2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Hegyi gorillaikrek születtek Ruandában
Ikreknek adott életet egy hegyi gorilla (Gorilla beringei beringei) Észak-Ruandában, ez rendkívül ritka eseménynek számít egy olyan végveszélyben lévő faj esetében, amelynek egyedszáma mára kevesebb mint nyolcszázra csökkent - közölték a helyi hatóságok. "A hím ikreket múlt csütörtökön hozta világra a Kabatwa nevű nőstény. Mindkét újszülött kitűnő állapotban van" - idézte a Ruanda Fejlesztési Hivatal közleményét a helyi rádió. A kormánypárti New Times napilap értesülési szerint az elmúlt negyven év során mindössze öt ilyen esetet jegyeztek fel az afrikai országban.
2011.02.08. 16:15
 
Kigyulladt egy kisteherautó az M0-s autóúton, teljes útzár
Teljesen lezárták az M0-s autóút bal pályáját kedd délután, mert műszaki okok miatt kigyulladt egy kisteherautó Gyál külterületén - közölte Kovács Viktória, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) sajtóügyeletese az MTI-vel. Az ügyeletes szerint a pályazár addig lesz érvényben, amíg a tűzoltók eloltják a lángokat; az oltás már folyamatban van - tette hozzá. A balesetben nem sérült meg senki - mondta Kovács Viktória.
2011.02.08. 16:15
 
Rotterdami tenisztorna: Ferrer kiesett
Már az első fordulóban kiesett az ausztrál nyílt bajnokságon elődöntős David Ferrer az 1,45 millió euró összdíjazású fedettpályás rotterdami férfi tenisztornán: a spanyol játékost a finn Jarkko Nieminen győzte le kedden két szettben. Eredmények, 1. forduló (a 16 közé jutásért): Nieminen (finn)-Ferrer (spanyol, 3.) 6:3, 6:4, Ljubicic (horvát, 7.)-Sztahovszkij (ukrán) 7:6 (7-3), 6:3, Kohlschreiber (német)-Lu (tajvani) 6:4, 7:6 (7-5).
2011.02.08. 16:00
 
 
MSZP: egyetlen konkrétum sem hangzott el az évértékelő beszédben
Az MSZP kifogásolja, hogy a miniszterelnök hétfői évértékelő beszédében nem szólt arról, mi lesz a nyugdíjakkal, a gyógyszerkasszával, illetve arról, a kormány miként fékezné meg az energiaár- és a benzinár-emelkedést. Kormos Kata szóvivő kedden sajtótájékoztatón úgy értékelte: Orbán Viktor beszédében egyetlen konkrétum sem hangzott el, "semmi, amire az emberek támaszkodhatnak". Kitért arra, hogy a kormányfő nem felelt a szocialisták múlt héten feltett kérdéseire sem.
2011.02.08. 16:00
 
A túl sok egészségtelen étel rossz hatással lehet az intelligenciaszintre
Egészségesen táplálkozó kortársaikhoz képest valamivel alacsonyabb intelligencia-hányadossal számolhatnak későbbi életük során azok a kisgyermekek, akik túlságosan sok egészségtelen ételt fogyasztanak - figyelmeztetnek a brit szakemberek. Az intelligencia-hányados és a táplálkozási szokások közötti összefüggés már régóta vitatott kérdés, mivel számos más tényező, így a gazdasági és társadalmi körülmények is befolyásolhatják. Egy középosztálybeli család például hajlamosabb lehet (vagy legalábbis anyagilag könnyebben megengedheti magának), hogy egészségesebb fogásokat tegyen az asztalra, vagy építő jellegűen foglalkozzon a gyermekeivel, szemben a szegényebb háztartásokkal.
2011.02.08. 15:30
 
 
Mozgatja a kezét és szépen gyógyul Kubica
Orvosai szerint továbbra is szépen gyógyul a vasárnap súlyos ralibalesetet szenvedett Robert Kubica, a Forma-1-es Lotus-Renault lengyel pilótája, akire további műtétek várnak. Az orvoscsoportot vezető Giorgio Barabinónak kedden, a genovai Santa Corona Kórház honlapján megjelent közleménye szerint a vasárnapi hétórás operáción átesett Kubicát további két-három napig az intenzív osztályon kezelik, s egy héten belül újra megműthetik, ezúttal a törött könyökét és felkarját. Csapata kedden arról tájékoztatott, hogy csütörtökön a jobb vállát és a jobb lábát operálják, majd három-négy nappal később a könyökét és felkarját.
2011.02.08. 15:30
 
Újabb pert indítottak a Mal Zrt. ellen
Újabb per indult a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. ellen a Fővárosi Bíróságon kedden; egy házaspár tízmillió forintot követel a cégtől. A keresetlevél szerint a felperesek devecseri otthonát a vörösiszap nem öntötte el, de életük a katasztrófa következtében ellehetetlenült. A felporzó iszap hosszú távú egészségügyi hatásai ismeretlenek, az ÁNTSZ porálarc viselését javasolja. A katasztrófa miatt ingatlanjuk értéke 50 százalékkal csökkent - állítják a felperesek. Azzal érvelnek, hogy a terület lakhatatlanná vált, gazdaságilag összeomlott, emiatt nem tudják eladni házukat. A felperesek szerint a katasztrófát a Mal Zrt. tevékenysége okozta.
2011.02.08. 15:30
 
MSZP: káosz és titkolózás az egészségügyben
Az MSZP szerint a Fidesz városvezetése és kormányzati politikusai az elmúlt hetekben együttes erővel teremtettek káoszt a főváros egészségügyi ellátórendszerében. Az ellenzéki párt színvallásra szólítja fel a kormányzatot az ügyben, mit kíván tenni az egészségüggyel kapcsolatban. Kökény Mihály, a szocialista párt egészségpolitikai tanácsadó testületének elnöke az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében kifogásolta, hogy Orbán Viktor miniszterelnök egyetlen szót sem szól az egészségügy megmentéséről, miközben a főváros egészségügyi rendszerében egyre mélyebb válság alakul ki.
2011.02.08. 15:30
 
 
NGM: az államháztartás hiánya januárban 122,8 milliárd forint volt
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - hiánya januárban 122,8 milliárd forint, az elmúlt 12 év egyik legalacsonyabb első havi értéke volt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium kedden az MTI-vel. Ezen belül a központi költségvetés 110,8 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 37,9 milliárd forintos deficittel, az elkülönített állami pénzalapok pedig 25,9 milliárd forintos szufficittel zártak. 2010. januárjában az államháztartás központi alrendszerének szufficitje 31,3 milliárd forint volt. Az első havi pénzforgalmi hiány az éves várakozás 18 százaléka.
2011.02.08. 15:30
 
Háromnapos Fidesz-KDNP-frakcióülés kezdődik szerdán Siófokon
A miniszterelnök kezdeményezésére háromnapos kihelyezett frakcióülést tart a Fidesz-KDNP szerdától péntekig Siófokon - közölte Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A tanácskozás egyik kiemelt témája lesz az alkotmányozás, Orbán Viktor pedig részletes tájékoztatást ad a strukturális átalakítási tervekről. Lázár János elmondta: a KDNP már a szerda kora délutáni órákban tart egy saját frakcióülést, majd ezt követően elkezdődik a frakciószövetségi tanácskozás, amely péntekig tart. A harmadik napon a Fidesz elnöksége és a kormány is ülésezni fog. A kihelyezett megbeszélésre meghívták a minisztereket, államtitkárokat is.
2011.02.08. 15:15
 
 
Több ezren táboroznak a kairói Tahrír téren
Egy 26 éves fiatalember, aki Kairó egyik dél negyedéből érkezett barátaival a térre, azt mondta az újságírónak, úgy hírlik, hogy ma egymillió ember fog tüntetni. Egy 36 éves férfi úgy vélekedett, az égvilágon senki sem hallgatta meg kéréseiket. "Béremeléseket jelentettek be, de csak ámítás az egész. Porhintés folyik itt, hogy lecsillapítsák a népharagot. A múlt héten megalakult kormányban sincs bizalma a népnek" - mondta. A jelek szerint az emberek nem tágítanak, és egyre vehemensebben követelik: Mubarak ne töltse ki szeptemberig tartó elnöki mandátumát.
2011.02.08. 15:15
 
Íjgyártó István moszkvai magyar nagykövet átadta megbízólevelét
Oroszországnak és Magyarországnak különösen előnyös lehetőségei vannak a kétoldalú kapcsolatok fejlesztésére - mondta kedden Moszkvában Dmitrij Medvegyev orosz államfő, miután átvette Íjgyártó István, a Magyar Köztársaság moszkvai rendkívüli és meghatalmazott nagykövete megbízó levelét. Az államfő sok sikert kívánt Magyarországnak a soros uniós elnökséghez, és reményét fejezte ki, hogy ez az időszak elősegíti majd az EU és Oroszország közötti kapcsolatok elmélyülését. A ceremóniára a Nagy Kreml Palotában, az orosz kitüntetések nagyított másával dekorált és arannyal gazdagon díszített Sándor teremben került sor.
2011.02.08. 15:15
 
Moody's: nehéz lesz költségvetési többlet mellett reformokat végrehajtani
Az idei évre tervezett 5-6 százalékos GDP-arányos költségvetési többlet mellett a kormánynak gazdaságpolitikai szempontból nehéz lesz strukturális reformokat elfogadtatni a lakossággal - mondta Dietmar Hornung, a Moody's Investments alelnöke, az Amerikai Kereskedelmei Kamara (AmCham) budapesti rendezvényén. A Moody's alelnöke kifejtette: Magyarország kis, nyitott gazdaság, ami azt jelenti, hogy az ország gazdasági kilátásai, fejlődése végső soron az európai gazdasági események függvénye. Dietmar Hornung elmondta: a magyarországi adósságbesorolásra vonatkozó negatív kilátás a bizonytalan kockázati előrejelzéseket tükrözi, ám ez nem olyan erős jel, mintha felülvizsgálat alatt állna a magyar besorolás.
2011.02.08. 15:15
 
Derült idő és 4-9 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint az ország nagyobb részén derült lesz az ég, este, éjszaka lehet időnként több a felhő. Az Észak-Alföldön, északkeleten kedden csak átmenetileg zsugorodik a felhőzet, oszlik a köd, majd éjszaka ismét felhős, ködös idő várható, szerda délutánra tisztul ki a levegő. Csapadék nem várható. Az északnyugati szél többfelé élénk, kedden az Észak-Dunántúlon és a főváros térségében, szerdán a középső területeken időnként erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 0 és -5, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 4 és 9 fok között alakul.
2011.02.08. 14:45
 
 
Kármán Irénnek nem fizet a Nemzeti Nyomozó Iroda
Elutasította a bíróság Kármán Irén keresetét, amelyben az újságíró a többi között 4 millió forint vagyoni és 2,7 millió forint nem vagyoni kártérítést kért a Nemzeti Nyomozó Irodától jó hírnév megsértése miatt. Kármán Irén felperes az MTI-nek elmondta, a bíróság arra hivatkozva utasította el keresetét, hogy álláspontjuk szerint a rendőrség szubjektív véleményt fogalmazott meg és nem tényt közölt, amikor azt nyilatkozta, a Kármán Irén sérelmére elkövetett bűncselekmény "nem ott, nem úgy és nem akkor" történt. A periratok szerint Cs. Zoltán, az NNI egykori bűnügyi főosztályvezetője 2007-ben több műsorban is - a felperes szerint - valótlan tényeket közölt a bűncselekménnyel kapcsolatban.
2011.02.08. 14:45
 
LMP: a kormány dolgozza át a nemzeti közfoglalkoztatás rendszerét
Az LMP felszólítja a kormányt, használja ki a kétharmados többségét, és az érintettekkel történő egyeztetés után sürgősen dolgozza át a nemzeti közfoglalkoztatás rendszerét, valamint készítsen stratégiát a leszakadó kistérségek tartós munkanélküliségének érdemi kezelésére - olvasható az ellenzéki párt MTI-hez kedden eljuttatott közleményében. Kaufer Virág LMP-s országgyűlés képviselő Borsod-Abaúj-Zemplén megyei útja során szerzett tapasztalataira hivatkozva azt írják, hogy elkeseredettséget és csalódottságot hozott már egy hónap után a kormány új közmunkaprogramja az encsi kistérségben.
2011.02.08. 14:45
 
Orbán reagál az országértékelőjében meg nem válaszolt kérdésekre is
Orbán Viktor a következő két hétben a Facebook közösségi portálon válaszol azokra a kérdésekre, amelyekre nem tudott kitérni hétfői országértékelő beszédében. A kormányfő a Facebook-oldalára kedden feltett üzenetében megköszöni a hozzá intézett "több ezer kérdést, inspiráló hozzászólást". "Köszönöm, hogy szívükön viselik Magyarország megújulását" - fogalmaz. Jelzi, hogy a beszédben nem volt lehetősége minden fölvetett problémára, témára kitérni, ezért a feltett kérdésekre - témakörönként csoportosítva - a következő két hétben, a Facebookon írásban igyekszik válaszolni.
2011.02.08. 14:30
 
 
Márciusban kezdődik a romagyilkosságok bírósági tárgyalása
A jövő hónapban kezdődik meg a romagyilkosságokkal vádolt, jelenleg előzetes letartóztatásban lévő négy férfi büntetőpere a Pest Megyei Bíróságon. ahol öttagú bírói tanács részvételével, Miszori László bíró vezetésével zajlik majd a hat halálos áldozatot követelő ügyben induló tárgyalássorozat. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) kilenc bűncselekmény ügyében folytatott eljárást: 2008. július 21-én Galgagyörkön, augusztus 8-án Piricsén, szeptember 5-én Nyíradonyban, szeptember 29-én Tarnabodon, november 3-án Nagycsécsen, december 15-én Alsózsolcán, tavaly február 23-án Tatárszentgyörgyön, április 22-én Tiszalökön, augusztus 3-án Kislétán támadtak romákra.
2011.02.08. 14:30
 
 
Elfogtak egy magyar drogfutárt Paraguayban
A testére erősített övekben és a gyomrába rejtett kapszulákban próbált meg kokaint csempészni Paraguayból Madridba egy magyar férfi, akit hétfőn vettek őrizetbe a legnagyobb paraguayi repülőtéren - adta hírül egy paraguayi hírportál kedden. Az E. Zoltánként azonosított, 35 éves férfi összesen 471 gramm kokaint erősített a testére, s a röntgeneredmények igazolták, hogy a gyomrában is volt néhány kokainnal teli kapszula, amelyek az orvosok szerint pár órán belül szivárogni kezdtek volna. Az eredetileg kőművesként dolgozó férfira idegessége és szokatlanul nehézkes mozgása miatt a csomagleadásnál figyeltek fel a kábítószer-ellenes hatóság munkatársai. E. Zoltánt és a drogot a kábítószer-ügyosztály irodájába szállították.
2011.02.08. 14:30
 
 
Karzai: a NATO 2014-ig zárja le az afganisztáni fejlesztési projekteket
Az afgán tartományi infrastruktúra-fejlesztési projekteket irányító nemzetközi katonai bázisoknak 2014-ig be kell zárniuk kapuikat - ez derült ki Hamid Karzai afgán elnök keddi közleményéből. Az ázsiai ország államfője korábban is kérte már az úgynevezett tartományi újjáépítési csoportok (PRT) tevékenységének beszüntetését, de most kiemelte, hogy erre nem azonnal kell sort keríteni, hanem fokozatosan, tartományról tartományra, ahogy az afgán kormány átveszi a nemzetközi erőktől az egész ország irányítását. A NATO egyelőre nem reagált a Karzai által mondottakra.
2011.02.08. 14:30
 
 
Orbán: áprilisban lehet meg Horvátország csatlakozási dátuma
Horvátország európai uniós csatlakozási tárgyalásai során a márciusnak sikerhónapnak kell lennie, és áprilisban "végre el kellene hangoznia a bűvös dátumnak" - jelentette ki Orbán Viktor Zágrábban, miután tárgyalt Jadranka Kosor horvát miniszterelnökkel. Közös sajtótájékoztatójukon a magyar kormányfő úgy fogalmazott: Horvátország és az unió jövője szempontjából is "sorsdöntő" két hónap előtt állunk. Ha áprilisban nem tudjuk elérni a dátum kitűzését, "akkor halasztást fog szenvedni a csatlakozás". Egy kérdés kapcsán hozzátette: nem szükséges jósolni, hogy meddig halasztódhat a csatlakozás, "mert áprilisra lesz dátum".
2011.02.08. 14:15
 
 
A Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon mutatják be Tarr Béla új filmjét
Tarr Béla új filmjének világpremierje, Kárpáti György Mór rövidfilmje, Mundruczó Kornél és Nagypál Orsi új filmtervei, valamint a Talent Campus öt fiatal magyar résztvevője képviseli Magyarországot a csütörtökön kezdődő 61. Berlini Nemzetközi Filmfesztiválon. Mint arra a Magyar Filmunió keddi közleményében emlékeztet, az 1951-ben alapított Berlinale az év első kihagyhatatlan filmes "randevúja", a filmvilág legfontosabb nemzetközi eseménye a májusi cannes-i fesztivál előtt.
2011.02.08. 14:00
 
 
Ismét lopott Repülős Gizi
Ismét lopott a repülős Gizi néven elhíresült K. Sándorné Bodnár Gizella; a 85 éves budapesti asszony hétfőn Bicskén surrant be egy családi házba, és pénzt emelt el. A megnyerő külsejű asszony az 1950-es években lett ismert tolvaj, és azért kapta a repülős Gizi nevet, mert gyakran közlekedett belföldi légi járatokkal. Az utóbbi harminc évben 22 és fél évi fegyház-, illetve börtönbüntetéssel sújtotta a bíróság, további hat esetben pedig összesen 345 ezer forint pénzbüntetést róttak ki rá. Legutóbb, 2010-ben a Mohácsi Városi Bíróság szabott ki rá 45 ezer forint pénzbírságot.
2011.02.08. 14:00
 
 
Több parlamenti bizottság vezetésében is változás várható
Több parlamenti bizottság vezetésében is személyi változások várhatóak - közölte a Fidesz frakcióvezetője. Az MTI azon kérdésére, hogy mely testületek elnöki posztján lehet változásra számítani, Lázár János kifejtette: azok a képviselők, akik kormánymegbízotti munkát vállaltak, az előzetes megállapodás szerint a bizottsági tisztségviselői feladatukat a továbbiakban nem látják el. Ilyen például az önkormányzati bizottság elnöki tisztsége, továbbá az egészségügyi, valamint a nemzetbiztonsági bizottság alelnöki pozíciója - sorolta. Hangsúlyozta emellett, hogy három parlamenti bizottság kivételével mindegyik testület személyi összetételében várható változás.
2011.02.08. 14:00
 
A PSZÁF-hoz fordulnak a fogyasztóvédők a bankadó áthárítása miatt
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez fordul a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetsége (FEOSZ), mert a beérkező panaszok szerint egy magyarországi bank a fogyasztók hátrányára kezdeményezte lakossági- és bankkártya kondícióinak, valamint a számlacsomagokra vonatkozóan megkötött szerződéseinek módosítását. A szövetség azért keresi meg a felügyeletet, hogy az vizsgálja meg, a bank fenti magatartása megfelel-e a vonatkozó törvényi előírásoknak.
2011.02.08. 13:45
 
Megkezdődött a EU közlekedési minisztereinek tanácskozása Gödöllőn
Megkezdődött az Európai Unió közlekedési minisztereinek tanácskozása kedden Gödöllőn a kétnapos informális tanácsülés második munkanapján. Völner Pál, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium infrastrukturális államtitkára, a Közlekedési Tanács soros elnöke köszöntötte a résztvevőket. A zárt munkaülésen az EU közlekedési tárca vezetői a transzeurópai közlekedési hálózat tervezési módszertanában és finanszírozásában várható változásokról mondják el véleményüket.
2011.02.08. 13:45
 
Miló nem beszélgetne Bécivel és Évával, de Anikó bejön neki
A Való Világ harmadik szériájának nyertese bízik benne, hogy Alekosz fogja nyerni a valóságshow-t.
2011.02.08. 13:32
 
 
Retiküllel pörölyök ellen
Kőtörő kalapácsokkal felfegyverkezett fél tucat férfit futamított meg egy szál retiküllel egy nyugdíjas asszony Nagy-Britanniában. Az összecsapás egy ékszerbolt előtt történt Northampton városában. A hat férfi motorokkal érkezett a bolthoz, hárman leugrottak, hatalmas kalapácsaikkal betörték az üzlet kirakatát, majd elkezdték kiszedegetni az ékszereket. A boltbeliek, csakúgy mint a járókelők, dermedten nézték a történést, nem úgy egy idősebb nő, aki odarohant a bukósisakos rablókhoz, táskáját két kézre fogta és azzal kezdte csépelni a kalapácsos férfiakat. Azok annyira megdöbbentek a váratlan támadástól, továbbá támadójuk korától és nemétől, hogy a boltbelieknek sikerült lehúzniuk a védőrácsot.
2011.02.08. 13:30
 
 
A Vasas az erősebbik négyes tagjaként pólózhat az Euroligában
A Vasas nyolc közé jutott férfi vízilabdacsapata az erősebbik négyes csoportba került az Euroligában a keddi római sorsoláson: a magyar bajnok a körmérkőzéses folytatásban a címvédő olasz Pro Reccóval, s két roppant erős horvát együttessel, a Mladost Zagrebbel és a Primorje Rijekával találkozik. A LEN Kupában elődöntős Honvéd a döntős szereplésért a görög Panioniosszal vív meg, az első mérkőzést a Kőér utcában rendezik.
2011.02.08. 13:30
 
Varga Viktor nem hord alsógatyát és külföldre költözne
A Csillag Születik melírozott hajú énekes pacsirtája boldogan ecsetelte, hogy már félig együtt él a szerelmével, de hamarosan lehet, hogy mégis Londonba költözik egy hosszabb időre.
2011.02.08. 13:30
 
VV Zsuzsi végleg szakított Leonidasszal
A villából kirúgott Márki Zsuzsi állítása szerint soha nem is jártak Leonidasszal, és a kettejük közötti fellángolás csupán a bezártságnak volt köszönhető.
2011.02.08. 13:28
 
Nyolc elfogatóparancs a drogos orgazda ellen
Összesen nyolc elfogatóparancs volt érvényben az ellen a férfi ellen, akit szombaton a fővárosi rendőrök fogtak el a II. kerületben. A férfit a Fővárosi Bíróság kereste egyebek között csalás, orgazdaság és kábítószerrel visszaélés miatt.
2011.02.08. 13:22
 
Ittas fiatalember kalandja a mentővel - mindenkitől elnézést kért, megbánta tettét
"Meglehetősen" ittas állapotban volt az a fiatalember, akit vasárnapra virradó éjjel a mentőszolgálat munkatársai szedtek ki egy mentőautóból, a mentők Markó utcai központi telephelyének udvarán. A fiatalembert vasárnap kihallgatták a rendőrök, majd szabadon távozhatott. Mindenkitől elnézést kér, akinek kellemetlenséget okozott. A fiatalember nem sokra emlékszik, de az biztos, hogy nem akarta ellopni a mentőautót, nem is indította be. Ittassága miatt vélhetően arra gondolt: talán a mentők kórházba viszik, ezért kereste meg a legközelebbi mentőautót.
2011.02.08. 13:20
 
Horribilis árú a türkmén internetszolgáltatás
Havonta 6.821 dollárnak, azaz 1.3 millió forintnak megfelelő összeget kell fizetni a nagysebességű (2.048 kbyte/sec) internet-elérésért Türkmenisztánban. A közép-ázsiai országban monopolhelyzetet élvező szolgáltató, a Turkmen Telekom internetes oldalán (www.online.tm) hétfőn nyilvánosságra hozott tarifái szerint a valamivel lassúbb (64 kbyte/sec) korlátlan internetezésért havi 213 dollárt, vagyis több mint 42 ezer forintot kell fizetniük a türkméneknek. A legolcsóbb, havonta 2 gigabyte forgalmat nyújtó internetkapcsolatért pedig 43 dollárt, átszámítva 8.500 forintot kér a türkmén szolgáltató.
2011.02.08. 13:18
 
Alpesisí-vb: osztrák győzelem az első számban
Elisabeth Görgl jóvoltából osztrák siker született a németországi alpesisí-világbajnokság első versenyszámában, a keddi női szuperóriás-műlesiklásban. A korábban két olimpiai, illetve egy vb-bronzot begyűjtő győztes mögött az amerikai Julia Mancuso lett a második, a német Maria Riesch pedig a harmadik. A magyar színekben első vb-jén szereplő, erdélyi származású Miklós Edit a 31., míg Berecz Anna a 36. helyen végzett a 49 fős mezőnyben, melyben tizenegyen nem tudták teljesíteni a pályát. A szakág egyik legjobbja, a címvédő Lindsey Vonn meglepetésre csupán hetedikként zárt.
2011.02.08. 13:15
 
A Győri ETO FC szaktanácsadója lett Verebes József
Verebes József mesteredző visszatért egykori sikerei színhelyére, s a Győri ETO FC szaktanácsadója lett. "Verebes József szerződtetésével egy olyan folyamatot kívánunk elindítani, melynek során minél több, az ETO-val korábban sikereket elért edző, játékos kap szerepet a klubnál" - mondta Klement Tibor, a klub ügyvezetője a győriek keddi sajtótájékoztatóján. Verebes József szaktanácsadóként határozatlan időre írt alá az egyesülethez, s négy feladatkörrel bízták meg: előadásokat tart a Fehér Miklós Akadémián, részt vesz az ETO utánpótlásedzőinek képzésében, a tehetségek felkutatásában, továbbá a klub öregfiúk csapatának trénere lesz.
2011.02.08. 13:15
 
Házi őrizetbe került a feleségét megölő újpesti férfi
Házi őrizetbe helyezte a Pesti Központi Kerületi Bíróság azt a férfit, aki péntek éjjel egy szóváltást követően késsel halálra sebezte 43 éves feleségét Újpesten. A Fővárosi Bíróság közleménye szerint az ügyészség a gyanúsított előzetes letartóztatását indítványozta a szökés és elrejtőzés veszélye miatt. A bíróság a kényszerintézkedés fajtájának megválasztásánál figyelembe vette, hogy a gyanúsított a bűncselekmény elkövetése után maga hívta ki a rendőrséget és a mentőket, illetve "nem próbált meg a hatóságok elől elrejtőzni vagy eltűnni". A bíróság figyelembe vette, hogy a gyanúsítottnak három eltartásra szoruló gyermeke van, akiknek az apjukon kívül nincsenek olyan rokonaik, akik az eltartásukról és nevelésükről gondoskodhatnának.
2011.02.08. 13:15
 
Contador benyújtotta fellebbezését
Benyújtotta a spanyol szövetséghez az egyéves eltiltása elleni fellebbezését Alberto Contador, a Tour de France országúti kerékpáros körverseny háromszoros bajnoka. A sportág jelenlegi legjobbjának tartott versenyző úgy véli, az új dokumentumok, amelyeket most elküldött, bizonyítják, hogy a klenbuterol, amit az ellenőrök a tavalyi francia körversenyen levett egyik mintájában találtak, az elfogyasztott fertőzött hússal került a szervezetébe, s nem szándékosan doppingolt. "A bizonyítékaim reményt adnak arra, hogy megváltoztatják a korábban javasolt eltiltásomat" - nyilatkozta a 28 éves kerekes.
2011.02.08. 13:00
 
Karambol az M6-oson Ercsinél: egy sérült, fél pályán halad a forgalom
Kamion és személyautó ütközött az M6-os autópálya Budapest felé vezető sávjában Ercsinél kedden; a balesetnek egy sérültje van, az érintett útszakaszon fél pályán halad a forgalom - közölte az MTI-vel a rendőrség. A karambolban a személyautó vezetője sérült meg, az elsődleges információk szerint könnyű sérüléssel szállították Budapestre a mentők. A baleset során az útra került törmelékek eltakarításának idején az autópálya érintett szakaszán rövid ideig állt a forgalom, a helyszínelés befejezéséig viszont fél pályán haladhatnak a közlekedők.
2011.02.08. 13:00
 
A tüntetések szervezője sajnálatosnak tartja Bakács tettét
A médiatörvény ellen szervezett demonstrációk főszervezője sajnálja, hogy Bakács Tibort, a rendezvények moderátorát szalámilopáson érték, mert ez támadási lehetőséget ad mindazoknak, akik nem értenek egyet céljukkal. Fölkel Róbert az MTI-nek elmondta: a következő, március 15-re tervezett sajtószabadság-tüntetésen nem Bakács lesz a műsorvezető, de hozzátette, egyébként sem ő lett volna. Bakács Tibort, a médiatörvény elleni tüntetések egyik szószólóját péntek este kapták lopáson az egyik budakeszi áruházban. Az újságíró az esetről beszámoló Blikknek elismerte, hogy egy rúd téliszalámival fizetés nélkül sétált ki az üzletből. Azt mondta: éhes volt, és nem volt pénze ennivalóra.
2011.02.08. 13:00
 
 
Gyanúsítások a moszkvai magyar nagykövetség egyik ingatlanának eladása ügyében
Fekszi Mártát, a Külügyminisztérium volt államtitkárát, Székely Árpád korábbi nagykövetet és Tátrai Miklóst, a vagyonkezelő volt vezérigazgatóját a moszkvai magyar nagykövetség egyik ingatlanának eladásával kapcsolatban gyanúsítottként hallgatja ki a Központi Nyomozó Főügyészség ezekben a percekben - közölte az MTV Híradó déli kiadása. Az MTI az ügyben megkereste a főügyészséget, ám egyelőre hivatalosan nem kívánták kommentálni a híradó értesülését. A közszolgálati televízió híradója úgy tudja: mindhármukat lakásukról, illetve jelenlegi munkahelyükről állították elő, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsították meg őket.
2011.02.08. 13:00
 
Amnesty International: az iraki börtönökben továbbra is kegyetlen kínzások folynak
Az iraki börtönökben továbbra is kegyetlen kínzások folynak, amelyek nem kímélik a nőket és a gyermekeket sem - állítja az Amnesty International (AI). A londoni székhelyű nemzetközi jogvédő csoport Összetört testek, meggyötört lelkek címmel kedden közreadott tanulmányában úgy véli, hogy mindez a hatóságok, így a belügyminisztérium tudtával történik. A vallatók célja az, hogy vallomásokat csikarjanak ki a vádlottakból, amelyeket azután a bírósági tárgyaláson felhasználnak ellenük, noha nyilvánvaló, hogy az elviselhetetlen fizikai fájdalmak hatására vallottak a megkínzott emberek.
2011.02.08. 13:00
 
 
Medvegyev leváltotta az FSZB több munkatársát a moszkvai merénylet miatt
Dmitrij Medvegyev orosz államfő leváltotta a titkosszolgálatok több munkatársát a moszkvai Domogyedovo repülőtéren elkövetett terrorcselekménnyel összefüggésben - közölte kedden az elnök szóvivője. Natalja Timakova elmondta, hogy az államfő megbízása alapján a Szövetségi Biztonsági Szolgálat (FSZB) vezetője átadta azoknak a munkatársaknak a névsorát, akik felelősek a merényletet lehetővé tévő mulasztásokért, illetve akiket kötelességszegés miatt már elbocsátottak. Hozzátette, a vizsgálat még zajlik, s ha ennek során kimutatják a titkosszolgálatok más tagjainak hibáját a történtekben, akkor őket is megbüntetik.
2011.02.08. 13:00
 
 
Londoni elemzők: stabilizálhatja a forintot a magyar csomag
Rövid távon stabilizálhatja a forintot a jelenlegi árfolyamsávban az e hónapban esedékes magyarországi költségvetési konszolidációs csomag, a költségvetés középtávú fenntarthatóságára gyakorolt hatás azonban egyelőre kérdéses a szükségesnél esetleg kevésbé konkrét intézkedések kockázata miatt - vélekedtek legújabb helyzetértékelésükben londoni felzárkózó piaci elemzők. A Capital Economics, a City egyik vezető befektetési és pénzügyi tanácsadó csoportja az intézkedési csomag várható tartalmáról és hatásairól befektetőknek összeállított, kedden ismertetett előrejelzésében azt írta, hogy a csomag mérete valószínűleg megfelel majd a várakozásnak, sőt annál nagyobb is lehet.
2011.02.08. 12:45
 
Greenpeace: a Mal tovább pumpálja a vörösiszapos mérget a folyókba
A Greenpeace szerint a Magyar Alumínium Termelő és Kereskedelmi (Mal) Zrt. vörösiszap- tározóiból folyamatosan erősen szennyező anyagot pumpálnak a természetes vizekbe, a zöldszervezet ezért az Európai Bizottsághoz fordul. Tömöri Balázs, a Greenpeace Magyarország kampányfelelősének az MTI-hez kedden eljuttatott közleménye szerint két független laboratórium - a Bécsi Környezetvédelmi Hivatal (EPA) és a budapesti Bálint Analitika Kft.- mérései alapján a méreganyagok magas koncentrációja mutatható ki a Torna-patak vizében.
2011.02.08. 12:45
 
 
Megépítik a világ leggyorsabb autóját
Éveken át csak számítógépen létezett, hamarosan viszont fizikai valójában is testet ölthet a világ leggyorsabb autója. A Vérebnek (Bloodhound) nevezett jármű készítői úgy vélik, hogy el tudják érni vele az 1600 kilométer per órás sebességet. A BBC brit hírcsatorna információi szerint a sebességcsúcs-felállító kísérletre egy kiszáradt tó medrében, Dél-Afrikában kerül majd sor. Az autót olyan sugárhajtású hajtómű gyorsítja fel, amelyet a Eurofighter vadászgépekben is használnak. A hajtómű 200 kilonewtonos tolóerőt biztosít majd a Vérebnek, amely csupán hat tonna súlyú lesz.
2011.02.08. 12:45
 
 
Egyre több külföldi kér tartózkodási engedélyt Magyarországon
Egyre több külföldi állampolgár kér tartózkodási engedélyt Magyarországon, és a magyar állampolgárságot igénylők száma is jelentősen emelkedett az elmúlt évben - mondta a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatója az elmúlt évet értékelő sajtótájékoztatóján. Végh Zsuzsanna tájékoztatása szerint 212 ezer külföldi állampolgár él Magyarországon három hónapot meghaladó időre szóló tartózkodási engedéllyel; kétharmaduk uniós ország állampolgára, de az EU-n kívüli országokból is, főleg Kínából, Ukrajnából és Szerbiából érkezők is folyamodnak ilyen kérelemmel a magyar hatósághoz. Ez a 2009-es adatokhoz képest kétszázalékos emelkedést mutat - tette hozzá.
2011.02.08. 12:15
 
Háza udvarán fagyott halálra egy férfi Debrecenben
Háza udvarán fagyott halálra egy férfi Debrecen-Bánkon; a 60 éves férfi holttestére hétfő délután találtak rá - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel. Kelemen Éva a mentőszolgálat helyszíni megállapításaira hivatkozva elmondta: a férfi valószínűleg rosszul lett, eszméletét vesztette, a halálát pedig kihűlés okozta. A sajtószóvivő egy másik esetet ismertetve elmondta, hogy a járőrök hétfő este egy 52 éves hajléktalant találtak a járdán fekve Debrecen belvárosában; a férfi elesett és nem volt képes felállni. A kihűlt férfihez a rendőrök hívták ki a mentőket, akik kórházba szállították a hajléktalant.
2011.02.08. 12:00
 
 
Az Egervári-csapat idei első próbatétele következik
Szerdán megkezdi idei szereplését a magyar labdarúgó-válogatott, amely közép-európai idő szerint 18 órától Dubajban találkozik az azeri csapattal. Egervári Sándor szövetségi kapitány irányításával a nemzeti együttes négy meccset követően második helyen áll Európa-bajnoki selejtezőcsoportjában, továbbá a nemzetközi szövetség (FIFA) világranglistáján a 37. helyre lépett előre, s 18 éve nem volt ilyen előkelő pozícióban. A szakvezető szerint a soron következő két, egyaránt a hollandok elleni selejtezőn alkalmazandó taktika gyakorlására nem feltétlen megfelelő a mostani mérkőzés, de arra igen, hogy a játékosok kellő önbizalommal, egy újabb skalpot begyűjtve várják a márciusi összecsapásokat.
2011.02.08. 12:00
 
Elraboltak egy olasz tartályhajót az Indiai-óceánon
Elraboltak egy olasz tartályhajót kedd hajnalban az Indiai-óceánon, a 22 fős legénység egyikének sem esett baja, jóllehet a kalózok géppisztolyokból tüzeltek és páncéltörő gránátokat is kilőttek. Az olasz haditengerészet római központja közölte, hogy a Savina Caylun nevű tanker elleni támadást Szomália partjaitól 880 és Indiától 500 tengeri mérföldre hajtották végre. Az öt tengeri rabló egy csónakkal közelítette meg a hajót, amelyen 5 olasz és 17 indiai tengerész tartózkodott.
2011.02.08. 12:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408[1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista