2020. július 7., kedd - Appolónia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Egyre több egy- és kétforintost gyűjtenek karitatív célra
Milliókkal több egy- és kétforintos áramlik vissza a Magyar Nemzeti Bankba (MNB) az ősz óta, amikor nyilvánosságra került, hogy bevonják ezeket az érméket - derül ki a jegybank honlapján közzétett sajtóközleményből. Növekszik a jótékony célú gyűjtés is, az MNB-ben a napokban fizették ki a karitatív célra gyűjtött érmék első részletét, többszázezer forintot. A központi bank az ilyen akciókat a kifejezetten jótékony célból gyűjtött érmék jegybanki átvételének könnyítésével is támogatja. A gyűjtés jellegét az MNB vizsgálhatja: bekérhet információkat a gyűjtő, illetve a támogatni kívánt szervezetről, illetve az általa indított begyűjtési kampányról.
2007.12.22. 07:00
 
 
Váratlanul Kabulba utazott Nicolas Sarkozy
Váratlanul Kabulba érkezett szombaton reggel Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnök. Az öt órásra tervezett látogatás során Sarkozy találkozik az Afganisztánba vezényelt francia katonákkal és tárgyal Hamid Karzai afgán államfővel is. A francia hírügynökség első jelentésében még öt napos látogatásról tett említést. Franciaország 1300 katonával vesz részt a NATO-parancsnokság alatt álló afganisztáni nemzetközi biztonság erő (Isaf) egységében. A francia kontingens kizárólag Kabulban teljesít szolgálatot. A francia elnököt elkísérte afganisztáni útjára Hervé Morin védelmi miniszter, Rama Yade emberi jogi államtitkár és a helyszínen csatlakozott hozzá az Indiából érkezett Bernard Kouchner külügyminiszter.
2007.12.22. 06:51
 
 
Jennifer Aniston új fickót fogott magának
Jennifer Aniston szexis karácsonyi ajándékot talált. Új szerelmet szerzett magának.
2007.12.22. 04:12
 
Tűz egy budapesti mélygarázsban
Több kocsi is megrongálódott, amikor kigyulladt egy autó egy budapesti mélygarázsban. A tüzet eloltották, senki sem sérült meg.
2007.12.21. 23:10
 
Aranybánya vár feltárásra Kolumbiában
Hatalmas aranybányára bukkantak Kolumbia közép-nyugati részén, amely a világon az egyik legnagyobb készlettel rendelkezhet - jelentette be a kolumbiai Herman Martinez miniszter pénteken.
2007.12.21. 22:48
 
 
Michael Jordan beállt egy-egyezni a Charlotte Bobcats játékosaival
Beszállt egy-egyezni a Charlotte négy játékosával Michael Jordan a Bobcats keddi edzésén. A játék egyszerű volt: az első kosár nyer, azaz a győztes a pályán maradt, a vesztes a sor végére került, és várta, amíg ismét játszhat. A végén MJ kénytelen volt újra megerősíteni: eszében sincs visszatérni.
2007.12.21. 22:44
 
 
Formula-1: a Honda január 8-án Brackleyban mutatja be új autóját
A Honda-csapat január 8-án az angliai Brackleyban mutatja be 2008-as Formula-1-es autóját.
2007.12.21. 22:41
 
Újév napjáig közel 6,67 milliárdra nő a Föld népessége
Az új év beköszöntekor 6 669 705 650 ember él majd a Földön - állította pénteken Hannoverben közzétett jelentésében a Deutsche Stiftung Weltbevölkerung (DSW) nevű német alapítvány, amely felvilágosító munkával és adományokkal támogatja és próbálja elősegíteni a családtervezést, a nem kívánt terhességek elkerülését több afrikai és ázsiai országban. A jelentés szerint 80 millióval nőtt idén a világ népessége, körülbelül annyival, amennyi Németország lakossága. A népességnövekedés azonban szinte kizárólag azokra a fejlődő országokra jut, ahol az emberek nagy többsége nyomorban él.
2007.12.21. 21:45
 
Kötelező olvasmány hangos könyvben
A diszlexiás valamint a vak és gyengén látó gyerekek oktatását segíti az az úgynevezett hangoskönyv, amelyet csütörtökön adtak át Pécsett 22 iskolának. Ez egy cd illetve egy dvd, amelyeken két kötelező olvasmány hangváltozata található. Ezzel a gyerekek könnyebben tudnak majd tanulni. A kötelező olvasmányokat tartalmazó hangoskönyvek eddig hiánycikkek voltak.
2007.12.21. 20:43
 
Bebukhat a kormányzati negyed
Újabb botrány a kormányzati negyed építése körül. Jelen pillanatban csak annyi biztos, hogy a kormány el akarja kezdeni az építkezést. A szükséges városrendezés viszont nem készül el. Legalább is a kivitelezést eddig vállaló Trigránit visszalépett. A főváros vezetése ugyanis a szerződés aláírása előtti este egy 10-12 milliárdos pluszfejlesztést írt elő Demján Sándor cégének.
2007.12.21. 20:41
 
A reptéri határok csak jövő márciusban nyílnak meg
Az európai útlevélmentes, schengeni zónához Magyarországon és szomszédainkon - Szlovákián valamint Szlovénián - kívül Csehország, Lengyelország, Litvánia, Lettország, Észtország és Málta csatlakozott.
2007.12.21. 20:40
 
Csak a púposbálnákat kímélik
Felfüggesztette Japán a púpos bálnák vadászatát! Az ázsiai állam a Nemzetközi Bálnavadászati Tanács nyomására hagyott fel a tengeri emlősök kifogásával. De a japán flotta kizárólag a púpos - másnéven hosszúszárnyú - bálnákat kíméli, amelyekből a tervek szerint 50-et akartak kifogni tavaszig.
2007.12.21. 20:39
 
 
Gyurcsány: lebontjuk a féltés, a féltékenység határát
Erőt kell merítenünk az elmúlt időszak tragédiáiból, közelednünk kell egymáshoz, de nemcsak a kézfogásra van szükségünk, hanem a lelki összefogásra is - mondta Gyurcsány Ferenc pénteken a Nógrád megyei Cered és a szlovákiai Tajti között, a két település első közös schengeni karácsonyán. A kormányfő kiemelte: az a hely, ahol vendégeskedik, korábban a senki földje volt, ami két világ határán állt. Ma már lehet egyszerre magyarnak és szlováknak is lenni. És nemcsak a határ nem választja el a magyarokat és a szlovákokat, hanem azokat a határokat is lebontjuk, ami a lelkünkben van: a féltés, a féltékenység határát - hangoztatta Gyurcsány Ferenc.
2007.12.21. 19:30
 
 
Ciprus és Málta január 1-jén bevezeti az eurót
Brüsszeli megítélés szerint jól haladnak az előkészületekkel Cipruson és Máltán, ahol január elsején bevezetik az eurót. A két szigetország csatlakozásával a 27 EU-ország közül már 15-ben lesz hivatalos fizetőeszköz az unió pénze, lakosságszámban kifejezve pedig a 495 millió uniós lakos közül 320 millió tartozik majd az euróövezethez. Az átváltási kulcs egészen pontosan: 0,585274 ciprusi font, illetve 0,429300 máltai líra lesz egyenértékű 1 euróval. Másképpen kifejezve: egy ciprusi font 1,71 eurót, egy máltai líra pedig 2,33 eurót ér. Az Európai Bizottság pénteken közzétett értékelése szerint a bankok, a kereskedők és a vásárlók egyaránt felkészültek a váltásra.
2007.12.21. 19:20
 
 
Rice: az Egyesült Államoknak nincsenek állandó ellenségei
Az Egyesült Államoknak nincsenek állandó ellenségei - jelentette ki egy pénteki sajtóértekezletén Washingtonban az amerikai külügyminiszter, amikor megkérdezték tőle, hogy milyen esélyek vannak iráni, szíriai vagy észak-koreai látogatására. Condoleezza Rice Iránnal kapcsolatban azt monda, hogy "bárhol és bármikor kész találkozni ottani kollégájával," feltéve, ha Teherán felfüggeszti az urándúsítást. Észak-Koreát illetően kijelentette, hogy a 2005 szeptemberében és idén februárban kötött megállapodások kijelölik "az utat a legjobb kapcsolatok felé". Rice kitért Tajvanra is, és közölte: az Egyesült Államok ellenzi azt a tervet, hogy népszavazást tartsanak az ENSZ-be való belépésről.
2007.12.21. 18:37
 
Gyökeres megújulásra készül a MÁV
A következő hat évben a MÁV Zrt. 950 milliárd forintot szán a vasút fejlesztésére, és több tízmilliárdos eredményjavulással számol gazdálkodásában. Jövőre az egyik legismertebb nemzetközi tanácsadó cég fogja átvilágítani a vállalatot, amely az idei évet 27 milliárd forint veszteséggel zárja. Az idei esztendő a fordulat éve, a következő években aztán a vasút gyökeresen megújul.
2007.12.21. 17:33
 
Óbuda szerint törvénytelen, hogy a főváros nem tárgyal a Margit Kórház átadásáról
A főváros törvénytelenül jár el, amikor nem adja át a Szent Margit Kórházat Óbudának - mondta pénteki évértékelőjén a III. kerület polgármestere. Bús Balázs szerint nem biztos, hogy előnyös Óbudának, ha továbbra is a főváros része marad.
2007.12.21. 17:30
 
 
Az oroszok egyre kevésbé szeretik Sztálint
Az orosz emberek egyre kritikusabban szemlélik Sztálin alakját - derült ki egy pénteken közzétett felmérésből, amelyet a Jurij Levada központ készített a diktátor születésnapja, december 21. alkalmából. A felmérések szerint 1999-ben még a megkérdezettek 20 százaléka - sőt, 2004-ben és 2005-ben 21 százaléka - vélte úgy, hogy Sztálin bölcs vezető volt, aki naggyá és virágzóvá tette a Szovjetuniót, 2007-ben azonban ezt a nézetet 14 százalék vallotta. Az évek során alig változott azoknak az aránya, akik Sztálint sok millió ártatlan ember megsemmisítésében bűnös, kemény, embertelen zsarnoknak tartják: 1999-ben ezek aránya 32 százalék volt, 2004-ben 31, míg 2005-ben és idén 29 százalék nyilatkozott így.
2007.12.21. 17:20
 
 
Szili: revansot veszünk ma a huszadik századon
Nemcsak országokat, hanem térségeket, településeket és embereket fog összekötni a határok felszámolása, amivel revansot veszünk ma a huszadik századon - közölte Szili Katalin a schengeni övezethez való csatlakozás kapcsán a Nemesnép-kebelei (Kobilje) magyar-szlovén határátkelőn tartott ünnepségen pénteken. A parlament elnöke úgy fogalmazott: most érezzük igazán, hogy európai polgárok lettünk, és most tudjuk igazán, hogy mit jelent a szabadság. "Most fogjuk igazán megtapasztalni, hogy mit jelent a határok nélküli Európában élni két olyan népnek, amely nagy utat tett meg a huszadik században."
2007.12.21. 17:15
 
 
Javulást vár a szlovák házelnök a szlovák-magyar kapcsolatokban
A schengeni övezet kibővítésének hatásaként javulást vár a szlovák-magyar kapcsolatokban a pozsonyi parlament elnöke. Pavol Paska pénteken kijelentette, hogy a mindkét országra kiterjedő kibővítés hozzá fog járulni a feszültség enyhítéséhez a két szomszéd között. Paska sajnálatosnak minősítette, hogy - miként a szlovák hírügynökség idézte - "Magyarországon a Szlovákiával való kapcsolat még mindig politikai kulcskérdés". "És mindez annak ellenére, hogy személyes szinten sok kérdést rendeztünk. Hiszek benne, hogy a határsorompók felszámolása a legjobb út lesz a negatív tendenciák legyőzésére" - tette hozzá.
2007.12.21. 17:08
 
 
Megmutatta a Skoda az új Superb-t
Nyilvánosságra hozta a Skoda az első hivatalos képet az új Superbről. A márciusban bemutatkozó, a csehek modellpalettájába formailag tökéletesen illeszkedő zászlóshajó elődjénél is tágasab lesz, miközben alig lesz drágább annál.
2007.12.21. 16:18
 
 
Erősebb lett a megújult Mercedes SLK
A teljesítmény növelése és a károsanyag-kibocsátási értékek leszorítása volt az elsődleges szempont a Mercedes SLK ráncfelvarrásánál. A 2008-as modellévre elkészített újdonság belterét is felfrissítették, a külső viszont szinte alig változott.
2007.12.21. 16:14
 
 
FTC: péntektől Albert Flórián nevét viseli az Üllői úti stadion
Délben megtartották a Ferencváros labdarúgócsapata Üllői úti létesítményének keresztelőjét, így péntektől hivatalosan is Albert Flórián Stadionnak hívják a zöld-fehérek otthonát. A klub hivatalos honlapja szerint az ünnepségen részt vettek Albert korábbi játékostársai, mint például Rudas Ferenc, Szűcs Lajos vagy éppen Rákosi Gyula. A jelenlegi csapatot Csank János vezetőedző, Csató Sándor pályaedző, valamint Lipcsei Péter, Dragóner Attila, Bojan Lazic és Vasas Zoltán képviselte. A jeles eseményen beszédet mondott Sipos Jenő elnökségi tag.
2007.12.21. 15:21
 
 
Csillagszóró hadművelet: eddig 144 millió forint bírságot szabtak ki
Az élelmiszer-ellenőrző hatóságok csaknem 5300 kereskedelmi és vendéglátó egységet, valamint piaci árust ellenőriztek és 144 millió forint bírságot szabtak ki eddig az úgynevezett csillagszóró hadművelet kezdete óta - közölte a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal (MÉBIH) az MTI-vel közleményben. A karácsonyi időszak szezonális termékeinek kiemelt ellenőrzésére irányuló ellenőrzés-sorozat keretében a hatóságok eddig több mint 60.000 kilogramm élelmiszert vontak ki a forgalomból, és öt egység működését függesztették fel.
2007.12.21. 15:10
 
 
Közel négymilliárd forintot kapnak az egészségügyi intézmények
Megközelítőleg négymilliárd forintot kapnak a kórházak a társadalombiztosítás év végi megtakarításából; ez az összeg tartalmazza a személyes széfek beszerzésének 600 millió forintos költségét is - közölte az Egészségügyi Minisztérium pénteken. A pénzt - amely a vizitdíjnak és a kórházi napidíjnak köszönhető megtakarításokból származik - a tavaszi kapacitás-átalakítás utáni teljesítményük arányában kapják meg, az összeg a jövő héten már a kórházaknál lesz. A tárca szerint az aktív fekvőbeteg-ellátást nyújtó intézmények több mint 2,9 milliárd, a járóbeteg-szakellátók 524 millió, a krónikus ellátást végzők 251 milliót,az otthoni szakápolást nyújtók pedig több mint 111 millió forintot kapnak.
2007.12.21. 14:57
 
A Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje Kitüntetést kapta Talmácsi
Sólyom László államfő a Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztje Kitüntetést adományozta Talmácsi Gábornak, a motorsportban szerzett felbecsülhetetlen érdemei elismeréseként. A kitüntetést Bajnai Gordon önkormányzati és területfejlesztési miniszter adta át a gyorsaságimotoros-vb 125 kcm-es géposztálya világbajnokának. Bajnai Gordon hangsúlyozta: a sport jóval több, mint megmérettetés, az a nemzeti kultúra, az identitástudat része.
2007.12.21. 14:25
 
A sószegény táplálkozás nehézségei
Miközben a Gyógyszerengedélyezési és Felügyeleti Hatóság különböző csoportok nyomására azt fontolgatja, hogy korlátozza a konzerv élelmiszerek sótartalmát, bennünk jogosan merül fel a kérdés, hogyan tartsuk magunkat az egészséges ember számára javasolt napi 2300 milligrammos nátriumbeviteli értékhatárhoz.
2007.12.21. 14:06
 
 
Tiszteletbeli római kanonok lett Nicolas Sarkozy
Nicolas Sarkozy francia köztársasági elnököt a római lateráni bazilika tiszteletbeli kanonokává avatták. Ez az egyházi méltóság a XVII. század óta megilleti a francia államfőket, de a monarchia megszűnte óta eddig csak Valéry Giscard d'Estaing köztársasági elnök fogadta el 1978-ban. A római pápa püspöki templomában, a lateráni bazilikában Sarkozy elnök csütörtökön vette át francia nyelven celebrált szentmisén a kinevezési okmányt. Jelenlétével - mint mondta - világossá akarta tenni, hogy "szükségünk van a katolikus egyház útmutatására és közreműködésére Franciaország jövőjének kialakításában". Emlékeztetett rá, hogy Nagy Károly kora óta szoros kapcsolatok állnak fenn hazája és a lateráni Bazilika között.
2007.12.21. 14:05
 
Növekvő feszültség Koszovóban
Koszovó függetlensége nem lehet jogalap a romániai magyarság számára - ebben egyetért Markó Béla és a román államfő. Az RMDSZ elnöke csütörtöki bukaresti sajtótájékoztatóján hozzátette, hogy azt azonban mintának tarthatják más európai etnikai közösségek is, ha az Európai Unió valamilyen autonómiát adna a koszovói szerbeknek, Koszovó önállósodásáért cserébe.
2007.12.21. 14:02
 
A harctéren ünnepel Robin Williams
Nem a hegyekben, nem a tengerparton, hanem a harctéren, jószolgálati úttal ünnepli a karácsonyt Robin Williams. Az amerikai komikus filmsztár az idei Miss Amerikával, a 7-szeres Tour de France győztes Lance Armstronggal és a rapper Kid Rock-kal Afganisztánba ment, hogy az amerikai katonákat szórakoztassa.
2007.12.21. 13:57
 
Szigorúbb ellenőrzés délen és a keleten
Nem mindenhol fogadták ünnepléssel a határnyitást. A schengeni tagság azzal is jár, hogy a déli és a keleti határon szigorodik az ellenőrzés. A szerb, román és ukrán határokon nem nyitották meg a sorompókat, ráadásul ott éjféltől szigorodott az ellenőrzés. A határőrség ígérete szerint nem kell az utasoknak többet várakozni a határoknál. Akinél a schengeni információs rendszer alapján mindent rendben találnak, hamar átjut az ellenőrzésen. A határon túli magyarok azonban mostantól már csak vízummal jöhetnek az országba, mert ők harmadik ország állampolgárainak minősülnek.
2007.12.21. 13:53
 
Putyin lesz a Gazprom elnöke?
Vlagyimir Putyin orosz elnök lehet, mandátumának lejárta után, a Gazprom állami gázvállalat következő elnöke - írja pénteki számában a Vedomoszti című orosz gazdasági lap. Putyin korábban utódjául jelölte ki a Gazprom jelenegi elnökét, Dimitrij Medvegyevet, így a világ legnagyobb gázipari vállalatától származó információk szerint, a két férfi helyet cserélne 2008-tól. Medvegyev Oroszországot, Putyin a Gazpromot vezetné elnökként.
2007.12.21. 13:52
 
 
OÉT: 5-7,5 százalék a jövő évi országos bérajánlás
Megegyezett az Országos Érdekegyeztető Tanács (OÉT) pénteken, hogy a jövő évre bruttó 5-7,5 százalékos keresetemelést ajánl országosan a versenyszférának. Az október 12-én kezdett tárgyalás sok forduló és alku után vezettek erre az eredményre. Az országos bérajánlást minden évben az ágazati és helyi bértárgyalásokhoz használják fel a gazdaság szereplői. Az idei évre korábban 5,5-8 százalékos bérajánlást fogadott el az OÉT.
2007.12.21. 13:10
 
 
Keira Knightley nem vállal komédiát
Keira Knightley nem szívesen szerepelne komédiában. A csinos színésznő kijelentette, hogy nem szívesen csinálna magából bolondot a mozivásznon, annál ő sokkal "komorabb", minthogy bohóckodjon.
2007.12.21. 12:55
 
 
GVH: 132 millió forintos bírság az OTP-nek
A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) 132 millió forintra bírságolta az OTP-t egyes betétlekötési akcióinak fogyasztókat megtévesztő reklámozása miatt; a nem jogerős döntést a pénzintézet bíróságon megtámadja. A GVH pénteken közölte az MTI-vel: a bírság összegének meghatározásakor súlyosító körülményként értékelte, hogy az OTP az elmúlt időszakban többször tanúsított a fogyasztói döntések tisztességtelen befolyásolására alkalmas magatartást. Az OTP szerint akcióik során minden marketingkommunikációs eszközön a reklámozás szakmai és etikai szempontjai szerint tüntette fel a betétlekötés feltételeit.
2007.12.21. 12:40
 
 
BL: az Arsenallal találkozik a címvédő AC Milan
A labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének lyoni sorsolásán a címvédő AC Milan az Arsenalt kapta ellenfélül. A legnagyobb érdeklődés minden bizonnyal ezt a párharcot követi majd, hiszen az idén győztes Milannak rendkívül nehéz dolga lesz az angol bajnokságban listavezető Ágyúsok ellen. Ezenkívül kiemelkedő összecsapásnak számít a legutóbb döntős Liverpool és az olasz éllovas Internazionale, valamint az AS Roma és a spanyol listavezető Real Madrid találkozása. A sorsolás során a csoportelsőket a második helyezettekkel párosították össze, de azonos nemzetbeliek, illetve ugyanabból a kvartettből érkezők nem kerülhettek össze.
2007.12.21. 12:36
 
 
OMSZ: januártól kettéválik a mentés és a betegszállítás
Január 1-jétől szétválik a mentés és a betegszállítás, utóbbit az Országos Betegszállító Szolgálat végzi majd - mondta Göndöcs Zsigmond, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) főigazgatója pénteken, budapesti sajtótájékoztatón. Ennek értelmében a finanszírozás is kettéválik az Egészségbiztosítási Alapon belül, a betegszállításért a jövőben sem kell fizetnie az állampolgároknak, hiszen az megmarad a társadalombiztosítási finanszírozásban. A mentőszolgálat jövő évi költségvetése 23,9 milliárd forint lesz, 700 millióval kevesebb, mint az idén.
2007.12.21. 12:02
 
 
A világ első melegoperája
Egy panoptikum sejtelmes világában játszódik a világ első, teljesen és nyíltan a homoszexualitás témájának szentelt operája, a "Punkitititi álarca", amelyet a Római Operában mutattak be a héten. A mozarti és prousti ihletésű opera fiatal olasz alkotók műve. Zenéjét Marco Taralli írta, a rendező a Rómában főleg Mozart-operák díszlet- és jelmeztervezőjeként, de divatdiktátorként is ismert Quirino Conti, aki Marco Ravasinivel együtt írta a darabot. A cselekmény egy észak-európai város viaszmúzeumában játszódik a 20. század elején. A kétértelműségekkel teli miliőben úgy mozognak az alakok, mint szenvedélyek és titkok labirintusában, Punkitititi álarcának (Mozart halotti maszkjának) árnyékában.
2007.12.21. 11:55
 
 
A Malév a BÉT-re készül
A Malév részvényeit bevezetik a Budapesti Értéktőzsdére, ha a magyar légitársaság nyereséges lesz - mondta Költő Magdolna, a Malévet birtokló AirBridge Részvénytársaság egyik tulajdonosa, a Malév Felügyelő Bizottságának elnöke. Hozzátette: már az AirBridge megalakulásakor tervbe vették a tulajdonosok, hogy amennyiben a pályázatuk sikeres lesz, akkor megfelelő időben bevezetik a Malév papírjait a BÉT-re.
2007.12.21. 11:51
 
 
Fidesz: léket kapott a kormány két zászlóshajója
Elsüllyedt a kormányzat két zászlóshajója, a kormányzati negyed és a 4-es metró, de legalábbis olyan lékeket kaptak, amik a süllyedést elkerülhetetlenné teszik - mondta Balsai István, a Fidesz képviselője. Az ellenzéki politikus kijelentette: kiderült, hogy Gyurcsány Ferenc kormányfő és Demszky Gábor főpolgármester nem csak hazudik, de elveszítette józan ítélőképességét is - tette hozzá. Elmondta: a kormányfő csütörtökön azt mondta, nincs egy hétnyi késedelem sem a kormányzati negyeddel kapcsolatban, miközben azon a napon Demján Sándor, "a legfontosabb beruházó, a megvalósítás pillére kiszállt". "Azt kell mondanunk, a józan ítélőképesség cserben hagyta a miniszterelnököt". A főváros cáfolja Balsai kijelentéseit.
2007.12.21. 11:30
 
 
Oroszország a BT-ben megvétózza Koszovó függetlenné nyilvánítását
Oroszország vétót fog emelni az ENSZ Biztonsági Tanácsában a nyugati országok minden olyan terve ellen, amely Koszovó független államiságának megteremtésére irányul - mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy pénteken megjelent lapinterjújban. "Ha határozatot terjesztenek elő Koszovó egyoldalú függetlenségi nyilatkozatának elismerésére, bizonyosan meg lesz vétózva" - idézte Lavrov szavait a Vremja Novosztyej című orosz napilap. A dél-szerbiai tartomány többségi, albán lakossága várhatóan heteken belül egyoldalúan kikiáltja Szerbiától való függetlenségét, amit valószínűleg elismer majd az Európai Unió, az Egyesült Államok és több más ország.
2007.12.21. 10:57
 
Meztelenül kocogó pap
Meztelenül kocogott egy amerikai katolikus pap az utcán hajnalban, ezért az atyát bíróság elé citálták, de nem tartja magát vétkesnek. Robert Whipkeyt június 22-én vették őrizetbe, amikor Denver külvárosában hajnali fél ötkor meztelenül meglátta őt egy rendőr. A pap azzal magyarázta különös viselkedését, hogy bármiféle ruhában túlságosan izzad futás közben. Az első meghallgatás során egy szót sem szólt, és ügyvédei sem tettek semmiféle megjegyzést. A tárgyalást márciusra tűzték ki. Robert Whipkey három plébánián teljesített szolgálatot Colorado államban, és jelenleg kényszerszabadságon van. Nyolc évvel ezelőtt már volt egy hasonló ügye.
2007.12.21. 10:52
 
 
Topolánek: felelősséggel tartozunk azokért, akik Schengenen kívül vannak
A schengeni övezet új tagállamainak nemcsak az Európai Unió alapértékeit kell tiszteletben tartaniuk, de felelősséggel tartoznak azokért a kelet-európaiakért is, akik ma még kívül vannak a schengeni övezeten - jelentette ki Mirek Topolánek cseh kormányfő a cseh-lengyel-német hármashatáron pénteken megrendezett határnyitó ünnepségen. Topolánek szerint azoknak, akik kívül vannak Schengenen, a szabad mozgáshoz vezető úton sok fizikai és pszichikai akadályt kell leküzdeniük. - Kívánom azonban, hogy ők is éljenek meg egy ilyen napot, mint mi - szögezte le a kormányfő.
2007.12.21. 10:42
 
 
Kézilabda-rangsor: Magyarország a nyolcadik
Magyarország a nyolcadik helyen áll az Európai Kézilabda Szövetség (EHF) legfrissebb női rangsorában. A listát a 2007-es felnőtt világbajnoki, valamint a 17 és 19 évesek Európa-bajnoki szereplése alapján számították ki. A magyarok a vb-n nyolcadikok lettek, az U17-es csapat a selejtezőben elvérzett, míg az U19-es gárda Eb-nyolcadik volt. A női rangsor: 1. Oroszország 284 pont, 2. Franciaország 272, 3. Románia 242 ...8. Magyarország 172.
2007.12.21. 10:25
 
 
9-10 százalékos lakossági áremelés várható
2008. január elsejétől a teljes egészében liberalizált magyar árampiacon 2008 az átmenet éve lesz, a lakosság és a nagyon kis fogyasztók számra 10 százalék alatti, de kilenc százalék fölötti áremeléssel - mondta Felsmann Balázs, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) szakállamtitkára pénteken Budapesten sajtóbeszélgetésen. A közintézmények általában 15-20 százalék közötti áremelkedésre számíthatnak januártól, míg a vállalkozások számára döntően 15-30 százalékkal lesz magasabb az áram ára, mint 2007-ben.
2007.12.21. 10:14
 
 
Belépett az MDF-be Keveházi Gábor és Dézsi Mihály
Belépett az MDF-be Keveházi Gábor balettművész és Dézsi Mihály egykori rendőr - jelentette be Herényi Károly, az MDF frakcióvezetője pénteki, budapesti sajtótájékoztatóján, ahol be is mutatta az új párttagokat. Két olyan emberrel erősödik az MDF, két olyan ember lép be tagjaink közé, akikkel nyilván eredményesebben tudunk dolgozni az ország helyzetének javításáért - mondta a frakcióvezető. Hozzátette: Keveházi Gábor az Operaház balettigazgatója, számos hazai és nemzetközi díj birtokosa, Európában és a világon is egyedülálló pályát befutó művész.
2007.12.21. 10:03
 
Vb-2018: 17 millió eurós holland-belga közös pályázat
A 2018-as labdarúgó-világbajnokságra 17 millió eurós költségvetéssel pályázik Belgium és Hollandia közösen. A két ország fele-fele részben állná a kiadásokat. Amint Alain Courtois, a belga pályázati bizottság vezetője elmondta: országában elsősorban a magánszektorból próbálják meg összegyűjteni a rájuk eső 8,5 millió eurót. Hangsúlyozta, féltucat belga város mutat érdeklődést, hogy meglévő stadionját kibővítse vagy újat építsen."Ez nélkülözhetetlen, mert máskülönben a nagy érdeklődésre számot tartó mérkőzéseket Hollandiában kellene megrendezni, ott ugyanis a rotterdami és az amszterdami stadion is jóval nagyobb befogadó képességű, mint a mi létesítményeink" - tette hozzá.
2007.12.21. 09:55
 
 
A Hold 62 millió évvel a Naprendszer után keletkezett
A Hold valószínűleg a 4,567 milliárd éves Naprendszer kialakulásának kezdete után 62 millió évvel keletkezett a Nature című brit tudományos folyóiratban megjelent tanulmány szerint. A zürichi műszaki egyetem és a kölni ásványtani intézet kutatócsoportja volfrámizotópos mérések segítségével megállapította, hogy a Föld és bolygója valamikor a Naprendszer keletkezése utáni 52-152 millió év alatt vált szét, feltehetően legfeljebb 62 millió évvel a Naprendszer létrejötte után. A tudósok azt is megállapították, hogy két volfrámizotóp aránya egyforma a Föld és Hold köpenyében. A föld- és a holdfelszín anyagának azonosságát már az Apolló amerikai űrhajóprogram idején megállapították.
2007.12.21. 09:44
 
 
Szorgos bankrabló
Egy nap kétszer is kirabolta ugyanazt a bankot egy férfi az Egyesült Államokban, de a hét többi napján is szorgalmas volt: még kétszer rabolt pénzintézetből. A 26 éves illető ugyanakkor lusta: lakásától mindössze 12 háztömbnyire ment először rabolni. Módszere a szokásos fenyegető cetlis volt. A sikeren felbuzdulva, másnap megint elment egy másik bankba és megint rabolva vett ki pénzt. A harmadik napot pihenéssel töltötte, negyednap viszont "dupla műszakban" rabolt. Délelőtt tízkor tért be először a másodjára kirabolt bankba, majd hazament, átöltözött, hogy délután 2 óra húszkor visszatérve törzsbankjába ismét raboljon belőle.
2007.12.21. 09:38
 
 
Ballack a nyárra jó formát ígér
Michael Ballack, a Chelsea labdarúgója ígéri, hogy a jövő nyári Európa-bajnokságra remek formába lendül. A német válogatott futballista több mint hét hónapot hagyott ki sérülés miatt. "Júniusig elegendő időm van, hogy összeszedjem magam" - fogalmazott Ballack a Sport Bild című magazinnak nyilatkozva, majd még hozzátette: nincs kétsége afelől, hogy visszaszerzi helyét klubcsapatában is. A 31 éves középpályás április 22-én sérült meg, bokáját kétszer műtötték. Utóbb bevallotta, voltak olyan pillanatok, amikor azt hitte, vége szakadhat pályafutásának.
2007.12.21. 09:33
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535[2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista