férfit is szállító menetrend szerinti járat kedden kora délután szállt le a Ferihegyi repülőtéren. A férfi 2001. június 3-án Alsóörs közelében az általa ittasan vezetett személyautóval kisodródott, betonfalnak ütközött, majd a jármű utasával együtt kirepült az autóból. A 30 éves utas, az RTL klub riportere, Hégető Honorka a kórházba szállítás után meghalt.
2011.01.18. 14:00
 
Öt év börtönbüntetést kapott egy nő újszülött gyermeke megöléséért
Jogerősen helybenhagyta a Pécsi Ítélőtábla kedden annak a nőnek a büntetését, akit korábban öt év letöltendő börtönbüntetéssel sújtottak, mert megölte újszülött gyermekét 2008-ban Dunaföldváron. A táblabíróság Makai Lajos vezette tanácsa megalapozottnak találta az ügyben első fokon eljáró Tolna Megyei Bíróság határozatát és a huszonegy éves vádlottat tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölésben mondta ki bűnösnek. A szolnoki illetőségű nő 2007 végén esett teherbe. A gyermeket nem akarta, de már volt abortusza és egy újabb terhességmegszakítás következményeitől tartva úgy döntött: megszüli a kisbabát.
2011.01.18. 14:00
 
Lövétei: pusztán a vagyoni hátrány nem elég a bűncselekményhez
Elvben előfordulhat, hogy egy ingatlan eladása bűncselekménnyé minősülhet, de pusztán azért, mert vagyoni hátrány keletkezik egy ingatlan eladásánál, önmagában még nem következhet be a bűncselekménnyé minősülés - mondta Lövétei István alkotmányjogász az MTI-nek a terézvárosi ingatlanüggyel összefüggésben. Terézváros polgármestere, Hassay Zsófia (Fidesz-KDNP) hétfőn jelentette be, hogy különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a BRFK megtette vádemelési javaslatát az ügyészségnek tizenhárom egykori MSZP-SZDSZ-s VI. kerületi önkormányzati képviselő, illetve egy volt hivatali tisztségviselő ügyében.
2011.01.18. 14:00
 
Könnygázzal oszlatott szét tüntetőket a rendőrség Tunéziában
Erőszakosan, könnygázzal oszlatott szét a rendőrség Tuniszban mintegy ezer tüntetőt, köztük iszlamistákat, akik amiatt tiltakoztak, hogy a bukott Ben Ali elnök utáni kormányban is bennmaradt az előző, nagyon népszerűtlen rezsim több tagja. A demonstrálók élén haladt a 63 éves Szadok Suru, a Ben Ali által betiltott Ennahda tunéziai iszlamista mozgalom volt elnöke, aki tavaly október végén szabadult, miután húsz évet töltött börtönben politikai tevékenysége miatt. "Az új kormány nem képviseli a népet, buknia kell. nemet mondunk az RCD-re" - mondta az AFP-nek a Habib Burgiba sugárúton zajlott tüntetésen. Az RCD a korábbi elnök vezette Alkotmányos Demokratikus Egyesülés.
2011.01.18. 14:00
 
Netanjahu négy tárcával jutalmazta Barakot a Munkapártból való kiválásért
Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök megjutalmazta védelmi miniszterét azért, hogy a kormány összeomlását megakadályozandó kilépett az izraeli Munkapártból, és egy új párt élén koalíciós partner maradt. Ehud Barak öt tagú új pártja, a Haacmaut (Függetlenség) négy tárcát kapott kedden. Barak hétfői kilépésével elébe ment a pártján belüli, egyre növekvő elégedetlenségnek. Az elégedetlenkedők nem értenek egyet Netanjahunak az izraeli-palesztin tárgyalásokra vonatkozó stratégiájával. A tárgyalások több mint három hónapja ismét holtponton vannak, s emiatt egyre több tag követelte a kilépést a kormányból. Még hétfőn, Barak lépése után három munkapárti miniszter ki is lépett a kormányból.
2011.01.18. 14:00
 
 
Izraelben őrizetbe vettek egy srebrenicai gyanúsítottat
Az izraeli rendőrség őrizetbe vett egy volt boszniai szerb katonát, Aleksander Cvetkovicot, akit azzal gyanúsítanak, hogy szerepet játszott a srebrenicai muszlim férfiak lemészárlásában 1995-ben. Bosznia kérte Cvetkovic kiadását. A 42 éves férfit, aki 2006-ban költözött Izraelbe zsidó feleségével és a gyerekeikkel, azzal gyanúsítják, hogy egy nyolcfős kivégzőosztag tagjaként segített a szerbeknek agyonlőni több mint 8000 muszlim férfit és fiút. A gyanú szerint Cvetkovic különítménye körülbelül 1000-1200 embert végzett ki egy Srebrenica közelében található tanyán. Az áldozatokat busszal szállították a helyszínre, ahol lelőtték, majd tömegsírba temették őket.
2011.01.18. 14:00
 
 
Országjáráson ismertetik az Új Széchenyi tervet
Országjárás kezdődik a jövő héten az Új Széchenyi Terv megismertetésére - közölte a kormányszóvivő. Nagy Anna úgy fogalmazott, az Új Széchenyi Terv gazdái elviszik a tervet azokhoz, akiknek használni érdemes azt. A szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy 14 pályázatot már ki is hirdettek, amelyek összértéke több mint 570 milliárd forint. A maradék 79 felhívásra március 1-jétől lehet pályázni. Az Új Széchenyi Terv hét, úgynevezett kitörési pontot rögzít. Ezek közül a foglalkoztatással összefüggő pályázatokra több mint 67 milliárd forintot biztosítanak; kiemelt szerepet kapnak azok a területek, ahol alacsonyan képzett munkaerőből nagyon sokat lehet foglalkoztatni - mondta Nagy Anna.
2011.01.18. 13:45
 
A Qatar Airways szeptembertől napi járatot indíthat Ferihegyről
A katari székhelyű Qatar Airways kapacitásbővítésre készül Ferihegyen, terveik szerint naponta lesz járat Budapest és Doha között - mondta kedden Akbar Al Baker, a légitársaság vezérigazgatója. Akbar Al Baker a budapesti járatnyitásról tartott sajtótájékoztatón az MTI kérdésére válaszolva elmondta, a gépek töltöttsége (load factor) jelenleg is nagyon magas, és további bővülésre számítanak, pontos számot azonban nem mondott. A heti négy járatot szeptembertől napi járatok váltják fel, és tervbe vették a széles törzsű gépek forgalomba állítását is a Budapest-Doha között. Szeptembertől közvetlen járat lehet Budapest és Doha között, a gépek nem fognak megállni Bukarest - Henri Coanda repülőtéren.
2011.01.18. 13:45
 
Eckstein-Kovács Péter független kongresszusi biztos kinevezését kéri
A Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ) elnöki posztjáért induló Eckstein Kovács Péter pártatlan kongresszusi biztos kinevezését kéri, mivel szerinte a kongresszus előkészítését végző Kovács Péter, az RMDSZ ügyvezető alelnöke nyíltan a vetélytárs Kelemen Hunor elnökjelöltségét támogatja. Eddig három személy jelezte, hogy a szövetség február 26-án kezdődő nagyváradi tisztújító kongresszusán a magát újra jelöltetni nem kívánó Markó Béla helyére pályázik: Kelemen Hunor kulturális és örökségvédelmi miniszter, Eckstein Kovács Péter volt RMDSZ-es szenátor - aki jelenleg Traian Basescu államfő kisebbségügyi tanácsadója -, valamint Olosz Gergely, a szövetség képviselőházi frakcióvezetője.
2011.01.18. 13:45
 
 
Nem kóros Geréb Ágnes elmeállapota a szakértő szerint
Az elmeorvosi szakértői vélemény szerint nem állapítható meg olyan kóros elmeállapot, amely azt indokolta volna, hogy rendkívüli helyzetben ne a szakmai ismereteinek megfelelően viselkedjen Geréb Ágnes. A Fővárosi Bíróságon kedden folytatódott a szülész-nőgyógyász és négy társa ellen indított büntetőper, amelyben négy otthonszülés miatt - egyebek mellett - foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés a vád. A tavaly júniusban kezdődött tárgyalások során októberben rendelték el a Geréb Ágnes elmeállapotára vonatkozó szakértői vizsgálatot.
2011.01.18. 13:30
 
MGYOSZ: az Új Széchenyi Terv alkalmas a kilábalás megalapozására
A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) szerint az Új Széchenyi Tervben (ÚSZT) megfogalmazott gazdaságfejlesztési irányok alkalmasak a kilábalás megalapozására, Magyarország új fejlődési pályára állítására. A munkaadói szervezet közleményében hangsúlyozta, hogy a tervben kiemelt hangsúlyt kap a foglalkoztatás növelése és a vállalkozásbarát gazdasági környezet megteremtése. Az MGYOSZ támogat minden olyan intézkedést, amely az általános európai törekvésekkel összhangban lehetővé teszi új munkahelyek létrehozását, a jelenlegi rendkívül alacsony foglalkoztatottsági ráta növelését.
2011.01.18. 13:30
 
 
Móri ügy: Kaiser Ede 16 év fegyházbüntetést kapott
Két évvel mérsékelte, tizenhat év szabadságvesztésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla Kaiser Edét rablások és más bűncselekmények miatt kedden; ezzel lezárult a perújítási eljárás, s így jogerőssé vált, hogy nem róható terhére a nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablás. A bíróság a keddi ítéletével mérsékelte a perújítási eljárás során kiszabott, 18 évben meghatározott fegyházbüntetés mértékét, ugyanakkor kizárta Kaiser Edét a feltételes szabadlábra bocsátás lehetőségéből.
2011.01.18. 13:30
 
 
Fehéroroszországban őrizetbe vettek egy volt elnökjelöltet
A fehérorosz fővárosban, Minszkben őrizetbe vettek egy újabb volt elnökjelöltet; Ivan Kulikov ügyében nyomozás folyik - jelentették be kedden a rendfenntartó szervek. A férfit hivatalosan nem vették fel a decemberi elnökválasztás jelöltjeinek listájára, mert nem tudta összeszedni az ehhez szükséges számú aláírást, s ezért kiszállt az elnökválasztási kampányból. Kulikov, a szoszni energetikai és nukleáris kutatóintézet laboratóriumának vezetője. Tyimofej Drancsuk, az Akadály fölött elnevezésű, bebörtönzöttek jogait védő szervezet társelnöke elmondta, hogy Kulikov lakásán, a Minszk közeli Szoszniban házkutatást tartottak. A férfit 72 órára őrizetbe vették.
2011.01.18. 13:30
 
 
Támogatják az EU-tagországok a magyar elnökség gazdasági programját
Ambiciózusnak minősítették és támogatásukról biztosították az Európai Bizottság tagjai és az Európai Unió tagországainak pénzügyminiszterei kedden Magyarország uniós elnökségi gazdasági programját. A miniszterek brüsszeli találkozóján Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter mutatta be a programot, kiemelve annak négy prioritását: a szorosabb gazdasági koordinációt hozó európai szemeszter elindítását, az úgynevezett gazdasági kormányzás megerősítését, a pénzügyi szolgáltatások és szabályozás megerősítését, valamint a tartós euróövezeti stabilitási mechanizmus megteremtését.
2011.01.18. 13:15
 
Czomba: stratégia cél a fiatalok foglalkoztatása
Amíg a fiatalok munkaerőpiaci helyzete nem javul, addig Magyarország nem juthat túl a válságon - mondta Czomba Sándor, a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatásért felelős államtitkára Gödöllőn. Az Európai Unió (EU) munkaügyi minisztereinek és államtitkárainak kétnapos informális ülését követő sajtótájékoztatón az államtitkár a két legfontosabb napirendről beszélt: az egyik stratégiai cél a fiatalok munkába állítása és a munkaerőpiacon való megtartása, a másik stratégia cél általában a munkahelyteremtés.
2011.01.18. 13:15
 
 
Országjáráson egyeztet a kórházak szerepéről az egészségügyi államtitkárság
Országjáró körútra indul csütörtökön a Nemzeti Erőforrás Minisztérium egészségügyi államtitkársága. A vezetői és szakmai szintű megbeszéléseken az önkormányzati fenntartású kórházak jövőbeni szerepéről esik majd szó, arról, milyen feladatokat tudnak vállalni a leendő nagytérségi ellátási rendszerben. Szócska Miklós államtitkár egy, a témában tartott önkormányzati konferencián arról beszélt, hogy az egészségügy átalakítását célzó Semmelweis terv a végső formáját akkor nyeri majd el, ha egyeztettek az önkormányzatok és az intézmények vezetőivel.
2011.01.18. 13:15
 
 
Hatvanmillió forintba került a www.kormany.hu portál
Hatvanmillió forint plusz áfába került az egységes kormányzati portál, a www.kormany.hu weboldal fejlesztése - közölte a kormányszóvivő egy keddi háttérbeszélgetésen. Nagy Anna hozzátette, a honlap havi működtetése hárommillió forintba kerül. A szóvivő emlékeztetett, a www.kormanyszovivo.hu rendszerének kialakítására korábban mintegy 200 millió forintot költöttek. Amíg a kormany.hu tesztüzemmódban működik - a tervek szerint még egy vagy két hónapig -, addig a kormanyszovivo.hu és a korábbi minisztériumi honlapok is megmaradnak. A tesztüzemmód végével azonban már csak az új portál lesz elérhető, és innen követhetők majd nyomon online például a kormányszóvivői sajtótájékoztatók is.
2011.01.18. 13:15
 
Jobbik: tisztázza a hatóság a szombati tragédiáról szóló híreket
A Jobbik felszólítja a belügyminisztert és az országos rendőrfőkapitányt, hogy tisztázzák a szombati diszkótragédia körüli híreket és hozzák nyilvánosságra, hogy pontosan mi történt - jelentette ki keddi budapesti sajtótájékoztatóján Volner János, az ellenzéki párt rendvédelmi kabinetének vezetője. A politikus szerint nagy a "homály" a szombati események körül. A budapesti West Balkán szórakozóhelyen meghalt három fiatal lány, amikor eddig ismeretlen okból pánik tört ki a tömegben. A zavaros hírek kapcsán Volner János példaként említette, hogy egyes sajtóhírek szerint késelés is történt a helyszínen szombaton éjjel, illetve hogy a szervezők az engedélyhez képest tízszer annyi vendéget engedtek be a szórakozóhelyre.
2011.01.18. 13:15
 
Gazeta Wyborcza: Lengyelország nem hallgathat Orbánnal kapcsolatban
A lengyel kormánynak a magyar médiatörvénnyel kapcsolatos vitában tanúsított visszafogottságáról írt a Gazeta Wyborcza című lengyel balliberális napilap. A német hírügynökség által szemlézett cikk szerint igaz, hogy a "régi" Európai Unió politikusai néha szégyenletes tartózkodással reagálnak saját bűneikre. Visszatartják bírálataikat a sajtószabadságot veszélyeztető Silvio Berlusconival szemben. Néha hangosan tiltakoznak - mint Nicolas Sarkozy a romák kiutasítása idején -, amikor Brüsszel az emberi jogok megsértését veti a szemükre. Ez olyan magatartás, amelyet megbélyegezni kell, nem pedig utánozni.
2011.01.18. 13:15
 
 
Az euró vásárlóértéke 22 százalékkal csökkent a bevezetés óta
Az euró vásárlóértéke 22 százalékkal csökkent a közös uniós pénz 1999-es bevezetése óta - mutatta ki az Allianz. A biztosítótársaság vizsgálatai szerint egy euró vásárlóértéke jelenleg 78 eurocent, a fizetőeszköz így a bevezetés óta 22 eurocentet veszített értékéből az euróövezeti átlagot tekintve. Az országonkénti eltérés az átlagtól jelentős, Németországban például 82 eurocentet ér egy euró, Franciaországban nagyjából 81-et, Olaszországban 76-ot, Spanyolországban pedig csupán 71 eurocent értékű árut vagy szolgáltatást lehet vásárolni egy euróból - ismertette a kutatást a Bild című német lap.
2011.01.18. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463[1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista