2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
Megkezdődhet a privatizációs szerződések felülvizsgálata
Megkezdődhet a privatizációs szerződések környezet- és természetvédelmi előírásainak kormányzati felülvizsgálata, miután a parlament hétfőn elfogadta az erről szóló országgyűlési határozati javaslatot. A fideszes Papcsák Ferenc, valamint a KDNP-s Nagy Andor és Pálffy István indítványát egyhangúlag, 349 igen szavazattal fogadta el a Ház. A javaslat értelmében az Országgyűlés felkéri a kormányt, hogy 2012. május 31-ig - az Állami Számvevőszéket tájékoztatva - vizsgálja meg az 1989. január 1. és 2010. május 29. között megkötött privatizációs szerződések környezetvédelmi, -biztonsági, természetvédelmi és kulturális örökségvédelmi pontjainak teljesítését.
2011.06.27. 20:00
 
Egészségügyi államtitkárság: a bérekre is fordítanának a népegészségügyi termékdíjból
A népegészségügyi termékdíjból befolyó összeget először a legfontosabb hiányterületekre, köztük a bérekre fordítaná az ágazat, ugyanis a népegészségügyi területen a harmadik negyedévben uniós pályázatokat is kiírnak - közölte az egészségügyért felelős államtitkárság hétfőn az MTI-vel. Felhívták ugyanakkor a figyelmet arra: a népegészségügyi célok eléréséhez is több, új forrásra van szükség. Annak kapcsán, hogy az eredeti javaslathoz képest bővülhet-e az érintett termékek köre azok édesítőszer- vagy transzzsírtartalma alapján, leszögezték: a törvénytervezet nem érinti és a tervek szerint nem is fogja érinteni a szénhidrát-anyagcserezavarokban szenvedők számára készült diabetikus élelmiszerek körét, azok kivételt képeznek.
2011.06.27. 20:00
 
Bizottság vizsgálja a cukorgyárak privatizációját
Vizsgálóbizottságot hozott létre hétfőn az Országgyűlés a cukorgyárak privatizációjának kivizsgálása érdekében. A fideszes Font Sándor, Ivanics Ferenc és Sebestyén László javaslatát 302 igen szavazattal, 46 ellenében fogadta el a Ház. Az indítványt csak a szocialista frakció nem támogatta. A vizsgálat tárgya lesz, hogy a cukoripar privatizációjakor milyen mulasztások történtek; hogy ki, mikor, és hogyan ellenőrizte az új tulajdonosok által vállalt kötelezettségek betartását, valamint hogy milyen felelősség terheli ez ügyben a korábbi - különösen az MSZP és SZDSZ alkotta - kormányokat, mennyiben szolgálta a magánosítás a hozzájuk köthető gazdasági érdekkörök céljait.
2011.06.27. 19:50
 
 
Megválasztotta a Ház az öt új alkotmánybírót
Megválasztotta az Országgyűlés hétfőn az Alkotmánybíróság (Ab) öt új tagját, akik szeptember 1-jétől kezdhetik meg munkájukat a testületben. Mandátumuk tizenkét évre szól. A képviselők titkos szavazással választották alkotmánybíróvá a kormánypártok jelöltjeit: Balsai István fideszes országgyűlési képviselőt, az Antall-kormány volt igazságügy-miniszterét, Pokol Béla egyetemi tanárt, Szalay Péter ügyvédet, Szívós Máriát, a Fővárosi Bíróság tanácselnökét és Dienes-Oehm Egon korábbi nagykövetet, nemzetközi magánjogászt.
2011.06.27. 19:30
 
LIGA Szakszervezetek: a sztrájktörvény ellehetetleníti a sztrájkot
A LIGA Szakszervezetek szerint nem várható, hogy június 29-én egy kétórás figyelmeztető sztrájk erejéig leálljon az ország, miután mostanra egyértelművé vált, hogy a sztrájktörvény lehetetlenné teszi a sztrájkot a közszolgáltatást végző cégeknél. Félpályás útlezárások ettől függetlenül lesznek, a szakszervezetek nem adják fel a küzdelmet a munkavállalói jogok védelméért - közölte a szakszervezet hétfőn. A LIGA honlapján ismerteti: június 29-én mégsem áll majd le az egész ország, mert a tavaly decemberben "fű alatt és villámgyorsan módosított sztrájktörvény végleg megszüntette a tiltakozás ezen formáját Magyarországon".
2011.06.27. 19:00
 
 
Pandanépszámlálást tartanak Kínában
Országos méretű pandanépszámlálás kezdődik a napokban Kínában. A népszámlálók képzése csaknem befejeződött Szecsuanban, így pár napon belül indulhat is a veszélyeztetett faj populációjának felmérése. A számlálást végző közel hetven ember egyik feladata lesz, hogy DNS-elemzésre összegyűjtsék a pandák ürülékét. Ezáltal pontosabb képet kaphatnak a vadvédelmi hatóságok arról, hány szabadon élő példány maradhatott még Kínában. A cenzus remények szerint tisztább képet mutat majd a pandák életminőségéről, életkorukról és életterük megváltozásáról.
2011.06.27. 18:50
 
 
Megkezdődött az alkotmánybíró-választás a Parlamentben
Megkezdődött az alkotmánybírák titkos választása hétfő délután a Parlamentben. A képviselők öt jelöltre szavazhatnak: Balsai István fideszes országgyűlési képviselőre, az Antall-kormány volt igazságügy-miniszterére, Pokol Béla egyetemi tanárra, Szalay Péter ügyvédre, Szívós Máriára, a Fővárosi Bíróság tanácselnökére és Dienes-Oehm Egon korábbi nagykövetre, nemzetközi magánjogászra. Mindannyiukat a kormánypártok jelölték. Megválasztásukhoz kétharmados támogatásra van szükség. Az ellenzéki pártok közül az MSZP a nap folyamán azt közölte, nem támogatja az öt kormánypárti alkotmánybíró-jelölt megválasztását.
2011.06.27. 18:40
 
Nyolcéves gyerek lopott kerítést Rétságon
Egy nyolcéves fiú ellopott egy négyméteres kerítést Rétságon, a történteket kamera is rögzítette. A gyerekkel szemben megszüntették az eljárást, mivel kora miatt nem büntethető - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-vel.
2011.06.27. 18:26
 
Katonazenekari fesztivál lesz Debrecenben
Három hazai katonazenekar mellett francia, német, svéd és török katonazenészek vesznek részt a hétvégén a Debreceni Nemzetközi Katonazenekari Fesztiválon.
2011.06.27. 18:25
 
Elisabeth Barrett-Browning 150 éve halt meg
150 éve, 1861. június 29-én hunyt el Elisabeth Barrett-Browning angol költőnő.
2011.06.27. 18:24
 
Jobbik: a politika érdeke, hogy a korrupcióellenes szervek eredménytelenül működjenek
A Jobbik szerint az egész politikum abban érdekelt, hogy azok a hatóságok, amelyek a korrupció megelőzését, felszámolását hivatottak szolgálni, eredménytelenül működjenek.
2011.06.27. 18:23
 
TASZ: súlyos visszalépés az egyházi törvényjavaslat
A Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) szerint vissza kellene vonni az egyházi törvényről szóló javaslatot, mert az a lelkiismereti és vallásszabadság súlyos korlátozását jelenti.
2011.06.27. 18:22
 
Tűz volt a győri szeméttelepen
Tűz ütött ki vasárnap este a győri kommunális szolgáltató szeméttelepén; mintegy kétszáz köbméternyi égett az ott felhalmozott tárgyakból, hulladékból.
2011.06.27. 18:21
 
Magyar aranyérem a célbaugró Világkupán
A magyar csapat aranyérmet szerzett az ejtőernyős célbaugrók Világkupa-sorozatának idei második Világkupa-versenyén, a szlovéniai Bledben.
2011.06.27. 18:18
 
Az ókori Brigetio kincseit tárják fel az ELTE régészei
Brigetiónak, a római Pannonia provincia egyik legjelentősebb településének kincseit tárják fel az ELTE ókori régészeti tanszékének kutatói, akik Borhy László egyetemi tanár vezetésével a huszadik ásatási idényüket kezdték meg hétfőn.
2011.06.27. 18:17
 
Csökken az osztrák bankok nyeresége idén a bankadó miatt
Nőtt az osztrák bankok üzemi eredménye az első negyedévben, éves szinten azonban csökken a nyereségük, elsősorban az Ausztriában bevezetett bankadó miatt - közölte az Osztrák Nemzeti Bank (ÖNB) hétfőn, előzetes prognózisában.
2011.06.27. 18:16
 
 
Semjén: eddig százezren igényelték a magyar állampolgárságot
Beérkezett a százezredik magyar állampolgársági kérelem az egyszerűsített honosítás keretében - jelentette be Semjén Zsolt, amikor hétfőn a Parlamentben köszöntötte a százezredik kérelmezőt, a délvidéki Balog Virág Lászlót és családját.
2011.06.27. 18:15
 
Rekordszámú előadás a révkomáromi Jókai Színházban
A révkomáromi Jókai Színházban 15 éve nem játszottak annyi előadást, mint az elmúlt évadban és a nézők száma is növekedett; a hétfői évadzárón a szlovákiai magyar társulat Bandor Évát választotta az év legjobb színészévé.
2011.06.27. 18:14
 
A Jobbik egyedül Pokol Bélát támogatja alkotmánybírának
A Jobbik egyedül Pokol Béla alkotmánybíróvá választását támogatja a hétfői szavazáson, a másik négy jelöltet "pártkötődésük" miatt nem - jelentette be Gyüre Csaba, az ellenzéki párt alelnöke hétfőn a Parlamentben tartott sajtótájékoztatóján.
2011.06.27. 18:13
 
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélték Polgár Tamást Novák Előd bántalmazásáért
Felfüggesztett szabadságvesztésre ítélte Polgár Tamást hétfőn, nem jogerősen a Pesti Központi Kerületi Bíróság amiatt, mert a Tomcat néven ismert blogger tavaly a Fővárosi Bíróság (FB) folyosóján arcul ütötte Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselőt.
2011.06.27. 18:12
 
Klaus: Görögországnak segítségként nem újabb kölcsönre van szüksége
Václav Klaus cseh köztársasági elnök szerint egy újabb kölcsön nem az a segítség, amire az eladósodott Görögországnak leginkább szüksége van.
2011.06.27. 18:11
 
 
A szlovák védelmi miniszter a magyar katasztrófavédelem tevékenységét méltatta Kolontáron
Magyarország jobban megoldotta a katasztrófák kezelését, mint Szlovákia, ahol nem elég jó a koordináció - mondta Lubomír Galko, a Szlovák Köztársaság védelmi minisztere a tavaly októberi vörösiszap-katasztrófa helyszínének bejárásán, sajtótájékoztatón Kolontáron. Lubomír Galkót a katasztrófa helyszínének bejárása előtt Benkovics Zoltán tábornok, az Újjáépítési Kormányzati Koordinációs Központ parancsnoka tájékoztatta a helyreállítás-újjáépítés helyzetéről és az elmúlt csaknem kilenc hónapban elvégzett feladatokról. A minisztert Tokovicz József, a Honvédelmi Minisztérium Védelmi Hivatalának főigazgatója kísérte.
2011.06.27. 18:10
 
Otthon Centrum: számottevő a 30 milliónál drágább lakások aránya
A devizahitelesek helyzetét módosító törvény nem vonatkozik a 30 millió forintnál drágább lakásokra, Budapesten az Otthon Centrum adatbázisában szereplő lakások egyharmada tartozik ebbe a körbe - közölte az ingatlan értékesítő hálózat az MTI-vel.
2011.06.27. 18:09
 
Gasparovic-Klaus: problémamentesek a szlovák-cseh kapcsolatok
Problémamentesek a szlovák-cseh kapcsolatok - állapította meg Ivan Gasparovic és Václav Klaus, miután a két államfő hétfőn Pozsonyban, Klaus háromnapos hivatalos szlovákiai látogatásának első napján folytatott kétoldalú tárgyalásokat.
2011.06.27. 18:08
 
Női kézilabda BL - Német vagy lengyel csapattal találkozhat a Debrecen
A német Buxtehudéval vagy a lengyel Zaglebie Lubinnal játszhat majd a DVSC-Korvex női kézilabdacsapata a Bajnokok Ligája főtáblájára kerülésért.
2011.06.27. 18:07
 
Életveszélyesen megsebesítette testvérét egy nő Ózdon
Késsel hátba szúrta bátyját egy 31 éves nő Ózdon, a férfit életveszélyes sérüléssel szállították kórházba, az asszonyt elfogták - tájékoztatta a rendőrség hétfőn az MTI-t.
2011.06.27. 18:06
 
Wimbledon: Cibulkova a világelső Wozniackit búcsúztatta
A címvédő amerikai Serena Williams után búcsúzott a wimbledoni tenisztornától hétfőn a világelső Caroline Wozniacki is: az első helyen kiemelt dán játékost a szlovák Dominika Cibulkova győzte le három játszmában. Cibulkova a negyeddöntőben az orosz Marija Sarapovával találkozik. Eredmények, nyolcaddöntő: nők: Cibulkova (szlovák, 24.)-Wozniacki (dán, 1.) 1:6, 7:6 (7-5), 7:5.
2011.06.27. 18:00
 
BUX: +0,47 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 105,81 pontos, 0,47 százalékos emelkedéssel, 22.484,60 ponton zárt hétfőn.
2011.06.27. 17:20
 
Botka: súlyos károkat okozna Szegednek a főjegyző leváltása
Botka László (MSZP) polgármester szerint súlyos károkat okozna Szegednek Mózes Ervin címzetes főjegyző leváltása, amit a Fidesz-KDNP-frakció tagjai kezdeményeztek.
2011.06.27. 16:59
 
Magyar nyelvhasználatot követelő feliratok Révkomáromban és Dunaszerdahelyen
A magyar nyelv használatát követelő matricák jelentek meg hétfőre virradóra azoknak a révkomáromi és dunaszerdahelyi boltoknak a kirakatain és az irodák ajtaján, melyek cég- és reklámtábláján kizárólag szlovák feliratok olvashatók - közölte a Bumm című szlovákiai magyar hírportál.
2011.06.27. 16:58
 
Magyar-kínai vegyesvállalat épít napelemgyártó üzemet Berettyóújfaluban
Az Orient Solar magyar-kínai vegyesvállalat Berettyóújfaluban felépítendő napelem- és napkollektorgyártó üzemének egyedi kormánydöntéssel való támogatásáról kezdett hétfőn tárgyalásokat a szaktárcáknál Galló Ferenc, a cég ügyvezető igazgatója.
2011.06.27. 16:56
 
Jobbik: az Orbán-kormány kíméletlenül véghezviszi a megszorításokat
A Jobbik szerint a magánnyugdíjpénztári vagyon felhasználásának módja - az államadósság egyszeri csökkentése - azt üzeni, hogy az Orbán-kormány a megszorításokat kíméletlenül és minden áron véghez fogja vinni a gazdaságban - jelentette ki hétfői sajtótájékoztatóján Gyöngyösi Márton.
2011.06.27. 16:55
 
Almodóvar, Cruz és Bardem a madridi Hírességek Sétányán
A spanyol filmművészet huszonöt jelentős alakja, többek közt Pedro Almodóvar, Penélope Cruz és Javier Bardem előtt tiszteleg a madridi Hírességek Sétánya, amelyet hétfőn adtak át a spanyol fővárosban.
2011.06.27. 16:54
 
 
Az LMP nem vesz részt az alkotmánybírák megválasztásában
Az LMP képviselői nem vesznek részt az alkotmánybírák megválasztásában, a szavazólapokat sem veszik fel - mondta hétfői parlamenti sajtótájékoztatóján Schiffer András.
2011.06.27. 16:52
 
 
Wimbledon: kiesett a címvédő Serena Williams
A női címvédő Serena Williams kiesett a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon: a brit fővárosban korábban négyszer győztes (2002, 2003, 2009, 2010) amerikai két játszmában kikapott a francia Marion Bartolitól a hétfői nyolcaddöntőben. A 29 éves sztár tavalyi diadala után sérülésekkel és betegségekkel küszködött, egy hete tért vissza az eastbourne-i versenyen, ahol a nyolcaddöntőben búcsúzott. Bartoli 2007-ben döntőt játszhatott Wimbledonban, ám kikapott Venus Williamstől. Eredmények, nyolcaddöntő: férfiak: Murray (brit, 4.)-Gasquet (francia, 17.) 7:6 (7-3), 6:3, 6:2.
2011.06.27. 16:40
 
 
Izland megkezdte az érdemi EU-csatlakozási tárgyalásokat
Izland hétfőn, miniszteri szintű nyitóüléssel megkezdte Brüsszelben az érdemi EU-csatlakozási tárgyalásokat, miután tavaly nyáron már áttekintették azokat a közös vívmányokat ("acquis"), amelyeket a szigetországnak át kell vennie, be kell építenie saját jogrendszerébe és gyakorlatába ahhoz, hogy taggá válhasson. A soros uniós elnökség nevében Martonyi János, a magyar diplomácia vezetője, valamint Össur Skarphédinsson izlandi külügyminiszter egyaránt történelmi jelentőségű pillanatnak nevezte a tárgyalások megkezdését.
2011.06.27. 16:30
 
 
Jennifer Aniston bosszút állt Brad Pitt-ért
Régi adósságát törlesztette Jennifer Aniston, amikor összejött új színész barátjával.
2011.06.27. 16:22
 
 
Eötvös Péter zeneszerző kapja a velencei Arany Oroszlánt
A szeptember 24-én megnyíló velencei zenei biennálé Arany Oroszlán életműdíját idén a magyar zeneszerző, Eötvös Péter veheti át. Az Ezüst Oroszlánt az olasz RepertorioZero Ensemble kapja - közölte hétfőn a fesztivál elnöke, Paolo Baratt. Az Arany Oroszlán díjat 2009-ben Kurtág György zeneszerzőnek ítélték. A lagunák városában az őszi biennálé október elsejéig tart. A díjazottnak magas színvonalú koncertprogramot is össze kell állítania a szeptember 24-i ünnepi nyitóeseményre. Eötvös Péter az MTI-nek elmondta, hogy a freiburgi rádiózenekarral (SWR Orchestra) lép pódiumra.
2011.06.27. 16:20
 
 
Luxusoviba járatja gyerekét Rába Tímea
A magánóvoda sokak számára luxus, de a sztárok többsége nem sajnálja a pénzt, hogy gyermeke mindenben a lehető legjobbat kapja. Így van ezzel Rába Tímea is.
2011.06.27. 16:14
 
Felhős ég, helyenként zivatar, 21-27 fok várható
Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint hétfőn sok napsütésre, nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk, számottevő csapadék nem lesz. Kedden északkeleten erősen, másutt változóan felhős lesz az ég. A Dunától keletre több helyen várható zápor, helyenként zivatar, máshol csak néhol lehet csapadék. Az északi szél a Dunántúlon és északkeleten többfelé megerősödik, utóbbi tájakon kedden és zivatar környékén viharos széllökés is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8, 14, a legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 21, 27 fok között alakul.
2011.06.27. 16:10
 
 
A fül kontaktlencséje: Új láthatatlan hallókészülék
Újfajta, láthatatlan és eldobható hallókészüléket fejlesztettek ki Amerikában, ami bizonyára hamarosan Európában is megjelenik.
2011.06.27. 16:01
 
 
Nézzen utána: Nehéz allergiamentes étrendet követni
Egyre többeknél alakul ki táplálékallergia. Tulajdonképpen igazi civilizációs betegség.
2011.06.27. 15:47
 
Semjén: eddig százezren igényelték a magyar állampolgárságot
Beérkezett a százezredik magyar állampolgársági kérelem az egyszerűsített honosítás keretében - jelentette be Semjén Zsolt, amikor hétfőn a Parlamentben köszöntötte a százezredik kérelmezőt, a délvidéki Balog Virág Lászlót és családját. A nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes újságírók előtt kiemelte: a kérelmek 65 százalékát már feldolgozták, az állampolgársági eskütételek folyamatosak. Állampolgársági esküt eddig mintegy 10 ezren tettek. Semjén Zsolt elmondta: az eskütételek a legújabb informatikai fejlesztéseknek köszönhetően felgyorsulhatnak a jövőben.
2011.06.27. 15:40
 
 
Elfogatóparancsot adnak ki Kadhafi ellen
A hágai Nemzetközi Büntetőbíróság hétfőn bejelentette, hogy elfogatóparancsot adnak ki Moammer Kadhafi líbiai vezető ellen emberiesség ellen elkövetett bűncselekmények miatt. Ugyancsak elfogatóparancsot adtak ki Kadhafi Szaif nevű fia és a líbiai titkosszolgálat vezetője, Abdullah asz-Szenuszi ellen. Mindhármuk bűne a bíróság szerint emberiesség elleni bűncselekmények elkövetése. Az elfogatóparancsok kiadását Luis Moreno-Ocampo, a bíróság ügyésze kezdeményezte líbiai tiltakozók "szándékos meggyilkolása" címén.
2011.06.27. 15:40
 
Wimbledon: nyolc között a selejtezős ausztrál tehetség
Bejutott a legjobb nyolc közé a selejtezőből indult Bernard Tomic a wimbledoni nyílt teniszbajnokságon: a mindössze 18 esztendős ausztrál tehetség a hétfői nyolcaddöntőben a belga Xavier Malisse-t győzte le három sima játszmában. A nőknél negyeddöntős a negyedik helyen kiemelt fehérorosz Viktorija Azarenka, az ötödikként rangsorolt orosz Marija Sarapova - utóbbi a Czink Melindát búcsúztató kínai Peng Su-ajt verte - és a német Sabine Lisicki is. Eredmények, nyolcaddöntő: férfiak: Tomic (ausztrál)-Malisse (belga) 6:1, 7:5, 6:4.
2011.06.27. 15:30
 
London 2012: újabb jegyek a kajak-kenu versenyekre
A kiemelt érdeklődésre tekintettel a hivatalos magyarországi jegyértékesítő újabb belépőket vásárolt a jövő évi, londoni ötkarikás játékok kajak-kenu versenyeire. A Magyar Olimpiai Bizottság honlapjának hétfői híre szerint a Pegazus Sport Tours - amely május 30-án már lezárta a jegyforgalmazást - egy lehetőséget kihasználva újabb sportági belépőkhöz jutott a szervezőbizottságtól. A jegyek hétfőtől a készlet erejéig személyesen is megvásárolhatók a Pegazus Sport Tours budapesti irodájában, illetve az érdeklődők az interneten is jelezhetik vásárlási szándékukat.
2011.06.27. 15:20
 
 
Vettel akár négy futam múlva világbajnok lehet
Akár már négy futam múlva megvédheti világbajnoki címét Sebastian Vettel, a Forma-1-es pontverseny éllovasa. A Red Bull német pilótája idén az eddigi nyolc versenyen hatszor nyert, kétszer pedig második lett, és jelenleg 77 pontos előnnyel vezeti a rangsort. Ha a következő négy nagydíjon is győz, közvetlen riválisai viszont - bár ez valószínűtlen - nem szereznek pontot, akkor a plusz 100 ponttal 177 pontra nőne az előnye. Az akkor hátralévő hét GP-n maximum 7x25=175 pontot lehet szerezni, így a különbség már behozhatatlan lenne.
2011.06.27. 15:10
 
 
Felavatták az új gönyűi erőművet
Felavatták az E.ON új erőművét a Győrhöz közeli Gönyűn; az 59 százalékos nettó hatásfokú erőmű a legmodernebb és a leghatékonyabb ma Magyarországon. A nemzeti színű szalagot Schmitt Pál köztársasági elnök, Bencsik János, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium államtitkára, Konrad Kreuzer, az E.ON Hungária Zrt. igazgatóságának elnöke és Bernhard Fischer, az E.ON Generation GmbH vezérigazgatója vágta át a hétfői ünnepségen. A 2009 januárjában kezdődött, idén májusban zárult építkezés eredményeként elkészült létesítményben egy 285 megawattos gáz- és egy 148 megawattos gőzturbina termel áramot, 600 ezernél több háztartás energiaellátását biztosítva ezzel.
2011.06.27. 15:00
 
 
Káel Csaba Budapesten és Los Angelesben is Bánk bánt rendez
Keddtől a próbateremként működő Erkel Színházban készíti elő a szeptemberi 4-i évadnyitó Bánk bán előadást Káel Csaba. Őt szemelték ki a Los Angeles-i novemberi Bánk bán produkció rendezőjének is, amelyet Plácido Domingo vezényel. A budapesti előadásról Káel Csaba elmondta az MTI-nek, hogy rendkívül érdekes új verzió lesz, premier és egyben felújítás is, hiszen korábbi, 2002-es rendezésének terében és jelmezeiben kerül színre az opera. De - mint részletezte - nem lesz teljesen azonos az ős-Bánkként ismert változattal, mert a dramaturgiai sántításokat kiküszöbölte, de különbözik a Rékai Nándor-Nádasdy Kálmán által jegyzett verziótól is.
2011.06.27. 14:50
 
 
Orbán: vannak még olyan vagyonelemek, amelyeket állami kézben kellene tudni
A miniszterelnök szerint Magyarországnak éppen ellentétes irányban kell haladnia, mint Görögországnak, ahol jelenleg kényszerprivatizációkat hajtanak végre külföldi felügyelet mellett az ország gazdaságának talpra állítása érdekében. Orbán Viktor hétfőn napirend előtt, parlamenti viszonválaszában emlékeztetett a Mol-részvények megvásárlására, és azt mondta: vannak még olyan vagyontárgyak a gazdaságban, amelyeket a lakosság érdekében állami kézben kell tudni.
2011.06.27. 14:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246[1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista