2020. július 2., csütörtök - Ottó
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  regisztrációs adó
127675 találat
 
EU-elnökség: Kétnapos kutatói mobilitási konferenciát tartanak Budapesten
A magyar uniós elnökség egyik záró programjaként kétnapos kutatói mobilitási konferenciát tartanak kedden és szerdán Budapesten.
2011.06.28. 16:16
 
Modulrendszerrel csökkentenék az évismétlések számát Ausztriában
Oktatási modulokra osztják fel az iskolaéveket a kormány elképzelése szerint az osztrák középfokú oktatásban, hogy csökkenjen az évismétlések száma.
2011.06.28. 16:15
 
Meleg, de változékony idő lesz, 24-29 fokkal
Kelet felől tovább növekszik a felhőzet, és szerdán már a rövid napos időszakok mellett az ország nagy részén gyakran lesz erősen felhős az ég, holnap több napsütés a Nyugat-Dunántúlon és néhol a Tiszántúlon lehet. Kedden a Dunától keletre várható eső, zápor, esetleg egy-egy zivatar, szerdán több helyen, elsősorban a középső területeken számíthatunk záporra, zivatarra. Az északi szél a Dunántúlon és északkeleten többfelé megerősödik, időnként viharossá fokozódik, szerdán a Dunántúlon és zivatar környékén lehet viharos a szél. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 12 és 18, a legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 24 és 29 fok között alakul.
2011.06.28. 16:00
 
Több BKV-megálló neve megváltozik
Számos tömegközlekedési megálló neve megváltozik Budapesten a közterületek átnevezése miatt, illetve a könnyebb azonosíthatóság érdekében - közölte a BKV Zrt. Huszonnégy megálló nevét a Fővárosi Közgyűlés áprilisi döntése kapcsán változtatja meg a BKV, ennek végrehajtását már megkezdték. Ezek között szerepel a II. kerületi Moszkva tér átnevezése Széll Kálmán térre, a VIII. kerületi Köztársaság tér nevének II. János Pál pápa térre változtatása, a III. kerületi Nagybátonyi utca megváltoztatása Hidegkuti Nándor utcára. Két megálló nevét azért kellett megváltoztatni, mert a ferihegyi repülőtér hivatalosan Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér lett, a Stadion metrómegálló és a kapcsolódó felszíni megállók neve pedig a főpolgármesteri hivatal kezelői nyilatkozatának rendelkezése alapján Puskás Ferenc Stadionra változott.
2011.06.28. 16:00
 
 
Ipsos: a fiatalok közel fele tart állása elvesztésétől
A fiatal munkavállalók csaknem fele (47 százaléka) tart attól, hogy a közeljövőben elveszíti az állását, és a még tanuló fiatalok is meglehetősen pesszimisták elhelyezkedési esélyeiket illetően: 55 százalékuk szerint nehéz lesz munkát találni iskoláik befejezése után - derül ki az Ipsos Zrt. legfrissebb felméréséből. Az Ipsos 600, 15 és 25 év közötti, a korosztályt reprezentáló fiatalt kérdezett meg a felmérés során. Az eredmények szerint a fiatalok alig egynegyede van csak állásban, a korosztály hattizede még tanul, egytizedük munkanélküli.
2011.06.28. 16:00
 
Az MSZP termékadó helyett az egészséges élelmiszerek áfáját csökkentené
Az MSZP úgy értékeli: a hamburgeradóként elhíresült népegészségügyi termékadó bevezetése egyszerű pénzbehajtás, s ha a kormány célja valóban az egészségvédelem, akkor az egészséges élelmiszerek áfájának csökkentését kellene megfontolnia. Kovács Tibor álságosnak nevezte, hogy a kormánypártok az egészségvédelem szándékára hivatkozva javasolják a termékadó bevezetését. Mint mondta, ez esetben a Fidesz-KDNP-nek el kellene fogadnia azt a szocialista módosító javaslatot, amely szerint az ebből származó bevételeket csak egészségügyi célokra, mindenekelőtt bérfejlesztésre és az ellátórendszer állapotának javítására lehetne fordítani. A valódi szándék szerinte azonban a költségvetési bevételek növelése, ezért akarják a kormánypártok a termékadót már szeptembertől bevezetni.
2011.06.28. 15:50
 
 
Balzsay világbajnoki címért öklözik augusztusban
Balzsay Károly augusztus 26-án a Boksz Világszövetség (WBA) nagyközépsúlyú világbajnoki címéért lép ringbe Donyeckben. A Boksz Világszervezet (WBO) korábbi bajnokának az ukrán Sztaniszlasz Kastanov lesz az ellenfele, aki 28 eddigi mérkőzésén még nem talált legyőzőre. "Őszintén szólva nem ért teljesen váratlanul a hír, az edzőm már egy hete mondta, hogy ez a terv, de azért egy picit meglepett a dolog" - nyilatkozta a WBO korábbi bajnoka. "Mindesetre nagy kedvvel várom a következő időszakot, már hétvégén utazok Hamburgba, ahol megkezdjük a felkészülést, s ahonnan majd néhány nappal a meccs előtt megyünk Ukrajnába."
2011.06.28. 15:40
 
A médiafüggetlenség és a demokratikus kormányzás terén visszalépés történt
Magyarországon az általa vizsgált hét kategória közül négyben állapított meg visszalépést a közép- és kelet-európai országok, valamint a volt Szovjetunió tagállamai demokratikus fejlődésének tavalyi fejleményeit értékelő, Nations in Transit 2011 című éves jelentésében a Freedom House (FH). A washingtoni központú, független nemzetközi jogvédő szervezet jelentése egyebek között megállapította, hogy az EU-tagország Magyarországon az országos szintű demokratikus kormányzás és a média függetlensége terén jelentős visszaesés történt. A dokumentum szerint Magyarországon, amely a felmérésben szereplő országok közül a jobban teljesítők között szerepel, a legnagyobb visszaesés azután következett be, hogy a kormány keresztülvitte az új, korlátozó médiaszabályozást.
2011.06.28. 15:20
 
Rendvédelmi szakszervezetek is csatlakoznak a megmozduláshoz
Szinte valamennyi rendvédelmi szakszervezet csatlakozik a munkavállalói jogok védelmében szerdára meghirdetett, félpályás útlezárással egybekötött tiltakozó megmozduláshoz, de csak tagszervezeti szinten - mondták az érdekképviseleti vezetők. A Liga Szakszervezetek korábban ágazatokra kiterjedő általános, országos sztrájkot hirdetett szerdára, de a tömörülés elnöke a kormánnyal folytatandó, július 4-re összehívott egyeztetés miatt kedden visszamondta a megmozdulást.
2011.06.28. 15:20
 
Enyhítik az erzsébetvárosi csendrendeletet
Módosítják az erzsébetvárosi csendrendeletet, mert azt jogszabálysértőnek találta a fővárosi kormányhivatal; az új szabályozás szerint korlátlanul nyitva tarthatnának a vendéglátóegységek abban a zónában, amelyben a VII. kerületi szórakozóhelyek nagy része összpontosul - közölte az önkormányzat. Tájékoztatása szerint hónapok óta tartó egyeztetési folyamat eredményeként új szabályozást terjesztenek elő a vendéglátóhelyek éjszakai nyitva tartásával kapcsolatban, egyben hatályon kívül helyezik a jelenlegi csendrendeletet. Az önkormányzat hozzátette, hogy a kerület korábbi vezetése által 2010 nyarán elfogadott szabályozás nem váltotta be az ahhoz fűzött reményeket, így égető probléma Belső-Erzsébetváros éjszakai életének rendezése.
2011.06.28. 15:00
 
EU-s sportértekezlet: lezárultak a magyar elnökség sportügyi feladatai
Kedden véget ért Gödöllőn a kétnapos Informális Sportigazgatói Értekezlet, mellyel a magyar Európai Uniós elnökség sportügyekkel kapcsolatos feladatai is lezárultak. A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Sportért Felelős Államtitkárságának keddi tájékoztatása szerint a második napon a résztvevők a sportot érintő uniós szintű közös kihívásokról, a harmadik országokkal történő együttműködésről és az önkéntesség sportbeli szerepéről tárgyaltak. Czene Attila sportért felelős államtitkár arról beszélt, hogy az elmúlt fél évben sokat tanultak az uniós tagországoktól, s ezeket a tapasztalatokat szeretnék felhasználni a jövőben.
2011.06.28. 15:00
 
 
A Liga félpályás útlezárást tart június 29-én, de nem sztrájkol
A Liga Szakszervezetek a szerdára hirdetett országos sztrájkot nem, de a félpályás útlezárást megtartja - jelentette be Gaskó István, a Liga elnöke keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A Liga elnöke emlékeztetett arra: két héttel ezelőtt döntöttek úgy, hogy június 29-re általános országos sztrájkot és félpályás útlezárást tartanak tiltakozásul a kormány intézkedései és tervei ellen.
2011.06.28. 14:50
 
Megtartotta utolsó ülését a Nemzeti Egészségügyi Tanács
Kedden megtartotta utolsó ülését a Nemzeti Egészségügyi Tanács (NET). Gara Imre, a tanács elnökhelyettese az ülés utáni sajtótájékoztatón Budapesten felidézte, hogy az Országgyűlés döntése értelmében július elsejével a NET hivatalosan megszűnik, és funkcióját a Semmelweis Terv szerint a létrejövő Nemzeti Betegfórum veszi majd át. A NET egyéb feladatainak ellátására a tárca kezdeményezésére megalakul egy civil ernyőszervezet is - jelentette be Gara Imre, aki szerint ez a szervezet talán szeptemberre felállhat. Tagjai között egyebek mellett a szakmai kollégiumok, valamint a Nemzeti Betegfórum delegáltjai is ott lesznek - tette hozzá.
2011.06.28. 14:40
 
 
Szlávy-gyilkosság: harmadszor is újrakezdik az eljárást
Harmadszor is újrakezdik a Szlávy-gyilkosság eljárását, a Fővárosi Ítélőtábla kedden hatályon kívül helyezte a Heves Megyei Bíróság felmentő ítéletét, és új eljárásra kötelezte a megyei bíróságot. A perben Wappler Lászlót azzal vádolják, hogy megbízást adott arra, hogy a "Balaton királyaként" ismertté vált Szlávy Bulcsút csalják Budaörsre, és öljék meg az irodájában. Az 1997. július 31-én lelőtt áldozat holttestét Wappler László barátnője XII. kerületi garázsának szerelőaknájába rejtették és lebetonozták. A holttest 2004 januárjában került elő, amikor Wappler Lászlót rajtakapták a rendőrök, amint épp a betonpadlót töri fel.
2011.06.28. 13:40
 
Nehezebben értik a magyar diákok a digitális szövegeket, mint a nyomtatottat
Gyengébbek a magyar diákok digitális szövegértési képességei, mint a nyomtatottszöveg-értésük, ennek okai pedig egyebek mellett a családi háttérben és az internethez való hozzáférésben keresendők - mondta Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár kedden a 2009-es PISA-eredményeket ismertetve. A 16 OECD-országban végzett felmérés szerint Magyarország a 12-14. helyen áll a digitális szövegértést tekintve, Spanyolországgal, Lengyelországgal és Ausztriával hasonló helyen. A helyettes államtitkár fontosnak nevezte, hogy az eszközközpontú informatikai fejlesztéseket a tudás, elsősorban a pedagógusok digitális íráskészségének fejlesztése kövesse.
2011.06.28. 13:30
 
 
A lopott kabátban ment kabátlopási perére
A lopott kabátban ment kabátlopási perére egy férfi Nagy-Britanniában, amivel azután rögvest bizonyítékot szolgáltatott maga ellen. A 46 éves illető 125 fontos - 38 ezer forintos - dzsekit lopott el egy sportáruházból, amelynek biztonsági őrei nem érték tetten, ám a bolt kamerái igen. Ezek alapján indult a férfi ellen eljárás lopás gyanújával. Az ügy tárgyalásán ugyan a bíró előtt nem a dzsekiben feszített - azt egy széken hagyta -, a felperes azonban már akkor gyanút fogott, amikor a férfi belépett a terembe a felsőruhában. A vád kérésére lefoglalta a kabátot az ügyeletes rendőr, a bíró pedig teljesen valószínűtlennek ítélte a vádlott magyarázatát, miszerint a dzsekit egy turkálóban vette használtan nagy kedvezménnyel, mert sérült.
2011.06.28. 13:10
 
 
A francia szocialisták vezetője jelölteti magát a 2012-es elnökválasztásra
Martine Aubry, a francia Szocialista Párt (PS) főtitkára kedden bejelentette, hogy jelölteti magát a jövő évi elnökválasztásra, azaz megméreti magát a legnagyobb ellenzéki párton belül októberben megrendezésre kerülő előválasztáson. "Vissza akarom adni Franciaországnak az erejét, a nyugalmát, az egységét. Szeretném visszaadni mindenkinek a jövő és a közös sors iránti vágyat. Úgy döntöttem, hogy jelöltetem magam" - mondta az egykori munkaügyi miniszter az észak-franciaországi Lille-ben tartott nagygyűlésen. Aubry az ötödik vezető szocialista politikus, aki jelezte, hogy megpályázza az elnökjelöltséget.
2011.06.28. 13:00
 
A magyar uniós elnökséget értékelte Hannoverben Orbán Viktor
A gazdaságpolitika összehangolását célzó jogszabályok elfogadását, a nemzeti költségvetések koordinálását szolgáló első európai szemesztert, a közös energiapolitika fő irányainak kidolgozását, valamint Horvátország tervezett csatlakozása kapcsán a bővítés előmozdítását emelte ki a magyar uniós elnökséget értékelve Hannoverben Orbán Viktor. A magyar miniszterelnök meggyőződését fejezte ki, hogy a csatlakozási tárgyalásokat Horvátországgal a magyar elnökség utolsó napjaiban sikerrel le lehet zárni.
2011.06.28. 13:00
 
Elhunyt a Regőczy, Sallay jégtánckettős korábbi edzője
Hetvennégy éves korában váratlanul elhunyt Betty Callaway, aki többek között az 1980-ban olimpiai ezüstérmes és világbajnok Regőczy Krisztina, Sallay András jégtánckettős edzője volt. Regőczy azt mondta, egykori trénerét angliai otthonában találták meg, egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a halálát. Callaway a Regőczy, Sallay duó előtt az első német Európa-bajnok kettős, Erich és Angelika Buck edzője volt, majd az 1984-ben olimpiai aranyat nyert Jayne Torvill, Christopher Dean jégtáncpárost is ő készítette fel. "Betty Callaway a férjével együtt az 1976-os és az 1980-as olimpián is technikai edzőnk volt, s azóta is tartottuk a kapcsolatot, heti szinten beszéltünk telefonon, sőt, a 70. születésnapját nálam ünnepelte" - mondta Regőczy.
2011.06.28. 13:00
 
Kézilabda BL: a Ciudaddal is egy csoportban a Veszprém
A magyar bajnok MKB Veszprém a háromszoros győztes spanyol BM Ciudad Real, az orosz Csehovszki Medvegyi, a német Füchse Berlin, valamint dán Bjerringbro-Silkeborg együttesével került egy csoportba a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján. A csoporthoz még egy, a selejtezőből felkerülő ellenfél csatlakozik majd. Az európai szövetség bécsi sorsolásán az is kiderült, hogy a Pick Szeged a francia Montpellier HB, a dán Köbenhavn, a német THW Kiel, a spanyol Ademar Leon és egy selejtezőből érkező csapat társaságában szerepel majd. A főtábla küzdelmei szeptember 28-án kezdődnek.
2011.06.28. 12:10
 
Szakszervezeti demonstrációk: a vasutasok későbbre halasztották a sztrájkot
A Vasutasok Szakszervezete (VSZ) későbbi időpontra halasztja a június 29-ére, szerdára meghirdetett sztrájkot - közölte a szakszervezet a sztrájkbizottság döntését kedden. A VSZ tájékoztatása szerint a fővárosi munkaügyi bíróság a még elégséges szolgáltatás megállapítására indított perben nem hozott ítéletet. A sztrájktörvény alapján a június 29-ére meghirdetett sztrájkot a jogerős ítélet meghozataláig nem lehet megtartani - írja közleményében a VSZ.
2011.06.28. 12:10
 
 
A kormány szigorítja a véradásról szóló szabályozást
A kormány szigorítja a véradásról szóló rendeletet, hogy megakadályozza a véradáskor kérhető útiköltség-térítéssel kapcsolatos visszaéléseket. A kormány honlapjára kedden felkerült miniszteri rendelet szerint a véradók utazási költségei kifizetésének szabályozása túl általánosan megfogalmazott, továbbá a vérellátóknak jogszerűen nincs is lehetőségük arra, hogy "az utazási költségszámítás alapját képező helyszínek, távolságok valóságtartalmát" vizsgálják. Ennek következtében ez év április végéig az e célra rendelkezésre álló összeg időarányos részének többszörösét fizették már ki.
2011.06.28. 12:10
 
Vasban két helyszínen lesz félpályás útlezárás szerdán
Vas megyében június 29-án két helyszínen lesz félpályás útlezárás, a Független Rendőr Szakszervezet (FRSZ) és a Liga Szakszervezetek által meghirdetett országos egész napos tiltakozó demonstrációhoz kapcsolódva - közölték szombathelyi sajtótájékoztatójukon kedden az MSZOSZ és a Liga Szakszervezet regionális vezetői. Reggel 7 órától a 86-os főút Csorna felé vezető fél pályáját zárják le a 86-87-es kilométerszelvényénél Vép és Nemesbőd között, valamint a 71-es számú főúton Nádasd belterületén lesz félpályás útlezárás, mindkét helyszínen rendőök irányítják majd a forgalmat - közölte Kiss Zoltán, a Liga Szakszervezetek regionális képviseletének vezetője.
2011.06.28. 12:00
 
Kézilabda BL: Németh Andrásékkal is találkozik a Győr
A Győri Audi ETO KC Németh András együttesével, az osztrák Hypo NÖ csapatával, a francia Metz Handballal, valamint egy selejtezőből érkező gárdával találkozik a női kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján. A negyedik csatlakozó a 4. számú selejtezőcsoportból érkezik majd, itt a dán Randers HK, a svéd IK Sa:vehof, a norvég Tertnes Bergen, valamint egy előselejtezőből érkező gárda harcol majd a továbbjutásért. A Győr a BL előző kiírásában az elődöntőig menetelt. A főtábla küzdelmei október 1-én kezdődnek.
2011.06.28. 11:40
 
 
Nem volt ellenszavazat Paczolay Péter Ab-elnökké jelölésére
Ellenszavazat nélkül támogatta Paczolay Péter alkotmánybírósági elnöki jelölését az Országgyűlés illetékes eseti bizottsága - közölte a nem nyilvános ülést követően Varga István, a testület fideszes elnöke. Elmondta, 13 igen és két tartózkodás mellett úgy döntöttek, hogy Paczolay Pétert jelölik az Alkotmánybíróság elnökének; szavai szerint ezzel a bizottságban teljes konszenzus alakult ki. Tájékoztatása szerint az ülésen minden frakció képviseltette magát, a Fidesz mellett az MSZP és az LMP támogatta a jelöltet, míg a Jobbik tartózkodott. Hozzátette: a tartózkodást igennek veszi. Ezzel összefüggésben utalt arra, hogy más frakciónak nem volt jelöltje.
2011.06.28. 11:40
 
 
Több zsák hulladékot vitt a Vidékfejlesztési Minisztériumhoz az LMP
Az LMP több zsák hasznosítandó hulladékot, többek között használt gumiabroncsokat, rossz ventillátort és számítógép-alkatrészt, üres sörösdobozokat, illetve akkumulátort vitt a Vidékfejlesztési Minisztérium elé, hogy így fejezzék ki: rossznak tartják a hétfőn elfogadott termékdíjtörvényt. Szilágyi László az épület előtt tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy az állam a nyakába vette a hulladékgazdálkodást és ezért hozták a hulladékot Illés Zoltán környezetügyi államtitkárnak. Úgy fogalmazott, hogy rossz minőségű jogszabály született, de még annak sem látják a garanciáját, hogy az működni fog.
2011.06.28. 11:30
 
 
Kanada királya "I. Harry"?
Harry herceget akarják Kanada királyának a kanadai monarchisták, amivel megoldódna a régi probléma, hogy túl messze van az országtól az államfő, aki jelenleg II. Erzsébet brit uralkodó. A kanadai királyságpártiak rukkoltak elő az ötlettel annak kapcsán, hogy a héten vendégségbe érkezik hozzájuk Vilmos herceg és Katalin hercegnő. Vilmos a második a brit trón öröklésének sorában, öccse Harry (mindketten II. Erzsébet unokái) pedig a harmadik - jelenleg. Ám ha a Vilmos-Katalin frigyből gyermek születik, akkor Harry hátrébb sorolódik - gyakorlatilag semmi esélye sem marad a trónra - és "szabaddá válhat" Kanada számára.
2011.06.28. 11:30
 
Az MSZP támogatja Paczolay Ab-elnökségét
Az MSZP megszavazza a Fidesz által jelölt Paczolay Pétert az Alkotmánybíróság (Ab) elnökének, azonban több ponton nem ért egyet a jelenlegi helyzettel, és nem látja biztosítottnak a demokrácia, a jogállamiság értékeit - közölte Simon Gábor, az Alkotmánybíróság elnökét és tagjait jelölő eseti bizottság szocialista tagja. Mint írta, az MSZP nem értett egyet az Alkotmánybíróság létszámának ilyen mértékű növelésével, az öt új jelölt személyével, és azzal sem, hogy a parlament választja meg az Ab elnökét. Az MSZP nem ért egyet továbbá azzal, hogy az Alkotmánybíróság jogkörét ilyen mértékben csorbították - tette hozzá.
2011.06.28. 11:10
 
 
London nem arannyal van kikövezve
Londonban nemigen akad arany és drágakő az utcán úgy, mint New Yorkban, ahol egy férfi négykézláb mászva a járdán két hét alatt 200 ezer forintnyi ékszert gyűjtött be. Az ő példája adta az ötletet a The Daily Telegraph című brit lap két munkatársának, hogy "vájkáljanak" a brit főváros ékszerboltokban leggazdagabb utcáinak járdakövei között, így a Hatton Gardenen. A hosszas fáradozás azonban messze nem volt kifizetődő. A zsákmányolt talajszerűség csupán hajban, rágógumiban és mohában volt gazdag, legfeljebb 1 századgramm aranyat fialt. A New York-i ember ugyanannyi "kotorékból-kaparékból" 28 grammnyit szitált ki.
2011.06.28. 11:10
 
MSZP: a kormánypártok három legfontosabb ígéretüket nem teljesítették
Az MSZP szerint a Fidesz-KDNP a kormányváltás előtt megfogalmazott legfontosabb ígéreteit nem teljesítette. Gúr Nándor országgyűlési képviselő azt mondta: a kormánypártok egymillió új munkahelyet, radikális adócsökkentést és a közbiztonság megerősítését ígérték. Ezzel szemben Északkelet-Magyarországon a munkanélküliek száma szinte soha nem látott méretűre nőtt, a foglalkoztatás csökkent, a jómódúaknak kedvező adócsökkentés az ott élők 90 százalékától az adójóváírás szűkítése miatt elvett, a tulajdon elleni bűncselekmények száma pedig megnőtt a térségben. Ezt tetézte sokak utolsó "mentsvárának", a közfoglalkoztatás intézményrendszerének "szétzúzása" - fogalmazott Gúr Nándor.
2011.06.28. 10:40
 
Nagy mennyiségű radioaktív víz a talajban Japánban
Több tonna radioaktív víz szivárgott a talajba a sérült fukusimai atomerőműből - közölte kedden a japán Nukleáris és Ipari Biztonsági Hivatal. A Tokiótól 240 kilométerre található part menti városban mintegy 15 tonna, alacsony szinten sugárzó víz szivárgott a talajba egy sérült tartályból. Az atomerőmű működtetője (TEPCO) elmondta, hogy a szivárgás okát még vizsgálják, de a helyi idő szerint kedd dél körül felfedezett sérülést megszüntették. A tartályokban hatalmas mennyiségű szennyezett víz gyűlt fel, miután lehűtötték a március 11-ei földrengés és szökőár következtében megrongálódott reaktorokat. A TEPCO a radioaktív folyadék sugármentesítésével próbálkozik - több-kevesebb sikerrel.
2011.06.28. 10:30
 
 
Csökken az üzemanyagok ára
Csökkenti bruttó 6 forinttal a 95-ös benzin és bruttó 9 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelemi árát szerdán a Mol Nyrt. - értesült piaci forrásokból az MTI. A változással a benzin átlagára 370 forintra, a gázolajé 360 forintra mérséklődik. Szakértők szerint az árcsökkentést az tette lehetővé, hogy a Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) felszabadított stratégiai olajkészleteket, ami miatt csökkent a kőolaj világpiaci árát. A forint ugyan kissé gyengült, de nem olyan mértékben, hogy ne tette volna lehetővé az árak mérséklését. A Mol egy hete 2 forinttal emelte a 95-ös árát, a gázolaj ára pedig bruttó 3 forinttal emelkedett.
2011.06.28. 10:30
 
 
Fazekas: stabilizálódik a zöldségpiacok helyzete az EU-ban
Stabilizálódni látszik a zöldségpiacok helyzete Európában - jelentette ki az európai uniós keddi találkozóján elnöklő Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a luxembourgi ülés kezdete előtt. Hozzátette: fontos, hogy az EU megtartsa, visszaszerezze exportpiacait is. Mint mondta, az unió folytatja a termelők támogatását, hiszen erre szükség van ahhoz, hogy az EU polgárai, így a magyar lakosság is, egészséges élelmiszerekhez jussanak. Az MTI kérdésére Fazekas Sándor elmondta: arra számít, hogy a következő hónapra teljesen helyreáll a fogyasztói bizalom, és a termelők a rendelkezésre álló teljes készletüket értékesíteni tudják.
2011.06.28. 10:30
 
VOLT Fesztivál - Kezdődik a magyar EU-elnökség záróbulija
A "nulladik" nappal kedden este megkezdődik a soproni Lővér Kempingben a magyar EU-elnökség záróbulijának számító VOLT Fesztivál, amelyet - a European Gipsy Rocks program indításával - hivatalosan szerdán este nyit meg Schmitt Pál köztársasági elnök a nagyszínpadon. A szervezők már februárban bejelentették, hogy jelentősen átalakul az idén 19. alkalommal megrendezett VOLT. Ennek lényeges eleme, hogy a nagyszínpad mellett felépítettek egy másik, nagy kapacitású előadóteret is, így a hazai és világsztárok koncertjeit méltó körülmények között élvezheti a közönség.
2011.06.28. 10:10
 
Szlávy-gyilkosság: Wappler László tagad
A terhemre rótt bűncselekményt nem követtem el - mindössze ennyit mondott az utolsó szó jogán Wappler László kedden, a Fővárosi Ítélőtáblán; a "Balaton királyaként" emlegetett Szlávy Bulcsú megölésével vádolt férfi perében a kora délutáni órákban hirdet ítéletet a másodfokon eljáró táblabíróság. A Pest Megyei Bíróság 2007 januárjában első fokon tizenöt év fegyházbüntetésre ítélte Wappler Lászlót; az ügy másodrendű vádlottja hat, a harmadrendű tizenkét év fegyházbüntetést kapott.
2011.06.28. 09:50
 
 
Görögországban kétnapos általános sztrájk kezdődött
Görögországban kedden 48 órás általános sztrájk kezdődött, tiltakozásul a kormány új, 28 milliárd eurós megszorító csomagja ellen, amelyet várhatóan a héten hagy jóvá az ország parlamentje. Helyszíni jelentések szerint több mint 5 ezer rendőrt vezényeltek Athénba, ahol kedden délelőtt kezdődnek a felvonulások. A szervezők szerint a tüntetők a parlament épülete elé vonulnak. A tömegközlekedés gyakorlatilag leállt az országban. Komoly fennakadások lesznek kedden és szerdán a légiközlekedésben. A légiirányítók mindkét nap sztrájkolnak, magyar idő szerint 08-11 óra és 17-21 óra között. A Görögországot gyakorlatilag életben tartó nemzetközi hitelnyújtók csak az új megszorítások fejében hajlandóak folytatni a támogatás folyósítását.
2011.06.28. 09:20
 
 
Új-zélandi bányakatasztrófa: először jutottak le mentők
Először jutottak le bányamentők abba az új-zélandi tárnába, amelyben tavaly novemberben robbanások történtek és 29 bányász meghalt - közölte kedden az illetékes polgármester. Egy évszázad óta nem volt olyan súlyos bányabaleset Új-Zélandon, mint amely a Pike River bányában történt a Déli-szigeten lévő Grey District helységben. Két robbanás is történt, november 19-én, illetve 23-án. Az áldozatok hozzátartozói hét hónap óta vártak arra, hogy a mentők lejussanak, és a 2,5 kilométeres mélységből felszínre tudják hozni a holttesteket - mondta Tony Kokshroorn polgármester.
2011.06.28. 09:20
 
 
Boksz: Klicsko brutális kivégzésére készül Haye
"Brutális kivégzésre" készül David Haye, a Boksz Világszövetség (WBA) nehézsúlyú világbajnoka, aki szombaton Vlagyimir Klicskóval, a Boksz Világszervezet (WBO) és a Nemzetközi Bokszföderáció (IBF) címvédőjével találkozik Hamburgban. A 30 éves brit egyúttal ígéretet tett a fiatalabbik Klicsko-testvérnek, hogy a mérkőzés után "kórházi kezelésre szorul majd." Az évek óta húzódó csatát eredetileg is Hamburgban rendezték volna meg, még 2009 nyarán, de a brit bunyós - betegségre, sérülésre vagy éppen a kellő anyagiak hiányára hivatkozó - bejelentései nyomán mindig elmaradt a profi boksz királykategóriájának nagy érdeklődéssel várt összecsapása.
2011.06.28. 09:10
 
BUX: 22.497,80 pont, +0,06 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 13,20 pontos emelkedéssel, 22.497,80 ponton nyitott kedden. A hétfői záró értékéhez képest 0,06 százalékkal erősödött.
2011.06.28. 09:10
 
 
Hároméves bűnözők Nagy-Britanniában
Növekszik az óvodáskorú bűnözők száma - is - Nagy-Britanniában a rendőrségi jegyzőkönyvek szerint. Már hároméves csöppségek is követnek el bűntetteket, ám 10 évesnél fiatalabb gyerek nem büntethető a szigetországban - ez a korhatár amúgy is alacsony más európai országokéhoz képest, ahol 14-16 év. Ennek ellenére a lakosság egy része még lejjebb szeretné vitetni a kormánnyal a korküszöböt amiatt, hogy egyre fiatalabb korban lépnek gyerekek a bűn útjára. A brit rendőrségi körzetek 60 százalékának statisztikái szerint több mint másfélezer bűncselekményt követtek el 10 évesnél fiatalabb gyerekek 2010 áprilisa és 2011 márciusa között. A bűnesetek között akad emberrablás, nemi erőszak, garázdaság.
2011.06.28. 09:10
 
 
Tenisz, Wimbledon: Federer a negyeddöntőben
A hatszoros wimbledoni bajnok Roger Federer négy játszmában nyert az orosz Mihail Juzsnyij ellen hétfőn és ezzel bejutott a negyeddöntőbe az angol nyílt teniszbajnokságon. A svájci játékos az első szettet leszámítva nagyszerűen játszott. Eredmények, nyolcaddöntő: Federer (svájci, 3.)-Juzsnyij (orosz, 18.) 6:7 (5-7), 6:3, 6:3, 6:3, Tsonga (francia, 12.)-Ferrer (spanyol, 7.) 6:3, 6:4, 7:6 (7-1), Lopez (spanyol)-Kubot (lengyel) 3:6, 6:7 (5:7), 7:6 (9-7), 7:5, 7:5.
2011.06.28. 09:00
 
Horvátországban gyorsvasúti pályát építenek a magyar határtól az Adriáig
Két sínpárral és részben új nyomvonalon újítják fel és teszik gyorsvasúti közlekedésre is alkalmassá a magyar határtól Fiuméig (Rijeka) tartó vasútvonalat Horvátországban - mondta el a horvát vasúttársaság (HZ) személyszállítási üzletágának igazgatósági tagja. Mario Musa a Buda-Kanizsa vasútvonal megnyitásának 150. évfordulóját ünneplő hétvégi nagykanizsai rendezvényen beszélt arról, hogy a múlt hónapban megkezdték a mintegy 300 kilométeres, Gyékényes-Botovo határátkelőtől a tengerig tartó pálya első szakaszának korszerűsítését. A Kapronca (Koprivnica) és Körös (Krizevci) közötti, nagyjából 30 kilométeres vonal volt eddig a legrosszabb állapotban, ezt horvát állami beruházásként, 25 millió eurós ráfordítással másfél év alatt újítják fel.
2011.06.28. 09:00
 
A nyílt munkaerőpiacra vezetné vissza a Nefmi a rokkantnyugdíjasokat
A Nemzeti szociálpolitikai koncepcióhoz hasonló tervezet alapján képzelné a Nemzeti Erőforrás Minisztérium (Nefmi) a rokkantnyugdíjasok egy részének visszavezetését a munkaerőpiacra, ennek célja, hogy minél több megváltozott munkaképességű ember helyezkedjen el a nyílt munkaerőpiacon - írta a Világgazdaság. A szakértők által is elfogadható rendszert még nem szentesítette politikai döntés - teszik hozzá a lapban. A Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatalra hivatkozva a Világgazdaság azt írta, hogy a rokkantnyugdíjasok felülvizsgálatára és a munkaerőpiacra való visszatérésükre vonatkozó új kormány-előterjesztés minisztériumok közötti egyeztetése jelenleg zajlik.
2011.06.28. 09:00
 
 
MABISZ: rekord összegű kifizetés a tavaly nyári viharok és árvizek miatt
A Magyar Biztosítók Szövetségének (MABISZ) összesítése szerint a tavaly nyári viharok és árvizek következtében több mint 260 ezer kárbejelentés érkezett a biztosítókhoz, amelyek minden addigi rekordot megdöntve 25 milliárd forintot fizettek ki ügyfeleiknek - írta a Népszabadság. A történtek hatására újra megnőtt a kereslet a lakásbiztosítások iránt: a 2009-es csökkenés után tavaly 30 ezerrel bővült az állomány, amely lényegében visszaállt a válság előtti szintre. A biztosítók jelenleg csaknem 3,1 millió szerződést kezelnek, ami 72-73 százalékos lefedettséget jelent - írta a lap.
2011.06.28. 09:00
 
 
Létrejön a soron kívüli ellátás, megszűnik a passzív táppénz
Elfogadta a parlament az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosítását. Ennek értelmében megszűnik a passzív táppénz, míg a táppénzen lévők soron kívüli ellátásban részesülhetnek. Az indítvány rendezi az egészségügyi dolgozók ügyeleti díjait és pihenőidejüket, továbbá kimondja: a szakmai kamarákba való belépés illetékmentes. Az egészségügyi salátatörvényt - amelynek célja elsősorban a Széll Kálmán Tervben foglaltak végrehajtása - 269 igen szavazattal, 45 nem ellenében hagyta jóvá a Ház. A jogszabály rendelkezik a biztosítási jogviszony megszűnését követő keresőképtelenség esetén járó, vagyis a passzív táppénz eltörléséről.
2011.06.28. 09:00
 
 
Hangosbeszélőn szólalt meg Novák Előd a parlamentben
A jobbikos Novák Előd hétfőn este hangosbeszélőn szólalt meg a Parlament üléstermében frakciótársa felszólalása közben, az ülést levezető Latorcai János ezért egész napra megvonta tőle a szót. Az ellenzéki képviselő a nap folyamán már kifogásolta, hogy az Országgyűlés nem biztosítja az ülés lefolytatásához szükséges feltételeket. Később Novák Előd megszakította frakciótársa felszólalását ügyrendi hozzászólást kérve, kifogásolva az ülésteremben hallható nagy zajt. A házelnök azonban nem adott neki szót. A képviselő ekkor a hangosbeszélőn azt mondta, a "mamelukok" hangoskodása miatt egymás szavát sem hallják, ráadásul hivatali laptopjukat sem használhatják korlátlanul az ahhoz tartozó kevés csere-akkumulátor, illetve az elektromos konnektorok hiánya miatt.
2011.06.28. 09:00
 
Tripoli visszautasítja a Nemzetközi Büntetőbíróság elfogatóparancsát
A tripoli kormány visszautasítja a hágai Nemzetközi Büntetőbíróság (ICC) elfogatóparancsát Moammer Kadhafi, egyik fia és a líbiai titkosszolgálat vezetője, Abdullah asz-Szenuszi ellen - közölte hétfő este Mohammed al-Gamúdi igazságügyi miniszter. A tárcavezető szerint az ICC döntésével a NATO-t akarja segíteni abban, hogy fellelje és megölje az észak-afrikai ország vezetőjét. A miniszter sajtóértekezletén emlékeztetett arra is, hogy Líbia nem írta alá a büntetőbíróság létrehozásáról rendelkező római szerződést, így nem ismeri el a testület ítélkezését. Líbiai tisztségviselők még mielőtt a határozat megszületett volna, elutasították a bíróság döntését.
2011.06.28. 09:00
 
 
Atomenergiatörvény-módosítás: erősödik a hatósági ellenőrzés
Megerősíti az Országos Atomenergia Hivatal szerepét, lehetőséget teremt a kiégett fűtőelemek újrahasznosítására, és szigorítja a nukleáris létesítmények őrzésével kapcsolatos szabályozást az atomenergiáról, valamint a fegyveres biztonsági őrségről szóló törvény hétfőn elfogadott módosítása. A nemzeti fejlesztési miniszter indítványának kétharmados többséget igénylő részét 238 igen szavazattal, 51 ellenében, míg az egyszerű többséget igénylő paragrafusokat 313 igen szavazattal, 11 nem ellenében fogadta el az Országgyűlés. A képviselők a törvény sürgős kihirdetését is kérték az államfőtől.
2011.06.28. 08:50
 
Egy napig tilthatják a gyanúsítottak és ügyvédjük találkozását
Az eredetileg tervezett 48 helyett 24 óráig nem találkozhatnak ügyvédjükkel a kiemelt ügyek gyanúsítottjai - döntött az Országgyűlés hétfőn, amikor a büntetőeljárási törvény módosításához érkezett javaslatok közül csak a fideszes Cser-Palkovics András indítványait fogadta el. A változtatás értelmében a terhelt és a védő érintkezése az őrizet első 24 órájában az ügyész rendeletére tiltható meg, az ügy egyedi körülményei alapján. Ez idő alatt - ha a gyanúsított és ügyvédje találkozását az ügyész megtiltotta - a védő a terhelt kihallgatásán sem lehet jelen.
2011.06.28. 08:50
 
 
Pokorni: megfontolandó a rövidebb nyári szünet
Pokorni Zoltán megfontolandónak tartaná, ha rövidebb lenne a jövőben az iskolai nyári szünet. A Fidesz alelnöke azt mondta, illőbb lenne a téli és tavaszi helyett a karácsonyi és húsvéti szünet kifejezést használni. Magyarországon a tanév európai viszonylatban meglehetősen rövid ideig tart: nálunk 37 hétből áll, ennél rövidebb, csak Izlandon a tanítás hossza, ahol 36 hétig járnak a gyerekek iskolába. Dániában - ahol a leghosszabb a tanév - 42 hét a tanítási idő - jegyezte meg Pokorni Zoltán.
2011.06.28. 08:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245[1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista