2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
LMP: a médiatanács vizsgálja ki a Cohn-Benditről szóló MTV-s híranyagot
Az LMP felszólítja a médiatanácsot, hogy saját hatáskörben vizsgálja ki a Magyar Televízióban múlt héten bemutatott, Daniel Cohn-Benditről szóló híranyagot - mondta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) székhelye előtt tartott sajtótájékoztatóján az LMP frakcióvezető-helyettese. Karácsony Gergely közölte: a közszolgálati televízió múlt heti hírbejátszása "nyilvánvalóan manipulációt, ha úgy tetszik hazugságot tartalmazott", amikor azt állította, hogy az LMP rendezvényén részt vevő Daniel Cohn-Bendit, az Európai Parlament Zöld frakciójának társelnöke nem válaszolt egy kérdésre.
2011.04.12. 12:50
 
 
Együttműködésre szólította fel a líbiai lázadókat az Afrikai Unió
"Teljes körű együttműködésre" szólította fel a líbiai felkelőket az Afrikai Unió (AU) kedden, miután azok előző nap elutasították a kontinentális szervezet tűzszüneti ajánlatát. Az AU közleménye szerint a megbeszélés sikertelen volt, mivel az Átmeneti Nemzeti Tanács (ÁNT) nem hajlandó tárgyalni a tűzszünet részleteiről addig, amíg nem teljesülnek az általuk megszabott előzetes feltételek. A dokumentumban a szervezet felszólította az ÁNT-t, hogy Líbia érdekeit szem előtt tartva "működjön együtt, és segítse az igazságos és tartós politikai megoldás keresését és megvalósítását".
2011.04.12. 12:50
 
 
Dollármilliók fokhagymásban
Tíz millió dollárt - 2 milliárd forintot - "termett" egy fokhagymaföld Dél-Koreában: gazdája az ágyásban ásta el a pénzt. A hatalmas vagyon törvénytelen szerencsejátékból származott, a paraszt rokonai tettek rá szert internetes hazárdjáték üzemeltetésével, és kérték meg a gazdát, rejtse el. A fokhagymásból végül a rendőrség ásatta elő a pénzt, elkobozta, és őrizetbe vette a gazdát. Ugyancsak rács mögé került a férfi egyik szerencsejátékos sógora, a másik még szökésben van.
2011.04.12. 12:40
 
 
Az alkotmányozás végeztével tekinti át a kormányfő a Balsai-jelentést
Orbán Viktor kormányfő az alkotmányozás lezárultával tekinti át Balsai István (Fidesz) miniszterelnöki megbízott szakértői csoportjának a 2006. őszi események vizsgálatával kapcsolatos jelentését. Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője kedden az MTI érdeklődésére azt mondta: "Balsai István egy alapos munkára kapott megbízást. A politikus jelentése már a miniszterelnöknél van, aki az alkotmányozási folyamat végén azonnal hozzákezd annak áttanulmányozásához". A Magyar Nemzet keddi számában írt arról, hogy befejezte a 2006. őszi eseményekkel foglalkozó vizsgálatát Balsai István szakértői munkacsoportja, és 150 oldalas jelentésüket a napokban átadták a kormányfőnek.
2011.04.12. 12:40
 
 
Benicio Del Torótól terhes Rod Stewart lánya
Apa lesz a hollywoodi nőcsábász, Benicio Del Toro; az Oscar-díjas színész Rod Stewart amerikai rocksztár egyik lányát, Kimberley-t ejtette teherbe. Noha Kimberley és Benicio nem alkotnak egy párt, már alig várják a gyermek érkezését - közölte Del Toro szóvivője. A gyermek állítólag egy rövid kaland gyümölcse. Ez lesz az első unokája a 66 éves Rod Stewartnak, akinek idén februárban született meg a nyolcadik gyermeke. Kimberley, aki 31 éves, színésznő és manöken. A nála 13 évvel idősebb, Puerto Ricó-i Del Toro 2001-ben Steven Soderbergh Traffic című filmjében nyújtott alakításáért vehette át az arany szobrocskát.
2011.04.12. 11:40
 
 
Hende: újabb, egy évre szóló felkérést kapott Magyarország Afganisztánban
A kabuli nemzetközi repülőteret fél éven keresztül sikeresen vezette az Afganisztánba vezényelt magyar katonai kontingens, így a NATO illetékes parancsnokságától újabb, ezúttal egy évre szóló felkérést kapott Magyarország - közölte Hende Csaba honvédelmi miniszter kedden Kecskeméten. "Bízom benne, hogy ezzel a sikeres küldetéssel közelebb kerültünk a békéhez" - mondta a honvédelmi miniszter a Magyar Honvédség 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázisán tartott ünnepségen, ahol a 2010. október 1-jétől a kabuli nemzetközi repülőtéren szolgálatot teljesítő 80 fős állományát fogadták, amely veszteség nélkül érkezett haza.
2011.04.12. 11:40
 
 
Terrorcselekmény történt a minszki metróban, 12 halott
Terrorcselekménynek minősítette a fehérorosz ügyészség a minszki metróban előző nap este történt robbantást, és bűnvádi eljárást indított az ügyben. A hatóságok bejelentették kedden, hogy 12-re nőtt a robbantás halálos áldozatainak száma, és 149-en megsebesültek. Orvosok szerint 22 sebesülnek rendkívül súlyos az állapota. A fehérorosz titkosszolgálat közölte, hogy információi vannak a robbanás állítólagos elkövetőjéről. Az eddigi nyomozás során fény derült arra, hogy a detonáció 5 kilogramm trotil robbanóerejének felelt meg. A pokolgépben betonvas darabkák és másfél centiméter átmérőjű fémgolyók voltak. A robbanószerkezetet a metrócsarnok egyik padja alatt helyezte el a tettes.
2011.04.12. 11:30
 
Navracsics: megkezdődik a miniszteri vitasorozat az uniós romastratégiáról
Az uniós országok igazságügyi miniszterei most tartják meg az első körös vitát az Európai Bizottság romaügyi keretstratégiájának tervezetéről - közölte Luxembourgban az MTI-vel Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter. Az igazságügyi miniszteri tanács délelőtt kezdődött ülésén - amelyen a soros magyar EU-elnökség képviseletében Navracsics elnököl - emellett számos olyan előterjesztés szerepel a napirenden, amely az elnökségi prioritásokkal összhangban arra hivatott, hogy közelebb vigye az Európai Uniót a polgárokhoz.
2011.04.12. 11:20
 
 
MSZP: újabb taggal bővült a Fidesz "költségtérítési botránybrigádja"
Az MSZP szóvivőjének közlése szerint "újabb taggal, Hoffmann Pál tököli polgármesterrel bővült a Fidesz-KDNP költségtérítési botránybrigádja". A Blikk írta azt keddi számában arról, hogy a KDNP-s Hoffman Pál 1,1 millió forint közpénzt vett fel törvénytelenül. Az országgyűlési képviselő, Tököl polgármestere a lapnak azt mondta, téves értelmezés miatt vett fel jogtalanul költségtérítést, a hibát észlelve a felvett összeget egy hónappal ezelőtt visszafizette.
2011.04.12. 10:40
 
Új Szó: nem romlott, de nem is javult az MKP helyzete
Nem romlott, de nem is javult az országos támogatottságot tekintve a Magyar Koalíció Pártjának (MKP) helyzete az egy évvel ezelőtti parlamenti választások óta - állapítja meg kedden az Új Szó. A pozsonyi magyar napilap kommentárjában az MKP mai állapotát elemzi a párt szombati tisztújító kongresszusa előtt. Rámutat: Berényi József jelenlegi pártelnök mellett elődjét, Csáky Pált is jelölték a tisztségre, a végső döntés azt is megmutatja, hogy az MKP-nak milyen céljai lehetnek a következő négy évben. "A célok józan meghatározása ugyanis legalább akkora kihívást jelent, mint a személyi kérdések" - véli Tokár Géza, a szerző.
2011.04.12. 10:30
 
 
Gyengült a forint, 266 felett az euró
Tovább gyengült a forint kedden délelőtt: az eurót 266,27 forinton jegyezték a bankközi kereskedelemben délelőtt fél tízkor a hétfő délutáni 265,05 forint után. Hétfőn nap közben a forint 263-as szintekről 265,50-ig gyengült az euróval szemben. Pénteken délután még 263,68 forint volt a jegyzés, keddre virradóra pedig 264,00 környezetében ingadozott a nemzetközi kereskedelemben. A kereskedők szerint a gyengülés az elmúlt hetekben elért tekintélyes árfolyamnyereség természetes korrekciója volt, ami visszafogott forgalomban és a régiós devizák hasonló árfolyammozgásától kisérve zajlott le.
2011.04.12. 10:10
 
 
A reggelijük is befolyásolja a bírók döntéseit
A büntetésüket töltő elítéltek csak reménykedhetnek abban, hogy fellebbezési kérelmükről a nap elején, vagy közvetlenül étkezés után döntenek a bírók - izraeli és amerikai kutatók szerint ugyanis ezek a körülmények többnyire a kérelmező számára pozitív döntést idéznek elő. A kutatók szerint a bírók egy sor határozat után "belefáradnak" a döntéshozatalba, és inkább a status quo fenntartására törekednek - esetükben ez a kérelem elutasítását, az elítélt számára pedig a börtönbüntetés folytatását jelenti. A negevi Ben Gurion Egyetemen dolgozó Sai Danziger és csapata több mint 1100 bírói döntést elemzett ki, amelyekkel többnyire elítéltek szabadlábra helyezésének kérelméről határoztak a bírók.
2011.04.12. 10:10
 
 
Márciusban 1,1 százalékkal nőttek a fogyasztói árak
A fogyasztói árak az idén márciusban 4,5 százalékkal emelkedtek az előző év márciushoz viszonyítva, és 1,1 százalékkal haladták meg a 2011. februári szintet - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden.
2011.04.12. 09:20
 
Hihetetlen! VV Olivér visszamegy a villába?
Érdekes hírek terjengnek arról hogy a Való Világ játékból kiszállt VV Laci helyére a már rég kiesett - de a nézők által nagyon hiányolt - VV Olivér visszatér vendégként a Villába
2011.04.12. 09:16
 
BUX: -1,22 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 297,31 pontos csökkenéssel, 24.078,22 ponton nyitott kedden. A legutóbbi, hétfői záró értékéhez képest 1,22 százalékkal gyengült.
2011.04.12. 09:10
 
 
NBA: LeBron James vezetésével nyert a Miami
A Miami Heat a 34 pontot szerző LeBron James vezetésével 98-90-re nyert az Atlanta Hawks otthonában az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján. Eredmények: Atlanta Hawks-Miami Heat 90-98 New Jersey Nets-Charlotte Bobcats 103-105 Philadelphia 76ers-Orlando Magic 85-95 Washington Wizards-Boston Celtics 95-94 - hosszabbítás után Detroit Pistons-Cleveland Cavaliers 101-110 New Orleans Hornets-Utah Jazz 78-90 Milwaukee Bucks-Toronto Raptors 93-86 Houston Rockets-Dallas Mavericks 91-98 - hosszabbítás után Denver Nuggets-Golden State Warriors 134-111 Phoenix Suns-Minnesota Timberwolves 135-127, Sacramento-Oklahoma 112-120.
2011.04.12. 09:00
 
 
Politológusok szerint legfontosabb szerkezeti átalakítások még hátravannak
Elsősorban szimbolikus ügyekkel foglalkozott az Országgyűlés a 2010-es parlamenti választások első fordulóját követő egy évben; a legfontosabb szerkezeti változtatások az év végéig kerülhetnek a Ház elé az MTI által megkérdezett politológusok szerint. A területi listákra 2010. április 11-én leadott szavazatok alapján a Fidesz-KDNP már a voksolás első fordulójában megszerezte a kormányzáshoz szükséges támogatást, és mellette további három párt - az MSZP, a Jobbik és az LMP - lépte át az ötszázalékos országgyűlési küszöböt, míg húsz év után először maradt mandátum nélkül két rendszerváltó párt: az MDF és az SZDSZ.
2011.04.12. 08:40
 
 
Premier League: Liverpool-Manchester City 3-0
Az angol labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának hétfő esti zárómérkőzésén: Eredmény: FC Liverpool-Manchester City 3-0 (3-0). Gól: Carroll (13., 35.), Kuyt (34.). Vasárnap játszották: Aston Villa-Newcastle United 1-0, Blackpool-Arsenal 1-3.
2011.04.12. 08:10
 
A Szardínia-ralin kezdi a vb-menetelést a Mini
A Mini Cooper a május 5-8-án esedékes Szardínia-ralin tér vissza a rali-világbajnokság mezőnyébe. A hatvanas években legendássá vált márka új versenyautója, a Mini John Cooper Works WRC az idei vb-futamokon elsősorban a tapasztalatszerzésre törekszik, jövőre azonban már a legnagyobbak küzdelmébe is bele kíván szólni. A Mini egyik pilótája a korábban Citroe:nnel száguldó spanyol Dani Sordo lesz. A maga idejében hallatlanul népszerű kisautó S modellje az 1960-as években háromszor is megnyerte a Monte Carlo-ralit, amely akkoriban a legnehezebb futamok közé tartozott.
2011.04.12. 08:00
 
 
Vidéken hűtlenkedőbbek a párok
Vidéken tartósabbak a párkapcsolatok, ugyanakkor csapodárabbak a párok - erre jutott egy brit felmérés. Kétezer ember megkérdezésével az látszik, hogy vidéken 21 százalék venné fontolóra, hogy félrelépjen-e, ha biztosan nem derülne ki a dolog. A városokban a ráta csak 16 százalékos. Ami a tényleges csapodárságot illeti, kicsit még nagyobb az eltérés: 23 százalék a félrelépők hányada vidéken, míg - a fontolgatásra hajlamosakhoz hasonlóan - 16 százalék városban. Ugyanakkor épp a falvakban elégedettebbek a párok egymással: csak 8 százalékuk mondta azt, hogy boldogtalan társával, míg a városlakóknak a 21 százaléka nyilatkozott ugyanígy.
2011.04.12. 07:50
 
 
A legsúlyosabbra emelték a japán reaktorbaleset minősítését
A nukleáris eseményeket rangsoroló (INES-) skálán az eddigi ötösről a legmagasabb, hetes fokozatúra emelték a japán fukusimai atomerőműben bekövetkezett katasztrófa minősítését - erősítette meg a japán atomipar-biztonsági hivatal a sajtóban korábban megjelent értesüléseket. Ez azt jelenti, hogy az egy hónappal ezelőtti szökőár miatt történt reaktorbalesetet az 1986-os csernobili katasztrófával azonos súlyúnak ismerték el, holott - mint mondta a hivatal illetékese - a fukusimai erőműből a szabadba került hasadóanyagok mennyisége legfeljebb a tizedrésze annak, ami a csernobili baleset idején jutott a levegőbe. Számszerűsítve ez 630 ezer terabecquerelt jelent.
2011.04.12. 07:50
 
 
Robbanás történt a minszki metróban, 11 halott
2011.04.11. 23:40
 
 
MÖSZ: az önkormányzatok nem tudják kigazdálkodni a tűzoltók elmaradt túlóradíját
További súlyos terheket ró a "kivéreztetett" önkormányzatokra, hogy a fenntartásukban működő tűzoltóságok munkatársainak ki kell fizetni az elmaradt túlóradíjakat; ennek kigazdálkodása szinte lehetetlen - közölte a Magyar Önkormányzatok Szövetségének (MÖSZ) elnöke, Gödöllő polgármestere hétfőn az MTI-vel. Gémesi György közleményében Kontrát Károlynak, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkárának, illetve Bakondi Györgynek, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetőjének arra a hétfői bejelentésére reagált, miszerint év végéig ki kell fizetni a tűzoltóknak a 2004. május 1. és 2007. december 31. közötti időszakra vonatkozó elmaradt túlóradíjakat.
2011.04.11. 22:10
 
 
Megdöbbentette az MME-t, hogy Semjén vadászhatóvá tenné a védett madárfajokat
A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesületet (MME) megdöbbentette, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnöke több védett madár- és emlősfaj vadászhatóvá tételét kérte Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszternek írt levelében. Az egyesület MTI-hez hétfőn eljuttatott közleménye ismerteti: "az MME megengedhetetlennek tartja, hogy a biológiai sokféleség megőrzésének európai szintű kudarca után, az unió soros elnöki tisztségét betöltő ország egyik vezetője olyan javaslattal álljon elő, amely számos ponton sérti az európai és nemzetközi természetvédelmi egyezményeket. A civil szervezet reméli, hogy a vadgazdálkodás és a vadászati ágazat problémáinak megoldása nem hazánk egyedülálló madárvilágának megtizedelésében merül majd ki".
2011.04.11. 21:20
 
A KENÓ április 11-i nyerőszámai
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint az április 11-i KENÓ-játékban a következő számokat sorsolták: 3, 8, 18, 20, 21, 23, 34, 40, 45, 47, 50, 54, 58, 59, 62, 63, 65, 71, 73, 80.
2011.04.11. 20:30
 
 
Megkezdődött az előzetes meghallgatás Tóásó Előd ügyében
A bolíviai Cochabamba városban hétfő délelőtt szigorú biztonsági intézkedések közepette megkezdődött az előzetes meghallgatás az ügyben, amelyben a néhai Eduardo Rózsa-Florest és társait, köztük Tóásó Elődöt, valamint további több mint harminc embert azzal vádol az ügyészség, hogy szeparatista csoportot hoztak létre a kormány és a demokrácia destabilizálásának, illetve polgárháború kirobbantásának céljából.
2011.04.11. 19:40
 
 
Slota szerint Magyarország háborúra késszül
Ján Slota, a Szlovák Nemzeti Párt (SNS) elnöke hétfőn ismét azzal riogatta a közvéleményt, hogy Magyarország háborúra készül és erőszakkal kívánja felújítani Nagy-Magyarországot. "Ma már Bugár (Béla) is észrevette, hogy Orbánnak valóban Nagy-Magyarország a célja. Azt hangoztatják, hogy Magyarországon újra bevezetik a sorkötelezettséget. Hát köszönöm szépen. Ha bevezetik, Magyarország háborúra készül. Közben mi azt mérlegeljük, hogy lesz-e saját légiereje a szlovák hadseregnek. Hiszen sapkával is agyonvernek minket" - nyilatkozta újságíróknak Slota a párt vezetőségének ülése után Érsekújváron.
2011.04.11. 19:30
 
 
Meghosszabbította a kormány a lakásárverési moratóriumot
Meghosszabbította a kabinet a lakásárverési moratóriumot a kilakoltatási tilalom lejártának idejéig, azaz július 1-jéig - közölte a kormányszóvivő hétfőn az MTI-vel. Nagy Anna elmondta, mindez azt jelenti, hogy a nehéz helyzetbe került devizahitelesek otthonát eddig az időpontig nem lehet elárverezni. Hozzátette, ez továbbra sem vonatkozik azokra, akik például a rezsijüket nem fizetik. Az árverési moratórium meghosszabbításának célja, hogy ne változhasson az érintett lakáshitelesek jogi helyzete, azaz amíg nem születik meg a kormányzat adósmentő intézkedéscsomagja, addig ne lehessen ezeket az ingatlanokat elárverezni - közölte.
2011.04.11. 19:00
 
 
Orbán Viktort kérdezték a szocialista képviselők a parlamentben
Három szocialista képviselő is a miniszterelnökhöz fordult a parlamentben a hétfői azonnali kérdések során. A kormányfőt először Varjú László kérdezte, majd Kovács László és Steiner Pál következett. Varjú László azzal összefüggésben krédezte a kormányfőt, hogy az Új Széchenyi Terv meghirdetésekor a miniszterelnök "becsmérlő módon disznóólnak nevezte az európai forrásokat szervező intézményrendszert és az annak eredményeit élvező Magyarországot". Kovács László azt kérdezte, Orbán Viktor egyetért-e azzal, hogy az uniós tagság minden ország esetében a jogok és a kötelezettségek összhangján alapszik. Steiner Pál a képviselői interpellációról érdeklődött.
2011.04.11. 18:40
 
 
Javier Bardem lehet Stephen King Setét Tornyának főszereplője
Javier Bardem Oscar-díjas spanyol színészt választotta Ron Howard rendező Stephen King A Setét Torony című regényfolyamából készülő "audiovizuális megaprojekt" főszerepére. Sajtóértesülések szerint a madridi színész már el is fogadta a direktor ajánlatát. A Setét Torony hét kötetből álló történet, amelybe a szerző az 1980-as évek elején vágott bele. King fantáziavilága milliókat ejtett rabul az évtizedek alatt, most a filmvásznon és a tévéképernyőn is felbukkan Roland Deschain, akit Bardem formál meg. Az audiovizuális feldolgozás háromrészes mozifilm-feldolgozásból és két televíziós miniszériából áll majd. Az első nagyjátékfilm a tervek szerint 2013 májusában mutatkozik be csakúgy, mint a televíziós sorozat első része.
2011.04.11. 18:10
 
BUX: -0,23 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 56,97 pontos, 0,23 százalékos csökkenéssel, 24.375,53 ponton zárt hétfőn. A Mol 0,20 százalékkal 25.400 forintra erősödött, az OTP részvények ára 0,24 százalékkal 6.336 forintra nőtt.
2011.04.11. 17:20
 
 
UD Zrt.-ügy: elítéltek két rendőrt hivatali visszaélés miatt
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt első fokon két rendőrt hivatali visszaélés és közokirat-hamisítás miatt hétfőn a Fővárosi Bíróság. Az elsőrendű vádlott az eljárás adatai szerint nyilvánvalóan Meggyes Tamás volt esztergomi polgármester érdekében kérte le jogosulatlanul mobiltelefonok híváslistáit. A nem jogerős ítélet szerint Ancsa-Molnár Imre, az elsőrendű vádlott, aki a XXII. kerületi rendőrkapitányságon dolgozott főtörzsőrmesterként, ismeretlen személy kérésére 2008 márciusában négy ember mobiltelefonjának az év február 1-je és 15-e közötti híváslistáit kérte le jogosulatlanul azzal a valótlan hivatkozással, hogy bűncselekmény felderítése céljából büntetőeljárásban van szükség az adatokra.
2011.04.11. 17:20
 
 
Letartóztatták Gbagbo volt elefántcsontparti elnököt
Letartóztatták Laurent Gbagbo volt elefántcsontparti elnököt Abidjanban hétfőn, és Alassane Ouattara megválasztott államfő főhadiszállására, a Golf hotelbe szállították családjával együtt. Anne Ouloto, Ouattara szóvivője közölte, hogy Laurent Gbagbo, felesége és fia egyaránt a szállodában van, helyi idő szerint délután 13 óra óta. Jean-Marc Simon, Franciaország elefántcsontparti nagykövete előzőleg bejelentette, hogy az Ouattara irányítása alatt álló köztársasági erők tartóztatták le a volt elnököt. Toussaint Alain, Gbagbo Párizsban tartózkodó tanácsadója és szóvivője korábban azt állította, hogy a francia Licorne (Egyszarvú/Unikornis) expedíciós erő katonái fogták el és adták át az ellenzék vezetőinek Gbagbót.
2011.04.11. 17:20
 
 
Elvetette a Ház a vármegye elnevezést
Az Országgyűlés döntése értelmében az új alkotmányban nem szerepel majd a vármegye elnevezés és a gyermekek utáni szavazati jog, a bírák szolgálati jogviszonya pedig az általános öregségi nyugdíjkorhatár betöltésével megszűnik. Kikerült a javaslatból az a kitétel, hogy az alaptörvény végén feltüntetik az igennel szavazó képviselők nevét. Bekerült ugyanakkor, hogy 15 tagúra bővül az Alkotmánybíróság, amely akkor kaphatja vissza költségvetési és adókérdésekben tavaly novemberben korlátozott hatáskörét, ha az államadósság mértéke a GDP 50 százaléka alá csökken.
2011.04.11. 17:10
 
 
Bernardo Bertolucci életműdíjat kap Cannes-ban
Életműdíjat vehet át a 64. cannes-i filmfesztivál ünnepélyes megnyitóján Bernardo Bertolucci olasz filmrendező - jelentették be a szervezők hétfőn Párizsban. A tiszteletbeli Arany Pálmát ezentúl - a korábbi gyakorlattól eltérően - évente adják majd át egy-egy fontos rendezőnek, akinek munkássága jelentős, de Cannes-ban mégsem jutalmazták. "A hézagos tradíció évenkéntivé válik, és a nyitó ünnepségen kap helyet" - tudatták a szervezők. Az utóbbi években az életművek előtt tisztelgő elismerést Gilles Jacob fesztiválelnök Woody Allennek és Clint Eastwoodnak adta át 2002-ben és 2009-ben.
2011.04.11. 16:50
 
 
Bajnokok Ligája: Samuel öt hónap után újra az Inter keretében
Öt hónap után ismét ott van az Internazionale keretében Walter Samuel, az együttes argentin futballistája, aki így szerdán, a Schalke 04 elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő idegenbeli visszavágóján térhet vissza. A 33 éves védő november 7-én, a Brescia ellen szenvedett súlyos térdsérülést, sokáig úgy tűnt, hogy ebben az idényben már nem léphet pályára, ám a vártnál gyorsabban felépült. A gelsenkircheni visszavágót szinte kilátástalan helyzetből kezdi majd a címvédő Inter, ugyanis a múlt heti első mérkőzésen, hazai környezetben 5-2-es vereséget szenvedett.
2011.04.11. 16:40
 
 
Megkezdődött a rendvédelmi szakszervezetek demonstrációsorozata
A Rendészeti és Közigazgatási Dolgozók Szakszervezetének (RKDS) tüntetésével kezdődött meg hétfőn a rendvédelmi dolgozók szakszervezeteinek demonstrációsorozata az V. kerületi Kossuth Lajos téren; a Hivatásunk védelmében elnevezésű akció keretében mintegy félszázan tüntettek az Országház mellett. A fegyveres és rendvédelmi szakszervezetek azért vonulnak utcára, mert "halálpálya" helyett életpályamodellt szeretnének, illetményemelést, a már nyugállományúak juttatásainak megőrzését és korszerű munkaeszközöket.
2011.04.11. 16:20
 
 
IMF: alacsonyabb lehet a jövő évi növekedés Magyarországon
Rontott a Magyarországra vonatkozó növekedési előrejelzésén a Nemzetközi Valutaalap (IMF) hétfőn nyilvánosságra hozott "Világgazdasági kilátások" című (World Economic Outlook) negyedéves kiadványában. Ezek szerint a magyar bruttó hazai termék (GDP az egy hónappal korábbi országjelentésben szereplő 3,0 százalék helyett 2,8 százalékkal bővülhet 2012-ben. Az idei GDP az előző havi jelentésben szereplő 2,8 százalékkal azo9nos ütemben nő. Az idei infláció változatlanul 4,1 százalék, míg a jövő évi 3,5 százalék lehet. A munkanélküliek aránya a frissebb kiadvány szerint idén 11,5, jövőre pedig 10,9 százalék lehet, míg korábban rendre 11,2 és 10,6 százalékot jelzett az IMF.
2011.04.11. 16:10
 
 
Budai Gyula tagadja, hogy luxuslakást kapott volna
Budai Gyula szerint teljesen normális dolog volt, hogy körülbelül két évtizeddel korábban fiatal tisztként szolgálati lakáshoz jutott, amelyet később részletre megvásárolhatott. Az elszámoltatási kormánybiztos hangsúlyozta, hogy nem egy luxuslakásról van szó. Török Zsolt, a szocialisták szóvivője, hétfőn nyílt levélben fordult az elszámoltatási kormánybiztoshoz, amelyben azt írta, úgy értesültek, hogy Honvédelmi Minisztérium (HM) korábban kiutalt Budai Gyulának egy "luxuslakást", amelyet a fideszes politikus később az aktuális piaci árnál jóval olcsóbban megvásárolhatott.
2011.04.11. 16:10
 
 
Baka arra kéri Orbánt, ne fogadják el a Lázár-indítványt
Baka András, a Legfelsőbb Bíróság (LB) elnöke hétfőn levélben kérte Orbán Viktor miniszterelnököt, vesse latba tekintélyét, hogy az Országgyűlés ne fogadja el az alaptörvény részeként a bírók nyugdíjkorhatárának drasztikus leszállításáról szóló indítványt, amelyet Lázár János Fidesz-frakcióvezető javasolt. Baka András - aki egyúttal az Országos Igazságszolgáltatási Tanács elnöke is - az MTI-hez is eljuttatott levelében azt írta: a javaslat megalázó, szakmailag nem indokolható hatályba lépése az ügyek tízezreinek átszignálásához, az állampolgárok és a gazdasági szervezetek jogvitáinak jelentős elhúzódásához, növekvő jogbizonytalansághoz vezet.
2011.04.11. 16:00
 
Esőre, viharra is számíthatunk kedden
Éjszaka többnyire erősen felhős idő várható, északkeleten esőre, záporra is számítani kell. Kedden az átmeneti rövid felszakadozások mellett gyakran lesz erősen felhős az ég, több helyen valószínű eső, zápor, helyenként zivatar is kialakulhat. Az északnyugati szél éjszakára mindenütt mérséklődik, majd kedden napközben, a Tiszántúl kivételével, megerősödik, sokfelé viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 4 és 9, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 16 és 21 fok között alakul.
2011.04.11. 16:00
 
 
Bundesliga: Robben két meccsen nem játszhat
Két mérkőzésre szóló eltiltást kapott Arjen Robben, a Bayern München labdarúgója, amiért a játékvezető inzultálásért piros lapot kapott a Nürnberg elleni szombati, 1-1-re végződött bajnoki találkozó után. Ez azt jelenti, hogy a holland csatár többek között a Bayer Leverkusen elleni vasárnapi rangadón sem léphet pályára. A Leverkusen jelenleg a második, a bajor gárda pedig a negyedik helyen áll, és a Bundesliga első három helyezettje indulhat a Bajnokok Ligája következő kiírásában. A nürnbergi döntetlen után egyébként menesztették Louis van Gaal vezetőedzőt, akit eddigi segítője, Andries Jonker váltott a kispadon. Érdekesség, hogy a Leverkusennél most az a Jupp Heynckes a tréner, aki a nyártól a Bayernnél fog dolgozni.
2011.04.11. 14:50
 
 
Az év végéig kifizetik a tűzoltók elmaradt túlóradíját
Az év végéig kifizetik a tűzoltók 2004. május 1. és 2007. december 31. közötti időszakra vonatkozó elmaradt túlóradíját - jelentette be Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára és Bakondi György, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság vezetője. Bakondi György ismertette: kamatokkal, munkáltatói járulékokkal együtt ez 6,5 milliárd forint. Kontrát Károly közölte: ebből 72 millió forintot a költségvetésből finanszíroznak az állami tűzoltóságoknál dolgozók részére, míg az önkormányzati tűzoltóságok dolgozóinak az önkormányzatok fizetik ki a túlóradíjakat. Mint mondta, bízik abban, hogy miként az állam, az önkormányzatok is teljesítik ezt a kötelezettségüket.
2011.04.11. 14:40
 
 
MSZP: Budai Gyula a piaci ár alatt jutott egy HM-es luxuslakáshoz?
Nyílt levélben fordult hétfőn az MSZP szóvivője Budai Gyulához azt tudakolva: igaz-e, hogy a HM korábban kiutalt egy szolgálati lakást az elszámoltatási kormánybiztosnak, amelyet Budai Gyula később a piaci ár alatt vásárolhatott meg. Ha a kérdésre igen a válasz, akkor lemond-e kormánybiztosi megbízatásáról? - firtatja Török Zsolt az MTI-hez is eljuttatott hétfői nyílt levelében. Úgy fogalmaz: "bizonyos, a szocialista párthoz eljuttatott állampolgári jelzések" alapján értesültek úgy, hogy a Honvédelmi Minisztérium (HM) korábban kiutalt Budai Gyulának egy "luxuslakást", amelyet a fideszes politikus később az aktuális piaci árnál jóval olcsóbban megvásárolhatott.
2011.04.11. 14:30
 
 
Nem változik az üzemanyagok ára a héten
Nem változtat az üzemanyagok nagykereskedelmi árán ezen a héten a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. Egy hete a 95-ös benzin árát bruttó 5 forinttal emelte a Mol, a változtatással a benzin átlagára új történelmi csúcsra, 381-382 forintra nőtt, a gázolajé változatlanul 375 forint maradt. Az autósok 30 forintos árkülönbséget is tapasztalhatnak a kutaknál.
2011.04.11. 14:10
 
 
Schmitt: Magyarországnak szüksége van rá, hogy megalkossa új alaptörvényét
Magyarországnak szüksége van rá, hogy húsz évvel a rendszerváltás után éljen a történelmi lehetőséggel, és a társadalomban érezhető elvárásnak megfelelve megalkossa új alaptörvényét, szinte utolsóként a volt szocialista államok között - mondta Schmitt Pál köztársasági elnök hétfőn napirend előtt az Országgyűlésben. Mint kiemelte, a hatályos magyar Alkotmány - évszámát tekintve - az 1949-es esztendő bélyegét viseli magán. Egy olyan évét, amely karnyújtásnyira volt a közös piac megteremtésétől, az Európa-gondolat kimondásától - tette hozzá.
2011.04.11. 14:10
 
Programsorozat a magyar kulturális egységért
Élő Partium néven indul honismereti és kulturális-turisztikai programsorozat a régió jellegzetességeinek és népművészetének bemutatására; a "felnőtt diákcsere-program" egy összmagyar kulturális tér létrehozásával erősítené a határok fölötti nemzetegyesítést - mondta el Tőkés László, az Európa Parlament alelnöke hétfőn Nagyváradon az MTI-nek. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy a nemzetpolitikai rendszerváltozással egyetemben művelődéspolitikai rendszerváltozás is végbemenjen - fogalmazott.
2011.04.11. 14:00
 
 
Szlovákia kiadja Jozef Rohácot Magyarországnak
Szlovákia kiadja Jozef Rohácot Magyarországnak - így döntött hétfőn a legfelsőbb szlovák bíróság. A zárt ülésen a testület elutasította Rohác fellebbezését a Nyitra Megyei Bíróság korábbi döntése ellen, amely kiadta őt Magyarországnak. Rohácot egy Magyarországon kiadott európai elfogatóparancs alapján vették őrizetbe február közepén Szlovákiában. A magyar hatóságok nem hozták nyilvánosságra, miért körözik Rohácot. A sajtóban megjelent értesülések szerint a szlovák férfinak köze lehet Fenyő János vállalkozó 1998 februári meggyilkolásához.
2011.04.11. 13:50
 
 
Gagarin űrrepülésének évfordulóját ünnepli Oroszország
Egész Oroszország ünnepel Gagarin űrrepülésének évfordulóján: az óvodákban és az iskolákban külön foglalkozásokat rendeznek, ünnepi koncertek lesznek, Dmitrij Medvegyev elnök kitüntetéseket ad át az orosz űrprogramban résztvevő külföldi űrhajósoknak - köztük Farkas Bertalannak -, és a napot 50 lövésből álló díszsortűz tárja majd. Az űrhajózás napját annak emlékére tartják, hogy Jurij Gagarin, az első ember a világűrben, a Vosztok-1 űrhajóval indult 1961. április 12-én, Bajkonurból, alig 108 perc múlva visszatért a Földre, és az ember első kilépésével a világűrbe az űrkutatás terén a Szovjetunió jóval megelőzte az Egyesült Államokat.
2011.04.11. 13:40
 
 
Vádat emelt a főügyészség Keller László volt államtitkár ellen
Vádat emelt hétfőn a Központi Nyomozó Főügyészség Keller László volt közpénzügyi államtitkár ellen hivatali visszaélés miatt. Az ügyészség MTI-hez eljuttatott közleménye szerint "a Miniszterelnöki Hivatal egykori közpénzügyi államtitkára, volt országgyűlési képviselő" 2004-ben indított vizsgálatakor jogellenesen adatokat gyűjtött a Somogy megyében 2001-től történt vadászatok ügyében. Ennek során egyebek mellett a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumtól, a megyei földművelésügyi hivataltól és vadászati társaságoktól okiratokat kért be.
2011.04.11. 13:20
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337[1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista