2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Schumacher szerint Vettel egyszer világbajnok lehet
A hétszeres világbajnok német Michael Schumacher szerint honfitársa, Sebastien Vettel rendelkezik azokkal a képességekkel, melyek révén egyszer a legjobb lehet. A versenyzéstől tavaly visszavonult Schumacher szerint a kérdés csupán az, milyen feltételek állnak majd a rendelkezésére a jövőben. "A Forma-1-ben nagy mértékben függ az ember az autójától" - idézte a német klasszist a Bild című lap. A 20 éves Vettel jelenleg a Toro Rossóval áll szerződésben, így valószínűleg nem a 2008-as évben következik be számára a nagy áttörés. Idén hat ponttal a 14. helyen végzett.
2007.12.19. 08:00
 
Megalakulhat az ideiglenes kormány Belgiumban
Több mint fél évvel a parlamenti választások után Belgiumban megalakulhat a kormány - igaz, csak átmeneti -, miután Guy Verhofstadt ügyvivő kormányfő kedd éjjel áttörést ért el: sikerült meggyőznie az egyik vallon pártot, hogy csatlakozzon a flamand kereszténydemokraták és liberálisok, valamint a vallon szocialisták és liberálisok alkotta koalícióhoz.Noha a Verhofstadt-kormány pártjai elveszítették a június 10-i választásokat, II. Albert belga király hétfőn a liberális politikust bízta meg egy átmeneti kormány megalakításával, miután a választásokon győztes Yves Leterme, a flamand kereszténydemokrata párt vezetője hiába próbálkozott a kormányképes többség összeállításával.
2007.12.19. 07:50
 
 
Angol Ligakupa: továbbjutott a Tottenham és az Arsenal
A Tottenham Hotspur 2-0-ra nyert a Manchester City otthonában, így bejutott a legjobb négy közé az angol labdarúgó Ligakupában. Az Arsenal rendkívül izgalmas mérkőzést játszott a Blackburn Rovers vendégeként: a londoniak már 2-0-ra vezettek, ám Roque Santa Cruz duplájával egyenlíteni tudott a hazai csapat. Jöhetett a hosszabbítás - ekkor már emberhátrányban volt az Arsenal - és Eduardo da Silva: a horvát támadó egy szép kontra után volt eredményes, így az Ágyúsok jutottak tovább. Eredmény, negyeddöntő: Manchester City-Tottenham Hotspur 0-2, Blackburn Rovers-Arsenal 2-3 - hosszabbítás után. December 12-én játszották: West Ham United-Everton 1-2.
2007.12.19. 07:49
 
 
Budapesten tárgyal a görög külügyminiszter
Dora Bakojannisz hivatalos látogatást tesz a magyar fővárosban. Göncz Kinga magyar és Dora Bakojannisz görög külügyminiszter megbeszélésén a kétoldalú kapcsolatok, a gazdasági együttműködés mellett várhatóan az Európai Unió jövőjéről és Koszovó ügyéről is szó lesz. A görög külügyminisztert fogadja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Demszky Gábor főpolgármester. Dora Bakojannisz Orbán Viktorral, a Fidesz elnökével is találkozik.
2007.12.19. 07:40
 
Közeledik az influenzajárvány?
Egyre több az influenzaszerű megbetegedés. Budapesten, az utóbbi héten másfélszer annyian mentek orvoshoz influenzagyanú miatt, de országos szinten is 20 százalékkal nőtt a megbetegedések száma. A szakemberek azt kérik, hogy aki teheti, oltassa be magát - mert még nem késő.
2007.12.19. 07:34
 
 
Népszabadság: Gaskó szerint eredménygaranciát senki nem vállalhat
Egy szélesebb összefogás nyilván hatékonyabb lett volna - nyilatkozta a Népszabadság szerdai számának Gaskó István Liga-elnök, aki nem tartja kudarcnak, hogy lefújták a sztrájkot. Mint mondta a Liga nem maradt egyedül, a Munkástanácsokon kívül a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának két tagszervezete, a Pedagógusok Szakszervezete és az Egészségügyben Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége is csatlakozott a felhívásukhoz. Amikor elkezdtük a sztrájkot, tudtuk, hogy a végszavazás, a gombnyomás után leállunk, csak ezt a szándékunkat nem hoztuk nyilvánosságra - mondta lapnak Gaskó István arra a kérdésre, hogy hétfő este azért fújták-e le a határozatlan időre meghirdetett sztrájkot, mert váratlanul érte őket a kormánypártok elszántsága.
2007.12.19. 07:31
 
 
Csökkenti atomarzenálját az Egyesült Államok
Az Egyesült Államok a kitűzött határidőhöz képest korábban, már idén év végéig jelentősen csökkenti nukleáris arzenálját - jelentette be helyi idő szerint kedden a washingtoni Fehér Ház. George Bush amerikai elnök jóváhagyta az erről szóló döntést. "Atomfegyvereink állományát a lehető legkisebb szintre csökkentjük, összhangban Amerika nemzetbiztonságával, valamint a barátaink és szövetségeseink felé tett kötelezettségvállalásokkal" - közölte Dana Perino szóvivő. A tájékoztatás szerint a most nyilvánosságra hozott döntés nyomán kevesebb mint negyedannyi atomfegyver lesz az Egyesült Államok birtokában, mint amennyi a hidegháború végén, a 90-es évek elején volt.
2007.12.19. 07:22
 
 
Újra összeállhat a Destiny's Child
Egy amerikai szórakoztató portálnak adott interjúban Kelly Rowland a Destiny's Child esetleges összeállásáról beszélt. Az énekesnő szerint ő és társai a Spice Girls sikerét látva elgondolkodtak a visszatérésről.
2007.12.19. 07:20
 
 
Teszt: Mini Clubman, az ötszemélyes
A MINI Clubman karakteres, dinamikus, kontrasztos. Végre egy MINI, amely ötszemélyes modellként, méretes lábteret ad.
2007.12.19. 07:13
 
Kábítószer-kereskedőt fogtak
Körülbelül 400 gramm amfetamint találtak a VIII. kerületi nyomozók egy rutinellenőrzésen. A rendőrök hétfő este igazoltattak egy autóst a Korányi Sándor utcában. A férfi viselkedése gyanús volt, ezután vizsgálták át a kocsit. Az autóban végül 400 gramm nagy tisztaságú amfetamint találtak elrejtve, aminek értéke több százezer forint. A kocsiból előkerült még egy baseball ütő és egy pisztoly is, amelyre a férfinak nem volt engedélye. A drogfutár egyelőre mindent tagad.
2007.12.19. 07:10
 
 
Súlyos vonatszerencsétlenség Pakisztánban; 58 halott
Kisiklott egy expresszvonat szerdán hajnalban Pakisztán délkeleti részén. A balesetben legkevesebb 58-an életüket vesztették és 122-en megsérültek. A déli Karacsiból az északkeleti országrészben fekvő Lahorba közlekedő vonat Karacsitól 400 kilométernyire északkeletre tért le a sínpályáról egyelőre ismeretlen okból. Tizenhat kocsija közül 14 kisiklott. A jármű zsúfolásig tele volt, mintegy 700 utast szállított - zömmel a pénteken kezdődő íd al-adha muzulmán ünnepre hazafelé igyekvőket. A baleset következtében sokan beszorultak a vasúti kocsikba. Legutóbb októberben 12-en vesztették életüket, amikor egy gyorsvonat egy vasúti átjárónál belerohant egy buszba Lahor közelében.
2007.12.19. 07:00
 
Elbocsájtott szakszervezetis
Rendkívüli felmondással szüntették meg a szakszervezeti vezető munkaviszonyát a Kapos Volán Zrt.-nél. A Somogy Megyei Bíróság ítéletében jogellenesnek találta a Közúti Közlekedési Szakszervezet Somogy megyei szervezetének október 30-ai munkabeszüntetését. A szakszervezeti vezetőt szóban bocsátotta el a cég vezérigazgatója. Dobi István azt mondja, számított erre, és munkaügyi bírósághoz fordul.
2007.12.19. 07:00
 
 
ENSZ: tovább marad Irakban a nemzetközi haderő
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa kedden újabb egy évvel meghosszabbította az Irakban állomásozó amerikai vezetésű nemzetközi haderő mandátumát. A küldetés meghosszabbítását az iraki kormány kérte, értésre adva egyúttal, hogy utoljára teszi ezt. Az amerikai csapatok várhatólag az ENSZ-mandátum 2008. év végi lejárta után is az arab országban maradnak, de Bagdad kérésére immár kétoldalú megállapodások alapján; ezekről jelenleg is folynak a tárgyalások az amerikaiak és az irakiak között. A hazai közvélemény részéről nagy nyomás nehezedik az amerikai kormányzatra annak érdekében, hogy mielőbb vonják ki a csapatokat Irakból.
2007.12.19. 06:47
 
Tájékoztató kampány indul
Elfogadták ugyan az új egészségbiztosítási rendszerről szóló törvényt, de azt még alá kell írnia az államfőnek is. Sólyom László dönthet úgy, hogy normakontrollt kér az Alkotmánybíróságtól, vagy visszaküldi megfontolásra a parlamentnek. Az orvosi kamara azt ígéri, ahol tudnak, ellenállnak a törvény végrehajtásának. A minisztérium viszont roadshow-val népszerűsítené az új biztosítási rendszert.
2007.12.19. 06:40
 
Sólyom szerint pozitív lépések történtek
Sólyom László szerint a romák ügyében a közelmúltban pozitív lépések történtek, mivel minden politikai erő és ő maga is elítélte a Magyar Gárdát. A köztársasági elnök ezt akkor mondta, amikor fogadta az Országos Cigány Önkormányzat vezetőit. Sólyom László szerint a szegénységből való kiút az integráció lehet, vagyis a kisebbség beemelése a többségi társadalomba.
2007.12.19. 05:02
 
Célzott légicsapások Gázában
Fél nap alatt négy célzott légicsapást hajtott végre főként az Iszlám Dzsihád palesztin szervezet tagjai ellen az izraeli légierő. A gázai támadásoknak legalább tíz halottja és több életveszélyes sebesültje van. Valamennyiükkel úgy végeztek, hogy rakétát lőttek ki kocsijaikra. Az áldozatok között van az Iszlám Dzsihád egyik legfőbb parancsnoka, és az egyik legkeresettebb rakétaépítő szakértő. A Zsidó Állam szerint az Iszlám Dzsihád megölt tagjai felelősek voltak az Izrael elleni rendszeres rakétatámadásokért.
2007.12.19. 04:00
 
 
Gyurcsány: magunk mellé kell állítani az országot
Gyurcsány Ferenc szerint a magyar parlamentnek és a kormánynak az a dolga, hogy nagyon sok konzultációval, érveléssel maga mellé állítsa az országot az egészségbiztosítás átalakításának ügyében. A miniszterelnök erről a Magyar Televízió Híradó Extra című műsorának adott interjúban beszélt kedden. A kormányfő azt mondta, fellélegzett az egészségügyi törvény elfogadásakor. Szavai szerint ez a rendszerváltás óta eltelt időszak legmesszebbre ható döntése, ami a Kádár-rendszer egy még itt maradt részét szünteti meg. Mint fogalmazott, nem fordult meg a fejében, hogy a törvényt leszavazzák, mert úgy gondolta, az egyeztetési folyamat végére a szocialista képviselők megértik a törvény lényegét.
2007.12.18. 22:45
 
 
Orbán Viktor: érik a demokrácia
A hétfői sztrájk, az egészségbiztosítási törvény és a Fidesz népszavazási kérdései is terítékre kerültek az Info Rádió Aréna című műsorában, amelynek kedden Orbán Viktor volt a vendége. Magyarországon érik a demokrácia - értékelte a Liga szakszervezetek által szervezett hétfői sztrájkot a Fidesz elnöke. Orbán Viktor hozzátette, hogy a nyugati demokráciák a közéletben az állampolgárok részvételét feltételezik. Megjegyezte, hogy ezt már a novemberben is látta, mert az akkori sztrájkokat sem pártok szervezték. Orbán Viktor az egészségbiztosítási törvény megszavazását példátlan esetnek nevezte.
2007.12.18. 21:30
 
Az ENSZ-közgyűlés határozott a halálbüntetés befagyasztásáról
A halálbüntetések végrehajtásának befagyasztásáról hozott határozatot kedden az ENSZ-közgyűlés. Az Egyesült Államok Iránnal és Szíriával együtt ellenezte a moratóriumról szóló - egyébként nem kötelező érvényű - rendelkezést. A világszervezet fő képviseleti szervében, a 192 tagú közgyűlésben 104 igen szavazattal szemben 54 állam voksolt nemmel, a tartózkodók száma 29 volt. A végső szavazást heves vita előzte meg az ENSZ emberi jogi bizottságában. A tervezet előterjesztői azzal számolnak, hogy a halálbüntetések végrehajtásának felfüggesztését kérő határozat után az ENSZ idővel annak eltörlését is határozatban sürgeti majd.
2007.12.18. 20:15
 
 
Az év MTI-s újságírói
Veres Béla brüsszeli tudósító kapta az idén Az év MTI-tudósítója díjat; az oklevelet Vince Mátyás elnök kedden adta át Budapesten, a nemzeti hírügynökség évzáró ünnepségén. A Külpolitikai Főszerkesztőség újságírója az Európai Unióról, a Magyarország számára fontos brüsszeli eseményekről szóló beszámolóival érdemelte ki a díjat. Életmű-díjjal Baracs Dénes újságíró és Kovács Sándor fotóriporter sok évtizedes áldozatos munkáját és hűségét ismerték el. Az év legjobb fotóriporterének járó elismerést Koszticsák Szilárd vehette át afganisztáni felvételeiért, míg az Év szerkesztője Tóth Ildikó lett, a Belpolitikai Főszerkesztőségben végzett rendkívül megbízható, kiegyensúlyozott teljesítményéért.
2007.12.18. 19:58
 
 
36 népszavazási kezdeményezésből 35-öt elutasított az OVB
Az Országos Választási Bizottság (OVB) keddi ülésén 36 népszavazási kérdésből 35-öt elutasított. Az OVB egy kezdeményezést azért nem hitelesített, mert hasonló tartalmú kérdésről már november 29-én döntött, az aláírásgyűjtés megkezdődött. Aláírást lehet gyűjteni azzal a kezdeményezéssel kapcsolatban, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott, elszámolható kiadásaik után járhasson költségtérítés. A bizottság a sziesztával kapcsolatos kérdést ismét megvizsgálta, mivel az Alkotmánybíróság erre kötelezte. Az OVB nem hitelesítette azt a kérdést sem, amely arra irányul, hogy "a Magyar Köztársaság Országgyűlése törvényt alkosson a szieszta bevezetéséről".
2007.12.18. 19:15
 
 
Folyik a magyar-szlovák kormányfői találkozó előkészítése
Zajlik a magyar és a szlovák miniszterelnök találkozójának előkészítése - közölte Daróczi Dávid kormányszóvivő kedden azzal a szlovákiai lapértesüléssel kapcsolatosan, mely szerint a jövő év elején sor kerülhet Gyurcsány Ferenc magyar és Robert Fico szlovák kormányfő találkozójára. A Hospodárske Noviny című szlovák lap Dusan Caplovic miniszterelnök-helyettesre hivatkozva azt írta, a jövő év elején sor kerülhet a Fico-Gyurcsány találkozóra. Daróczi Dávid kormányszóvivő a nap folyamán tartott sajtótájékoztatóján megerősítette: zajlik a miniszterelnöki csúcs előkészítése.
2007.12.18. 18:35
 
Richter közgyűlés: jóváhagyták a Polpharma-ügyletet
A Richter Gedeon Nyrt. keddi rendkívüli közgyűlésén 99,8 százalékos szavazati arányban jóváhagyták az Amszterdamban bejegyzett Genefar BV-vel kötött szerződést a lengyel Polpharma S.A. 99,65 százalékának megszerzéséről új kibocsátású részvények ellenében. A 231 milliárd forint értékű ügyletről szóló szerződést november 14-én kötötték meg. A Richter a Polpharmával társulásban a közép-kelet-európai régió vezető gyártója lesz és a második legnagyobb a lengyel gyógyszerpiacon. A közgyűlést a részvényesek 54,16 százalékos részvételével tartották meg.
2007.12.18. 18:09
 
 
Vizsgálóbizottság a Gripen-beszerzés jogi hátterének feltárására
Szakmai vizsgálóbizottságot hozott létre a Nemzetbiztonsági Kabinet; a most megalakított testület a Gripen-beszerzések "jogi környezetét", közbeszerzési hátterét és nemzetgazdasági hatásait vizsgálja - mondta Szilvásy György, a polgári titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter keddi budapesti sajtótájékoztatóján. A Fidesz reagálásában közölte: a kormány megpróbálja elterelni a figyelmet arról, hogy a svéd ügyészség "2003-tól indulóan" nyomoz a svéd vadászrepülőgépekkel kapcsolatos korrupciógyanús ügyekben. A miniszter a Nemzetbiztonsági Kabinet ülése után elmondta: a vizsgálatokra a "törvényesség szempontjából" van szükség.
2007.12.18. 17:50
 
Letette a hivatali esküt az új ukrán kormány
Letette a hivatali esküt kedden Kijevben a Julija Timosenko vezette új ukrán kormány, miután a parlament 227 képviselője kézfeltartással elfogadta a kabinet összetételét. Az új kormány első miniszterelnök-helyettese Olekszandr Turcsinov, Timosenko jobbkeze lett. A külügyi tárcát a Nyugat-barát nézeteiről ismert külügyminiszter-helyettes, az 51 éves Volodimir Ohrizko vezeti. A másik tárca, amelynek vezetőjét az államfő jelöli, a védelmi: vezetője Jurij Jehanurov volt kormányfő, az elnököt támogató Mi Ukrajnánk-Nemzeti Önvédelem (NU-NSZ) parlamenti képviselője lett. A belügyminisztériumot ismét Jurij Lucenko (NU-NSZ), az első Timosenko-kormány belügyminisztere irányítja.
2007.12.18. 17:45
 
 
Bundesliga: Hajnal a 10. a Kicker rangsorában
Hajnal Tamás, a Karlsruhe magyar válogatott labdarúgója a 10. helyen zárta a Bundesliga őszi idényét a tekintélyes Kicker című német hetilap hagyományos rangsorában. A 26 éves irányító többek között olyan kiválóságokat előz meg a Kicker című szaklap által közzétett listán, mint a brazil Zé Roberto (Bayern München), a holland Rafael van der Vaart (Hamburger SV), vagy éppen a szintén holland Mark van Bommel (Bayern München). Hajnal - aki a középpályások között az ötödik legjobb - vezetésével a KSC a hatodik helyen "telelhet" a Bundesligában.
2007.12.18. 17:07
 
 
Cápagyerek szűznemzéssel a nyíregyházi állatparkban
Meglepetés érte kedd reggelre a nyíregyházi állatpark dolgozóit: egy 30 centiméter nagyságú újszülött, fehér foltú szirti cápakölyköt találtak az 50 ezer literes cápamedencében - tájékoztatta az MTI-t Révészné Petró Zsuzsa, az intézmény osztályvezetője. A medencében két fekete foltú hím szirti cápa lakik, valamint egy nőstény fehér foltú cápa. A két faj azonban nem szaporodik egymással. "A szakirodalom ismeri a cápaféléknél a szűznemzést, de a kicsi születése mégis meglepetés számunkra. Az első dolgunk az volt, hogy a cápakölyköt kimenekítsük a medencéből, mert akár az anyja is felfalhatta volna" - mondta Révészné Petró Zsuzsa.
2007.12.18. 17:02
 
 
Koszovóban lépett fel a rapsztár
A fagyos idő ellenére több tízezren gyűltek össze az Egyesült Államok egyik legismertebb rapsztárja, Fifty Cent koszovói koncertjén. A pristinai stadionba jelképes összegért, 50 eurócentért lehetett a jegyeket megkapni, ez körülbelül 120 forint.
2007.12.18. 16:58
 
Milliárdos kárt is okozhatott a vasutassztrájk
Akár milliárdos összeget is elérhet a MÁV kára, amit a hétfői vasutassztrájk okozott. Egyelőre csak becsülni tudják az adatokat: a legutóbbi munkabeszüntetés körülbelül 250 millió forintos veszteséget jelentett a vasúttársaságnak, a mostani ennek a többszöröse lehet - mondta Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivője.
2007.12.18. 16:47
 
Népszavazást kezdeményez a Liga
Bár korábban azt ígérték, hogy a végsőkig sztrájkolnak, végül mégis letettek erről szakszervezetek. Miután a parlament megszavazta az új egészségbiztosítási törvényt, a Liga bejelentette, hogy más módját választják a nyomásgyakorlásnak.
2007.12.18. 16:39
 
Több jogot kapnak az élettársak
Több jogot kapnak az élettársak, miután elfogadta a parlament a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvényt. Az élettársi viszony akár azonos neműek között is megköthető és a házastársakéhoz hasonló jogokat biztosít a pároknak. Az élettársak 2009-től könnyebben vehetnek majd fel együtt hitelt, igényelhetnek családi pótlékot párjuk gyermeke után és örökölhetnek is. Közös gyermek esetén azonban ők is csak bíróság előtt tudják felbontani a kapcsolatukat. Gyereket pedig ezután is csak házaspárok fogadhatnak örökbe.
2007.12.18. 16:37
 
Cápa született a nyíregyházi állatkertben
Szenzáció a Nyíregyházi állatparkban. Gondozói szerint apa nélkül fogant az a cápa bébi, amit kedden találtak a trópusi ház akváriumában a gondozók. A szakirodalom is csak egy-két ilyen estet jegyez a világon. A gondozók rögtön egy másik akváriumba vitték a kis cápát, nehogy a nagyok megegyék.
2007.12.18. 16:12
 
 
Ahmadinezsád is részt vesz az idei mekkai zarándoklaton
Mintegy kétmillió muzulmán hívő gyűlt össze kedden a szaúd-arábiai Mekka közelében lévő Arafát-hegy körül az idei zarándoklat alkalmából, és most először Mahmúd Ahmadinezsád iráni elnök is részt vesz szertartáson. Az iráni csúcspolitikust Abdallah bin Abdel-Aziz szaúdi király hívta meg a muzulmánok legfontosabb vallási eseménysorozatára, és ezt a meghívást a megfigyelők erősen jelképes értékűnek tartják, mert korábban a zarándoklat, vagyis a háddzs nem egyszer diplomáciai súrlódásokat okozott a két ország között. 1987 júliusában a szaúdi biztonsági erők vérbe fojtották az iráni hívők Amerika- és Izrael-ellenes tüntetésbe torkollott zarándoklatát.
2007.12.18. 15:52
 
 
Horváth Ágnes 7-10 befektetőre számít az új egészségbiztosítási rendszerben
A jövőre létrejövő egészségbiztosítási rendszerben 7-10 befektetőre számítanak; az átalakítások végrehajtását felügyelő személyről még nincs döntés - mondta az egészségügyi miniszter a kormányszóvivői tájékoztatón. Horváth Ágnes hozzátette: az sem dőlt még el, hogy akire ezt a pozíciót rábízzák, az miniszteri vagy kormánybiztosi minőségében látja-e majd el a feladatot. A végső szót a kormány mondja ki, de előtte a két koalíciós párt egyeztetni fog - tette hozzá. Mint elhangzott, az új biztosítási rendszerben létrejövő pénztárak szolgáltatásokra fognak szerződni, azonban a pénztáraknak a területükön található valamennyi intézménnyel szerződniük kell.
2007.12.18. 15:10
 
 
Fidesz: az egészségbiztosítási törvény erőszak a társadalommal szemben
A kormánypártok erőszakkal döntöttek az egészségbiztosítási törvényről, a jogszabály elfogadása erőszak a társadalommal, az emberekkel szemben. Ezt Varga Mihály, a Fidesz alelnöke mondta sajtótájékoztatóján, az ellenzéki párt elnökségének álláspontját ismertetve. Az egészségbiztosítási törvény elfogadását a koalíció egyszerű üzleti sikernek tekinti, holott az erőszak a társadalommal szemben - hangsúlyozta a politikus. Varga Mihály szerint a társadalom a rendszerváltás óta egyetlen kérdésben sem volt ennyire egységes, mint az egészségbiztosítási törvény elutasításában.
2007.12.18. 15:00
 
 
Éger István: "ott fogunk betartani, ahol tudunk"
Az idei esztendő a megszorítások éve volt az egészségügyben, kórházbezárásokkal, várólistákkal és tarthatatlan anyagi kényszerrel - vont mérleget Éger István, a Magyar Orvosi Kamara sajtótájékoztatóján. A tb-törvénnyel kapcsolatban kijelentette: "Ott fogunk betartani, ahol tudunk." Az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvény elfogadása kapcsán a kamarai elnök azt mondta: akik "igen" gombot nyomtak, életük végéig felelősséggel tartoznak ezért. Hozzátette: a törvény megszavazása önmagában nem jelent semmit, hiszen a törvény kimunkálatlan, és a gyakorlatban fog kiderülni, hogy ez a törvény működésképtelen lesz, és morálisan és szakmailag is elfogadhatatlan.
2007.12.18. 14:30
 
 
A következő szezonban is tíz magyar csapat indul az európai kézilabdakupákban
A következő szezonban is tíz - öt-öt férfi és női - magyar csapat vehet részt az európai kézilabdakupákban. A kontinentális szövetség (EHF) kimutatása alapján a női rangsorban Magyarország a második helyen áll Dánia mögött, így két-két együttes szerepelhet a Bajnokok Ligájában, valamint az EHF Kupában és egy a KEK-ben. A férfiak visszacsúsztak a hatodik helyre, de ez a pozíció még két BL-es, két EHF Kupás és egy KEK-es indulási jogot ér. A hetedik pozícióba visszazuhanó oroszok már csak egy BL-es csapattal indulhatnak a 2008/09-es évadban.
2007.12.18. 14:29
 
 
Gyorshajtásért elvették Hamilton jogosítványát
A francia hatóságok sebességtúllépésért egy hónapra bevonták az angol Lewis Hamiltonnak, a Forma-1 idei felfedezettjének vezetői engedélyét. Az autós világbajnokság 2007-es szezonjának második helyezettjét 196 km/órás sebességgel mérték be a francia Laon közelében vasárnap. A rendőrség megállította őt, majd a jogosítvány bevonása mellett elkobozta a gépjárművet, valamint 600 eurós (150 ezer forint) bírságot szabott ki a száguldozó pilótára. "Hamilton nagyon udvarias és együttműködő volt az intézkedés során, autóját azóta már visszakapta" - mondta a helyi rendőrség szóvivője.
2007.12.18. 13:24
 
 
Felszámolják a piroslámpás negyedet Amszterdamban
Luxusszállodák, osztályon felüli éttermek és művészeti galériák lesznek a kirakatbordélyok, a szexklubok és a "coffee shop"-ok helyén az amszterdami piroslámpás negyedben. A közel 400 apró örömtanya - amelyeknek kirakatméretű ablakai mögött most még női és férfi prostituáltak kelletik magukat - többségét felszámolják. Költözniük kell a kluboknak, a pornómoziknak, és alig maradhat néhány marihuánát és hasist árusító "coffee shop" és növényi alapú pszichoaktív drogot kínáló "smart shop". A prostitúció legalább a 13. század óta jelen van a városban, mióta az első kereskedőhajó matrózai körbesétáltak a kikötőben.
2007.12.18. 13:11
 
 
Pamela Anderson két hónap után válik
Pamela Anderson egykori Baywatch-sztár két hónap után elválik férjétől, Rick Salomontól. A rövid házasság végének okául "kibékíthetetlen ellentétekre" hivatkozott a szőke díva a Los Angeles megyei feljebbviteli bíróságra pénteken benyújtott keresetében. A pár nagy sebbel-lobbal október 6-án kelt egybe Las Vegasban, ám alig tíz héttel később már rá is jöttek, hogy mégsem valók egymáshoz. A negyven éves Anderson, aki újabban előadóművészként tengeti napjait, korábban már két házasságát bontotta fel. Salomon azzal a szexvideóval híresült el, amelyet akkori partnerével, Paris Hiltonnal készített.
2007.12.18. 12:49
 
 
Ázsiába megy a Dortmund, a Cottbus és a Bielefeld
A Német Labdarúgó Liga (DFL) kezdeményezésére ázsiai túrán vesz részt a téli szünetben a Borussia Dortmund és a Cottbus. A két együttes "feladata" a távol-keleti piac bővítésének elősegítése. "A bajnokságunkat 169 országban közvetítik, ezzel együtt tovább kell dolgoznunk azon, hogy új fogyasztókat találjunk. Az ázsiai piac már most is jelentős, de van még mód az előrelépésre" - mondta Jörg Daubitzer, a DFL tévés jogokért felelős illetékese. A Dortmund a kínai és az indonéziai válogatottal játszik, a Cottbus pedig a kínai nemzeti csapattal, illetve az olimpiai együttessel találkozik. A német Bundesliga egy további klubja, a Bielefeld is Ázsiába készül, de saját elhatározásból. Ellenfele két kínai élvonalbeli alakulat lesz.
2007.12.18. 12:39
 
 
Megsérült a Spice Girls tagja!
Kificamította a bokáját Emma Bunton a Spice Girls Las Vegas-i koncertjén.
2007.12.18. 12:34
 
 
Elutasították Lengyel Zoltán rendőrök ellen tett feljelentését
Elutasította Lengyel Zoltán országgyűlési képviselő rendőrök ellen tett feljelentését a Budapesti Nyomozóügyészség. Az elutasítás ellen panasszal él a politikus - közölte a független (korábban fideszes) képviselő ügyvédje az MTI-vel kedden. Futó Barnabás ismertetése szerint a feljelentést három cselekmény kapcsán tette Lengyel Zoltán a vele szemben intézkedő rendőrök ellen: hivatalos eljárásban elkövetett bántalmazás vétsége, könnyű testi sértés és jogellenes fogvatartás miatt. Az ügyvéd közölte, hogy az első kettőt bizonyítottság hiányában, a jogellenes fogvatartás kapcsán tett feljelentést pedig azért szüntette meg a nyomozóügyészség, mert szerintük nem valósult meg bűncselekmény.
2007.12.18. 12:30
 
 
Többet vásárolnak az internetezők
Kozmetikum, ruha és könyv - ezek a slágercikkek idén az interneten ajándékot vásárlók körében, akik a kirakat.hu és a Szonda Ipsos felmérése szerint a legtudatosabb és legtöbbet költő vásárlók, bár arányuk még mindig alacsony. A termék-, ár- és bolt-összehasonlításokat kínáló kirakat.hu megbízásából a Szonda Ipsos azt vizsgálta, milyenek a magyar internetezők karácsonyi vásárlási szokásai, és azok mennyiben különböznek a nem internetezők idei ajándékozási terveitől. Az eredmények többek között azt mutatják, hogy az átlagosnál több embert, hetet terveznek megajándékozni, míg az internetet nem használók ennél kevesebbet, ötöt.
2007.12.18. 12:20
 
 
Abbász üdvözli Sarkozy javaslatát a nemzetközi haderő létrehozásáról
Üdvözölte Mahmúd Abbász palesztin elnök keddi párizsi sajtótájékoztatóján Nicolas Sarkozy francia államfő javaslatát egy nemzetközi haderő létrehozásáról a palesztin biztonsági szervek támogatására. "Jó ötletnek tartjuk Sarkozy felvetését, és azon fogunk munkálkodni, hogy a javaslatból nemzetközi törekvés legyen" - mondta Abbász. A francia államfő hétfőn a palesztin területek megsegítésére szervezett nemzetközi adományozó konferencia megnyitóján javasolta, hogy nemzetközi haderő segítse a palesztinokat "a megfelelő időben és a megfelelő feltételek között".A Hamász iszlamista palesztin szervezet elutasította az ötletet, mert az szerinte a palesztin ügyekbe való "nyílt beavatkozással" ér fel.
2007.12.18. 12:16
 
 
Rekord nyereségre számít az idén a cseh Skoda autógyár
Rekord nagyságú - adózás után 15 milliárd koronás - eredményre számít az idén a cseh Skoda Mladá Boleslav autógyár. A tavalyi adózott eredmény 11 milliárd korona volt - közölte kedden a Hospodárské Noviny című politikai és gazdasági napilap Reinhard Jungra, a Skoda elnök-vezérigazgatójára hivatkozva. A legnagyobb cseh autógyár forgalmi bevételei az idén várhatóan elérik a 228 milliárd koronát, a tavalyi 203,6 milliárd koronával szemben. Az idén a cég 630 ezer személygépkocsit gyártott, s mindet el is adta. Az idén minden ötödik Skoda gépkocsit azonban már nem Csehországban, hanem külföldön gyártották.
2007.12.18. 11:41
 
 
Fergie a neten szexel
Az énekesnő kihasználja a 21. század találmányait, és a világhálón pajzánkodik.
2007.12.18. 11:40
 
 
Az ukrán parlament elfogadta Timosenko kormányfői jelölését
Az ukrán parlament kedden megszavazta Julia Timosenko kormányfő jelölését. A 2004-es ukrajnai narancsos forradalom egyik vezéregyénisége a múlt hét kedden két fordulóban sem kapta meg a szükséges többséget a kijevi törvényhozásban, mindössze egy voks hiányzott miniszterelnöki kinevezése megerősítéséhez. A mostani szavazás után viszont megnyílt az út előtte a hatalomba való visszatérésre két évvel azután, hogy leváltották a kormányfői posztról. A 450 fős parlamentben a Timosenko és Viktor Juscsenko elnök híveiből álló tömörülés 226 képviselője szavazott egyenként a plenáris ülésen az új kormányfő mellett. Egy képviselőjük tartózkodott, egy pedig távol maradt. A többi párt bojkottálta a voksolást.
2007.12.18. 11:00
 
 
Egy szlovák lap szerint januárban sor kerülhet Fico és Gyurcsány találkozójára
Már jövő év elején sor kerülhet Robert Fico szlovák és Gyurcsány Ferenc magyar kormányfő várva várt találkozójára - írta keddi cikkében a Hospodárske Noviny című szlovák lap, Dusan Caplovic miniszterelnök-helyettesre hivatkozva. A találkozó előkészítésével megbízott Caplovic állítása szerint, ha felmerülne annak a veszélye, hogy a magyar fél eláll a csúcstalálkozó megtartásától, Pozsony számíthat az Európai Szocialisták Pártjának (ESZP) segítségére. Hannes Swoboda, az ESZP európai parlamenti frakcióvezetője maga is megerősítette a lapnak, hogy dolgoznak az előkészítésen, beszélnek a képviselőkkel, s ennek érdekében január végén megbeszélést tartanak Bécsben.
2007.12.18. 10:52
 
 
Kopint-Tárki: idén 1,5, jövőre 2,5 százalékkal nő a GDP
Az idei GDP előrejelzését a korábbi 2 százalékról 1,5 százalékra, a jövő évit pedig 3,2 százalékról 2,5 százalékra módosította a Kopint-Tárki Zrt., miközben inflációs prognózisát 2007-re 7,7 százalékról 8 százalékra, 2008-ra 4,5 százalékról 5,2 százalékra emelte - jelentette be Palócz Éva vezérigazgató. A magánfogyasztás idén egy 1,8 százalékkal esik vissza (a korábbi prognózis 1,2 százalékos csökkenést jelzett), jövőre változatlan marad (októberben még 0,3 százalékos emelkedést rögzítettek). A beruházásokra vonatkozó prognózisát is módosította a Kopint-Tárki: szerintük az idén nem 2 százalékkal, hanem csak egy százalékkal, jövőre 3 százalékkal növekedhetnek a beruházások.
2007.12.18. 10:41
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538[2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista