2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Ma lejár a felsőoktatási jelentkezési határidő
Ma lejár a felsőoktatási jelentkezési határidő, a diákok csaknem 8300 képzés közül választhatnak, és korlátlan számú kérelmet nyújthatnak be. A felsőoktatási intézmények összesen 8280 (a tavalyinál 841-gyel több) képzést hirdettek meg. Az egyetemek, főiskolák 3256 alapképzést, 85 egységes és osztatlan képzést, 1455 felsőfokú szakképzést és 3484 mesterképzést kínálnak a jövő szeptemberben kezdődő tanévre. Akik szeptemberben szeretnék megkezdeni vagy folytatni egyetemi, főiskolai tanulmányaikat, azoknak érdemes mielőbb leadniuk a jelentkezésüket. Ezzel megelőzhető az utolsó napok rohama, mind a papíralapú, mind pedig az elektronikus jelentkezés esetében.
2011.02.15. 07:30
 
Újra több ezer tüntető a kairói Tahrír téren
Mintegy kétezer tüntető van újra Kairó központi Tahrír terén, ismét útját állva a forgalomnak, csupán néhány órával azután, hogy katonai rendőrök és katonák kitessékelték onnan az utolsó néhány tucat demokráciapárti tiltakozót - közölték szemtanúk. Úgy tűnt, a hadsereg teljes mértékben ellenőrzi a teret, a Hoszni Mubarak elnök megdöntését eredményező tüntetéssorozat központját, majd több száz rendőr vonult be oda, szolidaritásukat akarván kinyilvánítani a forradalommal. Közben a téren egyre nőtt a civil tüntetők száma.
2011.02.15. 00:00
 
 
Szijjártó: fel kell gyorsítani a bérkompenzációt a magánszektorban
Fel kell gyorsítani a bérkompenzációt a magánszektorban, hogy senki ne kereshessen rosszabbul az új adórendszer miatt - mondta Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője hétfőn a Magyar Televízió Az Este című műsorában. A szóvivő szerint ahol az állam a munkáltató vagy a tulajdonos, ott a kormány elérte, hogy senki ne kereshessen rosszabbul, a magánszektorban pedig az Országos Érdekegyeztető Tanácsban sikerült megegyezni a munkáltatókkal, hogy milyen mértékben emelik a minimálbért. Ez 5-6 hónapig is eltarthat, a folyamatot fel kell gyorsítani, ezért komoly együttműködésre van szükség a gazdasági élet szereplőivel, egyesületeikkel és az érdekképviseleti szervezetekkel - mondta.
2011.02.14. 22:15
 
 
Az Országgyűlés választaná a monetáris tanács tagjait
A jövőben az országgyűlési képviselők választanák a monetáris tanács tagjait, a jegybank elnöke és alelnökei kivételével - mondta Cséfalvay Zoltán nemzetgazdasági államtitkár hétfőn, a kormány jegybankról szóló törvénymódosító javaslatának általános vitájában, a parlamentben hétfőn este. Cséfalvay Zoltán expozéjában hangsúlyozta: a változtatással nem sérül a Magyar Nemzeti Bank legfőbb döntéshozó testületének függetlensége, vagyis a kormány ezentúl sem tud sem közvetlen, sem közvetett eszközökkel nyomást gyakorolni a jegybankra.
2011.02.14. 22:00
 
 
Lelőttek egy embert a teheráni tüntetésen
Több ezer ellenzéki tüntetett hétfőn az iráni fővárosban az egyiptomi és tunéziai fejlemények támogatása céljából, de szemtanúk szerint a rendőrség és a biztonsági erők estére szétoszlatták őket. A megmozdulás során egy embert lelőttek - jelentette a félhivatalos Fars hjírügynökség, a tüntetés szervezőit téve felelőssé az illető haláláért. A reformista ellenzék 2009 decemberében vonult utoljára utcára, akkor nyolcan vesztették életüket a biztonsági erőkkel vívott összecsapásokban.
2011.02.14. 22:00
 
 
Lemondott Kovács Miklós az FTC elnöki posztjáról
Kovács Miklós megnövekedett üzleti elfoglaltságára hivatkozva hétfőn lemondott a Ferencvárosi Torna Club elnöki posztjáról. "Kovács Miklós az elnökség tagja marad és lehetőségei szerint továbbra is mindent meg fog tenni a klub sikereiért. A távozó elnök köszönetét fejezte ki azért a megtisztelő lehetőségért, hogy az elmúlt időszakban a Fradi gyarapításán dolgozhatott" - olvasható az egyesület MTI-hez eljuttatott közleményében. A klub elnöksége hamarosan rendkívüli ülésen dönt az új elnök személyéről.
2011.02.14. 21:00
 
 
Rendkívüli házbizottsági ülés Vona Gábor gárdamellénye miatt
Megszakította a parlament ülését és rendkívüli házbizottsági tanácskozást hívott össze az Országgyűlés levezető elnöki posztját hétfő késő délután átvevő Ujhelyi István, amiért Vona Gábor, a Jobbik elnöke a betiltott Magyar Gárda mellényében tartózkodott az ülésteremben. Kövér László házelnök ezt megelőzően úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy "sajnos a házvezetés nem rendelkezik ezzel kapcsolatban eszközökkel". A szocialisták viszont rendőrt is hívtak, amiért az épületben több meghívott gárdamellényben jelent meg. Az elnöklő Ujhelyi István azt közölte: azért rendelte el a Házbizottság ülését, mert meglátása szerint az ülésteremben jogsértés zajlik.
2011.02.14. 21:00
 
 
Parlamenti albizottság vizsgálja az államadóság-növekedés okait
Az előző nyolc év alatt bekövetkezett államadósság-növekedés okait vizsgáló albizottságot hozott létre az Országgyűlés számvevőszéki és költségvetési bizottsága hétfői ülésén. A testület létrehozását Szijjártó Péter, a bizottság alelnöke kezdeményezte még december végén. Az előterjesztés szerint a testületnek meg kell vizsgálnia: milyen elhibázott gazdasági és politikai döntések vezettek ahhoz, hogy a GDP-hez viszonyított államadósság 53 százalékról 80 százalékra növekedett 2002-2010. között, és azt is, hogy az ezek a döntések milyen felelősségi kérdést vetnek fel. Az albizottság jelentést készít a megállapításairól, amely alapján az országgyűlési bizottság dönt a további teendőkről.
2011.02.14. 19:15
 
 
Massa: csak az idény végén dől el, ki az elsőszámú pilóta
Felipe Massa, a Forma-1-es Ferrari versenyzője szerint az olasz istálló csak az idény végén dönti el, hogy Fernando Alonso, vagy ő lesz az elsőszámú pilóta a csapatnál. "Ha már a szezon elején megtennék ezt, akkor azt is kinyilvánítanák, hogy a másiknak nincs esélye arra, hogy megszerezze a végső győzelmet" - fogalmazott Massa a La Stampa című olasz napilapnak adott terjedelmes interjújában. A brazil autóversenyző elégedett volt a múlt heti jerezi tesztek eredményeivel, de gyorsan hozzátette, hogy ezekből "fölösleges" volna bármilyen messzemenő következtetést levonni.
2011.02.14. 18:45
 
 
Bírósághoz fordulnak a melegfelvonulás szervezői
Bírósághoz fordul a melegfelvonulást szervező alapítvány, mert a rendőrség nem engedélyezte az idei rendezvényt - mondta Sánta Mária, a felvonulás egyik szervezője hétfőn az MTI-nek. A szervező közlése szerint a rendőrség a forgalom aránytalan korlátozására hivatkozva nem engedélyezte a június 18-ra tervezett budapesti felvonulást. A Szivárvány Misszió Alapítvány (SZMA) által szervezett rendezvényen a résztvevők a tervek szerint a Hősök terétől az Andrássy úton át az Alkotmány utca végéig vonultak volna - tette hozzá.
2011.02.14. 18:30
 
 
MTI-s fotós díja a Pictures of the Year International pályázaton
A Magyar Távirati Iroda fotóriportere is díjat nyert az egyesült államokbeli Pictures of the Year International (POYi) pályázatán. Kollányi Péter a general news pictures story kategóriában érdemelte ki a második díjat az Egy katasztrófa nyomai - Vörösiszap Magyarországon című sorozatával. "A sorozat 12 felvételből áll, ezeket egy analóg, úgynevezett 6x7 Mamiya Press fotógéppel diafilmre készítettem, ez egy hagyományos, középformátumú filmes technika. A tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa bekövetkezésétől kezdve három-négy hétvégét töltöttem Kolontáron és Devecserben" - mesélte Kollányi Péter hétfőn az MTI-nek.
2011.02.14. 18:15
 
 
LMP: nem szabad tűrni, hogy nyíltan lehessen cigányozni és zsidózni
Az LMP szerint most jött el az idő, amikor már nem szabad tovább tűrni, hogy Magyarországon "nyíltan lehessen cigányozni és zsidózni" - mondta Vágó Gáborral közös sajtótájékoztatóján Osztolykán Ágnes. A képviselő, aki egy "bűnbak" feliratú táblával a nyakában jelent meg a sajtótájékoztatóján, azt mondta, hogy a mai magyar politikában, és főképp a Jobbik politikai kommunikációjában a cigányság mint egy bűnbak jelenik meg. Szavai szerint a Jobbiknak nincsenek valós és releváns eszközei arra, hogyan lehetne javítani a mélyszegénységben élő romák és nem romák sorsán, de a párt gondolkodásában az jelenik meg, hogy a jelenlegi gazdasági és társadalmi problémáknak a romák a fő felelősei.
2011.02.14. 18:00
 
 
Ronaldo visszavonul
Ronaldo - a várakozásoknak megfelelően - hétfőn bejelentette visszavonulását. A 34 éves csatár azt mondta, sérülései és fizikai állapota már nem teszi lehetővé, hogy a legmagasabb szinten futballozzon, ezért döntött úgy, hogy szögre akasztja a cipőjét. A brazil válogatottal kétszeres világbajnok (1994, 2002), továbbá kétszeres aranylabdás (1997, 2002), háromszor a nemzetközi szövetség által az év játékosának (1996, 1997, 2002) választott, Fenoménnak becézett játékos pályafutása során megfordult a Cruzeiróban, a PSV Eindhovenben, az FC Barcelonában, az Internazionaléban, a Real Madridban és az AC Milanban, karrierjét pedig Corinthians együttesében fejezte be.
2011.02.14. 17:45
 
BUX: +0,81 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 182,02 pontos, 0,81 százalékos emelkedéssel, 22.551,97 ponton zárt hétfőn. A Mol árfolyama 3,12 százalékkal 22.300 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,88 százalékkal 5.650 forintra csökkent.
2011.02.14. 17:30
 
 
Fazekas Sándor lehet a Fővárosi Bíróság elnöke
A Fővárosi Bíróság hétfői összbírói értekezletén részt vevő bírák többsége Fazekas Sándor elnöki pályázatát támogatta - közölte honlapján a bíróság. A Gatter László lemondásával megürült posztra hárman pályáztak, ezekről a pályázatokról tartottak véleménynyilvánító szavazást az összbírói értekezleten. Fazekas Sándornak, a Pesti Központi Kerületi Bíróság elnökének pályázatát 323-an, Handó Tündének, a Fővárosi Munkaügyi Bíróság elnökének pályázatát 176-an, Szemán Felicitásznak, a Fővárosi Bíróság jelenlegi elnökhelyettesének pályázatát pedig 125-en támogatták szavazatukkal.
2011.02.14. 17:15
 
 
A lapkiadók is részt akarnak venni a médiatörvény módosításában
A hazai kiadókat tömörítő Magyar Lapkiadók Egyesületének (MLE) új elnöke, Kovács Tibor azt kéri a kormánytól, hogy őket is vonják be a médiatörvény módosításába. Mint az MLE hétfőn közölte az MTI-vel, szakmai kérdésekben egyeztetnének a kormánnyal, mert nem szeretnék, ha "az Európai Bizottságban dőlne el a magyar médiatörvény sorsa". Az MLE csütörtökön tartja tagsági vitanapját, amelyen a médiatörvény szakmai kérdései is szóba kerülnek - írták.
2011.02.14. 17:00
 
 
Mégis bemutatják Kocsis Ágnes filmjét, a Pál Adriennt
Március 17-én mutatják be Kocsis Ágnes Pál Adrienn című filmjét, amelynek szerzői jogi problémáit a kulturális kormányzat segítségével sikerült rendezni - mondta Pusztai Ferenc producer hétfőn az MTI-nek. A tavalyi cannes-i filmfesztiválon FIPRESCI-díjat nyert Pál Adrienn premierjét eredetileg január 13-ra tűzték ki, ezt azonban el kellett halasztani, mert a film szerzői jogi problémáinak megoldására nem sikerült anyagi fedezetet biztosítani. "Most ígéretet kaptunk a Nemzeti Erőforrás Minisztériumtól, hogy segítenek megoldani ezeket a problémákat" - fogalmazott a producer a kultúráért felelős tárca által kilátásba helyezett anyagi támogatás kapcsán.
2011.02.14. 16:45
 
 
A parlamenti pártok reagálása Orbán Viktor beszédére
A Jobbik elnöke szerint azzal, hogy Orbán Viktor hétfőn a parlamentben napirend előtt egy új program megalkotásáról beszélt, a miniszterelnök beismerte: "eddig fogalmuk sem volt, hogy mit kellene csinálni." Az LMP szerint nem most kellene hetente programokat kidolgozni - mondta Schiffer András, az ellenzéki párt frakcióvezetője a kormányfő felszólalására reagálva hétfőn a Parlamentben. Az MSZP szerint a kormányfő hétfői, parlamenti felszólalása alapján úgy tűnik, mintha egy miniszterelnöki székfoglalót hallottak volna, mert az vágyakat fogalmazott nem, nem pedig konkrét cselekvési terveket.
2011.02.14. 16:15
 
 
Az MSZP szigorúbb feltételekhez kötné az alkotmány elfogadását
Az MSZP benyújtotta törvényjavaslatát, amelyben kezdeményezi, hogy az új alkotmány csak akkor léphessen hatályba, ha azt két egymást követő Országgyűlés kétharmados többséggel, változatlan tartalommal elfogadja. A Mesterházy Attila pártelnök, Lamperth Mónika és Bárándy Gergely által jegyzett indítvány emellett kimondaná, hogy az új alkotmány szabályozási elveit rögzítő határozati javaslat elfogadásához a parlamenti képviselők négyötödének szavazata szükséges.
2011.02.14. 16:15
 
 
Feloszlatják a palesztin béketárgyalási részleget
Mahmúd Abbász, a Palesztin Hatóság elnöke feloszlatja a Tárgyalásokat Támogató Részleget (TTR), amely technikai segítséget nyújtott az Izraellel folyó béketárgyalásokon - jelentették hivatalos palesztin források hétfőn. A döntést azt követően hozták meg, hogy kiderült, a részleg munkatársai kiszivárogtattak több száz dokumentumot az al-Dzsazíra tv-állomásnak, amivel kényes helyzetbe hozták Abbász kormányzatát. Ugyancsak ez áll a hátterében Száeb Erekat palesztin főtárgyaló hétvégén bejelentett lemondásának. Egyelőre nem világos, hogy Abbász elfogadta-e Erekat távozását, bár egy illetékes úgy nyilatkozott, hogy a főtárgyaló hajthatatlan elhatározásában.
2011.02.14. 16:15
 
 
A Hodorkovszkij-perben nyomást gyakorolhattak a bíróra
Mihail Hodorkovszkij, a Yukos olajcég egykori főrészvényese perében nyomást gyakoroltak a bíróra, s az ítéletet a Moszkvai Városi Bíróságon írták meg - jelentette ki hétfőn Natalja Vasziljeva, az ítélkező bíró asszisztense a gazeta.ru című orosz honlapnak. Viktor Danyilkin bíró nyomban elhatárolódott Vasziljevától, rágalmazási pert helyezett kilátásba, a városi bíróságon pedig úgy nyilatkoztak: Vasziljeva majd visszavonja állításait. Ljudmila Alekszejeva, a Moszkvai Helsinki Csoport jogvédő szervezet vezetője arra szólított fel, hogy vizsgálják felül az ítéletet, vagy kegyelmezzenek meg Hodorkovszkijnak és vele együtt elítélt volt üzlettársának, Platon Lebegyevnek.
2011.02.14. 16:15
 
 
Simon András Rotterdamba szerződött
Az utánpótlás világbajnoki bronzérmes Simon András a holland labdarúgó-bajnokság 16. helyén álló Excelsior Rotterdam csapatához szerződött. A klub honlapjának hétfői tájékoztatása szerint a fiatal támadó, aki korábban az MTK, az FC Liverpool B és a spanyol Córdoba futballistája volt, a szezon végéig kötelezte el magát az együtteshez. A 20 éves csatár január közepén rövid ideig a Győri ETO csapatával edzett, ám a klub szerződésajánlatát nem fogadta el.
2011.02.14. 16:00
 
 
A testvérek lesznek a tanúk Vilmos és Kate esküvőjén
Öccsét, Harry herceget kérte fel a vőfélyi szerepre Vilmos brit trónörökös, a menyasszony, Kate Middleton koszorúslánya pedig Philippa "Pippa" Middleton, a majdani trónörökösné húga lesz. A hírt hétfőn erősítette meg hivatalosan a St. James-palota - Károly walesi hercegnek, Vilmos édesapjának londoni hivatala -, bár eddig is nyílt titok volt, hogy a testvérek kísérik majd Vilmost és Kate-et a tavaszi menyegzőn a londoni Westminster apátság oltárához. Az idén 29 esztendős ifjabbik trónörökös és vele azonos korú kedvese eljegyzését tavaly novemberben jelentették be, az esküvő április 29-én lesz.
2011.02.14. 16:00
 
 
Ellentmondásos hírek Kubica állapotáról
Barátnője szerint romlott Robert Kubica, a Forma-1-es Renault istálló lengyel pilótájának állapota, a genovai Santa Corona kórház közleményében azonban az áll, hogy jól halad a versenyző felépülése. Az F1-es csapat később közleményben jelezte, Kubica egészségügyi állapota továbbra is jó. Edyta Witas, a 26 éves pilóta párja a TVN24 lengyel televíziós csatornának adott hétfői nyilatkozatában úgy fogalmazott, Kubica "fizikai és pszichológiai állapota is rosszabb lett", s várhatóan szerdáig ismét az intenzív osztályon kezelik majd. A genovai klinika délutáni közleménye szerint a pilóta a következő két napot valóban az intenzíven tölti majd, egészségi állapotát azonban az orvosok jónak tartják.
2011.02.14. 15:45
 
 
Lemondott a palesztin kormány
Ismét Szalám Fajjádot bízta meg kormányalakítással hétfőn Mahmúd Abbász palesztin elnök, közvetlenül azután, hogy a miniszterelnök benyújtotta eddigi kabinetjének lemondását - közölték palesztin hivatalos források. Az elnöki hivatal közleménye szerint Abbász a helyhatósági, parlamenti és elnökválasztás megrendezésével kapcsolatos feladatokat nevezte az új kormány egyik legfontosabb feladatának. Az elnök ugyanakkor "azt mondta, hogy az új kormánynak minden energiáját egy független palesztin állam szeptemberre való létrehozására kell összpontosítania" - áll a hivatalos közleményben.
2011.02.14. 15:45
 
 
Orbán: senkinek sem csökkenhet a fizetése az egykulcsos adórendszerrel
Magyarország megújulása a célja a parlament tavaszi ülésszakának a miniszterelnök szerint. Orbán Viktor hétfői, a parlamentben napirend előtt elmondott beszédében közölte: senki, így a magánszférában dolgozók sem járhatnak rosszabbul az egykulcsos adórendszerrel, a nemzetgazdasági minisztert pedig arra kérte fel, hogy dolgozza ki az ország újjászervezésének programját. Szólt arról is, kormánya nevetségessé tette a médiatörvényt támadók érveit, valamint arról, hogy az új alkotmánnyal helyre akarják állítani 1956 igazságát.
2011.02.14. 15:30
 
 
Al Pacino alakítja a Mattisse-ról készülő film főszerepét
Al Pacino alakítja a francia festőművész, Henri Mattisse életéről szóló film főszerepét. A Donald Martin forgatókönyvéből készülő Masterpiece (Mestermű) című produkciót Deepa Mehta rendezi - számolt be a Variety.com. A történet a festő és múzsája, Monique Bourgeois kapcsolatát idézi fel. Az Escape Artists független produkciója még az előkészítés fázisában van, a producerek azonban mihamarabb szeretnék megtalálni a film két fontos női szereplőjét. Al Pacino a januári Golden Globe-gálán a legjobb színész díját kapta a Dr. Halál című tévéfilmben nyújtott alakításáért.
2011.02.14. 15:30
 
 
Újra több ezer tüntető a kairói Tahrír téren
Mintegy kétezer tüntető van újra Kairó központi Tahrír terén, ismét útját állva a forgalomnak, csupán néhány órával azután, hogy katonai rendőrök és katonák kitessékelték onnan az utolsó néhány tucat demokráciapárti tiltakozót - közölték szemtanúk. Úgy tűnt, a hadsereg teljes mértékben ellenőrzi a teret, a Hoszni Mubarak elnök megdöntését eredményező tüntetéssorozat központját, majd több száz rendőr vonult be oda, szolidaritásukat akarván kinyilvánítani a forradalommal. Közben a téren egyre nőtt a civil tüntetők száma.
2011.02.14. 15:30
 
 
Lázár: a kormány mutasson lehetőséget a húszas, harmincas generáció számára
A Fidesz frakcióvezetője azt kérte a kormánytól hétfőn a parlamentben, hogy 2011-ben mutasson lehetőséget a húszas, harmincas éveiben járó generáció számára, hogy érdemes ebben az országban maradni, egzisztenciát, családot alapítani. Lázár János a kormányfő beszédére reagálva kiemelte: ez a generáció csalódott leginkább az elmúlt nyolc évben, "a mi felelősségünk, hogy végre esélyt adjunk nekik". Mint mondta, az elmúlt nyolc évben a magyar egészségügyet és oktatási rendszert szétverték. Egy rossz rendszerből, egy totális káoszból végre egy jó rendszert kell szervezni - hangsúlyozta.
2011.02.14. 15:15
 
Mubarak számlái is szóba kerülek az eurózóna pénzügyminiszteri tanácskozásán
Hoszni Mubarak lemondott egyiptomi elnök bankszámláinak esetleges befagyasztása is szóba kerül az eurózóna gazdasági és pénzügyminisztereinek tanácskozásán - közölte hétfőn, nem sokkal a tanácskozás kezdete előtt Brüsszelben Christine Lagarde francia gazdasági miniszter. Ezt a kérdést európai szinten kell megvitatni - mondta újságíróknak Lagarde. Mint hozzátette, Franciaország kész az együttműködésre az egyiptomi - valamint hasonló ügyben a tunéziai - igazságügyi hatóságokkal. Az ENSZ és a Világbank már tett olyan irányú kezdeményezést, hogy a bukott politikai vezetők által eltulajdonított nemzeti javakat lehetőség szerint juttassák vissza azok jogos tulajdonosaihoz.
2011.02.14. 14:15
 
 
Betiltották az idei budapesti melegfelvonulást
A rendőrség nem engedélyezte az idei budapesti melegfelvonulást - értesült hétfőn a mandiner.hu internetes portál. A hír szerint a Szivárvány Misszió Alapítvány június 18-ára, délutánra tett bejelentést egy rendezvényre, amely a Hősök terét, az Andrássy utat, a Bajcsy-Zsilinszky utat és a Kossuth teret érintette volna. Budapest rendőrfőkapitánya megtiltotta a rendezvényt; a jogerős döntés a közlekedés aránytalan sérelmére hivatkozik - írta az internetes lap. A BRFK az ügyben későbbre ígért tájékoztatást az MTI-nek.
2011.02.14. 13:45
 
 
Szócska: általános tisztújítást tartanak az állami egészségügyi intézményekben
Általános tisztújítást tartanak az állami egészségügyi intézményekben - mondta az egészségügyért felelős államtitkár hétfőn újságíróknak annak kapcsán, hogy a nemzeti erőforrás minisztere a múlt héten mintegy húsz egészségügyi intézet csaknem harminc vezetői posztjára írt ki pályázatot. Szócska Miklós azt mondta: a szaktárca úgy döntött, hogy általános tisztújítást tartanak az általuk felügyelt, fenntartott intézményekben. Hangsúlyozta: az intézetvezetők közül "többen nyugodtan alhatnak", mert nagyon jó munkát végeztek és szakmai programjukkal egyetért a tárca, őket megerősítik pozíciójukban. Vannak viszont olyan intézmények, ahol működési zavarok tapasztalhatók, itt változásra van szükség.
2011.02.14. 13:15
 
 
Selmeczi: a Kehi visszamenőleg vizsgálhatná a magánpénztárak gazdálkodását
A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) visszamenőleg vizsgálhatná a magánnyugdíjpénztárak gazdálkodását és a működési költségeiket - közölte Selmeczi Gabriella (Fidesz) nyugdíjvédelmi megbízott az Országgyűlés gazdasági és informatikai bizottságának hétfői ülésén. A miniszterelnöki megbízott a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alappal, valamint a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő törvények módosításáról azt mondta: a törvénnyel a Kehi-nek adnának felhatalmazást, jogosítványt, feladatot arra, hogy a magánnyugdíj-pénztári vagyont átvilágítsa.
2011.02.14. 13:00
 
 
Három forinttal nő a gázolaj ára, a benziné nem változik
Három forinttal emeli a gázolaj nagykereskedelmi árát szerdán a Mol Nyrt., a benzin ára nem változik - értesült az MTI piaci forrásokból hétfőn. A múlt héten nem változott az üzemanyagok ára. A mostani emeléssel a gázolaj átlagára 360 forintra nő, a benzin átlagára pedig 359-360 forint marad. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.02.14. 13:00
 
 
Aláírásgyűjtésbe kezd az MSZP
Aláírásgyűjtést indít az MSZP: a petíció arra szólítja fel a kormányt, hogy tartsa be az alkotmány rendelkezéseit, adja vissza a dolgozó emberek nyugdíjra félretett pénzét, hozza létre a devizahiteleseket segítő nemzeti eszközkezelőt és vezesse be a magáncsőd intézményét, vonja vissza az igazságtalan adórendszert és ne a kiskeresetűekkel fizettesse meg a magas jövedelemmel rendelkezők adójának csökkentését, szüntesse meg az indoklás nélküli elbocsátásokat, illetve állítsa helyre az Alkotmánybíróság eredeti hatáskörét. Az akció megkezdését ismertetve Szanyi Tibor elmondta: az aláírásgyűjtés májusig tart, eredményéről pedig tájékozatják a kormányt és a parlamentet.
2011.02.14. 13:00
 
 
Vasárnapig láthatók még Botero művei a Szépművészeti Múzeumban
Vasárnapig láthatók még Fernando Botero művei a Szépművészeti Múzeumban; a kiállítást eddig több mint 70 ezren látták, így minden bizonnyal a rendszerváltozás utáni időszak leglátogatottabb kortárs bemutatójaként zár majd a tárlat. "Fernando Botero egy remekműve Budapesten marad, a kolumbiai mester ugyanis az 1992-ben festett, Önarckép című művét nagylelkű gesztusként a Szépművészeti Múzeumnak adományozta" - emlékeztetett Lévay Zoltán, az intézmény kommunikációs osztályvezetője az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében.
2011.02.14. 12:45
 
 
Háborús bűntett miatt vádat emeltek Képíró Sándor ellen
Háborús bűntett elkövetése miatt vádat emelt Képíró Sándor volt csendőr százados ellen a Budapesti Nyomozó Ügyészség. Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-vel azt közölte: a vádirat lényege szerint Képíró Sándor 1942. január 21. és 23. között egy Újvidéken tartott razzia során az egyik járőrcsoport parancsnokaként közreműködött ártatlan civil személyek törvénytelen kivégezésében. A 95 éves gyanúsított cselekménye a büntető törvénykönyv szerint "egyéb háborús bűntettnek" minősül, amely életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntethető. A büntetőeljárás a Fővárosi Bíróságon folytatódik.
2011.02.14. 12:45
 
Havas eső, eső is lehet, 0, +3 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint az ország nagyobb részén erősen felhős vagy borult lesz az ég. Északkeleten azonban hétfő délutántól szakadozik, helyenként csökken a felhőzet, ott kedden néhány órára a nap is kisüthet. Néhol hószállingózás, majd kedden késő délutántól a Dunántúlon havazás, délnyugaton havas eső, eső is lehet. Az északkeleti, keleti szél időnként megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire -1 és -6 fok között alakul, de a kevésbé felhős északkeleti területeken -8, -9 fok valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden általában 0, +3 fok között várható.
2011.02.14. 12:45
 
Kustánczi Lia már nem csak énekes, hanem DJ is
A Playmate szerint a szépség múlandó, ezért muszáj, hogy az ember azon kívül másban is meg tudja mutatni a tehetségét. Lia lassan egy éve énekel, pár hete pedig már lemezlovasként is vállal felkéréseket.
2011.02.14. 12:40
 
 
Átrendezné az adókat és csökkentené a járulékokat az MSZP
Átrendezné az adókat és csökkentené a járulékokat az a törvénymódosító javaslat, amelyet Mesterházy Attila és Szekeres Imre szocialista képviselők nyújtottak be hétfőn az Országgyűléshez. "A társadalmi igazságosság erősítése és a munkahelyteremtés ösztönzése érdekében szükséges egyes adó- és járuléktörvények módosításáról" szóló javaslat ötmillió forint jövedelem felett a 16 százalékos személyi jövedelemadó helyett 800 ezer forint és az ötmillió forintot meghaladó rész után 32 százalékos adókulcsot határozna meg.
2011.02.14. 12:00
 
 
Az FDA engedélyezte az első 3D-s mammográfiás készüléket
Engedélyezte az amerikai gyógyszerügyi hatóság, az FDA az első olyan mammográfiás készüléket, amely hétvégi bejelentése szerint háromdimenziós felvételt készít az emlőkről, így könnyebben kiszűrhetik az orvosok a rákos elváltozásokat. A jelenleg használt technológiában kétdimenziós röntgenfelvételeket készülnek a mellről. A Hologic vállalat Selenia Dimensions System elnevezésű rendszerében kínálja a 3D-s röntgenfelvételt készítő berendezést. Az FDA közlése szerint az új módszer kétszer nagyobb dózisú sugárzásnak teszi ki a pácienst, ám növeli a diagnózis pontosságát, ezért kevesebb nőnél kell megismételni a szűrést.
2011.02.14. 11:30
 
 
Tenisz világranglisták: Clijsters és Nadal az élen
Öt év szünet után ismét a belga Kim Clijsters vezeti a női teniszezők világranglistáját, a belga sztárjátékos a dán Caroline Wozniackit taszította le a trónról. A szülés miatt sokat kihagyó, másfél éve visszatért, 27 esztendős Clisjters - aki idén már megnyerte az Australian Opent - először 2003 augusztusában volt világranglista-vezető. A női versenyeket szervező WTA hétfői közlése szerint az idén tornán még nem indult Szávay Ágnes egy helyet rontva a 38., Arn Gréta pedig maradt az 59. A férfi tenisz-világranglistát továbbra is Nadal vezeti, nincs változás az élen.
2011.02.14. 11:30
 
 
Csaknem húsz egészségügyi intézet vezetői posztjaira hirdettek pályázatot
Csaknem húsz egészségügyi intézet, szervezet főigazgatói, igazgatói, illetve gazdasági vezetői posztjaira írt ki pályázatot a nemzeti erőforrás minisztere; a felhívások az Egészségügyi Közlöny legfrissebb számában jelentek meg. Összességében mintegy harminc vezetői állást hirdettek meg. A pályázati határidő minden esetben a Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ internetes oldalán való megjelenést követő 30. nap, a pályázatokat 60 napon belül elbírálják. Az állások az elbírálást követően azonnal betölthetők.
2011.02.14. 11:15
 
 
A védősisak legyen az alapfelszerelés része a síelőknél
A sisak legyen az alapfelszerelés része a síelésre indulóknál - idézte osztrák kutatók javaslatát a BBC hírportálja. Az Innsbrucki Egyetem sporttudományi tanszékének munkatársai megállapították, hogy a síelés közben viselt sisak felnőtteknél 35 százalékkal, a 13 év alatti gyerekeknél pedig 59 százalékkal csökkenti a fejsérülések számát. A kutatók az osztrák símentő szolgálatoktól és a sürgősségi osztályoktól kérték meg a síbalesetekre vonatkozó adatokat. Megállapították, hogy a jelentett balesetek 9-19 százalékában történt fejsérülés.
2011.02.14. 11:00
 
 
Hétfőn hallgatják meg a játékvezetői hármast
Hétfőn délelőtt hallgatják meg azt a három labdarúgó-játékvezetőt, akik a múlt heti észt-bolgár felkészülési mérkőzésen engedély nélkül működtek közre. Vágner László, a magyar szövetség (MLSZ) játékvezetői bizottságának elnöke a Digi Sport csatorna Reggeli Start című műsorában elmondta: főként arra a kérdésre keresik majd a választ, hogy az egyéni akcióban részt vett bírók milyen módon utaztak ki a mérkőzésre, előtte kikkel és miről leveleztek. A vizsgálat eredményét a területileg illetékes futballszövetség fogja felterjeszteni az MLSZ-nek.
2011.02.14. 10:45
 
 
A parlament tavaszi munkarendjének középpontjában az alkotmányozás áll
Az új alkotmány elfogadását nevezi az Országgyűlés 2011. évi tavaszi ülésszaka legfontosabb feladatának a parlamenti munkarendről elfogadott állásfoglalásában a házbizottság, amely három szakaszra osztja a törvényhozás munkáját. A parlament honlapján megtalálható állásfoglalás értelmében az alkotmány szabályozási elveiről szóló határozati javaslat tárgyalása ezen a héten kezdődik el. Az új alaptörvény-javaslatot a március 21-ével kezdődő héten kezdenék el megvitatni a képviselők, a zárószavazás április 18-án lenne.
2011.02.14. 10:45
 
 
A Kellékfeleség a legnépszerűbb film a Valentin-napi hétvégén
Adam Sandler és Jennifer Aniston Kellékfeleség című románca volt a legnépszerűbb produkció a Valentin-napot megelőző mozihétvégén az észak-amerikai felnőttek körében, a kamaszok viszont Justin Bieber koncertfilmjére tódultak. A Kellékfeleség 31 millió dolláros (6,2 milliárd forintos) bevétellel debütált a mozivásznon, a kanadai kamaszsztár, Justin Bieber Never Say Never című zenés portréja pedig - alig valamivel lemaradva - 30,3 millió dollárral (6 milliárd forinttal) foglalta el a toplista második helyét.
2011.02.14. 10:30
 
Vágó István elköszönt a televíziózástól!
Harmincöt év után úgy gondolja Vágó István, hogy ő már többet nem fog televízió képernyőjén szerepelni - tudta meg a Stop.hu.
2011.02.14. 10:12
 
Mi lesz veled Való Világ 4?
A szombati párbajon Olivér maradt alul. Ez egyrészt nem meglepő a párbaj előtti három nap ismeretében, másrészt viszont felvet egy nagy kérdést. Méghozzá azt, hogy Olivér nélkül érdekelni fogja-e a műsor az embereket?
2011.02.14. 10:10
 
 
Több mint háromszáz közlekedési baleset történt a hétvégén
Több mint háromszáz közúti baleset történt a hétvégén az országban, egy halálos kimenetelű volt - közölte a rendőrség hétfőn a honlapján. Pénteken, szombaton és vasárnap a rendőrség összesen 346 közúti közlekedési baleset során intézkedett. Egy baleset egy halálos áldozatot követelt, huszonkilenc súlyos, hatvan pedig könnyű sérüléssel végződött. A többi karambolban személyi sérülés nem történt - olvasható a police.hu oldalon. A közúti ellenőrzések során 225 esetben jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az ORFK tájékoztatott arról is, hogy a hétvégén 135 körözöttet fogtak el a rendőrök, 222 embert tetten értek, 326-ot előállítottak bűncselekmény elkövetésének gyanújával.
2011.02.14. 09:45
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395[1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista