2018. január 20., szombat - Sebestyén
Deviza:  
EUR/HUF 310,45 USD/HUF 284,19 CHF/HUF 289,1
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó  Apró
Témák ››  Autó-motor ››  parkolási bírság
8 találat
 
Esztergomi sajtófőnök: a Fidesz-KDNP-frakció akadályozza a parkolást
Nem a polgármester akadályozza a normális parkolási feltételek kialakítását Esztergomban, hanem a Meggyes Tamás és Steindl Balázs vezette, kétharmados többséggel rendelkező Fidesz-KNDP-frakció - közölte Tétényi Éva független polgármester sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel a frakció azon állítására reagálva, miszerint a polgármester miatt késik a parkolási bírságok visszafizetése.
2013.07.22. 17:47
 
Végrehajtói kamara: harmadával több ingatlant árvereztek el mint tavaly
A Magyar Bírósági Végrehajtói Kamara közlése szerint 2011 harmadik negyedévében 705 sikeres ingatlanárverést tartottak, ami az előző év azonos időszakához viszonyítva 34 százalékos emelkedést jelent, ugyanakkor az árverést követő kilakoltatások száma kétszáz alatt maradt.
2011.12.06. 15:35
 
 
Elkezdődhet az elektronikus jegyrendszer bevezetése Budapesten
Elkezdődhet Budapesten az elektronikus jegyrendszer bevezetése a közösségi közlekedésben, a képviselők György István főpolgármester-helyettes javaslatát szerdán egyhangúlag fogadták el. A tarifarendszer-projekt első lépéseként a főváros megbízza a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), hogy kezdje el a projekt előkészítését. György István főpolgármester-helyettes a vitában elmondta, hogy december 31-ig kell a megvalósítást előkészítő feladatokat befejezni. Vitézy Dávid, a BKK vezérigazgatója azt mondta, a lemaradás a jegyrendszerben évtizedekben mérhető, de ez lehetőséget is rejt magában: egy lépéssel be lehet hozni a lemaradást.
2011.04.06. 14:20
 
Zalai Hírlap: jogtalan volt a nagykanizsai kórházigazgató elbocsátása
Jogtalan volt a nagykanizsai kórház volt igazgatójának elbocsátása, ezért a megyei bíróság csaknem kilencmillió forint kártérítést ítélt meg Bicsak Ágnes volt főigazgatónak - írta a Zalai Hírlap. Bicsak Ágnest a korábbi főigazgató, Kovács József menesztése után, 2008 decemberében határozott időre bízták meg a Kanizsai Dorottya Kórház vezetésével. A nagykanizsai közgyűlés két hónap múlva felmentette Bicsak Ágnest, a kórház új vezetése pedig fegyelmi eljárást indított ellene. Indoklásuk szerint a kórházi eszközök beszerzésekor és cseréjekor figyelmen kívül hagyta a szakmai vezető testület döntését, a közgyűlés határozatával részben ellentétes szerződést kötött, ezzel jelentős kárt okozott a kórháznak.
2011.02.05. 10:30
 
 
Parkolási amnesztiát hirdetne a fővárosban a Jobbik
Staudt Gábor, a Jobbik főpolgármester-jelöltje megteremtené a már kiszabott, de be nem fizetett parkolási bírságok elengedésének jogi feltételeit Budapesten. A politikus elmondta: ha megválasztják, azon lesz, hogy a folyamatban lévő parkolási ügyeket leállítsák. Hozzátette, noha így számtalan jogos büntetés válna semmissé, a szerinte jelenleg "maffiamódszerekkel" működtetett fővárosi parkolási rendszer helyett tiszta viszonyokra, például egy központosított, önkormányzati tulajdonú parkolási társaságra van szükség.
2010.09.02. 13:15
 
 
Alkotmánybírósághoz fordult a Magyar Autóklub a parkolási bírságok miatt
Alkotmánybírósághoz fordult a Magyar Autóklub hétfőn azt kérve, hogy a testület semmisítse meg a parkolásról és várakozási díjakról szóló fővárosi rendelet egyes elemeit. Az autóklub szerint ugyanis sérti a jogállamiság elvét, hogy egy kézbesítetlen felszólításhoz, a "mikuláscsomag" kihelyezésének időpontjához kapcsolódik egy súlyos szankció. A Magyar Autóklub az MTI-hez küldött közleményében azt írta: a főváros közigazgatási területén a járművel várakozás rendjének egységes kialakításáról és a várakozás díjáról szóló fővárosi közgyűlési rendelet utólagos normakontrollját és egyes rendelkezéseinek megsemmisítését kérték az Alkotmánybíróságtól.
2009.08.03. 17:00
 
 
Lovagrendi rendszámok és diplomata-útlevelek ügyében nyomoz a rendőrség
Egy Magyarországon egyesületként bejegyzett lovagrend "diplomata-útlevelei" és rendszámai ügyében nyomoz a rendőrség közokirat-hamisítás, illetve egyedi azonosítójel meghamisítása miatt - közölte a Nemzeti Nyomozó Iroda Gazdaságvédelmi Főosztályának munkatársa. Trapp Zoltán, az ügy előadójának közlése szerint egy, még februárban nyilvánosságra hozott nyomozás: egy 10 milliárdos, bérleti szerződéseken alapuló csalássorozat mellékszálaként derült fény a lovagrendi útlevelek és rendszámok ügyére. Az egyik házkutatás során találtak rá egy autón a zöld színű rendszámtáblára, amelynek tulajdonosa felmutatta a Szent Ouen és a Csillag Lovagrend által kiállított "diplomata-útlevelét" is.
2008.09.03. 07:29
 
 
Parkolási zsoltárbírság
Zsoltáros vezeklést szabtak ki parkolási bírságként egy papra Chilében. A bíró napi hét zsoltár elszavalását írta elő három álló hónapra. Azután döntött a zsoltárbírság mellett, hogy a vétkező katolikus pap közölte: nem tudja kifizetni a szokásos, 17 ezer forintnyi parkolási büntetést, hiszen még a parkolási díjra sem volt pénze. A bíró az ítélet ötletét illetően nem akart idegen tolakkal ékeskedni, mint mondta: Galileo Galilei emlékének tiszteleg vele, akit az egyház hasonlóan bűntetett, csak éppen nem három havi, hanem három évi zsoltárszavalásra.
2007.12.13. 11:58
 
Első  Előző  [1]  Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  Alföldapró  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Borika  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Apróhirdetés  I  Vásárlás
2008-2016 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista  I  XML