2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
 
Az első negyedévben 1,4 százalékkal nőtt a reálkereset
A családi adókedvezmények és a 16 százalékos személyi jövedelemadó együttes hatására 2011 első negyedévében nemzetgazdasági átlagban a nettó kereset 5,6 százalékkal, a reálkereset 1,4 százalékkal nőtt az előző év azonos időszakához képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH). A keresetek első negyedévi alakulásáról kiadott KSH-jelentés a családi kedvezmények nélkül számított nettó keresetek 3,5 százalékos emelkedését jelezte, eszerint a gyermekek után járó adókedvezmény 2,1 százalékponttal javítja a negyedéves növekedést, miközben a bruttó átlagkeresetek csak 1,5 százalékkal nőttek. Az első negyedévben 4,2 százalékos volt az infláció az előző év azonos időszakához mérve.
2011.06.22. 11:10
 
MNB: 2011-ben 2,6 százalékos GDP-bővülés és 3,9 százalékos infláció
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) szerdán közzétett inflációs jelentése szerint 2011-ben 2,6 százalékos GDP-bővülés és 3,9 százalékos infláció várható. A jegybanki szakértők az államháztartás ESA (uniós normák szerinti elszámolású) egyenlegét - a Széll Kálmán Terv egyes pontjainak részleges figyelembe vételével - 2,4 százalékos többletre várják. A jelentés szerint a gazdasági növekedés szerkezeti kettősége továbbra is megfigyelhető: a recesszióból való kilábalás fő forrása a külső kereslet, amihez a belső kereslet csak fokozatosan zárkózik fel.
2011.06.22. 11:10
 
 
Az anyák délután hat körül érzik magukat a leghajszoltabbnak
Az anyák délután hat körül érzik magukat a leghajszoltabbnak - derítette ki egy brit felmérés. A felmérés során kétezer anyát faggattak ki a kérdezőbiztosok, akik a legstresszesebb napszakokat próbálták feltérképezni - olvasható a The Daily Telegraph online kiadásában. A vizsgálat tanúsága szerint délután 5 óra 55 perckor köszönt be a nap legnehezebb pillanata, amikor a szigetországban anyák milliói próbálják befejezni a vacsorát, hogy időben elhozhassák csemetéiket a délutáni különfoglalkozásokról. A nap következő legnehezebb szakasza este negyed nyolckor köszönt az anyákra, amikor fürdésre próbálják rábírni gyermekeiket. Alig kevésbé viseli meg az anyák idegrendszerét, amikor háromnegyed kilenckor igyekeznek ágyba parancsolni csemetéiket.
2011.06.22. 11:10
 
Orvostechnikai szervizüzletágat nyitott a Flextronics Budapesten
Orvostechnikai szervizüzletággal bővíti tevékenységét a Flextronics Global Services Budapesten, az új üzletág 40 magasan képezett szakemberrel indul.
2011.06.22. 11:03
 
 
Új taxidrosztrendelet lép életbe Budapesten
Új taxidrosztrendelet lép életbe Budapesten 2012. január 1-jével, miután a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén a képviselők 20 igen szavazattal, 11 tartózkodás mellett elfogadták György István főpolgármester-helyettes erre vonatkozó előterjesztését. Az előterjesztő visszavonta azon javaslatát, hogy a 30 ezer forintra emelt taxidroszt-használati díjat már év közben bevezessék, így az emelt díjat a rendelet hatályba lépésétől, 2012. január 1-jétől kell megfizetni.
2011.06.22. 10:50
 
Romagyilkosságok: a nagycsécsi támadás túlélője tanúskodott a bíróságon
A felesége és testvére halálával végződő támadás körülményeit idézte fel tanúként a Pest Megyei Bíróságon az a középkorú férfi, aki súlyosan megsérült a romák elleni támadássorozat fordulópontjának számító nagycsécsi bűncselekmény során. A támadássorozat első gyilkosságáról, amely 2008. november 3-ára virradóra történt, N. Tibor tanú azt mondta: felesége és testvére akkor esett össze, amikor el akarták oltani a tüzet, amelyet a bedobott Molotov-koktél okozott, ő pedig akkor sérült meg, amikor segítségért indult volna. A két holttestet és süketnéma lányát az öccse hozta ki a lángoló házból. Azt, hogy őt is találat érte, csak a mentők kiérkezésekor vette észre - idézte fel.
2011.06.22. 10:50
 
 
MSZP: arra a szintre csökken az adósság, amelyen Orbán átvette a kormányzást
Az MSZP szerint bár Orbán Viktor a hiánycsökkentés világrekordjáról beszél, az adósság a magán-nyugdíjpénztári megtakarítások egy részének felhasználásával is csak a kormányváltáskori szintre esik vissza. Szekeres Imre, a szocialisták gazdaságpolitikai kabinetvezetője szerdán sajtótájékoztatón azt mondta: az Orbán-kormány eddig csak növelte az államadósságot, mivel a Bajnai-kormány távozásakor 77 százalék volt annak GDP-arányos szintje, s az a második félévben a Fidesz-kormány intézkedései miatt emelkedett 81 százalékra. Vagyis a kedden ismertetett 4 százalékos csökkentés csak helyreállítja az államadósságnak azt a szintjét, amellyel a Bajnai-kormány átadta az országot - fejtette ki.
2011.06.22. 10:50
 
 
Vitatják a keddi petrozavodszki repülőgép-baleset okait
Elhunyt a keddi petrozavodszki repülőgép-katasztrófát túlélő tízéves kisfiú a város egyik kórházában - közölte szerdán reggel Karélia egészségügyi minisztere, miközben a szerdai orosz sajtóban és az interneten a szakértők hevesen vitatják a baleset lehetséges okait. A kisfiú halálával a baleset áldozatainak száma 45-re emelkedett. A hét további túlélő közül hat súlyos, de stabil állapotban van, egy asszony állapota pedig nem ad okot aggodalomra. A szakemberek szinte egybehangzóan arra mutatnak rá nyilatkozataikban, hogy bármi volt is a konkrét ok, a hiba a rendszerben van, egyebek mellett a pilóták kiképzésében.
2011.06.22. 10:40
 
Új zászlaja lesz a fővárosnak
Elfogadta Budapest új zászlaját a Fővárosi Közgyűlés 21 igen és 2 nem szavazattal szerdán. Az MSZP képviselői nem nyomtak gombot a szavazásnál. Az új zászló fehér színű, nemzeti színekből összeálló háromszöges díszsorral szegélyezett, közepén az eddigi címer szerepel ezután is. Tarlós István főpolgármester előterjesztése szerint Budapest eddigi zászlaja más zászlóval könnyen összetéveszthető a nagyfokú hasonlóság miatt. A vörös, arany(sárga), égszínkék zászló ereklyeként, mellérendelt feladatkörben kap szerepet ezután a Fővárosi Közgyűlés ülésein és más ünnepi alkalmakkor.
2011.06.22. 10:00
 
 
KSH: kevesebb születés, több halálozás
Kevesebben születtek és többen haltak meg Magyarországon 2011 első négy hónapjában mint múlt év ugyanezen időszakában; az ország lélekszáma 9 millió 972 ezer volt 2011 április végén - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán az MTI-t. Az előzetes adatok szerint 2011 első négy hónapjában 27.560 gyermek született, 11,1 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. A halálozások száma 45.515 volt, ami 3,1 százalékos emelkedést jelent a 2010 január-áprilisi időszakhoz képest. Mint írták, a születésszám jelentős csökkenése és a halálozások emelkedő irányzata következtében a természetes fogyás üteme növekedett, a 2010. január-áprilisi 13.147-tel szemben 2011 első négy hónapjában 17.955-tel lett kevesebb a népesség.
2011.06.22. 10:00
 
 
Autóbusz-baleset az M70-esen: hét sérültet ápolnak még kórházban
Hét sérült maradt még a nagykanizsai kórházban a kedd hajnalban az M70-es autóúton történt, hat halálos áldozatot követelő buszbaleset sérültjei közül. Bátorfi József, a Kanizsai Dorottya Kórház főigazgatója az MTI érdeklődésére szerdán elmondta: hét sérült fekszik még az intézményben, közülük hárman kerültek be súlyos állapotban, négyen könnyebben sérültek meg. Hozzátette, hogy egyetlen ember sincs már életveszélyben. Egy középkorú asszonyt kellett megműteni még kedden, a lépét távolították el, de mára stabilizálódott a sérült állapota. Egy súlyos tompa hasi és egy szintén súlyos mellkasi sérüléssel fekvő beteget folyamatos megfigyelés alatt tartottak, de a klinikai és CT-vizsgálatok alapján úgy ítélték meg, hogy esetükben nincs szükség műtéti beavatkozásra.
2011.06.22. 10:00
 
Választójogi törvény: száznál több egyéni körzet lesz
Az eredetileg tervezett 90 helyett 106, 110 vagy 128 egyéni választókörzet szerepelhet a választójogi törvénytervezetben és a határon túli magyarok csak listára szavazhatnak majd, erősítette meg Kósa Lajos (Fidesz) a Magyar Nemzet értesülését. A lap szerdai számában azt írja, hogy szerb és román részről felmerült az igény, hogy a kedvezményes kisebbségi mandátumért cserébe "az érintett országokban saját lakóhelyükön adhatnák le voksaikat a határon túli magyar állampolgárok". Kósa Lajos a Magyar Nemzetnek azt mondta, hogy továbbra sincs végleges döntés arról, hogy egy- vagy kétfordulós legyen-e a választási rendszer.
2011.06.22. 09:20
 
 
Bizalmat szavazott a görög parlament a kormánynak
Bizalmat szavazott a görög parlament a kormánynak, így a kabinet meghozhatja azt a rendkívül kemény megszorító intézkedéscsomagot, amely előfeltétele annak, hogy megkapja az országot sújtó mély gazdasági válság leküzdéséhez szükséges külföldi hitelcsomag 12 milliárd eurós újabb részletét. A képviselők helyi idő szerint szerda hajnalban szavaztak a kabinet támogatásáról. A 300 tagú törvényhozásban az összes képviselő szavazott. Jeórjiosz Papandreu kormányzó pártjának, a Pánhellén Szocialista Mozgalomnak (PASZOK) mind a 155 képviselője a kabinet támogatására adta szavazatát. Az ellenvoksok száma 143 volt, míg ketten tartózkodtak.
2011.06.22. 09:20
 
BUX: +0,38 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 86,08 pontos emelkedéssel, 22.568,71 ponton nyitott szerdán. A keddi záró értékéhez képest 0,38 százalékkal erősödött.
2011.06.22. 09:20
 
 
Népszabadság: tíz év után először drágulnak a mobiltelefon tarifák
Tíz év óta először emelkednek a mobiltelefon tarifák, pont azelőtt, hogy hatályba lép a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság (NMHH) rendelete a nagykereskedelmi hívásdíjak csökkentéséről - derül ki a Népszabadság szerdai számában megjelent összeállításból. A "Beárazták a különadót?" című cikk szerint augusztus 19-én a Vodafone emeli egyes díjtételeit, míg a T-Mobil és a Telenor májusban már megtette ezt. Azt a Népszabadságnak egyik cég sem árulta el, hogy mekkora árbevétel növekedést remél a tarifaemelés következtében, pedig - így a lap -, "ez az adat sokatmondó volna, mivel összevethető lenne a cégek által fizetett, összesen 61 milliárdra taksált különadóval".
2011.06.22. 09:10
 
Pintér egy hét haladékot kért a rendvédelmisek nyugdíj ügyében
Egy hét haladékot kért a rendvédelmi és fegyveres dolgozókat érintő nyugdíj- és rokkantosítási szabályok véglegesítésére Pintér Sándor belügyminiszter a keddi kormányülésen - írja szerdai számában a Magyar Nemzet kormányzati forrásra hivatkozva. A belügyminiszter azzal indokolta a kérést - olvasható a Magyar Nemzetben -, hogy "a kidolgozott szabályok nem egyeznek teljes mértékben a Honvédelmi Minisztérium elképzelésivel". Az életpálya modellek kidolgozása is még nagyon az elején tart - mondta a forrás a lapnak.
2011.06.22. 09:10
 
 
Végleges jelentés a két magyar halálát okozó sétahajó-balesetről
Mobiltelefonált és internetezett munka közben a két magyar fiatal halálát okozó tolóhajó kormányosa, a mozgásképtelenné vált turistahajó fedélzeti matróza pedig SMS-ezett a philadelphiai balesetet megelőző percekben - derült ki a szövetségi közlekedésbiztonsági hatóság (NTSB) kedden, Washingtonban közzétett, végleges jelentéséből. A 2010. július 7-én, a Delaware folyón történt balesetben, amely során a megbénult "kacsahajó" 35 utasa és kétfőnyi személyzete a vízbe zuhant, a 16 éves S. Dóra és a 20 éves P. Szabolcs életét vesztette. Az NTSB vizsgálata megállapította, hogy az uszályt mozgató tolóhajót irányító Matt Devlin nem a felső, hanem az alsó kormányosi állásban tartózkodott, így az útjába került, és segítséget kérő sétahajót nem is láthatta.
2011.06.22. 09:10
 
 
A szakács, aki puszta kézzel süt
Puszta kézzel képes sütni mindenfélét forró olajban egy szakács Thaiföldön anélkül, hogy baja esne. Nem csoda, hogy csodájára járnak és nem csupán honfitársai, hanem külföldi turisták is szerte a világból. Kann Trichan, az 50 éves szakács egyedülálló főzőbemutatókat tart, közönsége elszörnyedve ámul, ahogy a férfi a forró olajból puszta kézzel kihalássza a sült húsokat és egyebeket egyetlen fájdalmas szisszenés és bőre legparányibb felhólyagzása nélkül. Az olaj sokkal forróbb, mint a forró víz, amely csupán 100, a sülő étolaj viszont 480 Celsius-fokos. Az adat egészen pontos, mivel a Guinness-rekordokat hitelesítő központ illetékese mérte, Trichan ugyanis világrekorder azzal, hogy egy perc alatt 20 csirkedarabot kapkodott ki fortyogó olajból.
2011.06.22. 09:10
 
 
Megerősítették hivatalában Ban Ki Mun ENSZ főtitkárt
Az ENSZ Közgyűlése kedden ismét Ban Ki Munt választotta a világszervezet főtitkárának. A 192 tagállamot tömörítő ENSZ egyhangúlag Ban Ki Mun eddigi főtitkárt újabb öt esztendőre megerősítette hivatalában. Az egykori dél-koreai külügyminisztert, aki 2007 januárjában Kofi Annant követte, közfelkiáltással választották meg. Új mandátuma 2012. január 1-jén kezdődik, és 2016. december 31-én jár le. A 67 éves Ban Ki Munnak nem is volt kihívója, és a Biztonság Tanács mind a 15 tagállama is mellette tette le voksát, így újraválasztása tulajdonképpen már korábban lefutottnak számított.
2011.06.22. 09:10
 
 
Orbán Viktor és a kormány lemondását követelte Miskolcon az MSZP
A kormány lemondását, Orbán Viktor miniszterelnök távozását követelték az MSZP szervezésében tartott demonstráció résztvevői Miskolcon, kedd este. Mesterházy Attila, a párt elnöke a rendezvényen "nemzetrombolónak" nevezte a jelenlegi kabinetet. A demonstráción, amelyen az emberek megtöltötték a megyeháza és a városháza közötti teret, Mesterházy Attila a valódi párbeszédet, a társadalmi igazságosságot, a munkahelyek teremtését kérte számon a kormányon. Mint mondta, rossz irányba megy az ország, több az állástalan, sokan rosszabbul jártak az új adórendszerrel, a Fidesz-KDNP vezette kormány nem tartotta be választási ígéreteit.
2011.06.22. 09:00
 
 
Siófok nem szeretne a buliturizmus fellegvára maradni
Elkészült Siófok következő három éves marketingstratégiája egy uniós projekt keretében, amely újra pozícionálná a települést az ország turisztikai kínálatában, szakítva a buliturizmus-imázzsal - ismertette Hoffmann Henrik, a projektet jegyző Siófoki Fürdőegylet Turisztikai Egyesület (SFTE) elnöke. Az új marketingstratégia ahhoz nyújt segítséget, hogy Siófok a buliturizmus fellegvárából átalakulhasson egy fiatalos, családias, élménydús üdülőhellyé - mondta Hofmann Henrik, aki a helyi Residence Hotel igazgatója is egyben.
2011.06.22. 09:00
 
 
Orbán: 2-3,5 százalékos lehet az őszi csökkentés
A miniszterelnök szerint a következő, kora őszi államadósság-csökkentés mértéke 2-3,5 százalék között várható. Orbán Viktor ezt kedden közölte a TV2 Tények című műsorának adott interjúban. A kormányfő a nap folyamán jelentette be, hogy a kabinet döntése alapján - a magán-nyugdíjpénztári átalakításból származó forrásokkal - egy lépésben 81 százalékról 77-re csökken a GDP-arányos államadósság mértéke, ami több mint 1.340 milliárd forintos csökkenést jelent. Szólt arról is, hogy ősz elején várható még egy nagyobb adósságcsökkentő lépés. Utóbbival kapcsolatban a TV2-nek Orbán Viktor azt mondta: kora ősszel - ugyancsak a magán-nyugdíjpénztári átalakításból származó pénzből - 2-3,5 százalékos lehet az államadósság-csökkentés mértéke.
2011.06.22. 09:00
 
 
Extrém UV-B sugárzás várható ma az ország egész területén
Extrém, 8,1-es értéket is elérő UV-B sugárzás várható ma az ország egész területén - olvasható az Országos Meteorológia Szolgálat (OMSZ) honlapján. Az OMSZ szerint szerda délelőtt 11 és délután 3 óra között kerülni kell a napozást, fényvédő krémet pedig a jelzett időtartamon túl is indokolt használni. Az OMSZ közleményében kérte az embereket, hogy a riasztás visszavonásáig fokozottan védekezzenek a napsugárzás által okozott megégés ellen. Normál bőrtípusnál ugyanis már 17 percnyi napon tartózkodás esetén is bőrpír keletkezhet. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat ugyancsak felhívta a figyelmet kedden arra, hogy szerdán a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön hőség várható.
2011.06.22. 08:50
 
 
Nagyon közel került a megoldáshoz Budapest és az Alstom
Rendkívül közel került a megoldáshoz Budapest vezetése az Alstommal - jelentette be Tarlós István főpolgármester kedden, miután több órán át tárgyalt a két fél egymással a Budapestre szállítandó új metrószerelvényekről. Tarlós azt mondta, nagyon kimerítő, de konstruktív volt az egyeztetés. Hozzátette: rendkívül közel a megoldás. Patrick Kron, a francia Alstom csoport elnök-vezérigazgatója azt mondta, Tarlós István meghívására néhány hét múlva visszatér Budapestre, és lezárhatják a megbeszéléseket. Felidézte, hogy a projekt rendkívüli nehézségeken ment keresztül, de a tárgyalásokon kiderült, mindkét fél gyakorlati megoldást szeretne a tapasztalt problémákra. "Sokat haladtunk előre" - mondta.
2011.06.22. 08:50
 
 
Tenisz, Wimbledon: Czink Melinda legyőzte a világranglista 10. helyezettjét
Czink Melinda két játszmában legyőzte a tizedik helyen kiemelt ausztrál Samantha Stosurt kedden a wimbledoni nyílt teniszbajnokság első fordulójában. A világranglistán 262. magyar játékos 3:0-ra, majd 5:2-re elhúzott a Roland Garros tavalyi döntőse ellen, és remek ütésekkel 29 perc alatt övé lett az első szett. Czink a 64 között a fehérorosz Anasztaszja Jakimovával vagy a svéd Sofia Arvidssonnal találkozik, párosban pedig román Irina-Camelia Begu oldalán lép majd pályára. Eredmény: nők 1. forduló (a 64 közé jutásért): Czink Melinda-Samantha Stosur (ausztrál, 10.) 6:3, 6:4.
2011.06.21. 20:40
 
 
Balog: a romákat is be kell vonni az őket érintő döntésekbe
A romákat is be kell vonni az ügyükben hozott döntések meghozatalába, hiszen ezek őket érintik leginkább - mondta Balog Zoltán társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár Budapesten. Az EU és az európai integráció aktuális kérdéseivel foglalkozó Európa Klub rendezvényén az államtitkár kijelentette: a kisebbségi önkormányzati rendszer létrehozása "komoly közös vívmánya" a magyar politikai elitnek, Európában egyedülálló struktúra működik az országban.
2011.06.21. 19:50
 
 
Sokkoló fotók lesznek az amerikai cigarettásdobozokon 2012-től
Holttestek, sebek, elfeketedett tüdők: sokkoló fényképek "díszítik" 2012 szeptemberétől az Egyesült Államokban eladott cigarettásdobozokat - jelentette be kedden az amerikai kormányzat, amely így kívánja felhívni a nagyközönség figyelmét a dohányzás káros hatásaira. 2012 szeptemberétől az FDA (a dohányárukkal kapcsolatos szabályokért is felelős amerikai gyógyszerügyi hatóság) megköveteli, hogy valamennyi cigarettacsomagoláson és reklámon figyelmeztető feliratokat helyezzenek el - áll a hivatal honlapján.
2011.06.21. 19:20
 
A csillagászati nyár kedd este köszönt be
A nyári napforduló kedd este 19 óra 16 perckor lesz, ekkor köszönt be a csillagászati nyár az északi féltekén. A napforduló (latinul solstitium) csillagászati kifejezés, amellyel a Napnak a Föld egyenlítőjéhez való helyzetét fejezik ki. Nyári napforduló idején a Nap a Ráktérítő, míg téli napforduló alkalmával a Baktérítő fölött delel. A nyári napfordulókor a Föld forgástengelye a legkisebb szögben hajlik el a Nap sugaraitól, s ekkor a nappal a leghosszabb, az éjszaka pedig a legrövidebb. A napfordulók idején a Nap "irányt vált. Az északi féltekén a nyári napfordulóig a Nap délről északra halad, utána pedig északról dél felé kezd mozogni.
2011.06.21. 19:10
 
 
724 milliárd forint az első öt havi államháztartási hiány
Az államháztartás - helyi önkormányzatok nélküli - 2011. évi első öt havi hiánya 724,2 milliárd forintra teljesült, amely az éves előirányzat 105,4 százalékát jelenti - közölte az államháztartás végleges adatait a Nemzetgazdasági Minisztérium. Az államháztartás központi alrendszerének május havi hiánya 58,0 milliárd forintban teljesült. A végleges adatok megegyeznek az előzetes számokkal. 2010-ben az államháztartás központi alrendszerének május végi deficitje 736,2 milliárd forint volt, az éves teljesítés 84,6 százaléka. 2010 májusában az államháztartás központi alrendszerének deficitje 99,2 milliárd forintot tett ki, ehhez képest tehát az idei teljesítés 41,2 milliárd forinttal kedvezőbb.
2011.06.21. 19:10
 
 
Barroso: az uniós költségvetésből is támogatni kellene Görögországot
José Manuel Barroso, az EU-Bizottság elnöke kedden annak a véleményének adott hangot, hogy az európai költségvetéséből is el kellene különíteni összegeket Görögország növekedési pályára állításának finanszírozására. "Szeretném felkérni az Európa Tanácsot annak megvitatására, hogy mi mindent tehetnénk még Görögországért a konszolidáción túl a versenyképesség javítása és a munkanélküliség leküzdése érdekében" - mondta Barroso egy sajtókonferencián. Görögország az európai kohéziós program keretében férhet hozzá uniós pénzekhez.
2011.06.21. 19:00
 
 
ÁNTSZ: szerdán hőség és erős UV sugárzás várható
Szerdán szinte az egész országban erős lesz az UV sugárzás, a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön pedig hőség várható - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat. Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán és csütörtökön a Dél-Dunántúlon és a Dél-Alföldön várhatóan 25 Celsius fok feletti alakul a napi középhőmérséklet. Ezért az országos tiszti főorvos és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság felhívja az érintett területeken élők, illetve nyaralók figyelmét, hogy a nagy melegben fogyasszanak több folyadékot, és délelőtt 11 és délután három óra között ne tartózkodjanak a tűző napon. A leégés ellen a megfelelő öltözködést és a napvédő készítmények használatát ajánlják.
2011.06.21. 18:20
 
 
Tenisz, Wimbledon, 1. forduló: nyert a címvédő Serena Williams
A címvédő Serena Williams sikerrel vette az első fordulót a wimbledoni nyílt teniszbajnokság keddi játéknapján. Az amerikai sztár tavalyi diadal után sérülésekkel és betegségekkel küszködött, egy hete tért vissza az eastbourne-i versenyen, ahol a nyolcaddöntőben búcsúzott. Eredmények: 1. forduló (a 64 közé jutásért): nők: S. Williams (amerikai, 7.)-Rezai (francia) 6:3, 3:6, 6:1 Pavljucsenkova (orosz, 14.)-Curenko (ukrán) 6:4, 7:6 (7-3) Martinez Sanchez (spanyol-Jankovic (szerb, 15.) 5:7, 6:4, 6:3 K. Bondarenko (ukrán)-Cornet (francia) 7:5, 6:2 Razzano (francia)-Mirza (indiai) 7:6 (7-4), 2:6, 6:3.
2011.06.21. 17:30
 
BUX: -0,02 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 5,45 pontos, 0,02 százalékos csökkenéssel, 22.482,63 ponton zárt kedden.
2011.06.21. 17:20
 
 
Idén július 2-án rendezik a Balaton-átúszást
Ha az időjárás is úgy akarja, július 2-án, szombaton rendezik meg az idei Pek Snack Balaton-átúszást a Révfülöp és Balatonboglár közötti 5,2 km-es távon - jelentették be a szervezők Siófoknál, a Balaton vizén megtartott sajtótájékoztatón. "Mindenképpen fontos, hogy a résztvevők legalább 90 százaléka amatőr, a profik között pedig sokan vannak úszók, vízilabdázók, ökölvívók" - mondta Szántó László, a szervezőbizottság elnöke. "Két fontos alappillérünk van, a biztonság és az állandóság. Minden évben egy úszófolyosó segít abban, hogy az indulók könnyebben tájékozódjanak vagy megpihenjenek a próbázás közben."
2011.06.21. 17:10
 
 
Döntött a kabinet a hamburgeradóról
Döntött a kormány a népegészségügyi termékadóról, közismert nevén a hamburgeradóról, amelyet szeptembertől vethetnek ki az egészségtelen élelmiszerekre - közölte a kormányszóvivő a kabinet keddi ülése után. Nagy Anna újságírók előtt elmondta: ha a parlament is megszavazza, szeptember 1-jétől adót kell fizetni azon élelmiszerek után, amelyeknek a fogyasztása bizonyítottan egészségtelen, így a magas cukor-, só-, szénhidrát- vagy koffeintartalmú ételek, italok után. Példaként említette az energiaitalokat, a chipseket, az előregyártott és -csomagolt süteményeket, a sós snackeket, valamint a leves- és mártásporokat. A lista azonban még nem végleges.
2011.06.21. 16:50
 
 
Elnapolták a tárgyalást, szeptemberben folytatódik a Stohl-per
A Pest Megyei Bíróságon szeptember 6-án folytatódik az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András színész-műsorvezető elleni büntetőper másodfokú tárgyalása. A bírói tanács addig újabb szakértői véleményeket szerez be az ügyben. Stohl András 2010. május 8-án hajnalban, a Budapestről Fót felé vezető úton gépkocsijával áttért a szemközti sávba, s ott összeütközött két szabályosan közlekedő autóval. A balesetben négyen sérültek meg, egyikük súlyosan. A Budakörnyéki Bíróság Stohlt első fokon súlyos testi sértést okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt 2 év 4 hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte, mellékbüntetésként 5 évre eltiltotta a járművezetéstől, 3 évre pedig a közügyek gyakorlásától.
2011.06.21. 16:30
 
 
A horvát államügyészség nem erősítette meg a Mollal kapcsolatos vizsgálatot
A horvát államügyészség (DORH) nem erősítette meg a horvát lapok információját, miszerint Hernádi Zsolt, a Mol vezérigazgatója ellen vizsgálat folyna, csupán azt közölte, hogy Ivo Sanader volt horvát miniszterelnök elleni korrupciós vizsgálat során két újabb gyanúsított neve merült fel. Az államügyészség korrupció és szervezett bűnözés elleni irodájának (USKOK) MTI-hez eljuttatott közleménye szerint az a gyanú merült fel, hogy az I. S. - vagyis Ivo Sanader - ellen folyó vizsgálat során még két személy gyanúsítható vesztegetéssel.
2011.06.21. 15:50
 
 
Orbán: döntött a kormány az államadósság-csökkentésről
A kormány keddi döntésével kilenc év után először jelentősen csökkentette Magyarország államadósságát, és ezzel megnyitotta a stabil és tartós államadósság-csökkentés korszakát - jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök, és kijelentette: Magyarország ezzel fordulóponthoz érkezett. A döntés értelmében egy lépésben 81 százalékról 77-re csökken a GDP-arányos államadósság mértéke, ami több mint 1.340 milliárd forintos csökkenést jelent - ismertette Orbán sajtónyilatkozatában a kabinet ülése után.
2011.06.21. 15:30
 
 
Berlusconi bizalmi szavazást nyert meg
Bizalmi szavazást nyert meg Silvio Berlusconi olasz kormányfő kedden a parlamentben, nem sokkal azután, hogy több választási és népszavazási vereséget is elszenvedett. A miniszterelnök pártja 317:293 arányban győzött az alsóházban, de a szenátusban is hasonló szavazás vár a kormányra. A Berlusconi-kabinet 2008. májusi megalakulása óta ez a 44. bizalmi szavazás, amelyet megnyert. A kormányfő vezette jobboldalt a múlt hónapban a helyhatósági választásokon szorította vissza az ellenzék, a múlt héten pedig a lakosság népszavazáson utasította el több célkitűzését.
2011.06.21. 14:50
 
 
A Sziget fesztiválra sem jön Amy Winehouse
A Sziget fesztiválra tervezett fellépését is lemondta Amy Winehouse brit énekesnő, akinek menedzsmentje nem sokkal korábban valamennyi lekötött koncertjét lefújta. "A sajtóban nagy hírt kapott belgrádi koncert után rögtön állásfoglalást kertünk Amy ügynökségétől a szigetes koncerttel kapcsolatban. A hétfői válaszlevelükben még azt írták, egyelőre minden megy az eredeti megállapodás szerint, kedden azonban valamennyi tervezett koncertjét lemondták" - közölte a Sziget főszervezője. A brit énekesnőt, aki régóta küzd drog- és alkoholproblémákkal, a hétvégén Belgrádban, európai koncertkörútjának első helyszínén kifütyülték, miután tántorgott a színpadon, és többször elrontotta a szöveget.
2011.06.21. 14:30
 
 
Matolcsy: két történelmi uniós reform zajlott le a magyar elnökség alatt
Két történelmi jelentőségű európai uniós reform kivitelezésében ért el jelentős eredményeket az EU e hónap végén leköszönő magyar elnöksége Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter szerint. Az Európai Parlament gazdasági és pénzügyi bizottsága előtt a féléves magyar elnökséget értékelve a miniszter kifejtette: ez a két reform a nemzetközi gazdasági válságra adott átfogó válasznak mondható európai szemeszter, valamint az uniós tagországok közti koordináció megerősítését célzó gazdasági kormányzás volt.
2011.06.21. 13:40
 
 
A szíriai elnök újabb általános amnesztiát hirdetett
Újabb általános amnesztiát rendelt el Bassár el-Aszad szíriai elnök. Az elnöki kegyelem a június 20. előtt elkövetett összes bűncselekményre vonatkozik - közölte kedden a Szana állami hírügynökség. Aszad elnök, akinek rendszere ellen március közepe óta tüntetések sorozata zajlik Szíriában, május utolsó napján kegyelemben részesítette azokat, akiket politikai okokból börtönöztek be, beleértve a betiltott Muzulmán Testvériség mozgalom tagjait. Jogvédők ugyanakkor rámutattak: az amnesztia meghirdetése óta nagyjából 500-an kerültek ki a börtönökből, miközben egyes becslések szerint a tiltakozások kezdete óta több mint tízezer embert vettek őrizetbe a hatóságok.
2011.06.21. 13:10
 
 
Hunvald volt szovjetunióbeli vádlott-társától várt politikai kapcsolatokat
Politikai kapcsolatokat várt litván államporgárságú vádlott-társától az önkormányzati korrupcióval vádolt Hunvald György volt erzsébetvárosi szocialista polgármester - derült ki Alexandr Szkvorcsinszkij vallomásából a Fővárosi Bíróságon kedden. A bűnsegédként elkövetett, hűtlen kezeléssel vádolt volt szovjetunióbeli férfi nyomozati vallomásának ismertetése során elhangzott, hogy Hunvald azt mondta neki: nem üzletemberekre van szükség, hanem politikai kapcsolatokra, mert az kell az EU-s projektekhez.
2011.06.21. 12:50
 
 
Kleptomán macska
Több száz holmit lopkodott már eddig össze egy "betörő" az Egyesült Államokban, a rendőrség mégsem tesz semmit ellene, mert a tettes egy macska. Az ötéves Dusty kandúr Kaliforniában, azon belül San Mateóban garázdálkodik. Szinte nincs olyan éj, hogy üres manccsal, pontosabban pofával térne haza. Zsákmányrepertoárja kertészkesztyűktől, törölközőkön, cipőkön át a fürdőruhákig terjed, utóbbi a macska kedvence. Ő pedig a helyieké, akik nem bosszankodnak, hanem derülnek Dusty kleptomániáján. Állatszakértők szerint a macskát feltehetően a ragadozóösztön vezérli a lopkodásban, de egér helyett emberi tárgyakat tekint zsákmánynak.
2011.06.21. 12:40
 
 
Július 4-től leáll a helyi tömegközlekedés Esztergomban
Július harmadikán üzemzáráskor leállítja a helyi közösségi közlekedést Esztergomban a Vértes Volán, amely utána helyközi buszokkal biztosítja a városon belüli közlekedést - közölte a vállalat az MTI-vel. Németh Tamás vezérigazgató elmondta: kétszáz helyi járat nem indul el, az alapellátást - a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal közösen kidolgozott megoldással alapján - a csaknem ötszáz távolsági, helyközi és elővárosi járattal biztosítják. A Vértes Volán április 4-én mondta fel a közszolgáltatói szerződést az esztergomi önkormányzattal, a vállalat akkor közölte, hogy város három éve nem fizet a szolgáltatásért; a tartozás eléri a 112 millió forintot.
2011.06.21. 12:00
 
 
Pertársaságot alakít a rendőrség ellen a Jobbik a melegfelvonulás miatt
Pertársaságot alakít és kártérítési pert indít a rendőrség ellen a Jobbik egyik országgyűlési képviselője a melegfelvonuláson történt "rendőri brutalitás" miatt. Ezt, a pertársaságot alakító, Zagyva György Gyula jelentette be kedden a fővárosban. A képviselő a sajtótájékoztatón elmondta: a szombati melegfelvonulásra a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom nevében ellendemonstrációt jelentettek be, amelynek részleteit egyeztették a rendőrséggel. A hatóság azonban "nem tartotta be a megállapodást" - tette hozzá.
2011.06.21. 11:50
 
 
A britek fele német
A britek fele német - erre jutottak brit tudósok genetikai vizsgálatok révén. Felfedezésük feltehetően magukat sem lepte meg, mivel közismert, hogy tömegével - becslések szerint 200 ezren - özönlöttek angolok - az angol is szász törzs volt - az V-VI. században a mai Anglia délkeleti részére a római birodalom bukása után, csupán egy Arthur nevű hadúr (belőle lett később a legendás Artúr király) szakasztotta meg emberöltőre az angolszászok britanniai terjeszkedését. A Londoni Egyetem akadémikusai Y kromoszómák elemzésével erősítették meg a britek német "vérvonalát": olyan kromoszómaszegmenst találtak a brit férfiak felénél, amely csaknem az összes dán és északnémet férfiban megvan.
2011.06.21. 11:40
 
 
Kirabolták a sződi postahivatalt
Kirabolták a sződi postahivatalt kedd reggel; a rablás során egy lövés is eldördült, személyi sérülés azonban nem történt - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Kovács Viktória elmondta: a sződi postahivatalba negyed kilenckor két baseballsapkás férfi lépett be fegyverrel, az ott lévő három alkalmazottat megfenyegették és készpénz átadására kényszerítették. Eddig tisztázatlan körülmények között egy lövés is eldördült, de senki nem sérült meg - tette hozzá a szóvivő. Tájékoztatása szerint a tettesek a pénzzel elmenekültek; az összeg nagyságáról nincs információ. A rendőrség nagy erőkkel keresi az elkövetőket.
2011.06.21. 10:20
 
 
Stohl-per: a védő újabb indítványokat nyújtott be
Újabb indítványokat nyújtott be az ittasan súlyos közúti balesetet okozó Stohl András védője a színész-műsorvezető elleni büntetőperben; a korábbi és a mostani beadványok áttanulmányozására rövid szünetet rendeltek el a tárgyaláson a Pest Megyei Bíróságon. Ruttner György ügyvéd kérte, hogy játsszanak le egy DVD-t, kétpercnyi felvételt a korábbi elsőfokú tárgyalásról, mivel szerinte az döntő jelentőségű lehet, akár az elsőfokú ítélet hatályon kívül helyezését is eredményezheti. A védő továbbá a vádlott egészségi állapotára vonatkozó és elmeorvosi véleményeket nyújtott be, amelyek arról szólnak, hogy a baleset során Stohl beütötte a fejét.
2011.06.21. 10:00
 
 
Hárommilliárd forintnyi összegért kelt el egy Stradivari-hegedű Japánban
Rekordáron, hárommilliárd forintnyi összegért kelt el jótékonysági árverésen egy rendkívül jó állapotú Stradivari-hegedű Japánban: a befolyó pénzt a földrengés és a szökőár károsultjait segítő alap kapja. Az 1721-ben készült hangszer már többször gazdát cserélt, és mindig rekordáron. Legutóbb 10 millió dollárt - hozzávetőleg 2 milliárd forintot - adtak érte. Ezúttal a Nippon Music Foundation japán állami zenei alapítvány adta el. A hegedű "beceneve" Lady Blunt, amelyet egy hajdani gazdájáról, Lord Byron angol költő unokájáról, Lady Ann Bluntról kapta, aki 30 éven át játszott rajta. Stradivaritól egyébként mintegy hatszáz hegedű, brácsa és cselló maradt fent, állapotuk eltérő.
2011.06.21. 09:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252[1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista