2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Navracsics: pártpolitikai mezőbe került a médiatörvény
Navracsics Tibor szerint a magyar médiatörvény belekerült abba a pártpolitikai mezőben zajló vitába, amely egész Európában a jobbközép és a baloldal között zajlik. A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter elmondta, a kabinet csütörtöki ülésén is téma volt a magyar EU-elnökségi program szerdai strasbourgi ismertetése, és a kormánytagok között egyetértés volt abban, hogy a magyar elnökségi program példátlan támogatásnak örvend, hiszen az Európai Parlamentben nem volt olyan frakció, amely ne biztosította volna támogatásáról azt.
2011.01.20. 15:30
 
Az európai szecesszió híres építészeinek "kerítéstárlata" az EU-elnökség jegyében
Art Nouveau címmel vasárnaptól látható Barcelonában, a Sagrada Família kerítésén az a fotótárlat, amely a magyar uniós elnökség alkalmából bemutatja Magyarország mellett Spanyolország és Belgium egy-egy híres építészét a szecesszió korából. Az utazó fotókiállítás először Barcelonában az Antoni Gaudí építette Sagrada Família templom körüli kerítésen vasárnaptól február végéig, majd Budapesten, a Nemzeti Múzeum kerítésén március 17-től április végéig, végül májusban Brüsszelben a Városi Park kerítésén lesz látható. Az Európai Unió elnökségét egymás után betöltő három ország egy-egy városának szembetűnő nevezetességeit, a szecesszió stílusában készült épületeit mutatja be Victor Horta brüsszeli, Antoni Gaudí barcelonai és Lechner Ödön budapesti alkotásain keresztül.
2011.01.20. 15:30
 
Romániának a schengeni csatlakozás az egyik fontos célkitűzése 2011-ben
Romániának továbbra is a schengeni övezethez való csatlakozás marad az egyik fontos célkitűzése 2011-ben - jelentette ki csütörtökön Traian Basescu román államfő a bukaresti nagykövetek előtt tartott beszédében, ismét elutasítva, hogy Romániát hátrányos megkülönböztetésben részesítsék. Basescu a bukaresti megbeszélésen megismételte országa álláspontját, miszerint be kell tartani azokat a szabályokat, amelyeket egy olyan, demokratikus államok alkotta szövetség fogadott el, mint amilyen az Európai Unió. A román államfő ezzel arra utalt, hogy Németország és Franciaország ellenzi Románia és Bulgária tavaszra tervezett schengeni csatlakozását, a korrupció elterjedtségére hivatkozva.
2011.01.20. 15:30
 
Ismét nagy emberáldozattal járó merényletek Irakban
Mintegy 50 ember halt meg csütörtökön Irakban pokolgépes robbanásokban. A szerkezeteket a síiták szent városába, Kerbelába vezető, zarándokok által használt út mentén helyezték el - közölték rendőrségi és kórházi források. A robbanások legalább 175 embert megsebesítettek. Az áldozatok száma folyamatosan emelkedik. A robbanószerkezeteket Kerbelától mintegy 20 kilométerre, két rendőri ellenőrző pont közelében helyezték el. A városba özönlenek a zarándokok az Arbain nevű ünnepre, amely a síiták által különösen tisztelt, a VII. században, csatában megölt Huszein imám halála miatti negyven napos gyász végét jelenti. A zarándokok gyakori célpontjai a rivális szunnita felekezethez tartozó szélsőségeseknek, illetve az al-Kaida terrorszervezetnek.
2011.01.20. 15:30
 
 
Kálnoki-Gyöngyössy: elvégeztem a feladatomat
"Úgy gondolom, hogy elvégeztem, amire hét hónappal ezelőtt vállalkoztam" - mondta el távozásának okairól az MTI-nek csütörtökön a lemondását szerdán benyújtó Kálnoki-Gyöngyössy Márton kultúráért felelős helyettes államtitkár. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium szerdán este tudatta az MTI-vel, hogy a tisztségét 2010. június 16-a óta betöltő Kálnoki-Gyöngyössy Márton beadta lemondását, melyet Réthelyi Miklós miniszter elfogadott. Mint a helyettes államtitkár az MTI-t tájékoztatta, miután a miniszterelnök kézhez veszi a lemondását, 15 napig látja még el feladatait.
2011.01.20. 15:30
 
 
Lapértesülés szerint Mourinho távozik a Real Madridtól
José Mourinho, a királyi futballgárda portugál edzője azon gondolkodik, hogy június végén feláll a Real Madrid kispadjáról - legalább is az As című spanyol sportnapilap szerint. Az újság internetes oldalán azzal magyarázza a tréner távozási szándékát, hogy szembekerült a klubvezetéssel, elsősorban is Jorge Valdano sportigazgatóval szakmai kérdésekben. Mourinho leginkább azt fogadta rosszul, ahogyan Valdano csatárszerzési igyekezetére reagált.
2011.01.20. 15:15
 
 
Alpesi sí Vk: hatalmas bukás a kitzbüheli lesiklóedzésen
Életmentő agyműtéten esett át Hans Grugger osztrák alpesi síző, aki a férfiak Világkupa-sorozatának csütörtöki, kitzbüheli lesikló edzésén bukott hatalmasat. A 29 éves versenyzőt súlyos fej- és mellkasi sérülésekkel szállították helikopterrel kórházba, ahol már túl is van az operáción. Állapotáról egyelőre nem adtak felvilágosítást. A pályafutása során négy Vk-futamot nyert síelő az úgynevezett Mausefallén, egy éles balkanyar utáni nagy ugratón veszítette el az egyensúlyát, s az esés következtében azonnal eszméletét vesztette. Markus Aigner, az Osztrák Sí Szövetség (ÖSV) szóvivője elmondta, a 29 éves sportolót a helyszínről mentőhelikopterrel szállították az innsbrucki kórházba.
2011.01.20. 15:15
 
 
Diszkótragédia: munkacsoport vizsgálja a jogszabály-módosítási lehetőségeket
Munkacsoportot hozott létre a kormány, amelynek január 31-ig ki kell dolgoznia egy jogszabály-módosítási javaslatot annak érdekében, hogy a jövőben megszűnjenek azok a kiskapuk, amelyek a szombati diszkótragédiához hasonló eseteket előidézhetik - közölte Navracsics Tibor a kabinet ülése után. A miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter elmondta: a vonatkozó európai irányelvet figyelembe véve is van lehetőség arra, hogy a kereskedelmi tevékenységet végzők esetében ne csupán bejelentési kötelezettség legyen, hanem engedélyezési eljárás is.
2011.01.20. 15:15
 
Nem mindegyik kistelepüléssel sikerült megegyeznie a Tettye Forrásháznak
A Tettye Forrásház Zrt. látja el a jövőben újabb hat, Pécs környéki kistelepülés vízszolgáltatását; Szalánta viszont nem fogadta el a baranyai megyeszékhely vízszolgáltatójának ajánlatát; a Tettye Zrt. korábban újabb vízkorlátozásra készült francia érdekeltségű elődje, a Pécsi Vízmű (PV) Zrt. százmilliós nagyságrendű tartozása miatt. Sándor Zsolt, a Tettye Forrásház Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy az eddig a Pécsi Vízművel szerződésben álló nyolc kistelepülés közül hatban meghozták a szükséges képviselő-testületi döntést a szolgáltatóváltásról, amelynek határideje csütörtökön járt le.
2011.01.20. 15:15
 
Megkezdődött az egészségügyi intézmények területi integrációja
Az egészségügyi intézmények területi integrációja már folyamatban van, a nagytérségi egészségügyi szervezés is elkezdődött, a fővárosban pedig akár már az év végéig megvalósulhat az önkormányzati működtetésű intézmények integrációja - mondta Pesti Imre, Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője és Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója egy budapesti rendezvényen, csütörtökön. Pesti Imre közölte, a tavaly év végén létrehozott Budapest Egészségközpont Zrt. feladata, hogy bizonyos tennivalókat központosítson.
2011.01.20. 15:15
 
Újabb tüntetés a tunéziai fővárosban
Folytatódnak a tüntetések a tunéziai fővárosban: csütörtökön mintegy ezren vonultak Tuniszban az eddigi uralkodó párt székháza elé, s a hadsereg figyelmeztető lövéseket adott le, hogy a tiltakozók ne próbáljanak átmászni a székház udvarát körülvevő falon - közölte egy jelen lévő tudósító. "A nép a kormány lemondását akarja" - skandálták a tüntetők, és "Nem félünk már tőletek, árulók", valamint "RCD, kifelé!" szövegű transzparenseket tartottak a magasba, az utóbbival a bukott Zin el-Abidin ben Ali elnök pártjára, az Alkotmányos Demokratikus Egyesülésre utalva.
2011.01.20. 15:15
 
NGM: Az államháztartás pénzforgalmi hiánya a GDP 3,2 százaléka volt 2010-ben
Az államháztartás központi - helyi önkormányzatok nélküli - alrendszerének pénzforgalmi egyenlege 2010-ben az előzetes adatoknak megfelelően 869,8 milliárd forintos deficittel zárt, ami a GDP 3,2 százaléka - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) csütörtökön a kormányzati portálon. Az előző, 2009. évben az államháztartás központi alrendszerének hiánya 924,8 milliárd forint volt, amely az előirányzat 142,1 százalékával volt egyenlő - áll az NGM közleményében.
2011.01.20. 15:00
 
Szankciókat sürget az EP Fehéroroszország ellen
Az Európai Parlament megszavazta azt az állásfoglalást, amely támogatja, hogy az Európai Unió a vízumkiadás megtagadásával, valamint a pénzeszközök befagyasztásával szankciókat szabjon ki a választási csalással vádolt fehéroroszországi tisztviselők, bírák és biztonsági tisztek ellen. Az intézkedések végrehajtását az EU a bebörtönzött ellenzéki vezetők szabadon bocsátásától tenné függővé. Az EP-képviselők elítélik a választások napján, a rendőrök és a titkosszolgálat által tanúsított brutalitást és indítványozzák az események nemzetközi és pártatlan kivizsgálását az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet segítségével. Ugyanakkor a nemzetközi normáknak megfelelő választások megszervezését kérik.
2011.01.20. 15:00
 
Kétszázmilliós pályázatot hirdetett a Külügyminisztérium
Kétszázmillió forintos keretösszeggel pályázatot hirdetett a Külügyminisztérium olyan civil szervezeteknek, amelyek a magyar EU-elnökség fő feladatainak jobb megismertetésére, illetve az unión belüli civil kapcsolatok erősítésére kérnek támogatást. A Magyar Közlöny csütörtöki számában megjelent felhívás szerint a támogatás célja a fiatalok - elsősorban a 18-35 éves korosztály - ismereteinek bővítése.
2011.01.20. 14:45
 
Két öcsödi férfit letartóztattak az eltűnt kunszentmártoni fiú ügyében
Két öcsödi férfit előzetes letartóztatásba helyeztek a tavaly ősszel eltűnt kunszentmártoni fiú ügyében indított nyomozás során - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel. Egy 17 éves kunszentmártoni fiatal eltűnését még 2010 októberében jelentették be a helyi rendőrkapitányságon, és ott közigazgatási eljárás keretében kezdték meg az ügy vizsgálatát - emlékeztetett a Szolnok megyei rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Szabó Zita őrnagy tájékoztatása szerint az eljárás alatt begyűjtött információkat elemezve felvetődött a gyanú, hogy a fiatalember bűncselekmény áldozata lett. Ezért a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés miatt indított nyomozást. A nyomozati cselekmények és az elsődleges szakértői vélemények tovább erősítették a gyanút.
2011.01.20. 14:45
 
Orbán Viktor segítségét kéri több kerületi polgármester
A miniszterelnök segítségét kérte levélben több kerületi polgármester a kereskedelmi tevékenység engedélyezési eljárásának szabályozásával kapcsolatban; a II., a VI., a VIII. és a XI. kerület fideszes vezetői közölték: Orbán Viktorhoz fordultak, hogy többé ne fordulhasson elő a szombati diszkótragédiához hasonló eset. A miniszterelnöknek írt levél másolatát csütörtökön juttatta el az MTI-hez a II. kerületi önkormányzat. Hassay Zsófia VI., Kocsis Máté VIII. és Hoffmann Tamás XI. kerületi polgármester egyebek mellett azt írta, hogy csatlakoznak Láng Zsolt II. kerületi polgármestertársuk kezdeményezéséhez, miszerint újra kellene gondolni a kereskedelmi tevékenységek hatósági engedélyezését.
2011.01.20. 14:45
 
Berlin szerint korai Románia és Bulgária schengeni csatlakozása
Egyelőre korai lenne Románia és Bulgária csatlakozása az Európai Unión belüli szabad mozgást lehetővé tevő schengeni övezethez - erősítette meg a berlini kormány álláspontját Thomas de Maiziere német belügyminiszter csütörtökön Gödöllőn. A politikus - aki az EU-tagállamok belügyi tárcavezetőinek nem hivatalos tanácskozásán vesz részt a magyar városban, s ennek keretében nyilatkozott néhány újságírónak - elismerte, hogy mind a bukaresti, mind a szófiai kormány hatalmas erőfeszítéseket tesz a belépéshez szükséges technikai követelmények teljesítésére.
2011.01.20. 14:45
 
Kolompár Orbán csak törvényes keretek között adja át hivatalát
Kolompár Orbán csak törvényes keretek között kívánja átadni az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) hivatalát Farkas Flóriánnak, a roma érdek-képviseleti szervezet újonnan megválasztott elnökének; a szervezet korábbi vezetője ezért arra a kéri a Lungo Drom elnökét, hogy csak pénteken, egy háromtagú munkacsoport közreműködésével, kezdjék meg az eljárást. Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselőt, a kisebbségi választásokon győztes Lungo Drom vezetőjét csütörtökön választotta elnökké az OCÖ új képviselő-testülete.
2011.01.20. 14:30
 
 
Orbán: a baloldal folyamatosan kritizálni fogja Magyarországot
Orbán Viktor szerint fel kell készülni arra, hogy a baloldal a következő fél évben folyamatosan kritizálni fogja Magyarországot a jobboldal kétharmados többsége miatt. A miniszterelnök az Európai Parlament honlapján közölt interjúban beszélt erről. Az európai parlamenti képviselőknek a magyar médiatörvénnyel kapcsolatos reakciói kapcsán azt mondta: sokkal rosszabbra számított, hálás, hogy a képviselők "végül is egy moderáltabb formáját választották véleményük kifejezésének". Kifejtette: Európában "teljesen ismeretlen és szokatlan helyzet uralkodik" Magyarországon, kétharmados többsége van egy politikai családnak, amilyen korábban talán Franciaországban volt Charles de Gaulle elnöksége alatt.
2011.01.20. 14:30
 
Tenisz, Australian Open: Ferrer könnyed győzelme
A hetedik helyen kiemelt spanyol David Ferrer három játszmában nyert az amerikai Michael Russell ellen a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság 2. fordulójának csütörtöki játéknapján. A 30.-ként rangsorolt brazil Thomaz Bellucci maratoni csatában kikapott a cseh Jen Hernychtől. A ciprusi Markosz Bagdatisz négy szettben verte a 2009-ben US Open-bajnok, és sérülés miatt hosszú időt kihagyó argentin Juan Martin del Potrót. Eredmények, 2. forduló (a 32 közé jutásért): férfiak: Ferrer (spanyol, 7.)-Russell (amerikai) 6:0, 6:1, 7:5, Bagdatisz (ciprusi, 21.)-Del Potro (argentin) 6:1, 6:3, 4:6, 6:3, Hernych (cseh)-Bellucci (brazil, 30.) 6:2, 6:7 (11-13), 6:4, 6:7 (3-7), 8:6.
2011.01.20. 14:15
 
Budapesten rendezik az EU és a fejlődő országok parlamenti közgyűlését
Megerősítette az Európai Parlamentnek (EP) az afrikai, a Karib-tenger menti és a csendes-óceáni térséggel (ACP) intézményes kapcsolatot tartó delegációjának elnöksége csütörtökön, hogy Budapesten rendezik a május közepén esedékes EP-ACP közgyűlést. Az elnökség csütörtökön Strasbourgban tárgyalt a témáról, miután Charles Goerens luxemburgi liberális képviselő kezdeményezte, hogy tiltakozásul a médiatörvény miatt helyezzék más helyszínre a közös parlamenti közgyűlést. Goerens csütörtökön az MTI-nek nyilatkozva elmondta, hogy az elnökségben arról is döntés született: ha a rendezvény közeledtével továbbra is fenntartások mutatkoznak a magyar jogszabállyal szemben, a testület azt "értésre fogja adni".
2011.01.20. 14:15
 
A Jobbik továbbra is ingyenessé tenné a BKV-t a tanköteles kor végéig
A Jobbik fenntartja korábbi javaslatát, hogy ingyenessé váljon a BKV a tanköteles korú fiataloknak és regisztrációs jegyet vezessenek be nyugdíjasok számára - hangsúlyozta csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján Staudt Gábor, az ellenzéki párt budapesti elnöke. A politikus hangsúlyozta: a BKV finanszírozásában mindenképpen szerepet kell vállalnia a kormánynak is, hiszen a BKV helyzete nem kizárólag budapesti kérdés. A Jobbik ugyanakkor továbbra is elutasítja a közlekedési vállalat bármely üzletágának privatizálását, mert az hosszú távon szerintük nem oldja meg a BKV problémáit.
2011.01.20. 14:15
 
 
Schmitt és Gasparovic nem ért egyet a nyelvtörvényről és a kettős állampolgárságról
Ivan Gasparovic szerint Szlovákia teljes egészében támogatja a magyar EU-elnökség programját és prioritásait. "A magyar elnökség kudarca Szlovákia kudarca is lenne, míg a magyar elnökség sikere Szlovákia sikere is lesz. Teljes mértékben támogatjuk Magyarországot" - jelentette ki a szlovák államfő, miután tárgyalásokat folytatott Schmitt Pál magyar köztársasági elnökkel. "A magyar EU-elnökség programjában egyetlen olyan pont sincs, amely ne érintené Szlovákiát" - jegyezte meg Schmitt, aki most első ízben tett hivatalos látogatást Szlovákiában. A magyar és a szlovák államfő ugyanakkor beismerte: eltérő a véleményük a szlovákiai államnyelvtörvényről, és a kettős állampolgárságról.
2011.01.20. 14:15
 
Járai: a fő célnak a bizalom és kiszámíthatóság erősítésének kell lennie
A magyar makrogazdasági számok nagyjából kedvezőek, de a befektetői megítélés továbbra is negatív, ezért a fő célnak a kiszámíthatóság és a bizalom erősítésének kell lennie a gazdaságpolitikában - mondta Járai Zsigmond, a Magyar Nemzeti Bank felügyelő bizottságának elnöke csütörtökön, a Hungarian Business Leaders Forum budapesti rendezvényén. Járai Zsigmond kiemelte: a leggyengébb láncszem most a bizalom és kiszámíthatóság hiánya. Az euróval kapcsolatban elmondta: optimista forgatókönyv szerint is legfeljebb 3-4 év múlva lehet a magyar euró-bevezetés céldátumának kijelöléséről beszélni.
2011.01.20. 14:15
 
Újabb sztrájk Görögországban
Csütörtökön 24 órás munkabeszüntetést tartanak a görög orvosok és fogorvosok is, tiltakozva az egészségügyben tervezett reformok miatt, a gyógyszerészek és az ügyvédek már szerda óta sztrájkolnak, és akciójuk még pénteken is tartani fog. A mostani demonstráció kiváltó oka hasonló ahhoz, mint amikor tavaly a fuvarozók szüntették be jó néhány napra a munkát, komoly ellátási zavarokat okozva az országban. A kormány most is lazítani tervezi az eddig meglehetősen zárt szakmákban a munkavállalás szabályozását. Ilyen például a teherautósofőrök, az orvosok, a gyógyszerészek, az ügyvédek, az építészek, jegyzők szakmája, amelyeket eddig csak igen szigorú feltételekkel lehetett űzni.
2011.01.20. 14:15
 
 
Gazdag felhozatal a Sundance Filmfesztiválon
Az eddigi leggazdagabb filmes programmal nyílik meg csütörtökön az utahi Park Cityben a világ egyik legjelentősebb független filmes fesztiválja - közölték a 27. Sundance Filmfesztivál szervezői. A január 30-ig tartó független nemzetközi filmmustrán 29 ország mintegy 120 filmjét vetítik. Ebből 40 film elsőfilmes alkotó produkciója, 95 pedig világpremier. Mint a szervezők elmondták, az alkotók rekordszámú filmmel jelentkeztek a független filmesek Mekkájának tartott fesztiválra.
2011.01.20. 14:15
 
Transparency International: a korrupció továbbra is komoly probléma az unióban
A korrupció még mindig komoly problémát okoz az unióban, ezért fontos, hogy az ellene folytatott küzdelem szerves része legyen az EU szakpolitikáinak - mondta Jana Mittermaier, a Transparency International (TI) brüsszeli uniós irodájának vezetője Budapesten. A TI azt követően tartott sajtótájékoztatót, hogy a Külügyminisztériumban átadták ajánlásaikat a magyar elnökségnek. Jana Mittermaier üdvözölte, hogy a minisztériumban meghallgatták a javaslataikat. Felvetéseik közül egyebek mellett kiemelte, hogy vizsgálják felül azt a jogszabályt, amely arról rendelkezik, hogy biztosítani kell az uniós intézményeik dokumentumainak nyilvánosságát, és el kell érni, hogy a polgárok valóban megismerhessék a nevükben meghozott döntések hátterét.
2011.01.20. 14:00
 
Australian Open: Nalbandian kiesett
David Nalbandian kiesett a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi versenyéből: az argentin játékos két játszma elvesztése után "fáradtságára" hivatkozva feladta a litván Ricardas Berankis elleni csütörtöki mérkőzését. Az esélyesek közül biztosan nyert a negyedik helyen kiemelt svéd Robin Söderling és az ötödiken rangsorolt brit Andy Murray.
2011.01.20. 14:00
 
Balog Zoltán: az előző OCÖ lejáratta a cigányságot
Balog Zoltán államtitkár szerint az előző Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) lejáratta a magyarországi cigányságot, ezért a testület első és legfontosabb feladata, hogy visszanyerje hitelét. A társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár az OCÖ alakuló ülését követően, a grémium előtt a testület elmúlt nyolc év politikájára és arra utalva, hogy a volt elnök, Kolompár Orbán bírósági tárgyalása miatt nem vett részt az alakuló ülésen, úgy fogalmazott: olyan korszak zárul le, amelyre senki nem lehet büszke, inkább szégyenkezni kell, mert az előző testület lejáratta a cigányságot. "Ki kell értékelni az elmúlt nyolc évet, hogy a hibákból tanuljunk, a bűnösöket, ha vannak, el kell számoltatni" - mondta.
2011.01.20. 14:00
 
Nem találtak robbanószerkezetet a Pesti Központi Kerületi Bíróságon
Befejezték a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) épületének átvizsgálását csütörtök délután, a tűzszerészek nem találtak robbanószerkezetet - közölte Sagyibó Melinda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. A bejelentés a PKKB-ra érkezett telefonon nem sokkal 9 óra után, utána kezdték meg az épület átvizsgálását. A bíróság tájékoztatása szerint az épületet nem kellett kiüríteni, a tárgyalások zavartalanul folytatódtak.
2011.01.20. 14:00
 
Borult, felhős idő lesz, 1-4 fok várható
Pénteken az ország nagy részén erősen felhős vagy borult lesz az ég, de az északi, északnyugati területeken szakadozottabb lesz a felhőzet, és ott napsütésre is számíthatunk. Eleinte az ország középső és keleti tájain, majd az éjszaka második felétől már csak délen, délkeleten várható havas eső, hó, majd egyre inkább havazás. Az északi szél a középső területek kivételével megerősödik, pénteken a Dunántúlon helyenként viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0, -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 1, 4 fok között alakul.
2011.01.20. 13:45
 
 
Eladó Gábor Zsazsa 26 szobás palotája
Huszonnyolcmillió dollárért (5,67 milliárd forintért) kínálja eladásra Gábor Zsazsa és férje Los Angeles-i házukat, amelyben egykor még Elvis Presley is lakott. A magyar származású világsztárnak a fényűző Bel Air negyedben lévő otthonát hajdan Howard Hughes milliárdos iparmágnás építtette - közölte John Blanchette, a színésznő szóvivője. Presley akkoriban lakta a hegyoldalba épült, 26 szobás, úszómedencés "kastélyt", amikor Los Angelesben forgatott filmekben játszott. A 93 esztendős Zsazsa és férje, a 67 éves Frédéric von Anhalt német herceg szerint azért döntöttek a 740 négyzetméteres ház eladása mellett, mert most is csupán két szobát használnak, a többi helyiséget zárva tartják.
2011.01.20. 13:45
 
Az euróövezetnek Marshall-tervre van szüksége Merkel tanácsadója szerint
Az Európai Uniónak egy "EU Marshall-tervet" kellene készítenie az adóssághegyeket nyögő tagországok számára - állítja a Handelsblatt csütörtöki online-kiadásában egy német közgazdász, Angela Merkel kormányának gazdasági tanácsadója. Peter Bofinger szerint az euróválsággal csak átfogó problémamegoldó megközelítés veheti fel a harcot. A Marshall-terv, a második világháború utáni nemzetközi segélyprogram, meghirdetőjéről, George C. Marshall amerikai külügyminiszterről kapta nevét. 1948. április 3-a és 1952. június 30-a között a résztvevő 16 európai ország - akkori árakon - összesen mintegy 14 milliárd dollárnyi segélyt, kisebb részben hitelt kapott, elsősorban amerikai áru formájában.
2011.01.20. 13:30
 
 
Az iPadeken is elérhető lesz a cenzúrázatlan Playboy
A Playboy férfimagazin régi és új számai is elérhetőek lesznek cenzúrázatlanul az Apple táblagépein márciustól. A szex és erotika világát hosszú időn át sikerült távol tartania az iPhone-októl és iPadoktól Steve Jobsnak, az Apple vezetőjének. Az áttörést végül Hugh Hefnernek, a Playboy alapítójának magazinja érte el. A lap cenzúrázatlanul kerül majd az iPadekre - jelentette be egy Twitter-üzenetben a 84 éves erotikacsászár. Az Apple sokáig igyekezett "családbarát" szolgáltatásokat nyújtani, ellentétben a konkurens platformokkal, amelyeken eddig is elérhetőek voltak erotikus és pornográf tartalmak.
2011.01.20. 13:30
 
 
Móri per: Hajdú László 15 év fegyházbüntetést kapott
Jogerősen 15 év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Ítélőtábla a móri bankrablással korábban összefüggésbe hozott Hajdú Lászlót megismételt büntetőperében; a férfit kizárta a bíróság a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből. A bíróság indoklásában utalt arra, hogy korábban az ítélőtábla új eljárást írt elő azzal, hogy minden körülményt vizsgáljon meg az elsőfokú bíróság a móri vádpontot illetően. A Fővárosi Bíróság 2008. októberében felmentette Hajdú Lászlót a nyolc halálos áldozatot eredményező móri bankrablás vádja alól, ugyanakkor más bűncselekmények miatt 17 év szabadságvesztésre ítélte. A Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön két évvel enyhítette a megismételt eljárásban kiszabott szabadságvesztés mértékét.
2011.01.20. 13:30
 
 
Salamon László: nincs szó teljes abortusztilalomról az új alkotmányban
Nem járna az abortusz teljes tilalmával, ha bekerülne az új alkotmányba az emberi élet fogantatással kezdődő védelme - mondta a kereszténydemokrata Salamon László, a parlament alkotmány-előkészítő eseti bizottságának elnöke egy konferencián. A rendezvényen az akadémia elnöke azt hangsúlyozta, hogy most van lehetőség a végleges alkotmány megalkotására. Az Salamon László szerint is kétségtelen, hogy ha bekerül az új alaptörvénybe az a rendelkezés, amely szerint minden ember életét, fogantatásától kezdve védelem illeti meg, akkor a magzati élet feletti döntés a továbbiakban megszűnne puszta önrendelkezési kérdés lenni.
2011.01.20. 13:30
 
Transparency International: a korrupció továbbra is probléma az unióban
A korrupció még mindig komoly problémát okoz az unióban, ezért fontos, hogy az ellene folytatott küzdelem szerves része legyen az EU szakpolitikáinak - mondta Jana Mittermaier, a Transparency International (TI) brüsszeli uniós irodájának vezetője Budapesten. A TI azt követően tartott sajtótájékoztatót, hogy a Külügyminisztériumban átadták ajánlásaikat a soros magyar uniós elnökségnek. Jana Mittermaier üdvözölte, hogy a minisztériumban meghallgatták a Magyarországnak és az egész uniónak szóló javaslataikat. Földes Ádám, a TI magyarországi tagozatának vezetője kijelentette: átfogó, európai korrupcióellenes stratégiát kell kidolgozni.
2011.01.20. 13:30
 
Megkezdődött az egészségügyi intézmények területi integrációja
Az egészségügyi intézmények területi integrációja már folyamatban van, a nagytérségi egészségügyi szervezés is elindult, a fővárosban pedig akár már az év végéig megvalósulhat az önkormányzati működtetésű intézmények integrációja; erről Pesti Imre, Budapest Főváros Kormányhivatalának vezetője és Velkey György, a Bethesda Gyermekkórház főigazgatója beszélt egy rendezvényen. Pesti Imre elmondta, a tavaly év végén létrehozott Budapest Egészségközpont Zrt., amely már megkezdte működését, feladata, hogy bizonyos tennivalókat központosítson, és egyfajta integráció elinduljon. A tervek szerint az év végére megvalósulhat a főváros által működtetett egészségügyi intézmények integrációja - mondta.
2011.01.20. 13:30
 
 
Jogerősen elítélték a Prikkel-házaspár gyilkosait
Jogerősen elítélték a Prikkel-házaspár gyilkosait; a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön kihirdetett másodfokú határozatában több emberen, nyereségvágyból, előre kitervelten elkövetett emberölés miatt idősebb Németh Józsefet tettesként életfogytiglannal sújtotta, a fiát bűnsegédként 18 éves fegyházbüntetéssel. A szóbeli indoklás szerint ifj. Németh József 10 millió forintos kölcsönt vett fel Prikkeléktől, ám a tőke- és kamattörlesztéssel késlekedett, emiatt a fiú 2006. december 29-én mezőszilasi otthonukba csalta a házaspárt, ahol apja baseballütővel agyonverte a két sértettet, majd a holttesteket elégették.
2011.01.20. 13:30
 
Robbantások egy kelet-ukrajnai városban
Két robbanás rázta meg csütörtökön a kelet-ukrajnai Makijivka városát, s bár senki sem sérült meg, az ismeretlen támadók további robbantásokat helyeztek kilátásba - közölte a helyi rendőrség. A város a Donyeck-medencében található, 700 kilométerre délkeletre az ukrán fővárostól, Kijevtől. Az ukrán belügyminisztérium tájékoztatása szerint az elkövetők a helyszínen egy írásos figyelmeztetést hagytak hátra, amelyben pénz követelnek, s azzal fenyegetőznek, hogy ha nem teljesítik követelésüket, helyi idő szerint 17 órakor öt további robbantást követnek el.
2011.01.20. 13:30
 
Szlovákia teljes mértékben támogatja a magyar EU-elnökséget
Ivan Gasparovic szerint Szlovákia teljes egészében támogatja a magyar EU-elnökség programját és prioritásait. "A magyar elnökség kudarca Szlovákia kudarca is lenne, míg a magyar elnökség sikere Szlovákia sikere is lesz. Teljes mértékben támogatjuk Magyarországot" - jelentette ki a szlovák államfő csütörtökön a sajtónak, miután tárgyalásokat folytatott Schmitt Pál magyar köztársasági elnökkel. Mindkét politikus fontosnak, nyitottnak és pragmatikusnak minősítette a tárgyalásokat.
2011.01.20. 13:30
 
 
Hadat üzent a lenge női öltözködésnek egy orosz egyházi vezető
Dress code, vagyis öltözködési előírások bevezetését javasolta Vszevolod Csaplin orosz ortodox egyházi vezető, a tömegkapcsolati ügyekkel foglalkozó szinódusi osztály vezetője. A főesperes elsősorban a fiatal lányok általa erkölcstelennek tekintett ruházkodása, a miniszoknyák és a hasat szabadon hagyó nyári pólók ellen emelt szót, és javaslata hatalmas vitát váltott ki. A jogvédők válasza az volt, hogy az egyház képviselőinek is meg kellene tiltani, hogy a nyilvánosság előtt hosszú, fekete ruhájukban jelenjenek meg. Az általános vélemény pedig az volt, hogy a nők öltözködésébe nem szólhat bele senki, egy világi államban pedig az egyház képviselőinek végképp nincs joga ilyesmihez.
2011.01.20. 13:15
 
Márciusig 1.100 milliárd forint értékű pályázatot hirdet meg az NFM
Márciusig 1.100 milliárd forint összegű Európai Uniós pályázatot hirdet meg a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) az Új Széchenyi Terv keretében, majd az év további részében 900 milliárd összegű pályázatot - mondta Fellegi Tamás, a tárca vezetője a Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetségének csütörtöki budapesti rendezvényén. Kifejtette: az első ütemben, márciusig 93 pályázatot hirdetetnek meg. Elmondta azt is, hogy a pályázati rendszer egyszerűbb és átláthatóbb lesz. Lerövidül a pályázatok bírálati ideje, egyszerűsödik a hiánypótlás, s a pályázat egyfordulós lesz - tette hozzá.
2011.01.20. 13:15
 
 
Pert nyert az origo.hu: nyilvános az MVM őrző-védő szerződése
Pert nyert a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) és az origo.hu a Magyar Villamos Művek Zrt.(MVM) ellen, így nyilvános az MVM őrző-védő szerződése - közölte a TASZ csütörtökön az MTI-vel. Az Origo.hu újságírója a TASZ segítségével perelte be a Magyar Villamos Műveket, mert a társaság nem engedte megismerni a Pintér Sándor belügyminiszter volt biztonsági cégével (CBSZ Zrt.) kötött szerződésének adatait. A felperes augusztusban fordult a Magyar Villamos Művek Zrt.-hez azzal a kéréssel, hogy küldje el neki a társaság ingatlanjainak őrzés-védelmére kötött szerződéseket.
2011.01.20. 13:15
 
 
Farkas Flórián lett az OCÖ elnöke
Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselőt, a kisebbségi választások győztes szervezetének, a Lungo Dromnak a vezetőjét választotta elnöknek az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) új képviselő-testülete csütörtöki budapesti alakuló ülésén. Az 53 tagú testület megjelent 52 képviselője a mandátumátvétel után tartott zárt alakuló ülésen egyedüli jelöltként, ellenszavazat és tartózkodás nélkül választotta meg vezetőnek Farkas Flóriánt. A testületben a január 9-i elektori voksolás eredményeként a Lungo Drom kapott többséget, és 37 képviselőt delegálhatott, míg a rivális szervezet, az OCÖ-t eddig irányító Kolompár Orbán vezette Magyarországi Cigányok Országos Fóruma (MCF) 16 mandátumot szerzett.
2011.01.20. 13:15
 
Több rendőri feladat, kevesebb baleset Pest megyében
Több mint tíz százalékkal csökkent tavaly a személyi sérüléssel járó balesetek száma Pest megyében, ahol az előző évhez képest harminccal kevesebben vesztették életüket az utakon - közölte a rendőrség csütörtökön az MTI-vel. A napokban elkészült, a régió közlekedésbiztonsági helyzetét áttekintő összegzés szerint a 2010. évi megyei baleseti statisztika egyértelmű javulást mutat, annak ellenére is, hogy a főkapitányságnak 187 település közrendjét kell fenntartania - mondta Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.01.20. 13:15
 
 
Tabajdi: nem a magyar népet érte bírálat Strasbourgban
Orbán Viktor "állításával ellentétben nem a magyar népet vagy Magyarországot érte bírálat az Európai Parlament tegnapi ülésén" - vélte közleményében Tabajdi Csaba, az MSZP európai parlamenti delegációjának vezetője. A kormányfő strasbourgi "szereplését" értékelve Tabajdi úgy fogalmazott: "a fagyos fogadtatás neki és a kormánya által képviselt antidemokratikus politikának, a gazdasági populizmusnak és az európai alapértékekkel ellentétes médiatörvénynek szólt". "Ha Orbán Viktor valóban Magyarország becsületét és hírnevét szeretné védelmezni, akkor ezeken az elemeken sürgősen változtatnia kellene" - tette hozzá.
2011.01.20. 13:15
 
 
Meryl Streep a brit parlamentben készül Thatcher szerepére
Meryl Streep a brit parlamentben készül a néhai Margaret Thatcher szerepére. Az Oscar-díjas színésznő szerdán a jelenlegi kormányfő és a képviselők vitáját hallgatta végig az alsóházban. A 61 esztendős Streep a The Iron Lady (A Vaslady) című filmben játssza majd Nagy-Britannia egyetlen női miniszterelnökének szerepét. Thatcher 1979-től egy évtizeden át töltötte be a brit kormányfő tisztét. A produkció felidézi az 1982-es falklandi válságot, amelynek megoldása 1983-ban hozzásegítette a konzervatív pártot vezető Thatchert újraválasztásához.
2011.01.20. 13:00
 
 
Vasárnap szenteli fel Erdő Péter a Mátyás-templom harangjait
Vasárnap ünnepi szentmise elején áldja meg Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek a Mátyás-templom újonnan öntött, valamint felújított régi harangjait. A szertartáson megszólal majd a templom legkisebb új harangja, a Szent Margit-harang - közölte a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia. Tavaly december 16-án érkezett meg a négy új harang a budavári Mátyás-templomba a németországi Passauból, ahol áthangolták és megtisztították a templom két régi harangját is. Nagy Gábor Tamás (Fidesz) I. kerületi polgármester az akkor tartott sajtótájékoztatón elmondta, hogy a Norvég Alap támogatásával pótolják a második világháborúban elpusztult, illetve az évtizedek alatt megrongálódott harangokat.
2011.01.20. 13:00
 
Az LMP 13 uniós feladatra hívta fel a figyelmet
Tizenhárom pontból álló ajánlást készítettek az LMP szakértői az Európai Parlament zöld frakciójával közösen, összegezve azokat a célokat, amelyek elérésére véleményük szerint Magyarországnak törekednie kellene a következő fél évben - mondta el csütörtöki, Tordai Bence választmányi szóvivővel közösen tartott sajtótájékoztatóján Jávor Benedek. Az ellenzéki politikus, aki hangsúlyozta, hogy szeretnék, ha sikeres lenne a soros magyar elnökség, azt mondta, hogy az általuk leírt program jelentheti Európa és benne Magyarország számára a jövőt.
2011.01.20. 13:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456[1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista