2020. július 4., szombat - Ulrik
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Tenisz: marad jelenlegi helyszínén a Roland Garros
Nem költözik el új helyszínre a francia nyílt teniszbajnokság, az év második Grand Slam-tornája. A francia szövetség (FFT) vasárnapi döntése értelmében a Roland Garrosra a jövőben is a boulogne-i erdő közelében kerül sor, noha két másik városrész is bejelentkezett a rendezésért. Mivel azonban a versailles-i vagy gonesse-i építkezés túl sokba került volna, az FFT inkább a mostani komplexumot újítja fel, amely a GS-tornák közül a legkisebb, és egyedüliként nem rendelkezik befedhető centerpályával. A két másik helyszín valamelyike 2016-tól vehette volna át a lebonyolítást.
2011.02.13. 13:30
 
 
Mesterházy: az MSZP nem lesz dísz Orbán "alkotmányozó bocskaiján"
Mesterházy Attila nem lát változást a Fidesz szándékaiban, ezért úgy ítéli meg, hogy a szocialistáknak sem kell változtatniuk álláspontjukon és visszatérniük az alkotmányozás parlamenti folyamatába. Az MSZP elnöke a honlapján vasárnap megjelent írásában úgy fogalmaz: az MSZP nem lesz dísz "Orbán Viktor alkotmányozó bocskaiján". A pártelnök Új MSZP - Új politika címmel indított sorozatot a weboldalán. Mesterházy hetente megjelenő írásaiban aktuális eseményekhez és hírekhez fűz kommentárt, a párttagság mellett szólni kíván mindazokhoz, akik úgy gondolják: az irány, amit az Orbán-kormány vett, rossz, tévútra visz - olvasható az oldal szerkesztőinek közleményében.
2011.02.13. 13:30
 
EU-elnökség: magyar bált tartottak Brüsszelben
Az Európai Unió soros magyar elnökség hivatalos háttérrendezvényeként magyar bált rendeztek szombat este Brüsszelben. A belgiumi magyarok szövetsége a kilencvenes évek közepe óta farsang tájékán hagyományosan szervez nemzeti bált jótékony célra. A mostani rendezvénynek - amelynek több száz fős közönségében sok külföldi is volt - az uniós elnökség különös jelentőséget adott. A bál fővédnöke Martonyi János külügyminiszter volt, aki a résztvevőkhöz írásban eljuttatott köszöntőjében stílusosan első bálozóhoz hasonlította az uniós elnökséget először adó Magyarországot. Leszögezte, hogy elnökként Magyarország "az emberek és a kultúrák közelebb hozásán fog dolgozni".
2011.02.13. 13:30
 
 
12 kérdésből álló kérdőívet kapnak a választópolgárok az új alkotmány ügyében
Az új alkotmány előkészítésével kapcsolatban tizenkét kérdésből álló kérdőívet küld a választókorú állampolgároknak a napokban a nemzeti konzultációs testület - jelentette be a fideszes Szájer József, a grémium vezetője és a korábban MSZP-s, jelenleg független parlamenti képviselő, volt házelnök, Szili Katalin, a testület egyik tagja. A kérdőíven arról kérdezik az emberek véleményét: az új alkotmány csak az állampolgári jogokat vagy a kötelezettségeket is deklarálja-e; korlátozza-e az állam eladósodását; vegyen-e védelem alá olyan közös értékeket, mint a család, a munka, az otthon, a rend és az egészség; járjon-e szavazati jog a kiskorú gyermekek után.
2011.02.13. 13:15
 
Letartóztatták a bántalmazás miatt elhunyt devecseri kisfiú apját
Előzetes letartóztatásba helyezte a Veszprém Városi Bíróság vasárnap a bántalmazás miatt elhunyt másfél éves devecseri kisfiú apját - tájékoztatta a Veszprém Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-t. A 18 éves férfit halált okozó testi sértéssel gyanúsítják. A szülők február 2-án eszméletlen állapotban vitték a gyermeket a devecseri egészségházba, ahol kiderült, hogy súlyos agysérülése van, ezért mentőhelikopterrel azonnal a győri kórházba szállították - tájékoztatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese korábban az MTI-t. Az orvos három különböző súlyos sérülést is talált a kisfiú fején.A szülők a rendőröknek azt mondták, hogy a gyermek játék közben verte be a fejét az ágyba.
2011.02.13. 13:00
 
Halálos vonatgázolás Gödöllő és Aszód között
Halálra gázolt a vonat egy nőt Gödöllő és Aszód között vasárnap délelőtt - közölte a Mávinform az MTI-vel. A helyszínelés végéig az érintett szakaszon csak egy vágányon közlekednek a szerelvények. A Budapest-Hatvan-Miskolc vasútvonalon átlagosan húsz perces késéssel kell számolni.
2011.02.13. 12:15
 
 
Mentés közben törtek fel egy mentőautót Budapesten
Ellopták a műholdas helymeghatározó (GPS) készüléket egy mentőautóból vasárnapra virradó éjjel a VIII. kerületben, ahová egy szívroham miatt riasztották a mentőket - közölte az Országos Mentőszolgálat. Éjjel 1 óra körül szívrohamhoz riasztották a mentőket egy VIII. kerületi lakásba. Miután a beteget ellátták és visszatértek a járműhöz, a bal első ablaküvegét betörve találták, a GPS készülék pedig a tartóeszközével együtt eltűnt a kocsiból. A GPS pótlására a mentőknek nincs forrásuk, az anyagi kár mellett pedig az esetkocsi órákra üzemképtelenné is vált - tette hozzá a kommunikációs igazgató. A mentőautó felszerelését átpakolták és átszerelték egy másik mentőkocsiba, s azzal folytatták a munkát a mentősök.
2011.02.13. 12:15
 
Ezer újabb tunéziai bevándorló érkezett Olaszország partjaihoz
Mintegy ezer újabb tunéziai illegális bevándorló érkezett vasárnap hajnalban az olaszországi Lampedusa szigetének partjaihoz - közölte az olasz parti őrség. Antonio Morana, a lampedusai kikötő parancsnoka elmondta, hogy 977-en érkeztek éjfél óta a területre, és még két vízi jármű tart a kis sziget felé. Elmondta, hogy nagyon súlyos a helyzet. A hajók folyamatosan, szünet nélkül érkeznek. A tenger nyugodt és jó az idő, ami kedvező feltételeket teremt a tunéziai illegális bevándorlók átkeléséhez.
2011.02.13. 11:45
 
 
Jelentősen csökkentek az árfolyamok a BÉT-en az elmúlt héten
Az optimista kezdés után jelentősen csökkentek az árfolyamok az elmúlt héten a Budapesti Értéktőzsdén, ezen az sem segített, hogy a kereskedési hét utolsó napján enyhe pozitív korrekció indult el, amire ráerősített, hogy a befektetők pozitívan fogadták a Hoszni Mubarak egyiptomi elnök lemondásáról szóló hírt. A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 22.369,95 ponton zárt pénteken, 893,17 ponttal, 3,84 százalékkal alacsonyabban az előző heti záró áránál. A heti forgalom 104,36 milliárd forintot ért el, míg az előző héten 92,5 milliárd forint értékben születtek üzletek.
2011.02.13. 11:45
 
 
Tehervonat aljára kapaszkodva próbált bejutni az országba két török férfi
Tehervonat aljára kapaszkodva próbált bejutni az országba két török férfi Kelebiánál, mint kiderült, előzőleg gyalogosan lépték át a szerb-magyar határt - közölte a rendőrség. A török állampolgárok a tehervagon alsó merevítésére kapaszkodva akartak tovább jutni a vasútállomásról - mondta a pénteken történt esetről Rákosi Mihály, a Bács-Kiskun Megyei rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője. A két férfi nem tudta igazolni magyarországi jogszerű tartózkodását, ezért előállították, majd a kiskunhalasi őrzött szállásra vitték őket. A szerb-magyar határ Bács-Kiskun megyei szakaszán vasárnap két algériai, valamint egy-egy tunéziai és egyiptomi állampolgárt fogtak el a határőrök, akik illegálisan lépték át a zöld határt.
2011.02.13. 11:30
 
 
Kairóban a Tahrír téren megindult a közlekedés
Megindult a közlekedés az egyiptomi főváros, Tahrír terén, a Mubarak elnököt elűző népfelkelés központjában, a hadsereg ugyanakkor távozásra szólította a területen maradt néhány száz tüntetőt. A téren megindult a közlekedés, csupán azon a helyen nincs forgalom, ahol a tüntetői csoport tartózkodik. A tiltakozók száma jelentősen lecsökkent a 18 napig tartó megmozdulásokon tapasztaltakhoz képest. A téren folytatódott az előző nap megkezdett rendrakás és romeltakarítás. Több száz katona igyekezett kiszorítani a tér központjában lévő sátortáborban maradt tiltakozókat. Mohamed Ibrahim Musztafa Ali, a katonai rendőrség parancsnoka közölte:"Nem szeretnének látni egyetlen ülő tüntetőt sem a téren hétrfőtől".
2011.02.13. 11:15
 
 
Obama üdvözölte, hogy Egyiptom tiszteletben tartja a nemzetközi szerződéseket
Üdvözölte Barack Obama amerikai elnök, hogy az egyiptomi katonák tiszteletben tartják a nemzetközi szerződéseket és elkötelezettek a demokratikus átmenet mellett. A washingtoni Fehér Ház szombati közleménye szerint Obama megvitatta az egyiptomi helyzet alakulását telefonon David Cameron brit, Recep Tayyip Erdogan török kormányfővel, illetve II. Abdalláh jordániai uralkodóval, akinek hazájában ugyancsak tiltakozó megmozdulások vannak. Az eszmecserék során a sajtóközlemény szerint Obama arról biztosította tárgyalópartnereit: az Egyesült Államok minden szükséges - és kért - segítséget megad az egyiptomi népnek, hogy rendben megvalósuljon a demokráciához való átmenet.
2011.02.13. 11:00
 
Feloldották az útzárat a 44-es úton
Feloldották az útzárat a 44-es úton, ahol befejeződött a baleseti helyszínelés; Kecskemét és Békéscsaba között vasárnap reggel felborult egy autó, a súlyosan megsérült sofőrt kórházba szállították - közölte a rendőrség az MTI-vel. A férfi a személygépkocsijával először a szalagkorlátnak ütközött, majd felborult a Tisza-híd közelében, a mentés idejére teljes útzár volt az úton - mondta Rákosi Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője.
2011.02.13. 10:45
 
NHL: jól hajrázott a Kings
A Los Angeles Kings a 3-0-ra nyert záróharmaddal győzött 4-1-re Washingtonban az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) szombati játéknapján. Eredmények: Minnesota Wild-St. Louis Blues 3-1, Edmonton Oilers-Ottawa Senators 3-5, Vancouver Canucks-Calgary Flames 4-2, Phoenix Coyotes-Chicago Blackhawks 3-2 - szétlövéssel, Washington Capitals-Los Angeles Kings 1-4, Montreal Canadiens-Toronto Maple Leafs 3-0, Nashville Predators-Colorado Avalanche 5-3, Tampa Bay Lightning-Carolina Hurricanes 4-3 - hosszabbítás után.
2011.02.13. 10:45
 
 
NBA: 22 pontos hátrányból nyert a Charlotte
A Charlotte Bobcats 22 pontos hátrányt ledolgozva nyert Atlantában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) szombati játéknapján, melynek mind a nyolc mérkőzésén idegenbeli siker született. Eredmények: Milwaukee Bucks-Indiana Pacers 97-103, Atlanta Hawks-Charlotte Bobcats 86-88, New Jersey Nets-New York Knicks 95-105, Houston Rockets-Dallas Mavericks 102-106, New Orleans Hornets-Chicago Bulls 88-97, Washington Wizards-San Antonio Spurs 94-118, Sacramento Kings-Oklahoma City Thunder 97-99, Minnesota Timberwolves-Philadelphia 76ers 87-107.
2011.02.13. 10:45
 
Serie A: nyert a Napoli Rómában
A Napoli kétgólos győzelmet aratott Rómában az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Serie A, eredmény: AS Roma-Napoli 0-2 (0-0). Gól: Cavani (50., 83., az elsőt 11-esből). AC Milan-Parma 4-0 (2-0). Gól: Seedorf (8.), Cassano (17.), Robinho (61., 65.) Az élcsoport: 1. AC Milan 25 44-19 52, 2. Napoli 25 40-22 49, 3. Internazionale 23 44-27 44, 4. Lazio 24 30-22 42, 5. Palermo 24 42-31 40, 6. Udinese 24 39-30 40, 7. AS Roma 24 35-32 39.
2011.02.13. 10:30
 
Jelentős késésekre kell készülni két szolnoki vasútvonalon
Zárlat miatt átlagosan harminc-negyven perccel hosszabb menetidővel közlekednek a vonatok a Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony, illetve a Budapest-Szolnok-Lökösháza vasútvonalon - közölte a Mávinform. A közlemény szerint a Budapestről Szolnokig közlekedő személyvonat áramszedője eltört, s ez okozott zárlatot. A szakemberek megkezdték a helyreállítást. Jelenleg Szolnok és Újszász között csak az egyik vágányon, váltakozó irányban közlekedhetnek a szerelvények - tették hozzá. A hibát még délelőtt kijavítják, de a menetrend szerinti közlekedés várhatóan csak a kora délutáni órákra állhat helyre - írta a Mávinform.
2011.02.13. 10:30
 
 
15 tűzoltó kellett egy kétmázsás orvos szállításához
Csaknem kétmázsás orvos szorult mentőautós szállításra Nagy-Britanniában: tizenöt tűzoltóra volt szükség, hogy sikerüljön megbirkózni a "súlyos helyzettel". A 38 éves beteg vírusos fertőzés miatt került vissza egykori kórházába Dartfordban, ám ezúttal nem orvosként. Először a mentők próbálkoztak a férfi kicipelésével, ám két órányi erőfeszítés után feladták a küzdelmet, és segítséget kértek a tűzoltóságtól. A beteget különleges mentőautóval vitték kórházba. A férfi - egy barátja elmondása szerint - nem eredendően kövér, korábban egészségesen élt, ám egy örökletes betegség következtében rohamosan hízni kezdett - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
2011.02.13. 10:30
 
London 2012: az argentin vereség miatt nem lesz újabb címvédés labdarúgásban
A legutóbbi két olimpián aranyérmes argentin labdarúgó-válogatott nem jutott ki a 2012-es londoni játékokra, miután csak harmadik lett az u20-as dél-amerikai selejtezőben. A perui hatos torna szombati zárónapján az argentinok hiába verték meg 2-0-ra Kolumbiát, mivel a brazilok 6-0-ra legázolták Uruguayt, így ők lettek az elsők, és az "uruk" szerezték meg a még olimpiai kvótát jelentő második helyet. A harmadikként végzett argentinok és a negyedik ecuadoriak csak a júliusi U20-as világbajnokságra kvalifikálták magukat, amelynek Kolumbia ad otthont. A korosztályos torna gólkirálya a brazil Santos 19 éves sztárja, Neymar lett kilenc találattal.
2011.02.13. 10:15
 
 
Kövér: legfeljebb ősztől változhat az ülésezési rend a parlamentben
Legkorábban az Országgyűlés őszi ülésszakát megelőzően eshet szó arról, hogy a parlament a jelenlegi heti ülésezési rendről a kéthetes ülésezési rendre térjen át - nyilatkozta az MTI-nek Kövér László. Az Országgyűlés elnöke erről a kérdésről legkorábban az alkotmányozás lezárulta után kíván konzultálni a pártok képviselőivel. A parlament elnöke azt mondta, hogy továbbra is ragaszkodna a kéthetes ülésezési rend bevezetéséhez, "de ez a szándék természetesen annyit ér, amennyit a pártok ebből a konzultációk során elfogadnak". Kövér megfogalmazása szerint mind az alkotmányos közjogi konstrukció felépítése, mind pedig a törvényalkotás megköveteli a higgadt, kiszámítható parlamenti munkarendet.
2011.02.13. 10:15
 
36-ra emelkedett a szombati iraki merénylet halottainak száma
Harminchatra emelkedett az iraki Szamarrában szombaton elkövetett öngyilkos merénylet halálos áldozatainak száma - közölték iraki tisztviselők. A Bagdadtól északra fekvő városban a támadó egy síita zarándokokat szállító buszon hozta működésbe a testére erősített pokolgépet. Rendőrségi és kórházi tisztviselők vasárnapi beszámolója szerint 64 ember sebesült meg a terrortámadásban. Az első hírek még csak tíz halottról szóltak, de szombat este már 25 halottról számoltak be a helyi források. Az áldozatok között vannak nők és gyerekek. A síita zarándokok vallási ünnepre érkeztek Szamarra városába, Hasszán al-Aszkari imám - a Mohamed prófétát követő 12 imám közül a 11. - halálának évfordulós megemlékezésére jöttek.
2011.02.13. 10:15
 
A szerb központi bank vezetője új IMF hitelmegállapodást szorgalmaz
A szerb központi bank vezetője új készenléti hitelmegállapodás megkötését szorgalmazta a Nemzetközi Valutaalappal (IMF) a hétvégén. A kormány még nem nyilatkozott a kérdésről. Dejan Soskic a Tanjug szerb hírügynökségnek azt mondta: az új megállapodás nem jelentené azt, hogy az ország fel is használná a keretösszeget, inkább elővigyázatossági megállapodásról volna szó. A most futó programot 2009 januárban indította az IMF, eredetileg 15 hónapra 409,5 millió dolláros kerettel, majd ugyanabban az évben májusban a keretet 3,9 milliárd dollárra emelte, és egy évvel meghosszabbította, 2011 áprilisig.
2011.02.13. 10:00
 
 
Kedden dönthetnek a NYSE Euronext és a Deutsche Börse egyesüléséről
Kedden dönthet a NYSE Euronext és a Deutsche Börse igazgatótanácsa a két tőzsdeüzemeltető egyesüléséről - közölte az ügylethez közel álló egyik név nélkül nyilatkozó forrás. Amennyiben sikeresen zárulnak az egyeztetések, a világ legnagyobb pénzügyi tőzsdéje jöhet létre, amely az Egyesült Államokban és 14 európai országban működne. Az egyesülés révén a tőzsdeüzemeltetők évi 300 millió eurót takaríthatnának meg. Az idézett forrás azt mondta, hogy számos kérdésben már megszületett az egyezség, így például az összevont igazgatótanács összetételéről, vagy arról, hogy az új tőzsde székhelye New Yorkban és Frankfurtban lesz egyidejűleg.
2011.02.13. 10:00
 
Primera División: hosszabbításban nyert a Racing Santander
A Racing Santander a 92. percben szerzett góllal verte meg a vendég Sevillát a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombat késő esti mérkőzésén. Eredmény: Racing Santander-Sevilla 3-2 (2-1). Gól: Fernandez (12.), Rakitic (19. - öngól), Arana (92.), illetve Fazio (40.), Luis Fabiano (83. - 11-esből).
2011.02.13. 09:15
 
 
Február 15-éig kell nyilatkozniuk a támogatott gazdáknak
Február 15-ig kell leadni nyilatkozataikat azoknak a gazdálkodóknak, akik a zöldség, gyümölcs és a dohány szerkezetátalakítási program támogatását vették igénybe - közölte az Magyar Agrárkamara. A köztestület közleményében kiemeli, hogy a támogatott gazdálkodóknak arról kell számot adniuk a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalnak (MVH), hogy teljesítették-e a programban előírt kötelezettségeiket. Az agrárkamara rámutat: a támogatás feltétele, hogy a gazdálkodó a Virginia és Burley dohánytámogatás során évente 1.000 munkaóra, a zöldség és gyümölcstámogatás esetén 700 munkaóra élőmunka ráfordítást biztosít, emellett évente a támogatott tevékenységből legalább 300.000 forint árbevételt ér el.
2011.02.13. 09:00
 
 
Rooney (Man. Utd.) élete góljának nevezte szombati ollózását
Wayne Rooney, a Manchester United labdarúgója saját bevallása szerint (is) élete gólját szerezte szombaton, a Manchester City elleni városi derbin, amelyet csapata 2-1-re nyert meg. "Igen, ez volt a legszebb - nyilatkozta a 25 éves támadó, aki a 78. percben Nani megpattanó beadását fantasztikus mozdulattal ollózta a bal felső sarokba, Joe Hartnak, az angol válogatott kapusának esélye sem volt a hárításra. - Láttam, hogy jön be a labda, igazából nem is volt időm gondolkozni. Egy ilyen lövés tízből kilencszer a lelátón köt ki, szerencsére most a kapuban landolt. Talán még a suliban szereztem utoljára ilyen gólt."
2011.02.13. 08:45
 
 
11 embert taposott halálra a tömeg egy nigériai választási gyűlésen
Tizenegy embert taposott halálra a tömeg egy választási gyűlésen, Nigéria déli részén - jelentette be szombaton az afrikai ország rendőrsége. A Niger folyó deltájában fekvő egyik településen, Port-Harcourtban Goodluck Jonathan államfő tartott választási gyűlést, s a tömegrendezvényen kialakult tumultusban 11 ember vesztette életét, 29-en pedig megsebesültek. A pánikot szemtanúk szerint az váltotta ki, hogy az egy rendőr a levegőbe lőtt, amikor a tömeg a választási gyűlés helyszínéül szolgáló stadionba igyekezett bejutni. Jonathan elnök megrendülésének és szomorúságának adott hangot a bekövetkezett halálesetek miatt. A 150 milliós afrikai országban áprilisban tartanak általános választásokat.
2011.02.13. 08:45
 
 
Traktorokon közlekednek a fehérorosz közlekedési rendőrök
Szolgálati gépkocsi helyett újabban villogóval felszerelt traktorokon közlekednek a közlekedési rendőrök a fehéroroszországi Vityebszkben. A városvezetés szerint a rendőrök ily módon nemcsak a közlekedési rendre vigyáznak, hanem szükség esetén segítenek a hó eltakarításában, de ha épp úgy hozza a sors, a szabálytalanul parkoló gépkocsikat is elvontatják majd - olvasható a Korrespondent.net ukrán hírportálon. Arról viszont nem szól a hír, hogy a traktorokon cammogó közlekedési rendőrök miként lesznek képesek utolérni és megállásra bírni a gyorshajtókat.
2011.02.13. 08:30
 
Primera División: megszakadt a Barcelona sikersorozata
A listavezető, címvédő FC Barcelona nagy meglepetésre csak 1-1-es döntetlent játszott a Sporting Gijón otthonában a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján. Josep Guardiola együttese ezt megelőzően sorozatban 16 összecsapást nyert meg a pontvadászatban, ezzel pedig megdöntötte a Puskás Ferenccel és Alfredo Di Stefanóval fémjelzett Real Madrid 1960/61-ben felállított rekordját. Primera División, 23. forduló: Sporting Gijón-FC Barcelona 1-1 (1-0).
2011.02.12. 22:15
 
Benkó Réka nyolcadik a franciaországi kard Világkupán
Benkó Réka a negyeddöntőig jutott, s a nyolcadik helyen végzett a női kardozók franciaországi Világkupa-versenyén. Az orléans-i viadal honlapja szerint Benkó a 64-es táblán 15-10-re verte az amerikai Ibtihaj Muhammadot, 15-6-ra a csapatban olimpiai és világbajnok ukrán Olga Zsovnirt, 15-14-re a kínai Csu Mint (Zhu Min), majd a negyeddöntőben 15-11-re kikapott a francia Cecilia Berdertől. A szombati egyenes kieséses, főtáblás küzdelmekben még két magyar vett részt: Garam Nóra 28., Márton Anna 31. lett. A versenyen 107 kardozó indult.
2011.02.12. 22:00
 
 
Megkezdődött a Cinema Total rendezvénysorozat Berlinben
Megkezdődött szombaton este a berlini magyar kulturális intézetben, a Collegium Hungaricum épületében a Cinema Total elnevezésű filmes szakmai rendezvénysorozat, amelyet a német fővárosban zajló nemzetközi filmfesztiválhoz, a Berlináléhoz időzítve tartanak, immár negyedik alkalommal. A Collegium Hungaricum Berlin (CHB) épületében az elmúlt évekhez hasonlóan ismét nagy tömeg gyűlt össze, a vendégeket magyar filmalkotásokból kiragadott részletek várták a falakon elhelyezett képernyőkön. Az idei Cinema Total február 16-ig várja az érdeklődőket, a fórum a magyar filmvilág mellett helyet biztosít a közép-európai régió, így az osztrák, a szlovák, a szerb és a román filmszakmának is.
2011.02.12. 22:00
 
A Luxor nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 6. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők: E hétre érvényes határszám: 40. A nyerőszámok húzási sorrendben: 60 48 44 47 36 23 31 30 32 69 73 20 40 15 52 22 16 9 2 68 50 12 70 26 63 7 41 35 54 13 51 67 57 25 21 65 19 64 45 61 29 71.
2011.02.12. 21:45
 
Az ötös lottó nyerőszámai
Az ötös lottó televízióban közvetített számsorsolásán az alábbi nyerőszámokat húzták ki: nyerőszámok: 5 (öt), 15 (tizenöt), 36 (harminchat), 73 (hetvenhárom), 75 (hetvenöt). Joker: 629756. Az 1 darab 5 találatos szelvényre 556.859.255; a 4 találatosokra, egyenként 750.625; a 3 találatosokra 13.420; a 2 találatosokra 1.115 forintot fizetnek.
2011.02.12. 21:30
 
Ligue 1: győzött a címvédő Marseille
A címvédő Olympique Marseille 2-1-re győzött a Sochaux vendégeként a francia labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati játéknapján. Eredmények: Sochaux-Olympique Marseille 1-2, Arles-Avignon - Montpellier 0-0, AS Monaco-FC Lorient 3-1, AS Nancy-Auxerre 3-1, Girondins Bordeaux-Caen 1-2, Paris Saint-Germain - Lens 0-0.
2011.02.12. 21:30
 
Svéd rali: Hirvonen vezet a zárónap előtt
A finn Mikko Hirvonen vezet a szombati versenynap után a Svéd-ralin, a 13 futamos világbajnoki sorozat idei első állomásán. A zsinórban hétszer vb-győztes, címvédő francia Sébastien Loeb a második napon ugyan négy szakaszt is megnyert, de pénteki defektje és az ezzel járó időveszteség következtében még mindig csak a hatodik a vasárnapi zárás előtt. A második helyről a norvég Mads Östberg, a harmadikról pedig honfitársa, Petter Solberg várja a folytatást. A korábbi Forma-1-es világbajnok finn Kimi Ra:ikkönen jelenleg a hetedik.
2011.02.12. 21:00
 
Premier League: fordított és nyert a Tottenham
Az AC Milan elleni, jövő keddi Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős összecsapásra készülő Tottenham Hotspur hátrányból fordítva nyert a Sunderland otthonában az angol labdarúgó Premier League 27. fordulójának szombati utolsó mérkőzésén. Premier League, 27. forduló: Sunderland-Tottenham Hotspur 1-2.
2011.02.12. 20:45
 
Bundesliga: botlott a listavezető Dortmund
A listavezető Borussia Dortmund csak 1-1-es döntetlent játszott az 1. FC Kaiserslautern otthonában a német labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati játéknapján. Bundesliga, 22. forduló: 1. FC Kaiserslautern-Borussia Dortmund 1-1.
2011.02.12. 20:45
 
 
Az LMP csak kőkemény garanciák esetén vesz részt újra az alkotmányozásban
Az LMP Országos Politikai Tanácsa (OPT) azt javasolja a párt parlamenti frakciójának, hogy kizárólag abban az esetben térjen vissza az alkotmányozáshoz, ha a Fidesz még az alkotmányozási folyamat elején konkrét lépésekkel nyilvánvalóvá teszi, hogy szakít az elmúlt hónapok jogállamromboló politikájával. A tanács elnöksége szombati közleményében azt írta: a kormánypártoknak egyértelmű és kőkemény garanciákat kell adnia arra, hogy nem erőből, hanem a kétharmados parlamenti többségnél szélesebb társadalmi támogatottsággal fogadják el az új alaptörvényt.
2011.02.12. 20:30
 
Vízilabda LEN Kupa: előnnyel készülhet a negyeddöntő visszavágójára a Szentes
Három góllal, 15-12-re nyert szombaton a Szentes a görög Patrasz ellen a női vízilabda LEN kupa negyeddöntőjében zajló párharc első mérkőzésén, Hódmezővásárhelyen. A mérkőzés első felében fej fej mellett haladt a két csapat, a félidőben 6-6 volt az állás. A fordulás után kétgólos előnyt szerzett a Szentes, amely a harmadik negyed végén egy találattal vezetett. A záró játékrész közepén már négy gól is volt a Kurca-parti együttes előnye, de aztán kettőre feljött a görög együttes. Az utolsó előtti másodpercben Kövér-Kiss Réka találatával alakult ki a végeredmény. A visszavágót két hét múlva rendezik Patraszban. Eredmény: LEN Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés: Hungerit-Metalcom Szentes VK - Nautical Union Patrasz (görög) 15-12 (2-1, 4-5, 3-2, 6-4).
2011.02.12. 20:15
 
Primera División: tovább tart a Valencia remek sorozata
A Valencia Joaquin duplájával győzött az Atlético Madrid vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 23. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. Primera División, 23. forduló: Atlético Madrid-Valencia 1-2 (1-1).
2011.02.12. 20:00
 
Serie A: Cassano vezetésével sima Milan-siker
A listavezető AC Milan a gólt és két gólpasszt jegyző Antonio Cassano vezetésével 4-0-ra nyert a vendég Parma ellen az olasz labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati nyitómérkőzésén. Serie A, 25. forduló: AC Milan-Parma 4-0 (2-0).
2011.02.12. 20:00
 
 
Női kézilabda KEK: drámai csatában jutott tovább az FTC
Az FTC hatalmas izgalmak közepette egy góllal legyőzte a vendég dán Viborgot a női kézilabda KEK nyolcaddöntőjének szombati visszavágóján, így idegenben lőtt több góljának köszönhetően bejutott a legjobb nyolc közé. A múlt heti első meccsen a dánok 34-33-ra nyertek, most pedig 33-32-es FTC-siker született úgy, hogy a félidőben még a vendégek vezettek három találattal, s a hazai csapat az utolsó pillanatokban hetesből állította be a végeredményt. Eredmény, nyolcaddöntő, visszavágó: FTC-Rail Cargo Hungaria - Viborg (dán) 33-32 (15-18), továbbjutott: az FTC 66-66-os összesítéssel, idegenben lőtt több góllal. A negyeddöntő sorsolását kedden tartják.
2011.02.12. 20:00
 
 
Őszig parlamenti és elnökválasztásokat rendeznének a palesztin területeken
Szeptemberig parlamenti és elnökválasztást rendeznének a palesztin autonóm területeken - jelentette be szombaton rámalláhi sajtótájékoztatóján Mahmúd Abbász palesztin elnök tanácsadója. Jászer Abed Rabbo azt mondta, hogy a palesztinoknak félre kell tenniük nézeteltéréseiket. A tanácsadó ezzel az Abbász vezette palesztin hatóság és a Gázai övezetet uraló Hamász iszlamista mozgalom közti ellentétekre utalt. A választásokat még tavaly kellett volna megtartani, de nézeteltéréseik miatt ez meghiúsult. A Hamász a szombati bejelentést azonnal elutasította. Közben benyújtotta lemondását Száeb Erekat palesztin főtárgyaló, aki éveken át vezette a palesztin küldöttséget az Izraellel folytatott béketárgyalásokon.
2011.02.12. 20:00
 
Női kézilabda EHF Kupa: hátrányban a Vác
Ötgólos vereséget szenvedett saját közönsége előtt, de hivatalosan idegenben a Vác női kézilabdacsapata a norvég Byasentől az EHF Kupa nyolcaddöntőjében zajló párharc első, szombati mérkőzésén. Eredmény: nyolcaddöntő, 1. mérkőzés: Byasen (norvég) - Syma Vác 34-29 (22-16).
2011.02.12. 19:45
 
 
Alpesisí-vb: meglepetés győztes férfi lesiklásban
A kanadai Erik Guay győzött szombaton a férfiak lesiklóversenyében a németországi Garmisch-Partenkirchenben zajló alpesisí-világbajnokságon. Sikere meglepetés, előzetesen a végül is a dobogó második és harmadik fokát elfoglaló fő favoritoknak, a versenyszámban Világkupa-győztes svájci Didier Cuche-nek és a szerdán a szuper-óriásműlesiklásban világbajnok olasz Christof Innerhofernek adtak több esélyt az aranyérem megszerzésére. A 29 esztendős Guay sorozatban a második kanadai vb-első, 2009-ben ugyanis John Kucera győzedelmeskedett lesiklásban. Ő Garmisch-Partenkirchenben nem állhatott rajthoz, mert még nem gyógyult fel teljesen a múlt idényben elszenvedett lábtöréséből.
2011.02.12. 19:15
 
Boksz, Bocskai István-emlékverseny: Bacskai arany-, Lakatos és Nagy ezüstérmes
Bacskai Balázs a szombati fináléban is győzött, így aranyérmet szerzett Debrecenben az 55. Bocskai István nemzetközi ökölvívó emlékversenyen, melyen Lakatos István és Nagy Krisztián révén két második hely is jutott a magyar csapatnak. A 69 kilós Bacskai az orosz Pjotr Hamukovot verte a döntőben, míg Lakatos István (49 kg) az ugyancsak orosz David Ajrapetyjantól, Nagy Krisztián pedig az angol Luke Campbelltől kapott ki. Az Oláh Gábor utcai Sportcsarnok megtelt, így csaknem ezer bokszrajongó gyűlt össze, hogy lássa a tíz súlycsoport utolsó összecsapásait.
2011.02.12. 19:15
 
 
Egyiptomban a tüntetők tárgyalni akarnak a katonai tanáccsal
A kairói tüntetések szervezői szombaton bejelentették, hogy tárgyalni fognak a Hoszni Mubarak elnök lemondása után a hatalmat átvevő legfelső katonai tanáccsal, abbahagyják a tüntetéseket a Tahrír téren, de nagygyűléseket fognak összehívni a politikai helyzet alakulásának függvényében. A tüntetők egyik képviselője, Háled Abdel Káder Kúda akadémikus közölte újságírókkal a Tahrír téren, hogy "a forradalom védelme" érdekében létrehozták az úgynevezett Bizalmi Tanácsot, s ez a testület fog tárgyalni az egyiptomi fegyveres erők legfelső tanácsával, amelynek Mubarak pénteken átadta a hatalmat. A 20 fős ellenzéki testület felhatalmazást kap arra is, hogy a helyzet alakulásától függően tüntetéseket szervezzen.
2011.02.12. 19:15
 
 
Cselgáncs Hungária Kupa: Ungvári Attila arany-, Miklós ezüstérmes
A 73 kg-os Ungvári Attila arany-, bátyja, Miklós pedig ezüstérmet szerzett szombaton a 46. cselgáncs férfi Hungária Kupán, amely az olimpiai kvalifikációs Világkupa-sorozat budapesti állomása. A két fivér nem küzdött meg egymással a súlycsoport döntőjében, mivel Miklós - sérülésre hivatkozva - visszalépett. A "párharc" kimenetele várható volt, Miklós ugyanis csak a fárasztó fogyasztás elkerülése végett indult el 66 helyett 73 kg-ban, így neki nem "kellett" a pont, "főállású" 73 kg-os fivérének viszont annál inkább. A magyarok tehát egy arany- és egy ezüstéremmel zárták a nyitónapot, vasárnap további 16 hazai dzsúdós lép tatamira a Körcsarnokban.
2011.02.12. 19:00
 
 
Imre Géza aranyérmes a katari párbajtőr Grand Prix-n
Nagyszerű vívással Imre Géza nyerte a férfi párbajtőrözők dohai Grand Prix-versenyét. A viadal honlapja alapján Imre a főtáblán 15-12-re verte Rédli Andrást, majd 15-11-re a holland Bas Verwijlent, aztán 15-9-re az amerikai Weston Kelseyt. A negyeddöntőben a novemberben világbajnoki bronzérmes Boczkó Gábor volt az ellenfele, akit 15-12-vel búcsúztatott. A fináléba jutásért 15-13-mal lépett túl a venezuelai Ruben Limardón, a döntőben pedig 15-12-re verte az olasz Francesco Martinellit. Boczkó a hatodik helyen végzett, a 64 közé jutott harmadik magyar, Rédli pedig 37. lett a 134 fős mezőnyben. A katari versenyen vasárnap a női párbajtőrözők lépnek pástra.
2011.02.12. 19:00
 
Síugró Vk: holtverseny Norvégiában
Az osztrák Gregor Schlierenzauer és a norvég Johan Remen Evensen holtversenyben nyerte a síugrók szombati, norvégiai Világkupa-fordulóját. Schlierenzauer az első, Evensen pedig a második sorozatban ugrott nagyobbat. Az idény során gyengélkedő osztrák pályafutása 33. Vk-sikerét aratta, míg a norvég először végzett az élen. Számára minden bizonnyal emlékezetes marad a vikersundi hétvége, a világ legnagyobb sáncán ugyanis a pénteki edzésen kétszer is világcsúcsot javított, 243, majd 246,5 méterre repülve. A szombati versenyen a négyszeres olimpiai bajnok Simon Ammann végzett a harmadik helyen.
2011.02.12. 18:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397[1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista