2020. július 10., péntek - Amália
Irodalom  Kiállítás  Fesztivál  Film  Hitel-lízing  Divat  Lakberendezés  Női napozó  Vásárlás  Autó
Témák ››  Autó-motor ››  dugó-adó
127675 találat
 
 
Bepanaszolták Heidi Klumot
Heidi Klum kedveli a saját tervezésű ékszereit. Az egyik francia ékszerész azonban panaszt tett rá, ötlet-lopás miatt.
2007.12.30. 14:19
 
Színházi előadás könnygázzal
A berlini Volksbühne színház nézői szombaton először nem akartak hinni a szemüknek - amelyből patakokban folyt a könny -, majd pánikszerűen menekülni kezdtek a színházteremből. Az eset az Emil és a detektívek című, Erich Kastner ismert ifjúsági regényéből készült darab délutáni előadásán történt, ahol a színházakban különleges hatások elérésére szolgáló szokásos füstkeltő anyag helyett ezúttal igazi könnygázt fújtak a színre, ami aztán a nézőteret is betöltötte. A mintegy száz néző közül többet szembántalmak miatt kellett elsősegélyben részesíteni. Sajtójelentések szerint az ügyben hatósági vizsgálat indult ismeretlen tettes ellen "veszélyes testi sértés" miatt - egyelőre azzal a feltételezéssel, hogy véletlen baleset történt.
2007.12.30. 14:15
 
Felrobbant egy ház Tiszakécskén
Felrobbant egy ház Tiszakécske üdülőtelepén, legalább húsz másik pedig megrongálódott szombaton este. Senki sem sérült meg. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a detonációt.
2007.12.30. 14:11
 
A kormányszóvivő cáfolta, hogy a miniszterelnök könyvet írna a magyar gazdaságról
Félreértésen alapulhat a Népszava szombati számában megjelent információ, amely szerint Gyurcsány Ferenc egy, a magyar gazdaság állapotáról szóló könyvön dolgozna. Budai Bernadett hozzátette: a kormányfő és munkatársai számtalan tanulmányt gyűjtöttek be, ám ezekből nem készül könyv. A 2008-as kormányzati feladatok egyik legfontosabb eleme a gazdasági növekedés lesz. Budai Bernadett egyelőre nem tudta megmondani, hogy a kormányfő mikor ismerteti a közvéleménnyel a jövő évi gazdasági elképzeléseit.
2007.12.30. 14:09
 
 
LABDARÚGÁS - Újra élen az Arsenal
Magabiztos, 4-1-es győzelmet aratott az Arsenal az angol első osztályú labdarúgó bajnokság 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén. Mivel korábban a Manchester United kikapott a West Hamtől, az Arsenal újra átvette a vezetést a tabellán.
2007.12.30. 14:05
 
 
Hollywood szerepet ajánl Németország sztár jegesmedvéjének
Többmillió dolláros filmszerepre kapott ajánlatot Hollywoodból a berlini állatkert sztár jegesmedvéje, Knut, akit egy éve mentettek meg, miután az anyja eldobta magától. Az ajánlat tényét a berlini zoo igazgatója, Bernhard Blaskiewitz szombaton megerősítette.
2007.12.30. 14:01
 
Megállapodott a szakszervezetekkel a MÁV
Jövőre átlagosan 6,9 százalékkal emelkednek a bérek a MÁV-nál, miután a vasúttársaság megegyezett négy szakszervezettel - nyilatkozta közleményben szombaton éjjel a MÁV Zrt. kommunikációs osztálya. Ezen felül a munkavállalók által választható béren kívüli juttatások összege éves szinten 250 ezer forintra nő. A VDSzSz Szolidaritás nem írta alá a megállapodást.
2007.12.30. 13:59
 
Zajlik a jég a Tiszán, áradástól egyelőre nem kell tartani
Zajlik a jég a Tiszán, egyre nagyobb és egyre több jégtábla úszik a folyón. Jégvédelmi készültséget azonban még nem kellett elrendelni. A Tiszán egyelőre 10-40 százalékos a zajlás, ami azt jelenti, hogy a folyó felszínének ekkora területét borítják 1-2 centiméter vastag jégtáblák. A Maroson is beindult a zajlás, de ott kisebb mértékű, csupán 10-20 százalékos. A marosi úszóműnél azonban feltorlódtak a jégtáblák, így ott 5-10 centi vastagságban áll a jég.
2007.12.30. 13:57
 
 
NFL: veretlenül zárta az alapszakaszt a New England
A New England Patriots rendkívül izgalmas mérkőzésen 38-35-re győzött a New York Giants otthonában, így veretlenül fejezte be az alapszakaszt a profi amerikaifutball-ligában (NFL). A bostoni gárda az 1972-es Miami Dolphins mellett így az egyetlen olyan csapat lett, amely makulátlan mérleggel (16-0) zárt. A Patriots utolsó alapszakasz-fellépésén több más rekordra is hajtott, sikeresen: az irányító Tom Brady két hatpontos gólt érő (touchdown) átadást jegyzett, így összesen 50-et ért el a szezonban, amivel megdöntötte Peyton Manning (Indianapolis Colts) 2004-ben felállított 49 TD-passzos rekordját. Brady mindkét gólpassza a nyáron szerződtetett Randy Mosst találta meg, aki ezzel 23 TD-t szerzett, ami szintén új csúcs.
2007.12.30. 12:20
 
Tenisz, Gold Coast: Szávay győzött párosban
Szávay Ágnes az orosz Dinara Szafina oldalán párosban bejutott a negyeddöntőbe a 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tenisztornán. A magyar-orosz duó, a Julia Fedak, Aiko Nakamura ukrán-japán kettőst győzte le két szettben. Szávayiék az elődöntőbe jutásért a Casey Dellacqua, Trudi Musgrave (ausztrál)-Nagyja Petrova, Elena Vesnyina (orosz) párharc győztesével találkoznak. Eredmény, páros: 1. forduló (a negyeddöntőbe jutásért): Szávay Ágnes, Dinara Szafin (orosz)-Fedak, Nakamura (ukrán, japán) 6:3, 6:2.
2007.12.30. 12:07
 
Draskovics: az idei év a reformok szempontjából is eredményes volt
Draskovics Tibor szerint az idei év a költségvetési egyensúlyteremtés mellett a reformok szempontjából is eredményes volt, mivel a kormány azokhoz a problémákhoz nyúlt hozzá, amelyek valóban feszítik a társadalmat, de az is igaz, hogy a kivitelezésben voltak hibák, és érthetőbben kellene beszélni, világosabbá téve az összefüggéseket. A kormányzati igazgatás összehangolásáért felelős miniszter erről az MTI-nek adott évértékelő interjújában beszélt.
2007.12.30. 11:45
 
 
A Magyar Posta 1,1 milliárd forintért vásárol kerékpárokat
A Magyar Posta Zrt. mintegy 1,1 milliárd forintért csaknem 4.800 kerékpárt és 30 kerékpár-utánfutót vásárol, az ár magába foglalja az eszközök öt éven keresztüli karbantartását és eseti javítását is. A Közbeszerzési Értesítő szerint az európai uniós nyílt közbeszerzési eljárást a győri székhelyű Cronopont Kft. nyerte el nettó 1,097 milliárd forintos ajánlatával. A másik pályázó, a debreceni központú Piremon Kht. 1,167 milliárd forintos ajánlatot tett. A vállalkozási szerződés szerint a nyertesnek 640 váltós kerékpárt (245 darabos opcióval), 4.148 váltós biciklit (1.676 darabos opcióval), 30 kerékpár utánfutót kell leszállítania. Az ötéves karbantartást is magába foglaló szerződésben szerepel 150 millió forint keretösszegig eseti javítások elvégzése is.
2007.12.30. 11:00
 
KHR: eddig kevesen sérelmezték adataik bevitelét
A pénzintézetek az elmúlt két évben - a fogyasztóvédelmi szabályok bevezetése óta - túlnyomó többségében jogosan továbbították a hiteladósok adatait a Központi Hitelinformációs Rendszerbe (KHR). A 2006 eleje óta érvényben lévő szabályok szerint, ha valaki úgy gondolja, hogy adatait - részben vagy egészben - jogellenesen vitték fel a KHR-be, akkor kérheti ezen adatok helyesbítését és/vagy törlését. Ha pedig nem elégedett kifogása kezelésével, ennek orvoslására törvényi úton, polgári peres eljárás keretében is lehetősége van. Az ügyfelek közel két év alatt 40 referenciaadat-törlésre irányuló pert indítottak. Az indított perek fele már jogerősen lezárult. A perekből 13 esetben bizonyult jogszerűtlennek a felvitel.
2007.12.30. 10:52
 
 
Olmert magához vonta a döntést a ciszjordániai zsidó telepek ügyében
Ehud Olmert izraeli miniszterelnök úgy döntött, hogy a jövőben a kormánynak kell jóváhagynia minden, a ciszjordániai zsidó telepeken tervezett építkezést - közölte vasárnap egy Olmert hivatalához közel álló forrás. Az izraeli kormányfő ezt utasításba adta több minisztériumnak, köztük az építés- és lakásügyi tárcának, s intézkedéséről Washingtont is tájékoztatta. A zsidó telepek bővítésének leállítása az egyik kulcskérdés az annapolisi közel-keleti értekezlet után felújított izraeli-palesztin béketárgyalásokon, s a tervezett új építkezések híre az elmúlt hetekben az Egyesült Államok rosszallását is kiváltotta.
2007.12.30. 10:46
 
GKM: 500 kilométernyi vasútfejlesztésre lesz lehetőség uniós forrásból
A következő években 500 kilométernyi vasút fejlesztésére nyílik lehetőség uniós forrásokból - közölte a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium (GKM). A GKM közleménye szerint 2008-ban is folytatódik a már megkezdett vasúti reform. Az átalakítás célja a pazarlást felszámoló, egyszerre hatékonyságközpontú és utasbarát, szolgáltató szemléletű működés kialakítása a vasúti közösségi közlekedésben. A magyar vasúthálózat 2007-2013 közötti, a Kohéziós Alap támogatásra alapozott fejlesztési elképzeléseit a Közlekedési Operatív Program (KözOP) foglalja össze, amelyben a vasút fejlesztése prioritást kapott. A fejlesztések elsősorban a nemzetközi korridorokra, a törzshálózati vonalakra és az elővárosi közlekedésre irányulnak.
2007.12.30. 09:48
 
 
153 millió euróba kerül a világ legdrágább könyve
Így is lehet íróként hírnevet szerezni: a messze földön ismeretlen német író, Tomas Alexander Hartmann felvetette a világ legdrágább - 153 millió euróért kapható - könyvét a beszerezhető könyvek jegyzékébe. A kötet ráadásul mindössze 13 oldalas. A világrekorder brosúrát, amelynek címe "A feladat", a 2008-as amerikai könyvkiállításon Los Angelesben - közölte a szerző. Tomas Alexander Hartmann a Svájcban rendezett könyvnapokon hasonlóan "kedvező" áron, (93 eurónak megfelelő) 155 svájci frankért kínálta megvételre egy 42 oldalas művét. A Basler Zeitungnak adott interjújában kifejtette, hogy az újabb - de rövidebb - könyv azért ilyen drága, mert "olyan soká dolgozott rajta".
2007.12.30. 09:20
 
Megszületett a megállapodás a MÁV Zrt. és a szakszervezetek között
A MÁV Zrt. menedzsmentje és azon szakszervezetek, amelyek felelősséggel gondolkodnak a MÁV átalakításáról, szombaton aláírták a 2008. évre vonatkozó valamennyi foglalkoztatáspolitikai és bérmegállapodást. A VDSzSz Szolidaritás nem írta alá a megállapodások bérfejlesztésre vonatkozó részét - tájékoztatta az MTI-t Sigulinszki Tibor, a vasúti társaság szóvivője. A valamennyi megállapodást aláíró négy szakszervezet (Mérnökök és Technikusok Szabad Szakszervezete, Mozdonyvezetők Szakszervezete, Pályavasúti Dolgozók Szakszervezete, Vasutasok Szakszervezete) és a MÁV Zrt. között létrejött bérmegállapodás szerint az alapbérek átlagosan 6,9 százalékkal növekednek.
2007.12.30. 08:45
 
Újabb olajügyi papírok titkosítását oldották fel
Újabb, korábban titkosított olajügyi dokumentumokat hozott nyilvánosságra a rendőrség, az anyagok a police.hu internetes oldalon olvashatóak. A nyilvánossá tett iratok elsősorban operatív nyomozások jegyzőkönyvei a 90-es évekből, eredeti minősítésük szigorúan titkos. A hét jelentés, jegyzőkönyv, illetve határozat alapvetően olajügyekkel foglalkozik, de szervezett bűnözői csoportok egyéb bűncselekményeiről is beszámol: nagy kárt okozó csalásról és vesztegetésről egy telekvásárlás kapcsán, adócsalásról, pénzmosásról. A dokumentumok többségének - a fejlécek szerint - már évek óta lejárt a titkos minősítése.
2007.12.30. 08:40
 
A betörő is lehet áldozat
Daniel Cabralt, egy 22 éves fiatalembert néhány nappal ezelőtt tartóztatták le a Massachusettsi Egyetem egyik épületében elkövetett betörés gyanújával. Vádat emeltek ellene, majd szabadlábra helyezték a bírósági tárgyalásig. Néhány órával később Cabral a kocsmából hazafelé tartva az utcán egy fegyveres rablás áldozatává vált. Feljelentést tett a rendőrségen. Ekkor viszont a valódi lakcímét adta meg a hatóságnak. Hamarosan letartóztattak két férfit és egy bűnsegédet az ügyben, de ezútta Cabral "nem hamis" lakásában is házkutatást tartottak. Ekkor aztán a fegyveres támadás áldozatánál megtalálták az egyetemi épületből származó hiányzó számítógépet és más elektromos eszközöket, amelyeket viszont a helyi színház hiányolt.
2007.12.30. 08:34
 
 
A Sony befejezi a hagyományos tévék gyártását
A Sony japán elektronikai óriás az igények csökkenése miatt befejezi a hagyományos katódsugaras, hátsómegvilágítású tévék gyártását - jelentette ki a cég egyik szóvivője. A vállalat az eddigi folyadékkristályos (LCD) és plazmatechnológia mellett inkább gőzerővel a szerves fénykibocsátó diódás (OLED) rendszert fejleszti, mivel az valószínűleg újabb forradalmat hoz az elektronikai iparban. A Sony a közelmúltban mutatta be első, kereskedelmi forgalomban is kapható OLED-tévéjét, amelynek vastagsága mindössze három milliméter. A 28 cm képátlójú, rendkívül energiatakarékos diódás megjelenítő ára egyelőre 850 angol font (háromszázezer forint) körül mozog. Képe azonban minden korábbinál élesebb és valósághűbb színvisszaadásra képes.
2007.12.30. 08:20
 
 
Csökken a magyar pezsgőfogyasztás
A borok kiszorítják a pezsgőt az ünnepi asztalokról, az idén várhatóan 26-27 millió palack pezsgő fogy a magyar piacon, ami 10-15%-kal kevesebb mint 4 évvel ezelőtt - áll a Varga Pincészet gyorselemzésében. Az évente 10 millió palack bort és pezsgőt forgalmazó pincészet 2007-es fogyasztási szokásokat vizsgáló felmérése szerint jelenleg a pezsgők 40%-a decemberben fogy el a boltok polcairól. Az év végi ünnepi időszak értékesítését alapvetően az import pezsgők uralják, amelyek ára gyakran megdöbbentően alacsony. Az olcsó import pezsgők minősége megkérdőjelezhető és alkoholtartalma is jóval alacsonyabb a magyar pezsgőknél - figyelmeztetnek.
2007.12.30. 08:15
 
 
Az FKF Zrt. 30 téli célgéppel síkosságmentesítette az utakat
A fővárosban szombaton este nyolc óra körül az észak-pesti területet, a IV., a XV., a XIV. és a X., kerület egy részét érintő, változó intenzitású havazás kezdődött. A város többi részén hó nem esett, azonban a ködszitálás folyamatos volt. A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. az éjszakai műszakban 30 téli célgéppel ellenőrizte, illetve szükség szerint síkosságmentesítette a fő- és tömegközlekedési útvonalhálózatot, hidakat, felüljárókat, valamint a lakosság ellátását biztosító logisztikai központokhoz, egészségügyi intézményekhez vezető mellékútvonalakat - tájékoztatta az MTI-t, a társaság helyettes szóvivője. A tömegközlekedés a hajnali órákban fennakadás nélkül elindult.
2007.12.30. 08:00
 
 
MOZI: Cserbenhagyás
10 éves fiuk, Josh csellóbemutatója után hazafelé tartva a négytagú család megáll egy benzinkútnál Reservation Road-on. Itt borzalmas baleset következtében Josh életét veszti. Ugyanakkor Dwight Arno és fia is épp élményekkel megpakolva furikáznak haza egy baseball meccsről, mikor megpihennek annál a bizonyos benzinkútnál. A tragédia után Dwight elmenekül a helyszínről, a két család között pedig gyilkos játszma veszi kezdetét.
2007.12.30. 06:33
 
 
Az EU-bizottság 370 millió eurót kér 2008-ra humanitárius segélykeretként
Az EU legfőbb végrehajtó testülete, az Európai Bizottság közzétette szombaton, hogy milyen humanitárius segélykeretet kíván igénybe venni 2008-ban a világ legkülönbözőbb térségeiben ínséget szenvedők helyzetének elviselhetőbbé tételére. Eszerint összesen 369,6 millió euró jóváhagyását kéri a brüsszeli bizottság - immár az uniós tagországok egyetértésének birtokában - az Európai Parlamenttől. Ebből élelmiszersegélyre 160 milliót szánnának, amiből számítások szerint mintegy 18 és fél millió embernek juttathatnának élelmet.
2007.12.29. 21:36
 
 
Újabb bin Laden-hangüzenet jelent meg az interneten
Oszama bin Laden terroristavezér újabb hangüzenete jelent meg szombaton az interneten. Az al-Kaida nemzetközi terroristahálózat szaúdi vezére a felvételen óva intette az iraki szunnita arabokat attól, hogy csatlakozzanak az Irakban al-Kaida ellen harcoló törzsi csoportokhoz, valamint attól, hogy vezetőik csatlakozzanak egy esetleges iraki egységkormányhoz. "Az árulók közül is a leggonoszabbak azok, akik eladják vallásukat mulandó életükért cserébe" - mondta. Szavai szerint a bagdadi kormány csak arra szolgál, hogy Washington segítségére legyen az iraki olaj ellopásában.
2007.12.29. 21:25
 
Jégkorong Magyar Kupa: a Dunaújváros a győztes
A Dab.Extra.hu nyerte a jégkorong Magyar Kupát, miután a döntőben legyőzte a hazai pályán szereplő HC Csíkszereda csapatát. A vendégek történetük során hetedszer hódították el a trófeát. Ez volt az első alkalom, hogy az erdélyi Csíkszeredán rendezték meg a jégkorong Magyar Kupát. Magyar Kupa: döntő: Dab.Extra.hu-HC Csíkszereda 4-3 (3-1, 0-1, 0-1, 0-0) - büntetőkkel 1-0.
2007.12.29. 21:08
 
 
21 katolikus pap vagy apáca lett gyilkosság áldozata idén világszerte
Összesen 21 katolikus pap, szerzetes, illetve apáca lett az idén gyilkosság áldozata szerte a világon - közölte a Fides vatikáni missziós hírszolgálat. A legtöbb egyházi személy Ázsiában halt erőszakos halált, azon belül is Irakban, ahol júniusban az északi országrészben fekvő Moszulban egy templom előtt megölték a Rómával egyesült, keleti rítusú káld katolikus egyház egy fiatal papját és három diakónusát. Az amerikai kontinensen összesen hét katolikus egyházi személy lett gyilkosság áldozata négy országban, Mexikóban, Kolumbiában, Brazíliában és Guatemalában.  Európában két papot öltek meg 2007-ben, mindkét eset Spanyolországban történt. Tavaly 24 katolikus egyházi személy lett gyilkosság áldozata.
2007.12.29. 20:45
 
Tenisz, Gold Coast: a selejtezőből érkezik Szávay ellenfele
A selejtezőből érkező ellenfele lesz a világranglistán 20. Szávay Ágnesnek a vasárnap kezdődő 175 ezer dollár összdíjazású keménypályás Gold Coast-i tenisztornán, miután eredeti riválisa, a rangsorban 32. ukrán Julia Vakulenko visszalépett. A viadal honlapja szerint magyar győzelem esetén a fehérorosz Viktorija Azarenka és a japán Szugijama Ai párharc győztese lesz a következő ellenfél. A 19. születésnapját szombaton ünneplő Szávay vasárnap a párosversenyen mutatkozik be: a tavaly egyesben győztes orosz Dinara Szafina oldalán, harmadik kiemeltként lép pályára, ellenfele az ukrán Julia Fedak és a japán Nakamura Aiko lesz.
2007.12.29. 20:10
 
 
2008 a Botox éve
Az új évet a Botox jegyében kezdjük. Az Egyesült Államokban egy év alatt 350%-kal növekedett a botulinum idegméreggel végzett kozmetikai beavatkozások száma. Ezt az adatot erősítette meg Gianluca Campiglio, az amerikai plasztikai sebészek társaságának tagja is. "Az évnek ebben a szakában a számokból úgy tűnik, hogy sokan karácsonyi ajándékként kapták a fiatalító kezelést. Az ajándékozók lehetnek barátnők, de akár a hölgyek partnerei is." A Clostridium botulinum nevű baktérium által termelt anyagot apró injekciókkal juttatják be bőrbe. A kezelés azért népszerű, mert eredménye már néhány nap alatt látszik, és nincsen semmiféle mellékhatása. A beavatkozást általában a homlok, a felső szemhéj és a szemkörnyék bőrén végzik.
2007.12.29. 19:31
 
 
Premier League: kikapott a Manchester United
Az éllovas Manchester United kikapott a West Ham United otthonában, az angol labdarúgó-bajnokság 20. fordulójában. "Teniszeredmény" született a Tottenham Hotspur-Reading összecsapáson, miután a hazaiak 6-4-re verték a vendégeket. Berbatov egymaga négy góllal járult hozzá csapata sikeréhez. Eredmények: Birmingham City-Fulham 1-1, Chelsea-Newcastle United 2-1, Portsmouth-Middlesbrough 0-1, Sunderland-Bolton Wanderers 3-1, Tottenham Hotspur-Reading 6-4, West Ham United-Manchester United 2-1, Wigan Athletic-Aston Villa 1-2.
2007.12.29. 18:37
 
 
Egy üdülőépületben volt robbanás Tiszakécskén
Tiszakécskén, az üdülőövezetben robbanás történt szombat délután egy kétemeletes üdülőépületben - tájékoztatta az MTI-t a katasztrófavédelem szóvivője. A detonáció során senki sem sérült meg, a tulajdonosok nem tartózkodtak otthon - mondta Dobson Tibor. A robbanás oka még ismeretlen - tette hozzá a szóvivő, arra is kitérve, hogy a gázszolgáltató szakemberei is a helyszínen vizsgálódnak. Az épületben jelentős kár keletkezett, a ház gyakorlatilag összedőlt, és a környéken mintegy húsz ingatlanban keletkezett kisebb kár - mondta a szóvivő. A robbanás miatt keletkezett tüzet eloltották.
2007.12.29. 18:00
 
 
Vízilabda MK, férfiak: Honvéd a fináléban
Elsőként a címvédő Domino-Honvéd jutott be a Vodafone férfi vízilabda Magyar Kupa vasárnapi fináléjába, miután a Szőnyi úton könnyedén nyert az UNIQA-UTE elleni elődöntőben. Eredmény: Domino-Honvéd - UNIQA-UTE 15-4 (3-1, 4-1, 3-2, 5-0). Az újpestiek az első két negyedben csak büntetőből voltak eredményesek az olimpiai bajnokaival felálló Honvéd ellen. A Dominóban Molnár, Gór-Nagy és Szivós 3-3 gólt szerzett.
2007.12.29. 17:35
 
 
Körözési Top 100-at hozott nyilvánosságra a rendőrség
A száz legkeresettebb bűnöző arcképét, nevét és korát a rendőrség honlapján tették közzé. Bencze József országos rendőrfőkapitány még a hónap elején jelentette be, hogy nyilvánosságra hozzák a listát. Akkor úgy fogalmazott: még nem volt arra példa, hogy ilyen módon összeszerkesztve kiadják a rendőrség által legnagyobb erővel keresett bűnözők arcképét, pedig a lakosságot érdekelheti, hogy kik ezek az emberek. Emellett sok esetben a lakosság segítségével tudják elfogni a körözött személyeket. A szombaton nyilvánosságra hozott lista nem rangsorol a körözöttek között, a száz legkeresettebb bűnöző nevét abc-sorrendben sorolja fel.
2007.12.29. 17:30
 
 
Harmincezres megmozdulást tartott az ellenzék Grúziában
A grúziai ellenzék harmincezer híve gyűlt össze szombaton Tbilisziben, egy héttel az elnökválasztás előtt. A választási gyűlés részvevői Levan Gacsecsiladze ellenzéki elnökjelölt nevét skandálták. Kifeszített plakátjaik egyikén - egy múlt havi, a rendőrség által erőszakkal feloszlatott ellenzéki megmozdulásra utalva - ez állt: "Emlékezz november 7-re!". A szétvert tüntetés után rendkívüli állapotot vezettek be Grúziában, amelyet kilenc nap múltán feloldottak. "Nem fogjuk elveszíteni ezt a csatát, a hatóságoknak nem fog sikerülni a választások meghamisítása. Január 5-én elnökké választanak" - jelentette ki a szombati gyűlésen Gacsecsiladze.
2007.12.29. 16:49
 
 
Vízilabda MK, nők: a Honvéd is bejutott a döntőbe
Az OSC-Cemelog után a címvédő Domino-Honvéd-Polo SC csapata jutott be a női vízilabda Floriol Magyar Kupa fináléjába. Floriol női Magyar Kupa: elődöntő: Domino-Honvéd-Polo SC - Hungerit-MetalCom-Szentes 16-7. Korábban: OSC-Cemelog - Dunaújvárosi Főiskola-ELCO 4-3. Vasárnap: döntő: Domino-Honvéd-Polo SC - OSC-Cemelog 13:40 ó, később: Vodafone férfi Magyar Kupa elődöntők: Domino-Honvéd - UNIQA-UTE, 16 ó Brendon-UPC-ZF-Eger - FTC-Aprilia 17:30 ó vasárnap: döntő 15:30 órától.
2007.12.29. 16:13
 
Nem emel árakat a MÁV és a Volán januárban
Nem emelkednek az árak januárban a helyközi vonat és autóbusz közlekedésben, a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium részben azért döntött a 2007-es árak fenntartásáról, mivel az idén mindkét ágazatban csökkent az utasszám az egységes vonat és autóbusz tarifákra és kedvezményrendszerre történő átállással összefüggő áremelések hatására. A jegyárak és utazási kedvezmények hatóságilag szabályozottak, ezekről a minisztérium dönt - emlékeztetett Balogh-Fazekas Anita, a MÁV-START Zrt. szóvivője. Az MTI érdeklődésére elmondta: a társaság egyetért azzal, hogy januártól nem nőnek a jegyárak. Arról, hogy év közben lehet-e drágulás, szintén a minisztérium dönt majd, a MÁV-START Zrt. javaslatait is mérlegelve. 
2007.12.29. 16:10
 
Már csak egy pályázó van a kormányzati negyedre
A kormányzati negyed magánfejlesztőjének kiválasztására irányuló közbeszerzési eljárás végső ajánlattételi határidejére a KÉSZ Közép-Európai Építő Kft. és az Europolis Real Estate Management Kft. alkotta konzorcium tett ajánlatot - közölte a kiíró Kincstári Vagyoni Igazgatóság.
2007.12.29. 16:08
 
Kimentették a Balatonból a jégvitorlázót
Sikerült kimenteni azt a középkorú, valószínűleg német állampolgárt, aki alatt szombat dél körül szakadt be a jég a Balatonon, Keszthelynél. A férfi körülbelül fél órát töltött a hideg vízben, testhőmérséklete 34 fokra süllyedt, de a kórházba szállítás után már túl van az életveszélyen.
2007.12.29. 15:40
 
 
A pakisztáni kormány kész exhumáltatni Bhutto holttestét
A pakisztáni kormány szombaton közölte: készek exhumáltatni a csütörtökön meggyilkolt Benazir Bhutto ellenzéki vezető holttestét, ha ezt a politikus asszony pártja akarja, hogy így egyértelműen tisztázhassák a halál pontos okát. A kormány ugyanakkor elismerte: Benazir Bhutto mindenképp az ellene elkövetett merénylet miatt vesztette életét.
2007.12.29. 14:56
 
 
Pakisztán belbiztonságának helyreállítását sürgeti Musarraf
"Határozott fellépést" kért szombaton Pervez Musarraf pakisztáni elnök a Benazir Bhutto ellenzéki vezető meggyilkolása miatt kitört zavargások részvevőivel szemben a hadsereg és a biztonsági szolgálatok vezetőitől. Sürgette őket iszlámábádi tanácskozásukon, hogy hozzanak meg minden szükséges intézkedést a belbiztonság megőrzéséért - jelentette a pakisztáni APP hírügynökség. A pakisztáni kormány egyébként szombaton közölte: készek exhumáltatni Bhutto holttestét, ha ezt a politikus asszony pártja akarja, hogy így egyértelműen tisztázhassák a halál pontos okát. A kormány ugyanakkor elismerte: Benazir Bhutto mindenképp az ellene elkövetett merénylet miatt vesztette életét.
2007.12.29. 14:45
 
 
Jobban elkülönül egymástól jövőre a mentés és a betegszállítás
A mentés és a betegszállítás feladatköre az eddigieknél jobban elkülönül egymástól egy jövőre életbe lépő jogszabály-módosítás következményeként, ez az új helyzet viszont a betegellátás színvonalának javítását eredményezheti - közölte a Mentők és Betegszállítók Országos Egyesületének (MBOE) elnöke szombati, budaörsi sajtótájékoztatóján. Bíró Ferenc elmondta, hogy az eddigi gyakorlat szerint az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sokszor olyan esetekben is a drágán felszerelt, orvosi kísérettel biztosított mentőautóval szállította a kórházba vagy onnan haza a beteget, amikor e feladatot olcsóbban, a betegszállító szolgálatok bevonásával is meg lehetett volna oldani.
2007.12.29. 13:57
 
 
Franciaország elnyomja a cigarettát
Tovább szigorodik a dohányzási tilalom a Gitanes és a Gauloises hazájában: januártól egyetlen francia bisztróban, bárban, sörözőben, kávéházban, vendéglőben, szállodában, kaszinóban és éjszakai klubban sem szabad rágyújtani. A 2004-ben, Írországgal kezdődött európai dohányzásellenes hadjárat idén februárban ért Franciaországba. Azóta tilos rágyújtani a munkahelyeken, az iskolákban, repülőtéren, pályaudvaron és minden egyéb - a normaszöveg szerint "zárt és fedett" - nyilvános helyen. A tilalom most a kereskedelmi és vendéglátóipari egységekre terjed tovább. Csak a hotelszobákban és a jól elkülönített, maximum 35 négyzetméter alapterületű, dohányzásra kijelölt helyiségekben lehet ezentúl cigarettázni.
2007.12.29. 13:52
 
 
Elrendelték a Zoé Bárkája hat tagjának bebörtönzését
Egy francia államügyész elrendelte a Zoé Bárkája nevű civil szervezet Csádban nyolc évi szabadságvesztésre és kényszermunkára ítélt, majd hazaszállított hat francia tagjának azonnali bebörtönzését. Az államügyész jelezte, hogy öten a börtönbe érkezésükkor kérték orvosi kivizsgálásukat. Az államügyész nem közölte, hová vitték a N'Djamenában elítélt franciákat, de az egyik elítélt hitvese tudni véli, hogy egyelőre - mintegy másfél-kéthetes átmeneti időre - a Párizs déli részén lévő Fresnes börtönébe kerültek, ahol börtönkórház is működik. Onnan később átszállítják őket olyan más fegyintézetekbe, amelyek közelebb esnek lakhelyükhöz.
2007.12.29. 13:40
 
 
Lelassult az OTP számítástechnikai rendszere
Az ünnepi időszakban a nagyobb arányú vásárlások és bankkártya használat, illetve a havi számlaforgalom adatainak feldolgozása miatt az OTP Bank kapcsolódó számítástechnikai rendszere lelassult, a megszokott működési rend legkésőbb december 30-án reggel 8 órára helyreáll - közölte a bank szombaton az MTI-vel. A lassabb számítástechnikai rendszer helyenként és átmenetileg nehézséget okozhat a bankkártyás vásárlásoknál, valamint a bankjegy-automatából történő készpénzfelvételeknél. Az OTP Bank fiókjainak működése ugyanakkor zavartalan. A hitelintézet nagyobb bankfiókjai az ügyintézés és a készpénzfelvétel biztosítása érdekében szombaton a tervezettnél hosszabb ideig, 17 óráig tartanak nyitva.
2007.12.29. 13:34
 
 
Feltehetően emberi beavatkozás okozta a szegedi betlehemtüzet
Nagy valószínűséggel szándékos vagy gondatlan emberi beavatkozás miatt keletkezett a tűz csütörtök éjfélkor a szegedi dóm előtt - tájékoztatta az MTI-t szombaton a városi tűzoltóság munkatársa. Révész János elmondta: kicsi az esélye annak, hogy például elektromos szikrától gyulladt ki az ember nagyságú betlehem. Vélhető tehát, hogy emberi beavatkozás történt, bár ezt nagyon nehéz bizonyítani. Közölte: arról nincsenek információik, hogy a tűz keletkezéséhez olajat vagy benzint használtak volna. A helyszínen nem találták ennek nyomát a szakemberek. A rendőrség tájékoztatása szerint közigazgatási eljárásban tovább vizsgálják az ügyet.
2007.12.29. 13:29
 
 
Szabella Kupa: FTC-siker a Dunaferr ellen
A házigazda Budapest Bank-FTC 30-29-re nyert a Dunaferr ellen a Szabella Kupa női kézilabdatorna 2. fordulójában. Az osztrák Hypo NÖ és a horvát Lokomotiva Zagreb összecsapásából előbbi, az ex-ferencvárosi tréner, Németh András együttese került ki győztesen, így a délutáni folytatás előtt mind a négy gárdának két-két pontja van. Eredmények, 2. forduló: Budapest Bank-FTC - Dunaferr NK 30-29 (16-17), Hypo NÖ (osztrák)-Lokomotiva Zagreb (horvát) 31-26 (17-13). A további program: szombat: Dunaferr NK - Zagreb 17 ó Budapest Bank-FTC - Hypo NÖ 19 ó Pénteken játszották: Zagreb - Budapest Bank-FTC 26-22 Dunaferr NK-Hypo NÖ 33-31.
2007.12.29. 13:27
 
 
Hollywoodi bébi-bumm
Valami van a levegőben, mert Los Angelest idén ellepték a gólyák, és haza se mennek egy jó darabig.
2007.12.29. 13:10
 
Jéghegynek ütközött egy turistahajó az Antarktiszon
Jéghegynek ütközött egy turistákat szállító norvég hajó az Antarktiszon, de nincsenek komoly károk - jelentette be szombaton a hajó tulajdonosa Oslóban. A balesetet - amely európai idő szerint még péntek hajnalban történt - az okozta, hogy elromlott a hajó, az MS Fram motorja. A 247 utast szállító Fram öt percen át sodródott, s nekiütközött egy jéghegynek - de a személyzet mintegy fél órával később újra tudta indítani a motort, s a hajó most egy chilei támaszpont felé tart, hogy ott alaposabban átvizsgálhassák. Ekkor döntenek majd arról, szükség van-e nagyobb javítási munkálatokra, vagy tudják folytatni a hajóutat az Antarktisz térségében. Személyi sérülésről nem érkezett hír.
2007.12.29. 12:43
 
 
Csillagszóró Hadművelet: eddig 950 millió forint bírságot szabtak ki
Az elmúlt öt hétben hét hatóság munkatársai összehangolt akciósorozatuk során 25 ezernél is több vizsgálatot végeztek, közel hétezer esetben szabtak ki bírságot, összesen mintegy 950 millió forint értékben - mondta el a szombati budapesti kihelyezett kormányszóvivői tájékoztatón Budai Bernadett. A kormányszóvivő a november 22-én indított és még egy hétig zajló Csillagszóró Hadműveletről úgy nyilatkozott, hogy az összehangolt munka beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Hozzátette, hogy a lefoglalt áruk értéke meghaladja a 440 millió forintot. A bírságoknak közel 55 százalékát az Országos Munkavédelmi és Munkaügyi Főfelügyelőség szabta ki, csaknem 460 millió forint értékben.
2007.12.29. 12:08
 
 
Panasszal élt E. Zsanett védője
Megérkezett a Budapesti Nyomozó Ügyészségre az állítása szerint májusban rendőrök által megerőszakolt E. Zsanett ügyvédjének panasza az erőszaktevők ellen indított nyomozást megszüntető határozat ellen - erősítette meg az MTI megkeresésére a Fővárosi Főügyészség szóvivője a szombati Népszabadság értesülését. A nyomozó ügyészség a panaszt az eljárás során keletkezett iratokkal együtt már továbbította a Fővárosi Főügyészségre - mondta Morvai Attila, hozzátéve: a dokumentum elbírálására idén már biztosan nem lesz mód. A sértett állítása szerint május 4-én Budapesten, a Múzeum körúton öt rendőr igazoltatta, majd egy sötét mellékutcába vitte őt, ahol ketten megerőszakolták a három másik rendőr jelenlétében.
2007.12.29. 12:05
 
Első  Előző  [1]  [2]  [3]  [4]  [5]  [6]  [7]  [8]  [9]  [10]  [11]  [12]  [13]  [14]  [15]  [16]  [17]  [18]  [19]  [20]  [21]  [22]  [23]  [24]  [25]  [26]  [27]  [28]  [29]  [30]  [31]  [32]  [33]  [34]  [35]  [36]  [37]  [38]  [39]  [40]  [41]  [42]  [43]  [44]  [45]  [46]  [47]  [48]  [49]  [50]  [51]  [52]  [53]  [54]  [55]  [56]  [57]  [58]  [59]  [60]  [61]  [62]  [63]  [64]  [65]  [66]  [67]  [68]  [69]  [70]  [71]  [72]  [73]  [74]  [75]  [76]  [77]  [78]  [79]  [80]  [81]  [82]  [83]  [84]  [85]  [86]  [87]  [88]  [89]  [90]  [91]  [92]  [93]  [94]  [95]  [96]  [97]  [98]  [99]  [100]  [101]  [102]  [103]  [104]  [105]  [106]  [107]  [108]  [109]  [110]  [111]  [112]  [113]  [114]  [115]  [116]  [117]  [118]  [119]  [120]  [121]  [122]  [123]  [124]  [125]  [126]  [127]  [128]  [129]  [130]  [131]  [132]  [133]  [134]  [135]  [136]  [137]  [138]  [139]  [140]  [141]  [142]  [143]  [144]  [145]  [146]  [147]  [148]  [149]  [150]  [151]  [152]  [153]  [154]  [155]  [156]  [157]  [158]  [159]  [160]  [161]  [162]  [163]  [164]  [165]  [166]  [167]  [168]  [169]  [170]  [171]  [172]  [173]  [174]  [175]  [176]  [177]  [178]  [179]  [180]  [181]  [182]  [183]  [184]  [185]  [186]  [187]  [188]  [189]  [190]  [191]  [192]  [193]  [194]  [195]  [196]  [197]  [198]  [199]  [200]  [201]  [202]  [203]  [204]  [205]  [206]  [207]  [208]  [209]  [210]  [211]  [212]  [213]  [214]  [215]  [216]  [217]  [218]  [219]  [220]  [221]  [222]  [223]  [224]  [225]  [226]  [227]  [228]  [229]  [230]  [231]  [232]  [233]  [234]  [235]  [236]  [237]  [238]  [239]  [240]  [241]  [242]  [243]  [244]  [245]  [246]  [247]  [248]  [249]  [250]  [251]  [252]  [253]  [254]  [255]  [256]  [257]  [258]  [259]  [260]  [261]  [262]  [263]  [264]  [265]  [266]  [267]  [268]  [269]  [270]  [271]  [272]  [273]  [274]  [275]  [276]  [277]  [278]  [279]  [280]  [281]  [282]  [283]  [284]  [285]  [286]  [287]  [288]  [289]  [290]  [291]  [292]  [293]  [294]  [295]  [296]  [297]  [298]  [299]  [300]  [301]  [302]  [303]  [304]  [305]  [306]  [307]  [308]  [309]  [310]  [311]  [312]  [313]  [314]  [315]  [316]  [317]  [318]  [319]  [320]  [321]  [322]  [323]  [324]  [325]  [326]  [327]  [328]  [329]  [330]  [331]  [332]  [333]  [334]  [335]  [336]  [337]  [338]  [339]  [340]  [341]  [342]  [343]  [344]  [345]  [346]  [347]  [348]  [349]  [350]  [351]  [352]  [353]  [354]  [355]  [356]  [357]  [358]  [359]  [360]  [361]  [362]  [363]  [364]  [365]  [366]  [367]  [368]  [369]  [370]  [371]  [372]  [373]  [374]  [375]  [376]  [377]  [378]  [379]  [380]  [381]  [382]  [383]  [384]  [385]  [386]  [387]  [388]  [389]  [390]  [391]  [392]  [393]  [394]  [395]  [396]  [397]  [398]  [399]  [400]  [401]  [402]  [403]  [404]  [405]  [406]  [407]  [408]  [409]  [410]  [411]  [412]  [413]  [414]  [415]  [416]  [417]  [418]  [419]  [420]  [421]  [422]  [423]  [424]  [425]  [426]  [427]  [428]  [429]  [430]  [431]  [432]  [433]  [434]  [435]  [436]  [437]  [438]  [439]  [440]  [441]  [442]  [443]  [444]  [445]  [446]  [447]  [448]  [449]  [450]  [451]  [452]  [453]  [454]  [455]  [456]  [457]  [458]  [459]  [460]  [461]  [462]  [463]  [464]  [465]  [466]  [467]  [468]  [469]  [470]  [471]  [472]  [473]  [474]  [475]  [476]  [477]  [478]  [479]  [480]  [481]  [482]  [483]  [484]  [485]  [486]  [487]  [488]  [489]  [490]  [491]  [492]  [493]  [494]  [495]  [496]  [497]  [498]  [499]  [500]  [501]  [502]  [503]  [504]  [505]  [506]  [507]  [508]  [509]  [510]  [511]  [512]  [513]  [514]  [515]  [516]  [517]  [518]  [519]  [520]  [521]  [522]  [523]  [524]  [525]  [526]  [527]  [528]  [529]  [530]  [531]  [532]  [533]  [534]  [535]  [536]  [537]  [538]  [539]  [540]  [541]  [542]  [543]  [544]  [545]  [546]  [547]  [548]  [549]  [550]  [551]  [552]  [553]  [554]  [555]  [556]  [557]  [558]  [559]  [560]  [561]  [562]  [563]  [564]  [565]  [566]  [567]  [568]  [569]  [570]  [571]  [572]  [573]  [574]  [575]  [576]  [577]  [578]  [579]  [580]  [581]  [582]  [583]  [584]  [585]  [586]  [587]  [588]  [589]  [590]  [591]  [592]  [593]  [594]  [595]  [596]  [597]  [598]  [599]  [600]  [601]  [602]  [603]  [604]  [605]  [606]  [607]  [608]  [609]  [610]  [611]  [612]  [613]  [614]  [615]  [616]  [617]  [618]  [619]  [620]  [621]  [622]  [623]  [624]  [625]  [626]  [627]  [628]  [629]  [630]  [631]  [632]  [633]  [634]  [635]  [636]  [637]  [638]  [639]  [640]  [641]  [642]  [643]  [644]  [645]  [646]  [647]  [648]  [649]  [650]  [651]  [652]  [653]  [654]  [655]  [656]  [657]  [658]  [659]  [660]  [661]  [662]  [663]  [664]  [665]  [666]  [667]  [668]  [669]  [670]  [671]  [672]  [673]  [674]  [675]  [676]  [677]  [678]  [679]  [680]  [681]  [682]  [683]  [684]  [685]  [686]  [687]  [688]  [689]  [690]  [691]  [692]  [693]  [694]  [695]  [696]  [697]  [698]  [699]  [700]  [701]  [702]  [703]  [704]  [705]  [706]  [707]  [708]  [709]  [710]  [711]  [712]  [713]  [714]  [715]  [716]  [717]  [718]  [719]  [720]  [721]  [722]  [723]  [724]  [725]  [726]  [727]  [728]  [729]  [730]  [731]  [732]  [733]  [734]  [735]  [736]  [737]  [738]  [739]  [740]  [741]  [742]  [743]  [744]  [745]  [746]  [747]  [748]  [749]  [750]  [751]  [752]  [753]  [754]  [755]  [756]  [757]  [758]  [759]  [760]  [761]  [762]  [763]  [764]  [765]  [766]  [767]  [768]  [769]  [770]  [771]  [772]  [773]  [774]  [775]  [776]  [777]  [778]  [779]  [780]  [781]  [782]  [783]  [784]  [785]  [786]  [787]  [788]  [789]  [790]  [791]  [792]  [793]  [794]  [795]  [796]  [797]  [798]  [799]  [800]  [801]  [802]  [803]  [804]  [805]  [806]  [807]  [808]  [809]  [810]  [811]  [812]  [813]  [814]  [815]  [816]  [817]  [818]  [819]  [820]  [821]  [822]  [823]  [824]  [825]  [826]  [827]  [828]  [829]  [830]  [831]  [832]  [833]  [834]  [835]  [836]  [837]  [838]  [839]  [840]  [841]  [842]  [843]  [844]  [845]  [846]  [847]  [848]  [849]  [850]  [851]  [852]  [853]  [854]  [855]  [856]  [857]  [858]  [859]  [860]  [861]  [862]  [863]  [864]  [865]  [866]  [867]  [868]  [869]  [870]  [871]  [872]  [873]  [874]  [875]  [876]  [877]  [878]  [879]  [880]  [881]  [882]  [883]  [884]  [885]  [886]  [887]  [888]  [889]  [890]  [891]  [892]  [893]  [894]  [895]  [896]  [897]  [898]  [899]  [900]  [901]  [902]  [903]  [904]  [905]  [906]  [907]  [908]  [909]  [910]  [911]  [912]  [913]  [914]  [915]  [916]  [917]  [918]  [919]  [920]  [921]  [922]  [923]  [924]  [925]  [926]  [927]  [928]  [929]  [930]  [931]  [932]  [933]  [934]  [935]  [936]  [937]  [938]  [939]  [940]  [941]  [942]  [943]  [944]  [945]  [946]  [947]  [948]  [949]  [950]  [951]  [952]  [953]  [954]  [955]  [956]  [957]  [958]  [959]  [960]  [961]  [962]  [963]  [964]  [965]  [966]  [967]  [968]  [969]  [970]  [971]  [972]  [973]  [974]  [975]  [976]  [977]  [978]  [979]  [980]  [981]  [982]  [983]  [984]  [985]  [986]  [987]  [988]  [989]  [990]  [991]  [992]  [993]  [994]  [995]  [996]  [997]  [998]  [999]  [1000]  [1001]  [1002]  [1003]  [1004]  [1005]  [1006]  [1007]  [1008]  [1009]  [1010]  [1011]  [1012]  [1013]  [1014]  [1015]  [1016]  [1017]  [1018]  [1019]  [1020]  [1021]  [1022]  [1023]  [1024]  [1025]  [1026]  [1027]  [1028]  [1029]  [1030]  [1031]  [1032]  [1033]  [1034]  [1035]  [1036]  [1037]  [1038]  [1039]  [1040]  [1041]  [1042]  [1043]  [1044]  [1045]  [1046]  [1047]  [1048]  [1049]  [1050]  [1051]  [1052]  [1053]  [1054]  [1055]  [1056]  [1057]  [1058]  [1059]  [1060]  [1061]  [1062]  [1063]  [1064]  [1065]  [1066]  [1067]  [1068]  [1069]  [1070]  [1071]  [1072]  [1073]  [1074]  [1075]  [1076]  [1077]  [1078]  [1079]  [1080]  [1081]  [1082]  [1083]  [1084]  [1085]  [1086]  [1087]  [1088]  [1089]  [1090]  [1091]  [1092]  [1093]  [1094]  [1095]  [1096]  [1097]  [1098]  [1099]  [1100]  [1101]  [1102]  [1103]  [1104]  [1105]  [1106]  [1107]  [1108]  [1109]  [1110]  [1111]  [1112]  [1113]  [1114]  [1115]  [1116]  [1117]  [1118]  [1119]  [1120]  [1121]  [1122]  [1123]  [1124]  [1125]  [1126]  [1127]  [1128]  [1129]  [1130]  [1131]  [1132]  [1133]  [1134]  [1135]  [1136]  [1137]  [1138]  [1139]  [1140]  [1141]  [1142]  [1143]  [1144]  [1145]  [1146]  [1147]  [1148]  [1149]  [1150]  [1151]  [1152]  [1153]  [1154]  [1155]  [1156]  [1157]  [1158]  [1159]  [1160]  [1161]  [1162]  [1163]  [1164]  [1165]  [1166]  [1167]  [1168]  [1169]  [1170]  [1171]  [1172]  [1173]  [1174]  [1175]  [1176]  [1177]  [1178]  [1179]  [1180]  [1181]  [1182]  [1183]  [1184]  [1185]  [1186]  [1187]  [1188]  [1189]  [1190]  [1191]  [1192]  [1193]  [1194]  [1195]  [1196]  [1197]  [1198]  [1199]  [1200]  [1201]  [1202]  [1203]  [1204]  [1205]  [1206]  [1207]  [1208]  [1209]  [1210]  [1211]  [1212]  [1213]  [1214]  [1215]  [1216]  [1217]  [1218]  [1219]  [1220]  [1221]  [1222]  [1223]  [1224]  [1225]  [1226]  [1227]  [1228]  [1229]  [1230]  [1231]  [1232]  [1233]  [1234]  [1235]  [1236]  [1237]  [1238]  [1239]  [1240]  [1241]  [1242]  [1243]  [1244]  [1245]  [1246]  [1247]  [1248]  [1249]  [1250]  [1251]  [1252]  [1253]  [1254]  [1255]  [1256]  [1257]  [1258]  [1259]  [1260]  [1261]  [1262]  [1263]  [1264]  [1265]  [1266]  [1267]  [1268]  [1269]  [1270]  [1271]  [1272]  [1273]  [1274]  [1275]  [1276]  [1277]  [1278]  [1279]  [1280]  [1281]  [1282]  [1283]  [1284]  [1285]  [1286]  [1287]  [1288]  [1289]  [1290]  [1291]  [1292]  [1293]  [1294]  [1295]  [1296]  [1297]  [1298]  [1299]  [1300]  [1301]  [1302]  [1303]  [1304]  [1305]  [1306]  [1307]  [1308]  [1309]  [1310]  [1311]  [1312]  [1313]  [1314]  [1315]  [1316]  [1317]  [1318]  [1319]  [1320]  [1321]  [1322]  [1323]  [1324]  [1325]  [1326]  [1327]  [1328]  [1329]  [1330]  [1331]  [1332]  [1333]  [1334]  [1335]  [1336]  [1337]  [1338]  [1339]  [1340]  [1341]  [1342]  [1343]  [1344]  [1345]  [1346]  [1347]  [1348]  [1349]  [1350]  [1351]  [1352]  [1353]  [1354]  [1355]  [1356]  [1357]  [1358]  [1359]  [1360]  [1361]  [1362]  [1363]  [1364]  [1365]  [1366]  [1367]  [1368]  [1369]  [1370]  [1371]  [1372]  [1373]  [1374]  [1375]  [1376]  [1377]  [1378]  [1379]  [1380]  [1381]  [1382]  [1383]  [1384]  [1385]  [1386]  [1387]  [1388]  [1389]  [1390]  [1391]  [1392]  [1393]  [1394]  [1395]  [1396]  [1397]  [1398]  [1399]  [1400]  [1401]  [1402]  [1403]  [1404]  [1405]  [1406]  [1407]  [1408]  [1409]  [1410]  [1411]  [1412]  [1413]  [1414]  [1415]  [1416]  [1417]  [1418]  [1419]  [1420]  [1421]  [1422]  [1423]  [1424]  [1425]  [1426]  [1427]  [1428]  [1429]  [1430]  [1431]  [1432]  [1433]  [1434]  [1435]  [1436]  [1437]  [1438]  [1439]  [1440]  [1441]  [1442]  [1443]  [1444]  [1445]  [1446]  [1447]  [1448]  [1449]  [1450]  [1451]  [1452]  [1453]  [1454]  [1455]  [1456]  [1457]  [1458]  [1459]  [1460]  [1461]  [1462]  [1463]  [1464]  [1465]  [1466]  [1467]  [1468]  [1469]  [1470]  [1471]  [1472]  [1473]  [1474]  [1475]  [1476]  [1477]  [1478]  [1479]  [1480]  [1481]  [1482]  [1483]  [1484]  [1485]  [1486]  [1487]  [1488]  [1489]  [1490]  [1491]  [1492]  [1493]  [1494]  [1495]  [1496]  [1497]  [1498]  [1499]  [1500]  [1501]  [1502]  [1503]  [1504]  [1505]  [1506]  [1507]  [1508]  [1509]  [1510]  [1511]  [1512]  [1513]  [1514]  [1515]  [1516]  [1517]  [1518]  [1519]  [1520]  [1521]  [1522]  [1523]  [1524]  [1525]  [1526]  [1527]  [1528]  [1529]  [1530]  [1531]  [1532]  [1533]  [1534]  [1535]  [1536]  [1537]  [1538]  [1539]  [1540]  [1541]  [1542]  [1543]  [1544]  [1545]  [1546]  [1547]  [1548]  [1549]  [1550]  [1551]  [1552]  [1553]  [1554]  [1555]  [1556]  [1557]  [1558]  [1559]  [1560]  [1561]  [1562]  [1563]  [1564]  [1565]  [1566]  [1567]  [1568]  [1569]  [1570]  [1571]  [1572]  [1573]  [1574]  [1575]  [1576]  [1577]  [1578]  [1579]  [1580]  [1581]  [1582]  [1583]  [1584]  [1585]  [1586]  [1587]  [1588]  [1589]  [1590]  [1591]  [1592]  [1593]  [1594]  [1595]  [1596]  [1597]  [1598]  [1599]  [1600]  [1601]  [1602]  [1603]  [1604]  [1605]  [1606]  [1607]  [1608]  [1609]  [1610]  [1611]  [1612]  [1613]  [1614]  [1615]  [1616]  [1617]  [1618]  [1619]  [1620]  [1621]  [1622]  [1623]  [1624]  [1625]  [1626]  [1627]  [1628]  [1629]  [1630]  [1631]  [1632]  [1633]  [1634]  [1635]  [1636]  [1637]  [1638]  [1639]  [1640]  [1641]  [1642]  [1643]  [1644]  [1645]  [1646]  [1647]  [1648]  [1649]  [1650]  [1651]  [1652]  [1653]  [1654]  [1655]  [1656]  [1657]  [1658]  [1659]  [1660]  [1661]  [1662]  [1663]  [1664]  [1665]  [1666]  [1667]  [1668]  [1669]  [1670]  [1671]  [1672]  [1673]  [1674]  [1675]  [1676]  [1677]  [1678]  [1679]  [1680]  [1681]  [1682]  [1683]  [1684]  [1685]  [1686]  [1687]  [1688]  [1689]  [1690]  [1691]  [1692]  [1693]  [1694]  [1695]  [1696]  [1697]  [1698]  [1699]  [1700]  [1701]  [1702]  [1703]  [1704]  [1705]  [1706]  [1707]  [1708]  [1709]  [1710]  [1711]  [1712]  [1713]  [1714]  [1715]  [1716]  [1717]  [1718]  [1719]  [1720]  [1721]  [1722]  [1723]  [1724]  [1725]  [1726]  [1727]  [1728]  [1729]  [1730]  [1731]  [1732]  [1733]  [1734]  [1735]  [1736]  [1737]  [1738]  [1739]  [1740]  [1741]  [1742]  [1743]  [1744]  [1745]  [1746]  [1747]  [1748]  [1749]  [1750]  [1751]  [1752]  [1753]  [1754]  [1755]  [1756]  [1757]  [1758]  [1759]  [1760]  [1761]  [1762]  [1763]  [1764]  [1765]  [1766]  [1767]  [1768]  [1769]  [1770]  [1771]  [1772]  [1773]  [1774]  [1775]  [1776]  [1777]  [1778]  [1779]  [1780]  [1781]  [1782]  [1783]  [1784]  [1785]  [1786]  [1787]  [1788]  [1789]  [1790]  [1791]  [1792]  [1793]  [1794]  [1795]  [1796]  [1797]  [1798]  [1799]  [1800]  [1801]  [1802]  [1803]  [1804]  [1805]  [1806]  [1807]  [1808]  [1809]  [1810]  [1811]  [1812]  [1813]  [1814]  [1815]  [1816]  [1817]  [1818]  [1819]  [1820]  [1821]  [1822]  [1823]  [1824]  [1825]  [1826]  [1827]  [1828]  [1829]  [1830]  [1831]  [1832]  [1833]  [1834]  [1835]  [1836]  [1837]  [1838]  [1839]  [1840]  [1841]  [1842]  [1843]  [1844]  [1845]  [1846]  [1847]  [1848]  [1849]  [1850]  [1851]  [1852]  [1853]  [1854]  [1855]  [1856]  [1857]  [1858]  [1859]  [1860]  [1861]  [1862]  [1863]  [1864]  [1865]  [1866]  [1867]  [1868]  [1869]  [1870]  [1871]  [1872]  [1873]  [1874]  [1875]  [1876]  [1877]  [1878]  [1879]  [1880]  [1881]  [1882]  [1883]  [1884]  [1885]  [1886]  [1887]  [1888]  [1889]  [1890]  [1891]  [1892]  [1893]  [1894]  [1895]  [1896]  [1897]  [1898]  [1899]  [1900]  [1901]  [1902]  [1903]  [1904]  [1905]  [1906]  [1907]  [1908]  [1909]  [1910]  [1911]  [1912]  [1913]  [1914]  [1915]  [1916]  [1917]  [1918]  [1919]  [1920]  [1921]  [1922]  [1923]  [1924]  [1925]  [1926]  [1927]  [1928]  [1929]  [1930]  [1931]  [1932]  [1933]  [1934]  [1935]  [1936]  [1937]  [1938]  [1939]  [1940]  [1941]  [1942]  [1943]  [1944]  [1945]  [1946]  [1947]  [1948]  [1949]  [1950]  [1951]  [1952]  [1953]  [1954]  [1955]  [1956]  [1957]  [1958]  [1959]  [1960]  [1961]  [1962]  [1963]  [1964]  [1965]  [1966]  [1967]  [1968]  [1969]  [1970]  [1971]  [1972]  [1973]  [1974]  [1975]  [1976]  [1977]  [1978]  [1979]  [1980]  [1981]  [1982]  [1983]  [1984]  [1985]  [1986]  [1987]  [1988]  [1989]  [1990]  [1991]  [1992]  [1993]  [1994]  [1995]  [1996]  [1997]  [1998]  [1999]  [2000]  [2001]  [2002]  [2003]  [2004]  [2005]  [2006]  [2007]  [2008]  [2009]  [2010]  [2011]  [2012]  [2013]  [2014]  [2015]  [2016]  [2017]  [2018]  [2019]  [2020]  [2021]  [2022]  [2023]  [2024]  [2025]  [2026]  [2027]  [2028]  [2029]  [2030]  [2031]  [2032]  [2033]  [2034]  [2035]  [2036]  [2037]  [2038]  [2039]  [2040]  [2041]  [2042]  [2043]  [2044]  [2045]  [2046]  [2047]  [2048]  [2049]  [2050]  [2051]  [2052]  [2053]  [2054]  [2055]  [2056]  [2057]  [2058]  [2059]  [2060]  [2061]  [2062]  [2063]  [2064]  [2065]  [2066]  [2067]  [2068]  [2069]  [2070]  [2071]  [2072]  [2073]  [2074]  [2075]  [2076]  [2077]  [2078]  [2079]  [2080]  [2081]  [2082]  [2083]  [2084]  [2085]  [2086]  [2087]  [2088]  [2089]  [2090]  [2091]  [2092]  [2093]  [2094]  [2095]  [2096]  [2097]  [2098]  [2099]  [2100]  [2101]  [2102]  [2103]  [2104]  [2105]  [2106]  [2107]  [2108]  [2109]  [2110]  [2111]  [2112]  [2113]  [2114]  [2115]  [2116]  [2117]  [2118]  [2119]  [2120]  [2121]  [2122]  [2123]  [2124]  [2125]  [2126]  [2127]  [2128]  [2129]  [2130]  [2131]  [2132]  [2133]  [2134]  [2135]  [2136]  [2137]  [2138]  [2139]  [2140]  [2141]  [2142]  [2143]  [2144]  [2145]  [2146]  [2147]  [2148]  [2149]  [2150]  [2151]  [2152]  [2153]  [2154]  [2155]  [2156]  [2157]  [2158]  [2159]  [2160]  [2161]  [2162]  [2163]  [2164]  [2165]  [2166]  [2167]  [2168]  [2169]  [2170]  [2171]  [2172]  [2173]  [2174]  [2175]  [2176]  [2177]  [2178]  [2179]  [2180]  [2181]  [2182]  [2183]  [2184]  [2185]  [2186]  [2187]  [2188]  [2189]  [2190]  [2191]  [2192]  [2193]  [2194]  [2195]  [2196]  [2197]  [2198]  [2199]  [2200]  [2201]  [2202]  [2203]  [2204]  [2205]  [2206]  [2207]  [2208]  [2209]  [2210]  [2211]  [2212]  [2213]  [2214]  [2215]  [2216]  [2217]  [2218]  [2219]  [2220]  [2221]  [2222]  [2223]  [2224]  [2225]  [2226]  [2227]  [2228]  [2229]  [2230]  [2231]  [2232]  [2233]  [2234]  [2235]  [2236]  [2237]  [2238]  [2239]  [2240]  [2241]  [2242]  [2243]  [2244]  [2245]  [2246]  [2247]  [2248]  [2249]  [2250]  [2251]  [2252]  [2253]  [2254]  [2255]  [2256]  [2257]  [2258]  [2259]  [2260]  [2261]  [2262]  [2263]  [2264]  [2265]  [2266]  [2267]  [2268]  [2269]  [2270]  [2271]  [2272]  [2273]  [2274]  [2275]  [2276]  [2277]  [2278]  [2279]  [2280]  [2281]  [2282]  [2283]  [2284]  [2285]  [2286]  [2287]  [2288]  [2289]  [2290]  [2291]  [2292]  [2293]  [2294]  [2295]  [2296]  [2297]  [2298]  [2299]  [2300]  [2301]  [2302]  [2303]  [2304]  [2305]  [2306]  [2307]  [2308]  [2309]  [2310]  [2311]  [2312]  [2313]  [2314]  [2315]  [2316]  [2317]  [2318]  [2319]  [2320]  [2321]  [2322]  [2323]  [2324]  [2325]  [2326]  [2327]  [2328]  [2329]  [2330]  [2331]  [2332]  [2333]  [2334]  [2335]  [2336]  [2337]  [2338]  [2339]  [2340]  [2341]  [2342]  [2343]  [2344]  [2345]  [2346]  [2347]  [2348]  [2349]  [2350]  [2351]  [2352]  [2353]  [2354]  [2355]  [2356]  [2357]  [2358]  [2359]  [2360]  [2361]  [2362]  [2363]  [2364]  [2365]  [2366]  [2367]  [2368]  [2369]  [2370]  [2371]  [2372]  [2373]  [2374]  [2375]  [2376]  [2377]  [2378]  [2379]  [2380]  [2381]  [2382]  [2383]  [2384]  [2385]  [2386]  [2387]  [2388]  [2389]  [2390]  [2391]  [2392]  [2393]  [2394]  [2395]  [2396]  [2397]  [2398]  [2399]  [2400]  [2401]  [2402]  [2403]  [2404]  [2405]  [2406]  [2407]  [2408]  [2409]  [2410]  [2411]  [2412]  [2413]  [2414]  [2415]  [2416]  [2417]  [2418]  [2419]  [2420]  [2421]  [2422]  [2423]  [2424]  [2425]  [2426]  [2427]  [2428]  [2429]  [2430]  [2431]  [2432]  [2433]  [2434]  [2435]  [2436]  [2437]  [2438]  [2439]  [2440]  [2441]  [2442]  [2443]  [2444]  [2445]  [2446]  [2447]  [2448]  [2449]  [2450]  [2451]  [2452]  [2453]  [2454]  [2455]  [2456]  [2457]  [2458]  [2459]  [2460]  [2461]  [2462]  [2463]  [2464]  [2465]  [2466]  [2467]  [2468]  [2469]  [2470]  [2471]  [2472]  [2473]  [2474]  [2475]  [2476]  [2477]  [2478]  [2479]  [2480]  [2481]  [2482]  [2483]  [2484]  [2485]  [2486]  [2487]  [2488]  [2489]  [2490]  [2491]  [2492]  [2493]  [2494]  [2495]  [2496]  [2497]  [2498]  [2499]  [2500]  [2501]  [2502]  [2503]  [2504]  [2505]  [2506]  [2507]  [2508]  [2509]  [2510]  [2511]  [2512]  [2513]  [2514]  [2515]  [2516]  [2517]  [2518]  [2519]  [2520]  [2521]  [2522]  [2523]  [2524]  [2525]  [2526]  [2527[2528]  [2529]  [2530]  [2531]  [2532]  [2533]  [2534]  [2535]  [2536]  [2537]  [2538]  [2539]  [2540]  [2541]  [2542]  [2543]  [2544]  [2545]  [2546]  [2547]  [2548]  [2549]  [2550]  [2551]  [2552]  [2553]  [2554Következő  Utolsó

Audi I autóhitel I autópiac I benzinár I bioüzemanyag I BMW I Budapesti Luxusautó Show I Casco I cégautó I dízel Lexus I dugó I dugó-adó I dugódíj I Ferrari I Fiat I gépjárműadó I gyorshajtás I gyorshajtási bírságok I hibridautó I hiperszuper traffipax I ittas vezetés I Jaguar I kamionstop I kötelező biztosítás I közlekedésfejlesztés I KRESZ I McLaren I Mercedes-Benz I műszaki I objektív felelősség elve I Opel I parkolási bírság I regisztrációs adó I Renault I Saab I Suzuki I szmogriadó I tankolás I téli gumi I útdíjfizetési kötelezettség I útinfó I vezetéstechnika I zöldkártya

Állás-munka I Autó-motor I Bank I Betegség I Bulvár I Egészségügy I Életmód I Ezotéria I Gazdaság I Környezetvédelem I Kultúra I Oktatás I Politika

 
 
 
TOVÁBBI OLDALAINK
 
Női napozó  I  AlföldPláza  I  Napi hírkereső  I  Lakáskínálat  I  Citromlap  I  Alföldautó  I  Divatláz
 
 
ROVATOK
 
Itthon  I  Nagyvilág  I  Gazdaság  I  Sport  I  Bulvár  I  Életmód  I  Kultúra  I  Film  I  Kiállítás  I  Tudomány
 
 
AJÁNLOTT
 
PARTNEREINK
 
 
SZOLGÁLTATÁSOK
 
Vásárlás
2008-2018 Comeon - Minden jog fenntartva.  I  Felhasználási feltételek és jogok  I  Kapcsolat  I  Médiaajánlat  I  Témalista