2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Nincsenek nagy értékű ingóságaik a főbb tisztségviselőknek
Az országgyűlési képviselők és a kormánytagok mellett több tisztségviselőnek is vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettsége van. Az MTI a legfőbb ügyész valamint a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság, az Állami Számvevőszék, a Gazdasági Versenyhivatal és a Magyar Nemzeti Bank elnökeinek vagyonnyilatkozatait gyűjtötte egybe.
2011.02.01. 16:00
 
Kilenc kamionsofőrt büntettek meg az M0-áson
Átfogó ellenőrzést tartott, s elsősorban a kamionokra vonatkozó új KRESZ-szabályok betartását vizsgálta az M0-ás autóút déli szektorának mentén kedd délelőtt a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság; kilenc sofőrre szabtak ki helyszíni bírságot - közölte a közlekedésrendészeti osztály munkatársa az MTI-vel. Fótos József rendőr alezredes elmondta, hogy 28 kollégájával, a vámhivatal és a katasztrófavédelem néhány munkatársával, illetve egy helikopterrel ellenőrizték az M0-ás autóút déli szektorának 28 kilométeres szakaszát. Elsősorban a 7,5 tonnánál nagyobb tömegű teherjárművekre vonatkozó, januárban életbe lépett KRESZ-szabályok betartását vizsgálták.
2011.02.01. 16:00
 
 
Megmentőként tekint Hajnal Tamásra a Stuttgart
A klubvezetés szerint sokat segíthet a kiesés elől menekülő VfB Stuttgart labdarúgócsapatának a magyar válogatott Hajnal Tamás, aki a téli átigazolási időszak utolsó, hétfői napján érkezett kölcsönbe a sváb egyesülethez. "Olyan játékos, akinek szerepeltetése rengeteg lehetőséget teremt számunkra a középpályán" - mondta a 29 éves futballista hivatalos, keddi bemutatásán Fredi Bobic, a stuttgartiak sportigazgatója. Hajnal a listavezető Borussia Dortmundtól érkezett fél évre a VfB-hez, amely - ha bennmarad az élvonalban - a megállapodás értelmében a szezon befejezését követően körülbelül egymillió euróért végleg megvásárolhatja.
2011.02.01. 15:45
 
ENSZ emberi jogi főbiztos: már 300 halottja van az egyiptomi tüntetéseknek
Meg nem erősített jelentések szerint már elérte a 300-at az Egyiptomban egy hete tartó, Hoszni Mubarak államfő ellen irányuló tüntetések halálos áldozatainak a száma - közölte Genfben az ENSZ emberi jogi főbiztosa, aki szerint "sorsfordító" lehet az, ami jelenleg az észak-afrikai országban zajlik. Navi Pillay egyúttal felszólította az egyiptomi hatóságokat: biztosítsák azt, hogy a rendőrség és a hadsereg ne alkalmazzon aránytalanul nagy erőt a tömegdemonstrációk idején és védje a polgárok életét. A főbiztos emellett annak a rendszernek a megváltoztatását sürgette, amely elősegíti az egyiptomi néppel szembeni visszaéléseket.
2011.02.01. 15:45
 
Németh: nem szabad összekapcsolni más üggyel a schengeni övezet bővítését
A schengeni övezet bővítésének kérdését nem szabad összekapcsolni sem más fontos európai uniós kérdéssel, sem bármelyik tagország belpolitikai fejleményeivel - hangoztatta holland tárgyalópartnereivel folytatott tárgyalásain Németh Zsolt, a Külügyminisztérium államtitkára, aki hétfőn és kedden Hágában tett látogatást. Hozzátette: az Európai Unió magyar elnöksége lát esélyt arra, hogy Románia és Bulgária csatlakozására még idén sor kerüljön. Serge Brammertz, a volt Jugoszlávia területén elkövetett háborús bűnökkel foglalkozó Nemzetközi Törvényszék főügyésze arról biztosította a magyar államtitkárt, hogy intézménye és Horvátország között kiegyensúlyozott együttműködés tapasztalható.
2011.02.01. 15:45
 
 
Az utazási irodák 1,5 hónap múlva indítanák újra az egyiptomi chartereket
A charterjáratokat bérlő utazási irodák abban bíznak, hogy Egyiptomban úgy rendeződik a belpolitikai helyzet, hogy február végén, március közepén újra lehet indítani az egyiptomi járatokat. A Kartago Tours arról tájékoztatta kedden az MTI-t, hogy február végén újra kívánja indítani az egyiptomi járatokat, amennyiben rendeződik a helyi belpolitikai helyzet. Azok az utasok, akik ebben az időszakban, tehát február elején-közepén utaztak volna, választásuk szerint átfoglalhatnak más úti célra, illetve pénzvisszafizetésben részesülhetnek. Hasonlóan nyilatkozott a Best Reisen utazási iroda is.
2011.02.01. 15:45
 
 
Menesztette kormányát Jordánia királya
Az elmúlt hetek tüntetései nyomán menesztette kormányát és új miniszterelnököt nevezett ki kedden II. Abdalláh jordániai király - jelentette be a királyi palota. A bejelentés szerint az uralkodó a hadsereg volt tábornokát, Maarúf al-Bahítot nevezte ki új miniszterelnöknek, megbízva őt a szükséges politikai reformok végrehajtásával. A kinevezésről szóló levélben arra kérte a leendő kormányfőt (aki 2005 és 2007 már betöltötte e tisztséget), hogy "tegyen gyors és világos intézkedéseket valódi politikai reformok érdekében".
2011.02.01. 15:30
 
Erdogan politikai változásokat követel Mubaraktól
A török kormányfő felszólította Hoszni Mubarak egyiptomi elnököt, hogy hallgasson népére és teljesítse annak változásokra irányuló követelését. Recep Tayyip Erdogan szolidaritását fejezte ki a tunéziai néppel is. A török miniszterelnök párttársaihoz intézett, a televízió által is közvetített beszédében arra hívta fel Mubarakot: "Hallgassa meg a nép kiáltását, a rendkívül emberi követeléseket, és habozás nélkül tegyen eleget az emberek változtatást akaró igényének". Erdogan leszögezte az is, hogy Törökország ebben a válságos időben a tunéziai és egyiptomi nép mellett áll.
2011.02.01. 15:15
 
 
Megkezdődik a 2012-es foci Eb-re a jegyértékesítés
Másfél évvel a rajt előtt megkezdődik a jegyértékesítés a 2012-es ukrán-lengyel közös rendezésű labdarúgó Európa-bajnokságra. A szurkolóknak március 31-ig van lehetőségük arra, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) honlapján regisztráljanak, áprilisban pedig sorsolással döntik el, hogy kik juthatnak a 30-600 euróba kerülő belépőkhöz. Most először lehetőség van arra is, hogy a jegyek gazdát cseréljenek, ezt azonban július 1-től jelezni kell az UEFA-nál. A kontinensviadal 2012. június 8-án kezdődik Varsóban, a döntőre július 1-én Kijevben kerül sor.
2011.02.01. 15:15
 
 
Emelkedik a lakossági áram ára
A lakossági áram ára emelkedik kilowattóránként mintegy két forinttal 2011. február elsején, mert a kedden megjelent miniszteri rendeletben emelkedett a Magyar Villamos Művek (MVM) nagykereskedelmi hatósági ára és kissé változott a lakosságot ellátó egyetemes szolgáltatók árrése is. A nemzeti fejlesztési miniszter kedden hatályba lépett rendeletében az MVM nagykereskedelmi hatósági árát az eddigi kilowattóránként 15,94 forintról 17,17 forintra emelte. Ez azokra az áramtermékekre vonatkozik, amelyeket a lakosságot ellátó egyetemes szolgáltatók vásárolnak meg. Ugyanakkor változott a egyetemes szolgáltatók árrése, azaz az értékesítési és beszerzési ár különbözete is.
2011.02.01. 15:00
 
Eddig 32.417 jogfenntartó nyilatkozatot iktattak a VDSZ-nél
A vegyipari szakszervezetnél kedden délig 32.417 magánnyugdíjjal kapcsolatos jogfenntartó nyilatkozatot számoltak össze. A végeredményre még egy-két napot várni kell, mert folyamatosan érkeznek a postán feladott küldemények, s a vidéki tagszervezetek is szállítják az éjjel begyűjtött nyilatkozatokat - közölte az érdekvédelmi szervezet. Székely Tamás, a VDSZ elnöke szerint minden várakozást felülmúlt a közelmúltban meghirdetett akció. A szakszervezet azt ajánlotta fel, hogy begyűjti, és ingyen ügyvédi letétbe helyezi azokat a jogfenntartó nyilatkozatokat, amelyekben az aláírók jelzik, a pénztári törvény kedvezőtlen hatására, vagyis kényszerből kerülnek vissza az állami nyugdíjrendszerbe.
2011.02.01. 15:00
 
 
Szabadlábra helyezték Benedek Fülöpöt
Szabadlábra helyezte a Pesti Központi Kerületi Bíróság Benedek Fülöp volt földművelésügyi szakállamtitkárt, akit hűtlen kezeléssel és magánokirat-hamisítással gyanúsítanak. A Fővárosi Bíróság keddi közlése szerint B. Fülöp előzetes letartóztatását megszüntették, és elutasították az ügyészi indítványt a házi őrizet elrendelésére. A végzés jogerős. A bíróság közlése szerint az előzetes letartóztatás meghosszabbítása (december 8.) óta a bűncselekmények köre, azok tényállása és minősítése nem változott, de a nyomozás menetében érdemi változás történt.
2011.02.01. 15:00
 
Újraindulhatott Győrben a buszközlekedés
Újraindulhatott Győrben a bombariadó miatt leállított buszközlekedés; a tűzszerészek a Kisalföld Volán egyetlen járművén sem találtak robbanóeszközt - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője kedd délután az MTI-vel.Kocsis Tünde alezredes hozzátette: a rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt indított eljárást, ismeretlen tettes ellen. Korábbi közlés szerint negyed 11-kor, egy utcai fülkéből hívta fel egy ismeretlen a városi tűzoltóságot, azt közölve, hogy bomba van a Kisalföld Volán buszain.
2011.02.01. 15:00
 
Támogatott vakcina nincs, de többféle oltóanyag kapható az influenza ellen
Az influenza elleni egyetlen támogatott, háromkomponensű oltóanyag jelenleg nem kapható a patikákban, de hatféle háromkomponensű szezonális oltóanyag is vásárolható vényre a gyógyszertárakban, ezerötszáz-kétezer forintos áron. Az influenzaszerű tünetekkel orvoshoz forduló, illetve kórházba kerülő betegek száma országszerte fokozatosan nő. Az influenzaszezon eddigi négy áldozata közül három embernek a szervezetében a vírus B típusát mutatták ki, amely ellen a háromkomponensű oltóanyag véd. Sajtóértesülések szerint viszont ebből a vakcinából a patikákban csak a drágább kapható.
2011.02.01. 15:00
 
Alig változtak a fővárosi képviselők vagyoni viszonyai
A vagyonbevallások alapján érdemben alig változtak meg azoknak a fővárosi képviselőknek az anyagi viszonyai, akik az előző Fővárosi Közgyűlésnek is tagjai voltak. A tavaly októberben véget ért négyéves önkormányzati ciklushoz képest két új frakció alakult; az LMP és a Jobbik, míg két korábbi frakció - az SZDSZ és az MDF - képviselői nem kerültek be a testületbe. Tarlós István főpolgármester, aki a korábbi ciklusban a Fidesz-KDNP frakciószövetség vezetője volt, az elmúlt egy évben nem növelte vagyonát; továbbra is két óbudai ingatlanban van tulajdonrésze.
2011.02.01. 14:45
 
Vagyonbevallások: Gyurcsánynak hiteltartozása, Szanyinak megtakarítása van
A szocialista politikusok közül Gyurcsány Ferenc 107 millió forint osztalékot vett fel cégétől, a volt miniszterelnöknek ugyanakkor továbbra is több mint 60 millió forint hiteltartozása van. Kovács László alelnök egy huszonöt éve vásárolt 104 négyzetméteres XII. kerületi lakás felének tulajdonosa, 25 százalékos tulajdoni hányada van egy 70 négyzetméteres I. kerületi lakásban, és egy 49 négyzetméteres balatonőszödi apartman haszonélvezeti jogával is rendelkezik. Tavaly vásárolt egy Saab 9-3 személyautót, Szanyi Tibor pedig magán-nyugdíjpénztári megtakarításáról is beszámol vagyonnyilatkozatában.
2011.02.01. 14:45
 
Fellegi: Európa erősítését mozdítja elő a hatékony kohéziós politika
Az Európai Unió kohéziós politikájának továbbra is az EU versenyképességének javítását, gazdasági növekedésének fokozását, a foglalkoztatási arány javítását kell szolgálnia - jelentette ki Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter kedden Brüsszelben, az Európai Bizottság szervezésében a témáról lezajlott tanácskozáson. Hozzátette: lehet még javítani e politika hatékonyságán, a programok célzottabbá és eredményorientáltabbá tételével, a rendszer egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóvá alakításával, új feltételek létrehozásával, az ellenőrzés fokozásával.
2011.02.01. 14:45
 
 
A lakosság megtakarításai nem elégségesek az öregkori ellátáshoz
Az Aviva Csoport nyugdíjhiányt számszerűsítő európai felmérése szerint a magyaroknak havonta átlag 45 ezer forintot kellene megtakarítaniuk ahhoz, hogy nyugdíjas éveikben elfogadható színvonalon tudjanak élni, ehhez képest havonta 10 ezer forintnál is kevesebbet tesz félre a lakosság csaknem fele - közölte a biztosító az MTI-vel. A magyar lakosság több mint fele kevesebbet tud megtakarítani, mint 5 évvel ezelőtt, és mindössze ötödük érzi úgy, hogy többet tud félretenni, mint a válság kitörése előtt. A magyarok 15 százaléka ugyanakkor semmilyen megtakarítással nem számol, és havonta 10 ezer forintnál is kevesebbet tesz félre a lakosság csaknem fele - mutat rá a kutatás.
2011.02.01. 14:30
 
 
Félmilliárd forint felett a földrengés kár a MABISZ becslése szerint
Több mint három ezer kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz kedd délig a múlt szombati földrengéssel kapcsolatban. Szakértői becslések szerint a földrengés okozta károk teljes összege meghaladhatja a fél milliárd forintot - közölte a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) az MTI-vel. Szinte az összes lakásbiztosítási szerződésben szerepel a földrengéskár, így az ügyfelek számíthatnak kártérítésre. "A biztosító társaságok a földrengések erősségét többféle skálán mérik. A legelterjedtebb a tizenkét fokozatú intenzitás skála, az úgynevezett "MSK 64" - ami nem azonos a szeizmológusok által használt "Richter skálával" -, de néhány biztosító számára az úgynevezett "Mercalli-skála" a támpont.
2011.02.01. 14:15
 
 
MSZP: Selmeczi Gabriella nemzetellenes cselekedettel dicsekszik
Az MSZP szerint szégyenletes, hogy "egy felháborító zsarolással kikényszerített átlépést" Selmeczi Gabriella sikernek nevez, és a nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott jobban tette volna, ha inkább hallgat ahelyett, hogy "egy nemzetellenes cselekedettel" dicsekszik. Kormos Kata szóvivő ezt annak kapcsán közölte, hogy Selmeczi óriási sikernek nevezte, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8%-a választotta az állami nyugdíjrendszert. Ha fordítva történt volna a nyugdíjpénztár-választási lehetőség, azaz azoknak kellett volna nyilatkozniuk a közintézményekben, akik az állami nyugdíjpénztárba akarnak visszatérni, akkor fordított eredmény született volna - írta a szóvivő.
2011.02.01. 14:00
 
 
Matinésorozat indul a Szépművészeti Múzeumban
Bíró Kriszta színésznő, Bujtor Balázs hegedű- és Fekete-Kovács Kornél trombitaművész közreműködésével új, családi programsorozatot indítanak az Aegon Művészeti Díj szervezői a Szépművészeti Múzeumban, ahol első alkalommal február 19-én, szombaton várják az érdeklődőket. Az első téma a farsang, a mulatság, a színház, a zene és a festészet rejtelmei. A sorozat célja, hogy a kisiskolás korosztálytól kezdve a gyerekeknek, de főként a családoknak adjanak új művészi összjátékot, meghökkentő érzelmeket a különféle művészeti ágak bemutatásával - hangsúlyozta Eszéki Erzsébet ötletgazda a sorozatot beharangozó keddi sajtótájékoztatón.
2011.02.01. 13:45
 
Szakszervezeti vezetők bírálták az alkotmányozási folyamatot
A meghívott szakszervezeti vezetők többsége élesen bírálta az alkotmányozás folyamatát azon a közmeghallgatáson, melyet az Országgyűlés alkotmány-előkészítő eseti bizottsága tartott parlamenti nyílt napján, kedden. A munkavállalók képviselői hiányolták a bizottság által készített szabályozási koncepcióból többek között a szakszervezeteknek, az érdekegyeztetésnek, a foglalkoztatás biztonságának, a bérek védelmének és a pihenő időnek az alaptörvényi szintű rögzítését, valamint a visszaható hatályú jogalkotás alkotmányi szintű tilalmát, továbbá szorgalmazták az alkotmányozás időbeli eltolását és az alkotmányozással kapcsolatos társadalmi párbeszéd szélesítését.
2011.02.01. 13:45
 
 
A főállatorvos módosította a dioxinrendeletet
A főállatorvos módosította a dioxinrendeletet, továbbra is fenntartja a szigorú ellenőrzést - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) sajtóirodája kedden az MTI-vel. A módosítás szerint a Magyarországra friss vagy fagyasztott sertéshúst, húskészítményt vagy élő sertést vágási céllal behozó vállalkozó köteles a szállítmány várható érkezése előtt 2 munkanappal bejelenteni az illetékes megyei kormányhivatal élelmiszerlánc-biztonsági és állategészségügyi igazgatóságának. A hatóság a rendelkezésre álló adatok alapján a kockázatosnak minősített szállítmányból dioxinvizsgálat céljából mintát vehet. A vizsgálatokkal kapcsolatos költségeket az érintett vállalkozónak kell kifizetnie.
2011.02.01. 13:30
 
Megjelent a felsőoktatási felvételi tájékoztató kiegészítése
Újabb képzések közül választhatnak a felsőoktatásba jelentkező diákok, a kínálat 13 alapképzési, 84 mesterképzési, valamint 27 felsőfokú szakképzési lehetőséggel bővült. A jelentkezéseket február 15-ig lehet benyújtani. A felvételi kiadványok most megjelent kiegészítésében a tájékoztató két kötete kéziratának lezárását követően engedélyezett alapképzési, mesterképzési szakokat és felsőfokú szakképzéseket hirdették meg a felsőoktatási intézmények, többnyire párban, tehát államilag támogatott és költségtérítéses finanszírozási formában - olvasható az Educatio kft. által az MTI-hez kedden eljuttatott közleményben.
2011.02.01. 13:30
 
 
A Google Androidja megfosztotta trónjától a Nokiát
Megfosztotta trónjától a Nokiát a Google: tavaly év végén több olyan okosotelefont vásároltak, amely az internetes óriás Android alapú operációs rendszerével van ellátva. A Canalys piackutató tanulmánya szerint 2010 utolsó negyedévében 32,9 millió Android alapú telefon kelt el, míg a Nokia Symbian alapú készülékeiből 31 millió fogyott. A szállítási adatok alapján a Google részesedése az okostelefonok piacán a 2009-es 8,7 százalékról 32,5 százalékra nőtt, míg a Nokiáé 44-ről 30,6 százalékra csökkent. A finn vállalat ennek ellenére 28 százalékos részesedéssel megtartotta globális vezető helyét a gyártók között - derült ki a Canalys jelentéséből.
2011.02.01. 13:30
 
 
Az egyiptomi charterjáratokra kötött szerződések megszűnnek a Malévnál
Az egyiptomi charterjáratok felfüggesztésével sem a járatokat megrendelő utazási irodákat, sem a gépeket biztosító légitársaságot nem terheli teljesítési kötelezettség, a jelenlegi helyzetben ugyanis az általuk megkötött szerződések megszűnnek - tájékoztatta a Malév az MTI-t. A Malévtól Hurghadába közlekedő charterjáratokat rendeltek meg az utazási irodák a téli szezonra. Tekintettel arra, hogy a Külügyminisztérium Egyiptomot az utazásra nem javasolt, I-es kategóriába sorolta, e charterjárat teljesítésére kötött szerződés "ellehetetlenül", ennek következtében a szerződés részben, vagy egészben megszűnik. Így egyik felet sem terheli teljesítési kötelezettség.
2011.02.01. 13:30
 
ENSZ emberi jogi főbiztos: már 300 halottja van az egyiptomi tüntetéseknek
Meg nem erősített jelentések szerint már elérte a 300-at az Egyiptomban egy hete tartó, Hoszni Mubarak államfő ellen irányuló tüntetések halálos áldozatainak a száma - közölte kedden Genfben az ENSZ emberi jogi főbiztosa, aki szerint "sorsfordító" lehet az, ami jelenleg az észak-afrikai országban zajlik. Navy Pillay egyúttal felszólította az egyiptomi hatóságokat: biztosítsák azt, hogy a rendőrség és a hadsereg ne alkalmazzon aránytalanul nagy erőt a tömegdemonstrációk idején és védje a polgárok életét.
2011.02.01. 13:30
 
 
A kínai Wanhua a BorsodChem egyedüli tulajdonosa
A kínai Wanhua Industrial Group 1,23 milliárd euró értékű tranzakcióval a kazincbarcikai BorsodChem 96 százalékos tulajdonosa lett a hétfőn aláírt megállapodás szerint - jelentette be Jason Ding, a Wanhua Industrial Group elnöke kedden a Budapesten tartott sajtótájékoztatón. A maradék 4 százaléknyi tulajdoni hányad a BorsodChem hitelezőié - tette hozzá. A kínai cég tavaly nyáron szerzett 38 százaléknyi tulajdont a magyar vegyipari cégben és vételi opciót további üzletrészekre. A BorsodChem a mintegy egymilliárd eurós hitállománya egy részét visszafizette, és a maradékot átstrukturálta.
2011.02.01. 13:15
 
 
Selmeczi: óriási siker a nyugdíjvédelmi program
Selmeczi Gabriella szerint óriási siker, hogy a nyugdíjvédelmi program keretében a magán-nyugdíjpénztári tagok 96,8 százaléka választotta az állami nyugdíjrendszert. A miniszterelnöki megbízott keddi sajtótájékoztatóján azt mondta: a hétfő esti adatok szerint 102.019-en nyilatkoztak arról, hogy a magánpénztárban maradnak, február végéig pedig még 439-en akarják fenntartani a magánpénztári tagságot; így összesen 102.458 fő, 3,2 százalék döntött a maradás mellett. Selmeczi Gabriella közölte: a vagyonátadás, -átvétel minden forintját ellenőrizni fogják.
2011.02.01. 13:15
 
Szinte teljes kihasználtsággal működnek az éjjeli menedékhelyek
A hideg időjárás miatt az országban átlagosan 99 százalékos, Budapesten 96 százalékos kihasználtsággal működnek a hajléktalanok számára fenntartott éjjeli menedékhelyek - közölte Matlári Ferenc, a Menhely Alapítvány munkatársa kedden az MTI megkeresésére, az előző napi adatokra hivatkozva. Az átlagos 99 százalékos kihasználtság azt jelenti, hogy néhány megyében az éjjeli menedékhelyek jóval 100 százalékos kihasználtság felett működnek, például Heves, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar és Békés megyében - mondta Matlári Ferenc. Közölte, hogy Budapesten körülbelül 1500 ember, az országban mintegy 3600 ember számára tudnak szállást adni éjjeli menedékhelyen.
2011.02.01. 13:15
 
Nyíregyházán megszűnt a szmogriadó tájékoztatási fokozata
Jelentősen javult a levegő minősége Nyíregyházán, a szálló por (PM10) légköri koncentrációjának mértéke már nem haladja meg a szmogriadó tájékoztatási fokozatát - közölte az önkormányzat sajtóreferense kedden az MTI-vel. A Széna téren lévő mérőállomás adatai szerint a szálló por napi átlagértéke hétfőn 67,9 mikrogramm volt köbméterenként, ez az adat alacsonyabb a tájékoztatási küszöbértéknél - közölte Parillák Gabriella. A sajtóreferens kitért arra, hogy a rövid távú meteorológiai előrejelzések szerint szerda este érkezik a térségbe egy gyenge hidegfront, melynek hatására kissé megemelkedik a ködréteg, és csütörtökre átmenetileg a felhőzet is fölszakadozhat.
2011.02.01. 13:00
 
-1,-6 fok várható, több órás napsütés is lehet
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint az ország túlnyomó részén borult, párás idő várható, de szerdán északnyugaton, nyugaton időnként felszakadozik a felhőzet, és rövid időre a nap is kisüt. Számottevő mennyiségű csapadék nem lesz, hószállingózás, ónos szitálás azonban előfordulhat. Kedden gyenge marad a légmozgás, szerdán a Dunántúlon megélénkül, a Kisalföldön néhol megerősödik az északnyugati szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4, -10 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán többnyire -1, -6 fok között, északnyugaton 1, 2 fok körül valószínű.
2011.02.01. 13:00
 
Tétényi Éva: működésképtelenné válhatnak az esztergomi intézmények
Működésképtelenné válhatnak az esztergomi intézmények az előző városvezetés felelőtlen gazdaságpolitikája miatt - mondta Tétényi Éva, Esztergom független polgármestere kedden a fővárosban tartott rendkívüli sajtótájékoztatóján. A polgármester az Állami Számvevőszék (ÁSZ) - egyelőre még nem nyilvános vizsgálatára hivatkozva kijelentette: az előző, Meggyes Tamás fideszes polgármester által vezetett önkormányzat összesen mintegy 20 milliárd forintnyi svájci frank alapú hitelt vett fel, és akkora az eladósodottság, hogy nem biztosított a város működőképessége.
2011.02.01. 13:00
 
 
F1: Schumacher és Rosberg bemutatta a Mercedes versenyautóját
A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher és csapattársa, Nico Rosberg mutatta be kedden délelőtt a Forma-1-es Mercedes istálló idei versenyautóját. A világbajnoki címvédő Red Bullhoz hasonlóan a német csapat is a valenciai teszt előtt, a boxutcában leplezte le az MGP W02 kódjelzésű modellt. Az autó a Mercedes hagyományos, ezüst színű festését kapta, az orrésze pedig a többi idei versenygéphez hasonlóan hosszabb és magasabb építésű a korábbinál. A keddi tesztnapon előbb Rosberg, majd a 42 éves Schumacher gördül pályára a 2011-es modellel. A Forma-1-es idény március 13-án, Bahreinben kezdődik.
2011.02.01. 13:00
 
Baradei: "Mubaraknak mennie kell, ha menteni akarja a bőrét"
Hoszni Mubarak egyiptomi elnöknek mielőbb távoznia kell, ha "menteni akarja a bőrét", mivel a tüntetők most már felelősségre vonását is követelik - mondta kedden Londonban megjelent nyilatkozatában Mohamed el-Baradei egyiptomi ellenzéki vezető, aki közölte ugyanakkor, hogy ő nem akar államfő lenni. A Nobel-békedíjas Baradei, a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség korábbi vezetője a The Independent című vezető liberális brit napilapnak adott interjúban kijelentette: a tüntetéseket kísérő gyújtogatások és fosztogatások mögött a belbiztonsági erők álltak. Baradei szerint "hallani olyan dokumentumokról", amelyekből kitűnik, hogy a rendfenntartó erők egyes tagjai levették egyenruhájukat és fosztogatásba kezdtek.
2011.02.01. 13:00
 
A szív őssejtes gyógyítására irányuló program indul Nagy-Britanniában
A Brit Szív Alapítvány kedden indítja útjára nagyszabású programját, melyben 50 millió fontot (mintegy 16 milliárd forintot) szánnak a szív őssejtes gyógyítására irányuló kutatásokra. A British Heart Foundation (BHF) felkérésére a kutatásokat végző szakemberek remélik, hogy a következő évtizedben olyan kísérleti gyógyszereket fejleszthetnek ki, amelyek lehetővé teszik, hogy a szív bizonyos sejtjei regenerálják a sérült szöveteket. A szív szöveteinek regenerálódását egyes állatmodellekben már sikerült elérni. A kedden induló, "összetört szíveket megjavító" kampány célja, hogy az őssejtek és a fejlődésbiológia kutatása elvezessen oda, hogy ez a jövőben az embernél is lehetővé váljon.
2011.02.01. 12:45
 
Pulai Moszkvában és Rigában szánkózik
A következő hetekben Moszkvában és Rigában edz és versenyez a szánkós Pulai Imre, aki a 2014-es szocsi téli olimpián szeretne rajthoz állni. A 41 éves sportoló - a 2000-es sydneyi olimpia kenus bajnoka - hét éve küzd az ötkarikás indulásért, de a 2006-os torinói játékokra a megkésett versenyzési engedély miatt nem tudott kvótát szerezni, a tavalyi, vancouveri eseményről pedig hajszál híján csúszott le, miután a nemzetközi szövetség (FIL) az előzetesen neki ígért szabadkártyát végül egy másik versenyzőnek adta.
2011.02.01. 12:45
 
Egymilliárd euró felett az RTL csoport üzemi eredménye
Az RTL Group konszern kamat-, adófizetés és értékcsökkenési leírás előtti eredménye (EBITA) közel 40 százalékkal nőtt tavaly, és a társaság történetében először 1 milliárd euró fölé emelkedett. A RTL Klub tévécsatornát üzemeltető társaság révén Magyarországon is érdekelt cég keddi közleménye szerint az EBITA 1,1 milliárd euróra emelkedett a 2009-ben elért 796 millió euróról. A profit növekedése messze felülmúlta az elemzői előrejelzések 10 százalékos növekedést valószínűsítő átlagát, és új csúcs a társaság történetében, megdöntötte az eddigi legjobb évben, 2008-ban elért 916 millió eurós rekordot. A bevétel 2010-ben 5,6 milliárd euró volt, 8,5 százalékkal haladta meg az egy évvel korábbi 5,156 milliárd eurót.
2011.02.01. 12:45
 
Idős asszonyt raboltak ki Heves megyében
A tetőt megbontva jutott be három rabló a Heves megyei Tarnazsadányban egy házba, majd az ott élő idős asszonyt veréssel kényszerítették értékei átadására - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A három fekete ruhás, símaszkos idegen hétfőre virradó éjjel rabolta ki a 75 éves egyedülálló asszonyt, 40 ezer forintot, valamint ékszereket zsákmányoltak tőle - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. A helyszínen rögzített nyomok alapján a hevesi rendőrkapitányság munkatársai házkutatást tartottak egy nagyfügedi családi házban, ahol a rablásra utaló bizonyítékokat találtak. A rendőrök előállították a ház egyik lakóját, egy 16 éves fiút, aki ellen csoportosan elkövetett rablás bűntette miatt indult eljárás.
2011.02.01. 12:45
 
 
Hétvégétől enyhül az időjárás
Szerdától lassanként megszűnik a párás, nyirkos időjárás, csütörtökön és pénteken szórványos csapadék várható, a hétvégétől viszont jelentős enyhülés jön - mondta Bozóki István, az Országos Meteorológiai Szolgálat meteorológusa kedden az MTI-nek. Szerdán egy gyenge hidegfront hatására a nyugati, északnyugati országrészben felszakadozik a felhőzet, ott néha kisüthet a nap, kevéssel fagypont fölé emelkedik a hőmérséklet, de az ország nagyobbik részén szerdán még marad a felhős, párás, borongós, nyirkos idő, helyenként hószállingózással, ónos szitálással. Szerda hajnalban -4, -10, fok lesz, délután -1, -6 fokig emelkedik a hőmérséklet, de északnyugaton már +1, +2 fok is lehet.
2011.02.01. 12:45
 
Alkotmánymódosítást sürget a legnagyobb román kormánypárt
Kedden kezdődik a román parlamentben a tavaszi ülésszak, amelyen a kormány egyebek között alkotmánymódosítást sürget. A kabinet ezen kívül a munkatörvénykönyv módosítását, valamint tervezett állami beruházási programok elősegítésére hivatott törvények parlamenti elfogadását is szorgalmazza. Erről Emil Boc miniszterelnök beszélt azon a találkozón, amelyen a román kormány fő erejét képező Demokrata Liberális Párt (PD-L) frakciójának tagjai, valamint Traian Basescu államfő is részt vett. A román média keddi hírei szerint Boc ezt a három fő területet jelölte meg a kabinet fő célkitűzéseként.
2011.02.01. 12:45
 
A székelyföldi Bodzafordulón mínusz 26,8 Celsius fokot mértek
A székelyföldi Bodzafordulón mínusz 26,8 Celsius fokot mértek keddre virradóra, a rendkívül "harapós" hideg nem kímélte a környék többi települését sem. Az elmúlt napokban Erdélynek azon a vidékén volt a legkeményebb a fagy. Bodzafordulón már hétfőn is országos szinten a legalacsonyabb hőmérsékletet, mínusz 25,2 Celsius-fokot mértek, Sepsiszentgyörgyön és Baróton 22 fokkal süllyedt fagypont alá a hőmérséklet, a közeli Kézdivásárhelyen mínusz 20 Celsius fokra esett a hőmérő higanyszála. Leca Bancila, Bodzaforduló polgármestere elmondta a Háromszék című lapnak: a nagy hideg nem okozott különösebb fennakadást sem a víz-, sem a villanyszolgáltatásban.
2011.02.01. 12:45
 
 
Több mint százezren maradtak a magánkasszákban
A végleges adatok szerint 102.019 magán-nyugdíjpénztári tag nyilatkozott arról, hogy a magán-nyugdíjrendszerben kíván maradni - tájékoztatta Szőke Lovas Zsuzsa, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság (ONYF) sajtótitkára kedden az MTI-t. Ebből 479-en a külképviseleteken adták le nyilatkozatukat, a helyszíni nyilatkozatok száma 439 volt, 50 fő pedig igazolási kérelemmel jelezte, hogy február 28-ig nyilatkozatot tesz. Az ügyfélszolgálatok hétfőn este szükség szerint nyitva tartottak, Budapesten a Fiumei úton az utolsó nyilatkozatot 23.55-kor, a Visegrádi utcában 23.15 órakor adták le. Budapesten, a három helyszínen összesen 61.052 fő nyilatkozott.
2011.02.01. 12:15
 
Kihűlés miatt két ember halt meg Borsodban
Két ember vesztette életét kihűlés miatt hétfőn Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, velük együtt már tizenheten haltak meg a hidegben - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. Vilmányban egy 55 éves férfit lakása fűtetlen nyári konyhájában találtak holtan; az elsődleges orvosi vizsgálat alapján az egyedül élő férfi halálát kihűlés okozhatta, a lakóépületben a hőmérséklet megegyezett a kintivel - ismertette Egyedné Novodonszki Éva, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. Ormosbányai otthonában egy szintén egyedül élő 51 éves férfi halt meg. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy a lakás több ablakából hiányzik az üveg, azokat a tulajdonos függönnyel igyekezett pótolni.
2011.02.01. 12:15
 
 
Carla Bruni-Sarkozy többé már nem baloldali
Többé már nem érzi magát baloldalinak Carla Bruni, aki három éve él házasságban Nicolas Sarkozyvel, Franciaország konzervatív elnökével. Az egykori szupermodell és énekes korábban erős baloldaliságáról volt ismert, sokan épp ezt tekintették az egyik legfőbb hátránynak, amely visszavetheti Sarkozy újraválasztási esélyeit - olvasható a The Daily Telegraph című brit napilap internetes kiadásában. A francia first lady politikai pálfordulása Sarkozy tanácsadóinak reményei szerint hozzájárulhat ahhoz, hogy a mereven jobboldali szavazótábor felsorakozzon a népszerűtlen elnök mögé.
2011.02.01. 12:15
 
Natalie Portman végre megmutatta!
Mármint a pocakját. Merthogy a gyönyörű színésznő gyermeket vár, tudta meg a Stop.hu.
2011.02.01. 12:12
 
 
Nincs jelentős változás a pártelnökök és frakcióvezetők vagyonnyilatkozataiban
Nem számolnak be jelentős változásokról a pártelnökök és frakcióvezetők többségének vagyoni helyzetében az Országgyűlés honlapjára keddre virradó éjszaka felkerült képviselői vagyonnyilatkozatok. Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz első embere már hétfő este közzétette honlapján a vagyonnyilatkozatát. E szerint nem változott jelentősen vagyona tavaly június óta, továbbra is Budapesten és Felcsúton vannak ingatlanjai; Fidesz-elnöki fizetését szünetelteti, könyvkiadásból hatmillió forintos jövedelemre tett szert.
2011.02.01. 12:00
 
Vezető fideszes politikusok vagyonnyilatkozatai
A Fidesz vezető politikusai közül Kósa Lajos két motort és egy motorcsónakot is birtokol, Szijjártó Péter földet vásárolt, Varga Mihály kertet, Kubatov Gábor pedig tekintélyes CD-gyűjteménye mellé egy újabb veterán Opelt vett. Mindez az Országgyűlés honlapjára keddre virradó éjszaka felkerült vagyonnyilatkozataikból derül ki.
2011.02.01. 12:00
 
 
Nem változott a munkanélküliség az euróövezetben
Decemberben nem változott az euróövezetben a szezonálisan kiigazított munkanélküliségi ráta novemberhez képest: 10,0 százalékot tett ki az Eurostat kedden ismertetett adatai szerint. Egy évvel korábban 9,9 százalék volt a munkanélküliség az euróövezetben. Az EU egészében az euróövezetinél alacsonyabb 9,6 százalékos munkanélküliséget mértek decemberben, a mutató novemberhez képest nem változott. Egy évvel korábban, 2009 októberben a 27-ek összesített munkanélküliségi rátája 9,5 százalék volt. Az Eurostat szerint 23,179 millióan voltak állás nélkül tavaly decemberben az egész Európai Unióban, 19 ezerrel kevesebben, mint novemberben.
2011.02.01. 12:00
 
Eddigi legjobb évét zárta a paksi atomerőmű
Minden eddiginél sikeresebb évet tudhat maga mögött a paksi atomerőmű, termelését 2,2 százalékkal, árbevételét 7,2 százalékkal növelte, miközben a biztonsági mutatói is jobbak minden korábbinál - közölték a cég vezetői. Baji Csaba, a Paksi Atomerőmű Zrt. igazgatóságának elnöke, a tulajdonos Magyar Villamos Művek Zrt. ügyvezetője hangsúlyozta: kiszámíthatóan, biztonságosan működik a paksi atomerőmű. Jól szolgálja nemcsak a társaság, hanem a társadalom érdekeit is. A paksi atomerőmű markáns szerepet játszik a hazai villamosenergia-termelésben, részaránya tavaly 42,1 százalék volt.
2011.02.01. 12:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426[1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista