2020. július 14., kedd - Őrs
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  gépjárműadó
127675 találat
 
 
Tűz ütött ki egy sajókeresztúri üzem 20 méteres kéményében
Tűz volt a Borsodi Ércelőkészítő Művek (BÉM) Zrt. sajókeresztúri üzemének fém kéményében, személyi sérülés nem történt - tájékoztatta a miskolci tűzoltóság szóvivője az MTI-t vasárnap. Bódi Zoltán közölte: a tűz éjfél után nem sokkal keletkezett. A kémény vörösen izzott, és enyhén megdőlt, amikor a tűzoltók kiérkeztek. A miskolci tűzoltóság hármas kiemelt riasztást határozott meg, amelynek alapján összesen 6 tűzoltó jármű, és 22 miskolci, illetve kazincbarcikai tűzoltó dolgozik jelenleg is a helyszínen - mondta a szóvivő. Hozzátette: a kémény felső 20 méteres toldalék része ledőlt, amely további technológiai berendezéseket, vezetékeket károsított. A kéménytüzet sikerült lokalizálni, de a fémleválasztó filterház belső terében továbbra is izzik a fémpor.
2009.05.17. 10:15
 
 
Obama: biztonságban van a pakisztáni atomarzenál
Washington bizonyos abban, hogy biztonságban van a pakisztáni atomarzenál - közölte Barack Obama, aki szerint a pakisztáni hadsereg képes megakadályozni azt, hogy az atomfegyverek szélsőségesek kezébe kerüljenek. Az amerikai elnök a Newsweek amerikai magazinnak nyilatkozott erről, a vele készült interjú olvasható a lap internetes oldalán. A Newsweek munkatársa arról kérdezte az amerikai elnököt, számol-e azzal a lehetőséggel, hogy amerikai katonák vegyék esetleg ellenőrzésük alá a pakisztáni atomfegyvereket abban az esetben, ha az országban ingatagabbá válik a helyzet? Obama közölte: nem kíván ezzel kapcsolatban találgatásokba bocsátkozni.
2009.05.17. 10:10
 
 
Győrben versenyképes a távfűtés
Győrben 15-20 százalékkal alacsonyabb a távfűtés fogyasztói ára, mint a hasonló rendszerű gázfűtéses társasházakban a fűtési költség - tájékoztatta H. Szováti Miklós, a Győr Megyei Jogú Önkormányzat tulajdonában lévő Győrhő Kft. ügyvezető igazgatója az MTI-t. A társaságnak saját tulajdonú kapcsolt, áramot- és hőt termelő gázmotoros erőműve van, ami egész évben működik. A 18 megawatt áram- és 17,5 megawatt hőteljesítményű gázmotoros erőmű hatásfoka meghaladja a 85 százalékot. Az alaptevékenység, a városi távhőellátás hőforrásai a fűtőolajjal és gázzal üzemeltethető forróvíz-kazánok. Ezek összesen 348 megawatt hőteljesítményt jelentenek, ellátnak 24 ezer lakást és ezer egyéb fogyasztót.
2009.05.17. 10:00
 
 
100 méteres hátúszásban legyőzték Michael Phelps-t
Nem verhetetlen Michael Phelps: az amerikai csodaúszótól honfitársa, Aaron Peirsol vette el a pálmát százméteres hátúszásban egy amerikai verseny döntőjében. A Charlotte Ultraswim Grand Prix-n Peirsol 53.32 másodperccel diadalmaskodott, míg Phelpsnek esélyes sem volt a győzelemre: majdnem fél másodperccel - 53.79-es időeredménnyel - lemaradt a százméteres hátúszás döntőjében helyi idő szerint szombaton. Phelps gyakorlatilag egy éve veretlen volt. Pontosan 364 nappal ezelőtt kapott ki utoljára - akkor is az ötszörös olimpiai bajnok Peirsoltól - a kaliforniai Santa Clara-ban tartott olimpiai válogatók során 200 m hátúszásban. Phelps hátúszásban nem indult a pekingi olimpián, mert nem fért bele az idejébe.
2009.05.17. 09:44
 
 
Beruházás-élénkítés az építőiparban
Az építőipar szereplőnek meghirdetett 1.800 milliárd forint értékű, két év alatt megvalósuló beruházás-élénkítő csomag keretében eddig már 300 pályázat esetében írták alá támogatási szerződést összesen 1.200 milliárd forint értékben - közölte a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium (NFGM) az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint 160 pályázat esetében már a tényleges kivitelezési munkák folynak, amely 800 milliárd forintos azonnali megrendelést biztosít az ágazat számára. Az építőipart felügyelő szaktárca tájékoztatása szerint a projektek zavartalan elindításához a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (NFÜ) folyamatosan biztosítja az uniós pályázatoknál a projektgazdák részére a megemelt előleget.
2009.05.17. 09:30
 
 
Az Atlantis asztronautái sikeresen hajtották végre harmadik űrsétájukat
Sikeresen végrehajtották harmadik űrsétájukat is az Atlantis amerikai űrrepülőgép asztronautái, akik rendkívül bonyolult javítási munkálatokat végeztek az Hubble űrteleszkóp egyik kameráján. A legénység két tagja, John Grunsfeld és Andrew Feustel szombaton hat és fél órát töltött az űrben. Küldetésük legnehezebb feladata az űrteleszkóp egyik tönkrement kamerájának a javítása volt. A maga nemében egyedülálló feladat volt ez, tekintettel arra, hogy űrhajósok még sose végeztek ilyen finom és aprólékos munkát a nyílt űrben. Négy áramkör és a tápegység kicseréléséhez 32 apró csavart kellett kicsavarozniuk.
2009.05.17. 09:15
 
 
Felesége meggyógyulása miatt egy brit milliomos teljes vagyonát eladományozza
Teljes vagyonát eladományozza egy brit milliomos, mert felesége felépült rákbetegségéből. A 64 éves férfinak értékes szállodája van, 16 millió fontot - bő 5 milliárd forintot - ér. A pénzt egy rákellenes jótékonysági alapra tervezi hagyni. "Nincstelenül akarok meghalni. Semmink sincs amikor erre a világra jövünk, távoznunk is ugyanígy kell. A tulajdon és a pénz fontos, ám nem annyira, mint az emberek" - idézte Brian Burnie-t a Daily Telegraph című brit lap. "A könyvelőm azt hiszi, megőrültem. "Brian, neked van a legjobb szíved a világon" - mondja. Sajnos, egy öreg ember testében. Jó lenne, ha más üzletemberek is hasonlóan cselekednének" - tette hozzá Brian Burnie a lapnak.
2009.05.17. 09:05
 
 
EP-választás: három hét múlva lesz a voksolás
Három hét múlva, június 7-én választják meg Magyarországon az Európai Parlament (EP) magyar tagjait. Az Európai Unió országaiban június 4-e és 7-e között választják meg az EP új tagjait a következő öt évre, a tagállamok saját maguk választhattak a négy nap közül. Sólyom László köztársasági elnök március 26-án tűzte ki a magyarországi európai parlamenti választást június 7-ére, vasárnapra. Magyarország 2004. május 1-jén csatlakozott az Európai Unióhoz, az első magyar EP-választást még abban az évben, június 13-án tartották. Magyarország a júniusi választás után 22 képviselőt küldhet a Brüsszelben és Strasbourgban ülésező testületbe, ez kettővel kevesebb, mint a jelenlegi számuk.
2009.05.17. 09:00
 
 
László Csaba: a vagyonadó elemei közül csak az ingatlanadó hoz érdemi bevételt
A költségvetés szempontjából a kormány által tervezett vagyonadó elemei közül csak az ingatlanra kivetett adónak van jelentősége László Csaba, a KPMG adópartnere, volt pénzügyminiszter szerint. Az értékesebb vagyontárgyak után fizetendő adó az államháztartási bevételeket illetően szerinte "nem oszt, nem szoroz", s beszedésük remélhetőleg nem fog többe kerülni, mint amennyit hoznak. László Csaba az MTI-nek nyilatkozva emlékeztetett: vagyoni típusú adó most is van, mégpedig a gépjárművek után fizetett adó. Ha emellé még bevonnak néhány vagyontárgyat, annak bevételi szempontból nincs különösebb jelentősége. Ráadásul, bizonyos esetekben az adó könnyen megkerülhető.
2009.05.17. 08:55
 
A "first dog" is kabalafigura lett az Egyesült Államokban
Viszik mint a cukrot az amerikai boltokból a "first dogot", azaz az Obama-család Bo nevű portugál vízi kutyáját ábrázoló aprócska kabalafigurát. Az Illinois állambeli Ty Inc cég dobta piacra még a múlt hónapban Bo kutya miniatűr mását. Alig került a boltokba áprilisban 16-án, néhány óra leforgása alatt elfogyott az összes darab, csakúgy, mint a második sorozat figurái, amelyeket 4,99 dollárért (1000 forint) árultak. A forgalmazó cégnek már akadt problémája az elnöki családdal. A first lady, Michelle Obama sérelmezte, hogy a cég az elnöki család gyermekeinek nevén hozott forgalomba két babát csodás Malia és édes Sasha néven. A babák nevét ennek nyomán Mariah-ra és Sydneyre változtatták.
2009.05.17. 08:25
 
 
Férfi kézilabda NB I, döntő: az első mérkőzést megnyerte a Veszprém
A címvédő MKB Veszprém 35-28-ra nyert a vendég Pick Szeged ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga döntősorozatának első mérkőzésén. Döntő, 1. mérkőzés: MKB Veszprém-Pick Szeged 35-28 (19-12). Gól: Perez 6, Vujin 6/2, Iváncsik G. 5, Vilovski 5, Ilyés 4, Gulyás 3, Lusnyikov 2, Eklemovics 2, Iváncsik T. 2, illetve Ghionea 8/3, Andjelkovic 5, Katzirz 4, Petrea 4, Zvizej 3, Krivokapic 2, Nenadic 1, Zubai 1. A három győzelemig tartó párharc kedden folytatódik.
2009.05.17. 08:20
 
 
Primera División: bajnok lett a Barcelona
Az FC Barcelona szombaton megnyerte a spanyol labdarúgó Primera División 2008/2009-es kiírását, miután a második Real Madrid vereségével behozhatatlan előnnyel áll a táblázat élén. A Real a Villarreal otthonában lépett pályára szombat éjszaka, s minimális bajnoki esélyeinek megtartásához győznie kellett volna, ennek ellenére kikapott. A Barcelona 19. bajnoki címét szerezte meg ezzel, s egyben idén sikerült dupláznia Spanyolországban, hiszen szerdán a Király Kupát is elhódította. A katalánok a BL május 27-i döntőjében is érdekeltek. Rómában a Manchester United lesz Josep Guardiola csapatának az ellenfele. Eredmény: Villarreal-Real Madrid 3-2 (1-0). Gól: Pires (17.), Cani (62.), Capdevila (90.), illetve van der Vaart (46.), Higuain (88.).
2009.05.17. 08:20
 
 
Konzorcium a Mol részvételével a Nabucco megtöltésére iraki kurdisztáni gázzal
A Mol, az osztrák OMV és két egyesült arab emírségekbeli cég bejelentette vasárnap: konzorciumot hoztak létre abból a célból, hogy az iraki Kurdisztán lelőhelyein kitermelt földgázzal töltik meg a Nabucco gázvezetéket. A nyugati hatalmaknak az a céljuk a Nabucco gázvezetékkel, hogy csökkentsék az európai országok energiafüggőségét Oroszországtól. Az emírségekbeli Crescent Petroleum cég és leányvállalata, a Dana Gas szerint az általuk kitermelt észak-iraki gázkészlet van olyan nagy, hogy az iraki és a török igények kielégítése mellett meg lehet tölteni belőle a Nabucco vezetéket is.
2009.05.17. 08:10
 
 
Serie A: kikapott a Milan, az Internazionale lett a bajnok
A második AC Milan szombat este vereséget szenvedett, így az Internazionale megnyerte az olasz labdarúgó Serie A 2008/2009-es kiírását. A piros-fekete csapat az Udinese otthonában lépett pályára, ahol lényegesen gyengébben játszott riválisánál, és 2-1-re kapott ki. A vereséggel megmaradt a hét pont a két milánói csapat között, s mivel a Milannak már csak két meccse van hátra, a versenyfutás eldőlt. A Jose Mourinho vezette Inter ezek után vasárnap már a bajnokként léphet pályára a Siena ellen. Az Inter 17. bajnoki címét szerezte meg, s ezzel beérte az örökrangsorban eddig egyedüliként második városi rivális AC Milant. Serie A, 36. forduló: Udinese-AC Milan 2-1 (1-0). Gól: D'Agostino (31., büntetőből), Zapata (49.), illetve Ambrosini (93.).
2009.05.17. 08:00
 
 
Előzetes letartóztatásba helyezték a százhalombattai bombagyárost
Előzetes letartóztatásba helyezték szombaton azt a férfit, akit a minap fogtak el azzal a gyanúval, hogy társával egy futball-labdába rejtett bombát akart felrobbantani Ecsődi László szocialista országgyűlési képviselő házánál - közölte az MTI-vel a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője. A terrorcselekmény bűntette és más bűncselekmények miatt folytatott nyomozásban körözött férfit a Terrorelhárító Szolgálat közreműködésével péntek délelőtt egy budapesti lakásban fogták el. Keresztes Imre, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője korábban közölte az MTI-vel, hogy az őrizetbe vett gyanúsított százhalombattai lakásának alagsori helyiségében több mint egy éve bombák készítésére alkalmas robbanóanyagot és más eszközöket tárolt.
2009.05.17. 08:00
 
 
Eurovíziós Dalverseny: győzött a norvég hegedűs
A norvég Alexander Rybak nyerte meg az idei Eurovíziós Dalversenyt. A 23 éves, minszki születésű előadóművész hangjával és hegedülésével kápráztatta el a közönséget, s 15 országtól - köztük Magyarországtól is - megkapta a legmagasabb pontszámot. Az MTI különtudósítójának, Gurzó Ákosnak adott interjúban úgy fogalmazott, hogy győzelmének titka a hegedűszóban keresendő. A győzelemhez az is hozzájárult, hogy nem egy versenynek tekintették a dalfesztivált, hanem egyfajta koncertnek - tette hozzá. Alexander Rybak az MTI-nek arról is beszélt, hogy habár rendkívül örül a győzelemnek, az Eurovíziós Dalversenyről tudni kell, hogy nem mindig a győztesekből lesznek a sztárok a verseny után.
2009.05.17. 08:00
 
NBI: nem tudott pontot szerezni a kiesőjelölt Siófok
A kiesés elkerüléséért küzdő Siófok hazai pályán kikapott a Pakstól a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójának szombati játéknapján, így két fordulóval a vége előtt hat pont a hátránya közvetlen riválisaival szemben. BFC Siófok-Paksi FC 1-2 (0-1), gólszerzők: Tusori (56.), illetve Vári (6.), Nagy I. (83.). Siófok, 800 néző. A vendégek gyors góllal szereztek vezetést, ami után a hazaiak nagy erőket mozgósítottak az egyenlítésért, ám a szünetig csak egy kapufáig jutottak. A második játékrész is rosszul kezdődött a házigazdák számára, gyorsan emberhátrányba kerültek, ennek ellenére egyenlítettek. Később a Paks is megfogyatkozott, azonban a hajrában egy jól eltalált vendég lövés miatt a Siófoknak még a döntetlent sem sikerült megtartania.
2009.05.16. 21:30
 
NBI: nem bírt a Nyíregyházával a Győr
Döntetlent játszott a Nyíregyháza otthonában a kupadöntős Győr a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójának szombati játéknapján. Soproni Liga, 28. forduló: Nyíregyháza Spartacus-Győri ETO FC 1-1 (0-0), gólszerzők: Minczér (67.), illetve Csermelyi (61.). Nyíregyháza, 2000 néző. A hazaiak támadtak többet a meccs elején, de nem tudtak helyzeteket kialakítani, és a távoli lövések sem hoztak eredményt. A folytatásban a hazaiak támadásai többször elakadtak a vendégek térfelén, és ebből rendre kontrázták a győriek. A nyírségiek egyre veszélyesebben futballoztak, de a legnagyobb helyzetek is kimaradtak. Ezt a győriek két csereként beállt játékosuk összjátékának köszönhetően góllal büntették. A hátralévő időben a Nyíregyháza támadott, de csak az egyenlítésig jutott, így immár 15 meccse nyeretlen.
2009.05.16. 21:19
 
NBI: nyert a Haladás
A Szombathelyi Haladás hazai pályán egygólos győzelmet aratott a Diósgyőr felett a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójában, ezzel megerősítette harmadik helyét a tabellán. Ez a pozíció Európa Liga-indulási jogot ér. Szombathelyi Haladás-Diósgyőri VTK 1-0 (0-0), gólszerző: Oross (87.). Szombathely, 6000 néző. Lendületesen kezdtek a csapatok, aztán szép lassan elszürkült a mérkőzés, a kapuk alig-alig forogtak veszélyben. A fordulás után óriási fölénybe került a hazai csapat, sorra vezette támadásait, a vendégek pedig kizárólag a védekezéssel törődtek. A szombathelyiek erőfeszítéseit végül siker koronázta, hiszen a hajrában "begyötörték" a három pontot jelentő gólt.
2009.05.16. 21:18
 
NBI: Montvai duplája döntött Kecskeméten
A házigazda Kecskemét két góllal győzött a Budapest Honvéd ellen a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójában. Eredmény: Kecskeméti TE-Ereco - Budapest Honvéd 3-1 (0-1), gólszerzők: Litsingi (57.), Montvai (64., 92.), illetve Diego (25.). Kecskemét, 4000 néző. A Kecskemét már az első félidőben is több helyzetet dolgozott ki, ennek ellenére a vendégcsapat szerzett vezetést. A második félidő nagy részében a fővárosiak térfelén folyt a játék, a Honvéd csak ritkán jutott el a hazaiak kapujáig. Az egyenlítő gól után aztán a szünetben beállt Montvai döntötte el a mérkőzést két szépségdíjas góljával.
2009.05.16. 21:09
 
NBI: döntetlen Székesfehérváron
Az FC Fehérvár döntetlent játszott a vendég Vasassal a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójának szombati játéknapján. FC Fehérvár-Vasas 2-2 (1-1), gólszerzők: G. Vujovic (24.), Andic (64.), illetve Vukelja (32.), Piller (57., 11-esből). Székesfehérvár, 1600 néző. Az első félidőben leginkább a mezőnyben folyt a játék, a kapuk nem forogtak veszélyben. A Fehérvár egyetlen helyzetéből vezetést szerzett, a vendégek pedig szabadrúgásból egyenlítettek. A fordulás után hiába játszott mezőnyfölényben a hazai piros-kék alakulat, a vendégek büntetőből fordítottak. A folytatásban bombagóllal egyenlített a Fehérvár, s így kialakult az igazságos végeredmény.
2009.05.16. 21:00
 
NBI: gólgazdag döntetlen Rákospalotán
A már kiesett REAC döntetlent játszott a vendég Kaposvárral a labdarúgó Soproni Liga 28. fordulójának szombati játéknapján. REAC - Gabona-Trans Kaposvár 3-3 (1-2) gólszerzők: Torma (29.), Dancs (60.), Kapcsos (63.), illetve Nikolic (14.), Zsolnai (20.), Petrók (57.), Budai II László Stadion, 400 néző. Az első félidőben jelentős fölényben játszott a Kaposvár, s előnnyel is vonulhatott a szünetre. A második játékrészben a REAC jóval veszélyesebben futballozott, és bár a vendégek újabb gólt szereztek, a hazaiaknak három perc alatt sikerült kiegyenlíteniük. Ezután a rákospalotaiak előtt adódott több lehetőség, de az eredmény már nem változott.
2009.05.16. 20:59
 
 
Nemcsik Zsolt harmadik a varsói kard Vk-n
Nemcsik Zsolt a harmadik helyen végzett a férfi kardozók Varsóban rendezett Világkupa-versenyén. A nemzetközi szövetség honlapja szerint a 2004-es athéni olimpián ezüstérmes magyar vívó a negyeddöntőben a francia Boris Sansont legyőzte 15-14-re, a négy között aztán 15-12-re kikapott a későbbi győztes román Rares Dumitrescutól. Lontay Balázs és Szilágyi Áron a nyolcaddöntőig jutott. A női párbajtőrözők kínai Nankinben rendezett Grand Prix-viadalán Tóth Hajnalka volt a legjobb magyar, ő a negyeddöntőben fejezte be a szereplését, s végül a hetedik helyen végzett.
2009.05.16. 19:09
 
 
Öttusa Vk, Székesfehérvár: Kovács hatodik, magyar csapatezüst
Legjobb magyarként Kovács Sarolta a hatodik helyen végzett a női öttusázók székesfehérvári Világkupa-versenyén. Győzött a litván Laura Asadauskaite, az ezüstérem a kétszeres világbajnok francia Amélie Cazénak, a bronz pedig az orosz Jevdokija Grecsicsnyikovának jutott. A sorozat harmadik állomásán csapatban is hirdettek végeredményt - ez Vk-versenyeken egyébként nem általános gyakorlat -, s ebben a Kovács, Vörös Zsuzsanna, Gyenesei Leila trió a lengyelek mögött második lett. A dobogó harmadik fokára a britek állhattak fel.
2009.05.16. 19:07
 
 
Medvegyev a rubel tartalékvalutává minősítését javasolta Berlusconinak
Oroszország javasolni fogja a G8-csoport legközelebbi csúcsértekezletén, hogy hozzanak létre egy "nemzetek feletti" tartalékvalutát, és az orosz rubel kapja meg a "tartalékvaluta" státusát - közölte Dmitrij Medvegyev. Az orosz elnök ezt a Silvio Berlusconival, a júliusi G8-értekezlet házigazdájával tartott közös sajtóértekezletén jelentette be Barvihában, miután tárgyalt az olasz miniszterelnökkel. Medvegyev kifejtette: a jelenlegi pénzügyi rendszert korszerűvé és védetté kell tenni. Emlékeztetett, hogy a mai rendszer egyetlen valutára, a dollárra épül. "Meg kell erősítenünk a rendszert, létre kell hoznunk egy tartalékvalutát. Nem adjuk fel azt a célkitűzést, hogy a rubel megkapja a tartalékvaluta státusát" - szögezte le.
2009.05.16. 18:37
 
Kajak-kenu rangsoroló: Kucsera és Benedek duplázott, Vajda javított
Kucsera Gábor, Vajda Attila és Benedek Dalma győzelmét hozták a második napi döntők a kajak-kenusok idei első versenyén, a Szolnokon vasárnapig tartó, úgynevezett rangsorolón. A férfi kajakosok 500 m-es számában kilenc előfutamot bonyolítottak le, majd a délutáni finálé az egy kilométeren is győztes Kucsera sikerét hozta. A második helyen Molnár Péter, a harmadikon pedig Benkő Zoltán végzett. A nők hasonló számában Benedek mellett többek között Kovács Katalin, Janics Natasa, Paksy Tímea és Kozák Danuta is ott sorakozott a rajtnál. A futamot aztán a pénteki 1000 m-en is győztes Benedek nyerte Kozák és Paksy előtt, Kovács negyedik, Janics pedig ötödik lett. A kenusok 500 m-es viadala az 1000 m-en olimpiai bajnok Vajda győzelmével zárult.
2009.05.16. 18:04
 
 
Női kézilabda BL: a Viborg nyert a Győrrel szemben
Az idegenbeli kétgólos győzelem után, drámai csatában, 26-23-ra kikapott a Győr a Viborgtól, így a dán csapat nyerte a női kézilabda Bajnokok Ligájának 2008/09-es kiírását. Női BL, döntő, visszavágó: Győri Audi ETO KC-Viborg 23-26 (10-14), gól: Kovacsics 6/3, Herr A. 4/4, Vérten 4, Spiridon 3, Mravikova 3, Tomori 2, Hornyák 1. A BL-t a Viborg nyerte 50-49-es összesítéssel. A győriek hatszor játszhattak valamelyik európai kupa fináléjában, de még egyszer sem tudtak diadalmaskodni. A mostani finálé előtt 1999-ben, 2002-ben, 2004-ben és 2005-ben az EHF Kupában, 2006-ben pedig a KEK-ben kellett beérniük a második hellyel, ráadásul az tíz, valamint az öt évvel ezelőtti döntőt is Viborggal szemben bukták el.
2009.05.16. 17:49
 
Torna Vk, Glasgow: Berki második, Hídvégi hatodik lólengésben
Berki Krisztián a második, Hídvégi Vid pedig a hatodik lett a lólengés szombati döntőjében a tornászok glasgow-i Világkupa-viadalán. A viadal honlapja szerint Berki - aki a szám címvédőjeként indult a versenyen - 15,525, míg Hídvégi 13,600 pontot kapott a fináléban. Győzött a brit Louis Smith 15,750-nel.
2009.05.16. 17:07
 
 
Orbán: a Fidesz élne a kétharmados többség adta lehetőséggel
Ha a következő országgyűlési választásokon a Fidesz kétharmados többséget kap a parlamentben, akkor élni fog ezzel a lehetőséggel, hogy ezáltal megerősítse a demokráciát - mondta Orbán Viktor. "Használni fogjuk természetesen a választópolgárok által nekünk odaítélt bizalmat" - fogalmazott a Fidesz elnöke a Polgári Szociális Bázis rendezvényén. Arról beszélt, hogy a baloldalon "prüszkölnek" attól a gondolattól, hogy a jobboldalnak úgymond túl nagy felhatalmazása lesz a következő parlamentben. Mint mondta, a baloldalon egyrészt az elszámoltatástól tartanak, másrészt kérdés számukra az "esetleges alkotmánymódosítás problémája", az, hogy ha olyan többsége lesz a Fidesznek, mit fog tenni.
2009.05.16. 16:56
 
Gyorsaságimotoros vb, Francia Nagydíj: spanyolok az első rajtkockákban
Mindhárom kategóriában spanyol versenyző érte el a legjobb időt a gyorsaságimotoros-világbajnokság Francia Nagydíjának szombati időmérőjén, Tóth Imre a 250 köbcentisek között a 19. helyről rajtolhat. A Balatonring csapatában Talmácsi Gábort helyettesítő spanyol Angel Rodriguez 16. rajtkockából indulhat a vasárnapi futamon.
2009.05.16. 16:52
 
 
Több ezren demonstráltak a kirekesztés ellen Budapesten
Mintegy háromezer ember vett részt a kirekesztés és a gyűlölet ellen rendezett tiltakozó megmozduláson szombat délután Budapest XIII. kerületében, a Szent István parkban. A cigányellenességben nagykoalíció van, a baloldal és a liberális párt egyaránt cserbenhagyta a cigányságot, és minden veszély megvan, hogy megismétlődjön Magyarországon a két világháború közötti önpusztító politika - jelentette ki Horváth Aladár, a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke a Magyar Demokratikus Charta és a Roma Polgárjogi Mozgalom közös demonstrációján.
2009.05.16. 16:05
 
 
Premier League: bajnok a Manchester United
Megvédve címét a Manchester United nyerte az angol labdarúgó Premier League 2008/09-es kiírását, miután a 37. forduló szombati nyitómérkőzésén gólnélküli döntetlent játszott a vendég Arsenallal, így előnye behozhatatlanná vált. Az MU története 18. bajnoki címét szerezte meg, s ezzel beérte az örökrangsorban eddig egyedüliként éllovas FC Liverpoolt. Sir Alex Ferguson gárdája tíz év után először ünnepelhet bajnoki címet saját közönsége előtt, legutóbb az 1998/99-es szezonban hozta úgy a sors, hogy az Old Traffordon sikerült begyűjtenie a végső sikerhez szükséges pontokat. Premier League, 37. forduló: Manchester United-Arsenal 0-0.
2009.05.16. 15:52
 
 
Újabb brit honatya bukott bele a költségelszámolásba
Újabb tagjának függesztette föl parlamenti mandátumát a brit Munkáspárt, miután bebizonyosodott, hogy az illető nem létező jelzálogkölcsön-törlesztést számolt el hivatalával járó költségként. David Chaytor 13 ezer font (4.230.000 Ft) kölcsöntörlesztést állított be hivatali elszámolásába, holott a szóban forgó kölcsönt már korábban visszafizette - írta szombaton a The Daily Telegraph. A Labour alsóházi frakciójának vezére emiatt átmenetileg kizárta a képviselőt a frakcióból. Angliában sokasodnak azok a hangok, amelyek mielőbbi választásokat sürgetnek a honatyák visszaélései miatt.
2009.05.16. 15:23
 
 
Optimista a lapkiadók elnöke a Sajtófesztiválon
Magyarországon háromezer sajtótermék jelenik meg, és majdnem nyolcmillió ember olvas rendszeresen - mondta a Sajtófesztiválon mondott megnyitójában a Vörösmarty téren Kázmér Judit, a szervező Magyar Lapkiadók Egyesülete (MLE) elnöke. A most harmadik alkalommal megtartott eseményen az MLE hetvennégy tagszervezete közül hozzávetőleg félszáz vesz részt kiállítóként, köztük a Magyar Távirati Iroda is. Az MTI egyebek mellett a Kor-képek című fényképalbum-sorozat köteteit és a FOTÓS SZEM című folyóiratot kínálja az érdeklődőknek. A szervezők kora délutáni becslése szerint az esti zárásig húszezren keresik fel a rendezvényt.
2009.05.16. 14:51
 
 
Bajnai: egyelőre nem időszerű az IMF-hitel módosítása
Egyelőre nem időszerű a Nemzetközi Valutaalap (IMF) és az Európai Unió hitelének növelése vagy meghosszabbítása - mondta Bajnai Gordon az alsó-ausztriai Göttweigben. Először látni kell, hogy hogyan alakulnak azok a nemzetközi körülmények, amelyek a hiteleket szükségessé tették, és hogyan alakul a magyar gazdaság makropályája. Az elmúlt hetekben erősödött a bizalom a piacon és kiemelten Magyarország iránt is. Ha ez a folyamat fennmarad, akkor valószínűleg nem lesz szükség a hitelkeret megváltoztatására - fogalmazott a miniszterelnök magyar újságírók előtt a Wachau Európa Fórum alkalmával.
2009.05.16. 13:52
 
 
WHO: egy nap alatt csaknem ezerrel nőtt az újinfluenzás betegek száma
Az új influenzában megbetegedettek száma egy nap alatt csaknem ezerrel, 8451-re nőtt a világon, és a betegség már 36 országban ütötte fel a fejét - jelentette be szombaton az Egészségügyi Világszervezet (WHO). A járvány halálos áldozatainak száma 65-ről 72-re emelkedett. A WHO statisztikai számai egy hét óta drasztikusan növekedést mutatnak. A legtöbb beteg az Egyesült Államokban van, utána következik az új influenza kiindulópontjának számító Mexikó. A betegség szombaton megjelent Törökországban, Indiában, és egy-egy újabb fertőzést okozott Japánban és Malajziában.
2009.05.16. 13:49
 
 
A neandervölgyi ember ravasz és bátor vadász volt
A neandervölgyi ember (Homo neanderthalensis), a modern ember "ostoba" unokatestvére ravasz és bátor vadász volt, a legnagyobb korabeli állatokat is zsákmányul ejtette - állítja egy holland kutató. Gerrit Dusseldorp megállapítása szerint a neandervölgyi emberek nagy csoportokban éltek, a zsákmány és az alkalmazott vadászati módszer kiválasztását a környezeti feltételek, valamint az élelemforrások "elérhetősége" szabták meg. A neandervölgyi ember nem rettent meg még a legnagyobb, legveszélyesebb állatoktól sem, az orrszarvúak, bölények húsa ugyanúgy szerepelt "étlapján", mint a barnamedve, vagy más ragadozók.
2009.05.16. 12:25
 
 
Király Júlia: a válság tanulsága, hogy "nincs ingyen ebéd"
A Kelet-Európát sújtó pénzügyi válság egyik tanulsága, hogy "nincs ingyen ebéd" - mondta az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) londoni közgyűlésén Király Júlia, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke. A vezető magyar jegybanki tisztviselő a közgyűlés keretében rendezett üzleti fórumon kifejtette: a válság előtti modell alapja az volt, hogy gyorsabban növelhető a hitelállomány a megtakarításokénál, mert a tőkepiacról bőséges likviditás vehető igénybe. Király Júlia szerint - tekintettel a magas forintbetéti kamatokra és a devizahitelek alacsony kamatára - a devizahitelt felvevő magyar háztartások rövid távon, mikrofinanszírozási szinten nem döntöttek irracionálisan.
2009.05.16. 11:51
 
 
Navracsics: a Fidesznek fontos a család, a kormánynak nyűg
Míg a Fidesz politikájának középpontjában a család áll, addig napjaink kormányzati politikája számára a család nyűgnek számít - mondta Navracsics Tibor. "A család nyűgként szerepel, a család kiadási tételként szerepel" a kormányzat politikájában - fogalmazott a Fidesz frakcióvezetője a Fidelitas konferenciáján, ahol beszédében szembe állította a Fidesz és a jelenlegi kormányzat családpolitikáját. Közölte: a polgári kormány idején 1998 és 2002 között mind a gyermekek után járó adókedvezmény, mind a gyermekvállalást, gyermeknevelést ösztönző juttatások azt mutatták, és azt fogják mutatni a jövőben is, hogy a Fidesz kormányzati politikájának középpontjában a gyermek, illetve a családpolitika áll - mondta a politikus.
2009.05.16. 11:44
 
 
Klaus: "Az EU legyőzte Európát"
A cseh államfő az EU-nak Európa fölött aratott győzelmeként értékelte azt, hogy a lisszaboni szerződés átment a prágai szenátuson. "Az Európai Unió legyőzte Európát" - fogalmazott Václav Klaus a Lidové Noviny szombati számának adott nyilatkozatában. Mint hozzátette, ezt a mondatot már a szenátusi szavazást követő első hivatalos nyilatkozatában el akarta mondani, de munkatársai akkor lebeszélték róla. Klaus "szerencsétlen fejleménynek" minősítette a cseh felsőház áldását az Európai Unió reformszerződésére. Arról nem beszélt, hogy mikor fogja aláírásával becikkelyezni az általa mindig is bírált és elutasított dokumentumot. Az ezt firtató kérdésre leszögezte: az elnöki aláírás nem idő kérdése.
2009.05.16. 11:22
 
Moszkvában előállítják a melegfelvonulás résztvevőit
A moszkvai rendőrség előállította a melegfelvonuláson megjelent első 25 résztvevőt szombaton, köztük a megmozdulás fő szervezőjét, Nyikolaj Alekszejev jogászt. A rendőrök folyamatosan viszik be a környéken megjelenő többi részt venni szándékozót is az őrszobákra. Az első csoport mindössze 25 fő volt, de a melegek más próbálkozásai alkalmával is alig néhány tucat ember jelent meg. A moszkvai hatóságok ezúttal nem csak nem engedélyezték a megmozdulást, hanem nyomatékosan figyelmeztettek: amennyiben a melegek mégis megpróbálnak felvonulni, keményen fel fog lépni ellenük a rendőrség.
2009.05.16. 11:19
 
 
Étkezéskor fél pohár bor meghosszabbítja az életet
Azok az idős holland urak, akik naponta fél pohár bort ittak, átlagosan öt évvel tovább éltek, mint azok, akik egyáltalán nem fogyasztottak alkoholt - a négy évtizedes vizsgálat eredményeit a Journal of Epidemiology and Community Health szakfolyóirat közölte. Martinette Streppel és munkacsoportja arról számolt be, hogy a mérsékelt borfogyasztás igen kedvezően befolyásolta az étkezéshez naponta legfeljebb fél pohárnyi boritalt magukhoz vevő urak egészségét. Azokhoz képest, akik alkoholt egyáltalán nem ittak, az előbbiek átlagosan öt esztendővel élhettek tovább. A jelentős különbség elsősorban annak köszönhető, hogy a kevés bort elszopogatók között lényegesen ritkább volt a szívroham, az infarktus.
2009.05.16. 11:15
 
 
Felfüggesztették a kalocsai kórház gyermekosztályának működését
Fél évre felfüggesztette a kalocsai kórház gyermekosztályának működését az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) pénteki hatállyal, mert az intézménynek nincs főállású gyermekorvosa - tudatta honlapján a tisztiorvosi szolgálat. "Nincs főállású gyermekorvos a Kalocsai Városi Önkormányzat Kórház-Rendelőintézetében, ezért az ÁNTSZ Dél-alföldi Regionális Intézete határozatban függesztette fel a csecsemő- és gyermekgyógyászati osztály működését május 15-én azonnali hatállyal hat hónapra" - olvasható a közleményben. Az ÁNTSZ tájékoztatása szerint az osztályon két gyermek van, az egyik gyógykezelését a kecskeméti kórházban folytatják, a másikat gyógyultan hazaengedik.
2009.05.16. 11:03
 
 
Kampánycsend Magyarországon és más európai uniós országokban
A június 7-ei európai parlamenti (EP) választásra listát állító pártok a szavazás előtti szombatig kampányolhatnak, ekkortól az urnák lezárásáig az egész ország területén kampánycsend lép életbe. A hivatalos kampány Magyarországon március 26-án vette kezdetét, amikor Sólyom László kiírta a magyarországi európai parlamenti választásokat. A pártok június 5-én 24 óráig kampányolhatnak, és június 6-án 0 órától június 7-én 19 óráig kampánycsend lesz, ekkor kampánytevékenységet folytatni tilos.
2009.05.16. 10:45
 
 
A kézmosás az egyik leghatékonyabb védekezés a sertésinfluenza ellen
A karanténok, utazási megszorítások és iskolabezárások, valamint az egészségügyi maszkok használata mellett a gyermekek higiéniájára, elsősorban a gyakori kézmosásukra való odafigyeléssel lehet a leghatékonyabban védekezni a sertésinfluenzaként ismertté vált, H1N1 vírus terjedésével szemben - derült ki egy kutatásból. A különböző légúti fertőzések okozta járványokat vizsgáló 51 tanulmány áttekintése nyomán Tom Jefferson brit kutató arra a megállapítása jutott, hogy minden egyéb intézkedés mellett, az alapvető higiéniai követelmények betartásával, így a gyakori kézmosással lehet a leginkább visszaszorítani a sertésinfluenza terjedését.
2009.05.16. 09:31
 
 
Phelps mindkét döntőjében pályacsúcsot úszva győzött
A 200 m gyors és a 100 m pillangó döntőjét is a viadal eddigi legjobb időeredményeivel nyerte Michael Phelps, a világ első számú úszója, aki kilenchónapos szünetet követően most először szállt vízbe versenyen az óta, hogy a nyári, pekingi olimpián nyolc aranyérmet szerzett. A 23 éves amerikai sportoló a Charlotte Ultraswim Grand Prix-n a sprintszámban 1:46.02 perc alatt ért célba, a pillangófináléban pedig 51.72 másodperccel diadalmaskodott úgy, hogy a vert mezőnyben volt az ötszörös olimpiai bajnok honfitárs, Aaron Peirsol is. "Mentálisan erősebb, mint valaha, és fizikailag is rendben van" - értékelte Bob Bowman edző tanítványa visszatérését a versenymedencébe.
2009.05.16. 09:25
 
Zalai Hírlap: Százhatvan dolgozót bocsát el az Eybl Zalában
Nagykanizsán több mint száz, Lentiben pedig csaknem hatvan dolgozót bocsát el az autóüléskárpitot gyártó Eybl Hungaria Kft. - írta szombati számában a Zalai Hírlap. A létszámleépítésre az újabb piacvesztés miatt kerül sor, a felmondóleveleket az érintettek egy része már megkapta. A lap információ szerint Szőnyi Péter megbízott igazgató korábban ígéretet tett, hogy tájékoztatja az alkalmazottakat a várható fejleményekről, ehhez képest a dolgozók egyik pillanatról a másikra kapták meg a felmondólevelüket.
2009.05.16. 08:45
 
 
Babakocsi-bicikli környezetbarát szülőknek
"A Taga az, amire minden nyüzsgő városban lakó, környezettudatos szülő várt" - így ajánlotta a Nagy-Britanniában a minap forgalomba került egy-két mozdulattal biciklivé változtatható babakocsit a termék gyártója. Az újszülött kortól egészen a gyerek hatéves koráig használható háromkerekű Tagát nemzetközi tervező és mérnökcsapat fejlesztette ki az elmúlt négy évben - adta hírül a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása. Használatával a szülők megspórolhatják a drága benzint, a parkolóhely utáni hajszát és a környezetvédelem oltárán is áldozhatnak, hiszen teljesen "karbonkibocsátás-mentes".
2009.05.16. 08:43
 
 
Futballista fizetett a legtöbbet Zidane utolsó mezéért
Fabio Celestini, az élvonalbeli Getafe svájci középpályása ígérte a legtöbbet, így 3 ezer euróért az övé is lett Zinedine Zidane-nak, a Real Madrid korábbi francia kiválóságának az a futballmeze, amelyet utolsó alkalommal viselt magán a királyi gárda játékosaként, és amelyet sérült gyerekek javára meghirdetett jótékonysági árverésen értékesítettek a spanyol fővárosban. Ugyanitt 1200 euróért kelt el a spanyol labdarúgó-válogatott jobbhátvédjének, Sergio Ramosnak az a meze, amelyet a tavaly nyári, győztes Európa-bajnoki döntőben hordott a Real Madrid védője.
2009.05.16. 08:41
 
 
Antirasszista tüntetést tartanak ma Budapesten
A kirekesztés és a gyűlölet ellen rendez kulturális eseménnyel egybekötött tiltakozó megmozdulást ma délután Budapesten a Magyar Demokratikus Charta és a Roma Polgárjogi Mozgalom. A szervezők azzal hívják az embereket, hogy Magyarországon ma ismét félnek az emberek, mert származásuk, bőrük színe, gondolkodásuk vagy vágyuk természete miatt megbélyegzésnek, fizikai fenyegetésnek lehetnek kitéve. A rendezvényen a két szervezet alapítója, illetve vezetője, Iványi Gábor metodista lelkész és Horváth Aladár mond beszédet. Az eseményen több roma származású énekes és sikeres zenekar mellett fellép a világhírű gitárvirtuóz, Snétberger Ferenc is.
2009.05.16. 08:28
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080[2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista