2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Izraeli és török vizsgálat a gázai segélyflottilla elleni támadásról
A gázai blokádot áttörni szándékozó nemzetközi segélyflottilla elleni izraeli támadás nem sértett nemzetközi jogot - állapította meg az izraeli vizsgálóbizottság vasárnap közölt jelentése. A kilenc török aktivista halálát okozó támadás török vizsgálata viszont felelőssé tette az izraeli felet. Az izraeli Turkel vizsgálóbizottság kijelentette, hogy a török hajó legénysége viseli a felelősséget. A Mavi Marmara egy volt a segélyflottillából, és egyedüliként ellenállt a hajót elfoglaló izraeli katonáknak, akik ezért fegyvereiket használták és kioltották kilenc török aktivista életét.
2011.01.23. 15:15
 
Jemenben őrizetbe vették a diáktüntetések szervezőjét
Őrizetbe vették a jemeni hatóságok azt a nőt, aki a tunéziai tiltakozások sikerén felbuzdulva diáktüntetéseket szervezett az elmúlt napokban a fővárosban, Szanaában - közölték vasárnap emberi jogi aktivisták. Tavakkul Karmant, a Jemeni Iszláh (Reform) Párt női tagozatának vezetőjét - aki egy, a női újságírók jogait védő szervezet vezetője - a jemeni államügyész utasítására vették őrizetbe szombat este egy belvárosi utcán, amikor férjével együtt hazafelé tartott.A szombaton tartott tiltakozáson a diákok és az ellenzéki aktivisták bírálták az arab vezetők autokratikus vezetési stílusát, és követelték, hogy a 32 éve hivatalban lévő Ali Abdullah Szaleh államfő távozzon a hatalomból.
2011.01.23. 15:15
 
 
Elérte a 10 milliárdot az Apple-alkalmazások letöltésének száma
Letöltötték a 10 milliárdodik Apple-kisalkalmazást a számítástechnikai óriás online boltjából - közölték a honlap fenntartói. A cég további növekedésben reménykedhet, miután a jövő hónaptól a népszerű iPhone telefonok immár a Verizon Wireless mobilszolgáltató hálózatával is használhatóak lesznek az Egyesült Államokban. Az Apple a 2007-es megjelenés óta tízmilliónyi iPhone-t adott el, s most hasonló növekedésre számíthat az iPad táblagép növekvő népszerűsége által is. Az eszközökre letölthető programok és kisalkalmazások fejlesztésére a kaliforniai vállalat programozók hadát szerződtette. A letöltőközpontban ma több mint 300 ezer különböző alkalmazás közül válogathatnak a felhasználók.
2011.01.23. 15:15
 
 
A király beszéde kapta a legjobbnak járó díjat a producerek díjkiosztóján
A király beszéde (King's Speech) című film nyerte el a legjobbnak járó elismerést szombaton este az amerikai producerek céhének díjátadó ünnepségén. A film producerei - Iain Canning, Emile Sherman és Gareth Unwin - meglepetésüknek adtak hangot: azt hitték, a 10 jelölt között az utolsók között lesznek. A dráma főszereplője a dadogó VI. György angol király (Colin Firth), aki rendkívül sokat küzd megmentőjével, egy beszédtanárral (Geoffrey Rush). A filmben nyújtott alakításáért Colin Firth má elnyerte a legjobb színésznek járó Golden Globe-ot egy héttel ezelőtt.
2011.01.23. 15:00
 
MSZP: az egekben a benzin ára, a kormány mégsem tesz semmit
Egekben a benzin ára a kormány sikertelen gazdasági diplomáciája és a magas jövedéki adók miatt - mondta Török Zsolt, az MSZP szóvivője vasárnap az MTI-nek. Az olaj ára a hordónkénti 100 dollárról 90-re csökkent, a forint-dollár árfolyam is kedvezőbben alakul, mégsem csökkennek az üzemanyagárak. Eközben Fellegi Tamás nemzetgazdasági miniszter egyre gyakrabban jár Oroszországba, hogy az egyik legnagyobb olajkereskedelmi partnerrel tárgyaljon, ám egyre alacsonyabb szinten fogadják. Legutóbb egy pénzügyminisztériumi főosztályvezetővel sikerült találkoznia, pedig egy sikeresebb gazdasági diplomáciával a jelenleginél lényegesen kedvezőbb pozíciókat is kialkudhatna az országnak - mondta a szocialista politikus.
2011.01.23. 14:45
 
 
Szalai Annamária: gazdasági, politikai érdekek a médiatörvény bírálatai mögött
Szalai Annamária szerint alapvetően gazdasági és politikai érdekek állnak a médiatörvény körüli viták hátterében. A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) elnöke az MR1-Kossuth Rádiónak nyilatkozva vasárnap azt mondta: sok külföldi támadás összemosta a médiatörvényt a válságadókkal, a bankadóval és a magánnyugdíjpénztárak ügyével. Az MR1-Kossuth Rádió honlapján olvasható összefoglaló szerint Szalai Annamária arra számít, hogy elcsitulnak a médiatörvény körüli viták. Kifejtette, a médiatörvény európai vitája során megmutatkozott, hogy az európai politikában sem feltétlenül a tények, hanem "hátsó érdekek" befolyásolják a pártokat.
2011.01.23. 14:45
 
Markó: a nemzetet nem a politika, hanem a kultúra éltette
Himnuszunk nem politikai üzenet, amelyet cserélni kell, hiszen benne van a magyar történelem, a nemzetet nem a politika, hanem a kultúra éltette - fejtette ki szombaton Kolozsváron Markó Béla, az RMDSZ elnöke a Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett ünnepi eseményen. A kolozsvári Szabadság internetes kiadásában beszámolt a Romániai Evangélikus-Lutheránus Egyház, a Kolozsvári Magyar Opera és a Járosi Andor Keresztény Kulturális Műhely által közösen szervezett rendezvényről. Ezen Markó kifejtette, hogy a nemzetet nem a politika, hanem a kultúra éltette,mely a nemzet legsajátosabb valósága. Rámutatott: Himnuszunk mondandója az, hogy értékeinkhez és hagyományainkhoz ragaszkodó nemzet vagyunk.
2011.01.23. 14:45
 
 
Egyiptom: egy al-Kaidához köthető csoport áll a szilveszteri merénylet mögött
A kairói kormány szerint egy, az al-Kaida nemzetközi terrorhálózathoz köthető gázai csoport követte el szilveszterkor az észak-egyiptomi Alexandria egyik kopt keresztény temploma elleni öngyilkos merényletet. Habib al-Adli egyiptomi belügyminiszter közölte, hogy a terrorcselekmény mögött az Iszlám Hadserege nevű szervezet áll. A hatóságoknak döntő bizonyítéka van a szervezet érintettségére e "gyalázatos terrorcselekmény tervezésében és végrehajtásában" - mondta. A közlésre azonnal reagált a szóban forgó szervezet, és cáfolta érintettségét a merényletben. "Az Iszlám Hadseregének nincs köze a templomtámadáshoz Egyiptomban, habár magasztaljuk azt, aki elkövette" - közölte a szervezet.
2011.01.23. 14:15
 
Több órás napsütés, 0, +1 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint vasárnap kezdetben napos lesz az idő, majd délutántól észak felől erős felhősödés kezdődik. Este északon, majd dél felé terjedve egyre több helyen várható havazás, hózápor. Hétfőn a nap első felében a Duna vonala mentén és délen még lehetnek felhősebb tájak, ott kisebb havazás is lehet délelőtt, egyébként több órás napsütésre van kilátás. Az északi, északnyugati szél a Dunántúl északi és nyugati részén több alkalommal is megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában -2, -7 fok között, északon ahol már éjszaka felszakadozik a felhőzet -10 fok körül várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 0, +1 fok körül valószínű.
2011.01.23. 14:00
 
Ahmadinezsád reméli, folytatódnak az iráni atomprogramról szóló tárgyalások
Az iráni elnök azt reméli, hogy folytatódnak a tárgyalások a nagyhatalmakkal az iráni atomprogramról. Egy nappal a kudarccal végződött isztambuli tanácskozás után, vasárnap Mahmúd Ahmadinezsád úgy tett, mintha nem lenne kérdéses az egyeztetések folytatása. Az iráni Rast városból közvetített televíziós beszédében úgy fogalmazott, hogy a következő tárgyalások jó eredményekkel zárulhatnak, ha "a másik fél kész az igazságosság, az egyenlőség és a tisztelet útján haladni".
2011.01.23. 14:00
 
Kányádi Sándor Erdélyben a Magyar Kultúra Napján
A "karon ülő" kicsikhez és a már "botra támaszkodó" idősekhez egyaránt szólt az elmúlt napokban Kányádi Sándor, aki Erdély több városában beszélgetett az érdeklődőkkel a Magyar Kultúra Napja alkalmából szervezett közönségtalálkozók keretében. A Magyar Köztársaság Kulturális Koordinációs Központja, a Bod Péter Megyei Könyvtár és a Kovászna Megyei Művelődési Központ közös szervezésében az egyik legnagyobb magyar kortárs költő Székelyudvarhelyen, Kovásznán, Kézdivásárhelyen, Baróton és Sepsiszentgyörgyön találkozott a legifjabbakat és a legidősebbeket is képviselő közönségével.
2011.01.23. 14:00
 
30 milliárd dolláros elővigyázatossági hitel Lengyelországnak az IMF-től
Az IMF a hét végén jóváhagyta Lengyelország számára azt a 30 milliárd dolláros hitelkeretet, amely a júliusban egy évre megkötött megállapodást váltja fel. Az előző hitelkerethez hasonlóan ez is úgynevezett elővigyázatossági hitel - a legnagyobb ilyen jellegű az eddigiek között - , ami azt jelenti, hogy Lengyelország csak akkor hívja le az összeget, ha a pénzügyi rendszerben bekövetkező problémák ezt szükségessé teszik.
2011.01.23. 14:00
 
 
Australian Open: Wawrinka legyőzte Roddickot
A nap utolsó mérkőzésén a svájci Stanislas Wawrinka meglepően könnyedén, három játszmában legyőzte a nyolcadik helyen kiemelt amerikai Andy Roddickot, s ezzel bejutott a legjobb nyolc közé az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A kirobbanó formában játszó Wawrinka még szettet sem veszített a tornán, s a negyeddöntőt honfitársa, a címvédő Roger Federer ellen vívja majd.
2011.01.23. 13:45
 
Női vízilabda LEN Kupa: a legjobb nyolc közé jutott a Szentes
Bejutott a női vízilabdázók második számú európai sorozata, a LEN Kupa legjobb nyolc együttese közé a Szentes, amely megnyerte négycsapatos selejtezőcsoportjának körmeccses küzdelmeit Hódmezővásárhelyen. A H betűjelű kvartettben a házigazda magyar gárda mindhárom riválisát, így vasárnap a legerősebbnek tartott orosz vetélytársat is legyőzve végzett az élen. A vendéglátó csapat eredményei: Szentes-West London (brit) 15-3 Szentes-Leiden (holland) 11-8 Szentes - Hanti-Manszijszk (orosz) 12-10. A csoport végeredménye (az első kettő folytathatja a negyeddöntőben): 1. Hungerit-Metalcom-Szentesi VK 9 pont, 2. Leiden 6, 3. Hanti-Manszijszk 3, 4. West London Penguin 0.
2011.01.23. 13:45
 
Konferencia a délvidéki magyarellenes razziákról Szegeden
A délvidéki magyarság a mai napig vár a bocsánatkérésre, s legalább a szimbolikus kárpótlásra az 1944-45 telén történtek miatt - mondta Matuska Márton temerini újságíró vasárnap Szegeden. A délvidéki magyarellenes razziákról évtizedekig nem lehetett szólni - hangsúlyozta a megtorlások 66. évfordulója alkalmából a témában rendezett konferencián. Az első szervezet, amely felemelte szavát 1990 áprilisában a Vajdasági Magyarok Demokratikus Közössége volt, amely nyílt levélben fordult a közvéleményhez, hogy tudományos módszerekkel tárják föl a tényeket - közölte a kutatásokban aktívan résztvevő szakember. Az első megemlékezésekre1990-ben, halottak napján sor került Temerinben és Újvidéken.
2011.01.23. 13:30
 
 
Nincs fűtés a budapesti Katona József Színházban
Nincs fűtés a budapesti Katona József Színházban, és ez az állapot akár egy hétig is eltarthat, de az előadásokat minden körülmények között megtartják - mondta az intézmény ügyvezető igazgatója vasárnap az MTI-nek. Vasárnap reggel a kéményseprő vállalat és az V. kerületi városüzemeltetési kft. munkatársai a Petőfi Sándor utcai épületben megállapították, hogy a gáztüzelésű központi kémény több helyen lyukas, használata tilos, életveszélyes, ki kell cserélni. A munkálatok várhatóan 7 napig tartanak, ez idő alatt nem lesz fűtés sem a színházban, sem az épület mintegy 30 lakásában, ami hozzávetőleg száz lakót érint - mondta Mattyasovszky Bence.
2011.01.23. 13:00
 
Nyolcan haltak meg összehangolt iraki merényletekben
Legalább nyolc ember vesztette életét, harminchárom pedig megsebesült Bagdadban és környékén vasárnap délelőtt elkövetett merényletekben. Reggel hét órától kezdve három órán keresztül sorra repültek levegőbe robbanószerrel megtömött autók. Az iraki főváros déli részén egy rendőrjárőr volt a célpont, az északi, síiták lakta Kazimija negyedben iráni zarándokok autóbusza került célkeresztbe. Irakban drámai mértékben csökkent az erőszak szintje a néhány évvel ezelőttihez képest. A vallási alapú villongások időszakában olykor százak haltak meg merényletek következtében egy nap alatt.
2011.01.23. 12:45
 
Német hetilap Orbán kormányzásáról
Orbán kísérlete a szellemi-erkölcsi fordulatra címmel közölt terjedelmes cikket vasárnap a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung (FAS) című német hetilap. Georg Paul Hefty, a konzervatív Frankfurter Allgemeine Zeitung rovatvezetője az alcímben kiemeli: a magyar médiatörvényt sok bírálat éri. A budapesti kormány azonban óvakodni fog annak merev alkalmazásától, már csak azért is, mert a következő választást is meg akarja nyerni. Hefty emlékeztet arra, hogy Orbán Viktor a példaképének tekinti Helmut Kohlt. A cikk írója magától értetődőnek tartja, hogy Orbán hosszú hivatali időben gondolkodik, miként azt is, hogy ez csak rendszeres választások és a bizalom ismételt elnyerése útján képzelhető el.
2011.01.23. 12:45
 
 
MSZP: százezrek veszíthetik el mindenüket
Az MSZP szerint több százezer ember van kitéve annak a veszélynek, hogy mindenét elveszíti. Szanyi Tibor országgyűlési képviselő vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta: a kolontári vörösiszap-katasztrófa "több százszorosa, ha nem ezerszerese fenyegeti Magyarországot" abban az értelemben, hogy több mint százezer lakástulajdonos otthona áll végrehajtási eljárás alatt, a kilakoltatási moratórium pedig tavasszal lejár. Mintegy tízszer ennyien, nagyjából egymillióan vannak, akik elmaradtak a lakáshitel-törlesztéssel, illetve a rezsiköltségek befizetésével - tette hozzá.
2011.01.23. 12:15
 
 
Férfi kézilabda-vb: kikaptak a magyarok a címvédő franciáktól
A magyar férfi kézilabda-válogatott 37-24-re kikapott szombaton a címvédő, olimpiai és Európa-bajnok francia csapattól a svédországi olimpiai kvalifikációs világbajnokság középdöntős nyitányán. Mocsai Lajos szövetségi kapitány együttese húsz percig remekül tartotta magát, vezetett, ám a szünet előtti szakaszt 9-3-ra nyerték a gallok, akik 18-13-as előnnyel vonultak pihenőre. A folytatásban is az esélyesebb franciák gond nélkül diadalmaskodtak. Eredmény, I. csoport (Jönköping), 1. forduló: Franciaország-Magyarország 37-24 (18-13). Az állás: 1. Franciaország 5 pont (95-75), 2. Spanyolország 5, (86-79) 3. Izland 4 4. Németország 2, (74-80) 5. Magyarország 2, (76-92) 6. Norvégia 0.
2011.01.23. 12:00
 
Drágulnak a Lufthansa-jegyek
Január 25-étől emelkedik a Lufthansa-jegyek ára az üzemanyag drágulása nyomán kivetett pótdíj növelése miatt: Németországon és Európán belül egy irányba két euróval, a hosszútávú járatokon 10 euróval lesz drágább a jegy - számolt be a német Bild. Ez azt jelenti, hogy a korábbi emelésekkel együtt csak a pótdíj miatt 26 euróval kell többet fizetni egy útra Európán belül, és 92-107 euró a pluszköltség a tengeren túli járatokon. Az utóbbi időben jelentősen megdrágult üzemanyag teszi ki a légitársaságok költségeinek legnagyobb részét, a Lufthansánál például évi nyolc millió tonna kerozint használnak el, ami a Financial Times Deutschland szerint Írország egész évi felhasználásának felel meg.
2011.01.23. 12:00
 
 
Valentin napján találkozik az üstökössel a Stardust űrszonda
Valentin napján találkozik a Stardust amerikai űrszonda a Tempel 1 üstökössel, amelyről mintegy 200 kilométeres távolságból készít felvételeket. Az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) beszámolója szerint az 1999-ben felbocsátott Stardust fedélzeti műszerei a tervezett élettartamukhoz képest még olyan jó állapotban vannak, hogy az űrszonda fényképeket készíthet majd a Nap mögött tartózkodó üstökösről. "A tervek szerint február 14-én éjjel, és 15-én a hajnali órákban halad el a Stardust a 6 kilométer széles üstökös mellett" - mondta Tim Larson, a NASA bolygókutatással foglalkozó részlegének (JPL) ezzel a küldetéssel megbízott vezetője.
2011.01.23. 11:45
 
Egy Hezbollah vezette libanoni kormány veszélyeire figyelmeztet Izrael
Rendkívül veszélyes fejleménynek tartaná Szilvan Salom izraeli miniszterelnök-helyettes, ha Libanonban a Hezbollah síita mozgalom vezetésével alakulna kormány. "Nagyon, nagyon veszélyes fejleményről lenne szó, mert valójában egy iráni kormánnyal lenne dolgunk Izrael északi határán" - jelentette ki az izraeli közszolgálati rádiónak Salom, aki szerint az Irán által támogatott Hezbollah így "nem egy terrorista entitás, hanem egy szuverén állam, valamint annak hadserege, rendőrsége és biztonsági ereje felett szerezné meg az ellenőrzést". Izrael azzal vádolja a Hezbollahot, hogy Irán manipulálja, finanszírozza és látja el fegyverekkel.
2011.01.23. 11:30
 
 
Lance Armstrong 65. lett karrierje utolsó külföldi versenyén
A hétszeres Tour de France-győztes Lance Armstrong a 65. helyen végzett az Ausztráliában rendezett Tour Down Under elnevezésű országúti körversenyen, mely a 39 éves sportoló utolsó hazáján kívüli viadala volt. Armstrong az összetettben 6:42 perccel maradt el a győztes ausztrál Cameron Meyertől. A 1999 és 2005 között minden alkalommal győztes Armstrong különdíjat kapott a szervezőktől, amiért 2009-es visszatérése óta minden évben részt vett a viadalon, s ezzel nagyban növelte a verseny népszerűségét és presztízsét.
2011.01.23. 11:15
 
 
Végleg bezárt a West Balkán
Végleg bezárt Budapesten a West Balkán elnevezésű szórakozóhely, ahol egy hete meghalt három fiatal lány - közölte a szórakozóhely honlapján ."A West-Balkán nem 90 napra zárt be, hanem örökre véget ért" - olvasható az egyszínű fekete oldalon, néhány szubjektív, fájdalmat, elkeseredést és részvétnyilvánítást kifejező, helyenként önkritikus mondat között. A terézvárosi jegyző szerdán 90 napra bezáratta a West Balkánt, ahol múlt szombat éjjel három fiatal lány a diszkóból kiáramló tömegben életét vesztette. A történtek miatt a rendőrség eddig hat ember ellen indított büntetőeljárást több ember halálát okozó, foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés, illetve magánokirat-hamisítás gyanújával.
2011.01.23. 11:00
 
Portugáliában megkezdődött az elnökválasztás
Megkezdődött vasárnap Portugáliában az elnökválasztás. A nyugat-európai országban 9,6 milliónyian rendelkeznek szavazati joggal, több mint 12 ezer szavazókörzetben adhatják le voksukat. Hat jelölt szállt versenybe, de a közvélemény-kutatások a jelenleg hivatalban levő, az ellenzéki Szociáldemokrata Pártból való államfő, Anibal Cavaco Silva elsöprő győzelmét jósolják már az első fordulóban. Silva akár a voksok 60 százalékát is összegyűjtheti, míg a második helyre pályázó Manuel Alegre, a kormányzó szocialisták jelöltje csupán harmadannyi szavazatra számíthat.
2011.01.23. 10:30
 
NHL: kikapott a keleti és a nyugati éllovas
A Keleti főcsoportot vezető Philadelphia Flyers és a nyugaton első Vancouver Canucks is hazai pályán kapott ki az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján. Eredmények: Philadelphia Flyers-New Jersey Devils 1-3, Detroit Red Wings-Chicago Blackhawks 1-4, Colorado Avalanche-Boston Bruins 2-6, Toronto Maple Leafs-Washington Capitals 1-4, Montreal Canadiens-Anaheim Ducks 3-4 - szétütés után Pittsburgh Penguins-Carolina Hurricanes 3-2, Atlanta Thrashers-New York Rangers 2-3 - szétütés után St. Louis Blues-Columbus Blue Jackets 2-5, Phoenix Coyotes-Los Angeles Kings 3-4, Vancouver Canucks-Calgary Flames 3-4 - szétütés után San Jose Sharks-Minnesota Wild 4-3.
2011.01.23. 10:15
 
Egy-kétórás várakozásra lehet számítani a határátkelőkön
Egy-kétórás várakozásra lehet számítani közúti határátkelőhelyeken a személyforgalomban, amit még növelhet egy új intézkedés - közölte a rendőrség vasárnap. "Határainkon elsősorban Záhony közúti határátkelőhelyen várható 60-120 perces forgalomtorlódás a hétvégén a személyforgalomban, belépő és kilépő irányban. A várakozási időt növelheti a Nemzeti Adó- és Vámhivatal által a jövedéki termékekkel való visszaélés megakadályozása érdekében bevezetett új intézkedés, miszerint számítógépes nyilvántartást vezetnek a személyautók üzemanyagszintjéről, illetve a külföldön megtett távolságról" - írja az ORFK közleményében.
2011.01.23. 10:00
 
Molnár Ágnes: Az Új Széchenyi Terv lendületet ad a gazdaság számára
Az Új Széchenyi Tervhez (ÚSZT) érkezett visszajelzések nagyon pozitívak, ismét megjelent a remény a munkahelyteremtésben, a foglalkoztatás bővítésében és a kis- és középvállalkozások megerősítésében - nyilatkozta Molnár Ágnes, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) államtitkár az MTI-nek Hozzátette: az Új Széchenyi Terv bejelentését fokozott várakozás előzte meg, hiszen a 2001-ben elindított első Széchenyi Terv akkor lendületet és reményt adott az országnak, hogy az itt élők is sikeresek lehetnek, nemcsak nyugati társaik.
2011.01.23. 10:00
 
NBA: nagy verést kapott a ligaelső Spurs
A ligaelső San Antonio Spurs nagy pofonba szaladt bele az NBA szombati játéknapján; 96-72-es vereséget szenvedett a New Orleans Hornets csarnokában. Eredmények: New Jersey Nets-Dallas Mavericks 86-87,Washington Wizards-Boston Celtics 85-83, Charlotte Bobcats-Atlanta Hawks 87-103, Detroit Pistons-Phoenix Suns 75-74, Miami Heat-Toronto Raptors 120-103, Philadelphia 76ers-Utah Jazz 96-85, New Orleans Hornets-San Antonio Spurs 96-72, Chicago Bulls-Cleveland Cavaliers 92-79, Oklahoma City Thunder-New York Knicks 101-98, Houston Rockets-Orlando Magic 104-118, Milwaukee Bucks-Memphis Grizzlies 81-94, Portland Trail Blazers-Indiana Pacers 97-92, Los Angeles Clippers-Golden State Warriors 113-109.
2011.01.23. 10:00
 
Egy ember meghalt pincetűzben Budapesten
Egy férfi meghalt vasárnap hajnalban Budapesten, amikor tűz keletkezett egy XI. kerületi lakóház pincéjében - közölte a tűzoltóság az MTI-vel. A Csóka utca egyik négyemeletes házának pincéjében gyulladt ki egy 5X3 méteres terület hajnali négy óra körül, a füstből két férfit mentettek ki a tűzoltók - mondta Kisdi Máté, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság szóvivője. Hozzátette, a tűzoltók mindkét embert élve hozták ki a pincéből, ám az egyikük füstmérgezésben meghalt, a másik férfit kórházba szállították. A tűz keletkezésének okát szakértők vizsgálják - közölte a szóvivő.
2011.01.23. 09:30
 
Kelebiánál 16 határsértőt fogtak el
Egy 16 fős, többségükben ismeretlen állampolgárságú személyt fogtak el a járőr észlelése alapján Kelebia külterületén - közölte a rendőrség vasárnap az MTI-vel. A szombaton elfogott csoporthoz 11 ismeretlen állampolgárságú személy, 2 koszovói és egy palesztin állampolgár, köztük 2 gyerek tartozott, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat nem tudták igazolni, ezért előállították őket - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A csoport tagjainak kihallgatása után kiderült, hogy két ismeretlen személy vezette át őket a zöldhatáron Szerbiából Magyarországra - fűzte hozzá a szóvivő.
2011.01.23. 09:30
 
 
2013 januárjában lép hatályba az új Ptk.
Számos újdonságra lehet számítani a 2013. január 1-jén hatályba lépő új polgári törvénykönyvben (Ptk.). A kódexben - amelynek tervezete várhatóan a nyár közepére készül el, a parlament pedig decemberben fogadhatja el - megjelenik majd az az elv, amely szerint a közszereplők jobban bírálhatók az átlagembereknél; a nem vagyoni kártérítés helyett bevezetik a sérelemdíjat, a polgári törvénykönyvbe kerül a gazdasági társaságokra vonatkozó joganyag, a bejegyzett élettársi kapcsolat azonban továbbra is csak külön törvényben lesz szabályozva. Minderről Székely László, az új Ptk. előkészítését koordináló miniszteri biztos, az ELTE Állam- és Jogtudományi Karának tanára nyilatkozott az MTI-nek.
2011.01.23. 09:30
 
Népszámlálási kampányt indít a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala
Szlovákiában rövidesen kampány indul a májusi népszámlálás kapcsán. A cél, hogy minél többen vállalják fel magyar identitásukat. A kampányt a Szlovákiai Magyarok Kerekasztala (SZMK) fogja koordinálni - közölte a Bumm.sk szlovákiai magyar hírportál. Bara Zoltán, a szlovákiai magyar civil szervezeteket tömörítő Kerekasztal szóvivője a hírportálnak elmondta: a héten összeült az SZMK, megtárgyalta idei programját, és meghatározta a 2011-es év prioritásait.
2011.01.23. 09:15
 
 
Leleplező könyv jelenik meg a WikiLeaks belső működéséről
Könyv jelenik meg februárban WikiLeaks - A leleplezés címmel, melyben Daniel Domscheit-Berg, a nagy viharokat kavaró weboldal mögött álló csapat második embere, Julian Assange legközelebbi munkatársa számol be két és fél éves tapasztalatairól, kiugrásának okáról és OpenLeaks nevű új projektjének részleteiről. A WikiLeaks - A leleplezés - Hogyan működtettük a világ legveszélyesebb weboldalát február 11-én, a nemzetközi kiadással egy időben jelenik meg magyarul a Nyitott Könyvműhely gondozásában.
2011.01.23. 09:15
 
Kigyulladt egy családi ház Budapesten a XVIII. kerületben
Kigyulladt egy családi ház vasárnapra virradó éjszaka Budapesten, a XVIII. kerületi Bajcsi-Zsilinszky úton. A Fővárosi Tűzoltóság ügyeletese az MTI-t kora hajnalban arról tájékoztatta, hogy a Bajcsi Zsilinszky út 35. szám alatti, 50 négyzetméteres ház teljes terjedelmében égett. A tűzoltókat reggel 4 óra 30 perckor riasztották, és a tüzet nem sokkal később sikerült eloltani. A tűzoltóság ügyeletese elmondta, hogy a tűz következtében egy, a házban tartózkodó személy életét vesztette. A tűz oka egyelőre ismeretlen.
2011.01.23. 09:00
 
Több mint harmincan haltak meg egy pakisztáni balesetben
Legalább harminckét ember vesztette életét vasárnap kora reggel egy pakisztáni közlekedési balesetben. A rendőrség tájékoztatása szerint az ország déli részén, Szindh tartományban egy autóbusz és egy üzemanyag-szállító tartályautó ütközött össze, s ennek következtében tűz ütött ki. A szerencsétlenséget az okozta, hogy az autóbusz sofőrje elvesztette az uralmat járműve felett, és a busz hátulról belerohant a tartálykocsiba. Az áldozatok többségét a tűz ölte meg. A halottak között nők és gyermekek is vannak.
2011.01.23. 09:00
 
Amerikai rakétacsapás a pakisztáni Észak-Vazirisztánban
Egy pilóta nélküli, távirányítású amerikai repülőgép rakétacsapást intézett vasárnap a Pakisztán északnyugati részén lévő Észak-Vazirisztán tartományban feltételezett terroristák állásai ellen. Pakisztáni hírszerző források közlése szerint az úgynevezett drón repülőgép támadása következtében legkevesebb négy fegyveres életét vesztette. A források emlékeztettek arra, hogy az afganisztáni határ közelében lévő Észak-Vazirisztán az a pakisztáni tartomány, ahonnan az al-Kaidához közel álló, többnyire tálib fegyveresek rendszeresen támadják az Afganisztánban állomásozó amerikai erőket. Az USA az elmúlt hónapokban fokozta a feltételezett szélsőségesek elleni légicsapásokat Észak-Vazirisztánban.
2011.01.23. 09:00
 
Március 15-én tehetnek esküt az egyszerűsített honosítás első kérelmezői
Várhatóan március 15-e körül letehetik az állampolgársági esküt az egyszerűsített honosítási eljárás első kérelmezői - mondta Semjén Zsolt az MTI-nek adott interjújában. A kormányfő helyettese azt mondta, hogy a választójog megadásának kérdése az év második felében kerülhet a kabinet elé, ez azonban személyes véleménye szerint nem függhet lakóhelytől, illetve attól, hogy fizet-e valaki adót vagy sem. Semjén Zsolt elmondta, hogy az idén mindent "überel" az állampolgárság kiadása. A szavazati jog kérdése a választójogi törvény módosításakor, az év második felében kerülhet a kormány, illetve a parlament elé - tette hozzá.
2011.01.23. 09:00
 
 
Az elemzők többsége szerint a monetáris tanács kamatot emel
A monetáris tanács hétfői ülésén várhatóan megemeli a jegybanki alapkamatot, mégpedig 25 bázisponttal 6,00 százalékra - véli a hírügynökségek által megkérdezett makrogazdasági elemzők többsége. A Reuters hírügynökség elemzése szerint az általuk megkérdezett elemzők megemelték idei kamatvárakozásukat, és többségük 25 bázispontos kamatemelést vár hétfőn, illetve arra számít, hogy az így 6 százalékra emelkedő jegybanki alapkamat nem változik az idei év végéig. Londoni elemzők szerint a magyar jegybank monetáris tanácsa idei első kamatdöntő ülésén ismét végrehajthat egy negyed százalékpontos kamatemelést. A hazai banki elemzők a monetáris tanács döntésével kapcsolatban optimistábbnak tűnnek.
2011.01.23. 08:45
 
Jemenben az elnök távozását követelte több ezer tüntető
A jemeni fővárosban tüntetők ezrei követelték szombaton Ali Abdullah Szaleh államfő lemondását vagy eltávolítását, a tunéziai elnök január közepi bukásán felbátorodva. Az öböl menti arab országban ez volt az első alkalom, hogy az elnök ellen irányuló megmozdulást tartottak. A szanaai egyetemen összegyűlt diákok és ellenzéki aktivisták szavalókórusban tiltakoztak az immár 32 éve hivatalban lévő Szaleh ezredes hatalma ellen. A tüntető tömeg - nyilvánvalóan a tunéziai elnökre, a Zin el-Abidin ben Ali bukására utalva - egyebek közt azt skandálta: "Oh, Ali, csatlakozz a te Ben Ali barátodhoz!" A rendőrség könnygázt vetett be a résztvevők ellen.
2011.01.23. 08:30
 
Serie A: magabiztosan nyert az AS Roma
Az AS Roma magabiztos 3-0-s győzelmet aratott a Cagliari együttese felett az olasz labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának szombati játéknapján. Serie A, 21. forduló: AS Roma-Cagliari 3-0 (1-0).
2011.01.23. 08:30
 
Holland bajnokság: kikapott a Feyenoord
Simon Krisztián a második mérkőzésén is végig pályán volt a Feyenoord együttesében; a 19 éves magyar középpályás csapata ugyanakkor hazai környezetben 1-0-s vereséget szenvedett a De Graafschaptól a holland labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában, szombaton. Eredmények: Heracles-AZ Alkmaar 0-0 NEC Nijmegen-NAC Breda 2-2 Willem II-Vitesse 1-0 Feyenoord-De Graafschap 0-1.
2011.01.23. 08:30
 
Férfi kézilabda-vb: ismét győztek a dánok
Dánia válogatottja egy góllal legyőzte a lengyel csapatot középdöntős csoportjában a svédországi, olimpiai kvalifikációs férfi kézilabda-világbajnokság szombati játéknapján, ezzel nagy lépést tett az elődöntőbe jutás felé.
2011.01.23. 08:30
 
Olcsóbb lett az M2 autópálya tervezése a becsültnél
Az eredetileg becsült 1 milliárd 260 millió forint helyett 1 milliárd 175 millió forintért készíti el az M2 autópálya Budapest és Vác közti szakaszának a kivitelezési terveit az M-KÉT Konzorcium, a nyílt közbeszerzés eredménye a legutóbbi Közbeszerzési Értesítőben jelent meg. A 19,25 kilométer hosszú autópálya jelenleg 2x1 sávos autóútként funkcionál. Emellé épül egy másik pálya, úgy hogy végső kiépítésben 2x2 sávos, leállósávval kiegészített lesz, viszont a tervezési sebesség csak 100 kilométer óránként.
2011.01.23. 08:30
 
Újabb lengyel katona vesztete életét Afganisztánban
Egy bombatámadás során életét vesztette egy lengyel katona és egy polgári egészségügyi alkalmazott szombaton Afganisztánban. A támadásra az ország délkeleti részén, Ghazni tartományban került sor, a bomba a lengyel kontingens egyik páncélozott járműve alatt robbant. Hivatalos varsói bejelentés szerint további két személy megsebesült. Lengyelország 2002 márciusa óta állomásoztat katonákat Afganisztánban a nemzetközi biztonsági erő (ISAF) kötelékében. A kontingens jelenlegi létszáma 2600 fő.
2011.01.23. 08:30
 
A fehéroroszországi politikai foglyok szabadon bocsátását sürgette Washington
A Fehéroroszországban bebörtönzött politikai foglyok haladéktalan szabadon bocsátását követelte az Egyesült Államok. A washingtoni külügyminisztérium szóvivője helyi idő szerint szombaton közzétett nyilatkozatában a hivatalába az elmúlt héten beiktatott régi-új elnököt, Aljakszandr Lukasenkát a politikai foglyok szabadon bocsátására szólította fel. Philip Crowley külön említette az ellenzék börtönbe vetett vezetőjét, Andrej Szannyikovot és ugyancsak bebörtönzött feleségét, Irina Halipot, emlékeztetve arra is: a fehérorosz hatóságok Szannyikovot és feleségét azzal fenyegették meg, hogy megvonják tőlük három éves gyermekük feletti gyámsági jogot.
2011.01.23. 08:30
 
 
Bíróság elé állítják a volt haiti diktátort
Bíróság elé állítják az egykori haiti diktátort, Jean-Claude Duvaliert, aki január közepén tért haza váratlanul párizsi száműzetéséből. Ezt az ország jelenlegi elnöke, René Préval jelentette be helyi idő szerint szombaton a szomszédos Dominikában, ahol előre be nem jelentett látogatást tett. A Baby Doc néven is ismert Jean-Claude Duvaliernek Préval szerint joga volt a hazatérésre. Az alkotmány szerint azonban bíróság előtt kell felelnie korábban elkövetett bűneiért - fogalmazott az elnök. Duvalier apja, a Papa Docnak nevezett Francois Duvalier halála után - mindössze 19 évesen - került a karibi ország elnöki székébe. 1971 és 1986 között a legkegyetlenebb diktatórikus eszközökkel kormányzott.
2011.01.23. 08:15
 
 
Hazaengedték a kórházból Gábor Zsazsát
Alig több mint egy héttel jobb lábszárának amputációja után helyi idő szerint szombaton este hazaengedték a los angelesi Ronald Reagan kórházból a 93 éves magyar származású színésznőt, Gábor Zsazsát. A korábbi filmdíva szóvivője közölte, hogy az orvosok elégedettek voltak a gyógyulás folyamatával, és ezt követően döntöttek a hazaengedés mellett. A korábbi hírek arról szóltak, hogy Gábor Zsazsának több hetet kell kórházban töltenie. A szóvivő szerint az idős színésznőre otthonában betegápolók felügyelnek majd. Január közepén Gábor Zsazsa jobb lábszárának háromnegyed részét kellett amputálni, mert egy elfertőződött seb üszkösödni kezdett.
2011.01.23. 08:15
 
 
"A kultúra városává" nyilvánítja Pécset a helyi közgyűlés
A kultúra városává nyilvánítja Pécset és kulturális díjat alapít a város közgyűlése következő ülésén - jelentette be Páva Zsolt polgármester szombaton a baranyai megyeszékhelyen. "A közgyűlés január 27-én határozatban fogja Pécset a kultúra városává nyilvánítani. Magyarországon a mi városunk lesz hivatva örök időkre emléket állítani e nép, e nemzet kultúrájának" - mondta a politikus a Kodály Központban, Berecz András és barátainak a magyar kultúra napján tartott Angyalfütty című előadása előtt. A fideszes polgármester megjegyezte: az ehhez szükséges lépéseket megtették, a város mottójául szolgáló kifejezést jogi védelemben is részesítik.
2011.01.22. 22:15
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449[1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista