2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Február végére elkészül az első mintaház az iszapsújtotta területen
Ütemterv szerint halad a vörösiszap-katasztrófa károsultjainak készülő lakópark építése Kolontáron és Devecserben, az első úgynevezett mintaház, időjárástól függően, várhatóan február végére lesz kész - mondta Hellebrandt Ferenc, a kivitelező cég vezérigazgatója. A VeszprémBer Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy a telkek közművesítésével februárban végeznek a szolgáltatók. A Kolontáron épülő húsz, 60-150 négyzetméteres ingatlanból kilenc alapozásával elkészültek, s a munkálatok a károsultakkal való egyeztetés lezárását követően Devecserben is felgyorsulnak; az újjáépítés június végéig biztosan befejeződik - tette hozzá a vezérigazgató.
2011.01.25. 14:30
 
 
Műkorcsolya Eb: nem jutott tovább a selejtezőből Hadford Katherine
Nem jutott tovább a keddi selejtezőből Hadford Katherine a svájci Bernben zajló műkorcsolya Európa-bajnokságon. A 21 éves magyar versenyző 57,51 pontot kapott produkciójára, ezzel a 20 fős mezőny 16. helyén végzett, de csak az első 10 csatlakozhatott a versenyben automatikusan résztvevő 18 korcsolyázóhoz. Az Eb első, hétfői versenynapján a jégtáncosoknál a Nagy Zsuzsanna, Fejes Máté páros, a férfiaknál pedig a magyar bajnok Vardanjan Tigran sem lépett tovább a selejtezőből. Az alanyi jogon kvalifikált magyarok közül a Hoffmann Nóra, Zavozin Makszim jégtáncpáros szerdán, Pavuk Viktória pedig pénteken kezdi meg szereplését az Eb-n.
2011.01.25. 14:15
 
 
Rossi szerződést hosszabbított a Villarreallal
Meghosszabbították Giuseppe Rossinak, a spanyol labdarúgó-bajnokságban szereplő Villarreal olasz válogatott csatárának szerződését. A klub keddi bejelentése szerint a 23 éves támadó 2016 júniusáig kötelezte el magát az egyesülethez. Rossi a szezon eddigi részében 30 találkozón 19 gólt szerzett, a gárda hétfő este az ő két találatával verte a Real Sociedadot. A házi góllövőlistát vezető, 18-szoros válogatott futballista 2007-ben, a Manchester Unitedtől érkezett a Villarrealhoz, amelyben azóta 121 mérkőzésen 66 gólt szerzett. Rossi korábban kölcsönjátékosként szerepelt a Newcastle Unitedben és a Parmában is.
2011.01.25. 14:15
 
Orbán Viktorral tárgyalna az Európai Szakszervezeti Szövetsége (ETUC)
Tárgyalásokat sürget Orbán Viktorral az Európai Szakszervezetek Szövetsége (ETUC), hogy egyeztessenek a válságról, az arra adott európai válaszokról, a szociális Európát veszélyeztető, az állami szektort és a dolgozók jogait érintő megszorításokról és egyéb intézkedésekről az Európai Unióban - derül ki az ETUC honlapján ismertetett közleményből.
2011.01.25. 14:15
 
 
Magyar állampolgárságú férfi is van a domogyedovói áldozatok között
Magyar állampolgárságú áldozata is van a moszkvai Domogyedovo repülőtéren hétfőn elkövetett öngyilkos merényletnek Kirill Bodrashov személyében. Az 1972-ben született Bodrashov - aki brit állampolgár is -, orosz diplomaták gyerekeként és később, összesen több mint tíz évet élt Magyarországon, ott végezte a Közgazdaság-tudományi Egyetemet, és ott kezdett dolgozni is: mintegy öt évet töltött a pénzügyi-befektetési szektorban. Ezt követően Londonban vállalt állást, legutóbb a Co-Head, Emerging Markets New Millennium Group elnevezésű vállalatnál dolgozott, s onnan járt néha Moszkvába, de Budapestre is.
2011.01.25. 14:15
 
Egyiptomban őrizetbe vettek 19 feltételezett terroristát
Őrizetbe vettek Egyiptomban 19 személyt, akik a gyanú szerint kapcsolatban állnak az al-Kaida nemzetközi terrorhálózattal, és templomok elleni merényletek végrehajtására készültek - közölte kedden az észak-afrikai ország belügy- és belbiztonsági minisztere. Habíb al-Adeli az al-Ahrám című egyiptomi lapnak adott interjúban elmondta: a gyanúsítottak, akik még decemberben kerültek rendőrkézre, tunéziai és líbiai állampolgárok, s Egyiptom érintésével Irakba tartottak, hogy ott az al-Kaida iraki szárnyának, az Iraki Iszlám Államnak a kötelékébe álljanak.
2011.01.25. 14:00
 
 
Újra nagy prémiumokat kapnak a bankárok Angliában és Amerikában
A brit és az amerikai bankárok fele nagyobb prémiumot kapott tavaly, mint az előző évben a gyenge teljesítmény ellenére - derítette ki a brit Efinancialcareers pénzügyi állásportál. Nagy-Britanniában a bankárok 49 százaléka kapott több prémiumot, és mindössze 25 százaléknál volt csökkenés. Tavaly átlagosan 5 százalékkal nőtt a rendkívüli javadalmazás összege, ami egy vezető bankár esetében átszámítva átlagban 27,3 millió forint körül van. Az Egyesült Államokban a megkérdezettek 56 százaléka számolt be a bónuszok emelkedéséről, 19 százalék viszont kevesebbet kapott. Mindennel együtt Amerikában a prémiumok átlagosan 5 százalékkal voltak alacsonyabbak tavaly, mint annakelőtte.
2011.01.25. 14:00
 
 
Tagadták bűnösségüket a pécsi gázrobbanás vádlottjai
Tagadták bűnösségüket a 2008 májusában Pécsen történt, egy ember halálát okozó gázrobbanás ügyének vádlottjai a Pécsi Városi Bíróságon kedden kezdődött büntetőperben. Az ügyészség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat egy - út alatti, bontás nélküli fúrásokra specializálódott - fúrómester, egy energetikai cég területgazdája, valamint egy hírközlési hálózat tervezésével és kivitelezésével foglalkozó projektvezető ellen. A fúrómestert ezen kívül közérdekű üzem működésének gondatlan megzavarásában is felelősnek tartják, ezt a gázvezeték megfúrásával idézte elő, melynek következtében leállt a gázszolgáltatás.
2011.01.25. 13:45
 
A Legfelsőbb Bíróság elutasította a a dabasi molesztáló felülvizsgálati kérelmét
Elutasította kedden a Legfelsőbb Bíróság (LB) annak a 33 éves férfinak a felülvizsgálati kérelmét, akit emberölési kísérletért tavaly jogerősen 14 és fél év fegyházbüntetésre ítéltek egy 11 éves kisfiú molesztálása miatt. A többszörösen büntetett előéletű férfi azért fordult felülvizsgálati kérelemmel a Legfelsőbb Bírósághoz, mert vitatta, hogy emberölés kísérletének minősülne a tette. A férfi 2005 januárjában Dabason egy késsel fenyegette meg a kisfiút - aki kutyáját keresve a férfitól kért segítséget, a férfi pedig azt mondta, segít neki - fojtogatta, és közölte, hogy orálisan ki fogja elégíteni. Maga a fajtalanság végül nem történt meg.
2011.01.25. 13:30
 
 
A Chrome és a Firefox böngésző is fellép a nyomkövető hirdetők ellen
A Google Chrome és a Mozilla Firefox böngésző is tartalmazni fogja azt a lehetőséget, amelynek segítségével a felhasználók maguk dönthetnek arról, hogy blokkolják-e a netes tevékenységükre kíváncsi hirdetőket. A Microsoft tavaly decemberben jelentette be, hogy az új, még fejlesztés alatt álló szoftverét az Internet Explorer 9-es változatát nyomkövetés elleni védelemmel látják el. "A felhasználók többsége nincs tisztában azzal, hogy a weboldalak és az ezek mögött álló vállalkozások megosztják egymással a netezőktől gyűjtött információkat, azaz, hogy a neten ki és mit mennyi ideig néz, vagy éppen hol és mit vásárol" - írta korábbi közleményében a Microsoft.
2011.01.25. 13:30
 
Orbán Viktorhoz fordult az evangélikus és a református egyház
Orbán Viktornak írt levelet a Magyarországi Református Egyház Kálvin emlékbizottsága és a Magyarországi Evangélikus Egyház reformációi emlékbizottsága azt kérve, hogy 2017, a reformáció kezdetének 500 éves évfordulója legyen Magyarországon a reformáció állami emlékéve - közölte Fabiny Tamás evangélikus püspök kedden az MTI-vel. Ezenkívül ugyanezt kérte az evangélikus egyház levelében Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás minisztertől - tette hozzá.
2011.01.25. 13:15
 
A Hezbollah ellen tiltakoztak a "Harag napján" Libanonban
Szaad Haríri libanoni ügyvezető kormányfő hívei és még több ezren szunnita zászlókat lengetve és autógumikat égetve tiltakoztak kedden az ellen, hogy a Hezbollah síita mozgalom várhatóan megszerzi a többséget a parlamentben az új miniszterelnök jelöléséhez. "Forr a szunniták vére" - skandálták egyebek közt a tüntetők a "harag napján" az északi Tripoliban - a szunniták hátországában - és a főváros, Bejrút déli részén. Mások elégették a Hezbollah jelöltjének, Nadzsíb Mikátinak a fényképét. Egy biztonsági forrás szerint az esetleges erőszakcselekmények elleni fellépésre az utcára vezényelt katonák figyelmeztető lövéseket adtak le, amikor a tüntetők égő autógumikkal torlaszoltak el utcákat.
2011.01.25. 13:15
 
 
Rudolf Péter kapja az idei Páger Antal-díjat
Rudolf Péter kapja idén a Páger Antal-díjat; a Jászai-díjas kiváló művész vasárnap veheti át a makói önkormányzat elismerését a Maros-parti városban, a Hagymaházban. Az önkormányzat tájékoztatása szerint a díjat minden esztendőben az a színész érdemli ki, aki a kuratórium döntése alapján a leghűségesebb Páger Antal szellemi örökségéhez, játékára jellemző a págeri hitelesség és eszköztelenség. Az elismerést odaítélő zsűri - Hegedűs D. Géza, Tordy Géza és Szalma Tamás színművészek, Réz András filmesztéta, valamint Gyarmathy Antal, Páger Antal unokája - egyhangúan úgy döntöttek, hogy idén Rudolf Péter kapja a Páger Antal-díjat.
2011.01.25. 13:15
 
Naponta több mint 30 milliárd forintot kell beszednie a NAV-nak
Az összevont új adóigazgatási szervezetnek naponta több mint 30 milliárd forint bevételt kell biztosítania; mindezt úgy kell elérnie, hogy közben folytatódnia kell az integrációs munkának, össze kell hangolni a szervezeti fejlesztéseket, s megfelelni az uniós elvárásoknak is - mondta Vida Ildikó, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) elnöke kedden. Vida Ildikó a Nemzetközi Vámnap alkalmából rendezett ünnepségen ismertette: tavaly a két jogelőd szervezet - az adó- és a vámhatóság - együttesen 9.311 milliárd forint bevételt biztosított, több mint 282 ezer ellenőrzést végzett, mintegy 418 milliárd forint jogerős adókülönbözetet megállapítva.
2011.01.25. 13:15
 
 
Megjelentek a lakáspiacon a kényszer-eladók
A deviza alapú lakáshiteleknél hat százalék, a forint alapúaknál négy százalék körüli a kilencven napon túli késedelemben lévő hitelesek aránya, a nehéz helyzet ellenére a megszorult tulajdonosok még nem szánták rá magukat tömegesen az eladásra, de a kényszerértékesítés már megjelent a piacon - közölte az Otthon Centrum. A hitelét törleszteni nem tudó ügyfél akkor értékesítheti maga a lakását, ha ahhoz a bank hozzájárul. A gyakorlati tapasztalat az, hogy a bank általi kényszer-eladáshoz képest minkét fél jobban jár, ha a hiteles adja el az ingatlant. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a piacot ne befolyásolná az így megnövekedett kínálat.
2011.01.25. 13:00
 
 
Feljelentés a fővárosi önkormányzatnál talált szabálytalanságok miatt
Büntetőfeljelentést tett az Állami Számvevőszék (ÁSZ) a fővárosi önkormányzatnál talált hiányosságok és szabálytalanságok miatt. A számvevőszék az önkormányzat 2009 és 2010 első féléve közötti működését vizsgálta. Az ÁSZ-vizsgálatról Bagdy Gábor, az október óta új vezetésű önkormányzat pénzügyekért felelős főpolgármester-helyettese és Sepsey Tamás, az ÁSZ főigazgató-helyettese tartott sajtótájékoztatót a budapesti Városházán, kedden. Sepsey Tamás az MTI kérdésére elmondta, hogy a feljelentést az V. kerületi rendőrkapitányságon tették ismeretlen tettes ellen, és már el is rendelték a nyomozást annak kiderítésére, történt-e bűncselekmény.
2011.01.25. 13:00
 
 
MSZP: veszélybe kerül a nyugellátás biztonsága
Az MSZP szerint a nyugdíjszínvonalat és a nyugellátás biztonságát veszélyezteti a magán-nyugdíjpénztári rendszer ellehetetlenülése, és az, ha az időskori ellátásokat a jövőben a kormány szándékának megfelelően csak a járulékokból fedezik. Kiss Péter országgyűlési képviselő kedden sajtótájékoztatón kifejtette: idén például 16 százalékkal csökkentené a nyugdíjak értékét, ha kizárólag az e célból befizetett járulékokból fedeznék őket, a költségvetésben ugyanis a járulékok a nyugdíjkiadásoknak mindössze 84 százalékát teszik ki.
2011.01.25. 13:00
 
Pintér: még nem teljesülnek a bolgár és román Schengen-csatlakozás feltételei
Egyelőre nem teljesülnek azok a technikai jellegű előfeltételek, amelyek szükségesek a belső határellenőrzéstől mentes schengeni övezethez való bolgár és román csatlakozáshoz - közölte Pintér Sándor belügyminiszter kedden Brüsszelben az Európai Parlament szakbizottsága előtti meghallgatásán. A miniszter az EP állampolgári jogokkal, valamint bel- és igazságügyi kérdésekkel foglalkozó bizottsága (LIBE) előtt elmondta: Bulgária Törökországgal közös szárazföldi határán még nem kielégítő az ellenőrzés. Mivel Bulgária és Románia felkészültségét együttesen vizsgálja az unió, a bolgár hiányosságok miatt egyelőre nem születhetett pozitív szakértői vélemény a két ország Schengen-csatlakozása ügyében.
2011.01.25. 13:00
 
 
Australian Open: Djokovic simán jutott tovább
A 2008-as győztes szerb Novak Djokovic simán, három játszmában nyert a cseh Tomas Berdych ellen, így bejutott a legjobb négy közé a Melbourne-ben zajló ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A 23 éves Djokovic az elődöntőben a címvédő svájci Roger Federerrel találkozik. Korábban kétszer játszottak egymás ellen a melbourne-i viadalon, 2007-ben a nyolcaddöntőben Federer győzött, a 2008-as elődöntőben azonban Djokovic diadalmaskodott. Kettejük párharcának összesített állása 13-6 Federer javára.
2011.01.25. 12:45
 
Új Szó: átalakítják a kisebbségi támogatási rendszert Szlovákiában
A szlovák kormány kisebbségekért felelős miniszterelnök-helyettesi hivatalában készül a kisebbségi kultúrák finanszírozásáról szóló törvény. A tervezetről Hégli Dusán, Rudolf Chmel miniszterelnök-helyettes tanácsadója nyilatkozott az Új Szó című pozsonyi napilapban. Hégli Dusán elmondta, hogy jelenleg az alaptézisek tisztázásánál tart a törvény előkészítése. A jogszabály megfogalmazása előtt meg kell határozni, mit jelent a kisebbségi kultúra, és kik a kisebbségek képviselői. Ezt követően egyeztethetnek a szlovákiai kisebbségek azon képviselőivel, akiket decemberben delegáltak a szlovákiai nemzetiségek a törvényelőkészítő testületbe.
2011.01.25. 12:45
 
 
Serie A: játékosok szerint Milito és Mourinho az előző idény legjobbja
A futballisták szavazatai alapján Diego Milito, a bajnoki címvédő és Bajnokok Ligája-győztes FC Internazionale argentin támadója lett a Serie A előző szezonjának legjobb játékosa, míg az edzők között a portugál José Mourinho diadalmaskodott. A 31 éves válogatott csatár kulcsszerepet játszott abban, hogy a milánói együttes triplázni tudott, azaz a bajnoki cím mellett a kupában és a BL-ben is győzött. Milito az Internél töltött első szezonjában az élvonalbeli összecsapásokon 22 gólt szerzett, a szavazáson pedig csapattársát, a holland válogatott Wesley Sneijdert előzte meg.
2011.01.25. 12:45
 
 
Az egész világ elítéli a domogyedovói merényletet
Az egész világ elítélte a moszkvai Domogyedovo repülőtéren hétfőn végrehajtott pokolgépes merényletet, amelynek több külföldi halálos áldozata is van. Barack Obama amerikai elnök határozottan elítélte a "vérlázító támadást". Ban Ki Mun ENSZ-főtitkár szerint "borzasztó és igazolhatatlan" merénylet történt ártatlanok ellen. Herman Van Rompuyt, az Európai Tanács elnökét megbotránkoztatta a merénylet. A tettesek kilétének felderítését és megbüntetésüket követelte. José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke gyáva terrorcselekménynek nevezte a robbantást, míg Jerzy Buzek, az Európai Parlament elnöke azt hangoztatta, hogy a terrorizmust és az erőszakot sohasem lehet igazolni.
2011.01.25. 12:30
 
 
Szőcs Géza: az Európai Örökség Cím megvalósítása a cél
A magyar kormány mindenképpen szeretné féléves uniós elnöksége alatt lezárni az Európai Örökség Cím létrehozásához szükséges folyamatot - jelentette ki Szőcs Géza, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkára az Európai Parlament kulturális és oktatási bizottsága előtti meghallgatásán Brüsszelben. Az államtitkár hozzátette: a május 19-i Oktatás, Ifjúság, Kultúra és Sport Tanács ülésen politikai megállapodást akarnak elérni a témában. Emellett júniusig hét szakértői konferenciát és egy informális miniszteri találkozót is szervez az elnökség.
2011.01.25. 12:30
 
 
Kedd délelőtt 10 óra a munkahét legstresszesebb időpontja
A munkahét legstresszesebb időpontja: kedd, délelőtt 10 óra - erre jutottak egy brit tanulmány szerzői. Háromezer alkalmazottat kérdeztek meg munkahetük feszültségcsúcsának idejéről, és többségük a kedd délelőttöt említette - akkorra érzik úgy, hogy terhelésük túl nagy, és kezdenek összeomlani a nyomás alatt. Hétfőn jobban forog az agyuk, felvillanyozzák őket a friss pletykák, a tévéműsorok "megvitatása". Keddre azonban visszatolakodik a valóság: szembesülnek a hétfőn át sem nézett emailek garmadájával, az egész hétre szóló munka tervezésével, a tennivalók töméntelen sokaságával, a főnök határidő-számonkéréséről már nem is beszélve.
2011.01.25. 12:15
 
Jobbik: a kormánynak nem sikerült csökkentenie a bürokráciát
A kormánynak a korábbi ígéretei ellenére sem sikerült csökkentenie a bürokráciát - jelentette ki sajtótájékoztatóján a Jobbik frakcióvezető-helyettese. Volner János emlékeztetett arra, hogy a Fidesz már ellenzékben megfogalmazta, hogy körülbelül 2800 milliárd forintba kerül éves szinten a bürokrácia, amit akkor 30 százalékkal terveztek csökkenteni. Azt mondta: Orbán Viktor miniszterelnök a 29 pontos akcióterv bejelentésekor jelezte, hogy 15 százalékos bértömeg-csökkentést hajtanak végre az állami cégeknél, ami már 2010-ben 48,2 milliárd forint megtakarítást jelent.
2011.01.25. 12:15
 
 
Tagadták bűnösségüket a pécsi gázrobbanás vádlottjai
Tagadták bűnösségüket a pécsi Ybl utcában 2008 májusában történt, egy ember halálát okozó gázrobbanás vádlottjai. Az ügyészség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétsége miatt emelt vádat egy bontás nélkül, út alatti fúrásokra specializálódott fúrómester, egy energetikai cég területgazdája, valamint egy hírközlési hálózat tervezésével és kivitelezésével foglalkozó projektvezető ellen. Az eset 2008. május 7-én történt. Szakemberek az Ybl Miklós utca 4-6. számú ház előtt vezetéket fektettek egy kábelszolgáltató megbízásából, a fúrómester ennek során belefúrt egy gázvezetékbe. A levegőbe került földgáz meggyulladt, és a 6. számú épület pincéje berobbant.
2011.01.25. 12:15
 
 
Csaknem minden ötödik magyar állást keres
A magyar lakosság 18 százaléka keresett aktívan állást az elmúlt egy évben, és a következő tizenkét hónapban még ennél is többen - a megkérdezettek 19 százaléka - számít arra, hogy munkalehetőséget keres - derül ki a Workania internetes állásportál által működtetett Fizetesek.hu legfrissebb felméréséből. A workania.hu 2010 novemberében végzett reprezentatív felmérést több mint 1.000 megkérdezett részvételével. A kutatásból kiderült: többen keresnek állást, mint egy éve, a legtöbb álláskereső először az ismerősökhöz fordul, az internet inkább a fiatalok körében elsődleges információforrás.
2011.01.25. 12:15
 
Megrongálták a csurogi emlékművet a Vajdaságban
Ismeretlen tettesek megrongálták az 1944/45-ös vérengzések magyar áldozatainak csurogi (Curug) emlékművét a Vajdaságban - írja a Magyar Szó című délvidéki napilap internetes oldalán. A lapnak a területileg illetékes zsablyai rendőrség megerősítette: hétfőn bejelentés érkezett hozzájuk arról, hogy az 1944/45-ös magyarellenes atrocitások áldozatainak emléket állító egyik csurogi emlékkeresztet ellopták, a másikat pedig megrongálták. Az illetékes ügyészség a történteket sírgyalázásnak minősítette, a rendőrség nagy erőkkel nyomoz a tettesek után.
2011.01.25. 12:15
 
 
Van Bommel Münchenből Milánóba tart
Mark van Bommel, a Bayern München labdarúgója kérte klubja, a Bayern München vezetőségét, járuljon hozzá, hogy azonnal az AC Milanba szerződhessen. Legalábbis erről számolt be a Bild című német napilap, hozzátéve, hogy a holland középpályás, a bajor alakulat kapitánya előzőleg tájékoztatta tervéről honfitársát, Louis van Gaal vezetőedzőt, akivel az utóbbi időben megromlott a viszonya. A 33 éves világbajnoki ezüstérmes futballista 2006-ban érkezett az FC Barcelonától a Bayern Münchenhez, és decemberben a német sajtó még arról írt, hogy a Wolfsburg szerződtetné őt a télen.
2011.01.25. 12:00
 
 
Platini: a 2022-es téli vb nem befolyásolja a versenynaptárt
Michel Platini, az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) elnöke szerint nem kell módosítani a nemzetközi versenynaptárt ahhoz, hogy a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságot télen rendezzék meg. "Azért értettem egyet a januári lebonyolítással, mert ha nyáron lenne a vb, a játékosoknak 55 fokos hőségben kellene futballozniuk - nyilatkozta a francia sportvezető. - Ez azonban nem jelenti azt, hogy az egész éves programot módosítani kellene." Platini hozzátette, szerinte az európai bajnokságok menetrendjét nem akadályozná a téli, decemberben vagy januárban sorra kerülő vb.
2011.01.25. 12:00
 
 
A kárigények felére sem elég az Aeroviva vagyoni biztosítéka
Az Aeroviva utazási iroda megszűnése nyomán bejelentett utaskárok összege meghaladja az 1 milliárd forintot, a cég vagyoni biztosítéka viszont összesen 495 millió forint, így az utasok 50 százalék alatti kártérítésre számíthatnak - mondta Horváth Péter, az utazási iroda vagyoni biztosítékát szolgáltató QBE Atlasz Biztosító Zrt. értékesítési igazgatója. A Turizmus Panoráma Bulletin korábban megírta, hogy több mint ezer kárbejelentés érkezett, az érintett utasok száma 2.381. Horváth Péter elmondta, hogy vizsgálják a már beérkezett kárigényeket, mert több olyan is érkezett, amelyek nem megfelelőek vagy nem jogosak. Ilyen például az, amely csak repülőjegy vásárlására vonatkozik.
2011.01.25. 12:00
 
Fidesz: helyi különadót nem lehet kivetni
Hecckampányt folytat a Jobbik Zalaegerszegen azzal, hogy a bankokra, multinacionális cégekre helyi különadó kivetését javasolja, mert erre nincs joga az önkormányzatoknak - jelentette ki a Fidesz Zala megyei gazdatagozatának elnöke keddi zalaegerszegi sajtótájékoztatóján. Horváth László, aki a zalaegerszegi önkormányzat gazdasági bizottságának is tagja elmondta: szomorú, hogy a Jobbik helyi szervezete hecckampányt folytat a zalai megyeszékhelyen működő bankokra, multinacionális cégekre, kereskedelmi láncokra kivetendő különadó ötletével. Az ellenzéki párt múlt héten fogalmazta meg javaslatát.
2011.01.25. 12:00
 
Megkezdték a koszovói szervkereskedelemről szóló jelentés vitáját az ET-ban
Megkezdték Dick Marty svájci liberális képviselő koszovói szervkereskedelemről szóló jelentésének megvitatását az Európa Tanács közgyűlésén kedden. A CIA titkos európai börtöneit feltáró jelentésével hírnevet szerzett Marty szerint a szervkereskedők a Koszovói Felszabadítási Hadsereg (UCK) tisztségviselői közül kerültek ki, az áldozatok pedig főleg a fegyveres szervezet táboraiban fogvatartott szerbek és koszovói albánok voltak. Marty úgy véli, a bűnszövetkezet szálai egészen Hashim Thaci jelenlegi koszovói kormányfőig elérnek. A koszovói kormány együttműködik a nyomozó bizottsággal.
2011.01.25. 12:00
 
 
Huszonhárom emeletnyi zuhanást élt túl egy argentin nő
Csodával határos módon élte túl zuhanását az a nő, aki egy Buenos Aires-i hotel 23. emeletéről esett ki, egyenesen egy várakozó taxira. A nő mintegy száz méter magasról zuhant az autó tetejére. A jármű tompította a becsapódást, a nőnek a mentőorvosok szerint "csupán" csontjai törtek. A Panamericano nevű ötcsillagos hotel Buenos Aires központjában található, alig három percre a világhírű obeliszktől. A 23. emeleten, ahonnan a nő kiesett, úszómedence és spa is található. Az egyes források szerint 23, mások szerint 33 éves nő nem volt sem a hotel vendége, sem a személyzet tagja.
2011.01.25. 12:00
 
 
A Puskás Stadionban épülhet az új nemzeti stadion
A korábbi tervekkel ellentétben mégis a Puskás Ferenc Stadion maradhat hosszú távon a magyar labdarúgó-válogatott otthona. Studniczky Ferenc, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) versenybizottságának elnöke a Duna TV Sportaréna című hétfő esti műsorában elmondta, hogy a jelenlegi elképzelés szerint a mostani stadion falain belül húznának fel egy új létesítményt, megtartva a mostani muzeális értékeit.Korábbi tervek szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség a Fehér úton építette volna fel a Nemzeti Labdarúgó Arénát, itt üzlethelyiségek mellett egy múzeum is létrejött volna.
2011.01.25. 11:45
 
Új parancsnok a fővárosi tűzoltóság élén
Bizalmat és együttműködést kért a társszervektől és az állomány tagjaitól, az ország tűzoltóságainak vezetőitől Varga Ferenc, a Fővárosi Tűzoltó-parancsnokság (FTP) új megbízott vezetője azon a keddi ünnepi állománygyűlésen, amelyen az eddigi parancsnok, Bende Péter vezérőrnagy elbúcsúzott az ország legnagyobb tűzoltóságának tagjaitól. A Fővárosi Közgyűlés által megbízott új parancsnok az állománygyűlésen azt mondta: nincs szükség irányváltásra, az FTP a felkészültség és a technikai feltételek alapján is európai szintű szervezetnek számít.
2011.01.25. 11:45
 
 
Jürgen Habermas: aggódunk magyar kollégáink politikai és szakmai sorsáért
Német filozófusok aggódnak amiatt, ahogyan Magyarországon a hatalom nem kedvelt kritikusaival bánnak; mindezt a botrányok botrányának nevezte Julian Nida-Rümelin, a Német Filozófiai társaság elnöke, volt kulturális szövetségi államminiszter és Jürgen Habermas tiszteletbeli tag - olvasható a www.galamus.hu-n. Hétfői keltezésű levelükben felhívással fordultak az Európai Bizottsághoz, hogy a magyarországi médiatörvényt ne csak az aktuálissá vált jogi vizsgálatnak vessék alá, hanem egyidejűleg tárják fel a magyar kormány egyéb intézkedéseit.
2011.01.25. 11:45
 
Az Internazionale bejelentkezett Luis Fabianóért
A Bajnokok Ligája-címvédő FC Internazionale labdarúgócsapata szeretné szerződtetni Luis Fabianót, a spanyol Sevilla brazil válogatott csatárát. Marco Branca, a milánói klub sportigazgatója hétfő este úgy fogalmazott, lát esélyt arra, hogy a 30 éves támadó az Interben folytatja. Ugyanakkor kicsi a valószínűsége annak, hogy a 43-szoros válogatott futballista már a jövő hétfőn záruló téli átigazolási időszakban egyesületet vált. A La Gazzetta dello Sport című olasz napilap múlt szerdán számolt be arról, hogy Fabiano a Juventusban szeretné folytatni pályafutását, akár fizetése jelentős csökkentése árán is. A Sevilla elnöke, José María Del Nido állítólag 10 millió eurót kér a játékosért, ezt viszont sokallja a torinói csapat vezérkara.
2011.01.25. 11:30
 
 
Prioritást kell kapnia a sportnak a NEFMI sportért felelős államtitkára szerint
A sportnak prioritást kell élveznie Európában, a versenysportot pedig nem szabad szembeállítani a tömegsporttal - mondta Czene Attila, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (NEFMI) sportért felelős államtitkára az Európai Parlament oktatási és kulturális bizottságának keddi ülésén Brüsszelben. A sportvezető hangsúlyozta, Magyarország a féléves Európai Uniós elnöksége alatt kiemelt területként kezeli a sportot, s mindent megtesz azért, hogy elősegítse a tervek szerint 2020-tól érvénybe lépő EU-s sport keretprogram létrehozását. Czene elmondta, Magyarország sporttal kapcsolatos munkáját az Európai Bizottság január 18-i közleményében foglaltak határozzák meg.
2011.01.25. 11:15
 
 
Európai tehetségnapot szeretne a magyar kormány
Európai tehetségnap bevezetésére tesz javaslatot a magyar kormány a soros uniós elnökség keretein belül - jelentette be Hoffmann Rózsa, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatásért felelős államtitkára az Európai Parlament kulturális és oktatási bizottsága előtti meghallgatásán Brüsszelben. A magyar kormány tervei szerint ez a nap minden év március 25-e - Bartók Béla születésének napja - lehetne. Hoffmann a magyar kormány következő féléves uniós elnökként végzendő munkájával kapcsolatban konkrét feladatként jelölte meg az Európa 2020 stratégia célkitűzéseinek erősítését, a kisgyermekkori nevelés minőségének előremozdítását, a korai iskolaelhagyás megelőzését és a tanulás célú mobilitás erősítését.
2011.01.25. 11:15
 
Hujber Feri már eszik répát
A színész teljes egészében egészséges életmódra tért át, és már a hosszú évek kínkeserves répamentes időszaka is véget ért nála.
2011.01.25. 11:03
 
Rajongóitól kapott autót Benkő Dániel
A botrányhősnek pécsi hívei ajándékoztak egy veteránautót, amelyet Benkő úgy imád mint egy életerős, idős hölgyet.
2011.01.25. 10:59
 
Lakatos Krisztián örökre Washingtonba költözik
A Megasztáros egy luxushajóval utazik a tengeren túlra, aztán pedig a világsztárság reményében ott is marad.
2011.01.25. 10:56
 
 
IMF: folytatódik a kétsebességű fejlődés a világgazdaságban
A Nemzetközi Valutaalap (IMF) kedden megjelent előrejelzése szerint folytatódik a kétsebességű fejlődés a világgazdaságban: a fejlett államokban a növekedés lassú, a munkanélküliség pedig magas marad, és kockázatot jelentenek az euróövezet perifériáján keletkezett feszültségek, míg számos feltörekvő országban továbbra is gyors a növekedés, de fokozódik az inflációs nyomás, és megjelentek a gazdaság túlhevülésének jelei. A világgazdaság teljesítménye 4,4 százalékkal növekedhet az idén, nagyobb mértékben, mint a legutóbbi, tavaly októberi elemzésben jósolt 4,2 százalék, a bővülés azonban elmarad a 2010-ben ténylegesen elért 5 százaléktól, és jövőre is csak 4,5 százalékra gyorsulhat a növekedés.
2011.01.25. 10:45
 
Iszapömlés: összesítik a gépjárművekben keletkezett károkat
Szakértők a héten várhatóan befejezik a tavaly októberi iszapömlésben megsérült gépjárművek kárfelmérését - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság kedden az MTI-vel. A kolontári lakópark áramvezetékének áthelyezése miatt időszakos áramkimaradások lesznek Kolontáron keddtől csütörtökig reggel 8-tól délután fél 4-ig, erről az E.ON Észak-dunántúli Áramhálózati Zrt. tájékoztatta a lakosságot. Devecser és Kolontár külterületeiről 2874 köbméter szennyezett anyagot szállítottak át a lerakókba hétfőn. Az újjáépítésen 329 szakember dolgozott 195 munkagéppel - közölte a katasztrófavédelem.
2011.01.25. 10:30
 
Szlovákiában eddig 25 személy vesztette el állampolgárságát
Szlovákiában fél év alatt 25-en veszítették el állampolgárságukat, mert felvették egy másik ország állampolgárságát - közölte a Pravda című független szlovák napilap. A 25 személy többsége német, illetve osztrák állampolgárságot vett fel, egy nő magyar állampolgár lett. Szlovák állampolgárságukat mindnyájan a tavaly július 17-én életbe lépett módosított állampolgársági törvény alapján veszítették el. A jogszabály, melyet a határon túli magyarok egyszerűsített honosítására vonatkozó budapesti törvénymódosításra válaszul fogadott el a szlovák parlament, kimondja: automatikusan elveszíti eredeti állampolgárságát minden olyan szlovák állampolgár, aki felveszi egy másik ország állampolgárságát.
2011.01.25. 10:30
 
 
A gyerekkori önuralom előrevetítheti a felnőttkori kilátásokat
Nagyobb valószínűséggel ütik fel fejüket egészségügyi és anyagi gondok azoknál a felnőtteknél, akik kisgyerekként túl hevesek voltak, és nem volt önuralmuk - vélekednek brit, amerikai és új-zélandi tudósok. A szakemberek szerint a kisgyerekként tanúsított kevesebb önuralom és a bűnözési hajlam között is összefüggés van, nagyobb az esélye annak, hogy a magukat visszafogni nem tudók felnőttként elkövetnek valamilyen bűncselekményt. Az önuralomhiánnyal küszködő gyerekeknél a későbbiekben fokozottak az egészségügyi kockázatok. Nagyobb valószínűséggel alakul ki náluk valamilyen függőség, és nagyobb az esélye annak, hogy egyedülálló szülő lesz belőlük, és pénzügyi gondokkal küszködnek.
2011.01.25. 10:30
 
Az internet biztonságáról is egyeztetnek az EU és az USA szakértői
Az internet biztonsága, a számítógépes bűncselekmények elleni küzdelem hatékonyabbá tétele is téma lesz az Európai Unió és az Egyesült Államok magas szintű szakértői tanácskozásán csütörtökön és pénteken Gödöllőn - tájékoztatta a Külügyminisztérium az MTI-t. A szakértők a magyar soros EU-elnökség idején a miniszteri találkozóknak otthont adó Grassalkovich-kastélyban megvitatják a transzatlanti bel-és igazságügyi együttműködés időszerű kérdéseit, ezenkívül előkészítik az EU és az Egyesült Államok bel- és igazságügyi kérdésekkel foglalkozó, félévenkénti miniszteri ülését. Ez utóbbit április 14-15-én rendezik meg, ugyancsak Gödöllőn.
2011.01.25. 10:15
 
Halálos baleset a 86-os főúton Vát és Nemesbőd között
Tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba az a személygépkocsi, amelynek a vezetője életét veszítette kedd reggel Vát és Nemesbőd között a 86-os főúton - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Kazmar Enikő, a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a baleset részleteit ismertetve elmondta: a váti férfi személygépkocsijával Vát felől Szombathely irányába haladt, amikor eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba, és összeütközött egy kamionnal. A baleset következtében a személygépkocsi vezetője a helyszínen életét veszítette. A 86-os főutat a helyszínelés idejére lezárták, a forgalmat elterelték.
2011.01.25. 10:00
 
 
A civil szervezetek kapták a legtöbb 1 százalékos szja-felajánlást
Összesen 30.701 civil szervezet kapott együttesen közel 9,972 milliárd forintot a 2009. évi 1 százalékos szja-felajánlásokból, közel 1,81 millió rendelkező nyilatkozat alapján a tavaly év végi adatok szerint. Az egyházak és a kiemelt költségvetési előirányzatok számára összesen mintegy 7,218 milliárd forintot ajánlott fel több mint 1,22 millió adófizető polgár - derül ki a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján közzétett adatokból. A civil szervezetek közül a legtöbb - több mint 1,347 millió - adózó alapítványt jelölt meg kedvezményezettként, nekik jutott a civil szervezeteknek szánt felajánlások oroszlánrésze, 14.957 alapítványnak összesen több mint 7,498 milliárd forint.
2011.01.25. 10:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444[1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista