2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Újabb, titkokat feltáró honlapot indít egy Wikileaks-rivális
A WikiLeaks honlapot létrehozó csoport egy korábbi tagja pénteken Davosban is bejelentette: rivális weboldal indításán dolgozik, azzal a céllal, hogy megkönnyítse a titkokat kiszivárogtatni akarók dolgát. Mint Daniel Domscheit-Berg a Világgazdasági Fórumnak helyet adó svájci síparadicsomban újságíróknak elmondta, az OpenLeaks névre keresztelt internetes felület lehetővé teszi majd, hogy a források pontosan megválasszák, kihez, mely hírközlő szervhez akarják eljuttatni a kezükbe került dokumentumokat - névtelenségük megőrzése mellett.
2011.01.28. 15:45
 
 
A nyugdíjbiztosítási ügyfélszolgálatok nem lesznek nyitva a hétvégén
A nyugdíjbiztosítási igazgatóságok ügyfélszolgálatain nem lesz hétvégi nyitva tartás - mondta Szőke Lovas Zsuzsa, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) sajtótitkára. Tájékoztatott arról is, hogy pénteken délután fél 2-ig 67.500-an nyilatkoztak arról, hogy magánpénztári tagok kívánnak maradni. Az OTP Magánnyugdíjpénztárnál azt remélik, hogy elérik majd a törvény által előírt taglétszám minimumot. Az MSZP arra kérte a kormányt, illetve az ONYF-et, hogy a nyilatkozattételi határidő - 2011. január 31. - közelségére tekintettel minden helyszínen rendelje el a szombat-vasárnapi ügyfélfogadást, szerintük a helyenként napi 8-10 ezer nyilatkozó fogadása másképp már nem megoldható.
2011.01.28. 15:45
 
MSZP: a kormánynak nem minden család egyforma
Az MSZP szerint a kormánynak nem minden család egyforma, a kabinet csak a férfi és nő házasságán alapuló családot kívánja részesíteni megkülönböztetett védelemben, és másodrangúvá teszik az egyszülős családokat, a gyermeket nevelő élettársakat. Lendvai Ildikó, az Emberi jogi, kisebbségi, civil- és vallásügyi bizottság szocialista tagja pénteken, az MTI-hez eljuttatott közleményében arra hívja fel a figyelmet, hogy a családi adókedvezményt igénylők ezekben a hetekben szembesülhettek azzal: hiába nevelnek gyerekeket, közülük nem mindenki minősül "rendes" családnak.
2011.01.28. 15:30
 
 
Különbség van adózás szempontjából a házas- és az élettársi kapcsolat között
Az adóhatóság szerint a 2011-től hatályba lépett családi adókedvezmény igénybevétele tekintetében különbség van a házas- és az élettársak között: a házastársak mindegyike jogosult a gyermekek után járó kedvezményre, az élettársi kapcsolatban csak a saját gyermek után vehető figyelembe a kedvezmény.A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) erről közleményt adott ki pénteken, annak kapcsán, hogy Angyal József adószakértő ezzel ellentétes véleményt fejtett ki. Szerinte az élettársi kapcsolatban élők is úgy vehetik igénybe az adókedvezményt, mint a családban élők.
2011.01.28. 15:15
 
 
A tavasz végén adhatják át a CET épületét
A tavasz végére, jó minőségben, 80 százalékos töltöttséggel adhatják át Budapesten a IX. kerületben a CET épületét - hangzott el a beruházók sajtótájékoztatóján. Márton Imre, az építő Porto Investment ügyvezetője elmondta, december végén elkezdődött a műszaki átadás-átvétel, és ha a jövő héten a fővárosi önkormányzat mint az épület tulajdonosa megköti a közműszerződéseket, akkor jó eséllyel a tavasz végén átadhatják az épületet. Hozzátette, hogy ha ez nem sikerült, akkor csak szeptemberben nyit a CET. Elmondta azt is, hogy a fővárosnak három hónapja kellett volna a közműszerződéseket megkötnie.
2011.01.28. 15:00
 
Önkormányzati feladatokkal is bővülhet a kormányablakok ügyintézési köre
Olyan önkormányzati feladatok kerülhetnek át a kormányablakokhoz, amelyek országszerte hasonló elbírálásúak, és a jövőbeni feladatmegosztás szempontjából az állami feladatellátás körébe tartoznak - mondta a miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter Salgótarjánban. Navracsics Tibor a Nógrád Megyei Kormányhivatal első összmunkatársi értekezlete után elmondta: az egyeztetés még tart. Arra a kérdésre, hogy személy szerint milyen feladatok átadását tartaná célszerűnek, a miniszter úgy reagált: erre nem szeretne válaszolni, mert azzal üzenne az önkormányzatoknak, hogy mit kellene odaadni.
2011.01.28. 15:00
 
Visszavonta a BKV a jegylyukasztótendert
A Budapesti Közlekedési Központ kérésére a BKV visszavonta a manuális jegylyukasztókra kiírt közbeszerzési eljárást. A BKV szerint az időalapú jegyrendszer bevezetéséig társszolgáltatók segítségével cserélik le a javíthatatlan lyukasztókészülékeket. Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója hétfőn kérte a BKV-t, hogy vonja vissza a régi típusú, manuális jegylyukasztókra kiírt pályázatot, amelyre több millió forintot szántak volna. Vitézy azt írta, megdöbbenéssel értesült arról, hogy a BKV 2013-ig több millió forintot akar elkölteni olyan eszközökre, amelyek alkalmatlanok lesznek akkor, ha bevezetik az időalapú jegyrendszert, amelynek terve Tarlós István főpolgármester programjában is szerepel.
2011.01.28. 15:00
 
 
Fokozott ellenőrzések várhatók a hétvégén a szórakozóhelyeken
Folytatódik a szórakozóhelyeken a múlt héten megkezdődött szakhatósági ellenőrzéssorozat az ország egész területén; a hétvégén a rendőrség a társhatóságokkal együtt járja sorra az elsősorban fiatalok által tömegesen látogatott rendezvényhelyszíneket - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK). Timár Zoltán, a sajtóiroda vezetője elmondta: az ellenőrzések célja, hogy minél több szórakozóhelynek felmérjék a működési viszonyait és megvizsgálják, mennyire tudják a szervezők garantálni a szórakozni vágyók nyugalmát és biztonságát. Kiemelt szempontként vizsgálják, hogy a szórakozóhelyek veszélyhelyzet esetén kiüríthetőek-e biztonságosan.
2011.01.28. 15:00
 
Románia fenntartások nélkül támogatja Horvátország EU-csatlakozását
Románia fenntartások nélkül támogatja Horvátország EU-csatlakozását - jelentette ki Traian Basescu román államfő. Basescu hivatalában fogadta Jadranka Kosor horvát miniszterelnököt, akivel közölte: Romániának a horvát EU-csatlakozás ügyében kialakított álláspontja egyértelmű, Bukarest fenntartások nélkül támogatja Horvátország EU-integrációját. A román államfő azért erősítette meg ismét Bukarest álláspontját ebben a kérdésben, mert korábban Teodor Baconschi román külügyminiszter nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy Románia schengeni csatlakozásának halasztása esetén Bukarest feltételeket szabhat Horvátország EU-csatlakozásához.
2011.01.28. 15:00
 
 
Kairóban állítólag tüntetőket lőttek agyon
Kairóban tüntetőket lőttek agyon - állítják különféle források, amelyek szerint egy vagy három ember vesztette életét, és sokan megsebesültek. A három embert feltételezhetően túl közelről érte a rendőrök gumilövedéke - közölték belbiztonsági források. Az összecsapás az Egyiptomi Múzeumnál, a Tahrír tér közelében történt, vagyis az eddigi tüntetések centrumában. A teret a rendőrség lezárta, de a tömeg ostromolja. Az al-Dzsazíra arab hírtelevízió egy halottról és tucatnyi véres sebesültről kapott hírt szemtanúktól. Tüntetést jelentettek pénteken az ókori látványosságairól híres, dél-egyiptomi Luxorból is.
2011.01.28. 15:00
 
Megkezdődött az árvízi védművek helyreállítása
Megkezdődött Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, az árvízzel leginkább fenyegetett települések térségében a folyók gátjainak megerősítése, a medrek kotrása, az új védművek, körtöltések építése, minderre a kormány csaknem 8 milliárd forintot költ - jelentette be Illés Zoltán a vidékfejlesztési tárca környezetvédelemért felelős államtitkára a Sajólád és Sajópetri közötti hídon tartott sajtótájékoztatón. Az elmúlt év nyarán soha addig nem látott mennyiségű vizet hozó Sajó pénteken csendben csordogált medrében, semmi nem emlékeztetett arra, hogy néhány hónappal ezelőtt itt és a környék településein házak százai váltak lakhatatlanná, és ezreknek kellett védekezniük az áradat ellen.
2011.01.28. 14:45
 
Öngyilkos merénylet egy kabuli szupermarketben
Öngyilkos robbantást követtek el az afgán fővárosban, egy külföldiek által is rendszeresen látogatott szupermarketben; a merényletben legkevesebb nyolc ember vesztette életét, további hatan megsebesültek. Mohammad Ajub Szalangi kabuli rendőrparancsnok a helyszínen tudósítóknak elmondta, hogy a halottak között három külföldi és egy gyermek is van. A terrorcselekmény elkövetését a tálib lázadók vállalták magukra, azt állítva, hogy támadásuk az egyik szerződéses amerikai biztonsági cég ellen irányult. Zabihulla Mudzsahid tálib szóvivő azt közölte, hogy a támadás célpontja a Blackwater főnöke és a cég alkalmazottai voltak.
2011.01.28. 14:45
 
Meghosszabbítják a vállalkozásokat segítő magyar állami garanciaprogramot
Engedélyezte az Európai Bizottság annak a magyar állami támogatási programnak a meghosszabbítását, amelynek célja, hogy hitelgaranciák útján segítséget nyújtson a gazdasági válsággal összefüggő hitelmegszorítások miatt pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozások számára. A program révén a hatóságok garanciát nyújthatnak a beruházási és forgóeszközhitelekhez. A bizottság pénteken bejelentett döntése alapján a program egy évvel hosszabbítható meg, vagyis a 2011. december 31-ig megkötött hitelek esetében vehető igénybe.
2011.01.28. 14:30
 
 
Cséfalvay: a reformlépésekkel kiválthatók lesznek a válságadók
A kormány február végére elkészülő reformsorozata lehetővé teszi, hogy 2012 után ne legyen szükség válságadókra - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára egy pénteki háttérbeszélgetésen. Cséfalvay Zoltán hangsúlyozta: 2013-ba már úgy kell belépni, hogy a különadók körülbelül 600 milliárd forintos tételét ki kell tudni váltani, vagyis olyan lépésekre van szükség, amelyekkel ez az összeg helyettesíthető. Közölte, a kabinet eddigi intézkedései között az adókivetésből származó stabilizálási lépések nagyobb arányban szerepelnek, mint a megtakarításból eredők, a készülő reformokban azonban ez az arány némileg más irányba mozdul majd el.
2011.01.28. 14:30
 
Meghalt a gálosfai tűzben megégett férfi
Meghalt az a 63 éves férfit, aki kedd este a gálosfai idősek otthonában keletkezett tűzben életveszélyes sérüléseket szenvedett - közölte a rendőrség pénteken az MTI-vel. A férfi testfelületének 70 százaléka megégett, nem tudták megmenteni az életét - tájékoztatott Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense. Az idősotthon három másik lakóját és egy dolgozóját füstmérgezés gyanújával szállították kórházba. A szoba, amelyben a tűz keletkezett, teljesen kiégett. Az otthonban maradó 28 lakót átköltöztették egy másik épületszárnyba.
2011.01.28. 14:15
 
Letartóztatták a hernádnémeti gyilkosság elkövetőit
A bíróság előzetes letartóztatásba helyezte azt a két embert, akit a rendőrség emberöléssel gyanúsít. A férfi és társa januárban halálra vert egy 47 éves férfit a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hernádnémetiben. Egy éjszakai közös italozás után egy szeszfőzde dolgozóját munkatársa és annak barátja halálra verte, az elkövetőket a rendőrség előterjesztése alapján a bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte - közölte Gaskó Bertalan, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.
2011.01.28. 14:00
 
 
Australian Open: Murray lesz Djokovic ellenfele a döntőben
A brit Andy Murray lesz a szerb Novak Djokovic ellenfele az ausztrál nyílt teniszbajnokság férfi egyes küzdelmeinek vasárnapi döntőjében, miután pénteken négy szettben nyert a spanyol David Ferrer ellen. A 23 éves skót karrierje harmadik Grand Slam-döntőjére készülhet, tavaly ugyanitt elbukott Roger Federerrel szemben, a 2008-as US Openen pedig szintén a svájci akadályozta meg abban, hogy megnyerje első GS-trófeáját.
2011.01.28. 14:00
 
 
UEFA-figyelmeztetés Ukrajnának a 2012-es Eb ügyében
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) figyelmeztette Ukrajnát, hogy elveszítheti a 2012-es Eb-rendezésre - Lengyelországgal közösen - kapott jogát, ha az ország politikusai és sportági tisztségviselői megfosztják posztjától Hrihorij Szurkiszt, az ukrán tagszövetség elnökét. Az UEFA Szurkisz melletti kiállását megelőzte a világszövetségé, a FIFA az ukrán vezetést arra figyelmeztette, hogy vessen véget az ukrán futballszövetség belügyeibe való politikai beavatkozásnak. A FIFA péntekig adott haladékot Kijevnek, ellenkező esetre kilátásba helyezte, hogy felfüggeszti Ukrajna tagságát.
2011.01.28. 13:45
 
Személyautó és vonat ütközött Szabadegyházánál
Elsodort az érkező személyvonat egy autót péntek reggel Szabadegyházánál a vasúti átjáróban; a gépkocsit vezető férfi könnyebben, a mellette ülő asszony súlyosan megsérült - mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek. A sérülteket a mentők a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították - tette hozzá Németh-Kész Mónika rendőr százados. Az elsődleges információk szerint az autó a tilos jelzés és a leengedett sorompó ellenére hajtott a sínekre.
2011.01.28. 13:45
 
 
Blaskó Balázs az egri Gárdonyi Géza Színház új igazgatója
Többségi szavazással Blaskó Balázst választotta az egri Gárdonyi Géza Színház új igazgatójává pénteki ülésén a Heves megyei önkormányzat. Blaskó Balázs Csizmadia Tibort váltja a poszton. Az új igazgatót 8 igen szavazattal, 2 nem és 5 tartózkodás mellett választották meg, megbízása február 1-től 5 évre szól. A megyei önkormányzat decemberben írt ki pályázatot a posztra, a felhívásra hárman jelentkeztek: Barta Dóra, a teátrum tánctagozatának vezetője, valamint Blaskó Balázs és Szíki Károly színművészek. Utóbbi visszalépése után a két pályázat között a megye és a város szakbizottsága nem állított fel rangsort.
2011.01.28. 13:45
 
LMP: Derce Tamás életműdíja kínos egész Újpestnek
Az LMP szerint Újpestre nézve rendkívül kínos, ha a testületi többség olyan személyre szabott díjat alapít, mely az elkövetkező tíz évben egyetlen személy kitüntetését és javadalmazását szolgálja - írja a párt LMP IV. -XV. kerületi szervezete és az LMP IV. kerületi képviselői csoportja nevében kiadott közleményben Perneczky László. Arra reagál, hogy a kerület olyan életműdíjat alapított, melyet legalább egy évtizeden keresztül csak Derce Tamás volt polgármester kaphat meg. Elsőként az Index írta meg, hogy a Wintermantel Zsolt, a tavaly megválasztott fideszes polgármester olyan előterjesztéssel állt elő, hogy Újpest önkormányzata alapítsa meg a Semsey Aladár Újpesti Életműdíjat.
2011.01.28. 13:30
 
Nem sikerült összegyűjteni a női képviselői kvóta ügyében az aláírásokat
Nem sikerült összegyűjteni a női képviselői kvóta ügyében kezdeményezett népszavazáshoz a szükséges 200 ezer aláírást - közölte a kezdeményező Nők a Pályán Egyesület szóvivője, Rajnai Gitta az MTI érdeklődésére. A kezdeményezés célja az volt, hogy a választásokon induló szervezetek listáin minden második helyen nő szerepeljen. A népszavazási kezdeményezés ügyében pénteken 16 óráig lehet leadni az összegyűjtött aláírásokat, de ez várhatóan nem történik meg, ugyanis a szervezet Rajnai Gitta tájékoztatása szerint a szükséges 200 ezer helyett 60-65 ezer aláírást tudott csak összegyűjteni.
2011.01.28. 13:30
 
 
Armani luxusszállodát létesít az Észak-Kaukázusban
Giorgio Armani olasz divattervező szállodát létesít a hévizekben gazdag észak-kaukázusi Sztavropolban - adta hírül pénteki számában a Kommerszant. A konfliktusokkal terhelt övezetben létesítendő 100 szobás luxusszálloda terveit idén márciusban a Cannes-i MIPIM ingatlan kiállításon fogják bemutatni, a beruházás az előzetes számítások szerint 110 millió euróba fog kerülni. Armaninak nem ez az első szállodája: legutóbb a világ legmagasabb épületének számító dubaji Burdzs Kalifa toronyban nyitott hotelt. A 76 éves divatdiktátor további szállodákat tervez nyitni Olaszországban, Marokkóban, Egyiptomban, az Egyesült Államokban.
2011.01.28. 13:30
 
 
Hazaengedték a kórházból Nelson Mandelát
Hazaengedték a kórházból pénteken Nelson Mandelát, a Dél-afrikai Köztársaság volt elnökét, akit két napja szállítottak a gyógyintézetbe kivizsgálásra heveny légúti fertőzése miatt. Orvosai szerint a 92 éves beteg szervezete megfelelően reagált a kezelésre, egészségi állapota megengedi, hogy otthonában ápolják tovább. Nelson Mandela az apartheid ellen vívott sok évtizedes, győztes küzdelem jelképe; 1994-ben lett elnök, az ország első fekete bőrű államfője. 1990-ig 27 évet börtönben töltött, ami káros hatással volt a szervezetére. Még a nyolcvanas években tuberkulózist diagnosztizáltak nála, majd szemműtéten esett át. 2001-ben prosztatarákkal kezelték.
2011.01.28. 13:30
 
Engedélyezte az EB a magyar állami garanciaprogram meghosszabbítását
Engedélyezte az Európai Bizottság annak a magyar állami támogatási programnak a meghosszabbítását, amelynek célja, hogy hitelgaranciák útján segítséget nyújtson a gazdasági válsággal összefüggő hitelmegszorítások miatt pénzügyi nehézségekkel küzdő vállalkozások számára. A program révén a hatóságok garanciát nyújthatnak a beruházási és forgóeszközhitelekhez. A bizottság pénteken bejelentett döntése alapján a program egy évvel hosszabbítható meg, azaz ez év december 31-ig megkötött hitelek esetében vehető igénybe.
2011.01.28. 13:15
 
A szakminisztérium szerint nincs újabb dioxinveszély
Nem áll fenn újabb dioxinveszély Magyarországon - mondta Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium élelmiszerlánc-biztonságért és agrárigazgatásért felelős államtitkára. Az országos főállatorvos jelezte: a McDonald's magyar üzleteinek kínálatából az eredeti szigorú élelmiszerbiztonsági ellenőrzést előíró, még érvényben lévő határozat alapján távolították el a sertéshúst is tartalmazó árukat, ezért vették le a polcokról a Lidlben is a termékeket.
2011.01.28. 13:00
 
 
Legfőbb Ügyészség: a magyar hatóság nem léphet Gripen-ügyben
Nem merült fel olyan tény, amely miatt a magyar ügyészség bármilyen, a jogszabályok által előírt vagy lehetővé tett lépést tehetne az úgynevezett Gripen-ügyben - közölte Széplaki-Nagy Gábor, a Legfőbb Ügyészség sajtószóvivője pénteken az MTI-vel. A szóvivő közleményében felidézte: az elmúlt napokban a magyar sajtóban olyan hírek jelentek meg, melyek szerint a Gripen-ügyben új tények vannak, amelyek a magyar ügyészség kezdeményezésére felderíthetők. A Népszabadság január 20-án arról számolt be, hogy a svéd ügyészség antikorrupciós főosztályának igazgatója, Gunnar Stetler szerint a Gripen-nyomozás aktája a svéd jogszabályok értelmében titkosítás alatt áll.
2011.01.28. 13:00
 
 
Alkotmányos az egyneműek házasságának tiltása Franciaországban
Az egyneműek közötti házasság tiltása nem ütközik az alkotmányba - mondta ki a francia alkotmánytanács. A testület azt is jelezte, hogy nem az ő, hanem a jogalkotók hatáskörébe tartozik változtatni a házasságra vonatkozó törvényen. A jobbközép kormánypárt ellenzi, a baloldali ellenzék támogatja a homoszexuálisok házasságának engedélyezését. Az alkotmánytanács két, regisztrált élettársi kapcsolatban élő nő kérésére vizsgálta meg a kérdést, akik négy gyermeket nevelnek együtt, s a házasság révén számukra kívántak volna nagyobb jogbiztonságot teremteni. A legidősebb az egyikük előző kapcsolatából született, a három másik Belgiumban történt mesterséges megtermékenyítést követően jött a világra.
2011.01.28. 13:00
 
Meghosszabbították a német Bundeswehr-egység afganisztáni megbízatását
A német parlament pénteki ülésén nagy többséggel megszavazta azt a kormányzati előterjesztést, amelynek értelmében egy évvel meghosszabbodik az Afganisztánban szolgáló Bundeswehr-kontingens megbízatása. A határozatot 420 képviselő támogatta, 116 ellenezte, 43 képviselő pedig tartózkodott a szavazásnál. Az ellenzéki Zöldek és Baloldal által hevesen bírált határozat nyomán 2012 februárjáig maradhatnak német katonák a közép-ázsiai országban. A jelenlegi 4900 fős létszámot a védelmi tárca további 10 százalékkal emelheti.
2011.01.28. 13:00
 
 
Szócska Miklós: a "súlyponti kórház" kifejezést el lehet felejteni
A súlyponti kórház kifejezést el lehet felejteni, a tárca a szakmákkal közösen újradefiniálja a városi és a megyei kórházak szerepét - mondta az egészségügyért felelős államtitkár pénteken Salgótarjánban. Szócska Miklós az egészségügy átalakítását célzó Semmelweis-terv keretében folytatott országjáró körút salgótarjáni állomásán kijelentette: az elmúlt évek egészségpolitikájának egyik nagy hibája volt, hogy elnevezett intézményeket, de nem határozta meg a feladataikat, ilyen a súlyponti vagy a póluskórház.
2011.01.28. 12:45
 
A Jobbik a magán-nyugdíjpénztári vagyonból mentené meg a devizahiteleseket
A Jobbik fenntartja korábbi javaslatát és továbbra is azt szeretné, ha a magán-nyugdíjpénztári vagyon államosításából származó bevételből forintosítanák a devizahiteleket - jelentette be az ellenzéki párt két országgyűlési képviselője. Lenhardt Balázs elmondta: jelenleg az ingatlanokra felvett lakossági devizahitel-állomány 3.000 milliárd forint, így a nagyjából ugyanekkora magán-nyugdíjpénztári vagyonból fedezni lehetne a devizahitelek forintra váltását a hitelek felvételekor érvényes árfolyamon. Z. Kárpát Dániel hozzátette, ehhez mindenképpen szükség lenne a kormány által csak halogatott Nemzeti Eszközkezelő felállítására is.
2011.01.28. 12:45
 
 
MSZP: luxusutazási irodát működtet a kormány
Az MSZP szerint bár tavaly tavasszal a Fidesz kisebb és olcsóbb államot ígért, az elmúlt nyolc hónapban "nagyobb és drágább luxusutazásokra fizette be kormányának hivatalnokait, mint bármely kabinet az elmúlt több mint húsz esztendőben". Szabó Imre - aki "a környezetvédelem eddigi utolsó minisztereként" jegyzi közleményét - azt írja: a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium előbb egy 9 fős delegációt utaztatott Kínába 10 millió forintért, majd tizenhét hivatalnokot küldött Cancún tengerpartjára, 18 millió forintos költségkeretben.
2011.01.28. 12:45
 
Torlódások várhatók több határállomáson
Több határállomáson a hétvégén hosszabb várakozásra kell felkészülniük az utasoknak a rendőrség pénteki közlése szerint. Záhony közúti határátkelőhelyen akár 60-180 perces forgalomtorlódás is kialakulhat a személy- és teherforgalomban mindkét irányban. A várakozási időt növelheti a jövedéki termékekkel való visszaélés megakadályozása érdekében bevezetett új intézkedés, miszerint számítógépes nyilvántartást vezetnek a személyautók üzemanyagszintjéről, illetve a külföldön megtett távolságról. Beregsuránynál 60 perces várakozással számolnak, a reggeli órákban belépő, a délutáni órákban a kilépő irányban.
2011.01.28. 12:30
 
 
Megállapodást kötöttek a Sziget fesztivál területhasználati díjáról
Megállapodást kötött Tarlós István (Fidesz-KDNP) főpolgármester és Gerendai Károly, a Sziget fesztivál főszervezője pénteken a rendezvény területhasználati díjáról - közölte a Főpolgármesteri Hivatal. E szerint a Sziget Kft. 50 millió forint plusz áfát fizet közterület-használat címen a fővárosnak, a város pedig kialakít egy szolgáltatáscsomagot a Sziget fesztivál résztvevői számára, ez egyes városi szolgáltatások - például BKV, gyógyfürdők, állatkert - kedvezményes használatára, igénybevételére jogosít fel - olvasható a közleményben.
2011.01.28. 12:30
 
 
Közös nyomozást ajánl az orosz fél a lengyel légikatasztrófa ügyében
Lech Kaczynski néhai lengyel államfő repülőgépének oroszországi szerencsétlensége ügyében közös nyomozást ajánl az orosz fél Lengyelországnak - jelentette ki Alekszandr Basztrikin, a nyomozati bizottság vezetője az Interfax hírügynökségnek nyilatkozva. "Már elküldtük a meghívást a lengyel hatóságoknak, és várjuk a válaszukat, de mi készen állunk a szoros együttműködésre" - mondta. Szergej Ivanov miniszterelnök-helyettes az Oroszországban székelő Nemzetközi Repülésügyi Bizottság (MAK) légügyi főhatóság vizsgálatának eredményeit illető lengyelországi szemrehányások kapcsán kijelentette: a szmolenszki Szevernij repülőtér légiirányítóinak nem volt joguk megtiltani az elnöki gép leszállását.
2011.01.28. 12:30
 
 
Slota: téves a Budapesttel való szorosabb együttműködés elképzelése
A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint téves Iveta Radicová kormányának elképzelése, hogy Szlovákia energiabiztonságát a Magyarországgal való együttműködéssel erősítse meg. "Ha valaki egyszer Ukrajnában elzárta a csapot, akkor ezt a magyarok bármikor megteszik, és még nagyobb örömmel" - jelentette ki Ján Slota a TASR hírügynökségnek a magyar-szlovák gázvezeték tervezett aznapi aláírására célozva. Slota kifejtette: az SNS tisztában van vele, hogy Szlovákia energiabiztonsága nagyon fontos, de "egy cső miatt" hivatalos látogatáson fogadni a magyar kormányfőt Pozsonyban, s egy szlovák-magyar megállapodást aláírni "felesleges", ráadásul a gázt Lengyelországon keresztül is meg lehetne kapni.
2011.01.28. 12:30
 
 
Az MSZP saját alkotmánykoncepciót készített
A szocialisták parlamenti frakciója február 12-i ülésén dönthet arról, hogy az MSZP önálló alkotmánykoncepcióját a parlament elé terjeszti-e valamilyen formában - nyilatkozta az MTI-nek Lamperth Mónika. Az ellenzéki képviselő, az MSZP közjogi kabinetjének vezetője, aki az Országgyűlés Alkotmány-előkészítő eseti bizottságának is tagja volt, elmondta: bár kivonultak a testület munkájából, egy saját politikusaikból és kutatóikból álló testület elkészítette a párt önálló alaptörvény-koncepcióját. Döntés egyelőre csak arról van, hogy nem veszünk részt "a parlamenti performanszban", emiatt azonban kérdéses, milyen legyen a viszonyulásunk az alkotmányozás egészéhez - mondta Lamperth Mónika.
2011.01.28. 12:15
 
Slota: téves a Budapesttel való szorosabb együttműködés elképzelése
A Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke szerint téves Iveta Radicová kormányának elképzelése, hogy Szlovákia energiabiztonságát a Magyarországgal való együttműködéssel erősítse meg. "Ha valaki egyszer Ukrajnában elzárta a csapot, akkor ezt a magyarok bármikor megteszik, és még nagyobb örömmel" - jelentette ki Ján Slota a TASR hírügynökségnek pénteken a magyar-szlovák gázvezeték tervezett aznapi aláírására célozva.
2011.01.28. 12:00
 
A Kheopsz-piramis újbóli vizsgálatát kéri egy francia építész
Kheopsz fáraó piramisának újabb vizsgálatát kérte Jean-Pierre Houdin francia építész, az egyiptomi hatóságok viszont elutasították az indítványt. Houdin feltételezése szerint Egyiptom legnagyobb piramisában két eddig fel nem tárt titkos kamra van. Háromdimenziós szimulációk és Bob Brier elismert amerikai egyiptológus adatai is a két terem létezésére utalnak a 4500 éves építmény szívében. Houdin szerint a kamrákban bútorok találhatóak, amelyeket Kheopsz fáraó túlvilági életéhez szántak kellékül.
2011.01.28. 11:45
 
 
Bemutatták az idei Forma-1-es Ferrarit
A Forma-1-es Ferrari istálló pénteken délelőtt Maranellóban mutatta be az F150 kódjelzésű idei versenyautóját, amelynek fejlesztésénél elsősorban a megbízhatóságra helyezték a hangsúlyt. Az olasz csapatnál azt remélik, hogy a 2011-es modellel a kétszeres világbajnok Fernando Alonso megszerezheti harmadik vb-győzelmét, s az idei szezonban az első futamtól kezdve az élmezőnyben versenyezhet. "A terveink szerint a bahreini idénynyitóra minden apró részlet a helyére kerül" - mondta Stefano Domenicali csapatfőnök a prezentáción. - "Tavaly voltak nehéz pillanataink, de sok szép emlékünk is van, s utóbbiakból merítünk erőt. Mindenki nagyon motivált és bizonyítani szeretne."
2011.01.28. 11:45
 
Fazekas Sándor: nyolc év alatt harmadára csökkent a dinnyeexport
Nyolc évvel ezelőtt Magyarország a világ negyedik legnagyobb dinnyeexportőre volt, ám a külföldi értékesítés azóta a harmadára esett, és folyamatosan veszítjük el külpiacainkat - mondta a vidékfejlesztési miniszter egy dinnyefórumon pénteken, a Békés megyei Medgyesegyházán. Fazekas Sándor hozzátette: belföldön pedig a beszállítók kiszorulnak az áruházláncokból, amelyek egyre inkább az import felé fordulnak, így egyre kevesebb a hazai termék és több az import, ami olyan láncreakciókat indíthat be, amit mindenképen el kell kerülni.
2011.01.28. 11:45
 
Kétnapos kongresszust tart az LMP a hétvégén
Szombaton kezdődik az LMP kétnapos, budapesti kongresszusa, amelyen a tervek szerint a párt választmányáról is döntenek. Tordai Bence választmányi szóvivő pénteken elmondta, hogy a kétnapos rendezvényen a kongresszuson döntenek a párt idei költségvetéséről is. Egyúttal készülnek egy, alapvetően a párt vezetési struktúráját érintő alapszabály-módosításra is. Ennek részeként megváltozhat az országos választmány felépítése, létszáma, választási és delegálási rendszere is. Tordai Bence úgy fogalmazott, arra készülnek, hogy kombinálják a részvételi elvet és a hatékonyságot. Ebben a témában több koncepció is beérkezett, ezek közül választanak ki egyet.
2011.01.28. 11:30
 
Az FKF-el kapcsolatban tesz feljelentést a Jobbik
Közokirat-hamisítás gyanúja miatt büntetőfeljelentést tesz a Jobbik a Fővárosi Közterület-fenntartó (FKF) Zrt. szervezeti és működési szabályzata (SZMSZ) kapcsán - jelentette be az ellenzéki párt budapesti elnöke. Staudt Gábor elmondta: az FKF SZMSZ-éről a Fővárosi Közgyűlés rendelkezik döntési jogkörrel. A legutóbbi módosítás alkalmával a budapesti kormánytöbbség támogatásával a közgyűlés elfogadott egy módosító indítványt, amely szerint egészségügyi indok nélkül nem lehet állatokat elaltatni, azonban az elfogadott módosítás nem került bele az FKF által elkészített új szövegbe - mondta Staudt Gábor, aki szerint ez kimeríti a közokirat-hamisítás fogalmát, ezért feljelentést tesznek.
2011.01.28. 11:30
 
Csötönyi Sándor az EUBC irányítói között
Csötönyi Sándort, a magyar szövetség elnökét a Nemzetközi Ökölvívó Szövetség (AIBA) európai konföderációjának (EUBC) ötfős irányító testülete, a Büro tagjai közé választották a szervezet végrehajtó bizottságának Isztambulban zajló ülésén. A pénteken kezdődött tanácskozáson megválasztották az EUBC bizottságainak tagjait, s a szavazáson minden magyar jelöltre "áldását adta" a vb, így a marketing és PR-bizottságot Gáll András vezeti majd a jövőben, míg Jákó Péter az orvosi, Faragó Beatrix a női, Simon Péter pedig az ifjúsági bizottság munkájában vesz majd részt.
2011.01.28. 11:30
 
A szaktárca vizsgálja Lázár János módosító indítványát a megújuló energiáról
Vizsgálja a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium azt a Lázár János fideszes képviselő által múlt pénteken benyújtott módosító javaslatot, ami az eredeti javaslathoz képest tovább mérsékelné a hővel kapcsolt és a megújuló áramtermelés támogatását - közölte a tárca pénteken. A közlemény szerint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a vonatkozó szakmai álláspontját hamarosan nyilvánosságra hozza. Az egyes energetikai témájú törvények módosításához benyújtott javaslat a 2010. december 1-jén hatályos, már 15 százalékkal csökkentett ártámogatáshoz képest 25 százalékkal mérsékelné a támogatás mértékét 2011. január elsejétől. A csökkentés aránya 35 százalékra emelkedne 2012. január elsejétől.
2011.01.28. 11:15
 
 
Kína megelőzte Spanyolországot az idegenforgalomban
Kína tavaly megelőzte Spanyolországot, így a harmadik helyre került a legtöbb külföldi vendéget fogadó országok rangsorában - közölték az Idegenforgalmi Világszervezetnél (UNWTO). A szervezet főtitkára szerint 2020-ban már Kína lesz a világ legkedveltebb turisztikai célpontja. Az ázsiai országba 55,98 millió külföldi látogatott tavaly, 10 százalékkal több, mint 2009-ben, míg 2000-ben csupán 8 millió vendéget fogadtak. Spanyolországba 53 millióan érkeztek 2010-ben a határon túlról, mindössze 1,4 százalékkal többen, mint a megelőző évben. A listát egyébként változatlanul Franciaország vezeti 78,95 millió beutazóval, a második az Egyesült Államok 60,88 millióval.
2011.01.28. 11:15
 
Halott férfit találtak a III. kerületben
Közterületen találtak holtan egy férfit pénteken a III. kerületben - közölte a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel. A rendőrség az idegenkezűséget kizárta. Szakértő vizsgálja, hogy kihűlés okozhatta-e az 56 éves férfi halálát - mondta Mucsi Nóra.
2011.01.28. 11:00
 
Médiatörvény: német lap írása a brüsszeli bírálatról
Szelíd levél Brüsszelből címmel közölte bécsi tudósítója írását pénteken a Süddeutsche Zeitung annak a levélnek a kapcsán, amelyet az Európai Bizottság küldött a magyar kormánynak a médiatörvénnyel összefüggésben. Michael Frank, a liberális újság tudósítója szerint a levél "a tehetetlenség dokumentuma", amely arról tanúskodik, hogy a bizottság nem tud mit kezdeni az emberi és az alapvető jogokról megfogalmazott elveivel. A levelet Neelie Kroes, a digitális ügyekért felelős biztos írta, nem pedig Viviane Reding, aki az alapvető jogok dolgában illetékes.
2011.01.28. 11:00
 
 
Hasi fájdalmakkal kórházba került Charlie Sheen
Három hónapon belül harmadszor került kórházba Charlie Sheen, ezúttal hasi fájdalmak miatt szállították be. A legjobban fizetett hollywoodi tévésztárhoz csütörtök hajnalban riasztották a mentőket. A 45 éves színész az intenzív osztályra került. Sheennek sérve van, ami korábban is okozott nála panaszokat, és meglehet, megint ez okozta erős fájdalmait - derült ki szóvivője tájékoztatásából. A színészt foglalkoztató CBS csatorna egyik vezetője a közelmúltban aggodalmainak adott hangot Sheen magánéleti problémái miatt, ugyanakkor leszögezte, hogy a sztár munkája ellen nem lehet kifogás, és a nagy sikerű Két pasi meg egy kicsi folytatódik.
2011.01.28. 11:00
 
Az RMDSZ és az EMNT komolytalannak tartja a határon túliak számára adandó gyes ötletét
Mind a Romániai Magyar Demokrata Szövetség (RMDSZ), mind az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács (EMNT) komolytalannak tartja a Magyar Polgári Párt (MPP) egyik alelnöke által a napokban ismertetett elképzelést, miszerint a magyar állampolgárságot a könnyített honosítási eljárás nyomán megszerző határon túliak magyarországi gyermeknevelési segélyt igényelhessenek - írta pénteki számában az Új Magyar Szó (ÚMSZ). Emlékeztet: Kiss István, az MPP alelnöke az erre vonatkozó javaslatot a Magyar Állandó Értekezlet oktatási-művelődési albizottságában vetette fel. A politikus a lapnak kifejtette: ez az intézkedés "nyolc-tíz éven belül enyhítené, huszonöt év múlva megoldaná a Kárpát-medencei magyarság demográfiai problémáit".
2011.01.28. 10:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435[1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista