2020. július 9., csütörtök - Lukrécia
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Jól szaporodnak az űrhajós csótányok
A világűrt megjárt csótányok jól vannak és lelkesen szaporodnak. A bajkonuri űrrepülőtérről november 14-én indult el egy Foton-M 3 műhold, fedélzetén fura "személyzettel": tengeri és egyéb csigákkal, lepkékkel, gombákkal, mongol egerekkel és csótányokkal. A Foton-M 3 12 nap elteltével, szerencsésen visszaérkezett a Földre, és a csótányok a voronyezsi állami orvostudományi akadémiára kerültek: az ottani másodéves hallgatók A világűr a fiatalság szemével című pályázaton nyertek lehetőséget az űrutas csótányok ötletének megvalósítására. A fiatalok az Izvesztyija című orosz lap újságírójának nemrég elmondták: arra voltak kíváncsiak, hogyan hatnak az űrutazás körülményei a csótányok fejlődésének biológiai ciklusára és az embriókra.
2007.12.28. 15:31
 
 
Minden idők ötödik legnagyobb nyereménye várható a lottón
A lottójáték 52. hetében az ötödik legnagyobb ötös nyeremény várható, a telitalálat értéke 1 milliárd 888 millió forint. A Szerencsejáték Zrt. levelében arról tájékoztatta az MTI-t, hogy szombaton, ha telitalálat születik, az lesz a hazai lottótörténet 50 évének ötödik legnagyobb értékű nyereménye. Eddig 12 olyan öttalálatos volt, amelynek nyereménye meghaladta az egymilliárd forintot. 2003-ban ötmilliárdot fizetett az ötös, három alkalommal pedig két- és hárommilliárd forint között nyertek a szerencsések. Szakemberek szerint most nem túlzás lottólázról beszélni, hiszen az utóbbi hetekben befizetett játékszám hatmillió közelében volt, s valószínű, hogy ezen a héten át is lépi ezt a határt.
2007.12.28. 15:08
 
 
Szigorodik a közlekedési pontrendszer
Január 1-jétől szigorodik a közúti közlekedési előéleti pontrendszer: a közlekedési bűncselekményekért és szabálysértésekért kiszabható pontokat 2 ponttal megemelték - mondta Kondorosi Ferenc kormánybiztos a pénteki kormányszóvivői tájékoztatón. Mint mondta, a kormány célja a pontrendszer szigorításával az önkéntes jogkövető magatartás elősegítése, a közlekedés biztonságának javítása. Ezért közlekedési bűncselekményért a jövőben 9 pontot kapnak a normaszegő járművezetők, a mintegy 30 szabálysértésért pedig 1-5 pont között. Hozzátette: a jog azonban nem mindenható, így javítani kell az oktatás-képzés feltételrendszerét, fontos a szisztematikus rendőri jelentét és a folyamatos sebességmérés is.
2007.12.28. 14:56
 
 
A kormányszóvivő szerint változások várhatók az adózásban
Jövőre folytatódik a szigorú, feszes költségvetési gazdálkodás, de a reáljövedelmek már nem csökkennek, sőt egyes területeken némileg emelkednek is - mondta Daróczi Dávid. A kormányszóvivő hozzátette: a jövő évi büdzsé továbbra is az egyensúly, a stabilitás és a kiszámíthatóság szempontjait tartja szem előtt, de már megszorítások nélkül. Mint mondta, a kormány a társadalmi igazságosságot tartotta szem előtt a jövő évi költségvetés tervezetének összeállításakor. A jövő évi változásokról szólva kiemelte, hogy a munkavállalók számára kedvezően változik az adórendszer, nőnek a munkáltató által adómentesen adható juttatások, emelkedik a nyugdíjak vásárlóértéke, és az inflációt meghaladó mértékben nő a gyermeket nevelő családok támogatása is.
2007.12.28. 14:26
 
 
A kormányszóvivő szerint a miniszterelnök rendkívüli tempót diktál
A kormány idén is beletaposott a gázpedálba: a 2007. év összesített adataiból világosan látszik, hogy Gyurcsány Ferenc maga és a kormány számára is rendkívüli tempót diktál - mondta Daróczi Dávid. A kormány megdolgoztatta az Országgyűlés tagjait is, mivel a parlamentben elfogadott 185 javaslatból 160-at a kabinet terjesztett elő. A tavaszi és őszi törvényalkotási program az átlagosnál nagyobb mértékben teljesült. A kormány mintegy 70 százalékban teljesítette programját, emellett számos olyan javaslatot is benyújtott, ami nem szerepelt jogalkotási programjában, mint például a bejegyzett élettársi kapcsolatról szóló törvény, vagy az egyes vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségekről szóló törvény.
2007.12.28. 14:15
 
 
Felgyújtották a szegedi betlehemet
A rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja a szegedi dóm előtti betlehem felgyújtásának ügyét - tájékoztatta az MTI-t a Szegedi Rendőrkapitányság sajtószóvivője. M. Toronykőy Márta elmondta: ha felmerül az idegenkezűség gyanúja, a rendőrség megteszi a szükséges lépéseket, egyelőre azonban a gondatlanság, azaz a véletlenül bekövetkezett esemény lehetőségét sem zárják ki. A tűzoltóság szombatra ígért tájékoztatást az ügyben. Ismeretlen tettesek csütörtök éjszaka felgyújtották a szegedi Dóm bejárata előtt felállított Betlehemet. Mire a tűzoltók kiérkeztek és sikerült megfékezni a lángokat, addigra több mint tíz millió forintos kár keletkezett.
2007.12.28. 13:54
 
 
PDSZ: a kormány intézkedései negatívan hatottak a közoktatás dolgozóira
A kormány oktatáspolitikai intézkedései kizárólag negatív hatással voltak a közoktatásban dolgozókra - mondta a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Kerpen Gábor szerint az intézkedéseknek kizárólag a pénzügyi kormányzat szempontjából vannak pozitív oldalai, amely a közoktatás normatív finanszírozásából kivont több tízmilliárd forintnak köszönhető. A szakszervezeti vezető elmondta: 2007-ben szűkült a térítésmentesen hozzáférhető oktatás igénybevételének lehetősége, és annak minősége is. Kerpen Gábor hozzátette: azzal, hogy a kormány nem törölte el a kötelező óraszám emelését, nyolcezer pedagógus vesztette el állását.
2007.12.28. 13:05
 
 
Navracsics szerint 2007 a kormányzati alkalmatlanság éve volt
Az idei év a kormányzati alkalmatlanság éve volt - mondta Navracsics Tibor pénteki, budapesti évértékelő sajtótájékoztatóján. "Decemberre mindenki számára nyilvánvalóvá vált, hogy Magyarországnak egy olyan kormánya van, amely ugyan hivatalban van, azonban nem képes irányítani az ország ügyeit, hanem koalíciós válságról koalíciós válságra, koalíciós alkuról koalíciós alkura bukdácsolva próbálja a kormányzás látszatát fenntartani" - mondta a Fidesz frakcióvezetője. A politikus hozzátette, hogy talán nem volt olyan hét, amely során ne robbant volna ki valamilyen, a kormányzati politikához köthető botrány.
2007.12.28. 13:00
 
 
Megölték Benazir Bhutto pakisztáni ellenzéki vezetőt
Végső nyugalomra helyezték pénteken Benazir Bhutto volt miniszterelnököt a Pakisztán déli részén lévő Szindh tartományban, a Bhutto család mauzóleumában. A pakisztáni ellenzéki vezető csütörtökön vesztette életét, miután beszédet mondott több ezer híve előtt pártja, a Pakisztáni Néppárt választási gyűlésén. Bhutto beszéde után egy öngyilkos merénylő robbanószerkezetet hozott működésbe a helyszínen. Az egyik pakisztáni televízió szerint pénteken az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat jelentkezett a merénylet elkövetőjeként, később a pakisztáni belügyminisztérium is ezt közölte. A merénylet után zavargások törtek ki Pakisztánban.
2007.12.28. 12:04
 
 
Vilmost szeretnék királyuknak a brit fiatalok
A brit fiatalok 80 százaléka örülne, ha Vilmos herceg barátnője, Kate Middleton lenne a walesi hercegnő. A Discovery Channel által nyilvánosságra hozott felmérés szerint a fiatal szigetlakók döntő többsége gondolja úgy, hogy a 25 éves Kate tökéletes "nagykövete" lenne a brit monarchiának. A közvélemény-kutatásban ezer, 18 és 24 év közötti fiatalt kérdeztek meg. A válaszadók kétharmada emellett azt szeretné, ha II. Erzsébet királynőt közvetlenül Vilmos, nem pedig az apja, Károly herceg követné a trónon. Az unoka népszerűségének növekedésében szakértők szerint közrejátszott a barátnő, Kate Middleton iránti szimpátia is. 
2007.12.28. 11:44
 
KDNP: az eü-törvény változtatás nélküli elfogadása esetén az Ab-hez fordul
A KDNP az egészségpénztárakról szóló törvény változtatás nélküli elfogadása esetén az Alkotmánybírósághoz (Ab) fordul - közölte a párt elnöke pénteki budapesti sajtótájékoztatóján. Semjén Zsolt úgy vélte, azzal, hogy a köztársasági elnök visszaküldi a törvényt megfontolásra az Országgyűlésnek, fennáll annak a veszélye, hogy a kormánypárti többség változtatás nélkül újra elfogadja azt. A politikus ugyanakkor rámutatott arra, hogy az államfő legalább négy ponton hívta fel a figyelmet a törvénnyel kapcsolatos alkotmányossági aggályaira. Megjegyezte, a köztársasági elnök alkotmányossági normakontrollt kérhetett volna az egészségbiztosítási pénztárakról szóló törvénnyel kapcsolatban.
2007.12.28. 11:20
 
 
Elbúcsúztatták a Dakar magyar indulóit
Péntek reggel a Kossuth téren elbúcsúztatták a 2008-as Dakar-ralin résztvevő magyar indulókat. A piros-fehér-zöld színeket képviselő valamennyi egység felvonult a Parlament előtt és a pár száz fős közönség kedvéért még a motorok is felbőgtek. A búcsúztatóra azért pénteken került sor, mert a felszereléseket, kamionokat már délután kiszállítják trailereken a január 5-ei rajt helyszínére, Lisszabonba. A versenyzők január 2-án kelnek útra és 3-án lesz a gépátvétel.
2007.12.28. 11:10
 
 
A felsőoktatásba jelentkezők szerdáig pótolhatják hiányzó adataikat
Az új év első munkanapjáig, jövő szerdáig pótolhatják hiányzó adataikat, dokumentumaikat azok, akik ősszel jelentkeztek a felsőoktatásba - tájékoztatta az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. pénteken az MTI-t. A februárban induló képzésekre jelentkezőknek január 2-ig van lehetőségük adataikat megváltoztatni, korrigálni és - egy alkalommal - a jelentkezési sorrendjükön módosítani, valamint a jelentkezésükhöz még nem csatolt dokumentumaikat, igazolásaikat benyújtani - írta Nagy Gabriella, az Educatio Társadalmi Szolgáltató Kht. munkatársa pénteki közleményében, hozzáfűzve, hogy az ügyintézéshez segítséget nyújtanak a felvi.hu kérvénytárában található kérelemminták is.
2007.12.28. 11:05
 
 
Csád kiadja Franciaországnak elítélt segélymunkásait
Csád kiadja Franciaországnak a Zoé Bárkája civilszervezet hat francia munkatársát, akiket emberrablás vádjával nyolcévi kényszermunkára ítéltek az afrikai országban - jelentette be pénteken a csádi igazságügy-miniszter. "Kedvezően reagáltam Franciaország ma reggeli kiadatási kérelmére. Távozásuknak már nincs akadálya" - közölte Albert Pahimi Padacké a francia hírügynökséggel. Egy neve elhallgatását kérő tisztségviselő pedig közölte, hogy a hat francia a tervek szerint még pénteken elhagyja Csádot. Egy 1976-os kétoldalú egyezmény értelmében hazájukban kell letölteni büntetésüket.
2007.12.28. 11:00
 
 
Amy Winehouse norvég bíróság előtt
Kábítószerbirtoklás miatt személyesen kell megjelennie Amy Winehouse-nak egy norvég bíróság előtt, a tárgyalást február végére tűzték ki. A Bergens Tidende című újság értesülései szerint a bergeni bíróság döntött úgy, hogy a drogügyei és gyakori letartóztatásai révén hírhedtté vált 24 éves brit énekesnőnek személyesen is jelen kell lennie a tárgyaláson. Winehouse férjével, Blake Fielder-Civillel még októberben, fellépése előtt töltött egy éjszakát őrizetben Norvégia második legnagyobb városában, miután a rendőrség marihuánát talált a pár szállodai szobájában. Az énekesnőt 4000 korona (kb. 130 ezer forint) óvadék ellenében engedték szabadon, és az országot is elhagyhatta.
2007.12.28. 10:39
 
 
Nem halasztják el a választásokat Pakisztánban
Mohammed Mian Szumro ügyvezető pakisztáni miniszterelnök bejelentette, hogy a január 8-ára tervezett általános választásokat egyelőre nem halasztják el Bhutto meggyilkolása miatt. "Egyelőre úgy áll a helyzet, hogy a választásokat a korábbi bejelentésnek megfelelően megtartjuk, de ezzel kapcsolatban konzultálunk minden politikai párttal" - mondta újságírók előtt. Bhutto meggyilkolásának hírére felbolydult az ország, még inkább megingott az iszlám terrorizmus elleni globális küzdelem egyik legfontosabb bástyája. Az ellenzéki vezető hívei több városban randalírozni kezdtek az utcákon, felgyújtottak számos üzletet, gépkocsit. Az incidensekben legkevesebb 10 ember meghalt.
2007.12.28. 10:05
 
Újévi patkányhiány Moszkvában
Súlyos patkányhiány keletkezett Moszkvában, mivel a beköszöntő új év asztrológiai jelképe éppen ez a rágcsáló: sokak hite szerint sikert hoz majd 2008-ban a gazdájának, és ezért az utóbbi hetekben hihetetlen mértékben megnőtt a patkányok iránti kereslet. A Moszkovszkij Komszomolec című lap kiderítette, hogy a tenyészetekben nem vásárolhat akárki patkányt: előbb elbeszélgetnek vele, és csak akkor juthat hozzá a rágcsálóhoz, ha a tenyésztők úgy ítélik meg, hogy alkalmas az állat tartására. Aki ajándéknak szánja a kis állatot, az ne is reménykedjen.
2007.12.28. 10:00
 
 
70 embert tettek milliomossá a szerencsejátékok Csehországban
Mintegy 70 személy vált az idén milliomossá a szerencsejátékoknak köszönhetően Csehországban. Tízmillió koronánál (95 millió Ft.) nagyobb összegű nyereséget az idén 29 személy tett zsebre, de további 67 ember nyeresége is meghaladta az egymillió koronát a szerencsejátékok valamelyikében. Az idei rekordnagyságú nyereséget 67,5 millió korona (620 millió Ft.) jelentette. Ha a szerencsés észak-csehországi férfinak eddig havi átlagbére volt, akkor majdnem 280 évet kellett volna dolgoznia, hogy ilyen magas összeget vigyen haza - közölte a szerencsejátékokat működtető Sazka cég.
2007.12.28. 09:49
 
 
F1: Fittipaldi szerint Alonsónak meggyűlik a baja Piquet-vel
Emerson Fittipaldi volt kétszeres világbajnok Forma-1-es pilóta azt mondta, hogy Fernando Alonsónak, a Renault spanyol versenyzőjének sok gondja lesz jövőre csapattársával, a brazil Nelson Piquet Juniorral. "Azt hiszem Fernandónak sokkal több problémája lesz Nelsinhóval, mint az idén Lewis Hamiltonnal a McLarennél" - nyilatkozta a brazil exvilágbajnok az A Bola című portugál sportlapnak. "A kis Piquet hallatlanul gyors, ráadásul az idén több mint 15 ezer kilométert tesztelt a Renault-val." Fittipaldi szerint jövőre is a McLaren és a Ferrari lesz a meghatározó a vb-n, a Renault csak akkor szólhat bele a két istálló versengésébe, ha Alonso a következő hónapokban nagyon kemény munkát végez.
2007.12.28. 09:16
 
 
2007 a természeti katasztrófák éve volt
Soha nem történt még annyi természeti katasztrófa a világban, mint idén és - tekintettel a globális felmelegedésre - a dolgok nem javulnak - figyelmeztetett éves jelentésében a Munich Re, a világ második legnagyobb viszontbiztosítója. A természeti katasztrófák száma megközelítette az ezret - pontosan 950 volt - a német biztosító szerint, amely 1974 óta vezet rendszeresen statisztikát az ilyen szerencsétlenségekről. Ezek közül azonban egyik sem érte el az Egyesült Államokat és a Mexikói-öblöt 2005-ben sújtó orkánok vagy a 2004-es indiai-óceáni szökőár erejét. A költségek azonban elérték a 75 milliárd dollárt, ebből harmincmilliárd a biztosítási ágazatot terhelte.
2007.12.28. 09:05
 
MNB: csökkenő lakossági hitel, emelkedő betéti kamatok
A háztartási szektor forintban denominált fogyasztási és lakáscélú hiteleinek átlagos kamatlába és átlagos hitelköltség mutatója csökkent, míg a lekötött forintbetétek átlagos kamatlábai közül az éven belüli és a két éven túli lejáratra lekötött betéteké emelkedett novemberben - közölte a Magyar Nemzeti Bank. Eközben a nem pénzügyi vállalatok forintban denominált folyószámlahiteleken kívüli egyéb hiteleinek és éven túli lejáratú betéteinek átlagos kamatlába növekedett, míg a látra szóló és folyószámlabetéteké és éven belüli lejáratú betéteké csökkent. A svájci frankban denominált fogyasztási és lakáscélú hitelek új szerződéseinek értéke csökkent, az euróhiteleké emelkedett 2007 novemberében.
2007.12.28. 08:56
 
 
Változások a közoktatásban
Több, főként technikai jellegű változásra kell számítani a közoktatás területén január 1-jétől: ekkortól lép életbe a tankönyvvé nyilvánítás új rendje, a tankönyvtámogatásról és iskolai tankönyvellátásról szóló rendelet, az érettségi vizsgák módosítása, s változik a kerettantervek kiadása és jóváhagyása - közölte az oktatási tárca. Változik a kerettantervek kiadásának és jóváhagyásának rendjéről, valamint egyes oktatási jogszabályok módosításáról szóló rendelet: a változások a Nat alapján benyújtható kerettantervek szabályait érintik, valamint a rendelet szabályozza az oktatási program (pedagógiai rendszer) kerettantervének akkreditációját.
2007.12.28. 08:05
 
 
Új szabályok a gázolaj jövedéki adójának a visszaigénylésére
A jövő évtől évente legfeljebb háromszor, az első félévet, illetve a harmadik és a negyedik negyedévet követő 15. naptól lehet igényelhetik vissza a mezőgazdasági termelők a gázolaj jövedéki adóját - az erről szóló kormányrendelet a Magyar Közlönyben jelent meg. A kormány új rendeletben szabályozta a mezőgazdaságban felhasznált gázolaj jövedéki adójának 2008-tól történő visszatérítését. Az új rendelet az egy hektárra meghatározott - és az adó visszaigénylésnél figyelembe vehető - gázolaj mennyiségét 95 literben maximálja. A 2007 végéig hatályos szabály szerint a felhasznált gázolaj adója az adott negyedévet követő hónap 15. napjától igényelhető vissza.
2007.12.28. 07:52
 
 
A gazdasági folyamatokat a megszorító intézkedések határozzák meg
A 2007. évi gazdasági folyamatot - és várhatóan a jövő évit is - alapvetően a 2006 nyarán meghozott, a költségvetési hiányt csökkentő, megszorító intézkedések határozták meg - nyilatkozta Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) elnöke az MTI-nek. Elmondta: az intézkedések eredményeként csökkent a költségvetési hiány, javult az egyensúly, de ezért az ország súlyos növekedési áldozattal fizetett. A kamara elnöke úgy ítélte meg, hogy igazolódtak a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara előrejelzései, a gazdaság lelassult, a növekedés mértéke kisebb, az infláció, a kamatszint és a beruházások visszaesése pedig nagyobb lett a kormány által tervezettnél.
2007.12.28. 07:34
 
 
Woody Allen Budapesten
Sikerrel zárult Woody Allen és New Orleans Jazz Bandjének budapesti koncertje. A jegyeken feltüntetettnél valamivel később, az aréna honlapjához képest valamivel korábban, már csütörtökön este nyolc előtt megkezdték a játékot a csaknem nyolcezer főnyi közönség előtt. A szinte teljesen megtelt nézőtér tapssal fogadta a művészeket: Simon Wettenhall (trombita), Jerry Zigmont (harsona), Woody Allen (klarinét), Conal Fowkes (zongora), Greg Cohen (bőgő), John Gill (dob), Eddy Davis (bendzsó). A négyszeres Oscar-díjas művész zenekarával a zenei szabadságról, a közkedvelt dallamok egyéni, variált előadásáról, a kötetlen improvizációról ismert New Orleans-i dzsesszt játssza.
2007.12.28. 07:10
 
 
Az al-Kaida jelentkezett Benazir Bhutto gyilkosaként
Az al-Kaida nemzetközi terrorhálózat pénteken jelentkezett a Benazir Bhutto pakisztáni ellenzéki vezető életét kioltó merénylet elkövetőjeként - jelentette az ARY pakisztáni kereskedelmi televízió. Az iszlámábádi kormány azonban állítása szerint nem tud arról, hogy az al-Kaidának köze volna a terrorcselekményhez. Ezt a belügyminisztérium közölte a francia hírügynökséggel a tévé jelentésére reagálva. Péntekre virradóra hazaszállították szülővárosába, a Pakisztán délkeleti részén fekvő Szukkúrba Bhutto holttestét, hogy apja mellé temessék - közölték Bhutto pártjának tisztségviselői. 
2007.12.28. 07:02
 
 
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa elítélte Benazir Bhutto meggyilkolását
Az ENSZ Biztonsági Tanácsa csütörtökön egyhangúlag elítélte Benazir Bhutto volt pakisztáni miniszterelnök, ellenzéki politikus meggyilkolását. A BT "a leghatározottabb formában elítéli a Bhutto életét kioltó öngyilkos merényletet" - áll a testület által elfogadott nyilatkozatban. Közben a washingtoni Fehér Ház a részletek ismertetése nélkül közölte: George Bush amerikai elnök a ravalpindi merénylet ügyében beszélt Pervez Musarraf pakisztáni államfővel. Bush elnök előzőleg a merénylet hírére reagálva crawfordi farmján elmondott rövid beszédben követelte a felelősök bíróság elé állítását, a Fehér Ház pedig alapos vizsgálat lefolytatásának szükségességét hangoztatta.
2007.12.27. 20:45
 
 
Navaz Sarif pártja bojkottálni fogja a pakisztáni választásokat
Navaz Sarif pakisztáni ellenzéki vezető, volt kormányfő csütörtök este bejelentette, hogy Benazir Bhutto volt kormányfő, ellenzéki vezető meggyilkolása miatt pártja bojkottálja a január 8-i parlamenti választásokat, egyben azonnali lemondásra szólította fel Pervez Musarraf elnököt. "A tisztességes és szabad választások nem lehetségesek Pervez Musarraf jelenlétében. Benazir Bhutto meggyilkolása után bejelentem, hogy a Pakisztáni Muzulmán Liga-N bojkottálni fogja a választásokat" - mondta Sarif, saját pártjára utalva. "Követelem, hogy Musarraf azonnal távozzon" - tette hozzá sajtóértekezletén.
2007.12.27. 20:25
 
 
A XXIV. Életvédő Zarándoklat résztvevői az abortusz áldozataira emlékeztek
A Magyarországon 1956-ban életbe lépett, művi abortuszt lehetővé tevő törvény életbe lépése óta meg nem született több mint hatmillió magzatra emlékeztek a XXIV. Életvédő Zarándoklat résztvevői csütörtökön Kecskeméten. A zarándoklat a keresztény felekezetek ökumenikus istentiszteletével kezdődött a Szentcsalád Templom és Közösségi Házban, majd a résztvevők a megyei kórházba vonultak, ahol életfát ültettek a magzatok emlékére. A megemlékezésen Téglásy Imre, az Anya-Ország Alapítvány elnöke hangsúlyozta: a hatmillió magzat halála olyan nemzeti tragédia, amely mellett nem mehetünk el részvét nélkül.
2007.12.27. 19:17
 
 
Woody Allen jelen volt új filmjének budapesti bemutatóján
Koncertezni érkezett, de legújabb filmjének, a Kasszandra álmának magyarországi premierjére is szakított időt Woody Allen Budapesten; a háromszoros Oscar-díjas rendező szerda este a Puskin moziban konferálta fel új filmjét - közöl a Best Hollywood sajtóreferense az MTI-vel. Mint írja, Woody Allen a Kasszandra álmát pályafutása legkomorabb filmjének nevezte. A 72 éves rendező Budapestről szólva megjegyezte, alig várja, hogy zenekara, a New Orleans Jazz Band csütörtök esti koncertje után a várossal is megismerkedhessen. A Kasszandra álmának főszerepét Ewan McGregor és Colin Farrell játssza, a film hazai vonatkozása, hogy operatőre a szintén Oscar-díjas Zsigmond Vilmos - olvasható a közleményben.
2007.12.27. 18:48
 
Fehérvár FC: távozik a vezetőedző
A labdarúgó Soproni Ligában szereplő Fehérvár FC vezetősége közös megegyezéssel felbontotta Marijan Vlak vezetőedző és segítője Hrvoje Braovic szerződését - áll a klub hivatalos honlapján. A horvát páros 2006. októberétől irányította a Fehérvár FC szakmai munkáját, amelynek eredményeképpen a 2006/2007-es szezont a hatodik helyen zárta a csapat. A 2007/2008-as bajnokság 15 őszi mérkőzésén hat győzelmet és két döntetlen ért el a csapat, ami a szezon felénél a kilencedik helyre elég. A két edző Székesfehérvárott a legnagyobb sikerét az MLSZ által első ízben kiírt Liga Kupa őszi elhódításával érte el.
2007.12.27. 18:46
 
 
A McLaren-Mercedes január 7-én mutatja be az új versenyautóját
Január 7-én Stuttgartban mutatják be a Forma-1-es McLaren-Mercedes új versenyautóját, az MP4/23-as jelzésű gépet. Az ünnepélyes bemutatót a stuttgarti Mercedes-Benz Múzeumban bonyolítják le, amelyen jelen lesz az istálló két pilótája, a brit Lewis Hamilton és a finn Heikki Kovalainen, továbbá a wokingi csapat teljes vezérkara. Az idei világbajnokságon Hamilton a második lett a pilóták versenyében, a spanyol Fernando Alonso pedig, aki a Renault-hoz szerződött, a harmadik helyen végzett.
2007.12.27. 18:30
 
 
Jövőre nem lesz úthasználati matrica
Jövőre nem lesz úthasználati matrica, ez 250 millió forintos megtakarítást eredményez, az összeget fejlesztésekre használják - közölte a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM) az MTI-vel. Az autópályákon és más fizetős utakon január 1-jével megszűnik a szélvédőre ragasztandó matrica. A közlekedők az úthasználati jogosultság igazolására csak bizonylatot vagy sms, internet rendelésnél nyugtázó üzenetet kapnak, amit az érvényesség utolsó napjától számított 1 évig meg kell őrizni.
2007.12.27. 18:15
 
 
Nem tetszik a karácsonyi ajándék? Cserélje el!
Nagy-Britannia máris a nem kívánt ajándékok elpasszolásának lázában ég. Egy kutatás szerint a britek ebben az évben mintegy 800 millió eurót költöttek erre. Az eBay internetes árverési oldal megrendelésére készült felmérés szerint őfelsége minden alattvalója harminc eurónyi olyan áruval rendelkezik e napokban, amelyet a háta közepére sem kíván. Mi hát a teendő? Hogy ne kelljen szemétre dobni a számos CD-t, DVD-t, ruhákat, ékszereket és még ki tudja, mi mindent - a lakosság mindössze 4%-a szánja el magát e brutális lépésre - különféle lehetőségek adódnak. Az első éppen maga a közvélemény-kutatás megrendelője. "Az év végéig mintegy hatmillió új ajánlat felkerülésére számítunk" - mondta az eBay egyik szóvivője.
2007.12.27. 18:14
 
 
Dani kézbesít
Danielle Lloyd -od bízták meg azzal a feladattal, hogy több ezer Afganisztánban állomásozó katonának adhatta át családtagjai üzenetét.
2007.12.27. 18:11
 
 
Izraeli-palesztin csúcs: nem sikerült feloldani az ellentéteket
Nem volt eredményes a palesztin elnök és az izraeli kormányfő újabb, Jeruzsálemben tartott találkozója; a feleknek nem sikerült feloldaniuk a Kelet-Jeruzsálem körüli zsidó telepek tervezett bővítése körüli ellentéteket. Mahmúd Abbász és Ehud Olmert először tartottak hivatalos találkozót az izraeli-palesztin béketárgyalások múlt havi újraindítása óta. Kétórás megbeszélést folytattak az izraeli miniszterelnök hivatali rezidenciáján. Palesztin illetékesek szerint Abbász palesztin elnök Har Homa zsidó telep bővítésének befagyasztását követelte a megbeszélésen. A találkozó előtt Condoleezza Rice amerikai külügyminiszterhez fordult, próbálva kieszközölni, hogy Washington gyakoroljon nyomást Izraelre az építési tervek elvetése érdekében.
2007.12.27. 17:47
 
Újfajta influenza fertőz hazánkban
Az országban egy olyan influenza vírustörzs fertőz, amelyet 2006-ban fedeztek fel, és még soha nem járt Magyarországon. A tisztiorvosi szolgálat szakembere szerint az oltóanyagok védenek ellene, de oltás nélkül a fiatal és erős szervezetek is könnyebben megbetegedhetnek tőle. December eleje óta egyre több az influenzás beteg az országban, elsősorban a fővárosban, és a Dunántúlon. A rendelők csütörtökön is tömve voltak lázas, köhögő gyerekekkel.
2007.12.27. 17:41
 
Hillary Clinton Amerika megmentőjének tartja magát
A demokratapárti Hillary Clinton szerint ő az egyetlen, aki megmentheti az Egyesült Államokat a politikai romlástól. Az egykori first lady kampánya végéhez közeledve azt állítja, hogy veszélyes lenne egy vetélytársát elnökjelöltnek választani. 2008. január 3-án Iowa államban kezdődik a döntés a demokraták elnökjelöltjéről. A jelölésen Hillary Clinton legfőbb ellenfele Barack Obama, de indul még John Edwards is, aki 2004-ben a demokraták alelnökjelöltje volt.
2007.12.27. 17:31
 
Mesés jégszobrok díszítik Debrecent
Jégből faragott mesefigurák díszítik csütörtöktől Debrecen egyik közterét. A hatalmas jégtömbökből néhány óra alatt szobrászok varázsoltak Arielt a Kis Hableányt, Kukát a törpét, vagy éppen Tigrist. A láncfűrészes jégszobrászok idén Walt Disney mesealakjait készítették el.
2007.12.27. 17:21
 
 
A politológusok szerint újra megszavazzák az eü-törvényt
Az MTI-nek nyilatkozó elemzők szerint a parlamenti többség újra megszavazza majd az egészségbiztosítási törvényt azt követően, hogy Sólyom László csütörtökön visszaküldte az Országgyűlésnek. Szomszéd Orsolya, a Vision Consulting elemzője, Juhász Attila, a Political Capital szakértője és Kiszelly Zoltán politológus abban is egyetértett: nem váratlan, hogy Sólyom László nem írta alá a törvényt. Juhász Attila hangsúlyozta: a törvény parlamenti elfogadása után csak az volt a kérdés, hogy az Országgyűlésnek küldi-e vissza a jogszabályt a köztársasági elnök, vagy az Alkotmánybíróság (Ab) elé utalja. Az államfő valószínűleg nem talált olyan alkotmányos indokot, ami miatt az Ab elé utalhatta volna a kérdést.
2007.12.27. 17:15
 
 
Ralf Schumacher kihagy egy évet
Ralf Schumacher, aki az idén vált meg a Toyotától jövőre nem indul a Forma-1-es világbajnokságon. A 32 éves német pilóta, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher öccse, azért hagyja ki a következő idényt, mert nem talált magának csapatot. Ralf Schumacher, aki 51 futamon indult a Toyotával, az idén nagyon gyengén teljesített: mindössze öt pontot gyűjtött össze és ezzel a 16. helyen zárt a vb-pontversenyben.
2007.12.27. 16:46
 
 
Az USA és Oroszország is elítélte a Bhutto elleni merényletet
Az Egyesült Államok külügyminisztériuma elítélte csütörtökön azt a Ravalpindiben elkövetett merényletet, amelyben Pakisztánból érkező jelentések szerint életét vesztette Benazir Bhutto pakisztáni ellenzéki vezető, volt kormányfő. Az Egyesült Államok hónapok óta ösztökéli szövetségesét, Pervez Musarraf pakisztáni elnököt, hogy jusson politikai egyezségre ellenzékével. Az amerikai kongresszus éppen szerdán hagyta jóvá 300 millió dollár segély folyósítását a dél-ázsiai országnak, amely fontos szövetségese Washingtonnak a terrorizmus elleni háborúban. Oroszország is élesen elítéli a Benazir Bhutto életét kioltó merényletet - mondta az orosz külügyminisztérium szóvivője.
2007.12.27. 16:36
 
 
Nem adhat nyugtaadás alóli felmentést január 1-től az APEH
Nem adhat nyugtaadási kötelezettség-, vagy pénztárgéppel teljesítendő nyugtaadási kötelezettség alól felmentést a 2008. január 1-én hatályba lépő új áfa jogszabály miatt az Adó és Pénzügyi Ellenőrzési Hivatal - áll az MTI-hez eljuttatott APEH közleményben. Az általános forgalmi adóról szóló, 2008. január 1-jén hatályba lépő törvény miatt valamennyi (a határozott, és a határozatlan időre) kiadott felmentés 2008. január 1-jétől automatikusan hatályát veszíti, hiszen olyan jogszabály felhatalmazásán alapultak, amely hatályát veszítette - közölte az adóhatóság.
2007.12.27. 16:17
 
 
Az SZDSZ tiltakozik a Jobbik MDF-irodai fellépése ellen
Nyílt levélben tiltakozik az SZDSZ budapesti elnöke az ellen, hogy a Jobbik és a Magyar Gárda vezetője az MDF egyik XIII. kerületi irodájában tervez előadást tartani. Az MDF nem engedi fellépni irodájában a Jobbikot és a Magyar Gárdát, és kivizsgálja az ügyet - mondta az MTI-nek Almássy. "Közös felelősségünk, hogy útját álljuk minden olyan kezdeményezésnek, amely a történelem szemétdombjára került ordas eszmék rehabilitálását szolgálják, akármely oldal szélsőségesei is hangoztassák azokat" - írja nyílt levelében az SZDSZ budapesti választmányi elnöke, Szabadai Viktor Almássy Kornélnak, az MDF budapesti szervezete elnökének.
2007.12.27. 16:05
 
Malév: májustól ismét közlekedik a New York-i járat
A Malév 2008 május 2-tól ismét üzemelteti a 2007. november 17-től szünetelő New York-i járatát, és újdonságként - az American Airlines-szal kötött székmegosztási megállapodás alapján - az amerikai légitársasággal közös járatokat üzemeltet 15 amerikai városba - közölte a Malév csütörtökön az MTI-vel. A május 2-tól heti öt, majd május 12-től napi Malév-járatok jó csatlakozást biztosítanak a szintén oneworld-tag American Airlines számos belföldi járatára, amelyen a magyar légitársaság kódja is szerepel. Többek között Los Angelesbe, San Franciscóba, Miamiba, Washingtonba, Clevelandbe, Chicagóba és Dallasba lehet Malév kódot viselő járattal eljutni.
2007.12.27. 15:48
 
 
UPC: Pálffy István és Erős Antónia a legkedveltebb hírműsorvezető
Pálffy Istvánt és Erős Antóniát választották legkedveltebb hírműsorvezetőjüknek 2007-ben a magyar tévénézők - derül ki a UPC megrendelésére készült idei átfogó, páneurópai televíziós felmérés hazai vizsgálati eredményeiből. A legnagyobb európai kábeltelevíziós szolgáltató 2007-ben már negyedik alkalommal végzett az egész kontinensre kiterjedő felmérést a világ legnagyobb fogyasztói piackutató intézetével, a Research Internationallel együttműködésben arról, hogy az európai nézők mindennapi életében milyen szerepet tölt be a televízió. A 13 országban, hatezer család megkérdezésével készült vizsgálat során többek között azt is felmérték, hogy az egyes országokban kik a legnépszerűbb televíziós hírműsorvezetők.
2007.12.27. 15:01
 
Megszűnik az Autópálya Rendőrség
Megszűnik az Autópálya Rendőrség 2007 végén - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) sajtóosztálya közleményében az MTI-t csütörtökön. Az autópályán fellépő közlekedés-rendészeti és bűnügyi feladatokat szombaton 10.00 órától - az Autópálya Rendőrség ügyeletének támogatásával - az illetékes megyei rendőr-főkapitányságok látják majd el, amelyek jövő hétfő 18.00 órától viszont már önállóan végzik ezt a tevékenységet - tudatta az ORFK sajtóosztálya. Az autópályákon történt eseményekről az adott pályaszakaszokért felelős megyei rendőri szervek sajtóreferensei számolnak be - áll a közleményben.
2007.12.27. 14:45
 
 
Merényletben megölték Benazir Bhuttót
Merényletben életét vesztette csütörtökön Benazir Bhutto pakisztáni ellenzéki vezető, volt kormányfő egy Ravalpindiben tartott választási gyűlésen - erősítette meg a Dawn News pakisztáni magántelevízió értesülését a pakisztáni belügyminisztérium. Bhutto beszédet mondott több ezer híve előtt pártja, a Pakisztáni Néppárt választási gyűlésén. Kevéssel beszédének elhangzása után azonban egy öngyilkos merénylő robbanószerkezetet hozott működésbe a helyszínen. Egy helyi rendőrtiszt azt mondta rögtön a detonáció után, hogy Bhutto már eltávozott a helyszínről, mire a robbanás történt. Kevéssel később azonban több pakisztáni televízió jelentette, hogy a politikus asszony életét vesztette a detonációban.
2007.12.27. 14:40
 
 
A sportolókban bíznak leginkább a magyarok
A magyarok leginkább a sportolókban bíznak, legkevésbé pedig a politikusokban - ez derült ki a Reader's Digest magazin országos felméréséből. Az év végi reprezentatív kutatásban - hogy kikben bíznak a magyarok - személyesen kérdeztek meg ezer embert, akik iskolai osztályzatokkal értékelték Magyarország 100 közismert személyiségét. A legtöbb bizalmat Erdei Zsolt ökölvívó kapta, de benne van az első húszban többek között Talmácsi Gábor motorversenyző, Szabó Magda író, Göncz Árpád volt államfő, Vágó István tévés vetélkedők vezetője, Presser Gábor zenész, Kozma atya, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat alapítója és két meteorológus: Aigner Szilárd és Bóna Márta.
2007.12.27. 14:33
 
 
Ketten maradtak versenyben a kormányzati negyedért
A KÉSZ Közép-Európai Építő kft. illetve a Wallis Ingatlanfejlesztő Zrt. vezette konzorciumok maradtak versenyben a kormányzati épületegyüttes felépítésére és 25 éven át tartó üzemeltetésére kiírt pályázaton, e két konzorcium tehet végső ajánlatot az ár és a határidő meghatározásával - közölte Görözdi György miniszterelnöki megbízott, projektigazgató csütörtökön az MTI-vel. A közbeszerzési pályázat eredményhirdetése december 29-én lesz - tette hozzá. A KÉSZ vezette konzorcium tagja az Europolis Real Estate Manaegment kft., míg a Wallis-vezette konzorciumban a Strabag AG és a WPR Sec Ingatlanfejlesztő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. szerepel még.
2007.12.27. 14:29
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527]  [2528]  [2529[2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista