2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Elfogadta az EU a határon átnyúló egészségügyi ellátásra vonatkozó irányelvet
Végérvényesen jóváhagyta az Európai Unió miniszteri Tanácsa hétfőn azt az uniós jogszabályt, amely a határon átnyúló egészségügyi ellátásra vonatkozó betegjogokat határozza meg. A soros magyar EU-elnökség programjában az egészségügyi politikai prioritások között sorolta fel az irányelv mielőbb formális elfogadását. A direktíva annak érdekében ír elő szabályokat, hogy megkönnyítse a határokon átnyúló biztonságos és magas színvonalú egészségügyi ellátáshoz való hozzáférést, valamint támogatja a tagállamok közti együttműködést, "tiszteletben tartva a tagországok nemzeti illetékességét az egészségügyi ellátás megszervezésére és nyújtására".
2011.02.28. 12:15
 
 
Ötven új autót kap a rendőrség
Ötven új, RS Skoda Octavia típusú gépkocsit kap a rendőrség a magyar soros EU-elnökséggel kapcsolatos feladatok ellátására. A kocsikat - amelyek átadása a héten fejeződik be - a végleges szolgálati helyükön, az autópálya-alosztályok egységeinél helyezik el. Az autókat a soros uniós elnökséggel összefüggő rendezvényeknél konkrét feladat ellátására a helyszínre vezénylik, a delegációkat kísérő-felvezető járművek lesznek. Az ötven RS Skoda Octavia mindegyike megkülönböztető jelzéssel ellátott.
2011.02.28. 12:00
 
 
Tüntetők körülzárták a parlamentet Bahreinben
Több száz kormányellenes tüntető körülzárta hétfőn Manámában a bahreini parlament épületét. A tiltakozók élő láncot alkotva megakadályozták, hogy ülést tartson az uralkodó által kinevezett 40 tagból álló felsőház. Két hete rendszerellenes tüntetések kezdődtek a Perzsa-öböl menti arab királyságban, amelynek hatására az országot irányító szunnita dinasztia kénytelen volt engedményeket tenni; szabadon engedtek több bebörtönzött síita ellenzékit. Emellett az uralkodó, Hamad bin Isza al-Kalifa sejk átalakította a kormányt, és a hét végén megbízta fiát, Szalman herceget azzal, hogy folytasson párbeszédet a síita ellenzékkel.
2011.02.28. 12:00
 
 
Nyitrai: kiemelt fontosságú az európai szélessáv elterjesztése
A magyar soros elnökség jogalkotási prioritásai közé tartozik az európai Digitális Menetrendhez igazodva a szélessávú internet-hozzáférések elterjedésének ösztönzése, amelynek egyik fontos eszköze lesz az Európa egészére kiterjedő rádióspektrum-politikai program megalkotása - erről Nyitrai Zsolt infokommunikációért felelős államtitkár beszélt, aki a magyar soros EU-elnökség képviseletében munkaebéden tárgyalt a Brit Kereskedelmi Kamara képviselőivel Brüsszelben. A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium vasárnapi közleménye szerint az államtitkár a soros elnökség prioritásait ismertetve jelezte: Magyarország a távközlés területén is a párbeszéd és a konszenzuskeresés útját járja.
2011.02.28. 11:00
 
Valószínűleg csúszik a szlovák állampolgársági törvény módosítása
Szlovák kormánypárti politikusok hétvégi nyilatkozatai alapján valószínűsíthető, hogy tovább fog csúszni a szlovák állampolgársági törvény márciusra tervezett módosítása. A Robert Fico volt miniszterelnök nevéhez fűződő, tavaly módosított szabályozás szerint elvesztik szlovák állampolgárságukat azok, akik egy másik ország állampolgárságát is megkapják. Az Iveta Radicová vezette új kormány tavaly nyári hatalomra lépésekor ígéretet tett ennek a helyzetnek a megváltoztatására, de a hosszú huza-vona után a néhány hete parlament elé került új módosítást nem sikerült elfogadtatni.
2011.02.28. 10:30
 
 
Oscar-díj: Colin Firth és Natalie Portman a legjobb főszereplők
A király beszéde kapta vasárnap a legjobb filmért járó elismerést a 83. Oscar-díjkiosztó gálán a Los Angeles-i Kodak Színházban. A film további három aranyszobrot kapott: a legjobb férfi főszerepért Colin Firth, a legjobb rendezésért Tom Hooper, a legjobb eredeti forgatókönyvért pedig David Seidler vehette át az Oscar-díjat. A legjobb női főszereplő Natalie Portman lett a Fekete hattyúban nyújtott alakításáért. A közösségi háló alkotógárdája három Oscart könyvelhetett el: a legjobb adaptált forgatókönyv szerzőjeként Aaron Sorkint ismerték el, a legjobb vágásért Angus Wallt és Kirk Baxtert jutalmazták, a legjobb filmzenéért járó díjat pedig Trent Reznor és Atticus Ross vehette át.
2011.02.28. 09:45
 
 
Orbán: számon kell kérni az államadósságért felelős politikusokat
"Az államadósság elleni küzdelmünkben kulcsszerepe lesz annak is, hogy számon kérjük azoknak a politikusoknak a felelősségét, akik ezt az elképesztő adósságot az ország nyakába varrták" - írja hétfői, ezúttal az elszámoltatás témakörében közzétett Facebook-bejegyzésében a miniszterelnök. "Mint törvénytisztelő ember és a jogállam iránt elkötelezett politikus", arra kéri az embereket, adjanak időt az igazságszolgáltatásnak, hogy megnyugtató módon lehessen lezárni a múltat. A megújulás azt is jelenti, hogy Magyarország nem lehet a jövőben olyan következmények nélküli ország, mint az elmúlt nyolc évben volt - rögzíti a közösségi portálon Orbán Viktor.
2011.02.28. 09:00
 
 
Serie A: Inter-siker Genovában
Az Internazionale kétgólos győzelmet aratott a Sampdoria vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának vasárnapi játéknapján. A hazai csapatban Koman Vladimir a 84. percben lépett pályára. Serie A, 27. forduló: Sampdoria-Internazionale 0-2.
2011.02.28. 08:15
 
 
A mágneses tér segítségével tájékozódnak a tengeri teknősök
Az ál-cserepesteknősök nem csupán a Föld mágneses terének erősségét ismerik fel, hanem az erővonalak Földdel bezárt szögét is - derítették ki amerikai biológusok. A két adatból pedig egyfajta mágneses ujjlenyomatot határoznak meg, amely jellemző az egyes régiókra. Így határozzák meg az állatok helyzetüket. A tengeri teknősök egész óceánokat szelnek át. Eddig rejtély volt, miként képesek az állatok vizuális tájékozódási pontok nélkül eljutni céljukig. A kutatók ugyan sejtették, hogy a teknősök a Föld mágneses mezeje alapján tájékozódnak, mivel azonban annak erőssége az Egyenlítőtől a sarkok felé erősen növekszik, úgy hitték, csupán az észak-déli elhelyezkedés meghatározására szolgál.
2011.02.28. 08:00
 
 
Ma döntenek az átlépők nyugdíjvagyonának átvilágításáról
A parlament hétfőn szavaz a Nyugdíjreform és Adósságcsökkentő Alappal, valamint a szabad nyugdíjpénztár-választás lebonyolításával összefüggő törvénymódosításról, amelynek elfogadásával a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (KEHI) feladata lesz az átadás-átvétel ellenőrzése. A hivatal emellett visszamenőlegesen azt is vizsgálhatná, hogy a magánnyugdíjpénztárak miként fektették be korábbi tagságuk vagyonát, illetve milyen kiadásokra fordították a működési költség címén felvett összegeket. Napirendre kerülnek az új alkotmány koncepciójáról szóló határozati javaslathoz benyújtott módosítások is, valamint a médiatörvény és a médiaalkotmány módosítása.
2011.02.28. 07:45
 
 
Elszámolási problémák az Emfesz és a gázszolgáltatók között
Az Emfesz gázkereskedőnek mintegy 400-500 millió forint veszteséget okozhatnak az ügyfeleiket átvevő gázszolgáltatókkal fennálló elszámolási problémák, ezért a társaság a Magyar Energia Hivatalhoz fordul iránymutatásért - írja a Népszava a hétfői számában. Az Emfesztől az új, úgynevezett végső menedékes szolgáltatóhoz kerülő ügyfelek nem mindegyikénél történt meg ugyanis időben a fogyasztásmérő órák leolvasása. Így egyes, korábbi Emfesz-fogyasztókat átvevő gázszolgáltatók becsléssel döntötték el, hogy az ügyfelek mennyi gázt használtak el még az Emfesz és mennyit a saját ügyfeleikként. Az Emfesz egyeztetni kíván azokkal a gáztársaságokkal is, akikhez átszerződtek volt ügyfelei.
2011.02.28. 07:45
 
 
Kadhafi kijelentette, hogy Líbiában marad
Moammer Kadhafi líbiai vezető egy szerb televíziónak kijelentette, hogy Líbiában marad, s a külföldet és az al-Kaidát vádolta a 41 éves uralmát fenyegető lázadásért. A Pink televízió által Kadhafi tripoli irodájában készített interjúban a líbiai vezető elítélte az ENSZ Biztonsági Tanácsát az ellene hozott szankciók miatt. Kadhafi szerint a BT médiajelentések alapján hozta meg határozatát, ami elfogathatatlan, és "ellentmond a józan észnek". Szerinte a BT-nek bizottságot kellett volna küldenie Líbiába az igazság tisztásására, s csak a jelentés elkészülte után kellett volna meghoznia határozatát.
2011.02.28. 07:45
 
 
Líbiában rendőrök helyett civilek járőröznek
Rendőrök helyett civilbe öltözött fegyveres önkéntesek járőröznek az ellenzék ellenőrzése alatt lévő libanoni városok utcáin, és a közelmúltbeli erőszakcselekmények után a helybéliek önszerveződve próbálják visszaterelni az életet a normális kerékvágásba - tapasztalta a helyszínen az MTI Hírcentrumának tudósítói stábja. A szórványos lövöldözések után a civil társadalom összefogott a város dolgainak intézése érdekében, s központi kérdéssé vált a biztonság megszervezése. A fegyverraktárakból felfegyverzett civileknek - akik között nagyon sok a fiatal - pénzt és élelmet gyűjtöttek, cserébe a város vezetői csak egy dolgot várnak tőlük, hogy rend és béke legyen Tobrukban.
2011.02.28. 07:30
 
 
Sarkozy a külpolitikai helyzetre hivatkozva átalakította kormányát
Az arab világ átalakulásával indokolta kormánya átalakítását Nicolas Sarkozy francia államfő vasárnap esti rövid televíziós beszédében, miután a bukott tunéziai rezsimmel kapcsolatokat ápolt külügyminisztere, Michel Alliot-Marie, a délután folyamán benyújtotta lemondását. Külügyminisztere menesztésével az elnök annak a több mint egy hónapja tartó médiabotránynak kívánt véget vetni, amelynek során a francia diplomáciát passzivitással, illetve az arab világ megmozdulásaival szemben kivárással vádolták. Alliot-Marie utóda, Alain Juppé, Bordeaux polgármestere a védelmi tárca éléről kerül a külügyminisztériumi székbe.
2011.02.28. 07:30
 
 
Megérkezett Líbiából a magyarok repülőgépe
Nem sokkal este 8 óra után megérkezett Líbiából az a repülőgép, amely az ott rekedt magyar állampolgárokat hozta haza - jelentette az MTI helyszíni tudósítója Ferihegyről. A Malév-géppel 10 országból 96 utas érkezett, köztük 24 magyar. A visszatérőket Martonyi János külügyminiszter és Hende Csaba honvédelmi miniszter fogadta. A repülőtéren közel 50 újságíró várta a Tripoliból érkező gépet. A külügyminiszter az újságírók előtt külön köszönetet mondott Pintér Sándor belügyminiszternek és Hajdú Jánosnak, a Terrorelhárítási Központ vezetőjének. Külön szólt a tripoli nagykövetség munkatársairól, akik 12 napja az életüket kockáztatják és akik Líbiában maradtak.
2011.02.27. 22:15
 
 
Lemondott a tunéziai miniszterelnök
Mohamed Gannúsi tunéziai miniszterelnök vasárnap a televízióban bejelentette lemondását. A bejelentést megelőzően heves összetűzések voltak Tuniszban az átmeneti kormány ellen tüntetők és a tunéziai rendőrség között, s legalább hárman meghaltak, tucatnyian pedig megsebesültek. Helyi lakosok szerint vasárnapra virradó éjjel lövések is dördültek a fővárosban, s a belváros felett helikopter járőrözött az éjjel, reggelre viszont enyhült a feszültség Tuniszban. Gannúsit a vele szemben állók azzal vádolták, hogy túl közel áll az előző, a tiltakozó mozgalom által megbuktatott kormányhoz. A tunéziai államfő Bedzsi Kaid esz-Szebszi korábbi államminisztert nevezte ki az ország új kormányfőjévé.
2011.02.27. 20:45
 
 
Labdarúgó NB I: pontot vesztett a listavezető Videoton
A listavezető Videoton több mint fél órát emberelőnyben futballozhatott, ennek ellenére csak gól nélküli döntetlent játszott a Vasas otthonában a labdarúgó Monicomp Liga 17. fordulójának vasárnapi mérkőzésén. Eredmény: Vasas-Híd - Videoton FC 0-0. Illovszky Stadion, 2500 néző. Kiállítva: Arnaut (60.). Az első félidőben minkét csapat rendkívül sok technikai hibával futballozott. A fordulást követően nem sokkal nagy lehetőséghez jutott a Videoton, ugyanis Arnautot második sárga lappal kiállította a játékvezető - a fehérváriak azonban nem tudtak élni a lehetőséggel. Az emberhátrányban futballozó hazaiaknak már csak az volt a céljuk, hogy tartsák az eredményt, ez pedig sikerült is nekik.
2011.02.27. 20:15
 
Lemondott a francia külügyminiszter
Benyújtotta lemondását vasárnap a francia külügyminiszter, aki hetek óta támadások kereszttűzében állt, amiért szilveszterkor a már bukófélben lévő tunéziai rezsim egyik befolyásos üzletemberénél töltötte szabadságát. "Annak ellenére, hogy úgy érzem, semmilyen hibát nem követtem el, úgy döntöttem, lemondok Európa-ügyi és külügyminiszteri funkciómról" - írta a köztársasági elnökhöz intézett levelében Michele Alliot-Marie, aki alig három hónapig irányította a francia diplomáciát. Párizst általában számos kritika érte amiatt, hogy a végsőkig támogatta a "jázminos forradalom" által megdöntött rezsimet és nem fogalmazott meg egyértelmű álláspontot az észak-afrikai országok forradalmainak kitörésekor.
2011.02.27. 20:00
 
Párbajtőr, WestEnd GP: Szász Emese ötödik lett
Szász Emese az ötödik helyen végzett a budapesti WestEnd női párbajtőr Grand Prix-n. A tavalyi világbajnokság ezüstérmesének világranglista-vezetőként szombaton még nem kellett pástra lépnie, a rangsor élmezőnyéhez tartozó 15 külföldi vívóval együtt csak a 64-es táblán, vasárnap kapcsolódott be a küzdelmekbe. Első három asszójában nagyon magabiztos volt, szép akciókkal győzte le a román Ana Zdanovschit, a francia Marysa Baradji-Duchene-t és az észt Irina Embrichet. A negyeddöntőben viszont simán kikapott a fegyvernem egyik meghatározó alakjától, az olimpiai és világbajnok francia Laura Flessel-Colovictól.
2011.02.27. 20:00
 
A hatos lottó 8. heti nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 8. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a következő számokat húzták: Nyerőszámok: 13, 21, 23, 26, 34, 43. Nyeremények: 6 találatos szelvény nem volt volt; 5 találatos szelvény 101 darab, nyereménye 174.305 forint; 4 találatos szelvény 3 890 darab, nyereménye 4.525 forint; 3 találatos szelvény 54 174 darab, nyereménye 1.135 forint.
2011.02.27. 19:45
 
 
Depeche Mode: közös lemezt készített Vince Clarke és Martin Gore
Közös lemezt jelentet meg a Depeche Mode (DM) két "őstagja", a zenekart 1980-ban megalapító, de az első lemez után távozott Vince Clarke, valamint a csapatot máig meghatározó Martin Gore; eközben a Mode áprilisban új remix-albumot ad ki. Vince Clarke még tavaly adta hírül, hogy együtt dolgozik egy technós, dance-es anyagon Martin Gore-ral. Az 50 éves Clarke most azt twitterezte saját stúdiójából, hogy csaknem elkészültek a munkával. A billentyűs Vince Clarke 1980-ban Gore-ral, Andrew Fletcherrel és Dave Gahannel alapította a Depeche Mode-ot, amely az elmúlt három évtizedben a világ egyik legnépszerűbb szintipop zenekarává nőtte ki magát.
2011.02.27. 19:07
 
 
Holland bajnokság: Dzsudzsák csapata gólnélküli döntetlent játszott
A Dzsudzsák Balázzsal felálló, éllovas PSV Eindhoven nem bírt a vendég, harmadik helyen álló Ajax Amsterdammal a holland labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának vasárnapi rangadóján. A magyar válogatott futballista végigjátszotta a találkozót, együttese pedig a döntetlen ellenére az élen maradt. A második Twente kikapott az Alkmaar otthonában. Eredmény: PSV Eindhoven-Ajax Amsterdam 0-0, Feyenoord-Groningen 5-1, AZ Alkmaar-Twente Enschede 2-1.
2011.02.27. 19:00
 
 
Este érkezik meg a Líbiában rekedt magyarok gépe Ferihegyre
Nem sokkal délután fél 6 után elindult Líbiából az a repülőgép, amely az ott rekedt magyar állampolgárokat hozza haza - tudta meg az MTI helyszíni tudósítója Ferihegyen. A repülőgépen összesen körülbelül 80-an utaznak, ebből 25-en magyarok, a többiek uniós - leginkább közép-európai - állampolgárok. A gép 17:35-kor szállt fel, és várhatóan este 8 és negyed 9 között érkezik Ferihegyre - mondták el az MTI-nek a Belügyminisztérium, a Miniszterelnökség, a Terrorelhárító Központ, a Malév és a Repülőtéri Biztonsági Szolgálat munkatársai Ferihegyen.
2011.02.27. 18:45
 
 
Megérkezett a Discovery a nemzetközi űrállomásra
Megérkezett a Nemzetközi Űrállomáshoz (ISS) és összekapcsolódott vele a Discovery amerikai űrrepülőgép, amely három évtizedes pályafutásának utolsó, 39. küldetését teljesíti - közölte a NASA amerikai űrügynökség. A floridai Cape Canaveralból csütörtökön felbocsátott Discovery tíz tonna rakományt és hatfős személyzetet vitt magával, hogy 11 napos ottlétük alatt elkezdjék a Föld körüli pályán keringő űrállomás felkészítését az űrsiklóflotta nyugállományba küldése utáni időszakra. A NASA tervei szerint a flotta két másik gépe, az Endeavour és az Atlantis szintén utolsó útjára indul majd az elkövetkező hat hónapban.
2011.02.27. 18:45
 
 
Shakirát kitüntette a Harvard
A Harvard Egyetem alapítványa a 2011 előadója díjjal tüntette ki szombaton Shakira kolumbiai énekesnőt. "Kimagasló kreativitásáért és jótékonykodásáért érdemelte ki" az énekesnő az amerikai egyetem elismerését - hangoztatta a szombati díjátadón S. Allen Counter, az alapítvány igazgatója. Shakira az ünnepségen arra bíztatta az intézmény diákjait, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a fejlődő országokban élő fiatalok jobb oktatásában, képzésben részesüljenek. A Harvard Alapítvány ezt a díját korábban már odaítélte Sharon Stone-nak, Will Smithnek és Herbie Hancocknak is.
2011.02.27. 18:30
 
Felhős idő, 2-7 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint vasárnap a Dunántúlon és a keleti határvidéken tartósan borult marad az ég, másutt több órás napsütés várható. Éjszaka a derült helyeken is többfelé pára, köd, illetve alacsonyszintű felhőzet képződik. Holnap a mainál nagyobb területen lesz tartósan felhős az ég, néhány órás napsütésre leginkább az Északi-középhegység területén számíthatunk. Említést érdemlő csapadék nem várható. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -4, -9 között, de a havas, derült helyeken -10 fok alatt várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 2, 7 fok között valószínű, de a hóval borított helyeken csupán 1 fok körül alakul.
2011.02.27. 18:00
 
Szlovák miniszterelnök-helyettes: nem ideális a szlovák-magyar viszony
A szlovák miniszterelnök-helyettes szerint hisztériamentesek, de nem ideálisak a szlovák-magyar kapcsolatok. "Az a hisztéria, amely itt négy éven keresztül létezett, már a múlté. Azt azonban, hogy ezek a kapcsolatok valamiképpen szívélyesek vagy őszinték lennének, nem lehet elmondani" - jelentette ki Rudolf Chmel a közszolgálati szlovák televízió vasárnapi vitaműsorában. A beszélgetés központi témája a kettős állampolgárságról szóló törvény volt, amelyet a kormánypártoknak nem sikerült elfogadtatniuk a parlamentben. Az emberi jogokért és a kisebbségi ügyekért felelős helyettes kormányfő úgy véli: a kérdést nem csak a koalíción belül, hanem egy szlovák-magyar kétoldalú megállapodással is meg kellene oldani.
2011.02.27. 17:45
 
 
Az erőltetett kedvesség káros az egészségre
Magunknak használunk azzal, ha nem mosolygunk mindenkire kényszeredetten - derítette ki egy amerikai pszichológus. Brent Scott pszichológus az Egyesült Államokban él, ahol a buszsofőröknek főnökeik utasításba adják a kötelező mosolygást. Ezért Scott két hétig figyelte meg a buszvezetőket napi munkájuk során - írja a Die Welt című német lap internetes kiadása. A sofőrök intenzív megfigyelése és kikérdezése után Scott a következő eredményre jutott: azokon a napokon, amikor a sofőröknek nem volt mosolygós kedvük, ennek ellenére mégis vidám arccal köszöntötték az utasokat, este kimerültnek érezték magukat. A buszvezetők kedélyállapota ilyenkor még rosszabbodott is a nap folyamán.
2011.02.27. 16:15
 
 
Mesterházy: a Fidesz a kudarc receptjét követi
Mesterházy Attila, az MSZP elnöke szerint a Fidesz a kudarc receptjét követi, amikor nem egyeztet a strukturális reformok majdani érintettjeivel, nem avatja be őket terveibe és nem kéri ki véleményüket. Mesterházy internetes oldalán vasárnap megjelent bejegyzésében egyben felajánlotta az MSZP tapasztalatait a strukturális átalakítások megtervezéséhez és végigviteléhez. Az ellenzéki párt vezetője a www.mesterhazy.hu oldalon közzétett írásában úgy fogalmazott: újabb hét telt el anélkül, hogy megismerhette volna az ország a kormány reformterveit.
2011.02.27. 15:30
 
 
MSZP: csak 150 ezer munkavállaló jár jól az új bérrendszerrel
A Fidesz olyan bérrendszert alakított ki, amelyben 150 ezer ember jól jár a 3 millió 800 ezer aktív keresőből - mondta Katona Tamás, az MSZP elnökségi tagja az MTI-nek. A politikus felhívta a figyelmet arra, hogy az új adórendszer igazságtalan, mert a döntő többség számára a bérek csökkennek, és egy nagyon szűk körnek nő a bére. Az ellenzéki politikus emlékeztetett rá: a Fidesz korábban azt ígérte, megszünteti a "félszuperbruttót", és ez alapján határozza meg a 16 százalékos egykulcsos adót, ám ezt nem tették meg, "innen kezdve ez nem valós adócsökkentés".
2011.02.27. 15:30
 
 
Arany Málna-díj: Az utolsó léghajlító volt a legrosszabb film 2010-ben
Öt Arany Málna-díjat is elnyert Az utolsó léghajlító című fantázia akciófilm a vasárnap virradóra Los Angelesben megrendezett díjkiosztó gálán, amelyen az elmúlt év legrosszabb filmalkotásait és alakításait díjazták. Az utolsó léghajlító kapta a legrosszabb filmért, a legrosszabb rendezésért és a legrosszabb forgatókönyvért odaítélt díjakat, a benne szereplő Jackson Rathborne pedig elnyerte a legrosszabb férfi mellékszereplőnek járó díjat. A film egy speciális Arany Málnát is kapott 3D-kategóriában. Az Arany Málna-díjakat (rövid angol nevén Razzie-ket) hagyományosan egy nappal az Oscar-gála előtt osztják ki Los Angelesben.
2011.02.27. 14:15
 
 
Kelemen Hunor: az RMDSZ-nek és a Fidesz-KDNP-nek vannak közös érdekei
A Romániai Magyar Demokrata Szövetségnek (RMDSZ) és a Fidesz-KDNP-nek vannak közös érdekei, sokkal több dolog köti össze őket, mint amennyi elválasztja - mondta az MTI kérdésére vasárnap Nagyváradon Kelemen Hunor. A szövetség új elnöke közvetlenül szombat esti megválasztása után jelezte a küldötteknek és az újságíróknak: korrekt kapcsolatokra törekszik majd a magyar kormánnyal, a kormánypártokkal és az ellenzéki erőkkel.Az MTI erre vonatkozó kérdésére vasárnap, a kongresszus befejezése után kifejtette: vannak olyan közös érdekek a nemzetpolitikában, amelyek összefogást tesznek szükségessé.
2011.02.27. 14:00
 
 
Orbán: a nyugdíjrendszer működtetése állami feladat
A nyugdíjrendszer működtetése az állam feladata, amit nem háríthat át az üzleti szférára - jelentette ki Orbán Viktor Facebook-bejegyzésében, amelyben ezúttal a nyugdíj témakörében válaszol a neki feltett kérdésekre. A miniszterelnök szerint sok más területhez hasonlóan a nyugdíj világában is "a feje tetejéről a talpára kell állítani a dolgokat". Megismételte: a nyugdíjcélú befizetésekből nem költhetünk másra, és nyugdíjat nem fizethetünk másból, mint a nyugdíjkasszába beérkező pénzből. Mint fogalmazott, Magyarország egy rossz döntés következtében a bizonytalan útra tévedt, "nyugdíjmegtakarításaink zsetonok lettek a kockázatos pénzügyi spekulációk rulettasztalán.
2011.02.27. 13:00
 
 
Tömegesen menekülnek Líbiából Tunéziába
Több mint 10 ezer ember, többségében egyiptomi menekült el szombaton Líbiából Tunéziába a két ország közötti legnagyobb, rász-dzsedíri határátkelőnél - közölte a tunéziai vörös félhold szervezetének egyik illetékese, humanitárius válságnak nevezve a menekültáradatot és segítséget kérve. Egy hét alatt hozzávetőleg 40 ezren lépték át a határt ennél a határállomásnál, közöttük 15 ezer egyiptomi. "Ez már humanitárius válság, a befogadó helyek túlzsúfoltak, az emberek a szabad ég alatt alszanak, kérem az egész világot, siessen segítségünkre, a világnak segítenie kell Egyiptomot polgárai hazaszállításában" - hangoztatta az illetékes.
2011.02.27. 13:00
 
 
MDF: Bokros korábban vállalta, hogy visszalép EP-mandátumától, ha ezt kérik
Bokros Lajos aláírt egy olyan nyilatkozatot, amely szerint ha őt az MDF visszalépésre kéri EP-képviselőségétől, azt megteszi - mondta Viniczai Tibor, az MDF alelnöke sajtótájékoztatón. Az MDF-es politikus közölte: ő maga, valamint az MDF elnöksége is megpróbálta felvenni Bokros Lajossal a kapcsolatot, azonban az EP-képviselőtől megválasztása óta semmitmondó nyilatkozatok érkeztek. Viniczai szerint Bokros nem önmagát, hanem egy pártot képvisel az Európai Parlamentben. Újságíróknak be is mutatták azt a nyilatkozatot, melyet Bokros aláírt, és melyben vállalja a párt alapszabályában foglaltakat, miszerint ha őt az MDF visszalépésre kéri az EP-képviselőségétől, azt megteszi.
2011.02.27. 12:30
 
 
EU: a felkelés leverése miatt következményekkel számolhat Kadhafi
A líbiai felkelés leverésének következményei lesznek Moammer Kadhafi ezredes és társai számára - figyelmeztetett Catherine Ashton, ismételten az észak-afrikai országban zajló erőszakcselekmények haladéktalan beszüntetésére szólítva fel. Az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője vasárnapi brüsszeli közleményében hangsúlyozta: Kadhafi és a líbiai hatóságok tudják, hogy elfogadhatatlan és botrányos cselekedeteik következményekkel járnak. Ashton üdvözölte, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsa a Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) elé terjesztette a líbiai vérengzések kivizsgálását, s szükségesnek tartotta, hogy a civilek elleni támadások felelőseit elszámoltassák tetteikről.
2011.02.27. 12:30
 
 
Saját háza előtt parkol tankjával egy brit férfi
A saját háza előtt "tankol", pontosabban parkol tankkal egy férfi Nagy-Britanniában szomszédjai bosszúságára. A csendes kisvárosban, Wolvercote-ban lakó férfi 10 ezer fontért (3 millió forintért) vette a járművet - használtan. A brit hadseregé volt, és az 1960-as években használták. A páncélos lánctalpas "jószág" három személyautónyi hosszúságú és óránként 36 kilométeres csúcssebességre képes. Gazdája nem ezzel jár munkába - már csak azért sem, mert nyugdíjas, hadmérnökként dolgozott -, de néha megjáratja "vasszörnyét". Az utcabeliek attól tartanak, hogy tönkreteszi az aszfaltot, emellett félelmetesnek ítélik a jármű látványát - egy kisgyerek meg is kérdezte anyukáját, hogy háborúban áll-e az ország.
2011.02.27. 12:00
 
 
Új-zélandi földrengés: még 50 eltűntet keresnek
Már csak mintegy félszáz eltűntet keresnek az új-zélandi Christchurchben a hét eleji földrengésben leomlott házak romjai alatt - közölték a helyi hatóságok vasárnap, egyúttal 147-re módosították a katasztrófa halálos áldozatainak számát. A korábbi, szombaton közzétett mérleg szerint még nagyjából kétszáz volt az eltűntként nyilvántartottak száma és 144 a halálos áldozatoké. Az új-zélandi nagyvárosban a hét végén szabadtéri miséken emlékeztek meg az áldozatokról, miután számos templom is használhatatlanná vált a természeti csapásban.
2011.02.27. 11:45
 
 
NBA: Washingtonban is nyert a Dallas
A Washingtonban is nyerni tudó Dallas Mavericks utóbbi 16 mérkőzéséből 15-ödször hagyta el győztesen a pályát az NBA szombati játéknapján. Eredmények: Detroit Pistons-Utah Jazz 120-116, Washington Wizards-Dallas Mavericks 99-105, Memphis Grizzlies-Sacramento Kings 120-92, Houston Rockets-New Jersey Nets 123-108, Milwaukee Bucks-Chicago Bulls 75-83, Los Angeles Clippers-Boston Celtics 92-99.
2011.02.27. 11:30
 
 
Márciustól 200 milliárd gazdaságfejlesztési forrásra lehet pályázni
Március elsejétől mintegy 200 milliárd forintos keretre lehet beadni újabb gazdaságfejlesztési pályázatokat vállalkozásfejlesztésre, kutatás-fejlesztésre és az üzleti környezet javítására, ebből 100 milliárd forint kifejezetten mikro-, kis- és középvállalkozásoknak szól - mondta Siba Ignác, a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) Gazdasági Operatív Program (GOP) főigazgatója az MTI-nek. Májusban pedig várhatóan további 60 milliárd forint keretet hirdetnek meg kutatás-fejlesztésre, 30 milliárd forintot vállalkozásfejlesztésre, és 46 milliárd forintot az üzleti környezet javítására.
2011.02.27. 11:30
 
Pekingben a rendőrség megakadályozta a "jázminos sétákat"
A rendőrség különleges alakulata, egyenruhások és civilek - helyenként ötletes megoldásokkal - előzték meg az emberek esetleges csoportosulását Pekingben és Sanghajban vasárnap, amikorra ismeretlen szervezők az interneten újabb "jázminos sétára" hívták a kínaiakat. A fővárosi Vangfucsing sétáló utcába, a McDonald's étterme elé szólt az online meghívó, ide azonban nem lehetett gépkocsival behajtani, még azon az egy háztömbnyi szakaszon sem, ahol általában engedélyezett a gépkocsi forgalom. Szemmel látható volt a rendőrök nagyszámú jelenléte, a gyanús embereket és a külföldieket is igazoltatták.
2011.02.27. 11:15
 
 
Balogh: fel kell gyorsítani a közmédia tartalmainak internetes elérhetőségét
Minél előbb elérhetőnek kell lennie a közmédia tartalmainak interneten - mondta a Közszolgálati Közalapítvány Kuratóriumának elnöke szombaton Bécsben az MTI-nek. Fel kell gyorsítani azt a folyamatot, hogy szélessávú interneten a rádió, a televízió és a távirati iroda információi egyaránt elérhetőek legyenek a határon túli és a szórványban élő magyarok számára - mondta Balogh László. A kuratórium elnöke az Ausztriai Magyarok Gazdasági Érdekközössége (Kaláka-Club) meghívására tartott előadást a médiatörvényről mintegy ötven érdeklődő előtt. A hallgatóság kérdésére elmondta, a jelenlegi elképzelések szerint a jövőben egy műholdra helyeznék át mind a négy közszolgálati tévécsatorna adását.
2011.02.27. 11:00
 
 
Az ír miniszterelnök elismerte pártja vereségét
A leköszönő ír miniszterelnök elismerte szombat este, hogy pártja, kormányzó Fianna Fáil (FF) súlyos vereséget szenvedett a pénteki parlamenti választáson. "Demokratákként elismerjük az eredményeket. Ez egy nagyon nehéz nap a párt számára" - mondta az RTE közszolgálati tévében Brian Cowen miniszterelnök. Az összes, 43 választókerületben leadott voksok alapján az ellenzéki Fine Gael (FG) párt nyerte meg a parlamenti választást a szavazatok 36,1 százalékával. Valószínű koalíciós partnere, a Munkáspárt lett a második, a voksok 19 százalékával, míg a 14 éve hatalmon lévő Fianna Fáil harmadiknak futott be, a voksok mindössze 17 százalékával.
2011.02.27. 10:45
 
 
Primera División: a Real Madrid csak döntetlent játszott a Deportivo ellen
A címvédő és listavezető Barcelonát üldöző Real Madrid 0-0-t játszott a Deportivo La Coruna vendégeként a spanyol labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának szombati játéknapján. Eredmények: Deportivo La Coruna-Real Madrid 0-0. Real Mallorca-FC Barcelona 0-3. Gól: Messi (38.), Villa (57.), Pedro (66.) Atlético Madrid-Sevilla 2-2, Espanyol-Real Sociedad 4-1, Sporting Gijón-Real Zaragoza 0-0.
2011.02.27. 10:45
 
 
Emelkedett a BUX a héten, de a részvények vegyesen mozogtak
Emelkedett a Budapesti Értéktőzsde részvényindexe a múlt héten annak ellenére, hogy az európai és az amerikai piacok is estek az észak-afrikai országokban kialakult politikai feszültség hatására. A BUX 23.046,76 ponton zárt pénteken, 533,02 ponttal, 2,37 százalékkal magasabban az előző heti záró áránál. A vezető részvények ugyanakkor vegyesen mozogtak, az indexet elsősorban az olajár emelkedése miatt dráguló Mol húzta fölfelé. A forgalom továbbra is alacsony maradt, bár az előző hét 57,35 milliárd forintos forgalmánál magasabb értékben, 83,2 milliárd forint értékben születtek üzletek a részvénypiacon.
2011.02.27. 10:30
 
Újabb összecsapások a tunéziai fővárosban, 3 halott
Újabb összecsapásokra került sor szombat éjjel Tuniszban az átmeneti kormány ellen tüntetők és a tunéziai rendőrség között; az összetűzéseknek legalább három halálos áldozata és tucatnyi sebesültje van - közölték a hatóságok. Helyi lakosok szerint éjfél után lövések is dördültek Tuniszban, s a főváros felett helikopter járőrözött az éjjel. A belügyminisztérium arról számolt be, hogy több mint száz embert vettek őrizetbe gyújtogatás és súlyos károkozás miatt.
2011.02.27. 10:15
 
 
Ellopták a biciklizésre buzdító polgármester biciklijét
Ellopták egy amerikai nagyváros biciklizésre buzdító polgármesterének a biciklijét, pontosabban a felesége kerékpárját. A kétmillió lakosú Seattle első embere ugyanis neje kerékpárját vette kölcsön azon a napon, amikor ellopták járművét a városháza garázsából. Saját biciklije is volt, de azt nem sokkal korábban eladományozta. "Igaz, hogy kerékpározni nógatom az embereket, de ezt nem úgy értem, hogy elvigyék a feleségem biciklijét" - írta internetes bejegyzésében a polgármester.
2011.02.27. 09:15
 
 
Iskolái javára gyűjt ma a katolikus egyház országszerte
A katolikus iskolák javára gyűjtenek ma Magyarország katolikus templomaiban. Az adakozás évről évre segíti a 187 oktatási-nevelési intézmény 357 tagintézményét. A teljes magyar közoktatáson belül a katolikus intézmények aránya mintegy 4 százalék. Az idei tanévben 78 óvodát, 117 általános iskolát, 59 gimnáziumot, 16 szakiskolát, 23 szakközépiskolát, 50 kollégiumot és 14 alapfokú művészetoktatási iskolát tart fenn a 14 egyházmegye, a 26 szerzetesrend és 5 egyéb egyházi szervezet. A katolikus oktatási rendszer több intézménye nyújt speciális képzést: 1904 tanuló kap sajátos nevelési igényű, 1187 diák gyógypedagógiai képzést, 1545-en pedig kisebbségi oktatást nyújtó katolikus intézménybe járnak.
2011.02.27. 08:45
 
 
Átmeneti kormányt alakított Kadhafi ellenzéke Líbia keleti részén
Átmeneti kormányt alakított Moammer el-Kadhafi líbiai elnök ellenzéke az ország keleti részén fekvő, a tüntetők kezén lévő Bengázi városban, és az ideiglenes kabinetet azonnal támogatásáról biztosította Líbia washingtoni nagykövete és ENSZ-beli hivatalos képviselője. Az átmeneti kormány megalakulását Dzsalil volt líbiai igazságügyi miniszter jelentette be a Kurina című, Bengáziban kiadott újság internetes felületén szombaton késő este megjelent nyilatkozatában. A volt tárcavezető közölte, hogy az átmeneti kormány "a keleti térség átmeneti vezetőinek" találkozója alkalmával alakult meg Bengáziban, s összetételét vasárnap hozzák nyilvánosságra a Kadhafi elleni lázadás kiindulópontjául szolgáló kikötővárosban.
2011.02.27. 08:45
 
A Luxor 8. heti nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 8. heti Luxor-számsorsolás nyerőszámai a következők: E hétre érvényes határszám: 32. A nyerőszámok húzási sorrendben: 58, 5, 21, 52, 75, 44, 4, 40, 7, 32, 38, 16, 43, 23, 12, 74, 13, 48, 34, 66, 42, 37, 24, 62, 17, 45, 6, 49, 28, 1, 15, 63, 31, 9, 67, 19, 41, 55, 36, 14, 8, 65, 56, 27, 39, 70, 18. Az Első képet a 12 kisorsolt nyerőszám után érték el. Az Első keretet a 35 kisorsolt nyerőszám után érték el. A Luxort a 47 kisorsolt nyerőszám után érték el. A nyeremények nyerőosztályonkénti darabszáma és nettó nyereményösszege: Luxor telitalálat: 2 db, 3.479.865 forint. Első keret: 1 db, 994.245 forint. Első kép: 2 db, 372.845 forint. Keret: 159 db, 12.505 forint. Kép: 13.755 db, 815 forint. A következő heti számsorsolás határszáma: 33.
2011.02.26. 22:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381[1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista