2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Rendőrautó és személyautó karambolozott Budapesten
Egy ember megsérült, amikor rendőrautó és személyautó karambolozott Budapesten pénteken - közölte a rendőrség az MTI-vel. A személyautóban sérült meg egy ember, amikor a IX. kerületi Soroksári úton egy rendőrautó és egy személyautó összeütközött. A baleset körülményeit vizsgálják - mondta Pap Judit, a BRFK sajtóügyeletese.
2011.01.21. 19:15
 
 
Három ember halt meg a kormányellenes tüntetésben Tiranában
Több mint egy évtizede nem tapasztalt erőszakba torkollott a kormányellenes tüntetés Albánia fővárosában, Tiranában pénteken. A rohamrendőrök és a demonstrálók összecsapásában legalább három ember vesztette életét. A tüntetők jelentős része elhagyta a helyszínt azt követően, hogy Bamir Topi államfő és Edi Rama, az ellenzéki szocialista párt vezetője nyugalomra és felelősségteljes viselkedésre szólított fel mindenkit. Mintegy húszezren gyűltek össze a kormány székházánál és követelték az előre hozott választások kiírását annak nyomán, hogy a korrupció gyanújába keveredett Ilir Meta miniszterelnök-helyettes lemondott.
2011.01.21. 19:00
 
Kaposváron zászlót bontott Pősze Lajos patrióta mozgalma
Pősze Lajos "patrióta" mozgalmat indított a Jobbik somogyi listájáról a parlamenti mandátumot szerzett, azóta a pártból kizárt független képviselő ezt pénteken sajtótájékoztatón jelentette be Kaposváron. A politikus közölte: nagyon sokan kérték, bíztatták az ország minden részéből, hogy indítson egy fórumot, egy "politikai agorát" a lakossági politizáláshoz. Mint mondta, maga is úgy látja, hogy ma nincs olyan párt, olyan mozgalom, amely felvállalná ennek a szervezését. "Nyilván nem azért jövünk össze, hogy csak beszélgessünk, nagyon fontos az is (...), de a fő cél az, hogy beleszóljunk, és eredményesen szóljunk bele abba, ami történik velünk" - hangsúlyozta Pősze az MTI kérdésére.
2011.01.21. 18:45
 
Fogyasztóvédelmi javaslatcsomag a magyar kormánynak
Az Európai Unió civil fogyasztóvédelmi szervezete (BEUC) eljuttatta a BEUC által készített fogyasztóvédelmi javaslatcsomagot a magyar kormánynak - közölte az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület (OFE) az MTI-vel. A közlemény szerint a Paolo Martinello, az Európai Unió civil fogyasztóvédelmi szervezete (BEUC) elnöke vezette delegáció és Morvay György, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület elnöke találkozott Cséfalvay Zoltán államtitkárral és magas rangú kormányhivatalnokokkal Budapesten. Megvitatták a magyar uniós elnökség fogyasztóvédelmi prioritásait és a fogyasztóvédők átnyújtották a BEUC javaslatcsomagját a kormány képviselőinek.
2011.01.21. 18:45
 
 
95 iszapkárosult család döntött új ház építéséről
A tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa károsultjai közül 95 család döntött új ház építéséről, 73 már választott is a megadott típustervek közül - ismertette Nagy Anna kormányszóvivő egy pénteki háttérbeszélgetésen. Emlékeztetett: a károsultak január végéig jelenthetik be az új ház építésére vonatkozó szándékukat; akik ezt a határidőig nem teszik meg, használt lakást vásárolhatnak vagy pénzbeli megváltást kérhetnek. Használt lakás vásárlásáról eddig 106 család nyilatkozott, 65-en helyreállítást kértek, négy család pedig még nem döntött.
2011.01.21. 18:45
 
Az EJEB elítélte az EU-országok menedékpolitikáját
Az Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) pénteken elítélte Belgiumot és Görögországot egy menedékkérővel szembeni embertelen bánásmód miatt. Az ítéletet üdvözölték a németországi Zöldek, akik szerint Róma, Varsó és Budapest is megsérti a menedékkérők jogait. A strasbourgi testület igazat adott egy afgán menekültnek, aki fogva tartása méltatlan körülményei miatt emelt panaszt. A férfi 2008 elején távozott hazájából; Iránon és Törökországon keresztül előbb Görögországba majd Belgiumba utazott, ahol 2009-ben menedékkérelmet nyújtott be. Még ugyanabban az évben Görögországba zsuppolták.
2011.01.21. 18:45
 
Madách Imrére emlékeztek Balassagyarmaton
Madách Imrére emlékeztek Balassagyarmaton születésének 188. évfordulóján pénteken. Nógrád megye hagyományos Madách-napi ünnepségén idén nem vettek részt az MSZP és a Jobbik képviselői, akik így tiltakoztak amiatt, hogy a Madách-díj egyik kitüntetettje Bayer Zsolt író, publicista. Halász János, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium államtitkára köszöntőjében, a Magyar Kultúra Napja előestéjén feltette a kérdést: hiúak vagyunk-e kultúránkra, fontos-e, hogy kultúránkat ne csak szlogenek, képaláírások szintjén ismerjük. Hangsúlyozta: tudni kell, ki írta le, hogy "játszani is engedd" vagy "taní-tani".
2011.01.21. 18:30
 
Meghalt a Kecskeméten elgázolt kerékpáros
A kórházban belehalt sérüléseibe az a kerékpárral közlekedő 75 éves férfi, akit pénteken gázolt el egy helyközi buszjárat Kecskeméten - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az idős férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba, ahol néhány órával később belehalt sérüléseibe - mondta Mihályné Bornemisza Eleonóra, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A rendőrség vizsgálja, hogy a kerékpáros keresztben ment-e a gyalogátkelőhelyen a biciklivel, vagy az úton haladt - mondta az őrnagy.
2011.01.21. 18:15
 
F1: február elsején mutatják be a Red Bull új versenyautóját
Február 1-jén mutatja be új versenyautóját a Red Bull istálló, a Forma-1-es világbajnoki sorozat tavalyi győztese. Az RB7 névre keresztelt idei versenygép a valenciai Ricardo Tormo pályán kerül a nyilvánosság elé, az első hivatalos teszt alkalmával. A német világbajnok Sebastian Vettel mellett - akárcsak tavaly - az ausztrál Mark Webber lesz a másik pilótája a Red Bullnak. A Forma-1-es szezon március 13-án, Bahreinben kezdődik.
2011.01.21. 18:00
 
 
Bábeli Shakespeare-maratonra készül a londoni Globe színház
Különleges előadássorozattal készül a jövő tavaszi szezonra a londoni Globe színház: Shakespeare harmincnyolc színdarabját harmincnyolc különböző nyelven adják majd elő színpadán a világ különböző országaiból érkező társulatok. A Temze partján magasodó színház hathetes fesztiválja 2012. április 23-án, Shakespeare születésnapján veszi kezdetét. Az intézmény pénteki közlése szerint a különleges előadássorozat a 2012-es londoni olimpiai játékokat ünnepli és egyben az első alkalom, hogy Shakespeare összes színpadi műve előadásra kerül egyetlen szezon leforgása alatt.
2011.01.21. 18:00
 
 
Navracsics: a kormány megkapta az EB levelét a médiatörvény ügyében
Navracsics Tibor igazságügyi miniszter pénteken Gödöllőn közölte: a magyar kormány "meg nem erősített hírek szerint" megkapta az Európai Bizottság levelét, amelyben kifejti az új magyar médiatörvénnyel kapcsolatos aggályait. A miniszter egy újságírói kérdésre válaszolva úgy fogalmazott, hogy a levél nem sok újdonságot tartalmazhat, mivel nagyon jó a munkakapcsolat a Bizottsággal, szóbeli tájékozatást már kapott a testülettől. Kifejtette, hogy hétfőn Strasbourgban, amikor részt vett a médiatörvény témájában az Európai Parlament emberi jogi, illetve a kulturális bizottsága közös meghallgatásán, találkozott Neelie Kroes médiaügyekben illetékes EU-biztossal, és szóban azonosították azt a három pontot, amelyben a Bizottság problémát lát.
2011.01.21. 18:00
 
Velkey György kapta meg Pesti Imre mandátumát a Fővárosi Közgyűlésben
Velkey György egészségpolitikus kapta meg pénteken a fővárosi kormányhivatal élére kinevezett Pesti Imre képviselői mandátumát a Fővárosi Közgyűlésben. Pesti Imre az október 3-ai önkormányzati választáson a Fidesz-KDNP fővárosi területi listájáról szerzett mandátumot a közgyűlésben, a politikust azonban január 1-jei hatállyal kormánymegbízottá nevezték ki a fővárosi kormányhivatal élére. Pesti Imre az összeférhetetlenségi szabályokra tekintettel január 1-jei hatállyal lemondott közgyűlési tagságáról és főpolgármester-helyettesi tisztségéről.
2011.01.21. 18:00
 
Országszerte ellenőrzik a szórakozóhelyeket a szakhatóságok
A három halálos áldozatot követelő múlt szombati budapesti diszkótragédia után több szakhatóság az ország egész területén mindenre kiterjedően ellenőrzi a szórakozóhelyeket. Timár Zoltán, az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivői irodájának vezetője az MTI-nek pénteken elmondta: az akció már megkezdődött, de ez nem azt jelenti, hogy a napokban valamennyi helyet ellenőrzik. A lehető legtöbb szórakozóhelyre, a lehető legrövidebb időn belül kimennek az ellenőrzésre jogosult hatóságok - tette hozzá. "A cél az, hogy minél nagyobb mélységben, minél több szórakozóhely jelenlegi állapotának felmérésével tudják garantálni a szórakozni vágyók nyugalmát és biztonságát" - mondta Timár.
2011.01.21. 17:45
 
 
Tíz sportembert jelöltek a Nemzet Sportolója címre
Tíz sportemberre érkezett jelölés a Nemzet Sportolója címre vonatkozóan a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkárságára. A 12 fős társaságban Polyák Imre olimpiai bajnok birkózó november 15-i halálával üresedett meg egy hely. A NEFMI államtitkársága pénteki közleményében a neveket nem hozta nyilvánosságra - az MTI érdeklődésére közölte, hogy a személyiségi jogok védelmében járt el így -, azt azonban tudni lehet, hogy a Jobbik Grosics Gyulát és Buzánszky Jenőt, az Aranycsapat két tagját jelölte, amint azt december 1-jei közleményében jelezte. Öt nappal később az Országgyűlés módosította a sportról szóló törvényt, a változtatás értelmében egyidejűleg tizenkettőnél többen is birtokolhatják a címet.
2011.01.21. 17:45
 
Iszapömlés: egymilliárd forintba kerül a Torna-patak medrének kotrása
Megközelítőleg egymilliárd forintba kerül majd a Torna-patak 25 kilométeres külterületi medrének kotrása, a közbeszerzési eljárásra pályázók körének versenyeztetése folyamatban van - mondta a Közép-dunántúli Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság vezetője pénteken az MTI-nek. Csonki István közlése szerint a tavaly októberi katasztrófa következtében a Torna-patakban 50 ezer köbméter vörösiszap rakódott le, annyi, mint amennyit a Marcal folyó partjáról már összegyűjtöttek. A szakemberek megkezdték az élővizek medreiben lévő iszap "szondázását", ezzel tudják felmérni a víz alatt lerakódott vörösiszap mennyiségét - mondta.
2011.01.21. 17:15
 
BUX: +1,05 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 238,51 pontos, 1,05 százalékos emelkedéssel, 22.972,18 ponton zárt pénteken. A Mol árfolyama 0,27 százalékkal 22.400 forintra erősödött, az OTP részvények ára 2,33 százalékkal 5.750 forintra nőtt.
2011.01.21. 17:15
 
 
Tovább mozog a partfal Kulcson, 20 házat várhatóan le kell bontani
Tovább mozog a partfal a Fejér megyei Kulcson, ahol kedd óta harmincöt embernek kellett elhagynia az otthonát; a községben ötvenhárom ház került veszélybe, közülük mintegy húsz épületet valószínűleg le kell majd bontani - mondta a település polgármestere pénteken az MTI-nek. Előző nap újabb húsz, péntek reggelre pedig további 15 centimétert mozdult el a löszfal - közölte Kiss Csaba. A Deák Ferenc és a Hullám utca között lezárt mintegy 400 méteres területről a tűzoltók, a katasztrófavédelmi szakemberek és polgárőrök segítségével még mindig mentik ingóságaikat a veszélybe került házak tulajdonosai.
2011.01.21. 17:15
 
New York Times: zsoldoscég veszi át a szomáliai kormány védelmét
Eric Price, az iraki civilgyilkosságai miatt hírhedtté vált Blackwater zsoldosvállalkozás vezetője kijárta, hogy a szomáliai kormány védelmét, csapatainak kiképzését és a kalózok elleni küzdelmet egy "biztonsági magáncég" vegye át - jelentette a The New York Times. A lap úgy értesült, hogy a dél-afrikai székhelyű Sacarcen International az Egyesült Arab Emírségek finanszírozásában fogja ellátni a szomáliai kormányzat fegyveres támogatását, az arab országnak ugyanis kulcsérdeke, hogy a Perzsa-öböl hajózási útvonalai ismét biztonságosak legyenek. A nyilvánosan még nem bejelentett ügyletet valószínűleg Eric Price hozta tető alá, aki a cége ellen az Egyesült Államokban indított perek miatt tavaly Abu Dzabiba költözött.
2011.01.21. 17:15
 
Folytatódnak a tüntetések Tunéziában a háromnapos gyász idején is
Pénteken folytatódtak a kormányellenes tüntetések Tunéziában, miközben megkezdődött a háromnapos gyász a Zin el-Abidin ben Ali volt diktátor rendszerének megdöntésében elesettek emlékére. Az átmeneti kormány további tiltakozásokkal szembesül, a tömegek azt nehezményezik, hogy a kormányban az előző rendszer hívei is szerephez jutnak. Több százan békésen vonultak fel Tunisz belvárosában és az állami közlekedési vállalat központjánál követelték a korábbi rezsim kiszolgálóinak eltávolítását a vezető posztokról.
2011.01.21. 17:15
 
Foci: Ázsia Kupa, Japán az első elődöntős
Japán jutott elsőként a labdarúgó Ázsia Kupa elődöntőjébe, miután pénteken 3-2-re legyőzte a házigazda Katar csapatát. A szigetországiak emberhátrányban harcolták ki a négy közé jutást, ugyanis a 62. percben, 1-1-es állásnál kiállították Josidát. Ezt követően ráadásul Katar megszerezte a vezetést, de előbb Kagava második találatával egyenlített Japán, majd a rendes játékidő hosszabbításában Inoha is betalált, eldöntve ezzel az összecsapást. Eredmény, negyeddöntő: Japán-Katar 3-2 (1-1).
2011.01.21. 17:00
 
Palesztin tüntetők állták el a Gázába tartó francia külügyminiszter útját
Dühös palesztin tüntetők próbálták megakadályozni pénteken az erezi átkelőhelynél, hogy Michele Alliot-Marie francia külügyminiszter Izraelből a Gázai övezetbe jusson. A több tucatnyi tiltakozó - Izraelben bebörtönzött palesztinok hozzátartozói - a konvoj elé feküdtek az úton, egyesek felugráltak a miniszter asszony autójára, mígnem az övezetet uraló Hamász iszlamista szervezet rendőrsége szétoszlatta őket, s a konvoj továbbhaladhatott. A tüntetőket az dühítette fel, hogy - az izraeli rádió arab adása szerint - Alliot-Marie előző nap Izraelben kiállt Gilád Salit izraeli katona mellett, akit a Hamász 2006 óta fogva tart a Gázai övezetben.
2011.01.21. 17:00
 
Asztalitenisz Pro Tour, Velenje: Jakabnak nem sikerült a bravúr
Az utolsóként versenyben lévő magyar, Jakab János is búcsúzott pénteken az asztaliteniszezők idei első Pro Tour-versenyén, a szlovéniai Velenjében. A világranglistán 65. játékos a nyolcaddöntőben négy szettben kapott ki a rangsorban negyedik kínai Csang Csikétől (Zhang Jike). Eredmény: férfi egyes, nyolcaddöntő: Csang Csike (kínai)-Jakab János 4-0 (9, 7, 5, 6).
2011.01.21. 16:45
 
EBRD: tavaly először 20 milliárd euró felett Kelet-Európa finanszírorása
Tavaly első ízben emelkedett 20 milliárd euró fölé az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) által a közép-kelet-európai és közép-ázsiai országok számára saját és kereskedelmi forrásokból felhajtott új finanszírozások összértéke - mondta a pénzintézet elnöke pénteken Londonban. Thomas Mirow az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének küldöttsége előtt, az EBRD londoni székhelyén tartott ismertetőjében elmondta: a bank úgynevezett mobilizációs rátája a 2009-ben mért 1,3 után tavaly 1,5-re emelkedett, ami azt jelenti, hogy az EBRD a tevékenységi térségében befektetett mindegy egyes euróhoz 1,50 euró további társfinanszírozást tudott felhajtani más, általában kereskedelmi forrásokból.
2011.01.21. 16:45
 
Megkezdődtek a tárgyalások az iráni atomprogramról
Megkezdődtek pénteken Isztambulban az iráni atomprogramról szóló tárgyalások Teherán és hat ország képviselői között. Az ENSZ BT öt állandó tagállamának és Németországnak a képviselői a tárgyalásokon biztosítékot akarnak kapni arra, hogy Irán nem fejleszt ki atomfegyvereket. A hatok küldöttségét Catherine Ashton, az EU kül- és biztonságpolitikai főképviselője vezeti, az iráni delegációt pedig Szaíd Dzsalíli főtárgyaló. Mark Toner amerikai külügyi szóvivő korábban azt mondta, hogy Washingtonban nem várnak nagy áttörést a tárgyalásoktól, de azt szeretnék, ha építő szellemű folyamat bontakozna ki belőle, s elvezetne oda, hogy Irán eloszlatja az atomprogramjával kapcsolatos aggodalmakat.
2011.01.21. 16:45
 
 
Február elején tárgyalják a két eltiltott FIFA-tag fellebbezését
Február elején foglalkozik a végrehajtó bizottság két eltiltott tagjának fellebbezésével a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) illetékes testülete. A FIFA pénteki közlése szerint a fellebbviteli bizottság február 2-án és 3-án, Zürichben ül össze. A tahiti Reynald Temariit és a nigériai Amos Adamut az etikai bizottság tavaly novemberben tiltotta el, mert egy, a Sunday Times által megrendezett "lebuktató akció" során bebizonyosodott róluk: pénzt fogadtak volna el azért, hogy a vb-helyszínek kiválasztásakor az adott országokra szavazzanak. Temarii az etikai szabályok megsértéséért egyéves, míg Adamu megvesztegetésért hároméves büntetést kapott.
2011.01.21. 16:00
 
 
César-díjat kap életművéért Quentin Tarantino
César-díjjal tüntetik ki életművéért Quentin Tarantino amerikai rendezőt. Alain Terzian, a neves francia filmdíj akadémiájának elnöke "nagy nemzetközi művésznek" nevezte Tarantinót pénteken Párizsban. A legutóbb a Becstelen Brigantyk című filmjével nagy sikert aratott filmrendező február 25-én a többi díjazottal együtt veheti át kitüntetését Párizsban. A legjobb filmnek járó César-díjra esélyes Roman Polanski Szellemíró című filmje, amely már az Európai Filmakadémia díját is megkapta. A legjobb színésznő díjára jelölték Catherine Deneuve francia színésznőt a Potiche című filmben nyújtott alakításáért. Legjobb színész kategóriájában Gérard Depardieu a Mammuth című filmben játszott szerepéért esélyes a díjra.
2011.01.21. 16:00
 
 
Milliárdos veszteség a legnagyobb amerikai banknál
A Bank of America (BofA), az Egyesült Államok legnagyobb eszközállománnyal rendelkező bankja 1,57 milliárd dollár veszteséggel zárta a tavalyi utolsó negyedévet. A bank pénteki közleménye szerint 2010 utolsó három hónapjában egy egyszeri tétel, a jelzálog-üzletágban végrehajtott 2 milliárd dolláros leírás okozta a veszteséget. Ezt leszámítva 756 millió dollár, részvényenként 4 cent adó utáni nyereséget értek el, ami azonban jóval elmarad az elemzői várakozások részvényenként 14 centes átlagától. A bevétel 22,7 milliárd dollár volt, 11 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz képest.
2011.01.21. 16:00
 
 
Megfilmesíthetik a WikiLeaks-alapító Julian Assange életét
Megfilmesíthetik a WikiLeakst 2006-ban megalapító és azóta is vezető ausztrál hacker, Julian Assange életét - értesült pénteken a Variety című amerikai magazin. A film alapját a tervek szerint egy még meg sem jelent életrajzi könyv képezi majd: Andrew Fowler ausztrál újságíró The Most Dangerous Man in the World (A világ legveszélyesebb embere) című kötete várhatóan idén jelenik meg. Fowler először tavaly májusban interjúvolta meg a 39 éves Assange-ot, akinek élettörténetét gyerekkorától a WikiLeaks megalapításán át a kiszivárogtatott dokumentumok keltette hatalmas botrányokig követi nyomon.
2011.01.21. 16:00
 
 
Késsel fenyegetőzve raboltak bankot Bicsérden
Több mint egymillió forintot zsákmányolt pénteken az a fiatal férfi, aki késsel fenyegetőzve rabolta ki a takarékszövetkezetet Bicsérden - értesült az MTI. Az ügyet ismerő, neve elhallgatását kérő forrás tájékoztatása szerint a rabló az arcát valamilyen tárggyal eltakarva lépett be a község központjában lévő pénzintézetbe, majd késsel fenyegetőzve követelt pénzt a pénzintézet alkalmazottjától. A rabló végül 1,2 millió forintos zsákmánnyal menekült el a helyszínről. A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság korábban azt közölte az MTI-vel, hogy a takarékszövetkezet pánikjelzése valamivel dél előtt érkezett a rendőrség ügyeletére. A támadásban senki nem sérült meg.
2011.01.21. 16:00
 
Még több figyelmeztető táblát kezdeményeznek az M70-es "halálúton"
Átmeneti megoldásként még több figyelmeztető tábla és villogó lámpa kihelyezését kezdeményezik az M70-es autóút "halálútként" elnevezett szakaszán - közölte Halmi Béla, Letenye polgármestere. A polgármester elmondta: a térségben gazdaságfejlesztést és a turisztika élénkítését tervezik, a nyugatról érkezők azonban a szlovén határt elhagyva egy veszélyes útszakaszon találják magukat. A magyar és a szlovén autópályát összekötő 21,2 kilométeres szakaszon nehéz áthaladni baleset nélkül, ugyanis a kétszer kétsávos gyorsforgalmi út éppen az enyhe ívű kanyarokban mintegy 5, valamint 6 kilométeres szakaszon leszűkül egysávosra.
2011.01.21. 16:00
 
Diszkótragédia: újra kihallgatták az egyik tanút
Újra kihallgatták a Nyugati téri West Balkán szórakozóhelyen múlt szombaton történt tragédia egyik tanúját, mert a rendőrség szerint ellentmondások vannak korábbi vallomása, illetve a médiában megjelent kijelentései között - közölte pénteken a rendőrség a honlapján. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint Szadai Tamás pénteki tanúvallomásában - többek között - azt mondta: "Megjegyezni kívánom, hogy amiket az újságok leírtak az általam elmondottakról, teljesen ki vannak forgatva, nem úgy írták le a dolgokat, ahogyan azt én mondtam".
2011.01.21. 16:00
 
 
Hoffmann Rózsa: májusban a parlament elé kerülhet a közoktatási törvény
A tervek szerint májusban a parlament elé kerülhet a közoktatási törvény és a pedagógus-életpályamodellről szóló törvény - mondta az oktatási államtitkár. Hoffmann Rózsa a Fókuszban a közoktatás című, a XI. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításhoz kapcsolódó szakmai fórumon közölte: a kormány tavaszi hivatalos törvényalkotási programjában nem szerepel ez a két törvény, de ez csak arra vezethető vissza, hogy az európai uniós soros elnökség nagyon leterheli a kabinetet, így a testület úgy döntött, tervébe csak azokat a jogszabályokat veszi fel, amelyeket mindenképpen meg akar alkotni.
2011.01.21. 16:00
 
 
Kroes küldi az információt kérő EB-levelet a médiatörvény ügyében
Neelie Kroes, a digitális kérdések és a média ügyeiben illetékes biztos írja alá azt a levelet, amelyet az Európai Bizottság küld a magyar hatóságoknak legkésőbb hétfőn, választ kérve a médiatörvénnyel kapcsolatban megfogalmazott aggályaira - jelentette be pénteken a holland biztos szóvivője. A bizottság szokásos napi sajtótájékoztatóján - kérdésekre válaszolva - Jonathan Todd megerősítette: a levél lényegében ugyanazokat az aggodalmakat fogalmazza meg, amelyeket Kroes hétfő este Strasbourgban, az Európai Parlament polgári szabadságjogokkal, valamint igazságügyi és belügyi kérdésekkel foglalkozó bizottságának rendkívüli ülésén részletezett.
2011.01.21. 16:00
 
A Pentagon orosz katonai helikoptereket vásárol Afganisztán számára
Az amerikai katonai vezetés azt tervezi, hogy az amerikai-orosz kapcsolatok "újraindításának" jegyében a Roszoboronekszporttól vásárol katonai helikoptereket az afgán haderő számára - jelentette a The Wall Street Journal. A Roszoboronekszport Oroszország állami fegyverexportőr vállalata. A Pentagon névtelenséget kérő források szerint 21 darab új Mi-17-es helikoptert készül megrendelni az afgán hadsereg számára.
2011.01.21. 16:00
 
Felmentették a hűtlen kezelés vádja alól Mór polgármesterét
Bűncselekmény hiányában jogerősen felmentette a hűtlen kezelés vádja alól Mór polgármesterét és a város korábbi jegyzőjét az ügyben másod fokon eljáró Fejér Megyei Bíróság - közölte a megyei bíróság szóvivője pénteken az MTI-vel. A megyei bíróság ezzel jóváhagyta a székesfehérvári városi bíróság első fokon született ítéletét, és Fenyves Pétert (Fidesz), valamint a település korábbi jegyzőjét bűncselekmény hiányában felmentette a hűtlen kezelés vádja alól - mondta Gieszné Boda Orsolya.
2011.01.21. 15:45
 
Jakab: 50 milliárd forintos forráshiány a vízgazdálkodási ágazatban
A elmúlt nyolc évben közel ötven milliárd forintot nem kapott meg a vízgazdálkodási ágazat, s ennek a hiányát szenvedi most az ország - jelentette ki a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (MAGOSZ) elnöke sajtótájékoztatón pénteken, Orosházán. Jakab István, aki egyben az Országgyűlés alelnöke is, azt mondta: a forráshiány következtében pedig tönkrementek a csatornák, a közművek és a műtárgyak és sajnos mostanra kétségbeesett gazdák maradtak, akik küzdenek a belvíz ellen. Hozzátette: a nehéz költségvetési helyzet ellenére a kormány idén önálló soron 4,6 milliárd forintot biztosított a vízgazdálkodással összefüggő feladatok megfelelő színvonalú ellátására.
2011.01.21. 15:45
 
 
A dél-szudániak az önállóságra voksoltak
Az első hivatalos, de nem teljes adatok szerint a dél-szudániak döntő többsége az északi országrésztől való elszakadásra voksolt a múlt heti népszavazáson. A Dél-szudáni Népszavazási Bizottság internetes oldalán közölte, hogy a délen lakók 98,6 százaléka az országrész önállóvá válását akarja. A voksok több mint 80 százalékát számolták össze délen és 100 százalékát az ország többi részén. A végleges hivatalos adatok februárra várhatók. A népszavazást az a 2005-ben megkötött békemegállapodás írta elő, amely véget vetett az északon és délen élők közötti több évtizedes polgárháborúnak.
2011.01.21. 15:45
 
Jogi tanácsadóiról kérdezi Molnár Csaba a köztársasági elnököt
Molnár Csaba (MSZP) levélben kérdezi Schmitt Pál köztársasági elnöktől, hogy kik adnak tanácsokat neki az egyes törvények alkotmányosságának megítélésével kapcsolatban. A szocialista politikus az MTI rendelkezésére bocsátott levelében emlékeztet arra, hogy Schmitt államfővé választása előtt látogatást tett az MSZP parlamenti frakciójánál, és azt mondta: mivel nem alkotmányjogász, lesznek tanácsadói, akik szükség esetén felkészítik, ha egy törvény alkotmányosságának megítéléséről, az alkotmányossági vétó alkalmazásáról kell döntenie.
2011.01.21. 15:30
 
Egy belgrádi bíróság börtönbüntetést szabott ki egykori UCK-tagokra
sszesen 101 évi börtönbüntetésre ítélte pénteken a Koszovói Felszabadítási Hadsereg (UCK) kilenc egykori tagját a háborús bűnökben ítélkező belgrádi különbíróság - jelentette a B-92 szerb rádió. A tanács elnöke, Snezana Nikolic közlése szerint a tárgyalás során "minden kétséget kizáróan" bizonyítást nyert a vádlottak felelőssége az 1999 júniusa és szeptembere közötti időszakban Kelet-Koszovóban elkövetett háborús bűntettekért. Terhükre rótták, hogy törvényellenesen foglyul ejtettek 153 civilt, szerbet, romát, de albánt is, valamint hogy meggyilkoltak mintegy 80 személyt Kelet-Koszovóban.
2011.01.21. 15:30
 
Ryan Giggs folytatja
Vélhetően meghosszabbítja szerződését Ryan Giggs, a Manchester United 37 éves labdarúgója, miután kijelentette: folytatni akarja pályafutását. "Ugyanannyira élvezem a játékot, mint korábban. Hamarosan leülünk majd, és elbeszélgetünk a folytatásról, nagyon szeretnék játszani a következő szezonban is" - nyilatkozta a Vörös Ördögök hivatalos honlapjának a walesi szélső. Giggs 1990-ben mutatkozott be a Manchester Unitedben, többek között 11 bajnoki címet, két Bajnokok Ligáját, klubvilágbajnokságot, négy FA Kupát, négy Ligakupát nyert az együttessel. Giggs vasárnap a Tottenham Hotspur ellen játszotta 600. bajnoki mérkőzését MU-mezben, összesen 856 találkozón lépett pályára, kizárólag a United játékosaként.
2011.01.21. 15:15
 
Dönthetnek az egészségügyi intézmények szerkezetátalakításáról a fővárosban
A fővárosi önkormányzati fenntartású egészségügyi intézmények szerkezetátalakítási koncepciójának kidolgozásáról is dönthet következő, január 31-i ülésén a Fővárosi Közgyűlés. Szentes Tamás egészségügyért felelős főpolgármester-helyettes előterjesztése - amely pénteken került fel a www.budapest.hu oldalra - a Fővárosi Önkormányzat fenntartásában működő 12 egészségügyi intézmény integrációjához szükséges előzetes koncepcionális döntéseket kívánja előkészíteni. A fővárosi önkormányzat fenntartásában jelenleg 12 egészségügyi intézmény működik, 11 kórház és a Központi Stomatológiai Intézet.
2011.01.21. 15:15
 
Gyilkos rablóbanda ügyében nyomoz az NNI
Idősekre szakosodott, brutális rablóbandát leplezett le a rendőrség. A banda tagjai főként az M3-as autópálya vonalán követtek el bűncselekményeket: áldozataikat bántalmazták, megkötözték és magukra hagyták, ketten közülük meg is haltak - ismertette Szőke Tamás őrnagy, a Nemzeti Nyomozó Iroda különleges ügyek osztályának helyettes vezetője pénteken újságírók előtt. A rablóbanda számlájára tizenkét bűncselekmény írnak, de további hasonló eseteket is vizsgál a rendőrség. A hét gyanúsított közül egy jogerős szabadságvesztését tölti, öten előzetes letartóztatásban vannak, egy pedig házi őrizetben.
2011.01.21. 15:15
 
 
Hároméves felfüggesztett börtönbüntetés a Vivendi egykori vezetőjének
Hivatali visszaélés és hamis információk terjesztése miatt hároméves, felfüggesztett szabadságvesztésre és 150 ezer eurós pénzbírságra ítélték Párizsban Jean-Marie Messier-t, a Vivendi Universal egykori elnökét. A bíróság annak ellenére hozta meg döntését, hogy az ügyészség a médiabirodalom volt vezetőjének felmentését kérte. Messier ügyvédje jelezte, fellebbeznek az ítélet ellen. Az ezredforduló egyik legismertebb francia menedzserét 2002 júliusában menesztették, miután a cég 35 milliárd eurós adósságot halmozott fel. Messier 20,5 millió eurós végkielégítéssel távozott a Vivendi éléről, amelyhez az igazgatótanács nem adta beleegyezését. Az összegről végül a közvélemény nyomására lemondott.
2011.01.21. 15:15
 
 
Péntek délutánig közel 12 ezer honosítási kérelem érkezett
Közel 12 ezer honosítási kérelem érkezett péntek délután két óráig az illetékes hivatalokhoz - közölte a nemzetpolitikai államtitkárság Wetzel Tamás miniszteri biztos tájékoztatása alapján. A tájékoztatás szerint csütörtökön délelőtt érkezett be a tízezredik egyszerűsített honosítási kérelem, és a péntek 14.00 órás adatok szerint 11.889 kérelmet fogadtak be a külképviseletek, az anyakönyvezetők és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal munkatársai. Szabadkán, Csíkszeredán, Kolozsváron a legnagyobb az érdeklődés, de további 47 külképviseleten is adtak már be kérelmet. Az igényléseket körülbelül fele-fele arányban nyújtják be a külképviseleteken és Magyarország területén - közölték.
2011.01.21. 15:15
 
Bin Laden két elrabolt francia újságíró megölésével fenyegetőzik
Oszama bin Laden, az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat vezetője a francia csapatok Afganisztánból való kivonásához köti két francia újságíró sorsát, akiket több mint egy évvel ezelőtt raboltak el. Az erről szóló hangfelvételt pénteken közölte az al-Dzsazíra katari hírtévé. Három hónapon belül ez a második bin Ladennek tulajdonított üzenet, amely megfenyegeti Franciaországot. A francia néphez szólva az állítólagos bin Laden kijelenti: "Elnökötök nem hajlandó kivonulni Afganisztánból, mert Amerika uszályában van", s ez "sokba fog kerülni neki és nektek is különböző frontokon, Franciaországon belül és kívül".
2011.01.21. 15:15
 
 
Ünnepi évad a Szegedi Szabadtéri Játékokon
Alapítása 80. évfordulóját ünnepli idén a Szegedi Szabadtéri Játékok; a jubileum alkalmából ismét játsszák Madách Imre drámáját, Az ember tragédiáját, amely 1933 óta eddig 61-szer volt műsoron. Az emblematikus jelentőségű darabbal egy évtized után idén visszakerül a próza a Dóm térre - hangsúlyozta Herczeg Tamás, a játékok igazgatóhelyettese a budapesti sajtótájékoztatón. Hozzátette, hogy a bemutatóhoz színháztudományi konferencia is társul, amely felidézi a tragédia gazdag előadástörténetét. Varga Mátyás, a játékok, a budapesti operaház és számos színház jeles díszlettervezője idén lenne 100 éves. Az évforduló alkalmából szegedi emlékházában kiállítás emlékezik majd Madách színművére.
2011.01.21. 15:00
 
 
Alpesi sí Vk: Kostelic nyert Kitzbühelben
Az összetettben vezető Ivica Kostelic nyerte a férfi alpesi sízők Világkupa-sorozatának pénteki szuper-óriásműlesikló futamát az az ausztriai Kitzbühelben. A 31 éves horvát versenyző pályafutása 16. Vk-sikerét aratta - ebben a szakágban az elsőt -, megelőzve az osztrák Georg Streitbergert és a szám olimpiai bajnokát, a norvég Aksel Lund Svindalt. Eredmények: 1. Ivica Kostelic (horvát) 1:17.33 perc, 2. Georg Streitberger (osztrák) 1:17.56, 3. Aksel Lund Svindal (norvég) 1:17.61.
2011.01.21. 15:00
 
 
Fizetni kell Horvátországban az állami földterületen épült szálláshelyekért
Koncessziós díjat kell fizetnie ettől az évtől Horvátországban az állami földterületeket használó szálláshelyeknek, az erről szóló rendeleteket csütörtökön alkotta meg a horvát kormány. A horvát hivatalos közlönyben a közzététel napjával életbe lépő szabályozás azokra a szállodákra, üdülőhelyekre és kempingekre vonatkozik, amelyek állami tulajdonú területeken létesültek. Damir Bajs turisztikai miniszter szerint ez mintegy 100 millió négyzetméternyi állami tulajdonú területet érint, amelyen eddig nem lehetett bejegyezni a turisztikai cégek tulajdonjogát, de a koncessziós forma mostantól lehetővé teszi a beruházók számára is a fejlesztéseket.
2011.01.21. 15:00
 
Több mint 130 ezer parkolási ügye van az átalakuló BÖP Kft.-nek
Több mint 130 ezer, folyamatban lévő parkolási ügye van az átalakulás előtt álló Budapesti Önkormányzati Parkolási (BÖP) Kft.-nek, ezek összértéke több mint 2,7 milliárd forint - derül ki a Fővárosi Közgyűlés számára pénteken benyújtott előterjesztésből. A György István főpolgármester-helyettes által jegyzett dokumentum szerint 2007 óta a BÖP csaknem 28 ezer ügyet jogerősen megnyert, ezek összege 885 millió forint. Fizetési meghagyás van érvényben mintegy 80 ezer ügyben, (1,2 milliárd forint), és folyamatban van csaknem 25 ezer per, ezek összértéke megközelíti a 652 millió forintot. A BÖP 2007-től mindössze 2.700 ügyet vesztett el, amelyek értéke csaknem 55 millió forint - olvasható a dokumentumban.
2011.01.21. 14:45
 
Solt közelében vízzel telt árokba csúszott egy autó, a vezetőjét kimentették
Egy 64 éves alsóörsi férfi autójával a vízzel telt árokba csúszott pénteken az 53-as úton Solt és Dunatetétlen között; a vízbefulladástól veszélyeztetett férfit egy másik autós szabadította ki járművéből - közölte a rendőrség az MTI-vel. Az árokba csúszott autós nem tudta a biztonsági övét kioldani, ezért fennállt annak a veszélye, hogy a gépkocsit elöntő vízbe fullad - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A férfi nem sérült meg, de mivel a jeges vízben teljesen áthűlt, kórházba szállították - fűzte hozzá Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy.
2011.01.21. 14:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452[1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista