2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  gyorshajtási bírságok
127675 találat
 
 
Szükségállapotot hirdettek ki Jemenben, legalább 41 ember meghalt
Szükségállapotot hirdettek ki pénteken Jemenben, ahol az elnök lemondását követelő tüntetők közé lőttek a kormánypárti erők, és legalább 41 embert megöltek, két-háromszázat megsebesítettek. Szemtanúk beszámolói szerint a fővárosban, az Egyetem tér környékén lévő épületek tetejéről orvlövészek tüzeltek a több tízezer fős tömegre. A tér a február 21-e óta megismétlődő tüntetések központja Szanaában. A 32 éve hatalmon lévő államfő, Ali Abdullah Szaleh ezredes a szükségállapot bejelentésekor azt állította, hogy rendőrök nem voltak a téren, ahol szerinte "állampolgárok csaptak össze tüntetőkkel". Az áldozatok miatt "sajnálkozását" fejezte ki.
2011.03.18. 18:10
 
 
MSZP: az "Orbán testőrségének" adott pénzből megoldható a közétkeztetés
A Terrorelhárítási Központnak juttatott újabb 800 millió forint megegyezik azzal az összeggel, amely a Pest megyei gyermekétkeztetési kasszából hiányzik - mondta Török Zsolt, az MSZP szóvivője pénteken sajtótájékoztatón. A Pest megyei önkormányzat 800 millió forinttal tartozik a gyermekétkeztetést biztosító cégnek, "a gyermekek tányérjáról leveszik a húst, a gyermekek szájából kiveszik az utolsó falatot", de 800 millió forint van arra, hogy "Orbán Viktor személyi testőrségét felfegyverezzék, mert fél a miniszterelnök, betegesen retteg az emberektől" - fogalmazott a szocialista politikus.
2011.03.18. 18:00
 
 
Három hét múlva mankóval lábra állhat a pilóta
Leghamarabb három hét múlva próbálkozhat meg először a lábra állással és a járással Robert Kubica, a Renault Forma-1-es istálló ralibalesetet szenvedett lengyel pilótája. A versenyzőt kezelő Santa Corona klinika orvoscsapata pénteken jelentette be, hogy Kubica április elejéig biztosan nem állhat lábra. A 26 éves pilóta február 6-án, egy olaszországi raliviadalon szenvedett súlyos balesetet, a karját, a lábát és a kézfejét többször meg kellett operálni. Kubica helyét a német Nick Heidfeld vette át a Renault-nál.
2011.03.18. 17:30
 
BUX: -0,53 százalék záráskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 119,15 pontos, 0,53 százalékos csökkenéssel, 22.161,16 ponton zárt pénteken. A Mol árfolyama 1,91 százalékkal 23.050 forintra csökkent, az OTP részvények ára 0,94 százalékkal 5.370 forintra esett.
2011.03.18. 17:20
 
 
A líbiai kormány azonnali tűzszünetet hirdetett
A líbiai kormány azonnali tűzszünetet hirdetett, elrendelve a katonai műveletek leállítását - jelentette be pénteken délután az ország külügyminisztere. Pár órával korábban az ENSZ Biztonsági Tanácsa (BT) Líbia fölötti légtérzárlatot jelentő határozatot fogadott el. Músza Kusza külügyminiszter az állami televízióban közvetített nyilatkozatában kijelentette: az ENSZ tagállamaként Líbia köteles tiszteletben tartani a BT határozatait. Egyúttal azt állította, hogy Tripoli kész a párbeszédre valamennyi féllel, ám ezt nem részletezte. Az amerikai kormányt nem hatják meg a szavak, mert azokat gyakorlati lépéseknek kell követniük - jelentette ki Washingtonban Hillary Clinton amerikai külügyminiszter.
2011.03.18. 17:00
 
 
Fülöp: az alkotmányból nem maradhat ki az egészséges környezethez való jog
A jövő nemzedékek országgyűlési biztosa szerint világviszonylatban is példátlan visszalépés lenne, ha az új alkotmányból kimaradna az egészséges környezethez való jog és annak intézményes védelme. Fülöp Sándor pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján annak a véleményének is hangot adott, hogy az új alkotmány környezetvédelemre vonatkozó rendelkezései ellentmondásosak. Úgy véli, az alaptörvény tervezetében előremutató, jó célkitűzések szerepelnek, ilyen a jövő nemzedékek és a nemzeti vagyon védelme, ideértve az ivóvíz és a termőföld védelmét, a genetikai sokféleség megőrzését, "de már az alkotmány szintjén ellentmondás van a célok és a hozzájuk rendelt eszközök között".
2011.03.18. 16:50
 
 
Már 58-ra nőtt az influenza halálos áldozatainak száma
A múlt hét végéig 58-an haltak meg influenzával összefüggő megbetegedés következtében ebben az influenzaszezonban Magyarországon - közölte az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) pénteken az MTI-vel. A közlemény szerint ismét az influenza A(H1N1)2009 vírusa okozott haláleseteket. Ezzel a H1N1 vírus áldozatainak száma már 55, a B vírussal fertőzöttek közül továbbra is három halottról tudnak. Az ÁNTSZ ugyanakkor hangsúlyozta: a múlt héten fordult elő először, hogy a laboratóriumi vizsgálatok során a betegek szervezetében többször azonosították az influenza B vírusát, mint az A(H1N1)2009 vírust. A múlt héten a megbetegedések felét okozta a B vírus.
2011.03.18. 16:30
 
 
Vélhetően nem kerül bele a többes választójog az alkotmányba
Vélhetően nem kerül bele az anyáknak a gyermekek után járó második választójogi szavazat a kormányoldali alkotmányjavaslat végleges szövegébe - mondta Gulyás Gergely, az alkotmány-előkészítő parlamenti bizottság fideszes alelnöke egy pénteki bécsi sajtóbeszélgetésen. "A tervezetbe is lehetőségként került bele, még ebben a formában sem biztos, hogy a végleges javaslatban benne lesz" - tette hozzá. A nemzeti konzultáción eddig visszaérkezett több mint nyolcszázezer kérdőív alapján az elképzelésnek nagyon gyenge a társadalmi támogatottsága - tette hozzá a képviselő az MTI kérdésére.
2011.03.18. 16:30
 
 
A Jobbik a honvédelmi bizottság elé vinné a Gubcsi-ügyet
A Jobbik szerint Gubcsi Lajosnak, a HM médiacég ügyvezetőjének az Országgyűlés Honvédelmi Bizottsága előtt kellene magyarázatot adnia a vele kapcsolatban felmerült állításokra. Volner János, a Jobbik frakcióvezető-helyettese és Rubi Gergely országgyűlési képviselő, a honvédelmi bizottság tagja hangsúlyozza: tarthatatlan, hogy a honvédelmi tárcánál tovább ápolják az egykori kisgazdákhoz, valamint a szocialista Juhász Ferenchez és Szekeres Imréhez köthető "hagyományokat".
2011.03.18. 16:20
 
 
A japán trónörököspár nem vesz részt a közelgő brit királyi esküvőn
A japán trónörökös és felesége nem vesznek részt az április 29-i brit királyi menyegzőn az országukat sújtó pusztító földrengés és szökőár miatt. A császári udvar ügynökségének pénteki közlése szerint Naruhito herceg és hitvese, Maszako hercegnő az eredeti tervekkel ellentétben nem vesznek részt Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjén. A pár úgy döntött, hogy az ország északi partvidékét sújtó múlt pénteki halálos földrengés és szökőár miatt, inkább Japánban maradnak.
2011.03.18. 16:00
 
 
Hétfőn megválaszthatják a monetáris tanács új tagjait
Jövő hétfőn újabb tagokat jelölhet a Magyar Nemzeti Bank (MNB) Monetáris Tanácsába a parlament gazdasági és informatikai bizottsága; az új tagokat a jelölést követően az Országgyűlés aznap meg is választhatja egyenként, egyszerű többséggel 6 évre. A gazdasági bizottság március 7-én az elnök Rogán Antal (Fidesz) előterjesztésére Bártfai-Mager Andreát és Gerhardt Ferencet jelölte a monetáris tanácsba. Őket a parlament aznap - az összeférhetetlenségek megszüntetésére időt hagyva - március 21-i hatállyal választotta meg.
2011.03.18. 15:40
 
 
A NATO véglegesíti a Líbiai elleni "megfelelő fellépés" tervezését
A NATO véglegesíti a "megfelelő fellépés" tervezését Líbia ügyében, az ENSZ Biztonsági Tanácsa 1973-as számú határozatának érvényesítése érdekében - közölte pénteken Anders Fogh Rasmussen, az atlanti szövetség főtitkára. A nap folyamán nagyköveti szinten rendkívüli megbeszélést folytattak Brüsszelben a NATO-tagállamok képviselői, de - diplomáciai források szerint - egyelőre nem jutottak közös elhatározásra a líbiai rezsim elleni katonai akciónak az atlanti szövetség égisze alatti megindításáról.
2011.03.18. 15:40
 
 
Szájer: a jövő nemzedékek biztosa is folytathatja munkáját
Fülöp Sándor láthatja el mandátuma lejártáig a jövő nemzedékek országgyűlési biztosának tisztségét. Szájer József, a Fidesz-KDNP alkotmányszövegező bizottságának elnöke pénteken az MTI-nek nyilatkozva elmondta: ahogyan Kállai Ernőt, a nemzeti és etnikai kisebbségi jogok országgyűlési biztosát, úgy Fülöp Sándort is biztosította arról, hogy mind személye, mind hivatala garantált. Az indítvány nem kívánja megszüntetni a jövő nemzedékek ombudsmanjának intézményét, csak egységesíti az ombudsmani hivatalt annak érdekében, hogy "az állampolgárok világosan tudják a jogaikat védeni, hiszen a jogvédelemnek egyszerűnek kell lennie" - mondta.
2011.03.18. 15:10
 
 
Egyre valószínűbbek lesznek a nagy hőhullámok Európában
Európában a következő négy évtizedben a jelenlegi öt-tízszeresére nő a valószínűsége a tavalyi oroszországihoz hasonló, úgynevezett óriás hőhullámok kialakulásának - mutatták ki kutatók. A Science című tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint ugyanakkor a Nyugat-Oroszországot és Kelet-Európa más részeit sújtó 2010-es hőhullám olyan szélsőséges mértékű volt, hogy a romló kilátások ellenére is nagyon valószínűtlen 2050 előtti megismétlődése.
2011.03.18. 15:10
 
 
Megkezdődött a 31. Budapesti Tavaszi Fesztivál
A Néprajzi Múzeum Liszt Ferenc és a "czigány zene" című kiállításának pénteki megnyitójával megkezdődött az idei Budapesti Tavaszi Fesztivál (BTF), amelyet Liszt születésének 200. évfordulója és a magyar uniós elnökség jegyében rendeznek meg. A Vendégünk Európa mottójú rendezvénysorozaton 17 nap alatt 97 program, számtalan koncert, színházi előadás, kiállítás és táncprodukció várja a közönséget. "Egy város nemcsak kőből és fémből épül fel, hanem zenéből, irodalomból, táncból és művészetből is. Budapest kulturális profilja elképzelhetetlen ezen szellemi alkotóelemek nélkül, és különösen a Budapesti Tavaszi Fesztivál nélkül" - hangsúlyozta köszöntő beszédében Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter.
2011.03.18. 14:30
 
 
Futball bundabotrány: százezer eurót kínáltak a debreceni kapusnak
Az európai bundabotrányban vizsgálódó bochumi ügyészség szerint a fogadási maffia tagjai százezer eurót kínáltak fel a Debrecen kapusának a 2009. októberi labdarúgó Bajnokok Ligája-mérkőzés előtt, ám ő állítólag előzőleg máshonnan fogadott el pénzt. A hétfőn kezdődő per vádirata alapján az olasz Fiorentina elleni, 4-3-ra elvesztett találkozó előtt a csalók le akarták fizetni a hajdúságiak játékosát, ám amikor Bécsben átadták volna egy bizalmasának az összeget, kiderült, hogy a hálóőr már egy másik személytől kapott kenőpénzt. A Fiorentina ellen a montenegrói Vukasin Poleksic védte a DVSC-TEVA kapuját.
2011.03.18. 14:00
 
 
EL: Dzsudzsákék a Benficával találkoznak
Dzsudzsák Balázs csapata, a PSV Eindhoven a Benficával találkozik a labdarúgó Európa Liga negyeddöntőjében. Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) csütörtöki sorsolása után az egyik legérdekesebb párharcnak az FC Porto és Szpartak Moszkva összecsapásra ígérkezik. A negyeddöntő első mérkőzéseit április 7-én, a visszavágókat pedig egy héttel később rendezik. Az elődöntőket április 28-án, és május 5-én játsszák, míg a fináléra május 18-án Dublinban kerül sor.
2011.03.18. 13:50
 
 
BL: Chelsea-MU párharc a negyeddöntőben
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) nyoni székházában pénteken elkészítették a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének párosítását. A legjobb nyolc között találkozik egymással a 2008-as finálé két angol résztvevője, a Chelsea és a Manchester United. A címvédő Internazionale a nyolcaddöntő után - ahol a Bayern Münchent búcsúztatta - ismét egy német csapattal, a Schalke 04 együttesével került össze. Míg a legjobb nyolc közé hét év után visszatérő, korábbi kilencszeres győztes Real Madrid az AC Milant búcsúztató Tottenham Hotspurrel találkozik.
2011.03.18. 13:40
 
 
Megnyílt A SkyCourt a Liszt Ferenc repülőtéren
Megnyílt a SkyCourt, azaz a Légi udvar nevű új utasterminál pénteken a budapesti Liszt Ferenc repülőtéren. A szerdán Ferihegyi repülőtérről átkeresztelt légikikötő új csarnoka a 2-es terminál A és B épülete között kapott helyet, benne éttermekkel, duty-free shopokkal és kávézókkal. A 24 ezer négyzetméteres, 24,4 milliárd forintba kerülő épület 8,5 millió főre növeli a 2-es terminál eddigi 4,5-5 milliós kapacitását, így az évi utaslétszám elérheti a 20 millió főt a fejlesztés teljes megvalósulása után.
2011.03.18. 13:30
 
 
OAH: Európára nem hat a fukusimai sugárzás
A japán fukusimai atomerőmű balesete miatt megnövekedett radioaktív sugárzásnak nem lesz hatása Európa lakosságára - mondta Rónaky József, az Országos Atomenergia Hivatal (OAH) főigazgatója. A főigazgató leszögezte: a Paksi Atomerőmű leállítása szóba sem kerül. Rónaky József elmondta: a japán atomerőmű esetében a legfontosabb feladat a reaktorok hűtése, ha az sikertelen, akkor súlyosan megsérülnek a fűtőelemek, és nagyobb mértékű radioaktivitás kerül a levegőbe. Felelősséggel kijelenthető - fűzte hozzá -, hogy még a legrosszabb estben sem veszélyeztetik Európát a Japánban történtek.
2011.03.18. 13:30
 
 
Martonyi: Magyarország nem vesz részt a Líbia elleni hadműveletben
A magyar kormány teljes egészében egyetért az ENSZ BT Líbia elleni légtérzárlati határozatával - szögezte le Martonyi János külügyminiszter pénteken, hozzátéve, egyelőre nem lát olyan magyar katonai képességet, "amelyet egy ilyen operációban fel lehetne vagy akarnánk használni". A magyar diplomácia vezetője egy minisztériumi háttérbeszélgetésen azt mondta, a BT-határozat erőteljes, jóllehet a szavazáson több fontos állam - köztük Oroszország, Kína és Németország - tartózkodott. Azt mondta, ő személy szerint örült volna, ha ezt a határozatot már korábban meghozták volna.
2011.03.18. 13:30
 
 
A bentlakásos idősotthonok megszüntetésétől tart az MSZP
Az MSZP szerint a Fidesz terveiből a szociális ellátórendszer leépítésének szándéka olvasható ki, így megszűnhetnek az állami fenntartású bentlakásos idősotthonok. Korózs Lajos, a szocialisták elnökségi tagja azt mondta: úgy fest, a Fidesz meg akarja spórolni a bentlakásos szociális intézmények fenntartására fordított 1400 milliárd forintot, azaz nem akar részt venni többek között az idősekről való gondoskodásban. Az ellenzéki politikus szerint azzal, hogy a kormánypártok az alkotmányban rögzítenék, a nagykorú gyermekeknek kötelességük gondoskodni szüleikről, felvetődik a kérdés: úgy marad-e a szociális ellátórendszer, ahogy jelenleg működik, vagy megszűnnek például a bentlakásos idősotthonok?
2011.03.18. 12:40
 
 
Tállai: alaptalanok a diszkórendeletet ért kritikák
A Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára szerint alaptalan a szakmai szervezetek kritikája a zenés-táncos rendezvényeket érintő kormányrendelettel kapcsolatban. Tállai András államtitkár a bírálatokra reagálva közölte: a szabályozásban egyértelműen meg van határozva, mi a zenés-táncos vendéglátóegység. "Ha beraknak egy cd-t, és ketten táncra perdülnek, az nem tartozik a rendelet hatálya alá" - mondta. A rendezvény szervezéséhez szükséges végzettségről szólva hozzátette: maguk a szervezetek kérték azt, hogy ne szervezhessen mindenki ilyen rendezvényt. A képesítésnek azonban nem diplomának kell lennie - jegyezte meg.
2011.03.18. 12:20
 
 
Jobbik: alkotmányellenes a bizottsági helyettesítés
A Jobbik sikertelen parlamenti kezdeményezése után az Alkotmánybíróságtól kéri az országgyűlési bizottságok szavazásain gyakran alkalmazott helyettesítés betiltását. Balczó Zoltán, a párt frakcióvezető-helyettese elmondta: beadványában arra hivatkozva kéri a házszabály bizottsági helyettesítést lehetővé tevő rendelkezésének megsemmisítését, mert az ellentétben áll az alkotmány egyenlő mandátumra vonatkozó elvével. A jobbikos politikus szerint sokszor egymástól "ideológiailag távol álló" pártok között is létrejön a szavazathelyettesítés, ami a választópolgárok azon alaptörvényben rögzített jogát is sérti, amely alapján az általuk választott képviselőkön keresztül gyakorolhatják a közügyeket.
2011.03.18. 12:20
 
 
Újabb visszahívás a Hondánál
Több tízezer autót hív vissza a Honda az Egyesült Államokban, februárban már volt egy hasonló, világszerte 700 ezer járművet érintő akciója a cégnek. A társaság közlése szerint 18 ezer Civic modellt rendelnek vissza a szervizekbe üzemanyag szivárgás, és 33 ezer Odysseys egyterűt az ablaktörlő lehetséges meghibásodása miatt. Mindkét modell idei. A társaság közleménye arra nem tért ki, hogy az Egyesült Államokon kívül máshol is visszahívnak-e az érintett modellekből. Legutóbb február elején jelezte a japán autógyár, hogy közel 700 ezer járművét hívja vissza világszerte egy hibás rugóalkatrész miatt, amely a motor leállását okozhatja.
2011.03.18. 12:00
 
 
Pénzügykutató: idén 2,3 százalékkal nő a GDP
Idén 2,3 százalékkal nő a bruttó hazai termék (GDP), 4,0 százalékos infláció mellett - mondta Petschnig Mária Zita a Pénzügykutató Zrt. tájékoztatóján. Az idei GDP-re 2,0-2,5 sávot adott a gazdaságkutató, ezen belül a legvalószínűbb a 2,3 százalék, tette hozzá a gazdaságkutató főmunkatársa. A háztartások fogyasztása 1,5 százalékkal nő, a reálkeresetek 0,3 százalékkal csökkennek, a beruházások 2,5 százalékkal bővülne az idén. A foglalkoztatás egy százalékkal bővülhet, ez 30 ezer új munkahelyet jelent.
2011.03.18. 11:20
 
 
Sandra Bullock is csatlakozott Hollywood Japánnak szánt gyűjtéséhez
Sandra Bullock Oscar-díjas színésznő egymillió dolláros (190 millió forintos) adománnyal csatlakozott a hollywoodi jótékonysági kampányhoz, amellyel az álomgyár stúdiói és hírességei a japán földrengés és szökőár áldozatain kívánnak segíteni. Bullock az Amerikai Vöröskeresztnek utalta át az összeget - jelentette be a szervezet, amely a hét elején arról számolt be, hogy kezdetnek tízmillió dollárral járul hozzá a Japán Vöröskereszt Társaság támogatásához. A március 11-i japán természeti katasztrófát követően számtalan televíziós- és filmsztár, valamint zenész fordult twitterén és egyéb internetes felületén rajongóihoz, hogy adakozásra bíztassa őket.
2011.03.18. 11:10
 
 
Négyesről ötösre emelték a baleset súlyosságának szintjét Japánban
Négyesről ötösre emelte a Fukusima-1 atomerőműben történt baleset súlyosságának szintjét pénteken a japán Nukleáris és Ipari Biztonsági Ügynökség (NISA) a nukleáris veszélyhelyzetek minősítésére szolgáló hétfokú nemzetközi skálán. A négyes fokozattal az olyan baleseteket jelölik, amelyeknek helyi következményei vannak, az ötös fokozatot az ennél kiterjedtebb következményekkel járó esetetekre alkalmazzák. Ötös besorolású volt az amerikai Three Mile Island-i atomerőműben 1979-ben történt baleset is, amikor hűtési probléma miatt a reaktorban levő fűtőelemek körülbelül egyharmada megolvadt.
2011.03.18. 11:10
 
 
Kevin Costner játssza Superman nevelőapját
Kevin Costner játssza Superman nevelőapját a Warner Bros. készülő új szuperhősfilmjében. A hollywoodi stúdió csütörtökön jelentette be, hogy a Superman: Man of Steel című produkció forgatása nyáron kezdődhet, és 2012 decemberében tartják mozipremierjét. A Superman-sztori újabb feldolgozását Zach Snyder (300, Watchmen: Az őrzők) rendezi, a forgatókönyvet David S. Goyer írta Christopher Nolan és saját ötlete alapján. A Batman-specialista Nolan producerként is közreműködik a film megvalósításában.
2011.03.18. 10:50
 
 
Januárban 3,3 százalékkal nőttek a nettó átlagkeresetek
A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél alkalmazásban állók létszáma az idén januárban átlagosan 2 millió 621 ezer fő volt, ugyanezen időszak alatt a bruttó átlagkeresetek 1,6, a családi kedvezmény figyelembevétele nélkül számított nettó átlagkeresetek pedig 3,3 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit - közölte a Központi Statisztikai Hivatal. A teljes munkaidőben alkalmazásban állók átlagos bruttó keresete 210.200 forint volt januárban, ezen belül a vállalkozásoknál dolgozóké 213.800, a költségvetési szervezeteknél alkalmazásban állóké pedig 204.600 forintot tett ki.
2011.03.18. 10:40
 
 
Néhány órán belül megkezdődhetnek a csapásmérések Líbiára
A Líbia elleni csapásmérések "gyorsan, néhány órán belül megkezdődnek" - jelentette ki péntek reggel az RTL rádiónak Francois Baroin francia kormányszóvivő, hozzáfűzve, hogy Franciaország is részt vesz a műveletben. A szóvivő azonban arra nem tért ki, hogy pontosan mikor, hogyan, milyen célpontok ellen és milyen formában kezdődik meg a támadás. Leszögezte: a katonai intervenció célja nem Líbia megszállása, hanem a líbiai nép védelme, és lehetővé teszi neki, hogy utolsó leheletéig harcoljon szabadságáért és a Kadhafi-rezsim megdöntéséért.
2011.03.18. 10:30
 
 
Szabályosan gazdálkodott 2008-2009-ben a Fidesz és alapítványa
Az előírások betartásával gazdálkodott 2008-ban és 2009-ben a Fidesz - Magyar Polgári Szövetség, valamint alapítványa, a Szövetség a Polgári Magyarország Alapítvány - állapította meg az Állami Számvevőszék (ÁSZ), amely továbbra is a párttörvény módosítását javasolja a kormánynak a pártfinanszírozás átláthatóságának fokozott érvényesítése érdekében. A Fidesz 2008-2009. évi gazdálkodása törvényességének ellenőrzéséről szóló ÁSZ-vizsgálat összefoglalója szerint a párt a hivatalosan közzétett éves beszámolói alapján 2008-ban mintegy 1,67 milliárd, 2009-ben pedig 2,78 milliárd forint bevételről adott számot, amelynek 50, illetve 30 százaléka állami költségvetési támogatásból származott.
2011.03.18. 09:50
 
BUX:, +0,75 százalék a nyitáskor
A Budapesti Értéktőzsde részvényindexe, a BUX 167,91 pontos emelkedéssel, 22.448,22 ponton nyitott pénteken. A csütörtöki záró értékéhez képest 0,75 százalékkal erősödött.
2011.03.18. 09:20
 
 
A hosszú élet titka: házasság és sok munka
Nem mindenképp él tovább az, aki örökké vidám és optimista és keveset gürcöl - hosszú élettel inkább az számolhat, aki óvatos, keményfejű, továbbá szívesen és sokat dolgozik. Többek közt e meglepő eredménnyel szolgált egy egyedülálló hosszútávú amerikai tanulmány, amely a személyiség élettartamra gyakorolt hatását vizsgálta. Kiderült pédául, hogy a házas férfiak nagy valószínűséggel megérték 70. születésnapjukat, ám az elváltaknak már csak a harmada. Azt is megtudták a kutatók, hogy a folyamatosan dolgozó férfiak és nők tovább éltek, mint azok, akik lazábban álltak hozzá az élet e területéhez. És ami a legfurcsább: nem a legboldogabb emberek élnek a legtovább.
2011.03.18. 09:10
 
Elképesztő! VV Alekosznak saját műsora lesz!
Méghozzá az RTL Klub - on, tudta meg az Origo.hu. A ValóVilág legnépszerűbb figuráját, egy műsor keretében akarják majd kiházasítani.
2011.03.18. 08:58
 
 
Rémmókus garázdálkodik egy amerikai városban
Mókus tartja rettegésben egy amerikai város lakosságát, vagy legalábbis annak egy részét, miután többször emberre támadt. Vermont államban garázdálkodik a "rém", Bennigton városában. Akadt akire háromszor is ráugrott, a hóeltakarítás közben meglepett férfi hiába söpörte-ütötte le magáról a nem túl termetes, ám pengeéles fogú állatot. Egy asszonyt kórházba kellett vinni, hogy veszettség elleni kezelést kapjon, jóllehet a vermonti közegészségügyi hivatal szerint még sohasem vitte át a kórt mókus emberre. Szakértők szerint a mókust házi kedvencként nevelhették fel, ezért veszíthette el az állat félelmét az emberektől.
2011.03.18. 08:40
 
 
NBA: a New York új rekordja
A New York Knicks játékosai új csapatcsúcsot állítottak fel csütörtökön, amikor 20 hárompontost dobtak a Memphis Grizzlies ellen az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA). Különösen Toney Douglas volt elemében, aki egymaga kilencszer talált be távolról, ami szintén klubrekord. A Knicksnek ezen az estén szinte minden sikerült, így nagyon könnyed, 21 pontos győzelmet aratott. Eredmények: New Jersey Nets-Chicago Bulls 73-84, New York Knicks-Memphis Grizzlies 120-99, Portland Trail Blazers-Cleveland Cavaliers 111-70.
2011.03.18. 08:30
 
 
Erősödött a forint péntek reggelre
Erősödött a forint a legfontosabb külföldi valutákkal szemben a nemzetközi bankközi devizapiacon péntek reggelre, a japán jennel szemben közel 10 forintot, miután a világ hét legfejlettebb országát tömörítő Hetek összehangolt akciót hajtottak végre az ázsiai fizetőeszköz gyengítése érdekében. Pénteken reggel egy euróért 273,75 forintot adtak a csütörtök esti 273,85 forinttal és a csütörtök reggeli 274,40 forinttal szemben. Az előző év végén 278,25 forinton állt az euró/forint kurzus. Az idén február 7-én volt a legerősebb a forint a közös valutával szemben, akkor 267,34 forintot ért egy euró. Az euró árfolyama az idén január 10-én tetőzött 280,84 forintos szinten.
2011.03.18. 08:10
 
 
Világgazdaság: repülnek a külgazdasági diplomaták
A külgazdasági attasék 58 százalékát lecserélik, de a tárca szerint szó sincs kampányszerű váltásról - írta a Világgazdaság. A lap arról írt, hogy kevesebb pénz jut az idén a hálózatra, ezért létszámcsökkentés lesz, de bezárásokat nem terveznek. Ugyanakkor új városokban nyitnak irodákat, igazodva az igényekhez. Jelenleg 78 állomáshelyen dolgozik magyar külgazdasági szakdiplomata, a jövőben vélhetően az állomáshelyek száma bővül. Ugyanis lesznek új állomáshelyek Abu-Dzabiban, Csungkingben, Rijádban, Sao Paulóban és Pretoriában - tudta meg a lap a Nemzetgazdasági Minisztériumban.
2011.03.18. 08:00
 
 
Amerikai illetékes szerint még hetekbe telhet a reaktorok lehűtése
Még hetekbe telhet, míg sikerül lehűteni a fukusimai atomerőmű reaktorait, s ezzel ellenőrzés alá vonni a létesítményt - jelentette ki Gregory Jaczko, az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság (NRC) vezetője. A Fukusima-1 erőműben három reaktornál is a fűtőrudak legalább részlegesen összeolvadtak - állítják szakértők. Azonban japán és amerikai illetékesek egyetértenek abban: ennél is nagyobb veszélyt jelentenek azok a pihentető medencék, amelyekben a használt fűtőrudakat tárolják. Ha ezeket nem borítja víz, a rudak felmelegednek és radioaktív részecskéket bocsátanak a levegőbe. Márpedig legalább az egyik ilyen medencében, a hármas reaktornál a vízszint veszélyesen alacsony.
2011.03.18. 08:00
 
 
Magyar Hírlap: nyomozás indult a ferihegyi taxis drosztok ügyében
Különösen nagy vagyoni hátrány okozása miatt indított nyomozást a Fővárosi Főügyészség a ferihegyi taxiállomások üzemeltetési jogának 2006-ban történt átadásával kapcsolatban - írta a Magyar Hírlap. A lapban azt írták, hogy Demszky Gábor főpolgármestersége idején ingyen adta át a főváros a drosztok üzemeltetési jogát a Budapest Airportnak. Az ügyészség szerint ezzel jelentős kár érte a fővárost. Az ügyben Staudt Gábor (Jobbik) tett feljelentést. A képviselő korábban azt mondta, 100 millió forint a fővárosnak okozott kár. Ugyancsak tőle származó információ, hogy 2006 és 2010 között a BA-nak 200 millió forint bevétele származott a taxiállomásokból.
2011.03.18. 07:50
 
 
A Hetek összehangolt akcióval segítenek a jennek
A világ hét legfejlettebb országát tömörítő Hetek pénzügyminiszterei és jegybankelnökei péntekre virradóra úgy döntöttek, hogy a valutapiacokon összehangolt akciót hajtanak végre a jen erősödésének megakadályozására. A döntés nyomán - amelyet egy telefonkonferencián hoztak - a jen máris gyengülni kezdett a dollárral szemben. Egy amerikai dollár magyar idő szerint pénteken 1 óra 45 perckor 81,22 jent ért, míg csütörtök este 11-kor 78,95 jent. Egy nappal korábban pedig volt olyan pillanat, amikor a dollárt 76,36 jenes árfolyamon jegyezték: a második világháború óta ez volt a japán valuta legerősebb árfolyama.
2011.03.18. 07:30
 
 
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa jóváhagyta a líbiai légtérzárat
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa csütörtökön New Yorkban megszavazta a Líbia feletti légtérzár megteremtéséről és minden, a támadás által fenyegetett civil lakosság védelmében szükséges intézkedés meghozataláról szóló határozatot. A 15 tagú BT két állandó tagja, Oroszország és Kína nem élt a vétójogával, de tartózkodott a szavazásnál, s hasonlóképpen járt el India, Brazília és Németország is. A határozat egyúttal befagyasztja a Líbiai Nemzeti Olajkorporáció és az ország központi bankjának kintlévőségeit a két intézménynek Moammer Kadhafi ezredessel fennálló szoros kapcsolatai miatt.
2011.03.18. 07:30
 
Győri Enikő: Franciaország minden magyar célkitűzést támogat
Nagyon komoly támogatást kapott a magyar uniós elnökség Franciaország részéről minden ügyben - mondta az MTI-nek Párizsban Győri Enikő Európa-ügyi államtitkár francia kollegájával, Laurent Wauquiez-val csütörtök este elköltött munkavacsoráját követően. A magyar kormánytag tájékoztatása szerint a "hosszú, őszinte és nagyon konstruktív megbeszélésen" az Európai Tanács március 24-ei ülésének előkészítéseként francia kollegájával áttekintették, hogyan lehet a soros magyar elnökség legfőbb célkitűzéseit elérni, s ehhez Győri Enikő francia részről maximális együttműködést tapasztalt.
2011.03.18. 07:20
 
 
Európa Liga: Husztiék búcsúztak
Huszti Szabolcs csapata, a Zenit, habár hazai környezetben 2-0-ra legyőzte csütörtökön a Twente együttesét, nem tudta ledolgozni háromgólos hátrányát, így nem jutott a legjobb nyolc közé a labdarúgó Európa Ligában. A magyar középpályás a félidőben csereként lépett pályára. Európa Liga, nyolcaddöntő, visszavágók: Paris Saint-Germain-Benfica, továbbjutott: a Benfica 3-2-es összesítéssel. Manchester City-Dinamo Kijev 1-0, tj: a Dinamo Kijev 2-1-es összesítéssel. Zenit-Twente 2-0, tj: a Twente 3-2-es összesítéssel. Szpartak Moszkva-Ajax Amsterdam 3-0, tj: a Szpartak Moszkva kettős győzelemmel, 4-0-ás összesítéssel.
2011.03.17. 21:30
 
BL: Wengert és Nasrit is egy meccsre eltiltották
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága csütörtökön egyaránt egy meccsre tiltotta el Arséne Wengert és Samir Nasrit, az Arsenal vezetőedzőjét és játékosát. Mind a trénert, mind a középpályást azért büntette meg a testület, mert a Bajnokok Ligájában a Barcelona elleni nyolcaddöntő visszavágóját követően élesen kritizálták Massimo Busacca játékvezetőt. A szakembert emellett 10.000 eurós pénzbírsággal is sújtották.
2011.03.17. 20:40
 
 
A NAÜ szerint nem romlik a helyzet a fukusimai erőműnél, és ez már pozitív
A Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ) szerint a fukusimai atomerőműnél a helyzet "nagyon súlyos, de nem romlik". A helyzet nem lett rosszabb, és ez már pozitívum. De még lehetséges, hogy rosszabbra fordul. Azt mondhatjuk, hogy meglehetősen stabil az előző nappal összehasonlítva - mondta Graham Andrew, az ENSZ-intézmény főigazgatójának vezető munkatársa csütörtökön Bécsben. Amano Jukija főigazgató csütörtökön Japánba utazott, hogy első kézből szerezzen értesüléseket a helyzetről. A NAÜ azt is bejelentette, hogy eljutott az áram a fukusimai atomerőműhöz.
2011.03.17. 20:30
 
 
Líbia lesújt a Földközi-tenger forgalmára, ha megtámadják
Alig néhány órával a Biztonsági Tanács szavazása előtt Líbia arra figyelmeztette a külföldi hatalmakat, hogy bármilyen külső támadás megtorláshoz vezet, és destabilizálja a Földközi-tenger térségét rövid és hosszú távon egyaránt. A Biztonsági Tanács közép-európai idő szerint csütörtök este 23 órakor szavaz a líbiai légtérben repüléstilalmi zóna létrehozását előirányozó határozatról, amelynek célja, hogy földre kényszerítse a Moammer Kadhafi líbiai vezetőhöz hű csapatok légierejét.
2011.03.17. 20:30
 
 
Több ponton is módosulhat a fővárosi parkolási rendelet
Több ponton is módosítaná a Fővárosi Önkormányzat Budapest parkolási rendeletét. E szerint csak azok kaphatnak ingyenes parkolómatricát, akiknek nincs pótdíjtartozása, a Belügyminisztérium pedig több behajtási engedélyhez juthat. A főváros honlapján csütörtökön publikált előterjesztés szerint öt ponton módosulhat a szabályzat. Ennek értelmében lakossági parkolási engedély és a védett övezetekbe érvényes lakossági behajtási, illetve várakozási engedély csak akkor adható ki, ha a kérelem beadásának időpontjában a kérelmezett gépjárműre nincs 30 napnál régebbi, jogosulatlan parkolás miatt kiszabott, és nem vitatott parkolási díjkülönbözet és pótdíjtartozás.
2011.03.17. 19:00
 
 
Az MSZP tudni szeretné, miből fizették a tapsolókat március 15-én
Az MSZP egyebek között azt kérdezi a kormánytól, hogy milyen forrásból származott a március 15-én "tapsolóknak" feketén kifizetett összeg. Török Zsolt, a párt szóvivője az MTI-hez eljuttatott közleménye felidézi, hogy március 15-ei sajtóhírek szerint Orbán Viktor miniszterelnök Nemzeti Múzeumnál tartott beszéde alatt fizetett tapsolókat alkalmaztak. Mint írja, a MSZP megdöbbenéssel hallgatta a statiszták origo.hu-nak adott interjúját, amelyből kiderült, a tapsoló fiataloknak fejenként kétezer forintot ígértek feketén, szerződés nélkül. Török Zsolt szerint az ügy politikai üzenete egyértelmű: Orbán Viktor fél a támogatók hiányától egy közszereplésen, és élőkordon mögé bújik.
2011.03.17. 18:50
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362[1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista