2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Razziák lesznek a Pest megyei szórakozóhelyeken
Átfogó rendőri ellenőrzésre számíthatnak a közeljövőben Pest megye számos szórakozóhelyén - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Kovács Viktória az Országos Rendőr-főkapitányság által kiadott, a West Balkánban történt tragikus esettel összefüggő intézkedési terv kapcsán el mondta: a legnagyobb, 1,2 milliós lélekszámú Pest megyében is akcióba lendülnek a rendőrök. A szóvivő szerint előzetes felmérés alapján döntenek majd arról, hogy melyik szórakozóhelyeket ellenőrzik, de sem a helyszínekről, sem az akciótervnek megfelelően tartandó razziák időpontjáról és mélységéről nem közölnek részleteket.
2011.01.21. 14:45
 
 
WikiLeaks: Svédország követelte Bagdadtól a menekültek visszafogadását
A stockholmi kormány nyomás alá helyezte Irakot 2007-ben, hogy fogadja vissza Svédországból azokat az iraki menekülteket, akiknek elutasították a letelepedési kérelmét - derül ki egy pénteken nyilvánosságra hozott WikiLeaks-dokumentumból. A 2007 szeptemberében Bagdadból keltezett sürgönyben az amerikai nagykövet arról számolt be, hogy Carl Bildt és Tobias Billström svéd miniszterek nyomás alá helyezték az iraki kormányt, hogy kössön Svédországgal államközi megállapodást a kiutasított menedékkérők visszafogadásáról. A hír felháborodást keltett svéd politikai körökben, mert Carl Bildt külügyminiszter lépésével beavatkozott a menedékkérelmeket elbíráló hatóság illetékességébe.
2011.01.21. 14:45
 
NFM: a kormány támogatja a szegedi szuperlézer programot
A kormány az Új Széchenyi Terv keretében támogatja a Szegeden megvalósuló szuperlézer programot - mondta az MTI-nek Molnár Ágnes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkára. Az Extreme Light Infrastructure (ELI) európai uniós program a világon jelenleg létező legnagyobb lézernél ezerszer nagyobb teljesítménysűrűségű kutató szuperlézer megépítését célozza, amely az összeurópai érdekeltségű kutatási infrastruktúrák stratégiai tervében szereplő 44 nagyberendezés egyike lenne. Az ELI nemzetközi irányító bizottságának 2009. október elsejei döntése értelmében a lézerberendezést három helyszínen - Prágában, Szegeden és Bukarestben - építik meg.
2011.01.21. 14:30
 
 
Február 7-én mutatják be az új Forma-1-es Virgint
Az idei első, valenciai tesztelés után február 7-én mutatják be a Marussia-Virgin Forma-1-es istálló 2011-es versenyautóját. A Londonban sorra kerülő prezentációig a pilóták nem is próbálhatják ki az MVR 02 kódjelű kocsit, így a február 1. és 3. között sorra kerülő spanyolországi gyakorláson a német Timo Glock és az újonc belga Jerome D'Ambrosio a korábbi modellel vesz részt. A Virgin csapat tavaly teljesítette első versenyszezonját, de a 19 futam egyikén sem sikerült pontot szereznie. A Forma-1-es szezon március 13-án, Bahreinben kezdődik.
2011.01.21. 14:30
 
Orosz-afgán gazdasági együttműködési megállapodás
Dmitrij Medvegyev orosz és Hamid Karzai afganisztáni államfő moszkvai megbeszélését követően kereskedelmi-gazdasági együttműködési megállapodást írtak alá és a két elnök közös nyilatkozatot fogadott el. A megállapodás egyebek mellett előirányozza egy kormányközi vegyes bizottság létrehozását. Medvegyev a találkozót követő sajtóértekezleten hangsúlyozta: Oroszország teljesíteni szándékozik az Afganisztán támogatásával kapcsolatban vállalt kötelezettségeit. Moszkva fellép azért, hogy Afganisztán az eddiginél szorosabban integrálódjon a térség ügyeiben, és bővíteni szándékozik az együttműködést a közeli szomszéddal.
2011.01.21. 14:15
 
Saját monitoring rendszert állít fel a Jobbik
A Jobbik szerint felháborító, hogy az Orbán-kormány is folytatja elődei gyakorlatát és tanácsadói szerződések átláthatatlan rendszerén keresztül "közpénzeket szivattyúz át baráti zsebekbe" - jelentette ki Z. Kárpát Dániel pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus példaként említette a Navracsics Tibor vezette Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium (KIM) esetét, ahol jelenleg a miniszter unokaöccse, korábban pedig felesége is megbízásokat teljesített. "A teljesen és tökéletesen független - és ezt nagy idézőjelben kell érteni - Nézőpont Intézet rendszeres megbízással pedig több tízmillió forint közpénz költhet el, pályáztatás, ellenőrzés és mindenféle monitoring nélkül" - hangzott el.
2011.01.21. 14:15
 
A folyamatos alulfinanszírozottság látszik a MÁV-csoport működésén
A folyamatos alulfinanszírozottság látszik a MÁV-csoport működésén - mondta Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója pénteken a MÁV Zrt. 2002-2010. közötti döntéseinek vizsgálatára létrehozott parlamenti vizsgálóbizottság ülésén. A vizsgáló bizottság áttekintette hogyan alakult a MÁV-csoport gazdálkodása 2002-2010 között, illetve meghallgatta az Állami Számvevőszék képviselőjének szóbeli kiegészítését a vasúti közlekedés korszerűsítésének ellenőrzéséről szóló korábbi jelentéshez. Szarvas Ferenc kiemelte: a vizsgált nyolc év veszteségei az alulfinanszírozottság miatt alakultak ki, a vasúttársaság még az amortizáció szintjén sem tudta végrehajtani beruházásait.
2011.01.21. 14:15
 
 
A feltörekvő országok a legoptimistábbak, Magyarország a sereghajtók között
A feltörekvő országok lakói sokkal bizakodóbbak a gazdasági kibontakozást illetően, mint a fejlettebb államok polgárai - derül ki az Ipsos közvélemény-kutató intézet felméréséből, amit a január 26-30. között Davosban tartandó világgazdasági fórumra készített. Az összeállítás szerint a brazilok bíznak a legjobban abban, hogy gazdaságuk fél év múlva jobb állapotban lesz, mint most: a megkérdezettek 78 százaléka véli így. Ugyanez az arány mindössze 4 százalék Franciaországban - a legalacsonyabb a felmért 24 országban. Magyarország is a sereghajtók között van Japánnal és Nagy-Britanniával egyetemben.
2011.01.21. 14:15
 
A finn miniszterelnök ellenzi euróövezeti kötvények kibocsátását
Finnország ellenzi közös euróövezeti kötvények kibocsátását, mivel az arra kényszerítené az erősebb euróövezeti államokat, hogy a tékozló államokkal együtt cipeljék azok terheit - mondta Mari Kiviniemi finn miniszterelnök pénteken, a Sky News brit tv-csatornának adott interjúban. "Ez nagyon rossz ötlet. Erősen ellenezzük a közös euróövezeti kötvények kibocsátását" - jelentette ki. Az Európai Pénzügyi Stabilitási Eszközről (EFSF) szólva elmondta: Finnország nem támogatja méretének növelését, de kész tárgyalni arról, milyen eszközökkel lehetne az általa ténylegesen kölcsönözhető összeget megemelni.
2011.01.21. 14:00
 
 
Agassi a tenisz Hírességek Csarnokában
A korábbi világelső, nyolcszoros Grand Slam-győztes Andre Agassit beválasztották a tenisz Hírességek Csarnokába. A 40 éves amerikai játékost hivatalos július 9-én Newportban iktatják be a tagok sorába, s csatlakozik feleségéhez, a német Steffi Grafhoz, aki 2004-ben került a Hall of Fame-be. Agassi 1986-ban, 16 évesen debütált a profik között, s első GS-tornáját Wimbledonban nyerte 1992-ben. 1997-ig karrierje töretlenül ívelt fel, 1994-ben a US Open, 1995-ben pedig az Australian Open bajnoki címét hódította el. Ugyanebben az esztendőben Davis Kupát nyert az amerikai csapattal, s 1996-ban olimpiai bajnoki címet szerzett egyesben Atlantában.
2011.01.21. 14:00
 
Petykó Zoltán: szakítani kell a régi gazdaságpolitikával
Az új kormány új gazdaságpolitikát fog megvalósítani, erős brüsszeli kötöttség mellett, mely kiemelten fogja támogatni a kis- és közepes vállalkozásokat, amitől a foglalkoztatás bővítését, a GDP növekedését várjuk - mondta Petykó Zoltán, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség elnöke pénteken Lajosmizsén. Új gazdaságpolitika, új társadalompolitika kell, valamint meg kell változtatni az operatív programokon belül a lehetőségeinket - mondta a fejlesztési ügynökség elnöke a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara évadnyitóján, ahol az Új Széchenyi Terv fontosabb elemeit ismertette előadásában.
2011.01.21. 14:00
 
 
Újra kinyit néhány magyar sípálya
Újra kinyit néhány sípálya Magyarországon: az eplényi Síaréna mellett az érdeklődők péntektől a Kékestető egyik lejtőjét, szombattól pedig a mátraszentistváni Sípark pályáit is használhatják. A hét végén azokon a helyeken lehet síelni, ahol vannak hóágyúk. Folyamatosan nyitva tart az eplényi Síaréna, itt működik az ország egyetlen négyüléses sífelvonója. Péntek reggel megnyitották az egyik lejtőt Kékestetőn, szombattól már a mátraszentistváni Sípark néhány pályáját is lehet használni - közölte a SíTV internetes oldala az MTI-vel.
2011.01.21. 14:00
 
 
Meghosszabbították Geréb Ágnes házi őrizetét
A Pesti Központi Kerületi Bíróság legfeljebb két hónappal meghosszabbította Geréb Ágnes házi őrizetét. A szülész-nőgyógyászt tavaly októberben állították elő, miután az általa vezetett születésházban egy szülés során komplikációk léptek fel, és a kiérkező mentőknek az újszülöttet újra kellett éleszteniük. Geréb Ágnes házi őrizetének meghosszabbítását gondatlan veszélyeztetés vétsége és más bűncselekmény miatt a IX. Kerületi Ügyészség indítványozta, mivel fennáll a bűnismétlés veszélye. A bíróság az ügyészi indítványt megalapozottnak találta - írták. A bíróság szerdai, nem jogerős végzése szerint a szülés-nőgyógyász legfeljebb március 21-ig lesz házi őrizetben.
2011.01.21. 14:00
 
 
Sorozatos jogsértések vezettek a tragédiához a West Balkánban
Sok szabálytalanságot tárt fel a Budapesti Rendőr-főkapitányság a West Balkánnal kapcsolatban - olvasható a rendőrség honlapján. A közlemény szerint a West Balkánt bérlő gazdasági társaságnak és a buli szervezőinek sorozatos jogsértései vezettek a három lány szombat esti halálához. A szórakozóhely tulajdonosai január 15-re úgy adták bérbe a helyet egy vállalkozásnak, hogy tisztában voltak azzal, hogy a helyszín építési területnek minősül. Ráadásul mind a bérbe adó, mind a bérbe vevő cég irányítói tudtak arról, hogy a szórakozóhely - biztonságosan kiüríthetően - 307 fő befogadására alkalmas; ennek ellenére a rendezvényre 4200, beléptetéshez szükséges karszalagot rendeltek meg.
2011.01.21. 14:00
 
 
Beiktatták Lukasenkát, a nyugati diplomaták bojkottálták a ceremóniát
Újra beiktatták hivatalába csütörtökön Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnököt, aki elsöprő győzelmet aratott a decemberi elnökválasztáson; az ünnepélyes aktust bojkottálták azoknak a nyugati országoknak a nagykövetei, amelyek bírálták a választás lebonyolítását, és követelték a szavazás utáni tiltakozásokon őrizetbe vett ellenzéki vezetők szabadon engedését. A beiktatási ceremónia előtt a központi választási bizottság elnöke, Lidzija Jermosina az hangoztatta, hogy Lukasenkát a nép akaratával választották Fehéroroszország elnökéve, és a polgárok szabad és demokratikus választáson döntöttek róla.
2011.01.21. 14:00
 
Románia elutasítja a schengeni csatlakozásról szóló francia kifogásokat
Románia elutasítja Laurent Wauquiez, a francia kormány uniós ügyekért felelős miniszterének kijelentését, miszerint Románia schengeni csatlakozása biztonsági fenyegetést jelent - olvasható a román külügyminisztérium közleményében. A szaktárca szerint nincs valóságalapja ennek a félelemnek, s Romániába meghívta a francia minisztert, hogy a helyszínen, közvetlenül tájékozódjon a valós helyzetről. Joseph Daul, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetőjeBukarestben azon meggyőződését fejezte ki, hogy az EPP frakciójának többsége támogatni fogja Románia schengeni csatlakozását, ha Bukarest valóban teljesítette a technikai feltételeket.
2011.01.21. 14:00
 
A folyamatos alulfinanszírozottság látszik a MÁV-csoport működésén
A folyamatos alulfinanszírozottság látszik a MÁV-csoport működésén - mondta Szarvas Ferenc, a MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója pénteken a MÁV Zrt. 2002-2010. közötti döntéseinek vizsgálatára létrehozott parlamenti vizsgálóbizottság ülésén. A vizsgáló bizottság áttekintette, hogyan alakult a MÁV-csoport gazdálkodása 2002-2010 között, illetve meghallgatta az Állami Számvevőszék képviselőjének szóbeli kiegészítését a vasúti közlekedés korszerűsítésének ellenőrzéséről szóló korábbi jelentéshez. Szarvas Ferenc kiemelte: a vizsgált nyolc év veszteségei az alulfinanszírozottság miatt alakultak ki, a vasúttársaság még az amortizáció szintjén sem tudta végrehajtani beruházásait.
2011.01.21. 13:45
 
Dux: szó sincs a felsőoktatási törvény koncepciójának visszavonásáról
Szó sincs arról, hogy az oktatási államtitkárság által kidolgozott és azóta szakmai és társadalmi fórumokon megvitatott felsőoktatási törvény koncepcióját visszavonják - mondta Dux László felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár. A helyettes államtitkár a Fókuszban a közoktatás című szakmai fórumon tartott előadása után reagált a Hallgatói Önkormányzat Országos Konferenciájának nyilatkozatára, amely szerint vissza kellene vonni a felsőoktatási törvény tervezetét, mert vitára alkalmatlan. Dux László közölte: a koncepció átdolgozása jelenleg is zajlik, egy-két héten belül szeretnének "egy konszenzuson alapuló, kormányhatározatra alkalmas változatot összeállítani".
2011.01.21. 13:45
 
Lendületes világgazdasági növekedést jelez előre a Wifo
A bécsi Wifo gazdaságkutató intézet "fergeteges" világgazdasági növekedést feltételez az elkövetkező évekre a pénteken közzétett középtávú gazdasági előrejelzésében. A világkereskedelmi forgalom 2010 és 2015 között évi 7,5 százalékkal bővül majd, az ipari termelés pedig 2012-től évi 4,5 százalékkal. Az iparosodott országok évi GDP növekedése 2,4 százalék, az EU növekedése 2,2 százalék lehet. A legnagyobb növekedési ütemet Kína és India éri majd el évi 8,9 és 8,6 százalékkal. A többi fejlődő ország éves növekedési üteme 2015-ig 5 százalék körül lehet.
2011.01.21. 13:30
 
 
Alkotmánybírósághoz fordult a Jobbik az indoklás nélküli felmondás miatt
A közszférában januártól bevezetett indoklás nélküli felmondás és a kéthónapos felmondási idő lehetőségének megsemmisítését kezdeményezi a Jobbik az Alkotmánybíróságnál. A tavaly elfogadott jogszabály utólagos normakontrollját kérő beadványt pénteken nyújtotta be a taláros testületnek két jobbikos országgyűlési képviselő, Bertha Szilvia és Apáti István. Bertha Szilvia elmondta: álláspontjuk szerint a törvénymódosítás az alkotmánnyal, a jogalkotási törvénnyel, az Alkotmánybíróság gyakorlatával és az Európai Unió Alapjogi Chartájával is ellentétes, ezért kérik a jogszabály megsemmisítését a törvény hatályba lépésének időpontjáig, tehát 2011. január elsejéig visszamenőleg.
2011.01.21. 13:30
 
Hidegebb lesz az idő, 0-4 fok várható
Szombaton napközben délkeleten marad az erősen felhős idő, hószállingózás, kisebb havazás is előfordul, másutt tovább csökken a felhőzet, többórás napsütés valószínű. Az északi, északkeleti szél a Dunántúlon és északkeleten többfelé megerősödik, éjszaka egy-egy viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, -6, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 0, +4 fok között alakul.
2011.01.21. 13:15
 
 
Németh Zsolt: indokolatlan lakóhelyhez kötni a szavazati jogot
Németh Zsolt szerint nem indokolt lakóhelyhez kötni a választójogot. A külügyi államtitkár hangsúlyozta: a választójog kérdésével az alkotmányozás után foglalkoznak. Indokolatlannak minősítette azt a jelenlegi alkotmányban szereplő korlátozást, hogy a választójog a lakóhelyhez kötődik. Tavaly ősszel a Fidesz részéről elsőként Gulyás Gergely, az alkotmány-előkészítő eseti bizottság alelnöke vetette fel, hogy választójogot kaphatnak a határon túli magyarok. Az új alkotmány koncepciójának december elején nyilvánosságra hozott egységes szövege azt tartalmazza, hogy minden magyar állampolgárt sarkalatos törvényben meghatározott feltételek esetén megillet a választójog.
2011.01.21. 13:15
 
A Süddeutsche Zeitung szerint nem jók Orbán esélyei
Hat hónap Magyarország címmel közölt kommentárt pénteken a Süddeutsche Zeitung. Cathrin Kahlweit, az újság munkatársa felidézi Orbán Viktor strasbourgi beszédét, melyben az "EU történetének egyik legsikeresebbjeként" harangozta be a magyar EU-elnökséget. "A magyar kormányfő erőteljes öntudata ellenére ennek esélyei nem valami jók. Változatlanul hallatszik a kritika az új médiatörvényről és a pénzügyi válság haszonélvezőire kivetett különadóról - és egyáltalán: az EU-n belül óriási szkepszis uralkodik arra vonatkozóan, vajon a kétharmados többséggel rendelkező budapesti kormány tartani fogja-e magát a demokratikus játékszabályokhoz, mikor egy ilyen többség valósággal csábít a visszaélésre."
2011.01.21. 13:15
 
Napi többórás vízkorlátozásra készül a Tettye Szalántán
Napi többórás vízkorlátozásra készül a Tettye Forrásház Zrt. Szalántán, amely még nem mondta fel a szerződést a Pécsi Vízmű Zrt.-vel - közölte a Tettye vezérigazgatója pénteken az MTI-vel. Sándor Zsolt tájékoztatása szerint a korlátozás pénteken kezdődik. A cég naponta reggel 5 és 12 óra között, valamint 16 órától éjfélig tervezi korlátozni a vízszolgáltatást. A Tettye és a francia érdekeltségű Pécsi Vízmű között anyagi természetű vita van. A Tettye százmillió forintos nagyságrendű összeget követel elődjétől. Szalánta jelenleg az egyetlen település a Tettye szolgáltatási területén, amely nem mondta fel a szerződést a Pécsi Vízművel.
2011.01.21. 13:00
 
 
Egy volt rendőr is lehetett a West Balkán biztonsági őrei között
Egy volt rendőr is lehetett a West Balkán szórakozóhely biztonsági őrei között - erről Hatala József országos rendőrfőkapitány beszélt egy más témában tartott pénteki, budapesti sajtótájékoztatón, újságírói kérdésre. Szombat éjszaka a Nyugati téri szórakozóhelyen a diszkóból kiáramló tömegben három lány vesztette életét. Halálukat a budapesti rendőrfőkapitány másnapi közlése szerint fulladás okozta. A terézvárosi jegyző szerdán 90 napra bezáratta a szórakozóhelyet. Hatala József altábornagyot pénteken arról kérdezték, hogy a szórakozóhely biztonsági őrei között voltak-e rendőrök. Mint mondta, erre nem áll módjában válaszolni, mert ez még nem tisztázott.
2011.01.21. 13:00
 
Kajak-kenu vb: 800 milliós költségvetés
A MOL lesz a Szegeden augusztus 17. és 21. között sorra kerülő olimpiai kvalifikációs kajak-kenu világbajnokság névadó szponzora, a SEAT pedig a viadal hivatalos szállítója - jelentették be a hazai szövetség (MKKSZ) vezetői pénteki sajtótájékoztatójukon, amelyet abból az alkalomból tartottak, hogy 200 nap múlva kezdődik az év kiemelkedő magyarországi sporteseménye. Baráth Etele, az MKKSZ elnöke azt mondta: a szervezés kapcsán minden a legnagyobb rendben halad, köszönhető ez annak is, hogy az állam a gazdasági nehézségek ellenére minden anyagi támogatást megadott a sikeres lebonyolításhoz. Az MTI kérdésére elárulta: a vb összköltségvetése 800 millió forint, ebből 300-at biztosít az állam.
2011.01.21. 13:00
 
Tenisz, Australian Open: Venus Williams mindössze egyetlen játékot bírt
Sérülése miatt az amerikai Venus Williams mindössze egyetlen játékot vállalt a német Andrea Petkovic ellen, majd feladta a küzdelmet a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Eredmények, 3. forduló (a 16 közé jutásért): nők: Petkovic (német, 30.)-V. Williams (amerikai, 4.) 1:0-nál Williams feladta.
2011.01.21. 12:45
 
Január végén kezdődhet a pollenszezon
Az idei pollenszezon nagy valószínűséggel január végén, az év negyedik-ötödik hetében kezdődik Magyarországon - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) az Országos Meteorológiai Szolgálat adataira hivatkozva pénteken az MTI-vel. A szezon kezdetét csak az késleltetheti, ha hidegebbre vagy csapadékosabbra fordul az idő. Ha ugyanis a szezon első allergiát okozó növényeinek, az égernek és a mogyorónak a virágzását nem akadályozza az időjárás, akkor január végétől megjelenhet a virágporuk a levegőben - írták. Ezért az ÁNTSZ az allergiásoknak azt javasolja, hogy a tünetek mérséklése érdekében - orvosuk tanácsai szerint - kezdjék meg a védekezést.
2011.01.21. 12:45
 
Nem kapott kegyelmet Charles Manson követője
Nem kapott kegyelmet, így továbbra is börtönben marad Charles Manson egyik követője, aki 1969-ben részt vett a Manson vezette "család" Los Angeles-i vérengzésében. A 63 éves Patricia Krenwinkel egyike annak a két női szektatagnak, akik még életben vannak Manson követői közül. A másik a 61 éves Leslie Van Houten, akinek kegyelmi kérvényét tavaly utasították el. A harmadik női követő, Susan Atkins 2009 szeptemberében halt meg a börtönben rákbetegségben, 38 évi rabság után. A Kaliforniában csütörtökön született döntés értelmében a negyven éve börtönben lévő Krenwinkel a következő hét évben nem részesülhet kegyelemben. Ez a döntés az eddigi leghosszabb időhatárt szabja meg, amely valaha Manson követőinek ügyében született.
2011.01.21. 12:45
 
 
Kobe Bryant Hollywood nagyjai között
A sportolók közül elsőként hagyja kéz- és lábnyomát Hollywood híres kínai filmszínháza előtt Kobe Bryant kosárlabdázó, aki a filmvilág olyan hírességeivel kerül egy társaságba, mint Marilyn Monroe és John Wayne, vagy éppen Brad Pitt. A Los Angeles Lakers színeiben játszó Bryant február 19-én, az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) All Star hétvégéjén hagyja nyomát a Hollywood Boulevardon. Az eseményre mintegy 1200 vendéget várnak. A Grauman's Chinese Theatre Hollywood első mozijai közé tartozik, az épület előtt már a filmes szakma közel kétszáz nagyságának kéz- és lábnyoma látható. "Óriási megtiszteltetés ehhez az elittársasághoz tartozni" - fogalmazott közleményében a népszerű játékos.
2011.01.21. 12:45
 
Alpesi sí Világkupa: Vonn nyert Cortinán
A összetettben második amerikai Lindsey Vonn nyerte meg pénteken a női alpesi sízők Világkupa-sorozatának Cortina d'Ampezzóban rendezett szuper-óriásműlesikló viadalát. Az olimpiai bajnok Vonn mögött a svéd Anja Parson lett a második, az osztrák Anna Fenninger pedig a harmadik. Eredmények: 1. Lindsey Vonn (amerikai) 1:11.66 perc, 2. Anja Pa:rson (svéd) 1:12.09, 3. Anna Fenninger (osztrák) 1:12.13.
2011.01.21. 12:30
 
Alpesi sí Vk: Grugger túl van az életveszélyen
Túl van az életveszélyen Hans Grugger osztrák alpesi síző, aki a férfiak Világkupa-sorozatának csütörtöki, kitzbüheli lesikló edzésén bukott hatalmasat. A 29 éves versenyzőt súlyos fej- és mellkasi sérülésekkel szállították helikopterrel kórházba, majd öt órán át tartó életmentő agyműtéten esett át az innsbrucki klinikán. "A beteg állapota jelenleg stabil, de egyelőre lehetetlen megmondani, hogy a továbbiakban miképp alakul a felépülése - mondta péntek délelőtt Alexandra Kofler, az intézmény igazgató főorvosa. - Mesterséges kómában tartjuk, a mostani helyzetben már az is nagy eredmény, hogy sikerült stabilizálnunk az állapotát."
2011.01.21. 12:30
 
Tenisz, Australian Open: Wawrinka legyőzte Monfilst
A svájci Stanislas Wawrinka három játszmában nyert a francia Gael Monfils ellen, így bejutott a legjobb 16 közé a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon. Eredmények, 3. forduló (a 16 közé jutásért): férfiak: Verdasco (spanyol, 9.)-Nisikori (japán) 6:2, 6:4, 6:3, Wawrinka (svájci, 19.)-Monfils (francia, 12.) 7:6 (7-4), 6:2, 6:3.
2011.01.21. 12:30
 
MSZP: gyenge a kulturális politika érdekérvényesítő képessége
Az MSZP szerint veszélyezteti a művészet szabadságát, hogy a hatalmon lévők szereptévesztésben vannak, rendezni akarnak, irányítani próbálják a kultúrát. Hiller István pénteken sajtótájékoztatón azt is mondta: gyenge a kulturális politika kormányzaton belüli érdekérvényesítő képessége. A szocialisták humánpolitikai kabinetvezetője kifogásolta, hogy a kultúra finanszírozására rendelkezésre álló összegekről szétszabdaltan, több minisztériumban döntenek, a kulturális államtitkárság csak "kötött pénzek postása". Szavai szerint ez is közrejátszhatott abban, hogy Kálnoki-Gyöngyössy Márton, kultúráért felelős helyettes államtitkár alig több mint fél év után távozik posztjáról.
2011.01.21. 12:30
 
Felmentették a Győr-Sopron megyei katasztrófavédelmi igazgatót
Felmentették beosztásából Szűts György Győr-Sopron megyei katasztrófavédelmi igazgatót. A Kisalföld című napilap információját Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője pénteken egy újságírói kérdésre megerősítette. A főigazgató arra a kérdésre, mi indokolta a megyei vezető leváltását, azt mondta: tervezett vezetőváltásról van szó. Közölte, más beosztást ajánlottak a megyei igazgatónak, ám ő azt nem vállalta el, így nyugállományba vonul. Bakondi György hangsúlyozta: a leváltás semmilyen módon nem függ össze a keddi győri robbanással. A vizsgálat az ügyben még tart - tette hozzá. Mint fogalmazott, soha nem váltana senkit egy ilyen esemény miatt.
2011.01.21. 12:30
 
 
Az európai fesztiválok egyesülete a főpolgármesterhez fordult a Sziget miatt
A Yourope nevű, hatvannégy európai fesztivált tömörítő egyesület nyílt levélben kéri Tarlós István főpolgármestert, hogy változtassa meg a Sziget Fesztivált "ellehetetlenítő" területhasználati díjról szóló döntést. A nemzetközi szervezet MTI-hez pénteken eljuttatott nyílt levelében olyan értékes jelenségként írják le a Sziget Fesztivált, amely Magyarország jó hírét terjeszti a kulturális világban. "Meggyőződésünk, hogy a Sziget olyan mérvadó demokratikus értékek hordozója, mint a tolerancia és a kommunikáció" - fűzik hozzá. A Yourope emellett a fesztivál gazdasági jelentőségét is hangsúlyozza, mondván: munkát ad a fővárosiaknak, a beszállítóknak, a művészeknek, illetve a rendezvény turistákat is vonz Budapestre.
2011.01.21. 12:30
 
 
Egyelőre nem tudni, hogy a Mol ellen irányult-e támadás Pakisztánban
Egyelőre nem lehet tudni, hogy kifejezetten a Mol ellen irányult-e a csütörtöki támadás Pakisztánban - jelentette ki Darvasi István Magyarország iszlámábádi nagykövete pénteken azzal kapcsolatban, hogy fegyveres rajtaütésben meggyilkolták a magyar olajvállalat két alvállalkozóját. A magyar diplomata az MTI telefonos megkeresésére elmondta, hogy a Molnak az északnyugati határtartományban található koncessziós területén, az egyik kúttól a központi feldolgozó üzembe tartó konvojra csaptak le fegyveresek. Az akcióban meghalt a konvojt őrző határrendőrség négy katonája, egy másik megsebesült. Két embert elraboltak.
2011.01.21. 12:30
 
Alekosz válaszúton
Nehéz helyzetben van Alekosz a villa bugyibubusa. Társai őt választották ki, hogy párbajozzon. De hogy kivel, azt neki kell eldöntenie.
2011.01.21. 12:18
 
A GE vezérigazgatója Obama gazdasági tanácsadó testületének élén
A General Electric (GE) vezérigazgatója, Jeffrey Immelt lehet az amerikai elnök új gazdasági tanácsadó testületének vezetője - közölte csütörtöki közleményében a Fehér Ház. Immelt, aki eddig is tagja volt Barack Obama tanácsadó csapatának és aki a New York-i Fed-nek is elnökségi tagja vezetheti az "Elnök Állásügyi és Versenyképességi Tanácsa" névre keresztelt testületet. A korábbi szakértői gárdának és vezetőjének, a Fed korábbi elnökének, Paul Volcker megbízatása a februárban jár le. A lépés elemzők szerint megerősíti az elnök azon szándékait, hogy javítsa kapcsolatát az üzleti világgal. Obama nemrég kabinetfőnökének William Daley-t, a Morgan Stanley vezetőségének tagját nevezte ki.
2011.01.21. 12:15
 
Március 2-án megszűnnek a nem fizetett kgfb szerződések
Aki március 2-ig nem fizeti be a kötelező gépjármű felelősségbiztosítása (kgfb) díját, annak ettől a naptól megszűnik a szerződése, szintén e napig igazolható a biztosítás megléte a biztosító által kiállított bármilyen dokumentummal - közölte a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) az MTI-vel. A megszűnt szerződés csak a korábbi biztosítónál köthető újra. Arra az időre, amelyre nem volt biztosítás a kocsin, napokra meghatározott fedezetlenségi díjat kell fizetni. A kockázatviselés kezdetétől - az év végén biztosítót váltóknál január 1-től - 60 napig a közúti ellenőrzéskor bármilyen dokumentummal igazolható a biztosítás megléte. Ez lehet a biztosító által kiállított kötvény, vagy csak egy egyszerű igazolás, hogy a kocsi biztosított.
2011.01.21. 12:15
 
Németh: reális cél Horvátország csatlakozása a magyar elnökség alatt
A magyar uniós elnökség reális célkitűzésének nevezte Horvátország csatlakozását a szervezethez Németh Zsolt külügyi államtitkár az újjáalakult Magyar Állandó Értekezlet külügyi és jogi szakbizottsága pénteki budapesti ülése után. Németh Zsolt úgy fogalmazott: az egyik legfontosabb feladat a bővítési folyamat újraindítása, s ebben déli szomszédaink, komoly magyar közösségekkel kifejezetten érintettek. Azon vagyunk, hogy lezárjuk a horvát csatlakozási tárgyalásokat, ha ez sikeresen megtörténik, akkor ez nemcsak a horvátországi magyaroknak fontos üzenet, hanem a Nyugat-Balkánnak, és Szerbiának is - fűzte hozzá.
2011.01.21. 12:15
 
Deutsch: elég volt a politikai hazugságokból
Deutsch Tamás csatlakozik a Facebook közösségi portálon indított Elég a hazugságokból néven indított csoporthoz, és erre bíztat minden magyar szabadságszerető embert. A politikai hazugság megöli az emberek egyéni és közösségi szabadságát - jelentette ki pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján az európai parlamenti képviselő. Közölte: ő maga is szeretne a magyar polgárok szabadságát megerősíteni szándékozó, annak garanciát adó kezdeményezésekben részt venni, ezért csatlakozik a Facebookon indított Elég a hazugságokból néven indított csoporthoz. Az oldalon az "ELÉG! Elég abból, hogy a szocialisták az ország ellen uszítják a külföldieket. Csatlakozz, ha úgy gondolod, hogy ELÉG a hazugságokból! EL A KEZEKKEL MAGYARORSZÁGTÓL!!!!!" szöveg található.
2011.01.21. 12:15
 
Párizs: az 1967-es határok alkotják a közel-keleti tárgyalások alapját
Az Európai Unió szemében az 1967-es határok alkotják az izraeli-palesztin béketárgyalások alapját - jelentette ki a közel-keleti látogatáson tartózkodó Michele Alliot-Marie francia külügyminiszter egy pénteken megjelent lapinterjújában. "Az Európai Unió 2009 decemberében ismételten és teljesen egyértelműen kinyilvánította azt az álláspontját, hogy csak abban az esetben ismeri el az 1967-es határok bármilyen megváltoztatását, ha azt mindkét tárgyaló fél elfogadja, beleértve ebbe (Kelet-)Jeruzsálem (státusát)" - válaszolta Alliot-Marie arra a kérdésre, hogy az EU miért nem ismeri el a palesztin államot a hatnapos háború előtti határok között, noha ezt megtette több latin-amerikai ország.
2011.01.21. 12:15
 
Kevés a magyarul tudó közösségi rendőr Nagyváradon
Csak nyolc nagyváradi közösségi rendőr beszéli a magyar nyelvet a 62 közül - adta hírül a Krónika című napilap. Az újság szerint az Erdélyi Magyar Ifjak (EMI) nevű szervezet rögtönzött felmérést végzett annak megállapítása érdekében, hogy a korábban magyar nyelvtanfolyamokon részt vett rendőrök közül hányan beszélik a magyar nyelvet. Csomortányi István, a nagyváradi EMI-szervezet elnökségi tagja szerint ez a szám felháborítóan kevés, figyelembe véve, hogy a nagyváradi magyarság a lakosságnak mintegy 27 százalékát teszi ki. Elmondta, hogy a városi önkormányzattól kért és megkapott egy listát, amelyen bejelölték az illetékesek, hogy a rendőr beszél-e magyarul, illetve részt vett-e a kurzuson.
2011.01.21. 12:15
 
 
Drágulni fognak a repülőjegyek
Az üzemanyagok árának emelkedése miatt hamarosan drágulhatnak a repülőjegyek is, mert egyre több légitársaság vezet be üzemanyag felárat járatain. A British Airways az elsők között jelentette be december közepén, hogy utanként 10 fonttal emeli hosszú távú járatain az üzemanyag pótdíjat. Ezzel az emeléssel már 63-108 font közötti összeget tesz ki a felár az út hosszától függően. (Egy font hozzávetőleg 320 forint.) A rövid távú járatokon nem nőtt a felár. Utoljára két évvel ezelőtt emelte a pótdíjat a brit légitársaság, amikor nagyon megemelkedett az olaj ára, de azóta két ízben is csökkentést hajtott végre.
2011.01.21. 12:00
 
 
Moszkvában újra napirenden van Lenin eltemetésének kérdése
Halálának évfordulója kapcsán újra napirendre került Vlagyimir Iljics Leninnek, az 1917-es orosz forradalom vezérének eltemetése; a kérdést ezúttal a dumában kétharmados többséggel rendelkező Egységes Oroszország párt egyik képviselője vetette fel, s az elgondolás felkerült a párt honlapjára is. Lenin 1924. január 21-én halt meg, s néhány nap múlva bebalzsamozott testét a Vörös téren, a Kreml fala mellett - akkor még csak ideiglenesen - felépített Mauzóleumban helyezték el. Eltemetését a Szovjetunió szétesése után elsőként Borisz Jelcin, Oroszország első elnöke vetette fel, de azóta is minden alkalommal heves társadalmi vita tör ki, ha felmerül ez a kérdés.
2011.01.21. 12:00
 
 
Újabb feljelentést tett Budai Gyula a filozófuspályázatok ügyében
Két újabb filozófuspályázat ügyében tett feljelentést a rendőrségen az elszámoltatási kormánybiztos pénteken. Budai Gyula az MTI-nek azt mondta: a Magyar Nemzet tényfeltáró írásai alapján döntött úgy, hogy bekéri annak az öt pályázatnak a dokumentációját, amely a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal (NKTH) által kiírt felhívásokon nyert. Ezek közül pénteken kettő ügyében tett a Budapesti Rendőr-főkapitányságon ismertetlen tettes ellen büntetőfeljelentést jogosulatlan gazdasági előny megszerzése és hűtlen kezelés gyanúja miatt. A két pályázat közül az egyik projektvezetője Vajda Mihály, a másiké pedig Heller Ágnes volt - ismertette a kormánybiztos.
2011.01.21. 12:00
 
 
LMP: Polt Péter kérje ki a Gripen-aktát!
Jávor Benedek, a Lehet Más a Politika országgyűlési képviselője arra kéri Polt Péter legfőbb ügyészt, hogy kérje ki a svéd főügyészségtől a Gripen-ügy magyar vonatkozású aktáit. A vadászgép-beszerzés ügyében már a nyár elején napirend előtt felszólaló képviselő továbbra is szükségesnek tartja az ügy részleteinek tisztázását, különös tekintettel arra, hogy a korábban vizsgálódó svéd ügyész, Christer van der Kwast egy interjúban úgy nyilatkozott, hogy létezik "magyar akta", de azt csak a megfelelő szerveknek adja ki - olvasható az ellenzéki párt közleményében.
2011.01.21. 12:00
 
Tápiószőlős közel ötven háza károsodott a belvíz miatt
Sorra repednek, süllyednek meg a vályogból készült, vagy vert falú ingatlanok a Pest megyei Tápiószőlősön a települést sújtó belvíz miatt, de a helyreállításra egyelőre nincs pénz - közölte a helyi polgármester pénteken az MTI-vel. Veres József László (független) elmondta, hogy a folyamatos szivattyúzás ellenére a község területének legalább 40 százalékát borítja belvíz, ami különösen a hatvanas években épült - vályog, illetve vert falú, gyenge alapzatú - ingatlanokat veszélyezteti. Ilyen típusú a tápiószőlősi otthonok 30-40 százaléka, ezek közel fele válhat előbb-utóbb lakhatatlanná - tette hozzá a polgármester.
2011.01.21. 11:45
 
 
Fitch: rendszerszintűvé vált az euróövezeti válság
Mára rendszerszintűvé vált az euróövezeti pénzügyi válság, és megjelentek olyan vélemények a piacon, hogy a valutaunió szétesésének csak az "Európai Egyesült Államok" megteremtésével lehet elejét venni - hangzott el a Fitch Ratings által az euróövezet jövőjéről Londonban megrendezett szemináriumon. David Riley, a nemzetközi hitelminősítő szuverén adósbesorolásokért felelős igazgatója a citybeli rendezvényen kijelentette: a Fitch ez utóbbi nézettel nem feltétlenül ért egyet, és az euróövezet felbomlásának kockázatát továbbra is csekélynek tartja.
2011.01.21. 11:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453[1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista