2020. július 8., szerda - Ellák
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Alkotmányozás: 150 módosító javaslatot támogat az előterjesztő
Mintegy 150 módosító indítványt támogat az előterjesztő a Fidesz-KDNP alaptörvény-javaslatához érkezettek közül - derül ki a parlament honlapján elérhető tájékoztatásából. Ezek sorában összesen egy olyan - a független Ivády Gábor által jegyzett, a Nemzeti hitvallás szövegét érintő - van, amelyet nem kormánypárti képviselő, vagy bizottság nyújtott be. A Ház jövő hétfőn szavaz a módosító javaslatokról, az új alkotmány elfogadását április 18-ra tervezik.
2011.04.08. 16:00
 
 
Halálos áldozata és sok sebesültje is van a tegnapi japán földrengésnek
Már négy halálos áldozata és mintegy 140 sérültje van a csütörtök esti, 7,1-es erősségű japán földrengésnek - közölték pénteken a katasztrófamentők. Korábban két halálos áldozatról szóltak a hírek, de a legfrissebb jelentések szerint négy ember - két nő és két férfi - halála hozható összefüggésbe az erőteljes földrengéssel. Az egyik áldozat halálát áramkimaradás okozta egy kórházban, de volt, aki a földrengés idején sokkot kapott, és ebbe halt bele. A földrengés Szendai várostól 66 kilométerrel keletre, a Csendes-óceánban, 49 kilométeres mélységben történt, közép-európai idő szerint csütörtök délután fél öt órakor. A hatóságok szökőárriadót rendeltek el, amelyet nem sokkal később lefújtak.
2011.04.08. 16:00
 
 
Visszavonta a Fidesz az Ab-t érintő egyik módosító javaslatát
Visszavonta a Fidesz frakcióvezetője azt a módosító indítványát, amely alapján az új alaptörvény rögzítette volna, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) a döntéseit a történeti alkotmány, az alaptörvény és a sarkalatos törvények alapján hozza - derül ki az Országgyűlés honlapjának adataiból. Lázár János Fidesz-frakcióvezető múlt héten az említett javaslatról azt mondta, nagy vitát váltott ki a frakcióban és a jogi szakmában is.
2011.04.08. 15:50
 
 
Májusra készülhet el és 80 milliárd eurós lehet a portugál csomag
A Portugáliát támogató pénzügyi csomag májusban készülhet el, az euróövezeti tagország nagyjából 80 milliárd eurós kölcsönt kaphat, cserébe pedig "ambiciózus privatizációs programot" kell végrehajtania - mondta Olli Rehn, az Európai Bizottság (EB) gazdasági ügyekért és monetáris politikáért felelős biztosa Gödöllőn. Az Európai Unió (EU) gazdasági és pénzügyminiszteri tanácsának (ECOFIN) informális találkozóján tartott sajtóértekezleten Rehn elmondta: a csomagot május közepén fogadhatják el az uniós pénzügyminiszterek.
2011.04.08. 15:40
 
Navracsics: a köztársaság legyen mindenki köztársasága
A politikai közösség minden tagja, így a romák számára is meg kell nyitni az utat Magyarországon az érvényesülés előtt - jelentette ki Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter pénteken Budapesten, az V. Európai Roma Platform tanácskozáson. Balog Zoltán, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára arról beszélt, hogy a kormány, a civil szervezetek, az egyházak a befogadó Magyarország képét szeretnék erősíteni
2011.04.08. 15:10
 
 
Marbellai tenisztorna: veszélyben a Szafina-Szávay páros elődöntője
Szávay Ágnes párospartenere, Dinara Szafina feladta a pénteki egyes negyeddöntőjét, így veszélybe került az elődöntős magyar-orosz kettős további szereplése a 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás marbellai tenisztornán. Szafina az első helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenka elleni meccsén 1:5-nél lépett vissza a folytatástól. Szávayval az oldalán elvileg szombaton lenne a női páros elődöntője.
2011.04.08. 15:00
 
 
ECOFIN: meghosszabbították a Görögországnak nyújtott hitel futamidejét
Az euróövezeti pénzügyminisztereket tömörítő csoport (Eurogroup) megállapodott abban, hogy a Görögországnak nyújtott hitelek kifutását átlagosan hét és fél évre hosszabbítják meg, és száz bázisponttal csökkentik a már folyósított hitelrészletek kamatrátáit - mondta Jean-Claude Juncker luxemburgi miniszterelnök, az euróövezeti csoport elnöke Gödöllőn, az EU gazdasági és pénzügyminiszteri tanácsa (ECOFIN) informális ülésének sajtótájékoztatóján. Juncker elmondta, hogy az eurócsoport délelőtti ülésén megvitatták a görög kiigazító program állását. Ezzel kapcsolatban hangsúlyozta: Görögországnak szorosan követnie kell a deficitcélt, és a márciusban az állam- és kormányfők által meghatározott célokat.
2011.04.08. 14:50
 
 
Soha nem látott gammakitörés tartja lázban a csillagászokat
Távoli galaxisban megesett rendkívüli, az eddig valaha megfigyelt legnagyobb fényintenzitású és leghosszabban tartó kozmikus robbanás kirakósának darabkáit próbálják összeilleszteni amerikai csillagászok. A gammakitörést március 28-án észlelte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA Swift műholdja a Sárkány csillagképben. Tudósok úgy vélik, a kitörés azért is ritkaságszámba megy, mert hatásai hosszú távúak: több mint egy hét múltán még mindig tapasztalni hol felerősödő, hol elhalványuló nagyenergiájú sugárzást a forrásban.
2011.04.08. 14:40
 
Az EKB készen áll az azonnali segítségnyújtásra Portugáliának
Az Európai Központi Bank (EKB) készen áll az azonnali segítségnyújtásra, és az Európai Bizottsággal együttműködve megkezdi a portugál program részleteinek kidolgozását - mondta Jean-Claude Trichet, az EKB elnöke pénteken Gödöllőn. Trichet szólt arról is, hogy a három pillérű programhoz vélhetően egy ambiciózus privatizációs program is társul majd. Az Európai Unió (EU) gazdasági- és pénzügyminiszteri tanácsa (ECOFIN) informális ülésének sajtótájékoztatóján az EKB elnöke kiemelte: minden portugál pártnak együtt kell dolgoznia a reformprogramon, ennek egy pártokon átívelő csomagnak kell lennie.
2011.04.08. 14:30
 
 
Gazdasági társasággá alakulhat a Magyar Mozgókép Közalapítvány
Gazdasági társasággá alakulhat a Magyar Mozgókép Közalapítvány, amelynél a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vizsgálata hamarosan lezárul. A kormány még várhatóan ebben a hónapban döntést hoz az alapítvány ügyében - mondta a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium közigazgatási államtitkára pénteken. Gál András Levente egy háttérbeszélgetésen kifejtette: a Magyar Mozgókép Közalapítvány jelenlegi formájában nem tartható fenn, ezért a tervek szerint egy gazdasági társasággá alakulna át. Az alapítvány ügye két héten belül a kormány elé kerülhet, majd elkezdődhet a konszolidáció. Mintegy 180 produkció átvilágítása zajlik - mondta, hozzátéve, hogy sok esetben még egy zártkörű vetítést sem élt meg egy-egy alkotás.
2011.04.08. 14:30
 
 
Mezei Richárd lett a Pick Kézilabda Kft. vezérigazgatója
Mezei Richárd, a Szeged korábbi válogatott játékosa lett a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója, míg a csapatot működtető cég igazgatóságának elnökévé Szűcs Ernő Pétert nevezték ki. Mezei Richárd az új menedzsmentet bemutató pénteki sajtótájékoztatón kiemelte: a legfontosabb teendő, hogy a korábbi bizonytalanság helyett biztos és átlátható anyagi és szakmai környezetet teremtsenek a csapat körül.
2011.04.08. 14:20
 
 
Romagyilkosságok: a híváslisták szerint mások is tudhattak a támadásokról
A szakértői jelentések szerint a romagyilkosságok vádlottjai által használt mobiltelefonok hívásforgalma alapján megállapítható, hogy legalább két másik embernek is lehetett tudomása a bűncselekményekről. A büntetőper bizonyítási eljárása keretében elhangzott: nemcsak a tiszalöki gyilkosság, hanem már a galgagyörki támadás után is telefonhívással, illetve sms-üzenetben értesítették az elsőrendű vádlott Kiss Árpád korábbi szeretőjének, mind a négy vádlott főnökének, a büntetőperben csak tanúként szereplő F-né Ny. Évának a tulajdonában lévő telefonszámot, ezért a bíró által ismertetett szakértői jelentés szerint F-né Ny. Évára vonatkozóan "bűnös adat merült fel".
2011.04.08. 13:40
 
 
FRDÉSZ: a BM megtiltotta, hogy a demonstrálók egyenruhát viseljenek a hétvégén
A demonstrációra készülő Fegyveres és a Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetsége (FRDÉSZ) kifogásolja, hogy a Belügyminisztérium (BM) megtiltotta az egyenruha viselését az április 16-ai rendezvényükön. Az elmúlt tíz évben az FRDÉSZ demonstrációin mindig egyenruhában vettek részt, minden demonstrációjuk fegyelmezett rendben, mindenféle rendbontás nélkül zajlott. Az egyenruha egy hivatásosnak akkor is tartást ad, fegyelmezettséget jelent, ha éppen demonstrál. Ráadásul így könnyen ki tudták szűrni a közéjük nem tartozó bajkeverőket, provokátorokat - olvasható a szövetség közleményében, amelyet pénteken küldött meg az MTI-nek.
2011.04.08. 13:40
 
 
A sztár "kétségbeesett lépéseire" építik Jackson orvosának védelmét
Miközben zajlik az esküdtek válogatása Conrad Murray május elején kezdődő peréhez, a gondatlanságból elkövetett véletlen emberöléssel vádolt orvos védői közölték: Michael Jackson "kétségbeesett lépéseivel" akarják magyarázni a sztár halálát. Conrad egyik ügyvédje, Edward Chernoff szerdán azzal a teóriával állt a bíróság elé, hogy Jacksont nyomasztotta súlyos anyagi helyzete, nem tudott aludni, és "kétségbeesett lépéseket" tett. A védelem korábban is sugallta már, hogy maga Jackson köthette be magának a végzetessé vált műtéti altatót, miközben személyes orvosa, Murray nem tartózkodott mellette. A védelem azt kívánja bebizonyítani, hogy az elkeseredett Jackson maga okozta halálát.
2011.04.08. 12:30
 
 
Bundesliga: zárt kapus büntetést kapott a St. Pauli
A Német Labdarúgó Szövetség (DFB) pénteki döntése értelmében soron következő hazai bajnoki mérkőzését zárt kapuk mögött kell megrendeznie a Bundesligában szereplő St. Pauli együttesének. A DFB azért büntette meg a klubot, mert a múlt pénteki, Schalke elleni összecsapáson egy hazai szimpatizáns teli söröspohárral megdobta és tarkón találta az egyik partjelzőt, ezért a játékvezető idő előtt lefújta az összecsapást. A három pontot - a DFB keddi döntése nyomán - természetesen a 2-0-ra diadalmaskodó gelsenkircheni alakulat kapta. Az utolsó előtti helyen tanyázó St. Pauli legközelebb április 23-án, a Werder Bremen ellen játszik hazai környezetben.
2011.04.08. 12:10
 
VV Alekosz és VV Éva alkoholista?
Természetesen nem. De a Való Világ két excentrikus figurájáról újfent bebizonyosodott, hogy nem veti meg az alkoholt....
2011.04.08. 12:04
 
 
Eyjafjallajökull Múzeum nyílik Izlandon
Egy év távlatából akár még hasznot is húzhatnak az izlandiak az Eyjafjallajökull vulkán kitöréséből: ugyanis egyre több turista érkezik az északi szigetre, ahol a világ légi közlekedését megbénító vulkán még múzeumot is kap. A magánkezdeményezésként indult "intézmény" a gleccservulkán közelében, a szigetország déli vidékén nyílhat meg. A vulkán az elmúlt hónapokban megnyugodott, a turisták is növekvő számban érkeznek a szigetre. A hamufelhő okozta káosz után a turisztikai ágazat rekord számú látogatóra számít.
2011.04.08. 11:50
 
 
Gázolás Lakiteleknél: meghalt a kórházba szállított kisfiú is
A kórházban meghalt az a 12 éves kisfiú, akit testvérével együtt egy kistehergépkocsi gázolt el csütörtök este a 44-es úton, Lakitelek közelében; a 7 éves kislány a baleset helyszínén meghalt - közölte pénteken a rendőrség az MTI-vel. A fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy csak mentőhelikopterrel tudták elszállítani a baleset helyszínéről, de a kórházban éjjel belehalt sérüléseibe - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtóreferense. A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a két gyerek az iskolabuszról szállt le, majd át akartak szaladni az úttesten, amikor az érkező autó elütötte őket.
2011.04.08. 11:20
 
 
ECOFIN: a portugál pénzügyminiszter biztos benne, hogy országa megkapja a segélyt
A portugál pénzügyminiszter biztos benne, hogy országa megkapja a segélyt és megnyugtatta a pénzügyi piacokat: Portugália képes lesz teljesíteni vállalásait. Fernando Teixeira dos Santos az uniós gazdasági és pénzügyminiszterek pénteki gödöllői tanácskozása előtt, amelyen Portugália ügye az első számú napirendi kérdés azt mondta: minél gyorsabban egyezségre kell jutni a Portugáliának nyújtandó pénzügyi támogatásról, ennek összege és nyújtásának időtartama még bizonytalan. "Biztos vagyok benne, hogy megkapjuk a segélyt" - jelentette ki újságíróknak, és hozzátette: Portugália képes lesz teljesíteni vállalásait. Azt mondta, bízik a küszöbön álló egyeztetések sikerében.
2011.04.08. 11:10
 
 
Újabb arany- és ezüstár-csúcs
Az arany ára történelmi rekordszintre, az ezüst ára pedig 31 éves csúcsra emelkedett pénteken délelőtt az infláció világszerte várható növekedése miatt a biztonságos befektetési eszközök iránt megnövekedett keresletnek köszönhetően. Az arany azonnali (spot) ára unciánként 1.469 dollárra nőtt délelőtt a csütörtök késő esti New York-i 1.458,50 dollárról. Az előző rekordot a spot ár csütörtökön állította be 1.464,80 dolláron. Az ezüst unciánkénti ára 40,13 dolláron állt pénteken délelőtt, 1980 óta először haladta meg a 40 dollárt..
2011.04.08. 11:00
 
 
Malajziai Nagydíj: Webber nyerte az első és második gyakorlást
Mark Webber, a Red Bull ausztrál pilótája nyerte a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Malajziai Nagydíjának pénteki második szabadedzését is. A délelőtti első gyakorláson is leggyorsabb 34 éves versenyző mögött a brit Jenson Button (McLaren) végzett a második, csapat- és honfitársa, Lewis Hamilton pedig a harmadik helyen. A negyedik legjobb időt a világbajnoki címvédő, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon diadalmaskodó Sebastian Vettel autózta.
2011.04.08. 10:20
 
BUX: -0,07 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 16,65 pontos csökkenéssel, 24.434,73 ponton nyitott pénteken. A legutóbbi, csütörtöki záró értékéhez képest 0,07 százalékkal gyengült.
2011.04.08. 09:20
 
Hihetetlen! VV Laci kikészült. Feladta a játékot!
A Való Világ című műsor doktora teljesen kikészült idegileg és fizikailag, ezért úgy döntött hogy feladja a játékot.
2011.04.08. 08:49
 
 
Kilenc európai államfő tanácskozik mától két napon át Budapesten
Az uniós gazdasági együttműködésről, a kulturális sokszínűségről, továbbá az EU versenyképességet és foglakoztatást ösztönző stratégiájáról cserélnek eszmét ma és szombaton Budapesten a nyolc tagból álló, úgynevezett Arraiolos-csoport államfői, vendégként részt vesz a találkozón a szlovén elnök is. Az Arraiolos-csoportot, a "nyolcakat" Ausztria, Finnország, Lengyelország, Lettország, Magyarország, Németország, Olaszország és Portugália elnökei alkotják, de Schmitt Pál köztársasági elnök kezdeményezésére ez alkalommal meghívták Szlovénia államfőjét is. A mostani találkozó mindhárom napirendi pontja szorosan kötődik a magyar uniós elnökséghez.
2011.04.08. 07:30
 
 
Az Inter Guardiolát vagy Mourinhót szeretné
Olasz lapértesülés szerint az Internazionale Pep Guardiolát vagy José Mourinhót ültetné az idény végén a futballcsapat kispadjára, a jelenlegi edző, Leonardo helyére. "Amint befejeződik a szezon, a brazil megy. - írta a Corriere dello Sport. - Moratti Josét vagy Pepet akarja, noha utóbbi iránt az AS Roma is élénken érdeklődik." "Guardiola pole pozícióban van" - fogalmazott a La Gazzetta dello Sport. A Schalke O4 kedden 5-2-re nyert a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében a címvédő Internazionale otthonában, a milánói gárda így nagyon távol került attól, hogy megismételje tavalyi sikerét. Az akkori tréner, Mourinho a 2010-es BL-győzelem estéjén jelentette be, hogy a Real Madridnál folytatja.
2011.04.08. 07:30
 
 
Egyre több osztrák ingatlant veszünk
Az utóbbi néhány évben megnőtt a magyar vásárlók érdeklődése az osztrák ingatlanok iránt, amit az ingatlanközvetítők a kis távolsággal, a jó megközelíthetőséggel és az elérhető árakkal magyaráznak - írta pénteki számában a Napi Gazdaság. A lap összeállítása szerint a síterepeken a bérbeadás és az értékváltozás mértéke is bizonytalan, így ott elsősorban magánhasználatra célszerű ingatlant venni. Bécsben azonban könnyű a kiadás, így ott befektetési céllal is megéri vásárolni. Az osztrák fővárosban a négyzetméterárak a környéktől függően 1.300 és 9.500 euró között szóródnak - írta a lap.
2011.04.08. 07:20
 
 
A tripoli kormány fogva tartja a Microsoft országmenedzserét
A Microsoft közölte csütörtökön, hogy a tripoli kormány csaknem három hete fogva tartja a számítástechnikai óriáscég líbiai országmenedzserét, aminek okát nem tudják, de nemzetközi szervezetek segítségével már két hete azon fáradoznak, hogy elérjék Hálid el-Haszumi szabadon engedését. Ali Faramavi, a Microsoft közel-keleti és afrikai elnökhelyettese elmondta, hogy folyamatosan kapcsolatban állnak az országmenedzser családjával. A Microsoft 2006-ban nyitotta meg első líbiai képviseletét. El-Haszumi tavaly lett a cég alkalmazottja.
2011.04.08. 07:20
 
 
Elpusztult Zitta, a Fővárosi Állatkert elefántja
Elpusztult Zitta, a Fővárosi Állat- és Növénykert ázsiai elefántja - tudatta az intézmény. Zitta másfél évtizede, 1996. október 22-én érkezett Budapestre a hollandiai Emmen város állatkertjéből. Az állat pontos születési dátuma nem ismert, minden bizonnyal az 1960-as években született, így negyvenévesnél mindenképpen idősebb, valószínűleg majdnem ötvenéves volt - emlékeztetett közleményében az állatkert. Az ázsiai elefánt életének Budapesten töltött évei alatt a látogatók egyik kedvence lett, az elefántápolók is igen "jóban voltak" vele.
2011.04.07. 22:20
 
 
Megállapodást ír alá a kormány és a roma önkormányzat
Megállapodás aláírására készül Orbán Viktor miniszterelnök és Farkas Flórián, az Országos Roma Önkormányzat elnöke a cigányság problémáinak megoldására. Ezt Budapesten, az V. Európai Roma Platformon jelentette be a kormányfő, aki azt mondta, a megállapodásban szerepel majd egyebek mellett az, hogy több mint százezer embernek szerveznek közmunkát, több tízezer roma fiatalnak nyújtanak piacképes szakképzettséget, valamint a kulturális önkormányzat elismerésének és támogatásának kérdése is. Ha minden jól megy, a jövő héten lehetőség adódik a megállapodás aláírására, amely - mint fogalmazott - már valóban kiérdemli az elismerő szavakat és a történelmi jelzőt is.
2011.04.07. 22:20
 
 
A kistarcsai középiskola bezárása ellen tüntettek helyiek és a Jobbik
Mintegy 200-300 ember tüntetett a kistarcsai Flór Ferenc Egészségügyi Szakközépiskola és Gimnázium megszüntetése ellen csütörtök este a településen. A tiltakozó helybéliekhez - szülőkhöz és diákokhoz - csatlakoztak a Jobbik és a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom képviselői, továbbá megjelentek Magyar Nemzeti Gárda egyenruháját viselő demonstrálók is. A demonstráció békés volt, rendőri biztosítás mellett tartották meg. A megyeháza sajtófőnöke kedden közölte, hogy a kistarcsai önkormányzat nem kívánja tovább működtetni a középiskolát, így visszaadta Pest megyének. A megyei közgyűlés döntése értelmében a tanulókat Aszódon, illetve Gödöllőn helyezik el, a tanárok sorsát "átgondolják".
2011.04.07. 22:20
 
Alekoszt még a bogarak is csípik!
VV Alekosz a Való Világ című műsor sztárját nem csak az emberek, de még a különböző csúszómászók, rovarok, és egyéb nem túl szerethető állatok is kedvelik!
2011.04.07. 21:02
 
Női kézilabda NB I, elődöntő: előny a Debrecennél
A Debrecen nyert csütörtökön a Ferencváros otthonában, így egyetlen siker választja el attól, hogy bejusson a döntőbe a női kézilabda NB I-ben. A KEK-elődöntő előtt álló fővárosi csapat a második félidőben nem tudta tartani a lépést a vendégekkel. Női NB I, elődöntő, 1. mérkőzés: FTC-Rail Cargo Hungaria - DVSC-Korvex 32-38 (15-15). A párharc az egyik csapat második győzelméig tart. A következő találkozót április 14-én rendezik Debrecenben. Ha szükséges, a harmadik összecsapásnak a Népliget ad otthont május elsején. A másik ágon a címvédő Győri Audi ETO KC és a Syma-Vác találkozik.
2011.04.07. 19:50
 
 
Fellegi Tamás: megkezdődhet 23 ezer panellakás felújítása
Megszületik a döntés április második hetében, hogy 13 milliárd forintos forrásból megkezdődhet 20-23 ezer panellakás energetikai korszerűsítése - mondta el Fellegi Tamás nemzeti fejlesztési miniszter Debrecenben. A kvóta-értékesítés függvényében bővül a panelfelújítási program - tette hozzá a tárcavezető az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) országjáró körútjának befejező állomásán. Fellegi Tamás rámutatott: az ÚSZT prioritása, miszerint egyszerre valósuljon meg a munkahelyteremtés, a gazdasági növekedés és a versenyképesség növekedése, csak a kormány és a helyi szervezetek, vállalkozások együttműködésével valósulhat meg.
2011.04.07. 19:50
 
 
Erős földrengés Japán északkeleti részén, cunamiriadó
7,4-es erősségű földrengés rázta meg Japán északkeleti részét csütörtökön, a japán hatóságok szökőárriadót hirdettek, de a fukusimai atomerőműben nem keletkezett további kár. A cunamiriadót később lefújták. Az újabb rengés csaknem egy hónappal azután történt, hogy március 11-én a távol-keleti szigetország történetének legerősebb, 9-es fokozatú földmozgását regisztrálták, amely pusztító erejű tengeri szökőárt váltott ki. A CNN amerikai hírtelevízió szerint a mostani volt a legerősebb utórengés a március 11-i természeti csapás óta.
2011.04.07. 19:50
 
 
Két meccsen nem focizhat a kamerába káromkodó Rooney
Hiába volt a fellebbezés, káromkodás miatt két mérkőzést kénytelen kihagyni Wayne Rooney, a Manchester United válogatott támadója, aki ellen az Angol Labdarúgó Szövetség (FA) fegyelmi bizottsága indított eljárást. A verdikt nyomán a 25 éves csatár nem játszhat Gera Zoltán csapata, a Fulham ellen a szombati bajnokin, sem az FA Kupa elődöntős összecsapásán, amelyet a városi rivális Cityvel vív az MU április 16-án, a Wembley Stadionban. Rooney múlt szombaton a West Ham United otthonában 4-2-re megnyert összecsapáson mesterhármast jegyzett, ám utolsó találatát követően - amivel a Vörös Ördögök 0-2-ről megfordították az összecsapást - sajátos gólöröm gyanánt nyomdafestéket nem tűrő szavakat üvöltött a kamerába.
2011.04.07. 19:40
 
Torna Eb: Berki Krisztián jelenleg vezet lólengésben
Berki Krisztián esélyeshez méltóan jelenleg vezet a lólengés csütörtöki selejtezőjében, és közel áll ahhoz, hogy bejusson a szer szombati döntőjébe a Berlinben zajló tornász Európa-bajnokságon. A szer tavalyi világbajnoka - aki 2005-ben, 2007-ben, 2008-ban és 2009-ben volt már a kontinens legjobbja - 15,425 pontot kapott gyakorlatára, és ezzel megelőzte az addigi éllovas francia Cyril Tommasonét (15,400), valamint az olasz Alberto Busnarit (15,025) és a brit Louis Smith-t (15,000). Hidvégi Vid lólengésben 14,700-zal pillanatnyilag a nyolcadik, éppen továbbjutó helyen áll. Gyűrűn 13,575-öt, korláton 14,175-öt, nyújtón pedig 13,200-at kapott.
2011.04.07. 19:40
 
 
Eurovíziós Dalfesztivál: összeállt Wolf Kati csapata
Három táncművésszel és két háttérénekesnővel áll színpadra Wolf Kati a düsseldorfi Eurovíziós Dalfesztiválon májusban. A magyar fellépők nyilvános táncpróbán mutatkoztak be csütörtökön Budapesten, ahol ízelítőt adtak a színpadi produkcióból - tudatta közleményében a Magyar Televízió. A Szerelem, miért múlsz? című dal angol nyelvű változatával készülő Wolf Kati produkciójának koreográfiájáért Papp Tímea, Magyarország egyik legismertebb táncművésze, a Magyar Táncművészeti Főiskola oktatója felel.
2011.04.07. 19:40
 
 
Washington szerint patthelyzet alakult ki Líbiában
A líbiai polgárháborúban patthelyzet alakult ki - jelentette ki washingtoni szenátusi meghallgatásán Carter Ham tábornok, az amerikai erők afrikai parancsnokságának vezetője. "Egyetértenék ezzel a megállapítással, a jelenleg a terepen kialakult helyzettel kapcsolatban" - jelentette ki Ham arra a kérdésre, hogy holtpontra jutott-e a líbiai belharc.
2011.04.07. 19:10
 
 
Magyar-szlovák tárcaközi kulturális megállapodást írtak alá Pozsonyban
A magyar és a szlovák kulturális tárca közti együttműködésről írt alá megállapodást csütörtökön Pozsonyban Daniel Krajcer szlovák kulturális miniszter és Szőcs Géza, a Nemzeti Erőforrás Minisztérium kultúráért felelős államtitkára. A dokumentum a 2011-2014 időszak magyar-szlovák kulturális együttműködési programját rögzíti - közölte Eva Chudinová, a szlovák kulturális minisztérium szóvivője. Szőcs Géza a négy visegrádi ország kulturális minisztereinek pénteki találkozójára érkezett a szlovák fővárosba. A cseh, a lengyel, a magyar és a szlovák kulturális tárca vezetői Vöröskőn (Cerveny Kamen) megvitatják a kulturális szféra 21. századi kihívásait és a regionális együttműködés lehetőségeit.
2011.04.07. 19:00
 
2014-es női kézilabda Eb: egy ellenfele maradt a magyar-horvát pályázatnak
Az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága nem fogadta el a szlovákok jelentkezését a 2014-es női Európa-bajnokság megrendezésére, így a magyar-horvát közös pályázatnak már csak a törökök a riválisai a szombati, bécsi szavazáson. Az EHF csütörtökön jelentette be, hogy a szlovákoknál csupán két helyszín felelt meg az előírásoknak. A 2014. december 7. és 21. között esedékes torna jelentőségét növeli, hogy annak aranyérmese kijut a 2016-os riói olimpiára.
2011.04.07. 18:50
 
 
Televíziók vetélytársává tenné a YouTube-ot a Google
Jelentős átalakításokat készít elő a YouTube videomegosztó portálon a tulajdonos Google, hogy a portálon kialakított csatornákkal a televíziók vetélytársává tegye a népszerű oldalt. A The Wall Street Journal csütörtöki információi szerint a 100 millió dollárt felemésztő átalakítások után a YouTube kezdőlapja különböző területekre - egyebek közt a sportra és a művészetekre - összpontosító csatornákkal várja majd a felhasználókat. A lap úgy tudja, hozzávetőleg húsz ilyen csatorna több órányi új műsorral, más csatornák a szájton már fent lévő tartalmakkal csábítja az oldal látogatóit. Az átalakított YouTube-ra az év végéig kell várniuk a felhasználóknak.
2011.04.07. 18:10
 
 
Marbellai tenisztorna: Szávayék az elődöntőben párosban
Szávay Ágnes - oldalán az orosz Dinara Szafinával - bejutott az elődöntőbe a 220 ezer dollár összdíjazású, salakpályás marbellai tenisztorna párosversenyében, miután csütörtökön döntő rövidítésben győzött a Kristina Barrois, Jasmin Wöhr német kettős ellen. A viadal honlapja szerint Szávay és a volt világelső Szafina 1 óra 27 perc alatt diadalmaskodott. A fináléba kerülésért az ellenfél a Nuria Llagostera Vives, Arantxa Parra Santonja harmadik helyen kiemelt spanyol és a Mervana Jugic-Salkic, Darija Jurak bosnyák-horvát duó párharcának győztese lesz.
2011.04.07. 18:00
 
 
Gázolás Lakiteleknél: a 7 éves kislány meghalt, a fiú állapota életveszélyes
A helyszínen meghalt az a 7 éves kislány, akit a testvérével együtt elgázolt egy személygépkocsi a 44-es úton Lakitelek közelében - közölte a rendőrség az MTI-vel. A 12 éves fiú a balesetben életveszélyes sérüléseket szenvedett. A kislány életéért a mentősök a helyszínen küzdöttek, de nem sikerült őt megmenteni. A fiú pedig olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy csak mentőhelikopterrel tudják elszállítani a baleset helyszínéről - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtóreferense. Mihályné Bornemisza Eleonóra őrnagy korábbi tájékoztatása szerint a két gyerek az iskolabuszról szállt le, majd át akartak szaladni az úttesten, és az érkező autó elütötte őket.
2011.04.07. 18:00
 
 
Az államháztartás első negyedévi hiánya 742,1 milliárd forint
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélkül számított - első negyedévi hiánya 742,1 milliárd forint, az éves előirányzat 108 százaléka volt - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium. Márciusban az államháztartás 182,4 milliárd forint deficittel zárt. Ezen belül a központi költségvetés 157,3 milliárd forintos, a társadalombiztosítás pénzügyi alapjai 23 milliárd forint, az elkülönített állami pénzalapok 2,1 milliárd forint hiányt mutattak. Az államháztartási hiánya tavaly márciusban 259,3 milliárd forintra rúgott. 2010-ben az államháztartás központi alrendszerének első negyedévi deficitje 609,9 milliárd forint volt, ez az éves hiány 70,1 százalékának felelt meg.
2011.04.07. 17:50
 
BUX: +0,47 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 114,82 pontos, 0,47 százalékos emelkedéssel, 24.451,38 ponton zárt csütörtökön. A Mol árfolyama 1,39 százalékkal 25.550 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,35 százalékkal 6.280 forintra nőtt.
2011.04.07. 17:20
 
 
Kétszázezren vettek részt az idei Torkos Csütörtökön
Mintegy 200 ezer vendég torkoskodott 1200-nál is több hazai étteremben az idén március 10-én megrendezett Torkos Csütörtökön - közölte a szervező Magyar Turizmus Zrt. saját felmérésére hivatkozva. A hatodik alkalommal meghirdetett akció a vendégek és a vendéglátók körében is nagy sikert aratott - írták a közleményben. - Minden 100 válaszadó étteremből 92 a jövőben is szívesen venne részt hasonló akcióban, és a vendégek visszajelzései is döntően pozitívak voltak, egyedül a hosszabb várakozási időre panaszkodtak néhányan.
2011.04.07. 16:40
 
 
Hunvald-ügy: tagadták bűnösségüket a vádlottak
Jobbára tagadták bűnösségüket a Hunvald-ügy első, csütörtöki tárgyalásán a Fővárosi Bíróságon megjelent vádlottak. A sok százmilliós önkormányzati korrupciós botrányban csupán két, kisebb súlyú cselekményekkel megvádolt személy nyilatkozott úgy a bíró kérdésére, hogy részben, illetve egészen elismeri bűnösségét, tagadott viszont Hunvald György volt VII. kerületi szocialista polgármester és Gál György, a kerületi önkormányzat gazdasági bizottságának egykori SZDSZ-es elnöke. A két volt politikus a vádbeli, részben bűnszervezetben elkövetett hűtlen kezelésért, vesztegetésért, csalásért, hivatali visszaélésért halmazati büntetésként a törvény szerint akár 15 évet is kaphat.
2011.04.07. 16:30
 
Kérdéses Hajnal Tamás játéka a Kaiserslautern ellen
Valószínűleg nem számíthat Hajnal Tamás játékára szombaton a VfB Stuttgart labdarúgócsapata, amely a német Bundesliga 29. fordulójában a Kaiserslauternt fogadja. "Nehéznek tűnik a helyzet, egyelőre 40 százalék az esélye annak, hogy pályára lépjen" - mondta csütörtökön Bruno Labbadia vezetőedző. A magyar válogatott középpályás azért hagyhatja ki a korábbi csapata elleni összecsapást, mert combizom-problémákkal küzd. A 30 éves Hajnal a 2006/07-es idényben 32 mérkőzést játszott az akkor még másodosztályú Kaiserslautern színeiben. Az élvonalban maradásért küzdő Stuttgart a téli átigazolási időszak végén vette kölcsön Hajnalt a listavezető Borussia Dortmundtól.
2011.04.07. 16:20
 
 
Martonyi: kifogástalan az együttműködés a kormányfővel
Martonyi János szerint semmilyen provokáció sem zavarhatja meg Orbán Viktor miniszterelnökkel, valamint Németh Zsolt, Győri Enikő és Prőhle Gergely külügyminisztériumi vezetőkkel fennálló, évtizedes kifogástalan együttműködését és barátságukat. A külügyminiszter az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében a Magyar Narancs e heti számában megjelent cikkre reagált. A lap egyebek mellett arról ír, hogy Martonyi a közelmúltban "igen kellemetlen beszélgetést" folytatott a kormányfővel, lojalitása kifejezése mellett ugyanis "követhetetlennek, kaotikusnak és Magyarország érdekeivel ellentétesnek" nevezte a kabinet politikáját.
2011.04.07. 16:10
 
 
Nincs közvetlen veszély a repedő löszdomb miatt Dunaszekcsőn
Közvetlenül nem fenyeget lakóépületeket a löszdombon megjelent újabb repedés Dunaszekcsőn, de a csütörtökön a helyszínen tájékozódó szakemberek szükségesnek látták egy a föld mozgását jelző monitoringrendszer mielőbbi kiépítését. Oszvald Tamás, a Magyar Bányászati és Földtani Hivatal földtani hatósági osztályvezetője újságíróknak elmondta, hogy a löszdombon a napokban kirajzolódott újabb repedés mentén - meg nem határozható időben - földcsuszamlás következhet be, de az a jelenlegi állás szerint lakott területeket nem érint. Hangsúlyozta: a terület mozgásának kiterjedésére csak később, a repedés teljes kirajzolódásakor lehet következtetni.
2011.04.07. 15:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341[1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista