2020. július 13., hétfő - Jenő
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
Kifütyülték a szépségkirálynőt
Feldühítette a flamandokat Belgium szombaton megválasztott, új szépségkirálynője, mert a 20 éves Alizé Poulicsek nem beszél hollandul.
2007.12.18. 10:30
 
 
Az SZDSZ Dióssy Gábort jelöli gazdasági államtitkárnak
Dióssy Gábort jelöli az SZDSZ a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) államtitkárának - jelentette be Kóka János, az SZDSZ elnöke a liberális párt keddi ügyvivő testületi ülésének szünetében, Budapesten. Kóka János a Kákosy Csaba gazdasági és közlekedési miniszterrel közös sajtótájékoztatón közölte: az ügyvivők egyhangúan támogatták az államtitkár-jelölt személyét. Dióssy Gábor 2005-2006-ban már dolgozott a GKM államtitkáraként, ezt követően a MÁV Cargo elnökeként vett részt a cég privatizációjában. Az államtitkár-jelölt várhatóan 2008 január 1-jén kezdi meg a munkát a tárcánál. 
2007.12.18. 10:24
 
Jessica ledobta a bugyiját...is
Jessica Kramer a saját szabályai szerint él, szereti a kihívást, az izgalmakat - a karrierjében és a magánéletében egyaránt.
2007.12.18. 10:22
 
 
BL: eltiltást kapott a Barcelona edzője
Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) fegyelmi bizottsága két nemzetközi kupamérkőzésre eltiltotta a pálya mellől Frank Rijkaardot, az FC Barcelona edzőjét. A holland szakembert azért büntették meg, mert az Olympique Lyon elleni, november 27-én rendezett Bajnokok Ligája-mérkőzésen heves reklamálás miatt a játékvezető elküldte a kispadtól. Rijkaard - a piros lap miatti automatikus egymeccses büntetés tudatában - kettőből egy mérkőzést már letöltött az eltiltásból a csoportkör utolsó, múlt heti fordulójában, így tavasszal csak együttese nyolcaddöntőjének első felvonásán nem ülhet a pálya mellett.
2007.12.18. 10:13
 
 
Pénzérmék, zsetonok... és fogsorok a római Trevi kútban
Nemcsak pénzt, de telefonérméket, sőt két műfogsort is találtak a híres római Trevi kútban, amelybe a turisták háttal fordulva dobnak pénzérméket, hogy a kívánságuk teljesüljön. Az ANSA olasz hírügynökség jelentése szerint az első fogsort 2001-ben, míg a másodikat idén októberben lelték a kútban. A pénz kiemelésével megbízott Caritas katolikus segélyszervezet a szökőkútban talált különféle tárgyakat megőrzi, mint talált tárgyakat, s lehetséges, hogy nemsokára kiállítást rendeznek a végleg gazdátlanul maradt "leletekből". A Federico Fellini Édes élet című filmjében Anita Ekberg által örökéletűvé tett szökőkútból évente mintegy 600 ezer eurót emelnek ki.
2007.12.18. 09:45
 
 
Oroszország kész tárgyalni a CFE-szerződés megújításáról
Oroszország bármikor kész tárgyalni a hagyományos fegyverzetek korlátozásáról szóló, úgynevezett CFE-szerződés megújításáról - írta a Handelsblatt című német lap keddi számában megjelent cikkében Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. A tekintélyes üzleti, illetve politikai napilapban megjelent "vendégkommentárjában" az orosz diplomácia vezetője hangsúlyozta: az a tény, hogy Oroszország a maga részéről felfüggesztette a szerződés megvalósítását, nem jelenti, hogy országa elutasítaná a tárgyalásokat vagy azonnal hagyományos fegyverkezésbe kezdene. Oroszország - írta Lavrov - érdekelt egy olyan új megállapodásban, amely elősegíti az európai biztonság javítását.
2007.12.18. 09:42
 
 
Az Országos Cigány Önkormányzat vezetőit fogadta Sólyom László
Hivatalában fogadta az Országos Cigány Önkormányzat vezetőit Sólyom László köztársasági elnök kedden Budapesten. A találkozó előtt Sólyom László elmondta: bizalommal tekint a megbeszélés elé. Az államfő szerint a romák ügyében a közelmúltban pozitív lépések történtek, mivel minden politikai erő és a köztársasági elnök is elítélte a Magyar Gárdát. Közölte: a cigány társadalom ma is szegénységben él, ami azt jelzi, hogy az eddigi intézkedések nem voltak elegendőek. Az államfő szerint a szegénységből való kiút az integráció lehet, azaz a kisebbség beemelése a többségi társadalomba. A kisebbségi vezetőkkel való megbeszélés előtt Sólyom László szólt a cigányok oktatásának jelentőségéről is.
2007.12.18. 09:37
 
 
21 százalékkal csökkent az építőipari termelés októberben
Az építőipari termelés 2007 októberében kiigazítatlan adatok alapján 20,1 százalékkal, munkanaptényezővel kiigazítva 21 százalékkal csökkent 2006 októberéhez képest - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) kedden. Az év első tíz hónapjában a termelés 11,5 százalékkal maradt el az előző év azonos időszakitól. Szezonálisan és munkanaptényezővel kiigazítva a termelés októberben 3 százalékkal haladta meg az előző havit. Az ipari termelés 2007 első kilenc hónapjában 10,2 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest. Szeptemberben kiigazítetlan adatok alapján az ágazat termelése 25,7 százalékkal, munkatényezővel kiigízítva 24,8 százalékkal csökkent az egy évvel korábbihoz viszonyítva.
2007.12.18. 09:08
 
Menetrend szerint járnak a vonatok
Hajnal óta az eredeti menetrend szerint járnak az elővárosi vonatok. A távolsági és InterCity járatok azonban a délelőtti órákban még késhetnek. A nemzetközi járatok közül a sztrájk idején több vonat nem érkezett meg, így a nemzetközi közlekedés helyreállítása hosszabb időt vesz igénybe. A tehervonatok is folyamatosan állnak vissza az eredeti menetrendbe. A MÁV-START a sztrájk idején fel nem használt, előváltott menetjegyeket visszaváltja.
2007.12.18. 08:54
 
 
Váratlanul Irakba érkezett az amerikai külügyminiszter
Váratlanul az észak-iraki Kirkukba érkezett kedden reggel Condoleezza Rice amerikai külügyminiszter. Rice, aki előzőleg Párizsban volt a palesztinok támogatására összehívott donor-konferencián, utoljára szeptemberben járt Irakban, amikor George Bush amerikai elnököt kísérte el az al-Anbár tartományban tett villámlátogatására. Az amerikai diplomácia vezetője látogatást tesz a Kirkukban állomásozó amerikai újjáépítési egységnél és találkozik az olajban gazdag tartomány valamennyi politikai erejének vezetőivel, majd országos vezetőkkel is tárgyal. Egy névtelenséget kérő amerikai illetékes szerint Rice az iraki nemzeti megbékélésre igyekszik ösztönözni a közép-keleti ország politikusait.
2007.12.18. 08:39
 
LABDARÚGÁS: Hivatalosan is bemutatták Fabio Capello-t
Sajtótájékoztató keretében hétfő délután hivatalosan is bemutatták Fabio Capello-t, az angol válogatott új szövetségi kapitányát. A 61 éves olasz szakembert a múlt héten nevezték ki Steve McLaren utódjául. McLarennek azért kellet távoznia, mert irányításával az angolok elbukták az Európa-bajnoki selejtezőket, így 24 év után először nem lesznek ott a jövő évi kontinensviadalon. Capello négy és fél évre írt alá az angol szövetséghez.
2007.12.18. 08:00
 
 
Button szerint Kovalainen nem lesz Hamilton másodhegedűse
Lewis Hamiltonnak nem lesz könnyű dolga új mclarenes csapattársával, a finn Heikki Kovalainennel - legalábbis így véli Jenson Button, a Forma-1-es Honda brit pilótája. "Biztos vagyok benne, hogy Kovalainen nem fog megelégedni egy-két futamgyőzelemmel. Egyenesen a világbajnoki címért fog küzdeni és nem zavartatja majd magát attól, hogy Lewis a társa" - mondta a szigetországi versenyző. Az előző szezonban hetedik finn a múlt héten igazolt a wokingi istállóhoz a kétszeres vb-győztes spanyol Fernando Alonso helyére, aki visszatért előző csapatához, az eddig Kovalainent foglalkoztató Renault-hoz. A brit Hamilton újoncként másodikként zárt az idei pontversenyben.
2007.12.18. 07:54
 
Tompított objektív felelősség, e-útdíj - módosították a közlekedési törvényeket a parlamentben
Bevezetik itthon jövőre a közlekedésben az objektív felelősséget. Ez azt jelenti, hogy egy-egy szabálysértéskor hiába nem a jármű üzembentartója vezetett, őt is megbüntetik, ha a szabálytalanságot elkövető sofőrt nem tudják bizonyítható módon azonosítani. A bírság összege ebben az esetben 30 ezer forintnál kezdődik, és akár 300 ezer forintig is terjedhet majd.
2007.12.18. 07:50
 
 
A visszavonulást fontolgatja Fidel Castro
Fidel Castro kubai vezető hétfő este a kubai televízióban beolvasott levelében utalást tett arra, előfordulhat, hogy nem tér már vissza a szigetország élére. "Elemi kötelességem, hogy ne ragaszkodjam a pozíciókhoz, még kevésbé, hogy a fiatalabbak útjába álljak" - írta üzenetében Fidel Castro. A 81 éves politikus 47 éven át irányította Kubát, 1959-től 1976-ig kormányfőként, majd az államtanács elnökeként. Tavaly júliusban súlyos bélműtétje után átruházta a hatalmat öccsére, azonban nem lehetett teljesen kizárni, hogy még visszatér a kommunista szigetország élére. A kubai nemzetgyűlés jövő márciusban, az államtanács tagjai kinevezésének jóváhagyásakor adhatja áldását hivatalosan a legfőbb állami vezető esetleges nyugdíjba vonulására.
2007.12.18. 07:48
 
Szigorítják jövőre a pontrendszert
Az eddiginél több büntetőpont jár januártól az utakon elkövetett bűncselekményekért és szabálytalanságokért - döntött hétfőn az Országgyűlés. A gondatlanságból elkövetett közlekedési bűncselekményt az eddigi 4 pont helyett 7, a szándékost 7 helyett 10 ponttal, a szabálysértést 1-3 pont helyett 1-től 6 pontig büntetik 2008-tól.
2007.12.18. 07:40
 
 
A kormányfő személyéről szavaz az ukrán parlament
Az ukrán parlament a tervek szerint kedden szavaz az új kormányfő személyéről. Julija Timosenko, a 2004-es ukrajnai narancsos forradalom egyik vezéregyénisége a múlt hét kedden két fordulóban sem kapta meg a szükséges többséget a kijevi törvényhozásban, mindössze egy voks hiányzott miniszterelnöki kinevezése megerősítéséhez. Három napra rá a 450 fős verhovna rada kaotikus jelenetek után a szavazás elhalasztásáról döntött: a szeptember végi előrehozott választásokon győztes, de kormányalakításra képtelen Régiók Pártja képviselői követelték, hogy előbb szülessen megállapodás a bizottsági tisztségek elosztásáról, s csak ezután szavazzanak a kormányfő kinevezéséről.
2007.12.18. 07:38
 
Fidesz: Új korszak következik
Új korszak következik a Fidesz szerint az egészségbiztosítási rendszer átalakításáról szóló törvényjavaslat hétfői elfogadása után. A legnagyobb ellenzéki párt szerint azonban semmi nem lesz jobb a változtatások után.
2007.12.18. 07:30
 
 
Hillary Clinton vezeti az "ellenszavazatok" listáját
Hillary Clinton vezeti az amerikai elnökségre pályázók között az "ellenszavazatok" listáját - derült ki a konzervatív The Washington Times című napilap keddi számában megjelent felméréséből, amelyben azt vizsgálták: ki az a politikus, akit az amerikaiak a leginkább távol tartanának a Fehér Háztól. A közvélemény-kutatás szerint a megkérdezettek 40 százaléka szavazna a volt elnök felesége, a legesélyesebbnek tartott demokrata párti jelölt ellen. Ez kétszer annyi, mint azoknak az aránya, akik a republikánus színekben induló volt New York-i polgármester, Rudy Giuliani ellen voksolnának. Ennek az az oka, hogy Hillary Clinton ismertebb, mint bármelyik jelölt, sokan imádják, de sokan gyűlölik is őt.
2007.12.18. 07:12
 
 
V12-es Vantage tanulmány az Aston Martintól
Új modellt mutatott be az Aston Martin, de a 600 lóerős V12 Vantage RS egyelőre csak tanulmány, a gyártásig még egy évet várnunk kell. Az újdonság mellett a britek megnyitották a gaydoni formatervező központjukat is.
2007.12.18. 07:12
 
 
Az idén is tilos lesz szilveszterkor petárdázni
Idén is tilos petárdát használni szilveszterkor; a petárdák és kis tűzijátékok felelőtlen használata lakás-, erkély- vagy gépjárműtüzet okozhat - mondta el az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője a távirati irodának.Tavaly mintegy negyven karácsonyfa és 5-6 kistűzijáték vagy petárda okozta lakástüzet regisztráltak a katasztrófavédelmi főigazgatóságon. Dobson Tibor hozzátette: a leggyakrabban azonban sérülésekkel jár a petárda gondatlan használata. Petárdázni egyébként 2005 óta tilos. A rendőrség még pénteken húszmillió forint értékben foglalt le petárdákat és más pirotechnikai termékeket egy raktárban.
2007.12.18. 07:01
 
Két férfit előállítottak a Kossuth térről
Két férfit állítottak elő a rendőrök hétfőn este a Kossuth térről - ezt a Független Hírügynökség tudósítója jelentette a helyszínről. A korábban lezárt téren, nem sokkal este tíz óra előtt jelentek meg azok a demonstrálók, akik a Vértanúk terére kaptak engedélyt. Az egészségbiztosítási reform és a kormány ellen tüntető 20-30 embert a rendőrök este fél tizenegykor távozásra szólították fel, aminek a többség eleget is tett. Néhányan viszont nem, közülük az egyik férfit garázdaság miatt állították elő, a másiknak nem voltak iratai, ezért vitték be a rendőrök. Éjfélre helyreállt a rend a Parlament előtt.
2007.12.18. 06:41
 
 
Daughtry, Fergie és a Police a Billboard listavezetői 2007-ben
A Daughtryé a legkelendőbb album, míg az újra egyesült Police kaszálta a legtöbbet a koncerteken 2007-ben a Billboard összeállítása szerint. A hét végén nyilvánosságra került adatok szerint a Chris Daughtry által vezetett amerikai rockbanda azonos című albumából 3,2 milliót vásároltak november végéig; a zenekar ezzel ugrott az élre a Billboard 200-as összesített albumlistáján. Akon lett a második helyezett, akinek Konvicted című korongjából összesen 2,7 millió fogyott. A popmezőnyben viszont már Akon az élre került, miután ez a lemeze 30 héten keresztül volt az első 30 között az albumok listáján.
2007.12.17. 21:32
 
 
Az Országgyűlés elrendelte a népszavazást
Az Országgyűlés elfogadta a Fidesz által kezdeményezett, a tandíjról, valamint vizitdíjról és a kórházi napidíjról szóló népszavazás elrendelésére vonatkozó határozatot hétfőn. A tandíjról szóló népszavazási határozatot 345 igen, 2 nem és 1 tartózkodás mellett, a vizitdíjról szólót 349 igen, 1 nem és tartózkodás nélkül, a kórházi napidíjról szólót 347 igen, 2 nem és 3 tartózkodás mellett fogadták el. Egy héttel ezelőtt az Országgyűlésben bejelentették, hogy az Országos Választási Bizottság hitelesítette a három népszavazási kérdéshez összegyűjtött aláírásokat. Ezt követően a parlamentnek 15 nap állt rendelkezésére, hogy elrendelje a népszavazást.
2007.12.17. 21:30
 
 
Gazprom: Németország jövőre drágábban kapja a földgázt
Alekszander Medvegyev, a Gazprom orosz gázipari cég alelnöke szerint Németország jövőre jóval drágábban kapja majd a földgázt, mint az idén. Medvegyev a Die Welt című német lap keddi számában nyilatkozik erről; egyes részleteket azonban már hétfőn nyilvánosságra hoztak. Medvegyev azt mondta, hogy 2008-ban a Németországnak szállítandó földgáz ára 1000 köbméterenként 350 dollár körül lesz. A lap ezzel kapcsolatban megjegyezte, hogy az idei átlagár 1000 köbméterenként 250 dollár, de jelenleg a földgáz ára már mintegy 300 dollár.
2007.12.17. 21:11
 
 
Liga: nem folytatódik a sztrájk
Nem folytatódik a Liga Szakszervezetek és a Munkástanácsok által határozatlan időre meghirdetett sztrájk - mondta el a Liga Szakszervezetek elnöke, hétfőn, Budapesten, miután az Országgyűlés megszavazta az egészségbiztosítás privatizációjáról szóló törvényjavaslatot. Gaskó István elmondta: azért döntöttek így, mert az Országgyűlés igen döntése megértette velük, hogy azzal a kormánnyal, amely ezt a szégyenteljes döntést vállalta, ott a szakszervezeteknek esélyük sincs céljuk elérésére. Hozzátette: másrészt azért döntöttek a sztrájk leállítása mellett, mert fontosnak tartják a karácsony nyugalmát, a munkavállalókért, azok családjaiért, illetve a társadalmi béke megóvásáért érzett felelősséget.
2007.12.17. 21:03
 
 
FIFA-gála: Kaká az év labdarúgója
Kakát, az AC Milan brazil klasszisát választották az év játékosává a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) szavazásán, melynek eredményhirdetésére a zürichi Operaházban rendezett gálán került sor. A dél-amerikai csillag nyerte idén a France Football magazin Aranylabdáját is. Vezetésével a milánóiak idén parádésan szerepeltek a Bajnokok Ligájában, Kaká a sorozat gólkirálya lett. Kaká mögött a szavazáson az argentin Lionel Messi lett a második, a portugál Cristiano Ronaldo pedig a harmadik. A FIFA voksolásán szövetségi kapitányok és a válogatottak csapatkapitányai nyilvánítottak véleményt.
2007.12.17. 20:59
 
 
Elfogadták az egészségbiztosítási törvényt
Az Országgyűlés hétfőn elfogadta az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvényt; az MTI összesítése szerint a szavazáskor 204-en voksoltak igennel, 168-an nemmel, Gyenesei István független képviselő pedig egyedüliként tartózkodott. A törvényjavaslatról a képviselők név szerint nyilvánítottak véleményt. Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke - aki korábban a zárószavazás elhalasztását kezdeményezte - nem szavazott, mivel ő elnökölt, és ilyenkor nem voksolhat. A név szerint szavazást pfújolás és bekiabálások kísérték, Kontur Pál (Fidesz) hangos véleménynyilvánítása miatt rövid ideig állt a szavazás. A zárószavazás után Kóka János, az SZDSZ elnöke külön gratulált Horváth Ágnes egészségügyi miniszternek.
2007.12.17. 20:25
 
 
Női tenisz-világranglista: Szávay ismét a 20.
Szávay Ágnes egy helyet visszacsúszva ismét a 20. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Bár a jelenlegi időszak játékmentes, a 19 éves magyar tehetség pontszámából kiesett egy tavalyi, Challenger-tornán elért eredmény, így elvesztette korábbi 19. pozícióját. A legfrissebb női világranglista: 1. Justine Henin 2. Szvetlana Kuznyecova 3. Jelena Jankovic 4. Ana Ivanovic 5. Marija Sarapova 6. Anna Csakvetadze 7. Serena Williams 8. Venus Williams 9. Daniela Hantuchova 10. Marion Bartoli...20. Szávay Ágnes 1318 ...124. (122.) Czink Melinda 282 ...130. (127.) Nagy Kyra 271.
2007.12.17. 20:02
 
 
Indulatos záróvita az egészségbiztosítási törvényről a Parlamentben
Elhúzódó, időnként indulatos záróvitát folytatott az Országgyűlés hétfőn az egészségbiztosítási törvény zárószavazása előtt, a vita során az is előfordult, hogy Szili Katalin házelnök megvonta a szót a képviselőtől. Az ellenzéki képviselők azt kifogásolták, hogy az alkotmányügyi bizottság záróvitához készített, 134 pontból álló ajánlását nem kapták meg időben, így annak áttanulmányozására nem volt lehetőség. A vitában Szili Katalin megvonta a szót Salamon Lászlótól, a KDNP képviselőjétől arra hivatkozva, hogy nem az ilyenkor mérvadó, részletes vitára vonatkozó szabályok szerint szólt hozzá.
2007.12.17. 19:38
 
 
Gyurcsány Ferenc aláírta Laborc Sándor kinevezését
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök elfogadta a szakminiszter által felterjesztett jelölést, és Laborc Sándort december 17-ével kinevezte a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) főigazgatói posztjára - tájékoztatta a kormányszóvivői iroda az MTI-t hétfőn. Laborc Sándor a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgató-helyettese, majd megbízott főigazgatója volt. A kormányszóvivő közölte: Laborc Sándor főigazgatói kinevezésére szakmai előélete alapján, és a C típusú nemzetbiztonsági átvilágítás után, amely nem állapított meg nemzetbiztonsági kockázatot, tett javaslatot Szilvásy György, a polgári nemzetbiztonsági szolgálatok irányításáért felelős tárca nélküli miniszter.
2007.12.17. 19:06
 
 
Comb, vádli, popsi - hogyan lehetsz ismét kemény?
Jön a nyár, jön a fürdőruha szezon, a miniszoknyák és forrónadrágok ideje. Te hogy állsz kényes területeiddel? Semmi felesleges zsírpárna, lötyögős comb, vagy gödröcskés fenék? Ha van még mit dolgoznod magadon, akkor összeállításunk neked szól!
2007.12.17. 18:40
 
 
Az OMV-nek több mint 22 százalékos tulajdona van a Mol-ban
Az OMV Treasury jelenleg 21.709.488 darab Mol törzsrészvényt és 470.000 darab törzsrészvénynek megfelelő ADR-t birtokol a Molban, ezáltal a társaságban fennálló szavazati joga 22,05 százalék - tájékoztatta a Mol a befektetőket Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján. A Mol kitér arra, hogy a tőkepiacról szóló törvény 2007. december 1-jén hatályba lépett módosítása következtében változtak a befolyás számítására vonatkozó szabályok. Az új szabályozás szerint a részvénytársaságban a szavazati jogok kiszámítása mindazon részvények alapján történik, amelyekhez szavazati jogok kapcsolódnak, még akkor is, ha a szavazati jogok gyakorlását felfüggesztették.
2007.12.17. 18:37
 
 
Megszavazta a 2008-as költségvetést a Ház
Elfogadta az Országgyűlés a Magyar Köztársaság 2008. évi költségvetéséről szóló törvényt hétfőn, 206 igen, 167 nem szavazattal, tartózkodás nélkül. A jogszabály a központi költségvetés 2008. évi bevételi főösszegét 7.899,542 milliárd forintban, kiadási főösszegét 9.017,138 milliárd forintban, hiányát 1.117,596 milliárd forintban állapítja meg.
2007.12.17. 18:28
 
 
Nincs többé macska-egér ellentét?!
A tudósok génmódosítással véget vetettek az egerek és a macskák között fennálló ősi ellenségeskedésnek!
2007.12.17. 18:26
 
 
Wesley Snipes börtönbe kerülhet
A következő év egyelőre nem sok jót tartogat Wesley Snipes, színész számára. Wesley Snipes börtönbe kerülhet.
2007.12.17. 18:24
 
Átadták az idei Kármán Tódor díjakat
Ebben az évben Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, Demján Sándor, a TriGránit Kft. elnöke, Tolnay Lajos, a Magyar Alumínium Zrt. elnöke, a Magyar Villamos Művek Zrt., valamint a Novofer Alapítvány részesült Kármán Tódor elismerésben. Az oktatás és kutatás támogatóinak járó díjakat hétfőn adta át a tárca nevében Hiller István szakminiszter.
2007.12.17. 18:10
 
 
Leszavazták az ombudsmanjelölteket
Nem választotta meg az ombudsmanjelölteket hétfőn az Országgyűlés: sem Nagy Boldizsár, sem Péterfalvi Attila nem kapta meg a szükséges kétharmados támogatást. A jövő nemzedékek ombudsmanjának jelölt Nagy Boldizsár megválasztását 98 igen, 245 nem szavazattal utasította el a Ház, Péterfalvi Attila eddigi adatvédelmi biztost 207 igen, 143 nem voks mellett nem választották újra. Sólyom László köztársasági elnök december elején jelentette be, hogy Nagy Boldizsár nemzetközi jogászt jelöli a jövő nemzedékek ombudsmanjának, és javasolja Péterfalvi Attila adatvédelmi biztos újraválasztását.
2007.12.17. 18:05
 
Egyelőre stop a köztisztasági csomagnak
Az Országgyűlés immár harmadszor vette le napirendjéről az állami vezetők javadalmazásának átláthatóságát biztosító javaslat szavazását és nem döntenek arról sem, hogy a miniszterek és az államtitkárok fizetése hozzáférhető legyen az interneten.
2007.12.17. 18:04
 
Nem változnak a diákhitel felvehető összegei jövőre
A tanév második félévében sem változnak a diákhitel felvehető összegeil. Továbbra is havi 30 ezer, 25 ezer, 21 ezer és 15 ezer forintos kölcsönösszeg közül választhatnak a felsőoktatásban tanulók, és csak a költségtérítéses képzésben hallgatók kérhetnek ennél többet, havi 40 ezer forintot. A Diákhitel Központ igazgatósága a kamat 2008. június 30-ig érvényes mértékét is változatlanul évi 9,50 százalékban állapította meg. December 15-ig minden érintett értesítést kapott a levelezési címére a 2008-ban esedékes, kötelezően előírt havi törlesztésének összegéről. Január 5-ig már ennek az új összegnek kell beérkeznie a Diákhitel Központhoz.
2007.12.17. 17:22
 
Csütörtökön dönt a miniszter a Nemzeti új vezérigazgatójáról
Fenntartották korábbi javaslatukat a Nemzeti Színház igazgatói pályázatait értékelő bíráló bizottság tagjai, miután hétfőn reggel ismét tanácskoztak. A testület továbbra is egy nevet javasol a szaktárca vezetőjének. Hiller István csütörtökön dönt a Nemzeti Színház új igazgatójának személyéről.
2007.12.17. 17:20
 
Hamarabb szavaz este az egészségbiztosítási törvényről az Országgyűlés - ombudsman-választás is lesz
Bár a Fidesz ígérte, hogy kezdeményezi, végül mégsem halasztják el az ombudsman-választást az Országgyűlés hétfői ülésén. Az eredeti napirend változik ugyanakkor: a tervezettnél hamarabb szavaznak a képviselők az egészségbiztosítási törvényről és a jövő évi költségvetésről.
2007.12.17. 17:10
 
 
Megérkezett Magyarországra az utolsó három Gripen vadászgép
Megérkezett Magyarországra az utolsó három Gripen vadászrepülőgép, így teljessé vált a 14 harci gépből álló flotta - olvasható a Gripen nemzetközi weboldalán. Az MTI hétfőn úgy értesült, hogy január végén hivatalosan a svéd védelmi miniszter adja majd át a teljes flottát a kecskeméti légi bázison. Az utolsó három repülőgép múlt hét csütörtöki megérkezéséről nem adott ki közleményt a szakminisztérium. A Gripen magyarországi weboldala sem közölte a hírt. Az első öt repülőt márciusban hozták haza Svédországból az ott kiképzett magyar pilóták, akik azóta itthon gyakorlatoznak a Gripenekkel. Azóta több részletben érkeztek meg a repülőgépek Magyarországra.
2007.12.17. 17:05
 
Schengen már a hétvégén - csak határellenőrzés nem lesz, papírok azért kellenek
Magyarország pénteki schengeni csatlakozása után is kell valamilyen igazoló iratot magukkal vinni az utazóknak és a tagállamokon belül vannak, akiknek továbbra is kötelező lesz az útlevél. A 14 év alatti gyerekeknek ugyanis személyi igazolvány híján ezzel kel majd igazolni magukat a schengeni országokon belül. A nagykorú magyarok azonban bármilyen igazolvánnyal utazhatnak az Unióban, kivéve öt, a schengeni egyezményhez még nem csatlakozott országot. Mivel a szlovén, szlovák és osztrák határokon az ellenőrzés megszűnik, a schengeni határokon bárhol, bármikor át lehet lépni, még a zöldhatáron is.
2007.12.17. 17:02
 
Emelkedett a bizalmi index
Az üzleti bizalmi index az októberi visszaesés után emelkedett novemberben, de értéke így sem éri el a szeptemberit. Az ipari és szolgáltatói várakozások javultak, a kereskedelmi nem változott, az építőipari viszont tovább romlott.
2007.12.17. 16:50
 
46 helyszínen tiltakoznak a gazdák
Csaknem 1500 traktor, munkagép és személyautó, valamint 3 ezer gazda vesz részt a MAGOSZ által hétfőre bejelentett félpályás útlezárásokban, 46 helyszínen - mondta a Független Hírügynökségnek a MAGOSZ főtitkára. A tiltakozó akciók 8 és 9 óra között kezdődtek és délután 4 óráig tartanak. Van, ahol 5 kilométeres a kocsisor, de a kisebb helyszíneken is lassult a forgalom - közölte Obreczán Ferenc.
2007.12.17. 16:41
 
 
Sztrájk: a vonatközlekedés kivételével nem volt komolyabb fennakadás
A vonatközlekedés kivételével nem okozott komolyabb fennakadást az általános, országosnak meghirdetett sztrájk hétfőn; a Liga Szakszervezetek azért hívtak fel munkabeszüntetésre, hogy a kormány vonja vissza az egészségbiztosítási törvényt, továbbá tiltakoznak az új nyugdíjszámítási szabályok ellen is. A MÁV közlése szerint a vonatok mintegy fele közlekedett, Gaskó István, a VDSZSZ elnöke ezzel szemben úgy ítélte meg, hogy gyakorlatilag áll a vasút, a közlekedő vonatok is üresen jártak. A vasút nem cáfolta, hogy a vonatok szinte üresen közlekedtek, hiszen a teljes bizonytalanság miatt az utasok inkább elkerülték a vasutat.
2007.12.17. 16:15
 
Újabb népszavazási felülvizsgálati kérelmet utasított el a Legfelsőbb Bíróság
A Legfelsőbb Bíróság (LB) hétfői döntése szerint nem sértett törvényt az Országos Választási Bizottság (OVB), amikor a Fidesz népszavazási kérdéseihez összegyűjtött aláírásokat hitelesítő határozatok ellen benyújtott felülvizsgálati kérelmeket december 10-én továbbította a bíróságnak.
2007.12.17. 15:40
 
 
Putyin kész kormányfő lenni Medvegyev elnökké választása esetén
Vlagyimir Putyin orosz elnök hétfőn közölte, hogy kész a kormány élére állni, amennyiben Dmitrij Medvegyevet megválasztják államfővé. Putyin az őt támogató Egységes Oroszország nevű párt kongresszusán azt is hangoztatta, hogy szerinte Medvegyev lenne a legjobb választás, és biztos benne, hogy a 42 éves politikus meg tud birkózni a legmagasabb színtű állami feladatokkal. Egyben jelezte: nem óhajt változtatni az elnök és a kormányfő közötti hatalommegosztáson. Az orosz törvények érelmében az államfőnek szélesebb jogkörei vannak, mint a miniszterelnöknek.
2007.12.17. 15:07
 
 
Fradi-pálya: ketten pályáznak az Üllői úti ingatlanra
Hivatalossá vált, hogy ketten pályáztak az FTC hat plusz két hektáros Üllői úti ingatlanjának értékesítésére. Erről a Kincstári Vagyoni Igazgatóság (KVI) hivatalos közleményben értesítette az MTI-t. A KVI vezérigazgatója, Zelles Sándor az MTI-t korábban arról tájékoztatta, hogy a Magyar Állam tulajdonában és a Sportfolió Kht. vagyonkezelésében álló 6 plusz két 2 hektár területű sporttelep - közismert nevén Fradi-pálya - értékesítésére kiírt nyilvános pályázatban meghatározott 400 millió forintos ajánlati biztosítékot két pályázó fizette be. A 100 százalék Fradi című hetilap szerint a Kevin McCabe fémjelezte üzleti csoport és egy lengyel cég tette le az ajánlattételi biztosítékot.
2007.12.17. 14:31
 
 
Monetáris tanács: nem változott az alapkamat
A Magyar Nemzeti Bank Monetáris Tanácsa nem változtatott a jegybanki alapkamat 7,50 százalékos szintjén hétfői ülésén.
2007.12.17. 14:02
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539[2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista