2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  gépjárműadó
127675 találat
 
 
Előzetes letartóztatásba helyezték a VII. kerület polgármesterét
Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság csütörtökön Hunvald Györgyöt, a VII. kerület szocialista polgármesterét - közölte Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. Az eljáró bíró úgy ítélte meg: megalapozott a gyanú, hogy Hunvald György 7 rendbeli csalást követett el és további 2 rendbeli csalást kísérelt meg - mondta a szóvivő. Mint hozzátette: a polgármestert azért helyezték előzetes letartóztatásba, mert fennáll a veszélye annak, hogy a gyanúsított a büntetőeljárást meghiúsítja, például okiratok eltűntetésével, tanúk befolyásolásával.
2009.02.12. 12:40
 
 
Gyurcsány: az ország többet vár a rendőrségtől
A miniszterelnök szerint az ország többet vár a rendőrségtől, mint korábban, de arra is készen áll, hogy többet adjon, mint korábban - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a rendőrség évértékelő és feladatszabó értekezletén csütörtökön Budapesten. A miniszterelnök azt mondta: Magyarországon most mindenkinek az az érdeke, hogy "a mainál erősebb, büszkébb, magabiztosabb, cselekvőképesebb, megbecsültebb rendőrsége legyen az országnak". Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter úgy fogalmazott: senki senkit nem félemlíthet meg, legyen akár magyarnak nevezett gárdista, akár romának nevezett bárki.
2009.02.12. 12:12
 
 
A Beckham-ügy megoldására péntekig adott határidőt az MLS
Az amerikai profi futballbajnokság irányítói péntekben szabták meg a végső határidőt arra, hogy a Los Angeles Galaxy és az AC Milan megegyezzen a jelenleg az olasz élcsapatnál kölcsönjátékosként futballozó David Beckham - az olaszok és az angol focista részéről - tartósra tervezett átigazolása ügyében. A Major League Soccer (MLS) "díszjátékosa" eredendően március 9-ig maradhatna Milánóban, csakhogy az angol labdarúgó menet közben, az eddig felettébb jól sikerült itáliai vendégszereplés hatására meggondolta magát, s immár hosszabb időre szeretne átszerződni a taljánokhoz. Már csak azért is, mert így szem előtt van, azaz az angol válogatott amúgy olasz szövetségi kapitánya, Fabio Capello is jobban számolhat vele.
2009.02.12. 10:58
 
 
Gyurcsány: patrióta gazdaságpolitika kell
A kormány meghirdetendő új gazdaságpolitikája patrióta jellegű lesz, az ország önfinanszírozó képességére épül, s az újraelosztás szűkítését, a vállalkozások terheinek csökkentését célozza - mondta Gyurcsány Ferenc miniszterelnök csütörtökön egy pénzügyi konferencián Budapesten. Az elmúlt 10-15 év magyar gazdaságpolitikája a külföldi forrásokra és technológiákra épült, az új magyar gazdaságpolitikát inkább a belső forrásokra, a munkára kell alapozni - jelentette ki a miniszterelnök a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetsége (BAMOSZ) és a DEMOS Alapítvány rendezvényén.
2009.02.12. 10:39
 
 
A gének robbanása választotta szét az embert és a nagymajmokat
A nagymajmok és az ember közös ősénél mintegy 10 millió éve lezajlott hirtelen genetikai változás okozhatta a főemlősrokonok közti szakadást - jelentették be amerikai kutatók a Nature tudományos magazin szerdai számában. Mielőtt a főemlősök családfája ágakra szakadt, genetikai állományuk viszonylag stabil volt. Majd hirtelen felgyorsult annak a területnek a változása, amelyben a DNS-szakaszok kódmásolata készül, ez felelhet az evolúciós törésért. A robbanásszerű változás nem klasszikus mutáció volt, hanem az úgynevezett kópiaszám-változás, amikor bizonyos DNS-darabok többször megismétlődnek a molekulában, törlődnek vagy éppenséggel megfordulnak.
2009.02.12. 10:37
 
 
Toller László jogerősen is cselekvőképtelen
Cselekvőképességet kizáró gondnokság alá kerül Toller László, fellebbezés hiányában ugyanis csütörtökön jogerőssé vált a Szigetvári Városi Bíróság erre irányuló korábbi, elsőfokú határozata - közölte a Baranya Megyei Bíróság szóvivője. Hajdú István bíró elmondta: a politikust képviselő ügygondnok jelezte a bíróságnak, hogy határidőig nem fellebbezett a január 21-ei döntés ellen. A törvény értelmében Toller László pénteken elveszíti választójogát, és ezzel együtt parlamenti mandátumát. Ez azt jelenti, hogy Baranya 3. számú országgyűlési választókörzetében négy hónapon belül időközi választást kell kiírni.
2009.02.12. 10:30
 
Meredeken gyengül a forint a térség devizáival együtt
A bankközi devizapiacon gyengülni kezdett a forint, 10 órakor az euró megközelítette a 299 forintot, a reggeli 295,50/65 forint és az előző nap délutáni 295,40/60 forint után. A forint a térségbeli devizák mozgását követi, amelyek az euró hirtelen gyengülésével és az európai tőzsdék negatív nyitásával párhuzamosan esni kezdtek. Az eurót a reggeli 1,293 dollár körüli nyitást követően már 1,286 dolláron jegyzik a nemzetközi devizapiacokon. A zloty árfolyama több mint egy százalékkal, a cseh koronáé fél százalékkal esett. A dollár a budapesti bankközi piacon 232 forint, szemben a csütörtök reggeli 228,65/80, illetve a szerda délutáni 229,15/30 forinttal.
2009.02.12. 10:19
 
 
Részben Pakisztánban készítették elő a mumbai terrortámadást
Iszlámábád elismerte csütörtökön, hogy részben Pakisztánban készítették elő az indiai Mumbai (Bombay) belvárosa ellen intézett múlt novemberi terrortámadást, amelynek 179 ember esett halálos áldozatául. Rehman Malik, a pakisztáni miniszterelnök belügyi tanácsadója tett ilyen értelmű nyilatkozatot iszlámábádi sajtótájékoztatóján. Ez az első eset, hogy egy pakisztáni hivatalos személy elismerte: a támadások végrehajtására szervezett összeesküvés valamilyen formában Pakisztán területéről indulhatott ki. Az indiai hatóságok szerint az elkövetők mind pakisztáni állampolgárok voltak, és pakisztáni területen készítették elő a terrorakciót.
2009.02.12. 10:14
 
 
Veszélyben 800 munkahely Hajdú-Biharban
Miközben tavaly egész évben 1.802 dolgozó csoportos leépítésének a szándékát jelentették be a munkaügyi központnak hajdú-bihari munkáltatók, az idén már eddig 802-re vonatkozóan tettek hasonló tartalmú bejelentést a cégek - írta csütörtökön a Hajdú-bihari Napló. A lap szerint a megyében tavaly az előrejelzett 1.802-ből 1.039 fő elbocsátását az utolsó negyedévben jelentették be a munkáltatók. Ez pedig egyértelműen arra utal, hogy októbertől a megyét is elérte a nemzetközi gazdasági válság szele - olvasható a Hajdú-bihari Naplóban.
2009.02.12. 09:56
 
 
EBESZ-főbiztos: megoldhatóak a magyar-szlovák problémák
Megoldhatóak a magyar-szlovák viszonyban kialakult problémák - mondta Knut Vollebaek, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosa Budapesten, azt követően, hogy tárgyalt az Országgyűlés elnökével. Biztos vagyok abban, hogy a problémákat meg lehet oldani, és pozitív fejlemények lehetnek a magyar-szlovák kétoldalú viszonyban - hangsúlyozta Knut Vollebaek. A problémák megoldását számos intézmény is segítheti, hiszen Magyarország és Szlovákia is tagja például az Európai Uniónak és a NATO-nak is - mutatott rá.
2009.02.12. 09:52
 
Szív alakú száj a divat
A szív alakú száj a divat a húsos és a túlságosan vastag ajkak helyett. Néhány olasz plasztikai sebész véleménye szerint a szív alakú ajkak a legcsábítóbbak. Apró és nem maradandó beavatkozásra van csupán szükség ahhoz, hogy egy nőnek olyan ajkat varázsoljanak, mint amilyen a gésáknak van, akik a legtöbb férfi számára a csábítás és az erotika csúcsát jelentik - magyarázta Giulio Basoccu plasztikai sebész, a római La Sapienza Egyetem tanára. Az eredmény eléréséhez csak a felső ajkat kell átformálni, egy felszívódó anyag bevitelével kicsit megemelni az úgy nevezett Cupido-íveket.
2009.02.12. 07:54
 
 
Megfejtették a neandervölgyi genetikai állományát
Több százezer évig élt egymás mellett a mai ember és a neandervölgyi, amely csupán harmincezer éve tűnt el a Föld színéről. Valószínűleg nem nagyon tűrték el egymást, hiszen az erőteljes testalkatú Homo neanderthalensis és a törékenyebb Homo sapiens táplálékkonkurensek voltak. Most megtudhatjuk, mi volt közös bennük, ugyanis a neandervölgyi ember teljes genetikai állományát megfejtette Svante Pääbo, a lipcsei Max Planck Evolúciós Antropológiai Intézet kutatója és csapata. A szekvenált DNS egy 38 000 éves, Horvátországban előkerült neandervölgyicsontból származik. Megfejtése nehézkes volt, mivel az általában hárommilliárd betűből - nukleotidból - álló DNS az évezredek során apró, csupán mintegy 50 építőelemből álló darabkákra töredezett szét.
2009.02.12. 07:49
 
 
F1: Alonso és Hamilton szemtől szemben Jerezben
Lewis Hamilton, a McLaren-Mercedes brit pilótája és a spanyol Fernando Alonso (Renault) is részt vesz a Forma-1-es csapatok csütörtöki tesztelésén, a jerezi pályán. A világbajnoki címvédő Hamilton és volt csapattársa először találkozik a pályán a szigetországi pilóta vb-diadala óta. A kétszeres vb-győztes Alonso az idei szezonra tervezett R29-es gépet teszteli, Hamilton pedig az új MP4-24-gyel gyakorol. Az ötnapos tesztsorozat pénteken fejeződik be, az autós gyorsasági világbajnokság március 29-én, az Ausztrál Nagydíjjal rajtol.
2009.02.12. 07:34
 
 
Börtönpriccsper: kártérítés dohos matracért
Kártérítési pert nyert dohos és büdös matraca okán egy rab az Egyesült Államokban, ám örömébe ürüm vegyül, mert a bíró megkurtította az összeget. A 29 éves milwaukee-i férfi priccsén a matrac - állítása szerint - állandóan nedves volt, mert közel feküdt a zuhanyzóhoz. Emiatt a fekhely penészessé, dohossá és kellemetlen szagúvá vált. Hiába panaszkodott a börtönnek, nem vették komolyan, ezért beperelte. Nyert. Az esküdtszék 295 ezer dollárt - bő 60 millió forintot - ítélt meg neki kárpótlásként, a bírónő azonban ezt a tizedére nyeste, mert túlzottnak találta az összeget. A felperessel ugyanakkor közölte, hogy ha kevesli, perelhet.
2009.02.12. 07:30
 
A legtöbb pénzt a kisebb üzletekben költik a vásárlók
Továbbra is kiemelkedő szerepet töltenek be a kisebb üzletek a hazai élelmiszerek kereskedelmében, mivel a Gfk közvélemény-kutatásában 2004 óta most először említették a vásárlók nagyobb arányban a kisebb önkiszolgáló üzleteket a hipermarketekkel szemben olyan vásárlási helyszínként, ahol a legtöbb pénzt költik élelmiszerekre. A Gfk Hungária, a hazai vásárlási szokásokat vizsgáló, ezer főt felölelő személyes megkérdezésen alapuló tanulmánya megállapítja: míg a hazai tulajdonú láncokat alkotó üzletek elsősorban a napi rutinbevásárlások, illetve a spontán vásárlások helyszínei, addig a hipermarketek továbbra is a nagybevásárlások kedvelt színterei.
2009.02.12. 07:24
 
 
Játékfegyverek miatt vonult ki a rendőrség egy westernesküvőre
Dugóspisztolyok és puskák miatt vonult ki nagy erőkkel a rendőrség egy westernesküvőhöz Nagy-Britanniában. A hatóságot egy járókelő riasztotta, aki az esküvői menet láttán azt hitte, véres leszámolás kezdődik egy kocsmában. A rendőrök még helikopteres támogatást is kaptak akciójukhoz, amely elég hamar véget ért, amikor kiderült, hogy a 47 éves pár újbóli esküvővel erősítette meg frigyét, ám nem szokványossal, hanem vadnyugati kosztümössel. Fegyvereik ugyan bőven voltak, de messziről rikított róluk, hogy játékok, zömmel kék és fehér színben pompáztak. A nyolcvanfős násznép soraiban akadtak cowboyok mellett indiánok és mexikóiak is, arzenáljukból a dugós- és patronos pisztolyok voltak a legveszedelmesebbek, többeknek csak vízipisztolyuk volt.
2009.02.12. 07:22
 
 
Zöldkártya kell a panelekre is
Csak zöldkártya birtokában indulhatnak a lakóközösségek az új panelpályázaton; a szükséges tanúsítvány beszerzése pluszköltséget jelent majd - írja a Népszabadság. A tervek szerint az Önkormányzati Minisztérium szeptember végén írja ki az idei panelpályázatot. A lap úgy tudja, hogy a pályázati kiírás várhatóan egy ponton változni fog. A pályázathoz ugyanis csatolni kell a lakások energiatanúsítványát, vagyis a zöldkártyát, illetve a kivitelező nyilatkozatát arról, hogy a felújítás után legalább egy minőségi osztályt ugrik majd a besorolás. A besorolást a támogatás kifizetése előtt újabb tanúsítvány elkészíttetésével kell igazolni. Ez lakásonként akár 100 ezer forint pluszköltséget jelenthet majd.
2009.02.12. 07:18
 
 
Összeütközött két távközlési műhold az űrben
Összeütközött két távközlési műhold az űrben, a baleset várhatóan nem jelent veszélyt a nemzetközi űrállomásra (ISS) - jelentette be a NASA. Az amerikai űrkutatási hivatal közlése szerint ez volt az első alkalom, hogy két nagyméretű, ép műhold egymásnak csapódott az űrben. Egy amerikai Iridium távközlési műhold ütközött össze egy használaton kívüli orosz szatellittel kedden 800 kilométerrel Szibéria fölött. Mindkét műhold több mint féltonnás volt, az ütközés nyomán két erőteljes törmelékfelhő keletkezett. Az incidens hatását csak hetek múlva tudják majd pontosan értékelni, de várhatóan nem jelent nagy kockázatot a nemzetközi űrállomásra nézve, amely 360 kilométeres magasságban kering.
2009.02.12. 07:14
 
 
Adósságcsapdában az egyetemek
Az oktatási miniszterhez fordulnak segítségért az egyetemek, mert az intézmények többsége nagyon nehéz helyzetbe került a PPP-konstrukcióban - a magán- és a közszféra együttműködésével - felvett, euróalapú hitelek óriásira duzzadt törlesztőrészletei miatt - tudta meg a Magyar Nemzet. A PPP programmal az intézmények rengeteg egyetemi épületet, kollégiumot hoztak létre, illetve újítottak fel magánbefektetők kölcsönéből, amit húsz éven keresztül kell visszafizetni. Már a forintválság előtt is úgy számoltak, hogy két évtized alatt a beruházási költség háromszorosát fizeti ki az egyetem a befektetőnek, az árfolyam romlása pedig még ennél is sokkal rosszabb helyzetet teremtett.
2009.02.12. 07:06
 
 
Átadták a Fonogram zenei díjakat
Zséda, Harcsa Veronika, Palya Bea, az Anti Fitness Club kapta többek között a legfontosabb díjakat a Fonogram zenei díjkiosztóján szerdán este a budapesti Millenáris Teátrumban. Az év hazai dala a közönség online szavazásán a Republic együttes Gyere közelebb, menekülj el című dala lett. Az életműdíjat a 60 esztendős Deák Bill Gyula kapta. Az év hazai klasszikus pop-rock albuma Zséda Rouge című albuma lett (kiadó: Magneoton), a hazai modern pop-rock album Kovácsovics Fruzsina Üveggolyó című lemeze (EMI), az év hazai alternatív albuma az Amber Smith Introspective (Twelve Tones Records) című kiadványa lett a zsűri döntése alapján.
2009.02.12. 07:02
 
 
Magyarországra járnak bevásárolni a szlovákok
A forint árfolyamesése miatt olcsóbb lett Magyarország, ami a határ menti kereskedelem alakulásában is megmutatkozik - írja a Napi Gazdaság. A lap által megkérdezett áruházlánc, a Tesco tapasztalatai szerint a korábbinál erősebb a forgalom például a magyar-szlovák határvidékén. Miután Szlovákiában januártól bevezették az eurót, így az északi szomszédunktól érkező vásárlók maradéktalanul ki tudják használni a közös pénz előnyét. A Napi megemlíti azonban azt is, hogy ami jó a magyar boltosoknak, az nem jó a Szlovákiába készülő magyar turistáknak, hiszen a magyaroknak drága lett a szlovákiai pihenés.
2009.02.12. 06:59
 
Az amerikai kongresszusban megállapodtak a gazdasági ösztönző programról
Az amerikai kongresszusban - a szenátus és a képviselőház által korábban külön-külön elfogadott törvényjavaslatokat összehangoló konferencia ülésén - szerdán megállapodás született a gazdaságélénkítő programcsomag végső változatáról. Az egyeztetett verzió végösszege 789 milliárd dollár, amely kisebb mind az alsóházban, mind a felsőházban megszavazott csomag méreténél. A képviselőház korábban 819 milliárd dolláros élénkítő programról döntött, a felsőház 838 milliárd dollárt hagyott jóvá. A megállapodást hosszú egyeztetések után Harry Reid, a szenátus demokrata párti többségi frakciójának vezetője jelentette be.
2009.02.11. 21:50
 
Gondolatolvasó készülék
Nyolcvanszázalékos biztonsággal állapítható meg egy infravörös fénnyel pásztázó készülékkel, hogy gondolataiban melyik italt részesíti előnyben a kísérleti alany - állítják kanadai kutatók. Kanada legnagyobb gyerekrehabilitációs kórházának biomérnökei a Journal of Neural Engineering című szaklap februári számában tették közzé tanulmányukat, amelyben leírják "gondolatolvasást" demonstráló kísérletüket. Ebben a tesztalanyok agyszöveteiben elnyelődött, infravöröshöz közeli hullámhosszú fénysugarak intenzitását mérték. A kapott adatokból 80 százalékos biztonsággal állapították meg, hogy a vizsgálat résztvevői a számukra felkínált kétféle italból melyiket részesítették előnyben.
2009.02.11. 21:25
 
Rekord szintű amerikai költségvetési hiány október-január között
Rekord szintű volt az amerikai költségvetés hiánya az október-január közötti időszakban. Az októberrel kezdődött költségvetési év első négy hónapjában a deficit 569 milliárd dollárt tett ki. Ez több mint hatszorosa az egy évvel korábbinak. Januárban 83,8 milliárd dollár volt a hiány, ami meghaladta a szakértők által becsült 78 milliárd dollár deficitet.
2009.02.11. 21:10
 
 
Draskovics: véget kellene vetni a "képmutató elhallgatásnak"
A miskolci rendőrkapitány ügye világossá tette, hogy véget kellene vetni a romák integrációjával kapcsolatos "képmutató elhallgatásnak" - jelentette ki Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának szerdai ülésén. Molnár Lajos (SZDSZ) azt kérte számon a miniszteren, hogy előbb felfüggesztette hivatalából Pásztor Albertet, majd tudomásul vette, hogy a főkapitány figyelmeztetésben részesítette a miskolci rendőrkapitányt. Válaszában Draskovics elmondta: számára elfogadhatatlan, ahogy a kapitány beszélt, de mivel nem történt jogszabálysértés - bár a kapitány szavai általánosításra adtak alapot - elfogadta, hogy Bencze József országos főkapitány figyelmeztetésben részesítette a rendőrtisztet.
2009.02.11. 20:45
 
 
Labdarúgás, barátságos mérkőzés: Izrael-Magyarország 1-0
A magyar labdarúgó-válogatott idei első mérkőzésén, felkészülési találkozón 1-0-s vereséget szenvedett az izraeli csapattól Tel-Avivban. A szerdai összecsapás egyetlen gólját az FC Liverpool futballistája, Josszi Benajun szerezte a 77. percben. Eredmény: Izrael-Magyarország 1-0 (0-0). Ramat Gan Stadion, 9211 néző. Gólszerző: Josszi Benajun (77.). Sárga lap: Ben Haim (7.), illetve Juhász (48.)
2009.02.11. 20:10
 
 
A Barcelona csapatának szurkolnak a legtöbben Európában
Az FC Barcelona labdarúgócsapatának van a legtöbb szurkolója Európában - derül ki a német Sport+Markt piackutató cég tanulmányából. Eszerint a katalánoknak 44,2 millióan szorítanak a kontinensen, ez 3,2 millióval több, mint amennyien a spanyol rivális Real Madridnak szurkolnak (41 millió). A képzeletbeli dobogó harmadik fokán a Manchester United található 37,6 millióval. Az előző felmérés óta Huszti Szabolcs új csapatának, az UEFA Kupa-győztes Zenitnek nőtt a legnagyobb mértékben a népszerűsége: az orosz gárda a korábbi 15,3-hoz képest most 23,9 millió szimpatizánssal rendelkezik Európa-szerte.
2009.02.11. 19:50
 
 
A rendőrség tudja, kik lőttek a Teve utcai rendőrségi épületre
Egyértelműen meghatározta két tanú, hogy kik a felbujtói a Teve utcai rendőrségi épület elleni két éve történt támadásnak - mondta Bencze József országos rendőrfőkapitány az Országgyűlés Honvédelmi és rendészeti bizottságának szerdai ülésén. A főkapitányt Kontrát Károly (Fidesz) kérdezte arról, hogy megvannak-e már a Teve utcai rendőrszékház támadói. Bencze válaszában elmondta: "van gyanúsítotti körünk". "Az ügyészséggel hónapok óta birkózunk, hogy tegyük nyílttá ezt az ügyet, hiszen van két olyan védett tanú és olyan vádalkuval védett személy, aki egyértelműen határozza meg azokat a személyeket, akik a bűncselekmény elkövetésével, felbujtással gyanúsíthatók" - jelentette ki.
2009.02.11. 19:45
 
 
Michael Schumacher könnyebben megsérült egy motorbalesetben
Könnyebb sérüléseket szenvedett a hétszeres Forma-1-es világbajnok Michael Schumacher, aki szerdán, Murcia közelében tesztelés közben bukott a motorjával. Az autósport elitkategóriájától 2006-ban visszavonult, 40 éves német sportembert elővigyázatosságból kórházba szállították, ott azonban az orvosok nem állapítottak meg semmi komoly problémát. "Jól van" - mondta a szóvivője, Sabine Kehm, aki egyúttal cáfolta azokat a spanyol sajtóértesüléseket, hogy Schumacher elvesztette volna az eszméletét vagy eltörött volna a karja. A motorkerékpár-rajongó Schumacher rendszeresen indul a német nemzetközi superbike-bajnokság futamain, ezúttal is a csapatával gyakorolt Spanyolországban.
2009.02.11. 19:21
 
EBESZ-főbiztos: a szlovák-magyar problémák a politika szintjén jelentkeznek
Szlovákia és Magyarország, illetve általában a szlovákok és a magyarok közötti problémák inkább a politika szintjén, semmint az egyszerű emberek körében nyilvánulnak meg - jelentette ki Knut Vollebaek, az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) kisebbségügyi főbiztosa szerdán Révkomáromban, kétnapos szlovákiai látogatása befejeztével. "A politikusoknak megfontoltabban kellene nyilatkozniuk" - szögezte le Vollebaek. Az EBESZ kisebbségügyi főbiztosa szerdán Révkomáromban járt, ahol találkozott Tóth Jánossal, a Selye János Egyetem rektorával, a város és a szlovákiai magyar civil szervezetek képviselőivel.
2009.02.11. 19:10
 
NFL: Brett Favre bejelentette visszavonulását
Bejelentette visszavonulását Brett Favre, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő New York Jets legendás irányítója. A 39 éves játékos - aki 18 szezont töltött a profik között - tavaly még a Green Bay Packers alkalmazottjaként úgy döntött, nem folytatja tovább, ám akkor még visszatért, igaz, már a Jets színeiben. Favre igazi legenda, amit a statisztikák is alátámasztanak: az NFL történetében többek között ő adta a legtöbb hatpontos gólt (touchdown) érő passzt (464), a legtöbb yardot passzolta (65 127), a legtöbbször volt megszakítás nélkül kezdőjátékos (291 mérkőzés), és neki volt a legtöbb passzkísérlete (9280). Háromszor választották meg az alapszakasz legértékesebb játékosának (MVP: 1995, 1996, 1997).
2009.02.11. 19:00
 
 
Elismeréssel illette a rendőrség munkáját a rendészeti bizottság
Elismeréssel illette a rendőrség munkáját az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottsága, miután szerdán meghallgatta Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter beszámolóját az elmúlt évről. A testület véleményét Lázár János (Fidesz), a bizottság elnöke foglalta össze, a négyórás, olykor személyeskedésektől sem mentes meghallgatás után. A testület és a miniszter egyetértett abban, hogy ugyanakkor a rendőrség több pénzből, több emberrel hatékonyabb munkát tudna végezni. Az ellenzéki képviselők szerint szükséges a rendőrök létszámának növelése a közrend, közbiztonság fokozása érdekében.
2009.02.11. 18:45
 
Piacbefolyásolás miatt 80 milliós bírságot kapott a HSBC
Piacbefolyásolás miatt 80 millió forintra bírságolta a londoni székhelyű HSBC Bank plc-t a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) egyes állampapír-ügyletek kapcsán, és a piacfelügyeleti eljárás költségeinek megfizetésére kötelezte. Az HSBC a határozat bírósági felülvizsgálatát kezdeményezte. A felügyelet egyes, nem szabályozott piacon kötött állampapír-piaci ügyletekkel kapcsolatban, piacbefolyásolás gyanújával folytatott piacfelügyeleti eljárást.
2009.02.11. 18:35
 
 
Részleges beismerő vallomást tett Zuschlag János
Részleges ténybeli beismerő vallomást tett szerdán Zuschlag János az ellene és tizenöt társa ellen indított büntetőper szerdai kecskeméti tárgyalásán, a Bács-Kiskun Megyei Bíróságon. Az elsőrendű vádlott nem tagadta: közreműködött fiktív számlák kiállításában és ugyancsak fiktív, kizárólag a Fiatal Baloldal rendezvényeinek finanszírozási hátterét megteremtő civil szervezetek létrehozásában, fenntartásában. Ezen kívül ő szervezte meg a másodrendű vádlott, Lados István romániai bújtatását. Zuschlag János több vádpontban tagadta felelősségét, három témakörben pedig egyáltalán nem nyilatkozott. Így nem beszélt az esetleges rendőri kapcsolatairól, illetve a telefonlehallgatásokról.
2009.02.11. 17:50
 
 
Két év készfizető kezességet vállal az állam a lakáshiteleseknek
Maximum két évre a lakáshitelek törlesztésének egy részét átvállalja az állam azoktól, akik önhibájukon kívül elvesztették állásukat - mondta el a kormányszóvivő a kormányszóvivői tájékoztatón. Budai Bernadett közölte: azok kérhetik a csökkentett törlesztőrészletet, akik 2008. szeptember 30-a után vesztették el állásukat, és bizonyíthatóan önhibájukon kívül lettek munkanélküliek. Ennél az állami segítségnél a lakáshitel összege nem lehet több mint 20 millió forint. A készfizető kezességnél nem tesznek különbséget a forint- és devizahitelt felvettek között, és csak abban az esetben biztosítják ezt a lehetőséget, ha a kérelmező nem rendelkezik további ingatlannal - fejtette ki a kormányszóvivő.
2009.02.11. 16:30
 
 
Hunvald György előzetes letartóztatását indítványozza az ügyészség
A Központi Nyomozó Főügyészség indítványozza Hunvald György VII. kerületi polgármester előzetes letartóztatását - közölte a főügyészség szóvivője szerdán. Fazekas Géza elmondta, hogy csütörtök délelőtt dönt a Pesti Központi Bíróság az indítvány elfogadásáról vagy elutasításáról. Hunvald Györgyöt a Központi Nyomozó Főügyészség kedden vette őrizetbe; a polgármestert gyanúsítottként hallgatják ki az erzsébetvárosi ingatlanügyekkel kapcsolatban. A polgármestert bűnsegédként elkövetett hétrendbeli, különösen nagy kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként csalással és kétrendbeli, különösen jelentős kárt okozó, üzletszerűen, bűnszervezet tagjaként elkövetett csalás bűntettének kísérletével gyanúsítják - közölte főügyészség az MTI-vel.
2009.02.11. 15:59
 
Visszahívja az összes Magyarországon gyártott új Swiftet a Suzuki
Az összes Magyarországon gyártott új Suzuki Swiftet visszahívják a szervizek csomagtartó belső borításának rozsdásodása miatt, és az ezzel kapcsolatos világítási problémák javítására. Az akció 45.000 autót érint a kemma.hu internetes oldal értesülése szerint. A portálnak a Suzuki kommunikációs vezetője, Ruska Viktória elmondta, hogy a visszahívások már decemberben megkezdődtek. Először a korábban gyártott autók kerülnek sorra. A visszahívás az összes 2005-2008 között, Magyarországon legyártott modellre érvényes.
2009.02.11. 15:45
 
 
Gyurcsány: a kormány soha nem tapasztalt reformokat indít útjára
A kormány arra készül, hogy átfogó változásokat, az elmúlt évtizedekben soha nem tapasztalt reformokat indít útjára - mondta Gyurcsány Ferenc a Baloldali Önkormányzati Közösség (BÖK) tisztújító közgyűlése kezdetén elhangzott beszédében Budapesten. A kormányfő hangsúlyozta, hogy az emberek világos terveket és határozott cselekvést várnak az önkormányzatok vezetőitől és a kormánytól. Hozzátette: nekik erőt és biztatást kell adniuk mindenkinek ahhoz, hogy merjen részt venni a közös vállalkozásban. A kormányfő úgy fogalmazott: amiben változtatni kell, abban merjenek változni, amihez pedig - például az értékeikhez - kitartóan ragaszkodni kell, ahhoz merjenek ragaszkodni.
2009.02.11. 15:30
 
 
Új sportkipufogó-rendszert kapott a 911 Carrera és Targa
A Porsche mérnökei a 911-es sorozat legújabb generációja számára új sportkipufogó-rendszert fejlesztettek ki, amely az új autók extrafelszereléseként már 2009. februártól rendelkezésre áll.
2009.02.11. 15:22
 
A Világbank támogatná a Nabucco vezetéket, ha lenne hozzá gáz
A Világbank részt venne a Nabucco földgázvezeték finanszírozásában, ha a részt vevő országok és a földgázexportőrök megállapodnának a gázkereskedelemben, vagyis, ha biztosan lenne gáz a vezetékbe. Ha Európa, Törökország és a gázexportőr országok végleges megegyezésre jutnának, ami lehetővé tenné a Világbank beszállását, mi nyitva állunk a pénzügyi támogatás megadására. Ez a részt vevő országoktól függ - mondta a Világbank törökországi irodavezetője, Ulrich Zachau szerdán a Reuters hírügynökségnek.
2009.02.11. 14:59
 
 
Michelle Obama a Vogue címlapján
Michelle Obama az amerikai divat nagyasszonya: az amerikai first lady szerepel a Vogue divatmagazin márciusi címlapján. Nyolcvan éve Lou Hoover, Herbert Hoover elnök felesége volt az első first lady, aki megjelent a Vogue hasábjain. Azóta minden elnökfeleség követte a példáját, ám eddig csupán Hillary Clinton került közülük a címlapra is - mondta el a People magazinnak Patrick O'Connell, a divatlap szóvivője. A szerdán megjelenő Vogue borítóján Michelle Obama bíborvörös selyem ruhakölteményt visel, Jason Wu munkáját. A tervező keze alól került ki az a báli ruha is, amit a januárban hivatalba lépett elnök felesége a beiktatást követő estélyen viselt.
2009.02.11. 14:46
 
Az MNB elbocsátja dolgozóinak 14 százalékát
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) elbocsátja dolgozóinak 14 százalékát, a 91 fős létszámcsökkentés egy 2008 elején indított hatékonyságjavító program része, amellyel a jegybank évi 1,7 milliárd forintot takarít meg - írta az Index az MNB által megerősített információ alapján szerdán. Az Index információi szerint az elbocsátások egyszeri költsége 111 millió forint. Az elmúlt év elején döntött úgy a Magyar Nemzeti Bank vezetése, hogy átfogó vizsgálatot indít a jegybanki működés hatékonyságának feltérképezésére. A létszámcsökkentéssel 2010 végére a bank létszáma a jelenlegi 652 főről várhatóan 561 főre apad.
2009.02.11. 14:35
 
Ismét bezuhant az amerikai bankszektor
Az elmúlt 1 hét pozitív trendje a keddi New York-i kereskedésen megváltozott – hatalmasat zuhantak a vezető bankok részvényei.
2009.02.11. 14:34
 
 
Újabb 112 posta üzemeltetésére kötött szerződést a Magyar Posta
Újabb 112 posta üzemeltetésére kötött szerződést a Magyar Posta Zrt. Baranya, Csongrád, Fejér, valamint Veszprém megyében és Budapesten, összesen 39 postapartnerrel - közölte a posta szerdán az MTI-vel. Az új szerződésekkel immár több mint 400 postai szolgáltatóhelyet működtetnek országszerte partnerségben. A most szerződést kötő postapartnerek döntően egyéni vagy társas vállalkozások, 2009. március és május folyamán veszik át a postahelyek üzemeltetését. A Postapartner Programot 2007 októberében indította a Magyar Posta. Ennek keretében angol, német, belga, holland, svájci mintára vállalkozókra bízza a kisposták üzemeltetését oly módon, hogy tevékenységükért továbbra is vállalja a felelősséget.
2009.02.11. 14:17
 
 
Orbán: cigánybűnözés nincs, de cigány bűnözők vannak
Orbán Viktor szerint cigánybűnözés nincs, de cigány bűnözők vannak. A Fidesz elnöke a köztársasági elnökkel folytatott szerdai megbeszélése után azt mondta: súlyosbítja a bajt, ha nem mondják ki, hogy a cigány származású bűnelkövetők aránya napról napra növekszik. Világossá kell tenni, hogy a cigány származású bűnelkövetők, súlyos bűncselekményeket elkövetők aránya jelentős mértékben, napról napra fokozódó mértékben növekszik. Aki erről nem beszél, az becsukja a szemét, nem érzi úgy, hogy eljött az egyenes beszéd ideje, s ezzel csak súlyosbítja a bajt - jelentette ki a pártelnök.
2009.02.11. 14:07
 
 
A kormány két héten belül bűnmegelőzési programot dolgoz ki
A kormány a következő két hétben formálja világos programmá a bűnmegelőzésért eddig is tervezett intézkedéseket, amelyeket szervezeti, szervezési lépésekkel is kiegészítenek majd - közölte Draskovics Tibor rendészeti miniszter a szerdai budapesti kormányszóvivői tájékoztatón. A programmal - amelynek része a körzeti megbízottak számának növelése és a készenléti rendőrség vidéki egységeinek létrehozása - a hónap végén állnak a nyilvánosság elé - mondta. A miniszter beszámolt arról, hogy a kormányülésén tájékoztatót hallgattak meg aktuális közbiztonsági kérdésekről.
2009.02.11. 14:06
 
 
Irán szerint továbbra is érvényes a Rushdie-ra kimondott fatva
Az iráni hatóságok szerint továbbra is érvényben van a Salman Rushdie világhírű brit íróra kimondott halálos fatva: a vallási állásfoglalást húsz évvel ezelőtt adta ki Khomeini ajatolláh, az iráni iszlám forradalom vezetője. "A fatvát még nem vonták vissza, így az továbbra is érvényben van" - mondta szerdai sajtótájékoztatóján Haszan Gasgavi külügyi szóvivő. Az Indiában született Rushdie-nak kilenc éven át bujdokolnia kellett a fatva miatt. Khomeini 1989-ben adta ki hírhedtté vált utasítását, amelynek oka az előző évben megjelent Rushdie-mű, a Sátáni versek című könyv volt. Az ajatolláh úgy vélte, hogy a kötettel a szerző istenkáromlást követett el.
2009.02.11. 13:48
 
Sok osztrák fiatal nyitott az internetes párkeresésre
Az osztrák fiatalok közül is sokan elképzelhetőnek tartják, hogy esetleg éppen az internet segítségével találják meg a nagybetűs igazit. A GfK piackutató intézet felmérése szerint a 20 és 29 év közötti osztrák férfiak 32 százaléka nyitott arra, hogy a klasszikus módszerek mellett - vagy azok helyett - virtuális partnerkereséshez folyamodjon. Érdekes módon a hasonló korú nőknek csupán 15 százaléka mutat érdeklődést az internetes randevúzás iránt, a többség marad a bevált "vadászterületeknél", azaz a munkahelyen, ismerősi-baráti körben vagy diszkóban keresi a nagy Őt.
2009.02.11. 13:44
 
Betiltotta a miniszoknyát és a mély dekoltázst a miniszter
Betiltotta a miniszoknyát és a mély dekoltázst a guatemalai belügyminiszter: a tárca dolgozóinak a jövőben jobban oda kell figyelniük öltözékükre. A politikus, mint azt egy belső utasításban írja, jobb képet akar kialakítani minisztériumáról a közvélemény szemében - nyilatkozta a tárca szóvivője kedden. Az új szabályok február elején léptek életbe, és kizárólag a felső vezetést érintik. Sandra Moran nőjogi harcos ugyanakkor kételkedik abban, hogy ilyen összefüggésben kifejezhető lenne a "jó kép" változása. Egy intézményről kialakult jó képet nem az határozza meg, hogy miképp öltözködnek a munkatársak, hanem hogy milyen intézkedéseket hoz, mindenekelőtt a nőket érintően - mondta.
2009.02.11. 13:43
 
 
Helybenhagyta a másodfokú ítéletet a bíróság a Postabank-ügyben
Helybenhagyta, jogerőre emelte az ítélőtábla másodfokú döntését Princz Gábor volt Postabank-elnök és társainak büntetőperében szerdán a harmadfokon eljáró Legfelsőbb Bíróság. Egy éve a Főváros Ítélőtábla hanyag kezelés vétsége miatt pénzbüntetésre ítélt négy vádlottat, köztük Princz Gábort, akinek a jogerőssé vált ítélet értelmében 3,6 millió forint pénzbüntetést kell fizetnie. A Legfelsőbb Bíróság szerdán mind a négy vádlott esetében helybenhagyta a korábbi ítéletet. A másik három vádlottra másfél-másfél millió forint pénzbüntetést szabott ki korábban a táblabíróság.
2009.02.11. 13:34
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162[2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista