2020. július 11., szombat - Nóra, Lili
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Gazdasági kilátásokról konzultált Gyurcsány Ferenc és Simor András
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök és Simor András, a Magyar Nemzeti Bank elnöke szerdán informális találkozón vitatta meg a magyar gazdaság kilátásait. A megbeszélésen áttekintették, hogy miképp lehetne növelni a gazdaság versenyképességét és ösztönözni a gazdasági növekedést anélkül, hogy veszélyeztetnék a költségvetési deficit csökkentését. "Megvitattak az euró bevezetésével kapcsolatos technikai kérdéseket is, amelyek már korábban felmerültek, de nem kerültek szóba árfolyam- és kamatpolitikai kérdések" - idézi a Reuters.
2007.12.20. 09:56
 
 
Karácsonyfa-labirintust építettek Hollandiában
Karácsonyfa-labirintust építettek a kelet-hollandiai Enschede városának központjában - a speciálisan téli látványosság a holland sajtó beszámolója szerint nemzetközileg is egyedülálló.Az érdeklődők kétezer karácsonyfa között bolyonghatnak (nem csak hollandik!), a fákat több mint harmincezer égő díszíti, messziről feltűnő fényfüzért képezve. Középen áll a legmagasabb, 40 méternél is hosszabbra nőtt fenyő, amelynek közeléből a bolyongók áttekinthetik az egész labirintust. Napközben ott tartózkodik a Télapó is, akivel közös fényképet is készíthetnek a vendégek - legalább egy időre elterelve azt a gondot, hogyan fognak kikeveredni a ösvényekkel ravaszul ellátott karácsonyfaerdőből.
2007.12.20. 09:30
 
Többet tévéznek a magyar gyerekek, mint a más országokban élők
Szinte teljes felügyelet nélkül televíziózhatnak a magyar gyerekek - olvasható a UPC kábelszolgáltató és a Research International által a kicsik tévézési szokásairól készített felmérés összegzéséből. Az eredmények azt mutatják: miközben a többi országban a szülők tesznek az ellen, hogy a kicsik túl sok erőszakos vagy szexuális jelenetet tartalmazó műsort nézzenek, és a médiahatóságtól várják a probléma hathatós kezelését, "a magyarok a legkevésbé törődnek azzal, mikor és mit néz a gyermekük". A 13 országban, hatezer szülő megkérdezésével végzett felmérés azt mutatja, hogy az európai szülők 57 százaléka a jelenleginél szigorúbb tartalomellenőrzést tart kívánatosnak.
2007.12.20. 09:21
 
Menyasszonyi vécépapírruha
Vécépapírban - mármint vécépapírból álló menyasszonyi ruhában - ment férjhez egy nő egy New York-i nyilvános vécében. A ceremónia idejére a köztoalettet lezárták és mellé ideiglenes vécéket állítottak fel, hogy ne zavarhassák meg idegenek kisebb-nagyobb dolgaikkal a szertartást. Maga az öltözék igen igényes volt: a lehető legfinomabb vécépapírból ragasztotta össze Hanah Kim. Nem ő a menyasszony, ő a ruhatervező, referenciájáról elég annyi, hogy megnyerte az idei vécépapíros menyasszonyiruha-versenyt. Hogy a vőlegény milyen ruhában volt, arra nem tért ki az újságíró. A ceremónia egyébként a Times Square-en zajlott, a Charmin nevű nyilvános illemhelyen, de csak a szűk család és barátok voltak jelen.
2007.12.20. 09:10
 
 
Női kosárlabda Euroliga: harmadik a Sopron
Az MKB-Euroleasing Sopron a török Fenerbahcétől elszenvedett szerdai vereségét követően, hét forduló után a harmadik helyen áll a női kosárlabda Euroliga A csoportjában. A D csoportban szereplő MiZo Pécs 2010 csütörtökön 17 órától játszik Vilniusban. Eredmények: A csoport: Fenerbahce (török) - MKB-Euroleasing Sopron 78-61, CSZKA Moszkva (orosz)-Napoli (olasz) 89-67, Villeneuve-d'Ascq (francia)-Riga (lett) 67-50.Az állás: 1. CSKA Moszkva 14 pont, 2. Fenerbahce 12, 3. Sopron (505-531), 4. Riga 10 (454-493), 5. Villeneuve-d,Ascq 9, 6. Napoli 8. D csoport: Dinamo Moszkva (orosz)-Faenza (olasz) 59-49, Valencia (spanyol)-Mondeville (francia) 83-78.
2007.12.20. 09:00
 
 
UEFA Kupa: Toni mesternégyesével jutott tovább a Bayern
A Bayern München többek között Luca Toni mesternégyesének köszönhetően hatgólos győzelmet aratott hazai pályán a görög Arisz felett a labdarúgó UEFA csoportkörének utolsó fordulójában, így magabiztosan, első helyen jutott tovább kvintettjéből.Juhász Roland csapata, a belga RSC Anderlecht is folytathatja szereplését a sorozatban, noha ezúttal 2-1-re kikapott a Getafe vendégeként. A magyar védő végigjátszotta a találkozót. Sáfár Szabolcs együttese, az Austria Wien egy szerzett ponttal kiesett. A magyar kapus a cserepadon kapott helyet a Galatasaray otthonában elért döntetlen alkalmával. A legjobb 32 közé jutott csapatokat pénteken a svájci Nyonban sorsolják párokba; tavasszal egyenes kieséses rendszerben folytatódik a küzdelem.
2007.12.20. 08:44
 
 
Bilincsben az áramütős tanárnő
Áramütős tanárnőt vett őrizetbe a rendőrség Indiában. A pedagógus elektromosan fegyelmezte nebulóit. A rossz gyerekeket enyhe áramütésekkel büntette meg az iskola tudományos laboratóriumában lévő felszerelések segítségével. A tanulóknak valószínűleg nemigen tetszett a dolog, mert feljelentették a tanárnőt, minek eredményeként meg is szabadultak tőle.
2007.12.20. 08:33
 
 
Jessica Alba beletörődött a szex szimbólum státuszba
Bár Jessica Alba pályája elején eldöntötte, hogy nem testével kíván majd hódítani, egy-egy vetkőző jelenet helyett inkább a drámai monológjairól szeretne elhíresülni, úgy tűnik, lemondott erről az elképzeléséről.
2007.12.20. 08:27
 
 
MOZI: A nemzet aranya - Titkok könyve
Benjamin Franklin Gates a történelem elveszett kincseit kutatja, ez alkalommal azonban olyan titok nyomába szegődik, ami könnyen átírhatja a történelmet. Felmerül ugyanis a gyanú, hogy Thomas Gates, Benjamin ük-ükapja is összeesküvő volt a Lincoln elnök elleni merénylet szervezői között. Gates nyomozásba kezd - kétségbeesetten remélve, hogy tisztázni tudja a család nevét - azonban olyasmit talál, amire maga sem számított. Van egy könyv, amiből megtudhatja a választ: az elnöki titkok könyve. A titkos elnöki iratok gyűjteményében rejlő információ nemcsak a Gates család nevét moshatja tisztára, de elárulja a Watergate-botrány részleteit, az igazságot a Kennedy-gyilkosságról vagy az Apollo "holdraszállásának" körülményeit. Az Egyesült Államok legnagyobb titkait. A dolog pofonegyszerű: csak meg kell nyerni az elnökválasztást. Esetleg betörni a Fehér Házba és elrabolni az elnököt. Hogy megfejtse a rejtélyt, és bebizonyítsa őse ártatlanságát, a különös professzor semmitől sem riad vissza. Titkos alagutakon, fél Európán keresztül, az Eiffel-toronytól a Buckingham Palotán át a Rusmore-hegyig követi kitartóan a nyomokat. Lelkes társai az első részben megismert Abigail és Riley, legfontosabb segítői pedig saját anyja és apja lesznek. Nyomukban titkosszolgálatok, és számtalan ember, akinek legkevésbé sem érdeke, hogy ilyen kaliberű titkokra valaha is fény derüljön.
2007.12.20. 08:21
 
 
Újabb maffiatagok kerültek rendőrkézre Olaszországban
Huszonkilenc feltételezett maffiatagok vettek őrizetbe csütörtökön a dél-olaszországi Calabria tartományban a pénzügyőrség egységei. A Cosenza környékén végrehajtott hatósági akció során horogra került többek között Franco Muto, a calabriai szervezett alvilág, a 'ndrangheta egyik "családjának" főnöke is. A letartóztatottakat többek között kábítószer-kereskedelemre, zsarolásra és uzsorakamatos pénzkölcsönzésre való bűnszövetkezéssel vádolják. A hatóság feltételezi, hogy a Muto-klánnak köze van egy Tirrén-tenger parti illegális veszélyes hulladék-üzlethez is. Ugyancsak maffia-ellenes akciót hajtottak végre Szicíliában, miután őrizetbe vették csütörtökön Giuseppe Grigoli nagyvállalkozót.
2007.12.20. 08:20
 
 
Csőtörés miatt torlódik a forgalom a Nagykörúton
Torlódás alakult ki a budapesti Nagykörúton és környékén egy vízcső meghibásodása miatt csütörtökön; a teljes helyreállítással legkorábban késő este végeznek a vízművek szakemberei. Lezárták a József körutat a Petőfi híd felé vezető oldalon mindkét sávban a Bérkocsis utca és a Baross utca között a helyreállítási munkálatok idejére - közölte a Fővinform. A Nagykörúton dugó alakult ki és a környező utcák is telítettek. Időközben egy villamos meghibásodott Budán, a Mechwart ligetnél, így jelenleg a 4-6-os villamos vonalán pótlóbuszok járnak a Moszkva tér és az Oktogon között. A helyszínt a rendőrség biztosítja, az autósokat a Rákóczi térnél terelik le a mellékutcákba.
2007.12.20. 08:02
 
 
Az Egyesült Államok lassít az európai haderő kivonásának ütemén
Az Egyesült Államok lassít Nyugat-Európában állomásozó csapatai két éve megkezdett kivonásának ütemén. 2013-ig harminchétezer amerikai katonát tartana Olaszországban és Németországban - közölte Dick Cody amerikai tábornok. A The Washington Post című tekintélyes lap internetes kiadásában megjelent értesülés szerint George Bush amerikai elnök helybenhagyta azt az amerikai sajtóban néhány héttel ezelőtt megszellőztetett tervet, hogy leállítják az Európában állomásozó amerikai szárazföldi erők létszámának további csökkentését. A haderő létszámát Európában Donald Rumsfeld korábbi amerikai védelmi miniszter jóváhagyásával az elmúlt két évben 62 ezerről 43 ezer főre csökkentették.
2007.12.20. 08:00
 
 
Népszabadság: Vészhelyzetben a 4-es metró
Nem jutott eredményre a főváros és a 4-es metrót építő Hídépítő, ezért utóbbi bejelentette: kiszáll a beruházásból írta a csütörtöki Népszabadság. A lap úgy tudja erre jutottak a felek a Főpolgármesteri Hivatalban szerdán befejeződött, zárt ajtók mögött tartott egyeztetéseken. A folytatásról még nincsen végleges döntés. A metróberuházás jelenlegi legkritikusabb pontja a több hónapos csúszásban lévő, Fővám téri állomás. Egyelőre még az állomás szerkezetének megépítési tervei sem készültek el. A városházán most lázasan keresik a megoldást, hogyan tovább. Vagy az alagútépítést állítják le, így viszont nem lesz kész a metró 2012-re, vagy elhagyják az amúgy is több hónapos késésben lévő Fővám téri állomást.
2007.12.20. 07:30
 
 
AJÁNLÓ: Halloween
Rob Zombie, akinek munkáját Carpenter 1978-as eredetije, és annak azon üzenete ihlette meg, mely szerint "a gonosz még a legkisebb városban is megjelenhet", Michael Myers korai éveire, és azokra az eseményekre helyezi a hangsúlyt, amelyek elvezettek a végzetes Halloween éjszaka-i gyilkosságsorozathoz a békés Illinois-i kisvárosban, Haddonfieldben.
2007.12.20. 07:20
 
 
Leégett a csengeri cipőgyár raktára
Kigyulladt a csengeri Szamos Cipőgyár raktára hajnalban; a keletkezett kárt közel kétmilliárd forint értékűre becsülik - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivője az MTI-vel. A mintegy 3.000 négyzetméteres épületben pusztító lángokhoz 4-es fokozatú riasztással vezényelték ki a környék összes tűzoltóját. A tíz magyar és román tűzoltóautó 64 fős személyzetének öt óra előtt nem sokkal sikerült körülhatárolni a lángokat. Az oltás és az utómunkálatok azonban várhatóan csütörtökön egész nap eltartanak, változatlanul 4-es fokozatú riasztás mellett. A tűzben senki sem sérült meg, s veszélyes, káros anyag sem került a levegőbe.
2007.12.20. 07:00
 
 
Tara Reid ájultra bulizta magát
A balul sikerült mellplasztikái miatt sokat cikizett Tara Reid újabb támadási felületet biztosított a gúnyolódóknak: ájultra bulizta magát.
2007.12.20. 04:59
 
Medián: egy MSZP-s szavazóra két fideszes jut
A Fideszre továbbra is kétszer annyian szavaznának, mint az MSZP-re - derül ki a Medián december elején, a HVG megbízásából készített felméréséből. A legnépszerűbb politikus Sólyom László, őt követi Kósa Lajos és Dávid Ibolya. A teljes szavazókorú népességben a Fidesz novemberi, rekordnagyságú támogatottsága mérséklődött. A múlt hónapban a teljes népesség 44, a pártot választók 60 százaléka szavazott volna rá, most ugyanez az arány 40, illetve 57 százalék. Az MSZP-re szavazók aránya érdemben nem változott: 20, illetve 28 százalék. Az összes válaszadó véleményét figyelembe véve tehát némileg csökkent a két nagy párt közötti különbség.
2007.12.19. 22:05
 
 
Újabb közműdíj-emelések a Fővárosi Közgyűlés előtt
Az önkormányzat jövő évi költségvetési koncepciójáról, több közszolgáltatás jövő évi tarifáiról, a 4-es metró építésével, pénzügyi helyzetével összefüggő kérdésekről és a nehéz tehergépjárművek budapesti közlekedésének korlátozásáról is tárgyal az ez évi utolsó ülésén, csütörtökön és pénteken a Fővárosi Közgyűlés. A költségvetési koncepció csaknem 450 milliárd forintos büdzsével, ezen belül 47 milliárd forintos hiánnyal számol. Várhatóan helyszíni előterjesztésre napirendre kerül a kormányzati negyedet érintő fővárosi és kerületi szabályozási tervek véleményezése, elfogadása.
2007.12.19. 21:30
 
 
Amy Winehouse-t őrizetbe vették
Amy Winehouse brit soulénekesnőt őrizetbe vette, majd óvadék ellenében elengedte a rendőrség. A zűrös ügyeiről is ismert és drogokat fogyasztó énekesnőt az igazságszolgáltatás akadályozásának ügyében vették őrizetbe - bár önszántából és megbeszélt időpontban ment kedden a rendőrségre -, és március elején kell újra jelentkeznie. Winehouse férje, a 25 éves Blake Fielder-Civil ugyanis börtönben ül súlyos testi sértésért, miután rátámadt egy mixerre idén júniusban. Az énekesnőnek azért gyűlt meg a baja a hatósággal, mert egy brit lap értesülése szerint állítólag pénzt kínált a megvert pincérnek, hogy vonja vissza vallomását.
2007.12.19. 20:43
 
 
AZ ENSZ BT nem tudott megegyezni Koszovóról
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa szerdán az "összeegyeztethetlen" álláspontok miatt nem tudott megegyezni Koszovóról - közölte Johann Verbeke belga ENSZ-nagykövet a nyugati országok nevében. Koszovó jelenlegi helyzete elfogadhatatlan - tette hozzá a nagykövet, miután megállapították, hogy a testület nem tudott döntésre jutni az albánok lakta szakadár szerbiai tartomány jövőbeli jogállását illetően. Zalmay Khalilzad amerikai ENSZ-nagykövet kijelentette: az Egyesült Államok, Európa és más államok eltökéltek a Koszovó függetlenségét biztosító Ahtisaari-terv megvalósítására.
2007.12.19. 20:15
 
 
Szávay és Talmácsi az év sportolói
Talmácsi Gábor motorversenyzőt, Szávay Ágnes teniszezőt, a férfi kardcsapatot, Angyal Zoltánt, a kajak-kenu válogatott szövetségi kapitányát illetve Kuhárszky Zoltánt, Szávay edzőjét választották az év legjobbjának a hazai sportújságírók. A díjakat a Budapest Congress and World Trade Centerben, a Sportcsillagok Gálaestjén adták át a kategóriák dobogósainak. A szerdai ünnepségen megjelent többek között Elbert Gábor sportszakállamtitkár, Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke és Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség elnöke. A gálaesten a vendégek megtekinthették az elmúlt 49 év győzteseit megörökítő MTI-fotókiállítást.
2007.12.19. 19:34
 
 
Bajnai: Magyarország Európa-bajnok a fejlesztésben
Magyarország Európa-bajnok a fejlesztések területén az uniós források felhasználásában - mondta Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter szerdán a tárca évértékelő sajtóbeszélgetésén. A miniszter tájékoztatása szerint az év végére a 27 tagország közül Magyarországon jelent meg a legtöbb uniós pályázat, és döntés született a kiemelt projektekről. Az év végére több mint 180 pályázat jelent meg az Új Magyarország Fejlesztési Tervben (ÚMFT) mintegy 1.300 milliárd forint keretre, a kormány által eddig elfogadott 340 kiemelt projekt 1.600 milliárd forint támogatási lehetőséget tartalmaz, így összesen mintegy 3.000 milliárd forint felhasználása kezdődött meg 2007-ben.
2007.12.19. 19:05
 
 
Sportcsillagok Gálaestje: Angyal Zoltán a legjobb kapitány
Akárcsak tavaly, idén is Angyal Zoltán lett az év szövetségi kapitánya a magyar sportújságírók szavazása alapján. Angyal Zoltán irányításával a kajakosok és kenusok összesen 38 érmet nyertek idén az Európa- és a világbajnokságon. A második helyet Kemény Dénes, a férfi vízilabdázók kapitánya szerezte meg, három ponttal Nébald György, a kardozók szakvezetője előtt. A Sportcsillagok Gálaestéjén - melyen a dobogósokat köszöntötték - megjelent többek között Elbert Gábor sportszakállamtitkár és Schmitt Pál, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke.
2007.12.19. 18:56
 
HÖOK: közeledtek az álláspontok a képzési hozzájárulásról
Valamelyest közeledett az oktatási tárca és a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája (HÖOK) álláspontja a képzési hozzájárulás ügyében, megegyezés azonban nem született, a tandíj visszavonása nem sikerült - összegezte a szerdai megbeszélés eredményét Miskolczi Norbert, a HÖOK elnöke Budapesten. A szervezet egyetért a tárcával abban, hogy a hallgatóknak hozzá kell járulniuk a képzés költségeihez, azzal azonban soha nem fog egyetérteni, hogy mindenkinek fizetni kelljen csak azért, mert részt vesz a felsőoktatásban, pedig a jelenlegi tandíjtervezet ezt jelenti - mondta a Manherz Károly szakállamtitkárral folytatott tárgyalás után a HÖOK elnöke.
2007.12.19. 18:15
 
 
Shakira a bangladesi iskolákért
Shakira a világ segítségét kérte szerdán, hogy a ciklon sújtotta Bangladesben újjáépülhessenek az iskolák. A kétszeres Grammy-díjas kolumbiai énekesnő az UNICEF egyik nagykövete, és amint hírét vette, hogy háromezer iskola dőlt romba a novemberi hatalmas ciklon következtében Bangladesben, máris az országba utazott. Shakira három napig tartózkodik Bangladesben, és anyjukat elvesztett gyermekekkel vagy gyermeküket, házastársukat elvesztett anyákkal beszél tengerparti falvakban. "Sosem felejtem el a gyászoló anyák és árván maradt gyermekek arcát. Életem legszomorúbb napjai ezek" - mondta a harmincéves énekesnő.
2007.12.19. 18:08
 
 
Rálőttek Hiller István házára
Éles lőszerrel lőttek rá Hiller István oktatási és kulturális miniszter házára szerdán; sérülés nem történt - közölte Illés Hilda, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel. Az ügyeletes elmondta, hogy még a hétvégén szerzett tudomást a rendőrség a történtekről: két találat érte a miniszter otthonát, ahol éppen senki sem tartózkodott, ezért nem is sérült meg senki - tette hozzá. Az ügyeletes csütörtökre ígért bővebb tájékoztatást. Arra a kérdésre sem válaszolt, hogy miért több nappal a történtek után hozták nyilvánosságra a bűncselekményt. Az MTI információja szerint a lövedékek az utca felől érték a házat, amelynek ablakain keresztül hatoltak be az épületbe.
2007.12.19. 17:15
 
 
Kate beköltözött Vilmos herceghez
Titokban már együtt is él Vilmos herceg, a brit trón várományosa és barátnője, Kate Middleton, jóllehet nemrég még szakításuk hírétől volt hangos a londoni sajtó. A szerdai The Sun szerint Kate már be is költözött a Clarence House-ba, Vilmos és Károly közös londoni rezidenciájára, és oda is adta London előkelő Chelsea kerületében lévő lakását húgának, Pippának. A lap forrásai szerint az összeköltözés még "nem hivatalos", Kate azonban "egyre inkább otthon van" a herceg lakosztályában, és a Clarence House személyzetének utasításba adták, hogy korlátozás nélkül engedjék be a palotába Vilmos kedvesét.
2007.12.19. 15:43
 
Forgalomösztönző díjak Ferihegyen
A ferihegyi nemzetközi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. (BA) 2008. január 1-től érvényes új tarifái között a leszállási díjak három éves ösztönző rendszert is tartalmaznak, amely jelentős kedvezményekkel támogatja a légitársaságokat abban, hogy új járatokat indítsanak, illetve sűrítsék már létező járataikat - közölte a Szollár Domokos, a Budapest Airport Zrt. szóvivője az MTI-vel. A Budapest Airport (BA) tarifatáblázata a Ferihegyi repülőtér leszállási, parkolási, zajvédelmi és utaskiszolgálási díjait tartalmazza. Az utasoknak a kettes terminálon egy euróval többet, 17,40 eurót kell fizetni, míg az egyes terminál repülőtéri díjai 0,75 euróval 12,85 euróra emelkednek.
2007.12.19. 15:30
 
 
Vlagyimir Putyint választotta az év emberévé a Time magazin
Vlagyimir Putyin orosz elnököt választotta a 2007. év emberévé az amerikai Time magazin. Putyin elnökségének utolsó éve volt a legsikeresebb. Hazájában "bebiztosította" saját politikai jövőjét, külföldön pedig kiterjesztette szokatlanul nagy - ha nem is mindig jóindulatú - befolyását a világpolitikára a magazin indoklása szerint. Az orosz elnök "rendkívüli vezetői teljesítményt" nyújtott, egykor káoszba jutott országában stabilitást teremtett - mondta Richard Stengel, a Time főszerkesztője, aki az NBC televízióban jelentette be a döntést. A magazin rangos címéért mások mellett az Oscar-díjas Al Gore volt amerikai alelnök és J.K. Rowling, a Harry Potter-könyvek szerzője is versenyben volt.
2007.12.19. 15:00
 
Negyven halott a pakisztáni vonatbalesetben
Legalább negyven ember meghalt és több mint százan megsérültek, amikor szerdára virradó éjszaka kisiklott egy utasokkal teli vonat Pakisztán déli részén. A 17 kocsiból álló szerelvényen több mint ezer ember utazott. Többen még órákkal a baleset után is az összeroncsolódott kocsikban várták, hogy a mentőcsapatok kimentsék őket.
2007.12.19. 14:59
 
 
Lezárták a nyomozást a móri-ügyben
A móri mészárlás ügyében lezárta a nyomozást a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) - közölte az NNI szóvivője szerdán az MTI-vel. Horváczy Emese elmondta: az ügyben bővebb tájékoztatást csütörtökön, sajtótájékoztató keretében ad az NNI. 2002. május 9-én a móri Erste Bank fiókjában elkövetett rablás során nyolc embert, alkalmazottakat és ügyfeleket öltek meg. Az ügyben korábban jogerősen elítélték Kaiser Edét, és vádat emeltek Hajdú László ellen is. Idén februárban a rendőrség őrizetbe vette a veszprémi postásgyilkossággal is "kapcsolatba hozható" N. Lászlót és társát, W. Róbertet.
2007.12.19. 14:57
 
 
Kirepültek az utasok a fának hajtó BMW-ből - Gyorshajtás vezetett a tragédiához?
Nem kizárt, hogy gyorshajtás miatt vesztette életét két ember, amikor lehajtott az úttestről és egy fának csapódott egy személyautó az M5-ös autópályán - értesült a HavariaPress. A teljesen száraz úton történt balesetet egyedül a jármű sofőrje élte túl, de őt is életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A tragikus baleset szerdán délelőtt, nem sokkal tizenegy óra előtt történt az autópálya 30-as kilométerénél, Ócsa külterületén. Egy BMW Budapest felé haladt a belső sávban - vélhetően a megengedettnél nagyobb sebességgel -, amikor az inárcsi pihenőt elhagyva, nem sokkal az ócsai leágazás előtt kisorolt a külső sávba, majd onnan az út menti területre zuhant és egy fának csapódva állt meg. A hatalmas erejű ütközéstől a személyautó konzervdobozként nyílt szét, két utasa kizuhant belőle és a helyszínen elhunyt, míg a sofőr életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeztéig az érintett pályaszakaszon csak a belső sáv járható Budapest irányában.
2007.12.19. 14:53
 
Még idén ki kell venni a szabadságokat
A Munka Törvénykönyvének módosítása miatt az idei évtől már csak egynegyedét lehet átvinni a szabadságoknak a következő évre. Azt is csak különösen indokolt esetben. Ezeket a napokat, jövő év március végéig lehet kivenni.
2007.12.19. 14:51
 
Tárki: mélyponton a választási hajlandóság
A felnőtt lakosság mintegy kétharmada nem menne el szavazni vagy nem mondja meg pártválasztását - olvasható a Tárki legújabb vizsgálatának összegzésében, amit juttattak el az MTI-nek. Egy "most vasárnapi választáson" a szavazásra jogosultak 47%-a venne részt biztosan - mutatott rá a Tárki a november 30-a és december 13-a között végzett, 1.000 ember megkérdezésén alapuló vizsgálatában. Mint írták, a biztos szavazó pártválasztók aránya az eddigi mérésekhez viszonyítva decemberben volt a legalacsonyabb, különösen az MSZP szavazók esetében. Az ellenzék továbbra is vezet a kormánykoalícióval szemben: a Fideszre a választókorú lakosság 36%-a voksolna, míg az MSZP-re 13%-uk.
2007.12.19. 14:44
 
Pecsételik a csecsemőket Németországban
Németország szerte óriási megütközést keltett, amikor kiderült, hogy a Saarlouis-i Szent Erzsébet Kórház szülészeti osztályán elcseréltek két csecsemőt. A Saar-Vidék Tartomány egészségügyi minisztere, Josef Hecken szerdán bejelentette, hogy a jövőben az újszülötteket olyan pecséttel látják el, amelyet néhány napig nem lehet lemosni. A pecsét rögzíti a csecsemő nevét és szüleinek adatait.
2007.12.19. 14:33
 
 
A Fidesz és a KDNP frakcióvezetője is bírálja a főváros pénzügyi politikáját
A jövő évre tervezett 47 milliárd forintos hiány, a 4-es metró építésének egyre növekvő, s jelenleg már 511 milliárd forintos költsége és a nemrég konszolidált BKV-nál 99 milliárd forintra növekvő adósság miatt bírálta a fővárosi Fidesz és a KDNP frakcióvezetője a városvezetést. Tarlós István, a Fidesz frakcióvezetője a gyermekek álmodozásához, vízióihoz hasonlította a városvezetés fejlesztési elgondolásait, amelyek jó része szerinte forráshiány nélkül meghiúsul. Bagdy Gábor, a KDNP frakcióvezetője közölte, hogy 2010 után már nem lesz fejlesztési forrása a fővárosnak a most zajló rohamos vagyonfelélés miatt.
2007.12.19. 14:30
 
 
Öt-hat jelölt indul az orosz elnökválasztáson
Oroszországban kedd éjfélkor lezárult az önállóan induló elnökjelöltek papírjainak befogadása a Központi Választási Bizottságnál: mivel a pártok jelöltjei már ismertek, egyértelművé vált, hogy a március 2-re kitűzött elnökválasztáson 5-6 jelölt indulhat majd. Az úgynevezett önjelöltek jelölését valójában egy legalább 500 fős kezdeményező csoportnak kell támogatnia. E csoportnak egy helyen kell összegyűlnie, a helyet és az időpontot öt nappal a rendezvény előtt be kell jelentenie a Központi Választási Bizottságnál (CIK), és az aláírásokat a helyszínen közjegyzőnek kell ellenőriznie. A CIK szerint nagyon sok helyen nem sikerült összegyűjteni 500 támogatót, másutt nem az előírásoknak megfelelően tartották a gyűlést.
2007.12.19. 12:37
 
 
Négyen haltak meg balesetben délelőtt az utakon
Négyen autóbalesetben, ketten pedig vélhetően füstmérgezésben haltak meg szerdán - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője az MTI-vel. Dobson Tibor elmondta: a Fejér megyei Sárszentmihályon egy férfi és egy nő vélhetően füstmérgezésben elhunyt, amikor egy családi házban az egyik szoba kiégett. Baranya megyében, a 67-es úton Szentlászló előtt frontálisan ütközött egy teherautó és egy kisteherautó. A kisteherautó két utasa meghalt. Az M5-ös autópálya Budapest felé vezető szakaszán, a 30-as kilométerszelvénynél, az ócsai lejárónál egy személygépkocsi az út menti árokba borult, ketten meghaltak, egy ember pedig súlyos sérüléseket szenvedett.
2007.12.19. 12:30
 
 
Teljes támogatásáról biztosította az uniós reformszerződést a német kormány
Teljes támogatásáról biztosította az Európai Unió új reformszerződését szerdai ülésén a német kormány. A konzervatív-szociáldemokrata nagykoalíciós kabinet egyetértett a lisszaboni szerződésben foglaltakkal, s azt egyhangúan parlamenti ratifikálásra ajánlotta. A német parlament két háza, a Bundestag és a Bundesrat várhatóan májusban tűzi napirendre a szerződést, annak jóváhagyásához mindkét házban kétharmados többségre van szükség.
2007.12.19. 11:50
 
 
Lendvai: a komoly erőpróbák éve volt 2007
Az ország és a kormány számára is a komoly erőpróbák és a nehéz vizsgák éve volt a 2007-es esztendő. Erről Lendvai Ildikó beszélt szerdai budapesti évértékelő sajtótájékoztatóján. A szocialisták frakcióvezetője elmondta, pártja baloldali politikát folytatott, mert nem engedte összeomlani az ellátórendszereket. A politikus ugyanakkor azt is mondta, nem segítették megfelelően eligazodni az embereket a változásokban. Lendvai Ildikó szerint a kormány idén "közepesen vizsgázott". Az egészségbiztosítási törvényről szólva azt mondta, az év egyik legfontosabb jogszabálya volt.
2007.12.19. 11:40
 
 
Az EKB elnöke inflációs veszélyre figyelmeztet
Az Európai Központi Bank (EKB) elnöke, Jean-Claude Trichet szerdán hangsúlyosan figyelmeztetett az inflációs veszélyre, de azt is értésre adta, hogy az EKB ezentúl sem folytatja a kamatemelést. - Forgatókönyvünk arra a várakozásra alapoz, hogy a világgazdaság rugalmasan ellenálló marad, az amerikai lassulást részben ellensúlyozza a felzárkózó gazdaságok ereje. Igaz, a folytatódó pénzpiaci ingatagság és a reálgazdasági kockázatok újraárazása nagy bizonytalansággal veszi körül ezt a feltételezést - mondta az EKB elnöke az Európai Parlament gazdasági bizottságában tartott meghallgatásán.
2007.12.19. 11:38
 
 
Rehabilitációs centrumot adott át a főpolgármester
Az Egyesített Szent László Szent István Kórház Rehabilitációs Centrumát adta át Demszky Gábor szerdán Budapesten. Az esemény kapcsán a főpolgármester elmondta: reméli, hogy az új egészségbiztosítási rendszer a biztosítók versengésével indul majd el; Demszky Gábor úgy fogalmazott: Budapest ennek zászlóshajója kíván lenni. A kormány betartotta azon ígéreteit, melyek szerint az átalakításból eredő feladatátvételek költségeit finanszírozza - emlékeztetett a főpolgármester. A kórház rehabilitációs centruma az Egészségügyi Minisztérium 75 millió forintos támogatásával valósult meg. A Jahn Ferenc utcai intézményben 110 rehabilitációs ágyat, valamint 15 férőhelyes nappali kórházat alakítottak ki.
2007.12.19. 10:30
 
 
Nem vesz részt a nemzetbiztonsági bizottság ülésein a Fidesz és a KDNP
A Fidesz és a KDNP képviselői a jövőben nem vesznek részt az Országgyűlés nemzetbiztonsági bizottságának ülésein - jelentette be szerdán a bizottság KDNP-s elnöke. A két ellenzéki párt képviselői így tiltakoznak Laborc Sándornak a Nemzetbiztonsági Hivatal (NBH) főigazgatójává való kinevezése ellen. Simicskó István Németh Zsolttal (Fidesz), az Országgyűlés külügyi és határon túli magyarok bizottságának elnökével közösen tartott sajtótájékoztatóján a döntést azzal magyarázta, hogy sérültek a demokratikus elvek, s így ellehetetlenült a titkosszolgálatok parlamenti ellenőrzése. Simicskó István a bojkottról szólva hozzátette, nem akarják ellehetetleníteni az Országgyűlés működését.
2007.12.19. 10:25
 
 
Szíria nem túl derűlátó a közel-keleti békefolyamatot illetően
A szíriai elnök két osztrák lap - a Die Presse és a Kurier - szerdai számában megjelent interjújában "egynapos eseménynek" nevezte az annapolisi békekonferenciát, amelyet további erőfeszítéseknek kellene követniük, elsősorban a legnagyobb befolyással rendelkező és Izraellel különleges viszonyt ápoló Egyesült Államok részéről. A jelenlegi washingtoni vezetés utolsó évében azonban nemigen lehet újabb kezdeményezésre számítani - vélekedett Bassár el-Aszad. Ugyancsak hátráltató tényezőként említette, hogy Ehud Olmert "az eddigi leggyengébb izraeli miniszterelnök". 
2007.12.19. 10:20
 
5,2 százalékkal csökkent a reálkereset január-októberben
Az idén január-októberben a bruttó átlagkeresetek összességében 8,2, a nettó átlagkeresetek 2,5 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbit, a reálkereset - a fogyasztóiár-index 8,1 százalékos növekedése mellett - 5,2 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához viszonyítva - közölte a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) szerdán. A legalább 5 fős vállalkozásoknál és a költségvetési intézményeknél alkalmazásban állók száma a nemzetgazdaság egészét tekintve 2007. január-októberben átlagosan 2 millió 769 ezer volt.
2007.12.19. 09:09
 
 
Doppingvétség miatt 120 napra eltiltották Romariót
A Brazil Labdarúgó Szövetség 120 napra eltiltotta Romariót, a Vasco de Gama világbajnok támadóját és edzőjét, aki októberben akadt fenn egy doppingvizsgálaton. A döntéshozó bizottság tagjai 3-2 arányban szavazták meg az 1994-es vb-n aranyérmet nyert veterán csatár eltiltását. A 41 éves Romário két hete maga jelentette be, hogy október 28-án, a Palmeiras elleni bajnoki találkozó után adott mintájában finaszterid nyomaira bukkantak az ellenőrök. A kiváló játékos ugyanakkor tagadta, hogy szándékosan doppingolt volna és kijelentette, hogy a hajnövesztő szere tartalmazta a tiltott anyagot.
2007.12.19. 09:06
 
 
Tönkre akarja tenni a karrierjét? Szóljon Jessica Simpsonnak!
Jessica Simpson saját énekesi karrierjét már tönkre vágta, a hétvégén a barátjáét is sikerült.
2007.12.19. 08:42
 
 
Horn Gábor szerint nem leselkedik politikai veszély a biztosítókra
Horn Gábor szerint politikai értelemben nem leselkedik veszély azokra a biztosítókra, amelyek szerepet vállalnak az egészségbiztosítási rendszer átalakításában. Az SZDSZ ügyvivője szerdán a közszolgálati televízióban azt mondta: egy esetleges szerződésbontás következményeit az államnak kellene viselnie. Horn Gábor "szemenszedett hazugságokra" épülő vádaskodásnak nevezte a Fidesznek az egészségbiztosítás átalakításával kapcsolatos érveit. Véleménye szerint nem igaz, hogy a magyar társadalom egésze szemben áll az új rendszer bevezetésével. A liberális politikus szerint a Magyar Orvosi Kamara "politikai alapon" helyezkedik szembe az új egészségbiztosítási rendszerrel.
2007.12.19. 08:25
 
 
Elkelt a Magna Charta egy példánya
21,3 millió dollárért (3,7 milliárd forintnak megfelelő összegért) talált gazdára a Magna Charta egy 710 éves ritka példánya helyi idő szerint kedden a Sotheby's New York-i árverésén. Az értékes dokumentumot - amely az 1215-ben kibocsátott Magna Charta 17 fennmaradt eredeti példánya közül az egyik -, egy washingtoni üzletember vásárolta meg, aki közölte, azt szeretné, hogy az 1297-ből származó, I. Edward király viaszpecsétjével ellátott példány az Egyesült Államokban maradjon. Az angol nép jogait rögzítő és a király hatalmát korlátozó okmányt évszázadokon át az angol alaptörvénynek tekintették.
2007.12.19. 08:15
 
 
Bíróság előtt a Mikulás zaklatója
A Mikulás "mogyorójára" vágyott egy nő az Egyesült Államokban, ám nem a puttonyban lévőre, minek eredményeként most szexuális zaklatás vádjával bíróság elé kerül. A nő - akár a gyerekek - a 65 éves Mikulás ölébe huppant és keze nem ajándéknak szánt testrészletet markolt. A Mikulás ezen egyrészt igencsak meghökkent, másrészt megdühödött, olyannyira, hogy rendőrért kiáltott. A 33 éves hölgyet ugyan elengedték, de szexuális zaklatáson túl rendzavarással is vádolják, és az új évet a bíróságon kezdheti.
2007.12.19. 08:08
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537[2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista