2020. július 16., csütörtök - Valter
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Műkorcsolya-vb: Kim Ju Na vezet, Pavuk utolsó
Az olimpiai bajnok dél-koreai Kim Ju Na áll az élen a pénteken rendezett női rövidporgram után a moszkvai műkorcsolya-világbajnokságon. Pavuk Viktória az utolsó helyen végzett, így nem mutathatja be kűrjét szombaton. A tavalyi vb-n ezüstérmes, 2009-ben győztes Kim produkcióját 65,91 pontosra értékelték a bírák, mögötte a 65,58 pontot kapott japán Ando Miki - 2007 világbajnoka -, valamint az orosz Kszenya Makarova (61,62 pont) áll a második és a harmadik helyen. Az egyetlen magyar induló, Pavuk Viktória 33,70 pontot kapott a bíráktól, ezzel egyetlen riválisát sem tudta megelőzni, s nem került be a legjobb 24 korcsolyázó közé, aki szombaton bemutathatja kűrjét.
2011.04.29. 16:30
 
 
Távozik posztjáról Horváth Endre, az NGM helyettes államtitkára
A nemzetgazdasági miniszter javaslatára a miniszterelnök 2011. április 30-i hatállyal felmentette Horváth Endrét, a Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkárát - közölte a tárca az MTI-vel pénteken. A turizmusért és kereskedelemért felelős helyettes államtitkár menesztésének okait a Nemzetgazdasági Minisztérium sajtóosztályán nem közölték az MTI kérdésére. A közgazdász végzettségű és 2000-ben a közgazdaságtudományok doktora (PhD) fokozatot szerzett szakember tavaly júliusban az MTI-nek még arról nyilatkozott, hogy a turizmus segítségével a gazdasági növekedést kívánják szolgálni. A turizmusban a kitörési irányok között akkor a fogturizmus fejlesztését, a rehabilitációt, az allergológiát és a wellness-központok fejlesztését jelölte meg.
2011.04.29. 16:30
 
 
Tízezrek tüntetnek szíriai városokban
Tízezrek tüntettek pénteken Szíria nagyvárosaiban, hogy szolidaritásukat fejezzék ki a hadsereg által megszállt Deraa lakosaival, és politikai szabadságjogaikat követeljék. Bár a hatóságok felszólították az arab ország állampolgárait, hogy "tartózkodjanak a nem engedélyezett tüntetéseken való részvételtől", a főváros egyik peremkerületében, Dumában, Latakiában (el-Ládzikija), Bánijászban, Kamisliben és Homszban is ezrek gyűltek össze. Szemtanúk beszámolója szerint Latakiában civil ruhás rendőrök automata fegyverekkel tüzet nyitottak a tömegre, s legalább öt embert megsebesítettek. Damaszkusz belvárosában két kisebb demonstráció kezdődött a pénteki ima után - közölte egy ellenzéki vezető és egy emberjogi csoport.
2011.04.29. 16:00
 
 
Januártól csökkennek a vállalkozások adminisztrációs terhei
Magyarországon a GDP 10,5 százalékát költik adminisztrációra a vállalkozások, ennek összege 2.800 milliárd forint, amely jövőre első lépésben 105 milliárddal, majd további 400 milliárddal csökkenhet - mondta Cséfalvay Zoltán, a Nemzetgazdasági Minisztérium stratégiai államtitkára pénteken Budapesten sajtótájékoztatón. Az első csomag, amelynek alapján 105 milliárd forinttal mérsékelhetők a vállalkozások adminisztrációs terhei, a júliusban megszülető kormányhatározatokban ölt majd testet jövő januári bevezetéssel - közölte az államtitkár.
2011.04.29. 15:50
 
 
Megnyitották II. János Pál pápa sírját
Megnyitották pénteken II. János Pál pápa sírját, és koporsóját a Szent Péter-bazilika kriptájába, Szent Péter sírja elé vitték. A szertartást a bazilika főpapja, Angelo Comastri bíboros vezette, de jelen volt Tarcisio Bertone bíboros, a Vatikán államtitkára is. Vasárnap, a néhai katolikus egyházfő boldoggá avatásának napján, a koporsót korán reggel a pápai oltár (főoltár) elé helyezik át, ahol a hívek leróhatják tiszteletüket. A ceremónia után a koporsót a bazilika második oldalhajójában található Szent Sebestyén-kápolnába viszik, amelynek restaurálását nemrég fejezték be - közölte Rómában Federico Lombardi vatikáni szóvivő.
2011.04.29. 15:40
 
BL: Mourinho: nincs mit mondanom
Nem akar a továbbiakban a szerdai labdarúgó Bajnokok Ligája-elődöntőben történtekről beszélni José Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője, aki ellen a mérkőzés után tett nyilatkozatai miatt fegyelmi eljárást indított az európai szövetség (UEFA). "Amit szerettem volna, azt már elmondtam - fogalmazott pénteki sajtótájékoztatóján a portugál tréner. - Egész egyszerűen azért nem akarok a továbbiakban beszélni az ügyről, mert egy kép többet mond minden szónál" - utalt az interneten közzétett fotókra és videókra, amelyek az azonnali piros lappal kiállított Real-játékos, Pepe ominózus szabálytalanságáról készültek.
2011.04.29. 15:30
 
 
A Jobbik rémhírterjesztéssel vádolja Richard Fieldet és Gyurcsány Ferencet
A Jobbik rémhírterjesztés és közveszéllyel való fenyegetés miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz a legfőbb ügyészségen - jelentette be pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján a párt szóvivője, hozzátéve: bár ismeretlen tettes ellen tesznek feljelentést, Richard Field és Gyurcsány Ferenc megnyilvánulásait konkrétan is kiemelik az ügyben. Mirkóczki Ádám azt mondta, két esetet konkrétan leírnak a feljelentésben: az egyik, hogy Richard Field amerikai üzletember "romamentő akciót és evakuálást" szervezett, azt a látszatot keltve, mintha valami nagyon különös, életveszélyes helyzet alakult volna ki a gyöngyöspatai romákat illetően.
2011.04.29. 15:30
 
 
Mesterházy hisz Gyurcsány ártatlanságában
Mesterházy Attila hisz Gyurcsány Ferenc ártatlanságában, és úgy véli: az ügyészség politikai megrendelést teljesített a volt miniszterelnök meggyanúsításával. Az MSZP elnöke pénteken újságíróknak azt mondta: ő és az MSZP is minden eszközzel támogatni fogja Gyurcsány Ferencet, s erről a korábbi kormányfőt is biztosította. Mesterházy Attila kijelentette: visszautasítja és vérlázítónak tartja, hogy a Fidesz "a politikai harcait az igazságszolgáltatás felhasználásával akarja elrendezni, és végképp megdöbbentő, hogy az ügyészség végrehajtotta a politikai megrendelést".
2011.04.29. 15:20
 
 
Nyit a Dagály, szombaton kezdődik a strandszezon
A fővárosban a Dagály strand szombati nyitásával veszi kezdetét a strandszezon; szerdánként mindenki kedvezményes jeggyel fürdőzhet - közölte a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) pénteken az MTI-vel. A Palatinus május 7-én, a csepeli és a Paskál strandfürdő 14-én, míg a Római 28-án nyit. A csillaghegyi strand június 4-től, a pünkösdfürdői 11-től várja a látogatókat. A BVK tájékoztatása szerint újdonság, hogy szerdánként a "strandváró napon" mindenki kedvezményes jeggyel mehet be. Emellett a fiatalokat, a családokat és a nyugdíjasokat jelentős kedvezménnyel, csökkentett árú jegyekkel igyekeznek újra a "strandokra csábítani".
2011.04.29. 15:10
 
 
Gyurcsány mentelmi jogának felfüggesztését kéri a Legfőbb Ügyészség
Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését kezdeményezte a Legfőbb Ügyészség. Ezt a volt miniszterelnök jelentette be pénteken a Facebookon, jelezve egyúttal: lemond mentelmi jogáról. "A Legfőbb Ügyészség mentelmi jogom felfüggesztését kezdeményezte. Ahogy korábban ígértem, lemondok mentelmi jogomról. Arra kérem a parlamentet, hogy adjon ki az ügyészségnek" - írta a szocialista politikus, hozzátéve: a tájékoztatás szerint hivatali visszaéléssel gyanúsítják. A volt kormányfő - mint fogalmaz - csak feltételezni tudja, milyen ügyben, de az értesítésben megnevezett büntetőügy a sukorói kaszinóberuházást fedi.
2011.04.29. 14:40
 
 
Módosítják a polgárőrségről szóló törvényt is
Büntethetőek lesznek a büntető törvénykönyv módosítása nyomán azok, akik egyenruhában félelmet és riadalmat keltenek az ország lakosságában, és a közbiztonság erősítése érdekében módosítani fogják a polgárőrségről szóló törvényt is - mondta Pintér Sándor belügyminiszter a polgárőrség fennállásának 20. évfordulója alkalmából tartott központi ünnepségen pénteken a budapesti SYMA csarnokban. A belügyminiszter hangsúlyozta: a jogállamiság és a rendőrséggel való együttműködési kötelezettség betartását várják el azoktól, akik a közbiztonságért tenni akarnak, és akik ezt nem tudják elfogadni, azokkal szemben határozottan fel fognak lépni.
2011.04.29. 14:20
 
 
Előzetesben a gyöngyöspatai verekedők
Előzetes letartóztatásba helyezte pénteken az Egri Városi Bíróság azt a három férfit, akit a keddi gyöngyöspatai verekedés miatt vettek őrizetbe - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t. A három gyöngyöspatai férfi ellen felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a gyöngyösi rendőrkapitányság - közölte Soltész Bálint, a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
2011.04.29. 14:20
 
 
Fatah-Hamász-megállapodás: Abbász és Mesaal jövő szerdán ír alá Kairóban
Mahmúd Abbász, a Palesztin Hatóság elnöke és Háled Mesaal, a Hamász iszlamista mozgalom damaszkuszi emigrációban élő politikai vezetője jövő szerdán Kairóban aláírja a palesztinok közötti megbékélés egyezményét - jelentette be pénteken a megállapodás másik részvevője, a Fatah mozgalom. "Az egyezmény aláírására május 4-én kerül sor, amikor Abbász, Mesaal és minden palesztin frakció találkozik az Arab Liga kairói székhelyén" - mondta az AFP hírügynökségnek Azzám al-Ahmad magas rangú Fatah-tisztségviselő, a megbékélési tárgyalások megbízottja.
2011.04.29. 14:20
 
 
Összeházasodott Vilmos herceg és Kate Middleton
Megnősült pénteken Vilmos brit trónörökös. II. Erzsébet királynő unokája a londoni Westminster-apátságban vette feleségül menyasszonyát, Catherine Middletont. Vilmost és Catherine-t - miután elmondták házassági fogadalmukat - Rowan Williams, Canterbury érseke, az anglikán világegyház legfőbb vallási méltósága házastársakká nyilvánította. A házasság megkötésének pillanatától Vilmos trónörökös - az uralkodó pénteken bejelentett döntése alapján - a Cambridge hercege, felesége, Katalin pedig a Cambridge hercegnője címet viseli. Katalin hercegnőt férjéhez hasonlóan megilleti a "Királyi fenség" megszólítás is.
2011.04.29. 14:10
 
 
Frenák Pál az évad legjobb alkotója
A tánc világnapja alkalmából idén is odaítélték a szakma elismeréseit: az évad legjobb alkotója Frenák Pál lett, életműdíjjal id. Nagy Zoltán táncművészt, balettmestert, a Magyar Nemzeti Balett tagját és Tóth Sándor táncművészt, koreográfust, a Pécsi Balett alapító tagját, későbbi igazgatóját tüntetik ki. A tánc világnapját 1983 óta a klasszikus balett óriásának tartott Jean-Georges Noverre (1727-1810) születésnapján, április 29-én tartják szerte a világon. Hagyományosan ezen a napon adják át Budapesten gálaműsor keretében a magyar táncművész szakma elismeréseit.
2011.04.29. 14:00
 
 
Emelkedett a marokkói robbantás áldozatainak száma
Tizenhatra emelkedett a marokkói Marrakes egyik kávézója ellen csütörtökön elkövetett merénylet áldozatainak száma: péntekre virradóra a kórházban ketten belehaltak sérüléseikbe. Francia kormányzati források nem végleges adatai szerint legalább hat francia állampolgár vesztette életét a robbanásban, tízen pedig megsebesültek. Állítólag a halottak között van egy holland, valamint két kanadai nemzetiségű ember is. Meg nem erősített értesülések egy állapotos izraeli nő haláláról is beszámoltak. Csütörtöki hírek szerint a halálos áldozatok között 11 külföldi van.
2011.04.29. 14:00
 
 
Büntetnék a költségvetési csalást és a jóléti juttatásokkal való visszaélést
Két új tényállással, a költségvetési csalással és a társadalombiztosítási, szociális vagy más jóléti juttatással való visszaéléssel egészítené ki a kormány a büntető törvénykönyvet (Btk.); az előterjesztést a kabinet pénteken nyújtotta be a parlamentnek. Az indoklás szerint a cél a táppénzcsalások, rokkantsági nyugdíjjal összefüggő visszaélések elleni védelem, amelyek miatt két évig terjedő szabadságvesztés jár.
2011.04.29. 13:10
 
Záporok, zivatarok várhatók, 19 - 23 fok lesz
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a gomoly-, illetve a fátyolfelhők mellett több-kevesebb napsütés várható, nyugaton több helyen, másutt elszórtan alakul ki zápor, helyenként zivatar. A keleties szél megélénkül, pénteken néhol megerősödik, zivatarok környezetében viharossá fokozódik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7, 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 19, 23 fok között valószínű.
2011.04.29. 13:00
 
 
Erdei Zsolt Byron Mitchellel csap össze június 4-én
Hivatalossá vált, hogy Erdei Zsolt, korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok június 4-én az amerikai Byron Mitchell volt nagyközépsúlyú bajnokkal csap össze Atlantic Cityben. A veretlen magyar bokszoló menedzsmentjének pénteki tájékoztatása szerint a félnehézsúlyú mérkőzést 10 menetesre tervezik, s a nagyközépsúlyú csúcsütközet, a Carl Froch-Glenn Johnson meccs felvezető találkozója lesz. Erdeinek (32 mérkőzés, 32 győzelem) ez lesz a második meccse, amit a híres amerikai mérkőzésszervező, Lou DiBella csapatának, a DiBella Entertainmentnek a színeiben vív majd.
2011.04.29. 12:20
 
 
Orbán: a kommunizmus volt a legnagyobb baj az emberiség történetében
A kommunizmus volt a legnagyobb baj az emberiség történetében, és nem ünnepelhetjük eléggé, hogy véget ért - ezt tanultuk a miniszterelnök szerint Vlagyimir Bukovszkij emberi jogi aktivistától, akit Orbán Viktor pénteken tüntetett ki a Parlamentben a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjével. A szovjet idők ismert ellenállója az ünnepségen azt mondta, a kommunisták nem tűntek el, csak átkeresztelkedtek. Schmitt Pál köztársasági elnök Vlagyimir Bukovszkij neurofiziológusnak, emberi jogi aktivistának a kétpólusú világrend megbontásáért és a demokrácia előmozdításáért, valamint Magyarország szabadságának kivívásáért tett erőfeszítéseiért adományozta - a miniszterelnök előterjesztésére - a Magyar Köztársasági Érdemrend Középkeresztjét.
2011.04.29. 12:10
 
 
"Lex kukázás" néven nyújtott be módosító javaslatot az LMP
A továbbiakban is engedélyezné a másokat nem zaklató koldulást és kéregetést, illetve a hulladékgyűjtést az LMP "Lex kukázás" elnevezésű, pénteken benyújtott javaslata - mondta el budapesti sajtótájékoztatóján Kaufer Virág. A képviselő, aki a főváros VI. kerületében, egy úgynevezett szemétsziget mellett tartotta Szilágyi Péterrel közös sajtótájékoztatóját, elmondta: az önkormányzati törvényt módosítani szándékozó javaslatra azért van szükség, hogy ne tiltsák be a "mélyszegénységben élők utolsó szalmaszálát, a kukázást és a kéregetést".
2011.04.29. 12:10
 
 
GKI: az elmúlt 20 év negatív lakásépítési rekordja várható 2011-ben
Az első negyedévben megépült 3.140 új lakás azt vetíti előre, hogy idén 16.000-18.000 lakás fog megépülni Magyarországon, ami az elmúlt 20 év negatív lakásépítési rekordja lesz, sőt 1953 óta nem épült ilyen kevés lakás - mondta Petz Raymund, a GKI Gazdaságkutató ügyvezető igazgatója pénteken az MTI-nek. A KSH adatai szerint folytatódott a lakásépítések számának csökkenése: az első negyedévben 3.140 új lakás épült Magyarországon, 35 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban, a kiadott lakásépítési engedélyek száma pedig 2.398 volt, 51 százalékkal kevesebb mint 2010 első három hónapjában.
2011.04.29. 12:00
 
VV Alekosz BB Évi sorsára jut?
Mivel lassan közeledik a játék vége, mindenki azon gondolkodik, hogy mi lesz a játék vége után...
2011.04.29. 11:29
 
 
Változatlan a munkanélküliség az euróövezetben és az Európai Unióban
Nem változott a munkanélküliség az euróövezetben márciusban: 9,9 százalékot tett ki, ugyanannyit, mint februárban - derült ki az Eurostat pénteken publikált adataiból. A 27 tagországban 9,5 százalékos rátát mértek, ez is változatlan februárhoz képest.
2011.04.29. 11:20
 
 
Egyiptom a díszvendég, francia a zárófilm a cannes-i filmfesztiválon
Egyiptom lesz a cannes-i filmfesztivál első díszvendége. Az afrikai ország filmművészete különvetítéseken és május 18-án egy egész napos ünnepségsorozattal mutatkozik be a fesztiválon, amelynek zárófilmje egy francia alkotás, Christophe Honoré legújabb rendezése lesz. A szervezők hagyományteremtőnek szánják az új kezdeményezést: a díszvendégséggel ezentúl minden évben egy-egy ország filmművészetére kívánják ráirányítani a figyelmet. Nemcsak az egyiptomi forradalom az oka annak, hogy az első kiválasztott ország Egyiptom, a meghívással elsősorban a filmművészet egyik jelentős nemzete előtt kíván tisztelegni Cannes.
2011.04.29. 11:00
 
 
Meghalt Gózon István, az MTI főszerkesztő-helyettese
Hosszan tartó, súlyos betegségben meghalt Gózon István, a Magyar Távirati Iroda főszerkesztő-helyettese péntek reggel; az MTI saját halottjának tekinti. Gózon István 1954. április 6-án született Budapesten. Felsőfokú tanulmányait Moszkvában, a Nemzetközi Kapcsolatok Egyetem nemzetközi újságírói szakán végezte. 1978-ban kezdett a Magyar Távirati Irodában dolgozni; 2004 végéig a Külpolitikai Főszerkesztőség munkatársa, majd rovatszerkesztője, főmunkatársa és szerkesztője volt. Gózon István számos alkalmi kiküldetés mellett 1983 és 1985 között Kubából, 1993-tól öt éven át Olaszországból, 1998-tól pedig Romániából tudósította a Magyar Távirati Irodát.
2011.04.29. 10:40
 
 
Félmillió forintra büntettek egy gyorshajtót Pest megyében
Összesen félmillió forintos büntetésre számíthat egy autós, aki 15 percen belül kétszer is jelentősen túllépte a megengedett sebességhatárt Tápiószecső belterületén - közölte a rendőrség pénteken a honlapján. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a férfit április 17-én, vasárnap a reggeli órákban mérte be a rendőrségi traffipax. Mint írták, először 50 helyett 135 kilométer/órával, majd tizenkét perccel később, szemből érkezve 120-szal közlekedett, "így összesen félmillió forintba kerül neki a száguldozás".
2011.04.29. 10:40
 
 
Taraba: kedden mindent elmondok
Kedden a nyilvánosság előtt kívánja bizonyítani ártatlanságát Ungvári Attila doppingügyében Taraba Sándor, az UTE cselgáncsozója. A múlt heti isztambuli Európa-bajnokságon 73 kg-ban helyezetlenül végzett dzsúdós a hetek óta gyűrűző botrány kapcsán sajtótájékoztatót hív össze, melynek helyét és pontos idejét később teszi közzé. "Nem neveztek meg, de több alkalommal is körülírtak, utalva például a családomra, így gyakorlatilag az egész sporttársadalom számára beazonosítható vagyok" - mondta pénteken az MTI-nek a 27 éves Taraba. "Kedden elmondom, hogy mi történt, mivel az én szavam is ugyanannyit ér, mint Ungvári ügyvédjéé, és nem tűröm, hogy összesározzák a nevemet."
2011.04.29. 09:50
 
BUX: -0,50 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 120,89 pontos csökkenéssel, 24.156,38 ponton nyitott pénteken. A legutóbbi, csütörtöki záró értékéhez képest 0,50 százalékkal gyengült.
2011.04.29. 09:10
 
 
NBA: a Lakers, a Mavericks és a Hawks is továbbjutott
A címvédő Los Angeles Lakers, illetve a Dallas Mavericks és az Atlanta Hawks is továbbjutott csütörtökön az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásának első fordulóján. A Lakers a New Orleans Hornetset, a Mavericks a Portland Trail Blazerst, a Hawks pedig a 2009-es nagydöntős Orlando Magicet búcsúztatta 4-2-es összesítéssel.
2011.04.29. 08:40
 
 
Az izomsejt még lustálkodni is tud
A testünk tudatos mozgásaiért felelős vázizomzat rostjai nemcsak összehúzódni és ellazulni, hanem - nyugalmi állapotban - fokozottan relaxálni is képesek - állítják holland és amerikai kutatók, akik szerint vizsgálatuk igaz a különleges felépítésű szívizomra is. A szív már az anyaméhen belül működni kezd, és életünk végéig kitart. Ez a nagyjából ökölnyi méretű izomcsomó nyugalomban percenként 60-90 alkalommal összehúzódik - vagyis, ha valaki megéri a századik születésnapját, ekkorra már 3-4 milliárd alkalommal húzódott össze a szíve.
2011.04.29. 08:20
 
 
Erősödött a forint reggel
Erősödött a forint péntek reggel, az eurót 264 forint alatt, a svájci frankot 204 forint alatt jegyezték a nemzetközi devizapiacon 7 óra körül. A forint 14 havi csúcsra erősödött az euróval szemben az utóbbi napokban, és várhatóan marad is ezen a szinten, a technikai elemzés pedig azt mutatja, hogy akár folytatódhat is az erősödés - idézte a Raiffeisen bank elemzőit a Dow Jones amerikai gazdasági hírügynökség. Péntek reggel 7 óra körül az eurót 263,95 forinton jegyezték, az előző esti 264,02 forint és az előző reggeli 264,10 forint után.
2011.04.29. 08:10
 
 
Születés Hete a Kertvárosban
Országos kulturális és tájékoztató rendezvénysorozat. Az ismeretterjesztő és kulturális programok célja: a várandós és leendő kismamák és családjuk minél szélesebb körű tájékoztatása a szüléssel kapcsolatos választási és döntési lehetőségekről, a hazai ellátás hagyományos és újszerű alternatíváiról, a döntést elősegítő kutatási eredményekről és a nemzetközi egészségügyi szervezetek ajánlásairól.
2011.04.29. 08:04
 
 
Edward Norton gyűrűt húzott
Hat év után húzott gyűrűt barátnője ujjára. Indiában jegyezte el Shauna Robertsont. Az esküvőt nem tűzték ki, pedig Shaunának nem ártana sürgetni Norton ugyanis három év alatt sem jutott el a lagziig Courtney Love-val, Salma Hayeknek négy esztendő után sem kérte meg a kezét.
2011.04.29. 07:51
 
 
Zöld - Horváth Judit festőművész kiállítása
A kiállítás éppúgy szól a fenntartható fejlődésről, mint a városlakó ember természet iránti vágyáról.
2011.04.29. 07:46
 
 
Justin Timberlake visszament a régihez
Justin Timberlake újabban Olivia Wilde oldalán látható. Korábban is volt már viszonyuk, és úgy tűnik, a színésznő mély benyomást tett az énekesre. Legutóbb az egyik Los Angeles-i klubban látták őket táncolni. Szemtanúk szerint árulkodóan simogatták és csókolgatták egymást.
2011.04.29. 07:42
 
 
Button a McLarennél akarja zárni karrierjét
Jenson Button, a Forma-1 2009-es világbajnoka kijelentette, hogy pályafutása végéig a McLaren csapatnál szeretne versenyezni. A még a Mercedes pilótájaként vb-győztes brit sportoló az Autosport magazinnak adott interjújában reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy csapata meghosszabbítja a következő szezon végén lejáró szerződését, s egyben azt is jelezte, hogy az esetleges új kontraktus leteltét követően lezárja pályafutását. "Amikor befejezem a McLarennél a karrierem, az a versenyzői pályafutásom végét is jelenti majd" - mondta a 31 éves sportoló. - Nagyon szeretek itt versenyezni, olyan helyen vagyok, amiről a legtöbb pilóta csak álmodik. Nincs okom arra, hogy máshol autózzak."
2011.04.29. 07:40
 
 
Szaladjon, és akkor elkerülhető a nagyobb baj
Nemrégiben egy amerikai kutatócsoport az utóbbi időben megjelent, a vastagbélrák megelőzésével foglalkozó tanulmányok összesítésére vállalkozott. A rangos British Journal of Cancer című lapban publikált eredmények szerint nagyon szoros - és fordított - összefüggés van a fizikai aktivitás mértéke és a vastagbél-adenoma megjelenése, gyakorisága között. Vagyis minél többet mozog valaki, annál kisebb az esélye erre a súlyos betegségre.
2011.04.29. 07:36
 
 
Beperli az egyik áldozat családja a jegyzőt a West Balkán-tragédia miatt
Pert indít a VI. kerületi jegyző ellen a West Balkán szórakozóhelyen történt tragédia egyik áldozatának családja. A Magyar Hírlapnak nyilatkozó ügyvéd szerint a jegyzőnek jogkörénél fogva kötelessége lett volna ellenőrizni a rendezvény helyszínét. A pert közigazgatási jogkörben okozott kár miatt indítja a család, és több millió forintot kér. Arra a felvetésre, hogy ha a szervezők nem jelentették be a rendezvényt, akkor az önkormányzatnak arról honnan kellett volna értesülnie, Békefi László ügyvéd azt mondta: a partik nem voltak előzmény nélküliek, már tavaly is több hasonlót rendeztek.
2011.04.29. 07:30
 
Ballagások lesznek országszerte a hétvégén
Elballagnak középiskolájukból a hétvégén országszerte a diákok, hétfőn a magyar nyelv és irodalom írásbelikkel megkezdődnek a tavaszi érettségi vizsgák. Az érettségizők közül 92.200 diák az idei tanévben fejezi be a középiskolai tanulmányait. A ballagás kifejezés a latin "valetans" (búcsúzó) szóból ered, a szokás pedig Selmecbányáról, ahol a XIX. század 70-es éveiben az erdészeti és bányászati akadémia hagyományaként a hallgatók a Ballag már a vén diák... kezdetű dal éneklésével búcsúztak el iskolájuktól.
2011.04.29. 07:30
 
 
Washington szerint a Kadhafi-erők Viagrát kapnak és nőket erőszakolnak meg
A Moammer Kadhafi líbiai vezetőhöz hűséges fegyveres erők egyre gyakrabban erőszakolnak meg nőket, és egyes katonák ennek elősegítése érdekében Viagra potencianövelő tablettát kaptak - állította Susan Rice amerikai ENSZ-nagykövet a világszervezet Biztonsági Tanácsának (BT) tanácskozásán diplomáciai források szerint. A BT az ENSZ New York-i székhelyén, helyi idő szerint csütörtökön, zárt ajtók mögött vitatta meg a líbiai helyzetet. A tanácskozáson részt vevő diplomaták elmondták, az amerikai ENSZ-nagykövet annak kapcsán hozta szóba az állítólagos Viagra-osztást, hogy egyre több jelentés lát napvilágot a líbiai katonák által elkövetett nemi erőszakról.
2011.04.29. 07:30
 
 
A dundi csajok nem szendébbek az ágyban
A nők testsúlya fikarcnyit nem befolyásolja szexuális viselkedésüket! Az általános - és hibás - közvélekedés ellenére a túlsúlyos nők gyakrabban élnek szexuális életet. Az ezzel foglalkozó kutatás azt tanulmányozta, milyen hatással van a testtömegindex a szexuális viselkedésre.
2011.04.29. 07:23
 
 
Magyar Nemzet: A titkosszolgálatok is vizsgálják a gyöngyöspatai eseményeket
A polgári és katonai nemzetbiztonsági szolgálatok is vizsgálják a gyöngyöspatai események körülményeit a Magyar Nemzet értesülése szerint. A lap úgy tudja, az elhárítás és a hírszerzés feladata annak tisztázása, hogy ellenérdekelt titkosszolgálatok és különböző üzleti körök szerepet játszottak-e a romák evakuálásnak beállított utaztatása, illetve az ahhoz kapcsolódó lejárató nemzetközi médiakampány megszervezésében. Nemzetbiztonsági források szerint annak nyomát keresik, hogy van-e közük idegen hatalmaknak a hisztériakeltéshez. Ellenőrzik azt is, hogy a térségben megjelenő félkatonai szervezetek milyen forrásból működnek.
2011.04.29. 07:20
 
 
Enyhítik a WikiLeaks-es kiszivárogató katona fogva tartási körülményeit
Péntektől enyhítik Bradley Manning amerikai katona fogva tartási körülményeit, akit azzal vádolnak, hogy titkos iratokat szivárogtatott ki a WikiLeaks portálnak - jelentette be az egyesült államokbeli Fort Leavenworth katonai börtönének parancsnoka. A kiszivárogtatással vádolt közlegény és támogatói egyaránt panaszkodtak azokra a körülményekre, amelyek között a katonát korábban a virginai Quantico tengerészgyalogos támaszpontján őrizték. Manning a nap 24 órájából 23-at magánzárkában töltött, lefekvés előtt teljesen le kellett vetkőznie, s még tornagyakorlatokat sem végezhetett cellájában.
2011.04.29. 07:20
 
 
Ma van a nagy nap: sátortábor várja a királyi esküvőt Londonban
Egyetlen hatalmas sátortáborrá alakult péntek hajnalra London belvárosa, ahol a csípősre fordult időjárás ellenére hazai és a világ legtávolabbi zugaiból érkezett rajongók tízezrei várták karneváli hangulatban Vilmos trónörökös és menyasszonya, Kate Middleton esküvőjét. Vilmos - Károly walesi herceg és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia, aki édesapja után a második a brit trónutódlási sorban - pénteken, közép-európai idő szerint délben esküszik örök hűséget polgári származású kedvesének az angol-brit monarchia ősi londoni koronázó templomában, a parlamenttel szemközt emelkedő Westminster-apátságban.
2011.04.29. 07:10
 
 
Leon Panettát a Pentagon, David Petaeust a CIA fönökévé nevezték ki
Leon Panettát, a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA) eddigi igazgatóját nevezte ki védelmi miniszterré csütörtökön Barack Obama amerikai elnök, a CIA vezetésével pedig David Petraeus tábornokot, az Afganisztánban harcoló amerikai és NATO-erők parancsnokát bízta meg. Az afganisztáni erők élén Petraus helyét John Allen tábornok, a közel-keleti térségért és Közép-Ázsiáért felelős Középső Parancsnokság (CENTCOM) parancsnokhelyettese veszi át, az Egyesült államok új kabuli nagykövete pedig az amerikai diplomácia veteránja, Ryan Crocker lesz.
2011.04.28. 22:00
 
 
A gyöngyöspatai cigány önkormányzat megköszönte a Véderő elleni fellépést
A gyöngyöspatai cigány kisebbségi önkormányzat megköszönte a kormánynak a Véderő elleni hatékony fellépést a csütörtökön az MTI-hez eljuttatott közleményében. Megköszönték azt is minden roma nevében, hogy a kormány "a jövőben fellép azon szervezetekkel szemben", amelyek "tevékenységükkel a káoszt, a széthúzást és a gyűlölködést szolgálják". Mint írták, az elmúlt hetek eseményei láttatják mindenkivel, hogy a Véderőhöz hasonló "kalandor szervezeteknek áldozatai lehetnek bármely magyar településen romák és nem romák egyaránt", ezt pedig "nem akarhatja egyetlen felelős magyar állampolgár sem".
2011.04.28. 21:30
 
Byron Mitchell lehet Erdei Zsolt következő ellenfele
Várhatóan az amerikai Byron Mitchell lesz Erdei Zsolt korábbi félnehéz- és cirkálósúlyú profi ökölvívó világbajnok ellenfele a június 4-i, Atlantic Cityben sorra kerülő gálán. A magyar versenyző menedzsmentje csütörtök este arról tájékoztatta az MTI-t, hogy gyakorlatilag már mindenben megegyeztek a 37 éves Mitchell képviselőivel, ám az aláírás még nem történt meg, péntek délelőttre azonban megszülethet a szerződés. Mitchell eddigi karrierje során 27 győzelme mellett 7 vereséget szenvedett és egy döntetlen is van a neve mellett, korábban pedig a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoka is volt.
2011.04.28. 21:20
 
Kusztor őrzi vezető helyét a Tour de Bretagne-on
Kusztor Péter magyar országúti bajnok a negyedik szakasz után megőrizte vezető pozícióját a Europe Tour-sorozatba tartozó, franciaországi Tour de Bretagne kerékpáros viadalon. A magyar kerekes a csütörtöki, 159 km-es etapon ugyan csak a 26. helyen ért célba, de összetettben így is nyolc másodperccel vezet az észt Rene Mandrival szemben - a viadal honlapja szerint. A vasárnapig tartó versenyen egy jó helyezés értékes olimpiai és világbajnoki kvalifikációs pontokat jelenthet.
2011.04.28. 21:00
 
 
Wolf Kati vasárnap utazik Düsseldorfba a Eurovíziós Dalfesztiválra
Vasárnap utazik Düsseldorfba Wolf Kati, aki a Szerelem, miért múlsz? (What About My Dreams?) című dallal Magyarországot képviseli az 56. Eurovíziós Dalfesztiválon a németországi városban. Várkonyi Attila projektvezető a keddi budapesti sajtótájékoztatón elmondta, hogy az Eurovíziós Dalfesztivált várhatóan 130 millió ember követi majd a televízión keresztül, a helyszínen, a düsseldorfi Esprit Arenában pedig mintegy 30-35 ezer ember. Az elődöntőket május 10-én és 12-én, a döntőt 14-én rendezik. Wolf Kati a verseny 12-i elődöntőjében tizenötödikként adja elő dalát.
2011.04.28. 20:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318[1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista