2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Tőkés László: folytatódjon a nemzetegyesítési folyamat
Tőkés László szerint az alkotmányozáson keresztül tovább kell folytatni a nemzetegyesítési folyamatot. Az Európai Parlament alelnöke erről azután nyilatkozott, hogy megbeszélést folytatott Schmitt Pál köztársasági elnökkel pénteken a Sándor-palotában. A politikus fontosnak tartja, hogy az új alkotmány alapvetések fejezetében várhatóan az szerepel majd, hogy egységes magyar nemzet van, és az állam nemcsak felelősséget érez, ahogy az most az alaptörvényben szerepel, hanem felelősséget is visel a határon túl élő magyar nemzetiségűek iránt. Tőkés László hangsúlyozta: ennek jegyében magyarországi szavazati jogot kellene biztosítani a határon túli magyaroknak. Mint mondta: ebben egyetértettek Schmitt Pállal.
2011.03.25. 13:10
 
 
Kerékpározással kezdődött a környezetvédelmi EU-miniszterek találkozója
Közös budapesti kerékpározással indult pénteken az uniós környezetvédelmi miniszterek kétnapos informális találkozója, többen a világhírű magyar találmánnyal, a lánc nélküli biciklivel tették meg a távot. A tárcavezetői menet az egyik margitszigeti hoteltől, a delegációk szállásától indult. Csaknem valamennyi miniszter részt vett a közös kerekezésen, és kíséretükből is sokan csatlakoztak. A több mint 50 fős csoportban civil szervezetek képviselői is ott voltak, például László János, a Magyar Kerékpárosklub elnöke.
2011.03.25. 12:40
 
 
Jégkorong ob I, döntő: emlékezés ifj. Ocskay Gáborra
A két éve elhunyt ifj. Ocskay Gáborra emlékeznek majd a jégkorong ob I döntőjének harmadik mérkőzése, a 18 órakor kezdődő Dunaújváros-Fehérvár összecsapás előtt. A hazaiak tájékoztatása szerint az újvárosi jégcsarnoknak a kézilabdapálya felőli bejáratánál kifüggesztett Ocskay-kép előtt helyezhetik el gyertyáikat, mécseseiket a meccsre kilátogatók. A találkozó egyperces néma megemlékezéssel kezdődik. Ifj. Ocskay Gábor, a Fehérvár és a válogatott csatára napra pontosan két éve hunyt el. A mostani fináléban a címvédő Volán összesítésben 2-0-ra vezet a Dab.Docler ellen.
2011.03.25. 12:40
 
 
Félezer magyar honvéd tért haza Afganisztánból és Koszovóból
Mintegy félezer magyar honvéd tért haza afganisztáni és koszovói fél éves békefenntartó missziójából; az egységek visszafogadó ünnepségét pénteken tartották Hódmezővásárhelyen. A hazatért honvédek a nemzet érdekében vállalták a munkát és az ezzel járó veszélyt, ott, ahová Magyarország segítséget akart küldeni - mondta Hende Csaba honvédelmi miniszter ünnepi beszédében. Hozzátette: a katonák azért dolgoztak, hogy a világ, benne Afganisztán és Koszovó jobb hely legyen, mint korábban volt, s ezzel biztonságosabbá váljon Magyarország helyzete is.
2011.03.25. 12:40
 
 
A római városok szerkezete, működése ismerhető meg az ókori feliratokból
Az ókori latin nyelvű feliratok szövegéből következtetni lehet a római kori városok szerkezetére, közigazgatására, középületeire, lakosaik összetételére és hitvilágára - mondta az MTI-nek Borhy László, az ELTE tanszékvezető egyetemi tanára, aki Brigetio feliratos köveiről tartott előadásokat Spanyolországban a Zaragozai Egyetem meghívására. A 15-20 ezres lakosú Brigetio (mai Szőny) valószínűleg Severus Septimus uralkodása alatt, a II. század végén, a III. század elején kapott városi jogokat. A település három részből állt: a 6000 légióst befogadó katonai táborból, a katonák családtagjai és a légiót kiszolgáló iparosok, kereskedők lakta táborvárosból, valamint a néhány kilométerre odébb lévő polgárvárosból.
2011.03.25. 12:30
 
 
Az óraátállítás 6 milliárd forinttal csökkenti az áramszámlát
Vasárnap hajnalban egy órával előrébb kell állítani az órát. Évente mintegy hatmilliárd forint megtakarítást jelent a nyári időszámítás, mert ezzel mintegy 120 gigawattórával kevesebb áramot kell felhasználni - közölte ennek kapcsán a Mavir Magyar Villamosenergia-ipari Átviteli Rendszerirányító ZRt. Ez az ország egy napi fogyasztása. Magyarországon 1980-ban vezették be a nyári időszámítást, és egy 1996-ban született kormányrendelet intézkedett arról, hogy az minden évben március utolsó vasárnapjától október utolsó vasárnapjáig tartson. Minél jobban egybeesik a lakosság szokásos ébrenléti ideje - a reggel 7 és este 10 óra közötti időszak - a természetes nappali világosság idejével, annál kevesebb áramot kell használni.
2011.03.25. 12:20
 
 
Vérvizsgálattal keresik a depressziós betegeket
Rövidesen egyszerű vérvizsgálattal dönthetik el az orvosok, hogy páciensük depressziós-e. A módszerrel meghatározhatják azt is, hogy hatásosak-e a betegnél az antidepresszánsok vagy változtatni kell a kezelésen.
2011.03.25. 12:13
 
 
A romagyilkosságok vádlottai szélsőséges nézeteket vallottak
A vádirat szerint a romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi kifejezett ellenszenvvel vélekedett a romákról, közülük ketten szélsőséges nézeteket valló csoportosulások tagjai voltak, vonzódtak a fegyverekhez, így támadásaikat a személyes indíttatás és a romák közötti félelemkeltés motiválta. A hat halálos áldozatot követelő támadássorozattal vádolt, előzetes letartóztatásban lévő férfiak pénteken kezdődött büntetőperében a Pest Megyei Bíróságon az ügyész által ismertetett vádirat szerint a vádlottak úgy vélték, az igazságszolgáltatás nem tölti be megfelelően feladatát a cigány származású elkövetőkkel szemben.
2011.03.25. 12:10
 
 
Mianmarban sok halottja van a földrengésnek, több száz ház megsemmisült
Hatvannál is több halottja és száz sérültje van a Mianmar északkeleti részén csütörtökön történt 6,8-es erősségű földrengésnek - írta a helyi sajtó. A halálos áldozatok száma óráról órára növekszik - közölte a hatóságok képviselője, hozzátéve, hogy a rengés epicentrumában mintegy 300 épület semmisült meg. Az állami rádió beszámolója szerint 14 buddhista kolostor és kilenc kormányzati épület is súlyosan megrongálódott. A földrengés epicentruma Mianmar thaiföldi és laoszi határvidékén, hipocentruma pedig 10 kilométeres mélységben volt. Szakértők szerint a térségbeli szeizmikus helyzet a március 11-i nagy japáni földrengés következménye.
2011.03.25. 12:00
 
 
Háromszázezer fölött jár a YouTube-on az első magyar websorozat nézettsége
Már több mint háromszázezren töltötték le Horgas Ádámnak kifejezetten a világhálóra készült első magyar thriller websorozatát, amelynek utolsó epizódja a napokban került fel a YouTube közösségi videomegosztó portálra. A MAB című 16-részes sorozat főszerepeit Botos Éva, Hirtling István és Almási Sándor alakítja. A történet egy bérházban játszódik, ahol egyetlen éjszaka leforgása alatt mindenki meghal. A kiérkező rendőrök az elhunytakon semmiféle külsérelmi nyomot nem találnak.
2011.03.25. 11:50
 
Öngyilkos lett egy fogvatartott a tököli börtönben
Öngyilkos lett egy 20 éves fogvatartott a tököli börtönben csütörtök este - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnokságának (BvOP) sajtóirodája pénteken az MTI-vel. Közleményük szerint a rablás miatt jogerősen elítélt férfi a zárkájában akasztotta fel magát. Újraélesztését azonnal megkezdték, de a férfi életét nem tudták megmenteni. Mint írták, a helyszíni szemle során a rendőrség elsődlegesen kizárta az idegenkezűséget. A börtön vezetése megtette a szükséges intézkedéseket - tették hozzá. Az elsődleges vizsgálatok alapján a szolgálatban lévő körletfelügyelő az előírt ellenőrzési feladatait szabályosan végrehajtotta - hangsúlyozta a BvOP.
2011.03.25. 11:10
 
 
Folytatódott a születésszám csökkenése, nőtt a halálozások száma
A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) előzetes adatai szerint folytatódott a születésszám csökkenése és emelkedett a halálozások száma az elmúlt egy év alatt. Tavaly szeptember óta egyre többen kötnek házasságot. A KSH pénteki, az MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint 2011 első hónapjában 7572 gyermek született, 5,1 százalékkal - vagyis 408 csecsemővel - kevesebb, mint egy évvel korábban. A halálozások száma 11.740 volt, ez 2,2 százalékos emelkedést jelent a tavaly év eleji adatokhoz képest. A születésszám jelentős csökkenése és a halálozások emelkedő irányzata következtében a természetes fogyás üteme növekedett, a tavaly januári 3503-mal szemben 2011 első hónapjában 4168 volt.
2011.03.25. 10:30
 
 
Rohamosan nő az okostelefont használók száma
Egy év múlva az okostelefont használók aránya már meghaladja az egyharmadot, s innentől kezdve felgyorsul és megállíthatatlan lesz az átállás a magyar piacon is - derül ki a Xallis Consulting legfrissebb, februári kutatásából. Az ezer fős, országos, 14 év feletti lakosságot megkérdező reprezentatív kutatás szerint az emberek 20 százaléka válaszolta azt, hogy okostelefont használ, 3 százalék bizonytalan, hogy telefonja minek minősül. Az elemzés szerint már most megfigyelhetőek úgynevezett fogyasztói szupercsoportok, amelyek a többieknél korábban váltanak az új technológiára, így okostelefonra is.
2011.03.25. 09:30
 
 
Megkezdődött a romagyilkosságok büntetőtárgyalása
Megkezdődött a büntetőtárgyalás: golyóálló mellénnyel felszerelt kommandósok kísérték a Pest Megyei Bíróság budapesti, Thököly úti épületébe a romák elleni, hat halálos áldozatot követelő támadássorozattal vádolt négy férfit a péntek délelőtt kezdődő büntetőtárgyalásukra - jelentette az MTI tudósítója a helyszínről. A rendőrség már kora reggel forgalomkorlátozásokat vezetett be a környéken, és a bíróság hátsó bejáratához vezető utat lezárta. Az ottani parkolót a rendőrök szintén lezárták, a bíróság épülete körül egyenruhás rendőrök állnak. A négy, Hajdú-Bihar megyei férfi előzetes letartóztatásról 2009. augusztus 23-án, a Pest Megyei Bíróság budapesti, Thököly úti épületében működő Budakörnyéki Bíróság döntött, hasonló biztonsági intézkedések mellett.
2011.03.25. 09:30
 
 
A sugárzó víz miatt leállították a munkát Fukusima két reaktorblokkjában
Leállították a helyreállítási munkálatokat pénteken a fukusimai egyes számú atomerőmű két reaktorblokkjában a víz radioaktivitásának rendkívül magas szintje miatt. Az erőművet működtető áramtermelő vállalat, a Tokyo Electric Power Co. (TEPCO) közölte, hogy az egyes és a kettes reaktort körülvevő épület földszintjén találtak erősen radioaktív vizet. A rendkívül magas, a megengedett értéket tízezerszeresen meghaladó sugárzás miatt csütörtökön a hármas reaktorblokk turbinatermének alsó szintjén kellett megszakítani a munkát.
2011.03.25. 09:20
 
BUX: +0,29 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 66,50 pontos emelkedéssel, 22.907,38 ponton nyitott pénteken. A legutóbbi, csütörtöki záró értékéhez képest 0,29 százalékkal erősödött.
2011.03.25. 09:10
 
Férfi kézilabda BL: magabiztos Schaffhausen-győzelem
A Schaffhausen meglepetésre ötgólos előnyt szerzett a Montpellier-vel szemben a férfi kézilabda Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében. A csütörtöki játéknap másik mérkőzésén - az európai szövetség honlapja szerint - a Hamburg hattal verte a Valladolidot. BL-nyolcaddöntő első mérkőzések: Schaffhausen (svájci)-Montpellier (francia) 31-26 (17-11), Hamburg (német)-Valladolid (spanyol) 28-22 (11-15).
2011.03.25. 09:00
 
 
F1, Ausztrál Nagydíj: Buttoné a legjobb idő a két szabadedzés alapján
Az előző két évben Melbourne-ben diadalmaskodó brit Jenson Button autózta a legjobb időt 62. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság első futama, az Ausztrál Nagydíj pénteki két szabadedzésén. A McLaren pilótája mögött csapattársa, Lewis Hamilton lett a második, míg a harmadik helyen Fernando Alonso (Ferrari) végzett. Mindhárman a második tréningen érték el legjobb idejüket.
2011.03.25. 09:00
 
Priskin kölcsönben a feljutásért harcoló Swansea Citynél
A Premier League-be való feljutásért versenyben lévő másodosztályú walesi Swansea Cityhez került kölcsönbe a szintén másodosztályú Ipswich Townból Priskin Tamás, a magyar válogatott csatára - adta hírül csütörtök este a brit skysports.com. A megállapodás - amelyet röviddel azelőtt sikerült nyélbe ütni, hogy délután öt órakor lejárt a labdarúgók kölcsönadására nyitva álló határidő - az angol másodosztályban hátralévő nyolc fordulóra szól.
2011.03.25. 07:50
 
 
Eltemették Elizabeth Taylort
Szűk körű szertartáson helyi idő szerint csütörtök délután a Los Angeles melletti Glendale-ben eltemették Elizabeth Taylor hollywoodi dívát. A színésznőt, akit szerdán, 79 évesen ért a halál egy Los Angeles-i kórházban, a Forest Lawn emlékparkban helyezték végső nyugalomra. A Los Angelestől 13 kilométerre északra fekvő emlékparkban olyan hírességek nyugszanak, mint Walt Disney, Humphrey Bogart vagy Elizabeth Taylor egykori jó barátja, a két éve elhunyt Michael Jackson. A temetésen csak a családtagok és a legközelebbi barátok voltak jelen, az alig egyórás szertartáshoz - amelyen a fiatal ír színész, Colin Farrell, valamint az elhunyt híresség fia, lánya és unokája szavalt verset - nem engedték oda a sajtó képviselőit.
2011.03.25. 07:50
 
 
Elfogadták az EU-kormányfők az újabb pénzügyi stabilitási csomagot
Jóváhagyták elvi szinten az európai uniós tagországok állam- és kormányfői csütörtök éjjel azt az újabb intézkedéscsomagot, amelynek célja az euróövezet pénzügyi stabilitásának növelése, az uniós versenyképesség javítása és a gazdasági koordináció további fokozása. Mint Herman Van Rompuy, a kormányfői tanács elnöke és José Manuel Durao Barroso európai bizottsági elnök közös brüsszeli sajtótájékoztatójukon bejelentették, a csomag tartalmazza az úgynevezett versenyképességi paktumot, hat jogszabály tervezetét (amelyet az Európai Parlamenttel még egyeztetni kell), az állandó euróstabilitási mechanizmus létrehozását 2013-tól, valamint az addig érvényben lévő ideiglenes mechanizmus hitelezési kapacitásának növelését.
2011.03.25. 07:40
 
 
Ma kezdődik a romák elleni támadássorozattal vádolt négy férfi pere
Hatalmas sajtóérdeklődés és kiemelt biztonsági intézkedések közepette ma a vádirat ismertetésével kezdődik a romák elleni támadásokkal vádolt négy férfi büntetőpere Budapesten, a Pest Megyei Bíróságon. Előre kitervelten, aljas indokból, több emberen, részben sok ember életét veszélyeztetve, részben 14. életévét be nem töltött személy ellen elkövetett emberölés bűntettével és más bűncselekményekkel vádolják őket. A négy vádlott 2008-ban és 2009-ben kilenc helyszínen támadott meg romákat, összesen 78 lövést adtak le, hét helyszínen összesen tizenegy Molotov-koktélt hajítottak el. A bűncselekményekben a hat halálos áldozaton kívül öten életveszélyesen megsérültek; 55 ember testi épségét veszélyeztették.
2011.03.25. 07:30
 
 
Átveheti a NATO a líbiai légi műveletek irányítását
Diplomaták szerint elvi megállapodás született a NATO-országok között arról, hogy az atlanti szövetség hétfőn vagy kedden átveszi a több ország által folytatott líbiai katonai akciók - alapvetően légi műveletek - irányítását. A hír brüsszeli forrásokból vált ismertté csütörtök este, miután Törökország - Ahmet Davatoglu külügyminiszternek a török televízióban elhangzott bejelentése szerint is - feladta eddigi ellenállását a NATO szerepvállalását illetően. Hivatalos NATO-megerősítés még nem hangzott el, a tagállamok brüsszeli NATO-nagyköveteiből álltó Észak-atlanti Tanács ülése csütörtök este is folytatódott.
2011.03.24. 22:00
 
Hat eurózónán kívüli ország csatlakozik a versenyképességi paktumhoz
Tízből hat olyan európai uniós tagállam csatlakozik az euróövezet versenyképességi paktumához, amely nem tagja a közös pénzt használó zónának - jelentette be Herman Van Rompuy, az EU-tagországok állam- és kormányfői tanácsának elnöke a vezetése alatt álló fórum brüsszeli tanácskozása közben, csütörtök este.
2011.03.24. 21:50
 
 
A vád szerint aprólékos terv alapján, hidegvérrel követték el a romagyilkosságokat
Az ügyészség szerint részletes, aprólékosan kidolgozott forgatókönyv alapján követték el a vádlottak a romák elleni támadássorozatot, hidegvérrel, minden eshetőségre felkészülve, kezdetben félelem- és zavarkeltés céljából, majd kimondottan gyilkossági szándékkal, közelről leadott lövésekkel. A büntetőper tárgyalása pénteken kezdődik meg a Pest Megyei Bíróságon. Az MTI birtokába jutott vádiratban az olvasható, hogy az első-, a másod- és a harmadrendű vádlott olyan településeket választott célpontul, amelyeken korábban a híradások szerint konfliktus alakult ki romák és nem romák között, és különös figyelemmel kísérték az interneten a "cigánybűnözés" kategóriába sorolt erőszakos cselekményeket.
2011.03.24. 21:40
 
 
Sakk egyéni Eb: Polgár és Balogh nyert
A négy magyar közül Polgár Judit és Balogh Csaba nyert a franciaországi Aix-les-Bains-ben zajló egyéni sakk Európa-bajnokság csütörtöki, harmadik fordulójában. A viadal honlapja és a szervezők tájékoztatása szerint Rapport Richárd remizett, míg Antal Gergely kikapott. Polgárnak és Baloghnak így 2,5-2,5, Rapportnak 2, míg Antalnak 1,5 pontja van. Eredmények: Nils Grandelius (svéd)-Polgár Judit 0-1 Ivan Gyenyiszov (orosz)-Balogh Csaba 0-1 Ivan Cseparinov (bolgár)-Rapport Richárd döntetlen Viktor Bologan (moldovai)-Antal Gergely 1-0. A 11 fordulós viadalt követően 23 sakkozó utazhat az augusztusi Világkupára.
2011.03.24. 21:30
 
 
Magyar-holland: tiszteli a magyar csapatot, de győzni szeretne a holland együttes
Tiszteli a magyar csapatot, de győzni szeretne a péntek esti labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőn Bert van Marwijk, a világbajnoki ezüstérmes holland együttes szövetségi kapitánya. A szakvezető a csütörtöki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, mindig is tisztában volt azzal, hogy a magyar egy futballnemzet, még azzal együtt is, ha az elmúlt évtizedekben a komoly eredmények elmaradtak. "Riválisunk a legutóbbi három Eb-selejtezőjén nyert, ezért biztos vagyok benne, hogy meg fog izzasztani minket. Mi azonban magabiztosak vagyunk, eddig is minden mérkőzést meg akartunk nyerni" - mondta Van Marwijk.
2011.03.24. 21:10
 
 
Két év fogházbüntetésre ítélték Geréb Ágnest
Két év letöltendő fogházbüntetésre ítélte, továbbá öt évre eltiltotta a szülész-nőgyógyászi és a szülésznői tevékenység gyakorlásától Geréb Ágnest csütörtökön első fokon a Fővárosi Bíróság (FB). A döntés szerint a szabadságvesztés kiszabása az elrettentés mellett azért is indokolt, mert a vádlottat már korábban is eltiltották a foglalkozásától, ám ő ennek ellenére folytatta tevékenységét. Geréb Ágnes a felmentését kérte, míg az ügyész azt kezdeményezte: a bíróság szabja ki a szabadságvesztés teljes időtartamának letöltését.
2011.03.24. 21:10
 
A KENÓ március 24-ei nyerőszámai
A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a március 24-ei KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 2, 5, 6, 12, 21, 24, 27, 41, 44, 48, 53, 59, 61, 62, 65, 67, 68, 71, 73, 77.
2011.03.24. 20:40
 
A világ leghosszabb filmje: 240 órás sci-fit mutatnak be Finnországban
A világ minden bizonnyal leghosszabb - 240 órás - filmjét láthatják érdeklődők egy finn modern művészeti fesztiválon, amely vállalta, hogy bemutatja a dán alkotást. A Modern Times Forever (Örökké modern idők) című alkotás a dán Superflex műhely munkája, egy soha véget nem érő sci-fi, amelyet egy épület romjai között forgattak. Az egyedülálló film vetítése szerdán kezdődött és tíz napig tart Helsinki egyik terén, egy 40 négyzetméteres kijelzőn. A történet az emberiség kihalása után játszódik, a nézők az épület haldoklását követhetik nyomon az alkotásban. A gyorsított felvételen az látható, ahogy a természet erői végeznek az épülettel, amely egyébiránt a Stora Enso vállalat székhelye, Alvar Aalto finn építész munkája.
2011.03.24. 20:40
 
 
Két magyar vízilabdázó doppingolt
Két vízilabdázónál is pozitív eredményt hozott a Magyar Antidopping Csoport (MACS) által elvégzett ellenőrzés - tudatta Török László, a hazai sportági szövetség sajtófőnöke az MTI-vel csütörtök este. A MACS szakemberei az OB I-es férfibajnokság egyik alsóházi mérkőzése, a március 4-i OSC - Újpest összecsapás alkalmával hajtották végre a mintavételt. "A vizsgálat két sportolónál is pozitív eredményt hozott. A neveket ugyan - személyiségi okok miatt - egyelőre nem hozták nyilvánosságra, a Magyar Vízilabda Szövetség azonban megindította a fegyelmi eljárást" - mondta a sajtófőnök.
2011.03.24. 20:30
 
 
Mesterházy: Wittner Mária kérjen bocsánatot
Bocsánatkérésre szólítja fel az MSZP elnöke a fideszes Wittner Máriát. Mesterházy Attila az MTI-nek azt mondta: védhetetlenek és elfogadhatatlanok Wittner Máriának az Országgyűlésben csütörtökön elmondott szavai. A fideszes képviselő Novák Előd felszólalására reagálva - amelyben a jobbikos politikus arról beszélt, hogy Horn Gyuláék komolyabban vették a nemzeti együttműködést, mint a jelenlegi kormánypártok - hóhérnak nevezte a volt szocialista kormányfőt, majd úgy folytatta: "most pontosan a miniszterelnökünknek a jóvoltából, az önök, az én adómból és mindenki adójából, de emberségből, már három éve ott kezelik és ott vergődik a Honvéd Kórházban, mert képtelen meghalni."
2011.03.24. 20:30
 
 
Az UCI fellebbez Contador felmentése miatt
A Nemzetközi Kerékpáros Szövetség (UCI) csütörtökön, a fellebbezés benyújtására szabott határidő lejártának napján jelezte: a nemzetközi Sportdöntőbíróságnál (CAS) támadja meg a spanyol szövetség (RFEC) felmentő ítéletét, melyet Alberto Contador doppingügyében hozott. A háromszoros Tour de France-győztes jelezte, azért küzd, hogy ártatlanságát ezúttal is kimondják. Az UCI csütörtöki közleményében tudatta: a CAS-tól kéri annak eldöntését, hogy az RFEC joggal mentette-e fel februárban Contadort, akinek a tavalyi Tour de France-on adott mintájában klenbuterol nyomaira bukkantak a doppingellenőrök.
2011.03.24. 20:20
 
 
Tovább erősödik a forint, 266 közelében az euró
A forint erősödött csütörtök estére az euróval és a svájci frankkal szemben délutánhoz és reggelhez képest egyaránt a devizapiacon. Röviddel 20 óra előtt 266,42 forintot ért egy euró. Délután négykor 267,38 forinton, reggel 269,20 forinton jegyezték az eurót, árfolyama 269,29 és 265,80 forint között mozgott csütörtökön estig. Az euró szerda este 268,95 forintot ért, ehhez képest csütörtök estére a forint 0,94 százalékkal erősödött az euróval szemben. A múlt év vége óta 4,25 százalékkal drágult a forint az euróhoz képest.
2011.03.24. 20:20
 
 
Hende: a magyar honvédség egészségügyi segítséget nyújthat Líbiának
A magyar honvédség a líbiai helyzet rendezéséhez humanitárius hozzájárulást nyújthat, a tárca elsősorban arra gondol, hogy orvoscsoportot küldhetnének az afrikai állammal szomszédos országokba a menekültek segítésére - közölte a honvédelmi miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján Tatán. Hende Csaba azt mondta, hogy a magyar honvédség egészségügyi képességei európai szinten is kimagaslóak, s háromezer fős létszámával a Honvédkórház az ahhoz tartozó legnagyobb egység.
2011.03.24. 19:10
 
 
Egy francia Rafale lelőtt egy líbiai repülőgépet
A francia fegyveres erők szóvivője megerősítette, hogy egy francia katonai repülőgép levegő-föld rakétával megsemmisített egy líbiai katonai repülőgépet csütörtökön, valamivel azután, hogy az leszállt Miszráta légitámaszpontján. "A francia őrjárat AASM típusú rakétával levegő-föld csapást hajtott végre éppen azután, hogy a gép leszállt Miszráta légitámaszpontján" - mondta a szóvivő, aki szerint a Moammer Kadhafi erőihez tartozó gép megsértette az ENSZ által elrendelt repülési tilalmat.
2011.03.24. 18:40
 
 
2013-tól két emelt szintű érettségi kell az orvos- és az állatorvosképzéshez
Két emelt szintű érettségi lesz a "belépő" 2013-tól az orvostudomány három egységes, osztatlan képzésénél (általános orvos, fogorvos, gyógyszerész), illetve az agrárképzésnél az egységes, osztatlan állatorvosképzésnél - a kabinet vonatkozó döntését a kormany.hu tette közzé csütörtökön. Egy emelt szintű érettségire lesz szükség a bölcsészettudományi, a jogi és igazgatási, valamint a társadalomtudomány szakjain. A felsőoktatási intézmények 2012-től emelt szintű érettségit írtak elő az erdőmérnöki (egységes, osztatlan) és az építész (egységes, osztatlan), valamint az energetikai mérnöki szakokon - olvasható a közleményben.
2011.03.24. 18:30
 
 
Szájer: rosszindulatú feltételezés, hogy rejtegetni akarnánk az alkotmányt
Rosszindulatúnak nevezte a fideszes Szájer József azokat a feltételezéseket, amelyek szerint rejtegetni szeretné alaptörvény-javaslatát a Fidesz-KDNP. A szöveg angol nyelvű fordításával kapcsolatos hírekre az európai parlamenti képviselő (EP) az MTI-nek nyilatkozva úgy reagált: először egy "nyers fordítást" küldtek az EP politikusainak. A Népszabadság csütörtöki számában arról írt: kimaradt az alaptörvény angol nyelvű fordításából annak első fejezete, a Nemzeti hitvallás, és más szövegrészek is hiányosak.
2011.03.24. 18:00
 
 
Wales lehet Elizabeth Taylor végső nyughelye
Walesben helyezhetik örök nyugalomra Elizabeth Taylort; a hollywoodi díva számára volt férjének, Richard Burton színésznek a családja ajánlott fel sírhelyet. A szerdán 79 évesen elhunyt művésznő kétszer is férjhez ment pályatársához, szenvedélyes kapcsolatuk legendássá vált a filmvilágban. Burton családja szerint a színész és volt neje megegyezett, hogy ha eljön az idő, egymás mellé temetik őket a Wales déli részén, Burton szülőfalujában - Pontrhydyfenben - fekvő temetőben - tudatta a BBC brit közszolgálati adó. Richard Burtont azonban 1984-ben bekövetkezett halála után Svájcban, akkori otthona közelében helyezték végső nyugalomra.
2011.03.24. 17:50
 
BUX: +1,87 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 418,63 pontos, 1,87 százalékos emelkedéssel, 22.840,88 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 2,56 százalékkal 24.000 forintra erősödött, az OTP részvények ára 3,37 százalékkal 5.575 forintra nőtt.
2011.03.24. 17:30
 
 
Mind több halottja van a tüntetéseknek a szíriai Deraában
A szíriai Deraa városában folytatódtak az összecsapások a kormányellenes tüntetők és a rendfenntartó erők között, amelynek következtében tovább emelkedett a több napja tartó megmozdulások halálos áldozatainak száma. Szemtanúk beszámolója szerint a rendőrség szerdán kíméletlen akciót indított a dél-szíriai városban található al-Omari mecset közelében összegyűlt, reformokat és politikai szabadságot követelő demonstrálók ellen. Egy helyi lakos elmondta, hogy tanúk szerint legalább 34 volt a halálos áldozatok száma, mintegy 20 tetemet vittek a helyi Országos Kórházba, további hetet más, környékbeli kórházakba.
2011.03.24. 17:30
 
 
Hoffmann Rózsa a tankötelezettséget 16 éves korig képzeli el
Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár szerint a tankötelezettséget 16 éves korig kellene fenntartani. Pálinkás József, a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) elnöke is a 16 éves korhatár mellett érvelt a PISA 2009 címmel tartott csütörtöki budapesti konferencián, amelyen Pokorni Zoltán (Fidesz) , az Országgyűlés oktatási, tudományos és kutatási bizottságának tagja is felszólalt. "Személyes véleményem, hogy 16 év alá nem szabad levinni a tankötelezettséget" - mondta Hoffmann Rózsa, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatásért felelős államtitkára a konferencián. Pálinkás József hangsúlyozta, hogy ha valaki az általános iskola elvégzése után elmegy dolgozni, "egy vagy két év után még mindig rájöhet", hogy jó lenne valamilyen szakmát elsajátítani.
2011.03.24. 17:10
 
 
Megerősíti a magyar besorolást az S&P
Megerősítette Magyarország adóskockázati besorolásait csütörtökön a Standard & Poor's, amely szerint a Széll Kálmán Terv végrehajtásával javulhatnak a magyar gazdaság középtávú növekedési kilátásai. A világ legnagyobb hitelminősítő csoportja egyben visszaemelte a befektetésre ajánlott osztályzati kategóriába az OTP Bankot és az OTP Jelzálogbankot. Az S&P csütörtöki londoni bejelentése szerint az államadósi besorolások megerősítése a hosszú és rövid futamidejű szuverén magyar deviza- és forintadósság "BBB mínusz/A-3" osztályzatára vonatkozik; a besorolások kilátása továbbra is negatív.
2011.03.24. 17:10
 
 
Erős földrengés rázta meg Mianmart
6,8-es erősségű földrengés rázta meg Mianmar északkeleti részét csütörtökön - tájékoztatott egy amerikai megfigyelési központ. A földrengés epicentruma Mianmar thaiföldi és laoszi határvidékén, hipocentruma pedig 10 kilométeres mélységben volt. A mozgást még a 770 kilométerrel távolabbi Bangkokban is érezték, ahol az épületek kilengtek. Az amerikai szervezet szerint 600 ezer embert érinthetett a heves földrengés, és mivel az épületek gyengék, valószínűleg komoly károk is keletkeztek. Szökőár nem várható, hiszen a földrengés mélyen a szárazföld belsejében történt.
2011.03.24. 16:40
 
 
A rendőrség forró nyomon üldözi a fóti kettős gyilkost
A rendőrség honlapján már látható a szerda esti fóti kettős gyilkosság feltételezett elkövetőjének, Pelády Tibor Ferencnek a fotója, s olvashatók az adatai is. A 34 éves budapesti lakost forró nyomon üldözik, nagy erőkkel keresik, és a nyomozóhatóság bízik abban is, hogy minél több értékelhető bejelentés érkezik - közölte a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel. A gyilkosság áldozataira - egy 39 és egy 76 éves nő holttestére - szerda este talált rá a rendőrség egy fóti családi házban, miután aznap délután a bűncselekmény feltételezett elkövetője levélben tudatta: egy csecsemőt hagyott a házban. A rendőrök megtalálták a helyszínen a kisbabát is, és enyhe kiszáradás miatt kórházba szállították.
2011.03.24. 16:30
 
 
Újra kórházba került Gábor Zsazsa
Ismét kórházba szállították Gábor Zsazsát, miután a színésznő értesült kollégája és barátnője, Elizabeth Taylor haláláról. "A halálhír teljességgel sokkolta Zsazsát. Miután meghallotta a hírt a televízióban, vérnyomása olyan veszélyesen megemelkedett, hogy értesíteni kellett a mentőket" - mondta el a magyar származású színésznő férje, Frédéric von Anhalt. Elizabeth Taylor és a most 94 éves Zsazsa közeli barátok voltak, Taylor februárban a kórházban is meglátogatta barátnőjét. Gábor Zsazsát a Kaliforniai Egyetem Ronald Reagan orvosi központjába szállították. Legutóbb márciusban szorult itt kezelésre, akkor orvosai bal lába amputálását javasolták élete meghosszabbítása érdekében, a színésznő azonban ezt elutasította.
2011.03.24. 16:20
 
 
Dollármilliókat érő gyémánt óra a világ legnagyobb óravásárán
Hárommillió dollárt érő, gyémántokkal kirakott óra is szerepel a svájci Baselworld kiállításon, a világ legnagyobb óravásárán, amelyen az idő mérésének alternatív eszközeként nagy szerephez jutnak az okostelefonok. Az Hublot műhelyből származó gyémánt különlegességből mindössze egyetlen darab készült, a gyártó szerint 13 ezer munkaórát emésztett fel, mire az órát megkoronázták az oroszországi Jakutszk gyémántbányájából kikerült drágakövekkel. Az idei Baselworldre 45 ország 1892 kiállítóját várják, a rendezvénynek 160 ezer négyzetméteres terület ad otthont.
2011.03.24. 16:10
 
 
A japán földrengés halálos áldozatainak száma meghaladja a 9800-at
A japán rendőrség már több mint 9800-ra teszi a két héttel ezelőtti földrengés és cunami halálos áldozatainak számát, míg 17 ezer embert eltűntként tartanak nyilván. A két összegzésben lehetnek átfedések, bár az egyik leginkább érintett régió, Mijagi prefektúra rendőrségi szóvivőjének becslése szerint egyedül abban a régióban 15000-nél is több halottal kell számolni. A többi érintett területen a rendőrség vonakodott a becslésektől. Annyit közölt csupán, hogy azoknak az áldozatoknak a száma, akiknek halálról meggyőződtek, körülbelül 4100. Az országos rendőrhatóság szerint az eddig összegyűjtött tetemek száma 9811, 17541 személyt pedig eltűntként tartanak számon.
2011.03.24. 16:10
 
 
Magyar-holland: Egervári szerint a magyarok kellemes meglepetést okozhatnak
Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya bízik abban, hogy a csapat kellemes meglepetést okoz majd a szurkolóknak pénteken, a Hollandia elleni Európa-bajnoki selejtezőn. A szakvezető a Telkiben, csütörtökön megtartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a taktikai hadrend 99 százalékig elkészült, többször elemezték a játékosokkal közösen a világbajnoki ezüstérmes futballját, s mindenki tudja, hogy mi lesz a feladata a pályán. "Jó véleménnyel vagyok a játékosokról, bár előfordulhat, hogy a 70. perc környékén esetleg elfáradhat egy-egy olyan futballista, aki az elmúlt időszakban kevesebb lehetőséghez jutott a klubcsapatában - fogalmazott a kapitány.
2011.03.24. 16:00
 
 
Forgalmirend-változások Budapesten a romagyilkosságok tárgyalása miatt
Forgalmirend-változtatásokat léptet életbe a rendőrség a romák elleni támadások ügyében a Pest Megyei Bíróságon pénteken kezdődő büntetőtárgyalás miatt a Thököly úton lévő épület környékén. Pénteken, illetve a bíróság által kitűzött további 33 tárgyalási napon 6 és 18 óra között megállási tilalmat és forgalomkorlátozásokat vezetnek be a bíróság mögötti szervizúton a Hungária körút és a Francia út között. A BRFK arra kéri a járművezetőket és -üzemeltetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.
2011.03.24. 15:30
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355[1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista