2020. július 5., vasárnap - Sarolta, Emese
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Ajándékokkal a fedélzetén elindult a Progressz M-62 teherűrhajó
Az űrhajósoknak szánt ajándékokkal a fedélzetén a kazahsztáni Bajkonurból vasárnap elindult a Nemzetközi Űrállomásra (ISS) a Progressz M-62. Az orosz teherűrhajó mintegy két tonnányi terhet, üzemanyagot, vizet, élelmiszert és különböző berendezéseket juttat el az ISS-re. A Progressz viszi az űrhajósok szilveszteri vacsorájához szükséges ínyencségeket, valamint családtagjaik ajándékait is. A két amerikai űrhajós, Peggy Whitson és Daniel Tani az Atlantis amerikai űrrepülőgép januárra halasztott útja miatt azonban csak késve kapja meg a karácsonyra szánt meglepetéseket.
2007.12.23. 10:23
 
Az állásajánlatok döntő része nincs fenn az ÁFSZ honlapján
Az állásajánlatok döntő részét nem teszik közzé az Állami Foglalkoztatási Szolgálat (ÁFSZ) honlapján a munkáltatók, novemberben például 50.473 szabad álláshely szerepelt a szolgálat nyilvántartásában, de az interneten bárki által elérhető honlapra ennek alig 10 százaléka kerül fel, jelenleg például csak 3.475 állásajánlat között lehet válogatni a honlapon. Pedig a honlapra kerülő állásajánlatoknál is lehetőségük van a munkáltatóknak arra, hogy ne saját nevüket, címüket, telefonszámukat szerepeltessék, hanem a helyileg illetékes munkaügyi kirendeltséget jelöljék meg. Így nem náluk, hanem a munkaügyi kirendeltségnél jelentkeznek az érdeklődők, az itteni szakemberek így mintegy előzsűrizhetik a munkáltatókhoz továbbküldött jelentkezőket.
2007.12.23. 10:13
 
Ismét összeáll a V'Motorock
Újra összeáll a V'Motorock együttes - jelentette be Rózsa István producer a zenekar tagjai jelenlétében szerdán, Budapesten. Demjén Ferenc, Lerch István, Menyhárt János és Herpai Sándor egy év múlva, 2008. december 30-án áll ismét együtt színpadra. Rózsa István elmondta: a bejelentést hosszú tárgyalássorozat előzte meg, és azért mostanra időzítették, mert Demjén Ferenc két nap múlva lesz 61 éves, és születésnapi ajándéknak szánta a zenekar rajongói számára. Jövőre lesz 20 éve annak, hogy feloszlott a V'Motorock. Demjén Ferenc szólókarrierbe kezdett, amelynek hagyományos állomása december 30-i koncertje a Papp László Budapest Sportarénában.
2007.12.23. 10:11
 
DiCaprio nem tipikus hollywoodi sztár
Leonardo DiCaprio nehéz körülmények között nőtt fel, de legalább felkészült az élet kemény oldalára.
2007.12.23. 10:02
 
 
Jelentős torlódás alakult ki az M7-esen
Egy tartálykocsi árokba borult és rövid idő alatt további öt baleset is történt az M7-es autópálya Székesfehérvár felé vezető oldalán az 50-es és a 65-ös kilométerszelvény között az ónos eső miatt vasárnap reggel, a térségben nagy a torlódás - közölte az Autópálya Rendőrség szóvivője az MTI-vel. Az eső szinte jégpályává változtatta a sztrádának ezt a szakaszát - mondta Lukács Anita. Az 56-os kilométernél egy külföldi rendszámú, tejet szállító tartálykocsi csúszott az árokba, a gépjármű vezetője megsérült. Az említett szakaszon több személyautó és kisbusz is összeütközött a jeges útpályán.
2007.12.23. 09:30
 
 
Tiesto az AIDS ellen
Tiesto az AIDS ellenes küzdelem jegyében a Dance4Life jótékonysági szervezet nagyköveteként tevékenykedik.
2007.12.23. 09:27
 
 
Felgyorsult a határátlépés Záhonynál
Noha az ellenőrzést már felgyorsították az ukrán oldalon, még mindig több kilométer hosszon állnak kamionok Záhonynál a magyar-ukrán határhoz vezető úton - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője vasárnap az MTI-vel. A teherjárművek előző este óta torlódtak fel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei 4-es főúton. Vasárnap reggelre már mintegy 12 kilométer hosszon vesztegeltek a jórészt hazafelé tartó ukrán, illetve orosz kamionok - mondta Dobson Tibor. Délután már arról számolt be, hogy az ukrán fél felgyorsította az ellenőrzést, így óránként csaknem harminc kamion lépheti át a határt.
2007.12.23. 09:00
 
 
A vasútfejlesztés januártól a NIF Zrt. feladata
A vasúti fejlesztéseket januártól a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő (NIF) Zrt., mint fejlesztési közreműködő végzi - a vasúti törvényt az Országgyűlés a 2008. évi költségvetést megalapozó törvénycsomagban módosította így. A vasúti törvény kiegészítése meghatározza a fejlesztési közreműködő fogalmát. Ez olyan gazdasági társaság, amely vasúti pályahálózat létesítését, fejlesztését, felújítását végzi, de nem minősül a pályahálózat működtetőjének. Ez utóbbi kitétel azért fontos, mivel így a társaságnak nincs szüksége vasúti tevékenységi engedélyre.
2007.12.23. 08:56
 
 
Síbiztosítások akár internetes kötéssel is
Biztosítást a síelni készülők harmada köt csak, pedig napi néhány száz forintért akár milliós kiadástól mentesülhet a biztosított - áll a CLB Független Biztosítási Alkusz közleményében. Kevesen gondolnak bele, hogy egy átlagos - külföldi - kórházi ellátás költsége elérheti a több százezer forintot. Nem szólva a síbaleset során szükségessé váló hegyi mentésről, ami - helikopter esetében - akár milliós összeg is lehet. Az sem közömbös, hogy a síző által másoknak, másokban okozott kárt is ki kell fizetni. Nem mindegy azonban, hogy a síelni induló milyen biztosítást köt. Az olcsóbb utasbiztosítások kártérítési limitje általában alacsonyabb.
2007.12.23. 08:52
 
 
Karácsonyi pénzeső a spanyol lottón
A karácsonyi ünnepek szerencsével kezdődnek több száz spanyol lottózó számára: a nyertesek összesen 2,2 milliárd euróval (550 milliárd forinttal) lesznek gazdagabbak. A világ legtöbbet fizető lottójának tartott El Gordo (A Kövér) fő nyereményét azok között osztják szét, akiknek szelvénye a 06381 számsort tartalmazza. Az ország 17 tartományából 11-ben vásároltak ilyen szelvényt. Egy-egy szerencsés lottózóra 76 millió forintnak megfelelő összeg jut. A hagyományos karácsonyi számsorsolást ezúttal a madridi Saint Ildefonso iskola 36 diákja ejtette meg a televízió kamerái előtt. A nyertesek így azonnal értesülhettek újdonsült gazdagságukról.
2007.12.23. 08:37
 
 
Amerikai ellenszavazattal fogadták el az ENSZ költségvetését
Az ENSZ Közgyűlése elfogadta a világszervezet következő két évre szóló, több mint 4 milliárd dolláros költségvetését, az Egyesült Államok azonban a tervezet jóváhagyása ellen szavazott. A maratoni vitákat követően az ENSZ New York-i székházában szombaton tartott szavazáson a 192 ENSZ-tagország közül 141 adta áldását a 2008-2009-re szóló, 4,17 milliárd dolláros költségvetésre, amely az előzőhöz képest fél százalékkal, 4,17 milliárd dollárra növeli a világszervezet kiadásait. Az Egyesült Államok a büdzsé elfogadása ellen szavazott, mert annak egyik fejezete 6,7 millió dollárt irányzott elő az ENSZ által 2001-ben a dél-afrikai Durbanben szervezett rasszizmus elleni értekezlet folytatására.
2007.12.23. 08:00
 
Határvita Sátoraljaújhelyen
Szombaton délutánra visszakerült a helyére az a közlekedési tábla, amelyet ismeretlenek szereltek le péntekről szombatra virradó éjszaka Sátoraljaújhely és a szlovákiai Kisújhely között a Ronyva hídnál.
2007.12.23. 02:10
 
Gyurcsány: szabadnak lenni felelősség
"Szabadnak lenni felelősség, és mi, magyarok fölkészültünk arra, hogy védjük és erősítsük az Uniót"- jelentette ki a magyar miniszterelnök a Hegyeshalomnál tartott ünnepségen, amelyen többek között részt vett a szlovák és a portugál kormányfő, az osztrák belügyminiszter, az Európai Bizottság elnöke is. Gyurcsány Ferenc beszédében kiemelte: korábban a határállomások közti senkiföldje elválasztotta az embereket. " Ma ez a demokrácia földje, a közös, európai szabadság földje, amely összeköt minket"- fogalmazott a kormányfő.
2007.12.22. 23:44
 
KÓKA : Amíg a reform előre halad, nincs alternatívája a koalíciónak
Az SZDSZ csak a koalícióban tudja végrehajtani programját, ehhez önálló arculatot épít. Kóka János szerint már 2009-ben érezhetőek lesznek az egészségügyi reform pozitív hatásai, a következő nagy lépés a közteherviselés átalakítása lesz, amiről januárban kell megegyezni. Az SZDSZ elnöke megerősítette, hogy keresik azt az embert, akivel "erősíthetik" az egészségügyi reform csapatot, aki elképzelhető, hogy kormánybiztosi rangot kap majd, de személyére az SZDSZ fog javaslatot tenni.
2007.12.22. 23:42
 
Török repülőgépek bombázták kurd lázadók táborhelyeit Irak északi részén
Török repülőgépek bombázták szombaton törökországi kurd lázadók táborhelyeit Irak északi részén - közölte portálján a török hadsereg. Mintegy fél órán át tartott a légitámadás, majd a tüzérség török területről ágyúzta a kurd szakadárok észak-iraki állásait - olvasható az internetes közleményben. Az nem derül ki belőle, mely területekre hullottak a tüzérség lövedékei, és az sem, milyen mélységben hatoltak be a katonai repülőgépek az iraki légtérbe. A közlemény szerint a török haderők folytatják katonai műveleteiket a kurd lázadók ellen a határ mindkét oldalán.
2007.12.22. 19:45
 
 
Gyurcsány az őszödi beszédről: az történt, amit megígértem
Gyurcsány Ferenc szerint az őszödi beszéd hatását a kormányzásra hivatkozva tudja elfeledtetni a választási kampányban, amikor arra is emlékeztethet majd, hogy az történt, amit ott megígért - olvasható a kormányfővel készült interjúban, amely a Vasárnapi Hírekben jelenik meg. "Azt történt, amit ott megígértem. Azt mondtam, hogy megváltoztatjuk Magyarországot. Azt mondtam, hogy elegem van abból, hogy alibit keresünk, hogy miért nem állunk neki a nagy dolgoknak" - olvasható a vasárnap megjelenő cikkben, amelyet a lap még szombaton juttatott el az MTI-hez.
2007.12.22. 18:30
 
Vízilabda: győzelemmel zárta az évet az Újpest
Jó játékkal és tízgólos győzelemmel zárta az esztendőt a jövő évben folytatódó Alpok Adria Ligában az Újpest férfi vízilabdacsapata, amely az olasz Trieszt együttesét intézte el a nemzetközi sorozat idei utolsó fordulójában. Eredmény: UNIQA-UTE - ASD Pallanuoto Trieste (olasz) 17-7. Az első negyedben még tartották magukat a triesztiek, a második játékrésztől kezdve azonban beindult az újpesti gólgyártás, a hazai gárda ellépett a vendégektől és a folytatásban már végig uralta a találkozót. Mindenki sok játéklehetőséget kapott, de a hatékonyságon ez nem rontott, miközben az olasz ellenfél nem tudta tartani a tempót, így végül tetemes különbséggel diadalmaskodott Petrovics Mátyás legénysége.
2007.12.22. 17:53
 
 
Terhelő vallomást tett a Zoé Bárkájára egyik szudáni munkatársa
Egy szudáni menekült, aki az afrikai gyerekek elrablásának kísérletével vádolt Zoé Bárkája francia civil szervezet munkatársaként dolgozott, azt mondta szombaton egy csádi bíróságon tett vallomásában, hogy a csoport tagjai félrevezették őt, elrejtették előle azt a tervüket, hogy Európába akarják vinni a gyerekeket. A bűnrészességgel vádolt Szulejman Ibrahim vallomása ellentétes a Zoé Bárkája humanitárius szervezet tagjainak korábbi állításaival, amelyek szerint senkit sem tévesztettek meg humanitárius, gyermeksegélyező műveletük lebonyolítása során. A francia segélyszervezet hat tagja ellen folyik büntetőper a csádi fővárosban, N'Djamenában.
2007.12.22. 17:40
 
 
FC Barcelona: Ronaldinho csak csere lesz a Real ellen?
Könnyen elképzelhető, hogy Ronaldinho, az FC Barcelona brazil labdarúgója csak csere lesz a Real Madrid elleni vasárnapi spanyol szuperrangadón. Spanyol sajtóértesülések szerint Frank Rijkaard, a katalánok holland vezetőedzőjének edzés közben külön el kellett beszélgetnie az aranylabdás támadóval, mert az nem vette eléggé komolyan a tréninget. Ronaldinho továbbra sincs bombaformában, ezt az is mutatja, hogy a múlt heti, Valencia elleni idegenbeli összecsapáson - amelyet 3-0-ra nyert a Barca - csak a kispadon ült.
2007.12.22. 17:33
 
 
Forma-1: jövőre változik az időmérő edzés lebonyolítása
A Forma-1-es Világtanács döntése alapján jövőre a jelenlegitől eltérő időrendben rendezik a F1-es világbajnokság kvalifikációs edzéseit. A 2008-as vb-n az eddigi háromszor negyedórás időmérő változik: az első szakasz az eddigi 15 helyett, húsz percig tart majd, a második továbbra is negyedórás lesz, míg a harmadik, az első tíz sorrendjét kialakító kvalifikáció 15 helyett, csak tíz perces lesz. "A változtatás lényege az, hogy az utolsó harmad elejét a pilóták már csak arra használták, hogy égessék az üzemanyagot, és ezzel tették még könnyebbé, gyorsabbá a versenyautót" - mondta az MTI-nek Frank Tamás, a 13 fős F1-es Világtanács magyar tagja, aki szintén a változtatás mellett voksolt.
2007.12.22. 16:52
 
 
Tízezrek ünnepi utazása hiúsult meg egy brit cég csődje miatt
Több tízezer brit ünnepi és ünnep utáni szabadsága hiúsult meg, miután szombaton csődöt jelentett az egyik legnagyobb brit utazásszervező társaság. A Travelscope Holidays nevű cégnél csak a karácsonyi-újévi szezonra 10 ezren fizettek be külföldi utazásokat, a vállalat azonban szombaton közölte, hogy csődgondnokság alá került, és senkit nem tud elszállítani. A Travelscope-nál a következő hetekre összesen 40 ezer ügyfélnek van befizetett utazása, de közülük sem fog senki részt venni a vállalat által szervezett társasutakon. A céggel csak szombaton és vasárnap 2700-an utaztak volna, de már ők sem tudtak eljutni célállomásukra.
2007.12.22. 16:20
 
 
Tony Blair áttért a katolikus hitre
Áttért a katolikus hitre Tony Blair - közölte szombaton a volt brit kormányfő szóvivője. A szóvivő csak annyi részletet árult el, hogy az áttérés hivatalos egyházi aktusa előző este történt, hozzátette ugyanakkor, hogy a fejlemény "egyébként magánügy". A tisztségéről tíz év után júniusban leköszönt Blair áttérése mindazonáltal korántsem előzmények nélküli. Az előző brit kormányfő felesége, a sztárügyvéd Cherie Booth katolikus, és a házaspár négy gyermeke is ebben a hitben nevelkedik. Az utóbbi években Tony Blair is rendszeresen elkísérte családját katolikus misékre, és a sajtóban rendre felmerült, hogy maga is áttérni készül.
2007.12.22. 14:36
 
 
Sarkozy: az önálló afgán hadsereg a siker kulcsa Afganisztánban
Az önálló afgán hadsereg létrehozása a kulcsa az afganisztáni nemzetközi erőfeszítések sikerének - vélekedett Nicolas Sarkozy francia elnök kabuli villámlátogatásán szombaton. "Szövetségeseinkkel együtt továbbra is azon kell dolgoznunk, hogy az afgán hadsereg mielőbb önállóvá váljon" - jelentette ki Sarkozy Afganisztánban szolgálatot teljesítő francia katonák társaságában elköltött ebédje során. Jelenleg Franciaország 125 katonai kiképzővel járul hozzá az afgán hadsereg létrehozásához. A francia elnök szombat reggel érkezett váratlanul Kabulba, ahol találkozott Hamid Karzai afgán államfővel és Dan McNeill amerikai parancsnokkal, aki a NATO vezette, 40 ezer fős nemzetközi biztonsági erőket (ISAF) irányítja.
2007.12.22. 14:32
 
 
Kisebb incidens történt Sátoraljaújhelynél, a határ közelében
Kisebb incidens történt a zempléni Sátoraljaújhely és a szlovákiai Kisújhely közötti Ronyva-hídnál, a volt közúti, most csak gyalogos határátkelőnél. Ismeretlenek közlekedési táblákat szereltek le, a szlovák hatóság válaszul beton virágtartókkal szűkítette le az utat - erősítette meg az MTI értesülését a sátoraljaújhelyi határrendészeti igazgatóság ügyeletese. A szlovák oldalon szerelték le ismeretlenek a behajtani tilos táblákat szombatra virradóra, a szlovák hatóság újakat rakott fel, ugyanakkor beton virágtartókat is elhelyezett az úton - mondta Király István, aki szerint ez utóbbi nem egyeztethető össze Schengen szellemével.
2007.12.22. 14:25
 
 
Karácsonyi üzenet Madeleine-nek
Karácsonyi tévéüzenetben kérlelték a tavasszal eltűnt skót kislány, Madeleine McCann szülei mindazok segítségét, akik tudnak valamit a gyermekről, Madeleine-nek pedig azt üzenték, hogy legyen bátor, mert mindent megtesznek megtalálása érdekében. A négyéves Madeleine-nek májusban veszett nyoma a dél-portugáliai Praia da Luz főleg britek látogatta, Ocean Club nevű üdülőközpontjában, miközben a szülők a szállodától néhány méterre, baráti társasággal vacsoráztak. Az esetet szinte példátlan nemzetközi figyelem kíséri, különösen azóta, hogy a portugál rendőrség szeptember elején a kislány szüleit, Gerry és Kate McCannt nyilvánította gyanúsítottá.
2007.12.22. 14:15
 
 
Kiszűrték az Ukrajnából érkező hulladékot a Tiszából Kiskörénél
Több mint hat és fél tonna kommunális hulladékot, 550 köbméter szerves anyagot és közel 200 köbméter uszadékfát szűrtek ki az elmúlt napokban a Tiszából Kiskörénél - közölte a Közép-Tisza-vidéki Környezetvédelmi és Vízügyi Igazgatóság (Köti-kövizig) kiskörei szakaszmérnöke az MTI-vel. A december elején Ukrajna felől egy kisebb árhullámmal érkező hulladékszennyezés kiemelését december 11-én kezdték meg és a folyót a hétvégére sikerült teljesen megtisztítani - tette hozzá Fejes Lőrinc. Tájékoztatása szerint a munkát harmadfokú vízkár-elhárítási készültségben végezték, és elsőként a tározótó vízöblítését szabályozó műtárgyakat zárták le, nehogy a szennyező anyag a tavon szétterüljön.
2007.12.22. 13:30
 
 
Zsiráfbébi született a Nyíregyházi Állatparkban
Egészséges bébinek adott életet Bubu, a Nyíregyházi Állatpark 7 éves zsiráftehene szombat hajnalban, karácsonyi meglepetésként.  Az immár négytagú zsiráfcsalád újszülött kislánya 70 kilogramm súllyal és 180 centiméteres hosszal jött világra. Apja, Reinhold három éve Németországból érkezett. Anyja féltő gonddal vigyázza, szoptatja féléves koráig, amikor majd áttér a szálastakarmányok fogyasztására. "A zsiráfcsapat nagyon jól érzi magát nálunk, ezt bizonyítja, hogy a most világra jött zsiráfbébi hetedik az itt születettek sorában" - tájékoztatta az MTI-t Gajdos László. Karácsonyra a zamatos széna, lomb és zöldségek mellett finomságként versenylótápot is kapnak a zsiráfok - mondta az igazgató.
2007.12.22. 12:27
 
 
Csökken a Benes-dekrétumok támogatottsága a csehek körében
Mérsékelten, de folyamatosan csökken az utóbbi években a Benes-dekrétumok támogatottsága a cseh lakosság körében. Hasonló módon csökken azok száma is, akik igazságosnak tartják a szudétanémetek háború utáni kitelepítését a korabeli Csehszlovákiából. A prágai CVVM közvélemény-kutató intézet decemberi országos felmérése szerint a megkérdezettek 52 százaléka gondolja úgy, hogy a sokat vitatott Benes-dekrétumoknak továbbra is érvényben kell maradniuk. Öt éve - 2002-ben - ez még 67 százalék volt. A kutatás eredményét szombaton hozták nyilvánosságra Prágában.
2007.12.22. 11:51
 
 
Hétfőn délelőtt még nyitva lesznek a boltok
Az üzletek hétfőn legkésőbb 14 óráig tarthatnak nyitva, ám szombaton és vasárnap az egyébként zárva tartó üzletek többségében is lehet egész nap vásárolni - derül ki az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ) honlapjáról. A szervezet felmérése szerint  hétfőn a legtöbb bolt reggeltől várja a vásárlókat. Kedden és szerdán az üzletek zárva lesznek. Kivételt jelenthetnek a benzinkutak, virágboltok, édességboltok, vendéglátóipari egységek, szórakozóhelyek, kiemelt idegenforgalmi helyek, kis "non-stop" üzletek. A nyitva tartás a szokásos rend szerint érvényes december 27-től 30-ig. Az üzletek nyitva tartása üzlettípustól, területi elhelyezkedéstől függően eltérő lehet.
2007.12.22. 11:15
 
 
Petárda okozott gázrobbanást Sopronban: két sérült
Két 17 éves fiú égési sérüléseket szenvedett, amikor közüzemi csatornába dobtak egy égő petárdát, amely gázrobbanást okozott péntek éjszaka Sopronban - tájékoztatta a rendőrség az MTI-t szombaton. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az egyik fiú súlyosan, a másik könnyebben sérült. A robbanásnak akkora volt az ereje, hogy a nyomás a fiúkat 2-3 méterre repítette, nagy területen beszakította az aszfaltot és szinte krátert vájt az útba. Kocsis Tünde alezredes közölte: a fiúk ellen közveszély okozás vétsége miatt indított eljárást a soproni rendőrkapitányság. Ez akár 3 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető.
2007.12.22. 10:30
 
Alakul a labdarúgó-válogatott programja
Véglegesen ugyan még nem dőlt el, de alakul a szeptemberben kezdődő világbajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott programja: az már szinte biztosra vehető, hogy februártól augusztusig minimum öt mérkőzést játszik majd a nemzeti együttes. A hazai szövetség honlapja Szekeres Tamásra, az A-válogatott technikai igazgatójára hivatkozva arról számolt be, hogy az első találkozóra február 6-án Cipruson, Limasszolban kerül sor, az ellenfél Szlovákia csapata lesz. Ezt követi március 26-án egy, később kijelölésre kerülő hazai pályán a szlovének elleni találkozó, majd április 16-án kerül sor a Ferencvárosnak járó "tartozás" törlesztésére: amikor az MLSZ és a zöld-fehér klub "békét kötött", ez volt a megállapodás egyik sarkalatos pontja.
2007.12.22. 10:23
 
 
A Wizz Air 174 utasa délután már Katowicébe érkezik
A római Ciampino repülőtéren rekedt a Wizz Air 174 utasa pénteken, miután a magyar "fapados" légitársaság pénteken délelőtt váratlanul törölte katowicei járatát. A Wizz Air bejelentette, hogy szombaton délután öt órakor érkeznek meg a római utasok Katowice repülőterére. A légitársaság korábban azt közölte mindent megtesznek azért, hogy hazaszállítsák az utasokat az ünnepekre. Az ANSA olasz hírügynökség közlése szerint az utasok, akik között kisgyermekek és idős emberek is vannak, minden ellátás nélkül a repülőtéren töltötték a szombatra virradóra éjszakát, és az olasz lapok szerkesztőségeihez fordultak kétségbeesésükben a körülmények miatt.
2007.12.22. 10:00
 
 
Kínában újabb püspököt szenteltek fel a Vatikán jóváhagyásával
Kínában néhány héten belül újabb katolikus püspököt szenteltek fel hivatalosan, egyszersmind a Vatikán jóváhagyásával, ami a kétoldalú kapcsolatok töretlen javulásáról tanúskodik.Joseph Li Csing (Li Jing) beiktatási ceremóniája az északi Ninghszia (Ningxia) egyházmegyében, Jincsüan (Yinchuan) katedrálisában zajlott le. Ezt a közigazgatásilag autonóm területet jórészt kínai muzulmánok lakják. A Vatikán már három éve jóváhagyta Li Csing nevezését, de a püspököt csak tavaly választották meg az egyházmegye élére, és novemberben erősítette meg őt az államilag elismert kínai püspöki kar.
2007.12.22. 09:23
 
 
Feloldották a pályazárat az M1-esen Tatabányánál
Egy román nő meghalt és valószínűleg többen megsérültek, amikor az M1-es autópályán Tatabányánál egy német és egy román rendszámú személyautó összeütközött szombaton - közölte az MTI-vel a megyei katasztrófavédelem ügyeletese. A rendőrségi helyszínelés idejére a forgalmat elterelték az autópályáról, a pályazárat azonban nem sokkal 11 óra után feloldották - mondta az autópálya rendőrség szóvivője. A baleset résztvevői a helyszínen az MTI tudósítójának elárulták, az autópálya belső sávjában haladó német rendszámú mikrobusz ismeretlen okból a szalagkorlátnak ütközött és körülbelül 120 méteren át pörgött az úttesten, közben egyik román állampolgárságú utasa kizuhant a kocsiból és meghalt.
2007.12.22. 09:11
 
 
Ágytorna Carmen Electrával
Carmen Electra új fitnessz DVD-je nem csak a hölgyek számára lehet érdekes, hanem az uraknak is. Az egykori Baywatch lány az ágyban tornázik!
2007.12.22. 09:11
 
 
Népszava: újra tárgyalhatnak a kormányzati negyedről
Minden bizonnyal januárban újrakezdődnek a kormányzati negyedhez kapcsolódó infrastrukturális beruházások megvalósításáról szóló tárgyalások; úgy tűnik ugyanis, hogy mindegyik oldalról van erre hajlandóság - írta a szombati Népszava. Mégis van esély arra, hogy ha késéssel is, de megszületik a kormányzati negyed beruházásához kapcsolódó infrastrukturális beruházások megvalósításának mikéntjét rögzítő megállapodás. A lap információi szerint ugyanis az érintettek hajlandóak újra kezdeni a tárgyalásokat annak érdekében, hogy megteremtsék a Nyugati pályaudvar szomszédságába tervezett nagyberuházás nélkülözhetetlen közlekedési kapcsolatait.
2007.12.22. 08:33
 
 
Népszava: Hisztérikus fél évre készülhet az MSZP
Az MSZP jövőre inkább a megkezdett reformok menedzselésére koncentrál és tájékoztató kampányokkal igyekszik meggyőzni az embereket az átalakítás szükségességéről - a többi között erről és a népszavazási stratégiáról is tárgyal majd a párt elnöksége januári kétnapos, vidéki elnökségi ülésén - írta a szombati Népszava. A lap úgy tudja, a kampány politikai irányítójáról is akkor döntenek. A feladatra a legesélyesebb a párt két elnökhelyettese: Szekeres Imre és Juhász Ferenc. Szóba kerülhet majd az is, hogy a kormány és az MSZP nyílt szakmai vitákra hívja ki az ellenzéket - olvasható a Népszavában.
2007.12.22. 08:22
 
 
Hólavina zúdult egy főútra Tádzsikisztánban, eddig 16 halott
Legalább 16 ember halálát okozta egy óriási hólavina Tádzsikisztán hegyvidékén - közölte szombaton a közép-ázsiai ország belügyminisztériuma. A lavina egy országos főútra zúdult még péntek este a főváros Dusenbétól 70 kilométernyire északra, több tucat járművet, köztük kamionokat temetve maga alá. A mentésben dolgozók eddig 16 holttestet ástak ki. Egyelőre nem tudni, hogy összesen hány ember van a hó fogságában. A járműoszlop egyébként egy nem sokkal korábban történt hóomlás miatt feltorlódott az úton, amikor egy második lavina rázúdult az ott vesztegelő kocsikra és kamionokra. A rendőrség szerint az első riasztást egy, a lavina alá került sofőr mobiltelefonjáról kapták.
2007.12.22. 08:15
 
 
Előrelépés a zöldhályogkutatásban
A Stanfordi Orvosi Egyetem kutatói rájöttek, mi indítja el az idegsejtek pusztulását a különböző neurodegeneratív – azaz az idegsejtek elfajulásával, vagy pusztulásával járó – kórképekben, így pl. a zöldhályogban is. A titok a Cell decemberi számában olvasható.
2007.12.22. 08:07
 
Moszkva rábólinthat az EU-erők Koszovóba telepítésére
Elfogadható lehet Oroszországnak, hogy európai uniós rendőri misszió váltsa fel Koszovóban az ENSZ-erőket - fogalmazott Szergej Lavrov orosz külügyminiszter pénteken egy tévéinterjúban. Moszkva akkor foglalkozik a tervvel, ha azt az ENSZ és Szerbia is jóváhagyja - tette hozzá. December 14-én, az Unió csúcstalálkozója után kiderült, hogy az EU kész 1800 főből álló rendőri és civil erőt telepíteni Koszovóba, ha az ENSZ erre igényt tart. A misszió célja, hogy az 1999 óta tartó ENSZ-fennhatóság megszűnése után segítsék a koszovóiakat az átállásban.
2007.12.22. 08:05
 
BKV-val a Budapest-Bamako Ralin
Elkészült az a speciálisan átalakított BKV-busz, amellyel a közlekedési társaság indul a januárban kezdődő Budapest-Bamako Ralin. A járművet a csapattagok építették át a különleges kihívásokhoz, a buszon egy kisebb konyhát is kialakítottak.
2007.12.22. 08:01
 
 
A vezetők is túl magasnak tartják fizetésüket
Az ugyan nem meglepő, hogy az átlagalkalmazottak túl magasnak tartják a vállalati csúcsvezetők fizetését, az viszont igen, hogy maguk a csúcsvezetők is így éreznek. Egy internetes amerikai felmérés alapján a megkérdezett csúcsvezetők 64 százaléka értékelte túlzottnak javadalmazását. A válaszadók mintegy 90 százaléka az Egyesült Államokban vállalati csúcsvezető. Természetesen évi több millió dolláros jövedelmekről van szó. A csúcsvezetőknek ugyanakkor csak 50 százaléka ítéli jónak munkája hatékonyságát, az alkalmazottaknak pedig csupán a 38 százaléka.
2007.12.22. 07:58
 
Fehér Ház: nem volt kínzás a megsemmisített felvételeken
A Bush-kormány ügyvédei pénteken tagadták, hogy a CIA által megsemmisített videófelvételeken a foglyok kínzása volt látható. Jody Hunt, a Fehér Házat képviselő ügyvéd a washingtoni bíróság előtt "elképzelhetetlennek" nevezte, hogy a felvételek a guantanamói amerikai katonai támaszponton fogvatartottak kényszervallatását rögzítették.
2007.12.22. 07:58
 
 
BL: Ancelotti az Arsenalt dicséri
Carlo Ancelotti, az AC Milan labdarúgócsapatának vezetőedzője elismerően nyilatkozott az Arsenal együtteséről, amellyel alakulata február végén, március elején Bajnokok Ligája-nyolcaddöntőt játszik. "Az Arsenalnak rendkívül fiatal csapata van. Elképesztően tehetséges társaság, nagy eredmények elérésére lehet képes. A londoni együttes nagyszerűen kezdett az angol pontvadászatban, igaz, most mintha megtorpant volna egy kicsit. A legtöbbre Fabregast tartom, jelenleg ő a világ egyik legjobb középpályása" - fogalmazott a klub hivatalos honlapján a BL-címvédő milánóiak trénere. A nyolcaddöntős párosítások első mérkőzéseit február 19-én és 20-án, míg a visszavágókat március 4-én és 5-én rendezik.
2007.12.22. 07:51
 
 
"Legenda" a napkeleti bölcsek története
"Legendának" minősítette a három napkeleti bölcs történetét Canterbury érseke, az anglikán egyház legfőbb vallási főméltósága. Rowan Williams, aki a BBC rádió karácsonyi beszélgetős műsorában vett részt, azt mondta: kevés a bizonyíték arra, hogy a háromkirályok ténylegesen léteztek, arra pedig egyáltalán semmilyen forrás nem utal, hogy hárman voltak, és hogy királyok lettek volna. Az érsek szerint a bölcsekre egyedül Máté evangéliumában történik utalás, és "a részletek nagyon halványak". "Máté azt mondja: csillagászok voltak, bölcs emberek, papok valahonnan a Római Birodalom határain túlról, de ez minden, amit valójában tudunk ... legendának azonban meglehetősen jó" - tette hozzá.
2007.12.22. 07:46
 
 
Csúszik a NASA 2011-es Mars-misszió indítása
Az amerikai űrügynökség (NASA) két évvel elhalasztotta következő Mars-missziójának 2011-re tervezett indítását. A halasztás oka a NASA programigazgatójának, Doug McCuistonnak pénteki közlése szerint az, hogy "érdekkonfliktus" alakult ki a között a két kutatóvállalat között, amelyek egymással vetélkednek a 2011-ben útnak indítandó következő űrszonda küldetésével kapcsolatos egyik szerződés elnyeréséért. A szakember nem részletezte, mi történt, csak annyit mondott, hogy a konfliktus miatt fel kellett oszlatni az ajánlatokat elbíráló testületet, és újat kellett alakítani, emiatt csúszott a szerződés megkötése, és vele együtt értelemszerűen a teljesítés.
2007.12.22. 07:38
 
 
Narkós süti volt a börtönkoszt
Nem lehetett panasza a kosztra - legfeljebb a kvártélyra - annak a férfinak, akit kábítószer-termesztés miatt tartóztatott le Hollandiában a rendőrség: narkós süteményt szolgáltak fel neki cellájában - tévedésből. A süteményt egy másik ügy kapcsán foglalta le a rendőrség és a hűtőben tárolta, közvetlenül a fogva tartottak ebédcsomagjai mellett, hasonló zacskóban, így nem volt nehéz összetéveszteni. A kábítószer-termesztő jóízűen megette. Amikor fél óra múlva az őrök megint arra jártak, szólt nekik, hogy valószínűleg nem azt kapta enni, amit adni akartak....
2007.12.22. 07:33
 
 
Amy Winehouse lemeze az idei brit listavezető
Idei kétségtelenül zajos sikerei után korántsem meglepő, hogy az elmúlt hét végéig Amy Winehouse Back To Black című albumából fogyott a legtöbb ebben az évben Nagy-Britanniában. A lemez, illetve annak első számú slágere, a Rehab, már eddig is jó néhány elismerést gyűjtött be. A szigetországban másfél milliót adtak el belőle, ötszörös platinalemez immár. A lemez másik sikerdala a Tears Dry On Their Own. Winehouse Back To Black című korongja elnyerte a legrangosabb brit zenei díjat, a Brit Awardst, a Rehab pedig az egyik legtekintélyesebb szerzői kitüntetést, az Ivor Novello-díjat, de a legjobbnak hozta ki lemezét a Q Magazin, és az énekesnő nagy sikerrel szerepelt az MTV Europe novemberi gáláján is.
2007.12.22. 07:22
 
 
Vízilabda női BEK: továbbjutott a Dunaújváros
A Dunaújváros három góllal nyert a vízilabda női BEK csoportküzdelmeiben a házigazda spanyol Sabadell ellen, így az utolsó mérkőzés eredményétől függetlenül bejutott a legjobb nyolc közé. Eredmény, 1. csoportkör: H csoport (Sabadell): Sabadell (spanyol) - Dunaújvárosi Főiskola-ELCO 9-12 (2-4, 0-2, 3-3, 4-3). A dunaújvárosiak szombaton a francia Olympique Nice-szel találkoznak, 10:30-kor. Korábban: G csoport: Domino Honvéd-Polo SC - Uralocska (orosz) 12-10 (4-3, 2-3, 2-2, 4-2), ZVL Oestgeest (holland)-CF Portuense (portugál) 28-7 (6-1, 4-3, 9-1, 9-2). A Honvéd szombaton a holland ZVL Oestgeest ellen 10:30-kor száll vízbe a csoportelsőségért.
2007.12.22. 07:18
 
 
Befejeződnek ma a schengeni határnyitási ünnepségek
Európai uniós vezetők, valamint számos tagország kormányfőjének és politikusainak jelenlétében ma Hegyeshalomban befejeződnek a schengeni határnyitási ünnepségek. A Miniszterelnöki Hivatal hegyeshalmi rendezvényén várhatóan részt vesz majd osztrák, szlovák, cseh, finn, luxemburgi, szlovén és portugál uniós delegáció, valamint Günther Platter osztrák belügyminiszter, Robert Fico szlovák miniszterelnök, José Sócrates portugál kormányfő, illetve José Manuel Barroso, az Európai Bizottság elnöke. Utóbbi négy politikussal közösen útjelző emlékoszlopot avat a helyszínen a magyar miniszterelnök. A rendezvényre meghívták a rendszerváltás óta eltelt időszak köztársasági elnökeit és kormányfőit.
2007.12.22. 07:10
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534[2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista