2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
F1, Török Nagydíj: Button nyerte a második szabadedzést
Jenson Button, a McLaren brit versenyzője futotta a legjobb köridőt a 62. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság negyedik futamának, a Török Nagydíjnak a második szabadedzésén. A 2009-ben világbajnok pilóta mögött Rosberg (Mercedes) zárt a második, míg a 2008-as vb-győztes Hamilton (McLaren) a harmadik helyen. A hét vb-aranyat nyert, 42 éves Michael Schumacher (Mercedes) negyedik lett a délelőttihez hasonlóan esős gyakorláson, amelynek során többen is megcsúsztak a vizes aszfalton. A címvédő és listavezető Vettel (Red Bull) a délutáni tréningen egyetlen kört sem tudott teljesíteni, mert az első edzésen balesetett szenvedett, s összetörte az autóját.
2011.05.06. 15:10
 
 
Az első amerikai emberes űrrepülés ötvenedik évfordulóját ünnepli a NASA
Az első amerikai emberes űrrepülés, Alan Shepard 1961-es űrugrásának ötvenedik évfordulóját ünnepli a NASA. Alan Shepard 1961. május 5-én a Mercury-program keretében a Freedom 7 fedélzetén jutott 186 kilométeres magasságba, s 15 percet töltött a világűrben. A kapszulát Redstone rakétával indították szuborbitális pályára. "A hidegháború idején a nagyhatalmak közötti űrversenyben a Szovjetunió kevesebb, mint egy hónappal előzte meg az Egyesült Államokat. Jurij Gagarin magasabbra jutott, s hosszabb időt töltött a világűrben. Sokan az Amerikai Űrkutatási Hivatalban úgy vélték, hogy elvesztették az űrversenyt." - hangsúlyozta Jay Barbree újságíró, Alan Shepard életrajzírója.
2011.05.06. 14:20
 
 
Jobbik: legyen ingyenes a fővárosi parkolás, ha a rendszer veszteséges
A Jobbik szerint ha a fővárosi tulajdonú Parking Kft. nem tudja nyereségesen üzemeltetni a parkolási rendszert, akkor inkább tegyék ingyenessé a parkolást Budapesten. Staudt Gábor, az ellenzéki párt országgyűlési képviselője, a párt budapesti elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján arra mutatott rá, hogy a jelenlegi adatok szerint közpénz-megtakarítást hozna a fővárosnak az ingyenes parkolás bevezetése. Elmondta, a kft. a közszolgáltatási szerződés alapján 2,5 milliárd forintot, továbbá egyéb, a Fővárosi Közgyűlés által megszavazott juttatások címén 1 milliárd forintot kap.
2011.05.06. 14:00
 
 
Az Ab megsemmisítette a különadó visszamenőleges hatályát
Az Alkotmánybíróság május 6-án hozott határozatában a hatálybalépésére visszaható hatállyal megsemmisítette a 98 százalékos különadóról szóló tör­vénynek azt a szabályát, amely szerint a különadót a 2005. január 1-jét követően megszerzett jövedelmekre kell alkalmazni. A testület álláspontja szerint az emberi méltóságot sérti, hogy a törvény a különadó hatályát olyan bevételekre is kiterjesztette, amelyeket bevallással lezárt adóévekben, törvény alapján szereztek a jogosultak.
2011.05.06. 13:50
 
 
Rendben lezajlottak a német írásbeli vizsgák
Országszerte rendben lezajlottak pénteken a német érettségi írásbeli vizsgák, az érettségi első hetében semmilyen fennakadás, rendkívüli esemény nem történt - közölte az Oktatási Hivatal az MTI-vel. Középszinten 1073 helyszínen 25.032-en, emelt szinten 51 helyszínen 2447-en vizsgáztak németből. A német nyelv írásbeli érettségi vizsgája mindkét szinten négy elkülönülő részből állt. Középszinten az írásbeli vizsga időtartama 180 perc volt Ebből az első részre ("olvasott szöveg értése") 60 perc, a másodikra, a "nyelvhelyesség" feladatsorának megoldására 30 perc áll rendelkezésre. A szünet után a 30 perces "hallott szöveg értése" vizsgaösszetevő következett, végül az "íráskészség" feladatsora, amelyre 60 percet kaptak a diákok.
2011.05.06. 13:50
 
 
Ősszel változhat a végrehajtási törvény
Várhatóan ősszel módosul a végrehajtási törvény, amelynek eredményeképpen rövidülhetnek a végrehajtási határidők - mondta a Fidesz-KDNP népjóléti kabinetjének vezetője pénteken A társasházak jogi szabályozásának problémái című budapesti konferencia szünetében. A kereszténydemokrata Nagy Kálmán sajtótájékoztatóján a változtatás szándékát azzal indokolta: az egyik fő probléma az, hogy ma a társasházak érdekérvényesítése sokszor több pénzbe kerül, mint amennyi a végrehajtásban szereplő összeg. Továbbá a végrehajtásokat túl könnyen lehet felfüggeszteni, elhúzni, és "szinte reménytelenné tenni".
2011.05.06. 13:40
 
 
Gyülekeznek a rendvédelmi dolgozók tüntetésének résztvevői
Gyülekeznek a rendvédelmi dolgozókat képviselő szakszervezetek és a hozzájuk csatlakozó érdekképviseletek pénteki tüntetésének résztvevői a fővárosban, az V. kerületi Kossuth Lajos téren. A Fegyveres és Rendvédelmi Dolgozók Érdekvédelmi Szövetségének (FRDÉSZ) elnöke, Kónya Péter hétfőn jelentette be, hogy pénteken újabb megmozdulást tartanak. A tüntetésre ékezők a Kossuth Lajos szobra előtti parkban gyülekeznek, ahol egy színpadot is felállítottak. A gyülekezők között sok tűzoltón bevetési ruhát látni, mások a szakszervezetek emblémáját viselő öltözékben jelentek meg.
2011.05.06. 13:40
 
 
Az al-Kaida vasúti merényletet tervezett szeptember 11-re Amerikában
Oszama bin Laden azt tervezte, hogy merényletet intéz az amerikai vasút ellen a 2011. szeptember 11-i terrortámadások 10. évfordulóján - közölték csütörtökön névtelenül nyilatkozó amerikai kormánytisztviselők a lelőtt terrorista vezér pakisztáni rejtekhelyén talált bizonyítékokra hivatkozva. A források szerint az al-Kaida 2010 februárjában vette fontolóra, hogy az évfordulón vasúti célpontot támad meg az Egyesült Államokban. Az amerikai belbiztonsági minisztérium úgy döntött, hogy továbbra sem emeli a terrorveszély miatti riasztás szintjét, igaz, bin Laden megölése óta az országban megerősítették a terrortámadások potenciális célpontjainak őrizetét, beleértve a határátkelőhelyeket és a reptereket.
2011.05.06. 13:20
 
Lassan visszatér a jó idő, 18-22 fok lesz
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint az ország nagy részén derült, napos idő várható, de északkeleten, keleten pénteken időnként, szombaton többször erősen megnövekszik a gomolyfelhőzet. Pénteken csapadék sehol sem lesz, szombaton keleten néhol zápor, esetleg zivatar kialakulhat. Reggelig többnyire mérsékelt marad a légmozgás, szombaton megélénkül, a Tiszántúlon helyenként megerősödik az északi, északkeleti szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1, +5, a legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 18, 22 fok között alakul.
2011.05.06. 13:10
 
 
A halálba táncoltatott leány: táncfilm a mustrán
A 42. Magyar Filmszemlén mutatják be Hules Endre és Zsuráfszky Zoltán táncfilmjét. A halálba táncoltatott leány című játékfilmről, amelyet a hétvégén összesen három alkalommal vetítenek, Zsuráfszky Zoltán beszélt az MTI-nek. "Nagy öröm a szakma számára, hogy hosszú idő után végre táncfilm készült, amely persze nemcsak a táncról szól" - hangsúlyozta a Honvéd Táncszínházat is vezető táncos-koreográfus, hozzátéve ugyanakkor: kétségbeejtő helyzet, hogy fiatal táncosai, akik a vásznon is szerepelnek, nem kaptak még ebben a hónapban fizetést.
2011.05.06. 13:10
 
 
Méltatta az EU-biztos a magyar hatóságok gyors reagálását a médiatörvény ügyében
Neelie Kroes médiaügyi EU-biztos Brüsszelben újra méltatta a magyar hatóságok gyors reagálását az Európai Bizottság észrevételeire a magyar médiatörvénnyel kapcsolatban. Az uniós végrehajtó testület a véleménynyilvánítás és a média szabadságának az EU-csatlakozásra törekvő nyugat-balkáni országokban, illetve Törökországban tapasztalható helyzetéről rendezett nagyszabású szakmai tanácskozást. Az egyik bevezető előadást Kroes tartotta, és ebben kitért a magyar médiatörvény ügyére is. Ismertette az eredeti törvénnyel kapcsolatban Brüsszel által megfogalmazott kifogásokat, örömmel állapította meg, hogy Magyarország módosította a törvényt.
2011.05.06. 13:00
 
 
Pakisztáni iszlamisták tüntetnek bin Laden megölése miatt
Mintegy másfél ezer pakisztáni iszlamista tüntetett pénteken Beludzsisztán tartomány székhelye, Kvetta közelében Oszama bin Laden megölése miatt, tisztelettel adózva az al-Kaida-vezér emlékének. "Éljen Oszama!", "Le Amerikával!" - skandálták a demonstrálók, hangoztatva, hogy mások a helyére lépnek majd. "Az Amerika elleni dzsihád (szent háború) nem ér véget Oszama halálával - mondta egy vallási vezető. - Oszama bin Laden sahíd (mártír), akinek vére ezer másik Oszamát szül." Voltak, akik amerikai zászlókat égettek - mint minden pénteken, a nagyima napján.
2011.05.06. 13:00
 
 
Index: bezárt a Photo Hall
Nem nyitottak ki pénteken a Főfotó Kft. üzletláncot üzemeltető Photo Hall üzletei az index.hu információi szerint; az internetes hírportál úgy tudja, a hálózat minden egysége váratlanul arra kapott utasítást, hogy tartsák zárva üzletüket és kezdjenek összepakolni. A Photo Hall üzletláncot a közvetve magyar magánszemélyek tulajdonában lévő Főfotó Kft. üzemelteti. Az MTI próbálta elérni a cég vezetését, ám a központ automatája - amely még termékek vásárlására buzdítja a telefonálókat - senkit nem kapcsol, és a közvetlen telefonszámok többsége vagy kicsöng, vagy folyamatosan foglaltat jelez.
2011.05.06. 12:50
 
 
Hoffmann Rózsa szerint a Corvinusra szükség van, és meg is fog maradni
A Budapesti Corvinus Egyetemre szükség van, és meg is fog maradni - jelentette ki az oktatási államtitkár a TV2 Mokka című műsorában pénteken. Hoffmann Rózsa azt mondta, "teljes félreértése" volt a szándékuknak az a megjelent sok hír, amelyek szerint a Corvinust be fogják zárni. Ilyen rossz ötlete nem születhet senkinek, aki az oktatással foglalkozik - tette hozzá. Szó sincs arról, hogy a Corvinust, vagy bármilyen egyetemet, mint egyetemet be akarnának zárni, vizsgálják a racionálisabb szerkezet kialakításának lehetőségeit - tette hozzá, és egyben nevetséges ötletnek nevezte a Corvinus bezárását, amitől, mint mondta, nem kell tartani.
2011.05.06. 12:50
 
 
Réthelyi Miklós: a nyugdíjrendszert az elöregedő társadalomhoz kell igazítani
Néhány európai uniós tagállamban, így Magyarországon is a nyugdíjrendszert az elöregedő társadalomhoz kell igazítani, ahhoz a helyzethez, hogy míg a járulékfizetők száma csökken, addig a nyugdíjasoké nő - mondta Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter egy budapesti konferencián pénteken. Az elkövetkezendő évtizedekben várhatóan évente 2-3 hónappal nő majd a várható élettartam, ugyanakkor a népességnövekedési ráta néhány tagállamban csökken, ezért a nyugdíjrendszereket olyan helyzethez kell igazítani, amikor a nyugdíjban részesülők száma növekszik, míg a járulékfizetőké csökken - mondta.
2011.05.06. 12:40
 
 
Új tendert írhatnak ki a metrókocsikra
Tarlós István főpolgármester szerint nagy a valószínűsége annak, hogy új tendert írnak ki a budapesti 2-es és 4-es metró szerelvényeire. A főpolgármester pénteken sajtótájékoztatón elmondta, hogy szerdán a versailles-i bíróság másodfokon is meghallgatta a gyártó Alstomot és a BKV-t a metrókocsi-szerződés bankgaranciájának lehívása ügyében. A tárgyalásról azt mondta, "sajátos körülmények között" zajlott, több rágalom is elhangzott, amelyre nem volt módja reagálni a magyar félnek. Emiatt a városvezetés fontolgatja, hogy rágalmazás és hatóság félrevezetése miatt feljelentést tesz.
2011.05.06. 11:50
 
 
Szijjártó: senki nem készül kormányátalakításra
Senki nem készül semmilyen kormányátalakításra, mert nem a kormány, hanem az ország átszervezése, megújítása zajlik - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője pénteken az MTI-vel a Népszabadságban megjelentekre reagálva. A napilap kormány közeli forrásra hivatkozva arról írt, hogy Orbán Viktor miniszterelnök - a dolgok jelenlegi állása szerint - többlépcsős változtatást tervez a kormányban.
2011.05.06. 11:50
 
Voksán Virág összejönne VV Bécivel?
A playmate Voksán Virág soha nem tagadta, hogy VV-lázban ég. Arról azonban nem beszél, hogy a pletykák szerint Béci sármos mosolya különösen elvarázsolta. Igaz, a jelek szerint ez úgy sem sokat számít.
2011.05.06. 11:49
 
Magyar Sport Napja: életműdíjakat adtak át
Magyar Sportért Életműdíjat vehetett át Horváth Péter, a Magyar Kajak-Kenu Szövetség sportágfejlesztési alelnöke, valamint Kiss Antal atléta és Melis Antal evezős pénteken a Magyar Sport Napja alkalmából a Nemzeti Erőforrás Minisztériumban (NEFMI) rendezett ünnepségen. Az eseményen Réthelyi Miklós miniszter, Czene Attila sportért felelős államtitkár, Szekeres Pál, a NEFMI helyettes államtitkára és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az életműdíjak mellett a Magyar Sportért Díj első, második és harmadik fokozatával tüntetett ki további 24 sportvezetőt és sportolót.
2011.05.06. 11:40
 
 
Török Nagydíj: Alonsóé az első edzés, Vettel balesetet szenvedett
Fernando Alonso, a Ferrari spanyol pilótája volt a leggyorsabb pénteken a 62. Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság negyedik futamának, a Török Nagydíjnak az első szabadedzésén. Az isztambuli pályán a kétszeres világbajnok versenyző nagy fölénnyel, közel másfél másodperccel előzte meg a második Nico Rosberget (Mercedes) az esős tréningen. A harmadik időt Rosberg csapattársa, a hétszeres vb-győztes Michael Schumacher érte el. A csúszós pályán balesetet szenvedett a címvédő és listavezető Sebastian Vettel. A Red Bull német sztárja egy jobb kanyarban lecsúszott a pályáról, majd korrigálnia sem sikerült, keresztbe átcsúszott az asztfalton a másik oldalra, ahol neki csapódott a korlátnak.
2011.05.06. 11:40
 
 
Eladó a ház, amelyben "reszkettek a betörők"
Eladó az a ház, amelyben a Reszkessetek betörők című vígjátékot forgatták 1990-ben Macaulay Culkin főszereplésével.Az ingatlan Chicago közelében található. Tulajdonosai 2,4 millió dollárt - 480 millió forintot - kérnek érte, bár közölték, hogy ez az összeg pusztán irányár. A négy hálószobás, vöröstéglás házban fél éven át tartott a forgatás, tulajdonosai pedig a munka alatt is benne laktak. A házaspár lánya összebarátkozott a filmezés közben Culkinnal, akit a szülők kedves, csendes gyermeknek ismertek meg. A kislány ma már felnőtt nő, elköltözött otthonról, ezért döntöttek szülei az eladás mellett.
2011.05.06. 11:00
 
 
Korábbi vallomásait olvassák fel Képíró Sándor perén
A háborús bűntett elkövetésével vádolt Képíró Sándor volt csendőr százados korábbi, ügyészségen tett vallomásainak felolvasásával folytatódik az ellene folyó büntetőper pénteken a Fővárosi Bíróságon. A vádirat lényege szerint Képíró Sándor 1942. január 21. és 23. között egy Újvidéken tartott razzia során az egyik járőrcsoport parancsnokaként közreműködött ártatlan civilek kivégezésében. A tárgyaláson többségében a Képíró Sándorral szimpatizálók jelentek meg pénteken, a tárgyalás második napján. A szimpatizánsok felálltak, amikor a vádlottat a terembe kísérték.
2011.05.06. 10:40
 
Nagy Anna: ne legyünk nagyvonalúbbak, ha közpénzt csalnak el
Bár a táppénzzel való visszaélés némileg talán csökkent, még így is negyvenezer esetre derült fény 2009-ben, a rokkantsági nyugdíjjal való visszaélésről pedig szinte mindenki hallott már történeteket. Hogy ezeken a területeken is jobban lehessen vigyázni a közpénzekre, ezt a célt szolgálja a csalással kapcsolatos büntetési tételek szigorítása és új büntetési tételek bevezetése - hangoztatta Nagy Anna kormányszóvivő a Duna Televízió Reggel a Dunán című műsorában csütörtökön. A szóvivő szerint az új táppénzszabályok is arra kívánnak ösztönözni, hogy csak az menjen táppénzre, aki beteg és valóban rászorul, tavaly ugyanis együttesen elképesztően sok napot töltöttünk táppénzen mi, magyarok.
2011.05.06. 10:23
 
Klipforgatás - Fluor indokolatlan pingvinnel lájkolja a lájkod
Tegnap forgatták Fluor Tomika legújabb videoklipjét, ami a Lájk című számhoz készült. A Mizu sztárja a Tabu Tv stábját is meghívta az eseményre, amiről máris mutatunk egy kisszínest!
2011.05.06. 10:18
 
Mészáros Tamás: minden adott a Corvinus egyben tartásához
Sokféle változtatásról és racionalizálási javaslatról hajlandó tárgyalni a Budapesti Corvinus Egyetem az oktatási kormányzattal, de szeretné megőrizni az intézmény egységét - nyilatkozta Mészáros Tamás rektor a Duna Televízió Közbeszéd című műsorában csütörtök este. Mint mondta: értetlenül állnak az előtt, hogy valakiknek eszébe juthatott a Corvinus feldarabolása és megszüntetése (az oktatási államtitkár egyik péntek reggeli nyilatkozata szerint ugyanakkor a bezárásról szóló hírek nem igazak). A rektor úgy látja: minden háttér megvan az intézmény egyben tartására. A költségtérítéses helyek számának hazai csökkentéséről azt mondta: ő magam óvatosabban csökkentené a létszámot, mint az a kiszivárgott munkaanyagban szerepel, de ez is egy járható út lehet. Arra viszont ügyelni kell, hogy az Európa 2020 stratégiában Magyarország is vállalt egyfajta arányt a felsőoktatásban végzettek számára vonatkozóan.
2011.05.06. 10:14
 
 
Immár elérhető George Washington sörreceptje
Alapítóatya Főzet - ez a neve annak a sörnek, amely George Washingtonnak, az Egyesült Államok első elnökének receptje alapján készül. A kézírásos recept a New York-i Közkönyvtár tulajdonában van, a könyvtár pedig összeállt a Coney Island szeszfőzdével Washington sörének "feltámasztására". A szándék az, hogy az itallal is megünnepeljék a könyvtár fennállásának 100. évfordulóját. Mindössze 25 gallonnyit - szűk 80 liternyit - főznek belőle. Kereskedelmi forgalomba nem kerül a nedű, ám az érdeklődők megkóstolhatják május 18-án egy manhattani ivóban, továbbá a május 23-i könyvtári ünnepségen.
2011.05.06. 10:00
 
 
Megdőlt az országos és a budapesti hidegrekord is
Megdőlt péntekre virradóan az országos és a budapesti hidegrekord is; a Nógrád megyei Zabaron mínusz 4,2 fokot mértek hajnalban. Mesterházy András, az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársa az MTI-nek azt mondta, az eddigi május 6-i országos hidegrekordot szintén Zabaron mérték 1999-ben, akkor mínusz 1,9 fok volt. Most mínusz 4,2 fokot mértek ugyanott, és az ország további nyolc pontján rögzítettek még az 1999-esnél alacsonyabb hőmérsékletet. Budapesten több mint százéves rekord dőlt meg, péntek hajnalban Ferihegyen 1,3 fokot mértek. A korábbi rekord 1,8 fok volt, amelyet még 1886-ban rögzítettek.
2011.05.06. 09:40
 
BUX: -0,67 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 157,56 pontos csökkenéssel, 23.513,24 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,67 százalékkal gyengült.
2011.05.06. 09:20
 
 
Jó hír a tojásfogyasztóknak
A tápanyagokban és vitaminokban gazdag tojást ismét bátran ehetjük. Korábban rendszeresen jelentek meg hírek arról, hogy a túlzásba vitt tojásevés káros: legnagyobb bűnének a vér koleszterinszintjének emelését tartották a szakemberek. A legújabb kutatások azonban rácáfoltak erre.
2011.05.06. 09:13
 
 
Rendben megkezdődtek a német írásbelik
Rendben megkezdődtek péntek reggel a német írásbeli érettségi vizsgák országszerte - közölte az Oktatási Hivatal (OH) az MTI-vel. A hivatal tájékoztatása szerint sem az illetékes kormányhivatalokhoz, sem az OH-hoz nem érkezett jelzés rendkívüli eseményről. Középszinten 1073 helyszínen 25.032-en, emelt szinten 51 helyszínen 2447-en vizsgáznak ebből a tárgyból. A német nyelv írásbeli érettségi vizsgája mindkét szinten négy elkülönülő részből áll.
2011.05.06. 09:10
 
 
Rózsaszínű olaszországi szállodák - csak nőknek!
Ma már egyáltalán nem furcsa, ha egy nő egyedül vagy a barátnőjével utazgat Európában. Éppen ezért gondoltak az olasz szállodatulajdonosok arra, hogy az ő igényeiknek megfelelően alakítsák ki a hotelek szolgáltatásait.
2011.05.06. 08:58
 
 
Veszélyes, ha a vércukor magas, de az is, ha túlságosan alacsony
A cukorbetegeknek több mint a fele időnként kifejezetten alacsony vércukor szintet jelző panaszokat tapasztal - figyelmeztettek szakemberek az Amerikai Endokrinológusok Kollégiumának kongresszusán. A cukorbajban szenvedőknek azért kell megfelelő diétát tartani, gyógyszereket szedni, inzulint kapni, hogy vércukorszintjük ne legyen magasabb az egészséges anyagcseréjű emberekénél. A cukorbaj mind gyakoribb és a halálozási statisztikát vezető szív-és érrendszeri betegségek egyik legfontosabb kockázati tényezője. Az elmúlt év végén a Harris Interactive közvélemény-kutatóintézet munkatársai két hónapon keresztül különböző nagyvárosokban 2530 2-es típusú cukorbetegségben szenvedő felnőttet vizsgáltak.
2011.05.06. 08:30
 
 
Venus Williams 13 év után "bemelegít" Wimbledonra
Tizenhárom év után ismét elindul a wimbledoni tenisztornát felvezető eastbourne-i versenyen Venus Williams, az amerikaiak korábbi világelsője. A 30 éves játékos 1998-ban szerepelt utoljára az - idén június 11-én kezdődő - angliai "bemelegítő" viadalon. Azóta a Roland Garrost követően általában hazautazott Floridába húgával, Serenával, és ott készült fel a füvespályás szezonra. Venus a januári Australian Openen elszenvedett csípősérülése után a május 16-án rajtoló brüsszeli tornán tér vissza.
2011.05.06. 08:10
 
 
Az orvosok letétbe helyezik a felmondásukat?
A Magyar Nemzet értesülései szerint szervezkedés indult az orvosok körében, hogy markáns lépéssel kényszerítsék a kormányt a bérek emelésére; az akciónak tömeges felmondás lehet az eredménye. A napilap az információt vidéki orvosoktól kapta. Az érintettek azt tervezik, hogy ügyvédi letétbe helyezik a felmondásukat, amelyet akkor "aktiválnak", ha december végéig nem születik megállapodás a bérek megemeléséről. A bérkövetelés kezdő orvosoknál nettó 200 ezer, szakvizsgával rendelkezőknél pedig 300 ezer forint - olvasható a Magyar Nemzet pénteki számában.
2011.05.06. 08:10
 
 
Viszonylag stabil a forint, gyengült az euró
Kissé gyengült a forint péntekre virradóra az eruóval szemben, de árfolyama a nemzetközi devizapiaci fejlemények tükrében stabilnak mondható. A svájci frankkal és a japán jennel szemben viszont nagyot veszített a forint. Az eurót péntek reggel röviddel hét óra előtt 265,88 forinton jegyezték a nemzetközi deviza kereskedelemben a csütörtök éjszakai 265,99 forint után. Csütörtök délután 264,77 forinton jegyezték az eurót. A forint árfolyama mintegy két hete nagyjából a 264-265 forintos euró jegyzési sávban mozog, gyakorlatilag függetlenül az euró/dollár árfolyam alakulásától.
2011.05.06. 08:10
 
 
Bajnai tette lehetővé az Audi-gyár melletti terület eladását
Bajnai Gordon korábbi miniszterelnök írta alá azokat a kormányrendeleteket, amelyek megnyitották az utat az Audi-gyár mellett fekvő, állami tulajdonú volt katonai lőtér eladása előtt, és a terület meghirdetése is a kormányváltás előtt történt - írta a pénteki Magyar Nemzet a győri Reflex környezetvédő egyesület jogtanácsosának állítás alapján. A napilap szerint ez azt jelenti, hogy Gyurcsány Ferenc volt kormányfő tévedett, amikor az Audi telekvásárlási ügyének kezelését Orbán Viktoron igyekezett számon kérni. Kalas György, az egyesület jogtanácsosa a lapnak úgy nyilatkozott, hogy a volt katonai lőtér vételára is a szocialista kormányzás idején alakult ki.
2011.05.06. 08:10
 
 
Forgalomkorlátozás a rendvédelmi tüntetés miatt a fővárosban
Útlezárásokra és forgalomkorlátozásokra kell számítani ma a rendvédelmi demonstráció miatt a fővárosban - közölte a rendőrség saját honlapján. A közlemény szerint a fegyveres és rendvédelmi szakszervezet demonstrációja miatt péntek éjfélig nem szabad megállni a Pesti alsó rakparton a Lánchíd északi parkolójában, a Szalay utca mindkét oldalán, a Szemere utca és a Nagy Ignác utca között. Nem szabad megállni továbbá a Hold utca páratlan oldalán, a Batthyány-örökmécses és a Perczel Mór utca között, az Akadémia előtti parkolóban, a Március 15. téren a Kéményseprő utca és a felső rakpart között.
2011.05.06. 07:50
 
 
Százmilliós áfa-csalás gyanúja a Corvin sétánynál
A rendőrség másfél éves nyomozás eredményeként százmilliós áfa-csalás gyanújára bukkant a Budapest VIII. kerületében folyó rehabilitációs projekt, a Corvin sétány program megvalósítása kapcsán - írta a pénteki Népszabadság. A BRFK eredetileg különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanúja miatt egy ismeretlen személy, majd őt követően Hárs Gábor, akkor az MSZP parlamenti frakciójában politizáló, a VIII. kerületi önkormányzatban függetlenként dolgozó képviselő feljelentése nyomán indította meg a büntetőeljárást ismeretlen tettesek ellen.
2011.05.06. 07:40
 
 
Három személyt vettek őrizetbe a marrákesi merénylet kapcsán
Három személyt vettek őrizetbe a marokkói hatóságok egy marrákesi kávéházban április 28-án elkövetett, halálos áldozatokat követelő robbantásos merénylet kapcsán - közölte csütörtökön az AFP-vel az észak-afrikai ország belügyminisztériuma.A három marokkói állampolgárt a Casablancától 350 kilométerre délre lévő Száfi városában fogták el csütörtök délután. A merénylet kitervelője, aki a robbanószerkezetet is készítette, a hatóságok szerint kapcsolatban állt az al-Kaida nemzetközi terrorhálózattal. A marokkói rendőrség szerint már korábban is merényletek végrehajtását tervezte Csecsenföldön és Irakban.
2011.05.06. 07:20
 
 
Jégkorong-vb: orosz és norvég siker a középdöntős nyitányon
Az orosz és a norvég válogatott nyert csütörtökön a szlovákiai jégkorong-világbajnokság középdöntős nyitányán, ezzel mindkét csapat nagy lépést tett a negyeddöntőbe jutás felé. Eredmények: középdöntő, 1. forduló: E csoport (Pozsony): Oroszország-Dánia 4-3 (1-2, 2-0, 1-1). Az állás: 1. Csehország 6 pont/2 mérkőzés (8-1), 2. Németország 6/2 (6-3), 3. Oroszország 6/3 (8-8), 4. Finnország 3/2, 5. Szlovákia 0/2 (6-8), 6. Dánia 0/3 (4-15). F csoport (Kassa): Norvégia-Svájc 3-2 (2-0, 0-1, 1-1). Az állás: 1. Kanada 5 pont/2 mérkőzés (13-4), 2. Norvégia 5/3 (10-10), 3. Svédország 4/2, 4. Svájc 3/3 (6-7), 5. Egyesült Államok 3/2 (6-8), 6. Franciaország 1/2. Korábban: a kiesés elkerüléséért, 1. forduló: Szlovénia-Lettország 5-2 (0-0, 3-0, 2-2) Fehéroroszország-Ausztria 7-2 (3-0, 2-0, 2-2).
2011.05.06. 07:10
 
 
Lezárásokra és forgalomkorlátozásra kell számítani pénteken a fővárosban
Lezárásokra és forgalom korlátozásokra kell számítani a pénteki rendvédelmi demonstráció miatt a fővárosban - közölte a rendőrség saját honlapján. A honlapra csütörtökön feltett közlemény szerint a fegyveres és rendvédelmi szakszervezet demonstrációja miatt már csütörtök 20 órától péntek éjfélig nem szabad megállni a Pesti alsó rakparton a Lánchíd északi parkolójában, a Szalay utca mindkét oldalán, a Szemere utca és a Nagy Ignác utca között. Nem szabad megállni továbbá a Hold utca páratlan oldalán, a Batthyány-örökmécses és a Perczel Mór utca között, az Akadémia előtti parkolóban, a Március 15. téren a Kéményseprő utca és a felső rakpart között.
2011.05.05. 22:10
 
 
Kertész Imre átvette Párizs városa legmagasabb kitüntetését
Párizs városa legmagasabb kitüntetését, a Grande médaille de Vermeilt (Vermeil-nagyérem) adományozta Kertész Imre írónak Bertrand Delanoe főpolgármester "a hála, a csodálat, a bizalom és a remény jeleként". A Nobel-díjas szerző csütörtökön vette át a rangos elismerést a párizsi városházán. Az ünnepségen megjelentek a magyar külképviselet és a kulturális intézet képviselői. Bertrand Delanoe méltatásában arról beszélt, hogy a mai változó társadalomban a kultúrára és azon belül is az irodalomra olyan referenciaként van szükségünk, amely segít megérteni a világ történéseit.
2011.05.05. 21:30
 
 
Megkezdődött a 42. Magyar Filmszemle
Ünnepélyes megnyitóval kezdetét vette csütörtök este a budapesti Uránia Nemzeti Filmszínházban a 42. Magyar Filmszemle. Az est folyamán beszédet mondott Réthelyi Miklós. A nemzeti erőforrás miniszter kiemelte: mindenki azt szeretné, ha százezrek néznének meg a mozikban magyar filmeket. "Lesznek új filmek, sőt vannak is. Olyan művek készülhetnek, amelyekben az alkotók megvalósíthatják vízióikat" - hangsúlyozta. Mint fogalmazott, 2010 nyarán egyértelmű lett, hogy a filmes szakma nem dolgozhat tovább abban a struktúrában, amelyet az "utóbbi években örökül hagytak ránk".
2011.05.05. 20:10
 
BL: a Real Madrid fellebbezett a Barcelonát felmentő ítélet ellen
A Real Madrid fellebbezett az Európai Labdarúgó Szövetségnél (UEFA), amely hétfőn elutasította panaszát a Barcelona elleni Bajnokok Ligája-elődöntő első mérkőzésével kapcsolatban. A múlt szerdai összecsapás után, melyet a katalánok Lionel Messi két góljával nyertek meg, először a Barca vezetői éltek panasszal az UEFA illetékeseinél, mivel José Mourinho, a madridiak portugál vezetőedzője a mérkőzést követő sajtótájékoztatón arra utalt, hogy a kontinentális szövetség az ENSZ Gyermekalapjának (UNICEF) támogatása miatt különleges elbánásban részesíti a Barcelonát.
2011.05.05. 20:00
 
 
Schmitt: Magyarország támogatja Szerbia integrációs törekvéseit
Magyarország támogatja Szerbia európai integrációs törekvéseit, és minden segítséget meg kíván adni - jelentette ki Schmitt Pál köztársasági elnök Boris Tadic szerb államfővel folytatott megbeszélése után csütörtökön Belgrádban. A közösen tartott sajtótájékoztatón Schmitt Pál hangsúlyozta: ahhoz, hogy Európának a második világháborút követő mesterséges szétszakítottsága végképp megszűnjön, a nyugat-balkáni országok integrációjának teljes lezárására van szükség. "Őszintén bízunk benne, hogy az EU még ebben az évben dönt Szerbia tagjelölti státusáról, és megkezdődhetnek a tárgyalások" - mondta a magyar köztársasági elnök.
2011.05.05. 19:40
 
Del Piero egy évvel hosszabbított a Juventusnál
Egy évvel meghosszabbította nyáron lejáró szerződését Alessandro Del Piero a Juventus labdarúgócsapatánál. A La Repubblica című olasz napilap úgy értesült, hogy a válogatottal 2006-ban világbajnok csatár egymillió eurót keres a következő idényben, ezzel a keret egyik legrosszabbul fizetett játékosa lesz. Az új megállapodás lehetővé teszi, hogy Del Piero pályára lépjen a Juventus új stadionjában, melyet várhatóan a következő idényben nyitnak meg, továbbá esélye lesz elérni a 200 gólt a Serie A-ban, jelenleg ugyanis 184-nél tart. A 36 éves támadó az egész élvonalbeli pályafutását az őt 1993-ban megszerező torinói klubnál töltötte.
2011.05.05. 19:20
 
Jégkorong-vb: szlovén és fehérorosz siker a bennmaradásért
A szlovén és a fehérorosz válogatott nyert a szlovákiai jégkorong-világbajnokságon a kiesés elkerüléséért zajló küzdelem első, csütörtöki fordulójában. Eredmények: a kiesés elkerüléséért, 1. forduló: Szlovénia-Lettország 5-2 (0-0, 3-0, 2-2) Fehéroroszország-Ausztria 7-2 (3-0, 2-0, 2-2).
2011.05.05. 18:50
 
Madridi tenisztorna: Nadal, Djokovic és Federer a nyolc között
Az első helyen kiemelt Rafael Nadal, a másodikként rangsorolt Novak Djokovic és a harmadik kiemelt Roger Federer is bejutott csütörtökön a negyeddöntőbe a madridi salakpályás tenisztorna 3,7 millió euró összdíjazású férfi versenyében. A világelső spanyol játék nélkül került a legjobb nyolc közé, miután ellenfele, az argentin Juan Martin Del Potro csípősérülése miatt visszalépett a viadaltól. A szerb Djokovicnak a spanyol Guillermo Garcia-Lopez elleni diadala volt idei 29. sikere, így 2011-ben továbbra is százszázalékos. Korábban az Australian Openen, Dubajban, Indian Wellsben, Miamiban és Belgrádban is tornát nyert.
2011.05.05. 18:50
 
Öttusa Vk, Százhalombatta: három magyar a női döntőben
Három hazai versenyző - Tóth Adrienn, Gyenesei Leila és Kovács Sarolta - jutott be a szombati női döntőbe az öttusázók százhalombattai Világkupa-fordulóján. A csütörtöki selejtezőben két csoportban összesen 73-an küzdöttek, a mezőny mindkét feléből a legjobb 18 biztosította a helyét a fináléban. A magyar színeket nyolcan képviselték.
2011.05.05. 18:30
 
 
Foci bundabotrány: Mészárost felmentették, Poleksic eltiltását helybenhagyták
A két debreceni labdarúgó közül Mészáros Norbertet felmentette, Vukasin Poleksic kétéves eltiltását viszont helybenhagyta csütörtökön a nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) - derül ki a szervezet honlapján közzétett ítéletből. A két játékost az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) azért tiltotta el, mert a Fiorentina elleni, 2009. október 20-i Bajnokok Ligája-csoportmérkőzés előtt nem tettek eleget a jelentési kötelezettségüknek, amikor megpróbálták őket megvesztegetni.
2011.05.05. 18:00
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310[1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista